Hemma igen från Suris!

Goddagens allihopa! Nu är jag hemma igen efter mitt dygn i Surahammar! Sorry att jag inte skrev ut nåt om det på bloggen men Ida läser ju min blogg så då hade det spoilat överraskningen! Det vart verkligen lyckat allting! Ida  fyllde ju 21 så jag åkte över och överraskade henne (med lite hjälp av Idas mamma och Lina!), Ida den sötnosen började gråta! :') Jag var så GLAD när jag såg Lina stå och hoppa på deras parkering, sen när jag såg Ida oxå... ♥

Några av Idas vänner var med också (Lina B, Sabina, Ronny och Bagge) och vi satt och förade på deras altan till halv tolv på kvällen, haha ni ska få se dom spåårade bilderna sen haha! Och det var så roligt, för jag har hört jättemycket om Bagge och Lina B och sett massa bilder på dem och  samma för dom om mig men vi har aldrig träffats förut! Men när vi träffades igår så visste vi varandras namn och kramades som vi kände varandra, haha! Ivf sen körde deras mami in oss till Konrad, en klubb i Västerås! Vi hade verkligen skitkul på krogen, även om det inte var så mycket folk! Jag, Ida, och Linorna ägde stället ivf! =) Bagge drog till nån annan klubb tror jag..

Sen drog vi på efterfest hos deras kompis Mange i Sura! Och samma sak med Mange som det var med Lina B och Bagge så kramades vi, kunde varandras namn och snackade som vi kände varandra, han har jag bara sett på bild och hört Ida&Lina snacka om också :P Haha jaja, festen var inte den roligaste men deras killkompisar var trevliga! =) Vid halv fem så går jag och Ida hem, solen var uppe och vi gick så feett långt haha! Ida berättade om alla sina minnen från de platser vi passerade så tiden gick fort! =)

Så fort vi kom hem så däcka jag på sängen på 2 minuter! Vi sov till typ halv tolv, då hade vi ställt klockan för att inte sova bort vår lilla tid som vi hade kvar tillsammans! Vi gjorde en underbart god frukost och tog med oss ut på altanen i det uunderbara vädret, sen satt jag och Ida där och fikade och pratade om allt i ca 2 timmar, sen kom Lina (hos sov hos Max) och joinade oss! Jag hann även åka förbi och se Linas lägenhet, så himla mysig! Hon har verkligen lyckats med den tycker jag! =)

Sen var det dags för mig att åka hem.. de åkte med mig till Västerås (fick skjuts av deras mami igen!) och sen var det kram-hejdå! :( aaaw jag saknar er redan tjejer!!  ♥ Detta var på tok för kort tid, men jag flyttar ju imorgon plus att det är mors dag idag ju, så jag behövde ju åka hem och krama på min mamma också! Hon fick en stor blombukett av mig med ett gulligt kort i! =) Men ni måste komma och hälsa på mig i Farsta, ni är alltid välkomna, jag älskar er!

Nu ska jag till Kyrkviken och möta upp alla kompisarna där! Haha Stina ringer och ba: "det är verkligen som en festival här!! Feta draget, kooom!!" Det ska ju vara som en festival med massa band och typ halva Lidingö är där och hänger! Så jag tänkte joina i alla fall, bilderna kommer nog senare ikväll! Puss!

Två bilder från igår hinner jag posta nu i alla fall på mig & mina älskade tjejer!
 
 

I surahammar!

Surprise! Woho, jag är i Surahammar och hälsar på hos mina älskade Ida&Lina! =) Ida fyller ju 21 år idag så jag tänkte att jag kunde komma över i smyg och överraska henne! Ett stort tack till deras mamma, Karin som har hjälpt mig och hämtat mig i Västerås när jag kom fram med tåget! Nu sitter vi här och förar med några av deras kompisar och sen ska vi ut, yeay!

Kommer hem imorgon vid 7-tiden, så vi hörs då! Nu ska vi ha roligt! Pussar! ♥

Underbara varma helg!

Godmorgon =) GUD ett sånt fint väder det är, jag älskar att vakna upp såhär! Den här helgen ska ju ha absolut KANONväder med ca 26 grader på dagen, waah! Jaa, det finns inte så mycket mer att blogga om idag.. Jag vaknade alldeles nyss så jag är fortfarande lite tom i huvudet..

Juste.. GRATTIS IDA PÅ 21ÅRSDAGEN! =) Min älskade Surahammar-tjej fyller ju år idag, in och gratta henne vettja! Önskar jag kunde vara hos dig ikväll och fira dig.. <3

Vi hörs ikväll, guys!

Dåligt bloggande

Tja! Jag skulle bloggat igår men sen fick jag så bråttom, Stina ringde och sa att hon hade lite girl-night med grillning! JA, kvinnor kan också grilla!! Jag åker dit i ösregnet i mina mjukiskläder och mös med Stina och hennes vänner Sophie, Mia, Caroline och Karin! =) Trevligt folk! Sen säger Stina att vi ska vidare ut på krogen med Bella, Erik och Kesoo (why am I not surprised? Detta var Stinas 11e utgång i rad..) och jag som jobbade dagen efter (idag) 8-17, men Stina vet hur man tjatar till sig folk så mig fick hon med sig!

