Home!

Efter ett 5-timmars jobbpass är jag hemma igen, dock är det bara för mig att hoppa i säng då jag ska upp redan klockan 7 och jobba imorgon igen! Men sen jobbar jag inget mer förrän på söndag då jag har tagit semester under tiden Johanna bor här, riktigt skönt!

 

Vi hörs imorgon bitti ♥

Dagens låt

 

Ännu ett exempel på när 80talet bara kmr upp inifrån mig, för ett par dagar sen gick jag runt på jobbet eller något och helt plötsligt börjar jag nynna på den här låten! De bara dyker upp i mitt huvud, klassiker jag inte hört på år och dar och när jag googlar/youtubar dom sen så är alla från 80-talet.. Riktigt skön klassiker det här är, tycker inte ni också det?

Ett par timmar på gymmet senare..

...och det känns så bra! Idag körde jag triceps och bröst och sen powerwalkade jag i 45 minuter på rullbandet, skönt att vara tillbaka i träningen igen! Hur som helst.. Idag jobbar jag stängningspasset och imorgon jobbar jag 9-16 så det blir inget speciellt som händer ikväll..! Imorgon ska jag hänga med kära Cissi och på tisdagen blir det tvätt&städdag inför onsdagen då Sara och Johanna kmr hit! =)

Jag tror nästa vecka kommer bli awesome, ser verkligen fram emot det! Tänk att nu kommer TH äntligen hit, även om jag till stor del har tappat intresset för dom så ska det bli kul att gå på deras konsert här i Globen! Många av mina vänner åker runt och ser dom innan torsdag, exempelvis ikväll har TH konsert i Hamburg och där är Rebecka, imorgon är de i Köpenhamn och då är Madde, Evelina, Mirre och Kenza där och snaart blir det Stockholm dit vi ska allihopa! =)

 
Senaste gången jag såg skymten av killarna (förutom när de var här i september
med det räknas typ inte för jag såg typ Toms bakhuvud och sen åkte jag hem för
jag inte pallade bry mig) var på MTV Europe Music Awards 6 november 2008!
Bilden är grymt dålig men jag fotade inget när de tog emot pris utan filmade
istället så den är printscreenad!

Reserverat för fans!

Hahaha, Ericsson Globe har kommit på så roliga reklamer inför kommande konserter/hockeymatcher och annat.. Anna och jag hittade en sån här skylt över en fyrsittare på tunnelbanan igår och det står någonting på båda sidorna av skylten, här hittade jag ett roligt exempel att jag var tvungen att fota:

Ena sidan:
 

Detta stod högst upp i vänstra hörnet, det blev för suddigt på bilden över!
 

Andra sidan:
 
"För mycket emo? Vänd på sidan om du föredrar raspig rock!"
(Raspig rock = Rod Stewart då alltså) Hahaha! =)

Söndag

Godmorgon! Igår var ju Anna och jag på bio och såg I love you philip morris! Det var en riktigt rolig film men jag hade inte förstått "allvaret" i filmen innan jag såg den, jag visste inte att den är baserad på en riktig händelse och att den mannen faktiskt fortfarande lever idag! Det handlar om en kille som kommer fram till att han är bög och åker in och ut från fängelset då han snodde pengar för att ha råd med sitt lyxliv, det var faktiskt en ganska bra film och jag fick till och med tårar på ett ställe!

Hur som helst, se filmen i alla fall för det är den värd! =)

Dagens låt

 

En känd låt från underbara 80-talet! Det var när jag stod och lagade mat nyss så började jag helt plötsligt sjunga på den och Anna ba: åååh jag älskade den låten när jag var liten, måste ladda ner!! Så drog vi igång den och hoppa runt i lägenheten och sjöng på den! Det här har hänt mig så många ggr att jag helt plötsligt börjar sjunga på en gammal klassiker-låt (även om jag inte hört den på flera år) sen när jag söker på den så är det alltid en 80-talslåt! Jag säger då det, jag har 80-tal i blodet! ;)

Bio ikväll!

Anna och jag kände att vi faktiskt vill hitta på någonting, även om vi inte ska ut och supa så det blir bio för oss! Vi tänkte se Jim Carreys nya film där han spelar bög, I love you Phillip Morris heter den! Jag ÄLSKAR Jim Carrey, han är så jäkla skön och bjuder verkligen på sig själv! Jag har sett fram emot att se den här filmen sen första gången jag såg reklamen! =D

Spets-tröjan!

  


Jag har fått en hel del förfrågningar sen förrförra helgens utgång om tröjan jag hade på mig så jag tänkte nämna det här i ett inlägg istället för att svara på alla kommentarer! Den är köpt på Lindex och kostar endast 199 kronor, jag såg den i affär senast i förrgår så än finns den kvar! ;)

Man förändras med åren..

 

Den här bilden hittade jag på min bilddagbok, jag la ut den för ganska exakt 2 år sen och se så taggad jag var inför Tokio Hotels kommande turné! Jag minns att jag hade bokat såå många konserter att jag tillslut inte hade någon att gå med haha, det blev för mycket så jag sålde dom ju men ändå.. Om jag jämför hur jag är nu (och har varit det senaste året) så tycker jag en konsert med sittplats räcker gott och väl =P

Denna gång längtar jag mer efter att få träffa alla mina vänner jag fått genom bandet ♥

Lördag

Morrnmorrn! Jag skulle gått upp redan vid åtta men försov mig lite, hehe.. Jaja, jag har ändå tid då jag inte behöver gå hemifrån förrän om typ tre kvart! Idag jobbar jag ett heldagspass och sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske drar på bio med någon eller tar en fika! Jag ska ju vila mig inför nästa vecka så ingen utgång eller så för min del, har inte råd med det heller för den delen..!

Förresten, noterade ni att det var såå mkt varmare ute igår? Anna smsade mig under dagen och skrev "Nu äre sommar, nu äre party för det är EN PLUSGRAD ute 8D" Det är slask överallt och det droppar vatten från alla hustak pga den smältande snön, jag var dock rädd för att det skulle bli typ -10 idag så allt slask skulle bli is istället men det är fan 0-gradigt idag också! =D

Nu måste jag börja fixa min lunchlåda, bloggar igen innan jag drar!

Läggdags!

Anna och jag har kollat på en jättebra film (minns inte namnet) och nu ska vi gå och lägga oss, jag ska upp vid 8 imorgon för att hinna fixa lunchlådan innan jag drar till jobbet! Hoppas ni haft/fortfarande har en grym fredagskväll/natt allihopa, vi hörs imorgon!

Jag lägger ut en bild på Mikkan och mig från en överraskningsfest för
när hon fyllde 18, vi var alla samlade! =) Jag saknar Mikkan så mycket!

 

Riktigt gamla WestlifeGangstersbilder..

HAHAHA, Sandra skickade gamla WestlifeGangsters-bilder och dessa måste vara från år 2003! Amanda (syrran), jag, Anna (som jag nu bor med), Sandra och Lorna hängde utanför Sheraton hotell i Stockholm en kväll (som vi alltid gjorde :P), vad vi än skulle göra i stan så hade vi alltid Sheraton hotell som mötesplats!
 

Vi satte oss ner och började sjunga Westlifelåtar..
 

Ett collage Anna gjorde på hela Westlifegangsters år 2003!
 

7 år sen, helt stört.. Fast det känns iofs som hur länge sen som helst!

Brödbakning!

Nu är jag äntligen hemma igen, det har varit ett himlans flängande för mig från Farsta till Lidingö för att hämta brödformar och sprungit runt på stan har jag hunnit med också! Nu är jag och Anna hemma igen i alla fall och ska byta om till mjukiskläder, tända ljus och börja baka vårat GI-bröd! Det är GUDOMLIGT gott måste jag säga, i bakgrunden ska vi spela Bon Jovi-skivor för Anna måste ju lära sig fler låtar inför konserten! =)

Jag har bangat ett antal utgångar ikväll för denna helgen ska jag bara vila och jobba! Det är så mycket nästa vecka och eftersom jag precis blivit frisk så vill jag inte åka dit igen! Hur som helst, nu kör vi igång med bröden innan vi gör en god middag! Kram på er ♥

 
 
Bilder från senaste gången vi gjorde bröden!

Ses i stan!

Nu sticker jag in till stan, först till Cecilia för att fixa naglarna och sen vidare för att fixa lite andra stuffs! Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag/ikväll igen! =)

 
Satt och tänkte på när jag och min halvbror var hos hennes syster (komplicerat I know) och åt middag, hon är expert på mat och kan göra det så snyggt samtidigt så gott! Det känns inte som så länge sen men det är ganska exakt ett år sen vi var där, tider flyger :S Hur som helst, bilden ovan är förrätten hon fixade åt oss då som var aasgod!

Mot gymmet!

 

Jag ska försöka ta det lugnt då jag fortfarande hostar lite men jag mår bra och känner ingenting i halsen, nu orkar jag inte bara sitta här längre! Hörs när jag kommer tillbaka ♥  

Fredag

Gäsp! Ugh, vad trött jag är.. Jag somnade så sent igår då jag satt på msn och väntade på att en video skulle överföras till en kompis och så ställde jag klockan på 08.15 för jag vill hinna ner till gymmet innan jag ska till Cecilia och fixa naglarna! Idag blir min första dag på gymmet på över en vecka, äntligen! Jag är faktiskt ledig från jobbet idag vilket är riktigt skönt, jag jobbar ju hela helgen plus måndag nästa vecka!

Nu ska jag äta lite frukost, ttyl!

Jag saknar Wien!

Jag och Lina åkte till Wien en weekend för att vi skulle sett Michael Jacksons tribute som blev inställd, istället var vi där och festade och turistade i Wien! Det var en kort 2dagarsresa men vi hade bara så jäkla roligt och så fort jag tänker på resan så ler jag, det var något speciellt med dom där 2 dygnen hehe!

Några bilder på mig och Lina hemma hos mig kvällen innan vi åkte!
   

Jag saknar det där skräpiga lilla studentrummet till hotell vi hade!
 

Fina Wien!  
 

När vi hörde "Give in to me" från något annat rum  genom fönstret, haha!
 

Redo för MJ-dagen (som var inställd..)
 

Vackra Schön brunn ♥
 

Haha, fjortisar! Åh vi hade så jäkla kul på pizzarestaurangen!
 
 

En liten video från restaurangen!
 

Bästa klubbnatten nånsin!  
  
 
 

Dancing to MJ!
 
 

Efter resan - D E A D! ^^
 
HAHAHAHA

Jag har deltagit i en musikvideo!

 

Sommaren 2006 så blev jag erbjuden att delta i en turkisk musikvideo och ta med några vänner! Så jag ringde runt och fick med mig Mikkan, Cissi, Viran, Bonnie, och Marie! Mikkan fick huvudrollen och spelade hans tjej (ni TH-fans ser att Mikkan har på sig min rosa klänning med skärpet, samma outfit som jag hade på TRL haha och detta var ju 2 år innan TRL så den klänningen har varit med om en del)

Ni ser oss ett flertal ggr, bland annat i början sitter jag och Cissi på trappen och ba "oy oy oy oy" HAHAH, garvar lika mycket varje gång! Men jag gillar faktiskt låten, den är skön att dansa till! Jaja, det var en sjukt rolig grej att göra i alla fall! Vi spelade in den på flera olika ställen men själva dans-partiet var på Claras (en klubb vid T-centralen, nära Sheraton hotell)

I alla fall, ni kan kolla in videon här ovan för Viran hittade den på youtube! ^^

Linus&Tillan-kväll!

Yeaay, jag har jagat folk att gå på bio med hela eftermiddagen för jag inte haft någon lust att bara sitta hemma ikväll men ingen har kunnat! Nu ringde Linus och frågade om jag hade lust att hitta på något, jag ba MEN JA! Haha, han börjar alltid så tidigt på morgonarna att jag inte ens tänkte på att fråga honom! ^^,

Vi kanske ska gå på bio om han hinner.. Isf lär vi se den här!  
 

Dagens låt



Så sämst att Tokio Hotel inte kör den här låten på Welcome to Humanoid city-tour, en av mina absoluta favoriter med dom live (Bills också, det sa han ju till mig på TRL! Så himla konstigt att de inte väljer att ta med den Jag har upplevt den här låten live på både tyska och engelska, sammanlagt 3 ggr och det blir en grym stämning.. Tråkigt för er fans som inte sett dom innan, alla TH-fans måste ju få uppleva Schrei/Scream!

Home!

Halluuu! Nu är jag hemma igen, vad skönt det var att få vara tillbaka på jobbet igen och börja rulla igång vardagen! Imorgon ska jag dra till gymmet och sådär också, det har jag verkligen saknat! På vägen hem idag så tog jag en sväng in i Farsta centrum för att kolla lite i affärer och med mig hem fick jag en söt tunika från KappAhl faktiskt! De har fllyttat affären och har nu en nyöppning med 25 % på alla kläder så jag fick den för typ 187 kronor!

Det är bara en tröja, den svarta sitter liksom fast i den gråa!
 

HUR SÖT?!

 

4-årig salsadansare, VILKEN SÖTNOS! :*

Torsdag

Gooodmorgon, shite vad trött jag är! Jag har somnat sent och sovit bort halva dagarna i snart en vecka nu under min tid som sjukling! Så startar jag första dagen med att klockan ringer klockan 6, en riktig rivstart! Idagär det bara en vecka kvar btw, Tokio Hotels allra första Sverigekonsert någonsin vilket verkligen är på tiden nu! De har ju varit aktuella här ända sen 3 år tillbaka, längre än vad jag vetat av bandet!

Hur som helst, nu ska jag få i mig frukost! Hör av mig igen innan jag drar ♥

Bloggtorka...

Nu ska jag bara laga mat som jag ska ha i lunchlådan imorgon, har inget roligt att skriva om idag så vi hörs imorgon bitti vid 6-tiden innan jag åker till jobbet! ♥ 

Dagens låt

 
Jag älskar den här gamla klassikern, Tina Turner är inte orginalet men jag gillar
hennes version av låten! Hon har en riktigt cool röst och verkar vara en tuff kvinna!

Home!

Vad skönt det var att få gå ut och träffa folk, mötet handlade om vår säkerhet på jobbet osv, det tog 2 timmar och nu har jag precis kommit hem! Jag fick en jobbtid extra redan imorgon kl 8-17 så jobbet drar igång på en gång! =) Min kassaledare kom upp till lunchrummet efter mötet och sa att de skulle behöva någon till som kunde jobba och jag slängde upp handen på en gång och skrek JAG JAG JAG!!! Hehe, efter att ha varit sjuk några dagar behöver jag fler jobbpass igen  så det passade perfekt!

Mojsigaste katten var så sällskapssjuk igår när jag satt upp i vår stora
bäddsoffa med laptopen i knät, hur mycket plats han än hade försökte
han först lägga sig på datorn men nöjde sig sedan med att borra sig in
i benet på mig! Sällskapssjuke kissen, så himla söt och gosig han var!

