Kvällspromenad!

Tja på er! Nu kom jag precis hem, jag slutade klockan 20 och valde då att gå från Rådhuset till Ropsten! Sån himla skön kvällspromenad, det är en helt magisk kväll! Jag passade även på att köpa biobiljetter till mig, mamma och pappa som vi ska på imorgon! =) Den här veckan har varit grym såhär långt, underbart bra kväll igår med vänner och lång dag i solen med Kenza idag och sen en härlig kvällspromenad!

Fler roliga saker sker i veckan (+ massa jobb såklart som är grymt för min Sydamerika-kassa)! Hoppas ni också har fått i er lite sol i alla fall, det är ju omöjligt att inte få någon sol alls här i Sverige på somrarna för solen går ju knappt ner! Klockan är snart tio och det är fortfarande ljust och fint ute, mamma fixar i trädgården och vår fina Kasper mår bättre nu och gör mamma sällskap! ♥

Jag i trädgården idag när Kenza och jag käkade lunch, åhh sommar!


Vi hörs imorgon igen allihopa, kramkram!

Härlig sommardag!

Kenza och jag ligger här i solen och njuuter! Vi har lagat lunch, ätit glass och stekt i solstolarna hela dagen! Suger balle att jag måste åka till jobbet snart! Mani springer runt här i trädgården helt lyrisk, han älskar verkligen att få springa runt här på gräs och Kenza kastar pinne efter pinne haha! Jag är dock så himla orolig för min Kasper som är jättekonstig, han ligger bara och sover i mammas och pappas säng och orkar knappt röra sig.. Nånting är fel så mamma och Viran ska in till vetrinären med honom i eftermiddag, snälla snälla låt det inte vara något allvarligt fel med honom!! 

Lite bilder från idag! 




Nu ska jag ner och sola sista timmen innan jag måste bege mig till jobbet!

Bilder från igår!

Vi startade på Dovas! 


Olle måste vara minst fotogenisk på den här jorden! =P 



Runt stängning så åkte vi vidare! 


På Pub Anchor körde vi vidare! 


Sander och jag kan puta med munnarna, sådeså.. Jag hjärta dig btw sander, PöZz! 



Tre brudarna som höll kvar längst! 


Kim har en hårfetish!  


Jag träffade ett Michael Jackson fan, alltid lika nice! =) 



Du och jag, Olle;) 



Hehe.. tack alla för en sjukt kul kväll, fan vad ni är bra! Nu ska jag dra ut i solen igen
och sola vidare med baben, fan vad nice vi har det här med sol och värme! =)

Tisdag 31 maj 2011

Tidigaste uppdateringen någonsin kanske? Funderar på att söka in till Guiness Rekord-
bok!! Nejdå, men hej allihopa, jag kom hem bara för en timme sen faktiskt! Vilken kväll/ natt jag har haft med mina fantastiska vänner; jobb-gänget is almost back! Vi möttes alla på Dovas för ett par glas och vi satt där sen till stängning och pratade och skrattade! Efter det drog vi vidare (med några avhoppare, suck) till Pub Anchor där vi också stanna till stängning och hade skitkul! Efter det tog jag taxi hem hela vägen! Jag som brukar gå över en mil hellre än att betala 150 kronor för en taxi, men ikväll kände jag att jag var föör trött för att gå! 

Fan vad kul vi hade ikväll/inatt i alla fall! Sandra, Lisa, Olle, Kim, Filip & Johan gjorde min after work kväll! =) Dock kmr Kenza döda mig imorgon för hon kmr hit redan runt 10-11 tiden, då ska jag vara pigg och alert för att sola! Iofs är inte det så himla jobbigt så jag är faktiskt fett taggad på det! Fler bilder kmr imorgon när jag har vaknat hehe, nu måste jag sova ett par timmar ♥ 

Bjuder iaf på en väldigt fin bild från inatt (typ för 1 h sen) så länge från pub Anchor! 


God natt, hörs om några timmar igen!

Ut en sväng med polarna!

Tjotjoo! Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp Sandra, Kim, Olle, Bonnie osv och dra till nåt billigt haken stund på after work! Det var länge sen vi drog ut ihop så det ska bli nice, det blir nog inte assent i alla fall för imorgon vill jag ta vara på hela dagen i solen då det ska bli asfint väder! =)

Hörs imorgon ♥

Måndag 30 maj 2011

Morrnmorrn! Jag har haft en lång och skön morgon, ställde klockan på en timme tidigare för att hinna dra ut och springa! Det blåser som satan här men annars var det lugnt, efter det åt jag frukost och pratade lite med pappa! Han vill också följa med på bio på onsdag så nu ska vi gå alla tre, kul att göra någonting med mina föräldrar tycker jag! =) 

Mina fina föräldrar!


Nu ska jag dra mig till jobbet, kör passet 12-21.15 idag och sen ikväll ska jag ut med vänner och puba lite! Men vi hörs när jag slutat jobba, pussar!

I'm so proud!

God kväll! Hoppas ni alla har pussat och kramat massor på era mammor, det har precis jag! Jag kom hem för en timme sen och då fixade mamma och jag lite te och pratade lite allmänt om våra helger! Vi planerade även en biokväll som jag ska bjuda henne på, det blir på onsdag och vi ska även äta middag på Vishiis mammas indiska restaurang efteråt! 

På tal om Vishii, vi hade en jättemysig kväll tillsammans! Vi gick runt och pratade lite på stan och köpte oss lite godis innan Cissis uppvisning började (jag var tvungen att ha lite godis, var så sugen att jag trodde jag skulle explodera haha!) Jag är så himla stolt över min Cissi, hon gjorde en sån bra insats på teaterföreställningen som var sjukt grym! Alla var grymma & Vishii viskade till mig under showen "Hallå, nu vill jag också spela teater.." 

Några bilder från den coola föreställningen!



Min fina Cissi, jag är så himla stolt över dig!

Teateruppvisning på Kalle Flygare

Min fina bästa Cissi har snart gått klart sin tvååriga teaterutbildning på Kalle flygare och har uppvisning ikväll kl 7 som jag ska gå på! Jag tar med mig min Vishii så vi ska mötas upp en stund innan och fika innan det börjar! Det ska bli så spännande att se showen för jag har bara sett Cissi dansa (hon är hur grym som helst), ser verkligen fram emot att se henne agera på scen! =) 




Efter uppvisningen åker jag sedan direkt hem igen eftersom det är mors dag ♥

Min dag!




Viran, Nisse, Kasper och jag har legat som tre säckar potatis i vardagsrummet på övervåningen och tittat på Pippi på de sju haven, haha! Faktiskt väldigt underhållande, piraterna åker mot skattön med palmer och vita stränder och i bakgrunden ser man en svensk skog med granar och tallar! =P

Glad mors dag!



Världens bästa mamma! ♥

Söndag 29 maj 2011

Godmorgon på er! Åh, jag tror det här var min första sovmorgon på.. evigheter! Igår mötte jag upp tjejerna i Ropsten så åkte vi sen in till Berns! Jag var så sjukt trött igår och kunde aldrig riktigt komma igång så jag stod mest och trampade fötter, till slut gav jag upp och åkte hem! Sorry tjejer, nästa gång kör vi en all in! Jag missade precis tunnel-
banan i Östermalm så fick sitta där i en halvtimme och sen cyklade jag hem från Ropsten! Haha, gissa om jag bara föll ner i sängen på en gång?! 

Tog inga bilder igår men slänger upp nån bild från Kenzas kamera sen! Nu: frulle!

Parteeeey!




Pappa, Amanda, Erik och jag sitter och vrålar i soffan åt matchen, FAN vad Rooney är grym! Barcelona är ett helt sanslöst bra lag men vi hejar på Manchester United, kom igen nu!! Nu ska jag springa ner och se den sista snutten jag hinner innan jag åker hem till Kenza och softar lite med brudarna innan vi drar ut! Jag hade ingen som helst lust att haka på när jag var på jobbet, sen smsa jag dom för en stund sen och sa att jag ångrat mig i sista sekund hehe.. Det blir nog ingen all in kväll för mig men ska hänga på en stund iaf! Ha en fin lördagskväll!

FOTBOLL FTW!

Tjuhuu! Nu är jag hemma och ska ha en fotbollskväll med pappa! Viran är på bröllop och mamma är på en väns landställe så pappa och jag passar på! Jag tycker om fotbolls-
matcher när de är avgörande, som EM, VM och finaler i grupper som Champions league ikväll! Manchester United mot FC Barcelona ikväll kl 21, woho! Jag kommer nog i alla fall att se första halvleken för sen ska jag möta upp några härliga brudar för en utekväll! 



Nu ska pappa, Amanda och jag äta middag, bloggar lite senare ikväll igen!

Pics from MJ honour concert @ Fasching!



Annika och jag gick in vid typ kvart i åtta och tog ett bord vid baren! 



När det drog igång blev det plötsligt dubbelt så mycket folk och världens drag! 



Annika och jag kunde inte sitta stilla så vi lämnade vårt bord och tryckte oss framåt!

Vid andra setet stod vi längst fram och dansade som galningar och sjöng med i varenda
låt, allt från hits från Off the wall-albumet som Working day and night till Michael Jacksons
solotid-hits från Jackson 5-tiden som Never say goodbye! Kvällen var så jäkla underbar!



GRYM kväll, tack bästis för du tipsade mig om den här showen & skrev upp oss! 
Nu måste jag kila iväg till jobbet men ha en fin dag så hörs vi ikväll runt 7-8 ♥

Lördag 28 maj 2011

I'm blown away. Vilken jäkla show det var igår!! Annika och jag hade förväntningarna att vi skulle sitta och dricka lite vin och lyssna på grym MJ-musik under tiden, men så drog det här gänget igång.. De hade alla instrument du kan tänka dig och gjorde låtarna skitbra, de fick liksom med varenda liten ton! Vi kunde inte sitta still på stolarna så vi lämnade vårt bord och tog oss fram mot scenen! Där stod vi och skreksjöng till varje låt och dansade järnet resten av showen igenom! 

Det bästa var nog att de inte körde alla mainstream-låtar utan de körde massa "okända" låtar. Okej, Michael Jackson har typ inga okända låtar men dom som aldrig spelas längre i alla fall! Working day and night, burn this disco out och lady in my life från Off the wall, Never can say goodbye som är en sololåt som Michael Jackson sjöng under The Jacksons-tiden och många fler! Det var så bra att Annika och jag var helt tagna, vi hade ju inte heller setts sen typ augusti så det var den bästa reunion! 

Jag och Annika från igår!


Låter snart fler bilder tala för sig själva för gårkvällen, måste äta frukost först!

Michael Jackson honour concert @ Fasching!


