Mot tjejerna!

Haha, typ en kvart efter jag kom hem så släppte värken helt och nu känns det ingenting längre! Det brukar vara såhär för mig att jag får totalvärk i början och sen ger det sig.. Jag drar in till stan och möter upp tjejerna iaf men har platta skor och ska ta det lugnt och bara umgås, orka sitta här ensam (Anna har gått och lagt sig då hon ska upp tidigt)!

Kör på klänningen jag köpte på H&M i London!
 

Hatar mensvärk!!!!!!

ÅÅÅH, det här suger så jäkla mycket! Det är jättefint väder ute med 21 grader i skuggan kl nio på kvällen och jag skulle ut med tjejerna efter jobbet på Trädgården.. Såklart får jag mensvärksattack idag på jobbet och kunde knappt stå så jag fick avboka kvällen med tjejerna och åka hem direkt efter jag slutat jobbet, ÅH vad jag HATAR mensvärk och jäkla Ipreen som inte ens fungerar!

Nu sitter jag här hemma med Anna och är jättebitter, jag hade verkligen sett fram emot kvällens utgång för det är inte ofta vi får ihop alla vi tjejer och går ut tillsammans och så kan jag inte följa med! Arghh, nu ska jag lyssna på jättearg musik och vara bitter resten av den soliga kvällen.. Eller så gör jag lite smoothie och sätter mig på balkongen med Anna och njuter av vädret..

Äeh palla detta, BAJS!

Finally they will leave you alone, Angel.



Ain't the pictures enough, why do you go through so much
To get the story you need, so you can bury me
You've got the people confused, you tell the stories
you choose
You try to get me to lose the man I really am

You keep on stalking me, invading my privacy
won't you just let me be
‘cause you cameras can't control, the minds of those who know
That you'll even sell your soul just to get a story sold

[CHORUS]
I need my privacy, I need my privacy
So paparazzi, get away from me

Some of you still wonder why, one of my friends had to die
To get a message across, that yet you haven't heard
My friend was chased and confused, like many others I knew
But on that cold winter night, my pride was snatched away

Now she get no second chance, she just ridiculed and harassed
Please tell my why
No there's a lesson to learn, respect's not given, it's earned
Stop maliciously attacking my integrity

[CHORUS]

Now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned
Stop maliciously attacking my integrity

[CHORUS x 3]

Onsdag

Godmorgon! Hoppas ni har haft en bättre morgon än mig, jag vaknar imorse av att jag har såna otroliga värkar i magen! Jag stormar in till Annas rum för att se om hon har några värktabletter, när jag öppnar dörren så flyger hon upp ur sängen och undrar vad jag håller på med! Jag fattade då att jag inte hade tittat på klockan än, jag trodde bara klockan var typ 10 och vid den tiden har ju Anna åkt till jobbet, men klockan var faktiskt halv 6! 

Anna lyckas hitta en Ipren till mig i alla fall så jag tar den och går och lägger mig igen, jag ligger dock i ca 30 minuter och åmar mig i min säng med enorma värkar! Till slut lyckades jag somna om i alla fall och vaknade nyss, nu mår jag lite bättre men är lite öm ändå.. Åh, vad jag hatar att ha mensvärk!! Hur som helst, idag ska jag till Cecilia och fixa naglarna och sen ska jag till jobbet så jag är borta hela dagen! Hoppas inte mina värkar kommer tillbaka idag bara, usch!

Nu ska jag käka frulle, hörs igen innan jag sticker iväg!

Middag vid en brygga!

Hej på er! Idag jobbade jag till kl åtta och sen kom Anna in och hämtade mig på jobbet så köpte vi med lite mat och åkte hem! Vi hämtade lite handdukar och annat och gick sen ner till en brygga vid stranden och åt middag, riktigt mysig kväll med Ipodhögtalare och fin solnedgång! Vi hade tänkt ta ett kvällsdopp men det blåste lite för kallt så vi struntade i det! Det är så himla vackert här nere vid sjön såhär års,  sommar är verkligen det bästa som finns!

Lite bilder från kvällen!

  

 
 

Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar på tangentbordet, somnade 7 imorse och gick upp halv 11 så jag är helt slut nu! Vi hörs imorgon igen, kramar ♥

Tisdag

Tjaaa! Jag och Mika skulle ta ett glas vin efter jobbet, jo tjena sen sprang vi in i Aron! Vi satt på Mosebacke tills dom stängde med honom och hans polare och sen drog vi vidare till Pub Anchour (en riktig rockpub) så jag fick dom att spela Bon Jovi (så valde dom In these arms, min favoritlåt!!) Vi hade en riktigt rolig kväll men jag kom hem så sent och vaknar imorse av att syrran ringer och säger att hon snart var hemma hos mig!

Vi hade nämligen planerat att dra till stranden idag, så jag slängde mig ur sängen och drog ner för att möta henne i centrumet! Det är ju typ 30 grader ute och sol så vi köpte med oss massa frukt och la oss på stranden och så badade vi också, riktigt underbar dag!! =) Vi har båda fått massa färg och det var även bådas första dag på stranden och första badet för detta år, älskar sommar!!!

Lite bilder från igår

 
 
  
 

Nu måste jag duscha och sen åka till jobbet, vi hörs ikväll igen!

Gotta go!

 
 
 

Nu åker jag till jobbet, efter det ska jag träffa Mika så vi hörs imorgon igen!

Smälter BORT

Min termometer här vid fönstret står på 27 grader i skuggan!! Gissa hur mkt jag typ dog när jag var ute och sprang i solen nyss, jag sprang t o m genom stranden och där låg alla och solade, badade medan jag kämpade mig genom springrundan! Imorgon ska jag ligga på stranden hela dagen till jag börjar jobbet, jag har fan inte haft en enda stranddag än iår! :O

Jag klarade inte ens hela springrundan, det är lätt över 30 grader i solen så det gick bara inte! Sprang kanske lite över 3 km och gick sen hem resten, fyfasen jag måste ställa klockan tidigt och springa på morgonen istället då det är lite svalare! Men jag klagar inte på vädret för jag ÄLSKAR sommaren, åh jag minns förra sommaren till dagarna då Anna och jag låg på stranden med massa god frukt, bra musik och vänner!

En sommarkväll på stranden med Linus, Josse och Martin förra året!
 

Måndag

Haha, så mycket för att gå upp i tid! Ställde klockan på nio men stängde bara av den och vaknade nu istället ^^, Jag satt uppe och fixade med bilder och snackade med polare på msn till typ tre imorse och sen la jag mig och läste så det är iofs förståeligt.. Wellwell nu måste jag fixa lite frukost halv ett på dagen, tänkte faktiskt dra ut och springa idag också!

Åh saknar!
 

Hörs senare.

Minnen!



Michael Jackson tema på klubben 90s här i Sthlm förra sommaren, fan vad kul vi hade! Det var Michael HELA kvällen, förutom i detta rum där de bara spelade 90talsmusik och när de körde igång denna låten var vi tvungna att dra in.. Sån internlåt haha!

Sommaaar!

Så jäkla härligt det är med sommar! Jag har ätit frukost i solen och solat med lillasyster hela dagen, nu har jag precis ätit lunch med familjen och måste börja åka till jobbet! Vill iinte jobba idag, känner mycket mer för att åka och träna nu och sen kolla på den spännande fotbollsmatchen Tyskland och England som börjar klockan 4! Det är nu det spännande börjar, nu när gruppspelen är över.. Nu är det vinna eller försvinna!

Lite bilder från idag!

Frukost i solen!
  

Efter en heldag i solen fixade Mamma sån fin lunch!
 


Nu måste jag börja åka, hörs ikväll igen!

Söndag

Goodmorgon! Mamma väckte mig tjugo över nio för att säga hur sjukt fint väder det var ute, jag bad henne igår att väcka mig tidigt idag så jag inte sov bort dagen! Vi låg bara hemma igår och såg på TV, det var nog bra för min del för jag kände mig inte helt 100 i kroppen än.  

Nu känner jag mig helt frisk i alla fall så jag kan jobba ikväll! Idag ska jag ligga i solstolen hela dagen och lyssna på musik, jag har lagt in massa mer Beatles och Elvis till Ipoden så jag har nice musik att lyssna på nu! Haha, som både Viran och Anna sagt när de lånat min Ipod.. "Vafan du har ju BARA MJ och BJ i din Ipod" Det är dock inte sant, jag har typ 150 låtar av BJ och 150 av MJ men sen har jag sammanlagt över 1000 låtar på min Ipod!!

Haha jaja.. nu ska jag ner och käka frukost! Hörs igen innan jag drar!

Skön slappdag..

Ahw, vilket väder det är (och kommer fortsätta vara nästa vecka) här i Sverige.. klockan är halv sju snart och det är 21 grader och sol ute!! =) Jag har bara legat hemma hela dagen och tagit det lugnt, även om jag mår bättre så har jag ingen matlust och känner mig svag lixom.. Mamma och pappa har viasatkanalerna så jag har kollat på TV1000-filmer och lyssnat på Viasat-radions Super 80's! De kanalen spelar alla 80tals-låtar, inte bara dom typiska så den är riktigt soft att lyssna på!

Hehe, jaa intressan dag detta har varit.. Måste ta mig ut på en promenad känner jag, jag har inte sträckt mig längre än till ett par steg ut i trädgården! Imorgon börjar jag inte jobba förrän på eftermiddagen så innan det tänkte jag ligga och sola här på trädgården, jag gjorde det iförrgår och fick riktigt fin färg! =) Nu måste jag gå ner och vara lite social, pappas syster (min faster mao) är här på besök och vi har inte träffats på år!

TV-tips till er MJ-fans ikväll, kl 19 på TV4+ sänder den The Jacksons, An american dream! Riktigt värd att se, även för folk som inte är fans till Michael lr Jackson 5! Och klockan 22.20 är det en dokumentär om Michael Jackson av Ian Halperin som heter Gone Too Soon på SVT1, den lär vara riktigt intressant då han totalt har ändrat sin syn på MJ genom åren.

Ha en fin lördagskväll pps!

