Bon Jovi live for the 3rd time!

Nu är det dags igen, jag ska rocka sönder hela Lissabon tillsammans med dom plus BJ! Det är ju deras sista konsert på denna turné ikväll och det ryktas även om att detta är den sista turnén nånsin för Bon Jovi, så ikväll ger vi allt!! 


Det har blivit en typ av tradition för mig att ha på denna Bon Jovi-tröja på deras konserter,
jag köpte den billigt på blocket bara men den betyder ändå mycket för mig!

Old town!

Hola från Lissabon! Vi har haft en lång och effektiv dag! Först åt vi frukost på ett café innan vi började vandra uppåt mot den gamla delen av stan som var otroligt vacker! Det blev dock mycket uppförsbackar och solen stekte på, vi orkade inte mer än ett par timmar! Vi vandrade i alla fall mellan gamla byggnader och bostäder där massa barn sprang runt, det kändes verkligen väldigt gammaldags!

Nu är vi tillbaka på hotellet i alla fall och vilar lite och fixar oss för snart är det dags – BON JOVI!! =) Vi åker till arenan runt 5-tiden vår tid för att se om det finns nån som säljer Golden Circle ticket till konserten för Annas skull! Sen tänkte vi även käka nånting där innan vi går in! Åh, jag är så sjukt taggad!!

Bilder från idag! 






Påvägen tillbaka till hotellet, woop ikväll!! 


Uppar igen innan vi sticker till konserten!

Söndag 31 juli 2011 i Lissabon!

Morrnmorrn! =) Hoppas allt är bra med er, med mig är det jättebra! Ruth anlände som sagt hit igår och precis som i Indien så har hon sin guidebok i högsta hugg och kollade upp en bra restaurang att testa! Vi gick dit och tryckte in oss på de sista lediga platserna på uteserveringen, det var ett jättemysigt ställe med god mat! Jag åt tigerräkor (Portugal är ju känt för deras havsmat) och det var jättegott! Efter maten så tog vi en promenad till gratiskonserten men eftersom förbandet höll på för länge så orkade vi inte stå kvar! 

Då gick vi vidare till bargatan istället! Grejen med Lissabon är att man kan bara gå runt och titta i flera timmar, för det är en sån otroligt vacker stad! Byggnaderna och marken är vita och uppe på en hög kulle som lyser över staden så står det en stor borg som tillhör gamla stan, så himla vackert! Hur som helst, vi gick och satte oss på en jazzbar och tog ett glas vin innan vi drog oss tillbaka till hotellet igen! Ingen av oss kände för att festa så det fick räcka!

Bilder från igårkväll!


Jazzbaren


Ni ser det stora gula som lyser över staden? Det är borgen!

Idag är det inte vilken dag som helst heller, idag är det dags för Bon Jovi live!! =) Nu ska vi ut och handla frukost, vi hörs i eftermiddag igen ♥

Middag och utgång!

Gokväll! Nu är Ruth äntligen här och vi har catchat upp senaste timmen och sminkat oss inför kvällen! Nu ska vi dra ut och käka middag innan vi ska på en konsert, Joss Stone håller nämligen i en gratiskonsert här ikväll! Jag vet inte riktigt vem det är men hon är tydligen en brittisk sångerska som är väldigt stor i USA, Ruth och Anna vet vem hon är! Efter det drar vi till några barer, dock blir det nog inte så sent då Ruth inte har sovit nånting inatt typ! 



Woho, vi hörs imorgon igen och då är det BON JOVI TIIIIIIIME!!! =)

CASCAIS

Det blev stranden idag i alla fall, himlen gick från att vara täckt av moln till knallblå! Så efter vi hade ätit frukost så återvände vi till hotellet för att hämta badkläder och begav oss sen till stranden Cascais! Dock bor vi en bit ifrån kusten så vi fick åka tunnelbana och skulle sen byta till tåg! När vi kom fram till tåget så var det sjukt lång kö till att köpa biljetter och när vi äntligen kom fram så accepterade den inte våra sedlar, folk bakom blev arga så vi gick ur kön asförbannade! 

Vi ville inte sabba dagen med att tjaffsa mer om dom där biljetterna (vi stod där i säkert 30 min) då vi ändå inte hade mycket tid på oss att hänga på stranden, Ruth skulle ju komma några timmar senare! Så vi gick ut på gatan och fångade en taxi istället, det är inte så dyrt här så det fick funka! När vi äntligen kom fram till stranden så var allt värt! Det var otroligt vackert (bilder längre ner) och det kändes på en gång som att jag vandrade på stränderna i Goa igen! Vi åt sedan lunch på stranden också och är nu tillbaka på hotellet, Ruth borde komma vilken sekund som helst! =) 

Bildbomb från idag!



Så coolt att det står vilken tunnelbana man ska ta till Bon Jovi-konserten imorgon!!










Puss!

Ut på stan!

Det blev lite molnigt här nu, så vi skippar stranden idag! Istället kör vi nån runda på stan innan vi ska möta upp Ruth i eftermiddag! Men först av allt måste vi hitta ett ställe att äta frukost på, vi är så hungriga! Hörs i eftermiddag igen, kraam ♥


Har på mig en tunika jag lånade av mamma!

Lördag 30 juli 2011 i Lissabon!

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, vi har precis vaknat och solen lysen ute! Vi hade en jättetrevlig kväll igår, vi satte oss på en mysig uteservering och beställde in lite mat och Sangria! Bredvid oss på sidan av gatan så stod en man och spelade gitarr och munspel och sjöng massa härliga gamla låtar! Vi bor precis mitt i smeten av den här lilla staden så det var bara att gå ner till huvudgatan, vi skulle egentligen satt oss på en restaurang som hotellägaren tipsade om men den såg så tråkig ut! 

Vi kom hem vid halv tolv för att få mycket sömn så vi får en heldag idag! Dock fastnade vi framför lite för många OC-avsnitt på min dator, haha! Nu är vi vakna i alla fall och klockan är lite efter 9! Ruth kommer i eftermiddag så Anna och jag ska hitta på något här omkring tills dess, vi funderar på att glida ner till stranden en stund men då måste vi köpa solskyddsfaktor! Man vill ju inte ha rosa tuttar *hint hint Sander* ;) 

Lite bilder från igår!

Framme i Lissabon!

Holaaaaa! Nu är vi äntligen framme på hotellet, resan hit gick jättesmidigt och eftersom Lissabon är en ganska liten stad så kunde vi ta oss till hotellet kommunalt från flygplatsen! Flyget hit hade vi laddat upp med godis och OC, dock så dog min laptop efter en timme och då roade vi oss med våra sjuka miner.. Vi fick många blickar på flygplanet men det är vi vana vid haha! 

Lissabon är en jättefin stad, det vi har sett hittills i alla fall! De som jobbar på hotellet är också jättetrevliga och hjälpsamma, detta ska nog bli en underbar vistelse! Nu ska vi hoppa in i duschen och sen gå ut och käka middag på nån portugisisk restaurang, imorgon kommer Ruth hit! =) 

Lite bilder på vägen hit!











Vi hörs imorgon igen allihopa, ha det fint! =) ♥

LISBON, HERE WE COME!!



Bloggar ikväll när vi är framme på hotellet, puss!

Fredag 29 juli 2011

Hallu! Hoppas allt är bra med er, även om det är lite molnigt! Jag behöver inte åka hemifrån förrän om ett par timmar men jag vill ändå ha god tid på mig, inte nice att stressa iväg till ett flygplats ju! =) Jag har varit uppe sen kvart i nio men har ätit frukost och så innan jag bloggat! Det ska bli så skönt att få åka iväg några dagar, få ladda om batterierna! Jag har ju inte varit ute och rest sen Indien vilket är över fem månader sen jag kom hem, tiden går så fort!

Hörs igen innan jag drar!

Läggdags!

Vilken produktiv kväll jag har haft! Jag har hunnit ta en lång dusch och få fina flätor i håret av mamma, ätit en jättegod middag på verandan plus en lång pratstund med pappa efteråt, jag har även hunnit städa övervåningen, badrummet och mitt rum! På det så har jag även packat i allt (förutom lite kläder som håller på att torka, tandborste och sånt) och ska nu lägga mig nöjd i sängen med min nya bok!




Sov gott allihopa ♥

BEYONCE hyllar OPRAH



Power för tjejer, vilka förebilder Dessa två kvinnor är! Jag blir alldeles tårögd, Go B!!

Packing time!



EN VECKAS SEMESTER FRAMFÖR MIG, WOOP!! =) Jag slutade jobbet vid 17-tiden och åkte direkt till min frisör och vän Debbie för att noppa ögonbrynen, vi satt även i hennes salong och snackade en stund också! Nu är jag hemma och börjar hetspacka, har inte börjat och åker imorgon! Men jag har packat väskan tusentals ggr för alla resor så det går per automatik vad jag ska slänga ner! Ikväll ska vi grilla till middag och fira min lilla ledighet, det känns så himla bra!