Vi drog ut allihopa utom Karin, vi åkte till Dovas på Sveavägen, nåt ölhak som hade asbillig dricka (ett glas vin för 32 spänn!!) och hängde där och snackade skit! Jag, Kesoo och Erik körde Tequilas också, fett kul! Sen ringde Sofia vid 12-tiden och bad mig åka hem med henne (hon hade varit ute på Nivå 22 med nån tjejkompis) så jag kubbade från Hötorget till Östermalmstorg på typ 7 minuter *stolt*, så sov jag hos henne.

Väl hemma hos Sofia så åt vi lite fil och flingor och pratade lite med hennes söta mamma, sen var det läggdags! Jag somnade inte förrän 2-halv 3 och klockan ringde 06.20 = DÖD! Men jag kom i tid till jobbet i alla fall och jobbade till 17, sen hann jag hem i en kvart och sen sprang jag över till Eva och Björn, för att vara barnvakt åt Thea, Hanna och Benjamin! Jag har ju varit barnvakt åt Thea sen hon var 2 år, nu är hon 7 år och har fått 2 syskon! Hanna, som är 5 år, har jag varit barnvakt åt i 2-3 år och Benjamin är bara 2 år så han har jag bara passat kanske 2 ggr!

Förut var jag ju regelbunden barnvakt åt Thea och Hanna, sen fick de Benjamin och jag fick mitt Konsum-jobb så nu är jag bara barnvakt nån kväll ibland när de ska på fest eller annat! Jag satt i alla fall barnvakt från klockan 18-00.30 och fick 500 spänn, sweet money! =) Skulle åkt till Kottla och rökt vattenpipa vid vattnet med Stina, Måns, Jay, Kesoo och gänget men eftersom jag slutade så sent så var det ingen idé... Jobbar ju 11-17.30 imorgon också så jag måste få lite sömn, mest med tanke på förra nattens inte så bra skönhetssömn..!

Här är lite bilder från grillningen
 
 


Och lite bilder från kvällens barnvaktskväll!


Hanna: "Titta Matilda, jag har en nattmössa också!"
 
 
Haha <3


Och jag!
 

Sov så gott, guys! Hörs imorgon innan jag drar till jobbet! ♥

Städdag!

Det är mulet väder ute.. Enligt DN:s väderprognos så kommer det bli regn vid typ 6 ikväll så man känner sig inte så hypad på att hitta på något! Det är sånahär dagar som är perfekta till att göra lite nytta i huset! Jag har tvättat nästan alla kläder nu, städat badrummet och ska börja städa mitt eget rum nu också! Dock orkar jag inte dammtorka och dammsuga det då jag flyttar ut från det om.. FYRA DAGAR :D Sen hann jag med en springrunda också, jätteskönt!

Jag måste börja packa inför det redan nu då jag har fuuuullt upp hela helgen, inte en sekund ledig.. Imorgon jobbar jag 8-17, sen klockan 18 ska jag vara barnvakt till typ 22-23 på kvällen! På lördag jobbar jag 11-17.30 sen direkt efter jobbet ska jag hem till en kompis och parta lite till på söndagen (jag sover kvar där), sen på söndag så är det mors dag så vi ska fira mami och direkt efter det så ska jag till Kyrkviken och se Bellas och Eriks band spela på "Festivalen"! Och på måndag så kommer morfar, brorsan och storasyster klockan 13 hem hit för att hjälpa mig med att få över min säng och allt annat till lägenheten! Pjuh!

Nu måste jag fortsätta med tvätten, talk to you guys tonight! *smack*

Nya bilder från New Moon!

Hej guys! Herregud, jag skulle gått upp och sprungit vid 10 imorse, jag snoozade istället till halv tolv x( Aja, drar ut nu istället om det inte regnar? Urk, det ser ut som att det regnar! Jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig tidigare på kvällarna, jag har inte lagt mig innan halv två på typ veckor, även om jag bara är hemma(?!!).. 

Annars idag då.. Jag ska åka till Farsta med Anna och se vart lägenheten ligger, tyvärr kan vi inte gå in nu då vi inte får nyckeln förrän på måndag! Jag är så himla excited över det, äntligen ska jag få flytta hemifrån!! Åka till Ikea och köpa möbler och inreda lite, tjuhu! =)

Btw, har ni sett nya bilderna från New Moon-inspelningen i Italien ..?
Här är några av dem och jag säger bara WOW O.o

 


 
 


Hörs senare!

Blir Farsta-bo fr om måndag!

Goddagens! Pust, vilken lång dag det har varit! Dagen har bestått av mys i solen i stort sätt! Först gymmade jag ju sen åkte jag in till stan och träffade Anna, vi hade möte med bostadsförmedlingen om vår lägenhet som vi flyttar in i på måndag (YAY!), nu är kontrakten påskrivna och allt är färdigt, jag är såå excited över flytten! Ska fota massor och visa er hur lägenheten ser ut!

Sen mötte vi upp min älskade storasyster och köpte lite Kinamat till middag, vi satt i Berzelii park (vid Normalmstorg, framför Berns hotell) och softa i solen, jätteskön grej! Sen vid halv åtta så gick jag till Slussen och hängde lite med Carolina, Eugenia, Demet och Filip medans dom jobba (as usual när jag inte har nåt att göra i stan :P) tills Carolina slutade så vi kunde åka och sola!

