Torsdag!

GUD, vad dålig jag är på upptadering! Men jag har faktiskt en ursäkt, jag började 11 imorse och var såå totalt trött imorse att jag knappt kom upp, och jag kom hem från jobbet vid nio sen har jag typ ätit middag och så! =P Men hörrni, är det sant att det snöade idag?! :| Fyfan, jag hatar kyla! Jag vill ha värme och sol, annars kan jag inte springa! ;(

På tal om värme och sol, Johanna och Lovisa har lagt ut sitt första resedagboksinlägg, de är ju i Australien nu och ett halvår framåt! L.Y.X! Och på måndag åker Filip, Asien i ett halvår också! VÄRME, ge mig med!!

Indien, tack! (Min bild)

Onsdag

Fyfan, jag jobbade 08.00-16.30 idag, gick upp halv sju (därav den dåliga uppdateringen), fyFAN vad död jag var! Jag är så ovan vid tidiga mornar nu mer! Jag jobbar ofta senare pass, men jag tar allt jag får så det börjar bli lite mer blandat nu! Ikväll då, funderar på att hänka på Niklas och hans kompisar ut på krogen, han smsa och bad mig följa med, dock har jag endast 9 kronor på kontot! ^^ Stabilt..

Vad hittar ni på denna lill-lördag? :)

Hatar trafiken!

Jag slutar 21.20 på jobbet, är det då normalt att vara hemma elva?! Såklart var just min tunnelbana några minuter sen så jag får sitta i Ropsten och vänta på min buss i en halvtimme!! x__x Jaja, slutklagat! Här kommer (äntligen) lite bilder från avslutningsfesten i lördags som vi från jobbet hade fixat för Filip eftersom han åker till Thailand i ett halvår:

Sämst bild på outfiten
 

Sandra, Erika, Niklas och Danne! Det var vi + Emma som åkte dit och fixade iordning innan! =)
 

Filips presenter! (Alla var öl förutom den stora^^)
 

Lokalen! =)
 

HAHA, det här låg bredvid lokalen, grymt för en Coop slussen-fest!
 

Emma och jag!
 

Lite folk i sofforna, i väntan på Filip! Filips bästa kompis Aron och Filips bror
fick dit honom tillsammans, Filip trodde han skulle på en vanlig hemmafest!

 

Filips brorsa Jonas ringde oss 50 driljoner gånger för dom inte hittade,
tillslut hör han av sig och säger att dom är på ingång, så vi gömmer oss
på varsin sida och är beredda på att hoppa fram!
 

Filip fick världens chock, han fattade ingenting! Först ser han några av sina
vanliga polare, sen ser han Sandra och Ida från jobbet och försöker verkligen
koppla vafan alla gör på samma fest, sen inser han att han fan kände alla! :P
Tillslut skriker nån kille "Filips hejdåfest!!" Då fatta han! ^^, Jessica kramar Filip!

 

Filip öppnar presenterna! (Han drack upp all öl, just as we thought! ^^)
 

Jessica, Emma och Ante! xD I love my Konsumfolks!

 

Min Jessica, folks! ^^
 

Peppad Tillan!
 

HAHAHA! Från klockan halv elva tog Jessica kameran och från att hon tog
den har jag endast mongobilder framöver! Detta är då min älskade bög-
kompis Fredrik, hans bästa tjejkompis Ida och jag!
 

 


Parteyy!
 

Aaaaron! :'D
 

Jag och Jessica sprang i korridorerna! ^^,
 

Typ en miljon sånahär bilder!
 

Filosofisnack med Filip och hans vän!
 

Niklas och Cecilia! Glada as usual! :D Jag säger det igen, I love my Konsumfolks!
 


Om ni bläddrar fem inlägg neråt till inlägget "Hey folks!" så har jag skrivit om hela festen, om nån vill läsa! Enjoy!

Tisdag

Idag är ju Tokio Hotels fanparty-tävling, kvart över åtta ikväll startar den! Jag jobbar 16.30-21.20 idag så jag får tävla när jag kommer hem! Vet inte ens om jag ska åka, men man kan ju alltid tävla lixom! =)

Jag är så himla nervös, tänker på London hela tiden! Tänk om vi inte hittar något boende, tänk om vi har för dålig lön där för att klara oss? Tänk om vi inte ens hittar något jobb? Åh, nervositeten... stressen.. Jag vill så himla gärna flytta dit! Aja, det ska vi också så får vi göra det bästa av situationen där! Det är inte förrän i februari i alla fall!

Bjuder på en jättegammal bild på Jossan, Erika och mig! =) 2006 tror jag det var?
 

Nattuggla

Såklart glömde Jessica bort att lämna min kamera så jag får den imorgon -__- Jaja, vad gör man! Jag har hållt på att testa kläder ikväll, vill komma på vad jag ska ha på mig kvällen innan EMA, då ska jag, Ida, Mirre och Mirres kompis dra ut på nån bar i Liverpool och ta nåt glas att dricka =) ÄLSKAR brittiska så jag kmr vara i paradiset! Jag har tänkt ha på mig en slimmad svartvit halterneck-klänning, min svarta, korta jacka och till det antingen svarta stövlar eller pumps! Låter det bra? =)

Imorgon är det bara en vecka tills jag åker till Ida, dagen efter det är det moot Liverpool som gäller! =) Åh, det ska bli så jääkla kul, längtar ihjäl mig!

Imorgon åker Johanna, en av mina nära kompisar till Australien.. I ETT HALVÅR! Samma sak med Filip, han åker om en vecka till Asien. Jag kommer sakna mina kära vänner, men vilka upplevelser ni kommer ha och jag är avundsjuk! Ha det bäst!

Jag och Johanna i Indien, januari 2008!
 

Sov gott, kära läsare!

Sämst bloggdag!

usch och fy på mig, jag kommer inte på någonting intressant att skriva idag! Jag har inte heller haft tid med att lägga upp Indien-resan då det kommer ta timmar att skriva om den, och försöka summera allting!

hmm, jaja nu ska jag till jobbet, förhoppningsvis kommer bilder från i helgen ikväll så ni får nånting av mig ivf! Pussar!

Måndag


Hej allihopa! En ny vecka, en ny start, 8 dagar kvar tills jag åker till Ida! :D Nästa vecka är det.. EMAs i Liverpool 2008! ÅH, det ska bli så sjukt kul! Två dagar av enbart spontanitet och grym musik, me like!

Annars då, jag kom precis hem igen, var ute och sprang 8 km idag! Man måste ju bli fitforfight till EMA ju ^^ Ikväll kommer förhoppningsvis bilderna från lokalfesten i lördags! Läs gärna om kvällen i inlägget under det här! =)

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag boka flyg åt Sabina och Anna!
Vi hörs senare! :*

Hej folks!


Gud vad jag är SLUT! överraskningsfesten igår vart jättelyckad i varje fall! Jag mötte upp Erika, Sandra, Niklas, Emma och Danne på jobbet vid halv fem, så drog vi tillsammans sen till lokalen hos Danne! Den var skitsnygg med massa soffor, stort kök, stereo och allt möjligt (bilder kommer). Vi fixade iordning och sen gick vi och köpte de sista grejerna inför kvällen. Vi käkade middag på en pizzeria och började sen fixa iordning oss! Vid niotiden så kom resten av Coop-folket och vid halv tio så kom det fyra stycken av Filips kompisar!

Aron, Filips brorsa, och 10 av deras kompisar kom med Filip vid halv elva, Aron gjorde så brorsan gick in med de 10 vännerna först och för att få Filip att inte gå in så ba tog han tag i honom och ba: "Filip, jag ska bli farsa!" Filip ba: what?!?! :S Haha! Sen kom Filip oxå så hoppade vi alla fram och ba TJUHUU! Haha han blev så chockad, han fattade ingenting!

Han trodde ju bara att dom alla skulle på en vanlig hemmafest! ^^ Vi partade sen resten av natten och hade askul! Haha, en av Filips kompisar som jag satte mig bredvid i soffan ba: "Asså, du är snyggast av alla här ikväll, kan inte vi hångla?" Jag ba: "Eh, asså jag måste hitta Cecilias jacka, hittar du den kan vi göra det!" (Varför sa jag så?! :P) Han ba: "okej!" haha! 

Sen idag så berättade Danne, Fredrik, Erika och några andra om att jag hade gått fram till Filip som låg däckad på soffan, så jag la mig på honom, sen däckade jag oxå på honom! Sen kom två av hans kompisar och leffade honom (slängde sig över honom) och då hade jag tydligen ställt mig snabbt upp och lagt mig i en annan soffa! Sen hade jag däckat totalt! Jag vaknade upp dagen efter halv sju, lokalen var helt tom och det var bara nån liten lampa tänd (det fanns inga fönster) så jag hade inget tidsbegrepp!

Jag var skiträdd och kom inte ens ihåg hur jag hamna i soffan. Jag, Erika, Niklas och Sandra hade ju hyrt ett rum som låg bredvid lokalen med  fyra sängar och så, och jag hade haft nyckeln i klänningsfickan men den var borta! Jag fick panik och flög upp, sprang in till rummet, men då hade dom satt den där kedjespärren på dörren så jag bara kunde öppna ett par centimeter.

Där står jag och skriker in för att väcka någon så dom kunde öppna! Jag skriker på Sandra och får tillslut ett svar "jag kommer straxt!" Sen somnade personen om och ingen kom! Så jag ringer till Fredrik (han sov oxå kvar) och ber honom öppna, så han öppnar dörren, då ser jag att Sandra inte ligger där, så jag hämtar ett täcke (frös som fan!) och springer in i lokalen igen!

Så hittar jag Sandra på en soffa och hon har tagit två stycken soffkuddar (ni vet såna som man sitter på i soffan) och lagt på sig som täcke, HAHA! Jag väcker henne och hon ba: mm hej, jag la mig här för du däckade och jag tänkte att du inte ville sova själv härinne!" Hon är ju för gullig, sen gick jag också och la mig!

Vi vaknade igen vid 10tiden och började då att städa, vi moppade golvet tre gånger och det var vinfläcker och ölburkar överallt! Vi städade i två timmar, sen gick vi till Vällingby centrumet och käkade bakismat! ^^ Vi var så  trötta, och såklart så skulle jag och Sandra jobba idag! Så vi och Erika åker till jobbet och är där vid 2, Sandra började 3 och jag halv 5, så jag vilar i soffan där och Erika gör oss sällskap till Sandra börjar, sen åker hon hem. Det här var nog den jobbigaste dagen att jobba på EVER men vi körde på som alltid, såklart!

