Måndag 31 december 2012

Heej! Herregud, sista dagen på året, vilken FANTASTISKT år! =) Nio månder av det här året har jag varit i Sydamerika, men även de tre sista månaderna på året här i Sverige har också varit riktigt härligt! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har lite olika val men känner inte riktigt för att råfesta i år.. Får se hur jag ska göra! 

Förra nyår var jag i varma Amazonas i Brasilien med min Kate, på äventyr! 
   

  
  

I'm alive

Hej på er, hoppas ni har haft en bra helg! Jag har jobbat och umgåtts med vänner så har inte haft någon tid att blogga, tror inte min dator stått på sen i fredags! ^^, Slutade precis jobbet nu och ska möta upp Nadia för en kvällsfika, vi kom fram till för ett tag sedan att vi inte hängt på sjukt länge! Mycket att ta igen så nu måste jag kila, ha det så fint så hörs vi ikväll eller imorgon ♥


Lilla Nadia på en flygtur.. =)

Utgång med bästis!

  

Nu ska vi snart dra in och möta upp vännerna, ha en trevlig fredagskväll ♥ 

Fredag 28 december 2012

Heej! En sån kväll det blev igår, Mikkan och hade inte träffats på 1,5 år så vi satt och pratade med en dunk vin till säkert kl 3 imorse! Det var så sjukt nice, vi pratade massa minnen och Mikkans lillasyster Lisa var med också! Dock är jag så sjuukt trött idag, vi käkade wok och såg på film men jag var tvungen att åka hem då Bonnie snart kommer hem till mig! Vi ska ut med några vänner ikväll, det blir nog inte så sent för min del! Jag jobbar imorgon också, men börjar inte förrän kl 12 så jag kan vara ute ett tag! 

  
Lisa tog massa bilder på Mikkan och mig igår med sin Iphone, jag tror vi pratade föör
mycket minnen att vi förvandlades till två 17-åringar för en kväll.. ;) 

truth.

  

Torsdag 27 december 2012

SÅ! Nu är slappardagarna över, ÅÅH så skönt det har varit att bara ligga hemma i soffan
i tre dagar och äta massa gott framför filmer! Men det räcker verkligen, nu måste jag verkligen göra något! Jag ska in till centrum idag och byta lite kläder och handla mat, sedan ikväll ska jag träffa min härliga vän Mikkan som jag inte har träffat sen sommarn 2011!! Hon pluggar på Gotland och jag reser runt över världen så vi är inte så tajmade i våra liv, men nu är vi båda hemma för tillfället i alla fall! =) 

  
HAHA, Mikkan och jag påväg hem från Dublin sommaren 2009 när vi och Cissi missade flyget hem.. så vi fick ta ett nytt flyg till köpenhamn, sedan till Göteborg och sedan ett nattåg till Stockholm men det var så jäkla kul!! =) 
 

BEAUTIFUL

BUBBLE PICS with memories

  
Underbara Ultan och jag i Dublin 2009! 

Cicci, jag och Viran innan en Tokio Hotel-konsert typ år 2010    

  Jag och bästis sista pubutgången innan jag åkte till Sydamerika! 

 
Jag och syster på julafton  

Onsdag 26 december 2012

Godmorgon! Jag har gått i ide som en björn de senaste dagarna, både julafton och juldagen har jag bara legat och degat framför TVn och ätit god mat! =) Älskar mellan-
dagarna men snart måste jag verkligen ut igen och göra något, annars växer jag kanske fast i soffan! ;) Jag har i alla fall haft det så hiimla mysigt här hemma denna jul, bara umgåtts med min familj och myst! Mormor och morfar kom över på julafton också för att umgås och byta lite julklappar, sedan var såklart Nisse här också! 

  
Idag är det en röd dag också så vi kanske slappar till det idag igen och sedan skaffar oss ett liv imorgon, we'll see haha! Kommer upp fler inlägg idag i alla fall, pusspuss! 

JULAFTON 2012

Mamma hade julpyntat tomten så fint! 



