Thursday!


Moln idag igen, helt allvarligt vart är sommaren? Det här är den lätt sämsta sommaren (om man tänker på vädret) så länge jag kan minnas! Varje dag står det i tidningarna "snart kommer värmen, håll ut!" Suck, aja jag jobbar ändå 10-19 idag så jag hade inte fått njuta av solen i alla fall, men det skulle vara trevligt om man kände liite mer summer spirit än vad man gör nu..!

Så, efter jobbet idag så åker jag hem till Lidingö och drar ut och springer! Sen ska jag träffa Bonnie en kortis, sen sover jag hemma! Imorgon ska jag cykla till gymmet och på kvällen åker jag hem till Bonnie och så sover jag hos henne för hon åker hem till Oslo igen på lördag! =( Så förutom om jag lyckas slinka mig in på päronens eller Virans dator för att uppdatera så hörs vi inte förrän på lördag kväll, jag jobbar 11-17.30 innan dess då.

Mwaah, 2 veckor kvar till Dublin baby! :'D Ha en fin helg guys, hörs på lör! ♥

I just gotta..

Jag försvinner väldigt lätt i min fantasi och hör jag en låt som väcker känslor så bygger jag lätt en historia kring den. Tänk er detta..

Er man har dött och ni står på begravningen framför kistan med era 3 barn varav det yngsta barnet (er son) har precis lärt sig spela en låt på flöjt. Er man har alltid stöttat sonen för hans flöjtspelande och sonen kände sig verkligen glad över att pappan var så stolt över hur mycket han kämpade. Sonens mål var att lära sig spela My heart will go on på flöjt och han hade lärt sig låten i smyg för att kunna visa sin pappa på hans födelsedag, pappan hann dö innan födelsedagen. På begravningen tar sonen fram flöjten och säger: "Lyssna, pappa. Jag har lärt mig låten!" Så började han spela..
 

Typiskt mig, men jag bölade floder! Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott.

Sent inlägg

Sorry men så fort jag kom hem så hamnade jag och Anna på vår balkong med massa snack och sen förflyttade vi oss direkt framför O.C, hehe. Jag måste säga att det var ganska skönt att dagen idag vart ganska molnig eftersom jag jobbade 12-20, nu är det jättefint väder på kvällen med klara stjärnor på himmelen! Det ska man tacka för tycker jag..

Ida och Lina ska åka till Liverpool i augusti läste jag nyss på Linas blogg! Fyfan vad kul för dom, Ida och jag var ju där i november på EMA (resan kan ni läsa om här). Fan, vad kul vi hade där Ida! Det var en otroligt rolig festresa, speciellt första kvällen på kändishotellet och sen vidare till Concert square på klubbarna! ida ska nu visa Lina Liverpool, and you're gonna LOVE it, hun! Både jag och Lina är otrooligt svaga för brittiskan (jag är dock mer för irländskan men mwaah hela Storbrittanien är som ett stort paradis!) Sen kommer i varje fall Ida och Lina hit den 22a augusti för att gå på Coldplay och sen stannar dom kvar hos mig till den 25e efterson jag fyller 20 år den 24 augusti! =D Saknar er, tjejer! Ska bli askul att ses ♥

Bästa, coolaste uppträdandet ett Grammy awards någonsin har haft, if you ask me. 

Läggdags nu, pusspuss! ♥

Onsdag

Godmorgon! Jag vaknade 2 minuter innan klockan ringde idag (hade ställt den på 10.15), så skönt att få börja sent på jobbet..! Idag jobbar jag 12-20 sen ska jag bara hem och mysa med Anna! =) De sa på vädret att det skulle bli jättefint och soligt idag men det kan jag inte hålla med om..? Skönt för mig i alla fall, får sån ångest när jag står instängd på Konsum när det är ca 30 grader och sol ute!

Mmmm, jag äter verkligen världens bästa frukostar måste jag bara nämna! Knäckebröd med philadelphia och salami, till det äter jag lite naturell yoghurt med frysta hallon och valnötter! Nyttigt och asgott, man står sig också ett par timmar på det! =)

Nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs ikväll vid 9-tiden för då är jag back home again! ♥

Reaching out to touch a stranger


Gokväll, nu har Anna gått och lagt sig! Stackarn ska upp 6 imorgon men hur lätt är det att slita sig från O.C när man bara sett de 3 första avsnitten?? Anna är redan fast i O.C haha, precis som jag! Jag älskar när man precis startat på en ny box med serier, så fort man är uttråkad så slår man bara på det så blir allt roligt igen! =P Jaa, ikväll har jag faktiskt inget roligt att blogga om så vi hörs helt enkelt imorgon! =)

Åh vet ni.. Jag älskar sommarkvällar! Det finns inget som gör mig så lugn och harmonisk som det, när jag sätter mig på balkongen, solen har precis gått ner men det är fortfarande lite ljust och stjärnorna börjar synas! Det får mig att uppskatta livet på riktigt, det låter skitfjantigt men ni vet såna där stunder då man bara tar ett djupt andetag och känner sig.. Nöjd! Man är verkligen där i situationen och inte i sina tankar eller planerar för framtiden, man är bara där
If you say why, why.. I tell you that its human nature. Sry.. kom bara och tänka på den texten när jag skrev det...

Bästa sambosarna in London, & som alltid så kör vi slash whenever, wherever!
 

Sov gott! ♥

Lite shopping till lägenheten!

Goddagens folket! Igår var jättemysigt, vi grillade kött och åt färskpotatis till det sen satt vi kvar på balkongen och pratade långt in under kvällen! Elvira visade mig även 2 till klipp som visats från New Moon, ååh den kommer bli så bra! Det liknade mycket från hur det såg ut i mitt huvud när jag läste boken! =) Elvira och jag totalflummade igår, brottade ner varandra i sängen och sådär som vi brukar göra, så skönt att få larva av sig! =P

Idag har jag haft en riktigt lugn dag, jag började med att cykla till gymmet direkt efter frukost! Jag har börjat få fina armmusler nu, me like! Det bästa är att det knappt är några människor på gymmet nu på sommaren så det är typ jag och tre stora bodybuilders på gymmet, hehe. Sen cyklade jag ivf hem igen och fann då en glad överraskning, resten av mina bilder till Indienalbumet hade kommit! Nu kan jag äntligen göra klart de albumen så jag kan börja på nästa projekt!

Sen mötte jag upp Anna påvägen hem till Farsta, vi åkte till Svedmyra (HAHA, så fult namn..) och handlade lite grejer till lägenheten + mat! Nu har vi precis ätit middag på balkongen as usual och hon ska springa ner till solariet nu, jag har fått ångest för solarium så jag backar från det nu. När hon kommer hem igen så ska vi ha ett riktigt O.C-race, Anna har ju inte sett 1a och 2a säsongen så jag lånade den 1a av Mikkan.. =)

Lite bilder!

Vi köpte (äntligen) en dörrmatta till lägenheten, visst passade den?
 

Vi köpte en asball köksklocka!
 

Lampan till hallen!
 

Vår goda, fina middag!
 

Nu ringde Sofia, vi hörs senare! ♥

Grillkväll


Hej på er, nu är jag hemma i Farsta! Jag ska dock åka snart igen, jag ska hem till Lidingö och ha grillkväll med mamma, pappa, syrran, Eva och Fille! =) Eva är ju mammas bästa kompis sen de var 10 år & Fille är hennes son, det var dom plus Andreas & Fredrik (Evas 2 andra söner) som vi alltid åker kryssning med & så! =)

Sen ska jag träffa Sofia och ta en kvällsprommis också, imorgon ska jag cykla till gymmet så vi hörs imorgon på eftermiddagen! Måste hoppa in i duschen nu och sedan måste jag åka, vi hörs imorgon! ♥

I don't think I believe in any specific God in the religious way, but I am sure about
one thing & that is that Gods within music excist, I love you & thank you for existing!

 

 

* Länge leve 80-talet *

I'm so confused can you show it to me? You'll be there for me and care enough to bare me!

- Underbara låt, jag sitter här vid datorn och äter frukost till den här låten (Will you be there - Michael Jackson) så blir min dag nog helt asbra! =) Idag jobbar jag 8-17 så snart måste jag börja klä på mig och fixa iordning mig! Vad händer idag då? Jag ska hem efter jobbet och ta en springrunda sen får jag se vad jag hittar på... Imorgon är jag ju ledig så jag kanske kan träffa Bonnie och hennes kille Thord som är här från Norge.. =)

Ah, vi hörs när jag kommer hem från jobbet i vilket fall som helst, ha en fin dag! ♥

Finally home!


Hej på er! Så, nu kan jag berätta om gårdagen..! Jag jobbade först halv åtta till halv fem, sen åkte jag hem och möttes av en jätteglad Anna för jag hade städat så fint kvällen innan! =) Jag drog direkt ut och sprang en runda sen fick jag slänga mig in i duschen, äta middagen som Anna fixat och sen var det bara att dra! Igår hade jag på mig en liten söt svart klänning och platta svarta skor till det, enkelt men skönt att dansa i! Vi åkte först hem till Annas gamla skolkamrat som flyttat till Hökarängen för en vecka sedan. Vi mötte upp Annas vän Iris som också skulle dit!

Hon bodde jättefint, vi satt och pratade lite och kollade runt i lägenheten sen var det dags för oss att dra oss in till Skanstull där vi mötte upp Cissi och Nick Carter (haha, Niklas hade klätt ut sig till honom (Nick Carter från Backstreet Boys eftersom 90's hade boyband-tema) och gick till 90s! Jag och Anna var så sjuukt trötta (jag hade ju varit uppe sen 6) men vi hade kul ändå, vi larvade oss totalt till låtarna (dock kom INGEN Westlife-låt, stor besvikelse hehe =P) till klockan halv två då vi drog oss hemåt!

Jag åkte ju hem till Lidingö för jag skulle gymma idag, jag och Cissi missar dock vår tunnelbana så vi får vänta i Slussen i 25 minuter sen får jag gå hem från Lidingö centrum! jag gillar dock att ta långa nattpromenader själv med min musik, så avslappnande eftersom det är så lugnt på Lidingö på nätterna!) Jag var hemma typ fyra och då var det bara att gå och lägga sig! Jag glömde min mobil i Annas väska så jag kunde inte ställa klockan imorse så jag vaknade tio över ett idag..

Då var det bara att slänga sig upp, fixa lunchlådor och cykla i racerfart till gymmet och sen hem igen för att duscha och hämta maten och sen springa till bussen för att hinna i tid till jobbet! Idag jobbade jag så hårt att jag konstant svettades då vi hade så mycket att hinna med så nu är jag heelt slut! Jag ska upp 6 imorgon då jag jobbar 8-17, blööh!

Slänger upp lite bilder från igår innan jag hoppar i säng!