Men det var så jäkla kul igår och Filip vart asglad! :'D Jessica fick med sig min kamera hem så bilder kommer nog imorgon kväll, när jag fått tillbaka den. Om jag nu vågar lägga ut dom, de lär INTE vara vackra ^^! Nu ska jag skriva ett viktigt mejl till Sabina och sen SOVA! Vi hörs imorgon!

Puss!

lördag!

This is the day! Shite, vad jag är nervös! Vi, alla ungdomar på mitt jobb (Coop konsum slussen) ska ha överraskningsfesten för Filip, en jobbarkompis som snart ska dra till Asien och backpacka i ett halvår! Hoppas verkligen att allt kommer gå bra ikväll, typ att alla kommer, stereon funkar, överraskningen håller och att det blir en grym fest! Jag kommer såklart fota och lägga ut i bloggen! Jag kommer dock inte hinna blogga mer idag, vid 2 ska jag fika med Johanna och Sofia, Johanna åker den 28e oktober till Australien ett halvår!! Alla lämnar mig! Sofia åker den 9e januari i tre månader till Guate Mala oxå! Bonnie är i Oslo.. aja, jag åker ju till London i februari så vafan! =) Jaja, sen efter fikat så ska jag direkt till jobbet där jag ska möta upp jobbarkompisarna, så ska vi handla lite stuffs och dra till lokalen och börja fixa! =) Klockan 9 kommer alla vi bjudit och 10 kommer Aron med Filip!

Önska mig lycka till ikväll, är ni gulliga! ^^

En bild jag tog när jag var i Indien januari 2008 med skolan! Så underbart vackert!  
 

Ha en kul lördag allihopa! Kommentera gärna och berätta vad ni ska hitta på!

go kväll!

Jag har jobbat HELA dagen, igen! Kvart i två (en kvart innan jag sluta) så får jag ett samtal på jobbet, det var Levent (han som äger en Coop nära-butik i Roslags Näsby, faar away) sopm undra om jag kunde åka direkt från jobbet till honom och jobba vidare till fem, dom var en för lite! Jag sa ja, jag måste ju ha pengar, så jag har pendlat och jobbat sen kvart över 7 imorse, så jag har varit ute och flängt och jobbat i 11.5 timme nu! TRÖTT! Snacka om att det blir hemmakväll med massa mys framför TVn ikväll! =) Imorgon är ju the big parteeey! :'D Då vi ska överraska Filip i lokalen, jag kommer ta massa bilder också, så ni får se hur det såg ut!

Vi hörs senare, snart kallar middagen och det blir räkor med ägg och annat smaskigt! Puss!

död

blööh. morrnmorrn! x( Fyfaan vad trött jag är, jag somnade vid fyra-halv fem och klockan ringer halv sju! GOSH, jag vill bara falla ihop på golvet och somna om! Men ack nej, cuz I gotta get to woork! jag funderar på att cykla till ropsten men fyfaa-aaan vad kallt! Creds till mig om jag gör det (aint going to), men jag jobbar bara till två idag, sen ska jag till ungdomsmottagningen och sno med mig en fet näve med kondomer till Filips present ^^, och idag ska min Bonnie ringa mig oxå :'D Bra dag idag, det är ju fredag på det! =) Och när jag kom ner till köket så har mamma fixat iordning en fin frukost med tända ljus, då slog det mig att hon alltid gjorde det när jag gick i skolan, typ sista året i gymnasiet ivf, så himla gulligt! Har saknat det lite nu när jag alltid äter själv då jag går upp vid typ nio, vanligtvis!

Jaja, off to work! Ha en bra dag, ppl! =)

dags att sova!

Fredrik J på jobbet bad mig jobba 08.00-14.00 imorgon, så jag ska upp 06.30 imorgon, vs om 6 timmar! x( God, jag kan ALDRIG somna i tid, är det omöjligt för mig eller? Tydligen, jaja det är ett kort pass, sen ska jag ringa ett viktigt samtal (:D) och fixa klart med skivmusiken till lokalfesten på lördag, det ska bli så jävla kul! :D

Men hörrni, nu hörs imorgon efter jobbet! =) Pusspuss!

hej älsklingar

Nu är jag hemma, äntligen! Åh, gud vad jag och Sandra handlade bra grejer till Filip idag! Eftersom han ska åka till Asien ett halvår så handlade vi massa saker som är bra att ha! ^^ Vi handlade resorb, alco gel, diarétabletter, flipflops, magväska och massa mer! =) moahah det ska bli gryymt! Annars har jag bytt bort mina tider så jag är ledig när vi åker till Liverpool, everything is fixed! =) Vi har allt bokat och klart!

Btw, Grattis Mirre som vann Christina Aguilera-tävlingen! Fick messet av henne på jobbet och blev helt till mig, fan vad grymt! Mirre älskar Christina lika mkt (och på samma sätt) som jag älskar Bon Jovi och jag kan tänka tanken av att jag skulle få träffa dom.. WOW! Jag är glad för din skull, Mirre! :) Vi ses där fan! :D Mirres blogg: http://Miir.blogg.se

Bilder från idag:  

Vi lunchade på en uteservering högst upp på åhléns! Solen lyste och det var jättemysigt!
 

Jag åt pasta med pesto! =)
 

Påsen med alla presenter, ni ser lite av dom svarta flipflopsen ^^
 

Ha en bra kväll, people! :*

Torsdag

Hej folket =)

Jag har precis suttit i telefon (igen) med de som säljer biljetter i Liverpool! Igår så köpte jag ju biljetter till mig och Ida och idag åt Sabina och Anna, now we're going for sure! :D

Idag blir det ingen springning btw, får ta 8 km imorgon, min fot gör fortfarande lite för ont! Jag vet att det försvinner när man tränar mkt på den men jag är för känslig ^^

Idag ska jag och Sandra till stan och shoppa lite presents till Filip! Det är såhär att Filip, en jobbarkompis till oss, ska sluta för han ska åka och backpacka i Asien i ett halvår *buhu* kommer sakna honom så! Vi har samlat in 100 kr från typ alla på Coop som ska räcka till present, lokalen som vi ska vara i på lördag och ha en överraskningsfest, och sen typ massa snacks och stuffs! =) VI tänkte köpa typ kondomer, hink&spade etc. bra saker att ha i Asien according to us! ;) 

Här har ni vår störda katt, han ligger i solljuset och vrider sig för fulla muggar! När han är på lekhumör ska man inte börja röra honom, då börjar han vilja "leka" med handen! ^^

 

Jag jobbar 16.30-20.00 så det blir ingen blogguppdatering förrän ikväll! Jag kommer direkt hem från jobbet sen, för Bonnie ska ringa mig ikväll! :'D Ni vet, min allra bästa vän som nu flyttat till Oslo med en kompis för att jobba! Så länge sen vi pratade, ska bli helt underbart!<3

Sovdags

Nu ska jag sussa, ska bara ta en kvällscigg! GUD, vad jag har ont i min fot! Imorse när jag skulle springa ut så stukade jag till den! Smärtan försvann ganska snabbt men sen när jag satt mkt still i kassan idag på jobbet så började svullnaden bli värre och nu gör det verkligen sjukt ont! Ååh, nu kommer jag säkert inte ens kunna springa imorgon, gah jävla fossing som behövde stukas! :(

Det kommer ju göra dubbelt så ont när jag vaknar imorgon då jag inte har gått på foten på flera flera timmar! x( Aja, vi hörs imorgon om jag kan ta mig till datorn från sängen då (mesigast i världen när det kommer till smärta)! Puss <3

Onsdagskväll!

Hej allihopa! :)

Idag har varit en ganska lugn dag, jag jobbade nu 16.30-20.00 och när jag kommer hem så har mamma satt upp fina gardiner som hon köpt till mitt rum på rean! :) Tack mami!

 

Mmm, jag åt precis upp en god fruktsallad, jag är totalt galen i frukt! Synd att det typ fräter sönder tänderna, jag får höra det typ vaarje gång jag så mycket som håller i ett äpple, jaja bättre än godis ivf! ^^ Vi hörs allihopa! :)

Yeay! :D

Idag fick jag det underbara mejlet om vilket nummer jag skulle ringa om jag ville ha mina biljetter till EMA! Så nu är det betalat och bokat, två ståplatser (finns inga sittplatser) till MTV EMA 2008 i Liverpool! Tjuhu! :'D

Pink
Beyoncé
Tokio Hotel
K. Perry
Take that
The Killers
etc.


Ida&Tillan aaare coming! ;D

 


I övrigt då, jobbar halv fem till åtta idag.. tränat imorse, jaa! =) Hörs senare! :*

Låttips?

Nu är jag hemma igen, bion var jättebra men lite konstig ^^, Kul att ha sett ivf! Jag har läst ut min bok nu, sjukt tråkigt! Men jag MÅSTE tipsa om den! Det är min syrras pojkväns mammas kille som skrivit den! Haha det låter väldigt långsint men jag är nära vän med min syrras kille och har varit det sen långt innan de blev tillsammans, och hans mammas kille är som en andra pappa till honom så det är mer som min kompis "andrapappa" ^^, Jaja, den heter ivf Låt den rätte komma in, skriven av John Ajvide Lindqvist! Den är sjuukt äcklig men så himla bra! Jag har inte läst en bok på typ 2-3 år, jag är verkligen ingen bokläsare men den här var enkelt skriven och helt fantastisk! Den är inte såå lång heller, 415 sidor! Läs den! Den har premiär på bio i veckan oxå! :)

Jag behöver förresten lite låttips till sköna partylåtar, snälla hjälp!

segdag

Jag och Josse har bara latat oss, kollat på film och snackat skit! Skönt med såna dagar också, ibland! Anna kom precis hit också, eller för typ en timme sen, så nu sitter vi alla tre här som sega muppar! ^^, Näe, Nu måste jag börja göra mig iordning eftersom jag ska in till stan och gå på bio med mamma! Vi ska se Vicky Cristina Barcelona, hoppas den är bra! Vi ska även käka middag på stan, men jag är nog hemma vid 9-tiden så vi hörs då!

Mina hyllor i mitt omgjorda rum:
 

Italienbilderna kom idag! =)  
 

Vår fruktsallad!



Ha en mysig tisdag!:*

tisdag = ledig!

