Tisdag 22 februari 2011

Godmorgon! =) Wow, det är helt sjukt hur underbar min säng är efter att jag har sovit på hårda guest house-sängar ett halvår! Man vänjer sig vid de obekväma sängarna (det finns faktiskt en charm i dessa billiga skitiga guest houses, jag gillar dom!) men nu när jag fått testa min igen så sover jag som en björn!! Hur som helst, mamma ringde nyss och väckte mig men det var skönt att få sova ut såhär länge i alla fall! Idag på dagen har jag typ inget planerat, jag ska ta en promenad till Lidingö centrum igen för att fixa lite grejer och bara vara för mig själv!

Ikväll ska jag och Carolina ha en quality kväll med middag på stan och bara prata massor, som jag hade med Vishii igår och Filip i söndags och som jag kommer ha med Jossan, Anna och Mika resten av veckan! Jag vill verkligen ha en helkväll med vardera vän med bara prat och min chans att ge mina presenter, efter såhär lång tid har mycket hänt i bådas liv och jag vet ju ingenting! Jag har ju ringt hem från Indien ibland plus att de kan läsa på min blogg vad jag gör (i stora drag) så mina vänner är ju lite bättre uppdaterade, så nu är det min tur att lyssna!

Dags för frulle sen går jag till centrum as told.. SHIT, vad jag är ovan om att skriva om mitt liv på det här tråkiga händelselösa sättet! Det är ju såhär jag vill ha bloggen, dokumenterad om vad jag gör i stora drag för det är kul att gå tillbaka och se på sen.. Men efter att ha bloggat fran Indien ett halvår om allitfrån Ashram, sovit i tempel, trekk till kamelridning i öknen, jobbat på en skola, sett hela Indien etc, så känns det sjukt ointressant att skriva om min vanliga vardag.. Well strunt samma, jag vänjer mig väl snart igen får jag hoppas! Ha en bra dag :D



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0