Back home!

Nu är jag hemma igen! Jag har haft en jättetrevlig helg, massa minnen från min Westlifetid när vi tittade på dvdn, även minnen från när vi var där (såklart), den resan till Dublin var verkligen underbar! (Ni kan läsa om resan och se bilder i kategorin Resor!) Jag har faktiskt funderat på om jag ska lägga ut ett inlägg om min Westlifetid och summera den litegrann. På så sätt kan dom som vill läsa om det så kommer ni också förstå mer när jag relaterar till den och så. Westlife har (som ni redan förstått) en stor plats i mitt hjärta då dom betydde otroligt mycket för mig för ett par år sen, och det kommer nog aldrig försvinna!

Introt och första låten på Westlifes 10-jubileumskonsert på Croke Park.
Låten heter "Hit you with the real thing!" Kolla på den här videon! Detta är
vad jag kallar en grym show!
Faan vad ballt det var att vara där! Tacktack
igen, rix fm! Det var menat att vi skulle vara där! Åh, så betydelsefull konsert!

 
Lyssna på 05.38!! När Shane håller ut tonen, han sjunger så jäävla bra live!!


Jaja, resten av kvällen blir en lugn hemmakväll i alla fall! =) Jag tänkte såsa framför TVn i hopp om en bra kvällsfilm! Men vi hörs imorgon, Puss!

1a advent

Hej älsklingar! Denna dag har bestått av julmarknad på Gröna lund med storasyrran, Anna och Josse! =) Det var jättemysigt, vi drack varm choklad (som iofs smaka skit) och åt lussebulle och pepparkakor! =) Sen åkte vi hem till Amanda och kollade på Westlife live in Croke Park igen, för Anna och Josse inte hade sett dvdn än! Den konserten var så magisk att jag inte hade något alls emot att se den igen!

Nu har jag och Anna precis varit och handlat! Jag, Anna och Josse sitter nu som femåringar och gör pepparkakshjärtan, snoppar osv ^^, medan syrran lagar middag, stuvade makaroner och köttbullar blir det! =) Sen har vi choklad och chips oxå, och glasyyr till pepparkakorna, vi är laddade för en myskväll på 1a advent med andra ord! Hoppas ni får en trevlig 1a advent också! Pusspuss, hörs senare! ♥

Westlife's biggest show ever, Croke Park in Dublin - 85.000 viewers!

Resten av New York resan kommer inom ett par dagar, nu ska jag hem till storasyster och hennes pojkvän! =) För gissa vad som kommit hem till henne om inte Westlife live in Croke Park-DVDn! :'D Ni vet den konserten jag var på i Dublin i juni! Och gissa vilka som är med på dvdn om inte vi, haha! Man ser mig luta mig mot Amandas (min syrra) axel och ba njuter under konserten! Två av Westlifes släppta konsert-dvder har jag varit på och jag är med på båda! (Westlife live in Stockholm 2004 + denna!) Ska försöka fota det och lägga ut här sen! =) 

Jag sover kvar hos dom sen, men vi hörs imorgon kväll, för på dagen imorgon ska jag till Gröna lund! Det är julmarknad så jag, storasyrran, Anna, Sandra och sandras engelsman (brittiska dialekten är vi alla fyra lika svaga för!) ska dit och få i oss lite julspirit!

Ha en kul lördag, pusspuss!


Westlife, you will always have a place in my heart! I love you, lads! =)
 


DVD Trailer for Westlife @ Croke Park (85.000 viewers)

 

"Thank you for being here and sharing the best night of my life with us!"
- Shane Filan, 1/6 2008 at Croke Park, Dublin.

Johan Palm-hysterin!

Jag måste bara snabbt nämna den här extrema hysterin kring den här 16-åriga lilla idol-killen Johan Palm? De här tjejerna bara faller som stenar för honom, det här klippet kunde jag inte ens titta på, jag var tvungen att blunda för det är så pinsamt! Samtidigt när jag ser på det här, läste om tjejen i tidningen så slår det mig att jag själv varit sån här, i Westlife! Hon är 12 år och jag var 12-14 när jag var galen i Westlife, dock skrek jag aldrig mot dem, förutom på deras konserter förstås. Men jag var på förstasidan med mina kompisar i tidningen när Westlife var här och nämnd i radio och allt möjligt. Men det känns fortfarande som en skillnad med världskändisar och en svensk idol? Kanske inte, men en sån här hysteri som den här tjejen har var fan inte ens jag i närheten av!  

 


Vad tycker ni kring det här? Hon kan ju inte ens andas i slutet! :P

H.e.m.m.a!

Äntligen! Åh, vilken dag! Efter jag, Anna och Josse tittat på skräckfilmen hos Josse igår så lovade jag att sova hos Anna eftersom hon bor själv och var för rädd för skräckfilmen ^^, Det var jag med iofs, fick för mig att hela Östermalm var den irländska skogen! o.O Jaja, jag och Anna somnade i varje fall inte förrän vid fem för vi låg och tittade på Friends (ett måste efter man tittat på skräckfilm, annars går det inte att somna!) så vaknade jag vid halv elva, och åkte till jobbet!

Jag jobbade 12-19 idag, och kom underfund med att jag lider av ständig PMS just nu för jag inte kan röka, det är verkligen jobbigt! Jag gör allt jag kan för att vara trevlig men det är verkligen svårt. Jag som ska ha ett bra kundbemötande. Nämen, det har jag men mitt humör sitter på en skör tråd, känns det som! Rökare förstår nog vad jag menar! Två veckor kvar, två veckor kvar! Ikväll ska Anna och Josse hyra film igen, men jag är ensam hemma, bytt om till mjukisar och funderar på en skön, ensam hemmakväll istället! =) Kanske avslutar den med att träffa Rebecka i stan på en kvällsprommis, hon kan inte ses tidigare pga hennes kusin inte har någon annan barnvakt!

Snart kommer resten av New York-resan på bloggen, "7e augusti i New York"-inlägget är ute (alltså konserten och allting), checka in bilder, videos m.m! =) Pusspuss!

Tog lite bilder innan jag drog till stan igår! =)

 

 
 
 

Lista

1. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och inte menat det?
Ja, det har jag. Det har hänt flera gånger då jag hade lätt för att säga "jag älskar dig" när jag var yngre. Jag har väldigt lätt att tycka om andra och jag bara älskar kompisar att jag på ett sätt älskar alla, haha.

2. Har du någonsin sagt till en kompis att hon ska köpa/använda en tröja som inte satt bra på henne inför en fest bara för att du ska vara snyggare?
Usch, det har jag säkert gjort någon gång när jag var i mitt sämsta dåliga självförtroende! Fast jag har aldrig fått nån att sätta på sig någonting som var fult men exempelvis om det stod mellan två klänningar så valde jag den som inte framhävde alla kurvorna lika mycket. Detta skulle jag dock aldrig göra nu, men det har nog hänt nån gång när jag mådde som sämst, skulle jag tro.

3. Har du någonsin kysst en väns pojkvän/flickvän?
Hmm, jafan.. det har jag! :P Men asså det har varit okej, inte att de var otrogna med mig!

. Har du varit otrogen i något av dina förhållanden?
Har aldrig haft ett seriöst förhållande, bara massa dejts och så men jag skulle nog aldrig vara otrogen!

5. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka synd om dig?
Ja, det har nog alla gjort! Eller jag kommer inte på något nu men förvridit storyn en händelse har jag gjort.

6. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka illa om en person du inte tycker om?
Samma sak här, vridit på sanningen och förvärrat storyn för den personen i såna fall men inte kommit på något själv!

7. Finns det någon av din pojkvän/flickväns vänner du inte tycker om?
-

8. Har du någonsin kommenterat elakt anonymt på en blogg?
Ja det har jag! Inte för jag inte står för vad jag säger men det känns inte nödvändigt att skriva "Tillan" till någon jag inte ens känner. Jag har inte suttit och varit taskig i kommentarerna men kanske gett kritik eller påpekat något, detta var dock innan jag hade en egen blogg, för nu skriver jag alltid mitt namn och länkar till min egen blogg!

9. Har du någonsin fuskat i skolan?
Haha, som fan! Dock inte i gymnasiet, då var jag seriös, skolan är viktig! Men typ i grundskolan!

10. Tycker du att du är den snygga i ditt förhållande (eller bland dina vänner om du är singel)?
Njaa, ser inte riktigt på det så.. :S

11. Skulle du fortfarande vara tillsammans med din pojkvän/flickvän ifall han/hon gick upp tjugo kilo?
-


Tog listan av Petriss 

Lördag

Igår blev en lugn kväll, jag åkte till stan och mötte upp Anna och Josse! De hade käkat middag på stan med Sandra och sen drog hon hem och vi tre gick och hyrde film! Vi såg en sån jääkla äcklig film, Schrooms hette den, se den om ni gillar skräck!

Förresten, haha! Vi tre gjorde bor oss TOTALT igår. Vi var påväg till seveneleven på Östermalm, då passerade vi hotellet där alla idolerna alltid bor, och Josse var lite lullig så v i börjar spåra lite! Alla vi tre var ju största Westlifefansen för ca 5 år sen och började snacka om hur Anna skulle ta Johan, Josse ta Robin och jag ta Kevin (vi hade precis lärt oss namnen på dem då ingen av oss ens följer Idol). Precis när vi går förbi hotellet jag säger högt "åh kevin, du blir min så ska jag lära dig svenska" och vem tror ni kommer ut från hotellet och passerade oss för han skulle åt hållet vi kom ifrån, precis när jag sa det om inte Kevin från idol? Haha, Josse börja grina av skratt, Anna ba: "Men va? var det han? :P" Så sämst!

Haha, jaja! Idag jobbar jag 12-19 sen ska jag träffa Rebecka ikväll, men jag lägger ut en lista jag gjort också eftersom jag nog inte kommer kunna blogga på ett tag! Puss! =)

New York, 7/8 2008

Konsertdagen!

Klockan fyra vaknade vi, helt döda för vi knappt sovit någonting! Vi hasade oss in till badrummet, gjorde några misslyckade försök att se bra ut sen fick vi skjuts till stationen! Vi åkte först lite fel för vi förstod inte riktigt vart vi skulle möta upp dem, men tillslut hamnade vi rätt. Vi hade med oss lite matsäck (bagels ^^) så vi skulle klara oss. Arenan låg verkligen in the middle of NO WHERE, det fanns inga affärer, ingenting! Tänk er en motorväg och på sidan av den så låg det en byggnad, där skulle spelningen vara!

I bilen påväg till Starland Ballroom var vi alla tre så nervösa av den här "star parking":en som alla pratade om. Det var såhär att man kunde köpa två olika slags biljetter till spelningen, vi hade vanliga biljetter sen fanns det även Star Parking. De som hade Starparking fick alla en "VIP"-parkering, närmast byggnaden där spelningen skulle hålla hus, och de fick även bli insläppta före alla andra som hade vanliga biljetter. Det fanns alltså två ingångar till spelningen och det var 100 stycken som köpt Starparking tickets, men de fick även ta med sig som mest 7 stycken då man kan få plats med så pass många i bilen!

Vi fick dock reda på att man själv behövde inte ha en Starparking ticket, bara den som körde bilen, så vi ringde till Kayla (en tjej som vi träffade på TRL som hade Starparking med sin mamma) och frågade om vi kunde gå in via Starparking ingången med dem om vi passade plats i kön till dem, hon sa ja! Vi blev skitglada, för fatta om man kom längst fram i vanliga kön, då var det ändå 800 som blivit insläppta före en! :S Så vi kom fram vid nio-tiden, vi fick plats nummer 15 och 16 i Starparking-kön, sen var det bara att vänta!

Det var ca 30 grader varmt ute så vi satt där och solade, snackade skit och åt lite, herregud vad varmt det var! Det fanns även en byggnad på andra sidan gatan (fråga mig inte vad det var för jag har iingen aning:P) så jag och Rebecka drog över dit och fick låna toaletten, haha där gjorde vi bort oss lite! Det var så varmt ute att vi försökte desperat med allting för att slippa sitta i solen, vi fick bland annat sätta oss i en av tjejernas bil med henne och hennes kompis där det fanns air condition, niice! De började pumpa Tokio Hotel live och jag höll på att somna, det var såå varmt! Vi hade så tråkigt i kön då det inte fanns nåågonting att göra, vi satt verkligen och försökte komma på vad PM och AM står för (ni vet innan 12 och efter 12 i amerikansk tid så säger man juu 4 pm/ 4 am) Haha, otroligt intressant va?

Jaja jag kan i varje fall säga att jag aldrig varit så rädd innan en spelning som jag var på den här! Jag stod där och skakade för jag var så rädd, alla har skrämt upp mig om hur galet det är på Tokio Hotel-konserter och tjejerna i kön berättade skräckhistorierna om hur hemskt det var. Jag sa till Rebecka minst 25 ggr att vi måste hålla hand när vi springer in, inte tappa bort varandra och blir det för jobbigt så går vi bak! Haha, Rebecka var cool-lugn och ba det löööser sig! När dörrarna öppnades bultade mitt hjärta så hårt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, sen kollade de min biljett och jag fick börja gå in, det stod vakter överallt längs med vägen in som sa "walk slowly, walk slowly!" Sen när jag kom in och såg stängslet började jag rusa, då hör jag "WALK SLOWLY" bakom mig, jag totalbromsade i rädsla om att bli utslängd! Då ser jag tjejgänget som stod framför mig i kön som ställt sig längst fram i mitten, men det var tomt på Toms och Georgs sida, min första tanke var "men ofta det är tomt på Toms sida" och gick och ställde mig på Georgs sida, sen slog det mig.. "Jag såg ju vad jag såg, det ÄR tomt där!!" så slängde jag mig över till Toms sida, så jag stod med hans microfon-stativ preciis framför mig! 

Jag vänder mig sen om och ser Rebecka, Katie och Kayla komma springandes in (haha så söta, alla tre är ca 1.60 långa, sötnosar!!) och bakom dom ser jag en crowd av människor, så jag VRÅLAR deras namn och att de skulle skynda sig, men det var så mörkt så de såg mig inte! Tillslut såg en av dom mig och alla tre slänger sig fram bredvid mig. Vi hamnade alla bredvid varandra längst fram, Kaylas mamma stod längst bak med ett vakande öga! ;) Jag stod längst till vänster, sen Rebecka, sen Katie och sen Kayla! Vi stod alla fyra och hoppade av glädje, för hamnar man inte längst fram så är man körd, man har ingen kontroll över sig själv och ingenting att hålla i sig i, vi hade även aircondition precis på oss, perfekt!

De två söta tjejerna vi träffade efter TRL den första dagen (la ut en bild på dem) hamnade tillsammans med deras kompis precis bakom oss, och när alla kommit in blev det KAOS! Publiken gick som en våg fram och tillbaka och människor flög runt! De tre söta tjejerna bakom oss höll om oss och vi satte deras händer på stängslet framför oss "HOLD ON!" skrek vi hela tiden! För oss var det ju lugnt, men stackars dom! Fast en gång vart det ganska illa, då jag hör tjejerna bredvid oss skrika "ONE, TWO THREE" och alla tar tag i tsängslet och skjuter sig själva bakåt, för att få alla att fatta att de ska sluta pusha, tror ni det blev bättre? Nej, istället hör vi "ONE, TWO THREE" längst bak och alla där bak tar sats och PUTTAR framåt, vi fick hela stängslet i magen, fett oskönt!

Jag försökte få vakter att hjälpa till, de sa bara "blame yourself, you chose to stand in front row!" jag ba "but what the hell are you doing here if you're not gonna help us?" han svarade bara "well if anyone faints we lift them over!" Jag blev fett sur och ba "well if you don't do something soon the whole crowd will faint!!" Det var ju lite överdrift då jag mådde prima men de bakom mig hade en jävla hard time. Aja, efter kanske en timme så kom David Jost upp på scenen med en filmkamera och filmade hela publiken, vi höll upp Sverigeflaggan och smilade lite, haha! Katie tog tag i den och ba "today I'm Swedish too!" Haha<3

Sen började showen, allt släcktes ner och alla började vråla! Då ser vi att till vänster om scenen så kom en kort kille i shorts och T-shirt, Gustav! Rebecka blev helt galen, haha ;D sen kom resten av killarna också och showen började! Jag fick ögonkontakt med Tom flera gånger, han tittade på mig och jag stod bara och smilade ändå upp till öronen och tittade tillbaka, tillslut kunde han inte hålla sig och kollade ner i golvet och log han med, hah! Det bästa var när han kollade och jag och Rebecka tog upp flaggan och smilade, då log han värsta stort, sen tittade jag och Rebecka på varandra (har fortfarande bilden i huvudet av när Rebecka tittade på mig då!) och log mot varandra, sen började Bill sjunga mot flaggan också! Jag har alltid Sverigeflagga med mig när jag går på konsert utomlands, vilken kändis det än är, alltid kul ju!

Konserten var grym, och det var så nice att stå ca en meter ifrån scenen, plus att den var så låg jämfört med vanliga scener, den var kanske 1,5 meter hög om ens det! Vi sjöng med och så till hela låten, vi fick asmånga bra bilder och videos också, har lagt ut många utav dom här nedan! Jag blev så glad när Bill sa "Black!" för det är min favoritlåt, en utav dem i alla fall! Speciellt när Tom kör igång elgitarren, man hör på vår video att jag ba "WOHOO GO TOM!" när han börjar lira, jag älskar det verkligen, så grym låt live! Även när jag hörde introt till Don't Jump och By your side (haha, dom två låtarna Bill nämnde på TRL på repetionen), de introna är så grymma, plus att man vet att två grymma låtar väntas när man hör det!

Efter spelningen studsade vi ut, jättenöjda med spelningen och det var inte alls farligt att stå längst fram, men imitten eller så var ju paain, märkte man! Jag kommer ihåg när Bill vände sig om under showen och började sjunga till mig, jag började le och fick då precis en fot i huvet! Det var en av de tre söta tjejerna som blev överlyft och Bill såg förvånad ut men vände sig sedan om. Jag tänkte bara vafan fick jag i huvet och sen såg jag henne, stackarn! De måste burit över minst 40 pers! Så fort den första tjejen som blev utburen bad om att bli det så började alla vilja bli utburna, det var kaos där bakom!

Vi fick skjuts tillbaka till New Jersey Penn station av Katies föräldrar, där sa vi hejdå till Katie (senast vi såg henne, buhu! :[) och sen åkte jag och Rebecka tillbaka till New York! Vårt tåg skulle inte gå förrän om ett tag så vi tänkte att vi kunde ta en sväng förbi deras hotell och tacka för en grym show, men när vi kom dit så hade vi missat dom med fem minuter, men vi började snacka lite med deras chaufför. Han var skittrevlig och erbjöd oss skjuts i deras bil och sådär, men vi skulle ju till Stamford och det ligger ju ca 45 minuter ifrån NYC! Men han sa att han ska hälsa "tack för en bra show från de svenska tjejerna" till Tokio Hotel och sen gav han oss hans kort och sa att vi skulle smsa och fråga vad dom svarade om vi ville veta! Sen sa han även att han skulle hämta upp killarna utanför hotellet imorgon 11,30 om vi ville säga det face to face istället. Vi skulle ju ändå in till New York dagen efter så why not?

Innan vi skulle gå så tog han upp telefonen och sa att han skulle kolla om killarna kom ner igen ikväll, vi fattade inte vem han skulle ringa men så visade han numret. "Tobi" stod det (Tokio Hotels livvakt), men dom hade precis gått och lagt sig, vi var svettiga och trötta så vi kände att det dög bra att åka hem i alla fall! Vi tackade för infot och drog oss till tågstationen, vi åkte runt i Stamford i nån taxi i 40 minuter (från Stamford station till deras hus där vi bodde tog egentligen ca 15 minuter!!) och Rebecka flippade ur totalt på taxichauffören, haha jag satt och skrattade tillslut för han var så dum i huvet, jag var i ett sånt där "vet inte om jag ska skratta eller gråta"-läge! Tillslut kom vi hem i alla fall, vid 4-tiden och bara däckade på en gång! Vi hade varit ute och flängt i 24 timmar! Men gryym show och jag älskar New York!

Rebecka och jag på tåget, ca 5-6 på morgonen!
 

Katie och Rebecka i bilen påväg mot Starland Ballroom!
 

Framme vid Starland Ballroom, kolla in vår lilla ingång, så fjuttig:'D
 
Woho, my girls :D
 

Melissaaaaaaaaaaaa:D Do I miss her or what?! Ni kanske även känner
igen henne från TRL, hon vann tävlingen med att packa en väska med
hjälp av TH samma dag som jag ställde frågan på TRL till TH! =)
 

Kayla! <3 Tack vare henne kom vi front row!
 

Vi gick och satte oss på baksidan för att äta lite och svalka oss, det var
SÅ varmt! HAHA, ni ser den där tjejen i handduken? Det var Katie som
hade träffat henne på en Tokio Hotel-spelning en gång och hon ville inte
gå på den här spelningen själv, så de hade bestämt att mötas upp och
gå på den här tillsammans, men sen träffade hon ju mig och Rebecka
och ville inte längre va med hon med handduken haha! Hon var helt sjuk,
under handduken hade hon bara en korsett och på hennes skylt stod
det "Tokio hotel, nothing comes between you and me!" Och sen på kvällen,
efter spelningen så träffade ju jag och Rebecka Tokio Hotels chaufför och
det första han frågade oss var: "who the hell was that girl with the towel?!"
Det roligaste var ju att han kan bara ha sett en skymt av henne när han
skjutsade dit killarna, så han måste verkligen ha stirrat under den lilla
tiden, hahah! Men hon var fett konstig, lite creepy nästan! ^^,
 

Katie, Jamie, jag och Rebecka! <3 (inte min bild)
 

Jamie, Rebecka, Robin, jag och Katie! (inte min bild)
 

Katie, Jamie och jag! <33
 

Jag och Rebecka i Christinas bil, vi satt där med air condition och typ sov^^,


Våra konsertbiljetter! Eftersom vi hade köpt biljetterna över internet från
Sverige så kunde vi inte få hem dom, utan vi behövde hämta ut dom där
istället, men sen fick vi reda på att det kunde vi inte göra förrän dörrarna
öppnades och aldrig i livet att vi tänkte stå och fumla med att få biljetter
medan alla andra som vart bakom oss i kön springer in och tar våra platser!!
Så vi köpte biljetter av någon tjej som gick och sålde för 20 dollar styck! ^^,
 

And we came front row, precis framför Tom! Jag, Rebecka och Katie! (Katies bild)
 
De tre söta tjejerna vi även träffat på TRL som stod bakom oss <3
 
Nu ser ni kanske hur låg scenen var och hur nära man var, asball!
 