 
  

Nu ska jag börja fixa lite med middagen och vara lite social med Anna! =)

Off to the meeting!

Nu har jag precis druckit upp min nyponsoppa, åh så gott det är med det när man har lite halsproblem! Nu mår min hals iofs bra igen men Viran ringde mamma idag och sa att hon nu börjat få ont i halsen, sorry dude! ^^, Hur som helst, nu sticker jag på jobbmötet så vi hörs inte förrän ikväll igen, kraaam!

The Jacksons - An American Dream (The Complete Miniseries)

Nu har den kommit!! Gah, att jag måste vänta tills Annika kommer hem för vi ska ju se den tillsammans och hon är på en familjeresa i Oslo! Jaja, jag kan hålla mig men nu har den kommit fram i alla fall! Jag beställde den för under 200 kronor via Amazon.com!

Onsdag

Godmorgon allihopa! Gud vad flitigt solen har lyst de senaste dagarna, jag såg faktiskt en solnedgång igår!! =) Idag lyser den lika fint och YEAY min hals mår så mycket bättre idag! =) Så idag kan jag lätt åka på mötet på mitt jobb och Anna sa nyss via telefon att tunnelbanorna funkar igen så jag kan åka hem också! Jag har haft så mysigt här men jag behöver komma hem till mitt rum och min säng nu! Jag saknar fina Farsta faktiskt, och min kära Anna! 

Nu: Frukost!

London, here we come!

Nu har vi bokat flyg, 17-22 juni åker jag och Anna över till London och ser BON JOVI!! =D Jag satt och kollade på pricerunner efter Londonflyg (de ligger vanligtvis på 1500 kronor/person, jag vägrar ju flyga ryanair längre sen de inte släppte på mig på Dublinflyget) och så hittade jag nu flyg för 800 kronor/person.. HALVA PRISET! Jag
slängde mig på telefonen och ringde Anna och hon skrek bara å mig att boka på en gång!

Fyra månader kvar ♥
   
(Mina bilder, tagna senast jag och Anna var i London i mars 2009)

Soon I will see you, my man!
 
Jon, Richie, Tico and David.. You will rock my world!!


Älskade TV-serier

Det är tack vare serier som Family Guy, 2 and a half men, Friends, How I met your mother etc. som jag har överlevt dessa astråkiga sjuklingdagar..! Jaja, ska bli skönt att få göra någonting imorgon i alla fall, jag ska på ett möte på jobbet klockan 15 och eftersom jag mår ganska bra idag så borde jag inte ha några problem att närvara där!

Nu ska jag fixa mig lite nyponsoppa (Tack Mirre för tipset) och kolla VH1, woho!

Dagens låt


Almost 30 years and they're still going strong, love my men Bon Jovi! Den här singeln från nya albumet är galet bra och videon också, Jon är fan fortfarande het som 47-åring! Det är fint att de visar bilder på Prinsessan Diana i videon när hon sitter med massa barn!

Planering planering..

Nu har jag fått tillbaka rösten i alla fall, så skönt att må bättre så imorgon kan jag nog gå tillbaka till jobbet (vi har möte då och så)! Dock ska jag bara vila hemma idag också så jag inte gör samma misstag som i söndags och gå tillbaka till jobbet för tidigt, det resulterar bara i mer hemmaliggande!

Hur som helst, idag har jag pratat med nästan alla mina Tokio Hotel-tjejer på telefon och planerat lite inför nästa vecka! Nu ska Ida och Lina sova hos Madde med Evelina och istället ska Mirres vän Sara sova hos mig tillsammans med Johanna! Jag fick även sms av Rebecka där hon berättade att Tokio Hotel-konserten i Luxemburg igår var asbra =) 

Nu ska jag gå ner och hänga lite med syrran i köket medans hon lagar mat, jag är så himla sällskapssjuk..Hon får dock sköta snacket eftersom jag ska vila min röst! =P

Tillbaka från läkaren

Nu är jag hemma igen, det var ganska skönt att få höra att det bara är ett vanligt virus och kommer att försvinna av sig självt med lite vila! Alltså ingen halsfluss eller något annat jobbigt, så nu ska jag bara vila! Jag känner mig bättre redan idag så att vara frisk till TH-konserten är nog jättelugnt, åh längtar så mycket efter alla mina tjejer nu!!

 
  
 
 
 

...och många fler! Jag har så tråkigt här hemma, därav massa bilder ^^,

Wow!

Kolla in TH's nya scen, riktigt cool!

Tisdag

Halluu! Jag tänkte uppdatera mer igår men syster tog in sin laptop på rummet så jag hade ingen möjlighet till dator.. Hon väckte mig nyss iaf och sa att hon har bokat en tid hos doktorn åt mig, så jag ska åka in dit om en halvtimme för att kolla om jag behöver medicin! Dock tror jag inte det, det känns faktiskt lite bättre idag och med tillräcklig vila så försvinner nog det här av sig självt! Men för att vara på den säkra sidan så ska jag åka in och kolla det iaf! 

Jaja, nu ska jag ner och få i mig lite frukost..!

GO svenska Bounce!!

Det var ett klipp på kanalen E! där de beskrev världshysterin efter Michael Jacksons bortgång och det första som kommer upp är klipp från dansgruppen Bounces MJ-tribute vid plattan och på Stureplan här i Stockholm!

Här har ni klippet på Bounce tribute!

Viran is hoome!

Åh guud vilken fin film August Rush var, ni som älskar musik ska se den! Den förklarar musiken som magisk och något obeskrivligt, man känner det verkligen! :) Nu har Viran kommit hem och hon håller på att fixa te åt mig, så skönt att bli omhändertagen så jag bli frisk så fort som möjligt!

Btw.. idag drar den igång! Rebecka (som jag var i New York
TRL med) är i Luxemburg med vänner för att vara där på
öppningskonserten, hoppas ni får det grymt! =) Om 10 dagar
lirar dom på Globen, woho! Ska bli grymt roligt faktiskt! =)
 

August Rush

Jag bläddrade igenom filmkanalerna när jag såg titeln "August Rush",
såhär beskrev de filmen: 

Historien om en karismatisk ung irländsk gitarrist och en överbeskyddad ung cellist som av en tillfällighet träffas under en magisk kväll i New York. De skiljs snart från varandra, men efterlämnar ett spädbarn, August Rush, som blir föräldralös. Nu spelandes på New Yorks gator och omhändertagen av en mystisk främling, använder August sin remarkabla musikaliska talang till att hitta sina föräldrar.

Låter som en film i min smak så jag ska ge den en chans! Jag hittade en trailer
på youtube också och upptäckte att barnet i filmen är en riktigt känd skådespelare!

Back on the couch..

Nu sitter jag här hemma igen i vår stora soffa på övervåningen med en stor kopp te! Jag har laptopen framför mig och TVn på, idag ska jag försöka prata så lite som möjligt vilket är ren tortyr för mig! =( Jag sitter och kollar på Gordon Ramsay på 5an medans pappa sitter inne i dator-rummet för att kunna jobba hemifrån!

Mamma och jag ska kanske åka in till sjukhuset redan idag för att kolla på min hals, annars bokar vi tid hos vår husläkare och hoppas på att hon har tid redan imorgon! Jag skulle ju jobbat idag men det är kört, hoppas jag inte behöver sjukanmäla mig mer sen..! 

Tur att jag har mina musikGudar i datorn, de förgyller min tid anytime anywhere!

Mot föräldrarna igen..

Pappa är här nu för att hämta mig, jag ska hem till dom igen då vi måste få tid hos husläkaren så fort som möjligt! Fyfaan vad jag är uppsvullen i halsen, är rädd för att det kan vara halsfluss! Eugenia ringde mig nyss och förklarade symptomen (hon har fan haft allt sånt där) och det stämde in ganska bra, buhu! =(

Bara jag är frisk till nästa torsdag.. Aja jag uppdaterar senare igen när jag är hemma hos familjen!

Dagens låt(ar)

 
 

Dessa 2 låtar har jag älskat sen jag var 9-10 år, det är min brors gamla band
Skainsmate från typ 15 år tillbaka! Här både sjöng han och spelade gitarr!

Måndag

Blogg.se totalhängde sig igår, jag försökte få ut inlägg i 2 timmar och startade till och med om datorn men det gick fortfarande inte! Jaja, nu vaknade jag i alla fall upp med en totaluppsvullnad i halsen och jag är om i hela munnen typ :S Åh vad är det med mig?? Tänk att om en och en halv vecka ska jag på konsert och grejer, jag måste vara frisk tills dess!!

Nu ska jag dränka mig i te, hörs snart igen..

Snökaaos!

Nu är jag äntligen hemma efter en låång dag! Jag har ju bara legat hemma och vilat i två dagar så att jobba 8 timmar var en snabb omställning, speciellt eftersom jag hade så otroligt ont i halsen! Det kom precis när jag började jobba och till slut kunde jag knappt prata, men jag plockade varor och efter ett par koppar te så kunde jag sitta i kassan också!

På vägen hem upptäcker jag att hela gröna tunnelbanelinjen (mitt tåg hem bland annat) är helt kaos pga snön så det står inga tider när de anlände så det var bara att sätta sig ner och vänta! Som tur var så kom min tunnelbana redan inom tio minuter så det var skönt!

Här har jag legat sjuk och myst framför filmer hela helgen hemma hos
mina föräldrar! Vår katt Kasper var lika depp som mig då han inte klarar
av den enorma kylan så han bara sov och åt som jag haha! =P
  

Usch för att vara sjuk! =(
 

Tack vare att Amanda tog med sig sin laptop som jag kunde låna så 
uppdaterade jag flitigt på bloggen hela helgen! =) Höll mig sysselsatt!
 

Ett dygn senare, Kasper och jag were going strong! ^^,
 
 

På jobbet!

Hej på er, jag hann inte uppdatera innan jag åkte till jobbet imorse men nu har jag lunchrast iaf! Jag mår bra nu i alla fall så det var lugnt att åka till jobbet! Dock har jag nästan tappat rösten så jag har svårt att sitta i kassan för länge, men jag plockar varor och sådär i affären istället så det är lugnt!

Blev taggad av Ida på facebook, detta är från när jag åkte dit och överraskade
henne på hennes 21-årsdag (med stor hjälp av Karin och Lina såklart)!

 

Jaja, vi hörs igen när jag kommer hem runt 20-tiden ♥

Melodifestivalen vs. VH1

Hmm, i min värld så vinner ju sålart VH1.. Den musik-kanalen äger ZTV och (speciellt nu mer) MTV! MTV är ingen musik-kanal längre, de visar bara totalt idiotiska "reality shows" och småserier som har noll med musik att göra! Ge mig gamla MTV annars kan det lika gärna vara, de har förstört världens bästa musik-kanal! Hur som helst, angående melodifestivalen så tycker jag Darin och Timotej var duktiga och värdiga vinnare av denna gång!

Samtidigt som jag såg på melodifestivalen så pendlade jag över till VH1 (fan vad jag saknar att se på det, eftersom jag inte har TV i min lägenhet) och de brukar visa t ex Gods of rock där det är artister som Guns N Roses, Bon Jovi, Nirvana och maassa fler! Idag visar de Greatest album of all time och gissa vilken som vann..? Michael Jacksons Thriller, jag satt bara och log! De visade även U2, Oasis, Prince och många fler underbara artister! Musik-kanaler is the shit!

 

Familjemiddag!

Nu är båda systrarna plus päronen hemma, Amanda och jag har legat begravda i vår stora soffa med vår enorma katt och kollat på Twilight som gick på TV1000! Det var aslänge sen jag såg den så det var kul, dock är det sjuukt hur mkt grejer från boken 
som de skippat att ta med på film!

Jaja, nu håller vi alla på att laga middag och idag ska vi äta ugnsstekt kyckling, blomkålspuré (FETT gott), halloumi och en stor sallad till det =) Vi är alla riktiga GI-lovers (även om jag älskar pasta och bröd också), så dessa måltider passar oss asbra! =)

Love my family, synd att brorsan inte kmr över ikväll oxå!
Med tanke på all snö är det väl typ omöjligt..! :P Helt galet..
 

Älskade Whitney Houston

Jag har alltid älskat Whitney Houston och hennes musik, speciellt den äldre från 80-talet och början av 90! Hon är en helt fantastisk sångare och låtarna är så emotionella, det är inga enkla smörballader utan det är riktigt bra musik tycker jag!

Här är några av mina absoluta favoriter:

I have nothing


All the man I need

 

One moment in time
 

I'm saving all my love for you
 

Run to you
 

Where do broken hearts go?
 

Didn't we almost have it all?

 

I wanna dance with somebody
 

I will always love you
 

All at once
 

En av de absolut bästa soloartisterna genom tiderna, så många minnen jag har till dessa låtar! Jag minns att mamma hade köpt hennes skiva till oss när vi var små och vi satt med våra freestyles och lyssnade, jag låtsades alltid att jag stod på en stor scen och sjöng dessa låtar med hennes röst!

Vilken snöstorm!

Jag börjar undra vart man ska göra av all snö, här ligger den upp till fönstrena och 12 minusgrader ute! Dock är det skönt att vara sjuk en sån här dag, vem vill gå ut i alla fall? Jag ligger här i vår enorma bäddsoffa med Kasper (vår kissekatt) bredvid mig, sovandes som en stock haha! Jag mår mycket bättre idag i alla fall och ska tillbaka till jobbet imorgon, så idag ska jag fortsätta att bara ta det lugnt så jag känner mig helt bra imorgon!

Hehe, fick sms av Anna nyss; "När flyttar du hem igen sambo??" Hur mysigt det än är här hemma hos min familj så saknar jag Anna och Farsta också, det är ju mitt hem lixom men nu när jag är sjuk så är det skönare att vara här! Hur som helst, nu är mamma och pappa och handlar, Elvira är på jobbet och Amanda är hemma hos mig med Anna i Farsta så nu äre bara jag och Kasper..

Ja, jag är sjukt sällskapssjuk.. Det blir i alla fall många uppdateringar på bloggen under dessa dagar då jag ändå bara sitter här hemma och softar.. Hoppas det uppskattas iaf!

Dagens låt

 

Nostalgi till den här låten, den här Janet Jackson-låten var på alla "absolute hits"-skivor i slutet av 90-talet! Jag minns i lågstadiet så hade vår skola "småstjärnorna" där man fick uppträda med låtar (jag uppträdde heela tiden) och Bonnies syster Mika uppträdde med denna låt! Förstår inte hur jag kan minnas det men jag minns t o m framträdandet! Hon måste varit typ 7 och jag 10 haha, så år 1999 måste det varit!

