Dag 1 i St Petersburg!

Hej på er! Hoppas allt är bra med er där hemma, med oss är det bra här i Ryssland! Flygresan hit gick bra och förutom att vi blev lite ripped off av taxichauffören som körde oss till hotellet från flygplatsen så gick även den turen bra! Så fort vi kom fram lämnade vi väskorna och tog en tur på stan i några timmar, vi käkade lunch på något hak och vandrade runt i ett enorm köpcenter! Trots att flyget gick fort och smidigt så var vi båda väldigt trötta, så efter några timmar drog vi oss tillbaka till hotellet för att vila! 

Pappa satte på rysk TV och jag börjar läsa, några minuter senare stensov vi haha! Pappa väckte mig nu och sa att det är bättre om vi håller oss vakna nu och lägger oss tidigt ikväll istället! Just nu håller pappa på att boka tour bus-biljetter åt oss i receptionen inför morgondagen, så ikväll köper vi nog bara hem lite take away food! =) Vi ser fram emot morgondagen när vi ska få se lite mer av St Petersburg, vi hörs då igen!



Vi köpte hem en varsin flaska vin för helgen!


Ha det bäst så hörs vi imorgon igen, kramkram!

Mot ST PETERSBURG!



Nu ska jag och pappa på en kort weekendresa till St Petersburg som jag gav honom i födelsedagspresent! Det ska bli så roligt att åka bara han och jag, det har vi inte gjort förut! Jag tar med mig datorn så jag bloggar senare när vi kommer fram, får se om det
blir på dagen eller på kvällen innan vi går och lägger oss! Ha det bra så länge ♥

Packning på G!

Vad underbart det var att äntligen få prata med Mika, när Skypetelefonen ringer är det vanligtvis Sofia, Sandra eller nån från Indienresan! Men denna gång var det frugan Herself, hon hade det sjukt bra där borta och hade verkligen utvecklats! Hon är inte som vissa andra och bloggar så hon visste ju typ allt om vad jag haft för mig här hemma istället, haha borde vara tvärtom! 

Nu håller jag i alla fall på att packa, pappa och jag åt precis middag tillsammans och pratade om hur konstiga våra flygtider såg ut med tanke på att det endast ska skilja 1 timme mellan Sverige och St Petersburg! Det var helt ologiskt så till slut gick jag till datorn och sökte på St Petersburg och då kom det fram att från mars 2011 så har Ryssland tagit bort sommartid, därför skiljer det nu 2 timmar mellan St Petersburg och Sverige! Galet att tidsskillnaden är 2 timmar fast det är så nära, hmm! 

Hur som helst, snart är jag klar med packningen i alla fall och då ska jag sätta på en film och äta lite godis som jag köpt hem! Det blir såklart en väldigt lugn kväll då vi åker så tidigt imorgon, så himla roligt det ska bli!! Jag tar med mig datorn dit men det blir nog bara 1 eller 2 inlägg om dagen max, vi är ju bara där i 3 nätter så resan blir intensiv! 



Ha en mysig kväll så hörs vi tidigt imorgon bitti igen, kram!

SKYPE MED FRUGAN!!



♥ ♥ ♥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELMERS

Drog med Sandra och Fredrik till stammisstället idag, vi lunchade och prata i flera timmar! Sen gick Sandra och jag i affärer en stund innan och efter Fredrik kom och gick, sen åkte jag hemåt! Ikväll blir det bara pappa och jag hemma, han har köpt hem fläskkarré till oss till middag! Snart måste vi båda packa för imorgon bär det av mot St Petersburg, woho!! 




Tack för en härlig dag, bbs! =)

Mot stan!



Ska möta upp Fredrik och Sandra för lunch i stan och även kolla lite i affärer, jag måste växla pengar till Rubles också inför imorgon! Vad kul det ska bli att åka iväg en weekend, och med pappa!! =) Ha en fin dag, vi hörs!

Legendary.



Jayson la ut detta på facebook igår, det var länge sen jag såg detta klippet senast men
blev  då igår påmind  om dessa två LEGENDERNA!  Jag blir så besviken när jag tänker på
många av  dagenssuperstjärnor, VAD  är  dom jämfört med  James  Brown  och  Luciano
Pavarotti?  Eller  varför inte  The Beatles, Michael  Jackson  (and The  Jackson 5),  The
Supremes, Jimi Hendrix etc etc.

Dagens artister som bland annat Katy Perry & Britney Spears (jag är ledsen men hon är
inte talangfull, kvinnan kan knappt sjunga längre då hon kör singback hela konserter!!).
Dagens artister ska hellre bli kända för skandaler eller att de är väldigt vågade istället
för att stå på en RIKTIG talang.

Tacka vet jag artister idag som Lady Gaga, Beyonce, Bon Jovi; Madonna m fl som faktiskt bär en talang.

Torsdag 29 september 2011

Godmorgon! Jag hade ställt klockan på 08.20 imorse, jag trodde bara jag hade snoozat typ 10 minuter men när jag sedan kollade på klockan igen var den nästan 10! Jag är ju ledig idag också men tänkte försöka vrida lite på dygnet så jag kommer i säng ikväll, jag och pappa ska till St Petersburg imorgon och planet går ganska tidigt på morgonen! Jaja, jag gick inte upp halv 1 i alla fall =P 

Idag ska jag hänga med bästa Sander och så måste jag växla pengar! Innan det bör jag städa och fixa med lite tvätt här hemma, vilken LYX jag har haft denna vecka att ha varit ledig i 4 dagar i rad precis innan en tredagars weekend i St Petersburg med min pappa, dock har jag bara liite ångest av att jag måste spara mer pengar till Sydamerika!! Eller jag klarar mig bra egentligen men jag är inte van vid att vara ledig såhär mycket att jag tror det automatiskt ger mig en sån här känsla! 



Dags för frukost, vi hörs senare igen!

So it began

Jag är ett enormt Michael Jackson fan och support för honom och hans oskyldighet i all ära, men när det kommer till hans död tror jag inte på att straffa någon! MJ var beroende av smärtstillande i många år och hade problem med att sova, jag tror inte att Conrad Murray försökte mörda honom utan hade inte Michael fått tag på smärtstillande/sömnpiller av honom så hade han fått tag på det från någon annan doktor! Detta är såklart bara min tro, jag har ju inga bevis men jag tycker bara att alla ska låta Michael vara överhuvudtaget..

Han är död och mår antagligen mycket bättre där han är nu, låt oss minnas honom genom musiken och budskapet han försökte sprida istället för den sorgsna olycklige man som var anklagad för en vidrig sak efter en annan.. Att finna en syndabock i detta fall tror jag inte hjälper någon, det hade varit en annan sak om detta var mannen som sköt John Lennon en vanlig dag för herrans många år sedan.. Det är en mördare, detta tror jag hade lika mycket med Michael Jackson själv att göra som med denne doktor. 

Always love you, MJ!


Artikeln om detta hittar ni här!

Fika & shopping!

Tjo! Äntligen har jag fixat det jag skulle göra på jobbet, nu är allting löst och det känns så skönt (hade lite tider att byta och så)! Nadia hängde på också så när vi var klara med det drog vi till vårt stammisfik och åt lunch, Eugenia kom nån timme senare och joinade oss! Nadia åkte sen hem efter ett tag och då tog Eugenia och jag en lite shoppingrunda vilket var jättekul, Eugenia hittade flera kläder men jag fick nöja mig med ett plagg då jag måste spara pengar! 

Eugenia och jag hade inte setts på jättelänge så det var grymt kul att hänga en kväll, har verkligen saknat henne! Hon ska till Costa rica ett halvår i oktober så vi kommer i alla fall hänga i samma världsdel det halvåret, förhoppningsvis joinar hon mig för nyår!! =) 

Assofta gatuspelare på drottninggatan idag!



Min nya tröja, 199 kronor på Indiska!


Nu ska jag se på film och mysa, länge sen jag kom hem såhär tidigt! =P

Off to town!


Nu ska jag in till mitt jobb och fixa med tider, sen möta upp Nadia och senare även Eugenia! Det blir en lång dag/eftermiddag på stan med andra ord, men ha en fin dag
så hörs vi ikväll, PUSS!

Onsdag 28 september 2011

Hej! Jag drömde något  inatt som  kändes jobbigt så nu vaknade jag upp med en klump i
bröstet! =( Nu sitter jag har vid datorn och försöker skaka av mig det, antagligen fick jag
den äckliga känslan av  dokumentären  som jag  och  mamma  såg  igår..  Vilka  hemska
människor det finns i den här världen, helt sjukt! Så, nu ska jag skriva om annat återigen!
Pratar med tjejen jag ska resa med i Ecuador nu på  Facebook och vi  är båda up for att
testa en salsakurs i Sydamerika, hur roligt?? 

Tänk om man iaf kunde lära sig lite, + prata spanska.. Haha, då är man ju en av dom! ;)
Nä, nu måste jag hoppa in i duschen & käka frukost, ska snart möta upp Nadia som får
joina mig till mitt jobb! Jag ska dit & skriva upp mina tider och så (FINALLY), hörs sen! 



Titta Nadia, jag har ett NYTT nagellack på mig idag.. Duktig jag är, va?

Kväll på Söder med tjejerna!

Tja! Usch, jag och mamma har tittat på faktaprogram om en seriemördare från början av 80-talet! Han var en vanlig familjeman med ett bra jobb och frun var aktiv i kyrkan, själv hade han våldtagit och mördat över 20 kvinnor och flickor (prostituerade & strippor) samt hållit dom fångar i några dagar i hans källare innan han åkte iväg med dom till skogen! Där släppte han dom att springa för sina liv tills han sköt dom, istället för att jaga djur så jagade han människor typ.. 

Nä, ska skriva om annat nu. Nu i eftermiddags mötte jag upp mamma för att fixa vaccin inför Sydamerika och sen mötte jag upp Nadia! Vi tog en runda på stan och åt lite mat innan vi gick till Slussen och satte oss vid vattnet, Dilay kom förbi senare också så firade vi Lil Waynes födelsedag lite haha! Det blev så kallt så efter nån timme gick vi till tuben och åkte hemåt, nu ska jag gå och lägga mig! 

Babsen vid hamnen, flaskan fick stå för Lil Wayne hahah..