Julmys ♥ 


Dags för mellandagarna = filmer och massa mat med familjen ♥ 

GOD JUL

  

De här små krabaterna har jag saknat de år jag inte firat jul med min familj här hemma! Det är min och systrarnas julstrumpor och även fast vi är vuxna lägger mamma och pappa ner lite godis och en present till på morgonen som de gjorde när vi var små ♥ 

Klä julgranen

 
Första gången sedan 2009 för mig ♥ 

Lördag 22 december 2012

Woho, den 22 december 2012 och så vitt jag vet inga stora naturkatastrofer än så länge? Anser ändå att vi alla borde sett detta datum som en varning och börja behandla vår jord bättre nu!

Dåligt bloggande btw...! Jag blev akut inringd till jobbet igår och jobbade till halv elva, efter det mötte jag upp några vänner på en pub i stan! Nu sitter jag här på Jossans golv och bloggar lite innan jag ska iväg till jobbet igen, efter det ska jag julshoppa det sista innan jag ska på bio med Eugenia,, Såå, vi hörs imorgon igen blir det väl.. Ha det bäst! 

Har inga bilder från igår men här är jag och mina systrar förra helgen! 
 

Fredag 21 december 2012

Aand we're still here! =D ;) Det blev inget mer bloggande igår men jag var hemma hos mormor och morfar till ganska sent och när jag kom hem hade jag ett långt prat med storasyster så jag hann inte, och idag sov jag länge! Jag ville verkligen inte gå upp idag då jag hade sådana bra drömmar, när jag tänker tillbaka på den är den mest konstig men känslan av att drömma om det var fantastisk! =) Jaja, uppe nu i alla fall och ska hjälpa pappa med att skotta tänkte jag, sedan måste jag in till stan och handla de sista julklapparna och även lite kläder till mig själv! Men först av allt ska syster och jag klä granen, första gången på tre år för mig!! =) Woho! 

Syster och jag från mosters bröllop! 
 

Torsdag 20 december 2012

Hej på er! Wah, dagen innan den 21 december 2012! Den dagen har det varit prat om i år nu så det är ganska spännande men också läskigt att den snart är här! Så många jag mötte under min resa i Sydamerika som tror att något kommer att hände, inte jordens undergång men naturkatastrofer eller liknande.. =/ Jag tror i alla fall att vi kan inte pusta ut angående den dagen förrän lördag kl 6 på morgonen för Mayaindianerna levde i Sydamerika och de ligger 6 timmar bakom oss.. ;) Jag tror iofs inte att allt skulle hända imorgon men eftersom vi bokstavligt talat misshandlar jorden så kommer fler natur-
katastrofer och liknande komma snart, Dinosaurierna kunde leva i över 200 miljoner år på vår jord men vi har endast levt här i 100.000 år än så länge..! 

Hur som helst, vi får se vad som händer men jag uppmanar alla att tänka mer miljövänligt i allmänhet så vi får ha kvar vår jord så länge som möjligt! Idag ska jag åka över till mina morföräldrar och umgås, ha en fin dag! 

 
  

Lunch!

Tjatja! Jag är hemma hos Kenza nu och hjälper henne att packa, är så avundsjuk på henne som åker till Austraaalien!! Jag hade tänkt åka över till mormor och morfar idag men det hade blivit så sent så jag gör det imorgon istället! Sitter här med mani nu som ylar för att Kenza gick till tvättstugan, världens mammagris!! Dock när man lyfter upp honom blir han världens gladaste och slickar i ens näsborrar haha, blä!
 
  

Onsdag 19 december 2012

Godmorgon! =) Jag hade kunnat sova i flera timmar till men det är dags för träning, har noll motivation för träning och hade struntat i det men Kenza åker iväg på semester imorgon och vi kommer inte hinna ses innan dess! Ugh, jag hoppas att min motivation kommer tillbaka efter jul och nyår, då ska jag verkligen dra igång igen för efter Kenza
åker lär jag inte dra mig till gymmet någonting haha! Senaste 5 gångerna har hon praktiskt taget dragit mig dit, haha.. 