Nu drar jag in till stan och möter upp Annika, helt sjukt att vi inte setts på säkert ett år snart!! Bonnie har skrivit upp oss på listan så vi kommer komma till Fasching typ precis innan showen börjar! =) Hoppas den är grym, dock kan inte mycket slå Thriller live som Annika, jag och våra mammor (haha, så mysigt det var) var på år 2009!

Liten video från igår!



Hittade den här lilla videon i syrrans kamera, kopplade inte att hon stod och filmade oss igår när hon kom ner för trappen utan jag trodde hon fotade! Detta är iaf efter Bonnie och jag hade suttit i 2 timmar och spelat frågesporten och mamma hade hunnit hänga på, typ 12 på natten! ^^,

Ledig fredagskväll!

Hejhej! Nu är jag hemma igen, vad skönt det känns att sluta klockan 16 på eftermiddan och sedan ha hela kvällen ledig! Jag som är så van vid att jobba till 21-22 på kvällarna! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig och slänga i mig lite middag, jag ska nämligen iväg om 2 timmar igen! Bonnie jobbar på Fasching och där har de en hyllnings-
konsert för Michael Jackson ikväll, såklart ska jag dit tsm med Annika (min kära MJ-vän)!

Mer om det snart, måste duscha!

Fredag 27 maj 2011

Morrnmorrn! Jag trodde jag skulle vara så mycket tröttare än vad jag är, jag minns bara att jag vaknade klockan 3 imorse för att jag behövde gå på toa och då kändes det så skönt att jag hade 4 timmars sömn kvar! När klockan sedan ringde så kände jag mig ganska pigg(?) första gången sen Indien typ.. 

Min smaskiga frukost imorse, hackade ägg med lite majonnäs och kräftstjärtar!


Nu måste jag kila till jobbet men vi hörs när jag är hemma igen vid 17-tiden ♥

Frågesportspel!

Jag och bästis har tagit en mysig kvällspromenad vid vattnet och pratat massa minnen, efter det gick vi hem och drack te! Jag drog då fram "Frågesportkorten" som jag fick gratis från jobbet, vi har spelat det i 2 timmar nu och mamma joinade oss när hon kom hem! Haha, vi har haft jätteroligt men Bonnie vann, buhu! =( 



Nu måste vi sova, jag ska upp 7 imorgon och Bonnie kommer banka huvudet av mig när alarmet går och jag inte vaknar som vanligt! Hehe, god natt ♥

Hemmaaa, såklart!

Jag börjar nog bli tråkig, fick sms av Mika som skrev att jag skulle smsa något roligt och jag tänkte i flera minuter och kom inte på någonting! Haha, vad har jag gjort de senaste dagarna förutom att jobba och åka hem direkt efteråt? Men jag trivs att ta det såhär lugnt, jag slutade vid 16-tiden idag och tog sen en promenad till Östermalmstorg! Nu kom jag precis hem och möttes av min störda syrra, vi har suttit i mitt rum och gjort cp-miner i en halvtimme nu! 



Nu ska jag dra ner och göra middag och sen ikväll kommer kanske Bonnie hit! =) Kramkram!

Off to work!

Jag fastnade i köket med mamma under frukosten, vi har suttit och pratat i en halvtimme nu så jag har lite bråttom! Vi hörs igen ikväll, ha en fin dag i detta ostadiga Sverigeväder!

Torsdag 26 maj 2011

Herregud, jag har ingen aning om vad som hände igår! Jag låg och tittade på Braveheart (hur många ggr har jag inte sett den filmen, men jag tröttnar aldrig!) och drack te, efter första kroppen kände jag lite småvärkar i magen (mer som kramper) men jag struntade i det! Efter filmen så hade jag druckit 2 koppar te och låg och vred mig i magsmärtor i säkert 1 timme, kan de ha haft med teet att göra eller kan det vara min avrensning av socker som spökar?? Det var jätteobehagligt i alla fall, jag kunde inte tänka utan bara gick runt eller försökte ligga ner i panik för att få bort smärtan! 

Usch, nu mår jag bättre i alla fall men min mage är öm fortfarande, så himla konstigt?! Måste fråga mamma om hon kan veta vad det är.. Idag jobbar jag 9-16 i alla fall så jag måste fixa mig lite frukost snart, skriver igen innan jag åker!

Hemmamys!

Hej på er! Alla ni Stockholmare, visst har vädret varit helt stört idag?? Jag har ju jobbat hela dagen men har sett ut genom fönstret att ena sekunden skiner solen, andra sekunden så är det grått och ÖSregn ute! Det gick fram och tillbaka på så sätt 3-4 ggr, visst är det ganska vanligt svenskt väder men det var typ monsunregn! Jaja, regnet upphörde i alla fall precis innan jag slutade jobba så jag var nöjd och torr! 

Nu har jag precis ätit middag, jag var så hungrig att jag sprang direkt in till köket och fixade iordning mat! Mamma och pappa börjar laga mat nu men jag kunde bara inte vänta! Snart ska jag fixa iordning en kopp te och sedan testa att fixa lite "nyttigt snacks"! Jag ÄLSKAR verkligen sparris så jag tänkte steka lite och lägga riven ost på, låter väl hur gott som helst?? 

Kvällens middag blev köttfärs med riven ost på, lite sweet chili sås & sallad som bestod
av avocado, isbergssallad, gurka och röd lök! =)

Time for work!



Ska jag ha en bra dag (även om jag sovit för lite) så är frukosten viktig, idag blev det
yoghurt med bär & nötter + ett ägg! =) Nu måste jag kila iväg till jobbet men vi hörs
runt klockan 19 ikväll igen! Hoppas ni får en fin dag ute i solen och den häftiga vinden ♥

Onsdag 2 maj 2011

Jag måste verkligen ställa om dygnet! Jag gick ändå och la mig direkt efter Scrubs vid kvart över tolv (då har jag ändå 9 timmars sömn) men somnade inte förrän säkert halv 3 imorse! Jag låg och vred mig, läste min bok, gick på toa 3 gånger och stirrade i taket! Det är så frustrerande att inte somna när man ligger där och vet hur trött man kommer vara imorgon och kan inte göra något åt saken! 

Som tur är så jobbar jag endast 11-18 idag så direkt efter det ska jag åka hem, måste lägga mig tidigt ikväll också då jag börjar tidigare imorgon! Nu ska jag äta frukost men skriver snart igen ♥

Bättre sent än aldrig.. SPOTIFY!



Jossan skaffade mig en inloggning när jag var i Indien så jag skulle kunna lyssna på Michael Jacksons "outsläppta" låtar! Dock insåg jag ganska fort att Indien inte har Spotify än så jag använde mig aldrig av det, nu har jag dock äntligen öppnat kontot och ska ÄNTLIGEN börja lyssna på Lady Gagas nya låtar!! Usch och förlåt för att jag lyssnar gratis men jag köper typ bara Bon Jovis & Michael Jacksons skivor, men vi får se jag kanske köper denna skiva i alla fall för att hon är så jävla grym!

Rent rum - ren Tillan!

Jag älskar dessa mysiga hemmakvällar och bara pyssla med småsaker! Sen jag kom hem har jag städat mitt rum, tagit en lång dusch och sedan lagat en god middag till mig själv! Snart ska jag fixa lite grönt te och börja fixa med bilderna från Indien (det börjar bli på tiden) för att kunna skicka in vilka jag ska sätta i fotoalbumen! =)

Mitt rena rum, älskar min Indien-hörna!


Min goda middag bestod av en köttbit, keso, halloumi, avocado, röd lök och gurka!

Tisdag 24 maj 2011

Heeeeej! Förlåt för det sena första inlägget men jag totalförsov mig imorse (på min lediga dag hehe), jag vaknade så många gånger denna morgon av folk som ringde och annat! Först ringde Eugenia vid halv nio och sedan någon annan + massa sms och mitt skrikande alarm så jag stängde av det och somnade om! Jag vaknar av att Sandra ringer mig kl 11.59 (vi skulle mötas kl 12 vid Åhléns idag) för att säga att hon skulle bli 10 minuter sen! Haha, sån fail så jag flyger upp och slänger på mig första bästa klänning och springa sedan ner till bussen! 

Sandra och jag har haft en jättehärlig dag på stan idag, vi möttes upp och gick i lite affärer för att köpa lite nödvändigheter som strumpor och annat tråkigt! Efter det köpte jag även med mig en söt orange topp från H&M + min favorit-nagelolja på Åhléns och en ögonpenna! Vi gick runt på stan och pratade innan vi satte oss på Max för att luncha, jag älskar deras low carb hamburgare då man får salladsbad runt om burgaren istället för bröd! Faktiskt jättegod, i en hamburgare så är (enligt mig) köttet, osten, grönsakerna och salladen det goda och inte brödet! 

Efter det satte vi oss på ett café i solen och pratade om Indien ända tills Sandra började jobba! Jag tog då en sväng förbi solariet (jag är där ytterst sällan men har tappat typ all min bränna sen Indien så jag valde att gå dit idag) och efter det sprang jag in i Cissi! Vi tog sällskap till Ropsten där hon sedan skjutsade hem mig med sin bil, vi satt kvar i bilen en stund och pratade innan hon åkte vidare för att hämta upp Astrid! De ska åka till Gärdet och sätta sig på en äng med massa folk för att fira vår kära vän Jossan som fyller 21 år idag, GRATTIS ÄLSKLING! ♥ 

Jag skulle ju egentligen följt med oxå men eftersom jag känner mig lite förkyld så är inte det bästa för mig att sitta ute på en äng i detta ostadiga och blåsiga väder! Jag kan inte bli sjuk nu när jag jobbar så pass mycket, behöver ju alla pengar jag kan få ihop inför min långresa i höst! =) Sen behöver mitt rum verkligen städas så det ska jag ta tag i nu! 

Sandra och jag på ett fik idag i stan!


Fyfan haha när Sandra och jag satt på Max så spillde hon HELA sitt isvatten över mig,
hela jag plus mina skor var plaskblöta! Ingen av oss kunde dock sluta skratta! =P


Dagens små inköp!






Hörs lite senare, guys!

Avrensning av socker!

Japp, nu är det verkligen dags. Jag stod på jobbet idag och kände lite smärta i hjärtat efter att ha ätit choklad, då bestämde jag mig för att ta 2 veckors paus från det! Jag har ett stort beroende till choklad och andra sötsaker och äter gärna dessa onyttigheter i stora mängder, det är grymt dåligt för mina tänder och för min kropp! Jag kommer köra GI-inspirerat i 2 veckor nu för att rensa ur sockret! Jag förbereder mig själv för en kamp men jag ska klara av det, för min skull! 