Sov gott, så hörs vi imorgon!

Mot stan!


Äntligen kan jag bära mitt kors igen, efter tatueringen var jag inte tillåten att ha på mig
halsband förrän tatueringen var helt läkt!

Dags att bege  mig in till stan för att fixa vaccination & sånt med mamma inför Sydamerika,
jag skulle även svänga förbi jobbet idag men wah vad det aldrig blir av! Får fixa det imorn
(och då SKA  det göras),  dock har jag  lyckats ta mig ut på en  springrunda även idag så
något har jag gjort  bra! ;) Efter jag fixat allt det där med mamma ska jag möta upp Nadia
och hjälpa henne  bestämma om hon ska köpa skor  och jacka,  that's gonna take a loong
time haha! Hörs ikväll =)

Marsmallooooooow!





Nu får vi ta & ses snart, Mr!! Det har gått alldeles för lång tid (typ TRE hela dagar =''O) 
och nu åker du iväg och kommer hem när jag åker iväg, fett sämst och skevt ju!

Vilket framträdande!



Lady Gaga uppträder för ett fan som tog självmord förra veckan pga han var så grovt
mobbad,han blev bara 14 år! Hon  dedikerade låten Hair för honom, nu  när jag lyssnar
på  den förstår  jag hennes budskap i låten och  den är grym! Respekt  för  Gaga, hon
förtjänar att vara där hon är nu! Om ni klickar på framträdandet kommer ni sedan kunna
se när hon uppträder låtar som Born This Way, Judas och många fler! Jag sitter bara här
och ryser.. She makes me miss The King of pop, cause here we have a Queen of pop.

Pannkisar till frukost

Tisdag 27 september 2011

Godmorgon! Vilket fint väder det är ute, solen lyser och det är knappt några moln på himmelen! Idag ska jag och mamma fixa vaccin och lite sånt men det blir inte förrän hon slutat jobba så nu på dagen vet jag inte vad jag ska hitta på! Typ alla jobbar ju, jag ska kanske svänga förbi mitt jobb idag och skriva upp tider för det hann jag inte igår! 

Jag tittade igenom Mikas och hennes vänners facebook nyss, de reser ju runt i Asien nu i några månader och jag blr bara så taggad över att jag själv åker iväg snart igen!! Jag saknar Mika sjukt mycket men detta är så grymt bra för henne och hon är så modig som slängde iväg sig på detta! Resa är det bästa som finns, även om det ibland kan ta en tid att komma på det! 

Gårdagens höstkläder

Måste ju passa på nu när jag får uppleva lite höst, förra året hann jag inte det och
snart åker jag igen! Det är mysigt med hösten, precis innan det blir så vidrigt kallt!

Häng på stan!

Tja! Jag kom precis hem och har placerat mig framför datorn med en stor kopp te, har varit ute på stan hela eftermiddagen och kvällen med Nadia och Dilay! Först kollade vi skor och jacka till Nadia och sen lite på klänning åt Dilay, det blev inget av det haha! Sen har vi bara fikat och snackat skit, det var skönt att komma ut och göra någonting då jag hade suttit inne typ hela dagen! 

Jag blir så uttråkad av att vara ledig, även om det är skönt så blir jag så himla seg och orkar inte hitta på någonting istället! Jaja, det är bara denna vecka och sen åker jag till St Petersburg med pappa och sen i oktober kmr jag jobba jättemkt innan jag åker iväg!! =) 




Hörs imorgon igen, ha en trevlig måndagskväll ♥

Oversize kofta!


Nu ska jag dra in till stan för att möta upp Nadia & svänga förbi mitt jobb och skriva upp alla tider för nästa månad! Ha det grymt så hörs vi ikväll igen!

Hot or not?



Nån tjej la ut denna på facebook idag, tänk så dom har förändrats sen jag och tjejerna
hade vår TH-era för 3-4 år sedan! Jag tycker de ser riktigt bra ut, Bill passar i hans nya
stil sjukt bra! Jag undrade faktiskt hur han skulle se ut i framtiden, spikhår som 40åring
kanske? Haha!

Bättre sent än aldrig!



Nu sticker jag ut och springer! Mamma hade lunch date idag så vi ska ta tag i bankkort och det imorgon så det enda jag behöver fixa idag är lite grejer med jobbet, men först ska jag ta mig genom denna runda så vi hörs sen!

Måndag 26 september 2011

Morrnmorrn! Idag ska jag fixa massa grejer inför Sydamerika, bland annat vaccin och
bankkort! Jag vaknade av klockan vid 9 imorse men snoozade en halvtimme, jag kunde
inte somna igår så jag låg och vred mig till typ kl 2 imorse! Nu sitter jag och knaprar på
ett av mina baotaäpplen (bild längre ner) som den äppelfantast jag är! =) Jag ska snart
ut och springa och sen måste jag städa undan lite i mitt rum, SEN kan jag åka in till stan!

Titta så stora dom är, jag blev helt till mig och köpte tre (åt upp ett igår)


Hörs lite senare igen!

Back on track!

Tjoho! Nu är jag hemma från jobbet och sitter nästan och studsar i datorstolen, jag vill åka till Ecuador nunuNU!! Jag längtar så mycket så jag nästan spricker, JAG SKA FÅ RESA IGEN!! =) Det är så otroligt underbart att leva i sin väska, resa från en fantastisk plats till en annan och inte veta vad nästa dag kommer att ge dig för upplevelser! Nu måste jag bara ta tag i all att-göra-innan-avång! Bland annat att öppna upp ett till konto, fixa försäkring, vacciner etc! 

Det ska jag ta tag i imorgon och jag ska även dra ut och springa om jag fortfarande känner mig frisk då! Jag har varit lite förkyld de senaste dagarna men känner mig bra nu *pepparpeppar* Jag ska lägga mig i sängen och läsa vidare i min Lonely Planet; South America on a shoe string och komma i säng i tid, tänkte ställa klockan på 9 imorgon! 


Just nu!

Gustavs dop!

Vilken härlig dag vi hade det igår, min älskade gudson och kusin döptes ju i Boo kyrka!
Min moster Karin och hennes kille Peter fick sitt andra barn i somras (jag var ju med när
han föddes), så då blev inte bara hennes bästa vän utan även jag utnämnd som gud-
förälder till lille Gustav och fick då igår bära in honom till kyrkan! Efter dopet så var det
mat och dricka i en skola en bit bort, vad roligt det var att träffa kusinerna & alla andra
släktingar igen, en riktigt lyckad dag! =) 

Systrar och mami ♥


Jag och Karins vän blev gudmödrar åt Gustav, jag höll i syster Emma!


Jag och lille Gustav!


Gudmödrarna!



Fika efter dopet! =)


Mamma & pappa började gulla med Gustav, efter det var han fast i mammas famn haha ♥


När systrarna väl börjar..


Lilla kusinen Emma, jag och Viran!


Alla 8 kusinerna, 7 tjejer och 1 kille ♥


ECUADOR, HERE I COME!


Bokade precis en resa till Ecuador, det blir där jag startar i Sydamerika istället för Kuba då min vän hoppade av resan! Nu ska jag istället möta upp en svensk tjej som kommer vara där sen 3 veckor tillbaka, Louise heter hon och verkar som en jättegullig tjej! Soon I'm out exploring again =)

Gudmor åt Gustav Hans♥





♥ Fler bilder från gårdagens dop kommer upp senare idag!

Söndag 25 september 2011

Godmorgon! Guud så skönt det var att vakna upp HEMMA! Jag har sovit borta så många dagar på den senaste tiden och har då behövt starta dagen med en timme på buss och tunnelbana för att komma hem! Hur som helst, igår var Nadia och jag på middag i stan för att hon ville testa att gå ut i hennes nya kavaj (SOM HON SEN INTE ENS HADE PÅ SIG), så vi gick till en restaurang och beställde 2 bufféer och satt sen där i 1,5 timme och ÅT! 

Vi båda typ rullade därifrån i matkoma, jag hade typ kramper i magen haha! Vi åkte då till Söder i alla fall och drog in till kvarnen en stund, senare kom även Sandra, Sofia, Jossan, Cissi, Elvira och Daniel för att joina! Cissi flyttar till New York imorgon för den här terminen så vi fick säga hejdå igår, snyft!! Vi kommer typ inte ses förrän nästa sommar, tacka vet jag skype och internet i övrigt! 

Vi stannade inte så länge på Kvarnen igår då vi alla var ute i fredags, utan drog runt halv ett-tiden! Såklart hade jag då typ 2 timmar tills min buss skulle komma men som vanligt gick jag genom halva stan för att bränna tid hehe! Jag kom hem halv tre imorse och somnade ganska fort, vi drack knappt nånting igår så idag känner jag mig bara lite trött!  

En romantisk middag för två på Pong igår ;) Drog inte upp kameran förrän efterrätten,
vi var för upptagna med all mat innan haha! Vilken matkoma vi hamnade i efteråt! -.-


Nu ropar mamma att det är frukostdags, hehe precis som när jag var liten! Hörs senare ♥

PONG


Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon!

MEST & KVARNEN



Tack pps för igår, hade en jätterolig kväll!

Dags för dop!

Är hemma hos Nadia nu och har precis duschat, hon bor ganska nära kyrkan så det var lika bra att vara här innan! Kvällen igår var jättenice, bilder från det + dopet kommer i eftermiddag! Ha en fin dag ♥ 


På Emmas dop förra året  ♥ 

Pub time!

SKULLE PUBLICERATS IGÅR KVÄLL MEN DET VERKADE INTE VILJA FUNGERA

 
 
2 härliga utekvällar på Söder sommaren 2010

Ikväll ska drickas gott vitt vin med vänner! Jag ska till Söder med bästis + flera av mina andra vänner och dricka vin på nån pub! Imorgon är det dags för dop så det blir nog inte allt för sent ikväll, vi hörs i varje fall imorgon igen ♥

Hemma och vänder!

Jag lyckades hitta en fin present till lilla Gustav, nu har jag precis duschat och ska snart bege mig till jobbet! Ett 5-timmars kvällspass blir det idag, senare ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men jag antar att jag kmr hitta på någonting.. Jag tror att jag har bestämt mig för hur jag ska göra med min Sydamerikaresa så det måste ju firas lite, min vän Eugenia vill att jag ska med ut och dansa men jag antar att kvällen kommer sluta upp med min fina Marcello after all, haha! 

