HEMMA!!

Herregud, jag är hemma i Sverige igen och det känns SÅ bra!! När jag väntade på flyget i Chennai igår så fick jag lite tårar av att lämna Indien men när jag såg pappa på Bromma flygplats så fick inte annat än lycka plats inom mig! Utan att tänka så sprang jag bara emot dom och Amanda och Elvira skrek och slängde sig över mig, vi skrek så mycket att en taxichaufför blev rädd och ramlade ihop haha! Jag märkte inte ens det men mamma och pappa berättade om det efteråt!

Vi åkte sen till Fältöversten och köpte skor till mig och lite annat, de överraskade mig även med en ny dunjacka (herregud, 8 minusgrader ute!!) När vi kom hem delade jag ut presenter och hela nedervåningen är full av presenter, jag är så lycklig över att vara hemma igen! Mamma har nu åkt på fest ett par timmar så jag, Amanda, Viran, Pappa, Erik och Nisse har ätit JÄTTEGOD middag tillsammans och dricker nu lite vin och pratar med indisk musik i bakgrunden då jag köpte hem skivor!

Bromma flygplats idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
    
 
 
  

Min första nötköttsbit på ett halvår, förlåt heliga kor men JAG NJÖT! Struntar i att jag ser
störd ut på bilden för det var så sjuuuuuuuuuuukt gott, vad jag har längtat!!
 

Nu ska jag gå ner och vara social igen, mina ÄLSKADE fina vänner vi ses imorgon!! Det sticker i fingrarna så mycket jag längtar efter att slänga mig över er!!!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0