Såå skönt! Idag är jag ledig från jobbet, Josse är kvar här så vi ska bara titta på filmer och chilla! Har precis kommit hem från springningen, sprungit 6 km idag, det får räcka med att vara ute för idag! Usch, ett sånt urkväder! Men ikväll ska jag ivf gå på bio med mamma! :) Jag gav det till mamma i present när hon fyllde år så nu blir det äntligen av, över en månad senare ^^, Nu måste jag dra mig, Josse blir galen på min seghet, vi hörs senare idag! :) Pussar!

Om två veckor åker jag hem till Ida! Dagen efter bär det av! <3
 
(Fyllebild från nyår 2007)

hej kära läsare

Kom hem från jobbet för typ en timme sen och blev jätteglad för så många mejl från bloggen! Tack för all hjälp genom era kommentarer idag, jag blir verkligen jätteglad!:) Känns kul att folk läser nu när jag lägger så mycket tid på bloggen! Jag har dock inte hunnit med att lägga ut om Indien idag, 2 veckors upplevelse och så mycket att berätta, kan ta ett tag! Men ta er tid och läs, snälla, ni kommer inte att ångra det!

Josse är här, vi har precis ätit middag och ikväll ska vi göra en enoorm fruktsallad och mysa framför en film! :) Ha en mysmåndag allihop!  

Förresten, den svarta, korta jackan som jag köpte till EMA är från Gina tricot för 299 kr! Den finns i flera olika färger också, men skynda er dit, dom tar slut lika snabbt som smör i solsken!

Jag har satt upp fler bilder på väggen! Till vänster är på mig tillsammans med de vänner jag träffat över internet via Tokio Hotel som jag blivit absolut närmast med! Till höger är lite bilder på TH, för det första eftersom mitt rum ska vara lite svartvitt, så passar TH in och för det andra, eftersom vi träffades genom dom så var det snyggt att ha dom bredvid! (Otroligt dålig bildkvalité men Josse är här så jag har inte så mkt tid att anstränga mig ^^) Vad tycks?=)

Högst upp till vänster:
Jag och Rebecka
Malin och jag
Ida, jag och Lina

bokat

Nu har vi bokat flyget till Liverpool, 750 kronor/person, det är ändå okej! =) Nu är Josse påväg hem hit, vi ska käka lunch och snacka lite skit, skönt att slippa vara ensam hela dagen! ^^ Jag jobbar 16.30-20.00 idag! Hörs senare!:*

Btw, kommentera inlägget under det här ang mina naglar är ni snälla! :)

Josse och jag i somras! ;*
 

lite hjälp

Jag behöver tips för jag har beslutsångest! Jag ska gå och fixa mina naglar inför EMA, kul att ha fina tänkte jag, men ska jag ha fransk manikyr eller dom där rosa med svarta strecken? (Rosa kommer då självklart vara samma rosa som klänningen), Alla tre bilderna där nere på naglar är mina som jag var och fixade typ för ett år sen! Vad tycker ni?

Här är hela min outfit:
 

Ryggen
 

Från sidan


Fransk manikyr
 

Rosa naglarna 1
 

Rosa naglarna 2  
 


Kommentera gärna och säg vad ni tycker! Haha det är verkligen inget "problem"
men jag tänkte att jag kan lika gärna fråga er, för jag vet verkligen inte vad som
blir snyggast, det kan bli för mkt med att ha rosa naglar till en rosa klänning, fast
samtidigt så är ju jackan och skorna svarta och spec med jackan blir det kanske ballt?

Sovdags

Jag ska försöka att lägga mig nu, försöka somna till ett senast! Jag ska upp och springa imorgon vid halv tio, 8 km imorgon igen! Pjuh, men det klarar jag som vanligt! Målet är alltid att inte stanna eller börja gå, joggar hellre väldigt långsamt under de jobbigaste bitarna än att stanna eller börja gå, då blir det också 10 gånger jobbigare att börja springa sen igen!

Vi hörs imorgon! Då ska jag försöka hinna lägga ut om Indien, där kommer det en historia att läsa om!


Vergessene kinder live i Milano (Klippet är på typ 20 sek)

 
Den låten live är sjuukt fin!

Go'kväll läsare!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, 2000 kronor rikare efter den här helgen! =) Imorgon jobbar jag alla dagar utom tisdag! pjuh, men jag jobbar många kvällspass så tidiga morgonar slipper jag i varje fall!

Åh, jag måste berätta om en händelse på jobbet ikväll! Vi har en stamkund, en gammal tant som är 82 år. Hon är världens sötaste lilla tant jag någonsin träffat! Hon brukar sitta på den vita stolen vid snabbkassorna och bara "vila" som hon kallar det. Så idag gick jag fram och frågade om hon ville ha hjälp med någonting, så började vi prata lite. Hon började berätta om sitt liv (jätteintressant faktiskt!) men sen fick jag bara ångest. Jag tyckte så himla synd om henne, hon har INGEN kvar förutom sin bror. 5 av hennes syskon är döda, hennes föräldrar (såklart) och hennes man. Hon har ingen att prata med och så började hon få lite tårar! Hon berättade att hon har lite problem med ögonen för hon gråter varje dag. Hon sa inte det här som "tycka synd om sig själv" utan hon bara berättade och jag ville bara krama ihjäl henne. Tänk er själva, att dö sist! Jag fruktar inte döden ens hälften så mycket som det, att bli gammal och svag, ensam! Hon såg till och med på när hennes man dog, Gösta, som hon varit tillsammans med i 58 år, 58 år!! Från att hon var 18 och han 21 tills 2005, då han dog hemma hos dom. Hon försökte blåsa liv i honom, larmade ambulansen, men de kom försent.. Min käre tant Astrid, jag ska allt börja besöka henne eller något, ingen så fin liten tant förtjänar att vara så ensam!

Nu ska jag nog ut och ringa Ida, fett länge
sen vi pratade, ju! Över ett dygn sen! :'O ^^,

söndag

Idag har jag börjat med mitt träningsprogram =) jag jobbar med armar, rygg, bröst och mage, sen drar jag ut och springer intervall (upp och ner för en backe i en kvart), dett gör jag var tredje dag innan frukost, annars kör jag 8 km en dag, 6 km en dag, sen intervall och träningsprogrammet igen! Så varje dag innan frukost, gud vad jag ser resultat! Jag har hållt på nu i typ 6 veckor, man blir så glad över resultat! Jaja, sen har jag bara ätit frukost och chillat, och så har jag ringt jobbet, HALLELULIJA, min mobil var i skåpet på jobbet! :') Lycka! Ikväll jobbar jag 16-21.20, men jag måste åka in tidigare och fixa lite grejer, det är därför jag inte kunde komma till min älskade Sofia som firar sin 19årsdag med lite te och tårta hos sig (hon fyllde i torsdags)! Så synd.. Nu ska jag fixa med lite ramar i rummet, vi hörs senare! :*

Min vackra Sofia på mösspåtagningen i våras! :)
 

trött

Jag ska faktiskt sova nu, är föör trött! Och vet ni? Jag tror jag glömde min mobil på jobbet, jag känner mig handikappad, en del av mig är borta! x( Hoppas bara den är där nu, är den inte där så är den typ borta, då DÖR jag ju! X( Be för mig, den måste vara där! Det är iofs det logiska men tänk oom! Aja, sov gott folks!:*

Feett schnygg bild, Cya om typ 2½ vecka! ;)
 

hemma!

Hej allihopa! Guess what.. Jag hittade en klänning till EMA! =) från Gina tricot för 249 kr. fett värt! ^^ Anna är BÄST att shoppa med, hon springer som en galning mellan mitt omklädningsrum och alla kläder och hämta och fixar åt mig, och kommer med bästa tipsen, you rock, hun! =) Jag och Anna lunchade i stan sen oxå innan jag började jobbet! Efter jobbet så tog jag en fika med min söta Jessica från jobbet:) Vi satte oss på Coffee på östermalm och mös lite! Vad har ni haft för er denna lördag?

Dålig kvalité! Men här är den!


Jag köpte en jacka till, såå snygg!
 

En gång till!
 

Hela setet, och svarta pumps till!=)
 

Såklart fler silvriga örhängens-ringar^^
 


Hörs senare!:*

lördag

Åh, vad härlig dag! Solen skiner och det är löördag! Det spelar iofs inte så stor roll för mig eftersom jag jobbar lite hela tiden ^^, jobbar bland annat idag 16-21.20 sen ska jag fika med Mia och Jessica =) Trevligt trevligt! Nu börjar jag få lite panik här, Ida har hittat sin klänning hon ska ha på the EMA:s (se den på hennes blogg: http://iiea.blogg.se) och jag veet inte vad jag ska ha på mig längre, måste ut och leta oxå, får ta det nästa vecka! Giih, längtar som fan!:'D

Yeay, min kära vän Anna joinar mig med en dag på stan i jakt efter klänning! Om jag hittar något så får ni se det sent ikväll eller imorgon! =) Jag har även köpt 2 till par örhängen, stora ringar för jag älskar det, snyggast i världen!


Ha en bra lördag! :*

Sovdags!

Oj, det blev en ganska lång promenad! x) Jag pratade typ en timme med Johanna och en halvtimme med Sabina! Ida, jag har försökt ringa dig tillbaka men det går inte fram?  Jaja, jag ska sova snart ivf, behöver lite extra sömn! Puss<3


Monsoon live i Milan, snacka peppad man blir på en konsert! =)

hemmamys en fredag!


Äntligen hemma, jobbat 16.30-20.00 ikväll och när jag kommer hem så har mamma och pappa gjort fredagsmat :'D (kött med klyftpotatis!) Jag dör vad gott, när vi var små så åt vi det varje fredag, därav fredagsmat! Det var så länge sen sist jag åt det, speciellt här hemma så det var perfa! =) Sen kollade jag lite på Idol med päronen och nu har jag bosatt mig vid min dator, som vanligt! ^^, Jag tänkte ta en lång kvällspromenad ikväll (som vanligt) och ringa några av dom vanliga ^^, alltså Ida, Johanna, Malin (om hon inte var i London buhuu), Bonnie (om hon inte var i Oslo buhuhhuu!!), Sofia, Cissi och ja de gamla vanliga ^^, nu har jag börjat prata mycket med Sabina i telefon oxå, hon som ska åka tillsammans med mig och Ida (+ hennes kompis Anna) till EMA i Liverpool! :) Woho, längtar som fan! När jag kommer hem ska jag nog titta på Dirty Dancing, länge sen senast, jag var BESATT av filmen i somras, jag ville bara till USA och åka ut till nåt dansläger haha! Men visst är den helt underbar?