Nämen jag får se hur jag gör, det skulle vara nice att dra ut på Söder en sväng så jag får ringa runt till vännerna och se vad som händer! Hur som helst så hörs vi när jag slutat jobbet ikväll igen, ha det bäst och hoppas ni får en grymt härlig fredag! 

På jakt efter doppresent!

Nu ska jag följa med Marcello ner till Nacka forum och leta doppresent till min gudson/
kusin som ska döpas imorgon, vad köper man?! Har fått massa tips men känner lite
extra press på mig som gudmor, vill ju köpa nånting bra! har ni några tips?


Jag och min gudson precis efter han fötts!

Fredag 23 september 2011

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, jag vaknade upp av ett sms från Nadia och märkte att Marcello redan hade gått upp! Typ varje morgon är det jag som vaknar först men idag hade han varit vaken sen typ nio, he is wierd! Igår lyckades vi faktiskt ha filmkväll, men det blev en amerikansk romantisk komedi igen då skräckfilmen vi skulle sett hade för dåligt ljud!

Jag kommer faktiskt inte ihåg vad filmen som vi såg hette, men Adam Sandler och Jennifer Aniston var huvudrollerna i alla fall! Idag ska jag jobba i alla fall men börjar inte förrän kl 17, så jag har dagen fri igen! Marcello börjar dock kl 13 så idag kanske jag åker hem emellan i alla fall!

Nadia ska som vanligt tagga oss på någonting när vi är här hos Donross, igår blev
det visst en godispåse!

Movie night!

Nu är jag hemma hos galna syskona Donross, haha! Jag mötte dom i Forum så gick vi ner till ICA Maxi för att handla mat inför kvällens filmkväll! De lagar Pasta carbonara och efter det blir det massa choklad och chips, mwah! Måste ju njuta lite av sista lediga dagen för sen jobbar jag hela helgen! Nadia är påväg hit också as always, nu ska jag vara social men vi hörs imorgon igen!


ICA Maxi sålde ut denna för 10 kronor då den inte är så populär, I loove it!!

Fika sen filmkväll!

Nu ska jag möta upp Nadia och Dilay i stan en snabbis, sen ska Nadia och jag hem till Marcello för filmkväll (nu SKA vi lyckas)! Antingen blir det Braveheart eller typ Armageddon, nån långfilm i alla fall.. Hur soft det än är att vara ledig såhär så ska det faktiskt bli skönt att jobba imorgon för att få göra någonting igen, jag är van att vara ledig ca 3-4 dagar i månaden lixom! 

UPDATE! Eller nej ungarna ska fan fika på andra sidan stan så jag orkar inte möta upp dom nu haha, åker direkt till Marcello istället så kmr de dit sen!

Gårdagens ögonskugga

Flera vänner till mig är så duktiga på att lägga ögonskugga att jag aldrig känt behov av att göra det själv! Igår hade dock Elvira inte tid när jag verkligen kände för att ha på mig ögonskugga så då testade jag själv och det var ju inte alls svårt! Okej, tittar man väldigt nära så är det väl långt från perfekt men jag (som har noll koll på hur smink egentligen "ska" ligga) tycker ändå det såg bra ut! =P 


Ännu en ledig dag!

Tjabba! Nu är jag äntligen hemma och är nyduschad, det är enda nackdelen med att sova borta så mycket att man går runt i samma kläder 2 dagar (orka släpa ombyteskläder varje dag)! Idag när Marcello drog till jobbet så gick jag över till Nadia och hängde hos henne nån timme och fick testa på ett av hennes hundratals nagellack, haha kvinnan är besatt! Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Bonnie, vad jag hade saknat henne! Vi fikade i några timmar och uppade varandra om det senaste (båda hade ganska big news) så det tog sin tid! 

Vi gick även förbi ÖB för att köpa lite nödvändigheter, det är så smart att handla typ schampoo, tvål, tandborste och såna saker där istället för ICA eller någon annan butik.. Man får det ju för halva priset! Sen skulle jag inte handla mat där utan det gör jag hellre på en "vanlig" butik då urvalet är större och t ex konsum har mer KRAVmärkta varor vilket jag tycker är viktigt.

Nadias lilla nagellacks-samling!


Nu ska jag softa här hemma en stund, ikväll blir det antagligen fika med tjejerna då jag
jobbar kvällspass imorgon!

Torsdag 22 september 2011

Goodmorgon! Marcello och jag sitter vid frukostbordet med en varsin laptop in our faces, socialt! Igår var i alla fall vi och Elvira & Nadia på bio och såg Friends with benefits, den var exakt vad vi förväntade oss! Alla dessa amerikanska komedier fungerar på samma sätt, den enda skillnaden kan vara hur dessa två människor träffas! Sen är det alltid samma att de börjar umgås och blir kära, nåt händer så de blir osams och i slutet blir det nåt klyschigt romantiskt make up och de lever lyckliga alla sina dagar!

Jaja, vi förväntade oss det och det var ganska komiska scener ibland så vi fick skratta! Efter det åkte Elvira hem och jag följde med Nadia och Marcello till Nacka och kollade på TV, Marcello och jag somnade runt 2-3 inatt! Idag ska jag träffa bästis och luncha, vi har inte setts på några veckor så hon har ingen aning om mina senaste planer så vi har mycket att uppdatera varandra om! Yes, jag är ledig idag igen och det börjar bli både stressande och jag känner mig rastlös! Jag jobbar i alla fall hela helgen vilket känns bra, behöver jobba mycket nu inför resan!

Marcello och jag just nu, just like any other morning!

New pink!



Shit vad många bilder jag tagit på mig själv idag, haha värsta egobloggen! Kände idag
för att klä upp mig lite då jag köpt en ny tröja och även sminka mig så denna dag får
bli väldigt ego! Imorgon går jag väl tillbaka till osminkad-men-tar-en-webcambild-per-
dag-iaf! Ikväll är det i alla fall bio som gäller för min del! Ska in till stan och möta upp
Viran, Nadia, Marcello och Stella nu för att dra och se Friends with benefits! Förväntar
mig en helt förutsägbar, amerikansk, romantisk komedi! De filmerna kan faktiskt vara
ganska underhållande så det blir nog nice!

AUTUMN

Möta Shawty!


Drar in till stan en sväng oduschad och ofräsch haha, Nadia stressa mig så mycket för hon redan är i stan och har tråkigt! Vi ska i alla fall bestämma bio för ikväll och sen måste jag köpa legins (som ni ser ovan), vi hörs igen när jag kommer tillbaka hem ♥

FÖRKYLD



Tur att vädret tillåter mig att sitta inne idag! Denna dag ska spenderas framför datorn och
söka upp flera grejer kring Sydamerika, bland annat finna en resepartner! Wish me luck.

Onsdag 21 september 2011

Godmorgon! Jag fick min träning inatt i alla fall, precis efter jag sagt hejdå till Marcello och Nadia så ser jag att tunnelbanan är avstängd mellan östermalmstorg-ropsten i båda riktningarna pga växelfel!! Jag hade kollat upp på SL så jag skulle hinna med min sista buss men såklart missade jag den eftersom jag behövde åka till Tekniska högskolan och sedan ta ersättningsbuss därifrån till ropsten! 

Jag träffade i alla fall en skön kille på vägen som jag började prata med, han var från något land i Mellanöstern (var svårt att höra vilket land) men pratade ändå okej engelska! Han visste inte var han skulle gå men ville till Gärdet i alla fall så han gick med mig och vi pratade på! Han hade flyttat hit för jobb och hans flickvän var i England för att lära sig engelska, senare hoppades han på att hon skulle flytta hit! 

Jag tycker verkligen om att träffa på människor från andra länder, det slutar ofta upp med att jag ställer dom flera frågor om deras liv och hur de hamnade just här! Det är så intressant att träffa en människa jag inte vet någonting om och sedan få höra en del av deras liv, helt plötsligt har denna människa någon slags betydelse efter bara några minuter! Detta är det bästa med att resa och träffa andra människor på vägen, snart är det dags!!

Jag missade tyvärr dock bussen och fick gå från Ropsten, 5 km!! Jag hade smsat Nadia
och bett henne sitta uppe tills jag kom till skogen för då ville jag ha henne i telefon, så
gullet satt uppe och väntade till typ halv två då jag ringde haha! I övrigt älskar jag natt-
promenader, spec om man har ipoden! + att inatt var både stjärnor & månen framme! =)

Fika med Nadia och Marcello

Jag som hade bestämt mig för att åka hem direkt efter jobbet, jag tackade t o m nej till vinkväll med erica och sandra! Sen smsade Nadia och ville fika, först sa jag nej men sen hade jag ingen lust att åka hem direkt längre, så nu står jag på slussen och väntar på henne och Marcello hehe! Imorgon SKA jag lyckas träna i alla fall!! Vi hörs imorgon igen i alla fall, puss!

Kvällsrast!

Tja! Dålig uppdatering idag men jag har hängt i stan hela dagen! Jag följde med Stella till Nacka forum och det slutade med att jag hängde i Marcellos butik tills han fick lunchrast, då käkade vi hos Stella en timme! Efter det åkte jag faktiskt in till stan och mötte upp Sandra och Erica som satt på ett pizzahak och bakisåt, haha! Nu är jag på jobbet och slutar inte förrän 22.20, så det blir ingen mer uppdatering förrän sent ikväll!

Tills dess kan ni roa er med Miranda Hart-klipp, SÅ ROLIGA!
 

Donross, du har gjort mig beroende!

Tisdag 20 september 2011

Godmorgon! Tror ni det blev nån bio igår eller? Marcello och jag har inte ens lyckats ha en filmkväll för vi pratar för mycket, så igår hamnade vi på Ojojoj med ett varsitt glas vin! Vi åkte dock hem till honom redan efter en timme och tittade på avsnitt efter avsnitt av Miranda Hart, det är en brittisk serie om en kvinna som har typ all otur i världen haha! Marcello har tjatat på mig så länge att jag ska se den så nu gjorde vi det and I love it!