Anna och jag på tågstationen påväg hem till Camilla
 
 

Anna och Iris!
 

Jag utanför Camillas hus!
 

Jag blev kär i Camillas katt, Lusse! (Lina du skulle ÄLSKAT den här kissen!)
 
   

HAHA! Om ni kände Niklas så skulle ni fatta hur fett kul det här är, han är så
otroligt estetisk och musikalisk som person, alltså typ tvärtomstilen till en pojk-
bandsperson och han gick verkligen in för det och försökte verkligen mima låtarna!
 

Här är en mer vanlig Niklas, en ganska gammal bild på oss dock!


Cissi!
 

Nick Carter, jag och Anna!
 

HAHA, Anna och jag som var ENORMA pojkbandsfans för typ 7 år sen passade
på att gå tillbaka i dom rutinerna, när Niklas dansade till låtarna så stod jag och
Anna och skrek och hoppade! Han gick verkligen in för rollen så det såg verkligt ut =P
 

Jag och Cissi, ser vi trötta ut eller?
 

Om nån får igång Cissi så hon börjar dans så går det inte att stoppa henne!
Och tur är väl det för hon dansar som en Gud! Hon och Niklas gick bra ihop på
dansgolvet, jag och Anna hoppade runt & larvade oss, så gåre när man är trött!
 
 

God, nu måste jag sova! Jag ska upp om 7 timmar, vi hörs imorgon! ♥

Stressad!



Heej jag är så stressad, måste dra om tio minuter och har precis duschat, var ute och sprang precis! Jag och Anna ska på inflyttningsfest och sen ska vi till 90s och dansa hela kvällen med massa vänner till pojkbandstemat, min och Annas ungdomsmusik mao, Westlife! haha, ska bli askul!

Berättar om kvällen imorgon för jag sover på lidingö ikväll och gymmar på dagen sen ska jag direkt till jobbet så vi hörs imorgon kväll! PUSS!

Morrnmorrn!

Tjoho, jag försov mig inte! Jag har precis stekt kycklingfilé och kokat bulgur som jag ska ha med mig som lunchlåda och nu sitter jag här vid min dator (i vår rena lägenhet :D) och äter frukost! Det blev yoghurt med blåbär och nötter, en macka med skinka, paprika och créme bonjour och ett äpple =P Jag äter alltid en stark frukost, då står man sig längre plus att dagens största mål ska vara frukosten!

Vi hörs när jag kommer hem från jobbet, runt 5-tiden! Puss, ha en bra dag ♥

Färdig!

Äntligen! Pjuh, jag är alldeles svettig! Nu har jag städat, dammat, skrubbat och torkat hela lägenheten så den är jättefin! Hoppas Anna blir glad imorgon när hon kommer hem, hehe. Jag ska snart gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon bitti men först ska jag ta en kvällsmacka och mysa på balkongen med lite musik, det förtjänar jag!

Hoppas ni har en superfredag, de flesta av er är väl ute och festar järnet eller något så jag hoppas ni rockar fett där ute! =) Jag skulle varit och rockat loss i London idag egentligen men.. *ÅH, sluta tänk på det nu Tillan!!* Det var bara för Smooth criminal live nyss gick igång på min iTunes-lista, anyways vi hörs imorgon guys! ♥

Hittade en gammal bild på mig och min älskade Amelie (barndomskompisen
jag mötte upp i stan idag). Bilden är tagen hos mig på min 18årsmottagning!

Måste bara nämna innan jag börjar städningen..

Idag skulle jag och Malin sett Michael Jackson i London, det var biljetterna till konserten idag som vi skulle köpt... Det läskiga var att Malin smsa mig & säger att hon inte vill köpa biljetter för hon hade en dålig känsla, som att konserterna inte skulle bli av (iofs vem hade inte det med tanke på hans tillstånd), men samma dag dog han..

Tänk min lycka om jag hade varit i London nu, MJ skulle varit på scenen om ca
2-3 timmar framför mig och kört några av världens bästa låtar genom tiderna..!



* Beat it
* Thriller
* Billy Jean
* Bad
* Black or white
* Dirty Diana
* Wanna be starting
* Man in the mirror
* I just can't stop loving you
*You are not alone
* They don't really care about us
* Another part of me
* Blame it on the boogie
* Can you feel it 
* Will you be there 
*  Smooth criminal
* The way you're making me feel
* Heal the world
* We are the world
* Human nature

osv.....

Istället är jag hemma i min lägenhet i Farsta och skrubbar badrummet...

Friday



Hallå! Igår jobbade jag till fyra sen drog jag in centralen där jag hittade 3 jättepassande ramar till bilderna jag ska sätta upp på väggen, sen åkte jag hem till Lidingö och tog en springrunda innan middagen, som tur var så hann jag precis innan hellregnet kom! Jag och pappa åt entrecote med pasta och vitkålssallad, så hiimla gott! Det är så skönt att bara få lite tid med pappa nu när systrarna och mamma är på landet, både jag och pappa måste ju jobba *vill också ha semester!!*

Efter middagen tog jag bussen till södra Lidingö, hem till Sofia för en myskväll där med henne och Mikkan! Vi hade verkligen en riktig tjejkväll med Sex and the city-movie och megamycket tjejsnack! Vi peppade varandra inför Dublin (Vi åker ju om 2 veckor och 6 dagar(!!) med Cissi också =D) genom att prata massa minnen om vår resa till San Sebastián (mitt paradis i norra Spanien) sommaren 2007, fyfan vad kul vi hade där, och damn vad vilda vi var! =P

Sen åkte jag hem till pappa och sov, herreguud vad det regnade och blixtrade inatt! Jag fick sova ut imorse i alla fall, sen drog jag till gymmet med cykeln direkt efter frukost, jag kör mycket armar nu så de blir tränade och fina till Dublin! =) Sen degade jag framför TVn i typ 2-3 timmar, jag har ingen TV här i Farsta så jag passade på! Iofs har Anna en men ändåå..! Precis innan jag skulle in till stan så får jag sms av en gammal barndomsvän som vill ses, så jag åker in till Slussen och möter upp henne (så otroligt kul det var att ses!), vi la oss i en park vid Medis mitt i gräset och pratade om allting i typ 1 timme!

Nu ska jag städa hela lägenheten (yeaay) som en överraskning till Anna som är på Josses land ikväll, måste komma igång någon gång för jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll! Imorgon jobbar jag 07.30-16.30, sen ska jag på inflyttningsfest och sen ska jag ut! Vi hörs senare ikväll när jag är klar med städningen! ♥

Nu.. Godmorgon!

Hehe, behövde bara slänga upp ett inlägg innan tiden hann gå =P Jag börjar ju jobbet 7 idag och måste då åka från Farsta halv sju och jag tycker om att ha mycket tid på mig på morgonen! Efter jbobet idag så åker jag till Lidingö igen och tar en springrunda, på kvällen ska jag träffa Mikkan! Mikkan är en vän jag lärde känna på gymnasiet och vi var även i Spanien tillsammans 2007 och hon ska med till Dublin i augusti också! En underbar vän som jag saknat jättemycket, vi har inte setts på ett tag nu..!

Jag kommer alltså sova över på Lidingö sen för jag ska gymma imorgon (är ledig från jobbet) så vi hörs inte förrän imorgon dag/eftermiddag då jag är tillbaka i Farsta igen! Jag kom på en sak på tunnelbanan igår också som jag bara måste nämna.. Dublin är bara tre veckor kvar nu idag! Waaaaaaaaaaaaaaaaah :'D

Mikkan och jag i Spanien, San Sebastián sommaren 2007!
 
 

Vi hörs imorgon hörrni! Pussar ♥

Måste bara..

Se hur tidigt jag är uppe!! 05.18 vaknade jag, till och med!

Trevlig kväll i Gamla stan


Hej! Det blev ingen dag med Bonnie idag, hon hade så mycket att fixa inför ikväll då hennes syster och bror skulle komma på middag + att hon hade mamma-dag! Jag var istället hemma heela dagen, gick inte utanför dörren förrän halv sju, då jag var tvungen att dra mig till stan för att träffa 2 gamla konfakompisar. Det var jättetrevligt att träffa dom igen, de var mina bästa vänner på konfalägret, vi var som fyra syskon (Camilla kunde dock inte komma då hon reser runt i Asien i ett halvår). Vi konfirmerades på Kjesäter som ligger i Vingåker, utanför Katrineholm! Lägret var på 3 veckor och 5 dagar och är så otroligt betydelsefullt för mig, har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde där och speciellt när vi var tvungna att åka hem!

Camilla och Theodor vart ihop då (så gulliga dom var, deras första kyss var när de kysstes och aaoow) och jag & Corinne vart verkligen tajta! Så ikväll vart det jag, Theodor och Corinne som fikade på vårt fik (vi var där mycket efter Kjesäter-tiden) som ligger i Gamla stan, Grå munken heter det! Ett väldigt mysigt fik, jag tipsar om det! De har en jättemysig nedervåning som ser väldigt gammaldags ut!

Tänkte bjuda på lite gamla bilder från Kjesäter-tiden

Lovisa och Camilla, Theodor i bakgrunden!
 

Titta vad liten jag var, det var ju fan fem år sedan!
 

Corinne och jag!


Theodor och Camilla :*
 

Alla vi!
 

Nu måste jag hoppa i säng, ska ju upp 20 över 5 agaain!

Träffa Bnoni!

Nu ska jag till stan och träffa Bonnie, jag kör på min blommiga lilla klänning idag och min bruna kofta från New York till det..! Vi hörs senare ikväll! :*

Jag och Bnoni från i lördags! Min svarta klänning vart liite för genomskinlig
när kamerablixten kom på så här behövdes det en liten cencurering, hehe!

Btw..


Ni som undrar vad för hemlighet jag och Malin hade som jag skrev i ett inlägg (hittar ni här) för ca en månad sen så var det att alltså då som vi skulle köpa konsertbiljetter till Michael Jacksons konsert i London 24e juli.. Jag har ju redan berättat för er att jag skulle åkt dit men inte att det var det jag menade med inlägget, så jag tänkte bara säga det..!  Usch vad jobbigt det var att läsa det där inlägget, minnen till hur lycklig jag var.. Jag hoppsade runt på jobbet och skrek, sprang och berättade för alla att vi hade biljetter att köpa, haow..

 



Får hoppas att detta blir av i alla fall, så jag kan få se hur konserten skulle ha varit..
 

Tisdag

Godmorgon på er! Jag vaknade av att telefonen ringde för typ en halvtimme sen, ett ganska jobbigt samtal men jag behövde ta mig igenom det. Det bästa är att när jag vaknar av telefonsignalen så hör jag att min väckarklocka står och piper, haha jag kan verkligen fortsätta sova när den går på, utan problem!