Btw, såg att jag råkade lägga upp ett inlägg här men det skulle gått upp på resebloggen, har raderat det nu i alla fall! 

  

Puss! 

Knasiga jag i Indien

Går igenom mina researkiv då jag fixar med min nya reseblogg, fixar just nu med Indien och det är SÅ roligt att läsa genom allt igen! Så mycket jag har glömt, dessa två stycken fick mig att skratta rakt ut och kontakta Sandra på direkten för att påminna henne också.. Vi undrar fortfarande vafan det var för djur!! 

Idag var jag såå trött när jag vaknade då jag har svårt att somna på kvällarna, jag är för ovan att lägga mig halv tio även om jag är trött! Sen har vi något "får" här utanfor vår dörr på skolan som bä:ar konstant och så fort han/hon börjar så börjar även miljoner grodor att låta! Vi fattar inte vad det är för djur, det låter verkligen som ett får!! 


Hur som helst, efter frukosten idag gick jag in till datorn för att skriva lite och när jag ska gå ut för att hämta min ipod så glömde jag att jag inte dragit åt mina byxor så jag tappade dom ner till knäna mitt framför 2 pensionärsgubbar! Det händer nog bara mig, på riktigt!! 

   
På skolan vi volontärarbetade på första månaden i Tamil Nadu, Indien! 

THE HOBBIT SOUNDTRACKS



   

Howard Shores' soundtracks till Sagan om ringen är helt fantastiska, så musiken var nästan det jag såg mest fram emot när jag hörde att The Hobbit skulle släppas! =) 

Tisdag 18 december 2012

Hej hej! Hoppas allt är bra med er, jag är lite trött men tog mig upp i alla fall då jag ska jobba idag! Jobbar i sju timmar och sedan måste jag fortsätta julshoppingen en stund, att det ska vara så himla svårt?! Ska kolla om storasyster vill gå med mig för hon brukar alltid ha bra idéer på presenter! Här är en bild på oss förresten från Boo kyrka i lördags! 
 

MRL & ZUMBA

Hej på er, nu har jag ätit i typ en halvtimme konstant! Åt knappt något alls idag och tränade sedan 2 timmar i streck, inget att tipsa om! Var ute och försökte julhandla idag men det gick verkligen inget bra, vad ska man köpa?! Åh, jag känner mig helt nollställd och trött idag! Aja, ska gå och lägga mig strax i alla fall, jobbar dagspass imorgon! 

Vi på Zumban idag! 

Måndag 17 december 2012

Tjatja! Idag var det okej för mig att sova lite längre för jag kom inte hem förrän halv två imorse, jag lyckades köpa biobiljetter till 21.30 istället för kl 20 igår så Bonnie och jag hade 4 timmar att bränna innan bion ens började! Vi käkade middag och satte oss sedan på en pub och snackade och tiden brändes iväg fort, sedan var det ÄNTLIGEN dags för The Hobbit och Bonnie & jag satt och höll hand under första tiden av filmen! Haha, ja vi blir jättefåniga men den här världen betyder så mycket för oss och jag längtar SÅ mycket tills Nya Zealand blir mitt nästa äventyr! 

Bion var slut vid halv ett imorse och jag som är så snål med taxi tog sedan en buss till centrum och gick därifrån hem! Det var skönt dock att gå av sig godiset vi åt under bion men jag var hemma ganska sent, 

  

Ska inte säga något om filmen utan ni får se den själva, men jag tyckte om den!! =) Nu ska jag in till stan och julhandla innan träningen, KRAM ♥ 

COLOURS

När jag åkte till centrum igår för att köpa en klänning till min mosters bröllop så kom jag
även hem med tre olika toppar! Det är mina tre favoritfärger (förutom svart, haha) och
alla tre tröjorna satt perfekt, så kul tycker jag för jag köper ALLTID endast svarta plagg!
De är alla från Lindex och kostade mellan 149-199 kronor styck =) 

Svårt att se färgerna bra, men det är aprikosorange, niongul och stark rosa! 
  