Idag jobbar jag kvällspass så jag har hela dagen ledig, får se vad jag ska hitta på men borde försöka träffa Niklas då han flyttar tillbaka till London imorgon! =( Eftersom jag drar till Sydamerika senare i höst så kommer vi inte ses förrän nästa sommar igen, wah!

Nu måste jag dra, Stella ska till jobbet! Vi hörs senare ♥

India is very upset with me.



Jag lovade ju Indien att ha på mig mer färger men det går inte!! Dock har jag alltid Indien på mig, jag köpte parfym i oljeform som doftar fantastiskt och bär varje dag plus att ikväll har jag på mig min favoritring som jag köpte i Puri i Indien! Nu ska jag möta upp Marcello, vi hörs imorgon ♥

"Söndags"middag!

Nu är hela familjen samlad (förutom storebror) för middag, eftersom vi alla varit lediga idag så känns det som söndag! Snart ska jag dra mig in till stan och möta upp Marcello för bio, sen sover jag nog hos honom som vanligt! Dock ska vi vända tillbaka dygnet denna gång och inte sova bort halva dagen, han börjar jobba ganska tidigt imorgon bitti så då ska jag lyckas gå upp med honom! 


Köttfärssås och spagetti med roccula, det slår aldrig fel!

BRAIDS



Mamma och pappa kommer hem närsomhelst från kryssningen, tydligen vann mamma en ny kryssning på en musikfrågesport idag på båten haha! =) Nu ska jag vara lite social med päronen och ikväll ska jag och Marcello på bio, Colombiana it is!

Kuba.. Ensam?

Nu har jag funderat ett tag och funderar faktiskt på att åka till Kuba själv trots allt, min vän hoppade ju av vår resa för mindre än en vecka sen och sen dess har jag varit helt kluven med hur jag ska göra resan! Men jag tycker om att resa själv och möta underbara människor på vägen att hänga med, då slipper jag vara beroende eller anpassa mig efter någon annan. Jag har lite olika idéer om hur jag ska åka vidare efter Kuba så det löser sig nog, gah det är bara 1,5 månad kvar tills jag åker! 


Det ska bli så skönt att slippa en grå iskall vinter igen!

Måndag 19 september 2011

Godmorgon, som ni märker har jag och Marcello totalt vänt på dygnet!! Vi somnade runt
4 imorse och gick upp vid 13-tiden idag, som tur är så är vi båda lediga och det är jätte-
tråkigt väder! Jag står dock ut med det här vädret för om 1,5 månad så åker jag till det
tropiska klimatet i Sydamerika istället! =) Jag kommer även blogga därifrån så det är bara
att följa min långa resa än en gång som ni gjorde när jag var i Indien! 

Btw, idag fyller min tatuering en vecka och har läkt jättebra! 


Vi hörs lite senare!

Mys hemma hos mig med Marcello!

Hej på er som fortfarande än vakna! Det blev en senare uppdatering än väntat, Marcello och jag fastnade i soffan med chips och dipp! Jag slutade ju så sent och höll precis på att missa bussen i ropsten, som tur var så hade Marcello åkt dit i förväg (jag kom ju direkt från jobbet) så han lyckades hålla kvar bussen! Nu ska jag vara lite social igen men jag ville bara uppa lite fort, vi hörs imorgon igen! 


Påvägen hem från jobbet!

@ Work!

Tjo! Jag tycker så synd om Marcello, han behövde ju gå upp tidigt imorse för att jobba medan jag sov vidare i typ 3 timmar till! Sen hade jag typ misshandlat honom i min sömn också (jag sparkar och rullar runt som ett monster i sömnen, jag kmr aldrig glömma när Mika berättade om att hon haft en typ brottningsmatch med mig en natt), men jag är utvilad ivf! =P

Vid 12-tiden åkte jag hemifrån Marcello i desperat behov av att hitta någon att hänga med, det kändes så onödigt att åka hem emellan då jag ändå börjar jobba kl 16! Som tur var så hängde Sandra och James i stan så jag kunde haka på dom! Vi lunchade ihop och pratade i några timmar, nu har jag precis kommit till jobbet mätt & belåten! Ikväll ska Marcello och jag softa hemma hos mig för en gångs skull istället för att alltid vara hos honom haha!

Vi hörs sent ikväll igen när jag är hemma, puss ♥

Bilder från igår!

Marie, Mikkan och Elin igår på Snaps! =)


Med min cissi! 


Jag gav Marcello detta halsband med en rosequartsten och han använder den flitigt! =)


Fotade inget på Laroy, det går ju inte när den där rökmaskinen sabbar bilderna iaf!
Men här är lite bilder från galna Hells Kitchen i alla fall, SÅ mycket folk det var där inne!



VI FÅR INTE PLAATS DET ÄR SÅ TRÅÅNGT! hahaha



Tack för en härlig kväll alla brudar plus Marcello, tänk att med er så är Stureplan kul! ;)

Söndag 18 september 2011

Ska börja detta inlägg med 2 stora GRATTIS till världens bästa mamma och min fina vän Mikkan då båda fyller år igår! =) Igår hade hade vi ju middag hemma för mamma och sen åkte jag in till stan och mötte upp Cissi och Marcello för att dra till Snaps, där satt Mikkan och några av henens vänner för att fira att hon snart fyllde år! Mikkan och jag hade inte setts på säkert 6 månader så det var ett käärt återseende, vi och Cissi satt och skrattade som galningar åt alla våra minnen! Vi har känt varandra sen högstadiet!

Vid 23-tiden så drog Cissi, Marcello och jag till Laroy för att möta upp Nadia för att dansa resten av natten! Jag har inte dansat såhär mycket på sjuukt länge, det var askul! Jag vet att jag säger att hiphop rnb inte är min typ av musik, men när jag är ute så ÄLSKAR jag det haha! Jag kan även ganska många låtar då Jayson spelar mycket äldre hiphop som jag lyssnade på är jag var yngre, sen kan jag även mycket då jag hänger med hiphopbrudarna Nadia, Kenza osv.. The music is growing on me hehe.

Vid 1-tiden kom även Humlan och Kenza till Laroy och joinade oss på dansgolvet, vi stannade allihopa tills dom stängde! Vi gick senare förbi Hells Kitchen en snabbis men vi stannade knappt en halvtimme, det var ganska skönt för shit så trött jag var! Vi kramade alla hejdå så drog Nadia, Marcello och jag tillbaka till Nack (med ett stopp på mcdonalds vid Slussen såklart). När Marcello och jag kom hem så somnade vi inom fem minuter, vi var båda helt slut!!

Jag på Snaps igår, fler bilder kmr senare!


Mot vimlet!



Ut i vimlet med vännerna, vi hörs imorgon igen!

Myskläder



Så skönt att glida runt i myskläder, mamma blev glad för presenten Viran och jag gav
henne och middagen var god! Nu ska jag börja sminka mig inför kvällen, då blir det All in!

Fira mamma!

Viran, pappa och jag ska laga middag åt mamma ikväll och ge henne lite presenter för imorgon är hennes 49årsdag! =) Jag kom hem för en liten stund sen och slängde mig in i duschen typ direkt då jag missade bussen och blev tvungen att gå från lidingö centrum! Det var skönt med en promenad ute i solen men ugh så svettig jag blev i alla mina svarta kläder, nu är jag fräsch i alla fall och snart ska mamma fixa 2 flätor i mitt hår så jag får ett vågigt svall ikväll! 

Ikväll blir det stureplan återigen, dock kanske jag startar med några polare på Söder innan.. Det beror på hur sent födelsedagsmiddagen för mamma blir ikväll, den prioriteras ju såklart först för världens bästa mamma! 

Just nu

Lördag 17 september 2011

Morning! Vaknade precis upp här hemma hos Marcello och såg att solen lyser ute! Min första idé var att jag kanske ska ta en promenad hem, men haha sen kom jag på att det är ca 2 mil härifrån så jag kanske var liite överambitiös! Igår hängde vi alla i alla fall på Retro vilket var jättesoft, det var länge sen vi alla var ute och pubade (iofs så saknades massa människor igår också men aja).

Det blev inte så sent i alla fall, Nadia och Marcello drog tidigare och åkte till Mcdonalds i Nacka medan jag stannade kvar på puben! Dock nån timme senare så åkte Niklas, jag och David till Nacka och joinade Marcello och Nadia då alla andra skulle börja rulla hemåt i alla fall! Idag är jag faktiskt ledig då vi ska fira mamma som fyller år imorgon! =) Eftersom mamma och pappa ska på kryssning imorgon (julklapp från amanda och elvira från förra året) så firar vi henne idag!

Fotade ingenting igår dessvärre då typ alla mina vänner hatar kameran men jag kan
istället lägga ut en bild som Marcello och Stella taggade på Nadia igår då de tyckte att
bilden påminde om henne, HAHAHAHAHAHA!


Vi hörs senare idag när jag är hemma igen, passa på att dra ut i solen allihopa! =)

Löningsutgång!

Tja! Slutade precis jobbet och ska nu möta upp Marcello, Måns och Nadia för att sedan dra vidare till en pub här på Söder! Vi ska möta upp massa jobbarkompisar till mig och puba hela kvällen lång, woho första gången på ages som jag är ledig en lördag! =) Det är även många polare som jag inte träffat på länge som ska dit ikväll, woop woop! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon ♥


Kör på denna tunika ikväll, haha måste köpa lite nytt snart för jag sönderanvänder allt!

Släpp Kanye West-kvällen, snälla!

Nu får det vara nog med denna Kanye West-yra! NEJ det var inte det största som någonsin hänt mig, han är bara en vanlig människa!! Såklart det var coolt att gå ut en kväll med en världskändis men that’s it! Som att inte alla Bon Jovi-konserter jag varit på slog det, eller alla mina resor (spec Indien), studenten osv osv. Det var en utekväll med en stor kändis som är känd inom en musikgenrer där jag kan typ 2-3 låtar totalt, han är inte ens en människa som jag personligen ser upp till eller beundrar!