EDIT! Märkte nu när jag läste kommentarerna på videon att många anser att texten är som skriven till MJ efter hans död (även om låten släpptes typ 13 år innan han dog), jag kan iofs förstå deras tankar när hon sjunger:

Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me



 

Hittade lite gamla bilder på bilddagboken från några år tillbaka!

Jag hösten 2008!
 

Katta och jag i gymasiet 2006!
 
Sara, Jossan och jag på Mikkans 18årsfest!
 

Gammal egobild
 

Viran och jag julen 2007  
 

Jag och min Bonnie på hennes nyårsfest 2007!
 

Klassiska ego"collaget" på mig under 2007 haha..
 

sommar 2008
 

Spanien 2007
 

Sommaren 2007 i Humlegården i Sthlm
 
Julen 2006!
 

Jag, Sofia och Mikkan i Spanien 2007  
 

Jag och syster på vår veranda, sommaren 2008!  
 

Sorry för att bilderna inte står i ordning, orkar inte flytta om dom ^^,

Lördag

Hej allihopa! Jag sov verkligen bra inatt men nu när jag vaknade hade jag såå ont i halsen och huvudet värker också! Jag tror inte jag har någon feber kvar iaf så om jag vilar mycket idag så kanske mitt halsont försvinner iaf! Mamma kom precis upp ed en stor kopp te till mig, det är så skönt att vara hemma när jag är sjuk då jag har mina föräldrar och systrar här (plus brorsan kom förbi igårkväll en stund) och jag har alla filmer här och kan bara ligga här och vila!

Jag älskar att vara hemma hos min familj, det är som ett personligt rehab där man bara kan ta det lugnt och bli barn igen i ett par dagar! =) Nu måste jag gå ner och få i mig lite frukost, hörs senare! ♥

What wouldn't I do to have a chance to stand in the middle?



Sov gott allihopa, nu ska jag ta en ipren och hoppa i säng ♥

Mer film!

Nu har jag precis ätit en sjukt god middag med min familj, vi åt kött med klyftpotatis och halloumi! Nu sitter jag och kollar lite på Lets Dance för första gången typ, snart ska jag nog dra på en film igen.. Shite, vad tråkigt det här äääär att bara sitta här och kolla på film efter film.. Hatar att vara sjuk! =(

Nu blev jag asglad!! Hittade liveklipp från Bon Jovis första konsert på The Circle tour i Honolulu, 11 februari 2010! Här är några av låtarna som ligger ute, fyfan vad underbart:

Its my life
 

Living on a prayer
 

Born to be my baby
 

Bed of roses
 

Nu ska jag se på Flyga Drake som går på TV1000 Plus one, ha en fin fredagskväll ♥

Landet för länge sedan

År 1988 producerade självaste Steven Spielberg denna film (han som även varit med och skapat filmer som E.T, Världarnas krig och många fler) och jag har inte såhär starka känslor för någon annan film i världen! Amanda, jag och Elvira gråter oss igenom den här filmen varje gång och vi alla tre minns även när vi satt och såg på den här när vi var små och hur vi grät redan då!

Den har ett så himla vackert budskap där raser blandas och hjälper varandra tillsammans, de kämpar in till det sista och visar att det ger resultat! Musiken i filmen är helt underbar och såklart är det självaste James Horner som har gjort den, han som även har gjort musiken till Braveheart och Titanic! Diana Ross sjunger slutlåten If we hold on together och jag har även älskat den sen jag var liten! Jag kan inte lyssna på den låten utan att börja gråta, jag har så mycket minnen och känslor i den låten!

 

Har ni sett denna film? Om inte, gör det! Även om det är en barnfilm så kan man lätt se den som vuxen/tonåring också, en helt underbar film och man gråter garanterat av den..!

T R Å K I G T

Shite vad jag är sämst på att bara ligga hemma och ta det lugnt..! Jag vill åka till jobbet nu och sen vill jag ut och parta med massa vänner! Men nej, för jag har feber och kan inte göra annat än att bara ligga här och.. aah ligga! Blää! Tur att Amanda är hemma så jag slipper vara själv i alla fall.. Dock ska hon ut ikväll men då kommer i alla fall mamma och pappa vara hemma! =)

Kenza, jag och Jossan på Collage förra helgen (snodde bilden från Kenzas blogg) 
 

Nu ska jag kolla på gamla filmer med Amanda, kanske nån gammal Westlife-film för minnenas skull! Haha vi kunde se dom varje dag när vi var som galnast fans! Vi hörs senare ♥

Dagens låt

 
En av de få låtar som Westlife skrev själva heter Grow old with you och är faktiskt en väldigt fin låt! När jag var ett galet fan till Westlife (åren 2001-2004) så var denna låt en av mina favoriter! =)

Tandläkar-räkningar..

Jag hade en tandläkartid idag klockan 12.50 och eftersom vi bor jättenära vår folktandvård så var det bara för mig att slänga på mig en stor jacka, halsduken och ta en ipren innan jag tog mig dit! Det var bara en allmän undersökning och mina tänder var jättefina, dock hittade hon 2 små hål på 2 tänder bredvid varandra och dessa hål kostade 700 kronor styck att laga! Plus att jag skulle betala 940 kronor för fyllningen på en tand jag slog av för ett tag sedan, så det slutade upp på en räkning på över 2000 kronor! BLÄ!

Det suger att vara över 20, tänk att innan dess får man allt sånt här gratis.. Snacka om att man inte uppskattade det då, nu skulle jag göra vad som helst för att få ha det gratis igen.. Jaja, jag tänker inte gå runt med äckliga tänder och hoppa över att laga hål för att spara pengar, tänder är viktiga att ta hand om och då får det kosta en extra slant hur surt det än är att betala det!

Jag tröstade mig efteråt med att köpa hem turkisk yoghurt och halloumi, älskar!!
 
 

Nu har jag bäddat ner mig i soffan igen, detta tog musten ur mig!

GRATTIS Babe!!

 
Idag fyller min kära vän Mirre 22 år! GRATTIS hjärtat och jag längtar så tills vi ses! ♥

Fredag

...och jag är SJUK! =( Jag sov ju hos min familj inatt igen och inatt vaknade jag flera ggr av att jag frös som en galning, sen svettades jag istället! Nu har jag 39 graders feber, så himla tråkigt! Jag ligger här och kollar på massa Disney (bäst när man är sjuk), en sak jag har insett med de gamla Disney-filmerna är att de var väldigt läskiga! Typ när jag ser Pinocchio och Törnrosa kan jag än idag bli skraj :P 

Wellwell, med andra ord kan jag inte jobba idag och måste bara ligga här hemma och typ kolla på filmer! Visst kan det låta soft men neeeej jag vill träna, träffa kompisar, jobba, vara aktiv!! Jaja, min kropp behöver antagligen det här så nu ska jag passa på att vila! Amanda bor också här hos föräldrarna denna vecka så det blir hela familjen samlad, utom brorsan då! 

Nu ska jag fortsätta se på Disney ^^, ♥  

Vackra syskona Berglund

Erik, Amanda, jag och Viran har alltid haft en sak gemensamt - våra fula miner! Det är något vi har roat oss med i många många år (fråga mamma och pappa haha, varje gång vi skulle någonstans med bilen så satt vi tre systrar i baksätet med kameran i högst hugg och gjorde hemskt fula miner)! Elvira har t o m en mapp på sån dator för våra miner, haha!

Här har ni några vackra exempel:

 
    
 
  

Haha, bro spelade mongolidbrorsan och Amanda ser helt normal ut xD Älskar denna!
 

HAHA, vi föddes som 4 retards.. Hörs imorgon allihopa! =)

Vårkläderna!!

Nuu är jag hemma igen, jag och Evelina tog en lång runda i Kista Galleria och kollade kläder! Bikbok hade såå mycket snygga kläder till våren/sommaren! Sen tog vi bussen över till Sollentuna centrum för att hälsa på Annika där hon jobbar, så fick jag även låna MJs Blood on the dance floor-skiva (den enda jag inte har förutom alla samlingsskivor) då jag skulle lägga in den på min ipod så vi får med låtarna på kryssningen! =)

Sen lunchade jag och Evelina i Kista innan hon började jobba! Det var astrevligt att träffa henne igen, fan två månader sen sist! Vi måste fan ta vara på tiden bättre nu när vi faktiskt bor i samma stad.. Snart kommer alla andra tjejerna hit också för Tokio Hotel-konserten, det blir som en fet reunion haha! =)

Hur som helst, nu ska jag börja röra mig mot Lidingö för jag, Viran och Amanda ska ha Disneykväll! =) Innan det ska vi käka grillad kyckling med pappa, mamma är ute med några vänner ikväll! På tal om systerkväll, kika in här igen om typ en liten stund så får ni se hur snygga vi faktiskt kan bli.. ♥

Mot Kista!

Här kan ni få lyssna på några av Disneys bästa soundtracks från en av mina
absoluta favoritfilmer av Disney; Tarzan! Jag älskar Phil Collins! Dock är
typ alla Disneys musik världsbäst men Phil Collins-låtarna är några utav dom iaf!
 
 
 
 


Nu ska jag till Kistagallerian och fika med Evelina, sen ska jag kanske ta
en sväng förbi Annikas jobb för att hälsa på och hämta en CD-skiva!

Ha en fin dag allihopa =) ♥

Walt Disney

Igår när jag var hemma hos familjen så blev jag lycklig när jag upptäckte att vår VHS funkar igen, jag har längtat efter att få se Skönheten och Odjuret i månader! Jag grät mig igenom hela filmen av flera olika anledningar, jag älskar Disney! Deras filmer (speciellt de äldre) är så otroligt bra gjorda och funkar lika bra idag som när jag var barn! Det är så kul att se på dom nu när jag är äldre för jag förstår så mycket mer, det är mycket information som jag missade och inte förstod som barn!

Dock är det konstigt att jag är äldre än Skönheten och Odjuret, den släpptes år 1991 vilket är 2 år efter jag föddes! Jag tycker bäst om de äldre Disneyfilmerna, de från 40-90talet än de som släpps idag för de har mer personlighet och känsla! Filmer som Pinocchio, Peter Pan och Snövit är några exempel på de äldre Disneyfilmerna; 
Pinocchio är från 1940, Peter Pan från 1950 och Snövit från år 1937!

Några av mina absoluta favoriter med Disney är:

Skönheten och Odjuret
Lejonkungen
Peter Pan
Pinocchio
Tarzan
Snövit
Fantasia 
 
Svärdet i stenen
Ringaren i Notre Dame
Lady och Lufsen
Törnrosa
Dumbo
Askungen
Djungelboken
 

..Åh, det finns så många! Jag älskar typ alla Disneyfilmerna! Även musiken i filmerna är helt magisk, världens bästa! Sedan älskar jag Kalle Anka, Musse Pigg, Långben och alla dom! Vilken fantasi den mannen hade, han har gett oss mycket glädje genom den!

 

Jag tror faktiskt jag ska sova hemma hos föräldrarna ikväll igen och kolla på fler Disney-filmer, har ni någon stor Disney-favorit?

Torsdag

Tjoho! Jag var hos tandläkaren imorse för att fylla i min tand (940 kronor gick det på, helt sjukt!!) och nu har jag precis kommit hem till Farsta! Idag är min första lediga dag på en vecka och sen jobbar jag i 5-6 dagar i streck igen, så idag ska jag bara softa! =) Om ett par timmar ska jag åka in till stan för att möta upp Evelina, nu har det fan gått 2 månader sen vi senast sågs så nu är det verkligen på tiden! Saknat henne som fan..

Vi två på flyget påväg till Paris, snart två år sen!
 

Orka mer snö!

Nu vill jag ha våår, det har varit snö och minusgrader konstant i 2 månader nu! Jag är glad över att vi fick en vit jul och det har varit mysigt att äntligen få ha snö istället för slak men nu räcker deet! Tänk när dom första knopparna börjar synas och uteserveringarna öppnar, gah!

Jag och Axel på vår mösspåtagning, våren i trean (år 2008)
 

Aja, nu ska jag ge mig ut i snön för att ta mig till jobbet! Efter jag har jobbat åker jag, som sagt hem till päronen och sover där så vi hörs imorgon igen! ♥

Lite hängig..

När jag kom ner till gymmet så kände jag mig faktiskt lite hängig och då känns det dumt att både styrketräna och springa, men jag ville inte heller bara vända om hem på en gång så jag gick lugnt på springbandet i ca 50 minuter! Ibland är det skönt att bara gå och tänka, rensa huvudet lite! Nu är jag hemma igen iaf och sitter med ett glas yoghurt med nötter i, en macka och en kopp te!

Jag har suttit inne på min bilddagbok och kollat gamla bilder, jag kollade även igenom min och Rebeckas New York-resa i augusti 2008 när vi såg Tokio Hotel! Haha, vilken galen resa det var egentligen.. Vi fick gå på kända TRL, intervjua Tokio Hotel, stå längst fram under en hel konsert, träffa de in princip själva utanför deras hotell, träffa Sean Paul.. Plus uppleva underbara NYC, det var minst sagt en ball och minnesfull resa! Nu ser jag faktiskt fram emot att se dom igen, speciellt att få träffa alla mina vänner jag träffat genom bandet! 2 veckor och en dag kvar idag, woho!

Jag ska snart röra mig mot jobbet och jobba till stängning, sen ska jag hem till päronen då jag har en tandläkartid kl 8.40 imorgon bitti på Lidingö! Hörs igen innan jag drar! 

Lugnt pass på gymmet

Jag kände mig lite snuvig när jag vaknade men nu känns det typ bra, så jag tänkte dra ner och köra ett lugnt pass på gymmet! Vi hörs senare när jag kommer tillbaka ♥

Ska beställa från Nelly.com

Min första gång faktiskt, men mina kängor är heelt sönder nu (äälskade dom) så jag behöver nya! Det här är samma stuk men inte exakt likadana, det får jag stå ut med då dom är 160 kr billigare (med frakt inräknad), måste bara vänta tills jag får mitt kort (vilket lär bli imorgon eller fredag)..

 

Onsdag

Hej! Usch, jag drömde en så himla konstig dröm och den slutade med en heemsk grej om mamma och jag vaknade med tårar i ögonen! Nu sitter jag här helt deppig och känner mig faktiskt liite snuvig, suck! Jag ska dricka en kopp te och sen ringa mami för att se att allt är lugnt, man vet ju aldrig! =O

Hörs efter frukosten ♥

Westlife turn around tour 2004 live in Stockholm

Det första som dyker upp när man sätter på Westlifes liveDVD Turn around tour 2004
är mitt 14-åriga ansikte, ett par sekunder senare kommer hela vårt Westlifegäng med
vårt lakan "Strip for The Westlife Gangsters", haha!
 

 


Här kan ni se den första delen av konserten, det är härifrån jag printscreenat
ovanstående bilder! Jag dyker upp ett antal ggr till under Turn around & My Girl!

