I'm a survivor!

Den här dagen var inte så farlig att jobba på som jag trodde, borde varit helt död eftersom jag inte sovit alls mycket de senaste dagarna! Filip hoppar på mitt tåg imorse vid Gullmarsplan så åkte vi resten av vägen tillsammans, han sätter sig bredvid mig med en annan kille så jag hälsar såklart! Efter jag har hälsat lutar sig Filip också fram och hälsar, jag kollar på han som han är dum i huvet! Då hade han precis träffat han på perrongen så började de bara snacka lite, så typiskt Filip halv åtta på morgonen haha..

Det är ju Pride idag i Stockholm och affären jag jobbar på ligger mitt på Söder så paraden passerar oss så det var mycket kunder idag efter paraden börjat klockan 13! Tråkigt att missa hela grejen men ikväll ska jag till Zipper med Cissi, Bonnie & Viran där Pride-grejen har party ikväll! Det är öppet ända till 5 och kommer antagligen spela mycket pop och schlager haha, askul! Fredrik och hans vänner ska dit också så det här blir nog en grym kväll!

Jag måste erkänna att jag inte tycker om principen med Pride när alla klär ut sig och gör en parad av det hela, som att homosexualitet blir till någon slags cirkus. Folk har tillräckligt med fördomar mot homosexualiteten. Dock är det roligt att så många människor samlas på gatorna som en stor fest i hela Sthlm och Pride betyder ju egentligen positivt mot homosexuella.. 

Ska vila nu lite bara så jag orkar kvällen, tjejerna kommer hit vid halv nio för att fixa oss tillsammans som vanligt! Jag är ledig imorgon så då kan jag sova ut, det är ju sommar så jag är taggad 24 runt, woho!


Postat av: My

pride var bäst!!!=D

2010-08-01 @ 22:29:44

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0