Niklas is hoome!

Min fina vän Niklas kommer hem ikväll och gänget ska ut och öla för att fira det! Jag är ju fortfarande inte helt frisk men tänkte följa med och dricka vatten och pussa lite på Niklas, orkar inte bara sitta hemma hela tiden! Jag slutar jobbet 22.20 så jag drar till dom en stund efter det! Vi hörs imorgon igen

Who's the greatest rock king and hottest man of the 80's?

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="480" height="390" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name="allowscriptaccess" value="always" />
<param name="src" value="http://www.youtube.com/v/MfmYCM4CS8o?version=3&amp;hl=sv_SE" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/v/MfmYCM4CS8o?version=3&amp;hl=sv_SE" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>
</object>

Torsdag 30 juni 2011

Är det inte helt otroligt, imorgon är det 1a juli.. om tiden fortsätter gå såhär fort så kommer det snart vara höst.. OCH JAG ÅKER TILL SYDAMERIKA!! =) Känns inte sådär jättejobbigt faktiskt, hehe. Jaja, det där med att hålla alla tummarna för att jag skulle vara 100 % frisk idag höll inte helt, jag mår dock mycket bättre men är fortfarande snuvig! Så det blir en innesittardag för mig tills kl halv fyra då jag måste åka till jobbet! 

Det blir lite tråkigt att bara sitta i kassan när jag jobbar men jag vill inte överanstränga mig så jag väljer att sitta in princip hela passet! Det är ju bara ett 6-timmarspass så det är nog ingen fara i alla fall! Nu ska jag fortsätta titta på nya laptops på internet, den jag har nu har jag haft sen studenten (alltså 3 år sedan) och fläkten är sönder så den låter så himla högt att vi måste stänga min dörr när datorn är på ifall någon vill se på TV i vardagsrummet! Gissa då hur jobbigt det är att sitta vid den och surfa då! Äeh, måste ta tag i det här!


Funtar på denna som kostar 4500 kronor, syrran har en Samsung också fast en bättre då hennes kostar 6000 kronor idag. Jag måste verkligen ta tag i det här för min laptop kommer typ crasha snart!

I F*cking made it!

Yes! Jag tog detta enormt långa dubbelpass och sitter nu hemma som en stolt segrare! Jag har även grymt mycket överskottsenergi (lär bero på att jag tagit en ipren idag som fick mig att må bättre, jag tar värktabletter så himla sällan att de gör nog en stor värkan på mig..) och hade världens lust att dra ut på stan efter jobbet! Jag kände dock att det skulle ge igen för mig imorgon och nu ska jag inte överanstränga mig alls förrän jag är HELT frisk! 

Olle ringde mig till jobbet ikväll när han satt med gänget i en park och hade det nice, han ville att jag och Sandra skulle joina dom! Fyfan vad jobbigt det var att säga nej denna UNDERBARA sommarkväll, men det skulle jag bara få äta upp imorgon med typ feber eller något annat som konsekvens! Imorgon håller vi alla tummarna för ett mirakel tycker jag, att jag vaknar upp helt frisk och kry! 

Nu ska jag sova, höres imorgon!!

Ny väska!

  
 

Josse och jag gick in på Åhléns igår för att köpa torrschampoo så hittade jag denna
väska på REA! 199 kronor gick den på, kap!

Onsdag 29 juni 2011

Godmorgon på er! Jag gick och la mig redan halv nio igår för jag var så trött, jag somnade inte förrän typ elva i alla fall och vaknade nu halv fem på morgonen! Varför kan jag inte sova ordentligt för?! Idag och imorgon jobbar jag dubbelpass men kommer fan inte klara det ordentligt om jag inte kan få mina sovtimmar! Jag känner mig även lite snuvig fortfarande.. Jag gör så att jag åker in till jobbet och ser om det går över, gör det inte det så får jag åka hem!



Nu ska jag gå ner till köket och dricka lite te och hoppas på att må bättre!

WILD IS THE WIND



Live från den 11 juli 1989. När de kom ut på scen och började köra den här låten i Oslo tittade jag bara på Mirre och började sjunga hela texten utan att koppla vilken låt det var, det slog mig ett par sekunder senare! Det är något speciellt med den här låten för mig, sen första gången jag hörde den har jag älskat den!

Bilder från idag!



Min lunch!



Njö får avsluta dagen!


Tack tjejer för en sjukt härlig och svettig dag i solen!

Look what came yesterday..



See you again soon, my Rock Heroes ♥

Tisdag 28 juni 2011

Idag mår jag faktiskt ännu bättre, jag känner att det är liite förkylning som fortfarande sitter i men det borde vara helt borta snart! Idag ska jag möta upp Cissi, Marcello och Josse för att köpa med lite picknick innan vi sätter oss i Humlan! Det ska bli tropisk värme även idag så då får man passa på att vara ute så mycket som möjligt, igår låg jag ju inne hela dagen! 

Cissi åker till Budapest imorgon för att dansa i 3 veckor i streck (hårt schema), är så stolt över henne så idag ska vi säga hejdå för 3 veckor! Det är iofs inte så tungt för oss för senast vi sa hejdå på det här sättet så åkte jag till Indien ett halvår haha.. Men hon ska även åka till New York i tre månader i höst, sen åker jag Sydamerika och det blir nog under tiden hon är borta.. Så då blir det långt hejdå igen! =( Thank God for the internet! 

När jag öppnade min dörr för att gå ut och gå på toa så hittar jag min katt på golvet
såhär.. Vi börjar tro mer och mer att vi har en hund och inte en katt, haha! =)

Trevlig kväll!

Tänk vad vänner kan göra ens dag! =) Jag hade en ganska dålig dag i början och var lite nere, så åkte jag till Jarlaberg och mötte Marcello och blev genast på bra humör igen! Vi gick hem till Stella och Nima där jag berättade lite om min resa i Indien och så fikade vi! Stella bjöd även på pannkakor med jordgubbssylt och päronglass, mwaah! Jag hann bara stanna i 1,5 timme innan jag behövde åka in till Slussen igen för att möta upp Sandra! 

Sandra och jag tog en långpromenad på stan innan vi till slut hamnade på en pub som vi länge pratat om att gå till! Queen's Head heter den och ligger högst upp på Drottning-
gatan (inte mot gamla stan utan andra hållet), lite brittiskt inspirerad med soft inredning! Vi satt där ett par timmar innan vi drog oss hemåt, Sandra skulle skypa med sin kille! Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon blir det lunch i stan i en park med några vänner! 

Jag var duktig och valde att ta en kopp te istället för vin, eftersom jag fortfarande är lite
snuvig! Det var mysigt iaf, tycker ändå inte det är gott med alkohol om man inte är frisk!


Sov så gott! ♥

Svårt att slappna av.

Det är verkligen svårt att gå från ett riktigt högt tempo till att slappna av! Idag är jag helt ledig och gick ut och la mig i solstolen, jag låg där i kanske 15 minuter innan jag gick in igen och la mig framför TVn! Istället för att dra ut och träffa massa vänner och njuta av det fina vädret i ledigheten så har jag bara suttit inne hela dagen, well det kanske jag behövde! Nu ska jag i alla fall åka in till stan och möta upp några kompisar! Jag måste ju ta vara på att jag är ledig två dagar i rad så jag behöver inte gå upp för något speciellt imorgon bitti! =) 

Nu ska jag åka hem tilll några som jag inte varit hos på över 1 år! Jag ska hem till Stella och Nima och träffa min finaste Marcello! Jag minns senast vi sågs så hälsade Nima och Stella "ha det så bra i Indien", då kommer jag ihåg att jag tänkte "undrar om vi kommer ses igen"! haha =) Marcello lärde jag känna genom Mirre när de var i Stockholm för Lady Gaga! När Mirre sedan åkte tillbaka till Skåne så hängde jag och Marcello typ varje dag, jag blev snabbt nära till Stella (hans syster) och hennes kille Nima också! En natt när jag sov där så låg vi typ 5 pers i deras bäddsoffa och tittade på The Hangover, saknat dom! 

En bild på mig och Mirre hemma hos Nima och Stella förra våren!


Efter det ska jag möta upp min Sandra! Vi hörs sent ikväll eller imorgon igen ♥

2 bilder från Indien!




Hittade 2 bilder som Sandra tog på mig från Indien, detta var under tiden vi jobbade på skolan så kanske 2 veckor efter vi startat vår långa resa i Indien! Båda bilderna minns jag verkligen när dom togs: 

Den första bilder togs i Mamallapuram när Sandra och jag hade åktdit över en kväll för att kolla internet och käka middag! Jag fick sms av Elvira då där det stod hur mycket jag hade fått in i lön (fick min sista lön från Coop när jag kom till Indien), och det var dubbelt så mycket av vad jag förväntade mig så jag vart såklart superglad! 

Den andra bilden är tagen i vår favorit-richa som alltid hämtade och lämnade oss när vi skulle till och från Mamallapuram (han var med andra ord billigast haha). I hans richa så var det som batman-teckan på sidorna som ni ser, så jag försökte se ut som en Superman för att passa in, haha!

Måndag 27 juni 2011

Yeaaaaaaaay jag vaknade upp idag typ frisk! =) Jag var bara lite täppt i ena näsborren men annars var det lugnt, jag ska ta det lugnt idag i alla fall men ikväll ska jag och min Sandra hänga! Hon jobbar på vår gamla butik ikväll så när hon slutat ska jag åka in och möta henne där, saknar att jobba där faktiskt! Samtidigt var det bra att jag  slutade då (när jag åkte till Indien) för nu har jag tusentals grymma minnen från min tid där, och så många nya vänner för livet! 