Dock var han en schysst kille som skapat mycket inom musikvärlden, självklart visste jag vem han var men kan knappt en låt han har gjort för det inte är min typ av musik. Som sagt, det var en ball kväll men SOFTA! Och nej, jag skulle aldrig klä av mig eller slampa min väg fram för att få festa med nån kändis, jag har haft chansen med Tokio Hotel när vi hamnade i samma hotellbar och det har hänt med flera andra kändisar också men jag har hellre då valt att inte ens gå in än att klä mig sådär och erbjuda min kropp! Vi tjejer ska ha en högre självrespekt än så, det är ju förnedrande! Ja, dom är kända men det betyder inte att dom är bättre människor som är värda mer än någon annan!

Det är sjukt hur många av er som kommenterar skriver "och så hade du gjort såhär", "du hade reagerat såhär"! Vilka fan är ni att säga hur jag skulle reagera och tänka? Om ni tänker så som ni anser att jag tänker, ta då en rannsakan på er själva istället.

Fredag 16 september 2011

Nu har jag vänt på dygnet! Jag vaknade för en halvtimme sen (har alltså sovit igenom mina alarm) och hinner inte dra ut och springa som jag hade planerat, fan! Aja, nu måste jag slänga i mig frukost och sen åka till jobbet men jag uppar förhoppningsvis igen på min lunch, ha en fin dag! =) 


Nyduschad och redo att gå direkt efter jag hällt i mig teet och käkat upp ägget, stressad!

Ett år sedan - mot Indien 15 september 2010!





Idag för ett år sedan var Sandra och jag påväg till Indien, ett halvårs äventyr i det
underbart fantastiska land med så mycket kärlek! Vad jag växte under det halvåret
som människa på flera olika plan så denna resa kommer jag aldrig att glömma! 

Läs om vår resa HÄR

Home sweet home!

God kväll! =) Dålig uppdatering idag men så blir det när jag jobbar, nu är jag hemma i alla fall och tänkte fixa mig en kvällsmacka innan jag hoppar in i duschen! Imorgon jobbar jag också men börjar inte förrän kl 13 så då ska jag hinna träna innan!! I helgen kommer det bli utgång både fredag och lördag som det ser ut nu, så jag behöver nog få i mig lite energi innan det hehe.. 

Jag hade en jättemysig dag i Nacka forum med Niklas idag, vi drack först kaffe och te hon Stella innan vi gick runt i forum och letade present till min mamma! Jag har saknat min Niklas jättemycket och snart flyttar han tillbaka till London igen, jag minns de ggr jag ringde honom från Indien och fick nästan tårar när jag hörde hans röst.. Min otroligt fina vän! 

Flera år gammal bild på mig och Niklas 

ACOUSTIC VERSIONS







Jag älskar nya versioner av låtar, inte remixes men gärna akustiskt eller med ett annat sorts sound! Bon Jovi är grymma på att göra det vilket gör att deras musik har så mycket variation, det är så härligt och avslappnande att lyssna på dessa akustiska versioner!

Min Niklas!

Jag letar desperat på facebook efter någon att hänga med idag, så loggar en av mina bästa vänner in; Niklas! Han bor egentligen ut åt hagsätra-hållet och jag på andra sidan av stan, men så kom vi fram till att vi sitter typ 1 station ifrån varandra i Nacka;



Så nu måste jag hoppa in i duschen fort och sen glida ner till Forum! Jag hinner bara softa där i en timme eller något dock för en arbetskamrat ringde precis och bad mig jobba ikväll för hon har blivit sjuk, yeaay äntligen ett jobbpass!!

Torsdag 15 september 2011

Godmorgon! Idag är det inte vilken dag som helst för det är lööning!! =) Vad jag behövde den, jag hade typ 57 kronor kvar på mitt konto (jag la ju över mycket på sparkontot men har sedan en summa som jag har kvar att leva på varje månad)! Hur som helst, Marcello väckte mig typ nyss och sa att han behövde dra till jobbet men att jag skulle låsa innan jag drog, shit vad sent det blev igår! Nadia kom över också så vi satt på balkongen och pratade till typ tre lr halv fyra imorse!

Jag typ längtar tills jag ska jobba imorgon, jag kan inte hantera att vara ledig såhär många dagar i rad längre för jag vet typ inte vad jag ska hitta på! Jag är van vid att
vara ledig ca 1 dag i veckan och då trycka in allt på den dagen, inte fyra dagar i rad!

Mitt första provsmak av Macarons, så sjukt gott det var!!


Ost och kex-kväll, I loove it!


Nadia är fem år som äter maten på det här sättet, alltså skär upp kött i småbitar innan!

Ni skämmer bort mig, syskona Donross!!

Ikväll bjuder Stella på braziliansk stek med klyftpotatis och ungsrostade morötter och champinjoner,marinerat med en ljuvlig olivolja-vitlök-basilika marinad. Till det en härlig kantarellsås! Efter det ska vi äta ost med kex och rosévin, hur bortskämd blir jag här?? Nadia, du får öka farten om du vill ha nåt haha!



YUM!!

Mot Nacka!

Tröjan fick jag av Stella hehe, hur snäll är hon??

Marcello ringde från jobbet och sa att han inte slutar förrän åtta men att jag kan åka hem till dom innan för Stella är hemma, vi ska typ baka eller nåt annat kul tills Marcello kommer hem! Då ska han jag jag på någon utställning som hans kompis har med sin skola, senare kommer säkert Nadia över också! Just nu sitter jag och msnar med min bästa Mika, fasen vad jag saknar henne men hon verkar ha det så bra i alla fall! Vi hörs ikväll igen, puss ♥

LEDIG

Idag har  jag tvättat lite kläder,  that's all! Annars har jag bokstavligt talat vandrat mellan
TVn och  datorn,  jag skulle  åkt in till stan  och hängt med  Filip men han  hann inte innan
träningen så vi  får ringas senare  istället.. Det har  faktiskt varit skönt att  bara ligga och
dega hela dagen, samtidigt som  mitt liv helt plötsligt känns så värdelöst när jag gör såna
ovärda saker hah! Jag har inte ens vågat mig ut på en springrunda för tatueringens skull,
plus att jag antagligen skulle blåsa bort i denna storm! 

Gått runt med en tofs på huvudet och min älskade sjal från Indien hela dagen, hade
glömt bort den här sjalen så när jag hittade den blev det ett kärt återseende! =)


Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen dra över till mitt andra hem, Nacka!

BREAKING DAWN part 1 Trailer



Jag har läst de engelska böckerna om och om igen, de älskar jag men har inte varit alls så imponerad av filmerna! Men den här trailern känns faktiskt bättre, jag kommer antagligen se filmen i Sydamerika och det ser jag fram emot! =)

Vad min tatuering står för.

Jag har fått flera förfrågningar om vad tatueringen handlar om och om den är från Michael Jacksons låt. Meningen är det sista Michael Jackson säger i låten Man in the mirror, ni som hört låten förut och lyssnat på texten vet vad låten står för! If you want to make the world a better place, take a look at yourself and make a change! Det var denna låten som påverkade mig till att åka och jobba gratis på en skola i fem veckor i Indien, varenda gång jag tänker på den här texten så pushar det mig till att vilja förändra och jobba på det inom mig själv! 

Michael Jackson har en stor plats inom mig och hans musik har påverkat mig så mycket, hans budskap var verkligen det han sa varenda dag, L O V E! Så den är inspirerad av honom och orden från hans låt (alltså vad hela låten handlar om) men tatueringen är även om så mycket mer! Tatueringen står även för att Make a change i mitt eget liv, våga testa nya saker och våga förändra! Jag vill inte stå och stampa i samma fotspår utan utmana livet istället, inte vara bestämd på vilken sorts person jag är utan jag kan vara vem och vad jag vill! 

Jag påverkar inte heller bara mig själv, utan även många andra! Som min vän Annika sa till mig igår "Tänk alla som går bakom dig på stan eller nåt och möts av meningen i din nacke, vilken peppande mening att läsa! Som en undermedveten tillsägelse", även andra vänner till mig har använt meningen när de stått och velat mellan 2 saker och sedan bestämt sig att "ja, nu ska jag göra skillnad i mitt liv" och valt den nya vägen!

Helt nygjord.




Onsdag 14 september 2011

God morgon allihopa! Idag är det ett riktigt dåligt väder ute, perfekt väder för Tillan att pallra sitt arsle till gymmet som inte hänt på hela sommaren! Annars har jag inte så mycket för mig, jag är faktiskt ledig idag igen för tredje dagen i rad! Det behöver jag nog med tanke på nyheten jag fick igår om min nästa långresa, vännen jag skulle åkt med har hoppat av så nu står jag i ett vägskede om hur jag ska göra! 

Det är därför jag har lite mycket i huvudet just nu, jag vet inte om jag vill åka dit och hoppa på någon spanskakurs eller åka som jag gjorde senast (hitta någon resekompis på backpacking.se) eller om jag bara ska åka dit själv och hitta några softa människor på första bästa hostel att resa med! Jag tror inte jag vågar det sistnämnda, det hade jag gjort om jag skulle till Indien igen men Sydamerika är helt främmande för mig och jag pratar inte ens språket flytande! 

Vilsen liten backpacker efter endast några dagar i Indien! 


Ett halvår senare, efter att ha rest runt hela Indien! 


Imorgon är det exakt ett år sedan Sandra och jag drog till Indien, då har jag ALDRIG
trott att jag skulle sitta ett år senare och planera min nästa långresa direkt haha!

Nattinlägg

Jag har precis pratat i telefon med Nadia i nån timme i stormen, shit vad det blåser ute! Jag valde ändå att ta en promenad runt kvarteret och passade då på att ta två äpplen från någons äppelträd som stack ut utanför trädgården, så himla goda dom är nu på hösten! Nadia börjar garva om hur besatt jag är av frukt, det spelar ingen roll om jag är ute och går eller är på en uteservering i stan, jag har typ alltid ett äpple i handen!

Jag måste säga att det har varit riktigt mysigt att komma hem ikväll och prata med mamma och pappa, jag har saknat de båda! Sen ska det även bli skönt att sova i min egen säng inatt och kanske gå upp imorgon för en springrunda (om jag inte blåser bort), dock åker jag nog tillbaka till Marcello och Stella imorgon för jag saknar dom redan också, hehe!


Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig tillbaka till mitt andra hem, norra Indien.