Snart semester!!

Hejhej! Har lunch på jobbet nu och tänkte uppa lite fort!  Tänk att jag ska få vara ledig i
en hel vecka, vara på solsemester i en storstad med mina fina vänner plus se Bon Jovi
live på deras sista konsert på den här turnén!! =) Vädret ser ju inte ut att suga heller,
eller hur? Det går bra nu!!

 

Torsdag 28 juli 2011

Godmorgon! Som ni ser är jag uppe väldigt tidigt denna morgon, jag jobbade kvällspass igår och cyklade sedan direkt hem och la min in princip! Jag ska jobba dagspasset idag vilket är jätteskönt, jag får sluta klockan 17 och ha en ledig kväll innan jag och Anna drar till Lissabon imorgon! Yes, min underbara vän Anna ska med mig till Lissabon!! =) Hon bestämde det spontant tidigare i veckan och köpte flygbiljett, egentligen skulle jag flyga dit själv imorgon och spendera första dygnet där ensam tills Ruth anländer på lördag eftermiddag! 

Det kändes dock inte så jobbigt då jag har rest själv i Indien, men det är kul med sällskap också så Annas beslut gjorde mig jätteglad! =) Anna och jag har rest mycket ihop tidigare (Glasgow, Turkiet, Dublin, London 2 ggr..) plus att vi har bott ihop i 1,5 år i Farsta, så är det någon jag vet att jag går ihop med så är det henne! Jag saknar också min underbara Ruth så det ska bli grymt härligt att träffa henne på lördag, sen är det Bon Jovi live på söndag plus ett par dagar att turista runt efter det! =) 

Anna och jag i London förra sommaren!


Det blir nog inte mycket uppdatering idag men ikväll när jag kommer hem så ska jag bara packa och kommer då slänga upp ett par inlägg! Ha en fin dag, kramkram!

Bilder från igår!

Bilder från Ojojoj!



Bilder från Kvarnen!




Uuuh, Måns fick raaagg!

Avslutar kvällen med mina älsklingar!


Tack vänner för en askul utekväll, det behövde nog vi alla haha..

Onsdag 27 juli 2011

Morrn morrn! Vilken kul kväll det var igår, jag och gänget drog först till Södra bar men fick då reda på att de stänger uteserveringen kl 22 pga indraget tillstånd! Så sjukt tråkigt, det är ju de bästa uteserveringarna (Södra bars & Mosebacke) i hela Stockholm!! Hur som helst, vi bangade då Södra bar och vandrade ner till Ojojoj och hängde där! När de stängde uteserveringen så drog vi till Kvarnen och stannade typ till stängning, riktigt soft kväll! =) 

Sandra och jag drog sedan hem till henne men stannade på vägen och köpte kebab, sjuukt värt! Vi somnade runt 4-tiden och gick upp vid 10! Nu kom jag precis hem och ska duscha och byta om, snart är det dags att åka igen mot jobbet! Det känns dock inte så jobbigt för på fredag åker jag till Lissabooooooon! =) Woho! 

Mika, Eugenia och jag på Kvarnen igår!


Fler bilder kommer senare idag!

Tonight's look!

  
 
  

Förutom flätorna då haha, jag har bara i dom för att få lite lockigt hår ikväll för det var länge sen jag hade! Sen ska sminket på också men det fixar jag snabbt nu på min rast, tycker jag ser ut som en liten bondeflicka på bilderna haha! Jag älskar den här klänningen från Indiska, volangerna och alla färger! Jag lånade den av mamma på Virans student och ska låna den ikväll igen när jag och polarna drar till Södra bar på reggaekväll! =)

Jobb sen Reggaeklubb!

Nu är nya sängen färdig och bäddad i mitt rum, jag är nyduschad och har precis fått flätor i håret av mamma! Hon har även gjort en pedikyr på mina fötter vilket var jätteskönt, ja hon skämmer faktiskt bort oss alla ungar ibland! Haha, tänk att efter 1,5 år i egen lägenhet och 6 månader backpacking i Indien så bor jag för tillfället hemma igen och får flätor i håret av mamma! =)

Ibland känner jag mig som 10 år igen men det är ganska skönt faktiskt, pappa satt och berättade fler historier idag från andra världskriget.. Det är sjukt vad min pappa kan historia! Jag tycker det är så intressant och mycket han säger vet jag om från skolan och så, men han kommer ihåg verkligen allt!

Mamma gjorde en pedikyr på mina fötter idag här står jag med två plastpåsar fulla med
olja i och raggsockor över det.. Mamma vet allt tricken, tur det för jag är inte kunnig där!

Vill avsluta med att säga tack till mamma, pappa och brorsan som fixade en ny säng åt mig plus mamma som gjorde pedikyr på mig idag! Vi hörs på min rast ikväll på jobbet, pööss ♥

Dagens låt

Jag har degat framför TVn, pumpat Jimi Hendrix på youtube och provat lite klänningar inför ikväll.. Så skönt med en slappdag, jag behöver inte åka till jobbet förrän om 3 timmar och har varit uppe sen 8 imorse! Dock var jag räätt irriterad på mamma när hon väckte mig då, men hehe tacksam nu! 



Dags att hoppa in i duschen!

Ingen IKEA för mig!

Pappa hade hyrt en bil för att få plats med min säng i, och i den bilen fanns det bara tre sittplatser! Pappa och brorsan måste med och mamma ville titta på andra grejer på IKEA så då fick jag stanna hemma, ganska skönt dock! ^^, Får se vad jag ska hitta på idag, jag börjar ju inte jobba förrän kl 16! 

Tomt rum när sängen är borta! 


Tisdag 26 juli 2011

Hejsan! Jag gick och la mig och läste så fort jag kom hem igår, orkade inte ens slå på datorn! Nu har jag sovit i sju timmar och ska snart åka till IKEA! Mamma, pappa, brorsan och jag ska dit för att byta ut min säng då min nuvarande har gått sönder! Sen ikväll jobbar jag igen och efter det ska jag och gänget göra något vi inte har gjort på länge, vi ska till Södra bar på Reggaeklubbtema! =) Wooooooooooop woop! 

Nu måste jag äta frukost, hörs snart igen!

Avbröt showen pga bråk i publiken!



Kolla in klippet, hur grym artist är han inte som gör något sånt? Så många konserter och events jag har varit på när folk blir klämda och bråkar men artisterna på scen bara fortsätter som inget händer! Absolut så är det vakternas uppgift men vissa gånger har artisterna stirrat på bråket men ändå inte sagt något, om de säger åt folk att sluta så lyssnar det nog garanterat mer än på vakterna i alla fall!

Oprah Winfrey Show about Michael Jackson.

En familj träder fram och berättar om sitt 25 år långa hemliga förhållande till
Michael Jackson. Sedan får vi träffa den hyllade författaren Jonathan Franzen.


Jag ska sätta på mig mina källkritiska glasögon när jag ser på detta klockan 13.05 idag, det är inspelat år 2010.

Erkännande.

Hehe, igår när jag skulle till jobbet så hade jag inga rena trosor så då sa pappa att jag kunde låna ett par av hans kalsonger som han inte använde! Så det gjorde jag och gud så sköna dom var, men hahaha rätt komiskt.. Inte ens att jag går runt i pojkvännens eller så utan min pappas! Det gav mig och Sandra ett gott skratt i alla fall =P 

Måndag 25 juli 2011

Godmorgon bloggvärlden! Det var ett tag sedan jag var ute och sprang så nu ska jag tvinga ut mig själv, jag känner mig bara så himla trött men det spelar ingen roll! Det får bli en kort runda och sen en bra frukost på det, det klarar jag! Åh, jag är så himla taggad på att åka iväg nu.. 4 dagar kvar till Lissabon och 6 dagar kvar tills jag får röja på Bon Jovi igen, aaaaaaaaaah!! Det finns inget bättre än musik!

Bilder jag tog i Oslo! 




Och förutom att se Bon Jovi så ska det bli UNDERBART med 5 dagars semester i en stad jag inte besökt än, med härliga vänner också! =)

Proppmätt!

Ahh shit, Cissi vet allt hur man äter eftersom hon tränar så himla mycket! Jag är helt proppmätt efter all den goda maten, hon är fan duktig på att laga mat, min lilla brutta! =) Hon hade fixat spenatsoppa med fetaostcreme, tortilliabröd med ost och roccula emellan som man stekte lite lätt! Till efterrätt blev det uppvärmda bär med vaniljsås, sjukt gott!