Jag har till och med skapat mig en egen hylla i kylskåpet med mina varor! =) 


Ett tips till er andra som vill komma igång, starta med att köpa hem massa god mat (men ändå nyttig) som ger er viljan till att äta det istället för onyttigt skit! Köp även hem saker som nagelolja och goda tvålar som gör att under tiden du rensar insidan av kroppen så kommer du även känna dig fräsch och ren på utsidan oxå! Det funkar på mig i alla fall, värt ett försök! =)

En bra morgon!

Inget illa mot min familj, de är helt underbara, men sen jag flyttade hem igen har jag verkligen saknat att få ha morgonar hemma ensam som jag hade nästan jämt i Farsta! Denna morgon hade jag det, då kan jag sitta och äta framför TVn, lämna TVn på medan jag fixar mina kläder och sedan komma tillbaka och samma TV-kanal är fortfarande på! Dessa småsaker som ändå kan göra ens morgon, det gjorde även detta som stod på köksbänken när jag kom ner för att fixa min lunchlåda, haha det kan bara vara Viran! ;) Thanx sis!



Nu är det dags för mig att dra mig iväg till jobbet, cyklar till ropsten som vanligt för att vakna till lite bättre! Vi hörs sent ikväll igen, ha en fin dag!

Måndag 23 maj 2011

Godmorgon! Åh jag hade kunnat sova i 3 timmar till lätt, men det är dags att jobba snart så jag måste upp! Både igår och idag har jag känt mig så himla slut precis när jag vaknat, mina ögon har varit lite uppsvullna och jag tänker direkt tillbaka till då Sandra och jag jobbade på skolan i Indien och ögoninflammation! Vi såg inte kloka ut och fick vara instängda i vårt lilla rum i typ ett dygn för att inte smitta ner barnen! 

Hur som helst, idag jobbar jag från 12 till 12.15 så jag måste fixa mig en lunchlåda nu innan jag åker, jag har lite kött och ägg så jag kan fixa nån omelett och en köttbit till det! Jag måste åka om en dryg timme så jag måste sätta igång, hörs snart! 


Skön söndag



Jag har gjort absolut ingenting ansträngande idag förutom min morgonspringtur på 6,5 km! Jag har haft en riktig nostalgitripp tillbaka till underbara Indien, planerat lite mer inför Sydamerika som jag studsar upp och ner i längtan inför och så har jag suttit i trädgården och pratat med mamma medan hon har jobbat! Jag måste ta med kameran ut nån dag och visa er vad mamma och pappa har slitit, det är så fint ute i vår trädgård nu! Viran och jag lagade middag (tacos) och nu ska jag göra en stor smoothie och se på film! Jag älskar lediga söndagar, 100 % avslappning! =)

Indisk musik som jag köpte i Indien!

När jag och Sandra var i Varanasi så köpte vi massa indiska skivor med underbar musik som jag har varit på G att publicera på youtube ända sen jag kom hem! Men bättre sent än aldrig för nu har jag börjar lägga upp dom på nätet! Här har ni några av mina favoriter, lyssna verkligen på dom för de är helt underbara och gör en så lugn!

Lyssna och njut!


Denna låt har jag döpt till Varanasi för det är min absoluta favorit av all musik jag
fick med mig därifrån! En helt underbar låt som påminner mig så mycket om resan!


Denna låt har jag döpt till
India på min dator, musiken speglar verkligen känslan som
Indien gav mig! Släck alla lampor och tänd lite rökelser och försvinn sedan en stund!


Denna låt är en av de få som jag vet det egentliga namnet på; Secrets of life


Här är Sandra och jag i det lilla kryp in:et och dricker chai och lyssnar på skivorna i
timmar innan vi bestämde oss för vilka 10 skivor vi skulle ha! ^^, Underbar dag! 


En jättetrevlig man som ägde den lilla skivbutiken!



Jag minns den här dagen i slutet av oktober 2010 så himla väl! Jag och Sandra njöt verkligen av tillvaron till max (något som man kan glömma i stunden när man upplever något underbart, så uppskattar man det i efterhand istället). Sandra och jag hade suttit på en liten restaurang på andra sidan gatan när vi hör denna UNDERBARA musiken, vi båda tittar på varandra och följer instinktivt musiken tills vi kommer till den lilla shopen! Vi placerade oss där inne och började prata med den trevlige mannen som ägde shopen!

Han visade oss skiva efter skiva så vi satt där inne i timmars tid! Sandra och jag tittade på varandra under en låt och sa verkligen hur sjukt det var att vi satt i ett litet shop någonstans i världen helt barfota med en varsin chai i handen och lyssnade på denna underabra musiken! Det kändes som vi hade hela världen framför våra fötter och som att jag bokstavligen växte av hela situationen! Jag tror att det är dessa småsaker som gör ens resa så fantastisk, jag kommer aldrig glömma det!

Sentimental!

Jag har spenderat en timme nu vid datorn och research:at om min resa till Sydamerika i höst! Jag söker mest runt på backpacking.se för att finna tips, jag har kommit fram till att denna gång vill jag nog inte åka med någon men det är fortfarande bra att kika runt! Jag fann då tråden jag skapade för ett år sedan när jag ville finna en resekompis inför Indien och där låg även Sandras svar.. Herregud, tänk att resan nu är gjord och det var så himla underbart! 



Sandras svar! (Fick många svar på denna tråd men Sandra var den jag fastnade för)


Vi i Pushkar, Rajasthan i Indien 8 månader senare!

Häftigt va?? Åhh, UT OCH RES MED ER ALLA, där finner ni meningen med detta underbara liv om ingen annanstans! Snart beger jag mig iväg igen, jag längtar så sjukt mycket!! ♥

Söndag 22 maj 2011

Dags för en morgonspringrunda innan frukost! =) Hehe, ja jag sov till 12 istället för
kl 10 men Viran och jag tog en sån lång kvällspromenad att vi kom hem vid halv 2! 

Hörs när jag kommer tillbaka ♥

Just have to say it..



IN YOUR FACE!!

Titta vad lillasyster precis kom upp till mitt rum med!



♥ Nu ska vi ut på kvällspromenad!

Andas in, andas ut!

Hej på er! Åhh vilken lång dag det har varit, jag mår dock bättre nu ikväll i alla fall! Hade en break down både igår och en imorse så jag är helt slut nu! Nu har jag fått det ur systemet i alla fall så det var skönt, jag hade till och med lust att gå ut och parta när jag slutade jobbet och vandrade igenom Söder denna varma kväll men jag hade lovat att hänga hemma med syrran! 

Nu har jag precis ätit massa mat (mmm kvällsmat) och ska förhoppningsvis ta en kvällspromenad med lillasyster snart! Jag är ledig imorgon så jag tänkte dra ut och springa imorgon bitti och bara ha en härlig slappdag, även om jag inte partat någonting typ på denna helgen så har den tagit kol på mig!

Tänkte passa på att tacka min fina vänner för att ni bryr er, denna helg har Mika, Sandra och Sofia varit riktiga änglar! Tack för att ni finns här för mig, ni vet att jag finns här för er oxå ♥

Lördag 21 maj 2011

Heyhey.. Kvällen igår vart inte riktigt som jag hade hoppats på, jag hade en allmänt dålig dag så kvällen fick sota för det! Först var det lite problem på jobbet eftersom det var en ny butik jag jobbade på (inte problem egentligen, mer att jag var stressad för att jag inte kunde hitta överallt och så)! Efter det var jag helt uppstressad och ska då åka in till stan och möta upp tjejerna vid Södra bar (jag var redan sen så jag fick skynda mig dit), när jag kmr dit är bara Malin där!

Jag hamnade i tjaffs med min syster så fort hon kom som sen drog vidare istället, Bonnie och Mika kommer senare så går vi ner till Kvarnen istället för det typ var fullt på Södra bar! Där hamnar jag i ett annat tjaffs med en vän över telefon, som jag blev ledsen över så till slut så pallade jag inte försöka ha kul längre! Jag försökte sitta kvar med tjejerna någon timme men kvällen var redan sabbad för min del så jag drog hem vid 1-tiden till min finaste Sofia (vad skulle vi göra utan varandra dessa nätter Sofia haha) och sov där!

Nu är jag på jobbet och har lunch, jag är i alla fall nu på en butik jag brukar jobba på så det är ingen sådan stress idag hehe! Jag jobbar till stängning idag och sen blir det en fet hemmakväll för min del! Vi hörs när jag är hemma igen, kramar ♥

Its friday, lets do South!















































Massa bilder från bästa sommaren hittills; Sommaren 2010! Nu drar vi till Söder och kör
som förra sommaren, eller okej kanske inte lika mycket All In men haha åt det hållet! ;)

Fotoalbum för Indien!

Jag älskar att dokumentera! Det är anledningen till att jag skapade den här bloggen, innan jag hade denna så hade jag bilddagboken där jag uppdaterade varenda dag och så skapade jag fotoalbum! Jag har säkert 7-8 fotoalbum från mina resor och så, jag vill ju göra flera men det tar lite tid och ibland tappar jag lusten! Men det är så himla kul att ha när man blir äldre, bloggen kan ju försvinna på något sätt eftersom den ligger på nätet! 

Här har jag suttit och trixat ihop mina tidigare fotoalbum!
Yeeay, Turkietbilderna har kommit=) Let's get started! hehe, vi hörs sen!:*


Dessa fina album köpte jag i Pondicherry i Indien, snart ska de fyllas med fina minnen
från min första långresa! Det kommer dock bli svårt att trycka in 5½ månad i 2 album!

Håller ni med mig? Visst är det roligt med att skriva, bilder, album och tusentals minnen?!

Flygande saker?

Hallåå! Hoppas ni är på strålande humör med tanke på den härliga solen ute, jag har haft en jättehärlig morgon i solen i alla fall! Det är viktigt för mig som jobbar så pass mycket att ta vara på tiden jag är ledig och få i mig lite solljus! Jag hade planerat att ta en spring-
runda imorse som vanligt, men denna morgon kände jag inte för det så jag tog mig en 45 minuters morgonpromenad istället!

Jag vet inte om det bara är jag som är konstig men jag brukar även ta ett snack med mig själv ibland när jag känner att jag oroar mig för massa struntsaker! Istället för att prata sönder någon annan om grejer jag själv mår dåligt av så tycker jag ibland att det är bättre att bara prata ut om det med mig själv, efteråt känner jag mig oftast så mycket bättre! Så det gjorde jag och när jag kom hem gjorde jag en fin frukost och sedan softade lite framför TVn!

