Pride, here I come!

 
Orkar inte lägga ut ny bild men jag ska ha på mig denna tröja ikväll i alla fall, bilden
är från en askul kväll på Ojojoj för ett par veckor sen med Boris & Bonnie! =)
 

Nu sticker jag in till Stureplan och möter upp tjejerna, vi ska föra lite på en pub i närheten av klubben vi ska till innan istället för att vi samlades hos mig som vi brukar! Ha en grym lördagskväll, nu kör vi wooooop!

I'm a survivor!

Den här dagen var inte så farlig att jobba på som jag trodde, borde varit helt död eftersom jag inte sovit alls mycket de senaste dagarna! Filip hoppar på mitt tåg imorse vid Gullmarsplan så åkte vi resten av vägen tillsammans, han sätter sig bredvid mig med en annan kille så jag hälsar såklart! Efter jag har hälsat lutar sig Filip också fram och hälsar, jag kollar på han som han är dum i huvet! Då hade han precis träffat han på perrongen så började de bara snacka lite, så typiskt Filip halv åtta på morgonen haha..

Det är ju Pride idag i Stockholm och affären jag jobbar på ligger mitt på Söder så paraden passerar oss så det var mycket kunder idag efter paraden börjat klockan 13! Tråkigt att missa hela grejen men ikväll ska jag till Zipper med Cissi, Bonnie & Viran där Pride-grejen har party ikväll! Det är öppet ända till 5 och kommer antagligen spela mycket pop och schlager haha, askul! Fredrik och hans vänner ska dit också så det här blir nog en grym kväll!

Jag måste erkänna att jag inte tycker om principen med Pride när alla klär ut sig och gör en parad av det hela, som att homosexualitet blir till någon slags cirkus. Folk har tillräckligt med fördomar mot homosexualiteten. Dock är det roligt att så många människor samlas på gatorna som en stor fest i hela Sthlm och Pride betyder ju egentligen positivt mot homosexuella.. 

Ska vila nu lite bara så jag orkar kvällen, tjejerna kommer hit vid halv nio för att fixa oss tillsammans som vanligt! Jag är ledig imorgon så då kan jag sova ut, det är ju sommar så jag är taggad 24 runt, woho!

Lördag

Morrnmorrn! Jag är faktiskt stolt för jag vaknade så lätt, även om jag ställde två klockor precis vid mitt öra.. Jag är alltid seg på att vakna tidigt! Filip ringde mig nyss för att försäkra att jag var uppe haha.. Vi satte oss på Ojojoj på Medis en stund och drog sen till Södra bar med massa av Filips vänner, det var asnice men jag drog hem redan efter en timme för jag behövde sömn!

Hur som helst, jag är uppe och ska hoppa in i duschen nu för att vakna i huvudet i också för jag känner mig skitseg! 2 tidiga morgonar i rad har jag inte haft på ett tag så jag är fett ovan..

Kort pubrunda

 
  

Nu sticker jag in till söder och möter upp Filip, som sagt blir det bara en kortis ikväll eftersom jag jobbar imorgon! Ha en awesome fredag, people!

Fredag

Hoooooooome! Fyfaaan så trött jag var imorse, mamma väckte mig klockan 5 (jobbade 6.45-16 idag..) och hade fixat frukost med en stor kopp te! Dock var jag alldeles för trött för att uppskatta det (tack iaf mamma!) jag som typ aldrig jobbar morgon hade knappt sovit någonting, är ju van vid att kunna sova betydligt längre på morgonarna. Hur som helst, jag slutade fyra men satt kvar med Filip till fem för han hade lunch den timmen!

Nu tänkte jag dra ut på en powerwalk och sen fixa middag, är ensam hemma ikväll för Anna skulle bort! Jag ska dock in till stan igen vid tio för att möta Filip, vi ska sätta oss på nån pub en stund bara eftersom vi båda jobbar imorgon. Så tråkigt att bara sitta hemma hela fredagskvällen så något vill jag göra men det kommer inte bli sent!

Shit så intressant det här måste vara att läsa, haha jag är så seg i skallen atm så bättre än såhär blir det inte! Hörs efter promenaden, måste få luuft!

Hemmakväll hos familjen

Öögh, efter att Viran och jag hade en hemsk hemresa hit från Farsta då några idioter hoppat ner på spåret och sprang genom tunnelbanans tunnlar så det blev stopp! Vi fick ta ersättningsbuss och gå i öösregnet för att tillslut komma hem! Well, nu har vi varit hemma ett tag och ätit god middag med mamma och pappa, Bonnies lillasyster Mika är här med Elvira oxå! 

Det här behöver jag faktiskt, har massa tankar snurrandes i huvudet efter gårdagens utgång och måste bara rensa som den överanalyserande tönten jag är. Ska ta en kvällspromenad nu med hög rockmusik i lurarna, kanske skakar jag av allt blaj då! Jag orkar inte otydlighet längre, vill en människa något så ska man bara ta för sig och köra annars kan man lika gärna skita i det! 

Well time to go out.. Ska upp 5 imorgon bitti för att jobba så jag kan inte bli så sen, uggh! Vi hörs imorgon igen, ha en fin kväll!

Seg regndag

Blööh, vilken dag! Bonnie, Viran och jag har inte sträckt oss längre än till Burger King haha.. Jag är inte bakis för jag drack inte alls mycket igår men jag känner mig seg, vi dansade som galningar igår och den jobbiga hemresan inatt var inte så upp-piggande! Nu ska vi börja röra oss härifrån i alla fall, jag ska följa med Elvira hem till päronen för att krama på min mami!

Jag jobbar tidigt imorgon så jag ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, den här helgen kommer bli så mycket party på Patricia för Pride är ju här!! Nu måste jag hoppa in i duschen för dom andra väntar på mig, vi hörs ikväll!

En till bild på Viran och mig igår
 

Bilder från igår!

Patricks
 
 
  
 
  

Café Opera
 
 
 
 
 

Alla fyra, hade fett kul med er igår babes!
 

Mika och jag vid stängningen på Cafét, rätt slitna!
 

Viran och Bonnie i bäddsoffan, Bonnie hade redan slocknat haha
 

Tack för en grym kväll, snart kör vi igen woooop!

Torsdag

Min första lediga dag på läänge, så skönt!! Viran och Bonnie ligger och stensover bakom mig men jag vaknade vid 11 av att Sofia ringde, hon är på Emmaboda i ösregnet och hela hennes flak med cider blev nyss snott..! Såna mongon det finns! Hur som helst, igår efter jobbet mötte jag upp Bonnie så drog vi upp till favoritpuben Patricks och hälsade på dom i baren!

Viran, Mika, Carolina & hennes vän och Filip droppade in under kvällen så satt vi där och snacka skit i ett par timmar! Vid 12-tiden drog jag, Viran, Bonnie och Mika vidare till Café Opera för att dansa, de spelar faktiskt bra musik där och vi hade askul! Viran och Bonnie drog vid halv två så jag gick ut med dom sen insåg jag att Mika var kvar där inne och hon ville stanna!

Så jag gav mina hemmanycklar till Bonnie och Viran så åkte dom hem till mig och käkade och jag gick tillbaka in igen till Mika! En snäll vakt lät mig gå in igen även fast jag hade gått ut och Mika & jag stannade tills dom stängde, när vi kommer ut så ÖSregnar det! Vi tar en buss till Slussen och när vi kommer dit tar Mika sin nattbuss hem och jag kollar när min går och det var över 45 minuter kvar! Jag går in till Mcdonalds och köper mat men äter inte ens hälften, jag är rädd för blixtar och dom där lös upp hela himmelen och jag var ensam!

Visst fanns det fullt med människor omkring mig men ingen famn att krama när det blixtrade till mehe.. Hur som helst, på nattbussen var det tre idiottjejer som började bråka med någon kille längst bak i bussen så chauffören stannade och kallade på vakterna, ena tjejen skriker att hon blöder och det är killens fel men hon typ totalattackerade honom och var helt galen! Till slut går alla tre ut innan väktarna kommer och tar en taxi (stackars taxichaufför)..

En tjej av dom tre vänder om och springer tillbaka till bussen och alla som satt på bussen vrålade STÄNG DÖRRARNA! så dom stängs mitt framför henne haha..! Jag kom hem tillslut klockan halv 5, Bonnie och Viran kom ner till min port och släppte in mig, alla tre total-somnade i mitt rum så fort vi stängt dörren haha så trötta!

Bonnie, jag och Mika på Cafét igår
 

Mer bilder kmr senare!

Lill-lördag, time to go out!

Nu har jag slutat jobbet, woho! Jag ska möta upp Viran, Bonnie, Carolina och Mika snart för att dra till Patricks och hälsa på våra favoritbartenders innan vi drar vidare! Kanske blir det Collage senare ikväll, de har ju onsdagsöppet nu under sommaren och inget inträde! Jag har inte varit där på flera månader nu så det skulle vara kul!

Kör på byxdressen ikväll igen, så sjukt skön att gå ut och dansa i!
 

Hare bäst, vi hörs imorgon igen!

Dagens låt

 

Onsdag

Tjoho! Nu är jag hemma och vänder en snabbis i Farsta, igår våldgästade jag pappa med en resväska full med tvätt hehe. När jag kommer hem upptäcker jag att storebror är hemma oxå, han och pappa hade grillat och kollade sporten som vanligt! Mamma och Elvira är ju på några familjevänners land tills idag så pappa har haft huset för sig själv!

Jag tvättade hela kvällen och tog en paus vid elva för att ta en lång kvällspromenad med Bonnie som äntligen är hemma igen från Grekland! Jag kom hem igen vid halv ett och drog igång sista tvättmaskinen då hehe, nu har jag tvättat alla kläder!! När jag kom hem hit så upptäcker jag att Anna har storstädat lägenheten som var såå skabbig innan (vi hade inte städat på typ 2 veckor!!), så jääkla skönt!