Nu har jag precis fått i mig lite frukost och softar vid datorn, om en timme ska jag antingen ut och springa eller dra ut på en powerwalk med mina gåstavar! Funderar på att springa ner redan nu och börja titta på ramar, jag vill bara få upp bilderna på väggen! Dock vågar jag inte spika i dessa väggar än så jag måste få över pappa och det kommer nog inte hända redan idag ivf.. =/

Ah, vi hörs senare i alla fall! ♥

Sweet home Alabamaaa!

Hola amigos! =) Nu är jag hemma, känns som det var jättelängesen! =P Igår jobbade jag ju till kl tre och åkte sedan för att fixa naglarna (jättefint vart det!), sen åkte jag till Lidingö och tog en springtur med pappa innan vi åt middag tillsammans! Efter middagen tog jag cykeln hem till Bonnie, vi fixade en stor fruktsallad och placerade oss på hennes veranda (as always) och hade en grymt mysig BnoniyTulls-kväll! Vi pratade i timmar om allt vi missat i varandras liv när vi inte träffats!

Idag sov jag till tio, då hade Bonnie åkt till frisören redan men jag är ju som en familjemedlem hos dom så jag gick upp och åt frukost med Gill och MC! Vid elva tog jag cykeln till gymmet och åkte sedan hem och slängde i mig lite lunch, sen var det dags att dra mig till jobbet! Jag har världens bästa jobbarkompisar, thank god for that för jobbet börjar bli liite enformigt nu med mataffärsjobb efter snart 2,5 år..!

Jag och Anna har suttit på vår balkong i en timme nu och catchat upp lite, saknar ju min sambo när vi inte ses varje dag as usual! Imorgon ska jag träffa 2 vänner från konfalägret (sommaren 2004), ska bli kul! Innan dess tänkte jag gå till Farsta centrum och köpa lite ramar, har fått hem mina bilder nu! :D Ska fota och visa dom när jag fått upp det på väggen, jätteballt kmr det bli!

Ska hoppa i säng snart, har precis betalat av en faktura (skönt att ha den av axlarna) och sitter nu och kollar internet med Michael Jackson - All time i bakgrunden, så otroligt fin låt! 80-talet hade den bästa musiken och jag kan nog inte säga det nog gånger att jag hade gjort nästan vad som helst för att få ha varit ung på 80-talet! Som min mamma som fyllde 18 år 1980, hon hade hela 80-talet att parta loss på med den bästa musiken någonsin (enligt mig).. T ex Bon Jovi var som störst, Michael Jackson var som bäst, Guns'N Roses, de flesta låtarna ur Dirty Dancing (love) och måånga fler..

Nu ska jag sluta babbla, vi hörs imorgon! ♥

Jag och Eugenia från i lördags, alla som går ut med oss (mig, Bonnie, Anna och
syrran) måste göra ett försök på slash, så äre bara! =P
 

The masters! (Fast Amandas sög =P)

But I'm only human

Jag tog mig upp i alla fall, 2 klockor var jag tvungen att ha..! Jag kan säga att det inte är någon höjdare att gå upp 05.20 så kollar man ut genom fönstret och allt man ser är grått.. och ösregn! Jaja, enligt vädret så ska det bli finare väder senare idag så det känns bra i alla fall! Jag jobbar till 15 idag och sen ska jag direkt till Cecilia och fixa naglarna och sen ska jag till Lidingö! Tänkte dra ut och springa och sen sova över hos Bonnie, imorgon ska jag till gymmet och sen jobbar jag 16.30-21.20!

Vi kommer nog inte höras förrän sent imorgon kväll, men jag fick upp en hel del inlägg igår så läs dom och kommentera så hörs vi =) ♥

Dagens låt

Michael Jackson - Gone too soon (Den låten sjöng Usher på MJs minnesstund)
 

De tre sista styckena, det är som att låten var till för hans egen minnesstund..

Like A Perfect Flower
That Is Just Beyond Your Reach
Gone Too Soon

Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night

Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon

Segdag!



Nu har jag och Anna varit i tvättstugan i 2 timmar och tvättat allt vi behövt tvätta, varit och handlat mat och nu är vi heelt döda! Snart ska vi ner till tvättstugan igen och hänga upp det sista, ikväll blir det bara att sega framför en film eller TVn, jag är så otroligt trött och är allt utom taggad på att börja 06.45 på jobbet imorn! x(

Lite fler bilder på mig från igår
 
 
 


Ha en bra söndag, guys! Btw, Ni kan läsa om gårdagen och se bilder om ni bara scrollar ner lite!

Bilder från igår

Först åkte jag hem till Bonnie och hade lite quality time med henne, Mika och
Gill (hennes syster och mamma) Jag har ju känt dom hela mitt liv så de är som 
familj till mih också! Gill grillade så good mat! Palenta med oxfilé!  
 

Gott va?
 

Bonnie med syster Mika!
  

Mamma Gill och Bonnie! =)
 

Soffo (Mikas kompis), jag, Bonnie och Mika! =)
 

Jag på verandan! Klart drog jag p högsta volym med dom lugna 80-talslåtarna
med MJ! Hela familjen älskar honom så det var inte svårt att få ha musiken på!
 

Bonnie fixade den coolaste ögonskuggan på mig!
 
 
 

Bnoni på busshållplatsen!
 

Hade på mig mina nya kärlekar från Din Sko, en svart tight klänning och
Annas korta silverjacka! Till det hade jag massa silversmycken as always!
 

Söta Bnoni!
 

Sen mötte vi upp pluttNiklas på Söderhof :D


Och the Michael Jackson-look alikes! ;) Syrran och Anna!
 

Jag och min Bnons! :D


& jag med min Anna! :D
 

Sen kom Eugenia oxå! Niklas & Eugenia, bästa jobbarkompisarna man kan ha! :D
 

HAHA! Här är vi på 90s, i den vanliga baren, innan de öppnat MJ-rummet!
 
 

Äntligen uppe i MJ-rummet, vi var där först hehe..
 

Helt tomt =P
 

Haha, snyggast på dansgolvet?
 


 

Sisters!
 

Jag filmade visst när vi hoppade runt på 90-tals-dansgolvet till låten "The way I
mate", och till den här låten (glömt vad den heter)! HAHA ibland är det verkligen
skönt att bara släppa loss och larva sig totalt! =) Detta var våra gamla diskolåtar!
 

Jag och Sambo! ♥


Helt plötsligt var det helt fullt på dansgolvet med MJ-musiken, kan ha haft att göra
med att de började spela Billy Jean, Thriller och de andra kändaste låtarna iofs..
 

Eugeniaaaaaaaaaa!
 

Hon som höll i kvällen var bra utklädd till MJ!
 

Bonnie vart bundis med han i kebab-ståndet! =P
 

Eugenia och Bonnie på Götgatsbacken x)
 

Och så mötte vi upp speedade Filip!
 

Bonnie var trevlig mot varenda person hon träffade, haha!
 
 

I väntan på tunnelbanan, typ fyra på morgonen! =P Denna bild får avsluta kvällen!

Mina nya kärlekar!

 
 
 

Din sko, 499 kr

Vilken dag, vilken kväll!

Tja! Sorry för den dåliga uppdateringen även idag men jag och Bonnie släntrade in här i lägenheten vid 4 imorse och har sovit tills typ 12, sen gjorde vi pannkakor med syrran och Anna (både syrran och Bonnie sov här). I varje fall så hade vi sjuuukt kul igår! Först gick jag på stan med Anna, jag köpte skiitsnygga high heels och lite annat, sen drog jag hem till Lidingö vid halv två! Då åkte jag och mamma till Lidingö centrum och köpte riktiga springskor åt mig, det behövdes! Sen tog jag en springrunda, hoppade in i duschen och fick sedan skjuts hem till Bonnie där jag åt middag och mös med hennes mamma och syster!

Vi drack vin och åt jättegod mat, fixade oss inför kvällen och åkte sedan in till stan och mötte upp Niklas, Eugenia, Amanda och Anna! =) Vi drog först till Söderhof för att ta nåt glas vin innan vi drog till 90's! När vi väl kom dit så hade de inte öppnat MJ-dansgolvet än, men så fort jag hörde hans röst där uppifrån så sprang vi upp och där höll vi oss hela kvällen!

Förutom när Eugenia kommer springandes och skriker att de körde Billy Jean på det andra dansgolvet så vi kubba ner dit och hann med slutet! Då började låten "The way I mate", en 90talslåt som vi alla dansade till som små! Jag och Amanda skriker i kör "BONNIE" för när vi gick i lågstadiet så uppträdde Bonnie med den låten, HAHA! Så vi hoppade runt och larvade oss till den låten, vi hade så jäkla kul! 

Förutom det så dansade jag till Michael Jackson hela kvällen och kunde in princip alla låtar! Blame it on the boogie, Smooth criminal, Wanna be starting something, Dirty Diana, Billy Jean, Beat it, Thriller, Just another part of me, man in the mirror, bad var bara några av alla hans underbara låtar som jag skreksjöng sönder min röst och dansade i mina nya high heels till i timmar! 

Haha, det bästa var nog när Another part of me började spelas.. Det var endast jag och nån tjej som hade klätt sig lite som MJ som hoppade runt och skrek-sjöng hela låten, ingen annan kunde den typ så alla gick till andra dansgolvet eller var ute och rökte..! Sen kom Man in the Mirror och då vart det stämning igen, dock vart jag nog gladast när Dirty Diana kom, hade hoppats på den låten hela kvällen! Jag tycker också att det var fett coolt att de hade den här hyllningen till Michael Jackson just den 18/7 för den 18/7 år 1992 så hade han en konsert i Stockholm Stadion för 53.000, kanske var det meningen? ÅH, varför var man inte ung på 80-talet? Musiken var som bäst då, 70-80talsmusik, inget slår det..!

Vid 2-tiden så drar jag, Bonnie och Eugenia hemåt (trodde vi..). Niklas stannade kvar och Amanda&Anna hade åkt hem till oss lite tidigare! När vi kommer ut från klubben så ser jag att jag har fyra missade samtal från Filip så jag ringer upp och han har skiittråkigt och vill göra något kul, så vi skulle möta upp honom! Först fastnar Bonnie i ett kebabstånd och pratar med han som jobbar där i typ en kvart (SÅ Bonnie!=P), sen tar vi oss till Filip! Vi vandrade runt med honom på stan och träffade massa konstigt folk(!!) till klockan halv fyra, sen droog jag Bonnie till tunelbanan, helt sluut var jag! Eugenia och Filip vandrade vidare, borde ringa någon av dom snart och kolla så de lever..! =P

Grym kväll var det iaf, tack alla! Snart kommer bilder från igår, puss! ♥

Underbara lördag är äntligen här!



Godmorgon på er fina! Äntligen är det lördag, många bra saker händer faktiskt idag! Jag måste nästan ranka upp dom känner jag..!