Jättegammal bild på min på gamla jobbet, vi hade t o m de röda skjortorna kvar då haha!


Det är ju tropisk värme ute, kanske ska jag ut och sola eftersm jag tappat så mycket av min färg under tiden jag varit sjuk och jobbat så mycket!

Stolt över mig själv!

Egentligen skulle jag varit ledig den här helgen, istället har jag jobbat 20 timmar och tjänat massvis med pengar öfr Sydamerika! =) Jag har sedan åkt direkt hem och umgåtts med mina föräldrar hela helgen, med andra ord inte gjort av med massa pengar! Ibland måste jag stanna upp och påminna mig själv om att jag faktiskt kämpar på bra och berömma mig själv för det, sånt är väldigt viktigt! Nu sitter jag här hemma på söndagskvällen med en pizza i magen och har 2 soliga dagar framför mig i ledighet!

Det är bara 4,5 vecka kvar tills jag åker till Portugal också, det ska bli så himla kul! Jag ska få träffa min Ruth igen, se mitt favoritband live, få 5 härliga semesterdagar i solen och få uppleva en storstad i Europa som jag faktiskt inte besökt än! =) 

Att ha en helg med föräldrarna har jag tyckt varit underbart skönt, mina systrar var på
annat håll, här är jag och storasyster på Virans student för två veckor sen!

Do all cats do this when nobody's looking?



Hahahahah, så sjukt!!

BED OF ROSES



Live från Oslo, 15 juni 2011! Filmade hela den här låten och den var så otroligt bra live, älskar att min kamera fångar ljudet plus bilden så pass bra (sen sabbar ju såklart youtube lite men ändå..)!

Söndag 26 juni 2011

Helluuu! Mamma och jag fastnade för någon obehaglig film igår som slutade vid midnatt, vi kunde inte sluta titta även om den var så konstig! Efter det gick jag och la mig i sängen och läste i nån timme och ville inte släcka sänglampan för filmen hade gjort mig så illa till mods, när jag blir rädd för en film eller annat så kan jag inte ligga i mörkret! Så då sover jag med min sänglampa tänd, haha jag känner mig som ett litet barn men annars somnar jag aldrig! 

Idag jobbar jag 9-19 och sen ska jag hem igen och vila, är ledig imorgon och på tisdag men sedan drar jobbet igång igen! Vi hörs på min lunch idag, kramar ♥

Hemma!

Tjabbaa! Jag satt och kollade igenom bloggen igår och noterade att min senaste vecka har bestått av bilder på mat och text om att jag sitter hemma, haha! Det har dock varit riktigt skönt, speciellt eftersom jag har varit sjuk (är fortfarande inte helt 100) så har jag behövt det faktiskt! Men känner att snart är det dags för en pubrunda med vännerna igen, har ju varit helt off i en så lång tid nu att de kanske glömmer mig! =( Hehe nädå,
nu ska jag ner till mami igen i alla fall och äta glass med jordgubbar och se på nån film! 

Thinking about you today, my angel. 

Its all about L O V E

YOU GIVE LOVE A BAD NAME



Jag och Mirre filmade en snutt av Bad name på Bon Jovi-konserten i Oslo också, detta var en av de första låtarna de körde på konserten vi var på så man hade inte direkt lust att stå stilla och tyst och filma! Btw, fan vad jag längtar tills i Lissabon när Ruth och jag kmr stå i Golden circle, där kmr det vara mycket mer drag än när man står långt bak!

2 år sedan - R I P my Michael Jackson ♥

Hur kan tiden gå så fort?? Det var två år sedan jag precis hade flyttat in i lägenheten i Farsta och fick reda på att Michael Jackson dött, jag minns hur förstörd jag var i flera veckor och började pumpa ENDAST hans musik i säkert flera månader! Han lever fortfarande inom oss och efter sommaren ser det ut som det är dags för min tatuering som är MJ-inspirerad. I will always love you my king.

En av mina absoluta favoriter med MJ, vad jag har gråtit till denna låt.




Lördag 25 juni 2011

Det enda jag tänker på när jag skriver "25 juni" är Michael Jackson. Idag är det årsdagen nummer 2 sen han gick bort, kan inte förstå att tiden har gått så fort samtidigt som det faktiskt känns väldigt länge sen.. Jag lägger ut ett inlägg senare där jag hyllar en av mina 2 enorma musikidoler, samt med en av mina favoritlåtar med honom! 

Jag ska dra lite kort om gårdagen innan jag åker till jobbet. Efter middagen så gick pappa upp och tittade på sporten på övervåningen, då passade mamma och jag på att bädda i soffan där nere och så drog vi igång en film, vi låg där skavfötters och drack en massa te, jättemysigt! Dock kunde jag återigen inte somna när jag gick och la mig, så jag lånade en av Elviras böcker och läste i nån timme tills jag blev trött! :) Det har varit en jätteskön Midsommarafton, jag är så tacksam att jag har så underbara föräldrar!

Egenplockade smultron, jordgubbar, grädde och glass - Sååå gott!!

Midsommar utan regn!

Mamma & pappa odlar egen sallad, kryddor, rädisor och massa annat!




Mamma & pappa hade rätt, det var SÅ mycket godare med egenodlad sallad & rädisor!

Lånade en av mammas fina tunikor idag!



Gudomligt god middag!


Mamma har fixat ett litet bad till fåglarna, de äter upp fågelmaten mamma hänger ut på
en dag! Vi har så många sötnosar som flyger runt i vår tomt just nu, jag ska visa er fler
bilder på mammas trädgård en annan gång! Jag måste bara ta mig tiden att fota allt!


Nu ska jag äta smultron (som mamma har plockat ur vår trädgård) med grädde och glass =) Sofia ringde nyss och är på fest på en väns landställe, jag skulle egentligen också till ett landställe i närheten men är glad att jag valde att vara hemma eftersom jag inte är helt frisk! Ha en trevlig kväll ♥

Tio koppar te senare..

Helt allvarligt, jag har druckit säkert 10 koppar te idag och bara legat framför TVn! Utöver det har jag faktiskt knappt ätit någonting, har känt mig typ mätt hela dagen eftersom jag åt så mycket igår kväll! Nu tänkte jag hoppa i badet en stund, måste duscha håret och tvätta av mig så jag kan sätta på mig en fin klänning istället för att gå runt i mitt nattlinne, så mamma får som hon vill! =P Men jag älskar faktiskt dagar som dessa, att bara vara runt hemma hela dagen i nattlinnet och bli omhändertagen av päronen! 

Det gör inte mig någonting att inte göra något på Midsommarafton, jag har ju som sagt inte firat det på så många år att jag inte tänker på att midsommar är någon stor högtid! Ikväll ska mamma, pappa och jag grilla entrecote och till det ska vi ha halloumi, sallad och annat gott! Senare ikväll blir det nog film för vår del! Imorgon måste jag gå upp redan vid 9 för att jobba ett nio timmarspass, då ska jag vara frisk!! 

Slänger upp lite bilder senare ikväll, kramkram!

Midsommarlunch!

LAY YOUR HANDS ON ME Live in Oslo



Jag filmade först en kortis (ovan), sen blev jag för exalterad för att stå still! Jag älskar den här
låten&  detta var 1a gången jag hörde den live! Jag drog dock igång kameran igen efter en
refräng och en vers;

Dock är det lika tråkigt hur folk är dåliga på att röja på Bon Jovi-konserter nu mer, i alla fall när man står så långt bak! Dock hade vi roligt i alla fall då man kan hoppa runt och dansa och sjunga med bäst man vill, och vi hittade ju ofta några som det var drag i! Det blir ivf förhoppningsvis annorlunda i Golden circle i Portugal, woho!!

Fredag 24 juni 2011

Jag och midsommarafton går inte speciellt bra ihop.. Förra året vart jag matförgiftad och låg hemma och spydde hela kvällen och i år är jag sjuk! Jag får dock skylla mig själv att jag låg uppe och tittade på OC och gjorde annat till halv fem imorse så då blir man kanske inte lika utvilad.. suck! Aja, jag jobbar ändå imorgon och på söndag och måste vara frisk till det, jobbet går som sagt först!

Mamma och pappa ska åka förbi Östermalmshallarna idag och köpa massa goda ostar och annat till maten ikväll, låter ganska nice faktiskt! Mamma sa även att hon kan fixa en blomsterkrans åt mig om jag bara bestämmer mig för att stanna hemma med dom idag/ikväll, haha! Det blir garanterat inget party eller drickande för mig idag men jag tänkte om jag bara skulle möta upp ett par vänner som ska fira Midsommar lugnt här i stan.. Ah jag får se.. 

Jag förra Midsommarafton, ser ni hur röd jag är i ansiktet och ögonen? Mådde baajs!
Delvis för att jag var matförgiftad och delvis för att det var årsdagen av MJs död, 25
juni 2010.. Imorgon är det två år sedan han dog, kan inte förstå hur det kan gå så fort..


Glad midsommar på er i alla fall!

Kurering!

Heter det så? När man ska kurera sig, alltså bli frisk typ.. Det lät som ett så erotiskt ord när jag skrev det? Hehe, aja det är vad jag ska göra ikväll i alla fall och imorgon är jag ledig! =) I slutet av arbetspasset idag kände jag mig nästan lite yr och febrig så jag blir nog hemma med mamma och pappa imorgon på Midsommar! Jag har inte firat Midsommar typ sen jag var liten för jag har rest nästan varje gång eller varit matförgiftad och spytt som förra året! =P 

Detta är min kurering ikväll hehe! Har inte ätit nudlar sen jag var liten och detta är min
första test på Nacho Rolls, Marabou Mango klagar alla så mycket på men jag gillar'en! 