Nu måste jag fixa lunch och duscha, hörs igen innan jag drar!

Off to work!


 
 
 

Sover hos pappa ikväll sen för jag måste tvätta, ska träffa Bonnie ikväll oxå woho! Men vi hörs imorgon igen, kramar ♥

Kingston Trio

   

Skön musik, många av er håller nog inte med men jag gillar detta!

Tisdag

Godmorgon pps! Direkt efter jobbet igår kom Carolina och hämtade mig så köpte vi massa snacks och åkte hem till henne och bara tog det lugnt! Det behövde vi båda efter den galna festnatten på Patricia i söndags, sjukt kul var den dock! Vi satt bara hemma hos Carolina och kollade på TV hela kvällen, jag älskar serierna som går på 3an på nätterna, dom går alla på rad: Sex and the City, 2 and a half men, how I met your mother, Alla älskar raymond, Seinfeld.... Jag kan aldrig gå och lägga mig haha!

Carolina och jag satt uppe och prata till sent innan vi gick och la oss, idag skjutsade hon hem mig lite tidigt för jag måste hinna duscha och byta om innan jobbet.. Min favoritperson ringde mig påvägen hem också för hon precis kommit hem från Grekland - BONNIE!! Vi ska kanske ses ikväll och imorgon ska Carolina, Bonnie och jag ut, woho! =)

Nu måste jag hoppa in i duschen, hörs sen!

DEPPVÄDER

 

Det här är inte okej! Vädret har verkligen gått från 28 grader och SOL till 17 grader och MOLN, det känns som den tropiska värmen bara var en dröm nu.. Nu är den svenska sommaren här och det verkar som den kmr stanna oxå, buhu =( Well, nu sticker jag till stan för jag måste fixa lite grejer innan jag börjar jobba men vi hörs sent ikväll eller imorgon ♥

Bilder från igår!

Precis när jag kom dit!
 
 

Haha, Ida försökte fota mina boobs.. ooh no!
  

Åh du är sån nörd, jag älskar dig
 
 

HAHA, vi skulle vråla för att ha en grym kväll.... Jag tar nog i liite för mycket!
 
 
 

Inne på dansgolvet
  
   
 

Vi hittade glasögon & sånt som vi lekte med, titta vad diademet matcha min tröja haha
 
 

Tack för en awesome kväll, pps!

Måndag

Tju! Waaah, fan vad kul vi hade igår! =) Jag älskar Patricia, det är alltid sånt jäkla drag där! Patricia är en båt som ligger nere vid hamnen på Slussen och på söndagar är det bögkvällar så jag har hängt där ett par ggr med Fredrik och igår firade vi ju att han har fyllt 25 år så såklart var vi där!  

Carolina, Fredrik, Ida och Niklas drog dit redan vid 8 och jag kom efter jag hade slutat jobbet! Carolina och jag var lite trötta så vi tänkte ta det lugnt och åka hem tidigt, jo tjena haha vi var kvar till tre och dansade som galningar! Vid tre drog jag ut och mötte Mika som inte fick komma in på Patricia för hon inte är 20 än, så vi käkade på Donken istället!

Sen kom Carolina så tog hon och jag nattbussen hem till mig, så fort vi kom hem somnade vi som 2 stockar i min säng! Jag hade typ världens läskigaste morgon idag btw, jag vaknar upp och ser att Carolina inte ligger kvar!  Asså jag visste att hon skulle åka typ 8 imorse men hennes skor och alla andra grejer var kvar!

Jag går runt i lägenheten och ropar efter henne och ringer henne flera ggr, tillslut får jag tag på henne men då var hon hemma hos sig och hade bara tagit ett par andra skor (hon har seriöst typ 3 väskor, 5 klänningar, 2 par skor osv här hos mig haha) Well, jag garva åt mig själv en stund iaf för att vara så paranoid och tro att det hänt henne något!

Haha gud vad vi garvade åt den här bilden igår, Carolina ba "HEYHEY!"
 

Nu ska jag ha frukost, mer bilder sen!

Mot jobbet!

Hela dagen har jag bara suttit hemma och pratat i telefon med Sofia haha, så trist väder! Nu ska jag iaf käka lunch och sticka till jobbet, efter det ska jag som sagt ut med Fredrik, Carolina osv för att fira Fredrik i efterskott! Hare grymt, vi hörs imorgon!

Söndag

Godmooorgon! Shit vad jag behövde sova inatt men när jag skullegå och lägga mig blev jag rädd (såg en skräckis tidigare på kvällen) så jag sov med tänd sänglampa =P Somnade redan vid klockan 12 och vaknade vid halv 6 av att det var jättevarmt i mitt rum så jag drog upp rullgardinen och öppnade fönstret och sen somnade jag om til halv 12!

Jag har varit uppe i över en timme men glömde helt bort att blogga hehe.. Jag ska inte göra något speciellt alls idag på dagen, det är typ 16 grader och mulet och svenska sommaren är här! Vi fick iaf över en månad av UNDERBART sommarväder så man ska inte klaga! Planerna idag är att jobba stängningspasset och sen dra till mina vänner och fira Fredrik i efterskott som fyllde 25 i fredags!! =)

Hörs senare!

Bilder från igår!

Viran, Linus, Anna och jag påväg in till Söder
 
 
 

Snaps!
  
 

Patricks!  
 
 
 
 
  

Kvarnen!
 
 
 
 

Hemma hos Niklas!  
 
 
 
 
 

Tack alla för en askul kväll/natt! Nu ska Anna och jag se på film, är så mätta nu!!

Lördag

Heeey! Jag lever, har bara inte haft någon tid alls att uppdatera idag! Jag har ju jobbat hela dagen och slutade precis, sov lite för länge imorse så jag hann inte innan jobbet heller! Igår hade vi jättekul ute förresten, det var jag, Carolina, Anna, Viran, Måns, Niklas, Linus, Amanda, Nisse och några andra killar! Vi började på Snaps och satt där i 2 timmar och bara snackade innan vi drog vidare!

Vi stack upp på Götgatsbacken och tog en sväng in på Patricks för att hälsa på dom som jobbar där, vi hängde där i ytterligare 1,5 timme innan vi drog ner till Kvarnen! Vi träffade på massa trevliga människor och dansade, alla var så pepp haha! Vi drog hem till Niklas på Gärdet efter Kvarnen och hängde där och snackade skit tills imorse..! Riktigt trevlig kväll men man har inte fått så mycket sömn hehe..

Carolina och jag igår!


Mer bilder senare ikväll för nu ska jag börja laga middag, ikväll skulle jag egentligen hem till en vän på Lidingö med massa vänner därifrån men jag är så slut efter jobbpasset och har ont i huvudet så jag ska bara ha myskväll med massa god mat med min Anna! Så skönt för en gångs skull att det är mulet, regn och lite kallt ute så man kan sitta inne med gott samvete!

It's friday pps!!

 
 


Skiter i att det är typ 15 grader ute (buhu), jag ska ha min byxdress i alla fall!! Nu drar jag, Viran, Anna och Linus in till Söder och möter upp resten! Vi startar på Snaps så får vi se vad som händer sen, ha en grym fredagskväll!

Byxdress

Nu är jag hemma igen! Jag, mamma, pappa och Viran har varit i Barkarby outlet hela dagen och kollat i affärer! Mamma köpte massa fina tunikor, pappa fick med sig en golfklubba och några par byxor, Viran ett par skor och jag en byxdress och ett par skor! Jag köpte samma svarta tygskor som jag har nu för de måste slängas, har bokstavligt talat gått sönder dom! Vi lunchade på Wayne's coffe när vi springer in i mammas kusin Peter, han är världens bästa så det var kul att träffa honom!

Nu väntar jag bara på att Anna kommer hem så vi kan börja fixa middag och dricka lite vin innan vi ska ut ikväll, Linus och Elvira ska hit ikväll också innan vi drar! Jag har ju köpt en present till Anna också som jag vill ge henne, jag såg det i affären och var bara tvungen att köpa för jag vet att hon kommer älska det!

Byxdressen från Lindex, 279 kronor (slutrea, fett nice!)
 

Tror det blir den som jag ska ha på mig ikväll så då får ni se den på!

GRATTIS

 

Idag fyller min fina vän Fredrik 25 år, GRATTIS & på söndag kör vi järnet! ;) Love you!

Fredag

Jahapp, då är sommaren över då eller? =( Kanske inte ska överreagera på det första lågtrycket på länge men nu ska det bara vara moln hela helgen och typ 18 grader.. Från stor sol och 28 grader är det lite deppigt men förhoppningsvis vänder det tillbaka till min semester igen!!

Weell, idag är jag ledig i alla fall så jag ska snart åka till stan för att bli upphämtad av familjen! Vi ska åka till ett stort shoppingställe med megaREA och shoppa hela dagen! Snackade i telefon med Elvira inatt som frågade om jag ville med så de ringde och väckte mig nu imorse! Först kände jag bara neeeeeej för jag var så trött men när jag fick bestämma tid vi skulle ses så sa jag ja hehe!

 

Ledsen.

Dålig uppdatering idag men jag har inte känt för att skriva, har varit ledsen för många anledningar. Jag vet ärligt inte vad jag skulle göra utan mina vänner som jag har pratat sönder idag, först Cissi som jag ringde innan jobbet och sen Sofia direkt efter jobbet och inte minst Anna som jag har pratat sönder hela kvällen sen jag kom hem. Tack för att ni stöttar och hjälper mig, ni vet att jag gör samma sak för er. Jag älskar er så otroligt mycket!

Nu ska det här trollet gå och lägga sig, jag har många timmars sömn att ta igen..
 

Vi hörs imorgon igen, mår nog bättre då!

Torsdag

Godmorgon! Vilken konstig utgång det blev igår men vi hade kul i alla fall! När jag kom in till stan mötte jag upp lite folks och skulle fixa lite grejer innan jag mötte upp Carolina igen och så satte vi oss på Eken vid Slussen och så kom Filip upp när han slutade! Vi satt kvar där ett par timmar och snackade innan vi drog till Strand och mötte upp Filips killkompisar! 