Hungry eyes (Dirty Dancing):
 




Vi får se om jag slänger upp något till inlägg ikväll eller inte! Tack förresten, för att så många läser om mina resor :) Next up is India! Pusspuss! :*

westlifegangsters

Under min Westlifetid så hade vi som sagt ett gäng som hette WestlifeGangsters ^^, Det var: Anna (aka Börnie), Josse (aka Ego), Sandra (aka Fhén), Lorna (aka Lorresnorre), Sheyda (aka Äggan), Tillan, Nattus, Mandy (storasyster), Annich och Issa! Vi träffade dom ca 15 ggr, var överallt och helt galna, jag kommer ihåg när vi var i GBG och köade till Westlifes konsert, 28 maj 2004, så kommer det fram flera fans till oss och säger "herregud, är inte ni Westlifegangsters?! Får vi fota er??" Vi kunde till och med hitta oss i tidningen och på många ställen över nätet! ^^, När Westlife var på Förkväll typ 2006 (då vi alla slutat vara fans för typ över ett år sen) så frågar de från förkväll om någon från Westlifegansters är här (av alla fans som stod på centralstationen. De ville ha oss att intervjua killarna, men ingen av oss var såklart där, men ett fan ba: Jag är från Westlifegangsters, alla andra fansen ba "NEEJ HON LJUGER, HON ÄR INTE EN WESTLIFEGANGSTER!" Haha, det hade varit sweet att ha varit där ^^, Läser ni någon gång Fredrik Strages bok, "Fans", så finns vi med där om ni vill veta lite mer ^^, herregud snacka om att jag har varit fan så det räcker och blir över, i mitt liv!

Jag hade inget att göra så jag sökte Westlife Gangsters på google och ja, det kmr fortfarande upp, Westlifegangsters vs Hamstergirls (det andra Westlifegänget, "konkurrenterna") Vi konkurrerade om WL hela tiden! De var i London och träffa dom inte, vi var i Glasgow och träffade dom + blev nämnda på scenen! 2003 tog Westlife upp en Hamstergirl på scenen i Stockholm, dagen efter i GBG tog dom upp en Westlifegangster, och sådär höll vi på! ^^,

Måste bara tillägga att detta höll på från slutet av 2001 till mitten av 2004, alltså var jag 12-14½ så det var fan över fem år sen! Tiden går så fort!

 

Nu ska jag ta och äta lite lunch innan jag drar till jobbet. Puss!

Tyskland, Essen 3-5/11-07


Here we go, både min och systers första Tokio Hotel-konsert! Allt började med att Elvira pratade om att hon och hennes kompisar antingen skulle åka till Frankrike eller Tyskland för att se ett band som hette Tokio Hotel, jag visste inte vilka det var och brydde mig verkligen inte heller då! Ni vet ju att jag åkte till Glasgow när jag var 14, jag visste hur gärna man vill se sina idoler när man är så stort fan och jag gav ALDRIG upp, så jag började hjälpa Elvira att leta flyg och hotell. Tillslut kom de fram till att de inte hade nån vuxen att åka med så det sket sig.

Jag satt i skolan en dag och pratade om det här med min kompis Claudia, om hur synd det var om Elvira och hur jag verkligen visste hur det kändes. Tillslut säger hon: "Men varför åker du inte med henne då? Du gillar ju typ Monsoon och gör det för hennes skull!" Jag tänkte efter lite och ba, jaa why not?! Så jag åkte hem och snackade med mamma, fixade lite och ba: Viran, I'm going with you to Essen! ^^, Viran skrek av lycka och hoppade runt i huset, jag kände verkligen igen lyckan från min Westlifetid!

Men såklart hade vi sittplats, jag var knappt ett fan då och skulle aldrig börjat köa för dem. Vi började båda två hänga mer på bilddagboken, försöka prata med andra som också skulle dit, då fick vi bl a kontakt för första gången med Ida & Lina! =) Vi pratade jättemkt innan, speciellt jag och Ida, kmr ni ihåg? :* Vi skulle ta med choklad åt er när ni satt och köade, det gjorde vi oxå! ^^, Det var även första gången som vi träffade Ewe, Madde och Emma (som jag var i Paris med i somras, Parc des Princes) och även Matea och Hillewi! :) Vi flög dit 3-5 november då konserten var den 4e i Grugahalle!


När vi landade den 3e så tog vi oss till hotellet och fixade iordning oss, sen åkte vi direkt till Grugahalle för att försöka hitta Ida och Lina, och ge deras choklad^^, När vi kom fram dit blev vi fett skraja, det såg ut som ett slags läger med skräp överallt, folk som skrek och människor låg däckade (nej, alla sov inte) överallt med bara nån sliten liten filt, i november! Där kom jag och Viran i högklackat och jag med mitt blonda hår, man kände verkligen blickarna typ "vad gör dom här?". Vi klättrade igenom kön, klev över folk och igenom stängsel, för vi visste att Ida&Lina var nånstans längst fram, tillslut när jag kikade igenom ett galler där det bara var som ett litet titthål så såg jag Idas hår (hennes välkända, snygga frisyr) och jag ba: IDAAA! vi skrek som töntar, för hon hade ipoden på, tillslut petar några tyskar på henne och ber henne vända sig om, då såg hon oss!

Jag och Viran tog oss över till andra sidan genom att gå runt till deras sida. När vi var påväg över så skrek nån tje ba: "EEEEYYY!" Vi vände oss om, redo att pissa på oss då vi hade typ 20 arga tjejers ögon på oss! Vi båda börjar förklara i mun på varandra: "No, we have sit places, we are just going to say hi to our friends, we promise!" Tillslut dom ba: "okay" och kollade fortfarande galet hotande på oss, typ "passa er!" Viran och jag ba titta på varandra med blicken "woaaah, freaks!" och traska vidare in till Ida och Lina och deras kompis Linnea som var med dom i Essen! Då passade Lina och Linnea på att dra till hotellet för att duscha och fixa sig inför konsertdagen imorgon, så jag och Viran satt kvar med Ida och pratade, det var faktiskt fett mysigt =)

Tjejer, kmr ni ihåg den där otroligt söta lilla musen som sprang fram och tillbaka där? haha! så fett göllig! Till slut kom Lina och Linnea tillbaka och då följde jag och Viran med Ida så hon slapp åka själv, vi åkte först förbi Sheraton, där TH bodde bara för att kolla läget, vi traskade rätt in där och ba: excuse me, where is the toilet? Och han var jättetrevlig och pekade vart. Sen när vi varit på toa så kom vi ut i lobbyn igen, då frågade en kille som jobbade i baren om vi ville ha något att dricka! Vi ba: eh ja? :P Så vi gick in och satte oss i baren och softade!

Det BÄSTA var när jag gick till receptionen senare på kvällen för att fråga om tåg gick till dit jag och Viran skulle (vårt hotell), under tiden han letar på internet så kommer det in sex-sju stycken (ursäkta ordet) EMOs som var från Tyskland och försökte gå in som vanligt, som jag, Ida och Viran gjorde, receptionisten tittar över mig och sen tittar på mig igen och säger: excuse me just for one second! Så går han fram till dom och schasar ut allihopa, jag står där och spelar blåst och ba "what is going ooon?" haha, sen kommer han fram till mig igen och ba: I'm sorry for the disturbence! Jag ba: noo its okay, are we disturbing in any way we will absolutely go in that case! Han ba: noo of course not, but what just happened, its a secret! Jag ba: okay! (som jag inte vet vaad :P) Sen gick jag tillbaka till Ida och Viran och tillslut bestämde vi oss för att dra oss, jag och Viran sov på Idas och Linas hotell eftersom dom var i kön! Vi somnade på en gång!



Viran i mitt rum, packningsdags den 2a november!
 

Jag på Skavsta flygplats!
 

Jag boardar planet, det var så himla många TH-fans som åkte det här flyget! :'D
 

Lite flygrädda Viran! <3
 

We're in Düsseldorf! =)
 

De hade beställt typ som vans för att slussa in alla oss svenskar till Essen ^^,  
 


Vårt hotell!:) (In the middle of NO where)
 

Vi tog en taxi in till Essen och letade efter nånstans att äta middag på!
 

Viran Beställde pizza och jag beställde pasta! =)
 

Efter det drog vi oss till arenan, Grugahalle! :)
 

Lina, Ida och Linnea och deras köplats! =)



Vi satt med Ida och snackade i typ två timmar när Lina och Linnea var och duschade!
 

Jag och Viran vid Grugahalle med Ida! =) Viran ser hög ut!!XD (Idas bild)



Ida på Sheratons toalett!
 


Vi tre på Sheraton! (Idas bild) 
 

Sisters <3 (Idas bild)
 

Jag och Viran vid Tokio Hotels bil! (Idas bild)
 


Den 4e november

Den 4e november, konsertdagen så vaknade jag och Viran vid 8 på morgonen, fixade iordning oss och väntade på Ida, som skulle komma tillbaka till hotellet vid 9 för att följa med oss till THs hotell och kolla läget där. Det fanns verkligen INGENTING att göra i Essen, aldrig varit med om en så DÖD stad, så det var typ att sitta utanför Tokio Hotels hotell som fanns att göra, det var så sjukligt kallt oxå! Vi åkte dit och mötte upp Madde, Ewe och Emma där som vi stod och hängde med ett tag. Efter typ 10 minuter, fick jag ettt sms från Lina som skrev "Kommer inte Ida till kön nu så kommer hon inte in i kön igen!" Ida SPRANG mot arenan, vi hade ju sittplats så för oss spelade det ingen roll! Vi hängde där hela dagen, så sjukt tråkigt, tills Viran, jag och Emma flippade ur! Vi hoppade runt och sjöng Bon Jovi, Westlife, Backstreet boys, svenska nationalsången, ja typ allt utom Tokio Hotel ^^, och vi garvade så högt, alla fans blev skitirriterade! Vid ungefär fyra-tiden kom TH ut och då hade det gått rykten om att de tagit bakvägen, att de redan var vid arenan och blaa bla så många drog därifrån, så helt plötsligt stod jag, Emma, Ewe, Madde, Viran och några andra svenskar längst fram! Jag kommer verkligen ihåg när jag såg Bills hår och att han var påväg ut och hur jag ba: "Ohshitoshitohshiiite!!" Men när han kom ut så kände jag ingenting, jag stod typ och tittade och ba, jaha vad vare för kul med det här? Jag förväntade mig samma känsla som varje gång jag såg Westlife bara för TH oxå är kända, men jag var galen i Westlife, det var/är jag inte i Tokio Hotel alls på samma sätt! Jag är mer into deras musik än dom, om man säger så! I varje fall så drog vi direkt till arenan efteråt för att hämta Ida, Linas och Linneas jackor och väskor som vi lovat, sen vare dags att dra in på arenan, det var grymt kul bara att jag var så jävla trött och slut att i slutet på konserten så satt jag ner hela tiden och bara njöt av musiken men jag orkade inte dansa och rocka till den lixom! Efter den åkte vi till deras hotell igen för att möta upp Ida, Lina och alla andra! Den första vi mötte var Linnea, som hade tappat bort Ida och Lina, med henne hade hon Kati (hon som blv upptagen på scenen). Vi hade pratat lite innan så när jag såg henne jag ba: CONGRAATS! och hon var aslycklig, såklart:) Så himla kul, jag hade DÖTT om Westlife tog upp mig på scenen under den tiden jag hade med dom ^^, Aja, sen dagen efter var det hemfärd, det var en kul resa och GRYMT kul folk som vi träffade! =) Thanx all of you!