Nu ska jag bädda ner mig och se lite på O.C, Farsta flash baaacks ♥

VIDEOBLOGG FRÅN OSLO



Bättre sent än aldrig haha, en videoblogg som Mirre och jag gjorde när vi var i Oslo förra veckan och såg Bon Jovi! Detta var bara 1-2 timmar innan konserten började, shit vad det regnade då! 

Haha det enda jag säger är typ "Fan nu är det snart asså.. shit det är jävligt snart nu!" Taggad eller?

SLAPPDAG!



Åh vad jag behövde detta, går fortfarande runt i nattlinnet! Visst var jag snygg idag i mina gröna mjukisbyxor, blåa nattlinne, röda foppatofflor, grå regnjacka och fettigt hår! Hörde att sommarmodet var färgbomb så jag tog det på allvar så att säga..! Anna och jag har placerat oss i soffan och delat på en pizza samtidigt som vi tittar på Simpsons, ikväll jobbar jag 17.30-22.20 och sen är jag leedig imorgon! =) Vi köpte även Hallonkräm, det har jag inte ätit sen jag var liten!!

Torsdag 23 juni 2011

Halluuu, shit vilket ösregn det är idag! Helt perfekt för då får jag och Anna ännu en till anledning till att bara ligga hemma och slappa! Jag vaknade upp imorse och kände mig lite täppt i näsan så jag måste definitivt vila upp mig så jag kan jobba, midsommar blir nog inte så party för min del! Anna och jag funderar på att gå ner till den lilla pizzerian och köpa pizza, det har jag inte ätit sen jag var i Indien så det skulle vara gott asså! 

Såg den här bilden på min vän Kenzas blogg igår och tappade typ hakan, haha vilka är dessa människor och vad har dom gjort med Bill och Tom?! Jag gillar det iofs, de har vuxit upp! ;)


Nu ska jag vara social med min Anna, vi hörs igen senare idag ♥

Hemma med min Anna!

Gokväll/Gonatt! =P Vilken låång dag det har varit igen men jag klarade det, nu sitter jag stolt hemma med en välförtjänad sovmorgon framför mig imorgon! När jag slutade jobbet ikväll så mötte jag upp min Anna för att sen åka hem till mig! Nu har vi precis käkat mackor och druckit te och ska snart sova, jag är så himla trött nu! Jag bokade även flyg till Lissabon nyss, fasen vad jag längtar dit nu! =) Anna och jag lyssnar på These Days live från konserten med Bon Jovi vi var på i London förra året, jag älskar den låten så himla mycket och lyssna på hur otroliga dom är live! 



Hörs imorgon!

OFFICIAL Twilight Breaking Dawn Trailer



Det ska bli kul att se hur dom gör den fjärde boken i film, jag tycker verkligen om böckerna men har inte varit så jätteimponerad av filmerna.. Dock verkar scenen när de har sex sjukt het, Edward tar fan sönder sängen.. rawr!

Onsdag 22 juni 2011

Åh, peppa peppa för idag är sista tidiga morgonen på en vecka! Imorgon jobbar jag inte förrän på kvällen så då får jag en lång och härlig sovmorgon, gud vad jag ska ta igen i sömn då! Jag har inget att skriva nu på morgonen men vi hörs igen när jag har lunch på jobbet, kramkram! 

♥ 

I'm just gonna rest my eyes for a while..

Pjuh.. Hej på er, vilken lång dag det har varit! Jag har praktiskt taget jobbat från 9 imorse till 22.20 ikväll, jag kände nu på kvällen hur seg jag var och att jag behöver sova mer! Jag kom hem för en stund sen och har nu fixat en kopp te som jag ska dricka upp innan jag hoppar i säng! Blev så chockad när jag kom hem och såg mamma i soffan med bandage på tummen, hon skar av sig en bit av tummen igår när hon fixade i trädgården och åkte in på akuten där hon spenderat natten!! 

Det är så typiskt min mamma att inte vilja lägga någon börda på oss barn så jag visste ju inte om någonting förrän jag kom hem, det var iofs bra eftersom jag hade ändå inte kunnat göra något förutom att oroa mig! Jag hade inte kunnat koncentrera mig på jobbet om jag visste om att mamma hade legat på akuten, min stackars mami! =( 


Trött men nyduschad brud, det var sjukt behövligt!!


Natti natti allihopa, vi hörs imorgon bitti igen ♥

BEHIND THE MASK



MJ har nog världens mest devoted fan base, sjukt cool video och jag älskade den här
låten från 1a gången jag hörde den! Jag kommer åma mig resten av livet för att jag
aldrig såg honom live, varför var jag inte född tidigare så jag hade fått uppleva 80-talet?!

LISSABON, here we come!

Nu är det bokat!! Jag och min vän Ruth åker till Lissabon i slutet av juli för en härlig weekend i storstaden! Vi ska även passa på att gå på Bon Jovis sista konsert för denna turné och vi har Golden Circle-tickets, waah längtar!! Jag vet inte när nästa Bon Jovi-turné blir och jag älskar att se mina 80talsidoler live så jag måste bara gå igen, det bästa med deras konserter är att de byter låtar så man får höra nästan alla sina favoriter ju fler gånger man ser dom! =)

Nu gäller det bara att leva på nudlar fram tills vi åker för att kunna fortsätta spara så mycket som möjligt! Bon Jovi ska vi se i Lissabons största arena, Madonna uppträdde i den för 3 år sen inför 75.000 pers!! Efter det kommer vi ha ett par dagar i den varma staden att bara turista och semestra lite, det ska bli så sjukt nice!

Jag & min Ruth, älskar att resa med dig!!
 


Woho, lite mer än en månad kvar bara!! Helt galet vad jag längtar!

Tisdag 21 juni 2011

Morrnmorrn! Nu sitter jag hemma hos min polare och äter knäckebröd med 1 skivad (och ostekt) bratvurstkorv, det var typ det enda hon hade hemma! :P Det har varit ombyggnad här ett tag så hon har knappt varit här, snart blir det flytt för henne i alla fall och det kommer bli närmre mig yeay! Det är så mysigt att sova här, känns som när vi bodde i Farsta! =)

Vi ska snart börja röra oss mot våra jobb, jag är typ astaggad efter resan Ruth och jag bokade igår!! Nu måste jag jobba som fasiken för att ha råd med allting (om jag vill kunna spara i de mängder jag gör) och det är lugnt för mig, så länge jag låter mig själv göra det jag älskar! =)

   

Ruth och jag när hon besökte mig i Stockholm förra månaden
♥ 
 

Berättar mer senare under min lunch istället om vart vi ska, KRAM!

Hemma och vänder!

Tjabba! Direkt efter jobbet idag sprang jag ut i ösregnet med riktning tunnelbanan, påvägen dit hittar jag Filip och hans polare under ett tag så jag joinade dom en stund tills regnet lagt sig! Efter det mötte jag upp 2 vänner varav en av dom mådde inte så bra så nu är jag hemma och vänder en sväng bara innan jag åker hem och sover hos henne! 


Om jag inte bloggar mer ikväll så hörs vi imorgon! Då jobbar jag dubbelpass så vi hörs
emellan dom + någon lunchrast, KRAM!

En till resa inplanerad..

Åh, nu kanske jag drar iväg och reser om redan en månad igen! Det blir i sådana fall till en storstad i Europa som jag inte besökt ännu, vi spikar det ikväll ifall vi åker eller inte men det skulle vara så roligt! Om jag ska klara av det får jag lägga till ännu ett kol på jobbet och leva ännu mer snålt, jag ska ju fortfarande lägga undan största delen av lönen till min sparkassa inför Sydamerika!

Men jag har levt efter detta motto sen jag var liten, vill jag så kan jag! Det löser sig alltid på något sätt men brinner jag verkligen för något så kämpar jag tills jag får det! Även om jag får leva otroligt snålt så är det värt det i slutändan, så länge jag inte börjar låna pengar jag inte har eller tar från mina sparkassor så är det bara att köra!

Detta är staden vi kanske ska åka till, hoppashoppas att jag får ihop det!
 

Måndag 20 juni 2011

Godmorgon! Nu känns det jobbigt att släpa mig upp till jobbet faktiskt, jag som har haft en 5-dagarssemester med massa roligt! Jag jobbar nu fram till torsdag men sedan är jag ledig midsommarhelgen igen, så det är skönt! Nu är jag så sjukt trött att jag är stolt över att ha lyckats dra upp mig själv, mamma är vaken också så vi ska äta frukost tillsammans snart! Idag jobbar jag ett kort pass, endast 9-16 och det är en skön start på veckan därför tisdag och onsdag blir 2 långa dubbelpass! 

Huh, såg på datumet att idag är det exakt ett år sedan Anna och jag såg Bon Jovi i London! 



Det känns faktiskt som länge sen jag såg dem i London, sommaren 2010 var fantastisk!

ALWAYS



Bon Jovi live O2 arena 2010, dagen efter konserten jag var på! Always är en av mina absoluta favoriter av Bon Jovis låtar men jag har inte hört den live än, längtar till den dagen! Sitter nu och kollar på dokumentären om Bon Jovi på SVT play (missade ju den på TV igår när jag var på Jossans land), det är galet vad de kämpat genom dessa 25 år för att vara där dom är idag!