* Bonnie är här i Stockholm så jag ska till henne i eftermiddag (lycka!)
* Jag och Anna ska åka till stan och shoppa pumps (och lite annat!)
* Vi ska ut ikväll, ett fett gäng till en klubb på Skanstuill som kmr ha MJ-tema!
* Jag är ledig både idag och imorgon, min första lediga helg på typ.. 2 månader?


Jag är jätteglad idag, en underbar dag! =) Igår hade jag också en jäättemysig dag, jag drog ner till stranden med Anna & syrran och solade! Jag älskar att bara ligga på en strand med min ipod och softa, underbart! Sen var jag tvungen att dra mig från stranden för att pallra mig till jobbet, jobbade stängning igår! Efter jobbet så åkte jag till Josse på Östermalm, vi tog milenpromenaden med hennes 2 vänner som hälsar på från Miami, jättetrevliga! =)

Nu måste jag få i mig frukost, sen ska jag och Anna åka till stan och köpa lite grejer och sen ska jag direkt till Lidingö! Först ska jag gymma sen ska jag till Bonnie och äta middag och så.. Ikväll ska vi ut med Niklas, Anna och Amanda (sen kanske Eugenia och Cissi med), Michael Jackson music aall night! Vi hörs alltså inte förrän imorgon, ha en grym lördag! ♥

Soliga fredag

Morrn morrn på er! Gud så skönt, för första gången på länge så sov jag utan att ställa klockan! Sofia la sig vid halv elva igår, jag och Anna satte oss på balkongen till kl 12 och snacka skit! Jättemysigt, jag älskar vår balkong! Jag somnade kanske vid halv ett och vaknade nu vid 10, perfekt längd på sömnen! =)

Snart komme storasyster hit och då ska jag, hon och Anna dra ner till vår lilla strand och sola och bada! Jag börjar inte jobba förrän 16.30 idag så det är ju perfekt, och efter jobbet (slutar 21.20) så ska jag powerwalka mördarbacken i Liljanskogen med Josse! Jag ska bara hem och sova sen, på lördag kommer ju Bonnie hit och innan det ska jag hinna till stan och köpa Pumps + hinna gymma!

Nu ska jag få i mig lite frulle sen ska vi till stranden, Amanda kommer ju vid 11! Ha en fin dag! ♥

Måste bara visa dom här två textstyckena, jag älskar dom!

Text tagen ur låten  Will you be there av Michael Jackson:

But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human

Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me


Sen hans tal som alltid kommer i slutet av låten..

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

Hoome!

Nu är jag och Sofia hemma, förlåt att jag inte skrev ett inlägg imorse men jag försov mig totalt! Jag har försovit mig typ 3 ggr på mina 2,5 år på Konsum så min chef tyckte det var lugnt men hon ringde lixom och väckte mig, ångest! Jag slängde mig ur sängen och sprang till tåget, hann få med mig ett äpple hehe..!

Jaja, nu lagar jag och Sofia lite mat med MJ i bakgrunden =) Vi kanske ska kvällsbada eller nåt ikväll, får se! Det blir myskväll med en av mina absolut bästa vänner i alla fall! Ha en trevlig torsdagskväll, vänner! ♥

IKEA

Hej allihopa, förlåt för en dålig uppdatering men jag försov mig imorse då jag somnade kl 2 inatt och skulle upp kvart över 5..! Gissa om jag var trött på jobbet, det första jag möts av är en lika trött Eugenia, haha! Som jag redan har berättat så har det börjat en ny tjej på vårt jobb som också heter Matilda, så jag bytte namn på schemat till Tillan istället för hon hade inget smeknamn. Så skulle Eugenia ropa på mig imorse;

Eugenia: Julia! *tittar på mig*
Jag: *Kollar förundrande* Va?
Eugenia: Oj, sa fel! Meh, det är bara för du heter tillan nu, "an" i slutet av namnet lixom, som Julia! Eller vänta..
Jag: Haha, What the?!


Så jäkla slut i huvet vi var, sen vid fyra när vi slutar så hoppsar en övertrött Filip in till jobbet, typ hög på kaffe och är så otroligt överenergisk! Han kan verkligen alltid få en att bli glad, flummiga mongo som han är! :P
Sen jobbade jag 7-16 och åkte direkt till Ikea med mamma och pappa, vi fick hem en hel del fina grejer! Jag är dock långt ifrån klar med rummet här i lägenheten men jag har flera kul idéer! Jag har inte fått upp mina tavlor än plus att jag ska ha lite annat coolt på väggen, visar sen när det är färdigt!


Här är i alla fall lite bilder på vad vi köpte idag!

Nytt bord, soffa, filt och en liten tyglåda där jag förvarar mina album!
Jag ska dock köpa ett till men det behövs inte för tillfället.

 
 
 

Rullgardin, waah vad skönt det är att äntligen ha det igen!
 

..och en tvättkorg så all smutstvätt slipper synas, I like it! Fick den av mami! ♥
 


Nä nu måste jag hoppa i säng, ska upp kvart över 5 imorgon igen! Hörs imorgon eftermiddag, då kommer Sofia hit och sover över! =) Pusspuss ♥

Sambo gjorde min dag



Kom precis hem från jobbet, jag har haft en väldigt jobbig dag idag, känslomässigt och så som man kan få ibland.. På jobbet var jag nere hela kvällen och Demet fick t o m säga åt mig att hålla leendet en gång! När jag kommer hem så hittar jag en lapp på min säng där det står "till sambo ♥" och i det så ligger ett par stora, silvriga örhängen (jag älskar ju det), som Anna köpt åt mig på stan idag. Det gjorde verkligen min dag, själva tanken bakom det! Tack min kära, hoppas du har det askul på Britney Spears konsert ikväll!

 

Nu ska jag gå in på Ikeas hemsida och kolla upp vilka möbler jag ska köpa imorgon och se så de jag redan bestämt mig för finns på lagret! Jag ska även köpa stora ramar till ett par fler bilder som ska upp på väggen, visar bilder när det är färdigt! Det blir inte så sent ikväll då jag ska upp halv sex imorgon, urk! Ha en bra tisdagskväll!

Mot jobbet!



Nu tror jag att jag har mätt det mesta i rummet och torkat av alla tavlor, så nu måste jag bege mig till jobbet! Idag jobbar jag bara 16-20 men sen måste jag ändå direkt hem och hoppa i säng, imorgon börjar jag ju kl 7 och sen ska jag till Ikea direkt efter jobbet.. Då måste man vara pigg, aah vi hörs ikväll i alla fall!

Saknar dig så det gör ont, kom hit NU!
 

Dränkt katt

Det är vad jag är..! Fem minuter efter jag har börjat på min springrunda så börjar det verkligen HELL-regna, men jag sprang på som vanligt! När jag kom hem så möts jag av Anna som tittar ut från sitt rum med ett stort leende; "Torr och glad eller?!" Mutter.. :P Inte en enda del av min kropp var torr, nu har jag precis duschat och torkat av mig så det känns lite bättre..!

Nu måste jag äta frukost, det har jag inte gjort än trots att jag har varit uppe sen tio imorse..!

Godmorgon bloggen!

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men jag hade vekrligen inget att skriva innan jag åkte till Issa, jag satt bara vid youtube och kollade massa klipp. Jag lever vid youtube när jag har tråkigt, det är bäst! Jag och Issa satt och pratade hela kvällen och kollade på youtube (surprise) och visade klipp för varandra. Båda vi är så inställda på att få de som inte fattat det än att vi har förlorat något enormt, en världsbror..! Michael Jackson, you will live forever, within us! We love you more!

Denna video har jag tagit från Idas blogg, så otroligt vacker video!
Han är kungen, han är allt! Vad hade jag inte gjort för att få stå där?!
 

Nu ska jag ut och springa sen måste jag börja ta måtten på mitt rum, jag ska ju till Ikea imorgon! =) Vi hörs senare!

Skainsmate

Hello guys! Idag är jag utvilad och pigg! =) Jag sov hemma på Lidingö igår, mamma hämtade mig på ropsten efter jag slutat jobbet! Jag somnade vid 12 igår och vaknade vid halv tio idag, då åt jag frukost och sen cyklade jag till gymmet! När jag ska cykla hem så upptäcler jag att det ösregnar, menmen det var bara att cykla! =P Jag mår så bra efter jag har kombinerat kondition med styrka, det är den bästa träningen!

Sen fick jag reda på vad jag får i lön på onsdag också, över 15.000 kronor efter skatt! Det känns skönt då jag ska till Ikea på onsdag och köpa möbler till lägenheten! =) Den här veckan är väldigt bra tycker jag, det händer massa kul saker! Ikväll ska jag till Issa (en barndomskompis) och se deras nya lägenhet, den ligger på Götgatan, mitt på söder! Nej jag är inte aalls avis! Hon har tagit lika hårt på Michael Jacksons död som jag har gjort, så vi ska ses ikväll och prata lite om det (bland annat för hans turné skulle börjat ikväll, 2 timmar kvar typ..) och sen ta igen lite för det var ett bra tag sen vi sågs sist!

Jag åkte förbi SVT idag för att hälsa på brorsan (han jobbar som reporter) och få lite skivor från hans band! Brorsan hade ett band när han var 22 som hette Skainsmate och jag absolut älskar låtarna, nu har han bränt dom åt mig så jag pumpar för fullt här hemma! :D

Vi hörs innan jag drar till Issa-pissa! ♥

Mot jobbet *orkar inteee*

Nu måste jag börja dra mig till jobbet, ska bara fixa en lunchlåda att ta med mig! Carolina kommer förbi en snabbis för att låna min ipodladdare också, hon borde vara här närsomhelst nu! Åh gud jag är så himla trött, Anna har precis åkt till Ikea med Malin så jag är ensam hemma och håller på att somna! Jag har sovit ca 3 timmar inatt, min dag har dock inte varit så ansträngande.. Jag har bara såsat hemma, skrivit i mitt Indien-album till bilderna och hängt vid datorn!

Jag kommer inte hem hit till Farsta efter jobbet utan jag åker hem till Lidingö och sover då jag är ledig imorgon och tänkte cykla till gymmet! Så vi hörs imorgon eftermiddag, se till att kommentera massor tills dess! =) Pussar!

Jag från igår (Fler bilder i inlägget innan!)
 
 

Bilder från igår



Vi hade verkligen skitkul igår! Jag och Anna började med att åka hem till Sanna (Annas förra sambo) som bor i Skogås för att föra lite! Om man säger såhär, Anna och Sanna vet verkligen hur man blandar drinkar..! Jag är så off allt som har med drinkar att göra och dricker faktiskt inte så ofta, men igår vart verkligen ett undantag! De gjorde jättegoda drinkar med cocos och sen shota vi cocos-vodka också, asgott! Anna och Sanna bokade även biljetter till Britney Spears konsert på tisdag, avis!!