Skååånemadde utanför hotellet! =)
 

Madde och Evelina!
 

Det var så sjukt mycket folk och så SJUKT mycket kaos! herrejesus! O_O
 


Två asgulliga tjejer som vi träffade!=)
 

Vi såg att en av Tokio Hotels livvakter hängde i lobbyn så snart kommer dom väl!
Jag var SÅ nära på att gå säkert 10 ggr! Det var kallt, vi hade lovat att komma förbi
Ida, Lina och Linnea i kön och sen var jag inte så stort fan av Tokio Hotel, men jag
höll mig kvar, främst för jag visste hur mycket Elvira ville det här men även
för hur kul jag, Viran och Emma hade, jag garvade så jag grinade! ^^,
 

Så kom dom! =) Där ser ni Bill, dålig kvalité pga printat från en video jag&Viran filmade!
 

Bill!
 

Bill!
 

Gustav, Tom och Georg!
 

Här är klippet som jag och Viran filmade när dom kom ut:
 
- HAHA, lyssna på Madde precis i slutet "JAG FICK GUSTAVS!" Hon fick autograf haha! 

Ni ser mig och Viran vid deras van? Det är jag med grå jacka och bakåttoffs som kollar in i bilen!
 

Så kom det en mamma och ba: Men kör in huvet i bilen och vinka då! Rutan är ju nere och dom sitter ju där! Så utan att tänka stoppa jag in huvet (de satt ju typ två säten bakåt, eftersom jag gjorde det i framsätet) och sa bara hej! =) Det var Bill och Georg i bilen och jag tog upp kameran för att fota, ni ser ju hur bilden blev, bara för att visa Elvira hur det såg ut, men när jag böjer mig bakåt för att visa den för henne så får jag VÄRLDENS smäll, en armbåge hårt siktad rakt i halsen, det var Saki, Tokio Hotels livvakt, jag flyger i Elviras famn flera meter bakåt och Elvira vrålar fula ord på svenska till honom! Jag typ fattade inte vad som hände, men det var verkligen kaos där utanför, vi svenskar ställde oss verkligen i ett hörn och höll oss utanför det så fort vi bara kunde!
 


Sen åkte vi till arenan, jag får ett samtal från nån som jag inte visste vems nummer det var, men jag svarar ivf och det var Matea! :'D Vi hade snackat massa innan vi åkte till Essen och hon och Hillewi ville mötas upp, så vi mötte upp dom och Mateas pappa halvt knuffa in oss i kön och ba SPRING! för hoppa man bara in i kön (sittplats eller ståplatskön, spelade ingen roll) så rev dom biljetten, men vi flög in i kön och börja bara gå med strömmen, fett sweet! ^^
 


Arenan! :)
 


Jag och Elvira spelade in lite under tiden då det fortfarande var tänt i arenan
och HERREGUD vad folk skrek, lyssna här, först är det ganska tyst men sen,
snacka om ett 100 % rising scream! O.o Tillslut börjar även vi att vråla! :'D
 

Sisters i arenan! :)
 


En mamma (som även stod och gav ut tomtebloss för oss att hålla i, istället
för tändare lixom) tog kameran från mig och ville ta kort på oss med den ^^,
Mammans barn hade värsta lakanet till skylt och de bad oss hålla i det så
det skulle vecklas ut helt, seriöst vi satt LÄNGST bak i arenan, värt att ha skylt:P

 

Spring nicht, nu ser ni även tomteblossen ^^,
 


Linnea och Kati utanför hotellet! :) Fan att vår video är borta på när man hör hur Schrei börjar och jag och Elvira vet att dom kmr ta upp nån så vi skriker "TA UPP IDA OCH LINAAA!" sen när vi ser att det är Kati, så ba: KLEINE TOOM, ITS KAAATI! hahaha! Som när Sheyda (Westlifekompis) blev upptagen på scenen, sånt där är så himla ballt ju! Jag vill oxå upp på scenen! 
  


5e november:

We're going home! På flygplatsen i Düsseldorf!
 


På flyget!
 


The end! Pjuuh, det här tog mig typ 2 timmar, hoppas ni läser och tittar på bilderna nu! ^^, Kommentera gärna så jag ser om det här är uppskattat annars äre ganska waste of time!

fredag

Jag tänkte precis skriva "äntligen fredag" men det spelar verkligen ingen roll för mig, jag jobbar 16.30-20.00 ikväll och  16-21.20 både lördag och söndag! aja, typ 400 spänn för det ikväll och 200 kr/timmen för passen i helgen, sjukt värt! Jag skulle först ut med Anna, Josse och Sanna till Berns men sen blev vi inte uppskrivna och jag har fan inte råd ^^, Igårkväll messade Niklas också (en jobbarkompis) och bad om att hitta på nåt kul, men samma sak där, jag har verkligen inte råd att gå ut! :S Så tråkigt, blir hemmakväll ikväll, ganska skönt för jag är galet trött!

Btw, var det bara jag som totalmissa att Tokio Hotel var på MTVLA igårkväll i Mexico? och inte bara det, de vann även alla kategorier de var nominerade i:

Best New Artist International
Best Ringtone - Monsoon
Best Fanclub - Venezuela
Song of the Year - Monsoon

Bild från igår!




Aja, grattis, I guess!^^, hade som sagt ingen aning, såg det på Mirres
(http://miir.blogg.se) blogg! Nu ska jag ut och springa 8 km, Pussen!

Spanien, San Sebastián 28/7-8/8-07


Jag och fem av mina närmsta tjejkompisar bestämde att vi skulle göra en riktig tjej-festresa till Spanien, jag var ju där 2006 med Paula (vet inte varför jag inte nämnt nåt om det ^^,) som var en av dom som följde med denna gång oxå! Jag var där med hennes familj i norra Spanien för de har släkt där, i baskien! Det är allra högst upp i norr, gränsar till Frankrike. Vi åkte till min fristad, ÄLSKAR den staden - San Sebastián! Åk dit, ett grymt tips, alla som varit där älskar det! Det är en surfstad som har turism men inte turism som typ Ayanapa och Alanya utan det är mkt spanjorer och så också, vilket jag älskade!

Det var jag, Sofia, Cissi, Astrid, Mikkan och Paula som åkte. Vi bodde i ett hostel mitt vid torget, vi bodde två och två i rum precis bredvid varandra och det var så litet så det var bara vi och några italienare som bodde där, de blev våra kära room-mates boys ;) Astrid och Paula hade stora rummet, Cissi och Sofia hade det andra (men båda dom rummen hade balkong) och jag och Mikkan fick det sämsta :P (vi lottade)! Både jag och Mikkan är ganska duktiga snarkare så ingen av dom andra pallade sova med oss! Samtidigt gick ju vi varandra på nerverna också för hann den ena somna före den andra så snarkade den personen sönder den som var vaken, så varje morgon vaknade vi upp med täcken, hårklämmor och annat som vi legat och kastat på varandra för att få den andra att hålla käften:P

Vi festade hela tiden och en kväll så träffade Sofia en underbar kille, Isaac och när vi lämnade klubben så ville jag och Sofia ta en promenad, hon ville prata om honom och jag om att jag fortfarande saknade Roberto, en kille som vi träffade första kvällen och jag och Sofia totalfajta om honom haha, det slutade med att båda hånglade med honom som ett hejdå, sen raderade vi numret för att slippa tjafs ^^,

I varje fall, när vi går på promenad så möter vi två killar i kanske 25årsåldern (IRLÄNDARE <3) som frågade vad klockan var, så började vi snacka lite (nu var klockan kanske 4 på morgonen) och vi tog en lång promenad, satte oss på stranden under den klara stjärnhimlen och bara skratta och pratade till 7 på morgonen, Ultan och Eoin (uttalas Owen) hette dem, HELT underbara! Hela resan var bäst, vi festade som aldrig förut, drog hem till några på efterfester och träffade så mycket boys!

Sola vart det inte så mycket med eftersom i Spanien går man inte ut innan 1-2 och är då hemma vid 5-7 på morgonen! Haha, Siesta ni vet? Spanjorer har det för att på eftermiddagen få sova några timmar på dagen, vi tog våran så kallade siesta typ 12 på natten till 2-halv 3, sen vare duscha, peppa upp sig själv i våra ipods (eftersom vi behövde vara knäpptysta för hostelägaren och hans fru sov) och sminka sig! Sen drog vi ut vid 3 och var hemma åtta :P Så vi vaknade väl vid 3-4, bara Astrid och Paula som var duktiga och drog sig till stranden ibland, en gång var jag, Mikkan och Cissi asduktiga och hänka på, Sofia mådde dåligt så hon stanna kvar på vårt hostel och vila. Jag skulle kunna berätta om den här resan i timmar till men ni förstår nog resten via bilderna ;) Snälla kommentera!:)

Mot Barcelona! :) (Därifrån tog vi buss/tåg upp till San Sebastián!)
 

Mikkan, jag, Sofia och Cissi en la Barcelona!
 

Jag och Astrid <33
 

Zarautz :'D (En liten stad nära San Sebastián, det var i Zarautz som jag och Paula bodde i 2006, så vi hälsa på!:D)
 

Jag och Paula! :)
 

Vi sex!<3
 

Det fina torget där vi bodde, ni ser balkongarna över? Det var så vi bodde oxå =)
 

Jag och Cissi i Zarautz en annan kväll, helt körda men taggade! ^^, Vi åt nån äggmacka för vi inte fått middag än!
 

Party! ;)
 

Efter våra s k "siestas" som jag berätta om ;) här är klockan 02.37, nyvakna beredda på utgång!
 

