Glasgow 19-22/4 2004


För er som inte vet så var jag ett besatt fan till Westlife från jag var 12½ tills jag nästan var 15 år, detta var en Westliferesa!



Allting började med att Anna bestämt sig för att hon skulle se Westlife i Glasgow igen (hon hade varit där och sett dom året innan också) och då blev jag helt till mig och ville också med! Annas pappa erbjöd sig att åka med och ta hand om oss där, kruxet var att även Josse ville med, och Anna fick bara ta med sig en. Men efter MYCKET tjat så fick vi alla tre åka! Jag var 14½ då, men var helt bestämd på att jag skulle dit! Mamma sa att jag fick om jag kunde få ihop pengarna på en helg (för vi behövde betala flyg och boende om ganska så kort tid), det gällde 1200 kronor som jag behövde få ihop. Jag hade stukat foten ett par dagar tidigare, men ändå kämpade jag som en galning och Anna hjälpte mig att baka 100tals bullar som jag sedan haltade runt och sålde hela helgen!

Jag fick ihop ca 900 kronor. Mamma la till resten och vips så skulle jag till Glasgow! =) Väl framme så chillade vi lite på vårt vandrarhem, sen åkte vi runt och kollade lite i Glasgow. Slutet av dagen bestämde vi oss för att åka till arenan och hämta ut våra konsertbiljetter! Då kom Anna på en briljant idé, vi skulle köpa konsertbiljetter till konserten dagen innan oxå, så vi hade två att gå på! Men det skulle aldrig hennes pappa tillåta! Hur gjorde vi då? Jo, Anna drog iväg med sin pappa in i arenan och gick runt och kollade, slängde alla tre plånböcker på mig och sa åt mig att ställa mig i kön för att fixa biljetter och Josse gick bara på toa ^^, Där stod jag i kön, det var 4-5 personer framför mig och jag skakade så jag visste inte var jag skulle ta vägen!

Tänk om Per-Olof (annas pappa) kom och såg mig? Vad skulle jag säga? Under tiden har Anna satt sin pappa på en bänk och börjar prata om att the Beatles kanske har gått här inne! Per-Olof suckar lite: "Men Anna, ska vi inte gå och kolla till Tillan, vart tog hon vägen?" Anna tar tag i sin pappa och ba: "Pappa, JAG SKA DANSA FÖR DIG!" Så kommer Josse ut och ba: "Ska vi gå till Tillan eller?" Anna ger henne värsta blicken och Josse ba: "Eller så DANSAR vi för dig Per-Olof"! Så där hoppar dom runt som fån och han ser ut som ett enormt frågetecken! Under tiden har jag precis fixat biljetterna och kommer springandes och ser jätteglad ut! Anna, jag och Josse dansar runt i cirklar och Per-Olof fattar fortfarande ingenting, vi var alltid väldigt udda så han reagera inte så speciellt mycket! :P

Nu behövde vi bara komma på hur vi ska säga att vi fått biljetterna utan att säga att vi köpt dom.. Vi gick till Mcdonalds för att käka lunch, och då får Anna en jättebra idé! Hon bad mig uppehålla Per-Olof medan Josse och Anna sprang en trappa upp. Så där stod jag och typ "jaa, vad ska du äta då?:P" Anna och Josse kommer ner efter ett par minuter och Anna visar upp tummen som "vi fixa't!" Så när vi alla går upp för att sätta oss och äta så kommer det fram två tjejer och ba: "Excuse me, we have 3 tickets to the Westlife concert tonight but we can't go, so we wonder if you just want to have them?" Alla vi tre ba: "NOOO?! Oh my goood thaank you, what are the odds?!" Per-Olof ba: "Men Grattis tjejer, fan vad kul!:'D" HAHA! Så dagen efter, den 20e april så gick vi på deras konsert, när vi kom in på arenan så kommer det fram nån kille till oss och frågar om vi vill hjälpa honom att jobba lite så skulle vi få lite Westlifebilder för det! Arvid hette han, så otroligt gulligt på en stor kille haha:'D 

Vi sa ja, så han tog oss in i arenan före alla andra, så fick vi stå i dörrarna när de släppte in alla och ge ut flyers (typ reklam för att Westlife hade konsert den dagen)! Haha, det var skitkul, alla vi tre blev så trötta på att säga "there you go" varannan sekund i timmar, så tillslut stod vi och ba: "kuk, fitta, korvballe, rumpa..." fast sa det på ett positivt sätt med ett stort leende, så alla bara log tillbaka ^^, Och gissa vem som kom?? Bosson! haha! Anna ba: "Nämen tjenare Bosson!" Det blev som vi typ kände varandra bara för vi var dom enda svenskarna där, så han ba: "Nämen tjenare tjejer, vad gör ni här?" vi ba "ehe, ganska mkt faktiskt^^," Det var så oväntat! Vi funkade verkligen med Arvid, även om vi var så små och han typ 25-30 så barnslade vi oss och lekte runt, det var askul! Precis innan vi skulle gå in så hittar inte Anna konsertbiljetterna, hon börjar störttjura och jag får panik, precis då så tittar Arvid på Josse, då har han hittat biljetterna i en flyershög, han blinkar med ena ögat åt Josse och ba "Hehe, should we wait a while to tell them?;)" Josse ba "No way you freak, ANNA, TILLAN DOM ÄR HÄR!"