Efter det åkte jag till Stockby där Stina, Kesoo, Erik och gänget hängde och spelade kubb, brännboll och boule i gräset! =) I slutet av kvällen så körde vi charader och associationsleken, haha ibland är det skönt att bara leka som ett barn! =) Här kommer lite bilder från min dag med Anna och sis, sen måste jag sova!

 

Anna med vårt kära lägenhetskontrakt!
 

Fina Stockholm!
 

Anna och Amanda i Berzelii park!
 

Kinamat!
 
 

wie! :D
 

Njuter i vårgräset
 

Lånade sis solglasögon!
 

Haha, Amanda då.. :P
 

Our mates..
 


Sov så gott, om ni inte redan sover! ♥

Bråttoom!

Sorry, glömde heelt bort att blogga idag haha :P Jag var på gymmet imorse och körde hårt, så himla skönt för vi var typ bara 4 personer där. Jag och tre pensionärer typ, så himla najs! Nu ska jag in till stan och träffa Anna, vi ska skriva kontrakt för vår lägenhet i Farsta, waah! :D Sen ska vi träffa syster och hänga på stan. Ikväll så ska jag sola med Carolina och Fredrik from woork! =)

Hörs sent ikväll! ♥

Herbalife

Hej, äntligen hemma! Jag har varit ute på stan sen 12 idag.. Först fixade jag naglarna kl 13-15 och sen mötte jag upp Sofia, vi tog en långpromenad i stan och åt lunch oxå! =) Vi köpte nagellack också då Cecilia inte hann måla mina idag, jag köpte lila, finns på bild längre ner! 

Sen gick jag till Hötorget och mötte upp Eugenia och köpte jordgubbar! Anna kom och joinade också, vi ska btw till Mariatorget imorgon där vi ska möta vår hyresvärd och skriva på kontraktet för lägenheten, flyttar troligen in redan nästa vecka *woho*!! Vi satt och snackade skit i humlegården i typ en timme, sen var det dags för mig och Eugenia att åka på den där Hälsokollen som hon skrev upp oss på, typiskt Eugenia :P Men det var faktiskt jättebra!

Vi åkte hem till en kvinna som hette Maria som tog alla våra värden, vägde oss så man fick se sitt BMI, hur mycket protein vi behöver per dag osv. Vi var där från kl 18 till kl 21 och fick lära oss jättemycket om Herbalife, en metod som funnits i snart 20 år, den handlar om att få en balans i kroppen och att få i sig rätt mängd med proteiner, vitaminer osv. Deras tankesätt påminner mycket om GI då de inte heller har något vitt socker, mjöl eller så. Det går till så att man äter ett vanligt mål om dagen och två måltidsersättare vilket är pulver som man blandar ut med vatten/mjölk/yoghurt.. Jag veet jag är också emot måltidsersättare egentligen men jag vill faktiskt prova på det här och se hur det känns!

Mamma och pappa var bara tväremot det så fort jag nämnde det (surprise) men tur att jag flyttar snart då så de slipper se på, hehe! Herbalife har inte bara drycker utan de har små mellanmålbars, te, massa fibervitaminer som man ska ta innan måltider osv. Får se hur det fungerar men ska testa fr om måndag i alla fall, tror jag!

Lite bilder från Humlegården!


Mina naglar, matchade klänningen!
 
 
 
 

HAHA!
 

Nu ska jag ut på en kvällspromenad, vi hörs imorgon! ♥

Tisdag!

Godmorgon på er! Jag är ledig från jobbet idag så jag fick sova lite längre! Jag minns att Elvira sprang in till mig imorse med sin plånbok och skrek att det låg bilder på människor hon inte visste vilka det var i den..? Typ som att det fans en annan ägare till hennes plånbok innan henne, haha har jag drömt det här??

Herregud, det är ju sommar!! halv elva på morgonen var det 22 grader i skuggan, I SKUGGAN! Vad ska jag ha på mig idag.. LÄTT klänning eller kjol.. ååh idag ska jag köpa massa jordgubbar! Waaah jag måste ut nu, jag ska först åka och fixa mina naglar och sen ska jag på hälsokoll med Eugenia, I will regret this, haha! Vi hörs senare ikväll! ♥



Om en vecka var jag i Dublin för exakt ett år sen, tack vare min älskade syster!
Tre månader kvar tills jag är där igen! ÅH vad jag längtar, Can't waaaaait!
 

Bilderna!

Hej, förlåt för bilderna kommer så sent men jag åkte till Sofia direkt efter jag solat med Eugenia och åt middag, drack te och snackade skit med henne och Paula, jättemysigt var det i alla fall! Fick precis skjuts hem av hennes mamma (<3) så här är bilder från igår i alla fall:

Först var vi ju och spela biljard, men jag tog inte fram kameran förrän vi gick till baren Dovas! Jag och Stina fotade varandra samtidigt då vi tkr det är fett coolt att vi har likadana kameror! ;)
 

Jag och Stajna! <3
  
 

Linslusarna till höger.. ^^,
 

K-maan :D
 

Söta Stina!
 

Snälla bartendern :D
 

Vi spelade kortspel som pyramiden och bluff stop och de som bluffa och blev påkomna fick dricka osv.. Effektivt om jag säger så, hehe!
 

Kesoo synda!
 

Rökpaus!
 

Snyggast!
 

Nä jag ångra mig, detta var snyggast!!
 

Folk började klaga på oss för vi var för högljudda.. äeeh det är ju söndag!!
 