Jag och Mikkan bestämde oss för att se dagsljuset en dag i varje fall! ^^
 

Vackra San Sebastián <3
 

Sista kvällen, förkrök på rummet, dock inte jag och Sofia för vi gick på penicillin, jag blev sjuk och så smittade jag henne, guess how ^^, herrejesus!
 

Nyktra Sofia och Tillan!
 

Jag och min Astrid <3
 

Dancing!
 

Dagen efter, mot Barcelona där vi skulle festa en natt sen flyga hem!
 

Taggade och fixade på tågstationen, vi fixade oss på Mcdonalds på stationen i en minitoalett ^^,
 


Taggade Tulls!
 

Några timmar senare på tågstationen, inte lika taggade! :P
 

Alla dom jävlarna somnade först så jag visste att somnade jag så skulle vi vakna upp utan väskor, så jag låg och led med ett öga på väskorna hela tiden, haha paain!
 



The end på denna UNDERBARA resa! Hope you enjoyed! =)

hej bloggen

Gosh! Jag är helt dööd! Imorse regnade det, så när klockan ringde 9.30 för springning så bestämde jag mig att näe, idag ska jag faktiskt få sovmorgon och INTE springa! Så jag ställde om den till halv tolv och somnade om, 10.00 ringer Levent (han jobbade på min affär konsum slussen förut men har nu öppnat en egen "coop nära" som ligger in the middle of no where! Roslags näsby heter det, man tar roslagsbanan från tekniska och blaa bla) och ber mig att komma in på stört, det var typ kris! Så jag slänger på mig kläderna och pallrar mig dit, tog en timma att åka! Sen jobbar jag där 11.30-15.30 sen åker jag direkt till Slussen och jobbar på min konsum halv fem-åtta! Sen tog jag och Sandra ett glas vin efter jobbet och började planera (kommer berätta mer om det senare i veckan eller början av nästa ^^,) Och nu är jag hemma, DÖD! Jag pratade lite i telefon med Sabina oxå, en tjej som också ska till Liverpool så hon jag, Ida och hennes kompis Anna ska åka tillsammans:)

Jag är såååå seg! Måste ner och hämta nåt att äta, hela min dag med mat, dricka och allt har varit totalfuckat!

Hur har ni haft det idag, denna regniga torsdag?

godnatt

Nu ska jag sova, har pratat med Ida i telefon och över msn sen typ 11 nu x) men vi är båda så exalterade över EMA! Så många bra artister på samma plats, helt underbart ju! Nä nu måste jag sova om jag ska orka upp halv tio och springa, 8 km imorgon!!

Pusspuss:*

Avslutar denna onsdag med en fin bild på Bill!

:'D

This is a good day.. För Ida fick reda på att hon kan åka till Liverpool! :'D We're goooing!! Så sjukt underbart, jag längtar som fan! Annars idag då.. Jag har åkt in till stan och köpt lite smycken på glitter, sen har jag tränat och jobbat =) Smyckena köpte jag som ett set till EMA ;) (Ni ser dom nedanför), Jaa annars då, jag har precis ätit en fruktsallad ^^ Haha, jaja nu ska jag fortsätta kolla runt hotell coh flyg inför Liverpool, även boka tåg för att åka till Ida innan vi åker till Liverpool! :'D Shit vad glad jag är!


Armbandet!
 

Vanliga stora ringar i silver till örhängen, me like!
 

Hela setet! (Sjukt dålig bild men det var omöjligt att få en bra bild på det!)
 

Ida och jag! Mot Liverpool!:'D




Hur har er onsdag (även kallad lillördag ^^,) varit? :) Pussar!

Onsdag

Vilken härlig dag! =) Idag fick jag lön, solen lyser, jag har sprungit och sitter nu och äter en macka och fruktsallad! =) Jag hann sätta in Spanien 08 i sitt fotoalbum igår oxå, nu har jag fyra fulla fotoalbum, fler ska det bli! Ikväll jobbar jag 16-21.20, förutom det händer det nog inte så mycket mer! Vad ska ni hitta på idag?

Om jag hinner så fixar jag och lägger ut om Spanien 07 idag, berättar lite och lägger ut bilder, hoppas ni läser och kommenterar... :*

Gokväll

Jag kom precis hem från stan, träffade Rebecka ju. Det var trevligt =) Jag blev så lycklig när jag gick in på msn, så var Bonnie online :'D Bonnie är min allra bästa vän, vi har känt varandra sen vi vart 2-3 år och har alltid varit bästa vänner:) Nu har hon flyttat till Oslo med en kompis och jag är helt tom utan henne! =( Men jag flyttar ju till London i februari så jag förstår henne hur mkt hon också bara ville bort! Nu ska jag göra Spanien 08-albumet, sov så gott allihopa! :*


Sum 41 - With me
 

It's true, I am nothing without you

(Jag hittade inte orginal-låten, bara live, men ladda ner låten för den är gry-hyym!)

jisses

Blev precis klar med Spanien 07-albumet, det tog tid!! Jag får fixa Spanien 08 imorgon, ska träffa min älskade Rebecka nu :* (Som jag var i New York med)! Vi ska gå en kvällspromenad i Stockholm stad, as usual! :) Jag lägger ut om Spanien 07 här imorgon istället, är lite trött på dom bilderna at the moment! ^^

Jag & Rebecka under spelningen i New Jersey! <3
 


Ha en bra tisdag, läsare! Och kommentera gärna och läs om mina två resor jag lagt ut hittills, jag har lagt mycket tid på det :P Glasgow är faktiskt askul att läsa om, måste jag säga! ;) Pusspuss!

Delfinerna

Jag glömde ju publicera videon på delfinerna som Anna spelade in under båtsightseeingen! =) Btw, i slutet säger Anna "Tillan och Hajen" till mig och skrattar, det är en interngrej från den resan och jag orkar inte berätta om det, det är typ inte ens kul längre :P ^^

Turkiet, Alanya, 23-30/6 2007

Den här resan är inte lika mycket att berätta om. Både jag och Anna hade mycket pengar över och hade lust att göra någonting, så hittade jag en billig charter, 1700 kronor var betalade vi för flyg och boende en vecka, plus transporter mellan flygplatser och hotellet! Vi hade en riktig solsemester, dock var det ca 40 grader och turkarna som jobbar i stånden är så OTROLIGT påfrestande och tjatiga att man fick damp! Sen blev jag sjuk också, Anna fick ta mig till sjukhuset och jag fick mediciner! Usch, vad dåligt jag mådde! Så fort jag åt någonting så satt jag på toa i en kvart efter det, mysigt va? Stackars min Anna! ^^, Sen åkte vi på båtsightseeing också, vilket i början var som att ligga i en stekpanna! Vi var ute på havet i en båt och jag typ somnade i solen (började bli sjuk då), lagom smart! Men det var jättevackert att åka runt där, och så såg vi delfiner (vi filmade det så ni kan se det på youtube-klippet om ni scrollar ner)!

Jag på tunnelbanan, mot Arlanda! =)
 

Vi hade fixat oss för att gå ut och äta middag!
 

Anna under middagen =)
 

Påväg mot stranden =) 


Sjukling :/
 

Dagen efter var det dags för båtsightseeingen!
 

Folk typ hoppade i vattnet från berget!! Jag och Anna ba: eh nej!
 



Jag och Anna på båten!
 

Det var så fint, vi simmade runt där!=)
 

Strandprommis!
 

Anna, haha:D
 

Vi gick ut för att äta middag! =)


Solsemester!
 

Jag sista kvällen, dom på matstället bad om att vi skulle testa deras hattar ^^,
 

Hemgång!
 


Så, nu ska jag börja fixa lite med Spanienfotoalbumen, fortsätter med Spanien 07 ikväll, sen är det Essen! :*

Glasgow 19-22/4 2004


För er som inte vet så var jag ett besatt fan till Westlife från jag var 12½ tills jag nästan var 15 år, detta var en Westliferesa!



Allting började med att Anna bestämt sig för att hon skulle se Westlife i Glasgow igen (hon hade varit där och sett dom året innan också) och då blev jag helt till mig och ville också med! Annas pappa erbjöd sig att åka med och ta hand om oss där, kruxet var att även Josse ville med, och Anna fick bara ta med sig en. Men efter MYCKET tjat så fick vi alla tre åka! Jag var 14½ då, men var helt bestämd på att jag skulle dit! Mamma sa att jag fick om jag kunde få ihop pengarna på en helg (för vi behövde betala flyg och boende om ganska så kort tid), det gällde 1200 kronor som jag behövde få ihop. Jag hade stukat foten ett par dagar tidigare, men ändå kämpade jag som en galning och Anna hjälpte mig att baka 100tals bullar som jag sedan haltade runt och sålde hela helgen!

Jag fick ihop ca 900 kronor. Mamma la till resten och vips så skulle jag till Glasgow! =) Väl framme så chillade vi lite på vårt vandrarhem, sen åkte vi runt och kollade lite i Glasgow. Slutet av dagen bestämde vi oss för att åka till arenan och hämta ut våra konsertbiljetter! Då kom Anna på en briljant idé, vi skulle köpa konsertbiljetter till konserten dagen innan oxå, så vi hade två att gå på! Men det skulle aldrig hennes pappa tillåta! Hur gjorde vi då? Jo, Anna drog iväg med sin pappa in i arenan och gick runt och kollade, slängde alla tre plånböcker på mig och sa åt mig att ställa mig i kön för att fixa biljetter och Josse gick bara på toa ^^, Där stod jag i kön, det var 4-5 personer framför mig och jag skakade så jag visste inte var jag skulle ta vägen!