Vi hann bara vara på Strand i typ en timme innan jag typ vart utslängd! Tydligen hade vakten tjaffsat med Carolina innan jag kom ut om att hon inte fick ta med sitt vin ut och tillslut ställde hon ifrån sig det, och då kom jag ut med mitt vin och då lackade han på mig och sa åt mig att slänga det. Jag gick med på det men sa att jag bara skulle ta en klunk, då drar han glaset från mig under tiden jag tar klunken så vinet hälls över hela mig, så vänder han sig om och ba "jävla åsna..." 

Jag lackar och skriker "Vad fan säger du?! Vad är ditt problem?!" Då vänder han sig om och ställer sig jättenära mig och ba "stick härifrån, ni FÅR inte dricka här och du gör det ändå!"Jag ba "men lugna ner mig du behöver fan inte hälla det över mig som jag precis betalat!" Carolina drar i mig och säger att vi ska gå, såklart garvar Filip och hans polare men sen fick dom lugna ner mig för jag var så jäkla arg. Det här sabbade lite av min kväll kan man säga, jävla idiotvakt!

Sen drog vi i alla fall till F12 där det som vanligt var smockat med folk men vi hade kul där ändå, jag vart bara så seg i slutet! Har ju segat på landet i tre dagar och gått upp åtta på morgonen så det vart en snabb omställning! Jag drog hem vid 3-tiden i alla fall med nattbussen och somnade så fort jag kom hem hit, vi skulle egentligen på efterfest hos Filips kompis men ingen orkade haha.

Lite bilder från Eken, såklart inga på Filip!
 
  
 

Killarna påväg till F12, hehe enda chansen att få bild på dom är att smygfota =)
 

Nu ska jag fixa frukost, hörs igen innan jag sticker till Cecilia!

I Wanna have some hot stuffs baby This Evening

 
 
 


Nu drar vi till Söder och möter Filip! Ha en grym lill-lördag =)

Hemma igen!

Eller ja, jag har varit hemma i typ 2 timmar men har käkat lunch/middag och så.. Nu sitter jag här och väntar på att Anna och hennes vän ska komma tillbaka från stranden så jag kan få nyckeln till tvättstugan! Jag måste ner dit och stryka min tröja jag ska ha ikväll, när jag tog ut den från garderoben var den totalskrynklig så det är ett måste! Jag har inte strykt kläder på typ år haha så jag får se hur det här går..

Ikväll då, jag ska ut med Filip och Carolina på söder och vi har ett speciellt tema på kvällens utgång haha.. Carolina är här om typ en timme så ska vi fixa oss tillsammans innan vi åker in till stan och möter Filip när han slutar jobba!

Emma och jag i förrgår, saknar henne redan!
 

Uppar igen innan Carolina och jag drar ut!

En dag på Västerled

Vi har haft en jättehärlig dag på stranden idag med en helt blå himmel, jag är lite bränd i ansiktet även om jag hade solskydd men resten av kroppen har bara blivit mer brun! =) Vi har såklart badat massor också, det är så härligt varmt i vattnet nu så man får passa på. Tyvärr behövde vi gå upp från stranden såhär tidigt för Karin och mormor har lite ärenden i stan och måste åka snart och vi åker ju in med dom!

Lite bilder från idag på stranden!
    
 
 

Nu åker vi till stan, hörs när jag är hemma!

Onsdag på landet!

Godmorgon! Jag har varit vaken sen halv nio imorse då Peter satte in huvudet genom fönstret som vanligt för att väcka mig. Denna gång tog vi en lång morgonpromenad innan vi gick ner till badberget och doppade oss! Emma den lilla sötnosen låg och nös, gäspade och hickade i vagnen, hon är så sjukt söt när hon gör det!!

Nu har vi precis ätit frukost och ska ner till Västerled, det är inte alls mycket moln på himmelen just nu så man måste passa på! Idag ska jag åka hem igen, back to reality.. Peter skjutsar in oss vid 3-tiden och ikväll ska jag ut med Carolina och Filip, en lite speciell utgång hehe..

 

Hörs i eftermiddag igen!

Tacogratäng & kvällsbad!

Tju! Åh, tänk om man alltid levde såhär som vi gör på landet.. Iofs då skulle det inte vara lika härligt med det men just nu njuter jag bara så mycket jag kan! Idag åt vi Tacogratäng till middag ute i solen, det har varit vår allas favorit ända sen mormor gjorde den första gången för flera år sen! Peters bror Thomas kom över också så det var trevligt!

Peter och Thomas är vänner till familjen sen många år tillbaka, jag minns när vi var små och var här på landet på somrarna så brukade vi rida på deras axlar! Jag älskade när Thomas och Peter kom över för de ville alltid leka med oss haha! Nu har min moster Karin och Peter funnit varandra och har nu dottern Emma tillsammans som alltså är min kusin!

Hur som helst, efter maten så gick jag, Viran, Karin, Thomas och Peter (& såklart lilla Emma i vagnen) till en strand längre bort med ett berg man kan hoppa ifrån! När vi var små så var det alltid kvällens grej om man skulle våga hoppa eller inte och gissa om jag var feg ikväll oxå haha.. Påvägen dit så ringde Anna och ville ha lite råd om saker så vi pratade konstant tills vi var framme på stranden och skulle bada!

Viran och jag lekte som vanligt i vattnet och hittade en badring som Viran pressade sig i, haha! Vi blir som barn igen här ute och det är så befriande att bara fjanta sig och bada hur länge som helst! Vi badade i säkert en timme innan vi började gå igen och då ringer Sofia och ville prata men såklart dör mina batterier efter bara typ 20 minuter.. Det var nog bra iaf för jag ville vara social med Thomas, Karin och Peter som jag inte träffar så ofta!

Istället för att gå raka vägen hem efter stranden så tog vi långpromenaden på en timme så nu är vi helt slut jag och Elvira här i sängen, men jag ska ut en sväng snart igen och ringa Sofia för vi hann ju aldrig prata klart! Här har ni bilder från eftermiddagen/kvällen!

Mormor med finaste Emma!
  

 

Thomas och Peter!
 

Jag skar alla grönsaker och sånt till tacosen!
 

Men Viran hade inget att göra så hon underhöll sig med att ta cpbilder på henne/oss..


Först middag (SÅ gott) och sen efterrätt direkt efter, mormor göder oss alltid här haha..

 

Jag kan inte låta bli att pilla på Emma mer än typ 1 minut
 

Mor och dotter!
 

Så fint här ute, påvägen till stranden!
 
 
 
 

Viran i badringen vi hittade haha!
 
 
 

Viran hoppade från berget!


Kvällspromenaden efter badet!


Såklart powerwalka jag med Emma i vagnen!
 

Nu måste jag stänga av datorn för Viran ska sova, hörs imorgon!

Tisdag på landet!

Åh vad jag ÄLSKAR att vara här ute på landet, det är så avkopplande att bara få sola och bada och ta det luugnt! Imorse vaknade jag klockan åtta av att Peter står vid vårt fönster och säger "dags att gå uupp nu, morgondopp!" Jag var så sjukt trött men släpade mig upp ändå, Viran däremot vägrade så det blev bara Peter, jag och Emma som igår!

Solen lös på morgonen men vattnet var ändå ett par grader kallare än igår, fast det var skönt ändå! Vi låg i ett ganska bra tag och sen satt vi kvar på bryggan och pratade också, jag höll i Emma hela tiden och bar henne även hem för hon började bara skrika så fort vi la ner henne. Snutten låg och sög på sidan av mitt bröst och nöp hårt i mitt hår med hennes lilla hand, jag är så kär i henne!

När vi kom hem väckte vi Viran och Karin och fixade frukost ute i solen, vi såg att molnen var påväg så direkt efter vi ätit färdigt stack vi ner till vår lilla strand här i närheten som heter Västerled och där har vi legat hela dagen tills nu! Det blev molnigt efter någon timme men ändå har jag och Viran badat för vattnet har varit så varmt! Man blir som ett litet barn igen här, vi leker i vattnet och står på händerna, Peter sitter och tittar på och räknar vem som håller andan längst under vattnet haha!

Här har ni först lite bilder från när jag & Peter var och morgonbadade klockan åtta imorse
med lilla Emma med oss!
  
 
 
 
 
 
 

Efter nån timme kom vi tillbaka & då var Karin och Viran upp också så vi gjorde frukost!
 
 
 

Lite bilder från Västerled!
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ska vi äta hamburgare till lunch med Peter och Karin! Lilla mormor har inte kommit tillbaka än men ringde idag och sa att till middag ikväll blir det taco-gratäng, vår allas favorit här hehe! Vi hörs ikväll igen ♥

Söndag + måndag på landet!

Heeeej på er! Det blev en mycket senare uppdatering än väntat... Jag jobbade stängningspasset idag och sen direkt efter jobbet mötte jag upp Viran så hämtade Karin, Peter och lilla Emma oss vid Slussen så åkte vi hem till mig i Farsta så jag kunde hämta lite fler grejer och så åkte vi ut hit till landet! Viran och jag ska vara här till i alla fall onsdag och bara ta det lugnt, bada och sola! =)

Igår när jag kom fram till landet så åt vi grillad mat som mormor lovat mig, hehe och sen satt vi kvar ett par timmar och pratade ute på gräset! Senare på kvällen tog jag, Karin, Peter och lilla Emma en lång kvällspromenad som vi brukar göra när vi är här och så avslutade vi på badberget med ett långt kvällsdopp! Vi var kvar tills solen gick ner och stjärnorna började lysa, jag tvättade även håret i vattnet precis som vi alltid gör här ute!