Lördag

Ugh.. Hoppas verkligen ni hade en bättre midsommar än oss! Mamma har legat hemma här med magont, jag har varit magsjuk och spytt hela kvällen och Elvira har varit dödstrött av jetlagen (skiljer 9 timmar från Seattle där hon varit i 2 veckor)! Det var skönt i alla fall att jag hade planerat in att vara med mamma och syster, kul att sitta på en fest och spy ner hela stället haha..

 
 
 

Elvira köpte hem lite presenter till oss från USA, så hade hon gått förbi en affär där och
såg en kille som klätt ut sig till Michael Jackson och dansade till Billie Jean! Han gjorde
reklam för nya Michael Jackson-grejer de hade fått in i affären, så köpte hon handsken
till mig! Hon i kassan hade ba: Are you MJ fan? syrran ba: It's for my sister! Kassörskan
tittar bara på Elvira och ba: Hmm yeah aren't we all fans to that man.. ♥

 

Nu måste jag försöka få i mig frukost, har inte ätit sen igår på dagen och det spydde jag upp =( Fy, vad jag hatar att spy! Jag hade inte gjort det förutom av alkohol sen jag var liten, usch!!

Midsommar 2010

Jaa ni, nu har jag jobbat hela dagen och hade egentligen inplanerat att dra till min väns landställe på stor fest eller möta upp Malin och hennes killkompisar för fest.. Men jag orkar inte! Jag har ingen lust heller, jag ska åka hem till min stackars mamma som har magont och min älskade lillasyster som äntligen kommit hem från USA! Vi tre ska sitta på vår veranda och äta mat och prata bara, det är exakt vad jag känner för idag. Kanske tar vi en kvällspromenad ner till stranden ikväll också, så fint där nere!

Hoppas ni får en underbar midsommar vad ni än hittar på!

Fredag 25 juni 2010 - Årsdagen.

Hur kan det ha gått ett år.. ETT år?! Enligt svensk tid dog Michael Jackson runt halv tolv på kvällen den 25 juni så det nådde inte oss förrän 26 juni, jag vaknade av ett sms tiidigt den morgonen av min vän Sandra som visste att jag skulle köpa biljetter till Michael Jacksons This Is It-turné; "Michael Jackson är död! Köp inte biljetter!!" Jag minns hur jag låg och stirrade på smset länge, sen skrek jag ANNA så kom hon inspringandes i mitt rum!

Jag berättade om smset jag fått av Sandra, då skrattade Anna och sa att hon hade fått samma sms av hennes vän Sandra (och Anna trodde vi pratade om samma Sandra) och sa att hon säkert skojar! Sen när vi kom fram till att vi inte pratade om samma Sandra så slängde jag mig upp till datorn, loggade in på MSN.se och där stod det överallt. Jag satt som förstummad och såg på datorn i chock.. Han var borta!

Jag grät i över två veckor i streck och han tog över mig på något sätt, jag har alltid tyckt om Michael Jackson och hans musik men när han dog så hände något. Jag insåg det han gjort på denna jord och har orättvist behandlad han har varit, visst var han annorlunda men det finns det väl fler som är? Varför skulle han få lida på det sättet han gjorde, speciellt han som hjälpte så pass många människor? Genom att älska Michael Jackson blev jag en bättre människa!






Vi fans ska sprida ditt budskap vidare, vila i frid nu Michael Jackson! I love you more.

Swift and sudden fall from grace



</3 How much can one person take? 25/6-09 </3

Extern hårdisk

Hellu! Nu är jag hemma igen, tog längre tid än väntat då jag hade en full kasse med ren tvätt plus 2 fulla matkassar att släpa hem! Anna och jag har INGENTING här hemma efter London så jag behövde verkligen köpa typ all mat och fylla upp skåpen! Så himla skönt att vara hemma nu i alla fall, Anna är kattvakt hos sina päron så jag är helt ensam och pumpar Bon Jovi för fullt här!

Innan jag åkte till London köpte jag mig en ny Extern hårdisk för att ha alla mina bilder på då min gamla typ gick sönder, så nu sitter jag och för över alla bilder! Datorn rör sig mycket snabbare på en gång, jag har så mycket bilder så jag kan omöjligt ha alla liggandes på datorn utan att den typ kör snigelfart!

Denna partykväll är jag nog fortf bakis av och den var i lördags, haha..
 

Torsdag

Hej på er! Igår hade jag en jättemysig kväll, först åt jag middag på verandan i solen med mamma och pappa och sen gick jag hem till Cissi för att kolla på skräckfilm med henne och Mikkan! Vi satt och pratade efter filmen till typ 1 på natten innan Cissi skjutsade hem oss båda, snäll som hon är! Idag har jag haft ännu en underbar dag i solen, jag har solat typ hela dagen och bara tagit det lugnt vilket var väl behövligt efter London-resan!

Ikväll jobbar jag dock, slut på semestern men det gör inget! Ska bli kul att träffa jobbarkompisarna igen, jag är hemma ikväll vid 9-tiden så vi hörs då ♥

Mina videos från Bon Jovi-konserten!

These days


Bed of roses


You give love a bad name (vilket röj det var under den här låten!!)


Sleep when I'm dead


Sån grym konsert, Bon Jovi är beyond bäst live!

Gah!

Nu är jag hemma och vänder fort! Imorse åt vi frukost ihop innan Mirre och jag åkte in till stan för hon skulle på ett möte och efter det lunchade vi med Nicki vid centralen, sen följde vi Mirre och Marcello till deras tåg då de skulle hem idag! Direkt efter det skulle Nicki och Timmy fika men jag hann inte så nu kom jag precis hem och ska packa ihop all smutstvätt!

Jag ska hem till päronen på middag och passar då på att få med all tvätt efter London och sen ikväll ska jag träffa Mikkan och Cissi, innan detta måste jag hinna posta lite grejer Mirre glömde här! Öhghh är fortfarande helt slutkörd efter Londontrippen så jag måste typ stanna upp och andas snart!

We're all rockers, aren't we?
 

Nu måste jag duscha, det är så sjuukt varmt ute! Hörs igen innan jag sticker iväg!

Hemma!!

Heeeej! Jag har inte sovit såhär bra som jag gjorde inatt på typ en vecka!! Anna och jag hade en så jobbig hemresa med våra tunga väskor och massa flängandes hit och dit så när vi kom till Arlanda tog vi Arlanda express in till centralen och sen tog vi taxi hem, helt slut var vi! När vi kom hem slängde Mirre ut nycklarna ur fönstret så vi kom in haha, så kul att ha henne här!

Dock åker hon hem idag vilket är jättetråkigt, Marcello också.. Han var precis förbi här och hälsade på och även lämnade mitt mobila bredband som han lånat medans jag varit borta! Idag måste Anna och jag handla(!!) och tvätta, riktigt okul men det måste göras.. Jag måste även åka hem till mina föräldrar och hämta ut min nya externa hårdisk som äntligen kommit!

Shoppade sönder mig på Primark, bl a denna väska köpte jag för endast 9 pund!


Nu måste jag och Mirre röra oss, men ha en fin dag!

Bye bye London!

Efter 2,5 timmar på Primark imorse och en heldag i parken under solen så är det dags att börja åka hem till Sverige igen! Tycker inte om att lämna London men det är inte sista gången jag är här, älskar den här staden!! Vi hörs när vi är hemma i Sverige igen sent inatt, där väntar fina Marcello och Mirre hemma hos oss så jag ska krama sönder dom när vi ses!! De har ju bott i min och Annas lägenhet under tiden vi har varit här i London!

Lite bilder från idag!

Klara på Primark, har köpt allt från skor till väskor till klänning till jackor..!
 
 

 
 
  
 
  

Hoppas det har varit underhållande att ha följt vår lilla resa! =)

Tisdag i London

God morgon! Idag är vi uppe tidigt, klockan 07.15 ringde min klocka så jag är skapligt trött! Det hjälpte dock att ta en lång dusch och att vi packade allting igår så vi kan softa en stund nu innan vi måste åka! Idag ska vi åka till Primark precis när det öppnar och shoppa på den galet billiga och bra butiken, när vi var där i fredags var det så mycket folk att det inte gick att vistas där! Det ska även bli 25 grader och sol så vi kanske sätter oss i Hyde Park sen eller något..

Fler bilder från i fredags, riktigt rolig kväll!  Har så mkt bilder från den kvällen!
 
  
 
 
 
 

Vi kommer vara på stan hela dagen idag också men jag uppar igen innan vi åker från hotellet ikväll, hoppas ni får en grym dag!

Filmkväll

Hej på er! Anna och jag kom precis tillbaka efter en kvällspromenad, vi båda älskar London så himla mycket och vill inte åka hem imorgon! =( Hur som helst, vi är så himla sega då vi knappt sovit något på hela resan.. Vi har partat som gaalningar och jag har träningsvärk i hela kroppen efter att ha hoppat och dansat (konstant) i 2,5 timme igår på Bon Jovi!

Det börjar en film på TV kl 22 så vi har köpt hem lite snacks och ska bara softa, imorgon ska vi till Primark när de öppnar och shoppa upp dom sista slantarna! Vårat flyg går på kvällen någon gång så vi har hela dagen här imorgon också!

Lite bilder från idag!
  
 

 Vi hade sol idag!!
 


Köpte dessa skor idag för typ 300 kronor bara på nån outlet vid High street Kensington!
 

Ha en fin kväll, vi hörs imorgon bitti igen!

Måndag i London, Bon Jovi review!!

Jag har sett Bon Jovi live… Det är något att bocka av listan, HERRE vad dom är bäst!! Jag tar det från början, Anna och jag fixade oss här hemma först och sen letade vi efter något ställe att käka mat på och vi vandrade runt i typ 30 minuter innan vi blev indragna på nån persisk restaurang! Vi fick i alla fall riktigt god mat (så trötta på all skräpmat) och satt där en bra stund.. Sen såg jag att klockan var tio i sex och insläppet för Bon Jovi börja kl sex!

Så vi började röra oss mot O2 Arena, i tunnelbanan var det SMOCKAT med människor och vi skulle åka typ 10 stationer.. Längsta 10 stationerna någonsin, jag var så himla nervös då det alltid har skitit sig när jag ska se Bon Jovi så jag väntade bara på att något skulle hända! Vi kom i alla fall fram till slut, och när vi gått upp för rulltrapporna och kom ut och möts av O2 arena stod jag bara och log! Jag kunde inte sluta le utan bara stod där och stirrade som ett fån, sen gick vi in på arenan och där har de som ett stort shoppingmall med barer och allt möjligt!

