Long time ago!

Hej allihopa!

Jag lär ju tappat typ 99 % av mina läsare under min långa blogg-break, men jag ska försöka fånga upp er igen! ;) Det var inget speciellt som hände utan att jag tappade helt enkelt lusten för att blogga ett tag bara.. Det är en hel del som hänt under min bloggpaus, bland annat att min flytt till London med Anna inte blir av.. Däremot ska jag och Anna flytta till Farsta till en 2a i juni! Mina projekt just nu är att skaffa mig ett heltidsjobb, ta körkortet (har undanlagda pengar för det) och flytta till Farsta!

Så varför blev inte London av? Detta skedde för en dryg månad sen, då Anna blev erbjuden fast tjänst på sitt nuvarande jobb. Dock får hon inte den fasta tjänsten förrän januari och flyttar vi innan dess så måste hon säga upp sig. Om man har en fast tjänst på ett jobb så får man ju ta tjänstledigt, vilket betyder att hon kan åka bort i ett halvår-ett år och komma tillbaka sen och ha kvar sitt jobb. Med tanke på lågkonjunkturen nu i världen så är det ju tusentals som varslas från sina jobb och i London är den extra oroligt nu på den fronten så Anna vågade inte riskera att sluta på sitt jobb här, åka till London och kanske inte få ett jobb och sen stå totalt chanslös.

Jag skulle ju fått tjänstledigt så för mig var det ju ingen fara, men jag kände ändå att jag inte ville flytta ensam. Jag skulle kunna tänka mig att göra det om jag skulle flytta och plugga då man har mer säkerhet i vad man ska göra, studentlägenhet osv. Så nu funderar jag istället på att flytta till Dublin om nåt år och plugga eller liknande.. Jag var helt förstörd när Anna kom med dom dåliga nyheterna, jag vart helt inställd på vi skulle åka och sen kaboom.. Jag ville först åka själv men sen när jag verkligen tänkte igenom det så insåg jag att jag inte är mogen för att flytta själv utomlands, inte än.

Så det är lite tråkigt men jaja, det kommer fler chanser! nu vet ni i alla fall! Tänkte slänga upp en inlägg senare som ska bli en sammanfattning om vad jag har haft för mig under bloggpausen med lite bilder till det, hoppas ni gillar det! =) Puss! ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0