Nu sitter jag här och lyssnar på härlig indisk musik från skivorna jag köpte i Varanasi i Indien! Jag hade ju tänkt lägga mig ute och sola men jag känner inte riktigt för det längre, plus att det är massa fluffiga små vita saker som flyger runt i vinden, som små bomulls-
tussar och är allmänt irriterande! Så jag kanske ska passa på att bädda min säng för första gången på säkert en vecka, och hänga lite med lillasyster som gick upp för typ en halvtimme sen, haha! 

Ser ni de små bomulls-liknande sakerna?




...?

Fredag 20 maj 2011

Hej på er alla solstrålar, åh det är ännu en härlig varm och solig dag idag! =) Jag jobbar iofs men inte förrän 16.30 så gissa om jag ska steka idag?! Det har jag inte gjort på säkert 3 veckor så min bränna är helt borta snart! Men det fixas fort med lite Indian Coconut Oil haha! Men först ska jag starta morgonen med en springrunda innan frukost, tar nog 6,5 km denna morgon! 

Får inte ni också känslan av att bara springa ut till det här? ÄLSKAR sommaren!


♥  

Pirates of the caribbean 4

Tjatja! Det här har varit så himla skönt, en hel dag utan att behöva tänka på jobbet! Jag mötte som sagt upp Linus först för att han skulle köpa badkläder och sen tog vi en promenad till hans jobb vid Södra station (han är PT på SATS). Efter det mötte jag upp Mika i stan så gick vi i lite affärer innan vi drog ner till Kungsan och mötte upp Kenza, Nadia, Dilay och Anna för att käka lunch/middag i solen - SUSHI! =) 

Vi satt där i 1-2 timmar och softade innan tjejerna drog hem medan jag, Anna och Mika köpte lite biogodis och mötte upp Annas kille för att sedan dra till bion! Pirates of the caribbean 4 var bra men jag tycker det börjar bli lite tjatigt nu med The black pearl och allt vad det är, jag älskar Jack Sparrow to death men det börjar bli nog! Enligt mig då, frågar man Mika så får de gärna göra en Pirates of the caribbean 100..

Niklas, Anna, Mika och jag var redo för Pirates of the caribbean 4 i 3D, Mika gick all in
med solbrillorna över sina 3D-brillor haha!

Efter bion tog Mika och jag en promenad från Sergelbion till Slussen men fastnade på vägen
vid vattnet och satte oss på en uteservering 1 timme för killsnack och vin + kaffe för Mika!

Dessa karlar..

Mika är segare än segast så jag åker in till stan i förväg, min vän Linus ringde nyss och behöver desperat sällskap för han ska köpa badkläder, så jag ställer upp! I klyschiga amerikanska filmer hade våra roller vart ombytta, att jag skulle testa bikinis och han skulle följa med som smakråd och typ dreggla över tjejkropparna, haha! Men nej idag är det jag som ska dreggla över alla manskroppar inne på Björn Borg, hrm..



Jag blir kvar i stan hela dagen; först hänga med Linus, sen möta upp Mika, Nadia & Kenza, sen käka middag på stan med Mika och Anna och sen blir det bio och se Pirates of the caribbean 4 med Mika, Anna, hennes kille m fl! Ha en fin dag, det ska definitivt jag för jag är LEEDIG! Det är jag ju typ aldrig, haha till och med Linus inledde vår telefonkonversation med "När börjar du jobba idag?"

I'M IN LOVE WITH JUDAS



MASTERPIECE.

Torsdag 19 maj 2011

Godmorgon! =) Hoppas ni alla mår fint, jag vaknar upp på min första lediga dag på 16 dagar med en näsborre täppt och lite tjock i halsen.. what?! Jag som skulle köra skivstångspass på gymmet idag och cykla.. Kanske får ta en dags paus från tränandet helt enkelt och faktiskt ha en LEDIG dag! Jag ska iaf träffa frugan idag och kolla lite grejer på stan, Mikisen kan möta upp mig runt 2-tiden i stan så jag kan sega mig hemma innan vilket är soft! Nadia och Kenza kmr nog förbi sen en stund också och hänger! 

Även om det är trist väder nu så ska det bli 18 grader och sol idag & ikväll, värt!!

Förmiddag! 


Eftermiddag! 


Kväll! 


Sen ikväll blir det bio med tjejerna! Nu ska jag käka frukost men uppar snart igen!

Äntligen!

Nu är det på riktigt, jag är ledig från jobbet ända tills i övermorgon kl 16.30! =) Åh vad jag behöver det här! Jag cyklade hem som vanligt från jobbet ikväll och tog en snabbdusch och satte på lite te när jag kom hem! Nu sitter jag här framför datorn och varvar ner lite med min kopp och kollar runt lite på nätet! Jag såg idag i tidningen att aftonbladet hade bedömt Lady Gagas nya album och gett topp-betyg med citatet "erövrar 80-talet"! 

Jag är så spänd på att få höra hennes nya album nu, det är därför jag älskar Lady Gaga för hon är en konstnär på samma sett som Michael Jackson och väcker många minnen från hans musikstil och även 80-talet i allmänhet! Fan vad hon är grym och det här albumet kommer nog vara minst lika grymt som hennes andra låtar! Jag ska inte gå på eventet imorgon för att få höra hennes låtar i förväg men skivan kommer ju ut snart i alla fall! =) 


Arbetsskada?

Många som har ett väldigt fysiskt arbete drabbas ofta av arbetsskador så som rygg-
problem om man lyfter för tung, handledsproblem för kassörskor (det låter så sjukt töntigt men jag känner 2 från Coop som fått det) och många andra skador! Jag däremot skär upp huden på mina händer stup i kvarten och mina naglar förstörs återigen, kan jag kalla det för arbetsskada? 



Hehe, aah STACKARS MIG! Nä, nu åker jag iväg till jobbet men ha en fin dag in tha sun! 



Jag älskar Magnus Betnér!



Såklart finns det en sjukdom som heter fetma där vissa inte kan gå ner i vikt, men i så många fall har han rätt haha och det är så klockrent! 




"SKA VI VERKLIGEN HA MASSINVANDRING?!" Öh, tro mig det finns plats här i Sverige!

Onsdag 18 maj 2011

Hallåhallå! =) Gud vad jag behövde en hel förmiddag ledig, först sov jag till halv tolv och sen drog jag ut på en 50-minuters springrunda! Har precis ätit frukost nu (2 mackor med ost och gurka, jag är väl en av de få på denna jord som inte är så förtjust i smör på mackan) och ska bara softa hemma innan jag tar cykeln mot jobbet! 

Imorse innan jag drog ut påmin 8 km runda!

Jordens undergång på lördag?!



Jag tycker verkligen inte om det här! Bibeln är en tro som alla andra och ingen har rätten att tvinga över en tro på någon annan, men här står en gubbe och "predikar" världen över om att jordens undergång sker på lördag "enligt bibeln!" Det här skrämmer säkert livet ur tusentals människor och hur många gånger har inte nyheter som dessa dykt upp att "snart är vår tid ute", vi kommer säkert dö ut pga dessa falska alarm snarare än av den faktiska undergången.. Aja.. skulle den nu vara på lördag så kommer jag spendera min sista tid på jorden jobbandes på Coop! 

Se det väldigt galna klippet HÄR!

LADY GAGA SECRET LISTENING PARTY

Fick en inbjudan till detta idag, jobbar dock till 22 men skulle kunna komma efter.. Jag är ett stort fan av Lady Gagas konst, hon är en otroligt artist och det skulle vara roligt att gå dit men eftersom min vän Mirre inte kmr komma upp så får jag se om jag går dit.. 



Någon av er som ska gå? 

Off to work!



Som vanligt då, hehe vi hörs inte förrän vid halv elva ikväll igen då jag jobbar hela dagen och kvällen! Ha en jättehärlig dag vad ni än har för er, pusspuss!!

Ahw KINGS!



En av 80-talets & 90-talets hetaste & mest underbara män, se hur vacker han var där!

Tisdag 17 maj 2011

Morrnmorrn! Nu sitter jag är 10 timmar senare i samma nattlinne och samma tekopp som igår kväll (dock påfyllt med nytt te, hehe)! Jag har sån himla lust att köra en morgon-powerwalk innan frukost men jag hinner inte, jag måste ju åka härifrån om en timme och ska under den tiden hinna med att duscha, fixa matlåda, äta frukost och byta om! Jaja, jag cyklar till och från jobbet idag i alla fall, det är ett jättebra tips till alla er som jobbar lika mycket som jag och känner att ni inte har tid för träningen, med hjälp av cykeln så cyklar jag ivf en mil per dag!

Orkar inte ta nån cam-bild som kmr se exakt likadan ut som igår, men jag hittade en
bild på mig och min gamla jobbarkompis Olle från personalfesten för ett par veckor sen!


Nu ska jag käka frukost men vi hörs efter det!

Hard work pays off!

Heej, vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden! Det beror ju dock på att jag jobbar hela tiden, idag jobbade jag 12-21.15 så jag kom hem för inte så länge sen! Sen pratade jag med Mika i telefon från typ kl 22 tills nu, vi kan inte prata i telefon i typ en halvtimme utan pratar vi i telefon så blir det minst ett par timmar! Mirre får damp som alltid lyckas ringa när jag pratar med Mika, haha så får jag massa sms om att jag ska lägga på med Mika! :P 

Jaja, jag är jätteglad i alla fall för jag fick massa fler tider på den här Coop-butiken, jag kommer kunna lägga undan jättemycket nästa månad! =) Det var så kul för jag stod inne på kontoret och skrev på tiderna jag kunde jobba på den här butiken (skrev på alla tider haha) och samtidigt ringer en annan coop-butik och ville jag skulle jobba där! Chefen bara skrattade åt mig när jag försökte få tider överallt haha, nä så illa är det inte! Jag har flera lediga dagar som kommer denna månad också men det kändes bara så mycket då för stunden, lite kul.. 

Sitter här med en kvällskopp te och ska snart hoppa i säng!





Haha!

Min vän Tomer som jag träffade och reste ett tag med i Indien är fortfarande ute och reser! Han började ca 2 månader efter mig och har rest genom typ hela Asien och är nu i USA! Jag är så himla avundsjuk på honom, jag hade inte bangat att ta hela världen om jag hade pengarna till det.. Men snaart är det Sydamerika för mig, woho!! Hur som helst, han la ut den här assköna bilden från USA (NYC) med ett bra citat under idag på facebook att jag var tvungen att sno den! 


"Who said they didn't have culture in America???"

Måndag 16 maj 2011

Så mycket för att vara ledig haha, jag vaknar upp med 10 missade samtal från min arbets-
kollega som jag ringde upp så fort jag märkte alla missade samtalen! Då var det en Coop nära butik i Stockholm som behövde hjälp idag, imorgon och på onsdag! Såklart sa jag ja så nu jobbar jag vidare, ska bara äta frukost och klä på mig innan jag hoppar på cykeln och gasar dit! Pengar pengaar! 