Anna börjar grina ännu mer, av typ lätttnad, haha! Konserten var bra den dagen, men vi satt inte så bra. Däremot konserten dagen efter var skitbra! Den dagen så åkte vi förbi Westlifes hotell innan konserten! Vi satt där typ hela dagen. Shane kom ut och in typ fyra gånger, Kian två gånger och Nicky en gång i slutet. HAHA, ni ser bilden längre ner på mig och Shane? HAHA, jag var för rädd för att fråga Shane om jag kunde få ta en bild med han så jag ba: "Anna, var beredd! 1,2,3!" Så ba slängde jag armen om honom och smila som fan! Anna hann precis ta kortet innan Dave (deras käära livvakt) kom och sloog bort mig! haha! Samma sak var det för Josse, hon ville verkligen ha en bild med Kian, men vågade inte heller, så när han kom ut så står jag uppe på trappan och Josse står nere på marken vid honom, och säger diskret "Tillan, fota nu!" så lutar hon sig över och ler medan han, helt omdevetande kring bilden, står och signar autografer. haha SÄMST!

Sen när Nicky kom ut så stod Anna och letade efter sin kamera, helt ovetande om att Nicky kom, när jag såg honom fick jag inte ut nåt ord så jag bara stod och slog på Anna, tillslut fick jag ut orden "Anna, anna!!" Hon ba: "Men Tillan kan du vänta? " Tillslut fick jag ut "N-n-nicky!!!" Hon ba: "O.O!!"  och när han såg oss sa han "oh, the swedish girls!" bara för vi hade sverigetröja, vi ba YEAAH! haha! vi följde honom till bilen och båda ba ÅÅÅH! Sen efter det åkte vi tillbaka till arenan för att gå på konserten! Ni ser bilden längre ner när vi håller i en skylt? "Sweden is here to help Glasgow to scream!" Den använde vi när dom åkte ut på en stor plattform som flög över publiken, med glasgolv! Egentligen så får inga fans stå under den, men vi fick det! Så vi la skylten ner och hade dom precis över oss! På andra sidan hade vi "STRIP", så de öppnade byxorna och höll på jättemycket, vinkade åt oss hela tiden och herregud vad vi skrek! Till och med vakterna höll skylten med oss och gungade med haha! :'D Sen i slutet när de höll tacktal så säger Mark: "We want to thank all our fans who's here tonight, especially those who are here from Sweden, GIVE IT UP FOR THEM!" Hela arenan vrålade och vi ba: "AAAAAAH!" Efter konserten hoppsade vi hem till vandrarhemmet, helt lyckliga, men samtidigt inte för vi skulle hem dagen efter. Jag grät hela tågresan, flygresan och i bilen påväg hem! My dream came true!

Jag och Josse på flygbussen mot Skavsta!


På flyget, moot Glasgow!



På första frukosten på vandrarhemmet! :)


Utanför arenan, när vi köpte biljetter till den andra konserten;)
 

Sightseeing i fina Glasgow!


Under första konserten!
 

Vi med skylten, vi tog med den när vi åkte till hotellet eftersom vi skulle direkt till arenan efter! 


 Utanför Westlifeshotell!
 

Jag och Shane, HAHA! Ni ser att vakten är redan påväg mot mig! ^^,
 

Josse och Kian, HAHA! ^^, Vi var så sämst!


Lille Shane;)
 

Nicky, som var min absoluta favvo!
 

När han satt i bilen!
 

Nicky under konserten, kollar rakt ner på oss!
 

Nickys lille rumpenstump! Jag var pervo redan som 12åring! ^^
 

The end! =)

Postat av: Josefine

Åh gud vilken resa! Det var kul att läsa om! =D

2008-10-14 @ 20:28:03
Postat av: Anonym

:D! Kul att du läste!

2008-10-14 @ 22:36:41
Postat av: Anchi

ah shit vad kul det låter! :D

2008-10-15 @ 16:09:56
URL: http://anchis.blogg.se/
Postat av: Tillan

:'D

2008-10-15 @ 22:39:51

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0