Sen fick jag skjuts hem av henne och nu sitter jag här fet som en sten, haha närå men gud vad mätt jag blev! Nu tänkte jag kolla lite på TV och ta det lugnt, imorgon börjar jag inte förrän kl 16 på jobbet men innan det vill jag hinna springa innan frukost och sen åka till stan med mamma för att kolla på nya springskor! Jag har alltid med henne när jag ska köpa springskor för bra tips (med andra ord, hon är bra på att fråga alla som jobbar där vad som är bra :P) 

Den fina middagen hos Cissi!

Tack fina vän ♥

Middag med min Cissi!

Nu har jag slutat och ska åka direkt hem till min Cissi för middag, vi har inte setts på snart en månad då hon har varit i Budapest på dansläger i 3 veckor så vi har mycket catch up to do! Ska bli bättre på att blogga igen, har saknat det men eftersom jag inte hunnit hem mycket och jobbar som en galning så är det svårt att hinna med!

Gammal bild på mig och min Cissi, sommaren 2009 i Dublin!
  

Ha en fin söndagskväll allihopa ♥

RIP AMY WINEHOUSE

Jag har inte varit nåt fan av henne, knappt lyssnat på hennes musik men enligt många var hon en väldigt talangfull artist! Jag är en sucker för alla dessa artister som går bort tillsammans med deras talanger, de har bidragit så mycket till oss människor med deras musik! Så sorgligt att hon (som så många andra) var så pass beroende av droger att det blev även hennes död, vid 27 års ålder! Nu åker även hon in i "27 club"tillsammans med Jim Morrison, Jimi Hendrix, Brian Jones, Janis Joplin & Kurt Cobain!

 

Rest in peace.

Söndag 24 juli 2011

Hejhej! Jag hann inte blogga imorse så jag gör det nu på min lunch! Sandra och jag har suttit och svurit under tiden vi åt lunch om den hemska mannen i Oslo, han borde bli stenad av alla de anhöriga till dom han brutalt mördade helt i onödan! Det är så sjukt frustrerande hur han har planerat det här i så många år och nu sitter och säger "jag anser att det var nödvändigt att döda dom!" Som att han har rätten att bestämma vilka som ska dö och leva?! Monster!!

Hittade en bild på Annas Iphone igår, hon tog den på mig dagen efter jag kom hem från Indien!
 

jag jobbar till 18 ikväll så vi hörs efter det, kramar ♥

Lördag 23 juli 2011

Hejhej! Igår hade jag en sån himla härlig eftermiddag & kväll, jag mötte upp Anna i stan och vi bestämde oss då ganska fort för att äta middag utomhus med picknick då det var så fint väder! Vi valde att åka till Farsta och sätta oss vid vattnet för gamla minnens skull (vi bodde ju där i 1,5 år tillsammans), vi satt där och pratade i flera timmar innan vi begav oss hem till henne och fortsatte snacka på hennes balkong!

Jag lånade då Annas Iphone för att kolla facebook och såg då flera statusar om Oslo, jag hade inte kollat nyheterna på hela dagen så vi visste inte om vad som hänt! Helt fruktansvärt är det, närmre 100 personer som är döda såg jag imorse på nyhetsmorgon! Helt sjukt att denna mannen lyckats åstadkomma allt detta helt själv, hur kunde allt ske? Han sköt ner hur många oskyldiga ungdomar som helst, framför deras vänner. Vi hade ingen lust att hitta på nånting resten av dagen utan vi låg bara hemma hos Anna och slappade och nu är jag på jobbet och har min rast!

Hade inte med mig kameran igår men Anna tog en bild med sin Iphone, utanför vår gamla
port i Farsta! =( Haha, ja vi är sjukt patetiska som åker tillbaka till vår gamla lägenhet men
vi saknar den så himla mycket, vi saknar hela området!
 

Mina tankar är med Oslo idag </3

Liten paus!

Hejsan! Det blev en liten datorpaus för mig i lite mer än ett dygn, igår mådde jag inte alls bra av flera anledningar men åkte till jobbet i alla fall! Dock kände jag ganska snabbt att jag inte hade energi nog så jag fick åka hem igen, då bäddade jag ner mig i soffan med min katt och somnade till Michael Jacksons enda DVD-livekonsert! Jag sov så bra utan drömmar eller att vakna upp mitt i natten, det blir så till hans röst! =)

Nu är jag på jobbet och har lunch, jag slutar kl 17 idag och ska då hänga med Anna! Vi ska planera Sydamerika lite för hon kanske ska med mig första månaden!! =) Vi kanske hörs nåt mer idag annars blir det imorgon igen, ha det bra ♥

Torsdag 21 juli 2011

Hej på er! Jag har varit uppe sen nio imorse men har inte haft nån lust att blogga förrän nu, jag satte mig i soffan med en bit av limpan från igår och såg på en fransk film! Så fort jag hör fransktalande människor så tänker jag på Indien och min franske vän Phillipe som jag reste med där, det är ett så charmigt språk! Det finns en liten chans att han kommer vara i Portugal när jag är där nästa helg, det skulle vara så kul att ses igen!

Just nu är jag så trött på att vara här.. det är grått och regnigt, alla (inkl jag) jobbar heela tiden så vi hittar knappt på någonting längre, jag börjar bli riktigt trött på mitt jobb nu och jag vill bara ta mitt pick&pack och dra igen! Det är bara några månader kvar nu i alla fall och nästa helg får jag en långweekend i Lissabon, det behövs!!

Phillipe & jag i Indien, I miss you my sweet friend!
 
 
 
 

Vi hade en jäkligt kul resa i slutet med många andra, längtar till att få resa igen! =)

OMEGA 3 BRÖD & FETAOSTBULLAR!



Check this OUT!! :D

Vi har det soft i solen!



Wieee, vi har fått färg! Äntligen fick vi tid att sola lite och solen har varit framme mycket längre än vad SMHI sa! Nu ska vi gå & handla ingredienser till brödet i Lidingö centrum! =)

Onsdag 20 juli 2011

LEDIG DAG =) Den här dagen ska Sandra och jag bara ta det lugnt och vila! Vi ska även baka ett jättegott GI-bröd och fetaostbullar, ett recept jag såg i Metro och lät gaalet gott! Sandra kommer inte än på en stund så nu ska jag lägga mig i trädgården i bikini och läsa min bok, solen lär inte skina mycket idag så jag får ta vara på den lilla tid jag får! 

Ett av recepten, hur gott ser det inte ut?

Hemma!

Hallu! Sandra kommer inte hit förrän imorgon och jag såg såå fram emot att få ha en kväll helt själv i huset, men såklart ska syrran och hennes pojkvän vara här då! Jaja, måste ändå gå och lägga mig tidigt och imorgon ska jag och Sandra hitta på massa skoj på vår LEDIGA DAG! Ja, det förtjänas att skrivas med stora bokstäver för det händer typ aldrig oss nu förtiden, haha! 

Vi hörs imorgon ♥

Aaaand off to work!

Men imorgon är jag ledig!! :D Åh, det ska bli såå skönt! Idag har jag haft en riktigt glad dag ute på trädgården och nu har jag precis städat och dammtorkat mitt rum, jag har även ommöblerat på mina hyllor lite så alla musikgrejern kunde få plats! Nu åker jag till jobbet och kommer hem vid 11-tiden ikväll med min Sandra som kommer sova här 2 nätter, mina föräldrar åker bort till på fredag så jag har fått i uppgift att vattna alla mammas blommor.. Urk, önska mig lycka till! 

Jag blev riktigt nöjd med min MJ & BJ-hörna, mina musik-kungar från 80-talet! =)


Hörs sent ikväll, puss!

EN BIT AV MITT HJÄRTA

Jag har legat ute i gräset & i solstolen ända sen kl 10 imorse, så himla skönt! =) Jag har pumpat MJ i hörlurarna och läst deckarboken En bit av mitt hjärta! Det är en jättebra deckare som är extra perfekt för mig då den även handlar om musik från 60 & 70-talet! Tyvärr ingen 80-tal men det är bra nog, de skriver om artister som Fleetwod Mac, Pink Floyd, Led Zeppelin osv.




Nu tänkte jag dammsuga mitt rum lite för det har jag inte gjort på för länge!

Tisdag 19 juli 2011

Tjoho! :D Det var riktigt skönt att jobba på en annan butik igår, vi hade mycket att göra och tiden gick jättefort! Jag jobbar mycket hellre i stress än att det inte finns någonting att göra, det kan vara skönt nån gång men sen blir det bara tråkigt och tiden går inte! Det känns inte heller som att man förtjänar pengarna för jobbet när man inte har något att göra!

Butiken jag är stationerad på just nu håller på att renovera, så det är inte sån bra ordning just nu (vilket är förståeligt) men det finns inte heller lika mycket att göra som vanligt då flera avdelningar är borta för tillfället! Jag längtar verkligen tills butiken blir färdig för då kommer den vara 10 ggr bättre än alla andra butiker runt omkring, iofs så åker jag till Sydamerika vid tiden den är färdig men då blir jag glad för butikens & kundernas skull i alla fall! 