Tänk om Per-Olof (annas pappa) kom och såg mig? Vad skulle jag säga? Under tiden har Anna satt sin pappa på en bänk och börjar prata om att the Beatles kanske har gått här inne! Per-Olof suckar lite: "Men Anna, ska vi inte gå och kolla till Tillan, vart tog hon vägen?" Anna tar tag i sin pappa och ba: "Pappa, JAG SKA DANSA FÖR DIG!" Så kommer Josse ut och ba: "Ska vi gå till Tillan eller?" Anna ger henne värsta blicken och Josse ba: "Eller så DANSAR vi för dig Per-Olof"! Så där hoppar dom runt som fån och han ser ut som ett enormt frågetecken! Under tiden har jag precis fixat biljetterna och kommer springandes och ser jätteglad ut! Anna, jag och Josse dansar runt i cirklar och Per-Olof fattar fortfarande ingenting, vi var alltid väldigt udda så han reagera inte så speciellt mycket! :P

Nu behövde vi bara komma på hur vi ska säga att vi fått biljetterna utan att säga att vi köpt dom.. Vi gick till Mcdonalds för att käka lunch, och då får Anna en jättebra idé! Hon bad mig uppehålla Per-Olof medan Josse och Anna sprang en trappa upp. Så där stod jag och typ "jaa, vad ska du äta då?:P" Anna och Josse kommer ner efter ett par minuter och Anna visar upp tummen som "vi fixa't!" Så när vi alla går upp för att sätta oss och äta så kommer det fram två tjejer och ba: "Excuse me, we have 3 tickets to the Westlife concert tonight but we can't go, so we wonder if you just want to have them?" Alla vi tre ba: "NOOO?! Oh my goood thaank you, what are the odds?!" Per-Olof ba: "Men Grattis tjejer, fan vad kul!:'D" HAHA! Så dagen efter, den 20e april så gick vi på deras konsert, när vi kom in på arenan så kommer det fram nån kille till oss och frågar om vi vill hjälpa honom att jobba lite så skulle vi få lite Westlifebilder för det! Arvid hette han, så otroligt gulligt på en stor kille haha:'D 

Vi sa ja, så han tog oss in i arenan före alla andra, så fick vi stå i dörrarna när de släppte in alla och ge ut flyers (typ reklam för att Westlife hade konsert den dagen)! Haha, det var skitkul, alla vi tre blev så trötta på att säga "there you go" varannan sekund i timmar, så tillslut stod vi och ba: "kuk, fitta, korvballe, rumpa..." fast sa det på ett positivt sätt med ett stort leende, så alla bara log tillbaka ^^, Och gissa vem som kom?? Bosson! haha! Anna ba: "Nämen tjenare Bosson!" Det blev som vi typ kände varandra bara för vi var dom enda svenskarna där, så han ba: "Nämen tjenare tjejer, vad gör ni här?" vi ba "ehe, ganska mkt faktiskt^^," Det var så oväntat! Vi funkade verkligen med Arvid, även om vi var så små och han typ 25-30 så barnslade vi oss och lekte runt, det var askul! Precis innan vi skulle gå in så hittar inte Anna konsertbiljetterna, hon börjar störttjura och jag får panik, precis då så tittar Arvid på Josse, då har han hittat biljetterna i en flyershög, han blinkar med ena ögat åt Josse och ba "Hehe, should we wait a while to tell them?;)" Josse ba "No way you freak, ANNA, TILLAN DOM ÄR HÄR!"

Anna börjar grina ännu mer, av typ lätttnad, haha! Konserten var bra den dagen, men vi satt inte så bra. Däremot konserten dagen efter var skitbra! Den dagen så åkte vi förbi Westlifes hotell innan konserten! Vi satt där typ hela dagen. Shane kom ut och in typ fyra gånger, Kian två gånger och Nicky en gång i slutet. HAHA, ni ser bilden längre ner på mig och Shane? HAHA, jag var för rädd för att fråga Shane om jag kunde få ta en bild med han så jag ba: "Anna, var beredd! 1,2,3!" Så ba slängde jag armen om honom och smila som fan! Anna hann precis ta kortet innan Dave (deras käära livvakt) kom och sloog bort mig! haha! Samma sak var det för Josse, hon ville verkligen ha en bild med Kian, men vågade inte heller, så när han kom ut så står jag uppe på trappan och Josse står nere på marken vid honom, och säger diskret "Tillan, fota nu!" så lutar hon sig över och ler medan han, helt omdevetande kring bilden, står och signar autografer. haha SÄMST!

Sen när Nicky kom ut så stod Anna och letade efter sin kamera, helt ovetande om att Nicky kom, när jag såg honom fick jag inte ut nåt ord så jag bara stod och slog på Anna, tillslut fick jag ut orden "Anna, anna!!" Hon ba: "Men Tillan kan du vänta? " Tillslut fick jag ut "N-n-nicky!!!" Hon ba: "O.O!!"  och när han såg oss sa han "oh, the swedish girls!" bara för vi hade sverigetröja, vi ba YEAAH! haha! vi följde honom till bilen och båda ba ÅÅÅH! Sen efter det åkte vi tillbaka till arenan för att gå på konserten! Ni ser bilden längre ner när vi håller i en skylt? "Sweden is here to help Glasgow to scream!" Den använde vi när dom åkte ut på en stor plattform som flög över publiken, med glasgolv! Egentligen så får inga fans stå under den, men vi fick det! Så vi la skylten ner och hade dom precis över oss! På andra sidan hade vi "STRIP", så de öppnade byxorna och höll på jättemycket, vinkade åt oss hela tiden och herregud vad vi skrek! Till och med vakterna höll skylten med oss och gungade med haha! :'D Sen i slutet när de höll tacktal så säger Mark: "We want to thank all our fans who's here tonight, especially those who are here from Sweden, GIVE IT UP FOR THEM!" Hela arenan vrålade och vi ba: "AAAAAAH!" Efter konserten hoppsade vi hem till vandrarhemmet, helt lyckliga, men samtidigt inte för vi skulle hem dagen efter. Jag grät hela tågresan, flygresan och i bilen påväg hem! My dream came true!

Jag och Josse på flygbussen mot Skavsta!


På flyget, moot Glasgow!



På första frukosten på vandrarhemmet! :)


Utanför arenan, när vi köpte biljetter till den andra konserten;)
 

Sightseeing i fina Glasgow!


Under första konserten!
 

Vi med skylten, vi tog med den när vi åkte till hotellet eftersom vi skulle direkt till arenan efter! 


 Utanför Westlifeshotell!
 

Jag och Shane, HAHA! Ni ser att vakten är redan påväg mot mig! ^^,
 

Josse och Kian, HAHA! ^^, Vi var så sämst!


Lille Shane;)
 

Nicky, som var min absoluta favvo!
 

När han satt i bilen!
 

Nicky under konserten, kollar rakt ner på oss!
 

Nickys lille rumpenstump! Jag var pervo redan som 12åring! ^^
 

The end! =)

:D

Det var bilderna som kommit, jag åkte till Lidingö centrum och hämtade ut dom! =) Det är sånt underbart höstväder idag, jag älskar det! Jag gick till fruktståndet i Lidingö centrum och köpte lite äpplen oxå! Jag blir på så bra humör när det är ett så pass fint väder! Plus att jag kommer ha råd med EMA och att mina Spanienbilder äntligen är framme! =)


Jag, precis när jag kom hem från centrum!



Höstdag =)



Här ska göras Spanien-album! =)



Nu börjar jag med resorna, Glasgow 04 is out first!

jaaaaaa!

Jag fick 10783 kronor i lön, I CAN GOOO! :D Nu är jag lycklig, jag stod och skrek på parkeringen, haha! Grannarna är väl vana vid mig! Jag fick även hem en lapp som sa att jag ska hämta ut något på posten, antagligen Spanienbilderna, yeay vilken bra dag, nu är jag jätteglad! =) Liverpool and the EMA:s, here I come! Och som jag lovat, jag kommer mobilblogga därifrån så ni kan följa resan så som ni följde New York (fast över bilddagboken då).

Pussar!

Tisdag

God morgon =)

Idag är det tisdag, vilket betyder ledig från jobbet, skönt men samtidigt tråkigt! Jag ska även få min lönespec idag, det är på lönespecen som det står hur mycket jag kommer få i lön imorgon! Gaah nervös, vill verkligen ha råd med EMA nu! Jag håller även på att göra fotoalbum av alla mina resor och jag väntar fortfarande på mina bilder som jag skickade in om Spanien, de har fortfarande inte kommit och jag skickade in dom för över en vecka sen! Aja, jag får hoppas på att dom kommer idag, nu ska jag ut och springa, 6 km idag!

Puss!

snart sovdags

Jag kom precis hem från en lång promenad. Haha, jag är verkligen en person som inte kan sitta still! Idag har jag sprungit 8 km innan frukost, cyklat till och från ropsten när jag skulle till jobbet (ca 1 mil sammanlagt) plus att jag var ute och gick nu och pratade i telefon med Ida och Sandra och gick typ 4 km, ska snart ut igen och ringa Sabina! Åh jag älskar att vara ute, har aldrig varit en in door person! Jaja, ska försöka somna i skaplig tid ikväll, kommer nog inte hända men jag ska försöka!

Kommentera mer folket :D alltid lika kul att läsa, imorgon ska jag börja lägga ut resorna! Hoppas ni gillar det!

Puss!

Bloggen fixad!=)

Åh, jag är SÅ nöjd! Tack Sofia (http://sofiabengtsson.blogg.se/), den blev jättefin! Så, dagen idag då! Jag har tränat, bråkat med min reseförsäkring och jobbat! Jag försöker ju få tillbaka pengar för att jag och Rebecka behövde stanna ett dygn till i New York när vi skulle hem, pga flygförseningar! Så jag hoppas man kan få lite money back på det! Får jag 1000 eller mer så är det Liverpool next! :D Har ni hört att Pink och Beyoncé ska uppträda? Åh, gud vad jag vill se det, be för mig är ni snällam, hehe!  Vi hörs lite senare, pusspuss!



Jag är kär i min nya laptop =)

innan jag glömmer!

Angående Tokio Hotel-konserten så mejlade jag dem precis och frågade varifrån de har fått den här informationen och om det stämmer, jag kommer såklart att publicera svaret från dem här i bloggen så fort jag får det, så stay tuned! :*

What a daay!

Åh, jag är helt slut! Jag åkte hemifrån kvar över sju imorse och kom hem nu vid tjugo över sju på kvällen! Och jag som bara sov ca 3 timmar inatt också! Men jag måste säga att det faktiskt är otroligt skönt att både starta och avsluta dagen med träning, sen kommer man hem med ett gott samvete och en god söndagsmiddag! =) Imorgon ska jag börja lägga ut bilder och texter om de resor jag gjort hittills! Jag måste ju hinna klart med alla innan jag drar iväg på nästa ^^, (Om det nu blir av, hoppas!!)

Btw, Tokio Hotel-fans! Checka in det här:

http://www.showtimetickets.com/concerts/rock-pop/tokio-hotel.jsp

Tokio Hotel till Hovet 3 april 2009? Man vågar ju inte lita på det men det
är lite konstigt att en så pass stor hemsida skulle ha falska biljetter? :S

Jaja, nog om allt detta! Hur har eran dag varit? Dela med er!