En dag på stan med vänner

Hej på er! Vilken lång dag det har varit, först fick jag riktigt jobbiga nyheter som jag var tvungen att bearbeta! Efter jag smälte dom så gick Marcello och jag till Nacka forum och mötte Sandra för att luncha ihop, vad jag hade saknat min storasyster Sander!! Vi åt lunch och chillade i några timmar innan vi gick tillbaka hem till Marcello och drack te och kaffe på balkongen i några timmar, sen var det dags för mig och Sandra att åka! 

Jag åkte hem till Lidingö på första gången på länge kändes det som, jag skulle möta upp Jossan och Cissi (men såklart åkte jag fel på min egen ö, shit..) för att fika och Sandra skulle hem! Det var så kul att träffa tjejerna igen, Cissi åker till New York om 2 veckor för att gå en utbildning så vi måste verkligen passa på att ses nu innan hon drar! Jossan är i alla fall trogen och är hemma (iofs drar jag också snart mehe..) 

Lunchen på cafét Stella jobbar på, en jättegod Skagenröramacka!


Mina fina brudar Jossan och Cissi (och Astrid i telen) på Wayne's Coffee på kvällen! 


Nu är jag hemma i alla fall med en stor kopp te, jag lyckades få mamma att hjälpa mig att smörja in tatueringen och både hon och pappa gillade den! Ha en fin kväll allihopa ♥

Nya 2 and a half men



Charlie Sheen ska vara där, annars bör det inte vara en show!!

IL PIATTO



Tröjan jag fick av Stella, från Gina Tricot tror jag!


Ha en fin dag allihopa, nu åker Marcello och jag till restaurangen där Stella jobbar och softar med min Sandra också! Senare ska jag träffa Cissi och Jossan, vi har MYCKET att uppdatera varandra om! Ikväll ska jag sen vara hemma med mamma, vi har ju inte setts på flera dagar då jag har varit hos Marcello så mycket! Vi hörs i eftermiddag/ikväll igen ♥

Today In Music History






Denna dag år 1987 kickade Michael Jackson ingång sin första soloturné, BAD tour som höll på i mer än ett år! Se bara klipp från den turnén och inse hur MASSIV den var, hade gjort mycket för att få ha upplevt den!

Tisdag 13 september 2011

Godmorgon! Jag vaknade upp av att Stella stod bredvid mig och ba "Tillaaaaaaaaaaan" när jag kollar upp håller hon fram en tröja som hon vill ge till mig! Haha, ett ganska nice sätt att vakna upp på, direkt efter det flög jag upp och tittade mig i nacken, det sitter ju en UNDERBAR tatuering där haha! Jag har nog börjat gå på Stellas och Marcellos nerver snart tror jag hehe. Gah, vad sjukt det känns att vakna upp med en tatuering i nacken, but I LOVE IT!! Jag har så sjukt himla nöjd och det känns helt galet att jag ÄNTLIGEN har gjort den!

Alla mina nära och kära har hört mig prata om denna i flera år, så det var verkligen på tiden! Samma sak med Kenzas tatuering, hon har pratat om den så länge och den blev också jättefin! Fler av er har frågat om hennes tatuering men hon kommer lägga upp den själv när den har läkt så det är ingen idé att ni frågar mig, det är upp till henne då det är hennes tatuering! Så, då var det sagt. Idag då, jag är faktiskt ledig (gah, måste jobbaa) och har dagen fri!

Jag ska nog hänga med storasyster Sandra, vi har inte setts på typ en vecka vilket är galet för oss! Nadia, Marcello och jag var förbi jobbet igår och då träffade jag Sandra snabbt och det var som ett återseende efter flera år typ haha, plus att min älskade Niklas kom förbi också och jag saknat dom båda! Ikväll blir det nog lite Coop-utgångar då det är löningshelg för vår del, yeaay!

Vi tre i tatueringsstudion igår när min tatuering gjordes, det känns så himla sjukt att
det är gjort! Jag är så himla lättad att jag är 100 % nöjd med den!! =)




Nu ska jag väcka Marcello så han kan titta på min nya tröja och smörja in min tatuering, its my new baby now!

Lite fler bilder från idag


  
 
  
  



Är nu hos Marcello och äter pasta, Nadia är påväg hit som vanligt också! Jag sitter och stirrar på min tatuering hela tiden och är så nöjd, springer dock runt som ett litet barn och oroar mig för den så Marcello får smörja in och lugna ner mig haha! Vi hörs imorgon igen :)

TATTOO DONE!







Jag är så NÖJD! :) Det gjorde dock så mycket ondare än vad jag trodde, Humlan följde med oss dit så hon och Kenza fick turas om att hålla min hand när jag typ totalt klämde sönder dom! Det tog dock bara 15 minuter och det var så himla värt det!! Ska visa bild
på den lite senare ikväll! Nu ska vi alla fira med vin i kvällssolen hos Kenza!

Måndag 12 september 2011

Home to my Donross!

Chips, dipp och choklad är inhandlat! Jag har precis slutat jobbet och ska åka hem till Marcello, Stella och Nima för filmkväll, nu börjar mitt kvällsmys! Nadia kommer kanske
förbi också om hon orkar, hahaha! Vi hörs imorgon igen allihopa, puss ♥


Snubblade över denna bilden i helgen.. The british men really does it!

Utekväll med Kanye West

Gårdagen då.. Vilken NATT!! Det är så himla sjukt men fan vad kul vi hade! Kenza, Nadia, Humlan och jag startade på Laroy för att föra lite, sedan drog vi och mötte upp Kenzas vän Kanye West! Jag är ju inte alls insatt i hiphopvärlden så jag fattade riktigt inte hur stort det var, vi drog i alla fall och mötte upp honom i hans väns lägenhet och softade där en stund och drack lite vin! Det var bara vi och några till där och Kanye var så himla trevlig och satt typ bara med oss! 

Senare drog vi vidare först till hans hotell för att han skulle hämta nånting och sedan åkte vi vidare till Sturecompaniets viprum V! I stunden visste jag inte vart vi var någonstans, vi åkte in bakvägen genom ett garage och fick sedan gå köksingången med vakter som om-
ringade oss! När vi kom in till klubben var det SÅ mkt folk, vi fick bokstavligt talat TRYCKA oss igenom! Kanye gick först och vakterna framför honom slog bort människor för att det skulle gå att komma framåt, sen stannade Kanye upp & slussade genom Kenza, Humlan, mig och Nadia för att se att vi alla klarade oss genom ormhålet haha! 

Sedan hade den bokat något bord så vi satte oss där och då kom det såklart massa brudar med silikonpattar och försökte göra allt för att få hans uppmärksamhet! Han satt ändå bara och snackade med oss och struntade typ i dom, så sjukt soft! Vi alla dansade och sjöng som galningar då Kanyes sköna kompis tog över DJ-båset och körde sån skön hiphopmusik (hiphop RnB är utan tvekan den bästa musiken ute!!) 

Vi drog inte förrän vid 4-tiden och då gick vi och Kanye ner till garaget och hoppade in i en av bilarna för att åka tillbaka till hans hotell för att slippa allt galet folk! Först åkte vi typ en liten runda i stan för att hitta kaffe men haha, i Sthlm är ju allt stängt vid den tiden! Vi åkte sedan tillbaka till hans hotell i alla fall och satt där och pratade & drack champange, vid fem var vi så himla trötta så då följde han oss ut till hissen och kramades hejdå innan vi åkte hem till Kenza och vi somnade typ direkt! 

Kanye pratade om att vi borde komma och hälsa på honom i USA så han typ kan visa oss runt och sådär, han var så himla laid back vilket jag inte alls förväntade mig! Kenza och jag skulle ha hälsat på honom i Paris i våras men sen funkade det inte med hundvakt och mitt jobb, är glad att vi träffades här istället! Han är så himla down to earth och snäll! Tack för en helt awesome kväll, nu är jag så himla trött dock! Kenza och Humlan var uppe redan vid elva och solen lyste rakt in i ögonen på mig! Men jag drack inte så mycket igår ändå så jag höll mig typ nykter, jag ska trots allt jobba idag! 

Vi fotade knappt någonting igår av respekt mot KW, men några bilder tog jag på oss iaf!
 


Vi fick i alla fall till två bilder på Kenza & Kanye!



SJUKT rolig kväll, thanks a lot Kanye West och tack mina älskade tjejer! Nu måste jag till jobbet!

Söndag 11 september 2011

11 september.. nine eleven! Allt jag vill säga att det nog alla tänker på när de ser dagens
datum. 10 år sen det hände i USA, hur kan det ha gått så lång tid?? Dock känns det länge
sen mina skolkamrater sprang fram till mig & skrek att flygplan kraschat och allt möjligt,
vi var ju bara 12 år då... Tankarna går iaf till de drabbade och speciellt deras anhöriga
idag!

Ut i solen!



Jag måste bara ut en sväng och njuta av det fina vädret innan jag åker till jobbet, tänkte ta mig en powerwalk i ca 40 minuter för se måste jag hem och duscha innan jag ska åka till jobbet! Ut med er som sitter inne också, inte ska en sån här dag gå spillo!

Lördag 10 september 2011

Morrnmorrn! Herregud, nu har jag sovit ut!! Jag kom hem runt 1-tiden inatt och gick och la mig på en gång med min Lonely Planet-bok och min katt Kasper! Jag somnade typ direkt efter jag släckte sänglampan och sov till 12.30 idag, haha! Vanligtvis brukar jag få ångest av det, spec när solen lyser som idag men jag behövde verkligen ta igen mina sovtimmar!

Igår då, Nadia och jag satte oss på en uteservering på medis och snackade från halv tio tills typ halv ett! Det blev en perfekt after work då jag beställde ett glas vin och drack sedan bara vatten, hade ingen lust att vakna upp bakis idag men var änd sugen på nåt glas! Idag då, lite tråkigt att jag sov så länge eftersom jag börjar jobba kl 16, så jag hinner inte med så mycket innan =P Måste kämma in en promenad i solen i alla fall, det är så himla fint höstväder! Yes, I said it för nu känns det verkligen som det är höst och inte sommar längre tycker jag!





Söder med Nadia!