Bild på mig precis när jag kommit tillbaka till Coop efter min Indien-resa!


Dags för äggfrukost, hörs snart!

Just couldn't do it!

Se eurovision gick bra men jag tror jag pushade mig själv för långt med att tro att jag skulle titta på hockey, det är en sport jag aldrig tyckt om! Så Anna och jag åt istället middag på Vapiano och gick sedan en långpromenad på stan och diskuterade Marabous nya chokladsmaker haha! Jag kom hem för ett par timmar sedan och har då bara softat med päronen och suttit vid datorn, imorgon är min första lediga dag på 14 dagar så den ska tas vara på! Btw, synd att Sverige totalförlorade matchen ikväll med 1-6, fick höra det från pappa haha.. 

Jag och min Anna i London förra sommaren! 


Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon as usuaal!

Hockey-VM!

Vilken O-Matilda helg jag har haft! Först Eurovision song contest och sen Hockey-VM, jag som aldrig sett en hel hockeymatch förut och kan inte reglerna heller! Det är ju samtidigt så roligt att se på VM-matcher och Sverige är ju tydligen riktigt bra i Hockey så vafan! Jag ska möta upp Anna snart för middag på O'learys och så ser vi matchen där samtidigt, Linus kommer kanske och joinar oss oxå! =)

 

Ha en fin söndagskväll och KNÄCK FINLAND NU SVERIGE!!

Salut!



Idag jobbar jag 9-18 men vi hörs när jag slutat igen, kramkram!

Söndag 15 maj 2011

Gaaaaalet vad nära vi var på att vinna igår!! Som sagt, första gången jag såg på Eurovision på säkert 5 år och det var sjukt spännande! Jag hade knappt hört Erics låt tidigare då jag inte följt Eurovision tidigare i år heller och jag hade mycket lägre förväntningar på den än vad jag borde ha haft! Det är ingen låt jag vanligtvis skulle lyssna på men för den här tävlingen så hade han ett intresseväckande intro, rätt utseende, bra moves, bra sväng i låten, bra röst (förutom de sura toner som kom ibland) och en grym utstrålning! Utan att heja på sverige var han fan bäst tycker jag, däremot Azerbadjan var ett nummer som jag trodde skulle komma sist! 

Jag satt och studsade upp och ner i soffan medan mamma låg i soffan bredvid och snarkade, jag väckte henne gång på gång men hon somnade bara om! Hon hade ju varit ute i trädgården och grävt hela dagen så hon var heelt slut haha stackarn! Jaja, vi fick i alla fall en tredjeplats och det är ju det bästa Sverige fått på väldigt länge tydligen? Ikväll är det dags för Sverige att slå ut Finland i ishockey, jag som aldrig varit intresserad av den sporten kanske till och med ser den här matchen.. Jag menar ser jag på Eurovision så.. haha! 


Ha en trevlig lördagskväll!

Åh vad skönt att vara hemma, jag har precis tagit en dusch och hoppat i mjukiskläderna (mina favvobyxor från Indien) och ska snart äta middag med päronen innan Eurovision början! Jag kom att tänka Tillan år 2010 idag, hon hade aldrig valt att sitta hemma en lördagskväll för Eurovision, iofs hade hon nog inte valt att sitta hemma en lördagskväll för någonting om jag tänker efter haha.. Nä, nu överdriver jag nog lite men åt det hållet var det i alla fall men efter Indien har jag verkligen lugnat ner mig med att gå ut hela tiden! Nu beror det delvis också på att jag konstant sparar pengar till min efterlängtade resa till Sydamerika i höst!

Så fort jag har ett mål i sikte så blir det så lätt för mig att jobba så pass mycket som jag gör, då blir det värt det i slutet! Dock vet jag att det är ganska farligt i Sydamerika så jag måste snart ragga upp någon att åka med, kanske blir det på backpacking.se återigen? Får se, nu är det dags för hemmakväll med världens bästa föräldrar! 


Hörs imorgon ♥

Hemmakväll med päronen!

God kväll allihopa! Nu har jag slutat jobbet och skulle egentligen ha åkt hem till Sofia och hängt med henne och Cissi, men eftersom jag ska upp 7 imorgon för att jobba igen så väljer jag att vara hemma! Det är också så mysigt att ha en helkväll med mina föräldrar, vi som hängde igår kväll på spelningen också haha! =) Ikväll ska jag även göra något som jag inte gjort på säkert över 5 år, se på Eurovision Song Contest! 

Jag tycker ju verkligen inte om musiken som spelas i den tävlingen vanligtvis och jag tycker att det är väldigt överskattat, men ikväll känner jag för att se på det! Det är ungefär som Fotbolls-VM & Em, jag tittar inte på fotboll annars men så fort EM eller VM drar igång så hänger jag ute på pubarna och vrålar på matcherna! Det är kul att heja på sitt land och känna samhörighet, vad det än har att göra med!

Nu ska jag gasa hem med cykeln men vi hörs igen om ett tag ♥

Bilder från igår!






Sander ♥ Tillan =)


Sen kom min fina Cissi oxå! 


Sandra med Anna-Lena (Tottes fru) och Erika (Tottes och Anna-Lenas dotter), hon är även
tillsammans med basisten i bandet! =)


Familjen m fl ♥


Snygga mamma & storasyster!



Mammas fina jobbarkompis Anna, hon är så himla gullig och vill höra massor om min
Indien-resa! Jag pratar mer än gärna om mina resor så vi måste verkligen fixa nåt snart!


Ute för att ta lite luft! Här är sis och jag


...och Cissi & Brorsan! 


Tack alla för en grym kväll och TACK Cissi för skjutsen hem haha, sjukt värt! Nu måste
jag sticka till jobbet men vi hörs runt kl 19 när jag slutat igen, ha en fin dag allihopa ♥

Lördag 14 maj 2011

Morrnmorrn! =) Hoppas ni mår bra, jag mår kalasbra och är inte alls så trött faktiskt! Mamma, pappa och jag fick skjuts från Skål hela vägen hem av min vän Cissi som också var där så vi kom hem redan vid 12! Det var en så galet bra spelning igår, jag var så himla imponerad! =) Jättetrevlig stämning var det också då vi var så många där, mina fina underbara vänner Cissi och Sandra hängde ju på också och utöver det var det familj och familjevänner! 

Hans bandmedlemmar har varit kända i Sverige (han i mitten var med i ett band som tydligen var jättekända i Sverige under 80-talet!) så det var inte konstigt att det var skitgrymma! De ska spela igen den 3e juni på stora scenen i Kungsan, då tycker jag att alla ska komma som har tid och lust! =) 

Totte med killarna igår, först körde bara dessa tre (Totte till vänster) och sedan kom
även 2 till killar på bas och trummor och körde det sista setet med låtar! Sjukt bra!


Nu måste jag slänga i mig lite frukost men snart kmr fler bilder från igår som vanligt!

SKÅL

Tjabba! Jag är på riktigt bra humör även om det regnar och är grått ute, för det är fredagskväll! =) Ikväll står spelning på schemat, nämligen pappas kompis Totte (som också är en medlem i New Strangers) ska spela med sitt andra band på puben Skål ikväll! De är riktigt bra så det här ska bli kul att se, nu ska jag bara slänga i mig lite middag och sminka mig lite innan jag drar! Först ska jag möta upp Sandra så kommer även Cissi dit senare ikväll!

Förutom oss så är Amanda, Nisse och deras vänner där plus mamma, pappa och många fler familjevänner! =) Sjukt nice! Jag är dock så himla trött så jag tror inte det blir så sent ikväll, kommer nog hem runt 12-slaget kanske! Vi hörs sent ikväll lr imorgon igen, kram ♥ 

 

Fredag 13 maj 2011

Godmorgon! =) Ända sen igår har jag väntat på att det dåliga vädret ska slå in, jag tror till och med jag drömde om det inatt! Men än en morgon vaknar jag upp med strålande sol, ingenting att klaga på men hur ska man klä på sig? I Sverige kan ju vädret slå över mitt på dagen så har vi ösregn, 10 grader och åska istället för strålande sol och 20 grader? Hehe, Sverige i ett nötskal! 

På tal om något annat så idag är den första dagen på över en vecka som jag inte ska göra någon som helst träning! Jag cyklar ju vanligtvis till och från jobbet varje dag men lillsyrran behövde cykeln ikväll så jag får ta bussen! Kanske är bra att min kropp får vila helt efter gympasset igår, se på bilder längre ner på mina axlar!! Jag fick panik när jag hoppade in i duschen och såg märkena, det ser helt sjukt ut! Mamma trodde det var bristningar haha, på axlarna?!  

Jag lyfte nog lite för tungt på benpressen..


Dags att sova!

Ingen bloggdag idag alls, är så himla trött så nu måste jag sova. Sen jag kom hem har jag ätit middag, tagit en lång dusch, druckit te och pratat med familjen + syrrans pojkvän! Mamma tog även ut mig i trädgården och började berätta om sina växter, när jag satt och lyssnade så slog det mig hur sjukt härligt det är att inte bo mitt i stan! Där sitter vi i vår trädgård och det doftar blommor istället för avgaser och det är alldeles tyst! Nu är det dags för sängen men vi hörs imorgon bitti, kramar ♥

Börjar bli trött..

Heey! Vilken lång dag.. Jag jobbade 11-18 och gick sedan direkt till gymmet för att träna i 1,5 timme och efter det så cyklade jag hem! Jag kom hem för en liten stund sen och åt typ upp halva köket, det var galet så hungrig jag var! Jag kom på idag på jobbet att jag har jobbat varje dag sedan förra måndagen och är inte ledig förrän nu på måndag igen! Men jag vill ju jobba såhär mycket så jag tar alla passen jag kan få tag på, men nu börjar jag bli lite trött asså! =P Jag ska gå och lägga mig tidigt imorgon! 

Min lillasysters pojkvän Daniel är här på middag så de sitter nere i vardagsrummet med våra päron och pratar! Daniel har varit en kompis till syrran ganska länge så jag har redan träffat honom flera ggr och nu är jag för trött för att gå ner och vara social.. Ibland saknar jag veerkligen min och Annas lägenhet i Farsta där man bara kunde komma hem och få vara själv! Ta mig inte fel jag älskar min familj men det var så himla skönt att bara ha sitt eget space! 

Jag var för hungrig för att vänta på bilden men haha, här är mitt tomma yoghurtglas ^^,


Nu måste jag duscha, hörs lite senare ♥

Torsdag 12 maj 2011

Godmorgon! =) Hoppas allt är bra med er, jag mår jättebra! Igår efter jobbet så åkte jag direkt till Vishiis mammas restaurang i Hornstull och hälsade på, efter nån halvtimme kom även Nadia och Dilay! Vi åt middag där, drack lite vin och pratade i timmar! =) Jag som bara jobbat och jobbat de senaste dagarna behövde en härlig kväll med vänner så det var jättenice, jag och Vishii hade inte träffats och pratat på hur länge som helst! 

