Volontärarbete på stadsmissionen!

Gokväll! Det var så underbart att träffa min Sandra idag i stan, hur skönt det än är att vara hemma så saknar jag såklart Indien och Sandra är den som förstår mig mest då hon har varit med om i princip allt jag har under resan! Vi träffades bara en halvtimme men hann prata om vår sista tid på resan utan varandra, hon berättade mest om sin pojkvän Jukka som hon åkte och hälsade på i Finland direkt efter Indien! Jukka träffade vi på ashramet vi besökte i Rishikesh! På fredag ska Sandra och jag besöka min vän Vishiis mammas restaurang i Stockholm där de gör riktig indisk mat, vad vi ska frossa i thalis och samosas!! CHAPPATTI ♥

Hur som helst, efter det hade jag en jättemysig kvällsfika i gamla stan i iskalla Stockholm med min Jossan, jag gav henne presenter från Indien och så pratade vi om vad vi gjort under tiden vi varit ifrån varandra! Vi satt på två jättemysiga cafen i gamla stan, jag längtar så tills mina vänner runt om i världen kommer hit och hälsar på så jag kan visa dom Stockholms gamla stan!! Sen berättade Jossan även om volontärarbete på stadsmissionen som hon ska göra, det handlar om invandrare som kommit till Sverige och inte lyckats få jobb för att de inte kan svenska och hamnat på gatan!

Så nu kan man ställa upp att jobba gratis 2 gånger i veckan med att lära dessa människor svenska, så fort jag hörde Jossan berätta om det kände jag hur jag ville hjälpa till också! Jag som klagat på Sverige under hela min Indienresa om hur duktiga vi har varit med att ta in invandrare men sen inte lärt ut språket tillräckligt bra till alla så många hamnat på gatan eller lever på socialbidrag i en "invandrarhåla" någonstans i Sverige! Det gynnar varken dem eller oss, så jag har skickat iväg ett mejl om att jag vill delta och detta ska dra igång någon gång i mars =)

Jag på skolan jag jobbade på i Muttukadu, Indien i september-oktober 2010!  
 


Allt är om kärlek, vi måste hjälpa varandra och ge kärlek för att få en bättre värld ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0