Nej, jag kunde inte hålla mig, jobbar på Söder ikväll iaf och Nadia frågade om jag hade lust att softa på nån pub efter jobbet! Jag tror iaf jag sover hemma ikväll så vi hörs nog imorgon bitti igen, kramkram och ha en bra fredagskväll! =)

 
Nadia och jag vid en mysig uteservering mellan Slussen och Gamla stan, några veckor
innan jag åkte iväg till Indien!

@ work!

Tjoho! Idag har jag fixat klockan, hämtat mitt och pappas visum och passade även på att luncha med Anna i stan! Jag hann aldrig förbi Nacka forum då det tog för lång tid med de ärenden jag hade, så tråkigt för jag vill se hur Marcello och Stella jobbar, även smaka på maten där Stella jobbar för det ska vara grymt god mat! Jaja, jag får åka förbi en annan gång när jag är ledig eller nåt, idag lär det ändå vara kaos att vara där då Kenza och hennes gäng är där med Modelljakten!

Ikväll slutar jag som sagt vid nio och vet inte vad jag ska hitta på efteråt, jag och Marcello har sovit så lite i tre nätter i streck nu så egentligen borde jag bara åka direkt hem.. Men det känns ganska lame en fredagskväll, speciellt när jag inte måste gå upp tidigt imorgon heller! Mm, det är väldigt jobbiga problem jag har ibland alltså, GUD! ;)

Bild från i fredags, det var ganska många som blev paffa att jag bar smink! Det är
roligt att inte sminka sig så ofta för då blir det roligare när man väl ska ut eller något!
 

Fredag 9 september 2011

Godmorgon på er! Ugh, återigen gick vi inte och la oss förrän 2-tiden så nu är jag astrött igen.. Vi bestämde oss för att glida ner till macken istället för att gå och lägga oss, så köpte vi en varsin macka haha! Ikväll borde jag verkligen åka direkt hem från jobbet och gå och lägga mig, jag börjar inte förrän kl 16 imorgon så jag kan verkligen sova ut då! Hur som helst, idag ska jag som sagt till ryska ambassaden och sen till jobbet och jobba 13-21.15!

Jag måste även lämna in en klocka jag fick av mamma i födelsedagspresent, jag gjorde det för några veckor sen men storleken blev inte rätt så det måste justeras igen! Sen kommer jag antagligen ha massa håltid på stan, hade då tänkt svänga förbi Nacka forum för att hälsa på Marcello och se hur galet modelljakten är haha, men jag tror inte jag hinner!

När jag inte har nån kul bild att lägga ut så brukar jag gå tillbaka och se vad jag gjorde för exakt ett år sedan! 9 september 2010 besökte jag min bästa vän Bonnies och hennes familjs nya hus för första gången! =)




Gah, när jag läste igenom inlägget från ett år sedan så kände jag hur NERVÖS jag var inför att åka till Indien, tänk att jag klarade det så himla bra och nu har det snart gått
ett år
sen jag åkte dit!! Nu ska jag käka lite frukost och sen dra till bussen, vi hörs igen på min lunch på jobbet ♥

Guess where I am?

Yep, åkte  hem till Marcello igen i alla  fall haha!  Vi har suttit på  balkongen och  druckit
te och  snackat i flera  timmar, snart  ska vi gå och lägga  oss! Vi ska  båda upp ganska
tidigt imorgon då han ska till jobbet och jag till ryska ambassaden, hoppas de kan nån
engelska den här gången för enligt pappa kunde de knappt prata något förutom ryska!

Vi hörs imorgon guys, pusss!

Hemma.. eller?

Haha, det känns typ konstigt att komma hem igen efter att typ ha bott hos Marcello och
Stella i 2-3 dygn! Nu har jag i alla fall kommit hem från jobbet och tog mig en dusch på
en gång, nu känner jag mig ren och fräsch! Jag jobbar just nu runt på flera butiker för
att få  ihop så  många jobbpass  som möjligt, its time to  go soon again!! =) På tal om
spännande grejer, på måndag är det dags för mig och Kenza att tatuera oss.. aaahhhh! 

Jaja, ikväll ska jag ta det lugnt bara, imorgon ska jag bege mig till ryska ambassaden för
att hämta pappas och mitt visum! Efter det ska jag till jobbet som vanligt, får se vad som
händer sen i helgen, jobbar   bara kvällspass så jag  skulle kunna gå ut  men jag  måste
samtidigt spara pengar.. Filmkväll med Marcello, Nima och Stella är inplanerad en kväll iaf! 

Nyduschad & ren, det är sån härlig känsla sen att smörja in med dove för att få len hud! 

Torsdag 8 september 2011

Gäsp!! Det blev ingen spelning för oss igår, Marcello och Nadia bangade och ville hellre softa hemma hos Marcello! Det gjorde inget för mig, det kändes snarare skönt då jag skulle upp tidigt idag! Vi åt Stellas goda lasagne och satt sedan på ballen som vanligt & pratade i flera timmar, dock denna gång om mycket seriösare grejer än vad vi brukar göra! Det är intressant det också, vi pratade mycket politik och om kontrasten mellan U&I-länder!

Nu har jag precis vaknat i alla fall och ska snart röra mig mot jobbet, Marcello den jäveln börjar inte jobba förrän 13 idag så han sover så gott här bredvid mig! =( Jaja, pengar
pengarpengar så det är värt ändå, måste bara vakna till lite mer! Vi fastnar alltid för länge på balkongen så vi la oss inte förrän efter midnatt igen, gah! Men detta är mitt enda dagpass denna vecka så jag har gott om tid att ta igen min sömn i helgen!

Se så fint Marcello och jag sover i vardagsrummet hehe =)


Vi hörs ikväll igen när jag kommer hem, runt sjutiden! KRAM ♥

South with my buds!

 
 
  


Första gången jag är sminkad och fixad på.. jag vet faktiskt inte hur länge! Det känns skönt i alla fall att vara lite tillfixad för en gångs skull, nu ska jag ivf snart börja jobba och sedan när jag slutat möter upp Marcello och Nadia för att gå på spelningen! Det blir en ganska snabb sväng förbi då jag som sagt ska upp och jobba imorgon, förhoppningsvis så kan jag sova hos Marcello så får jag närmre till jobbet! Ha det fint allihopa så hörs vi imorgon ♥

Springtur!

Tjo! Jag kom hem för ett par timmar sen men drog typ direkt ut och sprang en runda, det är ett perfekt väder för det! Jag sprang ca 6 km och det gick jättebra, South America here I come haha! Jag ska nu bara äta lunch och klä på mig innan jag drar till bussen, ska jobba stängningspass på Söder ikväll! Efter jobbet ska jag möta upp Marcello och Nadia för en spelning vi ska gå på, det blir dock inte så sent för mig då jag ska jobba dagpass imorgon! 

Har tyvärr inga bilder från igår på balkongen, hänger man med Marcello och Nadia som hatar att bli fotade så blir det inte så många bilder haha! Men jag ska nog tvinga dom ikväll, annars blir det 2 handflator och mitt face ni får se! 

Typ såhär...



=)

Onsdag 7 september 2011

Hejhej! Idag har jag äntligen en jobbtid, det känns så himla bra även om det är skönt att vara ledig! Jag har ju lovat mig själv att kötta genom jobbet ända fram tills jag reser iväg (ggr 2 hehe ;D)! Jag vaknade för typ en halvtimme sen då Marcello skulle gå till jobbet eftersom jag sov kvar här! Igår hängde vi här på hans balkong hela kvällen, vi drack te och pratade i flera timmar! Vid tolvtiden kom även Nadia över och joinade, det var en sjukt mysig kväll och vi pratade till tre på morgonen när vi började fixa nattmackor också!

När Nadia skulle hem var vi tvungen att följa henne för vi hade pratat om lite läskiga grejer, haha både hon och jag är så himla fega så stackars Marcello! Sen gick jag och Marcello tillbaka hem till honom igen för att gå och lägga oss, vi la oss på två madrasser på golvet med en varsin laptop på magen för att kolla nätet innan vi somnade haha! Idag ska jag bara ta det lugnt innan jobbet, det är ett kort pass så jag får se vad jag hittar på efteråt..



Buuh, det ösregnar ute, jag kmr se ut som en dränkt katt när jag kommer hem haha, hörs igen när jag kommer hem! Puss ♥

Off to Marcello!



Ugh så mycket problem med chefer och annat för mina vänner, man har rätt till semester!!
Åhh, nu ska jag åka hem till Marcello och vara sur, vi hörs imorgon igen ♥

Secret beach in Kerala



När Ben, Moran, Philippe,  Grady, jag och 2  andra   tjejer reste ihop i Indien så fann vi
denna underbara strand i  norra Kerala, vi  hängde där  hela dagarna med vilda delfiner
hoppandes i vattnet och en underbar horisont framför oss! Philippe hämtade kokosnötter
som vi åt på dagarna, och på kvällarna köpte vi med oss lite öl och vin och satt där nere
i det kolsvarta mörkret och tittade på stjärnorna! Åh, så härligt det var!

Another great thing about traveling..



Såhär såg jag ut en vecka innan jag kom hem från Indien, lets get back to that huh?
Nu sticker jag iväg på en springrunda och i eftermiddag ska Anna & jag kanske gymma!

Pics from yesterday!



En lång och härligt ledig dag, tack vänner ♥

Tisdag 6 september 2011

Morrnmorrn! Gårdagen vart inte riktigt som det var tänkt, hehe! Jag mötte upp Nadia i stan och fikade från klockan två till halv sex, under den tiden hann Dilay och Anna komma förbi också! Vi tog sedan en sväng på marknaden vid Sergels torg och köpte pannkakor med Nutella, sen drog Anna och jag på bio vilket gjorde att jag skippade träningen! Anna och jag såg filmen Försvunnen och det var så otroligt obehaglig att jag var tvungen att sova hos Anna inatt, så jag kom precis hem! 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har typ glömt bort vad man gör när man är ledig haha! Speciellt nu när jag vill jobba men det finns inga pass idag som det ser ut nu, sitter mer eller mindre och väntar på att nån från jobbet ska ringa! Hur som helst, ska jag inte jobba idag så åker jag till gymmet med Anna när hon slutat jobbet! 

Söta Dilay igår på marknaden med hennes klubba!


Fler bilder från igår kommer senare, puss!

Hänga med Nadia & Bonnie!