Me & Erks!
 

Sen började vi köra Suck and blow! Man håller kortet mot munnen när man blåser in luft och ger över kortet till nån annans mun, haha!
 

The kiss, Kesoo och Mag! ^^,
 

Kesoo utmana mig med att jag inte skulle våga ta en snus, så jag gjorde det och skulle bevisa det genom att fota det... syntes inte alls!
 

...Jomen titta, jag har faktiskt det!!
 

Nuu ser jag keff nog ut att kunna ha det! ^^,
 

NÅN spillde ut ölen..? :P
 

Vi spårade i tunnelbans-perrongen..
 

Minst sagt..
 
 
 

Kesoo sa ett djur och sen fotade han, jag skulle vara en Flodhäst..
 

Sen sa de leopard..
 

Stina fick giraff..?
 

Och jag gav dem gris.. :P
 

Sista bilden, vi säger God natt till er alla på T-centralen! =P
 


Nu ska jag sova, god natt! ♥

Fyra timmar senare..

..Sitter jag här, helt död med andra ord...! :P Men det var fett värt ändå för jag hade askul igår! :D Btw, för er som inte är uppe än så lyser solen redan med 10 grader i skuggan, helt underbart! Jättefint väder och här sitter jag och diggar med Milows - Ayo (technology) och ska börja sminka mig snart! Jag ÄLSKAR den låten btw! Jag tänker mig en uteservering på kvällen med mina babes i Dublin och så sitter typ en snygg kille som Colin Farrell med en gitarr och sjunger den och kollar mig rakt i ögonen.. Det hade inte suttit fel!

Nu ska jag börja sminka mig, ska åka till jobbet om 20 minuter! Jag jobbar till fem idag och sen ska jag åka och sola med Eugenia och gängtet! Ha en fin dag så hörs vi ikväll! ♥


Mr Colin Farrell *DREGGEL* Irländsk huunk!

Ska upp om 5 timmar...

Shite, vad kul det var ikväll! Först var vi och spelade biljard, vilket jag är sämst på! Vill ni ha bevis? Erik tvingade mig spela, efter ett tag så sätter jag den svarta bollen (åttan) och den vita som man puttar på SAMTIDIGT, och det var INTE meningen, jag satte dom även i olika hål... Då är man fan sämst! :p Fast det låter ändå ganska skillat såhär efteråt..

Aja, sen gav jag upp, i alla fall! Efter ett tag drog vi till en bar mittemot biljardstället och drack öl och cider och spelade kort! Skitkul kväll i alla fall, ska dock upp 6 imorgon så jag mååste sova nu, puss! ♥

Jag och Stina! <3

Fler bilder kommer imorgon kväll! :*

Westlife.. alltid i mitt hjärta!

Halloo! Nu är jag hemma igen, jag var ju på Gärdet, vid den enorma ängen och firade Jossan som fyller 19 idag, grattis älskling! =) Vi hade jättemysigt men sen vid halv sex så skulle Cissi dra och hon har bil så jag hakade på så jag fick skjuts :P Jag älskar när vi möts såhär på en äng eller så, mina älskade vänner!

Jag sitter här nu och lyssnar på massa Westlifelåtar på youtube, ni som följt min blogg vet att jag var GALEN i Westlife från 12-15 år och de kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag ÄLSKAR musiken, det är en så må-bra-musik för mig med tanke på alla minnen! 2 av mina bästa vänner - Josse och Anna träffade jag genom Westlife och nu ska jag och Anna flytta ihop lixom, helt underbart!

Jag minns hur mycket jag älskade det här framträdandet när jag var galen i dem!
 

Stina ringde nyss och frågade om jag var på att dra in till nån pub i stan och köra biljard med Erik, Kesoo och några andra killkompisar till oss så jag ska nog göra det! Gotta go med andra ord, hörs senare, puss!

Söndag - bilder från igår!

Godmorgon gott folk! Här kommer lite bilder från igår, jag och Bonnie var ute med Danne och Filip från mitt jobb! =)  

Rosévin på deras veranda! Här är Gill och Bonnie, mor och dotter! <3
 

Så fint väder det var!
 

Bonnie fixade mitt hår och Gill hoppa runt och fotade oss, haha <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
Haha, shit det var en del foton! Jag la ut typ alla nu så Bonnie kan se dom
oxå, eftersom hon åkte hem till Oslo idag... buhu! :( Här är jag på bussen!
 
 

Tunnelbanan :P
 
 
 

På 54
 

Danne
 

Bnonii
 

Filip, inte största fanet av min kamera direkt..
 


Rolig kväll igår, tack! =) Saknar dig redan bästis btw! Nu måste jag hoppa in i duschen, ska sedan åka till Gärdet och fira min älskade vän Jossan som fyller 19 år! =) Pusspuss ha en mysig dag! ♥

Trevlig helg =)

Hej folks! Som jag sa i det tidigare inlägget så blev det lite dåligt uppdaterande då jag var hos Bonnie och sen så har jag jobbat, men nu är jag hemma! Idag jobbade jag 12-19 och sen drog jag hem och bytte om, drog till Bonnie och drack rosévin med henne och hennes mami och sen drog vi till 54! Där mötte vi upp Filip och Danne från mitt jobb, trevligt! =)

Vi var där i ca 3-4 timmar och drack och snacka skit! Vi träffade även Vishii där av en slump (en gammal vän till mig och Bonnie), askul verkligen! Åh! Det var så kul förresten, påvägen hem från stan inatt så träffade jag och Bonnie på 2 killar på tunnelbanan och jag började prata med den ena. Han sa att han kände igen mig, typ från någon youtube-video eller nåt(?), för att jag var så söt (gulligt sagt!) men sen skulle de av stationen efter. Jag började fundera lite på ifall om jag hade gått med på att träffa honom igen, fatta vilken gullig grej det skulle blivit om man vart tillsammans, att man träffades helt random på en tunnelbana påväg hem från en klubb, så började man bara prata! Haha, kanske bara jag som tycker, men jaja!