Vid halv elva så började vi dra oss till Jordbro (tror jag det hette?) där festen var. Det var någon tjej som hade födelsedagsfest, det var så himla långsökt egentligen varför vi var där! Sanna har dejtat en kille i 1 och en halv vecka och det var hans kompisar som hade festen, men vi hade jätteroligt! Dock var typ alla tjejer där mellan 17-19, hade förväntat mig lite högre ålder då Jim (Sannas ragg) är 22 men det var ganska blandad ålder bland killarna så..!

Vid 2-tiden tog en taxi med Sanna, Jim och någon till hela vägen till Skogås för en efterfest hos Sanna. Dock var jag för full och orkade verkligen inte mer, Annas föräldrar bor typ granne med Sanna men de var inte hemma igår så vi drog dit och gjorde mat och sen gick vi och la oss! Nu är vi hemma i Farsta, jag har precis duschat och ätit lite GI-kladdkaka (man orkar verkligen bara en liten minibit, så mastig!)  

Bilder från igår!

Först började vi alltså hos Sanna, Anna dyrkar Sannas sprithylla, haha!
 

Jag i soffan!
 

Sanna fick joina bilden!
 

Efter ett glas vin så kommer slash upp, alltid slash!
 

Och lite andra miner..
 
Men vi kan ta en normal bild också, love you friend! =)
 

Sanna och jag! =)
 

Anna blandar drinkar!
 

Såhär såg jag ut igår, dålig bild men det är typ den enda helbilden från igår,
jag hade på mig min svarta klänning som jag köpte i New York på affären
Maybe förra året, typ första gången jag använder den! Visst är den fin?
 

Haha? =P
 

Vi filmade lite från när vi dansade runt, inte värt att visa videon xD
 

En shot innan vi drog!
 

Haha, det är inte nice att springa när man precis har druckit! (Mot tåget)
 

På tåget!
 

Haha, Sanna skulle ta upp absolut vodka med cocos-smak på tåget men
precis då så kom väktare, man kände sig som fem år när vi alla blev jätte-
stressade och försökte gömma den, men vi lyckades haha!
 

Sanna och jag på bussen, ja vi behövde ta både tåg och buss men snaart framme!
 

Framme! Anna fixar dom där cocosdrinkarna åt oss igen!
 

Lite pics på folk jag inte har en aning om vilka de är, förutom Anna & Sanna då!  
  

Oss var det i alla fall mest drag i igår på festen, garanterat! :p
 

De använde sig av spotify som partymusik så när jag tog över och drog
igång Michael Jackson så blev det fart i mig, jag körde igång låtar som
Beat it, Blame it on the boogie och lite annat!
 

HAHAHAHAHAHHA! What the..?
 

Dom här bilderna är härliga, vem fan är han lixom? :p
 

=P
 


Jag och nån kille vart DJs!
 

Jim och Sanna!
 

Hemma hos Annas föräldrar, haha jag steker veggoburgare! =P
 
 

Med fullkornspasta i hela munnen sa jag god natt! =P
 


Haha, ganska spårad men fett kul kväll! Tack Anna och Sanna + hon som höll i festen, och grattis på födelsedagen i efterskott, tror inte jag sa grattis igår! ^^,

Morrnmorrn

Hellu på er! Jag sov inte hemma inatt, jag och Anna crusha hos hennes föräldrar då vi tog en taxi till Sanna inatt och hon bor grannar med dom, plus att hennes föräldrar inte var hemma igår så då kunde vi lätt dra dit och slagga! Vi kom hem för typ 2 timmar sen men jag har lagt in bilder från igår (inlägget kommer direkt efter detta), duschat och snart borde jag käka något..! Jag dricker bara mängder med vatten, Anna och jag vaknade vid åtta imorse (som vi alltid gör när vi druckit) så man är ju inte direkt på alärten..!

Vi drog hem vid 9-tiden med en buss direkt till Farsta centrum, vi drog till Konsum och Anna köpte revbensspjäll men jag var inte sugen på något så jag köpte bara en yoghurt mild naturell och Expressen! Det var något nytt om MJ i den så jag vill läsa om det, även om mycket av det är bullshit..! Åh jag skulle sett honom om mindre än 2 veckor idag, can't stop thinking about it...

I love you, king.
 
 
 

Lördag

Förlåt för det jättesena inlägget, jag försov mig imorse och hann då inte blogga innan jag skulle till jobbet! Jag kom hem alldeles nyss och ska snart dra ut och springa. Ikväll ska jag och Anna på någon hemmafest med nån som Anna känner, ska bli kul! =) Länge sen jag var på hemmafest faktiskt, känns så himla 15årigt, haha.

Har precis målat naglarna så jag har lite svårt att skriva :P Hörs igen innan vi drar! ♥

En vecka kvar tills min Bnoni kmr hit! ♥
 



EDIT!

Hinner inte blogga nå mer innan vi drar, men vi hörs när vi kommer hem inatt eller imorgon! Tar med mig kameran, ha en rolig lördag! ♥

Bilder från idag

Jag och Anna har haft en toppenkväll här i lägenheten! Vi har lagat jättegod mat, bakat GI-bröd + en GI-kladdkaka, huur god som helst! Nu måste jag dock hoppa i säng, ska upp halv nio imorgon.

Först ska jag bara visa lite bilder från idag as usual!

Jag är äntligen klar med mitt första Indien-album!
 

Eftersom vi får bo kvar i vår lägenhet ett tag till så firade vi med att köpa en
present till oss själva för lägenheten, det fick bli en stereo till köket, 279 kr! =)
 

Jag var tvungen..
 

Vi köpte även ett ljus till vår lykta i hallen, och dessa underlägg till köket!
 

Nu har vi grym musik i köket också =)
 

Dags att börja göra brödet! =)
 

Här är receptet, sjukt gott!
 

Alltså.. först häller man i alla ingridienser!
  

Sedan rör man ihop allt och lägger det i formarna.
 

Sen blir det såhär fint! =)
 

Sen började vi med kladdkakan! Nu kommer jag väl få kommentarer som:
"ofta man kan äta kladdkaka av någon form och tro att man äter nyttigt" men
detta är endast gjort på 4 matskedar sötningsmedel (istället för socker, inget
dåligt med det), 300 gram 70 % choklad, sex ägg & 2 dl hackade valnötter!
 

M-mmm!
 

Vi använder kokosflingor istället för ströbröd, mycket godare faktiskt, & nyttigt!
 

Fin middag för två! =) Sallad, avocado, gurka, fetaost, lök, 1 ägg och räkor!
 

Det blev Westlife-skivor sen (Anna har med sig alla sina skivor, mina ligger
kvar på vinden hos päronen tror jag..) så det blev lite flash backs med dom
istället då Anna tröttnat på min MJ-skiva! =( Hehe, men det var minnen!


Mys på verandan (inte så snygg bild på mig men wtf =D)
 


Nu måste jag verkligen hoppa i säng, måste bara säga att jag har världens bästa sambo! =) Jag älskar dig Anna-panna! Vi hörs imorgon guys!

Hyllningskonsert i O2 Arena?

Det ryktas om en hyllningskonsert för Michel Jacksons This is it-turné den 29e augusti (då han skulle ha fyllt 51 år) i O2 Arena i London! Det skulle isf vara Michaels bröder och systrar som skulle hålla i den och även den lille 12årige pojken från Brittish got talent, Shaheen. Blir den av så ska jag dit, jag känner verkligen hur jag vill hylla honom på något officiellt sätt, som ett riktigt farväl!

Någon som är på?

Victory!

Tjabba! Jag och Anna valde att fira idag eftersom vi får ha kvar lägenheten längre än till höst *YEAAY* så vi drog ner till Farsta centrum och handlade lite stuffs till vår fina lya! Btw, shiiet vad stort Farsta centrum är, vi har nog alla affärer man vill ha utom Zara, Topshop och några till.. men in princip allt! Vi köpte i alla fall 2 till underlägg, ett överkast till Anna, en stereo till köket med högtalare till (och en liten fjärrkontroll, hehe), en flaska vin (såklaart) och så köpte jag Michael Jacksons skiva frn 1982, Thriller! Jag var bara tvungen, jag ska samla på mig alla hans skivor.

Jag hade Black and White hemma men jag tror Amanda har den, eller om den var Amandas..? Hmm minns inte riktigt, ska samla på mig dom iaf! Nu ska jag och Anna käka lunch iaf, sen ska jag ut på en rask promenad! Ikväll ska vi baka bröd, GI-kladdkaka och äta en god middag med massa vin! =) Det blir en myskväll på hemmaplan mao, jobbar imorgon! Vi hörs senare ikväll, då kommer det bilder på det jag köpt idag och så! ♥

Fick en bild av Andreas nyss på Viran, mig och mamma från kryssningen!
 

PS: Jag har Michael Jacksons ljuva röst från köket, Anna spelar min nya skiva och nu sjunger han Human Nature ♥

God morgon gott folk! =)

Tjuhuu, ÅH så skönt det var att få sova ut! De två senaste dygnen hade jag ju som sagt sovit ca 7-8 timmar sammanlagt, så inatt sov jag över 11 timmar, najs! Idag då, jag ska ta det lugnt idag igen faktiskt.. Jag tän¨kte träna och kanske träffa någon polare, ikväll ska jag och Anna baka bröd och mysa framför O.C, ingen av oss orkar gå ut haha! Jag är så trött på utelivet, kanske för jag har gjort det i 2 år i streck.. Mwaah längtar till Dublin istället, det utelivet är.. BÄST! =)

Lite depp känner jag idag ändå.. Jag skulle åkt till London med Malin om exakt 2 veckor idag, om 15 dagar skulle vi ha stått på O2 Arena och vrålat till the King of Pop - Michael Jackson. Why God, why?!

Michael Jacksons sista framträdande, 23e juni.. TVÅ dagar innan han gick bort, hur är det möjligt?! Jag skulle fått se dig, jag skulle fått se ditt framträdande och konsertens öppnande skulle ha blivit "Wanna be starting something.." haow...
 
*Få tankarna på annat, få tankarna på annat, starta inte dagen med det här igen!*

Btw.. Go Sweden!!



Nu, FRUKOST! Hörs senare, pussar.

Natti natti

Efter en låång ensam dag i lägenheten så har jag diskat, städat, dammtorkat, dammsugit, sorterat alla mina kläder, fixat första Indien-fotoalbumet (ett projekt jag har hållt på med i typ ett halvår men aldrig satt igång med helt), pratat i telefon och fått nya låtar.. Jaa, det är rent och fint i lägenheten nu iaf, hehe!

Nu ska jag sätta mig och prata lite med Anna som kom hem för en stund sen, ville bara fixa färdigt fotoalbumet nu när jag äntligen kom igång ordentligt, sen ska jag hoppa i sängen. Har jag nämnt att jag sovit ca 7-8 timmar på 2 dygn..? Hörs imorgon, då ska jag INTE ställa klockan! Puss och sov gott!