Huur som helst, idag börjar jag inte jobbet förrän kl 16 så idag står fan solning på schemat! Hade tänkt dra till gymmet men solen ska skina hela dagen så gymmet får bli en annan dag!

MSN-dejt med Annika!

Det hade vi jättemånga kvällar förrförra året men det har inte blivit så mycket på senaste tiden, så nu var det dags! Vi kanske ses 2-3 ggr om året bara då hon har barn och jag reser och jobbar hela tiden, så då får vi prata på MSN eller via sms för att kunna hålla någorlunda kontakt! =) 



Vi satt och pumpade intervjuer och andra klipp med MJ så mycket då, det är kul att fortfarande göra det och hitta massa demos när hans röst är heelt otrolig!

Tatuering!!

Jag har äntligen bestämt mig! Efter 2 års betänketid är jag fortfarande lika säker och i höst ska den göras, jag ska dit tillsammans med en vän som också ska gadda sig (fast hon har fler sen innan, det blir ju min första gång)! Jag satt på jobbet idag och funderade och då slog det mig, jag har äntligen bestämt mig för att göra den! Tatueringen står för så mycket, bland annat min Indienresa genom tre visa ord från världens bästa artist och
konstnär.



Nu är det snart, haha som Annika sa när jag berättade för henne: "MEN JA! Äntligen!!" ♥  

Dags att åka till jobbet!



Sandra och jag pratade igår om hur vi bara åker till jobbet dag efter dag och till slut inte orkar fixa oss alls, vi använder bara gamla kläder och känner oss allmänt fula! Så idag har jag satt på mig en klänning och fixat till mig lite i alla fall, även om jag bara ska till jobbet! =) Nu ska jag ta cykeln och dra iväg med min kung i öronen ♥

I detta land börjar jag min resa i Sydamerika!



I november åker jag, när Sverige är dränkt i snö höhö! Åh, jag är så redo att åka ut och resa igen!! För er som undrar vilket land det är så är det Kuba, drömlandet enligt många!

Måndag 18 juli 2011

Good morgon! Det var ingen bra uppdatering alls igår, men det fanns inget att skriva om så då fick det vara! Idag blir det nog inte mycket bättre för jag jobbar från 12-21.15 idag, men kan blogga lite nu på morgonen! Jag drar inte iväg med cykeln förrän 11 så jag kan softa lite nu, har precis bäddat sängen vilket är markeringen "nu kan du inte gå och lägga dig i sängen igen och sova ett par extra minuter!" ;) 

Annars då, denna vecka jobbar jag varje dag förutom onsdag och då ska jag och Sandra hänga och baka bröd och sola, om vädret tillåter! Jag ser så fram emot en helt ledig dag, det är min enda lediga dag innan jag åker till Lissabon! Dock får jag fem sköna lediga dagar där sen så jag klagar inte! =) 

Nyvaken med morgonfrillan i högsta hugg!

Nu ska jag käka lite frulle, vi hörs snart igen!

Underbart collage!



Its all about LOVE.

Today I feel like not doing anything!

Jag har såna dagar ibland och idag är en sådan, jag har bara suttit framför datorn hela morgonen och sett på gamla klipp och bilder på Michael Jackson! Underbara intervjuer med honom från slutet på 70-talet när han inte var förstörd, varken av operationer/ media/ människor. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, det borde han ha hos alla människor. 


Skön morgon!



Tog en 5 km springrunda på morgonen och har nu precis ätit frukost på trädgården, nice! =) Päronen och jag bestämde att vi ska hämta sängen en annan dag för det är så fint väder idag!

Söndag 17 juli 2011

Godmorgon! =) För första gången på länge är jag uppe innan klockan 9 även fast jag är ledig! Eller jag börjar ju jobba i eftermiddag men det är så skönt att gå upp vid den här tiden och ha dagen kvar framför mig istället för att sova bort den! Nu ska jag ta en springrunda och sen äta frukost utomhus med pappa och mamma som precis väckte mig! Det är så sjukt hur jag idag uppskattar att spendera tid med mina föräldrar, vilket jag inte alls gjorde på samma sätt i tonåren!

Börjar man bli gammal?

Jag har typ aldrig känt mig såhär bestämd och tråkig! Jag har fått minst 10 sms från kompisar som frågat när och var vi ska ses ikväll inför utgången, när jag svarat att jag är för trött och ska banga 10 ggr så börjar jag känna mig såå tråkig! Men jag måste spara pengar plus att jag inte har någon lust, istället åkte jag direkt hem efter jobbet och har nu bytt om till nattlinne! 

När jag kommer hem sitter mamma och pappa med deras vänner Eva & Raffe framför TVn och tittar på en dokumentär om Rod Stewart, mamma och Eva älskar honom haha! Det är skönt att vara hemma men känns samtidigt ganska lame.. Sitter nu och drömmer mig bort till mina resor, åh jag är så redo att dra iväg på ett äventyr! 

Lyckliga jag i Pushkar, i mitten på min fantastiska resa genom Indien!


Dags att börja röra sig mot sängen, är så sjuukt trött som sagt! Vi hörs imorgon igen ♥

Time to work!

Hej! Då var det dags att åka till jobbet, jag är så himla trött och känner inte alls för att jobba, jag skulle vilja ligga hemma och titta på film med mamma & pappa! Men men, ska man resa och ha kul så måste man jobba så det är bara att pallra sig iväg! =) Vi hörs kanske när jag har rast ikväll annars bloggar jag imorgon igen, kramkram! 


Bilder från igår!

Mina fina underbara ♥ 


Jag och Lisa, Ericas assköna kompis!    


Eric!


Kvarnen!


Babsen hakade med oxå, efter många om och men fick jag bild moahaha!


Imperiet!


Fyllekärlek mellan Eric och Tillan!


Och så drog dom igång Michael Jackson!


Fina Eric får avsluta kvällen!


Tack allihopa för en kul utekväll, nu blir det hemma kvällar ett tag framöver dock hehe..

Lördag 16 juli 2011

Godmorgon! =P Det blev ett sent första inlägg idag men jag sov hos Sandra inatt, kom precis hem! Igår var en jättekul kväll med massa vänner, det var svårt att hitta plats på Söder men efter många om och men så fick vi tag på ett bord på medis! Vi blev ett stort gäng som drog ut; Sandra, jag, Niklas, Erica och massor av hennes vänner plus Nadia & Mika! 

Vi gick vidare till Kvarnen efter medis och sen vidare till Imperiet! Vi åkte sedan vidare till Patricia men där bangade jag och Sandra att följa med och drog hem till henne istället, vi däckade på hennes säng så fort vi la oss typ! Ikväll jobbar jag stängningspass men efter det ska jag direkt hem och slappa, orkar inte dra ut ikväll igen! Drar nog igång nån film och bara chillar, sen upp imorgon för att springa! =) 

En del av gänget utanför Kvarnen igår!


Fler bilder kommer snart!

Utekväll på Söder ikväll!

Tjo! Nu är jag på jobbet och har rast, är helt slut efter gympasset! Först åkte jag till ett gym som var stängt för veckan, sen insåg jag att jag glömt mitt gymkort! Jag åkte i alla fall till ett annat gym och kunde identifiera mig med leget! Ikväll ska jag ut en sväng på Söder med Sandra, Erica & Niklas, så länge sen det var vi fyra! Niklas har ju varit i London ett år och jag och Sandra i Indien, men nu är det dags! =) Vi ska sätta oss nånstans och snacka skit över massa glas vin & öl! 

Vi fyra på Ericas kompis kräftskiva sommaren 2009! 
  

Kör på jeans och en svart tröja ikväll!
 


Ha en trevlig fredag, hörs imorgon ♥

Two weeks to GO!

Yes, idag är det två veckor kvar tills jag drar till Lissabon i Portugal! =) 5 härliga dagar i värmen med god mat, softa på stranden och uppleva en ny stad! Som om inte det vore nog så ska vi ju även se en konsert med mitt favoritband - Bon Jovi! Denna underbara resa kommer jag att dela med min underbara vän Ruth, tänk vilken tur att vi träffades i Calcutta! =)

Vårt hotell i Lissabon! 
  

Längtar!!

Mot gymmet!

Badrummet städat, nu är det dags att bege sig mot gymmet! Som sagt blir detta första gången på säkert 2 månader men eftersom jag hållt uppe konditionen med cykling, springning och powerwalks så ska det nog gå bra! Mina muskler lär dock vara ganska borta, men det tar jag igen! 



Hörs innan jag börjar jobbet igen, kraam!

2 nya bikinis!