Ett foto från Starland Ballroom, jag har gjort pilar om vart vi är, kanske
är ganska svårt att missa ändå pga vår Sverigeflagga, men ändå! ^^,
 

Mina och Rebeckas konsertbilder (blev vääldigt många på Tom eftersom
vi stod precis framför honom men aja! Och dom ligger även i hel o-ordning,
den typ 4e sista bilden, när Gustav går upp för trappan, det är egentligen
den första bilden, men jaja ni får se bilderna nu i varje fall:
                                 


Våra favoritbilder på varje bandmedlem:

Georg
 

Tom
 

Bill 
 

Gustav (bara för han kollade rätt in i vår kamera)
 


Några av våra videos:

en bit av 1000 oceans, så fint när Bill går och sjunger till Tom!
(Tryck watch in high quality på youtube)
 

Slutet av Don't jump! Toms orgasm på gitarren, haha!
(Tryck watch in high quality på youtube)


Hela Black! Min absoluta favorit, jag blev så glad när de började spela den!
Lyssna i slutet av låten när Bill sjunger "come on, come oooon" och sen kör
Tom igång elgitarren, då hör man mig ba: "COME ON, COME OOON, wohooo
go tooom!" Haha :P (Tryck watch in high quality på youtube)


Hela Durch den monsun! (Tryck watch in high quality på youtube)


Hela Rescue me! (Tryck watch in high quality på youtube)


Slutet av Live every second! (Tryck watch in high quality på youtube)



Lite bilder på mig från spelningen som
Ida hittade på någon TH-blogg!
(Jag har ringat in mig själv lite slarvigt så ni förstår vart jag är, haha ^^)
 
 

Den här var bäst för Bill sjöng till mig där, jag kommer verkligen ihåg det
och att han höll upp handen, så kul att någon fota och att Ida hittade den!
 

Jag och Rebecka under konserten, sjuukt svettigt! (vår egen bild)
 
Jag med ett tjejgäng som satt före oss i kön, schyssta tjejer =)
 

Jag på tågstationen i New Jersey Penn station efter vi fått skjuts
av Katie och hennes föräldrar från Starland Ballroom! =)
 
Jag och Tokio Hotels chaufför, Mansfield i bilen han nyss släppt av TH från!
 

Bill och Toms säten, otroligt intressant va? haha
 

När vi är påväg till Grand central för att ta tåget hem till Stamford så möts
vi av flera tusen människor som sitter, mitt i New York och köar till något!
Vi var bara tvungna att gå fram och fråga vad det var till, och en tjej som
köade med sin mamma (svårt att utse vem som var största fanet^^) sa
"THE JONAS BROTHERS, come and join us in the line, they're having a
free concert tomorrow and the first 5000 is allowed to see them!!" Haha,
aldrig i liivet att vi skulle sätta oss och köa efter vår natt,morgon,dag,kväll
varit, sen är ingen av oss förtjusta i Jonas brothers heller, så vi gick vidare!
 

Jag på tåget påvägen hem, jag somnade som en stock, Rebecka väcker
mig och jag fattade inte ens vart jag var eller någonting, sådär förvirrande!
 


Vi var som sagt hemma vid 4-tiden och somnade då som stockar! =) Ikväll blir det en hemmakväll för mig förresten, så nu ska jag ta lite paus från datorn, men vi hörs sen! Puuss!

Rökförbud

Hej folks, nu är jag hemma igen! Jag och syrran gick i lite affärer, testade så sjuukt fina klänningar och hon köpte ett par asballa, svarta kostymshorts! Jag kom nyss hem till något hemskt, ett brev från min läkare om att jag inte får röka 2 veckor innan operationen och inte på en hel vecka efter oprationen heller, nackdelen är ju att det är bara 6 dagar kvar tills operationen är så det blir inga två veckor för mig, men jag ringde in till dem och frågade och det verkade lugnt om jag slutar nu i varje fall.. Men herregud, jag är en rökare och får nu inte röka på två veckor! Hur faan ska jag klara mig? Gud vad hemskt, nu inser man verkligen hur beroende man är, men jag ska klara det!!

Nu ska jag fixa in bilderna till inlägget 7e augusti från New York, publicerar det nog om ett par timmar som mest, puss! =)

Hos Sandra!

Hej läsare! Jag tog bussen som gick 23.30 igår och åkte hela vägen hem till min jobbarkompis Sandra, andra sidan stan! Men jag behövde henne, vi satt uppe och åt nattmat och pratade en massa tills halv fyra då vi somnade! =) Nu ska jag in till stan och träffa storasyster, ikväll får jag se vad som händer!

Ha en bra dag, Pussar! :*

Skitdag!

Det här har varit en dålig dag, en dag med konflikter och dåligt självförtroende mixat. Vad blir det tror ni? Onödigt dramatiska bråk med tårar och massa tjaffs. På det har jag ätit massa godis (tröstätit) istället för middag, smart!

Usch, nu vill jag bara gömma mig under täcket, helst av allt vill jag nog åka hem till Sandra, min Sandra! Men det går inte för det tar minst en timme men jag funderar ändå på det för jag behöver henne, för att inte tala om min Bonnie...! Hatar denna eviga saknaden..

Thank you God för my sisters and my brother anyways! Vet inte vad jag skulle göra utan er! Erik, Amanda och Viran! Nu ska jag sluta småsnacka och gå ifrån datorn, bäst så! Tack för ni finns, ni som läser och bryr er ♥


Jag har skrivit klart New York 7 augusti men fixar in bilderna och lägger ut allt imorgon, orkar inte riktigt nu och sen finns ju allt på min bilddagbok också så ni kan/har säkert läst om det där!

Ny dag, nya tag!

Idag vaknade jag upp vid 10-tiden, drog ut och sprang och nu är systeryster här! =) Amanda har ju flyttat ihop med sin pojkvän så det är inte ofta vi ses nu mer, men imorgon blir det heldag, bara hon och jag! =) Nu ska jag springa ner och vara mer social, men ikväll kommer mer från New York-resan! Jag vet att de flesta av er redan läst det på min bilddagbok men jag vill i varje fall att det ska ligga ute här! =)

Förresten, läs mitt förra inlägg och hjälp mig med bootsen, vilka ska jag behålla?! Funderar helt ärligt på båda två! ^^, Det finns bilder på båda två så snälla hjälp mig! Ha en bra dag hörrni, så hörs vi ikväll! =) Puss!


Några bilder på mig och syrran från när vi var med Anna i Dublin!
 
 
 
 

Nya boots!

Förlåt för sämst uppdatering idag, jag var ju på möte (jobbet) vid 12, sen shoppade jag lite med Sandra och så lunchade vi (sushi, love!!) och sen jobbade jag 16-21.20 (skulle bara jobbat till 20.00 men en som skulle stängt var sjuk) sen efter jobbet så körde jag och Sandra en after work och drog till ett sunkhak i Gamla stan (fett nice) och drack vin! Haha, så jäkla nice, Sandra hade glömt sitt leg hemma, hon är 25, men killen i baren sa så fort vi kom in "man ser att du är äldre" och tittade på mig, HAHA! Jag är 19, sex år yngre! Men Sandra hittade ett bibliotekskort där det stod hennes personnummer på så till slut gick han med på det! ^^

Vi satt där i ca 2 timmar och snackade skit så började några med karaoke och shit, vi vägrade! Där satt vi och jag hade mjukiskläder, rufsig toffs med en fettig lugg och skulle dricka 1 glas vin, SÅ otaggad på att bjuda på mig själv offentligt! :P Så jag kom i varje fall hem alldelles nyss, så New York 7e augusti kommer imorgon istället! Förresten, jag har köpt två svarta boots idag (LOVE) men jag borde bestämma mig för ett par, båda är från Skopunkten och kostade bara 399 kr/st. men köpte man 2 par skor så fick man det ena för 50% mindre, så det blev 598 kr för båda två, ingenting! Här är dom i alla fall, vilka tycker ni är snyggast? I need help to choose! 

  




Förutom bootsen så köpte jag läppglans (alltid), en ny sminkväska då min förra gått sönder (dragkedjan), en tunika och flera par legins (snyggt till boots!) Det var allt för idag, men vi höres igen imorgon! Puss och svejs!

Onsdag

Godorgon =)
Snön ligger kvar som ett tjockt täcke, det är jättefint men jag hatar att det kommer smälta bort till jul och nyår! Om snön bara hade kunnat vänta i 3-4 veckor till med att komma ner så hade det varit perfekt! Menmen, antar att vi måste vara glada att vi ens får nån snö nu mer med tanke på den globala uppvärmningen, skrämmande..

Idag då, jag ska på ett möte på jobbet klockan 12-13.00, sen ska jag luncha på stan med Sandra och börja julhandlingen litegrann, sen klockan 16.00 börjar jag jobbet, ett kort pass till 20.00! Men detta gör så jag inte är hemma förrän 21 ikväll, men jag har lagt ut 3-4 augusti i New York + 5-6 augusti i New York, så läs gärna igenom och kommentera dem, så kommer 7e augusti i New York sent ikväll! =)

Nu måste jag börja min styrketräning om jag ska hinna innan jag ska börja fixa mig, pusspuss!

New York, 5-6/8 2008

5 augusti
Vi vaknade upp tidigt idag, redan vid 7-tiden eftersom idag skulle första TRL-inspelningen börja redan klockan 9.30! Förstår ni nu vad jag menar med att början av vår New York-tid blev en Tokio Hotel-resa? Det enda vi hade planerat in var att gå på deras spelning i New Jersey den 7e augusti, nu var vi på TRL med dom både måndag och tisdag också! Men det var sjukt kul att vara där så det var bara lugnt för oss, plus att Time Square (där TRL spelades in) låg mitt i smeten så vi kunde bara dra iväg och shoppa och så direkt efter showerna! =)

Jaja, vi fick skjuts till tågstationen som vanligt och åkte in och mötte upp alla för att gå på showen idag igen, vi fixade in fyra stycken av våra kompisar som inte hade biljetter också! När vi kom in så satte dom oss tillsammans med våra kompisar högst upp i ett hörn, jag blev skitsne och ville sitta längst fram och synas! Efter ett par minuter flyttade dom ner mig och Rebecka till dom bästa platserna, där man syntes hela tiden!^^ Det är hemskt men sant att de sätter de fula fansen uppe i hörnen så dom inte syns och dom snygga där kamerorna filmar, de ansåg tydligen att våra kompisar var fula eller att dom var för galna (förstår dom nu!!)!

Tillslut fick vi i varje fall ner tjejerna till oss efter lite tjat! Det var Magna och Marsha (de två mörkhyade tvillingarna) men sen när Tokio Hotel kom ut så skrek de, verkligen VRÅLADE och skakade, jag och Rebecka satt bredvid, jätteförvånade och klappade händerna lite lugnt bara, de blev förflyttade till hörnet på en gång! Vi visste inte att dom var så galna, men det fick vi bekräftat.. Showen var jättebra idag också, men jag blev irriterad på hur mycket Bill och Tom (tvillingarna) hackade på Georg (basisten). Även om det bara var "på skämt" så sa dom hela tiden hur ful och tjock han är, hur mycket onyttig mat han äter, att han stinker och bla bla. Tillslut sa programledaren: "I don't like when you pick on this guy!" Alla började jubla, även jag och Rebecka och vi satt precis bakom Tokio Hotel och Bill vände sig hastigt om och tittade rakt på mig, med blicken som sa typ "blev ni sura?!" Jag hann inte svara med nån blick utan slutade bara jubla, jag blev ju irriterad men Bill verkade tro att ingen förstod att det var på skoj.

Jaja, efter showen så drog vi till Mcdonalds och käkade lunch med några tjejer och gick sedan tillbaka för att gå på den andra showen som började 13 och slutade 16.00. Men när vi kom dit och visade upp våra biljetter så sa hon att vi varit där för många ggr och att det räckte för oss nu?! Jag blev skitsne, vi hade ju fått biljetter, då måste man ju få gå på showen också, sen förstod jag att alla dessa shower gick ju inte på rad, utan det var en show per dag som visades på TV och det skulle inte se bra ut om man såg att publiken satt med samma kläder på sig, det ska ju se ut som det var nya dagar hela tiden, därför bytte programledarna och Tokio Hotel hela tiden kläder mellan varje show.

De sa att man kunde stå utanför istället och skrika och så kom de kanske ut, aldrig i livet! Okej att vara på showen och se TRL, men aldrig stå utanför och trängas, why? Så vi drog runt i New York istället med en tjej som hette Katie, världens gulligaste, hon var 19 som vi och var från Kanada. Hon var även inte så jättestort fan, precis som vi också, vi är ju fans men inte galna fans och ingen av oss kände nåt behov av att stå där utanför för att vänta på dom. Vi gick runt lite i New York city, sen gick vi förbi deras hotell för att låna den offentliga toaletten, när vi kom ut så stod det massa fans som vi träffat på TRL vid hotellet, antagligen skulle Tokio Hotel komma snart, vi stod kvar där ett tag och snackade lite, men helt plötsligt så vart alla tjejer vi träffat helt galna! De tog av sig till BH och började hoppa runt och skrika på killarna, så sjukt pinsamt,. Jag och Rebecka stod på andra sidan av hotellet med Katie och några andra tjejer som inte heller var "galna".

Jag och Rebecka gick ganska fort, varför skulle vi stå där och hänga? Vi hade ju ändå en tid att passa, vi skulle på middag hos en annan familj som Rebecka kände härifrån New York, The Olsens! (jag kommer alltid skriva The Olsens när jag syftar på föräldrarna i familjen för jag kommer inte ihåg deras namn:P), De hade en son i familjen också, Andy (ohlalaa, Rebeckas guy ju;D). Vi blev hämtade av dom på tågstationen och åkte dit på middag, det var jättetrevligt! Så himla pinsamt bara när jag skulle dricka vatten, så missade jag munnen (fråga mig inte hur fan jag lyckades :P) och allt hamnade i knät, som tur var så såg bara Rebecka och hon börjar asgarva, såklart gör jag det också och vi börjar prata svenska med varandra, hon säger att jag måste säga vad som hände så dom fattar att vi inte skrattar åt dom på nåt sätt, men jag vågade inte. Detta bildade världens mest pinsamma stämning, men det var trevligt ändå! :P

Efter middagen åkte vi på bio med Andy med hans bil, han bjöd oss och vi såg The dark Knight med Heath Ledger (</3), den hade inte kommit till Sverige då, så det var coolt att se den där! =) Förresten, shite vad annorlunda det är på bios där jämfört med Sveriges! För det första så föll stolsryggarna automatiskt bak när man satte sig, så man satt sjukt bekvämt, sen hade de världens airkondition så jag satt där med Sverigeflaggan som täcke och huttrade! Sen det värsta, herregud vad de har högt ljud i USA, jag och Rebecka fick hålla för öronen för det var så otroligt högt ljud, men Andy fattade inte vad vi menade, haha! Jaja, efter bion så ville han att vi skulle med på en fest, men jag höll på att somna redan under bion så vi bad honom bara skjutsa hem oss, när vi kom hem så däckade vi på en gång!

6e augusti
Idag vart det en riktig hemmadag, vi som hade planerat att åka in till stan och shoppa! Men vi hade pendlat in och från New York båda dagarna vi vart där och vi fick båda mens denna dag, Rebecka mådde inte alls bra och vi var så himla trötta. Så idag vart det en hemmaslappdag! Christian kom hem idag också, den andra sonen i familjen (familjen bestod av Ann-Marie, Hans (pappan, från Österrike), Christian (18 år) och Nick (16 år, tror jag). Han hade varit på nåt läger tror jag, och idag var hans födelsedag så när han kom hem så firade vi hans födelsedag på kvällen med tårta och presenter! =) Så synd om honom bara, han fyllde lixom 18, det är ingenting i USA, här så får man göra typ allt förutom att gå på systemet!

Jaja, det var en skön dag/kväll och imorgon skulle vi upp fyra på morgonen för att åka till New Jersey Penn station, vi skulle bli hämtade av Katie (den kanadensiska tjejen) och hennes föräldrar så skulle vi få skjuts till arenan. Vi hade bestämt mötesplats med dem vid deras hotell Hilton klockan 7.00, det vart väldigt tidigt men vi kände att hellre det än att åka kommunalt, aldrig hitta plus att det skulle kosta ca 30 dollar minst!

Jag på tågstationen (jag blev känd för mina bodys bland alla TH-fans,
kändes som jag hade på mig dom med min svarta kjol hela tiden^^)!

 

Jag och Rebecka på tåget, påväg mot TRL!
 

Rebecka med några andra i kön, alla satt och gjorde skyltar, utom vi! ^^
 

Tokio Hotel på TRL day 2
 
Två printscreenade bilder på mig och Rebecka från TRL, day 2:

Jag och Rebecka (jag i blåa bodyn och Rebecka bredvid mig) och Tokio
Hotel som går bredvid oss, de skulle gå till fönstret och vinka till fansen!
 

Printscreenade bilder på mig och Rebecka, gjord av
Ida!
 

Några tjejer vi käkade på donken med! =)
 

HAHA! Jag satt och fotade deras drickmuggar, för deras large var så otroligt
BIG, så kom tjejen på bilden och frågade varför jag fotade, så förklarade jag
och hon ba: "mwahah, this is what I call large!" så höll hon fram colan så fota
jag, haha!
 

Jag och Rebecka på donken! =)
 

Fansen utanför TRL som tänkte vänta tills Tokio Hotel kom ut, inte vi mao!
 

New York city! <3
 
 
 

Vi hade lite tråkigt på hotelltoan så jag började fota lite! ^^
 
 
 
 

Katie! <3 Goood, I miss you!
 

Några av fansen utanför hotellet som flippa ur, vi drog ganska snabbt!
 

Hemma hos The Olsens på middag, fadern i huset! =)
 

Andy!
 

Middagen, jag knarkade brödet!^^
 


6 augusti:

Slappdag, vår stökiga nedervåning och hunden Lucy! =)
 

Sjukt nyttig frulle! :P
 

Lite fler bilder på huset, här har ni verandan!  
 

vårt badrum på nedervåningen! =)
 

Vår lilla egna uteterass =)
 

Rökpaus på vår uteterass!
 

Rebecka gjorde mig sällskap!<3
 

Ann-Marie och Hans! Världens snällaste! :)
 

Verandan såg ut såhär!
 

Rebecka passade på att ge presenter till, inte bara Christian som fyllde år
utan till hela familjen! Det var presenter från hela hennes familj som känner
dem sen 2 år tillbaka (rätta mig Rebecka?) Jaja, nåt sånt i varje fall! ^^,
 

Alla fick bland annat en varsin sån här, Absolut svensk-tröja! :D
 

Lucy hjälpte Ann-Marie att öppna paket! =) Läskigt öga hon fick av blixten! :O
 

Födelsedagstårtan, grattis Christian 18 år! =)
 


Pjuh, nu måste jag sova, men jag ska försöka hinna lägga ut 7e augusti imorgon!
Den dagen får nog ett eget inlägg eftersom det är konsertdagen - ganska mkt pics!

Puss sov gott!

New York, 3-4/8 2008

3e augusti!
Rebecka och hennes pappa hämtade upp mig i Mörby centrum, därifrån fick vi skjuts av Rebeckas pappa till Arlanda flygplats! =) Shite, vad nervösa vi var! Första gången vi reste tillsammans, och (förutom Indien) min första gång utanför Europa!! Flygresan dit gick bra i varje fall och när vi kom fram så tog vi en flygbuss in till New York city! Det var så skönt att Rebeckahade varit i New York förut, så hon hittade! Vi tog ett tåg till Stamford station Grand Central (New Yorks centralstation) och där blev vi hämtade av Ann-Marie (mamman i familjen som vi bodde hos)! Allting var så himla amerikanskt, nästan alla hade såna där stora bilar, staden var sådär gullig och amerikansk, haha det är så svårt att förklara, visar på bilderna sedan!

När vi kom fram till deras hus så fick vi hela nedervåningen i huset för oss själva! Det var en asstor bäddsoffa som vi två delade på, en dator, en jättestor TV, eget badrum, egen kyl osv. Värsta mysigt!! (Ni får se bilder på det längre ner). På kvällen åt vi middag med familjen (så himla trevliga) och satt och pratade i flera timmar. Vi gick dock och la oss relativt tidigt då vi flygit hela dagen, plus att vi skulle upp vid 8-9-tiden dagen efter eftersom vi skulle vara på TRL klockan 13.00!

4e augusti!
Dagen efter vaknade vi runt 9-tiden, jättenervösa över att någonting skulle gå fel! Vi fick i varje fall skjuts av Ann-Marie till Stamford station där vi tog tåget in till New York, därifrån gick vi till Time Square, där TRL spelades in! Där satt det ett 30-tal fans och gjorde enorma skyltar och hade "TOKIO HOTEL" skrivet över kropparna, vissa hade till och med klisterlappar på sig, med deras logga på! Vi tittade lite förundrande på dem, innan vi förklarade att vi var från Sverige och skulle gå på showen! Alla blev jätteavundsjuka, då nästan ingen av dom hade biljetter, de skulle bara stå utanför och hoppa och skrika(?), den som hade snyggaste postern vann en M&G med Tokio Hotel efter konserten i New Jersey! De hade verkligen lagt ner sin själ i att göra dom där skyltarna!