En härlig helg med tjejerna!

Heej hej på er! Nu är jag hemma igen efter en helg som innehållit massvis med vin, god mat, underbara människor, regn, sol och SLAPP! Först var det bara jag, Sofia och Jossan som var där med Jossans pappa Christer och hans fru Malin! Vi lagade jättegod mat och pratade hela kvällen, drack vin och åt choklad! =) Cissi kom senare på kvällen och joinade oss, vi satt uppe och pratade och hade det jättemysigt och kom inte i säng förrän 3 på morgonen! 

Dagen efter vaknar jag och av lycka ser Cissis fot i den stora sängen, jag hade alltså inte sovit längst haha! Då ser jag Astrid komma gåendes, äntligen kom den sista bruttan för att joina oss också! Denna dag låg vi vid bryggan med soft musik och solade och drack vin heela dagen! Vi tog även ett par dopp (mitt första i år) och det var sjuukt kallt! Jag hade inte badat sen Indien och där var det ju räätt mycket varmare.. Sån badruka jag har blivit! 

Efter det drog vi upp för att hjälpa till med middagen, äta lite snacks och prata mer! Kvällen blev väldigt lik kvällen innan jag och det bästa var att få ha en hel helg levandes i sköna mjukiskläder och slippa smink! Okej, jag brukar iofs inte sminka mig förutom när jag ska ut men i alla fall, det är något speciellt med landet! Malin och Christer har även gjort det så fint på deras land (se bilder nedan), man vart nästan lite avis!  

Det är dock väldigt skönt att vara hemma nu, jag har inte sovit i min säng sen i måndags! Först var jag ju i Oslo sen sov jag hos Sandra och nu på Jossans land i 2 nätter! Mamma ropade nyss på mig och sa att en jättebra film har börjat på TV men jag känner just nu bara för att sitta i mitt rum med stängd dörr och bara vara för mig själv, asskön! 

Bilder från i helgen!

Christers och Malins fina drömhus!









Fördrink innan middagen!











De fyra eviga blondinerna.. 




Dags att sova!


The late sleepers, Cissi och jag gick upp typ 2 timmar efter alla andra! ^^, 










The bay watch pooooouse.. ich...






På vägen hem idag körde vi förbi Max för att handla lunch hehe! 


Tack brudar för en awesome helg, nu ska jag SLAPPA för nästa vecka drar massa jobb igång! Vi hörs om ett par timmar igen, kramkramkram ♥

Mot Jossans land!


Jag ska förbli osminkad hela helgen & endast myskläder är packade!

Gud, jag är så trött och seg i huvudet, det ser ni nog i mina ögon! Nu åker jag i alla fall till centrum för att möta upp Jossan och Sofia, vi ska sen åka bilen ut med Jossans pappa till deras land! =) Ikväll kommer Cissi och imorgon kommer Astrid, vi stannar där ända till söndag och ska bara vila och ha tjejmys! Det behövs verkligen för nästa vecka jobbar jag mycket igen, jag ska se om jag kommer kunna blogga därifrån men annars så hörs vi på söndag igen! 

I'LL BE THERE FOR YOU



Visst är ljudet & bilden grym? I'll be there for you har jag så mycket minnen till och det
var en av mina första favoritlåtar med Bon Jovi! Batteriet dog sedan på kameran, därför
slutar videon så tvärt!

Fredag 17 juni 2011

Godmorgon folket! Hoppas allt är nice med er, jag sitter här och laddar upp mina videos från Bon Jovi-konserten på youtube så ni kan få se lite fler! Min kamera är så jäkla grym för ljudet och bilden på videosarna är så sjukt bra, ni ska få se snart! Annars då, gårkvällen var asnice i rålisparken!

Jag och syrran drog dit vid åtta-tiden på kvällen och joinade mina jobbarkompisar, Filip kom förbi senare också så satt vi där och drack vin och öl! Vi drog vidare vid halv 1 då det blev för kallt men ganska snart gick jag, syrran och Sandra till ett kebabhak och sen drog vi hem till Sandra och sov! 

Jag vaknade runt åtta imorse hos Sandra och då hade syrran redan dragit, tydligen hade jag sparkat henne i ansiktet och annat i sömnen! Hehe ups.. Jag kollade nätet fort på Sandras laptop innan jag åkte hemåt, idag ska jag baara vila och softa inne eftersom det ändå ösregnar! I eftermiddag åker Sofia och jag till Jossans landställe där vi ska spendera helgen!

Ikväll kommer Cissi och imorgon bitti kommer också Astrid, ni anar nog inte hur stolta vi är att vi har lyckats samla alla oss fem en helg på samma ställe.. Med våra scheman är väl det här första gången vi lyckats med detta sen Spanien 2007, fast då var inte Jossan med haha.. Aja sjukt med cred till oss! 

Lite bilder från igår







Nu ska jag fortsätta kämpa med mina videos och sen äta frulle!

Mot Rålis med polare!



Full rulle, fullt ös medvetslös är vad som gäller! Jag kom hem för en timme sen och har nu hunnit duscha och sminka mig, dags att grabba tag i vindunken och dra till Rålis-parken och softa med massa polare! Imorgon ska jag vila ut som fan tills på eftermiddagen då jag och tjejerna drar ut till Jossans land, ÄLSKA dessa lediga dagar! =) 

Bilderna över är från bussen påväg hem, är lite fräschare och snyggare nu faktiskt! Bussresan gick så smidigt btw, jag ska alltid ha med mig laptopen i fortsättningen! Jag satt och chillade till Bon Jovi i 8 timmar utan problem, var hemma på nolltid! 

Hörs imorgon bbs ♥

Bon Jovis Set List in Oslo 15/6-11

RAISE YOUR HANDS SLIPPERY WHEN WET
BAD NAME SLIPPERY WHEN WET
BORN TO BE MY BABY NEW JERSEY
WE WEREN’T BORN TO FOLLOW THE CIRCLE
IN THESE ARMS KEEP THE FAITH
SUPERMAN TONIGHT THE CIRCLE
IT’S MY LIFE CRUSH
BLAZE OF GLORY +BLAZE OF GLORY
DAMNED THESE DAYS
CAPTAIN CRASH CRUSH
BAD MEDICINE NEW JERSEY
LAY YOUR HANDS ON ME CROSSROADS
WHAT DO YOU GOT? GREATEST HITS
BED OF ROSES KEEP THE FAITH
DIAMOND RING THESE DAYS
I’LL BE THERE FOR YOU NEW JERSEY
SATURDAY NIGHT CROSSROADS
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME HAVE A NICE DAY
SLEEP WHEN I'M DEAD KEEP THE FAITH
LOVE'S THE ONLY RULE THE CIRCLE
HAVE A NICE DAY HAVE A NICE DAY
KEEP THE FAITH KEEP THE FAITH

*ENCORE

WILD IS THE WIND NEW JERSEY
WANTED CROSSROADS
I'D DIE FOR YOU SLIPPERY WHEN WET
LIVING ON A PRAYER SLIPPERY WHEN WET

Dessa låtar förgyllde våra öron på Ullevaal stadion igår, it was AWESOME!!

LIVING ON A PRAYER Live in Oslo



Filmade bara en bit för jag ville RÖJA på sista låten! Alla släppte loss totalt när Jon började sjunga introt av Living on a prayer, de tråkiga som bara stått och stirrat rakt
fram under övriga delen av konserten började klappa händer och sjunga med i alla fall (framsteg för dom haha), samma sak var det i London! Den låten ger sån energi till en publik att det är helt galet! UNDERBART!!

PICS from BON JOVI live in Oslo

Taggade tjejer påväg till arenan!



Kön var inte lång så vi hoppade in en timme innan insläppet!




Just me and the stage!


Såhär lite folk var det när vi kom in, hela golvet var fullt sen!


Det var bara att sätta sig och vänta sen!   


Sen kom regnet..


Sen kom solen!! :D    


Tog en bild precis storbildsskärmarna började lysa och Bon Jovi vandrade upp mot scenen!
Det första jag såg var Richie Sambora, jag blev så överraskad att jag stod och skrek i
Mirres ansikte "WHAT THE FUCK?! RICHIE SAMBORA!! RICHIE ÄR HÄR! RICHIE ÄR HÄR!"


Golvet var som en enda enorm Bon Jovi-fest! Vi hoppade runt och dansade och sjöng
i 2,5 timmar i streck! Så fort några omkring oss var tråkiga så hoppade vi vidare! =P





Så kom ösregnet men vi röjde bara mer! Jon Hoppade och dansade i regnet på scenen
och sa sen "Its nothing like taking a shower with your best friends!"



De här gänget peta på mig när jag fotade Mirre och skrattade och sa åt mig att fota dom
istället så det gjorde jag, de var så sjukt sköna och röjde som fan! De stod även och
skrattade glatt åt mig när jag hoppade runt och skreksjöng till varje låt som en galning!





RICHIE SAMBORA LADIES AND GENTLEMEN, I fucking love you!



Dyngblöta och galna tjejer!












I slutet körde de Living on a prayer och det vart GAALET (video kommer senare)!


BON JOVI EVERYBODY! Tack för att ni finns, jag älskar er!