Det var väl på tiden! Igår när jag väntade på Sandra i stan så tog jag en sväng in på H&M för att köpa puder! Då började jag även titta på bikinsarna på väggen, drog med mig två in till omklädningsrummet och de satt jättebra! Jag har inte köpt nya bikini set sen säkert 2007, bara några lösa delar innan jag åkte till Indien! De kostade mig 400 kronor men det var det värt, nu kan jag bocka av det från listan! =)




Den turkosa kostade 79 kronor/del och den vita kostade 99 kronor för underdelen och 149 kronor för överdelen! Jag gillade verkligen pärlorna på den vita och den turkosa färgen på den andra, bra köp! =)

Fredag 15 juli 2011

Åh, älska datumet 15e för det betyder lööning för mig! =) Har precis fört över typ allt till mitt sparkonto, det känns grymt att Sydamerika-resan börjar närma sig!! Idag är jag ledig fram till kl 16, det var tänkt att jag skulle åka till IKEA med päronen så vi kunde byta ut min säng men nu regnar det.. Så istället ska jag nog städa övervåningen och sen dra till gymmet, det blir första gången på evigheter! 

Btw, jag är väldigt stolt över att jag är uppe "tidigt" idag, mamma väckte mig först halv nio men då somnade jag om men gick upp kvart över nio i alla fall! Mycket bättre än igår då jag gick upp kl 12 -.- Det är så tråkigt att sova bort halva dagen, speciellt när man jobbar kvällspass! Jag hann i alla fall med en kort runda på stan igår med Sandra innan jobbet och fick med mig 2 bikinisar, visar dom sen! 

Sån fantastisk solnedgång det var igår, var bara tvungen att stanna cykeln och fota!


Hur dum jag än ser ut så har jag alltid på mig hjälm när jag cyklar!


Såhär snygg är jag i min bettskena, jag gnisslar nämligen tänder! Mina framtänder ser
dubbelt så stora ut hehe, dock är denna bättre än natt-tandställningen jag hade när jag
var yngre för att jag sög på tummen
! Jag såg ut som en psykopat i den, man trädde 
den bak på huvudet med en metallgrej i munnen, inget kul då men sjukt värt det nu!

MONSTER



Ah, king king!

Me'n my bike.



Okej, det är mammas cykel men jag älskar den! Det är så sjukt härligt att ha en cykel och slippa anpassa sig efter bussarna, plus att det är bra träning! Nu rullar jag till stan för att hänga med min Sander och sen ska jag till jobbet men vi hörs senare! KRAM ♥

Torsdag 14 juli 2011

Tja! Oj, vilken sen uppdatering det vart men jag gick inte och la mig så fort som det var tänkt! Jag började titta på en film som inte slutade förrän halv tre, min kissemisse Kasper låg och mös bredvid mig! =) Jag somnade inte förrän halv tre och vaknade upp lite efter 12 idag! Suck, jag som hade velat hinna träna idag men istället får jag nöja mig med att cykla till och från jobbet vilket i alla fall blir typ 1 mil! 

Filmen jag såg igår! För att vara ärlig var den ganska B.. Allting hände på ett kick och skådespelandet var inte så jättebra, allt var förutsägbart och mycket grejer var så kopierat från Coyote Ugly-filmen som var min favorit när jag var typ 12 år.. 


Jag ska dra in till stan lite tidigare idag och hänga med Sandra innan jag börjar, kommer ju bli helt deppig om jag inte ska göra nånting och sen direkt till jobbet! Det blir inte mycket bloggande idag så ni vet, kramkram ♥

Home sweet home!

Gokväll! Det kommer bli många sena uppdateringar en vecka framåt eftersom jag kör kvällspass konstant nu! Eftersom jag sov hos Mika inatt så hade jag lämnat min cykel på Ropsten över natten så efter jobbet hämtade jag den och cyklade hem, när jag kommer upp till mitt rum så ser jag att mamma har bäddat min säng med rena lakan! =) Tacktack!



Jag måste i alla fall säga att fördelen med att jobba dessa kvällspass är att jag har hela dagarna lediga för att träna och hänga med polare! Nu ska jag bädda ner mig med min bok, sov så gott ♥

Lunch!

Tjatja! Jag åkte lite tidigare från Mika och mötte upp Bonnie i Slussen innan hon tog sin buss hem, vi hann bara hänga i typ en kvart innan hon skulle vidare! Då tog jag mig en långpromenad till jobbet och åt lunch här, jag passade även på att fixa min matlåda för middag ikväll! det är skönt att åka till jobbet i lugn och ro istället för att stressa hit och ha 5 minuter på sig att byta om!

Nu ska jag börja byta om i alla fall, vi hörs sent ikväll igen när jag kommit hem! ♥

Onsdag 13 juli 2011

Morrnmorrn! Hoppas allt är bra med er! Jag hade en sjukt nice kväll igår med Mika, vi lagade middag och uppdaterade varandra om livet då vi inte hade hängt bara vi på ett långt tag! Iman och Helena kom som sagt förbi sen också en stund och joinade oss! Senare när de hade åkt hem så la vi oss framför TVn och tittade på Friends innan vi gick och la oss, jag somnade typ runt halv 3 och drömde så mycket konstiga saker!

Jag drömde bland annat att det var världens åskväder och att blixtarna nästan träffade mig, sjukt obehaghligt! Jag vaknade upp lite innan 10 och var helt skakis, sen efter en stund somnade jag om och då blev det bättre! Idag ska Mika och jag bara hänga här hos henne innan jag åker till jobbet där jag börjar kl 4! Åh, det har varit såå skönt att få ha 2 dagars ledighet!!

Igår satt Sandra och jag vid hamnen mellan Slussen och Gamla stan och chillade med frukt!
  


Sen satte jag mig på Mosebacke med brorsan!
     
  

I bilen med Mika påväg hem till henne såg vi en regnbåge! :D
  

Tack ni båda för en härlig dag, nu ska jag vara social med Mika och kräva frukost! PUSS!

Taggad på FB



Nu är jag hemma hos Mika och vi har käkat middag och snackat skit i flera timmar, 
Iman och Helena är här också men ska snart åka hem! Då lär väl Mika och jag lägga
oss framför Friends eller nåt, sjukt nice med att vara ledig! Jag har haft en sån härlig
dag på stan med Sandra och sen med brorsan så det känns knappt jobbigt att jag
ska jobba i 11 dagar i streck fr o m imorgon! Dock börjar jag inte förrän fyra imorgon
så Mika och jag ska sola på hennes balkong innan det så vi hörs då, KRAM!

Såhär ser jag ut idag!

Denna underbara stora sjalen köpte jag i Kochi som ligger i Kerala i Södra Indien! Jag vart helt förälskad i den så jag köpte den svarta till mig och en brun till min Anna! Den är så ball för man kan ha på sig den på flera olika sätt, de två sätten jag kommer bära den på är de två nedan! Man kan såklart också ha den som en vanlig sjal knuten runt halsen, men jag är inte så förtjust i att ha sjalar så! 

nr 1.




nr 2.


Nu drar jag till stan, efter jag hängt med Sandra ska jag möta upp brorsan på nån uteservering på Söder! Senare ikväll blir det middag och övernattning hos Frugan
Mika! =) Bloggar från Mika ikväll, ha en fin dag!

9 km springrunda!

Åh så stolt jag är, idag sprang jag 9 km i denna hetta! Har precis slängt i mig en sallad med keso, rostbiff och annat gott i och ska snart bege mig in mot stan! Sandra och jag ska kolla lite bikins på rean och hänga lite på stan, jag kan fan inte vara utan Sandra mer än ett par dagar haha tur att vi jobbar ihop! Sandra ser jag verkligen som en familje-
medlem, syster eller liknande, hon betyder så galet mycket för mig! 

Innan springrundan idag, taggaa!


Hörs igen innan jag drar till stan!

So true.



Vi har alla har haft många faser i våra liv, olika kapitel som avslutats då något annat har börjat! Ett väldigt tydligt sådant i mitt liv var innan jag åkte till Indien, jag och alla mina vänner festade och umgicks som det var sista sommaren någonsin! Sen åkte jag iväg och många andra också, nu är vi tillbaka sommaren efter men det är inte samma sak längre, för det kapitlet tog slut då och nu är det dags att gå vidare! För vad skulle egentligen alla dessa moments i livet betyda om det inte fanns något slut på dem?

Tisdag 12 juli 2011

Åh, gud vad skönt det är att vara ledig! Idag sov jag ut igen och har inga planer förrän på eftermiddagen, perfekt! Jag kan inte bestämma mig vilken träning det blir idag.. Springa, Powerwalk eller gymmet! Jag känner inte alls för att stänga in mig på ett gym i det här fina vädret så det blir antagligen en låång powerwalk, åh så skönt! Det är viktigt med träningen att man inte tvingar sig in i det man inte känner för, finn det du tycker är roligt och har lust med för tillfället! För tvingar man sig bara så kommer det antagligen inte hålla längre än 2 veckor, och gör det det så är du ändå inte lycklig under tiden! 