Helt ärligt så orkar jag inte skriva om allting om den här dagen, så jag kopierar hela texten som jag skrev och la ut på bilddagboken när vi var i New York när vi kommit hem igen på kvällen den 4e augusti: 



H.E.R.R.E.G.U.D
TRL var helt stort kul..! Jag tar det fran borjan, jag och Rebecka kom till TRL vid elva pa morgonen for att kolla laget, da var det nagra galna fans dar som vi snacka lite med, sen gick vi ivag och shoppade lite och kom tillbaka en kvart innan inslappet (1 pm) Det kommer fram en tjej som jobbade pa TRL till oss och fragar vart vi ar ifran, jag ba Sverige! Hon ba: okej vill du stalla en fraga till Tokio Hotel under showen? Jag ba: YES, fuck yeaah! :D Det var typ internationella fansen som skulle fa fraga, sa det var jag och sex stycken till! Rebecka stod i kon med dom andra fansen vi traffat och jag fick ga in i studion meden ryska, italienare, canadensare, maltes och typ colombianska. Jag fick fragan; "What is your favourite song to performe live and why?"

Dom slappte in oss sex i studion, det var sa jaavla sweet for massa fans vantade utanfor dorrne och TRL-tjejen ba tog tag i mig och ba: "Come here, you're going in with me!" Nar jag kom in fick jag sitta pa en bank och ova in min fraga, helt plotsligt kmr hela Tokio Hotel in! De tittar ner pa oss och ba: hey girls! :) Alla fyra stod darinne och skamtade och skrattade typ i 20 minuter och vi satt lixom en halvmeter ifran som 7 idioter, ingen fatta ju tyska! Sen fick dom ivf satta sig pa miniscenen precis bredvid oss och TRL-killen ba: "Matilda, you will sit over here and you're out first with your question, we will reherse now!" HAHA, sa gick jag forbi dom nar dom satt pa scenen och precis nar jag var nedanfor dom, sa sa han det dar med att jag ska borja med min fraga, sa  sager jag hogt for mig själv "oh dear god, I will shit my pants!!" ofta det inte ar typiskt mig!

Aja, jag satte mig pa en av bankarna vid sidan av scenen, bredvid en av  TRLs programledare! Hon log mot mig och sa: what a lovely dress!! are you nervous?? Jag ba thaank you and YES!! jag verkligen skakade sa mkt att jag inte ens kunde skriva mitt namn pa pappret, typ. Jag var radd for att saga nagonting fel sa vi skulle behova gora om flera ggr om och att alla pa TRL skulle bli asirriterade pa mig! Aja, sen sa hon ba: "noo be okay, it will only be 2 million americans who will watch this on thursday!" THANX!X( Sen gick hon ivag så jag satt dar helt sjalv, sa kanner jag i ogonvran hur nan fran scenen tittar pa mig, sa jag kollar upp och ser hur Bill sitter och ler jattestort och tittar rakt in i ogonen pa mig, jag fatta inte riktigt varfor har gjorde det men jag log tillbaka, sen nar han sag att jag sag tillbaka sa kollade han direkt ner lite generat och slutade le!

Sen iaf skulle vi ova, sa programledarkillen (ni vet han som holl i TRL senast TH var dar? SA coolt att sta bredvid honom!^^)  ba: I'm standing here with Matilda, Matilda where you from? Jag ba: Sweden:) Bill och Tom ba ooh och hojde ogonbrynen! Sen han ba: you went all the way to New York city from Sweden? Jag ba yes of course! Kom pa efterat att han antagligen menaden att jag akt hela vagen fran Sverige bara for att se Tokio Hotel pa TRL, sa var det ju inte men ah strunt samma! Sen han ba: do you have a question for tokio hotel? Jag ba: Yes, what is your favourite song to performe live and why? (Jag kollade endast pa bill eftersom det stod pa mitt papper att fragan var riktad till Bill) Bill sa massa saker, typ Scream sen borja han prata om nan annan lat, arligt talat sa lyssnade jag inte, jag kom pa mig sjalv att jag stod och kollade ut genom fonstret och tankte pa annat, haha why?! Sen i slutet sa han i varje fall: Don't Jump and By your side! Jag tankte da att jag maste saga nanting sa det verkar som jag horde allt han sa, sa jag ba: ooh those are great songs och log, da log han jattestort och ba: oh thank you!

Sa satte jag mig ner igen! sen var det dom andra tjejernas tur och vi blev typ som en liten grupp tillsammans for vi var alla fett nervosa! Efter vi repeterat klart sa gick Tokio Hotel ur studion, da kom alla andra som skulle sitta i publiken in och Rebecka ba: JAG SKA DODA DIG! Vara kompisar vi traffade dar som hon var i kon utanfor studion med da, sa hela tiden "your friend is probably in the studio with Tokio Hotel right now" rebecka ba I KNOW! Haha, hon som alskar Gustav (trummisen i Tokio Hotel) sa mycket!! Sen vart det showtime efter ca en kvart, da kom TH in sen igen och blev intervjuade och det var massa saker, sen var det min tur att stalla fragan, da vart jag sa nervos, visste inte vart jag skulle ta vagen! Nu var det lixom sandning! 

Det varsta var att preciis innan kamerorna vande sig mot mig och programledaren sa viskar han "what was your name again?!" Jag ba: "Matilda!!" och preciis efter det sa vande sig kamerorna mot oss och jag holl pa att skita ner mig av nervositet, sa saklart sa jag min fraga fel! Jag ba: "what is your favourite song to performe live and... yea.." fansen bakom mig borja typ garva lite :$ Da sa Bill Scream och Tom ba: yeah, and raise your hands! Da fastnade mina tankar HELT pa annat (igen) sa nar programledaren ba: Do you like those songs live? Ja ba: eh, what's my favourite song?? Han ba: Do you like those songs live? Jag ba vande mig mot Bill och Tom och ba: oh yeah their great, Raise your hands, I love it! 

Sen kom David Jost in och langa varsta florten till Rebecka, det var sa sjukt hur tydligt det var! Det hande bara helt out of the blue, helt plotsligt kom han in och blinkade med ena ogat till Rebecka, vi bada titta pa varandra typ som "vad hande?!", David Jost är typ Tokio Hotels manager tror jag.. Jag hade forresten Sverigeflaggan i knat under andra halvan av showen och den kmr synas, maste ju visa att svenskar varit pa TRL! I slutet av showen så upptradde Tokio Hotel med låten Monsoon, jag hamnade pa typ tredje raden men precis framfor bill och alla var sa korta att jag stod bra dar! Rebecka daremot, hon hamnade langst fram fast pa andra sidan, sa jag slangde over sverigeflaggan till henne istället!

Rebecka fick tydligen aven massa blickar fran basisten i bandet, Georg! Haha, jag skrek ingenting pa hela deras upptradande, alla andra gjorde det men inte jag! Jag alskar Monsoon och ville mer njuta av min forsta gang som jag fick hora den live (har bara hort den tyska versionen live forut) Sen mitt under Monsoon nar det var typ gitarrsolo sa stannade hans blick pa mig fett lange, han log inte eller nanting men han bara tittade, alla tjejer omkring mig hoppade och skrek medans jag stod dar imitten med armarna i kors, haha! Sen efter showen sa gick vi ut och shoppade, (New York is the SHIT!) sen at vi middag pa stan och motte upp nagra tjejer som vi traffa pa TRL!

Vi foljde med dom, de skulle ta en svang forbi Tokio Hotels hotell! En av tjejerna sprang in pa hotellet, jag foljde efter henne, min forsta tanke var att stoppa henne, man kan inte bara springa in pa ett hotell sadar, sen sprang hon in i hissen och jag foljde med, de hade 54 vaningar, Hello New York!! Tillslut gick hon med pa att ga ut igen, nar vi gick ut genom dörren sa ser vi ett igenkännande ansikte.. Sean Paul! Rebecka stod och fotade honom lite, jag visste inte riktigt vad jag skulle gora forutom att halsa! Han var trevlig och vi fotade lite pa han och sa, det var HELT ovantat! Sen kande vi att det var nog och borjade rora oss mot Grand central igen for att aka hem, klockan var halv tolv pa natten! Nu nar jag skriver det har sa har vi precis kommit hem och klockan ar halv ett pa natten har sa halv sju hos er :P Imorgon ar det TRL igen fran halv tio till tolv sen ett till fyra..

JAG AR MED PA TRL, det ar fanemig coolt! De sander det har pa torsdag i USA men da ar vi i New Jersey, Starland Ballroom sa Nick (sonen i den har familjen) spelar in det at oss!! :):) Nu ska vi sova for vi ska upp om typ 5 timmar igen :P Men en meter ifran dom i 2 och en halv timme.. och 6 timmar imorgon.. Ah herregud jag kan stirra foralltid! men vi hors imorgon allihopa, nu har jag fanemig skrivkramp och Rebecka vill kolla sin bdb oxa! KRAM!

Btw.. Det var strangt forbjudet med kamera darinne, sa vi har inga egna bilder darinnefran! ;(



Bilder från 3-4 augusti!

Rebecka på Arlanda =)
 

Vi på flyget mot Philadelphia, vi mellanlandade där!
 

Flygplansmat! =)
 

Framme i Philadelphia! Vi åkte nån buss som tog en från flyget in till
själva flygplatsen, där vi skulle hämta våra väskor, checka in dom igen
på en gång och slänga oss på nästa flyg, stress! Vi hade inte bra med tid!
 

Vi hann med flyget i varje fall, det var det minsta flyg jag sett, det
fanns bara 9 rader med fyra platser på varje rad, flyget hade till
och med propellrar för det var så litet, usch så mycket det skaka!
 
 

We're in New York!! Här satt vi på flygbussen påväg in till Central station!
 

Man såg de höga byggnaderna imitten av smeten, där var New York,
shite vad coolt det var att se allting IRL! Jag äääälskar storstäder! :D
 

Höga byggnader! :o
 

Grand central, New York!
 

På tåget påväg till Stamford där vi skulle bli hämtade av Ann-Marie =)
 

Här har ni massa bilder på vår nedervåning:
 
 
 
 
 
 

Rebecka och Ann-Marie efter middagen! =)
 

4e augusti:

Jag åt frukost, bagels^^
 

Jag i stan, påväg mot Time square!
 

Time Square
 

New York city (älskar)!
 

Jag på TRL, när jag ställer en fråga!
 

En bild printscreenad av
Ida! Jag har gjort en röd fyrkant omkring mig!
Detta är under uppträdandet av Monsoon, som ni ser bara stod jag där!^^
Varken sjöng med eller hoppade eller någonting, njöt av låten bara! =)








lna fans
som de flesta andra amerikanarna var, de var lugna och gillade även
musiken och inte bara stalkade bandet, det fanns inte många såna i NY!^^
 

Magna påväg in på hotellet, det var då jag fick springa efter!
 

Sean Paul med Magna, Marsha och Puff! :D MIna och Rebeckas bilder,
men vi orkar inte sätta copyright!
 
 

New York City at night, LOVE!
 

Jag på Stamford station, i väntan på skjuts hem!
 

Sovdags! =)
 



5-6 augusti kommer inom kort! =)

Intro för New York, 3-11/8 2008

Här kommer introduktionen till min och Rebeckas resa
till New York, alltså hur det gick till att vi faktiskt åkte dit!

Den här resan var en av mina mest spontana! Jag och Rebecka (som träffades för första gången i Essen, Tyskland i november 2007, och eftersom vi båda bor i Stockholm så höll vi kontakten) var hemma hos mig och grillade på en liten engångsgrill i början av juli så började vi prata om New York. Rebecka hade varit där fyra gånger tidigare med familjen och de har flera vänner som bor där, och vi hade länge pratat om att åka dit för att shoppa en vecka och ha gratis boende hos någon av Rebeckas och hennes familjs vänner där. Vi gick upp till datorn och kollade flyg och velade lite, sen kände vi bara "vi gör det!" Vi tänkte dra redan i slutet av juli men då var det så dyrt, sen såg vi också att  Tokio Hotel hade en turné i USA i augusti, varför inte pricka in det?

Vi ringde till en av Rebeckas vänner, en familj som bodde i en mysig villa i Stamford, ca 30 minuter utanför New York city och de sa att vi var mer än välkomna! Vi såg att Tokio Hotel hade en konsert i New Jersey den 7e augusti, det är ganska nära New York så vi bokade den (konsertbiljetten kosta typ 170 kr var, ingenting!), vi bokade flyg och vi började hoppa runt av glädje, vi skulle till New York! ca 1,5 vecka innan det bar av så börjar ett flertal Tokio Hotel-.fans skriva till mig på bilddagboken, msn osv. och berätta att Tokio Hotel skulle till TRL igen, det skulle vara någon slags "Tokio Hotel hela veckan på TRL" och att vi borde försöka få biljetter!

Vi kände att det var värt ett försök så vi mejlade en varsin gång och sa att vi skulle komma till New York en vecka och att det skulle vara coolt att få gå på TRL en av dagarna! Det gick ett par dagar, sen fick jag tre mejl, vi fick biljetter till alla tre shower som Tokio Hotel skulle medverka på! Jag ringde Rebecka och ba: faaan vad tufft!! Men jag kommer även ihåg att jag efter ett tag kände att det blev lite för mycket Tokio Hotel-resa, vi hade bara en vecka i New York och ville få tid till shopping och se staden också, Rebecka höll med så vi bestämde oss för att gå på den första TRL-showen, den 4e augusti men att avvakta och se om vi inte struntar i dom på tisdagen, den 5e augusti (Det gjorde vi dock inte, vi gick på tisdagen också, det var så jäkla kul att vara på TRL, plus att showerna var så korta att vi hade massa tid i stan innan och efter). Den 3e augusti bar det av, mot New York!

Kvällspromenad!

Hej sötisar! Nu är jag hemma från jobbet, kom hem till grillad kyckling till middag, mmh! Det är så otroligt kallt ute nu, eller hur? Men jag kan ändå inte hjälpa att jag suktas till att gå ut pga den stjärnklara himlen och vit snön ute. Det är så vackert och jaa, man blir helt kär! =) Så därför ska jag och Viran ta en kvällspromenad nu!

När jag kommer hem så kommer New York-resan part 1, hoppas ni är intresserade! =) Puss puss!

Tisdag!

Idag är jag stolt över mig själv, jag var ute och sprang imorse, 6,5 km i snön! Haha, det gick faktiskt bra, höll på att halka 3 ggr bara men jag höll mig uppe! ^^, Idag jobbar jag 16-20, annars har jag inte så mycket mer för mig! Jag tänkte bland annat fixa vidare lite med mina fotoalbum, får se hur det blir med det!

Nu måste jag äta frukost, det blir alltid så sent med det när jag springer innan! Vi hörs senare idag, Pusssspuss!

Paris-bilderna nr 2

Vi tog en taxi för att åka förbi deras hotell en snabbis (trodde vi, ja)
och åkte förbi Eiffeltornet, det lös så otroligt vackert på kvällen! =)

 

Framme vid hotellet
 

Nånstans i högen till vänster stod Madde och Ewe, jag och Emma satt
på trottoaren på andra sidan gatan (det är därifrån jag tar bilden) & chilla!
 

Emma och jag, skapligt roade! ^^
 

Vi var så sjukt fräscha, vi satt och kollade igenom våra bilder från resan
på våra kameror och jag satt och grinskrattade av Emmas sköna humor!
 

Poliser!
 

Svenne-Tillan! ^^ Ser ut som ett typiskt kändisfan på bilden! Jag hade flaggan
över mig för jag hade bränt mig på axlarna av solen, jag gick runt så i Paris^^
 

När vi insåg att dom dragit bakvägen så drog vi ut på stan för att få tag
på en taxi, vilket var omöjligt! Metron hade slutat gå och vi hade iingen
aning om vart vi var, vi kunde inte komma hem igen! Klockan var 2! x(
 

Tillslut vände vi tillbaka till Tokio Hotels hotell, vi bad dem i receptionen
att boka en taxi åt oss, men de sa att det var omöjligt att få tag i en! Då
satte vi oss i ett hörn på andra sidan gatan av hotellet igen, vi kände oss
trygga där då det låg massa fans och sov på gatan (bl a på bilden) och
vakter fanns lite överallt, det fanns så många läskiga killar som förföljde
oss när vi bara vandrade runt i stan att vi kände oss säkrast att sitta här!
 

Jag fick till slut med mig Madde att gå till en hamburger-restaurang, där
köpte vi mat, vatten och kunde kissa (HEAVEN!!) Sen gick vi tillbaka till
vår lodarhörna där Emma och Evelina satt och väntade!
 
 

Jag hittade den här på marken, märkte kort därefter att det tillhörde våra
lodargrannar som somnat på marken, otroligt charmiga människor! ^^,
 

Solen började gå upp! X(
 

Efter Tokio Hotel kommit tillbaka (gasat bakvägen) så började det regna
så vi ställde oss under ett tak bredvid hotellet! Då såg vi en taxi och skrek 
och sprang efter den och fick den! Den taxichauffören vart då min bästis! 
 

Dagen efter, Ewe påväg till flygplatsen!
 

Frukost på flygplatsen!
 
 

Påväg hem från flygplatsen!
 

Trötta, slitna och kunde inte hitta hem till hotellet xD
 

När vi kom hem så gick jag och Emma ut för att köpa hem pizza!
 

Hemmakväll!
 

Sista dagen i Paris! Ute med tuppen för att ta en heldag i Paris!
 
 
 

Hemma igen, gjorde oss iordning för att gå ut och äta middag! =)
 

Vår typ första och enda riktiga måltid på resan, haha!
 

Hemma igen, redo att förkröka, här försöker Emma och Evelina desperat
få upp vinflaskan, ingen av oss var direkt proffisionella vinöppnare! ^^,
 

Jag och Evelina! =)
 

Jag och Madde! <3
 

Jag vid mitt s k rökfönster! ^^,
 

OH yeah girls, shake it now!
 

HAHA, Madde fotade mig och Emma på toaletten! Vi var redan här
så sjukt fulla, vilket kanske förklarar bilden, behövde cencureras!
 

Emma och jag på tågstationen!
 

Emma got turned on! Old guys are the shit, right? ^^,
 

Jag på tåget!
 

Madde och jag! ^^
 

Framme vid baren, redo att supa vidare! ^^ Vi hade skitkul verkligen,
högljuddast var vi oxå, och det fick vi höra ett par ggr under kvällen! :P  
 

Ewe och Madde med våra britter! ;)
 
HAHA, han ser ut som en FISK!
 

Där satt jag på en stol i mitten, helt mobbad! Haha närå, jag sprang ju
mellan borden eftersom det satt irländare, britter och skottar omkring
oss, jag var i himmelriket! Just på bilden satt jag emellan vårt bord med
britterna och bordet bakom, där ett gammal par från Skottland satt, love!
 

Emma, Ewe och en av britterna vid Eiffeltornet!
 

Hemma vid fyra-tiden, efterkäkade! ^^,
 

Hemgång! Packade för utcheckning!
 

Vi åt frukost på någon restaurang som låg bara ett par minuter
gåväg från vårt hotell, det blev biff med pommes, bra frulle! ^^
 

Jag vid eiffeltornet, otroligt vacker, jag bjuder :D ^^
 

Vi hade ju massa spare-time i Paris innan flyget gick så vi åkte
till Eiffeltornet och la oss i en park och softade i solen på gräset!
 

Vårt dreggelobjekt, man that guy could dance!
 

Det där var dock tyvärr inzoomat, såhär långt ifrån satt vi egentligen,
jag har ringat in honom med den svarta fyrkanten ifall ni inte ser han! ^^
 

Så otroligt mysig park!=)
 

Eiffeltornet!
 

På flygplatsen, vårt flyg vart över en timme försenat! x(
 

Tjejerna på flyget, sussade gott!
 
 

Och jag, jag sov dock inte men vilade ögonen och lyssnade på ipoden=)
 


The end! Hope you enjoyed! =)

Paris-bilderna nr 1

Jag på flygbussen, påväg till Arlanda flygplats! =)
 

Jag och Ewe på flyget! =)
 

And we're in Paris!:'D
 

På hotellet, väldigt mysigt!=)
 

Vi gick ut första kvällen för att ta något att dricka bara, ingen alkohol eller
så, vi var helt slut men kände att något måste man ju göra första kvällen!
 

På baren!
 

Dagen efter, fredagen den 20e juni! Shoppingtime!
 

Frukost på Mcdonalds! :P 
 

Ett av shoppingcentrumen! Helloo Paris!
 

Arenan! =) Parc des Princes!
 

Tokio Hotels trunks!
 

Fansen som köade!
 

Evelina och jag! =)
 

Vi satte oss på en bänk på andra sidan och började sen prata lite med TH's crew!
 

Hela dagen gick vi, här har ni Champs-Elysee!
 

Fotokrig på kvällen, det blev förövrigt en hemmakväll!
 

21a juni, showtime! Evelina och Emma studsar ner för trappan! =)
 

Lunch! =)
 

I parken vid arenan, vi chillade!
 


Franskarna vi snackade med, HAHA ni ser killen med svart hår till vänster
om Madde? Han blev så exalterad när hans kompis ville fota han, Madde
och Emma så han sprang och satte sig emellan dem, han flög fram så fort
för att fånga platsen emellan dem att han föll rakt baklänges på rygg med
benen upp i luften, och för att stoppa fallet råkade han grabba tag i Emmas
ena bröst! Haha, jag skrattade så jag grät, det gjorde verkligen dagen, haha!
 

Mirre och hennes kompisar! =) Vi mötte upp dem på Mcdonalds!
 

Sweden rox!
 

Äntligen inne, men fyfaan vad varmt det var! x(
 

Madde och Ewe kämpade på i solen *tre timmar kvar, tre timmar kvar!!*
 

Tillslut gick vi in och satte oss på golvet, det var föör varmt!
 