När vi kom hem var det bara att gå och lägga sig, jag bor i stora huset med mormor och morfar medan Karin, Peter och lilla Emma bor i det lite mindre huset! Peter väckte mig klockan 8 imorse för att gå ner och morgonbada och det gjorde vi, så himla härligt det var och solen sken så starkt! När vi kom hem igen var mormor och morfar uppe så vi åt frukost i solen! Sen solade jag bara resten av dagen innan Peter skjutsade in mig till Slussen!

Jag mötte upp Nadia vid Slussen så satte vi oss nere vid hamnen på Söder och snackade skit i över 2 timmar, det var aslänge sen vi sågs så vi hade myycket att ta igen och det var asnice! Jag började sedan jobba vid fyra och jobbade då till kvart över tio som sagt! Jag plockade med mig datorn hit denna gång (som ni märker), jag kan klara mig utan den ett dygn men iinte tre! Såklart sitter jag inte här och häckar vid datorn konstant när jag är här men att kunna kolla mejlen och så ibland iaf!

Lite bilder från vårt landställe!
 
 

Gamla bilder på oss 6 kusiner (Jennys 3 barn och så jag, Amanda och Viran)
 

Från Grekland år 2000  
 

Dom här mössen har mormor och morfar haft så länge jag kan minnas, jag älskade
att leka med dom när jag var liten!
 

Här sover jag när jag är här på landet, nu när Viran är här oxå sover hon i sängen över!
 

Mormor & Morfar har 2 hus här ute så nu på sommaren bor Karin, Peter & Emma i ena!
  

Vi grillade kött och åt pommes till det, mwah!
 

På kvällen efter middagen gick ju jag, Karin, Peter och lilla emma i vagnen en kvällspromenad som vanligt och avslutade det med ett sent kvällsdopp på badberget! Såklart glömde jag kameran men här har ni mig smaskandes på godis precis när vi kommit hem, helt blöt i håret! Just nu läser jag en bok som heter "Innan jag dör", riktigt fin men sorglig roman som är värd att läsa!
 


Imorse väckte Peter mig kl 8 på morgonen så gick vi och lilla Emma i vagnen ner till bad-
berget för att morgonbada och denna gången kom jag ihåg kameran, så fint det är där!
 
 
  
  
 

Nybadad Tillan, låg resten av dagen och solade innan jag drog in till stan!
 

Nu ska Viran och jag sätta oss på verandan en stund innan vi ska gå och lägga oss! Imorgon ska Peter väcka oss tidigt igen för att morgonbada om det blir fint väder, då kommer mormor och morfar hit igen oxå! =) Sov så gott så hörs vi imorgon!

Landet!

Jag tänkte först följa med Fredrik, Carolina och massa fler till Patricia ikväll men jag ORKAR inte och har ingen lust heller! Så jag ringde min älskade mormor och frågade om jag kunde komma ut till landet ikväll, det är bara mormor, morfar, moster Karin och hennes lilla Emma där! Mormor blev jätteglad och sa att hon nu skulle ta fram fläsk-karrén och pommes frittes så ska vi grilla ikväll! Så gullig hon är, jag ska bara packa ihop grejerna och åka dit!

Vi hörs inte förrän sent imorgon kväll igen för jag kommer åka direkt från landet till stan och träffa min kompis Nadia och sen jobbar jag kvällspasset! Ha det jättebra så länge, kramar ♥

Bilder från igår!

Hur trötta och sega vi än var så tog vi oss ut och mötte upp vännerna, så stolta haha..
 

Vitan!
 
 
 

Anna la en fin ögonskugga på mig innan jag och Carolina åkte hemifrån mig!
 
 

Mosebacke!
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Sen mötte vi upp Mika som sagt och drog till Ojojoj!
 
  
 

Tack alla för en asgrym kväll!

Söndag

Tja! Gud vad skönt det var att få sova ut igen, har dock varit vaken i över en timme men Viran och jag har legat och snackat i sängen sen dess. Igår hade vi det askul, Carolina och jag åkte in till stan och mötte upp Filip Viran Bonnie & Eugenia för att dra till Vitan (en stor park på Söder). Vi totaltrotsade vädret om att det skulle regna så vi sitter kvar där tills regnet kom haha! 

Sen drog vi förbi vårt jobb en sväng för att jag och Carolina skulle lämna av våra väskor i skåpet och så.. Sen drog vi alla upp till Mosebacke! Vi kom dit vid typ 9 och satt där tills dom stängde klockan 1 och allteftersom under kvällen vart vi bara fler och fler, tillslut var vi ett gäng på 25 pers som satt där och det var grym stämning på hela Mosebacke! Även om det småduggade så satt folk kvar och hade trevligt ändå! 

När det stängde drog vi ut och mötte min älskade vän Mika som är tillbaka från Afrika nu yeay! Vi drog Götgatsbacken ner men folk hoppade av allt eftersom och drog till olika klubbar så när vi kom fram till Ojojoj var det bara Filip, Bonnie, Mika, Eugenia, Viran och jag kvar! Vi satt kvar där tills dom stängde och snackade med några killar Eugenia kände sen innan, sen innan vi åkte hem gick vi till Burger King. Sjukt värt det var, jag hade knappt ätit på hela dagen så det tog jag minst sagt igen där hahah! 
 
Lillasyster och jag igår i Vitan!
 

Mer bilder sen som vanligt, måste städa mitt rum lite nu efter helgen!

Parkhäng

Hehe, det ser ju inte så ljust ut för oss (bokstavligt talat) med dessa mörka moln på himmelen men vi drar med oss paraply och hoppas på det bästa! Nu åker jag och Carolina in till Slussen och möter upp Filip Bonnie Viran Fredrik Eugenia osv! Det lär inte bli så aassent denna kväll, både Carolina och jag är fortfarande aströtta hehe..

Jag måste börja tagga till..
   

Ha en fin kväll i regnet, hehe!

Bilder från igår!

På tunnelbanan påvägen dit!
 
 

Väl framme.. ööh, det kändes som vi hamnat på världens ände.
 

Men Andreas hämtade oss så vi kom fram hehe :P
 

Tillan, FOTA! VEM ÄR JAG NU?! Hahahaha, Filiiiiiiiiiip!  
 

Min snygga vän!!  
 
 

Alex var en gullig kille jag lärde känna under kvällen, så drog jag fram kameran efter
ett tag så började jag fota honom och bad honom se kärleksfull ut på en bild!
 

Och se lycklig ut..
 

Jag och Carolina hittade några killar att spela basket och fotboll med!
  
 

Åh the grill masters, I adore you haha  
 

HOME SWEET HOME!! Hehe

Lördag

Gooooooooooodmorgon! Herregud, aldrig mer en fest sådär off igen alltså! Även om jag har hängt mycket i Tumba som liten eftersom hans mamma och min mamma har varit bästisar sen dom var 10 år men att åka kommunalt dit på fest var jobbiigt! Hursomhelst, Carolina och jag kom dit vid halv 12 och då mötte Andreas upp oss och precis när vi kommer fram till festen så drar ett liveband igång vilket var mysigt! Vi sitter och dricker lite vin och lyssnar i bakgrunden medan många står precis runt bandet och håller tändare haha..

De avslutade typ med låten "Wonderwall" och HAHA jag var tvungen att springa och ringa Filip, han haatar verkligen den låten med hela sitt hjärta och specielt när nån kille med guitarr kmr och säger att han kan en låt och spelar den! Hehe, men i alla fall så kände ju jag och Carolina ingen där så vi försökte trycka oss in i olika gäng för det vart lite grupperat även om det var fest men jag hittade några killar från Lidingö som jag hängde med! Efter ett tag insåg vi att vi verkligen kände igen varandra och att vi lekte som barn haha!

De var dock 2-3 år äldre än mig men vi gick i lågstadiet tillsammans haha! Vid halv fyra på morgonen började någon grilla korv så där står jag med fem andra killar med ett korvbröd, hungrig som en galning haha! Carolina följde med några andra och tog ett dopp i sjön, det var sjukt varmt i vattnet där då sjön är så liten. Nån timme senare åkte vi hem, vi fick skjuts av en kille som såklart inte hade druckit nåt under kvällen och skulle bara hem. Vi var båda så himla trötta (jag hade ju varit uppe sen kl 5 dagen efter eftersom jag jobbade dagpass) så vi somnade i bilen!

Han väcker oss när vi är i Farsta, han skulle egentligen bara släppt oss vid Slussen eller något men snäll som han var så körde han oss hem! Väl hemma så hittar jag Anna i mitt rum och våra vänner i hennes rum, Anna vaknar och har värsta magvärken och därför låg hon i mitt rum. Vi crashade alla tre i min säng och sov som tre små stockar! Dock blev jag väckt gång på gång av att min mobil ringde, allt från Sofia till Viran till Filip till Linus osv. Men nu har vi sovit klart iaf haha..

Det vart ganska lugn kväll igår ändå, vi satt mest och pratade med folk hela kvällen men eftersom det var så klurigt att ta sig hem så blev det så galet sent bara! Bilder från igår kommer snart, nu måste jag få upp Carolina för vi ska snart in till stan och möta hela gänget för att hänga i en park och grilla, omg!!

Slänger upp en på mig på vägen dit igår, det tog fan 1 timme och 8 minuter att åka!!

Carolina & Tillan on a party mode

 
 

Nu måste vi dra oss haha resan tar trots allt över en timme!! Ha en grym fredag ♥

Helt slut!

Nu är jag hemma igen, efter 9 timmars jobbpass och sen sprungit runt på stan och desperat letat efter kläder att ha ikväll men som ni vet så hittar man ingenting när man bestämt sig för det! Däremot när man är råpank och inte ska shoppa, då finns det huur mkt som helst! Jaja, jag hittade ett par coola legins-shorts som jag kanske kan hitta på nåt coolt med och så köpte jag lite annat!