Söndag

Hej bloggen! =)

Usch, jag kunde verkligen inte somna inatt, ni vet när man ligger och vrider sig och det bara går inte! Jag var dock jättetrött och gäspade och allt möjligt men ändå var det totalt omöjligt! Jaja, jag somnade i varje fall vid tre och klockan ringde kvart i sju, en PIGG Tillan som vaknade! :P Nu är jag på jobbet i varje fall och jag är vaken (och faktiskt ganska pigg)! Efter jobbet ska jag till friskis som sagt, träna skivstång och sen ikväll ska jag jobba vidare med bloggen, som jag lovat! =) Åh förresten, jag har väärldens beslutsångest! Ni vet kanske att man fick ansöka om att få köpa biljetter till EMA (Europe Music Awards i Liverpool), fick man deras "godkännande" så får man köpa, annars inte! Jag fick precis mejl om att jag får köpa 2 biljetter, och jag vill såå gärna men jag är inte så rik atm! Jag får in lönen på onsdag, så jag tror fan jag gör det! =) Jag kommer ta med mig Ida (iiea@bilddagboken och snart även iiea.blogg.se) Om vi åker så lovar jag att mobilblogga varje dag och berätta hur det är, om ni vill det! =) Nu ska jag käka lite lunch! Hörs ikväll!:*

Jag saknar sommaren, ge mig!
(bild från sommaren 2007, notera mitt mörka hår, så ser det ut när det inte är solblekt, nu har jag även blonda slingor!)

Sovdags!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig, jag jobbar trots allt imorgon 08.00-16.30! Till er som är lika resgalna och spontana som mig på den fronten, skaffa jobb på mataffär! Grym lön, helger är det 100% OB, OB är tillägg på lönen som man får när man jobbar "värre" pass, som kvällar och helger! På mataffärer är det, till skillnad från hotell&restaurang-jobb, 100% OB som sagt! På hotell&restaurang-jobb är det ofta ca 15 kronors OB-tillägg. Jag får alltså ca 200 kronor/timmen imorgon! Så det är fett värt det! Jag lovar även att fixa till min blogg så den blir snygg och mer "villig" att läsa! =)

Jag står och filosoferar i vackra Italien!




Pusspuss!

Start all over again!

Det var sjukt länge sedan jag bloggade, så nu har jag skapat denna blogg, synd bara att jag inte gjorde det för ungefär ett år sedan, då hade jag Essen, Indien, Italien, Spanien, Dublin, Paris och New York att blogga om! Men jag tänkte lägga ut lite (både text och bilder) om alla de resor så dom i varje fall finns här! Det är nog vad min blogg kommer handla om mest, mina resor eftersom det är en så pass stor del av mitt liv!

Jag tänkte berätta lite om mig själv och vem jag är! Jag heter Matilda Berglund, a.k.a Tillan, är 19 år och bor i Stockholm! Mina stora intressen är att resa, träffa kompisar, träna och jaa, leva livet! Jag är otroligt utåtriktad och spontan utav mig, gör ofta det som faller mig in! Som exempel: New York bestämde vi ca en månad innan vi drog,  ca 2 veckor efter jag kommit hem från Paris! När jag åkte till Italien så åkte jag tillsammans med Malin, en tjej som jag bara hade pratat med över internet och i telefon, så vi träffades första gången när vi åkte dit! För övrigt jobbar jag på Coop konsum slussen, trivs urbra! Det är en underbar miljö med världens bästa jobbarkompisar, vi hittar alltid på massa kul grejer som att gå ut, ha middagar osv och vi är helt blandade åldrar och har helt olika personligheter, ändå klickar vi! =) Jag har planerat att flytta till London i februari med en av mina bästa kompisar, Anna! Dit vill jag för jag ÄLSKAR storstäder (have you noticed?) och jag känner att jag inte får ut nåt av att bara sitta här i Sverige! Jag är även en liten tränings-galning! Jag springer varje morgon innan frukost, gymmar även ett par gånger i veckan och äter hälsosamt! Det handlar inte bara om att bli smal och snygg, utan jag mår bra utav det, det är en del av min livsstil! onyttigt får jag äta 1 gång varannan vecka (självklart bryter jag det ibland, men jag försöker hålla mig till det).

Jaa, that was pretty much it! Som jag sa i början av det här inlägget så kommer denna blogg handla mycket om resor, så här kan ni se vart jag varit nånstans och anledningen till varför jag åkte (nu kommer jag inte nämna några familjeresor från när jag var liten eller så, det här är mina resor):

Glasgow, 19-22 april 2004: Jag åkte dit med 2 kompisar, Anna och Josse och Annas pappa! När jag var 12-14½ var jag ett ENORMT Westlifefan, jag träffade dem ca 15 ggr och var ööverallt efter dem. Vi var 10 pers som hade ett gäng som hette The Westlifegangsters och vi var totalbesatta! Vi tre åkte i varje fall dit och gick på Westlifes konsert (2 stycken) och träffade dom även utanför deras hotell (jag upprepar, jag var GALEN, men endast 14 år!)

Turkiet, 23-30 juni 2007: Jag och Anna (som jag var i Glasgow med) bestämde oss i början av juni att ta en sista minuten-resa nånstans, så vi bestämde oss för Alanya i Turkiet en vecka!

Spanien, 28 juli till 8 augusti 2007: Jag åkte dit med mitt tjejgäng; Sofia, Cissi, Astrid, Paula och Mikkan i tio dagar! Vi åkte till en stad i norra Spanien som heter San Sebastián! Jag är KÄR i den staden, totalt underbar!

Tyskland, 3-5 november 2007: Jag åkte med min lillasyster Elvira till Essen, en småstad i Tyskland för att se det tyska rockbandet Tokio Hotel i grugahalle den 4e november! Hon var ett stort fan och jag visste inte alls mkt om dem, men eftersom jag visste hur det kändes att vara galen i ett band och jag kände igen viljan att bara åka dit där dom var (som Glasgow) så följde jag med henne dit. Där träffade vi flera personer som vi höll kontakten med! Bland annat Ida, Lina, Rebecka, Madde, Evelina, Emma, Matea och Hillewi!

Indien, 10-25 januari 2008: Jag åkte dit med min klass till Tamil Nadu som ligger i södra Indien! I min skola som jag gick i (Gångsätra gymnasium på Lidingö) så gör vi, som typ alla skolor gör, ett stort projekt på hela året som kan handla om egentligen vad som helst, men vi fick göra om Indien, och även få göra fältarbete där i två veckor! Det är den absolut häftigaste resa jag har gjort i hela mitt liv!

Spanien, 24-29 februari 2008:  Jag och min bästa kompis sen jag var två år åkte till San Sebastián (igen för min del) för att se hur det skulle vara att flytta dit! Vi hade pratat om det väldigt länge så kände vi bara att vi skulle behöva åka dit med inställningen "skulle jag vilja flytta hit och bo här?" Och vi är nu båda KÄRA i staden. Men San Sebastián är vår fristad, därför ska vi inte förstöra det genom att bo där, utan dit åker vi när vi behöver staden!

Italien, 21-26 mars 2008: Jag har alltid velat åka till Italien, samma sak med Malin så på en kväll bestämde vi det och ba: vafan, vi drar! Vi tänkte även se Tokio Hotel i Italien men de blev tyvärr inställda! Vi var i Turin, Milano och Rom! BESÖK Rom!! Dock som ett tips, åk dit på vår eller höst! Då är det inte för varmt eller för kallt, underbar shopping och inte alltför mycket turister!

Dublin, 31a maj till 2a juni 2008: Min syster vann första pris på rix fm:s radio faktiskt! En sjuk berättelse, hon sitter på tunnelbanan och åker igenom en tunnel, och hon visste att vid den tiden så skulle Westlifes låt "Us against the world" komma på radio, och då skulle man ringa in och försöka vara samtal nr 12! och precis när hon kommer ur tunneln så kommer låten! Hon ringer på en gång, och blev samtal nummer 12! Hon började bara asgarva för det var så sjukt! Sen hamnade hon i final med 2 stycken andra och vann överlägset (Jag menar, cmon ingen slår oss i Westlifefrågor, hur länge sen det än var vi var fans!) Så hon vann 2 konsertbiljetter till Westlifes 10årsjubileumskonsert i Croke Park för 82.000 åskådare, flygbiljetterna och hotell för 2 nätter! Anna (som jag var i Glasgow och Turkiet med) följde oxå med så rix fm fixade en extra konsertbiljett, alla tre i Golden Cirkle A! Dublin är helt wonderful!

Paris, 19-25 juni 2008: I januari bestämde jag med tre stycken sköningar från Skåne; Madde, Ewe och Emma (jag och Viran träffade dem i Essen), om att dra till Paris en weekend och även se Tokio Hotels största konsert so far, de uppträdde för ca 40.000 fans i centrala Paris, Parc des Princes! Det var sjukt ballt! Paris är en 24/7-stad, sover aldrig!

New York, 3-11 augusti 2008: Det var en av de coolaste resor någonsin! Jag som älskar storstäder, bara DOG för New York! WOW, säger jag bara! Jag åkte dit med en tjej jag träffade i Essen, som också bor i Stockholm, Rebecka Legnévall! Vi åkte dit av flera anledningar; shopping, hon ville träffa alla hon känner i New York, jag ville till staterna över huvudtaget och vi skulle även se Tokio Hotel på nån liten klubb! De är inte alls så kända där, eller var inte då i varje fall, så vi softade på den spelningen, stod längst fram och njöt av deras grymma musik och allt! Jag och Rebecka var även på TRL 2 dagar där även Tokio Hotel var, varav den första dagen fick jag ställa en fråga till bandet, (typ för jag var ett internationellt fan och rest så långt BARA för Tokio Hotel, hosthost:P) Det var sjukt ballt i varje fall, klippet kan ni se här:
 

Otroligt dålig kvalité men det är den enda som finns kvar, resten är borttagna pga otillåtlig copyright!


Next trips that are up:

Liverpool, EMA i november! (förhoppningsvis!)  
London över nyår!
Flytt till London februari 2009!

Myskväll!

Mmm, äntligen får jag äta godis! =) Som vissa redan vet så äter jag onyttigt 1 gång varannan vecka, sen tränar jag osv för att, jaa jag vill vara fit for fight + jag mår så himla bra utav det! Nu sitter jag och småäter lite på mitt godis och mår mest illa :P värt! haha, jaja. vad gör man inte för en gottiskväll?

Men berätta, vad har ni haft för er/ska ha för er denna lördagskväll? :)