Bild på mig från London vid Big Ben när jag och Anna var där i våras!
 

Lite bilder från idag..


Annas och min frukost/lunch! GI-pannkakor med frukt!
 

Regniga sommar, såå svenskt!
 

Målade naglarna röda idag!
 

Mitt nystädade (dock tomt på möbler) rum! =) Till höger om skrivbordet ska
jag ha en TVbänk och TVn på, så jag kan titta från sängen, tänkte jag! =)
 

Detta är det motsatta hörnet i mitt rum, där ska jag ha en soffa, soffbord och
ett fårskinn på golvet, typ som en myshörna! Jag ska även ha en liten hylla
där jag ska ställa alla mina fotoalbum och så, bredvid soffan! =)
 

På vissa sätt växer man aldrig upp! Sylvia (den gula katten) fick jag av min
mormor&morfar när jag var 2 år, jag har sovit med henne ända sen dess!
 

Min favorithörna, hehe! ^^,
 

Snygga sjuklingen!
 


Ååh, kan inte Anna komma hem snart? Nu börjar jag verkligen bli rastlös..!

Storstädning

Det är såhär det blir när man får en dag ensam hemma! Hela förmiddagen så vilade jag, tog ipreen och kollade på TV, sen började jag må bättre och kände att det var dags att fixa mitt rum! Pjuh, det tog mig över 2 timmar att fixa iordning men det var det värt för nu är rummet fitforfight för möblerna som ska in hit nästa onsdag! =) Jag ska ju till IKEA då med mamma eftersom vi får bo här längre än oktober (till 99 %, vi måste alltid vara beredda på att det exempelvis finns ett avloppsrör eller något i en annan lägenhet som inte fungerar så de måste ta vår lägenhet istället), så himla glada vi blev! =) 

Jag har pumpat MJ hela dagen igen (Ett musik-geni är vad han var, hur noga jag än lyssnar på låtarna hittar jag inga fel.. Fläckfria låtar!) och jag tittade även på när Oprah besökte hans Neverland och en annan intervju med honom... Han var en så annorlunda person på scenen jämfört med hur han var med människor och off stage i övrigt! Han verkar ändå så himla härlig och... genomgo! Man märker dock ändå hur ung han är i själen och i tankesättet, så vilsen på något sätt..



Såg den här sidan blinka som reklam vid en blogg, herregud vilka underbara skor! Varför har dom bara till storlek 39?? Jag har ju storlek 40, elefantfötter som jag har tydligen!
 


Nä nu måste jag ta något att äta, jag har bara ätit pannkakorna och ett äpple idag! Pussar ♥

Självplågeri..

Jag satt på youtube och sökte efter Michael Jackson - We are the world, alltså när bara han sjunger hela låten. Då klickar jag på en och så var det från begravningen.. Jag har inte sett något av det sen direktsändningen, så vackert samtidigt som så hemskt..! Och sen såg jag ett klipp från när Paris tar farväl av sin pappa, jag sitter här och chippar efter andan så mycket som jag gråter.. 





Men mest grät jag ändå när hans andra brorsa höll sitt långa tal, det var så otroligt personligt och man känner verkligen hur mycket han älskade Michael! Speciellt eftersom han alltid backade upp honom och försvarade honom från alla anklagelser! Hemskast i slutet av hans tal när han ber Michael hälsa till hans tvillingbror som dog vid födseln... 


Nu ska jag gå och äta pannkakor med Anna, hörs senare..

Bilder från de senaste dagarna!


Först kommer lite bilder från Michael Jackson-kvällen!

Jag och Sofia åt middag framför cermonin, svårt att äta när man grät så mycket..!
 

Mina nyfixade naglar!
   


 

Sofia fixar med vår efterrätt, den var dock inget god! :S
 



Virans 17årsdag!

En trött Tillan med 2,5 timmars sömn på jobbet!
 

Hemma hos päronen =) Jättegod mat!
 

Viran med hennes gulliga vänner!
 

Duktiga Viran gjorde egna GI-snacks! =)
 

Vi softade ute på verandan så länge det gick utan att man frös för mycket!
 

Snygga syrran!
 
 
Inte så snygga syrran, HAHA! Nämen kolla in mina påsar, fan vad vi garva!
 

Viran öppnade presenter! =)
 

Detta fick hon av två av sina vänner, så himla fint! De hade gjort armbandet
själva och de ska åka till Forks nästa år tillsammans (Twilight-fans alla tre)
 


Sen kom brorsan! =)
 

Pappa och jag! <3 Jag skulle visa mina påsar men där syns de inte så bra..
 
 

Sisses!
 

Haha, Amanda spillde!
 

HAHA, braten bro!
 

Snyggast i världen, eller hur? =P
 

Tårt-dags!
 

Viran med sina vänner! =)
 

Resten av kvällen bestod av gitarr och sång, as always in our house!
 
 

En liten video innan min kameras batterier dog!

  

Sjuk

Urk.. Jag vaknade imorse med ösregn och en enoorm huvud OCH magvärk! Jag sov väldigt oroligt inatt också, jag vaknade ett antal gånger och kallsvettades så jag var tvungen att gå och ta en dusch, jättejobbigt! Jag jobbade i ca 40 minuter innan jag insåg att det inte skule funka så jag fick gå hem igen..!

Dock är jag skitglad i alla fall för jag pratar med Astrid på msn! <3 Hon ringde mig iförrgår, btw! Jag SKREK bokstavligt talat när jag hörde hennes röst, min älskade vän! Sen fick jag prata med Jossan också, FAN va jag saknar er! Kom hem med er nu, haha dock är Astrid nu apfull, klockan är 03.20 hos henne och de verkar parta ganska bra i Lima! =D Aviis!!

Nu ska jag och Anna göra pannkakor och jag ska parkera mig framför TVn, slänger upp bilder från de senaste dagarna snart! ♥

Regniga Stockholmskväll...

Detta inlägg tänkte jag inleda med att hälsa 2 stora grattis till mina älskade tjejer! Först till Elvira, min lillasyster som fyller 17 år idag, och till Stina som fyller 20 år idag och är ute och tågluffar med Erik, Bella, Carro osv.. Jag smsade Grattis till Stina och till svar fick jag ett tack plus att hon berättade att de sprang in i U2 idag, AVIS!! Stina messade mig och berättade om det, jag har iaf sett Bono ca 5 meter ifrån mig på EMA, hehe! =P 

Jag kom precis hem till Farsta, min storebror skjutsade hem mig och vi snackade om varandras dejts och lite stuffs påvägen hem, han hade GPS på mobilen så vi hittade rätt haha! Jag sitter här hemma och väntar på att Anna ska komma hem så vi kan säga god natt till varandra, hehe! Hon har varit ute med några kompisar medan jag har varit hemma hos familjen och firat Elvira!

Det var så himla trevligt faktiskt, det var jag och min familj (+ Nisse, mormor och morfar) och Virans vänner (skitgulliga vänner hon har!), vi sjöng, åt god mat och hade jättetrevligt! =)  Jag, Amanda och Nisse delade present till Elvira, vi gav henne en specialbehandling på SPA via LiveIt! Snacka om att hon blev glad! =P

Nu måste jag snart gå och lägga mig, jag är heelt slut! Jag sov 2,5 timmar inatt (dock SÅ värt det för att se Michael Jacksons cermoni + en av hans konserter live från 1992) och imorgon ska jag upp klockan 06.00..! Min kamera har noll batterier nu så bilderna kommer imorgon, puss och sov gott! ♥

The King of pop is now truly dead and soon to be buried..

Jag orkar inte blogga just nu, hela världen sörjer världens största popstjärna och jag är en utav dom! Jag grät in princip genom hela begravningen, definitivt inte minst under Michaels brors och dotters tal..! Vi kommer alltid minnas dig och du kommer alltid leva kvar som den ikon du var, legenden Michael Jackson!

Papper efter papper hamnade på bordet här hemma under begravnings-cermonin, jag och Sofia började låta till slut för vi grät så mycket..


Det var så rörande och eftersom Michael Jackson berör alla på denna jord så förlorade vi alla en del av oss själva den 25e juni 2009... Förutom det, att hans dotter och bror står där på scenen gråtandes i ångest av att de förlorat en bror och en pappa.. Vem kan inte sätta sig in i den situationen och känna sympati? Grät man inte där har man ett hjärta av sten.

Imorgon jobbar jag 7-16 och sen ska jag hem till Lidingö och fira min lillasyster, Viran som fyller 17 år! Så vi hörs nog inte förrän imorgon kväll, då kommer lite fler bilder också! Nu ska jag se på Michael Jacksons Dangerous tour 1992, vi hörs..

Michael Jackson-kväll!

Jag skulle snart kunna göra en kategori som heter "Michael Jackson", så många inlägg jag gjort om honom nu! Jag kommer även skriva ett långt argumenterande inlägg angående den galna kärleken alla känner till Michael! Jag visar bild på mina naglar och så senare ikväll, nu måste jag skynda mig ner till ICA för att köpa fruktsocker till min och Sofias GI-dessert ikväll framför TVn! Lägger ut bilder på det också (+ receptet) senare ikväll eller imorgon!

Den här kvällen tillägnas 100 % till dig!



Hörs sen! ♥

GI-pannkakor med frysta jordgubbar

- Så sjukt gott! En av de godaste frukostarna på länge, och man behöver bara 3 st pannkakor (det är bara 1 dl smet/pannkaka) så är man mätt och belåten!

 

Ett tips med frysta jordgubbar, istället för att slänga in dom i mikron så kan ni hälla dom i en stor bunke med varmt vatten! Låt det stå ett par minuter och sen är dom mjuka men har bevarat det kylda! =)




Här har ni receptet:

Pannkakor med lågt GI


Servera pannkakorna med bär, på bilden tinade frysta hallon. Mycket gott och nyttigt! Pannkakor med fullkornsvetemjöl är också lite mer mättande än vanliga pannkakor men annars lika goda!

Goda, lite nyttigare pannkakor med lågt GI gör du enkelt med detta recept. Den stora skillnaden med det här receptet mot "vanliga" pannkakor är att vetemjölet är utbytt mot fullkornsvetemjöl.¨


Tid: 30 minuter

ca 10 pannkakor


Du behöver:

Pannkakssmet:

2,5 dl vetemjöl med fullkorn

0,5 tsk salt

6 dl mjölk

3 st ägg

ca 50 g smör

Serveringstillbehör:

ca 200 g färska eller tinade frysta bär t.ex. hallon, blåbär, vinbär, jordgubbar

ca 3 dl vispgrädde

eller turkisk yoghurt (10%)


Gör så här:

Blanda mjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Vispa sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen.

Hetta upp stekpannan på medelhög effekt med lite smör.