Jag somnade till 2 ggr på tunnelbanan sen påvägen hem för jag har varit så trött idag, gick ju upp halv sex imorse! Men jag ska tagga till för Carolina och jag ska på fest hos min killkompis Andreas ikväll! =) Carolina är påväg hit nu så vi ska fixa oss här och så innan vi drar oss dit, ska bli kul med hemmafest faktiskt! Här hemma atm är Anna, Amanda, Josse, Sanna och Niklas som ska ner till Farsta och grilla med några andra, eftersom jag ska grilla imorgon med massa polare så bangade jag idag!

Nu måste jag torka håret, snart måste jag springa och möta Carolina! Vi hörs igen innan vi sticker iväg till festen som btw ligger typ in the middle of nowhere :P

Fredag

Morrnmorrn, jag har försovit mig lite så nu får jag bråttom på morgonen och då blir jag iinte på bra humör. Jag vakndade av klockan och skulle precis snooza när jag ser att jag har sovit alldeles för länge redan, jag måste gå härifrån om typ 25 minuter och jag brukar vanligtvis ha på mig över en timme på morgonen för jag behöver få sega mig.. meen what to do, fett skönt att ha få sovit lite längre iaf hehe!

Så, idag jobbar jag till kl 16 och sen ska jag gå på stan och handla lite grejer inför ikväll osm jag behöver men vi hörs runt 6-tiden igen då jag är hemma! Ha en fin dag!

God natt!

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, jag ska upp om 6 timmar redan! Gah, det är fett jobbigt att alltid jobba kvällar så kommer ett morgonpass någon gång ibland och då ska jag upp klockan 5 helt plötsligt.. Meeen det är soft ändå för jag måste handla massa stuffs på stan innan Carolina slutar kl 7 för då åker hon direkt hem till mig så ska vi fixa oss här innan vi ska på fest hos en killkompis till mig!

2 bilder från myskvällen med min Anna! =)

När jag kmr in i köket dansar Anna runt till en låt som lät som en julsång, hahah!
 
 

Sov gott eller parta glatt, vad ni än gör ♥

Härlig kväll!

Tjuhu! Hoppas allt är bra med er och att ni har njutit av det underbara vädret utomhus, själv har jag jobbat exakt hela dagen! Jag slutade klockan sju och passade då på att gå från Slussen till Skanstull bara för att få mig en liten promenad och tog sedan tunnelbanan hem! På stationen i Farsta mötte Anna mig på stationen så gick vi ner till centrum för att handla lite nödvändigheter och middag.

Så fort vi kom hem bytte jag om till springkäder och tog en runda nu på kvällen, jag kom precis hem och gah vad skönt det var!! Det behövde jag verkligen och även om jag sprang ca 6 km så hade jag kunnat springa mycket längre, men jag ska ju upp kl 5 imorgon bitti då jag jobbar morgonpass och måste äta middag nu innan jag går och lägger mig!

Anna som är så fin har lagat middag under tiden jag var ute och sprang, vi ska äta kycklingvingar med sallad och majskolv! Vi har inte haft sambokväll på hur länge som helst då jag typ alltid jobbar kväll och sen åker jag typ aldrig hem direkt efter jobbet så denna kväll ska vi ta vara på! Jag måste även vila upp mig inför denna helg som kmr bli allt utom lugn, jag älskar det! =D

En bild från Moster Jennys 40årsdag på söta kusin Moa, mig, lilla bebiskusin Emma
och Viran! Aow, jag saknar min lilla Emma-kusse men vi ses ju redan på söndag!!

 

Hörs igen innan jag går och lägger mig!

Dagens låt



Denna låt med min brorsas gamla band bara älskar jag, dock spelades den in för typ 13-14 år sen därav den otroligt dåliga kvalitén..! Btw, idag är det exakt 2 månader kvar tills Sandra och jag sticker till Indien!! :O :D

Torsdag

Godmorgon! Jag sitter här hemma med Annas fläkt och ska precis fixa frukost, jag jobbar 11-19 idag nämligen! Jag hade en sjukt trevlig kväll igår efter jobbet, Filip & Bonnie mötte upp mig så drog vi ner till Snaps och mötte upp Erica och hennes typ 10 vänner! Carolina kom förbi när hon slutade jobbet också och joinade oss och vi satt kvar på Snaps tills de stängde uteserveringen vid tolv!

Efter det skulle Carolina hälsa på några killkompisar uppe på Mosebacke så jag följde med henne dit, vi hängde där med dom ett tag innan vi drog ner till Medis igen och tog en sväng in på 54 vilket är mitt och Carolinas gamla stammisställe från typ 1-2 år tillbaka hehe! Vi stannade inte länge utan gick sen in till Göta Källare i ett par minuter men där var det helt dött och då kände jag att jag ville dra hem så jag gick till Gullmars från Medis och tog nattbussen hem!

Tog det lugnt igår iaf eftersom jag jobbar idag men det var en jättetrevlig kväll, jag är så underbart glad över att Bonnie ska vara kvar här och att Carolina är hemma nu över sommaren! Även underbara Sandra flyttar hem till Sverige om en vecka, åh så jag längtar efter henne oxå!

Tyvärr glömde jag kameran igår så det vart inga bilder.. well, uppdaterar igen innan jag drar!

Seg dag

Jag vaknar lixom lite mer än 2 timmar innan jag ska åka till jobbet, mycket man hinner göra på den tiden! Jag har typ ätit frukost och valt ut kläder till ikväll.. Ska jobba fyra timmar och efter jobbet ska jag ut på nån pub med jobbgänget + Bonnie, Jonas och Aron såklart (räknar fortf in Eugenia i jobbgänget hehe)! Nu när Carolina är tillbaka måste det firas såklart, ska bli jättekul!

 
 

Hörs nog inte förrän imorgon igen, hare bäst!

Onsdag

Hehe, såhär går det väl när jag håller igång för länge.. Vaknade nyss och har alltså sovit i över tio timmar! Men jag tog det lugnt igår i alla fall, Bonnie och jag var ute och gick i stan och satte oss sen vid Skeppsholmen! Jag älskar att sitta där, vi brukar sätta oss på en bänk vid sidan och se ut över vattnet och Söder och bara snacka skit i timmar.

Vi började dra oss hemåt vid elva-tiden, Bonnie drog ner till Östermalms tunnelbana medan jag kände för att gå mer så jag gick från Östermalm till Gullmarsplan ^^, Det är inte så långt egentligen, det tog kanske en halvtimme! Sen när jag kom gick jag ju inte och la mig direkt utan satt vid datorn i typ 1,5 timme och pratade med folk på msn, suck jag måste lära mig att inte ens knäppa på datorn när jag kommer hem på natten!

Aja nu måste jag ha mat, hörs sen!

Milen!

Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp bästis i stan för att gå milen-rundan! Man börjar på Östermalm och kommer till slut ut på Djurgården, en jättefin runda och jag känner att jag måste röra lite på mig (även om jag sprang imorse, överskottsenergi..) Känner även att jag har varit ute lite väl mycket, även om jag inte toksuper varenda gång jag är ute så sliter det på en att vara ute sent varje kväll och hålla igång så både igår och idag tar jag det lugnt!

Ha en jättefin kväll, enligt vädret så slår åskvädret till i Sthlm ikväll..Buhu!

The Sun is shining on me

Åh, vi har haft en sån sjukt härlig dag på stranden! Legat i solen och pratat med skön musik på hela dagen, tyvärr behövde vi dra oss redan vid halv tre då jag måste åka till jobbet! Carolina och Fredrik droppa av mig vid min port och åkte sen in till stan för att äta glass och sola vidare, jag vill oxå meed! Aja, skönt att jag börjar så pass sent idag så jag iaf fick fyra timmar på stranden!

 

Jag är ganska bränd men har duschat och tagit after sun så det lägger sig förhoppningsvis.. Hörs när jag slutar!

Mot beachen!

Nu står Carolina och Fredrik nedanför mitt fönster och tutar så jag måste springa ner, åh vad skönt det ska bli att bara steka på playan hela dagen! Orka åka utomlands denna sommar med det här vädret, Sthlm is the shit! 

 
 

Notera fläkten i bakgrunden, LOVE!! Ha underbar dag i solen!

Tisdag

Godmorgon folks, jag har haft en jättehärlig morgon! Orka att jag låter så löjligt positiv hela tiden men jag är verkligen så glad hela tiden, UNDERBARA sommar! Jag gick upp vid sju för att gå ner till tvättstugan (ÅH, så skönt att tvätta allt.. hade ett enormt berg) och drog sedan direkt från tvättstugan ut och sprang 5,5 km halv åtta på morgonen!

Det var nog lite över 20 grader ute men det blåste svalt så det gick att springa! Nu håller jag på att fixa frukost (2 ägg och en fruktsallad) med lite Elvis i bakgrunden! Om 2,5 timme kommer Carolina och Fredrik hit med bilen så drar vi ner till stranden här i Farsta och solar & badar hela dagen, det ska bli 30 grader och stor sol idag!! =) Jag jobbar idag men börjar inte förrän fyra så vi har hela dagen på oss!

Åh btw, pricken över i:t denna morgon är lätt att Anna har en fläkt som jag kan sno på dagarna när hon är på jobbet! Måste fan skaffa mig en egen, kostar ju bara typ 99 kronor på Clas Ohlsson!

I'm having the time of my life

Nuu är jag hemma! Jag har inte kunnat uppdatera på så länge för jag har varit ute och flängt tills nu! Igår var jag på Patricks och såg finalen i VM med Fredrik, Niklas och lillasyster. Jag är jätteglad att Spanien vann för jag älskar det landet (skulle ju t o m flyttat dit för 2 år sen) men jag tycker faktiskt att Spaniens spelare fuskar ganska mycket med att låtsasramla för att försöka få straffar och så men det var inte det som gjorde att de satte det avgörande målet och de spelade väldigt bra!

Efter det så gick jag och Viran från Slussen till Ropsten och bara pratade (vi båda älskar att gå promenader så det blir lätt att vi går istället för att åka när vi är tillsammans) och så tog vi taxi hem från Ropsten till föräldrarna för sista bussen hade gått. Jag sov där inatt för jag tänkte sola idag men så var det molnigt hela dagen, haha fail! Jag skulle egentligen varit ledig idag men ställde upp och jobbade åt en jobbarkompis!