♥  

Torsdag 16 juni 2011

HejhejhejhejhejHEJ! Jag är fortfarande i ekstas, faaaaaaaaaaaaasen vilken bra konsert det var! Okej, jag ska ta allt från början! Igår när vi kom fram till arenan så var det redan en kö men det var kanske 50-60 personer bara! Mirre och jag bestämde oss då i alla fall för att inte köa, vi tänkte att vi kunde stå i mitten och dansa järnet istället! Så vi vandrade runt vid arenan, köpte lite vatten och såg oss omkring! En timme senare var insläppet och vi var inne nästan först (förutom de som hade golden circle ticket och diamond circle, det är de 2 sektionerna längst fram och de biljetterna är svindyra! Dock ska jag unna mig en sådan nästa gång, jag ska skriksjunga alla låtar rakt Jon Bongiovi, Fucking front row!!)

Vi kom in kl 17 och satte oss då på marken för att softa, en kort stund senare kände vi regndropparna.. Det började ÖSregna och det höll i sig i säkert en timme eller två! Vi satt i hörnet under tak och väntade ut regnet, alla som satt längst fram vid stängslena ville ju inte lämna sina platser så de satt där i ösregnet och blev genomblöta! Det gick så småningom över i alla fall och då tog vi oss fram igen och ställde oss vid scenen! I fyra timmar var vi där inne innan konserten drog igång, vi antog att Bon Jovi väntade ut ösregnet! Efter ett tråkigt förband drog det igång, jäävlar vilket drag det var i oss då!

Den här konserten slog den jag såg i London förra året med HÄSTLÄNGDER!! Det bästa av allt var att RICHIE SAMBORA VAR DÄR!! Gitarristen i Bon Jovi har legat inne på Rehab och senast jag läste nyheterna så skulle han inte vara med på resterande turné, Mirre och jag var såklart jätteledsna men sen när konserten drog igång, då ser jag hur han vandrar upp på scenen!! Jag vänder mig om till Mirre och skriker i hennes ansikte RICHIE FUCKING SAMBORA ÄR JU HÄÄÄÄÄÄÄR!!! Bästa överraskningen för oss, det gjorde hela konserten!! Jag var helt galen under alla hans gitarrsolon, det hade jag ju inte räknat med att få höra men så kom han!!  

Förutom det så hade både Bon Jovi och publiken en helt annan energi från konserten i London förra året, såklart var det sjukt många tråkiga människor omkring oss som bara stod där och tittade (de röjde förhoppningsvis mer på 80 & 90-talet) men det var ändå mycket mer drag jämfört med London! Jag hoppade och skreksjöng med till varenda låt, folk tittade på mig som jag var galen och vissa till och med fotade mig haha! Vi hittade några äldre kvinnor som var assköna, de rockade vi loss tillsammans med till alla hits! De körde låtar som I’d die for you, Wild is the wind, Diamond ring, Lay your hands on me och andra låtar som de inte kör live så ofta, jag var helt gaalen!!

En av de absolut bästa var lätt Blaze of Glory, den kör dom typ aldrig och det är en av mina absoluta favoriter! Jag valde att inte filma den för att njuta till fullo, denna gången var jag faktiskt väldigt duktig med att inte filma för mycket OCH när jag väl filmade så stod jag stilla och skreksjöng inte med för att inte sabba filmerna! Därför filmade jag bara några låtar för hur tråkigt är det inte att stå stilla och inte sjunga med på en konsert?! Så fort jag stängde av kameran så började jag hoppa och skrika igen, min röst försvann flera ggr under konserten men så ska det vara på en rock-konsert! 

Mitt under konserten kom regnet tillbaka och alla blev genomblöta men fortsatte ändå att röja såklart, Jon stod också ute på scenen helt genomblöt och rockade sönder! Han sa sedan ”Its nothing like taking a shower with 30.000 of your best friends, I gotta say.” Sen slutade det regna efter ett tag och solen värmde oss alla så vi torkade, dock känner jag fortfarande idag att mitt hår är lite vått! Åh, jag vet inte mer hur jag ska förklara hur bra det var, den starka kärleken jag har för Bon Jovi och deras musik är oförklarbar men gårdagen var i alla fall helt fucking faboulus!!

Efter konserten tog vi oss in till centralen (och vi var snabba som satan, det var ändå ca 50.000 pers i arenan som skulle till tunnelbanan), när vi kom fram så köpte vi lite mat innan vi tog bussen hem till Malin! Hon mötte oss vid bussen och Mirre och jag pratade i mun på varandra hela vägen upp när vi skulle berätta om konserten, haha vi var båda så uppspelta! När vi kom hem så somnade vi typ på direkten och jag väcktes av Mirre imorse när hon skulle gå till bussen, hennes buss till Helsingborg gick 40 minuter innan min så hon gick tidigare!



Superglad tjej på tunnelbanan efter konserten!

Bilder och videos kommer snart, sitter nu på bussen så jag har all tid i världen att skriva och fixa! =) Hörs snart igen, KRAM!

Bon Jovi live 2011 in Oslo - here we come!!

 

Nu drar vi till arenan for att se ett av varldens basta band live, vi hors sent ikvall igen
eller imorgon pa bussen påvag hem och då kommer massa bilder från kvallen! KRAAM!

Framme i Oslo!!

Morrnmorrn på er! Nu e vi framme i Oslo och har sovit ett par timme hos min kompis Malin, bussresan var ett helvete och vi sov kanske 1-2 timmar max! Vi kom fram kl 6 imorse och tog sedan direkt en annan buss en kvart så vi kom fram hit till Malin kanske halv sju! Vi somnade alla direkt och sov nu till 13-tiden så nu kanner vi oss utvilade mer utvilade och sitter nu och kakar frukost innan vi ska borja gora oss iordning! 

På bussen i Stockholm!
   
 
 


Hemma hos Malin, vi e så hemskt tacksamma att vi får sova hos henne!
  

Time for breakfast!


Hors igen innan vi drar till arenan, kramkram!

woaaaa we're half way there!!

Ipoden påfylld, alla apparater laddade, väskorna packade, mat packat (köpte bars och nutrilettdricka på megarean på jobbet med mig till Oslo, kap!!), biljetterna med och Tillan taggad! Nu drar jag till centralen och möter upp Mirre, imorgon kväll står jag åter igen i juni och vrålar Bon Jovis låtar rakt ut! Juni 2010 var det i London med Anna och juni 2011 blir det Oslo med Mirre, awesoome! 

Min mat de närmsta 2 dagarna!


Mina ständiga resekläder, alla dessa underbara fläckar som inte går bort på min gråa
tröja påminner mig om alla mina uunderbara resor!! Köpt i New York, augusti 2008!


Hörs imorgon när vi är framme i Oslo, PUSS ♥

Packing time!

Hallu, nu kom jag precis hem från jobbet efter att ha gasat hem med cykeln sista 5 km! Jag har nu 2,5 timme på mig att duscha, packa, käka middag och blogga lite! Det är bara pappa och jag hemma ikväll så jag har mycket plats i huset till att springa upp och ner åt alla håll hehe.. Ikväll vid 11 går vår nattbuss, vi kommer bo hos min barndomsvän i Oslo en natt och jag tackar Gudarna för att hon finns och är så snäll som låter oss sova där! Vi kommer även powernapa lite där när vi kommer fram då vi inte lär få mycket sömn på bussen!

shoppade loss idag på jobbet, vi rear ut massvis med varor under renoveringen
så jag fick allt detta för typ 300 kronor.. Helt sjukt!!


Tillbaka till packningen, hörs snart igen!

Bon Jovi tour 2011 - Tomorrow its our turn!



Vi är så sjukt jävla redo, Bon Jovi here we come!!

Tisdag 14 juni 2011

The day is heeeeeeeeeeeere! Idag bär det av för oss, ikväll tar jag och Mirre tåget mot Oslo för att imorgon få se Bon Jovi live (igeen för min del)!! Inatt har jag fått sova i lite mer än 8 timmar i alla fall så jag är lite piggare än igår, nu ska jag fixa lite frukost + lunchlåda innan jag tar cykeln till jobbet! Jag kommer hem igen runt sju-tiden ikväll men vi hörs nog på min lunch idag också! 

Ha en fin dag allihopa, kramkram!

Baksmällan II

Tjabba! Vilken soft dag det har varit idag! Först jobbade jag ju och mötte sedan upp Mirren för att köpa biobiljetter, vi satte oss sedan igen vid vattnet i Gamla stan och snacka skit! Anna kom sedan efter ett tag och joinade oss, fan vad det blåste men annars vad det nice! Mirre och jag åkte sedan till centralen och mötte upp hennes vän Kicki som hon även bor hos nu dessa dagar i Stockholm!

Det första Mirre sa var att jag och Kicki är jättelika i sättet och humorn, och det var vi haha! Asskön tjej, hoppas lätt på att vi kan hänga framöver! Sen skulle vi ätit middag på Vapiano men det blev Burger King istället(?) skyller på Mirre.. Sen gick vi i alla fall tillslut på bio och åh, vad roligt Baksmällan 2 var!! Hela biografen satt och garvade högt genom hela filmen, den var helt underbar! Såklart var hela upplägget precis som 1an så den var inte direkt oförutsägbar men humorn i filmen räddade det totalt! 

Efter bion fick Kicki fotodamp!




Nu ska jag soova, det är galet vad jag behöver sömn! Imorgon blir det ett ganska kort jobbpass och sen på kvällen bär det av, woho Oslo & Bon Jovi here Tillan and Mirre coooooooooooouuumes!!

Bio & Vapiano!