Ja, som ni ser så gallskrek alla konstant från att de blev insläppta (ca 3 timmar
innan showen ens började) tills de skulle ut igen, då allting var slut! Aj, mina öron!
 

Dessa tjejer hade jag kunnat SKJUTA! De stod där nere och försökte få
igång vågen och försökte tagga upp publiken! Who he hell do you think
you are?! Åh, jag var så irriterad när jag satt där att jag hade kunnat döda!!
 

Förbandet, dom typ sög!
 

Jag och Emma var in princip 2 pölar nu av svett!
 

Swedeeeeeeeeeeen!
 


Ewe slog till mig och pekade bakåt, ca 5-7 meter över oss stod Mirre
och hennes polare, haha vad är oddsen! =) Vi såg, på tal om det, så
himla många Sverigeflaggor, minst fyra stycken! + massa andra länders!
 


So it begun! :D
 


Cool scen va? Helt sjukt! Liebe die sekunde!
 

Gjorde bara copyright på mina bättre bilder, här kommer några av dem:
 
 
 
 


Under Wir sterben niemaus så höll alla upp ett papper med ett svart hjärta
på, så coolt att det verkligen funkade, ser ni hur många som gjorde det??  
 

Bill pratar!
 

En av mina videos:

Geh! Jag och Emma satte oss ner och gungade till låten! =)
 

Tryck HÄR för att se den coolaste trailern/sammanfattningen av hela konserten, så förstår ni som inte var där lite mer i varje fall av hur ball den här konserten var!

Paris, 19-24/6 2008

I januari/februari 2008 så pratade jag och Madde i telefon i timmar om att vi ville åka till Paris! Bland annat för det verkar vara en grymt cool stad och det skulle vara grymt att köra en weekend där på sommaren. Sen såg vi också att Tokio Hotel skulle ha deras dittills största open air konsert för 40.000 åskådare den 21 juni i arenan Parc des Princes. Jag och Madde träffades för första gången i Essen, november 2007. Så vi började planera och bokade tillslut resan, det blev jag, Madde, Ewe och Emma (alla tre bor i Skåne och är nära vänner sen lång tid tillbaka, träffade dom alla tre i Essen, alltså).

Den 19e juni bar det av, jag mötte upp tjejerna på Arlanda och 18.00 på kvällen bar det av, mot Paris!:'D Vi landade vid nio-tiden på Orlys flygplats, då ösregnade det så vi sprang ut och haffade första bästa taxi mot vårat hotell! Det var faktiskt väldigt mysigt och väldigt centralt! =) Vi tog det väldigt lugnt första kvällen, vi gick till en bar och tog något att dricka och snackade lite sen var det dags för att sova! =)

Den 20e juni, fredag, dagen innan showtime! Vi gick och åt frukost på Mcdonalds sen bar det av mot en upptäckningsfärd i Paris! Vi gick till massa stora shoppingcenter, vid ett av dom träffade vi bland annat Mirre (vi hade bestämt en mötesplats över sms) och snackade lite skit, sen vandrade vi runt vid Champs-Elysee! älskar att gå runt vid byggnader, ställen som man ofta ser på TV, coolt att se det i verkligheten! Vi tog även en sväng förbi arenan, var ju tvungna att checka ut den! När vi kommer dit så möts vi av alla Tokio Hotels stora trunks som innehåller alla delar till scenen osv. På baksidan satt det en mängd av fans som var beredda att springa fram till ingången för att få sätta sig och köa. Det var ett flertal vakter och fansen såg svarta och svåra ut (sorry), jag menar inget illa men det var som en svart hög, när vi kom dit (Madde, jag och Evelina är alla blonda och Emma brunhårig) och vi blev verkligen uttittade, inte på ett välkomnande sätt heller.

Vi gick därifrån, tillbaka till framsidan och började prata lite med dom som jobbade där, jag och Emma hade tråkigt så vi började dra igång en lögn och frågade vilka som skulle ha konsert och om de var bra. Vi pratade även med crew-människorna och spelade lika dumma, dom köper det ju! När vi tråkat oss klart där så gick vi vidare till en uteservering för att äta lunch, det blev pasta carbonara! =) Vi måste ha vandrat mil denna dag, så kvällen vart lugn denna med, vi hade lite fotokrig på hotellet och chillade framför TVn!

Den 21a juni, lördag, showtime! Idag gick vi upp relativt tidigt för att fixa oss och ta oss ut i god tid, för att ta vara på tiden vi hade i Paris! Vi åkte runt lite i stan och kollade innan vi begav oss till arenan! När vi kom dit så var det mils kö till alla ingångar som fanns (och det var en del!!) och eftersom vi hade sittplatser så kände vi inget behov av att stå där och trängas. Vi gick istället och satte oss i en park och chillade, även den var full av fans! Vi började prata med några franska människor, bara 1 av de var fans, resten var bara kompisar till henne och gjorde henne sällskap! =)

De var jättegulliga och tjejen berättade var Tokio Hotel bodde på för hotell och vart Mcdonalds låg, de ledde oss till och med dit, vi behövde ju mat innan konserten började! På väg dit ringer Mirre mig för att se vart vi var och se om vi kunde mötas upp innan showtime! Vi mötte henne och hennes polare vid donken och käkade lite, sen var det dags att bege sig mot arenan! Väl inne sprang vi in av glädje för arenan var så jääkla cool! Kändes så coolt att vi var där på en sån ball arena! Den glädjen varade dock inte länge när vi insåg att vi skulle behöva sitta där inne i 3 timmar innan showen började och solen STEKTE på oss. Vi satt där och typ smälte bort medan alla andra fans omkring oss (bokstavligt talat) skrek hela dessa tre timmar!

Tillslut gick vi in och satte oss på golvet (där man kunde köpa tröjor med Tokio Hotel-tryck på, popcorn och dricka) och svalkade oss lite! När vi kommer ut igen är det fortfarande lika vilt, då har även fyra-fem tjejer (tyska, tror jag) som hade ståplats, ställt sig längst bak där det inte stod några fans och började starta vågen. Det var faktiskt sjukt coolt när hela Parc des Princes körde vågen, arenan är ju oval så det gick ju runt runt! Men dessa tjejer var också så SJUKT irriterande, de stod och skrek nånting och så skulle alla svara, typ som "andra sidan är ni klara, jajamensan fattas bara" fast ännu värre och 103598213053 gånger om! Tillslut ställer sig Emma upp och vrålar "MEEEN HÅLL KÄFTEN!!" Alla omkring oss tystnade och vände sig mot oss, alla förväntade sig att Emma skulle skämmigt sätta sig ner igen, istället tar hon händerna på höfterna och skriker "JA, JAG SA DET!" HAHA, jag skrattade så jag grät! Inte för att någon fatta vad hon sa men Emma är grym, så är det bara! =)

Konserten startade vid nio, det var den coolaste Tokio Hotel-konserten ever (har iofs bara varit i Essen och New York men ändå). Det var fyverkerier, det small hela tiden och alla bara rockade fett! Ni vet Tokio Hotels scen, det går ju ut som en snopp imitten! Den var typ 3-dubbelt så lång som den vanliga brukar vara. Sjukt cool konsert i alla fall, speciellt när det började mörkna i slutet av konserten, magiskt! Jag och Emma satte oss ner under de sista låtarna och bara sjöng våra falska toner och gungade i takt till musiken! =) 

Efter konserten drog vi förbi deras hotell för att kolla läget (vilket misstag)! När vi kom dit var det ca 100 pers där, det var uppdelat så att ingången gick imitten och på vardera sida var det stängsel där fans stod! Vi hamnade näst längst fram på vänster sida (om man står med näsan mot hotellingången). Jag och Emma gav upp efter fem minuter, det var inte värt det. Jag var så sjukt trött, hade varit kissnödig sen sex på kvällen och törstig minst lika länge. Vi hittade ingen affär eller toalett så vi gick och satte oss på andra sidan gatan på trottoaren och chillade där.

Det kom bara fler och fler fans, tillslut var det ca 10-15 meter långt på vardera sida av hotellet , fullt av fans. Lika många var det på andra sidan gatan där jag och Emma satt. Fast vi satt bara där på trottoaren och ville inget annat än att åka hem. Polisbilar kom och satte upp fler stängsel, det var helt sjukt vad mycket folk det var där! Men en sak som jag vart förvånad över var att det var så mycket lugnare och strukturerat här än vad det var i Essen, Tyskland. Alla säger ju att franskarna är värst? Jaja, jag ville ifrån hotellet i Paris lika mycket som jag ville ifrån hotellet i Essen i varje fall! Men i Paris var det i varje fall varmt så jag och Emma satt där och garvade åt våra lama skämt och underhöll oss på så sätt!

Efter ca 2 timmar så kom polisen fram, tog ner alla stängsel och satte sig i sina bilar och åkte, där satt vi helt snopna och fattade ingenting. Då hade Tokio Hotel tagit bakvägen in, vid hotellet såg man två helt oförstående blonda tjejer stå (Madde och Ewe) och titta omkring sig. Jag gick fram till en polis och frågade vad som hände, han förklarade och jag berättade för tjejerna. Då bestämde vi oss för att åka hemåt, kvarteret såg så likt ut där vi bodde så vi trodde det var gåväg hem. Det var det ju verkligen inte så vi började leta taxi, helt omöjligt. Alla skulle ha taxi och taxikön var ca 15 meter. Jag fick damp, det gick itne att komma hem, vi försökte i 1,5 timme!

Tillslut valde vi att gå tillbaka till THs hotell för att be dom ringa en taxi, men de sa bara att det inte fanns några! Det låg fans överallt på marken utanför hotellet och sov, vi satte oss i ett hörn och var fett irriterade, vi kom inte hem! Notera då att klockan var runt 3 på morgonen och vi hade fortfarande inte kissat eller druckit, jag hade hållt mig sen sex på kvällen! Varför vi satte oss där igen var för att det hade varit äckliga killar som följt efter oss och vid hotellet var det vakter och andra tjejer så vi kände oss tryggast där. Tillslut fick jag nog och drog med mig Madde till nåt hamburgerställe för att köpa mat, vatten och låna toaletten (GOD in heaven that was nice!!) En sak jag bara älskade med Paris var att staden aldrig sov! Staden bara lös, människor var överallt och barer och annat var öppet, det blev aldrig tyst och det var varmt hela natten!

Där satt vi och åt och stirrade in i väggen i tre timmar, turades även om att hålla utkik efter taxi. Jag gick över gatan, till samma sida som hotellet låg på för att prata lite med Ramona (en  tjej från Schweiz som Ida&Lina träffade & lärde känna när dom var i Amsterdam som jag pratat lite med över msn). Helt plötsligt tittar hon på mig med värsta blicken! "Run!" var allt hon sa, jag ba whaat? Jag vänder mig om och ser en svart van som kör mot hotellet, stannar och backar sen gasar mot bakvägen till hotellet. Detta var vid halv sju på morgonen, det var Bill, Tom och deras kompis som hade varit och partat. Utan att tänka började jag springa, visste inte ens vad jag sprang för men alla bara sprang. Bakom mig hör jag Emma skrika "Nääe.. NÄÄÄE!!" Och Madde vråla "EWE SPRING DIN FITTA!" Haha :'D

Jag hann fram och ser två stycken slänga sig ur vanen med armarna och händerna för ansiktet och springer in på hotellet. Jag såg inte ens att det var dem men en tjej sa det till oss sen, hon berättade även att fransyskorna skrikit på engelska och franska "FUCKING ASSHOOLES" för att de inte stannade och pratade. Vafan, vi får väl skylla oss själva om vi väljer att häcka här en hel natt istället för att ha kul i Paris, de var antagligen apfulla eller apbakis, jag skulle inte heller ha stannat. Jag ville inte ens vara vid hotellet och nu skulle vi HEM! Det började även regna och vi såg en taxi, jag svär den hade en gloria över sig, I LOVED IT för den tog oss hem!

Vi var hemma på hotellet vid åttatiden på morgonen och somnade på en gång! Den 22a juni vaknade vi till vid elva av att väckarklockan ringde! "Vem fan ställde den?" tänkte jag, då slog det mig att jag pratade med Ramona innan vi drog och hon sa att Tokio Hotel flög hem från en viss flygplats (kommer inte ihåg namnet) och att det var bara att ta ett tåg dit om man ville träffa dom! Jag såg det hela som ett spel, att bara lyckas se dom någon gång liksom och Ewe och Madde ville verkligen träffa dem! Jag velade lite och kände att det är fan inte värt det, men samtidigt kände jag att vad väljer jag, ligga hemma hela dagen på hotellet med Emma som bara sov eller följa med dom? Heller åkte jag och gjorde någonting så jag hakade på Madde och Ewe.

Vi tog ett tåg dit som gick ganska fort och köpte lite frukost på flygplatsen. Vi satt där och häckade lite och började prata med några tjejer, vi var väldigt få där, kanske 15 tjejer, efter ett tag kom det en tjej springandes och sa att hon precis träffat dem, på den andra terminalen! x( Suck!! Jaja, nu hade dom åkt och nu fick man det ur tankarna, så vi åkte tillbaka för att göra Emma sällskap igen, vi blev ju borta i ca 5 timmar! Måste bara berätta om när vi kom tillbaka till tågstationen där vi bodde, det tog ca 5 minuter att gå till tågstationen imorse, men nu när vi kom hem tappade vi totalt lokalsinnet och vandrade runt i en timme för att hitta tillbaka.

HAHA, det bästa var när Ewe ba: "Men hörrni, jag kommer ihåg att när man såg den här kyrkan så skulle man vända sig om och ha den i ryggen, då gick man rätt håll!" Så vi gick fram till kyrkan och vände oss om, då kom vi på hur otroligt blonda vi var! Som om kyrkan bara har en sida , den har minst fyra sidor och alltså fyra olika håll att gå åt, PUCKON! Jaja, vi kom tillbaka till hotellet tillslut, då gick jag och Emma och köpte hem pizza sen låg vi hemma och chillade på hotellet, vi var helt slut!

den 23e juni, sista natten i Paris, nu var vi tvungna att göra nåt kul ju! Vi var ute och shoppade hela dagen och på kvällen var det dags för första och enda utgången (shame on us, Paris uteliv rockade!) Vi gick först och åt middag på en Kinarestaurang som låg precis vid vårt hotell, sen förkrökade vi på hotellet och drog sedan ut. Vi vart alla så sjukt fulla och Ewe hade med sig filmkameran, hon filmade bland annat när jag hoppar (otroligt graciöst) över spärrarna vid tunnelbanan för att sen få igenom de andra tre gratis^^,  Vi åkte sen satte oss på en bar nära eiffeltornet och drack vidare. Servitören hatade oss för vi var så högljudda "Will you love us if we keep it down?" "Oh yes, then I'll LOVE you!!" Hah!

Jag var i himmelriket btw, det var fyra bord på rad på uteserveringen, vid ett satt vi, sen var det ett bord med irländare, ett med skottar och ett med britter. Jag ÄLSKAR Storbrittanien och alla dialekter som finns där! Så jag sprang fram och tillbaka mellan borden och pratade glatt med alla, gick på toa tillsammans med en av tjejerna och jaa, vi hade skitkul den kvällen! =) Vid 3-tiden tog vi en taxi hem till hotellet där vi bad och bönade om mat så receptionisten tog ner mig och Ewe till hotellrestaurangen där vi fick massa bröd och croissinter! ^^, Sen däckade vi!

Den 24e juni, hemgång! Idag var vi bara sjukt bakis, åt pommes frites med biff till frukost och bara såsade runt i staden. På eftermiddagen åkte vi till flygplatsen då vi upptäckte att flyget var försenat pga storm! Jag vart skiträdd och låg och grät floder i Emmas knä när vi åkte igenom stormen, Ewe och Emma satt däremot och råflummade och bestämde vem som skulle ärva Emmas katt och massa skit! X'D Madde den jäveln hade fått en hel rad med tre stolar för sig själv så hon låg ner och sov hela resan. När vi kommit igenom stormen så hoppade jag fram ett snäpp där även jag fick tre sitsar för mig själv och la mig ner för att sova!

Vi landade i Sverige vid 12-tiden på natten, då kramade och pussade jag hejdå på skåningarna som skulle ta ett till flyg ner till Skåne medan tog jag första bästa flygbuss in till Stockholm central! Elvira och Mamma hämtade mig på flygplatsen och så fort jag kom hem var jag tvungen att tömma hela väskan för att de skulle kunna packa om! Mamma, pappa och Viran skulle nämligen till Italien 2 timmar efter jag kom hem! Tråkigt att de åkte så fort men samtidigt skönt att ha huset för mig själv (och med storsyrran, Amanda som är 20!) i en vecka! =) The end!

Bilderna kommer direkt efter detta inlägg, jag måste dock
dela upp bilderna i två inlägg för det blir för mycket annars!

kalltkalltkallt

Godmorgon people! Shite vad det är ruggigt väder ute, eller hur? Jag vaknade upp i hopp om lite lugnare och varmare väder, men icke! Snön bara vräker ner plus att det blåser så det blir som snövirvlar ute! Snacka om att jag inte tänker sätta min fot utanför dörren innan jag ska till jobbet vid 3! Jag är lätt en sommarperson, hade det varit sommar nu så hade alla ytterdörrar stått öppna, det hade varit minst lika varmt inne som ute och jag hade sprungit runt i en av mina 25 älskade klänningar (är galen i klänningar!), men nejnej.. det får jag vänta ett braa tag tills jag kan göra igen!  

Nu ska jag inte gräva ner mig i de hemska tankarna, det är fakltiskt väldigt mysigt med vinter och snö just nu, nu kommer adventsmånaden och sen är det jul och nyår! =) Det är roliga tider och det ska man ta vara på oxå!

Nu ska jag köra lite styrketräning innan frukost, puss på er!

Tog precis bilden från mitt fönster
 

Nu är det myskläder som gäller, jag har ca 10 par med mys-mjukiskläder
att gosa in mig i nu under vintertiden, till&med mössan åker på.. inomhus!
 

Nya låttips! Sum 41, ett grymt bra band! Här är några av mina favoritlåtar:
* With me
* The Hell song
* Best of me
* Pieces


Check'em out! =)

Nattuggla!

Som vanligt är jag vaken, det låter i väggarna för det blåser så hårt ute! Nu är det riktigt kallt och snöigt ute, det märker man till exempel på jobbet, jag jobbar ju på Konsum på Slussen, det ligger precis vid saltsjöbanan och alla bussar. Därför står det ett 20-tal människor vid utgången bara för att inte stå ute och frysa i väntan på deras buss/tåg. Det är helt fullt i affären så man känner sig sjukt iakttagen när man står i snabbkassan haha!

För övrigt har jag skrivit klart om min resa till Paris (19-24/6-08), lägger ut den imorgon så se till att kommentera! =)

Sov så gott, vi hörs imorgon!

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från gårdagen med Viran! =)

Först Viran sen jag!
(Hatar att helbilder gör så man ser kortare och bredare ut än vad man är i verkligheten!)  

 
 

Jag har öövat som fan på tupering, hur blev det tkr ni? =)
 
 
 
 
(Bilderna är både tagna hemma och på Grand hotell)

Lite egobilder på mig i spegeln, haha! Viran ba "pallaaaaa"!
 
 
 

Jag snappade upp en bild på Viran på Grand hotell ivf!
 


Nu måste jag hoppa in i duschen, jobbar 16.30-21.20 ikväll! VILL INTE!
Kallt & ruggigt ute, det ska kanske bli snöstorm ikväll oxå, uuurkk! Puss!

If everyone cared

En läsare bad mig diskutera lite mer, och säga mina åsikter om saker och ting, så här får ni det! =) Läs detta, det är otroligt viktigt i dagens samhälle och jag vill mer än gärna höra åsikter om detta, många verkar inte ens förstå vilket gigantiskt problem detta är.

Någonting jag är ganska insatt i (blev det väldigt mycket sen resan i Indien och projektet jag gjorde om det) är den ojämna fördelningen av världens resurser! Vi I-länder (till största del länder i Europa + USA) äger ca 80 % av världens resurser. Det slog mig hårt att dagens ungdomar inte verkar förstå någonting av det här, alla säger (såklart) att de tycker att de borde vara jämn fördelning och blaa bla, men förstår någon innebörden? Ni kan glömma två bilar per familj, knappt en bil per familj! För att inte tala om alla mopeder ungdomar äger, alla snygga plaggen vi köper och jaa, alla dessa materiella saker som bringar oss "lycka".

I Indien lärde vi oss en väldigt viktig sak, skillnaden mellan materiell lycka och riktig lycka! Materiell lycka är en tillfällig lycka, till exempel att du får en ny dator, köpt en fin bild eller att du helt enkelt vinner på lotto. Detta gör dig lycklig för stunden, sen kommer alla konsekvenser och du är inte tillfredställd ändå. Riktig lycka är den du känner när du har dina nära och kära omkring dig, du har din familj och dina vänner som älskar dig och du älskar dem. En annan sorts lycka är att du får mat på bordet, ja helt enkelt våra grundbehov. Allt annat som vi köper oss till bringar inte riktig lycka, utan tillfällig lycka.

En sak som skiljer I-landsbefolkningen och människor som lever i fattigdom (även kallad U-landsbefolkningen) är att vi blir aldrig nöjda. Tänk på det egentligen, får du en väska så blir du glad, men du vill ha fler och snyggare. Samma sak om du får en bil, en jacka, en ny dator.. Ja, vad som helst! Vi blir aldrig nöjda! Varför? Jo, för vi vet att vi alltid kan få mer! Människor som lever i fattigdom är det nästan tvärtom för, de är tacksamma för det de har! Om de får mat på bordet och har sin familj så räcker det. När vi kom till Indien och gav barnen en penna så lös de upp, det var som en gåva från himmelen och ingen gåva kunde vara bättre än just den gåvan, är det alltså bara de som ska lära sig saker från oss?