Idag då, jag jobbar som vanligt och efter det ska jag faktiskt gymma!! Min vän Linus som är Personlig Tränare har lovat att gå och träna med mig men eftersom han jobbar på ett gym så har han ingen lust att spendera sin fritid där! "Tillan, det är s om att jag skulle gå med dig till Konsum, där du jobbar och ba 'snälla kan du visa mig grönsakskylen och förklara allt innehåll?'" Haha, jag förstår honom förvisso men en dag ska jag få dit honom, ikväll får jag gå själv i alla fall! 

Här har ni lite bilder från igår!

Indisk förrätt, vad jag saknar Indien så fort jag äter på Vishiis restaurang!


Indian food! 



Gissa om vi var mätta? Vi fick ett varsitt stort naanbröd + ris till detta också!   




Dilay och min Vishii!

Tack tjejer för en ashärlig kväll, det behövde jag! Nu sticker jag iväg men vi hörs igen
när jag slutat jobba! ♥

Simply Pam's!


Klänning från H&M, säkert flera år gammal men jag älskar den fortfarande!


Nu ska jag möta upp Nadia & Dilay för att käka middag på Simply Pam's, min vän Vishii &
hennes mammas indiska restaurang som jag skrivit om många gånger! Så sjukt gott att
äta där och det är en jättemysig restaurang som jag tkr ni alla ska prova! Vi hörs imorn ♥

Bon Jovi tour 2011 has begun, here in Ottawa.


Alla utom Richie Sambora =(

15 juni 2011 i Oslo är det min tur igen! 

Nu sticker jag till jobbet, hörs runt 18-tiden igen!

Onsdag 11 maj 2011

Godmorgon allihopa! Herregud, tiden går så himla fort och jag hinner som vanligt inte med! Inom en månad måste jag ha hunnit till gymmet 4 till ggr för att inte få betala en extra avgift men jag jobbar ju så pass mycket, sen är det så tråkigt att stänga in sig i ett gym när man kan springa ute istället! Jag och min tidsångest, men är det bara jag som känner att tiden går så himla fort?! 

Aja, idag skulle Sara och jag ha vår sista lektion på stadsmissionen men jag hinner inte dit för jag jobbar.. Lite tråkigt eftersom det är den sista lektionen, fast jobbet går först för mig nu! Man får välja att fortsätta i sommar men jag hoppar av nu pga mitt tajta jobbschema denna sommar! Det har varit väldigt lärorikt och jag är så glad över att jag valde att ställa upp på detta, men jag vill inte vara bunden till det under sommaren, jag kommer jobba som en galning redan som det är och så ska Sara också hoppa av pga hennes nya jobb! 

Hittade min myskatt i soffan nyss, herregud det är världens sommarväder ute och Kasper
ligger och knoppar? Bara vår katt som prioriterar det haha.. 


Nu ska jag äta frukost, hörs snart!

Push over!

Jag hann inte mer än sätta en fot ut från jobbet så får jag sms från Dilay som bokstavligt tvingar mig till Kungsan där hon Nadia sitter haha! Så jag tog en sväng förbi en halvtimme och spanade på snygga killar hehe, åkte dock ganska fort vidare hem för jag hade med mig kyl och frysvaror! Jag cyklade som vanligt hem från ropsten och sprang sedan rakt till köket för att äta middag, jag var så hungrig!!

Idag hade jag på mig min tuniks som jag köpte i Indien när jag var där med min skola i januari 2008! Har kanske haft på mig den 1-2 ggr förutom idag men jag gillar att den är så färgglad!



Förändring.

Har jag blivit tråkig? Eller lärde kanske Indien mig att trivas i endast mitt eget sällskap.. Idag hade jag först bestämt att jag skulle hänga med Mika, Nadia och Dilay i Kungsan direkt efter jobbet i solen och så ville även Linus käka middag på stan! Eftersom jag ska upp 7 imorgon så orkar jag inte vara ute sent så nu när jag slutat jobbet så väljer jag hellre att gå härifrån till Ropsten och sedan ta cykeln hem!

Det är inte så att jag inte älskar mina vänner, de är bäst i världen men ibland tycker jag bara det är så skönt att få vara själv istället och jag har upptäckt att jag känt så väldigt många ggr sen jag kom hem från Indien! Det är nog väldigt nyttigt för mig för innan jag åkte till Indien kunde jag knappt vara hemma en kväll själv utan att bli rastlös!

Bild på mig från precis innan jag åkte till Indien, på överraskningsfesten mina vänner
fixat för mig!
  

Bild från när jag precis kommit hem från Indien, 5 månader senare och skulle ut med
gänget för första gången sen innan jag åkte!
 

5 månader i Indien kanske inte gjorde så jättemycket med utseendet men det gjorde verkligen skillnad på insidan! Nu måste jag börja gå men vi hörs när jag kommer hem igen ♥

TWYMMF



Länge sen jag la ut någonting om Michael Jackson, det här är en av mina favoritlåtar
från mitt favoritalbum med Michael, The Bad Album! Det har varit så svårt att hitta en
video när han kör den här låten live från Bad tour med bra kvalité! Det här är det bästa
jag har kunnat hitta! Jag lyssnar fortf mkt på honom & tavlorna är kvar på väggen! MJ &
BJ finns alltid hos mig, deras musik är den bästa (enligt mig) även om jag inte skriver om
dem hela tiden! Btw så är det bara en månad kvar till Bon Jovi live i Oslo, WAH! :D

Tisdag 10 maj 2011

God morgon! Ännu en underbart härlig dag idag, eller hur? Det ska hålla i sig nu ett tag enligt tidningarna så vi får hoppas att det stämmer.. Jag hade ju en sån himla härlig kväll med Sandra igår efter jobbet i en park, det vägde lätt upp mina 10 timmars arbete innan! Idag jobbar jag endast 11-18, jag ska dra iväg med cykeln snart så jag hinner dit! Det är en perfekt träning att cykla till och från jobbet plus att under dessa underbara soldagar så får man in lite fint väder än om man tar bussen!

Nu måste jag äta frukost, hörs igen innan jag sticker iväg ♥

STOCKHOLM ♥

Har haft en helt underbar kväll vilket jag starkt förtjänade efter ett 10-timmars jobbpass! Jag fixade en stor sallad till mig och Sandra och köpte lite bröd och annat till det när jag slutade och mötte sedan upp henne i Zinkensdamm! Där gick vi och satte oss på gräset vid vattnet så man har utsikt över världens bästa stad - Stockholm! Både Sandra och jag är riktigt kära i vår underbara stad hehe, vi låg sen i gräset och pratade och skrattade! Vi hade ju jobbat tillsammans hela dagen men på något konstigt sätt så tar våra konversationer aldrig slut! 

Sen åkte vi hemåt, jag tog cykeln hem från ropsten vilket jag bara älskar på våren och sommaren! När jag kommer hem är allt som vanligt; mamma sitter i trädgården och planterar blommor och berättar sprudlande om hennes nya planteringar, när jag går innanför dörren hör jag pappa sitta och spela gitarr och spela massa underbara gamla hits som han sjunger till! Underbara familj och vänner, jag är så otroligt lyckligt lottad
med fantastiska människor omkring mig! 



Hörs imorgon igen, hoppas ni hade en härlig dag/kväll i solen också! =)

Ut i solen!!

Nu har jag ääntligen slutat jobbet efter ett långt och kämpigt pass, jag ska bokstavligt talat springa ut till solen nu! Ska möta upp Sandra vid slussen om en kvart så ska vi sätta oss på några klippor och äta frukt och kyckling! =) Det är så himla varmt och skönt ute, jag har längtat ut hela dagen! Hoppas ni har haft en lång och härlig dag i solen i alla fall, vi hörs ikväll igen ♥

Lite bilder från en kväll när Anna & jag åt middag nere vid Farstabryggan förra sommarn!




UPDATE: Förstår inte varför tiden står fel på det här inlägget, jag slutade klockan 18.00 så det här inlägget publicerades runt kl. 18.10, inte 15.38..? Det beror nog på att jag skapade inlägget på min kvartsrast med att fixa bilder och så sparade jag det i utkast och skrev klart det efter jag slutat, då kom den nog ihåg den gamla tiden! Jaja..

Måndag 9 maj 2011

Heej! Jag totalförsov mig imorse så det var bara att slänga mig ur sängen och cykla till jobbet, jag hann hit i god tid men fick inte en sån skön morgon! Frukost hann jag inte äta och så hann jag inte skriva på bloggen heller, men nu har jag rast så jag passar på att uppa lite fort! Idag ska det bli 21 grader och strålande sol och jag jobbar 8-18.. Men det är lugnt för efter jobbet ska jag och Sandra dra med oss en filt och fixa picknick så ska vi äta middag på några klippor!

Det ska nämligen bli t o m 16 grader ikväll så jag får min sol och värme-dos då istället!
Får se om några fler skulle med oxå, men vi hörs igen iaf när jag slutat jobbet ♥

Underbara sommarkväll!



Jag är så glad, nu ska jag se på Dirty Dancing, en av mina absoluta favoritfilmer (stor del pga den underbara 80-talsmusiken) och sen ska jag ta en härlig promenad i värmen!

Dagens;


Kläder från H&M! Jag älskar att ha på mig "cykelbyxorna", det är egentligen vanliga
leg ins som är klippta! Skönt att ha på sig kläder som dessa när jag cyklar! =)

Jag gick från jobbet till Ropsten (ca 5 km) och cyklade sen hem från Ropsten, jag klarade inte ens av tanken av att gå ner till mörka tunnelbansperrongen efter att ha jobbat typ hela dagen inomhus! Det är så otroligt härligt väder idag och blommorna i träden doftar så starkt och gott att jag nästan hoppsat hem av sommarglädje! =) Efter jobbet skulle jag egentligen mött upp Sandra och Peter eller Carolina och hennes vänner men jag drog hem istället då jag jobbar ett 10-timmarspass imorgon (8-18)! Storasyster är här idag så nu ska vi dricka lite vin och softa i kvälls-solen innan vi börjar med maten, hela familjen ska grilla idag nämligen! =)

Söndag 8 maj 2011

Godmorgon! Jag bloggade ju om min underbara kväll precis innan jag gick och la mig igår och la även ut flera bilder så kolla där om ni inte såg det igår! Idag var min första sov-morgon på länge och såklart ska Linus ringa och väcka mig vid 9 för att kolla om jag vill träna med honom, suck!! Jaja, nu är jag vaken i alla fall och har precis ätit en stor smoothie med valnötter i + ett grönt äpple till frukost!