Vi hängde där ett tag men började dra in till arenan när vi hörde att förbandet hade börjat! Vi tog ingången som var längst bort från scenen så när jag öppnade dörren så möts jag av en fet scen och massa skrikande människor, jag rös i hela kroppen! Vi kommer ner till våra platser & de var riktigt bra platser på golvet så vi var relativt nära scenen också! Jag hade verkligen hoppats hamna bredvid ett stort gäng med stora Bon Jovi-fans men det gjorde vi INTE! Mannen bredvid oss var kanske 50 år, satt bara och drack sin öl under hela konserten och kollade argt på oss så fort vi hoppade (vilket jag gjorde konstant)

Konserten var HELT underbar, Bon Jovi är så grymma live och de körde så många av mina favoritlåtar! Det som var tråkigt med konserten var att alla omkring oss var så sjukt tråkiga! Det var typ ingen hoppade utan vissa gick iväg och handlade mat under konserten och typ bara stod och tittade på konserten som det var nån föreställning för typ tavlor! Jag hoppade och skreksjöng med till varena låt i alla fall och fick många sura blickar för det, det förstörde lite för mig.. Vi stod längst ut vid gången och bredvid mig fanns ju en till sektion och där var 2 st 35-åriga killar som totalrockade under hela konserten och hoppade och skrek, jag ville bara springa över till dom!

Det var även vakter som gick i gången under hela konserten så man inte stod i den under konserten utan höll sig vid sin plats, de var på mig HELA tiden och pratade med mig och tittade på mig när jag hoppade! En kille gick fram och sa åt mig att när jag hämtar mitt vatten (som stod på golvet) så kanske du ska luta dig framåt för annars ser man dina trosor när du sätter dig på huk! Så stod han och log samtidigt som han sa detta och han kom fram till mig under In these arms vilket är låten jag längtat mest över! Han kom tillbaka till mig flera ggr efter det och försökte prata och jag lackade ”LEAVE ME ALONE” vrålade jag, han kom liksom och störde under hela konserten, riktigt synd..

Samtidigt var det så konstigt för det var konstant skrikande och man hörde hur hela crowden sjöng med till alla låtarna, antagligen var det bara inga galna fans runt omkring oss! Men shit vad allt vände under sista låten; Living on a prayer, ALLA hoppade och skrek och sjöng med i hela låten, det var så sjukt mäktigt!! Jag sket i alla andra tråkiga människor och vakter under konserten och stod där själv och röjde, men efter konserten träffade jag bl a en medelåldersman som alltid varit ett stort BJ-fan som också var besviken på att folk inte röjde. Dock satt han högst uppe i hörnet och där kan jag förstå att det inte är lika mycket röj, men jag hade velat ha mer crazy people på golvet som kunde hoppa runt med mig!

Efter konserten när vi gick ut så hade jag så mycket adrenalin i kroppen, helt i extas och pratade konstant i säkert 30 minuter typ utan att andas… Dom är så jäkla bra live och jag är så himla glad över att få ha upplevt dom, dock är en sak säker och det är att nästa gång jag ser dom så ska jag gå på en konsert med ståplatser och stå FRONT ROW!

Vi åt som sagt på någon persisk restaurang!




Denna tallrik var egentligen till för en person men servitrisen ba "ni kmr vilja dela!!"


O2 Arena around the corner, haha jag log som ett fån när vi gick här!




När vi skulle in i arenan så öppnade jag dörren och möttes av detta (grymt förband btw)
och jag rös i hela kroppen, konsertstämning är det bästa som finns & med denna musiken!



So it began..








Tico, awesomness på trummor!  


Go David, rockade på 2 samtidigt!


Dessa två killar älskade jag, dom rockade fett hela konserten! Ville springa över haha..


Hahaha Anna fotade mig mitt under konserten!


What a man..



Alla fyra gick ut på en scen lite mer imitten och då var vi jättenära, dessa män alltså..






Have a nice day!!









MY ROCK GODS




Uppar ikväll med bilder, videos och massa text!! Nu ska vi ut på stan!

Tonight is The night.. BON JOVI LIVE!

Jag säger bara tredje gången gillt! Första gången jag skulle se Bon Jovi var i juni 2006 men hade inte råd då jag hade bestämt att jag skulle åka med Paula till Spanien med hennes familj och det var redan bokat! Mamma hade redan fört över pengar till Erikas pappa och de skulle precis boka vår Bon Jovi-resa när jag insåg att jag inte hade råd, jag var helt förstörd! Så Erika och hennes pappa åkte till Glasgow utan mig och jag minns att Erika ringde mig direkt efter konserten och skrek att Bon Jovi hade kört "In these arms" och jag började störtböla av avundsjuka haha..

Andra gången var i juni 2008, då skulle jag och Claudia åka till Oslo för att se dom och vi hade köpte tåg/bussbiljetter! Konsertbiljetterna skulle vi köpa av en tjej på blocket som jag hade pratat med ett tag men direkt efter jag fört över pengar så slutade personen höra av sig och inga biljetter fick vi, totalblåsta med andra ord.. Fanns inte ord för hur ledsen jag blev för det..

Här är ett inlägg som jag hittade på mitt gamla bilddagbokskonto från april 2008, när vi precis hade köpt tågbiljetter till Oslo: 

BOKAT! :D
Jag och Claudia ska till Norge 18-19 juni :D
OCH VI SKA SE BON JOVI, MIN GUD! :''D
Vi ska antingen köpa konsertbiljetter på
nätet, men dom kostar tpy 2000 O.o
Eller så åker vi dit och köper biljett av dom
som säljer utanför arenan! :) Förhoppningsvis
hinner vi träffa dom oxå :'* helt seriöst.. jag ska
på BON JOVI! Det har jag velat i fyra år nu, fyra år!
Och nu.. ÄNTLIGEN ska jag få det!:'D Och tänk,
samma dag som jag kommer hem så åker jag till
Paris och ska (två dagar senare) gå på EN TILL
open air-konsert, fast med Tokio Hotel, som oxå
är ett band jag verkligen vill se :'D Kanske inte lika mkt
som jag vill se Bon Jovi men jag älskar TH-musiken oxå!

Nu ska vi snart äta, vi ska äta grillat kött med grillad
majskolv :* GUD, så gott! :'D Jag och Claudia dreegglar! 8)
Sen ska vi fixa iordning oss för att gå ut sen, möter ju
Anna (födelsedagsbarnet :*) Sandra, Amanda etc. ute! :)

http://www.youtube.com/watch?v=RG12Q-pi8Nc
SNART ÄR DET VÅR TUR! :'''''''''

Herregud jag får inte gråta bort mitt smink! :'')
Jag kan inte förstå det.. att JAG ska få se
Bon Jovi live.. Jag är så lycklig! Helt sjukt.. !


Hahaha oj vad fjortis den där texten lät, skyller på min extas och att det var för två år sen hehe! Hur som helst, denna gång har jag biljetterna och jag ska se dom, äntligen mina 80-talsmän.. Världens bästa band och deras musik ska jag få höra LIVE idag! =D Nu ska vi ta oss in till O2 arena och ikväll rockar vi fett på Bon Jovi och sen blir det barrunda resten av natten i underbara LONDON! ♥



Hörs imorgon!! =)

Söndag i London

Hellu guys! Hoppas allt är bra med er, jag mår så jävla bra för IDAG SKA JAG SE BON JOVI!!!! Vad jag har väntat på det här och ÄNTLIGEN ska jag!!!! Wah! Meen jag tänkte först skriva lite om gårdagen.. Anna och jag drog till Club Movida som låg vid Oxford cirkus och är typ ”it-klubben” här vilket märktes, inträde på klubben var 20 pund (de släppte inte in någon gratis, sura vakter..) och sen kostade ett glas vin 10 pund!! Det är typ 110 kronor för ett litet glas, helt otroligt!

Vi hängde i alla fall där typ hela kvällen och det var roligt men på klubbar som dessa blir det sån tråkig stämning då det är så himla uppdelat med VIP-rum och vilka som är rikast, snyggast osv.. Men vi hängde i alla fall med ett gäng som var assköna så vi dansade och hade jättekul med dom! Movida var ändå lätt en klubb som är värd att gå till, det var jättefina lokaler och bra musik!

Vi har sovit ut idag så vi är utvilade inför konserten ikväll, jag sitter här och pumpar livemusik med Bon Jovi och är så himla glad! Nu ska Anna och jag duka fram en stor frukost och sen börja göra oss i ordning, insläppet börjar klockan sex så vi ska åka
dit vid halv fem, snaaaaaaaaart nu!!

Bilder från igår!

HAHAHA, igår innan vi skulle ut så satte jag mig i lobbyn och bloggade lite och Anna
låg inne i rummet och läste, vi tänkte bara ha en timme då vi bara softar! Sen när
jag kmr in i vårt rum igen hör jag Anna skrika TILLAN JAG SITTER FAAST, då har
låset hoppat ur dörren till badrummet så hon har suttit inlåst där i typ en timme!!
 

Haha, sen åt vi i alla fall middag.. Så gott det var med typ inte skräpmat!
 

Ready to go!  
 
 

Movida!
 
 
 

Vi hängde med den här killen och hans vänner typ hela kvällen, jättetrevliga!
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu måste jag käka, uppar igen innan vi drar oss till O2 arenaaaaaaaa! =)

Movida!

Hit ska vi ikväll och parta loss, Anna har hört mycket om Movida så vi mejlade dom och frågade om vi kunde bli uppskrivna! Vårt svar var ungefär "Så ni är svenskar, kom i tid så slipper ni inträde också!" haha, jaa ibland lönar det sig att vara svenne!
 