Jag satt på bussen för ett par dagar sen och hade två killar framför mig (kanske var 15-16 år) och de satt och diskuterade hur otrooooligt ont i ryggen de får av stolarna i skolan!
Kille nr 1: "Asså fan, jag får så jäävla ont i ryggen av stolarna i skolan!"
Kille nr 2: "Asså jag vet, så sjukt obekväma, det typ värker!!"
Kille nr 1: "Men du, man borde ha med sig som en solstol till skolan!!
Då kan man typ fälla fram den och sitta på den istället, fatta skönt!!"
Kille nr 2: "Ja! Åh, fan vad nice, så slipper man våra stolar, skitstolar!"

Stackars stackars killar, är det jobbigt med för hårda stolar i skolan? Bortskämda skitungar.. Här har ni två bilder, en bild är på ett vanligt klassrum i Sverige, bilden under är en bild på ett klassrum från en fattig by i Indien som jag fotade när vi var där:


Ett vanligt klassrum i Sverige!
 
  
Ser ni? De hade inte ens några stolar, inga bord och inget material!
Men ni kan inte ana hur stolta de var att de hade en skola i sin by!


Jag kan bara säga en sak.. If everyone Cared
 
(Bild tagen av mig, Indien 13/1-2008)

If everyone cared - Nickelback

Jag hoppas verkligen att ni läser detta och delar med er med era åsikter, vad har ni för åsikt kring detta? Jag kan ta kritik! Förresten, om ni vill läsa om min Indienresa så ligger det på en egen kategori till vänster! Nu ska jag sova, imorgon kommer lite bilder från min och Virans kväll! Sov gott!

SNÖ

Hej läsare! Igår låg jag och Anna i hennes soffa och tittade på film (sorry, glömt namnet) och helt plötsligt ringer Muqtar från jobbet! Jag har nämligen bett att han och jag ska byta tid, så jag jobbar åt honom den 22a (idag) och han jobbar min lördag veckan efter (29e november) men han skulle åka till Göteborg, men så ringde han mig igårkväll och sa att det hade blivit flyttat med GBG och att vi kunde byta, jättegulligt!

Dock fick jag gå upp kvart i sju och möttes av SNÖ! När jag kom ut på östermalm var det alldelles vitt! Så idag har jag jobbat 7.30-16.30, hela dagen har Josse försökt ringa mig, tillslut ringer jag henne och frågar vafan hon vill. Ja, då ville hon ha sällskap att köpa godis haha! Så jag möter upp henne på Östermalm så går vi tillsammans till Karlaplan där hon köpte godis på Sabis (inne på fältöversten). Det var sviinkallt men det är så vackert när man går den vägen då det är som en lång promenadsträcka och på vardera sida så går bilarna och sen kommer alla fina lägenheter, imitten är gå-gången med träd och gatulampor på sidorna. Så otroligt fint, som i en film! =)

Ikväll ska jag och Elvira (lillsyrran) ut och käka middag på stan, det blir mysigt! Dock sitter jag just nu i mina mjukiskläder och värmer mig lite, iskallt ute ju! Men ha en mysig lördag, det ska vi ha! Puss! =)

Jag och syrran! =)
 

Förresten måste jag säga ett stort grattis till min storasyster (Amanda som är 20 år) 
 och Nisse som förlovade sig igår, you will last forever, no doubt! =) Älskar er! <33

Hos Anna!

Tjoho! Nu har jag slutat jobbet, och ikväll blir det lugnt med film med Josse och Anna i Annas lägenhet! =D Chips, dipp och marabou, fett gott! x] Först, en cigg som vanligt!

Ha en trevlig fredag! Pusss!

Fredag

Äntligen fredag igen!:D Haha, det spelar ingen roll om jag jobbar helt oregelbundna tider och ibland hela helgerna, det känns fortfarande underbart med fredag! =) Idag struntade jag i att springa då jag satt i telefonkö från 10 till 11, sen när jag kom fram (pratade med SJ) så pratade vi i nästan en halvtimme! Jag håller bara på och kollar lite tågpriser, inget intressant! ^^, Så jaa, idag börjar jag jobbet 16.00-20.00 sen får jag see vad jag gör, jag känner för en lugn kväll!

Vad vill ni att jag ska blogga om?
Någonting jag funderat på länge! Det är så svårt att bara på måfå skriva själv, då blir det mycket "Idag har jag blaabla" och det enda intressanta är när jag har rest, ungefär. Finns det något ni vill att jag bloggar om, nåt jag ska börja diskutera om eller vad som helst? Jag är en riktig argument-person, älskar debatter så har ni nåt ni vill att jag ska ta upp så skriv det gärna till mig! :)

Kram och pussen!

Tack Sofia!

Om ni tittar till vänster på min blogg, under min profilbild så finns det inte bara lite personlig fakta om mig nu, utan även mina resor ligger där! =) Tack vare Sofia, tack för din hjälp! =) Idag då, jag var så sjukt duktig och sprang idag igen (måste skryta om det haha) och det var sjukt kallt but I did it! Sen har jag pratat i telefon med Ida, jobbat och fikat med Mikkan! Vi fikade på Coffee på östermalm, där stötte vi på Isabelle och Madde, trevligt! =) 

Vad händer i helgen, människor?  Åh, gud jag har inga planer, och jag jobbar inte (förutom imorgon kväll) inte förrän söndag kväll, så jag är öppen för möjligheter denna helg (inte vanligt för mig pga jobbet!) så mal på nu med idéer om ni har några! =)

Pussar och kramar!

Torsdag

Hej allihopa!

Oj, jag och Sabina var ute till nästan halv ett igår från halv elva, vi tog en 6 km-promenad och bara pratade, jätteskönt!=) Nu idag ska jag träna, träffa Sabina lite kort igen och sen ska jag jobba! Efter jobbet blir det en fika med Mikkan, otroligt länge sen jag träffade henne. Hon är en av tjejerna som jag åkte med till Spanien 2007, hon och jag sov i samma rum för vi båda har en tendens att börja snarka, haha!

Mikkan och jag i Spanien, sommaren 07!
 

Vi i Barcelona, osminkade och fina^^,
 

Vi hörs senare! :*

Onsdagkväll

Idag var jag faktiskt ute och sprang 6 km i morse!! Fyfan vad kallt det var, men skönt ändå! Sen har jag varit hos doktorn inför en liten operation jag ska göra den 4e december (längtar!). Jobbade 16,30-20.00 idag oxå (som vanligt ^^) och jag fick nyss reda på att Sabina är här på Lidingö, en av tjejerna som var med mig och Ida i Liverpool! =) Hon är här hos sin moster som bor på Lidingö, tänkte ta och träffa henne en stund ikväll!

Åh, kommer ni ihåg den där italienaren jag berättade om, han jag träffade på bussen? Vi har stött på varandra på bussen ett par gånger nu och pratar som normala kompisar, haha lite kul! Jaja, ska ut och ringa ett samtal innan jag träffar Sabina, men vi hörs folks! Puuss!

I miss you my very, very best friend! Bonnie Sandell <3
 

Äntligen hemma!

Vi hade skitkul igår, vi var på världens sunkhak och lirade biljard (fan vad dålig jag är på biljard!) och drack vin, öl och cider! =) Efteråt drog jag och Sandra till Donken och syndade med hamburgare och "En bulleeeee" haha! Sen åkte vi hem till Sandra och sov, idag har jag jobbat 11-20, så jag åkte direkt från henne till jobbet, nu är jag äntligen hemma och ska bara ta det lugnt ikväll! =)

Händer det nåt kul för er ikväll?

Öl, vin och biljard!

Tjo folks! Jobbat 16.30-20.00 idag, kom hem nu med niobussen och ska åka nu igen halv tio! Jag och Sandra ska in till stan och möta upp Fredrik och hans kompis Ida, vi ska spela biljard på nån krog och dricka vin och öl! :D Fett nice!

Ha en bra måndag! Puss&hej! :*

Hamburg

En kul nyhet, jag och Lina funderar på att dra till Hamburg och över Nyår och välkomna det nya året därifrån! Jag har hört både bra och dåligt om Hamburg, måste forska lite mer i det där innan vi bestämmer oss helt, men just nu ser det väldigt ljust ut! =)

Idag ska jag in och fixa till naglarna, plus måla om dom röda sen ska jag jobba 16.30-20.00! Undrar vad som händer ikväll,  jobbar iofs 11.00-20.00 imorgon så antagligen blir det lugnt ikväll! vI hörs:*

Hamburg at night

Jobbdag!

Äntligen hemma! Gissa vad jag gjorde idag? Jo, jag sket i träningen och åt godis istället, stabilt Tillan!! Haha, jaja what to do, nya tag imorgon! =) Jag har stått och argumenterat med en hel del sura kunder idag om vår snabbkassa (skulle kunna ha en enorm debatt om den, har en heel del att säga!), annars har det varit cool-lugnt som vanligt på helgerna, finns inte lika mycket att göra i affären som på vardagar, förstås!

Tänkte börja skriva om Paris-resan ikväll, förhoppningsvis kommer den ikväll, annars kanske imorgon! Puss på er!

Lindsay, tjejen med the drömkropp, enligt mig!

Time to sleep!

Hoppas eran lördag har varit bra, min har varit lugn och skön! =) Cissi kom ju hit, vi tittade lite på Titanic som gick på TV (bara jag som smälter som smör i solsken för Leonardo Dicaprio i den filmen? Det måste vara olagligt att vara så snygg!!) sen tog vi en tur i bilen, var ju tvungen att se henne köra! =P Vi körde runt lite på Lidingö och sen ut till stan, typ Stureplan och så, drag som vanligt där! ^^

Nej usch, jag ska upp åtta imorgon, om sex timmar alltså, buhu! Börjar jobbet 11-19, ska hinna träna innan dess så nu måste jag i säng! Sov gott allihopa (om ni inte redan sover) så hörs vi imorgon! Puss!

Haha, snygg bild va?^^
 

Lördag

Hej sötisar! Jag är så seeg! Vilken dag idag asså, dagen börjar också med att jag står i snabbkassan, första kunden som kommer säger (med en hög röst): "Finns det ingen vanlig kassa?!" Jag svarade lugnt: "Vi har bara snabbkassan öppen nu på morgonen när det är så få kunder, men jag kan göra det åt dig om du vill!" Han blev skitsur och drämde ner båda russenburkarna och ba: " NÄ DÅ HINNER JAG INTE!" Så stormade han ut, kul start med en sån glader!

Jaja, jag slutade fyra, då gick jag upp och satte oss i vår massagestol på jobbet (uunderbart)! Den masserar hela kroppen, även ben och fötter! Julia visade mig hur man kunde ställa in så den lutade sig bakåt och där låg jag i en halvtimme och bara relaxa! Den har även hörlurar med lugn musik till, typ saxofon (bland annat titanic-låten), sjukt skön avslutning på en jobbdag!

Väl på Ropsten (slutstationen på tunnelbanan, därifrån tar jag bussen hem till mig) så stod jag och tog en cigg, då kom en kille fram som var från Italien och frågade efter cigg, jag sa att jag inte hade så han gick vidare, brydde mig inte så mycket mer om det. På vägen hem på bussen så står vi still jättelänge innan vi åker från Ropsten (startstationen) men jag hade musik i öronen så jag hörde inte vad som hände, men då var det nåt fyllo som höll på och låta och vara jobbig, det slutade med att vi fick stanna i Lidingö centrum och alla fick gå av för polisen var påväg! "FASCHISTJÄVEL" stod fyllot och ropade när vi stannade, då började en tant säga åt honom, då fick hon ett "JÄVLA KÄRRING" tillbaka! Tillslut ställde jag mig upp och ba "Men det är ju tack vare dig vi alla måste gå av den här jävla bussen!!" Jävla idiot..

När jag står och tar en cigg i Lidingö centrum så kommer italienaren fram igen och frågar vad som händer, jag förklarade och efter ett tag kom jag på hur han såg att jag faktiskt hade fler cigg! Så när han satt sig i bussen igen så vinkade jag ut honom och ljög ihop att min kompis gett mig mitt ciggpaket så nu kunde han få (pinsamt). Så började vi snacka lite, och han var utbytesstudent från Italien och var 17 år (91a). Skitgullig kille och vi började prata om våra kulturskillnader, herregud vilken skillnad. Han förklarade hur han tycker att svenskar har en parallell linje de följer i livet, väldigt strikt och fantasilöst. Allt handlar om bra betyg, få bra karriär och sådär, som en mall. Så är det inte alls i Italien, jag håller med honom. Sen pratade vi även om droger, vilket är väldigt vanligt där.

Väl framme med bussen (TILLSLUT) så ska vi säga hejdå, så försökte han kyssa mig! Asså inte så tydligt men han var påväg framåt, jag räddade det med en kram, lille gubben du är 17 år!! okej han var söt och hmm, aah kanske skulle inte bangat men vafan påväg hem från jobbet och helt slut, en kyss mitt i det satt inte riktigt rätt. Haha, jaja intressant lördag va?

Ikväll kommer Cissi (som btw tagit körkortet, GRATTIS!!)! Vi har blivit så vuxna nu, fick sms av henne där hon skrev att hon kommer till mig ganska fort, hon har ju bilen. Herregud, ofta vi har körkort liksom, känns konstigt! Jag ska laga middag snart, ugnsstekt kyckling med quinoa (LOVE) och massa grönsaker, mmmm! Bland annat avocado, paprika och lök, till det blir det fetaost! Ha en bra lördag, det ska jag ha! =) Puss!

god(tidig)morgon!

*gäsp* Hej bloggen!

Jag är så sjukt trött, somnade försent (som vanligt) och gick upp sju! Idag jobbar jag ju 8.45-16.00, bloggar när jag kommer hem igen! Titta gärna in inlägget innan detta, mina inköp från igår! =) Ikväll kommer Cissi hem till mig, vi ska äta middag och jag ska berätta om Liverpool-resan! Jag har inte berättat någonting om den än så det blir en lång kväll, haha!

Cissi och jag i Spanien, San Sebastián! Sommaren 2007!
 


Ha en nice lördag! Puss! <3

Saw 5

Idag gick jag på stan själv och inhandlade lite nödvändiga stuffs, det blev en mascara, ögonpenna, brunkräm, läppbalsam, en mössa, en skjorta, två par örhängen (stora ringar OF COURSE) och dove! =) Jag blev riktigt nöjd med köpen! Idag hade jag btw en väldigt ovanlig outfit på mig själv! Hör och häpna.. jeans(jag har inte burit jeans på typ ett halvår, har bara känt mig obekväm i det), ett linne med min svarta korta jacka från New York över, mina svarta högklackade boots och min svarta nya mössa, till det silversmycken och mina nya svartsilvriga örhängen! =)

Jag skulle möta brorsan vid Sergel klockan 18, han svarade inte på telefonen och var inte där, GUD vad orolig jag blev! Även om han är 32, det kan fan ha hänt nånting i alla fall! Sen tillslut får jag tag på honom, då hade han varit på gymmet, suck! Aja, sen bjöd han mig på middag, indisk mat! =) Vi såg Saw 5 på sergel sen, den var bra men USCH så äcklig! Det börjar även bli liite uttjatat med "I wanna play a game"-repliken måste jag säga! Men det jag gillar med filmerna är att det alltid är så bra förklaringar till vad som händer, och att alla blir så ägda av Saw-killen, om de bara skulle lyssnat på honom så hade de klarat sig! 

Efter bion så skjutsade bro hem mig, vi satt och pumpade hans skiva som han och hans band spelade in för typ 10 år sen, gryym musik! Nu är vi hemma och chillar, han ska snart hem till sig! =) Skön kväll, thanx bro!

Dagens inköp:

 
 
 
 
 
 

Jackan från New York!
 

Kort sagt såg jag ut såhär idag (ansiktet blev utdraget pga cpkameran så jag cencurera):


Hoppas ni har/haft en mysig fredag! Jag ska upp 7 imorgon,
jag ska jobba till 16, så jag måste sova snart! Pusspuss! <3

Fredag!

Åh, gud så skönt med fredag! Idag har jag fått lön, rik igen! ^^ Och jag är ledig från jobbet, underbart! Idag ska jag dra mig in till stan och shoppa in lite stuffs jag behöver (och behövt ett jäkla tag nu):

* Mascara
* Brunkräm
* Läppbalsam
* Dove
* Kanske nån tröja


Lägger upp allt på bloggen sen ikväll! =) Senare ikväll, jag var bjuden hem till Robert på hemmafest, men jag börjar jobbet 08.45 imorgon så jag orkar verkligen inte festa! Men jag ska äta middag på stan med brorsan sen ska vi gå på bio! En mysig och lugn fredag med andra ord! Vad ska ni göra denna fredag?

Snart kommer inlägg om Paris 19 juni-25e juni 2008:
Party, shopping, Parc des princes Tokio Hotel konsert!

 
Jag, Emma och Ewe innan konserten!

Go' kväll!

Haha, fick värsta dissen av brorsan! Han skulle på dejt och hade då inte tid för mig *asshole* men vi ska ses imorgon, istället drog jag hem till Anna och chillade lite med henne och Josse! =) Om tio minuter får jag min lön, äger för tillfället 2,5 kr! Haha, stabilt! Ska fixa med lite bilder nu sen nanna till Friends! :D Pusspuss!

Linas och min otroligt seriösa konversation! ^^ 
 
<3
 

Sov gott, kära läsare!

Torsdag!

Godmorgon kära läsare!

Jag har varit riktigt seg den här morgonen, men nu ska jag dra igång mig själv med styrketräning innan frukost! =) Idag ska min älskade bästa vän Bonnie ringa mig! :'D Hon har ju flyttat till Oslo så vi hörs inte så ofta nu! Jobbar 16.30-20.00 idag, efter jobbet ska jag nog hänga med brorsan, kanske middag på stan eller bio, får se vad det blir!

Bill Kaulitz & Victoria Beckham
Den här bilden ligger ute över typ hela nätet nu, läskigt likt va?
 


Nu ska jag kolla på friends, sen är det TRL på MTV kl 14 idag, jag är
med på showen då och ställer en fråga till Tokio Hotel, missa inte det!

Dublin 31/5-2/6, 2008

Det här var typ det sjukaste någonsin! Som de flesta av er vet så var jag och min syster Amanda galna Westlifefans som små. Från att vi var på Söndagsöppet, november 2001 då Westlife var där (då hade jag precis fyllt 12) tills sommaren 2004, då jag åkte på konfirmationsläger och förändrades totalt! Sen blev jag helt rebellisk mot Westlife och allt som hade att göra med dem. Jag ville inte ha något med det att göra, jag hade inte haft nåt annat liv än Westlife i nästan 3 år och sen insåg jag hur mycket annat det fanns att göra, och då hatade jag istället Westlife!

Jag slutade även umgås med hela vårt Westlifegäng och tappade kontakten med många utav dom (bland annat än av mina nuvarande bästa vänner, Anna som jag ska flytta till London med, var i Turkiet med osv) men sen började jag ta upp kontakten med dom 2007, när jag började inse att Westlife var en fas i mitt liv, jag hade otroligt kul då och skulle se tillbaka på det som något kul, ett minne! Min poäng med att berätta det här är att jag inte fick något avslut på min Westlifetid. Så en dag i våras så berättade syrran för mig att hon, Josse och Anna tänkt åka på Westlifes 10årsjubileumskonsert i Dublin. Den var på en arena som heter Croke Park, för 82.000 åskådare! O.O Men jag kände att det var för mycket pengar för att åka och se Westlife, plus jag skulle till Paris 3 veckor efter.

Syrran kommer hem en dag och säger att det finns en tävling på Rix FM om att få åka till Dublin, gå på konserten (konsertbiljetterna var till Golden circle A!) och få gratis flyg och boende! Jag ba: men ofta du vinner syrran^^, Men hon satt ändå med radion i öronen hela tiden, för när man hörde Westlifes låt "Us against the world" på radion så skulle man ringa in och bli samtal nr 12! Så hon satt på tunnelbanan och lyssnade! Där nere är det ju noll mottagning så sändningen till radion försvann.. Sen när tunnelbanan åkte ut från tunneln (max 100 meter sen åkte den in i en annan tunnel igen) då kom sändnigen tillbaka och vad hör hon? Us against the world! Hon slänger sig på mobilen och ringer in, svär som en galning samtidigt för hon tror hon är försen! Hon kom fram, live på radio och vad får hon höra? "Grattis, du är samtal nummer 12! Du är nu med i final på fredag och tävlar om biljetter till Westlife i Dublin!" Amanda börjar bara skratta för hon kan inte ens fatta det!

Han ringde upp Amanda igen senare i veckan så fick hon svara på några frågor om Westlife, piece a cake, hon kunde allihopa! ^^, Så kom fredagen, jag var i stan, skitnervös för hur det skulle gå för Amanda, men tillslut får jag ett samtal "GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!" Jag frågade hur allt hade gått till! Då hade tydligen tävlingen hängt på vem som svarade rätt på flest frågor, såklart var det Amanda, så han ringde upp henne och sa:" Amanda, du svarade rätt på flest frågor om Westlife, nu ska du bara säga Westlife på rövarspråket så har du vunnit!" Amanda ba: "OKEJ! eeehm... Wowesostl... FAN!" Han bara skrattade och avbröt henne och sa att han skämta! "DU VANN!" Amanda, Anna och Viran bara hoppar runt och SKRIKER, vilket hörs i radion, haha! :'D

Jag blev helt vild när hon berättade det men då kom ett dilemma, vem skulle hon ta med av mig och Anna? Vi bestämde tillslut att jag fick gratis flyg med henne, gratis boende och Anna fick konsertbiljetten. Jag kände att det inte var så viktigt för mig att se dom där, i alla fall inte lika mycket som för Anna, som lyssnade på Westlife ibland fortfarande! Men så berättade Amanda det för en tjej som skulle hjälpa oss, från rix FM. Hon blev tyst ett tag, sen sa hon "men vill inte din syster gå oxå? Jag kan fixa en till henne oxå!" Så jag fick också en biljett! :'D Arenans ståplatser var uppdelat i fyra-fem olika sektioner, vi fick biljetter till den längst fram!