 

Haha, minnen.. Aja, vi hörs imorgon igen allihopa! =)

Gamla Westlifelåtar

Egentligen har Westlife aldrig varit något som liknat min musikstil, när jag var yngre gillade jag mycket rock och pop och mitt i det kom Westlife in med deras smörballader! Dock var det vännerna kring det och kärleken (besattheten) till Nicky i bandet som fick mig att fastna. De tre år jag spenderade som ett besatt Westlife-fan har gett mig många minnen till dessa låtar, och de är faktiskt väldigt fina! Man kan sätta på vilken låt som helst av de 5 första skivorna av Westlife och jag lovar att jag kan den utantill, dom sitter inborrade i skallen på mig! 

Här är ett par exempel från deras allra första skiva, släppt 1999:

Change the world
 

Moments
 

Open your heart
 

I miss you
 

You can't loose what you never had


Haha kolla in alla smöriga låt-namn, riktigt pojkband! x) Kärlek ändå för alla minnen!

Nutella

 

Anna och jag har snackat om att köpa nutella i över en månad nu men har aldrig orkat, nu ska vi faktiskt göra det då det är fettisdagen idag ochv i är båda sjukt sugna på det! Fetaostbiffar till middag och nutella till efterrätt, det blir ett långt träningspass imorgon mao, haha! =P

Dagens låt



För en gångs skull ska jag inte ha en Michael Jackson eller Bon Jovi-låt som dagens låt, men de är lixom alla mina dagars låtar.. Hur som helst, den här nya låten med Tokio Hotel gillar jag jättemycket och om ca 2 veckor ser jag dom live igen och det gör nog många av er också! =)

Fettisdagen

Hallåå! Jag visste inte att man menade Fet-Tisdagen.. Trodde att man sa "Fettis-dagen" haha, bara jag som inte hajat det där innan? Hur som helst, hoppas ni har fått i er semlor och annat gottis idag! =) Jag är inget stort fan till semlor då jag hatar mandelmassa (yep, I'm wierd) men choklad och muffins har jag gottat mig med idag! Även om det inte är lördag så är det faktiskt Fettisdagen!

Idag har jag jobbat 7-16 iaf och hela dagen har både Filip och Adde jobbat med mig (såå många sjuka på jobbet nu så vi får rycka in på dagtiderna) och jag har alltid lika roligt med dom killarna! Vi har plockat varor som galningar, det går fortfare när man har roligt! =) Filip hade typ inte sovit någonting på flera dagar så i lunchrummet på vår rast så var han heelt CP och sjöng och höll på, sen totalsomnade han i soffan haha!

 
På mitt jobb säljer vi även blåbärssemlor, istället för mandelmassa
så är det blåbärssås typ.. Kanske är något jag bör testa?
=)

Blogg.se krånglar

Kom inte in på bloggen imorse tyvärr.. Men idag jobbar jag iaf 7-16, bloggar igen när jag kommer hem ♥

Home!

Sorry för den sena uppdateringen, jag kom hem vid halv nio men ställde mig direkt och gjorde middag åt Anna och mig och så åt vi en varsin melonskiva till efterrätt och snacka lite skit! Jag måste börja kl 7 imorgon istället för 8 förresten, Adde och jag bytte då han slutade 21.20 ikväll och jag kl 20! Tänkte att han behövde en timmes mer sömn än mig eftersom han kmr hem en timme senare också!

Beautiful Angel, you made me realize we should all make a change!
 

Hörs imorgon bitti vid 5-tiden, kramar!

Aaaand off to work!

Måste bara berätta innan jag går, när jag kom hem från gymmet så ser jag Annas skor i hallen och jag var 100 på att de inte stod där innan jag gick så jag ropar "Anna, är du hemma?" men dum som jag är så har jag ju kvar ena hörluren så jag hörde inget!

Jag går in på mitt rum och ser att jag har 2 missade samtal från Anna så jag ringer henne, då hör jag "Tillan orka ringa mig!!" från Annas rum! Haha, fyfan vad rädd jag blev men då hade hon åkt hem tidigare för hon inte mådde så bra! Tur att det var dag för hade det varit på kvällen hade jag skitit på mig!

Nuu drar jag! Vi hörs vid 9-tiden igen, ha en fin eftermiddag/kväll och glöm inte att hjälpa min syster att ranka hennes video på inlägget under detta!

Hjälp min syster!

Hon har sökt till Made in Sweden med denna låt (jag har lagt ut den här på bloggen förut) och allt ni behöver göra är att klicka HÄR för att komma in på youtubesidan och så rankar ni henne med högsta betyget (jag har gjort en fet fyrkant runt det jag syftar på, på bilden under som jag printscreenat) 

 

Lite utebilder

Hittade lite bilder på Jossans facebook, glömmer alltid att det finns fler
förutom jag som faktiskt har med sig en kamera ibland haha! Här är från
när jag, Johanna och Jossan åkte hummerlimmo och parta sen på G.K!
 
 
  

Direkt efter en tequila shot och citronskiva haha!
 


En annan utekväll på After
 
 
 
 

Nu sticker jag till gymmet ♥

Måndag

Godmorgon =) Idag är en najs dag för det är den 15 februari vilket betyder löning för mig! Woho! Dock så får jag inte hem mitt bankkort förrän slutet av denna vecka (jag hann ju spärra det innan jag fick korten tillbaka) men det är nog bara bra så rör jag inte pengarna så mycket denna vecka!

Idag då.. Jag ska träna ett låångt pass för jag har inte tränat sen i fredags, jag ska köra rygg, mage och ben sen ska jag powerwalka/springa på rullbandet! Efter det ska jag till jobbet, jobbar 16.30-20 idag! En ganska vanlig måndag för mig alltså.. Dock måste jag hem direkt efter jobbet då jag jobbar 8-17 imorgon, så jag måste gå upp redan klockan 06.00 imorgon!

Nu kurrar min mage så jag ska hämta mina ägg, hörs snart igen!

Små systrar!

Hittade en gammal bild på Amanda och mig från mormor&morfars
land på badberget, bilden måste ha tagits för säkert 8-9 år sedan!

 

Btw, Annika springer till datorn på The wizard of oz-pauserna och berättar om hur
grym filmen faktiskt är, åh jag vill också se!! KLANT-Tillan! Hehe, jaja hörs imorn ♥

Vad i H*lvetee x(

Jag sprang precis in till Annas rum för att sätta på ZTV, så börjar jag bläddra bland hennes kanaler (det är bara hon som har TV) och hittar inte kanalen, så frågar jag henne om hon ens har ZTV och hon ba "jag vet inte?" Så har hon inte ens kanalen!!!!! Jag som skulle åkt hem för att se på den hos föräldrarna men bangade då jag fick låna Annas TV, så har hon inte ens ZTV!! Åh faan jag ville ju så gärna se den :(

Då får jag hyra den nånstans då men jag hade verkligen sett framemot att se den ikväll, åh shit vad klantigt av mig att inte kolla upp innaaan!

Kyckling med curry!

Nu är jag hemma igen efter ett 8 timmars långt jobbpass och 1700 kronor rikare (innan skatt dock :P)! Jag var såå hungrig när jag kom hem så det var en riktig tur att Anna hade maten färdig, kyckling med curry i dinkel är så himla gott! Nu är det bara 45 minuter kvar tills The Wizard of oz börjar så jag ska snart dra in till Annas rum och parkera mig mellan henne och Josse för att börja kolla!

Någon mer än jag som ska kolla? =)

Denna materiella lycka!

När jag stod i snabbkassan idag så kommer mamma springandes bakifrån med min paljettficka med alla mina kort i!! Mamma åkte till killen som hittade den idag och hämtade den, hon försökte ge honom 100 kronor i hittelön men han vägrade! Så himla fin kille alltså och nu har jag alla mina kort igen, TACK mamma också som åkte in till stan för att överraska mig med att ge mig den!

 

The Wiz på ZTV ikväll kl 21, missa inte!




Michael Jackson och Diana Ross deltog i en gammal version av The Wizard of Oz, inspelad år 1978 och denna visas på ZTV ikväll kl 21-23.20, missa inte det ni som är intresserade!! =)

We are the world 25 for Haiti

 

Jag tycker det här är en jättefin tanke att efter 25 år göra om denna underbara låt, såklart kommer den aldrig slå orginalet men det var inte målet heller! Jag tycker de har lyckats göra om den till en egen version, speciellt en förnyad "2000-tals" med alla rappare! Jag tror att både denna och Everybody hurts in Haiti kommer få in massvis med pengar, sånt här påverkar människor om inget annat! Så fint att de lät Michael Jackson sjunga sin del fortfarande (ena gången tillsammans med Janet) ♥

Söndag ♥

Good morning guys! Glad alla hjärtans dag på er allihopa, hoppas ni ska göra något väldigt trevligt idag med en fin pojkvän, kompis, förälder, syster/bror etc.! Själv jobbar jag konstant hela dagen, men det tackar jag för pga 100 % OB på söndagar! =P Hur som helst, igår hade vi det jättemysigt med bara en massa skitsnack och mat hehe! Dock
åkte Linus och Josse hem ganska tidigt för Anna är brakförkyld och Josse var skittrött!

Idag jobbar jag 11-19 och sen ikväll kommer Josse hit igen (hon typ bor här varje gång hon är i Sthlm hehe) så ska vi tre käka lite middag och softa! =) Mysa med vänner får bli mitt firande av alla ♥ dag!

Myskväll med sambo

 

Detta är vår standardmat när vi ska mysäta och vara lite onyttiga (lördag ffs), barbequepotatis med kyckling och bearnaisesås! Yummie, nu ska vi sätta på en film också! Linus och Josse är här och joinar oss också! Ha en fin lördag allihopa ♥

Vilken ängel!

När jag satt på tunnelbanan påväg till jobbet så ringer min mobil, numret kände jag inte igen men jag svarade ändå! Det första han säger efter att ha hälsat är "jag tror att du tappade bort någonting igår på Collage.." OMG thank God!! Han hade hittat min paljettficka med alla mina kort! Så himla underbart snäll kille, visste inte att det fanns såna! TacktackTACK!!

Gods!


Jag ryser...! Jag ska se dom live... Måste intala mig själv varje dag att det är sant!!

Wellwell, nu sticker jag till jobbet! Jag kommer hem igen vid 22-tiden som vanligt, ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på film! Ha en fin kväll så hörs vi igen vid tio! =)

Seg dag

Urk.. Jag, Anna och syrran ligger här som tre säckar potatis och orkar inte röra oss ur fläcken haha! Jag har även kommit fram till att Collage ger mig otur, jag tappar typ aldrig bort grejer (inte på flera år typ) förutom min mobil och min paljettficka med korten och båda ggrna har det hänt på Collage!

Jaja, snart ska jag dra mig till jobbet vilket faktiskt ska bli skönt för annars skulle jag bara ligga här och såsa hela dagen! Jag måste ta en dusch iaf, fyfan vad ofräsch jag känner mig! Jaa, har inte så mycket mer intressant att skriva om just nu.. Har precis ringt och dubbelkollat att jag faktiskt lyckades spärra kortet inatt och det gjorde jag 8D

Hörs senare!

Bon Jovis setlist nr 2

  • Lost Highway
  • We Weren't Born to Follow
  • Bad Name
  • Born to be My baby
  • Get Ready
  • Only Lonely
  • Thorn in My Side
  • When We Were Beautiful
  • Whole Lot of Leavin'
  • Superman Tonight
  • We Got it Goin' On
  • It's My Life
  • Bad Medicine
  • Hallelujia
  • I'll Be There For You
  • Broken Promise Land
  • Someday I'll be Saturday Night
  • Who Says You Can't Go Home
  • Loves the Only Rule
  • Wanted Dead or Alive
  • Livin' on a Prayer

    Detta är från gårdagens konsert, Bon Jovi är inte som de flesta andra band som har en set-list per turné utan de har lite olika låtar varje kväll! De har alltid gjort så, t ex när Erika såg dom år 2006 (då jag skulle följt med men hade inte råd, fyfan asså) så körde de Bed Of Roses på konserten dagen innan deras, men på den hon gick på så körde de In these arms istället och bytte även ut några andra!

    Jag tror de gör de pga deras hard corefans som reser efter och går på typ varenda konsert, så de ska slippa höra om exakt samma låtar! Dock har de kvar de kändaste låtarna men här har de t ex inte Bed of roses men bad medicine, I'll be there for you och broken promiseland hade de inte med på första konserten! Jag hoppas verkligen att jag får höra bed of roses och in these arms.. och waah typ alla låtar dom haar! =)
  • Bilder från igår!

    Jossan var så hiimla snygg igår!
     

    Toan på Chaplins!  
        

    ...och toan på Collage haha!
     

    Haha my baby learns ;) denna gång sa jag inte ens till, slash kmr automatiskt!
     

    Vi satt på uteplatsen på Collage (bland palmerna och snön haha) och
    ringde till våra älskade hjärtan! Först Mikkan sen Astrid och sen Sofia!
    Mikkan är ju på Gotland, Astrid i Blekinge och Sofia är i Valencia! Vi
    saknar och älskar dom så himla mycket, vi och Cissi vill bara ha hem dom!
      
     

    Dansgolvet!
     

    Vi träffade på några tjejer (minns ej namn) som vi hängde med ett tag!
      

    Vad gör jag haha..
     
     
     

    När jag och Jossan går ut för att ta lite luft efter en stund på dansgolvet så
    springer Nadia och Kenza fram! Skitkul att träffa dom igen, länge sen sist!
     

    Haha åååh ni skulle bara se bilderna jag, Nadia och Kenza tog med min
    kamera, vi körde på riktigt fula miner! Fyfan vad ugly man kan bli hehe..
    Men jag lovade att inte lägga ut dom och det vill jag verkligen inte heller
    haha, så jag lägger ut en till bild på mig och snygga Kenza istället! =)
     

    Sen drog vi in och röjde på dansgolvet tillsammans!
     
      

    HAHA, kvällens lätt hetaste bild!


    Jossan och Ronny (hette han så?)
     

    Tack Jossan och ni andra för en kul kväll, synd bara att mina kort blev snodda =(

    Lördag

    Wah, what a night! Först mötte jag upp Jossan utanför Chaplins, hennes tåg var försenat så jag stod och väntade en kvart innan hon kom och vakten kollade medlidande på mig när jag stod där och frös haha! När Jossan kom sen så sa han: Din stackars vän har stått här och frysit en halvtimme! Jossan ba ööh okej jag vet? haha!

    När vi sedan skulle gå in hade klockan slagit typ 1 minut över kl 22 så det kostade 120 kronor att gå in (!!) Så vi vände oss om för att gå, men då tog vakten som tyckte synd om mig innan tag i oss och sa att vi skulle slippa betala! Fett snällt av honom, vi var trots allt bara där i typ en halvtimme! Vi drack några glas vin och under tiden kom det fram kille efter kille för att ragga, be oss sätta sig vid deras bord eller följa med dom till en annan klubb! Antingen var de 30+ eller typ 18, haha!