 

Anna och jag igår ♥


Vi hörs imorgon igen, innan vi ska på Bon Jovi!!!! =D

Dag 2 i London

Hej på er! Nu är vi tillbaka på hotellet igen efter ett par timmar på stan! Vi tog en promenad runt här i Londons smågator och pratade, helt plötsligt är vi på Bayswater road (där vi bodde senast vi var här i London) så vi drog runt lite där och gick i köpcentrum osv! Vi handlade även inför kvällen då vi ska laga mat här hemma ikväll och så köpte vi vin och lite nattmat och mer frukost! =)

Lite bilder från dagen
 

HAHA, denna Shell-mack nattkäkade jag och Anna på varje kväll förra gången vi var här &
vi hade som internskämt om han som jobbade där då han saknade massa tänder i munnen 
och var fett rolig! Och nu när vi gick in där (1,5 år senare) så är han kvar!!
 
 

Såklart köpte vi chicken ceasar-wrapsen, SÅ goda!!
 
 
 
 

Nu ska vi softa lite fram till middagen, sen ska vi börja göra oss iordning inför utgången!

Lördag i London

Tjaa! Gosh, vilken kväll det vart igår och vi hade så jäkla kul! Vi startade på en pub här i Paddington för att kolla in matchen, asså när vi gick in var det SMOCKAT med folk och alla killar hade bara ögon för TV-skärmen! Vi hade fan kunnat vandra in nakna och ingen hade vikt en blick åt vårt håll! Det blev 0-0 i matchen vilket var tråkigt, jag satt där inne och vrålade fula ord på svenska (sånt kommer automatiskt när man kommer in i en match, lr hur?:P)

Hur som helst, efter matchen så tog vi tunnelbanan in till Piccadilly circus vilket är centrumet av London kan man säga.. Ni som inte varit i London förut, var beredda på att det springer fram människor från alla håll på gatorna med lappar för att locka er till olika klubbar! Häng inte på första bästa utan prata med alla och deala lite så får man massa gratis-inträden! Dock räkna med att ha stämplar över hela armarna hahaha..

Vi fick gratis-inträde på någon riktig hiphopklubb (den hette Rumba haha) och så fick vi betala 5 pund var för en annan klubb! Vi fick stämpel till Rumba av honom och så drog vi in på det andra stället och tog ett glas vin och skaffade stämpel där också! Men klockan var bara halv elva då så vi sa till vakten att vi bara skulle hämta vår kompis så drog vi ut och tog en barrunda ett tag istället, så drog vi tillbaka igen när det var drag!

Vi drog till Rumba då emellan för att kolla in stället och det var grymt dansgolv med asbra musik! Jag är ïnget hiphop-RnB-fan egentligen och lyssnar inte på det i vanliga fall men jag gillar det som fan på dansgolvet! Vi hängde på Rumba i lite mer än timme och dansade som galningar innan vi drog tillbaka till den klubben vi var på först! Där hade det blivit galet mycket drag också så vi hängde där tills dom stängde!

Vi tog en taxi hem från Piccadilly Circus och kom hem hit vid halv fyra eller så, Sandra somnade i vår soffa direkt då hon skulle upp och ta tåget imorse hem igen! Anna och jag har legat kvar i sängen och degat tills nu, men det ösregnar här atm så man är inte så sugen på att gå ut i alla fall! Vi ska snart ta en stan-runda i alla fall och kolla lite mer i affärer och så, orka bara ligga här! Ikväll ska vi ut med en vän till Anna och IMORGON ÄR DET BON JOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ryser till så fort jag tänker på det, åhw!

Bilder från igår!

Sandra fick dricka vin ur en kopp, hha!
  
 
 

The Pride Of Paddington ;)
 
 
 

Man fick vin i vanliga plastglas!
 

I tunnelbanan, vakter lackar om man fotar där nere så akta er för dom haha..
 
 

Inne på första klubben i vårat lilla bås
 
 
 
 

Inne på Rumba!
 
 
 
 

Anna var glad när vi sprang runt på gatorna i London mellan pubar haha!
 

Tillbaka på den första klubben vi var på!
 
 
 

I väntan på Sandra satte jag mig på marken för jag hade så ont i fötterna!
  
 
 

Anna snackade med nån kille som var så himla glad haha!
 
 

Jag sitter här ute i lobbyn med min laptop och lyssnar på Beatles, det uppskattas nog av britterna ^^ Nä, nu ska vi ut på stan! Vi hörs ikväll igen ♥

Dag 1 i London

Vi har haft en jättehärlig första dag i London! Anna och jag har gått runt i stan heela dagen och kollat i affärer på Oxford street, vi hittade hur mycket som helst på Primark men det var, utan att överdriva, 40 meter kö till omklädningsrummet och överfullt i hela affären! Det var helt olidligt så vi ska ta det en annan dag och åka dit precis de öppnar! Det blev lite shopping i alla fall (bilder nedan) men jag sparar mig mer till senare!

Sen mötte vi upp älskade Sandra och tog en sväng på H&M och andra butiker en stund till och åt middag på stan sen, vi kom precis hem! Sandra och jag har pratat konstant sen vi mötte upp henne och uppat varandra om våra liv, jag saknar henne konstant i Sverige och längtar galet tills hon flyttar hem igen vilket är snaart!! Nu har vi köpt hem vin och ska börja fixa iordning oss för kvällen! England spelar fotbollsmatch ikväll så vi tänkte starta på en pub ikväll och kolla matchen och sen drar vi vidare någonstans!

Lite bilder från dagen!

  

Hittade denna asfina tröja på Monsoon, men den kostade 600 spänn så jag avvaktade..
 
  
 

Sandraaaaaaa!!!  
 

Lite grejer jag köpte idag
 
 

Köpte denna klänning som jag ska ha ikväll!


Lets foreparty ;)
 

Nu måste jag börja göra mig iordning, ha en grym fredagskväll i Sverige så hörs vi imorgon igen!

Shopping, here we come!

 
  
 

Nu sticker vi ut på stan, vi hörs igen framåt kvällen när Sandra är med oss oxå ♥

Fredag i London

God morgon på er! Anna och jag har sovit gott här i vår stora dubbelsäng, förutom att jag gnisslar tänderna så högt att Anna får damp på mig.. Mamma jag måste börja använda min bettskena igen buhu! Hur som helst, sen är det otrooligt lyhört här så dom som vandrar runt i rummet över oss väckte mig kl 8 imorse, och ni som känner mig vet att jag inte är lättväckt direkt  =P

Men annars är det bara bra här, vi tänkte dra ut och handla lite frukost och slänga in i vår kyl här. Jag älskar lägenhetshotell så man inte är tvungen att gå ut och käka jämt! Sen idag ska vi ut och shoppaaa hela dagen och sen kommer Sandra vid tre! Ikväll blir det utgång med aaall in! =)

Såhär blev mina naglar när jag fixade dom i tisdags, bättre bild än senast!
 

Internet är så snabbt här och lobbyn ligger precis utanför vår dörr så det går så smidigt att uppdatera, därav blir det nog nästan 3 inlägg om dagen! Hörs igen innan vi sticker ut på shoppingrundan!

Finally here!!

Heeeeeeey på er! Nu har vi ääntligen kommit fram till hotellet efter mycket om och men! Först blev vårat flyg över en timme försenat och sen skulle vi ta tåg & tunnelbana för att ta oss hit men nu är vi äntligen här & vi bor i ett jättemysigt lägenhetshotell med 2 badrum, vardagsrum med kök & sovrum här mitt i London, 2 stationer från Nothing Hill! =)

Nu sitter jag här i lobbyn och käkar en burger king-meny, shit vad hungriga vi var! Imorgon blir det heldag på stan och sen kommer min älskade vän Sandra hit (hon bor här i England atm) och spenderar fredagskvällen med oss! Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR London, staden är HELT underbar och varenda människa vi frågade om vägen hit till vårt hotell har sprungit och hämtat kartor, slagit upp kartor i Iphonen och gjort allt för att hjälpa till!! =)

Arlanda!
  
 

Rad 1 på flyget =)  
 
 

Vår busskortsficka var IKEA på, woho!  
 

Vårt lägenhetshotell!
 
 
 
 
 

Här sitter jag just nu i lobbyn och bloggar!
 

Nuuu ska vi sova! Vi hörs imorgon guys!

LONDON BABY!!

Houses of Parliament 

Nu åker jag och bästa Anna iväg till London en långweekend, ÄNTLIGEN!! Bon Jovi, underbara London, pubar, Sandra, britter, SEMESTER!! Jag har ju med mig laptopen så det blir uppdateringar därifrån så vi hörs redan ikväll igen, hoppas ni kommer gilla att följa vår resa =)

Packa - Springa - Städa - Sola - Handla - LONDON!!

Nu har jag typ packat ner allt och har precis städat badrummet (fyfan vad ofräscht det var, hah) och ska nu dra ut och springa! Jag har inte tränat på flera dagar nu så det börjar bli dags, slutspurten innan London hehe.. Sen efter det ska vi ner till centrum och handla det sista + växla pengar och sen drar vi oss! Planet går inte förrän ikväll så vi har gått om tid på oss nu på dagen vilket är skönt!

 

Vi hörs igen innan vi åker!

Torsdag - UTELÅST!

HerreGUD vilken morgon Anna och jag har haft! Hon väcker mig lite innan sju för att vi ska ner till tvättstugan och jag var heelt borta då jag somnade typ 2 inatt (surprise) så jag hasar mig upp och hämtar nyckelknippan så går vi ut! Direkt när Anna stängt dörren vänder jag mig om i panik då jag kommit på att jag inte har dörrnyckeln på nyckelknippan för den låg i mitt skåp på jobbet och vår dörr har självlås!

Anna tittar på mig som jag skämtar för där står vi utanför vår dörr, utelåsta och jag har på mig tofflor, söndriga mjukisar och min enorma tjocktröja med nyvaket hår! Vi har inte mobiler eller plånböcker med oss heller! Vi drar ner till tvättstugan med ångest och slänger in våra kläder i maskinerna och sen får vi planka in till mitt jobb som ligger i stan ( planka är någonting vi aldrig gör men vi hade inget val idag) och så sprang Anna in till mitt jobb och hämtade nyckeln som låg i mitt skåp, jag vågade inte gå in som jag såg ut haha!

Nu har vi precis kommit hem i alla fall och ska nu fixa frukost, jag är så jäkla hungrig! Men bitter är jag inte i alla fall för idag ska Anna och jag till Londooooooooon! =D SÅ jäkla nice och flygen är inte inställda, YEAY! Uppar snart igen!

Träff med Twilightfolket!