Nu ska jag och bästis snart gå på The Hobbit, så taggad! 

Karins och Peters julbröllop!

Lite familjebilder i kyrkan innan bröllopet började! 
  

Familjen Rönn-Eriksson! 

   

Elvira sjöng och pappa spelade gitarr i kyrkan!   
 

Efter bröllopet åkte vi alla hem till Karin och Peter för trerätters och dricka! 
  

Mina underbara föräldrar ♥ 
  

Mormor och moster karin! 
   

Mina systrar! 

Jättegod mat blev serverad; skagenröratoast till förrätt och oxfilé till varmrätt! 
  

Lek i barnens rum med min gudson Gustav och lilla Emma (båda moster Karins barn) 
  
  
   
 
Alla åtta kusinerna samlade!
  
 
♥ 
  
  
  
  

Tack fina moster Karin och Peter för en fantastisk dag och kväll och jag önskar er
all lycka i framtiden! Det var så vackert att det blev ett bröllop med jultema också ♥ 

Söndag 16 december 2012

Godmorgon på er, tredje advent idag! =) Igår var jag på min mosters bröllop med hela familjen och det var såå fint! De hade valt att ha jultema så Karin hade en vacker röd klänning och hennes dotter Emma hade glitter i håret! Efter bröllopet åkte vi hem till Karin och Peter för trerätters middag och dricka, riktigt mysig kväll! Jag följde med mina föräldrar hem efter middagen istället för att dra ut på fest, jag jobbar ju idag så jag orkade inte vara uppe hela natten då! 

Jag jobbar ett kort pass idag dock, endast 12-17 men sedan ska jag möta upp bästis i stan för middag och bion The Hobbit!! Finally, har längtat efter att se den här filmen i år nu och Bonnie & jag är ju helt galna i Sagan om ringen så att bara få hoppa in i den världen nu fast med nya äventyr är ju fantastiskt! 

Jag och min gudson igår efter moster Karin och hennes Peters bröllop! Fler bilder
(både från själva bröllopet och från middagen efter) kommer senare idag! 
  

Har tidsinställt några inlägg idag, bland annat bilderna från igår! Ha en fin dag i alla fall,
nu måste jag börja åka till jobbet ♥ 

Dags för bröllop!

  

Fick bli en slarvigt tagen bild då vi har lite bråttom, men hittade den här klänningen på H&M! =) Vi hörs ikväll igen, ha en fin dag i det här blåsiga vädret ♥ 

Lördag 15 december 2012

Godmorgon! Wow, första gången på länge jag har sån HÄR träningsvärk i kroppen! Mina armar och fingrar skakar fortfarande lite och jag känner mycket i ryggen, boxning ger sig verkligen! Vi var också förvånade hur annorlunda gymmet i stan var, det var mycket yngre folk på det här gymmet! Igår var det bland annat muskulösa killar som peppar oss som fan när vi boxades, haha det hjälper! 

Något jag kanske borde testa igen.. Nåja, nu ska jag åka till affären med mamma och titta efter en sista minuten-klänning! Vi ska nämligen på mammas systers (och min mosters) Karins bröllop idag men jag äger typ bara svarta klänningar så vi får se vad jag hittar! 

Här är jag och Karins son Gustav som jag är gudmor till =) 
  

Promenad och träning!

Herregud vad jobbigt det ska vara när Sportlife bytt till Nordic Wellness, hemsidan har laggat och man kommer inte åt någonting! Passet på Lidingö vart i alla fall inställt så nu ska vi gå en långpromenad på Lidingö och sen köra ett boxningspass inne i stan, wallaaaa! 
 