Jag åkte in till stan tidigare idag för att käka glass på stan med Sofia, vi gick in på jobbet och då ser jag min ÄLSKADE Carolina som äntligen kommit hem från USA (hon åkte dit i början av januari), jag har seriöst sprungit fram och tillbaka och kramat henne konstant i tre timmar! Så kom Eugenia förbi jobbet också så det blev en grym reunion hehe. Imorgon ska Carolina och Fredrik komma hit så ska vi sola och bada hela dagen och innan det har jag tvättstuga och ska hinna springa så jag måste gå och lägga mig nu!

Direkt när jag kom hem från jobbet lämnade jag bara varorna jag köpte i kylen och stack ut igen på en långpromenad och pratade i telefon med några vänner så nu uppdaterar jag bara fort innan jag ska ta en dusch (SÅ varmt det är) och hoppa i säng! Jag har den mest underbaraste sommaren nånsin med ett riktigt sommarväder och underbara vänner omkring mig, jag är så lycklig!

Vi på Patricks igår!
 
 
 

Hörs imorgon, vänner ♥

Time to go

Nu sticker jag till jobbet, har bara varit hemma idag och tagit det lugnt så har inget kul att skriva idag.. Well, som sagt så ska jag direkt till Patricks efter jag slutat ikväll och se VM-finalen med allihopa (HEJA SPANIEN!!) men vi hörs imorgon igen!

Bilder från igår!

Tjuu! Herre vad det är varmt i mitt rum, jag vaknade halv nio imorse av att sängen typ var blöt och det var typ 28 grader ute! Jag ville gå ut och duscha men nakenkatterna hade skitit där inne så det stank som fan och öppnade jag min dörr så sprang de bara in och la sig här vilket jag inte ville! Så det sluta med att jag lägger mig i min lilla soffa precis vid mitt fönster och somnar där istället. Jag vaknar vid halv tolv och har så sjukt ont i nacken efter att ha legat helt cp..

Wellwell, Virans första utgång med mig igår! Vi hade en askul kväll, startade först på Ojojoj och kollade lite av matchen som Tyskland vann med 3-2! Efter en stund drog vi oss upp till Patricks för att hälsa på dom som jobbar där och drack lite Strongbow innan vi drog ner till Kvarnen och mötte upp Filip, Aron, Jonas och deras kompis och så kom Eugenia dit också! Vi var kvar tills dom stängde och sen åkte Viran och jag hem till mig! Direkt efter jobbet idag ska jag springa till Patricks för att försöka se i alla fall andra halvlek av VM-finalen, dock blir det en lugn kväll för mig ikväll för jag är astrött!

 
 

Ojojoj!
 
 
 

Vi drog  som sagt förbi Patricks en snabbis för att hälsa på Emanuel och Robin!  
 
  
 
 

Kvarnen med killarna!
 
 
 
 

Nu måste jag duscha, just awesome att katterna precis gjort sina buisness där inne -.-

Söndag - CONGRATS RICHIE!



Världens bästa gitarrist fyller 59 år idag, grattis Richie Sambora från Bon Jovi ♥

Let's do South with sis and Bnoni!

  

Virans andra utgång ikväll och första utgång tillsammans med mig, och såklart är min bästa vän Bnoni med oxå! Nu drar vi in till stan och möter upp Filip och hans vänner, ha en grym lördagskväll babes! Btw vi är fett snygga

Vi har roligt..

Viran tvingade mig skypa med henne även om hon ska hit om typ 2 timmar bara för hon vill testa skype i sin nya laptop! Jag sa till henne att jag var tvungen att duscha men hon var så iger att tillslut ringde jag upp henne, jag har knappt sagt ett ord under hela konversationen utan hon har bara suttit och gjort miner såhär och skrikit njöö och boop bop.. Haha!

 

Nuu måste jag duscha, haha hörs senare ikväll igen!

Värmeslag!!

Gah, det måste stämma att det kommer bli åska ikväll som tidningarna säger för det är så kvavt ute! Även om det har varit molnigt idag så har luften känts instängd och det är supervarmt, måste duscha igen!! Hur som helst, jag kom precis hem från jobbet, hängde kvar i typ 40 minuter efter jag slutat och hjälpte Filip med etiketter haha! Hade inte träffat honom på typ 2 veckor då han varit på semester så vi catcha upp lite, han och hans polare ska med mig, Viran och Bonnie ut ikväll på Söder så det blir nog fett!

Nä nu måste jag duscha, ugh det kmr stinka så mycket bajs där inne för Anna och jag är kattvakter denna helg åt syrrans och Nisses katter (eller dom är egentligen kattvakter till dom här katterna men skulle bort nu i helgen..) Buhu, dom är t o m nakenkatter så dom är inte ens söta =( Katter ska ju vara feta och håriga som Kasper!!

Min bebis!!

Lördag

Godmorgon guys! Jag vaknade nyss av att Nisse ropar från hallen "NÅNS KLOCKA RINGER", typ halvt i sömnen! Då var det min mobilklocka som vrålade såklart men ugh så jobbigt att gå upp redan! Det vart inte så sent igår ändå, hade tankar på att dra in till stan och möta upp lite vänner igår men sen ångrade jag mig för det var så nice hemma plus att jag jobbar idag!

Eva och Raffe stannade längst så de satt kvar med oss och åt paj mitt i natten och pratade, jag drog upp och la mig typ vid 1-tiden när jag insåg att jag skulle upp klockan 8.. Jag har iaf fått sova ca 7 timmar så jag är inte så trött, speciellt när jag vaknade upp helt dyngsvettig för att mitt rum här hos föräldrarna har också morgonsol som mitt rum hemma hos mig i Farsta!

Lite fler bilder från igår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Råkade visst prata lite mycket i mobilen där ett tag när Viran var fota.. :P Well nu måste jag sticka till jobbet men vi hörs vid 5-tiden när jag är hemma igen, kramar ♥

Härlig kväll här hemma!

Jag smet upp lite fort för att uppdatera er i smyg, hehe. Alla gäster är här på verandan och minglar så jag såg min chans! Bonnie, Viran och mamma har gjort typ allt jobb i köket medan jag och Amanda typ har dukat verandan! Sen Karin kom har jag gosat med lilla Emma som jag är SÅ kär i, nu är hon nästan 9 veckor..! Nu är det närmre 30 gäster här, allt från släkt till vänner till oss!

Lite bilder från denna dag såhär långt!
 
  
    
 
 
  
  
 
 
 

Världens bästa familj!
 


Gah nu måste jag ner igen och vara social, alla ropar plus mamma som busvisslar så hela området hör! Men det kommer mer bilder imorgon.. PUSS på er och ha en grym kväll!!

Fredag

Gooodmorgon! Här hemma är det full rulle för gästerna kommer kl 5 och vi ska fixa med bord, stolar, mat, städningar och gaah! Bonnie är påväg över iaf vilket hjälper eftersom hon är kock, mamma älskar att ha henne med i köket! Det kmr mao bli dålig update idag men jag ska fota mycket och lägga upp det imorgon lr nåt!

Ha en grym fredag, uppar igen om jag hinner!

En kväll med Eugenia

Helluu. Jag har knappt hunnit blogga idag men tänkte göra det lite snabbt nu innan jag går och lägger mig! Eugenia kom till förbi jobbet lite spontant som hon brukar idag så vi käkade middag tillsammans när jag slutat och drog sen ner på stan! Först tänkte vi sätta oss nånstans på Söder men sen ville Eugenia hellre gå på bio, haha det blev Eclipse igen.

Jag tycker verkligen dom har lyckats med filmen förutom att jag känner inte alls Bella så mycket i den, jag tycker inte hon utspelar sina känslor så bra och det verkar som att hon älskar Jacob mer än Edward i vissa scener. Men den är bra iaf, dock behöver jag inte se den igen! Haha, de här filmerna ger verkligen minnen tillbaka till när Twilight släpptes och hur alla konstant läste böckerna!

Eugenia och jag låg varenda lunch i lunchrummet på jobbet och streckläste, vi läste var vi än var och man försvinner verkligen in i dom här böckerna! De är verkligen underskattade av så många för det har blivit sån hype kring dom och alla småtjejer är helt besatta(!!) men de är faktiskt riktigt bra! Efter filmen iaf så gick vi till slussen och tog tunnelbanan, från Ropsten tog jag bussen till Lidingö centrum och gick hem därifrån. Skönt med kvällspromenad tycker jag, 3 km är ganska lagom för det!

Wellwell nu måste jag sova, det är en låång dag imorgon med städning och matlagning inför kvällen då vi ska fira Viran här! Det kommer allt från släkt till familjevänner plus några av våra vänner också (Bonnie kmr såklart vara här hela dagen och hjälpa till också, bäst som hon är). Eftersom jag inte fick mycket sömn igår så behöver jag verkligen sova. Ska bara gå ner och hänga tvätten jag slängde in i maskinen när jag kom hem.. Hörs imorgon!

Jag är så himla glad.. För det är sommar, min lillasyster kan äntligen hänga på ut och imorgon kommer ääntligen Carolina hem! Carolina åkte till Los Angeles för att plugga ekonomi i januari och har varit där ända tills nu, vi ska hänga hela sommaren och parta järnet precis som förra året!

Carolina och jag kvällen innan hon åkte!  
 

Nu måste jag åka till jobbet, hörs ikväll!

Bilder från igår

Uteserveringen på puben vi hängt på ett par ggr nu!
 

Vi såg matchen utifrån så vi slapp stå och trängas där inne, fett värt!
 

Bnoniytulls!
 
 
 

Freedrik!
 

Uteserveringen stängde efter matchen så då satte vi oss inne istället!
 

Bonnie och jag med sköna Jacob!
 