Haha, shit Sofia ringde tidigare idag och berättade att vår vän Stina vann en träff med Kristen Stewart och Taylor Lautner via The Voice! Hon ska få gå backstage med dom och vara med på den där grejen när de är här plus att hon fick biljetter till premiären för Eclipse! Haha, hon har alltid sån tur den tjejen asså fan vad kul för henne! =D Hade Robert Pattinson varit med också hade jag blivit riktigt avis, han är så jäkla het!

 

Nu ska jag sova, imorgon har vi tvätt-tid 7-11!

Most important.

Partyklänningarna och allt annat är med, nu ska jag och Anna softa lite på balkongen! Mycket kläder ska vi tvätta imorgon så det kan inte packas än så jag känner mig ganska färdig, shit vad jag ska shoppa loss i London för jag har knappt något nytt med mig!

 
Soon now...!!

Take away food!

Hellu guys! Nu kom jag precis hem från mitt sista jobbpass innan semestern!! =D Anna mötte mig i centrum så drog vi och köpte take away-mat från en Kinarestaurang, ingen av oss orkar laga mat idag.. Nu måste vi verkligen börja packa för imorgon har vi tvätt-tid och så ska vi hinna städa lägenheten då 2 av mina vänner ska bo här under tiden vi är borta!

Sen har vi flera grejer att hinna köpa + växla pengar så packningen ska in princip vara klar ikväll, Anna har sprungit ut och in i mitt rum 3 ggr nu senaste 5 minutrarna med olika klädesplagg i panik om vad hon ska ta med sig.. haha! Jag är lika stressad själv så jag ska inte säga något, jag suger på att packa lagom!

Nu måste jag börja, later!

Taggad på facebook..

 
 
 
 
 
 

Oh God, jag måste börja untagga mig mer.. Shiite vilka gamla bilder hahaha! Gah, jag har nästan 600 tags! X( Fast jag tror att många av dom är från mina album då jag var en tagg-nörd förut, ugh måste ta bort!

Onsdag

Ååååååååååååååh en dag kvar nu, fasen vad jag längtar! Vårat flyg är fortfarande inte inställt så det här borde gå bra *peppar peppar* Idag jobbar jag 14-20 och sen måste jag bara hem och packa, imorgon ska Anna och jag städa hela lägenheten och tvätta alla kläder innan vi drar till flygplatsen så jag kommer ha lite bråttom då..! Gud, så skönt det ska bli att få semester och komma bort lite!!

 

Strejka inte på torsdag, SNÄLLA!!



Gaaaaaaah, mellan klockan 05-13.00 imorgon så har typ alla flyg strejk, inklusive vårat flygbolag! Vi flyger iövermorgon på kvällen och de borde inte strejka så länge men TÄNK OM! Näe, det får inte hända att jag inte får åka till London och se Bon Jovi, träffa Sandra och ha en underbar weekend där... Snälla, låt det inte hända!!

Nails done!

Nu är jag hemma igen! Efter jobbet tänkte jag dra till en pub på Söder där massa vänner satt och kollade fotbollsmatchen men jag orkade inte! För en gångs skull är det skönt att bara åka direkt hem efter jobbet! Nu har jag precis lagat middag och ska äta i lugn och ro medans jag läser lite dokument om en gammal reporter som skrivit om Michael Jackson under child molestations och hur hon ändrade syn på om han var skyldig eller inte efter andra anklagelsen, riktigt intressant.

Dålig bild på hur naglarna blev idag, jag är nöjd iaf!
 
 

Mot stan..!

 


Först ska jag till Cecilia och fixa naglarna inför London och sen ska jag till jobbet! Vi hörs igen vid nio-tiden!

Tisdag

Tjuhu! Igår var en asnice kväll ute även om vi tog det ganska lugnt! Sofia, Cissi och jag drog in till stan vid halv elva och åkte förbi Filip och hans vänner på Söder! Dock stängde stället typ 5 minuter efter att vi kom dit så vi drog alla tillsammans vidare till Kvarnen, först tänkte vi dra till F12 eller ett annat ställe som jag inte minns namnet på men ingen orkade gå haha!

Vi satt på Kvarnen tills det stängde och snacka skit, sen drog vi och åt lite innan vi tog nattbussen! Eftersom det tar sån tid att komma hem eftersom nattbussen inte går så ofta och att min buss åker runt typ halva stan så hann liksom solen gå upp, ganska illa!

 
 
 
 
 

Tack alla ni för en soft kväll! Nu ska jag käka frukost innan jag måste åka!

Utgång!

 
 

Egentligen skulle vi ut på onsdag men jag åker ju till London dagen efter och Cissi skulle bort så vi kör utgång en måndag istället! =) Ha en najs kväll pps!

Asnice dag!

Nu är jag hemma igen från Annika! Vi hade en jättemysig dag hemma hos henne med hennes 2 barn Hanna och Ida! Vi lunchade och catchade upp från de tre senaste månaderna vi inte setts på, vi hade på Michaels livekonsert i bakgrunden medan Hanna och Ida dansade för fullt eftersom de också älskar MJ! =) Vid femtiden skjutsade Annika tillbaka mig till stationen så åkte jag till systemet för att köpa lite vin till ikväll!

 
 
 


Nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, Sofia och Cissi är påväg hit och kanske ska även Jossan och Mikkan med ut ikväll! Då är vi alla samlade utom Astrid som är i Blekinge! =( Kul kväll ska det bli i alla fall, uppar om en stund igen!

Såhär ser jag ut idag

 
 
 

Annas oversize tröja och inget smink kör jag på idag! Nu sticker jag hem till Annika för att umgås, leka lite med hennes barn och lyssna på den bästa musiken! Ha en fin dag!

Dagens låt

 

Johnny Cash har jag gillat i snart 2 år nu, sen Indien då Katta sjöng den här låten och Linus spelade gitarr sista kvällen innan vi alla skulle hem! Även min vän Måns har gillat honom jättelänge och tjatat på mig om att jag ska lyssna på hans låtar, nä jag väl gjorde det så gillade jag det som fan! =)

Måndag

Fan, jag glömmer alltid bort äggen när jag ska sätta tid på kokningen! Nu har jag ingen aning om hur lång tid det gått så jag får väl äta sten-ägg, suck att jag aldrig lär mig! Men hehe jag lyckades somna igår i alla fall, Cissi och jag såg på The Cycle och det var faktiskt en bra film tills slutet för då förstördes allt! Allting blev totalt ologiskt och så typ dog alla och de förklarade ingenting! :S

Cissi var kvar hos mig till typ 2 inatt så satt vi och snackade skit tillsammans med Sofia som fanns på Skype! Jag hade lät kunnat sova längre idag men jag ska träffa Annika idag och vi har inte setts sen Vinylkryssningen i mars!! Helt galet, men det är svårt att få ihop då vi båda jobbar så pass mycket plus att hon har 2 barn! Men äntligen har vi fått ihop det så vi ska ha en heldag tillsammans och sen ikväll ska jag ut med tjejerna!

Annika och jag på kryssningen i mars!
 

Filmkväll med Cissi!

Nu är jag hemma igen, Cissi hämtade mig efter jobbet så drog vi hem till mig och nu ska vi se på skräckfilm. Cissi råkar älska skräckfilmer så jag kmr väl springa in till Anna inatt och skeda för jag är så lättskrämd av mig, haha Anna skulle dampa om jag gjorde det!

 

Vi hörs imorgon igen!

Off to woooooooooork

 

Måste bara säga åt er att gå in på min lillasyster Virans och hennes vänners reseblogg, de är alla tre stora bokfans till Twilight och har nu åkt till Washington i USA och åker runt i Forks, La push beach, Port Angeles osv... Alltså besöker ställena som böckerna handlar om plus besöker regnskogar och annat häftigt, riktigt kul att följa! Klicka HÄR  för att komma in på den!

Hoppas ni får en nice söndagkväll, nu måste jag dra!

Powerwalk!

Både Anna och jag är lite småförkylda så vi kan inte träna men nu börjar himlen spricka upp så vi ska ut och på en långpromenad i alla fall! Jag behöver inte åka till jobbet än på ett par timmar så det är bra tidsförbrännare också hehe.. Jag kollade förresten precis med vårt lägenhetshotell i London och jag har gratis internet där så jag tar med mig datorn till London och bloggar därifrån! =) Kommer bli typ ett inlägg om dagen bara, kanske två för vi kmr vara ute hela dagarna och göra annat men typ som jag och Mirre uppdatera när vi var i Milano!  

Webcambild på Mirre och mig i Milano för 2 månader sen, snart ses vi igen babe!!

Söndag

En vecka kvar idag, om en vecka ser jag mitt favoritband vilket är något jag har velat göra i över fyra år! Bon Jovi live i London 20 juni, waaaaah!! Och vi åker till London om fyra dagar, åh vad SKÖNT det ska bli att komma bort ett par dagar och ha semeester! Jag brukar ju alltid spontanboka en resa och dra inom ett par veckor men denna resa bokade vi fan typ i december så det har alltid känts som man aldrig kommer fram dit men nuu äre snart!!

Jag ska sluta tjata om det, kan dra snabbt om igår istället! Jag var ju hemma hos brorsan och såg fotboll och käkade middag, sen satt vi och diskuterade hur komplicerade killar/tjejer är och det spelar ingen roll i vilken ålder man är i! Erik är snart 35 och jag är snart 21 och vi har exakt samma problem haha.. Hur som helst, när han drog till jobbet så var jag tvungen att åka förbi mitt jobb och ladda min mobil som var helt död! Fina Adam åkte förbi och lämnade in min systers laddare på mitt jobb så jag slapp åka hem till Farsta och sen tillbaka till stan igen..

Jag satt på jobbet ett tag för att låta den ladda och så hjälpte jag lite kunder i affären under tiden, haha jag är så arbetsskadad.. Sen drog jag iaf in till Irish Pub i stan för att joina Jossan, Calle och hans 2 vänner för att se på matchen! Shit, jag var helt säker på England och så TAPPAR Englands målvakt in bollen som han redan fångat från ett skott av en amerikansk spelare..! Sen efter matchen iaf så drog jag faktiskt hem, jag var så sjuukt trött och knappt sovit något på flera dagar!