    Vid halv elva drog vi oss ner mot Stureplan för att gå in på Collage, det är så skönt att gå in där lite innan 11 för då slipper man monsterkön som bildas runt kvart över elva då gratis inträde bara gäller till 23.30! Vi dansade, drack vin och hade jättetrevligt där inne! Vi träffade på Kenza, Nadia och några andra sköna tjejer som vi hängde med ett tag också!

    En grej som SÖG med kvällen var att min paljettficka försvann, med alla mina kort! Jag hade den senast inne på Collage när jag betalade och när vi skulle gå så var den borta! Jag sprang runt och letade på Collage och frågade bartenders men ingen hade sett den.. Jag ringde och spärrade mina kort på en gång och jag hade inga kontanter så det var skönt iaf. Men nu måste jag betala ett nytt leg och mitt busskort hade jag typ 2 veckor kvar på så det är sjukt surt, har iinte råd med detta!

    Jag kommer inte heller få hem ett nytt kort förrän typ fredag så tills dess kan jag inte handla något iaf, det är väl positivt hehe.. En sak som var skitäcklig dock var när jag skulle försöka hämta ut jackan utan min lapp då den också låg i paljettfickan! De sa att de inte hittade min jacka (och där i låg min ipod!!) men tillslut fick jag gå in själv och leta, vi hittade den hängandes i ett rum allra längst bort i hörnet!

    När han gav den till mig tackade jag så mycket, då lutar han sig fram och ba: "Kan jag inte få en puss för det där? Kom igen!" och vi var lixom själva i nåt rum långt bort, skitäcklig var han! Som tur var så kom det nån annan kille för att hämta jacka till några andra personer, så då sprang jag ut! Jossan och jag gick och köpte en macka och lite mat på 711 innan hon tog en taxi hem och jag tog tunnelbanan!

    På vägen hem var det massa killar som höll på att prata med mig och raggade så jag ringde min bror som jag visste jobbade natt (han jobbar på SVT) så jag pratade med honom hela vägen hem! Väl hemma så upptäcker jag att syster ligger och sover i min säng, haha hon vart inte lite sur när jag klampade in och tände lampan fyra på morgonen!

    Nu sitter jag här och gottar mig med choklad (lördaag) och försöker att inte tänka på mina kort, det var trots allt inget viktigt förutom busskortet, leget och bank-kortet! Bank-kortet får jag ett nytt på fredag, Leget ska jag fixa tillsammans med syrran och Anna nästa vecka och busskortet är bara att svälja och köpa nytt! Jag ska dock ringa Collage idag för att dubbelkolla om något har kommit in!

    Bilder kommer snart!

    Chaplins och Collage!

     

    Jag och Jossan, nu ska vi festa järnet! =) Anna är här hemma med Josse, syster och Sandra och kollar dvder med kladdkaka och vin, så fort jag kom hem så slängde de sig alla på mig haha! Jag får hänga med dom här imorgon på dagen, de lär sova kvar =P

    Ha en grym kväll allihopa ♥

    I'm off!

    Jag hann!! Fan vad grym jag är 8D Nu måste jag racer-springa till tåget så jag inte missar det! Hinner inte slänga upp nån bild på det jag ska ha på mig ikväll men jag visar imorn!

    En trött Tillan påväg hem i taxin efter en grym festnatt i Dublin i somras!
     

    Vi hörs igen när jag slutat jobbet ♥

    Bråttooom!!

    Gah så typiskt mig att vara på gymmet för länge, nu har jag asbråttom! Jag måste hinna fixa lunch, göra middagslåda, duscha och tvätta håret och packa ner smink och allting inför utgång ikväll och jag ska gå om 45 minuter!! Jossan och jag ska köra en helkväll ute med en barrunda först och sen Collage lr Kvarnen typ! Skitkul ska det bli, det behöver vi båda ha! Cissi kanske hänkar med också om hon orkar!

    Btw så märkte jag att jag hade ca 15 missade samtal från jobbet när jag gick ut från gymmet, jag hann inte ens trycka på "ringa upp" innan de ringde igen haha! Jag fick en förfrågan om att jobba 8-17 på tisdag och jag sa ja såklart, så nu jobbar jag 6 dagar både denna och nästa vecka, yeay! =D Jag behöver så många tider jag bara kan få så det är helt perfa!

    Wah, nu måste jag sätta igång här! Slänger upp ett inlägg innan jag drar ♥

    Classic Michael Jackson Pepsi Commercial (1984)

    Ni ser den lille killen som är klädd som Michael Jackson med röda skinnjackan?
    Det är Carlton i The Fresh prince of Bel Air, haha! Jäklar, vad snygg MJ var här!


    You're a whole new generation ♪ ♫

    Nu sticker jag ner till gymmet, biceps och axlar idag! ♥

    Bon Jovis Setlist!

    JAG HAR HITTAT SETLISTEN FÖR GÅRDAGENS BON JOVI-KONSERT!!

  • Blood on Blood
  • We Weren't Born to Follow
  • Bad Name
  • Born to be My Baby
  • Roulette
  • Shot Through the Heart
  • When We Were Beautiful
  • Whole lot of Leavin'
  • Superman Tonight
  • We Got It Goin' On
  • It's My Life
  • Bad Medicine
  • Make a Memory
  • Diamond Ring
  • Bed of Roses
  • Work for the Working Man
  • Have a Nice Day
  • Who Says You Can't Go Home
  • Loves the Only Rule
  • Tokyo Road
  • Wanted Dead or Alive
  • Livin' On A Prayer

    OH MY GOD, jag kommer NJUTA i juni WAAH!!! =D DOM KÖR BORN TO BE MY BABY!!!!!!
    JAG ÄLSKAR ALLA DESSA LÅTAR.. EXTAAAAAAAAAAAAAAAAAS! Hoppas de kör samma
    setlist i London.. ÅÅH nu längtar jag så himla mycket vet inte var jag ska ta vääääägen!!
    Dock skulle jag vilja lägga till All about loving you, Always, Blaze of glory, in these arms,
    I'll be there for you, Brokenpromiseland, Runaway, Dry County, Keep the faith, I'll sleep
    when I'm dead, Wild in the streets I'd die for you, I am, These days, Only Lonely etcetc!
  • Fredag

    Halluu! Jag var så trött när jag kom hem från brorsan igår vid halv tolv så jag gick och la mig direkt! Jag hade ivf en gryymt trevlig kväll hos honom igår, han har fixat vardagsrummet med en grymt cool soffa, nyaste platt-tvn, alla hans CD-skivor på vägghyllorna och balla röda väggar! Jag ska fan fota och visa er nästa gång jag är där för det är så snyggt!

    Vi åkte ivf inte på bio utan vi stannade och softade hemma hos honom istället! Först så blev jag bjuden på en sjuukt god middag, Erik kör lite GI-stil just nu (damn vilken kropp han har fått, riktigt kap haha) så vi åt Entrecote med keso, ruccola, nötter, avocado med lite rom på och en ostbit till! Så sjukt gott och man blir inte sådär tungt mätt heller!

    Sedan satt vi och snackade musik HELA kvällen då han också gillar den gamla musiken, idag finns det inte sån musik kvar längre på samma sätt! Jag satt och avundades honom för alla coola konserter han varit på i början av 90-talet, t ex Metallica, GunsNRoses (!!), Nirvana, Alice in Chains, Red Hot Chilipeppers, Pearl Jam och han såg dom när alla band var som bäst!! Vi pratade mycket 70-80tals musik och jag visade massa klipp på youtube (han har youtube i sin enorma platt-TV O.O) på Bon Jovi från 80-talet och även MJ!

    Musiken var bäst då och det kommer aldrig att komma tillbaka, jag älskar då att prata om det med brorsan då han känner likadant och samtidigt fått uppleva mycket utav det! Sen satt vi och kollade på VH1 som hade nedräkning på Gods of Rock, alla grymma videos visades upp och Bon Jovi var med på varenda reklam! et bästa var att det var endast 1 video från 2000-talet under Gods of Rock, alla andra var från 60-90talet!

    Erik spelar in en del musik själv också och jag tycker alltid det är roligt att få lyssna på hans nyaste låt och få döma! Brorsan fyller 35 iår men gick i samma gymnasium som jag gjorde (Gångsätra) och på skolavslutningen så uppträdde dom på scenen med Pearl Jam-låtar och liknande, lite coolt! =)

    Nu: frukost!

    Mot broder!

    Jag måste bara nämna hur underbart det har varit med sol idag, man ser solnedgången nu och ikväll kommer det förhoppningsvis vara stjärnklart! =) Det känns inte lika instängt när molnen är borta tkr jag, dock har det varit ännu kallare idag än igår! Jaja, nu sticker jag hem till brorsan på Gärdet för att bli bjuden på middag, yaay! Förhoppningsvis blir det bio senare ikväll, får se om jag lyckas tjata med honom..

    Denna skulle jag vilja se..!
     

    Ha en fin torsdagskväll, vänner! =)

    Axl Rose

    Idag har jag varit på gymmet och sen tagit ett varmt bad, det är trots allt min lediga dag så då tar jag det verkligen lugnt! Jag har suttit och klickat runt mig en del på youtube också (som aalltid) och har kommit fram till att Axl Rose (sångaren i GunsNRoses) var FETT snygg under slutet av 80-talet och början av 90-talet! En riktig bad guy med en underbar stil för rockmusik, mwah!

     
     

    Shite nu måste jag dra mig till bror snart, börjar bli tragisk här hemma haha!

    Eurovision 2010 Rumäniens bidrag

     
    "I hope I see you in heaven Michael"

    Fyfaaan vad töntigt!! Snacka om att de bara försöker få fler röster från alla MJ-fans genom att sjunga om honom, speciellt nu efter hans död också.. Och på det så SÖG låten, shite vad pinsamt!

    So it begins..

     

    Ikväll drar The Circle tour med Bon Jovi igång, i USA! Gissa om jag kommer flyga upp till datorn imorgon och kolla youtube och spellistan!! Det drar igång nu och jag ska fan på en av deras konserter.. WAAAAAAAAAH! =D I love you Bon Jovi!!

    Torsdag

    Godmorgon! Vad skönt det känns att få ha sovit ut idag, första gången på länge som jag inte hade ställt klockan! Idag är min enda lediga dag denna vecka och den ska spenderas med bror! Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men middag på stan eller i hans lägenhet eller bio eller nåt sånt där lär det bli! Erik blir 35 år iår men han är fortfarande lika barsnlig och sprallig som mig!

    Haha jag kommer aldrig glömma första gången som Nisse träffade Erik (Nisse är alltså storasysters pojkvän som även var vår konfaledare 2003-2004), det var några år sen nu men jag minns att det var hemma hos oss och Nisse gick fram till mig och sa: "Han är du, Tillan! En manlig Tillan! Ni är fan exakt likadana!" Haha, vi får höra det en del, jag älskar min kära storebror! ♥ 

    Hehe jag har inga familjebilder på datorn typ men hittade 2 på oss..  
     
     

    Sleeping time!

     

    Vilken dag, jag hann gå upp och göra frukost så ringer jobbet in mig och nu har jag inte hunnit vara hemma mer än en timme innan jag ska gå och lägga mig igen! =P Hehe, jaja jag är faktiskt ganska trött ändå och vill inte vända på dygnet.. Vi hörs imorgon igen ♥

    Orka vuxenlivet!

    När jag var liten så slog jag i bassängbotten med tänderna (don't ask..) och en bit av ena framtanden gick av så jag har haft fyllning på den tanden, och i helgen hände något sjukt irriterade när jag var ute med Cissi, Filip och Sebbe! Jag slog i glaset i den framtanden, inte så hårt men det räckte för att en bit skulle åka av! Så nu måste jag åka till tandläkaren och betala ca 600 spänn för att fylla i den lilla biten, SUCK! Förutom det ska jag göra en allmän koll hos tandläkaren som jag gör 1 gång om året och det kostar också pengar..

     

    Efter man har fyllt 20 kostar ALLT! Busskort kostar 700 kronor/månaden, innan jag fyllde 20 kostade det typ 1200 för en helt termin! Många av mina vänner som pluggar eller fortfarande går i skolan brukar kolla konstigt på mig när jag säger att jag inte har råd med en del grejer! "Du jobbar ju hela tiden!" brukar alla säga, men bara för man jobbar mycket har man inte råd att spendera!

    Jag har en hyra på 2300 kronor, Busskort 700 kronor, naglar 500 kronor, 2000 lägger undan till Indien, interneträkning på 350 kronor och allt detta dras av per månad! Utöver det så måste jag betala dessa tandläkarräkningar, flyg&hotell till London (ca 4500 kronor), sulor för jag går snett med ena foten för 1800 kronor plus att denna kryssning jag ska åka på kostar 1200 kronor!

    Pengar pengar pengar.. Livet är mer än det men man måste kämpa för att få ekonomin att gå ihop och då går det inte att spendera massa pengar på softa grejer, som när jag bodde hemma! Då hade jag inga utgifter alls per månad förutom naglarna, snacka om att jag levde livet! Jag reste ju en gång i månaden och kunde samtidigt lägga undan massa pengar, nu går det inte riktigt att leva så längre!

    Men det var en sjukt rolig tid i mitt liv men jag har utvecklats så mycket sen det och hanterar pengar bra i alla fall även om jag får prioritera bort grejer jag vill göra (t ex kläder och skor jag vill ha, åka och hälsa på Mirre i La, Bonnie i Oslo, Sofia i Valencia igen etc..)

    Jag behövde bara få skriva av mig lite, hehe.. Ringde mamma idag och gnällde över hur mycket det suger att vara vuxen och efter att få ha hört ett par "Men snuttan, din stackare!" från henne så kände jag mig mycket bättre, haha! Det är något med när mamma säger så, det får mig att må bättre efter att få ha tyckt synd om mig själv och fått peppning av henne! Då sväljer jag det lättare och betalar den där räkningen eller skiter i den där resan! =)

     

    Heeeeemma!

    Oj, det blev lite senare än jag trodde! Men jag åkte och solade med Fredrik efter jobbet, egentligen är jag inte så mycket för solarium pga riskerna med det men någon gång ibland kan jag göra det! Idag har jag i varje fall jobbat 12-21.20 och ååh så skönt det känns nu efteråt, passet gick oxå snabbare än vanligt eller så kändes det i alla fall! Det kanske beror på hur mycket jag trivs med alla jag jobbar med, vi är som en stor familj haha!

