20 februari 2011

Namastee Sverige! Wow, vilken kväll det var igår.. Jag har inte gett så många pussar och kramar sen jag åkte tror jag, vad jag har saknat dom alla!! Jag fick skjuts in till slussen av pappa igår, då sprang jag ner till mitt gamla jobb för att hälsa på Carolina! Precis när jag ska gå in så möter jag Bonnie och Mika, vi bara stirrar på varandra innan vi slänger oss på varandra och kramas och pussas! Helt galet det kändes att träffa alla igen, jag sprang in på jobbet och hoppade på Carolina, 2 sekunder senare är Filip, Julia och Erica runt mig också!

Jag stannade på jobbet ett par minuter och pratade med alla innan jag, Bonnie och Mika drog upp till Beef eater på Götgatsbacken, mina älskade gamla hoods! De andra stannade kvar på jobbet en stund och kom upp efter någon timme! När jag kom dit så var det bara 4-5 stycken av mina vänner där än så länge, vi är ju alla bra på att inte komma i tid! :P Men under kvällen droppade alla in och jag har bara suttit och kramats och pussats med alla hela kvällen, det var underbart att träffa alla igen och jag tror jag spricker snart så mycket jag älskar dom!

Så mycket kärlek!!


Bonnie och Mika sov här inatt så nu ligger vi alla här assega, det vart en hård ALL IN kväll igår! Nu ska jag vara lite social, men bilder från igår kommer snart ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0