Jag pratade med Mika till klockan 1 inatt på telefon och när jag kom in till mitt rum (jag går alltid ut och pratar då min familj går och lägger sig) så insåg jag att min säng stod upp och ner! Haha, det är en bräda som har gått sönder på den så mamma och pappa fixade med det igår (tack!!). Då kände jag inte direkt för att försöka vända tillbaka sängen ensam mitt i natten, det skulle ju låta rätt mycket! Så istället gick jag och la mig i soffan i hallen, jag sov som en stock där med! =) 

Nu ska jag antingen ut och gå eller äta frukost och ta promenaden efter.. Hur som helst, vi hörs senare ♥

Härlig kväll!

Det var så skönt att bara svänga in till stan ett par timmar och chilla med vänner! Marcello, Nadia, Dilay och jag satt på Snaps och drack vatten & cola, eftersom jag drack vin både i fredags och lördags så kände jag inte alls för att dricka alkohol idag! Vi drog hem ganska tidigt eftersom vissa jobbar imorgon, jag är i alla fall ledig och gjorde en stor och god middag till mig själv framför en film! =) Nu ska jag snart gå och lägga mig, vill inte sova bort hela dagen imorgon! 

Min fina vän Marcello, jag är så glad att du har flyttat upp hit fining! Nu är det bara Mirre kvar att tjata hit, haha ♥ 



Hörs imorgon bbs, PUSS!

LEDIG dag!

Det har varit så skönt att få vara ledig idag, förutom springrundan så har jag bara legat och softat framför TVn! Man behöver såna här dagar också, jag är även ledig imorgon och då ska jag hänga med brorsan som precis kommit hem från Halmstad! Nu ska jag till stan och fika med Marcello, Dilay och Nadia! 




Ha det fint, vi hörs ikväll igen ♥

Fler bilder från i lördags!

Måndag 11 juli 2011

Godmorgon! Sent första inlägg men jag gick inte upp förrän halv tolv och då stack jag direkt ut på en morgonspringrunda på 6 km! När jag kom hem så fixade jag mig en underbar frukost på jordgubbar, blåbär, nektarin, banan, yoghurt och lite nötter! Dock blev frukosten kl ett på dagen så det blir snarare som frukostlunch =P Jag sov inte alls bra inatt då mamma och jag fastnade framför CSI klockan halv tolv och såklart var det dubbelavsnitt! 

Det höll på till halv två på morgonen och avsnitten var så otroligt obehagliga att jag vägrade sova själv, haha så JA jag tvingade mamma att sova med mig! =P Dock vaknade jag när hon gick ner en timme senare så då tände jag min sänglampa och sov sedan med den tänd resten av natten, HAHA! Men den var faktiskt sjukt obehaglig, även mamma vart lite småskraj! 

Min goda frukost! 

Bilder från igår!

Som sagt var vi där typ först =P


Men det kom fler rätt fort!


Jag och frugan, vi hade båda på oss våra transparenta skjortor från MQ som vi köpte
tillsammans och våra blommiga klänningar.. haha fail!


Baaaaaabes! 




Jag med Pelle och Kalle, Mikas bästa killpolare!


Viran med.. nån?




Viran, Kenza och jag fick danssug och sprang då in och röjde på vardagsrumsgolvet! 



Dags för hemgång!


Haha älskar snubben bakom oss! 

Tack Iman, Helena och Mika för en grym fest, jag önskar er all lycka på er resa (även om den inte är än på ett tag) PUSS!

Söndag 10 juli 2011

Tjaa, fan vilket drag det var på festen igår! Jag mötte upp Viran direkt efter jobbet och så åkte vi sedan till Nacka med Nadia som visste vägen hem till Helena! Vi var typ dom första som kom dit så vi satt och snackade skit med Mika under tiden det droppade in fler och fler! Senare på kvällen var det fullt med folk, säkert 70 pers! Jag satt mest med tjejerna vid bordet och snacka skit, dock vid en tidpunkt på kvällen så sprang Viran, jag och Kenza in och dansade runt i vardagsrummet! 

Hemmafester ger mig många flash backs från när jag var yngre och man hoppade runt i någons vardagsrum med en 3,5a! Jag är typ aldrig på hemmafester längre men det är kul lite då och då, det var ju typ ingen som kände varandra igår heller så det gjorde draget ännu bättre! Iman, Helena och Mika lyckades verkligen med en grym fest och jag önskar dom all lycka på sina resor! Som tur är så åker inte Mika förrän slutet av augusti så det är ett tag kvar innan hon lämnar Sverige!

Jag jobbar till sju idag (har min frukostrast nu) men vi hörs nog igen under dagen någon gång! Massa bilder från igår kommer senare, kram!!

What to wear tonight?

Färgtema, inte min bästa vän hmpf.. Jag älskar färg egentligen men när jag blir tvingad att ha det så lyser helt plötsligt alla mina svarta (och t o m vita) plagg! Nadia och jag smsade tidigare idag om hur körda vi kände oss haha -.- Hur som helst, det lutar åt min lilla blommiga klänning från H&M här nedan!


Lördag 9 juli 2011

Hej hej! Det blev lite senare än tänkt igår, när Sandra och jag väl sätter igång så kan vi sitta och prata utan paus hur länge som helst! Vi satt på hennes balkong till säkert 2 imorse, då var det dags att lägga sig och vi somnade i hennes säng på en gång! Konstigt nog kom jag upp väldigt lätt imorse och tog mig till jobbet, nu har jag lunchrast men är inte hungrig än så jag väntar med att äta till slutet av min rast!

Ikväll är det dags för Mikas, Helenas och Imans hejdåfest inför deras Asienresa! De åker inte förrän i slutet av augusti men har festen nu för att Iman och Helena ska göra en Europaresa månaden innan de åker! Det är galet vad lång tid Mika och jag inte kommer ses på då hon åker i augusti och så åker jag i november, det kommer bli nästan ett år!! :S

Mika och jag när vi hängde för första gången! Vi köade till att få köpa bästa sittplatserna i Globen till Tokio Hotel 2009, vi gjorde det mest för det roliga att köa mer än biljetterna haha! Mirre och Nadia var med också, sjukt rolig natt!
   
   
 

Mika och jag höll kontakten så bra när jag var i Indien och var minst lika tajta efter det halvåret så vi klarar nog lätt det här året också! =)

Fira min Sandra!

Färdigpackad och klar! Nu åker jag hem till Sandra med vindunken för att softa på hennes balkong, hon fyller ju år idag! Jag jobbar morgonpass imorgon också så det är skönt att sova hos henne då, hon bor ju mycket närmre jobbet än jag! Direkt efter jobbet imorgon så ska jag åka till Mika och hennes vänners hejdåfest innan de drar till Asien, åh jag vet känslan till 1000 %!! 


Osminkad som vanligt, imorgon kväll blir första gången jag sätter på mig smink på snart tre veckor.. får se hur det går, haha!

Vi hörs imorgon på lunchen, ha en trevlig fredagskväll!

En solig dag i humlan!



Jättemysig dag i Humlan med bästis, jag tog med mig honungsmelon som vi mumsade på i solen! Nu är jag jättetrött (antagligen efter all träning de senaste 2 dagarna) så jag ska ta det lugnt ikväll och äta middag med päronen! Ska upp imorgon och jobba 9 timmar och direkt efter det ska jag på fest så jag behöver sovtimmarna! Hörs ikväll igen, kram!

Bilder från igår hos Annika!

Vi gjorde en jättegod pastasallad med kyckling, pesto, soltorkade tomater, fetaost etc!


Annika sprang helt plötsligt in från balkongen och kom tillbaka med den här sjalen, den hade hon köpt på Michael Jacksons Dangerous-konsert som hon var på 1992! =)


Annika hade köpt en dvd med alla Michael Jacksons musikvideos, vi kom inte ens igenom
halva då vi satt på balkongen och drack rosé för länge! Sen kunde vi inte bläddra förbi de
videos som vi redan sett så många ggr, så fort videon börjar så fastnar ögonen för de är så genialt gjorda.. Jag kmr aldrig sluta bli amazed av den mannen!

Detta får vi göra om snart Annika, tack för en jättemysig kväll! =)

P.S: Min lillasyster Elvira är bättre än mig på alla plan, jobbigt att erkänna det men hon fyller ju år idag så ja! Så är det! Elvira for president!!!!!!!!! 

UPDATE: Suck, så går det när man ber lillasyster publicera ett inlägg åt en!

Mot stan!