Jag sa hejdå sen till Bonnie på torsviks torg, imorgon åker hon tillbaka till Oslo och så ses vi inte förrän i slutet av juli då hon kommer hem igen! :( Saknar dig redan, bästis! Men nu sitter jag i alla fall i min säng och äter VÄRLDENS godaste citronpaj, min mamma är bäst! :D Nu är det sovdags, pussipuss hörs imorgon!


Lägger upp resten av bilderna imorgon! ♥

Uppe innan tuppen!

God morgon på er! Halv sju ringde klockan imorse, mamma kom upp och skakade mig lite and I was up! Det är så skönt att vara uppe tidigt så fort man hunnit vakna till, sitta och äta en frukost i lugn och ro innan jobbet! Jag är så van att jobba kväll/eftermiddag, så att för en gångs skull få jobba dagpass är väldigt skönt, klockan 17 är jag färdigjobbad efter 9 timmar! =)

Nu måste jag sminka mig innan jag ska ta bussen, hörs imorgon antagligen då jag ska till min älskade vän ikväll! Puss på er och kommentera mina inlägg medan jag är borta nu så jag får lite kul att läsa imorgon ;) ♥

Mysig hemmakväll

Ibland behöver man kvällar som denna! När man slappnar av och bara ligger framför TVn med lite godis efter en god middag. Idag hade jag en underbart mysig dag med min bästa vän, vi tog en lång promenad och catchade upp lite i varandras liv om vad som händer och sådär.. Imorgon kväll ska vi ha myskväll hemma hos henne med massa te och TV =)

Jag börjar jobbet 8 imorgon bitti och jobbar till 17, jag ska upp redan halv 7 så jag borde verkligen gå och lägga mig! En ful vana har fastnat hos mig, att jag inte somnar förrän tidigast 2 på natten, det är ju helt sanslöst! Speciellt när jag ändå bara är hemma! Då kan man ju lika gärna gå och lägga sig och faktiskt få lite ordentlig sömn, eller hur?

Fy f***n vad jag saknar San Sebastián... Det blir min fjärde gång om
jag åker dit igen... en fjärde gång ska det bli! Om inte ännu fler... ♥
 
 
 
 
Bilderna är från senaste gången jag var där, med Bonnie! Februari 2008!


Jaja, sömn blir det nu i alla fall! Vi hörs imorgon om jag hinner blogga innan jobbet, annars hörs vi inte förrän på lördag eftersom jag inte kommer hem efter jobbet imorgon! Sov gott i alla fall! ♥

Ida&Lina

Jag satt och funderade lite här på mitt rum och tänkte tillbaka på tiden med Ida&Lina, vilken vänskap vi har tjejer! Jag satt och tittade tillbaka på tiden vi haft och herregud, detta kommer ta mig timmar att skriva ihop, men vafan jag gjorde det i alla fall! =P Kolla om ni är intresserade ^^, Min underbara tid so far med Ida&Lina!



Dessa två underbara personer träffade jag när jag åkte till Essen med Elvira, november 2007 för att se Tokio Hotel i Grugahalle! Vi hade haft kontakt innan i kanske 2 månader via bilddagboken och planerade då att vi skulle ses i Tyskland. Ida&Lina köade till den konserten i fem nätter så de kom dit långt före oss. Vi kom dit kvällen innan, klättrar oss igenom kön för att hitta Ida och Lina, bara för att hälsa! Även om jag bara hade sett Ida på bild så kände jag igen hennes hår (alla som vet vem Ida är vet vilken frisyr jag pratar om :P) på en gång och börjar ropa, hon såg oss och vi började snacka som vilka vänner som helst! Sen kom även Lina (söta älskade Lina!!) och hennes vän Linnea som köade med dem.

Lina och Linnea gick till hotellet för att duscha och sådär, medans så satt jag och Elvira med Ida i kön för att ge henne sällskap, sen åkte vi och tog en drink på Sheraton hotell (Tokio Hotels hotell, neerds). HAHA, llip, mot, gregen och gandalf eller hur var det, Ida? X'D Haha, aah och detta var då början på vår vänskap! När vi var hemma igen så ringdes jag och Ida, jag minns redan vårt första samtal, 4½ timme var det på... Vi snackade om ALLT mellan himmel och jord och GUD vad jag tyckte om er redan då!