31a maj bar det av, från Arlanda flygplats mot Dublin! Vi landade på eftermiddagen, tog oss till vårt hotell och där mötte vi upp Anna! Hon åkte dagen innan oss och bodde hos ett par kompisar som bodde i Dublin för stunden! Vi gick ut och köpte lite kinamat, tog med det hem till Annas kompisars lägenhet och åt middag, sen var det dags att börja göra sig iordning, förkröka och taggat till sig för utgång! =) Vi gick ut på Lillies, en känd klubb i Dublin där syrran och Anna träffade på Colin Farrell senast dom var där, i vipbaren! Orättvist!! Jaja, denna gång var det inga kändisar där, men vi hade skitkul! Vi partade hela natten och träffade massa heta irländare, eller jag i alla fall! ^^

Vid femtiden började vi dra oss hemåt, Anna halvt släpade mig ut, och när vi stod vid taxistationen så bad jag Anna släppa mig "Men tillan, kommer du kunna stå själv då?" Jaaaaa, sa jag och lät bombsäker, hon släppte mig och jag satte mig rakt på rumpan mellan hennes ben, så somnade jag typ lutandes mot dem!^^ Då kommer det tydligen förbi några killar och tittar på mig och säger "Omg, hellooo cutie, gorgeous!" Anna tittar på dom som dom är helt dumma i huvet! "What are you crazy?! Look at her!!" Där halvlåg jag med lite öppen mun och sov, otroligt attraherande! Tillslut haffade vi en taxi i varje fall och jag & syrran åkte hem till hotellet, Anna åkte till lägenheten!

Dagen efter vaknar vi upp i världens mest kvava, stinkande lukt! Fönstret gick bara ut till en innergård så det gick typ inte att vädra!! Jag slängde mig in i duschen med världens huvudvärk! Denna dag bestod av att sitta på uteserveringen på vårt hotell, jag gick till affären och köpte cigg, mat och choklad så satt vi där och lyssnade på ipodhögtalaren! Ikväll var det ju showtime så vi behövde verkligen vila upp oss!

Anna kom senare vid 14-tiden! Då började vi fixa iordning oss inför kvällen på vårt hotell, vid fem-tiden började vi röra oss mot Croke Park! Coolaste arenan jag sett! Det var Shane Ward som var förband (Ni vet han som sjunger låten "No you hang up"), han var sjukt bra! Han höll på in typ 1,5 timme, hade typ som en egen liten konsert! Sen kom Westlife och det var den mäktigaste konserten jag sett i hela mitt liv! Ni kan få se ett par videos från konserten längre ner! Det häftiga med Westlifes fans är att fansen var inte sådär galna och bara skrek utan det var så många par, familjer, äldre som bara älskade musiken och var där och visade stöd, hur mycket alla älskar dem! De firade ju 10 år för Westlife och efter detta så tog de ett års paus, får se om de kommer tillbaka sen! Westlife grät på scenen och allt var bara så otroligt rörande, mäktigaste någonsin!

Efter konserten haffade vi första bästa taxi mot Lillies again! :'D En till otroligt kul utekväll blev det, all night long! Dagen efter var det bara att bakis ta sig hem till Sverige igen! En skitkul resa var det, Tack Rix FM!

Dag 1! 31a maj, Resan dit och första kvällen!

Packa!
 

Jag på arlanda!
 


Amanda i Köpenhamn (mellanlandning)
 

Herregud vilket skrattanfall jag fick! Jag skratta så jag grät! :'D
 

Dublin! :'D
 

På flygbussen påväg in mot Dublin city!
 

Jag är kär i Dublin! <3
 

Vårt hotell =)
 

Anna mötte upp oss!=)
 


Middag i lägenheten! =)
 


Såhär såg jag ut första kvällen:
 
 

Jag och sis!
 

och Anna!
 

Lillies!
 

Haha, sis och Anna började spela efter första glas vinet! ^^ Där hängde vi
i kanske 20 minuter, sen var det dans och party resten av natten! jättelyckat!
 

Dag 2! 1a juni, The big show och party efter det!

Här spenderades hela dagen, utanför hotellet!
 
 
 

Sen kom Anna och så var det dags att göra oss iordning, Anna låna min klänning!
 

Jag och sis! :*
 

När vi kom fram var det SMOCKAT med folk, tänk att det rymde
82.000 personer där inne, och hela konserten var totalt slutsåld!
 

Vi stod fint och väntade i kön, ingen brådska för vi hade ändå bästa sektionen!
 

And we're in! Inse vilken fin bild det blivit om inte Anna sabbat den! XP
 

Scenen!
 

Vi var tvungna att roa oss på nåt sätt^^ jag har typ 50 sånahär bilder!
 

Sen hör jag en låt som jag känner igen.. då pumpar dom Bon Jovi - Living
on a prayer
i den här enorma arenan! Jag flög upp och skreksjöng till låten!
 

Det var helt enormt där inne! O.o
 

Av nån sjuk anledning så fick man inte röka i själva arenan (det var ju
utomhus?!) så man behövde gå ut från den arean, så när jag och Anna
går dit för att ta en cigg så hör vi bara vråål inifrån arenan, vi springer in!
 

Då hade Shane Wards startat! :'D Sjukt bra!
 
 

Efter Shane Wards börjar de verkligen tagga till hela publiken!
Dessa blinkade på storbildsskärmen, en i taget, efter den så
kom bildspelet som kommer under bilderna från skärmen:
 
 
 
Jag har satt dit nummer i varje hörn för att förtydliga ordningen!

Bildspelet:
 

And it began! Här är ett litet klipp från Unbreakable då de lät publiken sjunga.. wow!  

Början av Us against the world, älskar låten!
 

De gjorde ett medley av massa gamla klassikerlåtar (inte deras), här är
när de sjunger Let me entertain you, grymt medley, ni måste se detta!
Btw, ni hör ju hur jag vråålar! Vi hade bestämt innan att jag skulle köra
samma style som jag gjorde som fan, GALEN! Jag skrek som en galning
plus att jag var sjuk och nästan tappat rösten så jag låter som en kråka HAHA!



Westlife påväg ut på miniscenen som gick kringelkrångel bland alla ståplatser!
 
 

En varsin bild på alla fyra på storbildsskärmen, den var enoorm!
 
 
 
 

Westlife
 

Det här var nog det coolaste på hela konserten! Shane från Westlife ställer
sig på scenkanten, får allt lyse att släckas ner på hela arenan, det var kväll
så det var bara stjärnorna som lös, så bad han alla ta upp sin mobil och hålla
upp i luften, 82.000 mobil-lysen var det enda som lös, det var så vackert!!
 

Tack för en grym konsert, Westlife!
 

Party på Lillies igen!=) När vi kom dit var knappt några andra människor 
där än, men vi drog igång dansgolvet så länge! =) Vi hade askul! :D  
 
 
 

Dag 3! 2a juni, Hemresa! :(

Vi hittade en artikel om konserten i tidningen påvägen hem!
They really did raise us up! Well done, lads! <3
 

Byebye Dublin
 

Tokio Hotel DVD "Caught on Camera"

Trailern till Tokio Hotels DVD som kommer ut i december!  
Ska bli skitkul att sen den, & shite kolla Toms biceps! Sexy!

 

In need of new clothes!

Hej allihopa! Haft en bra onsdag? =) Min ha varit väldigt lugn, förutom att jag jobbat 16.30-20.00 så har jag bara varit hemma! =) Jag har kollat in i min garderob idag och insett hur mycket jag behöver nya kläder! Flera nya tröjor (vill ha stickat, LOVE) och massa nya skor också!! Jag har inga vinterskor, hur smart är det? Just nu är jag rebellisk och vägrar köpa nya skor här i Sverige pga Liverpools UNDERBARA skor, vad säger du om en shoppingweekend i Liverpool Ida? Staying at the Malmaison hotel, ofc!

Förresten, förlåt för jag lägger ut så mycket om mina resor just nu, det kommer inte fortsätta länge till, jag vill bara ha alla resor ute på bloggen så när jag relaterar till dem så kan ni läsa om de eller bara gå in och kika lite på dem om ni vill! Dublin kommer upp ikväll, sen är det bara Paris och New York kvar! De blir så himla långa, jag vet men jag nämner inte ens hälften av det jag gjort på resan, ändå blir det så långt, plus med alla bilder! Förstår om ni inte orkar läsa men jag hoppas några gör det i varje fall, dom ligger snart ute allihopa så feel free!

På fredag är det löning, YEAY! Då ska jag fanemig shoppa! Lägger upp bilder här på bloggen om jag köper något, såklart! =) Ha en bra onsdag, själv ska jag bara fixa klart Dublinresan, sen blir det friends och frukt! Sen inatt ringa Ida!:*

PUSS på er, och TACK för alla kommentarerna, jag blir verkligen glad!

MTV ema in Liverpool 2008, 7 november!


Idag var det dags att åka hem! Vi vaknade vid 10-10.30, HELT döda! Det var bara att börja packa och checka ut! Det första jag gjorde när jag gick upp var att gå raka vägen in i duschen, fyfan jag kände mig som en vandrande stinkbomb! Vi checkade ut i tid i varje fall, Sabina och Anna drog redan lite innan 11, de åkte till Tokio Hotels hotell! Allt jag ville göra var att sova, jag frös ute och ville inte vara utomhus! Det gick ju bra.. Ida och jag åkte också förbi hotellet, då har dom ställt upp stängsel och det sitter ett tiotal Tokio Hotel fans där utanför, jag ville bara försvinna därifrån! Jag var bakis, trött och kunde inte bry mig mindre om jag såg en skymt av någon kändis eller inte, jag ville ha mat!

Jag sätter mig en bit bort, på samma ställe där jag och Ida satt första kvällen, när Tokio Hotel satt och åt middag, och försöker få kontroll över min huvudvärk. Efter en stund kommer Ida, Sabina och Anna och slår sig ner. Jag satt verkligen bara och klagade och frös ihjäl, men jag ville liksom inte gå runt själv i Liverpool hela dagen! Efter en stund kom det två killar med en stor kamera fram till oss, de jobbade för Red Bull och gav ut gratis dricka till oss, så frågade dem: "Who are you guys waiting for?" Sabina, Anna och Ida i kör: "Tokio Hotel! :D" Så tittade dom på mig, jag tittar upp med halvöppna ögon och får ur mig: "My head hurts, I have the biggest hangover and I want to sleep, I'm COLD!" Dom tittade lite på mig, tog bort kameran och vandrade vidare, hah!

En av anledningarna till att jag minst ville vara där var att alla kändisar vi träffat, som vi pratat med som vanligt folk (Neverstore, 30 seconds to mars, Finley, Sugarbabes manager..) plus alla som jobbade på Mal Maison, de hade behandlat oss som vanliga gäster och vi fick gå ut och in bäst vi ville, men nu skulle vi sitta utanför med 20 galna fans istället! Jag satt och gömde mig i mitt hår och halsduk för att inte synas, haha!  

Efter ett tag kommer dom tillbaka och en av killarna slår sig ner bredvid mig och säger lite tyst: "You guys want to get inside the hotel?" Jag tittade lite förundrat på honom, sen svarade jag "Well, yeah? I am cold and I have to sit by this hotell anyway!" Han gav oss en kod till en dörr till en lägenhet på baksidan av hotellet, genom det kunde man ta sig upp till hotellrummen och sen ta hissen ner till baren, restaurangen och receptionen/lobbyn! Precis efter vi sagt hejdå till killarna så säger en av dom till mig "Tokio Hotel stays on the 5th floor" och blinka med ena ögat, jag titta på han och log "Oh really?;)" haha, som det spelade någon roll att veta! Jag tänkte inte springa och knacka dörr i alla fall, jag ville ha värme!

När vi kommer in så tryckte vi på 5e våningen, men det hände ingenting! "Herregud, de har lurat in oss i en hiss som låst sig! Panik!!" Men det funkade sen när vi tryckte på 8e våningen, wierd! Jaja, vi gick sedan vidare ner till lobbyn och tänkte att vi kan väl ika gärna sätta oss och äta i restaurangen! Vi går ner dit och de var så otroligt gästvänliga (they better be, man betalade 5 pund för deras service på notan i slutet!:S) och vi fick ett bord på samma ställe där vi såg TH äta på i förrgår, vi åt någon liten fjuttig förrätt var (ni skulle sett priserna)! och vi satt där från halv ett till fyra! Ida och jag beställde in vin också, blev ju som tradition att dricka vin varje dag i Liverpool! ^^,

Haha, så skämmigt (IDA :P) det var när jag och Ida började spåra ur totalt på en tanke om en låt vid namn "Skillet - yours to hold". Jag skrattade så mycket att tårarna bara rann, haha! Men det var så jäkla kul, jag sitter bara och ler som ett fån nu när jag skriver om det! Vid fyra-tiden reste vi oss upp i alla fall och gick ut till lobbyn, vi märkte att det kommit fler och fler fans utanför och vi ville INTE ut dit, så vi åkte upp och gick runt lite bland rummen! Vi hittade bland annat en enorm hög av beställd mat till rummet, det var pasta, fruktsallader och allt möjligt, ofantligt mycket mat haha! Sen möttes vi av 3-4 fans (man såg att det var till Tokio Hotel), haha då börjar man undra hur många dom där Red Bull-killarna släppte in!

Då möts vi av en vakt som frågar vad vi gör här inne, och som vanligt så räknade Sabina, Ida och Anna med att jag skulle dra till med nåt, men jag hade verkligen ingenting att komma med!

Vakten: "Are you guys waiting for someone?"
Ida: "No" *börjar titta in i väggen och det blir knäpptyst! Vakten svarade inget lixom!*
Jag: "It is kind of embarrassing but its like this, I met this guy yesterday when we were out and I was suppose to meet him here, I'm not sure what I'm doing but I just want to see him again!"
Vakten: "Hmm, okeey"
Jag: "It's a kind of embarrassing story!
Vakten: "You can sit here for another five minutes, then I am afraid you have to go, I'm sorry!"
Jag: "OKay, we understand. Btw, we are not waiting for Sugarbabes!"
Vakten: "I know, Sugarbabes has already left!"
Jag: "Then what about this suspition?" *spelar dum*

Vakten gick in i hissen och åkte ner, fyfan vilken sämst lögn, haha men jag var ju tvungen att säga nånting! Efter ca fem minuter kom han upp och vi åkte ner, tänker inte börja tjaffsa med honom men GUD vad jag inte ville frysa mer! När vi kom ner till lobbyn så gick jag fram till receptionen och fortsatte på min otroligt sämsta lögn, att jag skulle möta en kille här halv fem (om en kvart) och att det var så kallt att vänta utanför! Hon sa att det var okej om vi väntade inomhus men behövde hålla oss inne i baren, inte i lobbyn (brukar det inte vara tvärtom :S) Vi gick ut och ställde oss för att röka först, det var fans på båda sidorna, bakom stängslet och vi stod i mitten, där alla kändisar ska gå ut, fast vi ställde oss i hörnet för det var inte direkt det vi ville förmedla! ^^ Några fans som stod vid stängslet precis till vänster om oss hatade att vi höll oss där inne och drog tag i en vakt och ba: "Ey! Those girls are from Sweden and they hit and pull Tokio Hotel, they're crazy!!"

Vakten tittade på oss, tittade tillbaka på dom och ba: "oh come on.." När jag hörde att dom började prata om oss till vakten så kunde jag inte brytt mig mindre! Dom får väl ljuga ihop vad dom vill, jag hade egentligen inte ens någon lust att vara där, att träffa nån kändis eller någon annan heller, jag mådde skit! Vi gick i varje fall in sen igen och satte oss i baren, när vi går ut efter ca 10 minuter igen för att ta en till cigg så var alla fansen borta, Tokio Hotel hade gått ut precis! Fansen sa att de bara gått rätt ut, satt sig i bilen och åkt! Åh, vilken lättnad jag kände när fansen sa så, nu kunde vi äntligen åka och hämta våra väskor så vi får det gjort och ÄTA! Seriöst. den där förrätten vi åt är fan inte värd att bli kallad förrätt!

Sen åkte vi till flygplatsen, åt middag och så sen flög vi hem till Stockholm! Så fort vi kom fram så sa vi hejdå till Sabina och Anna vars pappa stod och väntade på dem där! Jag satt och väntade med Ida tills hennes flygbuss kom (mina till Stockholm central gick ju hela tiden) och fan vad vi var på flipphumör, haha det var helt cp! Fan vad ledsen jag var när jag skulle säga hejdå till henne! Jag fick sms av henne när jag satt på flygbussen:

"Haha va fan, jag försökte komma på vilken låt som blev våran reselåt men nu slog det mig.. Yours to hold för fan! Haha! Saknar dig redan :( Älskar dig <3"

Jag brast ut i tårar när jag fick det smset, jag satt själv på en flygbuss halv ett på natten, med ipoden i och regn utanför fönstret! Jag hatar att vi bor så långt ifrån varandra, Ida! Du är grym att resa med och detta ska vi göra om, kings aight? ^^,
Städdags innan utcheckning x(
 

Ida vid bänkarna utanför hotellet, samma som vi satt vid första kvällen
när hon såg killarna från TH sitta och äta middag inne på restaurangen!
 
 

*Kill me*
 

Fansen, ÅH fyfan flashbacks av hur mycket jag inte ville sitta där, pga
hur dåligt jag mådde, jag har nog aldrig velat sova så mycket som då!
 

Jag och Ida! Döda!
 

Tjejerna inne på 5e våningen!
 

Fotade hotellet vi bodde på från taxin när vi åkte därifrån efter att ha hämtat
våra väskor som vi fick lämna där över dagen eftersom vi flög hem på kvällen!
 

Ida och jag i taxin!
 

Shite, där stod vi och väntade på taxi i förrgår och hade precis landat!
Jag hatar korta resor, jag ville bara stanna längre, fyfan för hemresa! x(
 

Paul McCartney! Han har vinkat åt Ida och mig! :D
 

Ryanair hemåt!
 

Ida på Skavsta flygplats med våra favoritbrillor! Miss you hunny! :*
 



UNDERBAR resa! Ida, du var grymmast att åka med! :) Fan vad kul jag hade!
Jag älskar dig! <3

Onsdag!

Hej på er! =) Fan, det var TRL idag klockan två men det är ju inte med Tokio Hotel, jag vill ju se om jag syns haha!^^ Jaja, idag jobbar jag halv fem till åtta, sen kanske jag ska träffa brorsan, annar blir det telefonkväll med Ida! =) Hoppas ni läser om Liverpoolresan, 5e och 6e november är ute nu, 7e november (hemresedagen) lägger jag ut ikväll!

Nu måste jag slänga i mig lite lunch innan jag åker till jobbet, Puss på er!

Sovdags!

Har precis lagt ut ett till inlägg om Liverpoolresan, 6e november! Det är inlägget innan detta! Läs&kommentera så skriver jag om 7e nov. imorn!
Nu ska jag sova! Jag ska ju upp nio imorgon och se mig själv på MTV, när jag ställer en fråga till Tokio Hotel på TRL, det är repris! :D Så titta om ni vill se det! Jag fick massa flashbacks nu från New York bara för det, saknar det!!

Jag, Rebecka och Katie front row på Starland Ballroom i New Jersey!  
7 augusti 2008! (Ska snart lägga ut om den här resan på bloggen oxå!)

 

En av våra videos, slutet av Don't jump (tryck på watch in high quality):
 

Min favoritlåt, Black! Min och Rebeckas video (tryck på watch in high quality):
 
Lyssna när Tom drar igång sin elgitarr, då hör man mig "wohoo, go tom wooaah!"
Jag ÄLSKAR den här låten och jag älskar när han börjar dra igång elgitarren! :D


Jag i Stamford! =)

 


Nu ska jag sova, hörs imorgon!:*

MTV ema in Liverpool 2008, 6 november!

The day, MTV Europe Music Awards live in Liverpool, 2008! We were there! Jag vaknade upp vid 11 med världens bakfylla! Jag var helt slut i huvudet och bara hasade mig ur sängen! Jag kom inte ihåg precis allt från kvällen men herregud vad kul den var! Tillslut fick jag liv i Ida och jag klädde på mig kläder och sprang över till de andra tjejerna! Vi bestämde oss för att gå och hämta ut våra biljetter till konserten! Ida var för seg och pallade inte följa med, så jag, Anna och Sabina tog en tripp till arenan! När vi kommer dit för att hämta ut biljetterna så fick bara jag gå in, för att inte ha för mycket människor inne i postofficet!

Först hämtar jag ut mina biljetter och det gick galant, men sen när jag skulle hämta ut biljetterna som Viran vann, men sålde till Sabina och Anna, så gick det inte! Elvira var tvungen att hämta ut dom och legitimera sig på plats! Jag får panik, speciellt när han sa att Sabina och Anna inte kan få sina pengar tillbaka heller! Jag gick ut till tjejerna och berättade den hemska nyheten, de hamnar i chock! Vi går till Mcdonalds och handlar frukost till oss och till Ida, sen går vi hem till hotellet och snackar igenom allt litegrann. Jag pratade lite med tjejernas föräldrar och tillslut fixade det sig! Vi går tillbaka till Postofficet, killen därinne tittar på mig och ba "you are the swedish girl? Haha, I get you your tickets!" THANK GOD!

Efter det så bestämmer vi oss för att finna ett Supermarket för vi behövde middag till ikväll, schampoo&balsam plus plåster till Idas och Annas skavsår! När vi passerar arenan så ser jag ett igenkänt ansikte, det var Mirre! Hon stod där och pratade med hennes kompis, Kenza som tydligen Sabina och Anna kände sen tidigare, så vi stod där och pratade med dom litegrann. Sen gick vi vidare till supermarket för att handla det vi skulle göra. Vi hade liksom börjat lära oss hitta i Liverpool, till vårt supermarket och till annat, det blir som ett litet hem vart man än åker, and I do miss Liverpool! Aja, sen var vi tvungna att skynda oss hem för klockan var redan 15 och vid 17 skulle vi börja gå mot arenan! Vi skulle alla duscha, blåsa&platta håret, sminka oss osv!