    Fredrik kom in vid halv nio och hängde lite i kassorna med oss innan vi stängde, sen drog vi ju till solariumet! Att åka till Solariumet fick mig att sakna när Carolina och Eugenia fortfarande jobbade på Konsum med oss, de två och jag & Fredrik var som en liten fyrio! Vi hängde typ hela tiden och vi solade även ihop, det känns tomt utan dom! =(

    Något trevligt idag var i alla fall att jag fick besök av Sara (min vän Sofias storasyster, världens härligaste tjej) och hennes killkompis, de kom in en sväng på Konsum och peppade mig ännu mer för Indien och snart ska jag och mamma gå på ett av Saras yogapass! =) Det är så roligt på mitt jobb för det ligger så centralt så nästan varje dag kommer det in folk och hälsar på när de har lite extratid i stan!

    Nu är jag äntligen hemma igen i alla fall och ska snart gå och lägga mig, måste bara få varva ner lite och uppdatera det jag missat i internetvärlden idag!

    Eugenia, Fredrik, jag och Carolina i somras ♥ Älskar er!
     

    Mot jobbet redan nu..!

    Min chef ringde mig nyss och bad mig komma in redan kl 12 idag, egentligen skulle jag ha jobbat 16.30-21.20 idag mennnu blir det 12-21.20 istället! Jag vet att jag har massa utgifter de kommande månaderna med London och annat så jag tar alla fler tider jag får, synd bara att jag inte hinner träna idag menmen!

    Nu har jag fort som attan slängt ihop 2 matlådor och måste bara tvätta mig lite under armarna innan jag drar iväg! Jag har räknat ut att det här passet är det som man tjänar mest på av alla vardagspass som finns på mitt jobb, det är nästan 1200 kronor om man räknar bort raster och sånt oxå! Det är värt det, plus att de behöver personal nu när så pass många är sjuka så man måste ju ställa upp!

    Ha en fin dag, den här bloggdagen kommer suga med andra ord hehe.. Hörs klockan 22 ikväll!

    Guns'N Roses till Swedish rock?!

    Jag läste det i tidningen idag, även om Slash och de andra inte är kvar i bandet så är ändå Axl Rose det och de andra har blivit ersatta.. Helst skulle jag vilja se originalbandet men ändåååå om GNR kmr hit så MÅSTE jag se dom! Johanna är på och de kommer till Swedish Rock i början av juni, åh jag hoppas verkligen jag kommer ha råd för det skulle vara GRYMT!

     
    Innan bandmedlemmar började hoppa av bandet, Slash näst längst till vänster!

    Onsdag

    Godmorgon bloggvärlden! Jag var så himla trött efter bion igår att jag åkte direkt hem och la mig i sängen! Jag läste några sidor innan jag slocknade och GUD vad skönt det känns att få vara utvilad idag! Jag och Eugenia hade en jättekul kväll igår och bion var grym, alla satt och snyftade också! Det roliga var att det var helt blandade åldrar i biografen så det var inte bara en massa småtjejer utan vuxna och äldre par också! =)

    Filmen var faktiskt väldigt bra, jag fick reda på där att Orpah Winfrey har varit med och producerat filmen! Filmen handlade om en tjej från ett amerikanskt ghetto med hemska förhållanden i hemmet, en pappa som våldtar henne och mamman slår henne! Ändå kämpar hon på med att få gå i skolan och lära sig, för hennes 2 barn! Barnen som hennes pappa är far till, så vidrigt..

    Jag tyckte om filmen, den öppnar upp ögonen på oss som faktiskt har det väldigt bra! Det är inte bara U-länder som mord och svält existerar utan det kan lika gärna vara hos din granne eller var som helst, man vet aldrig vilka konstiga människor som får barn och sedan behandlar barnen som något som katten släpat in..

    Nu ska jag iaf äta upp min frukost och tack min kära vän Eugenia för en asmysig kväll igår, saknat dig! ♥

    Precious

    Nu sticker jag iväg till stan, ska gå på bio med Eugenia och se filmen Precious! Jag läste om den i tidningen för ett par dagar sen och den låter ju riktigt bra, bra kritik hade den fått också! Jag skriver en liten recension om vad jag tyckte om filmen när jag kommer hem eller imorgon bitti!

    Den officiella trailern för filmen Precious!


    Ha en trevlig måndagskväll ♥

    Kösystem till TH-konserterna i Sverige mars

    O M G, fyfan vad synd jag tyckerom alla som ska köa! Jag såg kösystemet och kände bara rysningar genom hela kroppen, jag fryser när jag går från tåget hem till lägenheten.. Tänk då att häcka ute i typ 7 dagar, damn! Jag kommer ihåg när jag och mina vänner höll i kösystemet till en av Westlifes konserter 2004 (då var jag 14 år) men då köade vi ett dygn och det räckte gott och väl, orka en vecka! :O

    Här sitter vi och köar, stolta över att vi kom först i GBG 2004!
     

    En annan sak jag tänkt på, vart ska alla sitta denna vecka i Sthlm? Det står på förklaringen om kösystemen att de ska fråga polisen om nån gräsplätt eller liknande men vart nånstans?! Globen ligger mitt i city, det finns inte nån gräsplätt att sitta på där i närheten, bara asfalt och motorvägar! Plus att alla marker runt omkring är ju allmän mark!

    Det kommer antagligen vara ca 50-100 pers som vill ha någonstans att köa, polisen lär inte placera 100 ungdomar på nån allmän plats i stan då det kommer att störa folk som bor i närheten och det lär bli mycket nedskräpning. Men lycka till allihopa som ska köa och får ni en plats någonstans så kmr jag förbi och hejar på er, hehe! =)

    Back home!

    Tjuhu! Nu är jag hemma från jobbet, ett kort men skönt pass blev det idag med bara 7 timmars arbetstid! Det är många heltidare som är sjuka just nu så vi var många timanställda som jobbade konstiga dagpass idag för att fylla ut personalen! Det är roligt att jobba dag också tycker jag, det blir lite omväxling då jag jobbar kväll typ hela tiden!

    Jag stod och pratade med Lotta idag samtidigt som jag plockade lite bland skivorna och dvderna som vi säljer och httade en "The lovely 80's"-skiva med massa grym musik! Lotta ba: "Åh, vi har en kanal hemma där de spelar massa 80-talsmusik hela tiden och jag tänker alltid på dig när den kanalen är på då! VH1 heter den tror jag.." Jag är så himla avundsjuk på Lotta då hon var och såg Michael Jackson här i Sverige under Bad-turnén 1988 (då var hon 16 år, idag är hon 37), världens bästa turné som jag skulle göra allt för att få ha upplevt!

    På tal om något annat så är jag så hiimla trött och seg just nu.. Jag har sovit så pass lite 2 dagar i rad, även om jag la mig redan kvart i elva igår så gick jag ju upp 6.30 imorse och igår sov jag bara typ 4 timmar! Sedan åt jag lite godis idag på jobbet (för lite sömn och tiden innan och under min mens brukar resultera i att mitt godis/sockersug fördubblas typ). Jaja, nästa steg för mig är att ge mig själv mer sov-tid! Hur som helst, nu ska jag sticka ner till gymmet och köra bröst och triceps! Hörs när jag kmr tillbaka ♥

    Tisdag

    Morrnmorrn! Jag har varit uppe i ca 30 minuter och har redan hunnit lyckas prata med väggen, när jag trodde det var Anna, 2 ggr! :P Först när hon väckte mig så bad jag henne trycka på Snooze, jag upprepade mig tre ggr innan jag insåg att hon inte var kvar haha! Sen i badrummet började jag prata med henne, när jag kollar upp så är ingen där och jag hör henne utifrån badrummet ba "sa du nåt?". Idag vaknade jag som tant Agda och är alert! 8) 

    Nu har jag precis käkat lite frukost iaf, idag jobbar jag 8-15 och sen ska jag hem och vända bara innan jag sticker ner till gymmet! Får se vad som händer senare, tror bara jag ska ta det lugnt med Anna och laga lite god middag hemma!

    Vi får se, jag hör av mig igen vid 16-tiden i alla fall ♥

    Wow..







    ♥ So much power and love within this.



    Nu ska jag gå och lägga mig, för en gångs skull ska jag stänga av datorn i tid! Jag fick en jobbtid 8-15 imorgon så 6.30 ringer klockan.. Jag gick precis in till Anna för att be henne väcka mig på Tillan-sättet imorgon om jag inte vaknar av min klocka!

    Att väcka mig på Tillan-sättet är att storma in i rummet, tända alla lampor och skrika mitt namn samtidigt som man slänger sig på mig.. Anna svarade "My pleasure" med ett stort flin, hehe.. Time to sleep now! ♥

    JobbPengarFramtidKarriärIntresseWAAH

    Wah, nu är jag hemma igen och har fått med mig ytterligare 2 pass denna vecka! Nu jobbar jag alltså alla dagar utom torsdag denna vecka, score! =) Jag har räknat ut att om jag tjänar 5000/veckan (innan skatt) så kommer jag få ut runt 15.000 kronor i lön vilket skulle passa mig perfekt! Nu har jag lyckats tjäna 5000 både förra veckan och denna! Nästa vecka kommer jag få ihop typ 4700 kr nåt så då måste jag tigga ett till pass och samma för veckan efter typ, hoppas jag lyckas för nu är det mycket utgifter för mig!

    På tal om något annat så har jag funderat mycket på vad jag vill börja plugga om jag inte skulle komma iväg till Indien, i annat fall vad jag skulle vilja plugga efter Indien! Jag har funderat en del på Music Managment vilket man isf kan plugga i London, LA, Paris eller andra storstäder! Det låter verkligen jätteroligt och jag tror det skulle passa mig, jag har mejlat lite med en studievägledare från Universitetet och hon tyckte det lät bra.

    Jag frågade även studievägledaren vad man kan bli om man pluggar Music Managment, hur bred linjen är och så! Sen berättade jag även om att jag vill åka till Indien och volontärarbeta, hon svarade: Du får ju utbildning i ledarskap och företagande, vilket kan vara användbart även i ett bredare perspektiv. Med en påbyggnad eller komplettering kan det bli något helt annat. T.ex ekonomi med musikbranschen som specialitet. Om du har ett intresse av att hjälpa barn i Indien, tillsammans med musikintresset, då kommer du att vara öppen för dett sätt att jobba med båda sakerna. Du kanske blir den som ordnar musikgalor för att samla in pengar till Indien?

    Sedan har jag även varit inne på att plugga Fred&Konflikt! Masterprogrammet Religion i fred och konflikt vänder sig framför allt till studenter som är intresserade av eller engagerade i olika folkliga rörelser; till exempel fredsrörelser, miljörörelser, djurrättsrörelser, solidaritetsrörelser, globala rättviserörelser. Utbildningen kan vara meriterande för arbete inom frivilligorganisationer, skolväsendet, statliga myndigheter eller internationella organisationer.

    Jag tycker båda låter jätteintressanta och ska nog söka till båda två, man kan alltid tacka nej och sen är det inte ens säkert att jag kommer in! Detta är bara några av alla funderingar jag har, jag känner att jag skulle vilja vara lite mer utbildad innan jag ger mig iväg till ett U-land för att hjälpa till! Jag känner att om jag tar mig dit då vill ja känna att jag är till hjälp och har erfarenhet och kunskap nog för att förändra! 

    Studievägledaren avslutade sitt mejl med ett stycke som jag tyckte var väldigt skönt att få höra: Det är svårt att planera hela sitt liv när man är 20 år. Ta en sak i taget, och låt det vara öppet för flera tänkbara saker, som nästa steg. Men det är ändå bra att informera sig som du gör nu, och att vara realistisk. Lycka till!

    Jag är bara 20 år än, oftast vet inte en 20-åring vad ens drömjobb är men det är bra att börja testa på olika saker för att se vad som passar en och inte! Exempelvis så kan jag aldrig veta om jag är en storstadstjej förrän jag testat att inte bo i en!

    Oj vad mycket text det blev nu, hehe well welcome to my head! =P

    Mot jobbet!

    Nu har jag precis duschat och ska bara blåsa håret innan jag sticker iväg till jobbet! Idag jobbar jag ett kort pass, bara 16.30-20! Får se om jag hittar på någonting efteråt eller bara åker hem, jag lär vara ganska trött då jag somnade typ 1 inatt och gick upp halv sju!

    På tal om något annat så ringde brorsa nyss och påminde om att vi ska hänga i veckan, torsdag närmare bestämt! Vi ska köra på bio, fika, middag hos honom eller vad det nu blir! Saknat min käre bror så det ska bli trevligt! =) Lovade även Viran att få in en systerkväll någon gång i veckan, jag är verkligen lyckligt lottad med mina syskon och föräldrar, och kissekatt Kasper haha!


     
      
     
     

    Hörs ikväll igen!

    Dagens låt

     

    Paul McCartney skrev en låt till Michael Jackson på 70-talet som hette Girlfriend, men de hann aldrig ses och prata mer om låten så det blev inget av det utan Paul satte låten på sin egna skiva istället! När Quincy Jones en dag hörde låten sa han "Michael, den här låten är ju som gjord för dig!" och då hade Quincy ingen aning om att Paul faktiskt hade skrivit den till MJ! Så den hamnade på MJs Off The Wall-album tillslut, jättehärlig låt!

    Grymt gympass!

    Nu är jag tillbaka igen, eller jag började fixa iordning lite mat innan jag började blogga! Jag powerwalkade på rullbandet de sista 30 minutrarna så jag blev kvar där i 2 timmar som räknat, jag träffade även på min älskade vän Niklas där! Han har jobbat på Konsum med mig hela tiden jag har gjort det (vilket blir 3 år den 1 april) så vi körde tillsammans och han hjälpte mig med en magövning!

    Niklas och jag på kräftskiva i somras!


    Nu är jag så hungrig så jag storknar, har inte käkat sen typ halv tio imorse!

    Done!

    Åh så skönt, nu är alla mina kläder, handdukar, och sängkläder rena och nu sticker jag äntligen ner till gymmet! Idag kör jag rygg, mage och ben vilket brukar resultera i ett 2 timmars-pass.. Så vi hörs mao runt 2-tiden igen! =)

    Påmind om Thriller Live!

    När jag var påväg upp från tvättstugan så möter jag en kille som var runt 35 år som jobbar på HEBA fastigheter, han undrade om han fick komma in i min lägenhet och ta bort lite istappar som hängde runt vår balkong! Det fick han såklart och det tog bara nån minut, påvägen ut så kikade han in i mitt rum och pekade på en av mina tavlor och sa:

    "Jag ser att du är ett stort fan av Michael Jackson, jag var i London för en vecka sedan och såg en otroolig show.. åh vad hette den nu igen.."
    Jag svarade kvickt: "Thriller live?! Åh jag såg den här i Sthlm för ett par månader sen, helt UNDERBAR!"
    Han svarade lika lyriskt: "Jaaa, visst var den?! Helt otroligt bra, jag som tänkte tipsa dig med att åka till London och se den men vilken tur att den var här också!"

    Riktigt trevlig kille, åh nu vill jag se Thriller live IGENIGENIGEN!