Tjabba! Så skönt med en kort jobbdag, nu har jag redan slutat och ska möta upp Mirre för lite häng på stan! Anna hakar på oss ett par timmar också innan Mirre och jag ska käka middag på Vapiano! Efter det blir det bio, precis som vi gjorde hösten 2009 när hon flyttade hit till Stockholm för ett par månader! =) Imorgon kväll bär det av mot Oslo, fasen vad coolt det ska bli! En stor utomhuskonsert med ekande Bon Jovi-musik i 2 timmar, hur fett?!

Mirre & jag igår!


Vi hörs ikväll igen!

Måndag 13 juni 2011

Morrnmorrn! Fan, vad jag är sämst på att lägga mig i tid på kvällarna, det går bara inte för sig för mig! Nu är jag aptrött igen men ska väcka mig själv med en dusch för att sedan åka till jobbet! Jag jobbar ett jättekort pass idag så det är nog ingen fara, jag slutar redan klockan 15 och ska då möta upp Mirre igen! Nu måste jag slänga i mig frukost och sen börja åka, vi hörs när jag slutat idag! 

Igår lånade jag mammas blåa tunika & körde på mina fejk-converse till det!



KRAM!

En dag på stan!

Hallåå! Att jobba dagpass är faktiskt ganska skönt, då slutar man runt 4-tiden och har sedan resterande eftermiddag och kväll att ta det lugnt på! Jag åkte direkt från jobbet till stan och mötte upp Kenza & Mirre, vi drog in på nån Second Hand-butik och de kollade runt lite medan jag chillade vid fläkten! :P Vi drog även förbi PUB och handlade lite smink, det var bland annat dags för mig att köpa en ny mascara.. Bye bye 325 kronor! 

Efter en stund behövde Kenza dra hemåt och då gick jag och Mirre till gamla stan där jag köpte glass och så satte vi oss vid vattnet i ett par timmar och snacka skit! Vi bestämde bland annat där att det är bättre att Mirre sover hos sin kompis som hon sov hos inatt de reserande 2 nätter innan vi åker till Oslo! Den tjejen bor mer centralt och så jobbar jag så mycket, vi ska hänga i stan så fort jag inte jobbar i alla fall så det blir typ samma sak! =) 

Bilder från idag!

Mirre klickade en bild på mig precis när jag kom gåendes emot dom från jobbet! :P

Glass och chill vid vattnet mellan Slussen och Gamla stan!




Nu ska jag ner till päronen och äta middag, ännu fler left overs från Elviras student blir det! Det vill säga jättegoda kycklingspett och massa olika sallader, yumyum! Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon bitti igen innan jag åker till jobbet ♥

Möta upp tjejerna!

Tjotjo! Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp Kenza och Mirre nu en stund, Nadia och Mika kanske hakar på också, det ska bli skönt att fånga lite sol innan Mirre och jag ska bege oss hem till mig för middag! Jag jobbar ju tidigt imorgon igen så vi kan inte bli så sena, vi hörs igen ikväll när vi kommer hem! KRAM! 

Kenza och jag på Laroy när vi firade Nadia 20 bast!


Mirre och jag på Kenzas 20årsfest, Nadia och Kenza fyller år med typ 1 veckas mellanrum!



Hörs sen!

Saknar dig!

Min fina Niklas, en av mina bästa vänner som flyttade till London förra hösten och snart kommer han hem! Han skickade mig detta igår på msn, en video när han sjunger i London, jag är så stolt och säkert hans största fan haha! 



Söndag 12 juni 2011

Morrnmorrn! Att ställa klockan på en tid innan 7 är för mig självplågeri, men jag slet mig själv upp och vaknade till i duschen! Idag jobbar jag 8.30-15.30 och hur jobbigt det än är att gå upp tidigt så är det himla skönt att få sluta tidigare också! Idag ska jag möta upp min älskade Mirre som har varit i Stockholm sen igår, hon ska bo hos mig tills vi åker till Oslooo på tisdag kväll! =) Fan vad kul det ska bli, det kommer vara nästan exakt ett år sedan jag såg Bon Jovi live i O2 Arena i London med min Anna! 

Anna och jag i O2 Arena!


Nu ska jag väcka min mamma så vi kan äta lite frukost tillsammans, sen ska hon skjutsa mig till tunnelbanestationen innan hon åker vidare! =) Kramkram på er, vi hörs senare!

Nya frillan, slingorna & ögonbrynen!



Bättre sent än aldrig! Jag fotade lite fort innan jag började jobbet i tisdags så bilderna är inte dom bästa men de är i alla fall tagna samma dag som jag var hos frisören! Jag är i alla fall supernöjd med frisyren och slingorna, tack världens bästa Debbie! =)

Fler bilder från Virans student!

Anna kom lite tidigare och hjälpte till att fixa det sista med maten och så =) 



Mina tjejer Cissi och Jossan kom sen också!

Jag & sis!


Mina små lekhus som jag älskade när jag var liten, de tog jag fram till de små barnen & de
ville visa de vuxna så vi tog ner dom! Mamma fick också värsta nostalgin när hon såg dom!

Påväg ner till busshållplatsen för att hämta Nadia och Mika! 


Sen gick jag upp och slocknade i min säng! :P Tack alla för en gryym kväll i alla fall och GRATTIS syrran till studenten, tänk att nu har vi alla gått ur gymnasiet! Nu åker jag till jobbet men ha en fin dag ♥

Lördag 11 juni 2011

Heeeeey.. Shit vilken kväll det var igår, så sjukt rolig att så sjukt snabbt den avslutades! =P Jag hade hållt igång i typ en vecka nu utan mycket sömn och bara mycket jobb, så vid halv tolv-tolv inatt gick jag upp till mitt rum för att vila! Det resulterade i att jag somnade på mitt överkast och vaknade upp nyss, haha stackars Mika och Nadia som kommit hit typ två timmar tidigare! Weeeell, det är inte första gången jag lyckats med det där så jag borde vara van vid det här laget..! 

Förutom det så var kvällen otroligt trevlig, det var så himla mycket folk och släkt överallt och små barn som lekte med mina gamla leksaker! =) Maten var fantastisk och vi har säkert hälften kvar där nere, många softa matlådor blir det framöver mao! =) Behöver en redan idag när jag jobbar så det är bra..

Såhär såg jag ut igår i mammas tunika!


Ännu fler bilder kommer senare, nu ska jag äta frukost!

GRATTIS SIS TILL STUDENTEN!!



Här kommer Viraan!! =D


Nu är det full rulle i köket som gäller! Mamma saknar dig Bonnie, haha!


Fan vilka flashbacks detta gav mig, jag gick ju ut samma gymnasium 3 år innan henne och nu stod Jossan och jag där med min familj på andra sidan istället..! Vi pussade och kramade på henne innan hon satte fart mot flaket, då passade vi på att handla det sista inför ikväll på Willys, väl inne så ser mamma och jag en man som hänger på en stol i deras lilla spelkiosk! Mamma springer fram direkt och tar hand om honom, typ alla andra går bara förbi! Mamma och en annan kvinna satt med honom och väntade på ambulans för han hade hjärtfel!

Stackarn hade kommit ut från sjukhuset idag och åkte direkt till en kiosk för att äta korv och spela, då rasade han samman nästan på en gång! =( Hoppas han mår bra nu i alla fall, han åkte tillbaka till sjukhuset med ambulansen! Nu är vi hemma igen i alla fall och det är fullt kaos här hemma, haha! Vi i familjen fixar och donar med all mat samtidigt som Viran åker flak, hon kommer hem snart och då ska vi alla duscha och fixa oss innan alla gäster kommer! Av mina vänner så kommer Anna, Jossan, Astrid, Cissi och Mika! =)

Elviras uppträdande imorse på scen!



Som på Amandas skolavslutningar så har även pappa och Viran en tradition att sjunga och spela gitarr tillsammans på scen, denna gång tillägnade Viran sin favoritlåt "You got
a friend" till sin bästa vän Alia! 

Fredag 10 juni 2011

Idag är det dagen D för lil sis, idag tar hon studenten!! Mamma väckte mig nyss för hon skulle åka och handla för typ 6e gången och även köra Viran och pappa till skolan så de ska hinna repa! Efter det kommer hon hem och lämnar maten, hämtar mig och så åker vi till skolan för att sneaka in och kunna se sis uppträdande! Det ska bli så himla roligt att se, låten Elvira ska sjunga kände jag igen för Michael Jackson gjorde en cover på den i ett av sina soloalbum under Jackson 5 tiden från 1972!

Jag ska såklart filma uppträdandet så ni kommer få se det senare också! =) Nu måste jag fixa mig lite så jag är helt redo tills mamma kommer tillbaka för att hämta mig! Hela denna dag och kväll kommer gå åt att fixa och dona inför Virans student och sen så kommer hela kvällen gå åt till att fira den! Vi hörs i alla fall under dagenett par gånger till, pusspuss! 

Hittade nyss big sis i bäddsoffan och ALLTID ligger Kasper vid henne, så fort hon är här
så sover han hos henne!

Uppskatta.

Det är nog det viktigaste jag har lärt mig under mina 1,5 år i Farsta + mina 6 månader i Indien! Se vad folk omkring er gör för er, som nu när mina föräldrar sliter arslet av sig och lägger ner mycket pengar på Elviras student! Då tänker jag tillbaka till vad de gjorde för mig på min student och hur lite uppskattning jag visade, det är minst lika viktigt att visa och berätta för en annan människa när de gjort någonting positivt som när de gjort något negativt, kanske till och med mer viktigt!