Det fula var att när vi kom tillbaka till hotellet så insåg vi att vi kollat på den svenska tiden, så klockan var bara 14, suck!! Dock hann inte Ida på tre timmar ändå så vi kom inte iväg förrän 18.15 ungefär ^^, Sabina och Anna gick tidigare än oss, vi hade ändå olika ingångar så det spelade ingen roll. Insläppet började 18 men vi hade ingen brådska i varje fall, vi hade inga planer på att tränga oss fram nutan planerade att stå där bak och hoppa och dansa =) När vi kommer fram till arenan så stannar vi och bara tittar, så otroligt vacker den var! På vägen mot vår ingång så stannar några fotografer oss och ber oss vara med i en tävling om en laptop för MTV! Vi tänkte att vi ändå inte skullem försöka få bra platser så vi hade gott om tid! De fotade oss och vi fick fylla i lite papper, sen skulle vi få gå på en röd matta in till en bil och där skulle vi få prata i en minut i streck om typ EMA, Liverpool och ja allt möjligt =)

Det bästa var att när vi gick röda mattan så trodde fotografen att det bara var jag som skulle in i bilen, så efter jag gått röda mattan så satte jag mig i bilen, så ställde han sig för Ida och började filma mig, Ida ba: "Excuse me!! I'm going in there too!" Han ba: "oppps sorry!! My bad!" Haha, såg så kul ut, fetdiss! Aja, vi började prata på om EMA, och jag nämnde att jag ska flytta till London och älskar hela Storbrittanien och bla bla. Sen fick vi gå ut igen så var det klart, haha OFTA vi vinner, vår film kommer inte sticka ut för fem öre men en kul grej=) Jag lovar att lägga ut vår video här om jag hittar den på nätet nånstans!

Sen gick vi in till arenan i varje fall, den var inte alls så stor som jag trodde den skulle vara! Vi gick och ställde oss precis under den plats där alla kändisar stod när de presenterade/vann ett award och höll tacktal och så, och om vi vände oss om så hade vi scenen ca 5-6 meter ifrån oss så det var en perfekt plats! =) Fattar inte varför inte många människor ställde sig där från början! Jaja, galan var bra, dock hade både jag och Ida så otrooligt ont i våra ryggar av att stå så mycket, men det var värt det! Kvällens höjdpunkt var LÄTT Pinks uppträdande! När hon drämde den där flaskan i huvudet på den där killen och låten började så flög jag upp i luften och ba: "IDA, DET ÄR SO WHAT!!" Ida bara stod där med hakan i golvet och blev helt till sig, det var det vi hade längtat efter hela kvällen! Det tog henne ca 10 sekunder att ens börja reagera! Haha, men det var grymt!

Det var så jääkla coolt när Bono från U2 presenterade John McCartney, självaste John McCartney! Han är the legend, det var så jäkla coolt att se honom så pass nära, en medlem från självaste The Beatles! The day, MTV Europe Music Awards live in Liverpool, 2008! We were there! Jag vaknade upp vid 11 med världens bakfylla! Jag var helt slut i huvudet och bara hasade mig ur sängen! Jag kom inte ihåg precis allt från kvällen men herregud vad kul den var! Tillslut fick jag liv i Ida och jag klädde på mig kläder och sprang över till de andra tjejerna! Vi bestämde oss för att gå och hämta ut våra biljetter till konserten! Ida var för seg och pallade inte följa med, så jag, Anna och Sabina tog en tripp till arenan! När vi kommer dit för att hämta ut biljetterna så fick bara jag gå in, för att inte ha för mycket människor inne i postofficet!

Först hämtar jag ut mina biljetter och det gick galant, men sen när jag skulle hämta ut biljetterna som Viran vann, men sålde till Sabina och Anna, så gick det inte! Elvira var tvungen att hämta ut dom och legitimera sig på plats! Jag får panik, speciellt när han sa att Sabina och Anna inte kan få sina pengar tillbaka heller! Jag gick ut till tjejerna och berättade den hemska nyheten, de hamnar i chock! Vi går till Mcdonalds och handlar frukost till oss och till Ida, sen går vi hem till hotellet och snackar igenom allt litegrann. Jag pratade lite med tjejernas föräldrar och tillslut fixade det sig! Vi går tillbaka till Postofficet, killen därinne tittar på mig och ba "you are the swedish girl? Haha, I get you your tickets!" THANK GOD!

Efter det så bestämmer vi oss för att finna ett Supermarket för vi behövde middag till ikväll, schampoo&balsam plus plåster till Idas och Annas skavsår! När vi passerar arenan så ser jag ett igenkänt ansikte, det var Mirre! Hon stod där och pratade med hennes kompis, Kenza som tydligen Sabina och Anna kände sen tidigare, så vi stod där och pratade med dom litegrann. Sen gick vi vidare till supermarket för att handla det vi skulle göra. Vi hade liksom börjat lära oss hitta i Liverpool, till vårt supermarket och till annat, det blir som ett litet hem vart man än åker, and I do miss Liverpool! Aja, sen var vi tvungna att skynda oss hem för klockan var redan 15 och vid 17 skulle vi börja gå mot arenan! Vi skulle alla duscha, blåsa&platta håret, sminka oss osv!

Det fula var att när vi kom tillbaka till hotellet så insåg vi att vi kollat på den svenska tiden, så klockan var bara 14, suck!! Dock hann inte Ida på tre timmar ändå så vi kom inte iväg förrän 18.15 ungefär ^^, Sabina och Anna gick tidigare än oss, vi hade ändå olika ingångar så det spelade ingen roll. Insläppet började 18 men vi hade ingen brådska i varje fall, vi hade inga planer på att tränga oss fram nutan planerade att stå där bak och hoppa och dansa =) När vi kommer fram till arenan så stannar vi och bara tittar, så otroligt vacker den var! På vägen mot vår ingång så stannar några fotografer oss och ber oss vara med i en tävling om en laptop för MTV! Vi tänkte att vi ändå inte skullem försöka få bra platser så vi hade gott om tid! De fotade oss och vi fick fylla i lite papper, sen skulle vi få gå på en röd matta in till en bil och där skulle vi få prata i en minut i streck om typ EMA, Liverpool och ja allt möjligt =)

Det bästa var att när vi gick röda mattan så trodde fotografen att det bara var jag som skulle in i bilen, så efter jag gått röda mattan så satte jag mig i bilen, så ställde han sig för Ida och började filma mig, Ida ba: "Excuse me!! I'm going in there too!" Han ba: "oppps sorry!! My bad!" Haha, såg så kul ut, fetdiss! Aja, vi började prata på om EMA, och jag nämnde att jag ska flytta till London och älskar hela Storbrittanien och bla bla. Sen fick vi gå ut igen så var det klart, haha OFTA vi vinner, vår film kommer inte sticka ut för fem öre men en kul grej=) Jag lovar att lägga ut vår video här om jag hittar den på nätet nånstans!

Sen gick vi in till arenan i varje fall, den var inte alls så stor som jag trodde den skulle vara! Vi gick och ställde oss precis under den plats där alla kändisar stod när de presenterade/vann ett award och höll tacktal och så, och om vi vände oss om så hade vi scenen ca 5-6 meter ifrån oss så det var en perfekt plats! =) Fattar inte varför inte många människor ställde sig där från början! Jaja, galan var bra, dock hade både jag och Ida så otrooligt ont i våra ryggar av att stå så mycket, men det var värt det! Kvällens höjdpunkt var LÄTT Pinks uppträdande! När hon drämde den där flaskan i huvudet på den där killen och låten började så flög jag upp i luften och ba: "IDA, DET ÄR SO WHAT!!" Ida bara stod där med hakan i golvet och blev helt till sig, det var det vi hade längtat efter hela kvällen! Det tog henne ca 10 sekunder att ens börja reagera! Haha, men det var grymt! Jag filmade uppträdandet så ni kan se det längre ner!

Det var så jääkla coolt när Bono från U2 presenterade Paul McCartney, självaste Paul McCartney! Han är the legend, det var så jäkla coolt att se honom så pass nära, en medlem från självaste The Beatles! Det roliga var att när Bono bad Paul McCartney komma ut på scenen så skulle det först komma ett bildspel, sen skulle han komma ut! Men det fattade inte Paul så han börjar vandra ut på scenen och vinkar glatt till alla oss åskådare, då springer massa MTV-people ut och stoppar honom och ber honom gå tillbaka, så han fick göra om det ett par minuter senare, haha fail!^^, Måste även nämna att Beyónces uppträdande var heelt amazing! Både jag och Ida stod och rös genom hela, fan vad den kvinnan kan sjunga!

Det var också skitkul när Tokio Hotel vann Headliner! Jag och Ida stod och höll tummarna att dom skulle vinna, och så ropade de ut "And the winner is.. TOKIO HOTEL!" Vi ba WOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH och hoppade glatt, det bästa var att bögen bredvid oss flippade ur totalt, haha! :'D Jag har filmat det, dock JÄTTEdålig kvalité men ni hör oss haha, och kan se vart vi stod! Haha, det var också askul när kändisarna skulle säga vem dom tyckte var bästa kändisen och Bill sa "Rihanna is the sexiest girl on earth" och alla omkring oss ba: "whaat, isnt he gay?!" HAHA, poor Bill! ^^

Efter galan så höll våra ryggar seriöst på att DÖ! Vi haltade oss ur och satte oss ner, tog en cigg och ANDADES! Sen tog vi oss tillbaka till hotellet för att hämta våra vattenflaskor och äta lite mackor till middag!^^, Hade vi stannat på hotellet i fem minuter till så hade vi somnat, men vi tog oss ut! Vi haffade första bästa taxi och tog oss till Victoria Street. Typ hela gatan var avstängd för vanliga fester, alla klubbar var hyrda av bland annat dvärgen från Austin Powers (glömt namnet), Perez Hilton, Natasha Hamilton från Atomic Kitten osv. Ida hade kollat upp innan vi åkte att en av de finaste klubbarna var Newsbar, så vi bestämde oss för att åka dit först! När vi kommer fram var det fullt av taxibilar och kö längs med väggen utanför. Om man skulle gå in rakt framifrån så låg det en röd matta där, och precis när vi kom så gick en blondin in där, följd av ett flertal paparazzis och vakter, det var Liz från Atomic Kitten! Vi ställde oss i kön men efter fem minuter stängde dom ingången för det redan var så fullt där inne!

Ida sa åt mig att gå fram och flörta med vakten så vi skulle komma in, och som vanligt gör jag det! ^^ Jag går fram och det första han sa var "Don't talk to me!" Jag tittar stött på honom och säger "Would you just hear me out? We come from Sweden and just want to have a fun night, people said this is the best place!" Han avbröt och sa "Okay you are from Sweden, stand over there and I fix you in after I finished my cigarette okay?" Haha, go Sweden! ^^, Hans kompis kom efter ett par minuter och tog in oss röda mattan-vägen, alla utanför ba WHAT THEE! haha ^^, när vi kommer in så stoppar tjejen i kassan mig och säger att jag måste betala, då säger killen som tog in oss: "They are with me, she's cool! I pay for them!" 20 pund var betalade han!! Jaja, vi gick in och det var värsta glassiga stället, men SÅ trångt, man kunde knappt ta sig framåt, tillslut nådde vi baren och beställde två glas vin var! Vi var kvar i bara en halvtimme, det var för trångt och så men soft att ha varit där!

När vi kommer fram tar vi nästa taxi till Victoria street där det var minst sagt livat! Först går vi in på ett ställe som hette Pink som inte alls var bra, så vi gick vidare, vakten förklarade hur vi skulle gå för att ta oss till Mosquito, en klubb där det sas att Beyónce var! Why not lixom? Vi gick och gick men hittade ingen bar, så vi gick in på ett Casino för att fråga om vägen! Där inne var Pinks uppträdande från galan på TV, vi var tvungna att kolla på hela! Killarna på Casinot bad oss flera gånger att stanna, vi skulle ändå inte komma in på Mosquito, sa dom! Men vi ville ge det ett försök, så vi tog första bästa taxi till stället, väl framme så kom vi lätt in, betalade 10 pund var för inträdet bara! Notera att detta var det första stället där dom bad om leg!

Väl inne så drog vi själva slutsatsen att Beyónce inte var här, men vi tänkte ha en kul kväll i varje fall! Vi partade lite där och vid 3-4tiden så bestämde vi oss för att röra oss hemåt! Väl ute från klubben så ösregnar det (England i ett nötskal) och vi tar skydd i en busshållplats, efter en stund inser vi att här får vi aldrig en taxi och börjar gå uppför gatan, då vi möter två killar! De flög på oss och började prata glatt, ännu mer när vi sa att vi var från Sverige (ofcourse!) och erbjuder oss skjuts efter en stund, vi sa att vi bodde på Mal Maison hotell (kändishotellet) för vi visste att det låg relativt nära vårt hotell, vilket skulle bli en billig taxi hem plus att vi inte ville säga vart vi bodde, dumt att ge ut sitt eget hotellnamn! De skjutsar oss dit och stannade en bit bort, typ baksidan! Sen var det OMÖJLIGT att skaka av dom. De tjatade i en halvtimma att få följa med in på en drink, vi bodde ju inte ens där så vi var tvungna att bli av med dom! Killen som var på mig försökte bokstavligt kyssa mig hela tiden, jag sa nej flera gånger men han var typ dum! Ida tyckte att killen som var på henne var så himla snäll att hon inte kunde dissa han (typ som dagen innan med mig och irländaren fast då var det hon som fick hänga med den jobbiga kompisen, ombytta roller^^) Tillslut fick jag dra Ida ifrån hans famn och vi kom loss! Vi vandrade bort till ingången i regnet och möts av en vakt vid ingången:

Jag: "Hello, is it okay to order a taxi in the reception?"
Vakten: "No, you can't go in here if you don't live here, sorry!"
Jag: "Oh come on, then you go in and do it for me, we're freezing to death!"
*Efter ett tag* Vakten: "Okay, *tittar på mig* you can go inside, but not your friend, just one!"


Ida väntade utanför medan jag gick in för att beställa en taxi. När jag precis kommit in i entrén så flyger 4 killar på mig och ba "Hey gorgeous" och börjar prata på som fan! Alla fyra typ omringade mig och började prata på! De var från Italien och vann awardet Best Italian Act  på MTVs Europe Music awards tidigare ikväll! De gav mig deras bandnamn Finley, och bad mig börja lyssna på dem! De är faktiskt väldigt bra (och snyygga!!). Vi stod och pratade ett tag, sen säger en av killarna:

"So, what are you doing here in this hotel if you don't live here?"
Jag: "I'm just here to get a taxi so we can go home!"
En av killarna: "Are you here for Tokio Hotel?!"
Jag: "I just said why I'm here, who are Tokio Hotel?" ^^
Dom: "Tokio Hotel SUUUUCK!!"


Haha bara för alla fans som satt utanför hotellet var TH-fans eller vad?^^ Förutom dom två tjejerna som Ida hejade på, de väntade på The Rasmus! :P Jag kan gissa att många italienska Tokio Hotelfans är även fans till Finley, de har ganska lik musikstil! Jaja, sen gick killarna vidare och jag gick fram till receptionen och bad honom boka en taxi åt mig till Dolby Hotel, vilket han gjorde! Då ser jag att killen precis bredvid mig är en av killarna från 30 Seconds to Mars! Jag var tvungen att säga någonting så jag började prata: 

Jag: "Excuse me, are you one of the guys from 30 seconds to mars?"
Tomo: "Hehe, yes I am!"
Jag: "Oh cool, you guys rock! I voted for you!"
Tomo: "Oh really? Well, thanks!"
Jag: "My sister Elvira showed me your song From Yesterday and I love it!!"
Tomo: "Yeah, that's a great song, thanks!"
Jag: "Con gratulations to the award, aren't you happy? It must've been so cool!"
Tomo: "I shouldn't say that we don't care about the awards, but we don't care! *smile* you know what I'm saying? I mean, this is our work, all the interviews, awards and celebretie-shows! Playing our music and be on stage is what I love! But still these awards shows how much our fans enjoy our music!"
Jag: "I just love that you say the things you say, because playing your music is what your band is all about!"
Tomo: "exactly!"  
Jag: "Oh my god, I am so jealous of you, you are able to do what you love, and that is your work, I have no idea what I'm gonna do! That's why I'm moving to London in february!"
Tomo: "Well not many people knows, and you are able to just go and do what you want, so just go then!"  
Jag: "I will, I love England so why not!=)"
Tomo: "Exactly, just do what feels right for you!"

Efter ett tag avbröt killen i receptionen oss för att säga att taxin var på väg! Då kommer två killar från övervåningen, ganska högljudda vandrandes runt, påväg in i baren, så ser jag att en av dom är sångaren i The Rasmus, haha! Fan vad jag ville in i baren, varför gick vi inte in där? Vi fick även reda på i efterhand att Bill och Tom satt och efterfesta där inne, crap! Aja, efter dom gått in i baren så frågar Tomo receptionisten om han kunde få en kopp kaffe, receptionisten titta på Tomo som han var dum i huvet! Tomo tittar tillbaka lite frågande och ba: "Eh, maybe I just get it from the bar!" Så gick han in i baren istället!  Då började receptionisten prata med mig istället, han tyckte vi skulle bott på det här hotellet istället och han tänkte gå och visa rummen för mig då han precis kom på att det var fullbokat (typiskt!), efter ca 10 minuter så kom en kille fram till mig och tog tag i min arm: "Excuse me but your friend told me to get you, your taxi has arrived!" Jag tackade honom, vinkade hejdå till receptionisten och gick ut till Ida!

När vi satte oss i taxin så berättade Ida att det där var Sugarbabes manager! Hon hade stått och pratat med honom hela tiden jag var inne på hotellet, haha! :'D Sen åkte vi hem till vårt hotell och våldtog snacksmaskinen med alla våra mynt, dom i receptionen tittade bara fult på oss och knackade sedan på vår dörr när vi gått upp för att be oss att sänka volymen, klockan var typ halv 5! ^^ Vi däckade sen ganska fort med tanke på att vi skulle upp vid 10 dagen efter, senast 11.30 var man tvungen att checka ut! Imorgon kväll var det dags att flyga hem igen! :(

Detta var vår frukost och middag! Mcdonalds, bröd och donuts, bra!^^

 

Arenan från vårt fönster! (Jag har satt en svart fyrkant runt arenan^^)
 

Fina Ida!=)
 

Jag! (Vette fan varför vi inte har någon helbild på mig?)
 

Arenan!


Wow! O.O
 

Vår plats, precis under prisutdelningsplatsen, woho!


Ida slog till mig och ba: "Kolla upp, det är fan Bill och Tom på TVn!!" Red Carpet!
 

And it began, Katy Perrys startframträdande!
 

Sugarbabes!
 

Pink vann Most Addictive Track!
 

Beyónce innan hennes uppträdande började!
 

Tokio Hotel vann Headliner (min video med världens sämsta kvalité!^^)
 

30 seconds to mars (det var han till vänster jag pratade med)


Bono fron U2  
 

Paul McCartney och Bono!


Snacka min flipp när Kerry Katona kom ut på scenen! Hon är Bryan Mcfaddens
ex! Bryan var medlem i Westlife innan han hoppade av våren 2004! I love Kerry!
 
Pinks framträdande (min video!):
 

Ida och jag efter galan, jag var helt D.Ö.D!
 

Newz Bar! (Min bild)
 

Jag utanför Newz bar, var tvungen att vila fötterna! ^^ På tal om det, ni anar
inte hur mycket jag och Ida vandrade runt i Liverpool barfota, med klackarna
i händerna, fyfan våra fötter höll på att dö att tillslut orkade vi inte bry oss! ^^
(Ursäkta urringningen på bilden förresten, men orka censurera så litet!)
 

Jag och Ida i taxin påväg mot Victoria street!
 

Vi på baren Mosquito! =)
 

En tjej jag paprazzifotade, haha! ^^
 

En kille ville fota oss, såklart öppnade sig inte hela linsskyddet! 
 

Sökte lite om Finley, det italienska bandet jag träffade på hotellet och dom
var fan snygga, eller hur? Jag kom ihåg att jag tyckte det redan då men jag
var ju ganska så full då så man kan se lite konstigt, men jag tycks ha sett rätt!
 

Här uppträder dom i Italien, ni TH-fans känner nog igen hon som introducerar
Finley, det är samma tjej som presenterade Tokio Hotel när de uppträdde i
Italien för ett tag sen, här är både klippet på Finley och på Tokio Hotels upptr.:


 
Tillbaka på vårt hotell igen, snacks and talking time!
 


Detta var en helt otroligt kul kväll också, den här resan var MINST sagt L.Y.C.K.A.D! 7e november kmr imorgon! Läs och kommentera på nu! ;* Puss!

FanfanFAAN!

Jag har suttit i över en timme och skrivit om 6e november i Liverpool och precis när texten var klar och jag bara skulle lägga in bilder så fuckar sig datorn så allt förutom de första tre styckena försvann, GAH! Jag måste åka om 20 minuter, ska åka hem till Astrid en stund men jag skriva klart det inatt, FAN!

Puss på er!

TRL!

Fanfanfan!! TRL hela veckan med Tokio Hotel var idag på MTV och jag och Rebecka var ju där! (för er som inte vet så var jag med på showen och ställde en fråga till Tokio Hotel) och jag missade det! Iofs såg jag det på TV när jag var i New York men i alla faaaaaaaall!

Jaja, här har ni lite fler av Idas bilder från första kvällen i Liverpool:

Jag, Sabina och Anna på flygplatsen i Liverpool!
 