Nu sticker jag in till stan, Bonnie kmr inte in förrän halv tre så jag möter upp Nadia innan och lunchar eller nåt!  Senare på kvällen ska jag på ett gympass så jag kommer hänga i stan i mina träningskläder så jag slipper släpa med mig ombyte hehe! Jag är kommer hem runt kl 20 ikväll så vi hörs då ♥ 


Har på mig ett par örhängen som Jossan och Astrid köpte till mig i Sydamerika ♥

Måndag 5 september 2011

Godmorgon! Vad skönt det känns att vara ledig idag, jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt denna dag! Bland annat träna(!!), hänga med min Bonnie som jag inte träffat på aplänge och lite annat! Jag och Bonnie ska iofs inte träffas förrän halv tre och mitt skivstångspass börjar inte förrän halv sju så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att ta en PW! 

Dagen känns så lång när den är helt ledig från jobb tycker jag, man kan hinna med så mycket! Tur att jag jobbat dagpass hela förra veckan för imorse vaknade jag av mig själv kl 9, så skönt! Jag hade tänkt följa med pappa när jag vaknade för att lämna in papprena till ryska ambassaden för visum men eftersom han ändå skulle till jobbet direkt efteråt så kunde han svänga förbi själv och lämna papprena själv! Nu har jag ännu mer tid att hitta på nåt, blir väl PW nu då!

Såhär mysigt hade Anna och jag det i hennes lägenhet i helgen, som ni ser så placerade
vi bara två madrasser mitt på golvet och Anna lyckades få igång TVn andra dagen! =)


OLD TOWN


Haft en asmysig kväll med mina små pluttar, nu ska jag ner och kolla på fortsättningen  av brittiska versionen av Wallander! Hörs imorgon guys, puss ♥

Kvällsfika med Nadia & Marcello!

Tjotjo! Nu har jag slutat jobbet och ska in till stan och möta upp pluttarna för middag på stan! Dom båda har haft en vildare helg än vad jag har haft på länge (själv har man jobbat och legat i Annas lägenhet på golvet och kollat på OC hehe), så jag ser fram emot att höra lite skvaller! En av dom fick jag sms 5 imorse från, det var länge sen jag var ute till så sent, förra sommaren hände det dock runt 3-4 ggr i veckan haha! 



Har ingen bild  här att fota men hittade  en i arkivet från Lissabon, vilket påminner   mig
om att jag vill köpa såna där brillor! Jag snodde ju Annas hela resan vilket gjorde henne
galen, hehe! Ha en fin kväll, pusspuss!

SOUTH AMERICA on a shoestring



You and me are gonna be through a LOT together! Tack mamma för boken ♥

Söndag 4 september 2011

Godmorgon! =) Jag sitter här på min frukostrast på jobbet som vanligt, lite piggare än igår! Vi tog det bara lugnt igår kväll i Annas lägenhet, Nadia kom över en sväng och softade med oss också! När Nadia dragit runt 12-tiden så la Anna och jag oss på golvet och drog på en OC-skiva som hon hade kvar i sin DVD, hehe! Vi somnade sent och gick upp vid halv åtta imorse så jag borde vara mycket tröttare än vad jag är!

Så idag jobbar jag till kl 18 igen och efter det får jag se om jag åker hem eller om jag ska fika med Nadia, jag är seg efter att ha jobbat så mycket och inte kommit hem emellan! Huur som helst så hörs vi på lunchen igen, nu när jag jobbar på detta sättet så märker ni nog att det inte är en så jätteintressan vardag jag lever atm! =P 

Pussen!

Sambo evening!

Flera av mina vänner har hört av sig idag om utgång ikväll, men jag har verkligen inte känt för det! Nu är jag inne i mitt jobb mode och då är det jobbet som blir fokuset! Dock saknar jag mina vänner massor, om till och med Filip får för sig att ringa mig före jag ringer honom då har jag verkligen blivit dålig haha! Jag har bara svårt för att ringa runt till alla och hålla kontakt när jag knappt är ute och hittar på grejer längre, kanske är det då man borde ha mer tid men jag blir så stängd i min bubbla! 



Hur som helst, jag ska bli bättre från och med nästa vecka haha! Ha det bra pps så hörs vi imorgon igen, parta järnet om ni ska ut och om nån av er ser lilla Nadia så keep her out of trouble haha!

Hemma och vänder!

Tjotjo! Denna jobbdag gick ändå ganska snabbt, det var roligt att ha ansvar för lite fler grejer än vad jag brukar! Hela vägen hem pratade jag i telefon med min vän Filip då vi inte har snackat på ett tag, han gav mig bland annat tips om en bra bok inför St Petersburg-resan som hette 10 dagar som skakade världen ( så Filip, nu har jag skrivit ner det haha)! 

Jag har precis kommit ur duschen nu och ska ner och käka middag med mamma och pappa, de har gjort en grymt god bönsallad med fläskkotlett.. Ibland är det guld att bo hemma haha! =) Efter detta åker jag hem till Anna och sover där igen, det var så mysigt och jag insåg hur mkt jag saknat att bo med sambo! =) 



Uppar igen innan jag drar ♥

Best of joy



En så gullig låt från Michael Jacksons senaste album (som släpptes efter hans död).

Lördag 3 september 2011

Heej! Det blev en dålig uppdatering igår men jag hade ingen tillgång till internet efter jobbet! Jag gick in till centralen och mötte upp Anna efter jobbet i alla fall för att åka till hennes föräldrar för middag, de skulle nämligen hjälpa henne flytta över lite nödvändiga grejer till hennes nya lägenhet! Vi bestämde oss för att sova i den ikväll så då behövde vi ju madrass, toapapper och lite sånt haha! Det var en asmysig kväll, vi drack vin på golvet med plastmuggar och pratade så mycket om vår resa till Kuba och vidare! =)

Vi låg även på golvet och såg på OC i början av kvällen såklart, hehe! Jag fick en tandborste som inflyttnings-present av Anna också, snart ska jag även få en extranyckel! ;) Nu är jag på jobbet och har rast, ikväll får jag se vad jag ska hitta på!

Anna fotade med sin Iphone igår och skrev på facebook "Hep hopp! Invigning i vår
nya lägenhet!" ;) ♥


Hörs igen på min lunch, puss ♥

Lunch time!

Hellu! Nu har jag lunchrast på jobbet, jag är fortfarande rätt trött så det är skönt att kvällen ska bli lugn för min del! Anna och jag ska ha myskväll och sen sover jag kvar där, vi ska inviga hennes nya lägenhet hehe! Minns så väl när vi flyttade alla våra grejer till Farsta, den älskade lägenheten asså.. Sen jobbar jag hela lördag och söndag vilket jag är så glad över, jag vill ju ha så många pass som möjligt innan jag och Anna åker!

Fick sms av pappa idag också såg jag nu, vi har äntligen fått hjälp av hotellet för visumen så vi ska in till ryska ambassaden direkt på måndag! Är det inte lite konstigt dock att de som jobbar på ryska ambassaden inte kan svenska och knappt engelska? De på indiska ambassaden kunde både lite svenska och bra engelska, pappa kunde knappt prata med mannen på ryska ambassaden då han endast kunde ryska och lite knacklig engelska!

Hur som helst, det ska bli riktigt coolt att åka till St Petersburg! Ryssland liksom, wow! 
 

Hörs igen när jag slutat, puss!

Fredag 2 september 2011

Godmorgon! Jag har legat och myst med min Kasper i sängen i säkert 20 minuter, det är så svårt att slita sig upp ur sängen en sånhär morgon! Men jag lyckades tillslut och gick då ner och käkade frukost med mamma som också har gått upp såhär tidigt! Idag ska jag jobba till kl 16 och efter det möta upp Anna, hon ska äntligen flytta in i sin nya lägenhet så jag ska hjälpa henne och hennes pappa att få över lite grejer!

Datorn följer med idag också då vi ska kolla på filmer på den ikväll, yeay! Uppar under lunchen igen, puss!

Time to get fit!

Huuh, det börjar ju bli kallt ute nu så det är snart dags att hoppa i jeansen igen! Dock
har jag nog ätit lite för mycket och tränat lite för lite denna sommar för nu är jeansen
astrånga haha, fan! Dags att börja träna och käka bra nu igen, back to reality trots allt
då beachen 2011 drar igång igen i november för min del! =D Det var skönt att komma
hem från Indien i februari lagom brun och slank;



Time to make a change back!

So long, frugan ♥

Today is the day, min underbara vän Mika åker iväg till Asien med sina 2 bästa vänner och kommer inte hem förrän januari igen! Jag minns förra året så väl när Mika grät i min famn på Ojojoj när jag skulle åka iväg till Indien i 6 månader (den kvällen hade jag samlat alla mina vänner på vår stammispub 2 dagar innan jag åkte till Indien och en efter en krama jag, snyftade lite hos och pussade hejdå)!

Det klarade vi och när jag kom hem i våras var det ett GLATT återseende och det kommer vara samma sak nästa vår, vi kommer inte ses på säkert 8-9 månader denna gång dock eftersom jag åker till Sydamerika i november! Det här kommer bli så grymt för dig, Iman och Helena i alla fall och passa på att NJUTA för aldrig kommer du kunna vara så pass fri som dessa 4 månader! :) Jag älskar dig så galet mycket min fina Mika, skype minst en gång i veckan!! LYCKA TILL ♥

Vi två på hejdåfesten som Mika & de andra överraskade mig med innan jag åkte till Indien!


Vi på reunion med gänget dagen efter jag kom hem från Indien!
 

Vi ses i vår, frugis ♥

Torsdag 1 september 2011

Godmorgon! Vad jobbigt det var att släpa upp sig denna morgon, jag var tvungen att hoppa in i duschen direkt för att vakna till lite! Idag kör jag 9-18 passet, jag kommer att jobba dagpass resten av denna vecka så jag ska försöka vända på dygnet lite genom att gå och lägga mig tidigt ikväll! Btw.. hejdå sommaren! Herregud, det är redan september.. Tänk att om 2 veckor så är det exakt 1 år sedan jag åkte iväg till Indien, det känns verkligen helt gaalet! September 2011, känns som att detta år bara har svischat förbi.. 



Nu måste jag åka jag till jobbet, hörs senare idag ♥