 
 
 
 



Helgen den 14-16e december så kom Ida och Lina hem till mig! Vi drog ut på krogen med mina vänner och hade askul! Lördagen den 15e så åkte vi först till frisören för de skulle klippa och slinga håret, sen på kvällen drog vi ut och förade på Blå, sen gick vi vidare till Toxic (haha old times, dessa klubbar skulle jag aldrig sätta min fot på nu :P) I varje fall så klickade Vi tre verkligen och trivs så bra! De hade varit på Tokio Hotels signering i Madrid (Ni är galna :P) och kom direkt till mig efteråt! Jag mötte dem på centralstationen och vi bokstavligt talat slängde oss i varandras armar, aaw! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Vi trodde det skulle ta låång tid innan vi skulle ses igen, men icke sa nicke! De kom tillbaka redan den 31a december, mer exakt nyårsafton, för att fira de med mig och Elvira! Bonnie och hennes syskon hade en stor fest så de följde med oss på den! =) Skitkul var det, I love you!
 
 
 
 

Ida, jag, Lina och Viran på tolvslaget! ♥
 




Hela våren bestod typ av Ida&Tillan-samtal, päronen lackade på räkningarna, haha! Nästa gång de kom hit (Ja, de kom verkligen alltid hit, men jag åkte dit för första gången på sommaren, så det kommer ;P) var i slutet av mars, precisnär jag kom hem från Italien! Det var då Tokio Hotel skulle kommit hit men det vart ju inställt! Vi tillbringade dagen på nån signering, var det Simple plan? Aja, sen åkte vi hem till Madde och deras lägenhet (Skåningarna som vi träffade i Essen som jag även var i Paris med på sommaren!) och hade det askul! =)

Hela gänget! ((Utom Ida som tog kortet)
 

 
Ida filmade lite i Maddes lägenhet! =)
 



Ida kom över till mig, bara över en natt för hon hade det lite jobbigt, så jag köpte mat till henne för 480 spänn (kommer ihåg!!) och vi satt på min veranda och snackade skit, låtsades att vi var på en konsert (Ida, minns du GEH? X'''D) och hade det jättemysigt, vänner ställer upp för varandra jämt! <3

 
 

Kopierat från Idas bdb:


Jag åkte som sagt till Stockholm idag, hem till Tillan.
Tjejen hade köpt mat/glass/godis/chips till oss för över 400:- haha :'D


25:e - 26:e juli
Vi gick aldrig och la oss. Vi satt ute till kanske 2-3 (minns inte)
sen satte vi oss vid datorn och kollade på bilder sen Paris, sen
kollade vi på Zimmer 483 dukumentären och efter det var det
ingen mening att gå och lägga sig tyckte vi. Vid 6 på morgonen
satt vi i köket & smuffade Ben & Jerry's och vid 8 så började vi
kolla på Zimmer 483 live konserten, vilket inte var det smartaste
för båda blev trötta eftersom vi låg i sängen och kollade. Men vi
gick inte och la oss, utan gick ner på nedervåningen istället där
det var ljust. Sen blev vi pigga igen :)

Vid 10-tiden på morgonen gick vi ut och solade och låg där ända
tills Tillan kom ut och berättade att Bill visade asset på TH TV..
Trodde hon seriöst att jag skulle ligga kvar, helt lugnt, utomhus då?
Haha :'D




I Juli åkte jag över till Surahammar en helg för att hälsa på tjejerna, ååh vad glad jag vart av att se dem igen! Detta var ca 2-3 veckor innan jag skulle åka till New York med Rebecka och gå på TRL, se Tokio Hotel i NJ på Starland Ballroom och shoppa livet i New York helt enkelt! =D Jag ville så gärna att tjejerna skulle med också men Ida hade inte råd och sen skulle jag och Rebecka (Rebecka träffade jag också i Essen ^^,) bo hos hennes familjvänner så vi kunde inte vara så många lixom! Vi hade i alla fall askul den här helgen och vi gick ut på Sjökrogen och en kväll kolla vi på film och åt gott och drack vin! =) Det var under den här weekenden som jag blev mycket närmre med Lina än vad jag var innan! =)
 
 
 

En liten video på mig och Lina, ganska fulla hemma hos dem innan utgång! =P
 
 

Dagen efter åt vi en jäättegod middag med deras mami och Jeanette! =)  
 

Hemgång..:( Står vid tågstationen i Västerås C där!
 
 



Ida och Lina kom över med deras vänner från Surahammar för att gå på The Voice i Kungsträdgården! Det slutade med att Ida sov kvar hos mig och hon, jag och Bonnie drog till Göta Källare och partade, aasrolig natt! Dagen efter åkte vi runt i stan och sådär, lika kul som alltid att va med Ida! =)
 
 
 
 
 


 
Två veckor senare (30e augusti) var Lady Gaga här och då kom de tillbaka till Stockholm, denna gång stannade både Ida och Lina kvar och sov hos mig! Party på Göta Källare agaain! =)
 



Jag fick köpa två biljetter till Europe Music Awards i Liverpool - 6 november! Jag hade lovat Ida att om jag skulle få köpa dom så skulle jag låta henne köpa den ena! Det var ju så att alla kunde ansöka om att få köpa biljetter men inte alla fick! Så den 5-7 november åkte vi ju dit (den har en egen kategori i vänstra spalten där ni kan läsa om den! Men FYFAN vad kul vi hade!! Vi typ grät alla tre dock när Lina och deras mamma lämnade av oss på Skavsta, för att Lina inte skulle med! Hon hade ju ingen biljett.. :''(
 
 
 
 
 
 