När jag kom hem så la jag mig i Annas säng som vanligt och pratade om kvällen, så skönt när jag hinner hem innan hon har somnat så vi hinner snacka! Anna vet ALLT om mig, jag berättar allting för henne och hon känner mig så otroligt bra och det är så skönt att ha någon som henne så nära mig hela tiden! Vi har bott tillsammans i över ett år och varit utomlands 4 ggr tillsammans och snart åker vi till London ihop, this is my other half! =)

Nu ska jag vara social med Anna som vill ha frukost-sällskap hehe.. hörs sen!

Hos brorsan!

Tjuhu! Jag hade inget att göra efter jobbet så jag drog över till brorsan här på Gärdet och kollar fotbollsmatchen, nu är det ju Argentina mot Nigeria och Lagerbäck är ju coach till Nigeria så dom hejar vi på! Just nu leder dock Argentina med 1-0 och Nigeria har sabbat så många målchanser att man blir GALEN! Jag är inget fotbollsfan i övrigt men jag tycker om att kolla när det är VM, suuger dock att Sverige inte ens gick vidare!

Ikväll tror jag att jag ska hänga på en bar och se matchen England-USA med ett gäng kompisar, brorsan börjar jobba vid 8 här på SVT (nattpass) så jag drar mig när han ska dra! Vi hörs sent ikväll igen eller imorgon!

Mot jobbet..

  

Hörs efter jobbet, slutar fyra men får se vad som händer efter! Ha en fin lördag, pps!

Lördag

Tjuhu! Jag hade en astrevlig kväll igår, så sjukt länge sen det var bara vi fyra som hängde.. säkert över ett år sen då Sofia har bott i Valencia och i vintras när Sofia var hemma så var Cissi i Australien.. Vi möttes iaf upp efter jag slutat jobbet och käkade sushi på ett ställe på Medis, vi satt där i säker över en timme och snackade och när vi kmr igång så kan det lätt bli att vi pratar högt och om ganska dirty saker så alla runt omkring blev irriterade när de åt och tillslut var det bara vi kvar haha..

Vi drog vidare till Medis uteserveringar och softade där resten av kvällen! Filip kom förbi efter nån timme och joinade och sen även Aron och deras vänner! Sofia, Cissi och Jossan drog sig redan vid halv elva då de alla var slitna och trötta plus att Cissi hade bilen och då inte drack något! Jag satt kvar med Filip, Aron och hans vänner och först var alla på G att dra hemåt men det vände ganska fort efter ett par öl hehe.. Vi satt kvar tills det stängde och sen gick vi till Skanstull och då vek jag och Filip av ner till tunnelbanan! Jag hade lätt kunnat haka på längre men jag jobbar ju 10-16 idag så jag ville iaf ha lite sömn.. 

Lite pics från igår! 
 
 
 
 
 


Ni är bäst!

Ut med tjejerna!

Nu har jag äntligen slutat på jobbet och ska in till centralen nu för att möta upp jossan sofia och cissi! Vi ska typ fika och bara umgås nu i början av kvällen och sen kanske jag ska ut med Linus och hans vänner, eller om tjejerna är på att dra ut.. Hur som helst lär vi ses på stan ikväll hehe!

Me and mah giiiiirls 8)
 
 
 

Ha en grym fredagskväll! ♥

Something whispers in my ear and says but you are not alone



Though you are far away.. You are still always here in my heart

Fredag

-.- Ugh jag kan inte ha ögonen öppna så trött jag är, jag haatar dessa tidiga tvätt-tider... Speciellt när regnet öser ner så man blev plaskblöt på den lilla vägen till tvätt-stugan! Yepp, atm är jag jättebitter för jag har bara sovit typ 6 timmar och ooorkar inte tvätta!! Jag har redan varit nere och kört in tre maskiner fulla med kläder så jag tvingade mig själv iaf, typ alla mina kläder var smutsiga så tvättberget var enoormt!

Nu ska jag äta 2 ägg, en smoothie och försöka vända mitt humör..

We made a promise and we'll keep it, our dirty little secret







Now I gotta hit the bed, ttyt ♥

Nya frillan!

 
 
 

Och här lite mer tillplattat..
 

Jag är jättenöjd! Var så trött på mitt långa hår som kliade mig på ryggen hela tiden haha!

I'm going all blond again

 

Nu sticker jag till Debbie för att klippa håret och slinga genom utväxten till blondt hår igen, typ hela min familj tjatar om att jag ska färga typ gyllenbrun men jag vill verkligen inte det! Jag trivs så bra i blondt hår så det är det jag ska ha! Bilden ovan är från Dublin förra året, då hade jag precis gjort slingor & klippt håret typ en vecka tidigare! =)

Bilder från igår

Hemma hos familjen, Viran fixar äppelpaj!
  

Snaps!
  
 

Vid 12 behövde vi gå in från uteserveringen as always men vi fortsatte där inne!  
  
 
 

HAHA sämst på slash ni är..


Mikkan stuffade fram på Götgatsbacken i mina skor haha..


Assoft kväll, thnx guys! =)

Torsdag

Tjuuhu peeps! Jag kom hem till Farsta igår iaf, jag gick ju ut igår och bussarna till Lidingö går ju aldrig på nätterna så.. Shit vilken trevlig onsdagskväll det blev i alla fall! =) Jag var först hemma hos min familj och åt en jättegod middag och pratade om Virans resa till USA (idag åker hon i 2 veckor, så ballt!) sen vid 10-tiden så drog jag och Amanda in till stan & mötte upp mina tjejkompisar Mikkan, Marie och Elin! Mikkan är en av mina bästa vänner och vi hade inte setts på aaslänge för hon pluggar ju på Gotland så det var aasnice!

Sen kom Eugenia och Niklas oxå, Coopfolket är alltid med på nån flik haha.. Vi satt på uteserveringen och drack och snacka skit, mitt i allt så ser jag Jonas gå förbi (min jobbarkompis Filips brorsa) så jag skriker hans namn och han kommer förbi och hänger med oss ett tag! Vid 12-tiden så stängde de uteserveringen så då gick vi in och satte oss och gud vad det var klängiga killar där inne vid baren, vi satte oss vid ett bord lite mer i hörnet och hade astrevligt! Vid 2-tiden drog vi oss alla hem, vi gick runt på Slussen och försökte hitta allas nattbussar och lyckades tillslut!

Jag och Marie från Snaps igår, roooooooock it loose!
 

Mer bilder från igår kmr sen, nu ska jag käka frukost!

I'm off!

Nu sticker jag hem till familjen på middag och vara social med mina käraste! Sen senare ikväll ska jag ut på söder med en av mina absolut bästa vänner, Mikkan som är hemma från Gotland! Vi ska möta upp lite jobbarkompisar till mig (såklart, varje kväll haha) och softa, men sen sover jag på Lidingö och ska klippa mig vid 2 imorgon så vi hörs inte på ett tag nu så ta hand om er ♥

Mikkan och jag i Dublin förra sommaren!

DUMLE

Hahaha jag vill inte ens veta hur länge jag har haft den här T-shirten, allt jag kan säga är att jag kallades för DUMLE under min basket-tid pga den här tröjan och basket har jag inte gått på sen jag var 14! Jag spelade basket från att jag var 8-14 år, fan vad jag saknar basket känner jag.. Måste dra till en basketplan och spela lite nån gång med några kompisar, får se om jag har några skills kvar haha!

 

Nu drar jag till gymmet, later!

Onsdag

Onsdag redan... Tiden går så fort att jag inte hinner med! Jag mejlar fram och tillbaka med min kontakt i Indien om hur vi ska göra när jag och Sandra kommer ner dit, vi planerar massa kul! Men jag bara skriver och skriver som att det handlar om någon annan, jag har inte fattat att jag faktiskt ska till Indien om ett par månader och jobba på barnhem och resa runt.. Så himla overkligt att jag verkligen ska tillbaka dit!

Hur som helst, idag är jag ledig som sagt och shite vad skönt det var att få sova ut!! Idag ska jag träna och sen åka hem till Lidingö för att ha middag för Viran som åker till USA i 2 veckor imorgon, hon har planerat denna resa lika länge som Anna och jag har planerat London så vi är båda asglada för att äntligen få komma iväg! Jag har ju rest bort mellan tiden jag bokade och nu men den här resan är speciell på många sätt, åh vill bara komma iväg!!

Imorgon klipper jag mig, ska klippa&slinga mig till samma frisyr som förra året:
 
 

Såhär såg jag ut dagen jag hade klippt mig, men jag kan inte återskapa den frisyren :P 
 

Rawr...

Halluu.. Jag kom hem redan vid kvart i elva men har pratat i telefon med Mika sen halv elva tills nu så mitt öra är typ dött, hehe närå men jag tänkte skriva ett litet nattinlägg nu istället! Efter jobbet så skulle Filip upp på Mosebacke med Aron och andra folk men eftersom jag hade köpt massa mat som var kylvaror så kunde jag inte haka på, iofs var det nog bra för jag måste spara pengar nu..!

Jag sitter här och lyssnar på Bon Jovi nu och gnuggar ur mascaran i hela ansiktet hehe.. Imorgon är jag ledig i alla fall, jag jobbar inte förrän fredag igen så det här är värsta heaven för mig! =) Och på fredag ska jag träffa världens bästa Sofia som ääntligen är hemma från Valencia nu, det ska bli guld!

Nu säger jag god natt med en bild på en av mina musikhjältar från 80talet, Jon!
 

Springrunda!

Jag skulle precis hoppa in i duschen så gick jag förbi mina springskor och såg att det låg en dammtuss på dom, då bestämde jag mig för att dra ut och springa istället så jag gjorde det..! Jag tog det ganska lugnt, sprang bara 4 km och gick sista då jag känner mig liiite förkyld fortfarande men jag måste få träna lite iaf! Nu ska jag hoppa in i duschen iaf innan jag drar till jobbet!

Dagens låt, tänker bara på när jag och Sandra sitter i Indien i höst.. åwh ♥


Ha en fin dag, vi hörs sent ikväll igen!

Dior mascara

Back home, nu har jag äntligen mitt pass och så passade jag på att åka ut till Väsby för att hämta min mascara som en väns pojkvän köpt åt mig! Han jobbar på tax free där sminket är billigare plus att han har personalrabatt så jag fick den för 100 spänn billigare än vad den kostar på Åhléns! =) Diors nyaste mascara är the best ever, seriöst! Jag vill inte ha någon annan än den nu för den gör ögonfransarna så långa och fina, priset ger resultat!