Idag jobbar jag bara ett kort pass, 12-17 så jag ska snart ta cykeln till Ropsten för att köra passet och sen vill jag nog ut i solen! Eftersom jag jobbar varje dag så missar jag ju solvädret, därför vill jag passa på när jag väl kan! Antingen hänger jag med Linus eller så möter jag upp någon annan filur, vi hörs i varje fall efter jag slutat jobbet igen! 

Det är endast jag, Amanda och Kasper hemma och ändå ska alla vara inne i mitt rum =P

Kvällen är din!

Hejhej! Jag har haft en perfekt kväll hemma, precis vad jag behövde efter en lång dag på jobbet! jag tog cykeln hem från Ropsten efter att ha handlat massa god mat och möter syrran när jag kommer in genom dörren! Vi satt och pratade i en timme innan hon åkte iväg på middag och då började jag med min mat! Mamma och pappa var på på en väns spelning så jag var ensam hemma hela kvällen, jag lagade en jättegod middag och hade sedan efterätt också!

Jag hade verkligen noll lust att göra någonting ikväll, Mika smsade och frågade om jag ville joina dom på Ojojoj men jag ville inget annat än att vara hemma! Jag har bara legat i soffan och tittat på film och på TV4s nya program "Kvällen är din!" Jag zappade genom kanaler och fastnade på detta program på en gång, programmet handlar om människor som gjort väldigt mycket för andra och genom detta program får en önskan i uppfyllelse! Det är oftast familj och vänner som nominerar personen till programmet och så dras 5-6 stycken som är med i programmet!

I kvällens program fick en liten flicka träffa Justin Bieber, en annan fick sjunga en duett med Josh Groban etcetc. Jag satt och grät som ett litet barn under hela programmet, inte för det faktum att människor fick en önskan i uppfyllelse utan för vilka fina människor som faktiskt finns på denna jord! Den lilla flickan som fick träffa sin idol Justin Bieber var bara 10 år, och hon hade skänkt nästan allt i sitt rum till barnsjukhus för cancer för hon ansåg att andra behövde det mer än henne!

En annan man hade tagit in fler familjer som inte hade någonstans att bo i hans hus och hjälpte dem, han blev verkligen hyllad i slutet av alla de människor han hjälpt och mina tårar bara sprutade! Vi behöver fler program som dessa, som stödjer de människor som faktiskt gör något bra istället för att fokusera på "the bad guys"! 

Lite bilder från min perfekta hemmakväll!

Till middag fixade jag stekta ciabatta-brödskivor i olivolja, till det hade jag sallad med
avocado, röd lök, fetaost, gurka och paprika sedan lägger på bröden! Bonnie och jag
gjorde ju detta hemma hos henne i måndags, väldigt rekommenderat!





Efterrätt; bär-smoothie med jordgubbar på sidan! 






Nu ska jag hoppa i säng, ska jobba 12-17 imorgon men behöver verkligen en lång och
härlig sömn! Hörs imorgon igen fina, kramar!

Bilder från igår!



Tack alla för en asnice kväll =)

Lördag 7 maj 2011

Morrnmorrn! Jag vaknade upp imorse med världens värkar i magen (lingonvecka..) och eftersom jag sov hos Sandra så hittade jag inga ipreen så det är det första jag ska köpa på jobbet idag innan jag börjar! Igår var i alla fall en jättetrevlig kväll, perfekt tillfälle att lära känna mina arbetskamrater lite bättre! Vi satt kvar och drack och pratade till klockan elva, då mötte vi upp min fina Sandra (som kom direkt från flygplatsen) vid Fridhemsplan så satte vi oss på ett hak där!

Min fina Astrid mötte jag där också så vi hoppade över söder igår! Vi var kvar tills klockan 1-2 innan Sandra och jag drog oss hemåt, vi var båda helt slut! Så fort vi kom hem till Sandra så somnade vi, säkert inom 2 minuter! Nu måste jag börja dra ner till jobbet men vi hörs när jag slutat och bilder från igår kommer upp ikväll! Kramar ♥

Personalfest!

 

Hallu! Nu har jag precis slutat jobbet och ska droppa in på personalfesten för god mat
och dricka! =) Jag stannar några timmar innan jag drar vidare till Söder och möter upp
min Astrid, dock blir jag inte så sen ikväll då jag jobbar imorgon! Ikväll kör jag på min
rosarandiga tröja och jeans (bild från en utekväll förra veckan), ha en fin fredag guys ♥

Bilder från igår med tjejerna!

Hos Sofia! 

Vi hade en helt underbar kväll med middag och sedan massa vin och PRAT! =) 


Världens sötaste Hund?? Lilla Shanti, Sofias helt underbara lilla valp!!   


Jag satte mig sen vid Shantis korg där hon låg och sov, då vände hon sig om så hon låg
med sitt lilla huvud i mitt knä istället! Vilken liten mysvalp va?? Vi blev kära på en gång!




Älskar er tjejer, skriver ju inte ofta om mina närmsta tjejkompisar i bloggen för det är så sällan vi hänger såhär (vi är mest i telefon med varandra eller ses fort då vi alla bor åt olika håll och har så mycket för oss) men ni är bäst och ni kommer alltid finnas för mig och jag för er i vått och torrt! Synd att inte Cissi och Mikkan kunde komma så vi alla hade varit samlade! Aja, nu måste jag rusa till jobbet men vi hörs när jag slutar runt sextiden ikväll ♥

Fredag 6 maj 2011

Hallåhallå! =) Idag mår jag jättebra för solen skiner ute och det är lite varmare, äntligen vänder vädret igen så idag ska jag cykla till jobbet! Igår hade jag en sån underbart mysig kväll med tjejerna, vi lagade middag ihop och drack sedan massa vin och pratade! Det var Astrid, Sofia, Jossan och jag som var hemma hos Sofia och tyvärr kunde inte Cissi och Mikkan komma! Vi fyra kände oss som gifta par när vi tjaffsade om hur vi skulle steka köttet eller skära grönsakerna och vi skrattade så mycket hela kvällen åt allt möjligt! 

Bland det viktigaste med riktiga vänner är att man kan känna sig bekväm med dom och att man kan berätta vad som helst, riktiga vänner ska även finnas där för dig i vått och torrt! Så nära är vi alla och vi pratade även om det igår, vi behöver inte höras på telefon varje dag men ändå kan någon av dem ringa mig 3 på morgon och må skit och behöver prata! Jag tänkte nu på vad en kvinna sa till min vän Sarit när hon låg på sjukhuset i Indien; "Family is not necessarily the actual family you have at home, family is people who are there for you when you really need them."

Jag och min fina Astrid som inte setts sen sommaren 2010! 


Sofias lilla valp Shanti i mitt knä!


Nu ska jag äta frukost men lägger sedan upp fler bilder från igår ♥

Vänner för livet!

Nu har jag slutat jobbet och ska snart åka hem till Sofia för att äta middag där! Vår underbara Astrid har äntligen kommit upp till Stockholm igen från Blekinge där hon bott i över ett år och hållt på med teater! Vi har alltså inte setts sen i sommar då jag har varit i Indien i ett halvår! Jossan kommer nog över också, Cissi har dans så hon kunde inte och Mikkan bor ju på Gotland för tillfället och pluggar!

Vi 6 tjejer tillsammans har hängt ihop sen vi var 14-16 år och vi känner varandra utan och innan! Det roliga är att vi håller på med helt olika saker men vi är alla så målmedvetna! Sofia pluggar juridik i Uppsala, Cissi satsar stenhårt på dansen och ska åka till New York i höst för att få dansa där, Mikkan pluggar ekonomi på Gotland och kämpar samtidigt med körkortet, Astrid satsar på teatern och har nu stor chans att komma in på teater-
högskolan i Malmö (HÅLLER TUMMARNA!), Jossan pluggar SFI här i Stockholm och jag ska till Sydamerika i höst och plugga spanska och sen resaresaRESA! =)

Vi har alla fullt upp hela tiden men håller ändå telefonkontakt och kan bara vräka ur oss till varandra om alla våra problem, vi finns här för varandra även om vi inte hinner ses så ofta och de betyder alla så himla mycket för mig! Vi stöttar varandra i vått och torrt, det är viktigt att ha kvar vänner som känner en väl för de är oftast dom som håller längst oxå!

Jag och min fina Astrid när vi och resten av tjejerna var i Spanien sommaren 2007!
 

Sofias föräldrar har precis köpt en liten valp och hon är hundvakt över helgen, gissa
om vi ska gosa med den ikväll?? Hur söt är den inte, asså aaaahw!


Jag älskar er så mycket, tjejer!

Torsdag 5 maj 2011

Godmorgon! Herre, vad tiden går fort! Jag låg och tänkte på det igår att det var över ett år sedan som jag och Sandra träffades och köpte vår resa till Indien, om några månader skulle vi åka! Hur kan allting ha gått så fort, nu är det snart sommar 2011.. Jag minns Sommar 2010 som så Epic att jag trodde den aldrig skulle sluta, det var något speciellt med förra årets sommar! Oj, vad djupt det lät men jag är nog för trött återigen för skriva ett normalt inlägg! 

Jag gick och la mig och somnade innan 12 inatt i alla fall men skulle nog behöva typ 15 h sömn hehe! Nåja, nu ropar mamma nerifrån att hon har gjort frukost till mig så jag måste springa ner, känner mig lite bortskämd när hon & jag går upp samtidigt haha! =P 

Bloggar igen i eftermiddag när jag slutat jobbet, kram!

God natt!

Nu ska jag verkligen stänga av datorn och gå och lägga mig, jag ska upp klockan 6 imorgon bitti och idag var jag så trött att jag hade svårt att koncentrera mig på stads-
missionen imorse! Jag behöver mer sömn och just nu satsar jag helt på jobbet, det är
så mycket lättare när man har något att se fram emot efter allt kämpande! 

Sedan händer massa roliga saker i helgen även om jag jobbar alla dagarna, på fredag är det personalfest så jag går direkt dit efter jag slutar på fredag! På lördag åker jag direkt till pappas bandmedlem Tottes spelning i Sundbyberg efter jobbet, ser verkligen fram emot att höra han och hans andra bands musik! =) 

En bild från New Strangers-spelningen på Country-kryssningen i början av mars! Pappa
är längst till vänster och Totte är han i mitten med röda kavajen! =) Stiliga män är dom!


Hittade även en söt bild på mig och Viran från samma kväll!



Sov gott allihopa, hörs tidigt imorgon bitti!

Humor!