Fredag 14 december 2012

Heej på er! =) Sorry, bloggen har arit tråkig de senaste dagarna, jag jobbade igår och kom hem jättesent så det var ingen idé att skriva inlägg då.. Jag somnade även jättesent inatt för jag fastnade i min bok, men jag sa åt syrran att väcka mig kl 9 idag för jag vill inte sova bort hela dagen och hur trött jag än var så drog jag mig upp när hon gjorde det! Tog ett bad och läste min bok en halvtimme till nu på morgonen också, det är så nice att hitta en bra bok! 

Idag är jag ledig och tänkte få in lite julklappsshopping då jag fick lön idag, senare ikväll ska jag och kenza träna! Jag har inte gjort det sen i, um måndags tror jag så det är verkligen dags! 
 
Här var jag för ett år sedan idag, i djungelstaden Iquitos i Peru! Inte konstigt att folk 
trodde vi var systrar ibland, Kate och jag kunde se väldigt lika ut ibland! =)  

Torsdag 13 december 2012

Glad lucia på er! Min storasyster som är helt besatt av julen stod i köket och sjöng
luciasånger haha, så glad att hon är hemma för nu blir det verkligen julstämning! =)
Jag skulle träna idag med Kenza och vi hade planerat in passen så bra meen nu så 
ringde jobbet och jag måste rycka in, jag har inte råd att tacka nej till några tider för
tillfället så då går träningen bort! 

Jag måste börja åka nu men vi hörs imorgon igen, KRAM! 

Blev promenad istället.. IGEN!

  
Hallu! När jag slutade jobba bestämde vi oss för att ta en promenad istället för att dra
till gymmet, så tränar vi imorgon och fredag istället! =) Det var skönt, vi tog oss en
promenad på 1,5 timme och nu har jag typ precis kommit hem och hoppat in i mjukis-
kläderna! Ska äta en god soppa till middag med familjen, Amanda är ju hemma nu så
vi ska mysa! =) 


Ha en fin kväll!

Onsdag 12 december 2012

Godmorgon! Såhär tidigt har jag inte varit uppe på ett tag, jag ska snart åka in till jobbet
för ett kort jobbpass! När jag kommer hem i eftermiddag kommer Amanda vara i Sverige
igen då hon kommer hit från London över julen!! Så himla mysigt, ser så mkt fram emot
det! Jag ska även försöka träna efter jobbet, måste träna själv den här gången och vet
inte om jag kmr orka släpa mig dit då jag måste hem emellan... Håll tummarna för mig! 
 

Ha en fin dag! 

Middag med frugan

  
  

Det börjar bli som en vana att ha middag med Mika en till två gånger i veckan! =)
Det blir inte sent ikväll i alla fall då jag jobbar imorgon 10-16, ha det så bra ♥ 

Tisdag 11 december 2012

Godmorgon! =) Satt uppe sent igår och fixade med min reseblogg som jag snart ska dra igång, jag har ju planerat att skapa en sen jag började resa för två år sedan meen bättre sent än aldrig! Jag håller dock på att bli GALEN och dra av mig håret för jag inte förstår vissa grejer, snart måste jag få hjälp för hittills har jag försökt att fixa allt själv med header och sånt där! 

Åh, får ta tag i det sen för nu kommer Kenza hit, dags för ännu en långpromenad! Vi har kommit in i ett riktigt bra mode med att vara hurtbullar, trodde jag aldrig jag skulle vara i december månad! ;) Nu får jag bara hoppas att det håller i sig, snart drar hon iväg en månad och då måste jag hålla uppe detta själv! Förut tränade jag ALLTID själv men nu är jag bortskämde med att ha nån som pucklar på mig och peppar, får se hur det går haha! 
 
På resebloggen håller jag just nu på att skriva och fixa bilder till inläggen om när jag volontärarbetade på en skola i Indien för två år sedan, åh vilka minnen det ger mig!! 

ZUMBA

Vad kul det var att träna Zumba!! Min första gång som sagt och Kenza och jag hade väl rummets sämsta koordination men kul var det och vi svettades nog mest också, haha! Det måste vi köra igen, träning ska ju vara kul! Det bästa var att de flesta låtarna som vi dansade till var låtar som spelades mycket när jag var i Sydamerika så det var mycket minnen tillbaka till min tid där! 