Häll i 0,5 - 1 dl smet beroende på hur stor stekpanna du har och hur tunna pannkakor du vill ha. Man får prova sig fram. När du hällt på smeten, ta upp stekpannan och vinkla den så att smeten rinner ut över hela stekpannans yta.

När ytan stelnat och blivit matt är det dags att vända och grädda andra sidan. Färgen ska vara ljust gulbrun på båda sidorna när de är klara.

Lägg upp den färdiga pannkakan på ett fat.

Häll på lite smör i stekpannan och låt smälta innan du återigen häller på 0,5 - 1 dl smet och gräddar nästa pannakaka.

Fortsätt så tills pannkakssmeten är slut!

Glöm inte röra om i smeten då och då så att inte mjölet sjunker till botten.

Servera med bär som är ett nyttigt och godare alternativ till sylt. Vispa grädden och servera den eller servera med yoghurt(10%).



Nu ska jag åka in till stan för att fixa naglarna hos min kära Cecilia! =) Sen ska jag möta upp Sofia så ska vi hem till mig och se på Michael Jackson all day and all night! Vi hörs i eftermiddag! ♥

Måste bara visa..

Jag satt och kollade på youtube sent ikväll och fastnade för dessa två videos..
Hot stuffs! Wow..  I would've want you bad there! Finns det något hetare än en
kille som är älskad av miljarder människor, kan sjunga, dansa & äga scenen?




Så, jag var bara tvungen! =) Hörs efter powerwalken! ♥

Molninga tisdag!



Godmorgon på er! Eller, hur god är den egentligen.. Jag vet inte med er men jag startade i alla fall dagen med att se detta på blogg.se:

 

Min dag kommer handla ganska mycket om honom, idag är det ju faktiskt Michael Jackson all day på TV4 så jag kommer sitta klistrad frramför TVn! Jag ska fixa naglarna kl 13.00 så då måste jag slita mig, sen ska jag möta upp Sofia som ska med hem till mig och sova här!

Nu ska jag ut på min powerwalk sen blir det GI-pannkakor till frukost med frysta bär till det! =) Hörs snart! ♥

God natt!


Hälsar Tillan, Josse och Annas fot! =)

My life aint worth living if I can't be with you

Hellooo guys! Shite vad segt det var att jobba idag! Usch, jag är så trött på att jobba, jag vill ha semester! Det är typ en månad kvar, jag kan hålla ut! Och om fem veckor åker jag till Dublin också, waaaaaah!! Dublin, det finns nog inget bättre (eller kanske San Sebastián..) jaja.. Nu är Josse här, hon och Anna har crushat framför TVn så jag tänkte dra och joina dom..!

Inget speciellt kul att blogga om idag så jag lämnar det såhär istället för att babbla om massa tråk! En sak bara, TV4 har Michael jackson all day imorgon och klockan 20.00 har MTV någonting om king of pop också, lätt att jag ska se det! Hörs imorgon! ♥

Off to work!



Gud så skönt det var att dra ut och springa, jag gör så nu att jag tränar tre dagar, vilar en och så fortsätter jag så! Iförrgår powerwalka jag innan frukost, samma sak gjorde jag igår och idag så sprang jag! Imorgon blir det vilodag och sen på torsdag så ska jag cykla till friskis&svettis för att gymma sen cykla hem igen! Jag mår så mycket bättre när jag håller igång min träning såhär, mitt humör blir så mycket mer stabilt (speciellt när jag undviker socker!!)

Han ser ofta ut som en tjej, är otrooligt spinkig och har noll muskler..
Still I can feel sooo attracted to you sometimes! Why? Sex appeal..
 
 
 
 


Nu ska jag dra mig till jobbet, måste bara duscha och få i mig lite lunch först! Idag blir det stekt kycklingfilé med bulgur och sallad till lunch =) Ha en fin dag, hörs ikväll vid 22-tiden, pussar! ♥

Ny vecka!

Godmorgon på er =) Jag som hade tänkt gå upp vid åtta och springa, men så hade jag råkat ställa klockan på radio istället för på ringning.. Jag vaknade inte förrän 10.16, men det kändes lugnt i alla fall för jag kunde inte somna inatt! Jag la mig vid 12-halv 1 men somnade kanske kl 3... Sofia ringde dock mig vid halv ett och vi snackade till halv två, hon berättade om Arvika och hu otroligt kul hon hade haft där (jag är såå avis!!), nu har både hon och Astrid en varsin förälskelse, give me too!!

Snart ska jag dra ut och springa i alla fall, måste bara smälta maten! Idag jobbar jag 16.30-21.20 sen ska Josse sova hos mig och Anna så det blir full house när jag kommer hem ikväll, hehe! =) Åh, jag är jätteglad förresten, jag ska nog åka till Oslo i augusti för att gå på Bonnies och Malins inflyttningsfest! Blev så glad när Bonnie sa att inflyttningsfesten blir 7 eller 8e augusti, då har jag semester! :'D Dock kan jag inte den 7e för jag ska klippa mig så då får de anpassa sig efter mig tycker jag =P

Vi hörs innan jag drar till jobbet, puss! ♥

AVIS!

Pratade alldeles nyss med Kesoo (min killkompis Jakob, alla säger Kesoo (med 2 O, väldigt viktigt!!) på msn och han är på Roskilde.. Jag vill också se Coldplay nu!
 
Neej, jag är inte avis alls.. vadåra?


 
Kesoo och jag för typ en månad sen!

Min dag i bild

Pjuh.. Idag har jag och Anna hunnit dammsuga, tvätta kylskåpet och gått ner med alla våra grovsopor! Vi har även powerwalkat en timme och till middag gjorde en (faktiskt väldigt god) broccolipaj och slängt ihop all vår tvätt (ca 3-4 IKEA-kassar ^^,). Vi hade bokat tid 18-22, men när vi slängt in all vår tvätt så märker vi att maskinerna inte går att sätta på, så vi går och knackar på hos en granne och frågar om hjälp. Då sa han att tvätt-rummen stänger klockan 18 på söndagar.. SUCK! Så vi fick släpa upp allting igen, första tvättid vi fick tag på är på onsdag morgon..

Det är en sån lättnad att äntligen fått ner alla våra grovsopor, det var typ 10 stora papperskassar plus en stoor kartong som Annas platt-TV kom i! Allt stod i vårt kök och bara tog upp plats! Så sköönt att ha sådant gjort, en riktig söndag som sagt! Nu är vi mätta och belåtna och ska sätta oss framför OC-boxen, beroendeframkallande!

Bilder från idag:

Jag med våra grovsopor! =P
 

Städat och dammsuget! =)
 

Anna innan vår powerwalk, haha inte så fotosugen!
 

Nyfixad kyl!
 
 
 

Anna påväg ner med vår tvätt (min tvätt är bakom henne, så det hon håller i
är bara hennes =P) Så suuuuuuurt att det var stängt, vi som har så mycket..!
 

Vår broccolipaj!
 

 

Färdig =) Både jag och Anna var hungriga som djur men trots det så var den
jättegod! =) Vi måste dock jobba lite mer på utseendet, smuldegen såg ut
som köttfärs, haha! Men det berodde även på att vi använde dinkelmjöl
istället för vanligt vetemjöl, det är ju trots allt en GI-paj! =)
 

Nu blir det OC med sambon min! =) Ha en fin kväll, guys! ♥

Världens bästa mamma

Allt man har i livet kan komma och gå, men är det någonting jag vet att jag alltid kommer ha vid min sida i vått och torrt så är det min mamma! Hon ställer alltid upp för mig och finns alltid där, spelar ingen roll när, var, vad eller hur! Jag skulle inte kunna önska mig en bättre mamma.. för det finns inte! ♥

 

Jag älskar dig, alltid!

Bilder från igår


Såhär såg jag ut:
 
 
 

Fredrik på 54!
  
 

Min Lina och jag!
 

Tullsi! (Saknar att höra Ida ropa det efter mig, hehe ♥)
 

Sen kom Eugenia och Aino, här har ni Eugenia på toaletten!
 

Aino och Fredrik! =)
 

Mina hjärtan! <3

 

På kvällen vart det fett kallt så då drog vi oss inåt!
 

Carolina i baren!
 

Drog upp kameran precis innan jag skulle dra för att få lite fler foton,
här är en bild på mig och Aino där vi råkade ha zoomen på, haha!
 

Fredrik och Eugenia :D
 

JOHANNA <3 min vackra Johanna hemma hos mig i Farsta!
 


Jag har världens bästa jobbarkompisar, tack för ännu en kul utgång! =) ♥

Söndag

Hej allihopa! Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag hade ingen tid alls att blogga igårkväll! Först var jag på 54 med Aino, Carolina, Fredrik och Eugenia och vi hade skitmysigt på uteserveringen innan vi gick in och dansade som fan, skitroligt! =) Klockan 00.20 så var Johanna framme på Slussen, hon ringde mig igårkväll och undrade varför jag inte svarat på hennes sms (hennes dumma cpmobil!!) Men så hon tog en buss som gick vid 22-tiden så mötte jag henne i Slussen inatt!

Fredrik och Eugenia följde mig dit medans Carolina och Eugenia stannade kvar på 54, när jag såg henne på Slussen så sprang jag fram till henne och gav hennes världens bamsekram, 8 månader har vi inte setts på! Vi åkte hem till mig, gjorde te och åt nötter och pratade om allt som har hänt det senaste halvåret! Jag berättade vad hon har missat här under tiden hon varit borta och hon berättade om sina äventyr i Australien, Nya Zeeland, Malaysia och på Bali!

Nu ska jag och Anna ha storstädning här och sen ska vi ut och powerwalka! Hörs ikväll igen, slänger upp ett inlägg snart med bilderna från igår!

Dagens låt: We are the world
 

Keffa svenne-väder!

Haha, Sveriges väder är allt ett mysterium...! På en dag så lyser solen, det är molnigt och det är regnstorm! Inom loppet av typ 5 timmar! Haha, jaja.. Jag är bitter för jag får inte tag på Johanna så nu kan inte vi ses.. Men jag ska snart in till stan och dricka vin med Eugenia, Carolina och Fredrik as always! =) Jag kaanske har en blind date ikväll också, waah jag är skitnervös.. vi får se.. Jag uppdaterar er senare ikväll ang allt det där!

Vi fyra på en 25årsfest för ca en månad sen!
 

Denna helgen är en Michael Jackson-helg i stan, de spelar nästan bara hans musik på alla klubbar och pubar, I like!! Hörs sent ikväll! ♥

Lördag!

Godmorgon på er! =) åh, vad skönt att jag var hemma igår. Nu kände jag hur skönt det var att få ha vilat lite! Jag sov lite oroligt inatt, vet inte varför.. Eller jag sov bra när jag sov men jag vaknade till 2-3 ggr! En gång var klockan bara 20 över 4, sista gången vaknade jag vid kvart i åtta och valde att gå upp! Jag kom precis hem från en 45 minuters powerwalk med mina gåstavar, så himla skönt! =) Solen lyser och det är varmt ute!