Jag och Lina firade nyår tillsammans i Hamburg, det var ett av de absolut bästa nyåren ever! Fan vad kul vi hade, eller hur Lina? I tre nätter var vi i Hamburg, första och tredje natten parta vi på Reeperbahn (ASkul!!) och den andra dagen (Nyårsafton) var vi på en klubb som heter IndoChine, där Bill och Tom firade sin 18årsdag bland annat! Denna resa förde oss även närmre varandra som vänner! Ida hade inte råd att följa med och jag tror även att jag och Lina behövde umgås själva också för att lixom lära känna varandra bättre! Hamburgresan finns också att läsa om i vänstra spalten, kategorin "Resor"! Två år i rad har jag välkomnat det nya året med Lina! =) ♥
 
 
 
 
 
 
 

Ida och deras mamma och hennes kille mötte oss på Skavsta flygplats, det är fan senaste gången vi sågs.. herregud snart ett halvår sen... fan vad jag saknar er och nu måste vi verkligen ta tag i det här och SES! Jag älskar er, jättemycket! ♥ Ni har gett mig minnen för livet!

Tjoho!

Förlåt för en sen uppdatering, jag har varit vaken sen elva men jag åt frukost först sen har jag suttit och skrivit på ett långt inlägg till bloggen om två av mina bästa internetvänner, och om vår bakgrund tillsammans! Fan vilken bakgrund vi har, jag har hållt på i över en timme och är inte klar än :P Haha, jaja ni får se det när jag är färdig!

Idag då? Jag ska träffa min allra bästaste bästa vän! =) Är ledig idag så det passar ju perfekt! Blir dock inte sent idag då jag ska upp 6 imorgon.. jobbar 8-17 och lördag 12-19.. PENGAAR! haha jag ska inte klaga i alla fall, plus att jag är ledig idag ju! =)

Nu tänkte jag fortsätta på mitt inlägg, hörs senare! ♥

Stockholms uteserveringar rocks!

Go'kväll allihopa! =) Gud, älskar ni inte våren? Jag kan i alla fall inte få nog av den! Man blir så glad av hur grönt det är!! Samtidigt blir man typ deprimerad när man börjar tänka på oktober.. november.. december..! Jaja, jag peppar upp mig med att jag och Anna kommer mysa i vår lägenhet i Farsta med tända ljus och te då! =) Sen så kommer ju Tokio Hotels nya skiva ut, New Moon har premiär, jag ska börja på kickboxning.. aah det blir en grym höst/vinter oberoende på vädret! =)

Ikväll då, vad hade jag för mig.. Jag jobbade till 20 idag sen åkte jag och Eugenia och solade solarium, efter det satt vi på uteservering tills 12, så himla mysigt! Vi satt och pratade om hur otroligt shoppingsugna vi är, jag vill köpa en moljon pumps, väskor och waah! Jag vill ha ett shoppingkonto med oändligt med pengar, nä iofs det skulle ändå sluta med att jag skänkte det till U-länder, sparade en del för framtiden och så men man kan ju drönmma! I alla fall så är Stockholm på sommaren bäst! Sen på vägen hem så fick jag ett fyllering från Filip (min jobbarkompis), haha han svamla om massa grejs.. han är fett rolig!

Nä nu måste jag sova, jag har gäspat Eugenia i ansiktet hela kvällen, haha! Sry babe! Sov gott, guys! ♥

En riktigt charmerande bild på mig från Filips hejdåfest innan han drog till Asien ett halvår.. Detta var alltså i slutet på oktober 2008, herregud vad tiden flyger!

Mot jobbet!

Goddagens! Gud vilken slappdag jag har haft sen jag kom hem från gymmet, fett skönt att bara slappa framför TVn! Men ååh, ibland blir man så trött på sig själv... Jag cyklade ju till gymmet som vanligt imorse och körde hårt, när jag kommer hem så inser jag att jag glömde mina skor på gymmet.. x/ Nu måste jag alltså åka tillbaka dit innan jag åker till jobbet, snacka omväg! Dagens I-landsproblem för mig med andra ord!

Förresten, ni ser väl att det är en ny upcoming trip i vänstra spalten på min blogg? Dublin baby! jag ska dit med Sofia, Cissi och Mikkan, mina älskade vänner! Jag bjöd Sofia på resan då hon hade en jobbig period i sitt liv och hon behöver verkligen få komma bort, plus att vår kära irländska vän Ultan som vi träffade när vi tjejer var i Spanien 2007 bor i Dublin, så han ska vi träffa också! Åh gud vad jag längtar! Jag var ju i Dublin för ganska exakt ett år sen med syrran och Anna, mn syrra vann ju resan (ni kan läsa om den i kategorin "resor") och Dublin är totally LOVELY!

Nu kallar jobbet, jobbar 16-20 idag sen ska jag åka och sola med Eugenia! =) Skulle gått på studentskiva ikväll med Stina, Sofia osv.. men jag orkar faktiskt inte! =P Vi hörs senare ikväll, pussar!

Vi fyra - DUBLIN baby! (Bilden är från Spanien sommaren 2007)
 

Tisdag!

Godmorgon allihopa! =) Jag ställde klockan på åtta imorse men snoozade till nio, jag är så död på morgonen! Jag ska cykla till gymmet snart, det är därför jag går upp tidigare! Jag tycker inte om att gymma på eftermiddagen/kvällen för då är det helt fullproppat på lilla friskis på Lidingö, man står nästan i kö till maskinerna!