  

Mysig vinterpromenad

 
Har varit ute och gått i några timmar idag med Kenza och Mani och sedan drog vi in till stan för lunch, nu kom jag precis hem men måste åka igen om en halvtimme! Ikväll är det dags för Zumba, har inte testat det innan men det ska vara kul och jag som varit i Sydamerika ett år borde verkligen ha koll! ;) 

Måndag 10 december 2012

Godmorgon! Usch, vilken jobbigt natt jag har haft! Världens mensvärk så jag låg vaken till halv sju(!!) imorse, först skypade jag med min vän från Sydamerika till halv ett och sedan gick jag och la mig så jag låg och vred min i typ 6 timmar! Fast jag tror att jag somnade där någonstans i mitten en liten stund och sedan vaknade av smärtorna runt 4 imorse, olidligt! 

Idag ska jag hänga med Kenza iaf, vi ska först ta ut mani på en långpromenad innan vi ska luncha i stan och ikväll ska vi köra Zumba! Vi tränade igår också ett jättebra pass så nu går det bra, måste säga att det är mycket hennes förtjänst då hon en gång till och med hämtade mig vid min dörr för att tvinga mig till ett pass! Haha, den dagen var jag så omotiverad men jag kom iväg och det var så värt det, träna med en vän som är motiverad hjälper en mycket haha! 

Vi en utekväll för några veckor sen 


Nu måste jag dra, vi hörs senare i eftermiddag innan det är dags för Zuuumba! 

För ett år sedan . . .

  
 
Var jag i Amazonas i Peru och Brasilien med min resevän Kate, mer eller mindre tvärtomvädret jämfört med Sverige! Jag har nog aldrig svettats så mycket haha,
men åh vilket äventyr det var! 

Söndag 9 december 2012

Goddag goddag, idag sov man länge! Jag var ju i stan med Mika igår och käkade middag innan vi gick på bio! Vi hade först bestämt oss för att se Argo vilket är en film baserad på en sann händelse från slutet på 70-talet mellan Iran och USA, vi bytte sedan biljetter (trodde vi) till Taken 2 för den verkade mer spännande. Dock när vi kom in i salongen och får filmen presenterad för oss av en av de som jobbar där så säger han "Argo", vi bara tittar på varandra och ba aaha, då blev det denna då i alla fall haha! 

Filmen var dock sjukt bra och man sitter på spänn genom hela då det är så spännande, det var en film man nästan kunde klappa händerna för efteråt! Vi är båda glada över att det blev den filmen och jag tipsar även er att se den! Vi skulle dragit ut efter för ett glas vin men ingen av oss pallade så vi åkte hem och sov istället, haha.. Tanter! 

Argo, se den här filmen som är regisserad av Ben Affleck som även har huduvrollen i filmen! 

Middag, bio och vin med frugan!


Ska möta upp Mika nu, ha en fin kväll! KRAM 

Lördag 8 december 2012

Hej på er! Jag har legat hela morgonen och myst med Kasper och läst min bok, jag älskar att vara seg i sängen på morgonen! Specieellt på vintern när det är så mycket kallare, på sommaren slänger jag mig hellre ut på gräset och ligger där istället! =) Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske ringa upp Mika och åka pulka! Haha, jag har inte åkt pulka sen jag var liten men det är ju sjukt kul! =) 

Fint väder idag också, tog denna precis från mitt fönster! 
  

Mysig vinterfredag!