Det har jag och min familj pratat om ikväll och nu är jag och lillasyster sams igen och det känns så bra, vi springer nu runt i huset och fixar och donar inför hennes stora dag imorgon! Mamma och jag fixar med borden och stolarna i trädgården och tar ett glas vin samtidigt, älskade student-tider! ;) Jag sitter nu och lyssnar på min storebrors nya låt som han precis mixat färdigt, fan vad grym han är! Tänk er en riktigt soft rockballad av en 80 & 90talists rockälskare! =) 

Pappa repar inför imorgon, Viran och pappa ska nämligen uppträda för hela skolan då!


Mamma vid sin lilla fristad på vår veranda!


Jag och min mamma, världens bästa!


Nu ska mamma och jag fortsätta fixa inför imorgon, vi kommer inte få mycket sömn tills dess! Men vi hörs imorgon i alla fall, kram på er denna sommarkväll ♥

Bilder från i tisdags!

Bilder från Snaps i tisdags med mina underbara vänner!


Nadia och Dilay de små skitungarna!



Jag och mina älsklingar Bonnie och Cissi!


Min Mika med sin öl! :P 



Denna bild är tagen på 54, precis innan Mika och jag välter mitt vinglas, time to go home! 


Tack för en härlig kväll pps, nu ska jag ner och hjälpa till inför sis student imorgon!

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Det är väl veckans vanligaste mening antar jag, jag fick tillbaka lite över 2000 detta år och att åker direkt in på sparkontot inför Sydamerika! =) Jag hittade även en 100-lapp i mina byxor så det blev gratis lunch för mig idag, yeay! Idag slutar jag ivf klockan 16.15 och då ska jag som sagt åka direkt hem och hjälpa mamma inför Elviras student imorgon, jag bloggar även lite mer ikväll!

Åh jag längtar till helgen när detta är över och Mirre kommer hit, då är det bara ett par dagar kvar tills vi åker till Oslooo! =) Måste ringa henne nu kom jag på, men vi hörs ikväll igen med massa bilder! KRAM!

Torsdag 9 juni 2011

Tjatja! Nu är jag hemma hos Sandra och ska snart börja röra mig mot tunnelbanan, dags att jobba igen! Igår körde jag 2 pass och efter vi stängt butiken så gick Sandra och jag hem till henne och hängde med Johan och Tuva, sen sov jag kvar där igen! Med tanke på att hon bor i stan så får jag en timmes sovmorgon när jag jobbar dagpassen, sjukt värt! Jag börjar om en stund och kör passet 9-16.15 och sen måste jag direkt hem för att hjälpa till med maten inför Elviras student! Känner mig halvpepp till det för att vara ärlig, men gör det för mammas skull!

Jag och min ängel Sandra förra veckan, vad skulle jag göra utan dig?


Hörs säkert under min lunch igen annars ikväll! Kramkram

En vecka kvar!

  

Det har varit massa strul med Bon Jovi-konserten i Oslo för min del, därav har jag inte bloggat mycket om det! Senast i förrgår var jag nära på att ge upp och bara sälja biljetterna, men då dök min ängel till vän Mirre upp och hade kirrat så hon kunde följa med mig till Oslo! Så hon kommer hit redan i helgen så ska vi hänga tills tisdag kväll då vi tar bussen mot BJ! =) Väl i Oslo kommer vi bo hos en gammal barndomsvän till mig, så himla schysst att hon låter oss slagga där!

Onsdag 8 juni 2011

Hej alla fina! Nu har jag lunch på jobbet och tänkte uppa lite fort, jag har väldigt många
pass på jobbet just nu vilket är grymt men det kommer drabba bloggen lite, tyvärr! Idag
jobbar jag ända till kl 22.20 och sover sen hos min Sandra inatt igen, det är mkt närmre
till jobbet från henne! vi stänger även tillsammans ikväll så då åker vi sen hem till henne
och dricker te, jättemysigt! Dock kan jag inte lägga upp några bilder förrän jag kommer
hem och det gör jag inte förrän imorgon vid 17-tiden!

Hade en bild på mig från i måndags sparad på bloggen!

Hoppas ni har det bra i alla fall, idag mår nog naturen bra också här i Stockholm då det regnar! Efter veckans kanonväder med över 25 grader och sol så behöver naturen lite vatten. Men vi hörs innan jag börjar nästa pass igen, pusspuss!

Ingen bra dag.

Hej pa er! Tankte bara uppa fort fran Sandra, hon har ett engelskt tangentbord sa det far bli massa a och o nu! Jag har haft en allmant kass dag och kvall sa jag akte hem till min basta Sandra och kommer slagga har, det ar narmre till jobbet imorgon ocksa sa det blir bra! Vi hors imorgon igen och da ska jag visa er bilder fran utgangen i igar plus min nya frilla som blev asbra! Jag har varldens basta frisor, hon ar en helt underbar manniska aven privat! 

Nu ska vi sova, pusspusspuss pa er!

Tisdag 7 juni 2011

Morrnmorrn! Hoppas allt är bra med er, jag sitter hemma hos cissi i samma klänning som igår och ska snart börja röra mig in mot stan! Vi hade en sjukt rolig kväll igår med vänner på Söder, vi satte oss på en av uteserveringarna på Medis-torget och satt kvar där tills dom stängde! Det var sjukt härligt att dra ihop ett gäng och chilla på Söder, jag och Mika pratade om att det påminde lite om förra året förutom att sjukt mycket folk saknades hehe!

Bilder från igår kommer senare ikväll!

Nu ska jag röra mig, jag ska till frisören och klippa topparna + lägga in blonda slingor! =) Måste även noppa ögonbrynen hos henne för det är jag så dålig på att de börjar se hemska ut nu, haha! Direkt efter det kommer jag åka till jobbet och köra 15-21.15, så vi hörs inte förrän typ halv elva ikväll! Ha en grymt nice dag allihopa, kramkram!

Sommar på Söder!


Nu sticker jag in till Söder igen, måste ju passa på när jag har sovmorgon imorgon! Jag 
ska till frisören kl 11.30 och börjar sedan jobba kl 15! Ha det bäst allihopa i solen, vi hörs
imorn som vanligt, nu måste jag skynda mig in till stan & möta upp Nadia för sen ska
vi på missionRädda Bonnie! Hon står på medis med arbetskollegor &  lyssnar på musik!!
Bonnie + lyssna på livemusik är inte världens bästa combo, hon typ dör haha!

Humlan med bästis!

Vilken tur jag och Bonnie hade, jag slog henne en pling när jag slutat jobbet och då var hon precis påväg hem! Hon hade inget bättre för sig och vi båda befann oss då på Östermalm, så vi möttes upp och handlade lite lunch innan vi satte oss i Humlan i solen på gräset! =) Vi båda jobbar som galningar för tillfället så att få ha en ledig eftermiddag i solen är guld värt för oss båda! Nu kom jag precis hem och ska bara byta om innan jag vänder om in till stan igen, ska möta upp ett gäng vänner och softa på Snaps uteservering, sommarsommarsommaaar! =) 

Lite bilder från idag!



Btw, fick en kommentar av en tjej som hette Johanna, du lämnade ingen e-postadress eller blogg så jag svarar här istället! Jag åker till Sydamerika i november! =) Kramkram!

Slutat för dagen!

Tjoho! Nu har jag jobbat ett kort men intensivt pass, eftersom det är röd dag så är det ännu mer värt att få jobba! =) Nu tänkte jag dra ut på stan och njuta av vädret denna resterande lediga eftermiddag, får se vad jag hittar på men vi hörs igen när jag är hemma, kramis!

Hittade en kul bild på Kim, mig & Olle från förra måndagen haha vilken kul kväll det var!
  

Måndag 6 juni 2011

Godmorgon! =) Igår var jag och Fredrik och såg Melancholia på bio, jag hade helt andra förväntningar på den filmen än vad vi såg! Först av allt så gjorde Kirsten Dunst en grym insats som rollen Justine, det bästa jag sett henne skådespela någonsin! Filmen i sig var väldigt obehaglig dock, den handlar om världens undergång och Justine är typ synsk och börjar bete sig väldigt konstigt tiden innan det sker. När jag och Fredrik gick därifrån så hade jag en sjukt obehaglig känsla i magen, Justine var en otroligt obehaglig roll! 

Jag hade cykeln i ropsten så jag typ gasade hem (jätterädd för typ allt jag såg), som tur var så såg jag 2 småtjejer cykla en bit framför mig så jag cyklade allt vad jag kunde för att hålla mig nära dom! =P Hehe, jag var även rädd när jag kom hem och precis då fick jag sms av Mika där det stod "vaken?" så jag ringde henne för att lugna ner mig! Hon satt och väntade på MTV Movie Awards live på MTV så hon hade all tid i världen haha.. 

Nu måste jag käka frukost, jobbar ett kort morgonpass idag bara sen ska jag nog ut i solen! =) Kramkram ♥

Biokväll med min Fredrik!

Haha vi är såna bio-homies jag och Fredrik! Vi är bra vänner i alla fall såklart men i 9 fall av 10 så går jag på bio med honom, förutom när Mirre bodde här.. Åh, shit då var det bio säkert 2 ggr i veckan haha! Tur att Fredrik och Mirre kommer så bra överens för då kunde vi gå alla tre, bio och Vapiano var standard hösten 2009! Ikväll blir det filmen Melancholia för mig och Fredrik!

Jag och Fredrik en grillkväll sommaren 2010
  

Fredrik, Mirre och jag påväg till båten Patricia för en partykväll, våren 2010!  

Vi hörs imorgon igen guys, pusspuss!

Tre år sedan idag.





