En dag i snön!

Ahh! Jag har haft en riktigt skön dag idag, knappt gjort någonting utan bara umgåtts med familjen! Bonnie och Mika drog vid 1-tiden, en stund innan mamma upptäckte att hon råkat tvätta både min mobil och ipod i tvättmaskinen då de låg i en av mina jackfickor! Mobilen gjorde det inte så mycket för den var indisk så jag kommer inte använda den här hemma i alla fall så jag köpte en ny igår! Vi tog bilen in till expert idag för att lämna in min ipod, som tur var så räckte trygghetsförsäkringen fortfarande så jag kommer få en ny gratis! 

Efter det åkte mamma och jag till Lidingö centrum och tittade lite i de få affärer som var öppna, jag fick med mig ett par sköna mockaskor hem av mamma! =) Efter det tog vi en promenad i solen och pratade om vad som hänt det senaste halvåret, de flesta vet ju om vad jag har gjort pga min blogg och för att jag ringt hem lite då och då och berättat! Så nu är det min tur att lyssna på vad alla har haft för sig under tiden jag har vairt borta, mamma och jag hade jättemycket att prata om! 

Det är dock så himla kallt här att vi inte pallade längre än ca 40 minuter! Jag pratade med min vän Phillipp på Facebookchatten idag och han är nu i Palolem igen, i södra Goa där han, jag och Ben var tillsammans i början av januari! Han har 30 grader och sol och steker på en strand!! Haha nejdå, jag är faktiskt inte alls avundsjuk för nu vill jag vara hemma med mina bästa vänner och min underbara familj, och jag tycker faktiskt det är lite mysigt med kyla nu ett tag med alla varma kläder och halsdukar! Sen älskar jag också Stockholm så mycket att jag kan inte otrivas här! 

Tre bilder från idag!


Vi hörs ikväll igen, nu bloggar jag ganska mycket eftersom jag uppdaterat runt var 5e dag i 6 månader! Ikväll ska vi äta tacos till middag, mwaah matorgasm!!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0