Hej på er! Åh, vilken härlig dag det har varit idag! Sol och snön som glittrat, det är så
himla fint ute! Elvira och jag har precis skottat hela verandan från såå mycket snö, det
var helt sjukt! Nu sitter jag inne i mina mjukiskläder och dricker varm choklad som Elvira
fixat åt mig och äter en av hennes saffransbullar, ååh vad jag har saknat jultiden! ♥ 
 

  
  
  

Jag som hade tänkt strunta i träningen men Kenza tvingar mig och ska komma hit om 10 min, dags att hoppa ut ur mjukiskläderna buhu! Hörs ikväll =) 

Fredag 7 december 2012

Godmorgon! Dålig bloggdag igår men jag var bara hemma och fixade med nya bloggen så det var inte mycket att skriva om, eller jag var och tränade för första gången på typ 10 dagar!! Ska träna idag också och så ska kanske jag och Elvira dra och åka pulka, haha det är ju ett måste i det här grymma vädret! Ikväll får jag se vad som händer, jag känner inte för att gå ut någon av dagarna så det kanske blir bio eller något! =) 

Btw, jag kämpar galet med min reseblogg och vill försöka göra ett grymt collage som header som representerar mina resor jag gjort, men jag veet inte hur man gör! Jag har sökt på nätet, kollat hemsidor men tycker inte om någonting! Jag vill lägga ihop massa bilder med typ skuggade kanter så de smälter in i varandra och gör en stor grym bild tillsammans, någon som kan hjälpa mig med detta? 

Ett bra exempel på hur jag vill ha det är detta collage som en gammal klasskompis till mig gjorde för många år sedan! 

And I'm done

  

Time to move on! 

Torsdag 6 december 2012

Goddagens! =) Hoppas allt är bra med er, jag mår bra! Det var ju jätteroligt igår med all snö tyckte jag, jag tog mig en 6 km promenad på kvällen för att gå till centrum och handla lite! Jag mötte många arga människor som var påväg hemåt gåendes, bussarna här gick ju inte på hela kvällen igår! Själv strosade jag fram åt andra hållet som nån galning, haha men snö är ju så härligt! Visst var det lite stormigt och inte plogat överallt men hey, det är bara att trycka sig fram och som Mika sa att det blir ju som ett träningspass! ;) 

Galningen igår ;) haha 
  

Jag är så dålig på att äta på senaste tiden så jag har fortfarande inte ätit frukost,
ska göra det nu men vi hörs senare! 

SHOVELING SNOW CAN BE FUN TIMES

  
   
   
  
   
  
   
   
  

Vi var tvungna att filma lite också, som när vi var små tvingade jag alltid Elvira att göra
massa sjuka saker så nu fick hon dyka i snö haha! Det är fett kul dock, hade gjort det
med rätt kläder! =P 
  

Såhär går det när jag och Elvira skottar snö haha! 

Some wise words in the snow storm

  

Onsdag 5 december 2012

Hej hej! Jag och Elvira hade tänkt dra ut och åka pulka idag mendet lär inte hända, det är verkligen snöstorm ute alltså!! Det blir att sitta inne idag då, hoppas att det lugnat ner sig lite till ikväll då jag ska träna! Alltså flyg är ju inställda, bilar och bussar kommer knappt fram.. Jag hade glömt hur brutala svenska vintrar kan bli alltså, haha! Måste dock se det från den positiva sidan att vi kommer få en VIT jul i år! =) 

Lite bilder från Vishiis födelsedagsmiddag på en underbar indisk restaurang igår! 
  

♥ Grattis igen finaste, love you! 

Grattis Vishii!

Hej på er! Det blev knappt något bloggande idag för jag blev inringd till jobbet tidigt imorse, så jag tidsinställde bara ett inlägg med bilderna från i lördags som ligger under detta! Kom precis hem från jobbet och ska bara byta om sedan vända om in till stan igen, ska möta upp Bonnie och sedan gå på en indisk restaurang tillsammans med Vishii och hennes vänner för att fira som fyller år idag! =) 

   
 
♥ 

Bilder från Mikas födelsedag!