När Jacob blanda drinkar och det blev lite över som inte fick plats i glaset så hällde han
det i fyra shotglas och gav till oss, sjuukt goda!
 
 
 

Bilder från Ojojoj!
  
 
 


Bonnie, Emanuel, jag och Boris med Emanuels vänner, jättetrevliga killar!
 

Tack alla för en awesome kväll! På söndag kör vi igen, woooop!

Torsdag

Ska börja detta inlägg med att säga GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLSYSTER PÅ 18ÅRSDAGEN!!! Bonnie, jag, Boris, Niklas och Fredrik ringde och skreksjöng vid 12slaget igår från puben vi satt på, då var hon påväg ut på sin försa utgång! =) Åh shit jag minns min 18årsdag, Bonnie och jag drog ut med några vänner till ett ställe på Östermalm som sög och jag tappade bort min mobil haha..

Jag hade en sån jäkla rolig kväll igår, Stockholm på sommaren är bäst!! Vi började kvällen på puben vi har hängt på nästan varje dag den här veckan på Götgatsbacken! Vi har sett båda Semifinalerna där och träffat massa folk! Bland annat Jacob som jobbar där, så sjukt trevlig kille som vi har hängt mycket med! Han bjöd oss t o m på nachotallrik och en varsin drink, han berättade även om volontärarbeten han har gjort och jag berättade om min Indienresa!

Vi satt kvar på puben till 12, Niklas joinade oss vid halv 11 då han stängde på jobbet! Han missade ju tyvärr matchen men jag vrålade för oss alla (dock hejade Niklas på Tyskland haha)! Bonnie, Boris och jag drog vidare efter vi lämnat vår lilla stammispub (asså jag har hängt på den här puben lite då och då under åren men eftersom vi har hängt här typ 3-4 ggr nu denna vecka och lärt känna folket som jobbar där så har det blivit stammisställe nu hehe). 

Vi pratade med entrévärden Emanuel som vi också hängt med under kvällen och han föreslog Ojojoj på medis eftersom han själv skulle dit sen också. Jag älskar Ojojoj så vi drog ner dit och hängde där nästan tills dom stängde! Emanuel kom ner efter ett tag så vi hängde med honom och hans vänner, sjukt trevlig kväll men jag var så himla trött när vi var på väg hem! Bonnie & Boris väntar med mig på att min nattbuss ska komma och så somnar jag på den! Det var två killar som sparkade på min fot för att väcka mig, som tur var hade inte bussen åkt för långt! 

Jag hade ju jobbat i 10 timmar och varit uppe sen kl 7 så jag var galet trött, somnade sekunden jag la mig i sängen när jag kom hem! Jag hade en helt sjukt nice kväll och på söndag kör vi alla igen (utom Boris som är ute och tågluffar då, lyckost) för då är det VM-finaaaaaaaaal!!  

Bonnie och jag igår på puben!


Nu måste jag käka någonting.. mer bilder kmr sen!

Semifinal nr 2!

Nu har jag ääntligen slutat efter 10 timmars jobbpass, Fredrik och jag ska börja röra oss mot götgatsbacken där vi ska möta några vänner och kolla Spanien-Tyskland matchen på en pub som igår! =) Heja Spanieeeeeeeeeen!!

Gotta go!

Nu drar jag till jobbet, jag kommer jobba hela dagen så vi hörs inte förrän ikväll igen men hoppas ni alla är ute i solen hela dagen och njuter av det underbara vädret! Typ ligger på stranden, sitter i en park eller typ åker och badar.. Åh jag är inte alls avis!

Idag är det lillasysters sista dag som minderårig, helt gaalet men nice!! =D

Onsdag

Jag skaa inte vara bitter men klockan är sju på morgonen och det är lätt över 20 grader ute och solen lyser, så ska jag jobba exakt hela dagen! Men jag var faktiskt ledig igår och jobbar bara kväll imorgon så jag får svälja det..

Hur som helst, igår var jag på en pub på Söder och kollade Holland-Uruguay matchen med Mika, Bonnie och Boris! Jag hejade först på Holland men Mika tkte att vi borde heja på det enda lag som var kvar som inte var från Europa så vi höll på Uruguay och det var vi ganska ensamma om haha!

Boris den tönten ändrade sig när det blev 2-1 till Holland och började heja på Holland istället, och Bonnie hejade på Holland för orange är hennes favoritfärg haha! Det satt ett litet gäng på kanske 5 pers i hörnet på krogen som hejade på Uruguay, typ resten av krogen hejade såklart på Holland!

 
 

Men Holland spelade väldigt bra & förtjäna att vinna igår, ikväll håller jag på Spanien!!

SIMPLY PAM'S

Tjaa, nu är jag hemma och vänder en snabbis! Bonnie och jag har varit på stan hela dagen och kollat i affärer och köpt lite stuffs! Vid 3-tiden drog vi in till Hornstull till Vishiis mammas restaurang där även Vishii jobbar för att käka lunch, en grymt god indisk restaurang (Vishiis mamma Pam är en helt underbar kock!!). Jag åt Chicken Tikka Masala och det var den godaste jag någonsin har ätit, om ni vill ha indisk mat så åk dit!! Pam är självklart kocken där och lagar bara det bästa!

 
 
  
  
 

Nu ska jag in till stan igen för att möta upp Mika och se matchen på en pub, lite annat folk kmr in till stan under kvällen också så detta blir nog soft! Jag jobbar dock imorgon så det blir nog inte så sent.

THESE DAYS



Den här videon spelades in på den Bon Jovi-konserten jag var, videon är i sån bra kvalité för att ha varit egenfilmat så jag måste visa den! Jag älskar den här låten med Bon Jovi, t o m Anna som hörde den för första gången när det här filmades (hon var ju med mig på konserten den 20 juni i London) föll för den direkt!

Tisdag

Helluuu.. Igår såg jag, Vishii och Bonnie filmen Eclipse! Jag kommer ihåg när jag och Vishii var ute och drack vin i vintras och sen gick och såg New Moon, efter filmen upprepade Vishii om och om igen att jag skulle se Eclipse första gången med henne så det höll jag! ^^ Filmen var faktiskt den bästa hittills, det märktes hur stor budget de hade på den här filmen, speciellt under fighting-scenerna och hur "vargarna" såg ut.

Jag är inte så jättemycket för Jacob, tycker hela gå-runt-utan-tröja-och-visa-absen-för-jag-är-så-varm blir lite överdrivet men Edward är feett snygg, dock är jag ganska ensam om att tycka han är snyggare IRL, alltså Robert Pattinson. För det första snackar han ju brittiska och har en nice layd back-stil med lite skäggstubb och ruffsigt hår.. Och på det är han musiker med grym musiksmak, me like a lot! Efter filmen var det tänkt att vi skulle dra till Mosebacke och hänga med Aron och hans vänner men vi orkade inte, så vi satte oss på Café Alberts och snackade gaalna minnen, vi tre var rätt cp som yngre haha..

Vad händer idag då.. Jag ska möta upp Bonnie senare idag och dra till Vishiis och hennes familjs restaurang för lunch, sen ska jag och Bonnie stuffa lite på stan bara.. Det är ju molnigt idag så det blir ingen dag på stranden, men jag hann inte köpa det jag skulle igår så jag får ta det idag vilket är bra. Mina hörlurar har gått sönder också så jag måste köpa nya, gå runt utan musik går ju inte!

Vi igår på Café Alberts!
 
 

Nu ska jag käka frukost, hörs snart!

Eclipse

Nu ska jag möta upp Bonnie och vishii för att äta middag på stan, sen ska vi äntligen se den eftertraktade Eclipse! Alla jag snackat med säger att det är den bästa filmen hittills av de tre släppta så det ska bli galet nice att se..

 

Hörs imorgon!

Mot stan!

 
 
 

Ska hinna handla lite stuffs på stan innan jag börjar jobbet så vi drar in till stan nu, hare grymt så hörs vi ikväll igen!

Måndag

Godmorgon! Idag är det molnigt så jag lät oss sova ut, Bonnie och jag kom hem hit till mig vid 2-tiden! Jag var galet trött när vi var ute igår så jag drack typ bara vatten men satt med och hade trevligt ändå, Niklas kom upp efter jobbet och hängde med oss också! Vi satt på Mosebacke ett par timmar men sen vart det faktiskt lite kallt så då drog vi oss ner till en pub på Götgatsbacken istället.

Vi satt där tills dom stängde vid 12 och sen drog vi till Dovas som alltid har öppet till 3! Det första jag hör när vi går in är Michaels "Dirty Diana" som är en av mina absoluta favoritlåtar, den spelas också vääldigt sällan ute så jag vart glad! Se spelade de typ var tredje låt bara Michael hela kvällen, galet nice!! Vi satt där till typ halv 2 innan vi insåg att våra nattbussar gick från centralen om 10 minuter så Bonnie drog av sig pumpsen och så sprang vi hela vägen, Niklas längst bak skrikandes "ASSÅ JAG HATAR ER FÖR ATT NI SPRINGER!!" Men vi hann =D

Lite pics från igår!


 
 
 
 
 

Nu ska jag käka frulle sen måste jag följa med Bonnie till pizzerian haha, hörs senare!

Don't Stop 'Til You Get Enough

 
 
 
 
 

Ut med er som sitter inne, det är en underbar sommarkväll!!!! Hörs imorgon ♥

Släktdag!

Hallu! Nu är jag hemma och vänder en snabbis, det var en jättemysig dag hos Jenny och kusinerna! Det var så länge sen vi sågs att jag ser dom fortfarande som små barn men Josefine är minsann 16 år nu, Fanny 14 och Moa 12.. GALET! Jag har även gosat med Karins (min andra moster) dotter som är 7 veckor!! Ikväll då.. Jag ska hänga på Mosebacke med Bonnie, Niklas och kanske även Eugenia, galet soft! Man måste ta vara på dessa sommarkvällar, jag är knappt hemma någon kväll!