Halluu! Idag kom sommarschemat upp på jobbet och hela min sommar är fullsmockad med jobbtider, YES! Mina arbetskamrater tror ju typ att jag har en skada när jag hoppsar runt och jublar över att jag kommer jobba som en galning hela sommaren, men det är ju precis vad jag vill så jag kan spara massor till i höst! =) Gud, vad jag tjatar om det men det är typ det enda som är i mitt huvud just nu! 

Min vän Sofia ringde när jag slutade jobbet och då insåg jag hur jag knappt pratat eller hängt med vänner på länge (förutom med bästis i förrgår!) Jag har mest jobbat och varit hemma haha, så jag testade att ringa frugan nyss men fick dissen där! Vi har inte pratat sen i lördags vilket är typ ett rekord, vi hade knappt så lång tid emellan pratstunderna när jag var i Indien haha! Okej, där överdrev jag grovt men förutom Indien då! 

Dessa streckgubbs-historier ÄLSKADE jag när de kom ut för flera år sedan, jag och Viran gick
nyss in och kollade in dom senast som inte alls var bra! Hittade dock denna, så sjukt rolig! =)
Cyanide and Happiness, a daily webcomic

ANAGINA



Jag har inte uppmärksammat den här bruden alls i bloggen men jag tycker hon är asskön!!

Onsdag 4 maj 2011

Godmorgon! Hoppas ni alla mår bra, jag är så sjukt trött att det inte är sant! Jag kunde inte somna igår för jag frös så mycket, jag som tänkte att det snart var dags att ta bort duntäcket men allt jag ville ha var ett till! Som tur var så väckte mamma mig i tid i alla fall för jag hade lyckats snooza i 30 minuter! Nu är jag uppe i alla fall och mamma hade gjort frukost åt mig, hon är så snäll att trots mitt dåliga morgonhumör så klämmer jag fram ett "tack för frukosten mamma!" 



Nu måste jag åka iväg, har bara hoppat i mjukiskläderna och är redo att gå! Nu ska jag ju till stadsmissionen och hålla svenskalektion för invandrare som jag gjort nu varje onsdag i ca 2 månaders tid! Hörs när jag slutat där, kram!

Facebook-vän med mamma



Har det gått för långt när mor och dotter kommunicerar vägg i vägg via facebook? :P

Från "semester" till jobbjobbjobb!

Hallå! Jag har inte insett hur bekväm jag blivit av att endast ha jobbat 2 dagar på ca 2 veckor, det var inget jag valde själv utan jag behövdes inte på butiken! Nu däremot är det helt tvärtom, som det ser ut nu så jobbar jag varje dag fram till nästa fredag! Det känns faktiskt sjukt bra för jag behöver verkligen pengar, nu är jag mer taggad för att kämpa också när jag har ett mål! 

Det är prio 1 för mig (och för de flesta andra också) när jag ska spara pengar, att ha ett mål! Det är enklare att kämpa när man har det där underbara i åtanken som man är påväg mot, det kan vara allt från körkortet till en skola, en resa eller vad som helst! Jag har fått lära mig detta från tidig ålder, att vill jag verkligen någonting så måste jag kämpa för att få det! 

Vad skulle mitt nästa mål vara om inte resa? =) (bild från NYC, 2008)


Imorgon är det en lång dag, jag ska upp klockan 7 för att vara på plats kl 9 på stads-
missionen för min och Saras näst sista svenskalektion! Direkt när det är slut åker jag
vidare till jobbet för passet 11-20 ♥

Mysbilder från igår!



Stackars lilla musen som deras katt släpade in! =( Bonnie och jag hittade till slut musen &
efter att ha vänt upp och ner på hela nedervåningen och då var den oskadd! Så vi släppte
ut den men då var jag dum att släppa ut katten oxå så den hitta säkert musen igen! =(


Tack bästis för en ashärlig kväll! Nu ska jag äta middag med familjen, pussen!

Tisdag 3 maj 2011

Hejhej! Vad är det för på Sveriges väder? I april var det så varmt att man kunde ligga och steka i solen i bikini, nu är det maj och igår haglade det och idag SNÖADE det?! Någonting är verkligen fel om det börjar snöa i maj.. Det är i alla fall skönt med en hemmakväll när det är dåligt väder så igår hade jag och Bnoni en jättemysig kväll här ute på landet, vi drack rosévin på verandan och pratade massor innan vi började titta på Avatar med extended version! Sjukt bra var den, så många scener som ingen av oss hade sett förut! Sen gick vi och la oss eftersom jag ska jobba idag, nu måste jag rusa till bussen!

Denna bild är tagen från min syrra som fotade dom imorse, SJUKT JU!!


Ha det bra så kommer fler bilder från igårkväll när jag kmr hem från jobbet, puss!

Härlig kväll med bästis!

vad vackert det är här ute på landet, dock när jag satt på bussen tänkte jag "tar det nånsin slut?" Det var ju så länge sen jag åkte ut hit att jag inte kom ihåg hur länge bussresan faktiskt tog, men tillslut var jag framme i alla fall och Bonnie mötte mig vid stationen! Nu lagar vi middag tillsammans i deras stora luftiga kök, Bonnie lagar en soppa med sötpotatis & kokosmjölk och jag gör en jättegod salladsblandning med stekt bröd till det som man lägger grönsakerna på!

Ända sen jag såg på filmen Julie & Julia för första gången (det var i Indien, när Sandra och jag volontärarbetade på en skola första månaden av vår resa) så har jag velat göra den där salladsblandningen med stekt bröd så nu är det dags! Senare ikväll ska vi bara prata och se på film, vad skönt det är att komma ut hit och bara få andas en kväll!

Två bilder från denna underbara plats, kommer upp fler imorgon!



Hoppas ni har en trevlig måndagskväll! =) Kramar ♥

Country side!

Nu åker jag hem till min bästa vän ute i ingenstans! Tänk att de flyttade dit förra sommaren och ändå har jag bara varit där en gång! Jag har iofs varit i Indien ett halvår också men i alla fall, ikväll ska jag dit i alla fall och mysa med bästis och se på film! =) Vi ska laga mat tillsammans också så nu måste jag ta en dusch fort och sen åka så jag hinner handla innan bussen går från Slussen! Bussen tar trots allt över en timme att åka haha, suck! 

När jag senast var hemma hos dem, en vecka innan jag åkte till Indien!






Bloggar ikväll igen, pussar! =) ♥

Sydamerika eller Spanien?

vs.


Jag vill plugga spanska. Frågan är om jag vill flytta till Spanien, bo där ett år och plugga + jobba och genom det lära mig att flytta till ett annat land själv och finna ett hem! Eller bör jag istället åka till Sydamerika och plugga spanska första månaden och sen backpacka runt i 3-4 månader efter det? En av dem blir det i alla fall och i höst ger jag mig av igen, jag längtar så mycket!

Måndag 2 maj 2011

Godmorgon! Jag tycker verkligen att jag borde vrida tillbaka dygnet snart.. I Indien gick vi och la oss vid 10-halv 11 och somnade då ganska fort, sen gick man automatiskt upp vid 8-9 på morgonen! Det höll i sig typ första 2 veckorna efter jag kom hem från Indien men sen försvann det helt haha! Hur som helst, det är bara att börja ställa klockan och gå och lägga sig tidigare! Iofs så jobbar jag mycket kvällspass också så det kommer nog inte fungera i alla fall haha.. Men det var bara så skönt att ha den dygnsrytmen, jag tror min kropp mådde bättre av det! 

Nu babblar jag bara på, jag tänkte dra ut och springa en runda nu eftersom jag och Ruth ätit så mycket kakor och choklad den här helgen! Även om vi har varit ute och rört på oss mycket (vi gick ju 1 mil igår & dagen innan cyklade jag 1 mil) så har vi nog ätit mer, haha! 

Bilder från dagen med Ruth igår, vi tog som sagt en långpromenad på 1 mil och avslutade
sedan på ett fik på Östermalm! Jättehärlig dag var det även om det var lite kyligt..


Hörs efter springrundan, puss!

Söndagskväll!

Hej på er! Det blev ett väldigt sent inlägg idag även fast jag kom hem vid 7 ikväll, jag hjälpte till med att fixa klart mddagen (tacos!!) och sen så åt vi! Direkt efter maten fastnade mamma, pappa och jag framför ett TV-program så jag glömde helt bort att skriva! Hur som helst, jag har haft en till jättemysig dag med Ruth i stan! Vi möttes upp och gick genom gamla stan för att försöka finna lite svenska presenter till hennes vänner! 

Sen tog vi 1 mils promenad genom Djurgården och pratade massor, efter det satte vi oss på ett fik på Östermalm & vilade innan vi åkte hem! Det har varit så kul att ha henne här och snart ses vi i England när jag hälsar på henne, det ser jag verkligen fram emot! 

Min nya favoritchoklad är perfekt som söndagsmys, älskar den!



Nu ska jag se på en deckarserie med mamma & pappa! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon ♥

Bilder från igår!

Fikade i gamla stan!


Lunchbuffé på Östermalm!


Bilder från när vi var hos Carolina!









Sen drog vi in till Söder, här är min fina Jossan!




Tack alla för en jättehärlig dag! Nu sticker jag in till stan och hänger med Ruth igen, hon åker ju tillbaka till England igen imorgon bitti! =( Men snart åker jag till Manchester och hälsar på henne, woho! Ha en fin dag allihopa, pussar!

Söndag 1 maj 2011

Godmorgon denna underbara majmorgon, hörrni det är ju fan maj nu!! Hoppas ni hade en trevlig valborg igår, jag hade en underbart fin dag med min Ruth! Vi möttes redan klockan 10 och tog en promenad runt Stockholm och fikade sedan i gamla stan! Vi hade ju så mycket att catcha up om sen vi senast sågs (oktober 2010), sen åt vi lunchbuffé på en Kina-restaurang och haha shit vad mycket vi åt hela den dagen! 

Sen åkte vi hem till min vän Carolina som fyllde år tidigare i veckan, vi var där tillsammans med Fredrik & Eugenia + flera av Carolinas vänner! Vi drack vin, pratade och sjöng för lilla Carolina ända till kl 22 då Ruth och jag drog in till Söder och mötte upp Jossan, Jessica, Mika, Nadia, Dilay och Viran! Vi gick till Marie Levau en stund men sen drog vi alla vidare utom Jessica och Jossan till Mest på Götgatsbacken! Vi satt där en stund och pratade men sen vid halv 1 så drog jag och Ruth hemåt, vi hade ju varit ute och gjort saker konstant sen tidigt på morgonen! 

Jag, Fredrik och min fina Ruth hemma hos Carolina igår!


Fler bilder från igår kommer snart, ska bara käka frukost!