  
   
   
   
   
   

Jättehärlig kväll, inte lika soft natt på Sturecompaniet då min lapp till jackan försvann och sånt, så nästa gång borde vi hålla oss på förfestplatsen! ;) 

Måndag 3 december 2012

Hej hej! Herregud, jag klarar inte av att gå ut att gå ut två dagar i rad längre.. Jag sov till kl 13 idag! Sedan har jag suttit i telefon med stackars Mika som är sjuk, ska åka över till henne snart och hämta min kamera och mp3 och prata lite innan jobbet! Den här helgen var jättekul men det var sista gången på länge som jag var ute känner jag, orkar inte längre alltså haha! =) 

Så idag ska jag jobba till sent ikväll så jag bloggar nog inte förrän imorgon igen, det blir ingen bra bloggdag idag men jag har i alla fall jobbat mycket på min reseblogg och försöker lära mig om pixlr, photoshop och sånt.. Kenza försökte lära mig över nätet igår men ugh jag har svårt för sånt här! 

Ett försök på en header jag gjorde igår, vill dock ha ett collage med massa
bilder istället men den här bilden representerar mig i friheten, love! 
   

Bilder från i fredags, hejdå coop konsum slussen!


  

Tack alla för en awesome kväll, får göra om detta snart igen även om vår lilla butik är stängd! =) PUSS! 

Söndag 2 december 2012

Hej på er! HERRE, vilken natt det blev alltså! Igår firade jag och tjejerna Mika hemma hos henne och åt tårta och drack vilket var nice som alltid! Sedan drog vi in till Sturecompaniet vid halv ett och som vanligt är det SÅ packat med folk så man blir omkringknuffad överallt, när vi skulle gå blev det typ 10 slagsmål i garderoben mellan massa otåliga brudar som vart helt galna! Då upptäcker jag att min lapp till jackan är borta(!!) så jag var tvungen att sitta där till halv fem imorse för att vänta på min jacka sist av alla, HEMSKT! 

Tjejerna ville vänta men jag skickade hem dom, det är onödigt att vi alla skulle vara fast där till så sent! Det värsta var bara att jag hade glömt min mp3 hos Mika så jag hade inte ens musik, så när jag kom till Ropsten tog jag en taxi hem (vilket jag aldrig gör) och sedan somnade face down i kudden! Idag ska jag bara luncha med en vän i stan och sedan fira 1a Advent idag! =) Inget festande igen på ett tag, det är en sak som är säker! 

  

Glömde kameran hos Mika så bilder kommer inte förrän imorgon, men slänger istället upp bilder från i fredags med coop-gänget senare idag! Ha det fint ute i vintersolen ♥ 

Dags att fira frugan!

  

Tänk att nu har hon blivit hela 22 år! Älskar dig mer och mer för var dag som går, frugis! Ska hem till henne nu för middag och häng innan vi drar ut, är såå trött från igår dock så jag får se hur länge jag håller ut! =P Kramkram! 

When we turn into retards..

  
   
  
   
  
   
   

Bilder från Big Ben i onsdags, det här händer alltid när Josse är med haha! 

Lördag 1 december 2012

Morgon! Herregud, det är redan 1 december idag! Har inte varit hemma i december sen 
2009, ååh vad jag ska julmysa det här året!! =) Jag är inte alls avundsjuk på någon som
ska ut och resa över julafton och  tiden innan, jag vill vara hemma för alla  julmarknader
och julbord! Meen, de som  åker ut och reser över nyår och därefter kan jag känna mkt
avundsjuka mot haha, inte blir det nåt resande för mig än på ett tag.. 
 
Hur som helst, gårdagen var såå lyckad!  Vi var först hemma hos Micke och förade  där i
flera timmar innan vi drog till klubben Victoria där en vän från Konsum jobbar som DJ och
vi var kvar där typ till stängning och dansade! Det var sjukt lyckat verkligen, tack allihopa
för att ni är så bra! 
 
   
Har inga bilder än för Elvira har kameran så de kommer senare, här är en bild på mig
och Julia från igår som Erica tog med sin Iphone så länge! Hon är en sån smygfotare, 
såg den här bilden nu på morgonen som hon hade lagt ut, haha sneaky!