 

Och på tal om passfoto.. Är man dömd att bli ful på dessa passfoton och leg-foton? Jag har fan lyckats galant varenda gång med att se helt cp ut på bilderna, sen säger dom alltid åt en hur man ska stå och när de vinklat en klart tänker jag bara; ska jag köra upp fingrarna i näsan också så har vi höjden av fulhet..! Såg ut som en fisk på mitt senaste, man tackar!

O2 arena concerts has begun - BON JOVI

BLOOD ON BLOOD
WE WEREN’T BORN TO FOLLOW
BAD NAME
WHOLE LOT OF LEAVIN'
BORN TO BE MY BABY
LOST HIGHWAY
WHEN WE WERE BEAUTIFUL
CAPTAIN CRASH
WE GOT IT GOING ON
BAD MEDICINE
IT’S MY LIFE
LOVES THE ONLY RULE
LAY YOUR HANDS ON ME
HALLELUJAH
I’LL BE THERE FOR YOU
SOMETHING FOR THE PAIN
SATURDAY NIGHT
SLEEP WHEN I'M DEAD
WORK FOR THE WORKING MAN
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
KEEP THE FAITH
IN THESE ARMS
WANTED
PRAYER


Igår började den första konserten i O2 arena i London med Bon Jovi och jävlar vilken bra set list!! ÅÅH de körde In these arms igår, de mååste köra den på våran!! Längtar så mycket så jag kan inte förklara det, satt på tåget idag och rös så mycket att jag frös när jag lyssnade på en livekonsert med dom för 2 år sedan!

Gotta go!

 
 
 

Megaoversizelinne som jag fick av Jossan förra året och min tajta kjol, knullrufshåret jag inte gjort ett skit med sen jag gick upp ur sängen och ett ägg i munnen, nu är jag redo för att hämta pass! Hörs när jag kmr hem igen, då ska jag fanemig träna!

Tisdag

Mwaah vad jag är trött! Jag satt uppe och pratade med killkompisar på msn till halv tre imorse och så behövde jag gå upp halv åtta! Jag var ganska snabb på att smsa till Sandra och skjuta fram tiden vi skulle ses med en halvtimme =P Vi ska ju mötas upp för att fixa våra pass, eller jag har redan gjort det men jag ska hämta ut mitt och hon ska göra ett nytt!

Shite vad trött jag är, sitter här och pumpar rockmusik för att väcka mig själv men ögonlocken bara faller ner igen! Ska gå och skvätta ner ansiktet med vatten, ttyl!

Kvällsfundering..

Ugh, kom precis tillbaka från balkongen med Anna och vi har pratat jättemycket om saker som väcker känslor så nu sitter jag här med en stor klump i magen... Tiden går så fort fram och snart ska jag till Indien, snart är det London och sommaren är här och jag hinner inte med! Just nu vill jag bara stanna tiden, sätta mig i en speciell killes knä och få massa närhet! Kanske låter konstigt men det är exakt så jag känner just nu!

Puss på er, nu ska jag gå och lägga mig..
 

Back from work!

Hallu! Nu är jag hemma igen efter en låång arbetsdag, gud vad jag vill ha semester nu!! Jag har iaf 6 dagar snart, från och med nästa torsdag till och med onsdagen efter det! Längtar som en galning, behöver verkligen det nu! Ikväll då, jag tror det blir kvällspromenad med Mika då vi tänkte bränna 1 gram eller 2.. ^^, Jag jobbar kväll imorgon men jag måste upp ganska tidigt iaf då jag och Sandra ska fixa pass men jag blir för rastlös av att bara sitta här hemma! Anna går ju och lägger sig om typ en halvtimme som vanligt..

Hittade en bild från en mysig grillkväll här i Farsta förra sommaren, osminkad och brun!
 

Ear orgasm

 
 
 

Oh, acoustic in my heart.. My men I see you in 2 weeks!!

Måndag

Tjuu! Fan vad härligt, det är ju sol och minst 20 grader varenda dag! Synd bara att jag missar typ heela denna dag idag eftersom jag jobbar men förhoppningsvis så håller det i sig! I övrigt denna vecka så ska jag pyssla med Indien, Sandra och jag ska fixa visum och jag ska mejla med en präst därifrån (en kontakt från min gamla skola) som jag diskuterar lite grejer med.. Jag har fortfarande inte fattat att jag ska åka bort ett halvår i september!

Hehe, jag snodde Annas asstora jordgubbe igår och hon vart så ledsen.. =(
 

Guitar sound

Gah, Anna gick och la sig redan vid halv elva då hon ska upp 6 imorgon men jag behöver inte gå upp tidigt alls då jag börjar 12 så jag har haft skittråkigt! Jag har youtubat i timmar, kollat facebook och chattat med typ 6 pers samtidigt varav typ inga kände jag ens.. Hur tråkigt kan jag ha det? Jag ger upp nu ska jag sova!

Jag hittade denna gitarrist på youtube för flera år sen men kan inte tröttna på det här klippet, det är en finsk kille som spelar Living on a prayer och han spelar med gitarren på ett sätt så det låter som att gitarren sjunger låten! Jag har hört akustiska gitarrer sen jag föddes in princip varje dag då min pappa och min storebror har spelat typ hela sina liv, och jag älskar det!

Vilken härlig dag!

Tjuhu, nu är vi hemma igen! =) Anna och jag åkte hem till Josse vid 1-tiden, äntligen fick vi träffa hennes pojkvän Adam också! Vi drog oss ner till deras garage och tog bilen ut till Josses land som ligger i Rimbo! Det tar lite mer än en timme att åka dit och så behövde vi åka och möta upp Amanda och Nisse också som väntade vid Liljanskogen i deras bil för att kunna följa efter oss dit!

Vi kom fram vid klockan 2 och drog igång grillen typ på en gång och satte oss i solen och snacka skit med lite öl och cider! Det var lite roligt att det blev som en trippeldejt med Josse & Adam, Amanda & Nisse och så jag & Anna hahhaa... det blir lätt så då hon är min vänstra sida hehe! Vi åt iaf jättegott grillat men var dock tvungna att sitta inne pga att det helt plötsligt börjar åska och ösregna!

Eftersom Josse har halsfluss så la hon sig för att vila ett tag och då blev alla assega av regnet så Anna och jag började diska och städa undan allt och sen var det dags för oss att dra, Josse och Adam stannade kvar då hon skulle skjutsa Adam till Arlanda flygplats senare! Anna och jag passade då på att åka med syrran och Nisse och fick skjuts hela vägen hem till vår port, så soft!

Idag var jag väldigt duktig med kameran så här kmr massa bilder!

Josse & Adam!
 
 
 

Tänk att jag känt Josse i 8 år och detta var första gången jag var på hennes land..!
 
  

Systeeeeeeeeeeeeer!
 

 

Hahaha, Adam får redan lära sig njö!
 
 

Maaaaaaaaaaaaaat!
  

Woho, efterrätt!
 
 

Finaste paret!
 
 

Det ösregnade när vi skulle åka hem också...
 

På hemvägen fick vi skjuts av Nisse och sis!
 
 

Vi åkte lite vilse hit och dit först men till slut såg vi ljuset!!
 

Tack alla för en jättehärlig dag! =)

Josses land!

Jättetråkig krock det blev idag, min äälskade Sofia kom hem från Valencia idag och min äälskade vän Josse kom hem för några dagar sen och idag har jag lovat att hänga med ut och grilla på Josses land med massa folk! Sofia ska dock ha en stor picknick med oss alla och nu hinner jag inte till den.. Jag ska försöka svänga förbi snabbt om jag hinner, får se vad som händer!

Såhär ser jag ut idag!
 
 


Nu måste Anna och jag dra oss iväg, ha en fin dag!

SLASH

För en gångs skull pratar jag inte om vår min, slash utan om den legendariske gitarristen från GunsNRoses! Den otroligt begåvade gitarristen som jag beundrar så mycket har nu släppt ett soloalbum!! Nisse visade det för mig igår och jag låg bara i sängen och försvann in i musiken, riiktigt bra var det! Slash bibehåller detta gamla rocksound som jag älskar och tar det med dagens artister idag och det blir så rätt!

Slash har själv skrivit musiken och texterna men såklart bjudit in sångare till låtarna; där bland Fergie, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Myles Kennedy, Chris Cornell etc. Här har ni några:

Beautiful Dangerous - Slash ft. Fergie
 

Crucify the dead - Slash feat. Ozzy Osbourne
 

Starlight - Slash feat. Myles Kennedy
 

Slash feat. Ian Astbury - Ghost
 

Baby Can't Drive - Slash feat. Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Steve Adler and Flea
 

Söndag

Godmorgon på er! =) Idag lät jag mig sova ut lite och har precis tagit en dusch, så skönt! Igår var jag hos syster och Nisse hela kvällen med Anna, jag blev bjuden på en jättegod middag och så satt vi på balkongen hela kvällen och pratade! Nisse och jag har även ganska lik musiksmak så han sa att han hade lite musik han ville visa mig, då drog han på Slash första soloskiva och jag rös från topp till tå.. I love it, ska lägga ut ett inlägg om den snart!

Han visade även låtar från Myles Kennedy, Jimi Hendrix och massa fler som jag inte hört förut så nu har jag massa musik att ladda Ipoden med, Slash nya skiva släpptes nu i år så den ska jag ta mig iväg och köpa också! Nu måste jag käka frukost, later!

What to do tonight?

Nu har jag slutat jobbet och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Antingen åka hem till brorsan, hänga med Jossan & Calle och dom, träffa Niclas och Cecilia, åka till sis med Anna.... Jag tror jag åker hem till sis först för det är närmst mehe... Trafiken här i Sthlm har varit ka-aaaaaos hela dagen pga Maraton-loppet, hoppas att det har lugnat ner sig nu!

Btw, just nu står Erika på Bon Jovi-konserten i Holland..!!! Gah 15 dagar kvar för mig!! =) Måste sticka iväg nu men ha en grym lördagskväll allihopa!

Does it look like I need a reminder?