5e juni 2008

Hur fort har tiden gått? Dock känns det som evigheter sedan som jag gick i Gångsätra gymnasium.. På Fredag är det lillasysters tur att ta studenten från Gångsätra gymnasium, herregud!

Söndag 5 juni 2011

Jag är väl en av dom få som längtar tills den här helgen är över, att jobba från 12-21 gör verkligen att jag missar precis hela dagen! Nästa vecka så jobbar jag mycket dagpass + att jag ska klippa topparna och slinga håret igen på tisdag, tänkte försöka börja med att göra det lite oftare så håret inte ser ut som en buske så fort jag kommer till frisören! Jag klippte mig ju ett par veckor efter jag kom hem från Indien så det har ju gått ca 3 månader nu vilket är lagom (jag brukar egentligen gå till frisören ca 2 ggr/år) 

Nu ska jag ner och fixa lite frukost och sen ta cykeln till jobbet, jag har tagit bussen de senaste dagarna istället för cykeln vilket är sjukt opraktiskt.. Men ibland är jag lat så då får det bli så, men ha en fin dag allihopa!

Bloggtorka

Det blir inte så mycket kul att skriva om när jag jobbar typ hela tiden, idag hade jag passet 12-21 och imorgon har jag samma pass! Det var ganska tufft att se ut genom fönstret på det underbara vädret och alla människor som kom in och handlade picknick och glassar, nästa vecka slutar jag lite tidigare och får då eftermiddagarna i solen i alla fall! =) Imorgon efter jobbet så ska jag äta middag i en park med min finaste Sandra om vädret är lika fint som ikväll (enligt SMHI ska det bli kallare och moln imorgon kväll..)! 

Orkar inte fota någonting nu men hittade 3 bilder som är tagna för nån månad sen!



Vi hörs imorgon igen!

Nej, jag är inte alls avundsjuk!



Tjejerna sitter och glassar i solen och jag jobbar! =( Det kommer ivf vara så sjukt värt sen i höst när jag åker mot Arlanda för ett nytt äventyr, så fort jag tänker på det sättet så är det inte så jobbigt att jobba på faktiskt! Just nu har jag lunch och sen är det inte så lång tid kvar! Ikväll får jag se om det blir utgång eller en lugn kväll, vi hörs när slutat jobbet ivf!

Lördag 4 juni 2011

Hallåå! Igår när jag åkte in mot stan så visste jag inte riktigt först vart jag skulle, tillslut valde jag att åka till Hornstull och möta upp Kim och hans vänner för att se på matchen! Efter en liten stund så kom även Fredrik & Nadia och joinade oss en liten stund! De drog igen efter en stund men då kom Lisa istället och även Olle efter en stund så jag satt kvar där till 11-tiden! Efter det åkte jag in till Söder och mötte upp Mika, Iman och Helena för lite kvällshäng! Vi satte oss på Carmen först och gick sedan vidare en stund till Kvarnen! 

Det var inte alls så mycket folk ute igår, jag vart så överraskad eftersom ställen som Carmen och Kvarnen brukar vara smockfulla en fredag! Hur som helst, väl på Kvarnen så satte vi oss vid ett bord där en man satt ensam och så fort jag såg honom förstod jag att han var från Indien! Han var här för working buisness men bor nu i USA med sin fru och barn, jag satt och pratade om kärleken för Indien med han och hans kompis i säkert 1 timme! 

Hans vän var från Tamil Nadu (där jag och Sandra volontärade som lärare på en skola) så jag hälsade på honom på Tamil och han blev jätteglad, hehe! Vid två-tiden var det dags för mig att krama tjejerna hejdå och röra mig hemåt eftersom jag ska jobba idag! Såklart glömde jag bort tiden och missade min buss så jag fick gå från Söder till Östermalmstorg och tog sedan tunnelbanan till därifrån! Jag kom till slut hem vid 4-tiden och slocknade på en gång! 

Jag vaknade dock upp vid 8-tiden med väärldens magvärk (lingonvecka..), jag sa till typ alla mina vänner igår att jag skulle få min vecka när som helst! Det var så tydliga tecken för allt i mitt liv kändes typ hopplöst, jag gnällde över typ allting, kände mig helt uppblåst & stor och hade CRAVINGS av choklad.. =P Skönt att få en förklaring till alla dessa små beteenden en gång i månaden i alla fall.. 

Hittade en skylt från den första puben igår som jag tyckte stämde in på mig! ;)


Såg en räv påvägen hem som vanligt under mina nattpromenader!



Lallar hem på nattpromenaden, det var så himla varmt ute att det var skönt att gå!


Nu måste jag ryka till jobbet men vi hörs senare, ha en fin dag i 27 grader och sol!

Mot stan!

Hmm, min lediga dag såg helt annorlunda ut i tankarna! Visst har jag solat ett par timmar i trädgården men annars har jag suttit på mitt rum! Det är lite tjafs just nu och nu kan knappt några polare hänga ikväll så jag har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen, nu fick jag dock tag på en killpolare som hänger på en pub på stan och ska se matchen ikväll! Jag tänkte att jag drar in till stan nu och hänger på dom eller möter upp Carolina och några, hoppas ni får en fin dag/kväll!

Jag saknar vår lägenhet!



Jag saknar att kunna vara själv när jag vill och inte behöva anpassa mig, jag saknar att få ha mina saker för mig själv och veta att de ligger på samma ställe som jag senast la dom! Jag saknar min och Annas lägenhet i Farsta!!

Fredag 3 juni 2011

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig!!! =) Solen strålar ute i värmen och jag är ledig!! Det ska verkligen tas vara på för mig, men först satsade jag på att få sova ut! Igår jobbade jag dubbelpass (vilket iofs inte brukar vara så himla jobbigt men eftersom dagen startade så dåligt med en liten försovning..), sen när jag slutade jobbet så valde jag att promenera! Jag gick till Ropsten (ca 5-6 km) och tog sen en buss till Lidingö Centrum och gick sen hem därifrån (ca 3 km)! 

Mamma väntade uppe på mig tills jag kom hem så tog vi en kopp te ihop, den blev ganska kortvarig för GUD vad trött jag var! Nu tänker jag slänga i mig lite frulle och sen dra ut och lägga mig i solen på en av våra solstolar, hörs senare!

Torsdag 2 juni 2011

Heeeej.. Vilken morgon jag har haft! Detta är första gången på säkert 3 år som jag försov mig, jag kom iofs inte så sent men det var för att jag slängde mig ur sängen och väckte mamma för att få sjuts in till jobbet! Det tog mig tre minuter att vara utanför dörren haha, jag hatar att försova mig! Nu har jag i alla fall lunch och tänkte uppa lite fort innan jag ska äta! Jag slutar här kl 15.30 idag och åker sen direkt till ett annat jobb där jag jobbar 16-22.20, braa pengar till Sydamerika-kassan mao! =)

Detta peppar mig till tusen, Colombia tror jag blir landet som jag startar mitt äventyr i!
  
  


Vi hörs sent ikväll igen, ha en fin dag i solen!

Otroligt bra kväll!

Hejhej på er! Jag, mamma och pappa har haft en sån bra kväll! Jag slutade jobbet klockan fyra och tog då en promenad in till stan och provade lite bikinis i väntan på att bion skulle börja! Kl halv sex mötte jag mamma och pappa vid Saga för att se King's Speech, det var en riktigt bra film! Synd var det bara att biosalongen var jätteliten så våra ben typ somnade under filmen och jag råkade nästan sparka personen framför mig i huvudet flera gånger! 

Efter det så åkte vi till Vishiis mammas indiska restaurang och åt middag, maten var som vanligt GUDOMLIG och nu är även mamma och pappa kära! Vishiis syster Shavetta jobbade också och såklart deras mamma, så när alla andra gäster hade gått så satte sig hela familjen med oss och pratade och så fick vi massa efterrätter! Otroligt trevlig kväll och jag tipsar er alla om och om igen, besök deras restaurang för denna underbara matupplevelsen; Simply Pam's i Hornstull och hemsidan finner ni HÄR

Mina fina föräldrar på restaurangen! 


Våra huvudrätter, YUM! 


De små efterrätterna, vad jag saknar Indien så fort jag besöker Simply Pam's!


Nu måste jag sova, jag ska upp halv sju imorogn men först ska jag dricka te med päronen!

The King's Speech

Den ska jag och päronen gå och se om en stund! Jag har hört mycket bra om den här filmen och päronen har varit på G att gå och se den ända sen den hade premiär, så nu är det allt dags! Efter bion ska vi äta middag på min vän Vishiis mammas indiska restaurang som jag skrivit så mycket om här, Simply Pam's heter ju restaurangen och den indiska maten är GUDOMLIG!



Ha en trevlig onsdagskväll allihopa! =)

2 veckor kvar idag!!

  

Bon Jovi live i Oslo 15/6 2011! Jag är såå TAGGAD på att snart
få höra den bästa 80-talsrocken live igen på en fet scen, åhh!

Onsdag 1 juni 2011

Jisses hörrni, det är redan juni! Nu är det fan officiellt sommar med alla skolavslutningar och studenter, för att inte tala om den underbara sommarvärmen *snälla håll i dig* Idag är jag uppe tidigt för att åka och jobba, dock ett kort pass idag (9-16) så det känns lugnt! Efter det ska jag gå på bio med mina föräldrar (mors dag-present från mig) så det blir en rolig dag idag i alla fall! =) 

Viran med vår lilla Kasper när han var så svag igår =(


Nu måste jag äta lite frukost och åka till jobbet ♥