    Everybody Hurts in Haiti

     

    Simon Cowell samlade ihop några av världens största artister för detta projekt, artister som Jon Bon Jovi, Susan Boyle, Westlife, Robbie Williams, Mariah Carey, James Morrison, Kylie Mingoue etcetc. 

     

    Omöjligt att hålla tårarana inne, det är ofattbart vad som händer där borta!  

    Lite mysigt är det ändå såhär tidigt!

     

    Och se att våren är påväg, solen är på god väg upp redan klockan 8 på morgonen! =)

    Amazing

     

    Så otroligt musikalisk, han verkligen skrev och skapade så mycket musik själv.

    Måndag

    Tvätt-tid sju på morgonen är ju HELT underbart.. Shite, vad trött jag var när jag kom upp, jag typ släpade ner min gigantiska tvättbag plus en papperskasse med handdukarna i! Jag fick t o m sätta 2 plagg innanför min tröja som jag hade på mig för jag har så mycket tvätt!

    Huur som helst, nog med klagande över det där! Det ska bli så skönt efteråt att ha nytvättade kläder i alla fall, sänglakanen också! Nu ska jag snart fixa lite frukost till mig själv, gissar på att det blir ägg hehe..

    En bild på Anna påväg på vå allra första tvätt-tid här i Farsta, haha!
     

    Söndagsmys

    Nu ska jag slänga in några små kycklingklubbor i ugnen och se på någon söndagsfilm med Anna som precis kom hem! =) Så skönt att ha ännu en lugn kväll, det känns som januari-februari-mars är månader som jag förbereder mig för våren och sommaren då jag typ inte tar det lugnt en sekund haha!

    Världens underbaraste man får avsluta denna bloggkväll för mig, jag älskar denna bild!
     

    Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon! ♥

    Hemma!

    Nu är jag hemma i Farsta igen! Vishiis mobil är så himla cp att det är omöjligt att få tag på henne så jag åkte hem efter jobbet istället! Efter ett åtta timmars jobbpass så är det faktiskt ganska skönt att få göra det! Snart ska jag fixa lite middag till mig (Anna är inte hemma än), är dock inte alls hungrig hehe..

    Jag måste gå och lägga mig relativt tidigt ikväll då jag har tvätt-tid 7-11 imorgon, urk..
    Här kommer i alla fall tre mysbilder från igår! =)

    Kött med klyftpotatis! =)
     

    Syster fixade med rödkåls-salladen, yuuummy!  
     

    Lördagsmys! ♥
     

    Söndag

    Heeeello på er alla! Jag hade en underbar dag igår, först åkte jag hem till Gill för att få massage! Hon tog fram sitt profisionella massagebord, släckte lampor, tända ljus och rökelser, satte på Enya-musik och masserade heela min kropp! Det är så otroligt obeskrivligt skönt då hela kroppen blir alldeles mojsig och mjuk! Efter det fick jag skjuts till centrum av Gill där jag köpte lite godis inför kvällen innan jag tog bussen hem!

    Väl hemma möts jag av mamma, pappa, Amanda och Nisse som står och lagar mat! Ja har suktat efter rödkåls-sallad med världens godaste dressing ett bra tag nu så de hade de fixat, till det åt vi klyftpotatis och kött! =) Senare på kvällen dukade vi fram lite godis, ost och kex och såg på melodifestivalen, fan att inte Linda vann för hon var lätt bäst! Btw så var det Amandas gamla jobbarkompis när hon jobbade på Wallmans för ett par år sedan! Sedan satte vi på en jättebra Shakespeare-film, jag hade dock lite svårt att fatta allt som hände men bra var den haha!

    Jag läste även ut den tredje boken mamma gav mig, Såld hette den! Jag fick en ny bok på en gång som heter Syster som jag började läsa igår kväll! Hur som helst, sen vid 12-tiden gick vi och la oss och imorse väckte mamma mig vid halv nio-tiden! Vi åt frukost tillsammans och så och sen gick vi 2 till Ropsten tillsammans! =) Vi ville ta en promenad och prata och eftersom jag ändå skulle till jobbet så gick vi de 5 kilometrarna till Ropsten imorse vilket var väldigt uppfriskande!

    Tack min kära familj och Gill igår för en underbar Rehab-dag kan man kanske kalla det för haha! Ikväll ska jag kanske ta en fika med Vishii men jag får se hur det blir! Hörs sen ikväll ivf, kramar ♥

    I'm off!

    Nu åker jag till Lidingö, först hem till Bonnies mami Gill för att få en underbar och lång massage! Jag har inte blivit masserad på flera år och är stel i hela kroppen! Jag älskar också att umgås med Gill, jag har känt henne sen jag föddes in princip och hon har varit som en andramamma för mig! Inte för jag har behövt det men eftersom Bonnie är som min syster så blir det lätt så!

    Hur som helst, efter det ska jag åka hem tilll min familj och umgås med världens bästa mamma! Jag måste bara få komma hem och prata av mig med henne då jag har så mycket ångest för olika saker (som ni vet) och då behöver jag mami att prata av mig hos!  Jag kommer sova kvar där också och imorgon jobbar jag sedan 11-19 och sen ska jag träffa Vishii tror jag! Men jag finner något sätt att uppdatera imorgon i alla fall, ha en grym lördag! ♥

    2 nya tröjor!

    Denna tröja, som jag hade på mig igår, var från BikBok & kostar endast 199 kr!
     

    Jag köpte även en cool tröja från Lindex som också kostar 199 kronor!  
     

    Med en spetsBH och en hög svart kjol blir det coolt tkr jag!
       

    Lite bilder från igår!

    Jag fotade typ inget igår men här är från toan på Kvarnen iaf!
      
     
     

    Söderkällaren!
     
     

    ♥  
     

    Såhär blev mina naglar btw!
     
     

    Lördag

    Goooooooooooooodmorgon =) Hehe oj vad sent jag vaknade idag.. Jag hade så sjukt roligt igår i alla fall! Efter jobbet så mötte Cissi upp mig och Filip så drog vi till Kvarnen på Söder, riktigt grymt ställe! Där satt vi och drack och snackade skit ett tag, sen tyckte Filip att ölen var för dyr där så vi sprang över till baren bredvid som hade billigare dricka och dra där en stund innan vi sprang tillbaka till Kvarnen haha.. Såg ju halvnormalt ut när vi sprang runt utan jackor mitt i vintern men vad gör man inte för billig dricka? 

    Sen efter ett par timmar så kom Filips kompis Sebbe också men då hade det blivit inträde på Kvarnen så då drog vi ut till Söderkällaren och satt där och snackade skit till de stängde, Eugenia skulle kommit med hennes polare också men dom fastnade på Sogni! Sen var det dags att dra hem, jag var så himla trött.. Jag ringer Linus och kollar var han håller hus (han jobbar som taxichaufför och bad mig ringa när jag skulle hem) så han hämtade upp mig och Filip och droppade av Filip vid Gullmars och skjutsade sedan hem mig!

    Sen när jag kom hem så var klockan inte alls mycket, typ 2 bara så då gick jag och la mig! Men precis när jag har lagt mig så ringer telefonen, det var Bonnie som ville snacka! Bonnie bor ju i Oslo så först tog hennes pengar slut för hon ringde mig, då ringde jag upp så snackade vi slut på mina pengar också! Då laddade jag på pengar via internet så snackade vi upp nästan halva den summan också haha! Jag saknar henne så himla mycket och ville bara vara där och krama henne, hatar att vi är så långt ifrån varandra!

    Nu ska jag äta frukost i alla fall! Idag blir det 2 rostbröd med marmelad, det är ju lördag hehe =P Hörs senare ♥

    Ändrade planer!

    Det blir en barrunda på Söder med Cissi, Filip, Eugenia och några av Eugenias brittiska vänner! =) Fett nice ska det bli, hoppas ni får en kul kväll oxå ♥

    Kvällens klädsel!

       

    Fast jag kmr vara sminkad ikväll hehe!
     

    Nu drar jag, hörs kanske ikväll annars imorgon igen! Ha en grym kväll!!

    Tjolahopp!

    Haha det där lät inte lite nördigt.. Jaja, nu är jag hemma från gymmet igen! Jag sprang på springbandet i ca 13 minuter sen blev jag väldigt illamående, det satt lixom i halsen typ.. Så jag powerwalkade hårt i 25 minuter till! Jag säger då det, glöm inte att gå på toa innan ett springpass haha, hooly..

    Nu är jag hemma i alla fall och har precis tagit en dusch! Jag sitter och käkar lunch och bestämmer mig för vad jag ska ha på mig ikväll, hoppashoppashoppas att Cissi & Jossan inte bangar utgång ikväll för jag är fan taggad för första gången på veckor!

    Cissi, jag och Jossan på Collage i höstas! Vi kom dit tidigt för att slippa
    monsterkön som alltid bildas ca 30 minuter innan gratis inträde tar slut!
     
    ...Så det var typ bara vi där hahaha!

    Mot gymmet!

    Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att hinna till gymmet innan jag drar iväg idag! Jag kommer inte hinna hem mer ikväll förrän sent ikväll och om jag drar ut och festar ikväll så kan jag inte träna imorgon, sen kmr jag inte kunna träna på söndag då jag jobbar 11-19!

    Hur som helst, jag sticker ner nu så hörs vi igen om ett tag ♥

    Fredag

    Morrnmorrn! Woho, det är fredag idag! =) Iofs jobbar jag både idag och på söndag men jag är ändå glad över det! Idag ska jag till Cecilia och fixa naglarna (ugh jag tkr det låter så divigt när jag säger att jag ska det men jag har haft problem med mina naglar och mina nagelband, ah orkar inte förklara) och sen ska jag försöka hinna förbi BikBok innan jag börjar jobba!

    Anna kom hem med en jättefin tröja därifrån igår så jag skulle vilja gå och testa den! Annars idag då, jag jobbar till stängning idag och sen får jag se.. Antingen drar jag till Collage med Jossan och Cissi eller så åker jag bara hem och tar det lugnt! Det var länge sen jag var på Collage nu, säkert 2 månader sen så det skulle vara kul att dra dit!

    Aja, får se hur det blir.. hörs snart igen!

    Te och macka

    Länge sen jag åt ett riktigt kvällsmål men idag kände jag för det! Nu har vi städat ur garderoben men har fortfarande en del att lyfta ner till källaren men det orkar vi inte nu! Anna står i duschen atm men när hon kommer ut kanske vi kollar lite på TV innan det är läggdags. Jag måste upp tidigt imorgon, redan vid 8-tiden då jag vill hinna träna innan jag ska till Cecilia för att fylla på naglarna och sen ska jag direkt till jobbet!

    Ha en fin kväll, hörs imorgon!

    Kvällens mission!

    Hmm, denna kväll kmr bli partykul här i vår lägenhet ska ni veta! Jag och Anna ska nämligen ge oss på ett riktigt mission; Vi ska städa och rensa vår Walk-in-closet! Under de senaste månaderna så har det rummet blivit något vi slänger in saker i, stänger dörren och låtsas att det inte existerar! Nu går det knappt att stänga dörren typ och det är kassar ÖVERALLT!

    Såhär såg den ut typ 1-2 månader efter vi flyttat in:
      


    Och såhär ser den ut nu, det är praktiskt taget omöjligt att gå in i den och hitta nånting!
     
      

    Nu får jag annat att tänka på i alla fall! Ser inte fram emot detta dock,
    men det måste bli gjort och ikväll har vi tid! Oookay, We're going in!!

    Såhär ser jag ut här hemma!

     
     

    Sitter här och funderar så jag får ont i huvudet med Led Zeppelin i bakgrunden.. Åh Anna kom hem snart så jag får annat att tänka på! Så fort jag kommer på något som är roligt och bra så känner jag dåligt samvete för att jag blir glad över något när andra människor blir slagna och dör medan jag sitter här och ler! Man kan inte tänka såhär egentligen men jag gör det i alla fall.

    Ångest.

    Är det bara jag som sitter med samma tankar svirvlande i huvudet varje dag?

    "Vad ska jag göra med mitt liv"
    "Måste jag inte börja plugga snart?"
    "Jag måste ta mig iväg och resa, men vågar jag?" 
    "Människor dör som flugor runt om i världen, hur kan jag hjälpa?" 

    Etcetc.

    Det finns så mycket jag vill göra för den här världen, jag känner verkligen att jag vill ställa upp och finnas till hands för barn i nöd, kvinnor i nöd och människor i allmänhet som svälter och annat! Jag känner mig så självisk som sitter här i Sverige, åker på mina roliga resor (med flyg som förgiftar vår miljö något så otroligt) och lägger pengar på enbart mig själv.

    Dock är jag rädd. Jag är så himla rädd för att ta mig iväg någonstans, bryta den vardag och trygghet jag känner här och bara sticka iväg! Jag är så trygg här där jag har mitt jobb, min lägenhet och mina nära&kära. Dock finns det så många människor som dör i ung ålder, slås och svälter ihjäl medans jag sitter och ojar mig för hur mycket godis jag åt någon dag.

    Jag känner mig så ynklig och svag som aldrig vågar mig iväg, jag vill inte heller börja plugga än utan jag vill bara hjälpa andra i nöd. Jag har ingen lust att göra någonting för min skull uan för andras! Dock är det kanske precis det jag behöver göra, någonting för mig själv! Som mamma sa till mig idag; Man kan nog inte hjälpa andra innan man har hjälpt sig själv till att må bra först!

    Åh, alla dessa tankar.. Jag längtar verkligen till lördag då jag först ska hem till Gill (Bonnies mamma) för att få min efterlängtade massage (och kanske lite healing) och sen ska jag ta en lång promenad med mamma och få prata ut om mina struliga tankar!

    Earth song

    What about children dying, can't you hear them cry?

    Jag tror verkligen på det man ser i videon, detta kommer att ske om vi inte ändrar på vårt levandssätt och ställer upp mer för varandra, djuren och för vår jord! Det har redan gått alldeles för långt men inte försent för att stoppa det än. Om alla ställer upp och gör någonting kan vi rädda vår värld, jag tror verkligen på det! Jag vet bara inte var jag ska börja, eller hur...

    Annika har en bra rolig fantasi!

    Annika skrev till mig nyss med en massa "HAHAHHA" och berättade om att hon drömt om mig inatt! Jag hade tydligen lyckats hitta alla fyra bildäcken till en av Michael Jacksons bilar och sprang runt asglad på gatan och släpade på dom! Skönt att veta att jag inte är patetisk i någon annans drömmar, haha! 

    Vackra Annika med en av hennes döttrar =)

    Älskade frukter!

    Nu kom jag hem från gymmet precis! Jag älskar när jag är ledig för då kan jag vara på gymmet hur länge jag vill, utan stress! Idag tillbringade jag 2 timmar där och körde först axlar och biceps och sen en hård powerwalk i 30 minuter! Jag avslutar alltid med en låång stretching för att varva ner och se till att alla muskler blir stretchade ordentligt!