Haha, Ticketmaster skickar alltid ut Event reminders men haha tänk mig ba: "Juste, shit Bon Jovi om 15 dagar, det hade jag glömt! Tur att ni påminde mig, Ticketmaster!!" Haha det är ju såklart en bra grej att dom gör det men ofta man glömmer? Världens bästa 80-talsband here I come, denna konsert kommer bli worlds biggest öronorgasm!! =)

Lördag

Heeeeeeey.. Herregud, jag hinner aldrig blogga längre då jag inte hinner hem någon gång! Igår åkte jag till en studentmottagning direkt efter jobbet, till Annas lillebrors mer bestämt! Jag har ju känt Anna i över 8 år och då även hennes familj så jag och Josse var där (Josse har jag känt lika länge), Anna och Josse hämtade mig med bilen i Farsta då pendeltågen var cp!

Vi firade söta Andreas med massa gäster och god mat! Jag hade jättetrevligt och stannade ända till typ halv elva, Josse behövde dra redan vid halv åtta då hon skulle hämta sin pojkvän på Arlanda! Jag åkte in till stan sen och mötte upp min vän Niklas från jobbet, Anna mådde inte så bra så hon åkte hem sen istället! Jag kände inte alls för att festa igår eller nåt och Niklas var på att bara sätta oss nånstans så vi drog till Söder!

Vi drog sen upp till Södra teatern för några vänner var där, vi sprang även in i Filip och Aron så det blev en riktig Coop-kväll.. Hehe Aron jobbar inte hos oss men han hänger så mkt med oss att det typ känns så. Jag mådde inte så bra igår då jag hade varit uppe sen fem så jag var asseg och så var det rätt mycket drygt folk vi gick in i så humöret försvann helt, Niklas och ja drog hem vid 2 när Södra teatern stängde och jag somnade diirekt när jag kom hem!

Fotade lite på studentmottagningen igår!

Föräldrar och syster håller tal för söte Andreas!
 


Världens bästa Anna!
 

Älskar att Andreas är så sjukt duktig på piano!  
  
 

Hehe, vart lite oförberedd men det vart den enda bilden på mig från igår!

 

Så mycket minnen det är att vara hemma hos Annas föräldrar, vad vi hängde där när vi var yngre..! Nu ska jag käka lite frukost, idag jobbar jag 12-19 och behöver egentligen inte gå upp förrän 10 men jag vaknade klockan 8 och kände mig jättepigg?!

Off to work

 

Vi hörs igen vid fyratiden!

Fredag

Morrnmorrn! Jag tackar verkligen mig själv och mina föräldrar till att vi köpte min svarta rullgardin hit förra sommaren, jag har nämligen morgonsolen så den lyser rakt in i mitt fönster från typ 3-7 på morgonen! Jag somnade i alla fall relativt i tid igår så jag har fått sova ett par timmar, jag var ju så trött eftersom jag knappt hann sova något natten innan hos Mika!

Nu måste jag fixa lunchlåda och ta en dusch, hörs snart!

God natt!

Josse, Anna och jag har haft en soft kväll här hemma, jag känner mig helt slut i kroppen efter igår! Partade ju typ nonstop från halv åtta till klockan tre, så det är ganska förståeligt.. Jag har också hunnit ner en sväng till tvättstugan ikväll vilket var behövligt.. Dock la tvättmaskinerna av innan tvätten var färdig då den stängs av automatiskt kl 10 så de var dyngblöta när jag skulle hänga upp dom, hoppas de är någorlunda torra imorgon när jag hämtar dom innan jobbet!

Imorgon ska jag upp klockan fem då jag jobbar 6.45-16, efter det ska jag på Annas brors studentmottagning (lilla Andreas har blivit stor!!) med Josse! Vi hörs imorgon bitti igen, kramar ♥ 
 
 

Hhahahahaha

  

Min vän Erika hittade mitt gamla konto på Nattstad.se, senast jag var inloggad var över fyra år sen haha!

Torsdag

I am alive, nästan! Jag sov hos Mika inatt och åkte sen direkt till jobbet, kom precis hem därifrån nu! Igår började Julia, Niclas, Fredrik och jag på Collage med lite vin, öl och mat och satt där och snacka lite skit. Vi drog vidare till Sogni vid 10tiden och shottade lite och förade innan vi drog till Café Opera och mötte upp Mika!

Vi var på Cafét och dansade och partade ända tills de stängde, vi hade så galet kul! Fredrik, Niclas och Julia drog dock ganska fort men Mika och jag körde all in as always! Mika och jag kom hem till henne runt fyra imorse och somnade direkt i hennes säng, sen ringde min klocka 10 på morgonen och jag var rääätt trött! Men det var bara att pallra mig till jobbet, Julia och jag jobbade samma tid så vi var peppade varandra, haha.

Det blev inga bilder igår, kände inte alls för att fota och nu är min och Annas underbara vän Josse här och hälsar på så jag ska vara social! Ha en fin kväll allihopa!

Mot Collage!

 
 

Suck, denna vidriga mensvärk fyfan vad jag hatar det och så känner jag mig uppsvullen pga den så nu kunde jag inte ha klänningen jag tänkt heller.. Förkylningen är ganska lugn men jag är så jääkla förbannad på att må såhär halvbra när det är 23 grader i skuggan klockan 6 på kvällen, sånt slöseri med en underbar dag för min del! Jaja nu ska jag skita i hur jag mår och dra ut och ha kul i alla fall!

Vi hörs imorgon igen, puss!

Hemmadag

Så tråkigt att jag typ bara kan sitta hemma när det är 20 grader i skyggan och helblå himmel, men jag känner mig fortfarande lite hängig så jag måste vila inför kvällen! Jag har iaf tagit en sväng ner till Farsta centrum och köpt nässpray (Thank GOD) och lime för att göra mer sån där förkylnings-dricka hehe..

Såg att Tokio Hotels dvd för Humanoid släpps snart, haha undrar om Mirre och jag kmr synas med vår stora Sverigeflagga där i Milano! I wish not haha har redan varit med på en livedvd och jag var inte vacker hehe..


Hoppas ni har en underbar dag ute i sommarvädret!

Queen & Guns'n roses - We will rock you live

 

Jag har sett detta klippet 1000000 ggr men varenda gång får jag lika mycket rysningar, låtar som dessa är magiska! Låtar som får igång alla att röra sig på samma sätt och sjunga tillsammans, Living on a prayer är en sån låt också och dom stunderna på konserterna är dom bästa upplevelserna man kan få! Alla känslor i kroppen bara vimlar omkring och man hamnar i total extas!

Onsdag

Wah, vad är oddsen att jag får en förkylning och mensen på samma dag? Igår slog båda två till så inatt när jag skulle sova så låg jag med lock för ena örat, täppt i näsan och magvärk.. Det slutade med att jag hämtade laptopen och drog igång Michael Jackson live at Bucharest så fick han sjunga mig till ro, den rösten ger mig alltid lugn, jag kan se den dvdn 1000 ggr om och fortfarande häpnas av hans scennärvaro och alla devoted fans.. ♥  

Idag mår jag lite bättre då jag inte är typ täppt alls men känner mig fortfarande lite förkyld.. Ikväll ska jag till Collage med några vänner från jobbet för att bli bjudna på middag och dricka (vi blev inbjudna via vårt jobb) så det vill jag inte missa, äeh jag får bara ta det lugnt idag innan, eftersom det inte är förrän kl 7 ikväll och jag är ledig hela dagen!

Måste ta ipren för magen nu, hörs sen!

Beställd Bon Jovi-tröja!




Den här kommer jag strosa runt stolt på gatorna med, världens bästa band! Always BJ!

Ego-kväll!

Nu är jag hemma igen från jobbet! Jag känner mig fortfarande förkyld med lite lock för öronen så några arbetskollegor till mig tipsade om att koka vatten och lägga i ingefära, lime, socker och dricka! Fyfan, det smakade inte gott men det hjälpte så jag ska göra det igen nu! Jag har handlat hem massa mat också så ikväll tänkte jag ta ett bad, smörja in mig med BUS, måla naglarna och äta en god middag!

Dumma Anna har annat för sig ikväll men jag tänkte iaf fira vår årsdag här i lägenheten med lite självlyx med härliga Bon Jovis 80talsskivor här i bakgrunden! Jag är helt inne i Bon Jovis äldsta låtar just nu; t ex She don't know me, Come Back, Burning for love, Roulette osv.. Sånt 80talssound i dessa låtar, åh I LOVE THIS BAND (19dagar kvar!!)

Ser ni hur trött jag ser ut, känner mig så hängig! Hoppas jag mår bättre imorgon..
 

Pedikyr sen jobbet!

 

Hahha, vad rubriken lät divig! Jag som fått låna pengar av mamma för att ens ha råd med den för mina fötter har varit så kaos så länge att jag mååste på pedikyr för att ens kunna fortsätta springa.. Så är den bittra sanningen hehe, aanyways! Suttit här och diggat till pappas gamla band, New Strangers då jag älskar country-musik och deras covers var grymma! =) Låtar som walk a mile in my shoes och mercedes benz tycker jag är så sköna att lyssna på! Nu ska jag dra mig iaf, är hemma igen vid nio-tiden ikväll!

Ett år sedan!

För exakt ett år sedan idag så flytttade Anna och jag in i vår lägenhet tillsammans här i Farsta, hur fasen har det kunnat gå så fort?! Igår kväll satt Anna och jag på vår balkong som vanligt och pratade lite om det här och efter sommaren flyttar vi ut. Jag blir så ledsen av tanken, jag älskar den här lägenheten & jag älskar att bo med Anna & vill inte att det ska ta slut! =(

Lite bilder från 1a juni 2009
 
  
 
 

Tisdag

Typiskt, jag kände mig lite sträv i halsen igår och idag vaknar jag upp med lite lock för öronen, snorig och lite tjock i halsen! =( Jag mår bra i övrigt men jag ska ta det lugnt idag, alltså ingen springrunda som jag hade tänkt mig buhu.. Jag sitter här med en kopp te och försöker få bort det här, jag inbillar mig att jag kan få bort en förkylning på bara några minuter för jag ORKAR INTE vara förkyld!

Nu ska jag ladda på med mer te, hörs snart igen!