Hallu! Jag hade en sån konstig morgon idag, jag vaknade vid nio-tiden och var fortfarande så trött och kände att jag inte orkade med någonting! Då slog det mig att jag är ledig idag och inte har något jag faktiskt måste göra idag, så då somnade jag glatt om och vaknade halv tolv haha! Då tog jag mig en powerwalk innan frukost och på tillbakavägen köpte jag en yoghurt som jag nu äter till frukost med nötter och frukter i! =) 

Nu ska jag åka in till stan för att möta upp Bonnie, vi ska sätta oss i humlan och sola tills hon börjar jobba vid fem! Då tänkte jag gå och kolla lite i affärer, har lite grejer att köpa som jag inte hinner göra i helgen då jag jobbar hela dagarna! 


Ha en fin dag, bilder från igår med Annika kommer upp om en stund!

Fredag 8 juli 2011

Heej! Förlåt för dålig uppdatering igår, jag hann inte blogga mer innan jag åkte till Annika och sen kom jag hem så sent igår kväll att jag inte orkade blogga! Nu är jag uppe i alla fall och vi hade en jättetrevlig kväll igår, vi satt på hennes balkong med middag & rosévin och pratade om allt från förlossning till MJ haha! Vi såg även på en DVD som hon köpt med alla Michael Jacksons musikvideos i, vi kom inte ens genom halva eftersom mannen har hur många videos som helst och de är alla så jäkla bra! 

Idag är det en speciell dag för 2 av mina närmsta fyller år! Min lillasyster Viran fyller 19 år och min Sandra fyller 28 år, grattis till er båda och fan vad jag älskar er!! 

Hurtig dag!

Hallu! Hoppas ni har fått vara massor ute solen som jag har! Det blev inte mycket bad men vi stekte som galningar! Jag mötte upp Kenza och Nadia på stranden och softade med frukter och massa vatten och snacka skit! Vi planerade lite inför Mikas hejdåfest på lördag (hon åker ju till Asien med 2 av hennes bästa vänner) och lite annat, Mika den jäveln har satt färgtema på kläderna.. blööh!

Jag hann inte stanna så länge eftersom jag ska åka till Annika snart, vi ska käka middag och umgås! Jag är helt genomsvettig nu efter att ha cyklat till och från stranden, det är ca 1,5 mil fram och tillbaka och i den här värmen blir det dubbelt så jobbigt! Och så sprang jag innan frukost också, BOOHYA! 



Nu måste jag äta nånting innan jag tar tunnelbanan till Annika, hörs sen!

Torsdag 7 juli 2011

Godmorgon! =) Jag har haft en riktigt hälsosam morgon, jag ställde klockan på 9 och tog en springrunda på 5 km innan frukost! Nu sitter jag här och äter yoghurt med frukt och nötter plus en knäckemacka, jätteskönt! Idag är jag ledig och ska åka till en strand med Nadia och Kenza, längtar till att få höra om deras galna resa som de precis kommit hem ifrån! 



Nu måste jag sticka, ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag igen ♥

Hänga med Niklas!

Tjatja! Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp min Niklas! Vi jobbar på olika butiker på Söder och hans butik stänger en timme efter den jag jobbar på så jag ska gå i lugn takt till hans och möta honom lagom tills han slutat! Vi har ju inte setts sen i maj så det ska bli härligt att hänga igen, sen kommer Sandra hem från England runt 12 inatt så vi möter nog henne på centralen också! =)

Jag och Niklas i våras när han var i Sverige och hälsade på en vecka =)  

Hörs imorgon igen ♥

Bilder från landet!



Dagen efter var vi uppe redan vid kvart över nio (eller frågar ni Maud och mormor så hade
vi en låång sovmorgon ända till kvart över nio, haha)




Efter en stund vaknade även lilla snutteluttan Emma!




Ett av de bästa grejerna med landet är de mysiga mjukiskläderna!








Mormor, Maud, Karin, Emma och jag tog en promenad!









När vi kom tillbaka var det dags för middag!


Senare på kvällen gick Maud och jag ner till vattnet för ett kvällsbad, så härligt det var!




När vi kom upp sen så kröp vi ner i mjukiskläderna och såg på en deckarfilm!




Dagen efter (idag) började så lugnt, de flesta sov middag och jag läste i soffan!


I nästa stund sitter jag desperat med Emma och försöker underhålla henne medan de
andra packar för att Karin ska kunna åka in till akuten! Som ni ser fick jag brist på idéer
så jag gav henne allt från mitt natt-tandställningsfodral till mina nycklar, haha!

Två stolta föräldrar! =) 


Såhär låg jag med huvudet vid Karin under hela förlossningen, detta är dock långt efter då tårarna och skakningarna slutat haha! Barnmorskan frågade nog mig mer än Karin om jag mådde bra =P

Tack fina släkten för en helt oförglömlig dag, och för dagarna innan på avslappnande bästa landet! Åker nog dit väldigt snart igen, trivs där som fisken i vattnet och det är
inte länge till som vi kommer ha kvar landstället!

Onsdag 6 juli 2011

Heey! Vilka underbara dagar jag har haft, det var nog även nyttigt för mig att få lite paus från bloggen och datorn i allmänhet! Jag har bara tagit det lugnt på landet de här dagarna med min bok, tagit promenader och kvällsbadat! När jag kom dit med bussen efter jobbet i söndags så satt Peter och väntade i bilen med lilla Emma, han hade gissat på att jag skulle komma med den bussen och väntade in mig för att skjutsa mig fram till landet! 

Väl framme så fick jag äntligen träffa Maud, första gången på hur länge som helst! Morfar var hemma då han skulle till doktorn på måndagen, så efter Karin Peter och Emma gick upp till sig så var det bara jag, Maud och mormor kvar! Vi satt uppe och pratade om allt från yoga och meditation till släktprat! Det slutade med att Maud och jag stod och gjorde yogaövningar på golvet och mormor stod bredvid och försökte bäst hon kunde, min gulliga mormor!! 

Sen gick vi och la oss, jag somnade nästan på en gång som vanligt på landet! Dagen efter kom morfar ut, då åt vi alla lunch tillsammans och tog det ganska lugnt då det inte var så jättefint väder ute! På eftermiddagen drog vi i alla fall ut på en promenad och senare på kvällen så gick Maud och jag ner till vattnet för kvällsbad! Först tyckte jag det var jättekallt men när jag väl kom i så var det riktigt skönt, vi låg i vattnet i säkert 20 minuter och pratade om allt möjligt! 

Det är så skönt att komma tillbaka till landet efter att ha badat och dra på sig mysiga mjukiskläder och ta en kopp te! Vi satt i soffan och såg på en däckare med mormor och morfar innan vi alla gick och la oss! Dagen efter var det dags för Karin att föda, det var en så otrolig dag (läs inlägget innan detta) som jag kommer minnas resten av livet tror jag! Jag upplevde en hel förlossning och fick till och med klippa navelsträngen, helt otroligt! 

Innan jag åkte till landet så rotade jag genom vinden och hittade då en av mina flyttlådor
från Farsta, i den fann jag bl a mina skivor, tidningar & annat med mina kungar BJ & MJ!


Min första Bon Jovi-biljett från förra året, tredje gången gillt var den konserten
efter att ha varit på väg att se dom både sommaren 2006 och sommaren 2008!


Bilder från mina dagar på landet kommer upp senare idag, nu måste jag åka till jobbet!

JAG HAR BLIVIT GUDMOR!

Vilken dag!! En dag jag definitivt kommer att minnas för livet! Min moster Karin var höggravid och datumet hade satts den 16e juli. Dagen började som vilken dag som helst på landet, mormor och morfar satt och pratade med mig och Maud i vardagsrummet! Efter en stund kommer min moster Karin ner från deras stuga efter att ha lagt Emma (hennes dotter) i säng för att få sova middag, hon säger att värkarna har börjat komma riktigt mycket! 

Hon är stentuff och tar det lugnt men känner att det gör jätteont, jag blir jättestressad men Maud hade stenkoll på situationen och tog hand om Karin! Mormor och morfar hämtar all packning och jag hämtar lilla Emma som mormor sen tog över, sen var det dags att åka rätt in till sjukhuset! Jag hann inte tänka mycket utan sa direkt att jag följer med, så jag och Maud tog Karin till bilen och sen åkte jag och morfar med Karin direkt in till Södersjukhuset! 

Jag hjälpte Karin upp till ett rum tillsammans med två barnmorskor, morfar passade på att parkera bilen! Karins kille Peter (som även är pappan till barnet) var och jobbade så han gasade med bilen direkt till sjukhuset så fort han fick höra men inte ens han hann i tid! De enda som var i salen där förlossningen skedde var Karin, jag och två barnmorskor! Så där satt jag, knep Karins hand och såg henne föda sin son! Vi båda skrek när vi såg att det var en kille (i vår släkt har det nämligen fötts 10 flickor i rad, ÄNTLIGEN blev det en pojke!) 