Lite pics från idag!

7 veckor gamla Emma, jag är helt såld.
  
  

Födelsedagsbarnet =)  
  
 

Hon låg fridfullt i mina armar, jag kände mammakänslorna komma krypandes :O

 

Alla sju kusinerna tillsammans!

Hem till moster!

Nu måste jag åka till stan, ska möta Amanda vid Gullmars snart för att bli hämtade av mamma, pappa och Viran! Det ska bli kul att träffa småkusinerna igen och att ÄNTLIGEN få träffa vår nyaste kusin, min moster karins lilla bebis!!

Tre bilder från igår!

Fina Annika på balkongen!
 

Asså stekt lövbiff och lägga det emellan en baguette-macka.. SÅ gott!!!!!
 

HAHA, Annika och jag försökte verkligen få en okej bild på mig men se på mina ögon! 
Jag var så trött hela kvällen, fredagen drog verkligen musten ur mig totalt!
 

Hörs när jag kmr hem igen, säkert runt 5-6tiden!

Söndag

Godmorgon! Ugh, jag ÄLSKAR detta underbart varma sommarvärme men det är lite jobbigt att vakna i en bastu på morgonen, mitt fönster får all morgonsol så från klockan 3 när solen börjar gå upp så steker den upp mitt rum tills det typ bubblar! Jag vaknade vid halv elva och då hade Annika gått in och lagt sig i Annas säng på överkastet och allt bara för det var för varmt!

Men det är ju galet nu, jag kollade på termometern kl halv 3 imorse och då stod den på 18 grader!! Mitt i natten i Sverige, vilken dundersommar det är just nu, helt underbart! Idag då.. Annika och jag ska käka frukost nu och softa lite innan jag måste in till stan och möta upp familjen för att åka hem till moster som fyller 40 år! Ikväll ska jag ut till Mosebacke med Bonnie och kanske några fler, jättenice i detta väder!

Hörs senare!

Annika, middag, prat, vin, MJ!

Nu ska jag ner till centrum och möta upp Annika och handla lite för ikväll, det enda vi båda har kirrat är lite vin hehe! Nu blir det ingen mer uppdatering men vi hörs imorgon igen, ha en grym lördagskväll och parta för mig med ni som ska ut!

Två bilder från idag när vi kom hem från stranden, fortfarande SÅ sliten!
 
 

Hörs imorgon!

Heldag i solen!

Gah, idag mådde vi inte så jättebra måste jag säga... Men jag lyckades dra ner Viran och Bonnie till stranden (Anna gick före med hennes vän), jag hann även förbi Gina Tricot och köpte 2 tröjor! Vi har legat på stranden hela dagen och bara degat, riktigt skönt! Cissi kom förbi sen också vilket Bonnie och Viran jublade över för nu fick de skjuts hem haha. Nu har alla åkt hem och jag ska börja fixa iordning här hemma, duscha(!!) för ikväll kommer Annika hit!! =)

Annika och jag ska ha en riktig vin-kväll här hemma och bara prata! Vi har inte umgåtts helt sen kryssningen som var i mars, visst var jag hemma hos henne för några veckor sen men det var bara i lite mer än en timme! Eftersom Annika har så mycket med sina barn och jobb osv så är det svårt att få ihop det men nu har vi äntligen lyckats!! Anna ska sova hos Josse ikväll så vi har hela lägenheten för oss själva, känner att det ska bli skönt med en lugn kväll så drar Bonnie och jag ut imorgon istället!

Annika och jag på Vinylkryssningen, det var en partykväll minst sagt..
 
 
 

Limpan sjöng för oss igår!

 

Linus har en tendens att alltid komma på egna texter till låtar så för en gångs skull så filma jag in det haha.. Han brukar till och med ringa mig bara för att sjunga en text till nån känd låt, haha jag orkante!

Lördag - Bilder från igår!

Fredrik och Viran, ÄNTLIGEN framme! Fyfan vad långt det var och vi var helt ensamma,
inte en människa i närheten! Det här stället hittade Linus och jag när vi var på en kvällspromenad förra året!
  
  
 
 
 

Såklart jag tog hand om musiken ^^,
 

Ingen utekväll för oss utan Slash!  
 
 
 

Fina syster!
 
 
 

Anna och Amelie hittade genom skogen tillslut!
 
  
 
  
 

Elvira orkade hela vägen hem genom skogen och upp genom centrum hem till oss men
inte upp för trapporna till vår lägenhet, där sa det stopp haha!
 

Tack alla för en sjukt härlig kväll! Bonnie och Viran sover som stockar här bakom mig men Anna fick jag upp iaf så nu ska vi gå och lägga oss på stranden! Måste köpa med oss massa frukt också, fyfan så nice!!

UTELÅST.. IGEN! Sen en underbar utekväll!

Heeeeeej! Hahahaha, hur LYCKAS jag?! Jag glömde iaf nyckeln hemma när jag åkte hem till mina föräldrar i tordags och det märkte jag inte förrän efter jag och Viran hade handlat allt ikväll och skulle in och lämna all min tvätt och byta om inför grillkvällen (typ en timme innan vi ska möta alla andra)! Jag fick typ DAMP och ringer Anna 1000000 ggr och får tillslut tag på henne, näe då är hon ute i Nacka med sina nycklar!!

Men jag bor ju med världens BÄSTA Anna så hon fixar skjuts tillbaka till Slussen och springer in på mitt jobb och lämnar sina nycklar till min vän Fredrik som skulle med oss ikväll! Så när han har slutat så skyndar han att åka hem till mig där jag, Viran, Bonnie, Måns, Linus och Roger har suttit i typ en timme och låser upp så vi kmr in! Vi fixar allt fort innan vi drar ner till vårt hood (samma ställe vi satt på förra året)

Det kändes typ trippelt så långt att gå dit som senast men tillslut kom vi fram och då börjar vi grilla mat och dricka vin, öl osv! Efter ett par timmar kommer Anna och Amelie och joinar oss, vi hade en sjukt härlig kväll/natt! Anna, Viran, Bonnie och jag kom precis hem till lägenheten och nu står Bonnie och Viran och lagar nattkäk till dom medan jag och Anna precis har duschat av oss all smuts från kvällen..

Jag och Fredrik från ikväll, min fina gayfriend ♥


Mer bilder kommer imorgon, nu måste jag sova för imorgon ska vi upp relativt tidigt och sola här på stranden heela dagen i Farsta! FÖR JAG ÄR LEDIG!!! Så jäkla undebart med en helt ledig helg, I love! Måste jag nämna igen att VÄRLDENS BÄSTA BONNIE är hemma i EN HEL MÅNAD från Oslo, jag är så lycklig!! Vi hörs imorgon ♥

Fredag!

Godmorgon! Det är en jättefin solig morgon och idag ska det vara typ 30 grader och inga moln så ta vara på den här dagen ni som är lediga! Själv jobbar jag hela dagen men ska ut och grilla ikväll med massa vänner så jag får njuta av vädret då istället.. Hela morgonen har gått åt att vika tvätt typ, hade ju med mig hur mycket lakan och sånt som helst från när Mirre bodde här + mina egna som jag har använt.. Nu är allt färdigt iaf och jag måste börja åka till jobbet!

Vi hörs när jag slutat igen, typ vid 7-tiden! Ha en grym dag i solen!

Humanoid City Trailer



Såg nyss på nätet att Tokio Hotels nya Live-DVD för årets turné snart släpps på DVD, ska bli kul att se den ändå eftersom Mirre och jag var där i Milano där den spelades in! Dock stod vi längst bak och döljde oss med min stora Sverigeflagga så det blir väl den om nåt som syns av oss därifrån, hehe.

Städa!

Det händer inte ofta men när jag helt plötsligt får världens städlust så måste jag bara städa.. och det är bara att ta vara på för nu är hela mitt rum rent, woho! Alla kläder är packade i en resväska så nu ska jag åka över till päronen och börja tvätta, tur att det är molnigt idag så jag inte förlorar en soldag för dessa nödvändigheter!

Titta så fint det blev på min vägg över soffan, jag älskar det!
 
 
 

Nu drar jag iväg, hörs ikväll!

Bilder från igår

Paula, Jossan, Cissi, Mathilde och Sofia vid Slussen!
 

Tog lite bilder vid vattnet!
 
  
 

Vi fyra, så jäkla mkt kärlek!
 

Trädgården!
  
 
 
 

Såg en igelkott påvägen hem, andra dagen i rad!


Tack tjejer för en asskön kväll, ni är bäst!

Torsdag

Tju! Jag hade en asmysig kväll med tjejerna igår, jag åkte in och mötte de inne på Söder där de hade satt sig nere vid vattnet! Vi satt kvar där typ en timme till innan vi drog oss till Trädgården, jag tyckte det var ett nice ställe fast eftersom typ inga dansade utan mest bara satt och hängde så är Mosebacke 1000 ggr bättre (och billigare!)

Jag tog det som sagt väldigt lugnt igår, drack bara ett glas vin och hade roligt ändå! Vi satt kvar där tills det typ stängde och sen drog Sofia, Mathilde och Paula hem och jag, Cissi och Jossan drog och käkade vid Skanstull! Jag kom på under kvällen att det enda jag åt till middag var en rostbiff-skiva med philadelphia i haha så vi drog och käkade tunnbrödrulle sen!

Idag är min första lediga dag denna vecka så idag ska jag bara slappa och så måste jag tvätta! Ska åka hem till päronen och låna tvättmaskinen och även hänga lite med lil'sis, lär väl få en utskällning av henne som sa åt mig strikt att jag INTE skulle gå ut igår även om jag började må bättre.. ^^,

Jossan, jag & Sofia igår, fan vad kul vi hade i Valencia i höstas men nu är jag bara så
glad över att Sofia är hemma så vi alla kan hänga såhär tillsammans igen när vi vill! 
 

Mer bilder kommer senare, nu måste jag käka frukost!