Men hörrni det är VÅR! Snart är det sommar.. Jag går bara runt och ler när jag ser grönskan därute, solen som tränger sig igenom skogarna.. aahh! Jag blir alldeles sentimental och lycklig när jag ser det här! Älskar ni inte också våren? Då man har hela sommaren framför sig! Jaa, sommaren är kort men den underbaraste tiden på året, no doubt!


Måste bara lägga in dessa två bilder och få er åsikt!

Att gå från det här...

 

Till det här..?



Jag läser typ inget om Tokio Hotel längre och har nästan inget intresse kvar för dem utöver deras musik, måste dock medge att komma tillbaka till bloggen drar upp massa minnen om typ Paris, New York och Liverpool.. Men Vad har hänt med världens vackraste Bill?

Aja, vi hörs efter gymmet! Pussis!

Uppdaterings-sammanfattning av senaste 1½ månaden!

Min vän Dany kom hem från Nya Zeeland efter tre månadern så det var jättekul! Han känner också Bonnie (min allra bästa vän) och den 10e april så fyllde Bonnie 20 år, men hon har ju flyttat till Oslo sen oktober med hennes vän Malin, så då kom jag på att vi kunde åka dit och överraska henne! Så den 10-12e april åkte vi två med buss till Oslo, med hjälp av Malin så höll vi det hemligt och GUD vad överraskad hon blev! Vi var ute och festa i Oslo och hade en kul helg, Oslo är faktiskt en väldigt mysig stad! =)

 
 
 

Jag var även på en del studentskivor..
 
 
 
 

 
 
 

Dagen efter Valborg så hade jag och syrrorna lite folk över på vår veranda, asmysigt! Vi vart ca 20 pers som satt och drack öl, rökte och snacka skit! =)
 
 

BFFL ♥ (best friends for life^^,) Bonnie&Tillan!
   

 
 
 
 
 

Sen har jag haft massa mysiga uteserveringskvällar med mina babes!
 
 
 

 
 


Jag var även på världens grymmaste personalfest förra helgen med Konsum!
Vi körde ballbreaker vilket är typ femkamp i olika sporter, man kör i lag! Det var 
bowling, biljard, fågelskjutning, golf och fotboll! Efter det åt vi trerättersmiddag!
 
 
 

Weine (ansvarig för köttet på vårt jobb) Testade ett nytt sätt att bowla på, och
gissa om man satte striken? Jag filmade allt, kolla in hur grymt det var!

 

Jag ville inte vara med på bild först^^,
 
 
 
 
 
 
 
 

Detta hade jag på mig!
 

I helgen så fyllde käre Nisse 23 år (storasysters pojkvän sen ca 4 år tillbaka).
Det firade vi i Stockby på Lidingö på en stor äng med kubb, fotboll och mat! =)
 
 
 
 
 
 
 
 


Sådär ja! Jag har gjort mycket annat också, bland annat varit på landet, hängt med massa vänner och varit ute och festat fler ggr och massa annat, men dessa gånger är de som jag haft med mig kameran, well hope you enjoyed anyways! =) Vi höres imorgon, puss och God natt!

Long time ago!

Hej allihopa!

Jag lär ju tappat typ 99 % av mina läsare under min långa blogg-break, men jag ska försöka fånga upp er igen! ;) Det var inget speciellt som hände utan att jag tappade helt enkelt lusten för att blogga ett tag bara.. Det är en hel del som hänt under min bloggpaus, bland annat att min flytt till London med Anna inte blir av.. Däremot ska jag och Anna flytta till Farsta till en 2a i juni! Mina projekt just nu är att skaffa mig ett heltidsjobb, ta körkortet (har undanlagda pengar för det) och flytta till Farsta!

Så varför blev inte London av? Detta skedde för en dryg månad sen, då Anna blev erbjuden fast tjänst på sitt nuvarande jobb. Dock får hon inte den fasta tjänsten förrän januari och flyttar vi innan dess så måste hon säga upp sig. Om man har en fast tjänst på ett jobb så får man ju ta tjänstledigt, vilket betyder att hon kan åka bort i ett halvår-ett år och komma tillbaka sen och ha kvar sitt jobb. Med tanke på lågkonjunkturen nu i världen så är det ju tusentals som varslas från sina jobb och i London är den extra oroligt nu på den fronten så Anna vågade inte riskera att sluta på sitt jobb här, åka till London och kanske inte få ett jobb och sen stå totalt chanslös.

Jag skulle ju fått tjänstledigt så för mig var det ju ingen fara, men jag kände ändå att jag inte ville flytta ensam. Jag skulle kunna tänka mig att göra det om jag skulle flytta och plugga då man har mer säkerhet i vad man ska göra, studentlägenhet osv. Så nu funderar jag istället på att flytta till Dublin om nåt år och plugga eller liknande.. Jag var helt förstörd när Anna kom med dom dåliga nyheterna, jag vart helt inställd på vi skulle åka och sen kaboom.. Jag ville först åka själv men sen när jag verkligen tänkte igenom det så insåg jag att jag inte är mogen för att flytta själv utomlands, inte än.

Så det är lite tråkigt men jaja, det kommer fler chanser! nu vet ni i alla fall! Tänkte slänga upp en inlägg senare som ska bli en sammanfattning om vad jag har haft för mig under bloggpausen med lite bilder till det, hoppas ni gillar det! =) Puss! ♥