Indisk musik som jag köpte i Indien!

När jag och Sandra var i Varanasi så köpte vi massa indiska skivor med underbar musik som jag har varit på G att publicera på youtube ända sen jag kom hem! Men bättre sent än aldrig för nu har jag börjar lägga upp dom på nätet! Här har ni några av mina favoriter, lyssna verkligen på dom för de är helt underbara och gör en så lugn!

Lyssna och njut!


Denna låt har jag döpt till Varanasi för det är min absoluta favorit av all musik jag
fick med mig därifrån! En helt underbar låt som påminner mig så mycket om resan!


Denna låt har jag döpt till
India på min dator, musiken speglar verkligen känslan som
Indien gav mig! Släck alla lampor och tänd lite rökelser och försvinn sedan en stund!


Denna låt är en av de få som jag vet det egentliga namnet på; Secrets of life


Här är Sandra och jag i det lilla kryp in:et och dricker chai och lyssnar på skivorna i
timmar innan vi bestämde oss för vilka 10 skivor vi skulle ha! ^^, Underbar dag! 


En jättetrevlig man som ägde den lilla skivbutiken!



Jag minns den här dagen i slutet av oktober 2010 så himla väl! Jag och Sandra njöt verkligen av tillvaron till max (något som man kan glömma i stunden när man upplever något underbart, så uppskattar man det i efterhand istället). Sandra och jag hade suttit på en liten restaurang på andra sidan gatan när vi hör denna UNDERBARA musiken, vi båda tittar på varandra och följer instinktivt musiken tills vi kommer till den lilla shopen! Vi placerade oss där inne och började prata med den trevlige mannen som ägde shopen!

Han visade oss skiva efter skiva så vi satt där inne i timmars tid! Sandra och jag tittade på varandra under en låt och sa verkligen hur sjukt det var att vi satt i ett litet shop någonstans i världen helt barfota med en varsin chai i handen och lyssnade på denna underabra musiken! Det kändes som vi hade hela världen framför våra fötter och som att jag bokstavligen växte av hela situationen! Jag tror att det är dessa småsaker som gör ens resa så fantastisk, jag kommer aldrig glömma det!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0