Jag fick även klippa navelsträngen på honom och utsågs sedan till hans gudmor! Detta var bland det häftigaste jag någonsin varit med om, så liten han var min lilla kusin! Jag var kvar på sjukhuset med morfar och Peter som kom så fort han kan! Morfar hade parkerat bilen och kom sen upp till salen men då var redan barnet fött, haha allt gick så himla fort! Nu har jag varit med denna lilla parvel att komma till livet, han kommer nog alltid vara något speciellt för mig!



Min lille Gudson! ♥

Mot landet!

Nu har jag slutat jobbet och ska åka till landet, jag stannar antingen tills imorgon eller till tisdag och kommer inte ha datorn med mig! Jag har inte bärbart internet längre så då kan jag ändå inte skriva därifrån, det är nog nyttigt för mig att ha lite paus från datorn i alla fall!

Mormors syster Maud kommer att vara på landet ikväll också, det är jätteroligt för hon älskar också Indien och är väldigt insatt i meditation och yoga! Jag köpte med lite presenter till henne från Indien som hon blev så glad över, ska bli kul att ses och prata lite mer om det! Och så är ju min lilla gullunge till kusin Emma på landet också med Peter och moster Karin! =)

 
  
  
  
  
Ett par bilder från när jag var på landet förra sommaren!

vetintevadjagskaskriva

Jag har kommit in i en sån dålig bloggperiod, det beror nog på att jag inte gör någonting förutom att jobba! Det blir inte så mycket att skriva om, dock är det bara 4 veckor kvar tills jag står på en Bon Jovi-konsert igen i varma Lissabon med min fina vän Ruth! =) Jag kommer dra med mig laptopen dit och hotellet har internet så där kommer jag kunnde skriva och fixa upp bilder som jag gjorde när Anna och jag var i London förra året!

När jag inte har någon kul bild att lägga ut så brukar jag backa ett år och se vad jag gjorde då, med andra ord den 3 juli 2010! Då var Annika hemma hos mig i Farsta för en tjejkväll med vin på balkongen, det var en jättetrevlig kväll och på torsdag ska jag faktiskt hem till henne för ännu en myskväll!
 

Weell, nästa vecka har jag ett par dagar ledigt så då blir nog bloggen lite roligare igen! Vi hörs när jag slutat jobbet, pussiluss!

Söndag 3 juli 2011

Hallu! Det vart inte så mycket blogginlägg igår men jag jobbade till stängning och åkte sedan direkt hem och sov nästan på en gång, idag jobbar jag nämligen 9-19! Efter jobbet ska jag ta en sväng ut till landet och hälsa på mormor och morfar, jag fick lust med det igår så jag ringde och kollade att det var okej! Jag stannar nog bara en natt eller två men det är skönt att få komma bort ett litet tag och typ bara ta det lugnt med en bok! 

Jag känner mig på allmänt deppigt humör och har känt mig så sen igår, jag antar att det är min vecka snart för då får jag alltid detta jobbiga beteende! Nu måste jag dra till jobbet, vi hörs på lunchen!

Promenad i solen!

Jag körde en powerwalk idag på 50 minuter i naturen, det var så skönt att få vara ute och röra på mig efter att ha varit sjuk! Jag hatar att vara sjuk, det händer mig typ högst 2 ggr/år så jag är väldigt dålig och otålig på att vara sjuk också! Är det inte över efter ett par dagar så kan jag börja ignorera att jag är sjuk och så blir det värre, sen ligger jag hemma och är deppig tills det är över! 

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag är så svettig nu att det rinner på mig! En powerwalk i solen mitt på dagen var kanske inte det smartaste, imorgon kör jag nog en powerwalk eller springtur innan frukost istället! Juste, duschen var det och sen åker jag till jobbet! Hörs ikväll ♥ 


Bilder från igår på Strand!


Japp, tydligen har jag ett bröst haha!


Sen började brudarna som vanligt..



Första utgången på 2 veckor säkert, så det var skönt även om det inte varade så länge för min del! Jag är ju rädd för att bli sjuk igen så en fullkomlig utgång kommer nog inte förrän om ett par dagar!

Lördag 2 juli 2011

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, sorry för att jag knappt bloggade igår men jag hade ingen rast på mitt jobbpass igår då det var så pass kort! Direkt efter jobbet åkte jag sen och mötte upp Olle för att tillsammans dra till Strand där Anna, Josse och Amanda satt! Lisa kom också efter en stund så satt vi där och softade, jag tog mitt första glas vin på säkert 2 veckor, men höll mig bara till ett då jag vill vänta tills jag känner mig helt frisk! 

Jag åkte hem med halv 1-bussen redan men det var sjukt nice att bara få gå ut i svängarna igen! Nu ska jag äta frukost men slänger upp lite bilder från igår efter det, kraam!

En liten resa genom min mammas trädgård.

Jag har skrivit mycket om att min mamma har funnit sitt lugn i sin trädgård! Så fort hon har en ledig tid så sitter hon i trädgården och fixar, klipper, gräver, planterar.. Det är otroligt fint i vår trädgård nu, blommor och växter i alla olika färger! Dock är det inte endast blommor, det odlas även allt från sallad till kryddor, paprikor, tomater, fikon och mycket mer! Här har ni några bilder på hur fint hon har gjort det: 


Vi får inte glömma att ens bästa sällskap i trädgården är vår egen bästa katt Kasper! 
Bara nu när jag gick runt och tog bilderna så hade jag Kasper mellan benen, raklång
framför mina fötter och ville bli kliad och någon som luktade på blommorna med mig!


Tyckte det var lägligt att lägga ut detta inlägg nu efter att ha sett It's complicated, den karaktären i filmen var nämligen också galen i blommor och växter! Hon fann sin fristad i sin trädgård, precis som min mamma! Jag måste erkänna att efter denna lilla egna tripp i trädgården så börjar jag förstå mammas kärlek och frid hon finner i sin trädgård!

Jag är så glad för hennes skull att hon fann detta och att hon har en sån underbar make (pappa för min del) som hjälper henne och mest av allt låter henne go wild i vår trädgård! Iofs, vem skulle inte? Det ser ju för underbart ut i vår trädgård nu tack vare mamma (och pappas hjälp ♥)!

It's complicated

Jag har spenderat de senaste timmarna åt en otroligt bra film med Meryl Streep (LOVE her) och Steve Martin! Det handlar om en medelålders kvinna som har en jobbig skilsmässa 10 år bakom sig, sedan börjar de ses igen och hon vet inte riktigt vad hon känner! Det låter nog nu som en vanlig amerikansk B-film men med dessa 2 skådespelare kan det inte bli annat än succé, se filmen någon dag! 


Fredag 1 juli 2011

Hallu! =) Wow, nu är det första juli och exakt fyra veckor kvar tills jag åker till Lissabon, Portugal! Jag mår även mycket bättre idag *peppar peppar ta i trä* men ska ändå ta det lugnt hela dagen, jag börjar inte jobba förrän 17.30 idag så det blir mycket vila! Jag har drömt så himla mycket inatt att jag vaknade upp flera ggr denna morgon och hade en konstig känsla, vissa drömmar tar sån tid att vakna upp från! Jag har varit vaken sen halv tolv och tittat på film, nu är det snart dags för frukost! 

Hörs snart igen!

Or not..

Hehe, nä jag åkte hem i alla fall! Jag längtar så mycket efter min Niklas men han är ju hemma resten av sommaren så vi har massa tid på oss att hänga! Det var när de ändrade stället vi skulle till (de valde Trädgården vid Skanstull) som jag bangade, det är så jobbigt att ta sig dig och då kändes det onödigt eftersom jag bara skulle förbi en kortis!

Jag ringde min bästa vän Bonnie som också bara jobbar och jobbar som mig, hon hade också tänkt svänga förbi en snabbis men bangade när hon hörde vart vi skulle. Hon är även kattvakt ute på Värmdo plus flera jobb, vi har ingaliv för tillfället haha! 

Men hon och jag bestämde i alla fall att vi ska ses snart och sova över, jag ska sova hos henne på landet där vi kan slappna av och hon ska sova hos mig nån annan kväll och då ska vi ta kvällsdopp på samma platser som när vi var yngre.. Nostalgi! En annan person som lyste upp min dag var min fina vän Mika, när jag jobbade på Coop vid Slussen så brukade hon komma in och handla och snacka lite nästan varje dag då hon bor vid Slussen!

Idag bestämde hon sig att hälsa på mig på den nya butiken jag jobbar på nu så hon frågade sig fram tills hon hittade dit och överraskade mig i kassan! Vi har inte heller setts på snart 2 veckor så det var härligt att få träffa en av mina bästa vänner, känns som jag knappt träffat någon på så länge (förutom Marcello, Cissi och Josse tidigare i veckan i Humlan) 

Six quick snaps


Nu ska jag lägga mig och läsa, vi höres imorgon pps! (Hey what you know, 1 juli nu ju!)