Annandag jul - mellandagsrea!

Hejhej! Igår var jag så uttråkad så jag gick till Lidingö centrum där jag mötte Bonnie så gick vi därifrån hem till henne, ca 7 km sammanlagt, jätteskönt var det! Vi drack te och åt mackor hela kvällen! =) Idag åkte jag in med mamma till Lidingö centrum och köpte en så himla bra kamera!! De i affären sa att det var den, utan tvekan, bästa kameran! Jag och mamma är som stammisar på expert i Lidingö centrum sen mamma köpte min laptop där. Den krånglade något så otroligt, det tog månader att fixa! 

Det vi köpte idag var i varje fall kameran, ett kit till kameran som innehöll en kameraväska, minneskort och ett extra batteri och så köpte vi med en 2 års garanti som gör att jag får en sprillans ny kamera för bara 100 kronor om jag råkar tappa den eller något, den garantin kostade mig bara 500 kronor! Allt som allt blev det 4200 kronor! Jag har mycket sparpengar som jag sparat inför London som jag lånade ifrån, lånade av mig själv med andra ord! ^^, Detta kommer leda till många fler bilder på bloggen! :D

Sen mötte jag upp Bonnie så åkte vi in till stan! Jag köpte hårfärg (blonda slingor), silverschampoo och papiljotter! Haha, Bonnie ska testa världens coola frilla på mig så när vi ska ut imorgon kväll så hänger nya kameran med så ni kan få se hur det blev! =) Nu ska jag bara packa med mig lite stuffs, typ vad jag ska ha på mig imorgon kväll och så! Sen ska jag hem till Bonnie så börjar vi med hårfixandet och ikväll blir det hyrd film med godis! =) Vi hörs imorgon, PUSS!

Min nya kamera!
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0