    Nu sitter jag här framför datorn med en fruktsallad och knäckebröd till lunch, jag har alltid och jag kmr nog alltid att ÄLSKA frukt! Denna fruktsallad består av 1 banan, 1 grönt äpple och en apelsin med lite vaniljyogurt och solrosfrön i! Väldigt enkel men oj så good!

     
    Har inget gott pålägg hemma atm så jag äter knäckebrödet som det är :P

    Dagens låt!

     

    En av mina absoluta favoriter med Bon Jovi är denna låt! Jag har älskat den långt innan jag visste att Bon Jovi ens fanns! Jag minns när jag var typ 12-13 år, varenda gång denna låt kom på Lugna Favoriter så sprang jag fram och höjde på radion och satt och lyssnade på hela låten och njöt! Det var först när jag var 14 som Erika introducerade mig för Bon Jovi som jag fick reda på att de hade gjort låten!

    Torsdag

    Godmorgon allihopa! Jag har börjat bli "immun" mot min väckarklocka så jag har lärt mig att sova när den ringer, suck! Som tur var så ringde Linus och väckte mig, även om jag är ledig idag så vill inte sova bort hela dagen! Idag ska jag dra till gymmet (nähä??) och sen får jag se vad jag hittar på, kanske nån runda på stan (det var länge sen) men jag har så knapert om pengar just då det är väldigt många utgifter så jag har typ inte råd att köpa nånting!

    Jag äger typ inga skor längre, jag har mina svarta kängor och några gympaskor och mina klackskor typ! Jag är sämst på att prioritera saker jag verkligen behöver! Hur som helst, köper jag någonting bör det var ett par till skor utan tvekan! :P  

    Min dagliga frukost! 
     

    Nyvakna jag på morgonen! HAHA, alltid får jag denna frilla! Its a gift..

     

    Såld

    Detta är boken jag läser nu, en sann historia om en tjej vid namn Natasja (som själv återberättar hennes tid i helvetet) från Ryssland som blir tagen till Sverige.. Tänk att detta har faktiskt skett här i Sthlm för ett par år sedan, när jag strödde runt på gatan utan att ha en aning. Det gör det än idag, flera 100tals tjejer tas från länder som Polen och Ryssland hit för prostitution, oftast helt emot deras egen vilja.

    Stoppa trafficking!
     

    Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa den innan jag släcker lampan, hoppas jag inte blir lika illa till mods som igår! Kramar så hörs vi imorgon ♥

    Ingen utgång ikväll!

    Jag fick sms av Evelina när jag var på jobbet att hennes föräldrar skulle komma upp och överraska henne på födelsedagen så utgången blev inställd! Tråkigt då jag såg fram emot att äntligen få träffa Evelina igen, som hon sa "Vi har nog en förbannelse över oss om att aldrig ses igen!" hehe..

    Dock var det också skönt då jag känner mig trött efter min oroliga sömn inatt, hoppas det blir en bättre sömn denna natt! Jag har varit hemma en stund men tog lite yoghurt i köket och pratade med Anna, vi ses ju inte så ofta då hon jobbar dag och jag kväll! På tal om något helt annat så betalade jag för vinylkryssningen nyss, om ca 6 veckor drar jag och Annika på den! =)

    Jobba och sen Collage!

      Nu måste jag sticka iväg till jobbet, när jag slutat så ska jag ut med Evelina och några av hennes vänner på Collage då hon fyller 20 imorgon! =) Evelina och jag har inte setts sen typ december då hon har varit i Skåne några ggr och sen har vi båda jobbat som as, men äntligen ikväll har vi bokat varandra haha! =) 

    Jag innan en utgång på Collage i december!


    Ha en fin eftermiddag/kväll allihopa så hörs vi seent ikväll eller imorgon ♥

    Dagens lunch!

    Efter ett grymt träningspass idag så gjorde jag en stor sallad med dressing till, SÅ gott! På gymmet idag körde jag bröst och triceps och sen sprang jag på springbandet i 20 minuter på 11 km/h, efter passet var jag HELT slut och då vet jag att jag har gjort ett bra pass! =)

    Dagens lunch:


    Sallad
    Rödlök
    ½ avocado
    1 ägg
    1 kycklingfilé
    Ceasarsallad

    Ny version av We Are The World

    Lionel Richie och Quincy Jones planerar ett 25årsjubileum för We are the world genom att göra en ny version med både äldre och yngre artister, för att stödja Haiti! Otroligt fin tanke tycker jag och nu längtar jag bara till resultatet! Jag kommer att donera så mycket pengar jag bara kan för detta, för Haiti!

    Dock kan ingen ny version slå orginalet, enligt mig. Alla de grymma artisterna tillsammans år 1985 skapade en internationell låt, istället för nationalsången så blev We are the World internationalsången.. Vår världs sång! Sen lever inte heller Michael Jackson längre och hans röst tog även låten till en helt annan nivå!

     
    Jag ryser och tårarna fylls i ögonen varenda gång jag hör den här låten, och ser viden!

    KRYSSNING!!

    Fick sms av Annika imorse där det stod att hon också fick semester så den 12 mars drar vi på Vinyl-kryssningen! =D Fan vad roligt, 60-70-80-talsmusik i 24 timmar!! Hoppas de satsar mest på 80-talet dock ;)

     



    Party like in the good old days! ♥ ♪ ♫

    Onsdag

    Usch vilken hemsk natt jag har haft.. Jag har ju börjat läsa boken Såld vilket är ännu en till bok om kvinnoförtryck, dock handlar denna om trafficking (att de lurar med sig kvinnor från t ex Polen, Ryssland till länder som bl a Sverige och säljer kvinnor som prostituerade till män). Jag kunde inte sluta läsa den att jag bara fortsatte ända till 2 på morgonen och då var jag asrädd redan då boken gav mig en sån hemsk känsla men ändå kunde jag inte sluta! Flera ggr behövde jag lägga ifrån mig boken då det som hände var så vidrigt, hur man människor bete sig så mot andra.. HUR?!

    Jag har tänkt flera ggr när jag sitter i kassan och en ung kvinna kommer in med en man och handlar, att om han har köpt hit henne och har henne instängd i någon lägenhet här tills någon man vill betala för att få ha sex med henne. Jag vill bara få ögonkontakt med henne och be henne skriva ner sin adress så jag kan rädda henne! Dock kan jag bara gissa att det skulle vara situationen, tänk om det skulle vara hennes farbror eller nåt lixom..

    Sen när jag släckte lampan blev jag jätterädd och kunde inte sluta tänka på Natasja i boken och hur hemskt det var. Sen låg jag och tänkte på hur mkt trubbel jag skulle hamna i om jag blandade mig i för att försöka rädda kvinnor som henne, dock skulle det inte spela någon roll! Man måste ju rädda dessa kvinnor som hamnat i den vidriga världen!

    Jag somnade till slut men vaknade när Anna gick hemifrån vid halv 8 och var återigen rädd (jag brukar ALDRIG vakna när hon går till jobbet, det förklarar bara hur oroligt jag sov) men lyckades somna om återigen och vaknade nu halv 11! Nu är jag sjukt glad att det är morgon så nu sitter jag och äter frukost innan jag ska dra mig till gymmet!

    Hörs snart!

    Läggdags

    Nu ska jag hoppa i säng efter att ha skypat med min vän Mirre en stund, återigen all love to Skype! Det räddar mig massvis med pengar och kan fortfarande ha kontakt med Sandra, Sofia, Mirre, Mikkan, Bonnie och många fler av mina vänner som är ute och flänger runt om i världen! ♥

    Vi hörs imorgon igen, sov gott allihopa!

    Tribute to Michael Jackson at the 52nd Grammy awards



    Lionel Richie presenterar Celine Dion, Usher, Carrie Underwood, Jennifer Hudson & Smokey Robinson som uppträder med Michaels låt Earth Song och i bakgrunden är den film som skulle gått under MJs This is it-turné under tiden han sjöng Earth Song..

    Mina tårar bara rinner ner för kinderna, detta är vad min tatuering ska stå för! Jag vill fortsätta sprida hans budskap om att vi måste börja med oss själva för att förändra världen, göra den till en bättre plats och sedan fortsätta ta hand om den och om varandra! Världen kommer inte att förändra sig själv utan det är vi som måste göra det! Detta var Michaels budskap som han så bra förmedlade genom bland annat denna låt som han själv har skrivit!

    Nu måste vi sprida detta budskap vidare, fortsätta där han slutade och jobba vidare för en bättre plats! Det finns många organisationer och privatpersoner som redan gör det och har gjort länge men nu måste vi ALLA få en tankeställare och börja förändra! Ansvaret ligger hos en själv, man kan bara starta med sig själv!

    Dålig dag på jobbet!

    Bonnie, du var inte ensam med att ha en pissdag på jobbet! När jag åkte till jobbet blev det ungefär lika illa för mig! Jag var på väldigt dåligt humör (höll såklart ändå en trevlig min mot mina kunder) och på det så kommer det in en kille som snor (vi såg honom göra det) så när vi stoppar honom så ber vi honom att visa vad han har i sin påse, självklart vägrar han och säger att han har bråttom! Han börjar gå igen och då höjer vi rösten och ber honom visa innehållet men återigen nekar han!

    Jag sa till honom att antingen ger han tillbaka varorna eller så har vi honom på filmkameror och då polisanmäler vi honom! Han väser åt mig att han har kvitto och köpt det någon annanstans, när jag ber honom visa kvittot vägrar han och sticker iväg! Jag blir så sjukt förbannad och jag som redan var på dåligt humör, jäkla idiot..

    Mot jobbet!

    Brrr, vilken kall promenad det blev.. Mina ben typ frös sönder men jag klarade det ändå, jag började springa lite och GUD vad jag saknat att springa ute! Nu längtar jag ännu mer till våren/sommaren så jag kan sticka ut på spontana springrundor igen! Nu har jag precis ätit upp min lunch, idag blev det kyckling med sallad, lök och avocado med lite ceasardressing yuummy! =)

    Blev taggad av Stina på facebook, haha het bild!
     

    Nu sticker jag till jobbet, hörs sent ikväll igen! =)

    Nu blir jag massa glad :D

    Skypade länge med Sandra igår (hon som bor i England nu) och hon berättade att hon kommer hit den 14-22 mars och då ska hon bo här hos mig!! =) Anna kommer vara i New York då så jag har massa plats, yeay! Plus att Bonnie ringde mig nyss från Oslo och ville snacka lite skit och berättade att hon agligen kommer hem hit i slutet av mars också!! =)

    Mars månad kommer att rocka fett;

    * Johanna kommer hit ett par dagar!
    * Tokio Hotel har konsert!
    * Mirre kommer hit!
    * Jag och Annika ska på kryssning!
    * Sandra kommer hit!
    * Bonnie kommer förhoppningsvis hit!
    * Jag ska på en askul Konsumgrej med jobbet på Annexet!

    ♥  

    Orka bara sitta här..

    Nu går jag ut på en långpromenad med min ipod, lite svårt att powerwalka när marken är typ som is men jag ska försöka! ;P Här har ni en bild på mig innan jag drog ut på en springrunda i sommras! 
      

    Hörs senare idag ♥

    Tisdag

    Haha oups! Såhär går det för mig när jag ställer klockan på 9-10 varje dag och ändå går och lägger mig vid 1-2 varje natt, plus att jag bara sov tre timmar förra natten.. Jag somnade typ 1 inatt och vaknade halv ett idag haha.. Alltså hinner jag inte med någon träning idag då jag ska åka till jobbet om 2,5 timme, SUCK TILLAN! Jaja, jag får skylla mig själv när jag går och lägger mig för sent och sen aldrig släcker lampan..

    Jag låg och läste ut Pojken som kallades det igår, det tog mig ett dygn att läsa den då den är så kort men gud så hemsk! Nu ska jag börjar på den tredje av de fyra böcker jag fick av mamma, funderar på den boken som hette Såld..

    Jaja, nu ska jag käka frukost klockan kvart i ett! Hörs snart igen!  

    Bloggtorka..

    Har faktiskt inget mer roligt att dela med mig av ikväll så nu ska jag skypa med Sandra och sen lägga mig och fortsätta läsa! Vi hörs imorgon igen, då har jag säkert mer roligt att skriva om för just nu är jag SÅ trött!

    Slänger upp en bild på mig från i somras istället, åh gud vad underbart med värme!!
     

    Dålig uppdatering idag..

    Sorry, men jag har knappt varit hemma någonting idag! Jag och Anna körde hårt på gymmet idag efter jobbet (fyfan för att gymma vid den här tiden, så himla mycket folk att det var kö till nästan alla maskiner) och kom hem för en stund sen! Anna fixade iordning maten jag köpte åt oss igår och vi fick i oss pasta carbonaran fort som bara den haha! Gud vad hungrig jag var efter att ha tränat, skönt att komma hem då och få i sig god mat!

    Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska logga in på Skype, vi har en date där ikväll nämligen hehe.. Vi hörs snart igen ♥

    Dagens låt

     
    Michael Jackson - One day in your life

    Back home!

    Heey allihopa! 12 timmar senare uppdaterar jag hehe, tråkigt att inte kunna uppdatera från jobbet men så är det..! Nu är jag bara hemma för att vända kort, ska ner till gymmet snart med Anna! Idag ska jag satsa på rygg, mage och ben och sen ikväll ska jag och Anna äta en god Pasta Carbonara, yummy!

    På tal om något annat så började jag läsa Pojken som kallades Det igår och jag har redan kommit över halva boken, den är så hemsk att ibland måste jag stänga den för det blir för mycket! Detta är den andra boken i rad som jag läser där människor blir misshandlade och rentav vidrigt behandlade. Jag vill bara hoppa in i boken och rädda dom själv, tänk hur många det finns på den här jorden som lever under omständigheter som dessa..

    Ni som inte läst dessa böcker än, gör det!

     
     

    "The fans want living on a prayer"

    Bon Jovi live at the Grammy Awards 2010

    Först kör de deras nya singel "We weren't born to follow", sen "Who says
    you can't go home" innan det kör en kort version av "Living on a prayer"!



    Nu drar jag till jobbet men vi hörs vid fem-tiden igen! Ha en fin dag allihopa ♥

    Måndag

    Goodmorgon! Åh, ni vet såna där morgonar när man är så trött att man desperat snoozar om klockan i hopp om mer sömn och att klockan typ ska glömma att ringa igen? Jag var SÅ trött imorse typ som jag knappt sovit något alls, det har jag knappt gjort heller då jag somnade typ 1 och klockan ringde kl 5! Jaja, det är bara en dag den här veckan men jag har tvätt-tid kl 7 imorse.. Funderar på att flytta den då jag inte ens behöver tvätta än!

    Hur som helst, nu ska jag börja göra mig iordning men vi hörs igen innan jag drar till jobbet!