Åh, jag vaknade av ett sms från Johanna imorse (hon som varit i Australien sen oktober och precis kommit hem) som undrade om vi kunde ses ikväll eller imorgon, yeaay! :D Dock är hennes mobil cp så jag kan inte smsa till denm bara ta emot sms från den :S Men jag skickade ett meddelande på facebook och sa att jag vill ses ikväll efter jobbet, hoppas hon ser det! Annars kommer jag hem vid halv sju, sen får jag se vad som händer!

Nu ska jag göra frukost, sen ska jag till jobbet! Ha en fin dag! ♥

God natt!

Jag och Anna har haft en jättemysig kväll! Vi fixade massa snacks och hade ett O.C-race (to be continued på söndag) och sen kollade vi på massa sjuka youtube-klipp! Haha, har ni någonsin sett klippen med människorna som har världens största mun, bröst, näsa, rumpa..? haha hilaarious!

Världens största mun! Han får fan in en hel ölburk i käften!
 

Vårt myspys!
 
 

Det kom upp bilder på min kamera från London, helskumt! Det var dessutom
bilder jag inte har sett förut, här är en av dom i alla fall!
 


Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon (uuuuhh..) Dock ska jag fan inte klaga, Filip ringde för ett tag sen (som han ALLTID gör när han är ute och dricker, för att kolla om jag är ute också och har nåt kul på G), han kommer vara tröttare än mig imorgon, garanterat haha! Sov gott!

Mina tjejer!


Jag känner en så enorm saknad/längtan efter er, mina hjärtan!

 
   
 
 

Jag saknar er och hatar att vi inte kan ses så fort vi känner för det, sådär spontant.. Malin, Ida och Lina bor inte i Stockholm, Bonnie har flyttat till Oslo och Jossan&Astrid är i Sydamerika till i slutet av augusti, Astrid flyttar sen direkt från Sydamerika till Blekinge för att gå i skolan.. Dock ska jag och Astrid till London en weekend i höst, jag ska ner till Växjö i höst och hälsa på Malin på hennes nya skola, Ida och Lina kommer bo hos mig 22-25 augusti och Bonnie kmr hit om 2-3 veckor och stannar i typ 2 veckor!! Waah, jag längtar så mycket efter er! ♥

Ändrade planer!

Go kväll, guys! Jag kände mig så hiimla trött efter jag bara jobbat 6 timmar (då hade jag alltså 3 timmar kvar) och kände att jag inte kommer orka göra någonting efter jobbet! Det måste ha med vädret att göra för typ alla var assega, när det är åska så blir luften så tjock och fuktig, man känner sig alldeles klibbig och hänging, usch!

Jaja, nu är jag hemma och väntar på att Anna ska ringa mig, jag ska gå ner då och möta henne i Farsta centrum så ska vi gå och handla massa god frukt, det blir myskväll framför Annas nya platt-tv ikväll! =) Jag har köpt hem lite ost och ölkorv också som jag tänkte fixa iordning nu som en liten surprise till min underbara sambo! =)

Musik ikväll? King of pop förstås! I just can't stop loving you strömmar ur mina högtalare i repeat, jag älskar den! Det var en av mina favvolåtar när jag var yngre, hade typ glömt den men nu är den tillbaka och har fastnat i mitt hjärta ännu en gång!

Detta gick min lunchrast åt till (en timme), att läsa igenom alla 82 sidor om Michael Jacksons liv.. Jag låg i soffan på jobbet och hörde inte någon omkring mig, var så inne i texten!
 

När jag såg den här sidan fick jag tårar i ögonen, R.I.P King of Pop! 

 


Ha en mysig fredagskväll allihopa! ♥

Off to work!

Nu måste jag springa till tåget, jobbar 10-19 idag! Efter jobbet ska jag till en park med Viran, Linus, Josse, Anna och lite annat folk och dricka rosévin, Linus nya kärlek haha! Jag har med mig kameran så bilder kommer antagligen sent ikväll!

Puss, ha en grym fredag! ♥

Mycket nytt samma morgon


What the fuck.. Michael Jacksons våldtäktsanklagelser var lögner? Skulle dock verkligen inte förvåna mig! Men kan artikeln stämma??

http://zandramedz.blogspot.com/2009/06/michael-jackson-jordie-chandler-sager.html


Tack Sarah för länken!



Haha, hans engelska är verkligen hemskt dålig och håret.. njaa :/ Tur att Tokio Hotel fortfarande verkar göra grym musik! =)

 



Seriöst.. Kan inte lediga dagar vara längre? X( Urk.. aja next up: Frukost!

Kärlek

Jag har världens bästa sambo - Min Anna! Jag har mått väldigt dåligt ikväll för en privat sak och hon finns där och ställer upp på allt jag behöver.. Jag älskar dig, Anna och jag är så tacksam för att du försöker hjälpa!


 



För övrigt pratade jag nyss på msn med min ÄLSKADE vän Astrid som reser runt i Sydamerika hela sommaren, hon har det helt underbart och är helkär i en brittisk kille (SKITsöt) och jag blir så avundsjuk!! Vad jag saknar henne, helt otroligt..!

 
 

 


Känslosam kväll, massa kärlek.. Nu måste jag sova! ♥

Min dag i bild


Min frukost!
 

Jag tar väldigt sällan av mig detta halsband, känns väldigt tomt utan det!
Detta fick jag i konfirmationspresent av mamma och hennes bästa vän, Eva!
(Det var hon och hennes söner vi åkte kryssning med, som alltid) och det är
otroligt betydelsefullt för mig, precis som Kjesäter (konfirmationslägret) är!

 

 Hade inte med mig kameran till stranden idag men såhär röd vart jag:
 
 
 

Älskar denna klänning, mina klänningar är mina barn (ca 25 stycken ^^,)
Amanda har haft den hos sig sen hon lånade med den till Thailand i våras!
 

 Linus, Josse och Linus polare, påväg till stranden för kvällsbad!
 

Josse och jag pallade inte bada så vi satt på stranden och kollade på när
Linus doppade sig och så snackade vi skit! Josse min kära, underbara vän!

 


Solbrända jag..!
 
 

Coola Limpan lånade Annas hatt, han vart fan kär! ^^, Fick skjuts hem sen!
 


Tack Carolina, syrran, Anna, Josse & Limpan för en underbar ledig dag! =D 

Min första sommardag!

..och jag är röd som en kräfta! Men jesus vilken underbar dag det har varit! Jag, Carolina och syrran har legat på stranden hela dagen här i Farsta! Haha, det hände en fett rolig grej idag.. Carolina, jag och amanda står i vattnet och har precis doppat oss, då kommer det fram en liten flicka och frågar om vi kan hämta hennes badboll som åkt ut lite för långt (hon kunde inte simma). Jag och Carolina börjar simma för fullt, efter ett tag märker jag att vi har hamnat mitt i ett enormt sjögräsområde, jag börjar skrika och Carolina är aasrädd för sjögräs så hon freakar totalt! På allt det här så tappar jag mina badbyxor, HAHA fyfan vad vi garvade. Dock hann vi inte hämta bollen :P

Sen vid ett-tiden kom Josse och joinade oss i solen, då gick den precis i moln dock.. Vi tänkte gå hem till mig då men när vi kom upp till centrumet så kom solen fram igen så då gick vi bara och köpte lunch på Hemköp och drog ner och satte oss igen! =) Vid fyra så kom Linus oxå och joinade oss i solen! =) Efter en heldag på stranden så drog jag, Linus och Josse och gymmade, syrran och Carolina drog hem till sig! Nu är Jag hemma med Anna, Josse och Linus och äter middag! =) 

Har dock lite små-ångest för jag åt naturgodis idag, inte GI det inte.. Ibland är det så sjukt svårt att motstå, speciellt för dom som mig som har ett extremt stort sockerberoende. Socker är min drog, det är som att sluta med hasch, cigg eller alkohol... Humörsvängningarna blir huge, jag kan bara tänka på socker och godis.. Men sen när man fått i sig sockret och kicken har lagt sig så känns det så ovärt.. Det var inte så gott egentligen, någon som känner igen sig?

Slänger upp bilder från dagen sen när Josse och Linus har åkt hem, nu ska vi dra oss ner till stranden igen och ta ett kvällsdopp! Pussar!

Härliga Stockholm

Go kväll på er! =) Kvällar som dessa måste jag säga att jag älskar Stockholm! Det är sådär ljummet varmt i luften, vindstilla och en helt grön natur..! Vi gick rundan vid Djurgårn och överallt satt det människor på ängarna och hade picknick eller spelade bollspel.. Det är så romantiskt att gå där, både jag och Josse önskade att den andre var ens sommerlove =P

Denna promenad var skön att ha gått, nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon ska jag bara softa på stranden heela dagen med Carolina, syrran och Josse! =) Åh, det blir mitt första dopp och min första dag på stranden.. det förtjänar jag!

Lite bilder från idag:

Jag har verkligen lärt mig hur man gör omeletter nu!
 

Frukosten, love!
 

Jag gjorde mina älskade fetaostbollar! Det är ugnstekt nötfärs blandat med
lite grädde, ett ägg, salt och peppar och sen rullar man ihop det till en boll
och sticker i en fetaost-stav (du kan lika gärna ha t ex ädelost i) och kör det i
ugnen i 20 minuter! Servera det med en valnötssallad med päron och ost till!
 

Mina matlådor jag fixade idag!
 

Lunchen, MHM!
 

Såhär såg jag ut ikväll!


 

Vi hörs imorgon, guys! ♥

Kvällspromenad

God eftermiddag ^^, Åh, är jag trött eller? Jag har ju varit uppe sen 20 över 5, nu kom jag precis hem efter att ha jobbat i över nio timmar och så har jag köpt uddar till mina gåstavar! =) Dock är jag skitirriterad nu när jag märkte att en av stavarna är lite böjd, jag har bara använt dom en gång! Varför kan ingenting man köper bara fungera från första början?! Jag har haft en riktig bitterfitta-dag idag, jag och Carolina från jobbet har varit på samma bittra humör och hållt ihop och klagat tillsammans, hehe..! Jag kommer seriöst bryta ihop om det är moln imorgon, jag som ska inviga min första stranddag...

Nu ska jag förbereda lite GI-rätter sen ska jag till Östermalmstorg och möta upp Josse, vi ska ta en kvällspromenad på över 9 km-rundan! Ska bli så skönt!

Josse och jag förra sommaren!
 

Vi hörs senare, innan jag drar till Josse! ♥




EDIT!

Måste dra nu annars blir jag försenad, bloggar efter kvällspromenaden =) Kramar!