Den här bilden såg så mycket coolare ut på kameran ^^,
 

Jag utanför Echo arena!
 

Fyllotulls:D
 

Jag och Ida, fyfan vad kul vi hade!
 
 

HAHA! Ida och jag i taxin, maan this night gave me a big hangover next day!
 
... And it was SO worth it! :'D

Resten av Liverpoolresan kommer förhoppningsvis ikväll! =)

Tisdag!

Herregudl jag har inte sovit ut på flera veckor, och nu somnade vi vid fyra, och jag vaknade halv två! Fyfan vad skönt och behövligt det var! Och vet ni en till sak? Detta är min första lediga dag på typ veckor också, så himla skönt!

Jaja, idag då.. det är muligt och äckligt ute så de blir väl en inomhusdag, ska fixa in bilder och skriva om Liverpoolresan 6-7 november också, ååh tycker det är så kul at berätta om mina resor för er haha :'D Snart kommer Dublin, Paris och New York också! Säg till om det blir för mycket om resor i bloggen, men det är lixom anledningen till att jag startade ha en blogg överhuvudtaget, att få ha nånstans att berätta om alla mina resor! För det finns inget bättre än resor, lr hur?

Nu blir det frukost/lunch ^^, Puss och kram!

At Sandra's!

Tjuhu! Nu är jag hemma hos Sandra från jobbet, vi stängde tillsammans och kände att vi måste htta på nåt. Hmm, vad sägs om chips & dipp, vin och cigg at Sandra's? Mmm, kan funka! Stay tuned imorgon för då kommer inlägg med text och bilder från resten av Liverpool-resan, om ni är intresserade? =) Har mycket att berätta om dom dagarna också, ååh!

Nu ska jag vara social med Sandra, blir kvar här inatt! Vi hörs imorgon! PUSS!

MTV ema in Liverpool 2008, 5 november!


Så... Nu ska jag börja med hela storyn! Hela dagen sprang vi runt hemma hos Ida och kollade så allt var med, Ida packade i det sista i väskan och sen var det off to go! Idas mamma och Lina skjutsa oss till Skavsta för att ta en fika med oss där och vinka av oss! =) Väl på flygplatsen mötte vi upp Sabina och Anna, två tjejer som köpte min systers biljetter till EMA för hon inte kunde åka, så vi åkte tillsammans för jag behövde hämta ut även deras biljetter för jag betalade med mitt kort!

Vi höll btw på att missa incheckningen, den hann stänga men servicecenter hjälpte oss, shite vad rädd jag blev där! Jag kunde verkligen se oss sitta i bilen på väg hem med deras mamma och Lina igen, fyfan! Men vi hann, som ni kanske märkt!^^ Då var det dags att krama hejdå till Lina (Fyfan, tyckte så synd om henne lilla älsklingen!:*) sen var det dags att boarda planet! Väl på planet så började jag och Ida (äntligen) förstå att vi faktiskt skulle till Liverpool och gå på EMA, vi blev totalt exalterade!

Vi landade i Liverpool bid halv åtta-tiden, så fort jag hörde engelskan med den brittiska dialekten rös jag i hela kroppen, I'm home! Vi hoppsade alla fyra ut till taxi-stationen och tog första bästa taxi till vårat hotell, till vår otroliga lycka när vi kommer fram så ligger Echo Arena rätt över vattnet, mittemot vårt hotell! Det var bara en flod emellan, så man korsade bara bron, det tog fem minuter att gå! Vi sprang fram till vattenkanten och hela arenan lös, det var helt underbart!

Vi checkade in på hotellet, fixade iordning oss lite och sen drog Sabina och Anna ut ett tag, jag och Ida (snarare Ida) tog lite längre tid att fixa oss på, så vi drog typ 40 minuter efter. Nu skulle vi festa sönder oss i Liverpool! Men först måste vi ju bara gå förbi arenan, så det gjorde vi! Väl framme så stod det ca 20 stycken män, typ byggjobbare som höll på att lyfta/köra in grejerm i arenan inför morgondagen! När vi passerade dom så började alla skrika "Wooooaaaaahh" och busvissla åt oss, det blev helt vilt och vi gick generat förbi, haha! Arenan var så vacker, vi bara kände lyckan av att imorgon är vi där inne, på MTV Europe Music Awards 2008!

Vi gick runt lite mer vid arenan, stannade ett tag vid byggjobbarna för att prata, de flockades omkring oss som flugor vid en lampa, haha! Efter det tog vi vår lilla karta och vandrade vidare! Killen i receptionen på vårt hotell hade visat vart på kartan som "kändishotellen" låg, och de låg ganska nära festställena, så vi tänkte att vi kunde ta en tripp förbi i varje fall! De två första hotellen var det inte, det kände man verkligen på sig. Sen när vi går förbi det tredje, Mal Maison hotell så kom vi från baksidan och hela väggen för lobbyn, restaurangen, baren och så var av glas, så man såg in och när vi passerade restaurangen påväg mot ingången så stannar Ida till och ba "Tillan, jag tror Georg sitter där inne!" Jag trodde inte på henne för fem öre, Ida är bäst på att hitta look alikes till TH alla i deras crew så jag bara fortsatte gå och hon hängde på, trodde också att hon sett fel.

Vi gick fram och frågade om det fanns några lediga rum på hotellet (försöka ta sig in i lobbyn och kolla lite ivf) men det var fullbokat och de var väldigt korta i orden, så vi vände tillbaka lite stötta, och när vi passerar restaurangen igen ser jag hur Idas ögon bara växer, sen blev hon helt normal och bara går framåt och säger, i helt vanlig samtalston "..och där var Tom och Gustav oxå, det är dom! Fortsätt gå Tillan, titta INTE in!" Jag ba whaaaaaaaaat och fortsatte gå efter henne. När vi gått förbi hotellet så vänder jag mig om och ser att det fanns massa bord och stolar precis utanför restaurangen (antagligen där de har uteservering på somrarna) och sa att vi skulle sätta oss där och ta en cigg lite diskret, jag var ju tvungen att kolla in! Och mycket riktigt, där satt dom, haha jag fattar inte hur Ida kunde se dom, jag hade ALDRIG noterat! :'D Där satt Bill också, bakom Tom i solbrillor(?!), keps och håret bakom öronen, det var genom örat jag såg att det var Bill! ^^,

Så kommer det ut två tjejer från hotellrestaurangen för att röka, så vi gick fram för att snacka lite! Dom var jättetrevliga och vi frågade om de visste varför vakterna varit så kortsvariga när vi frågade om det fanns lediga rum, de sa att många kändisar bodde här. En av tjejerna ba "One band is like, Tokio Hotel?" Jag tittar på Ida, sen vänder jag mig mot tjejerna igen och ba "Tokio Hotel, who are they?" dom ba: "I don't know, I think they're from Japan!" vi ba: "Oh, nice with a japanese band! =)" haha! Efter ett tag var de tvungna att gå in för de höll på att frysa ihjäl (makes four of us!!) så vi sa hejdå och satte oss igen.

Vi satt där och kedjerökte lite och diskuterade vart vi skulle ut och dricka, då får jag sms av Anna som skriver att hon och Sabina sitter inne i baren på Mal Maison med Neverstore bredvid sig och Tokio Hotel ett par bord ifrån! Jag och Ida tittar mot ingången och ser att vakterna är borta, så vi tar chansen och sneakar in! Vi kom in hur lätt som helst (Vi var klädda i högklackade stövlar, upp-piffade blonda hår och sådär så receptionisten nickade mot oss med ett leende, som vi bodde där! Vi log tillbaka och gick in i baren, där satt Sabina och Anna och vi såg sen dom andra två tjejerna som vi rökte med innan, så vi satte oss vid dom!

Vi kom sen på att om vi beställer mat så kan vi sätta oss vid bordet bredvid killarna i Tokio Hotel och det skulle ju vara nice, kändiskåt som man är^^, men matbeställning hade stängt (klockan var iofs halv ett!)! Jag tittade dit innan jag vände mig om till vårt bord igen, och det var så cp att se Bill, Tom och Georg ett par bord ifrån, helt random och anonymt liksom. Men Bill... Herregud, han var klädd i några svarta byxor, typ pälsjacka med kragen upp och som sagt solbrillor och keps! Han såg ut som en äkta Hollywood-kändis och döljde verkligen hela sig själv! Såg hemskt ut, så ska de inte behöva göra! Vi satte oss i varje fall med de två tjejerna igen och pratade lite till, efter ett tag så sparkar Ida mig på benet och ba: "Killarna, höger!" Jag sneglade ditåt och precis bredvid oss så passera alla utom Georg som redan hade gått tidigare! De gick upp till deras hotellrum!

Vi satt kvar där som inget hade hänt, det var för många kändisar som bodde där (30 seconds to mars, Sugarbabes, The Rasmus, Neverstore, Tokio Hotel etc.) för att reagera. Vi gick tillbaka till Sabina och Anna som viskar lite diskret att det var Neverstore som satt bredvid oss, jag vände mig dit och då sitter han Jakob där och ler glatt, jag ba: "nämen tjena svenne!" Han ba: tjatja, wzup? Så började vi prata lite, han var jättegullig, det värsta var bara att jag sa att jag gillade deras musik, jag kan inte en enda låt! Haha, jävla tur att han inte frågade vilken som var min favorit! ^^ Jaja, vi satt där och drack vin/öl och pratade och han var så sjuuuuuuuuukt söt, helt stört! Efter ett tag så rann vi ut på samtalsämne så jag vände mig mot Ida, så då satt han där själv och man märkte hur han ville att jag skulle prata med honom mer men jag hade typ inget att säga!

Efter ett tag så kom de andra två från Neverstore, jag fastnade för han i mössa (Erik), sjukt söt kille! Ida pusha mig hela tiden att börja prata med dom igen, så tillslut satte jag mig vid Erik och han var jättesocial och vi började snacka. Gud, vi snackade om allt från min galna fan-tid till Westlife till deras fans som de har nu och hur de känner inför dem och sådär! Vi pratade även lite om Tokio Hotel, jag sa att jag gillar deras musik men fattar egentligen inte hur dom har kunnat bli SÅ stora som de är, han höll med. För visst är det lite konstigt egentligen, alla fans som var utanför hotellet var för Tokio Hotel! 

Jag frågade sen hur de skulle fira om de vann Swedish Act! "Supa oss redigt fulla" sa Jakob, haha! De skulle mingla runt på efterfesterna, det fanns ju minst tio stycken! Jag sa att jag också skulle vilja komma in på nån (vilket vi gjorde oxå^^), Erik ba: "Håll bara fram din konsertbiljett och säg att du är från Sverige och prata dig in, du är snygg ju!" Sen började vi prata lite om vad man skulle kunna göra i framtiden, eller snarare jag för han har ju Neverstore, och då berätta han lite om vad hans flickvän pluggar till (Fan, han har tjej!) och lite sådär. Efter typ 2 timmar så sa Erik att vi skulle gå ut och röka, Ida och Oskar följde med också! Efter ca 5 minuter kom Sabina och Anna och sa att vi behövde dra, baren stängde typ, så vi sa hejdå till killarna och innan vi gick så stannade Erik och ba: "Vänta, Matilda och Ida, eller hur?" Vi nickade glatt och han blinka med ögat och gick in! Sjukt trevliga killar, måste börja ladda ner lite av deras musik! ^^,

Sabina och Anna drog hem och jag och Ida tog första bästa taxi mot Concert Square, PARTYstreet! När vi går ur taxin så möts vi av ett enormt gängbråk! Det var typ huliganer tror jag och de slog bokstavligt ner varandra! Jag och Ida trippar förbi, tryckta mot väggen för att hålla oss så långt ifrån dom som möjligt! Precis efter det så möts vi av 4-5 killar och Ida och jag får en varsin på oss på en gång, "min" kille ba: MARRY ME, I LOVE YOU! :D haha, jag ba: whaat you're crazy!! Han ba: well, I am Irish! Jag ba: Irish?! I love you too! Så hoppa jag upp i hans famn, haha :'D Sen gick vi till en bar där de köpte vin åt oss och dansade lite, sen vandra vi vidare till flera olika barer, och drack redlöst mycket vin ^^, blir lätt så när nån annan bjuder! :P Han jag var med kunde inte sluta säga hur vacker jag var och att jag var så out of his reach! Jag hatar sånt, ett utseende är inte out of anyones reach, det är insidan som målar utsidan! Är du charmig och självsäker så blir du dubbelt så snygg än vad du är om du sjunker ihop och är ganska beige i sättet.

Jaja, Ida höll ivf på att få damp på mig för hon var ju tvungen att hänga med den andra killen för jag var med irländaren (han var så jäkla snäll och gullig, jag kan inte dissa nån då!) och den killen var inte den roligaste heller! :P Men haha, min irländare köpte två par solbrillor åt oss på en bar, enorma stjärnor var de, ascoola! :D (Bild längre ner)! Vid fem-tiden så springer jag och Ida ut för vår 49608240682 ciggpaus och vi var så stört fulla! Vi ser en taxi och bara slänger oss in, Ida fick nån 5 seconds moment med nån hooligan-look alike, way to go Ida! Haha :D Sen somnade jag i taxin, kom på nu i efterhand att vi inte sa hejdå till killarna som bjudit oss på rubbet hela kvällen och som varit så snälla, men ah shite happens! Vi kom till hotellet typ fem på morgonen och jag däckade på direkten, hann bara ta av mig kläderna och byta om till pyjamas, allt smink var på fortfarande, fyfan! xD Men det här var en av dom roligaste kvällarna på LÄNGE!

Hemma hos Ida&Lina innan vi åkte mot Skavsta! Andersson style ^^, 


 
Linis pinis :D På väg mot bilen!
 

Mot Skavsta.. Liverpool next!
 

Jag och Lina! (Förlåt men varför gör blixten så vi ser helt bleka ut i ansiktet
och ser alldelles flottiga ut?! Det ser så skabbigt ut på alla bilder! :S)
 

Ryanair, gula Ryanair ^^
 

Detta var det första vi såg när vi landa! =')
 

Framme! I väntan på taxi!
 

Jag och Ida i taxin påväg till hotellet!
 

Sämst bild men det gick inte att fota annars, byggnaden med blåa lysen
är arenan, bilden är tagen från vårt hotell, schysst utsikt va? ;)
 

Idas och mitt hotellrum, helt okej! =) Ni ser fönstret, där satt jag med benen
ut och rökte med arenan mitt framför mig, över vattnet, åh så lovely!!
 

Såg helt wierd ut i ansiktet men såhär såg jag ut första kvällen ivf!
 
Arenan!
 

Den där klockan är minnen, älskar vackra England!
 

Ida =)
 

Efter bar-hänget med Neverstore på kändis-hotellet! Självklart tog vi
inte upp kameran där pga mängden kändisar på hotellet och så!
 

(En random bild på Neverstore) Tänkte bara dubbelkolla så jag sagt rätt
namn åt rätt person! Så som jag skrivit det så är det Oscar till vänster,
Jakob i mitten och Erik till höger, rätta mig om jag har fel!  Blandar ihop!)
 

Party! Haha, detta var den andra baren och alla satte sig ner
& gungade sidledes, helt random! :'D Ja, jag älskar England!
  

Me vs. Ida! Fotokrig! ^^ Idas bild!


Daancing!
 

Solbrillorna XD (Idas bild)
 


Irländaren, jag och "röda tröjan"


HAHA, där kan man verkligen se hur Ida planerar sin escape! XD
 

HAHA! Denna bild har jag inget minne av, antagligen försöker jag byta
om så ramlade jag ^^,


Ida posade med brillorna och försökte få med mig på bild,
har btw noll minne av det här, minnet tar slut i taxin!^^ Idas bild!


Underbar första kväll! :) Det kommer fler bilder som jag lägger till i det här
inlägget senare, Ida är så seg på att skicka bilder, jag tog knappt några på
utekvällen så det kommer som sagt senare ikväll! =) Kommentera&Enjoy! :*

Söndagkväll!

Jobbat 11-19 idag, innan 21 ikväll kommer det första inlägget ut (med bilder) från vår Liverpool-resa! =) Här kan ni få se hur mina naglar blev btw, som jag gick och gjorde samma dag som jag åkte till Ida&Lina, alltså i tisdags:

Varför ser alltid fingrar fetare ut på bild? Jaja, här är dom ivf! =) 
  

 

Söndag

Jag är så trött, snälla låt mig få sova vidare? Jag har inte sovit ut sen, jag minns inte senast! Jag har ställt klockan pga jobb eller träning de senaste veckorna innan EMA och i Liverpool sov jag kanske som mest 5 timmar på en natt! Och igår började jag 11 på jobbet, idag börjar jag också 11-19 och imorgon börjar jag 12-21.20! Man måste ändå ställa klockan vid 9-10 när man börjar vid dessa tider och jag skulle bara behöva att få gå och lägga mig och inte ställa klockan! Bara få sova ut i all evighet! Shite, jag skulle gå i ide!

Nu måste jag duscha innan jobbet, Liverpoolresan is coming out tonight, Puss!

Två fina bilder på Tokio Hotel från röda mattan! =)
 
 

Segast!

Förlåt att uppdateringen tar sån tid, men jag har lite bildkrångel här, plus att jag skulle behöva lite av de andra tjejernas bilder för att få ett helt och bra inlägg liksom, kan hända att den inte kommer förrän imorgon! "/ I am so sorry men jag ska försöka! Puss!


Måste bara lägga ut den här, go Bill!^^,

 

Hemma!

ååh vad underbart det var, jag älskar Liverpool och jag älskar brittiska! Inte undra på att jag ska flytta till London inom ca 2 månader! Jag har så mycket att berätta för er! Jag kommer lägga in bilder och skriva om hela resan imorgon kväll, läs och kommentera! Vi stod precis nedanför där de delade ut/hämtade priser, när TH vann så hoppade vi och skrek såklart, precis över oss, även Paul McCartney, sååå tufft! Här kommer två bilder från resan!

Jag innan galan =) (Så otroligt stark blixt det var, därav kisar jag lite med ögonen^^)
 

Paul McCartney! O.o Kan inte beskriva hur ballt jag tycker
det är att han stod precis över mig, legenden själv! Wow!

 

Resten av bilderna plus hela storyn kommer imorgon kväll efter jobbet! =) Puss!

Liverpool :D!

Elvira, Tillans lillsyrra bloggar här nu, fick ett sms om att jag skulle skriva lite saker ;)!

När dom kom dit igår så packade de upp och fixade sig inför kvällen då de skulle ut och käka, de festade dels med Neverstore på deras Hotell. Dessutom satt Tokio Hotel några bord bort och käkade :D!! Dom hade iaf skitkul den kvällen och hon ska berätta mer när de kommer hem!!!!!

Hos Ida!

Nu är jag hemma hos Ida och vi packar för fullt! =) Vi åker om två och en halv timme nu, shite vad kul det ska bli! :D Om jag lär mig hur man mobilbloggar så ska jag göra det därifrån, annars uppdaterar Elvira (min lillasyster) åt mig!

Ha det bra i Sverige, vi hörs på lördag! Puss!

Stress stress stress

Herregud, jag kom hem nu! Och jag måste åka om en timme, har jag ens börjat packa?! Omgomg.. Jag har ialla fall hunnit fixa naglarna (asfina!!), växlat pengar, köpt flygbussbiljett, fått kameran av Rebecka (ska låna hennes! <3) och köpt de sista grejerna inför resan! Nu måste jag fixa mig färdigt innan det bär av till Västerås, imorgon åker jag och Ida till Liverpool! :'D Shite, jag har inte fattat det än, åh vad kul det ska bli! Ha det bäst i Sverige nu allihopa, bilder från resan kommer i helgen om nån vill se! ;* PUSS!

Tisdag!

Idag åker jag :'D och jag har så mycket att hinna med innan, jag har inte ens packat än! Jag ska fixa naglarna, handla de sista grejerna, möta upp Rebecka och låna hennes kamera (<3!), packa och lägga ut inlägg om Dublin, Paris och New York! Vill verkligen hinna det innan jag åker, så alla mina resor ligger i ordning!

Nu ska jag köra styrkepass, mitt sista innan jag åker! Vi hörs nog när jag är hos Ida ikväll! Puss!

Italien, Turin Milano & Rom, 21-26/3 2008

Jag ville så himla gärna åka till Italien, jag var helt inställd på det hela hösten 2007, så såg jag att Tokio Hotel skulle ha konserter där i vår, då kände jag att det skulle kunna vara en anledning att komma dit, men ingen ville/kunde åka med mig, så frågade jag min kära Malin, som jag träffat över internet och aldrig hade träffat förut, och hon var aspå! :'D Så vi möttes för första gången kvällen innan flyget gick, då hon kom hem till mig, nervöst var det men hon är underbar! <3
Vi hade planerat att gå på konsert i Turin och i Rom (gav oss anledning till att få åka runt lite ^^), tyvärr vart båda inställda men resan var grym i alla fall så jag är bara glad att de satte ut konsertdatum då i varje fall, så vi kom iväg!

21-22a mars: Påväg till Turin, och vår första dag där!
Vi mellanlandade först i 10 timmar (SUCK) i London stansted, så vi åkte in till en liten stad som heter Bishop och gick runt där! En jättemysig stad var det, verkligen! Vid nio-tiden var vi framme i Italien så då var det bara att ta sig till hotellet och hoppa till sängs! I Turin fanns det inte så mycket att göra, första dagen gick vi runt och såg oss omkring i staden, vi åkte även förbi arenan där Tokio Hotel skulle ha spelat, där satt det lappar överallt som sa att den var inställd! Sen åkte vi in till stan och åt lunch, drack öl på ett irländskt hak och njöt i solen! Vi gick nog flera mil den här dagen! Vi tog det ganska lugnt då vi visste att vi skulle åka till Milano dagen efter!

Jag! Framme i London Stansted!
 

Malin i staden Bishop!
 

Stora chipspåsar?
 

Framme i Turin!
 

Vårt hotellrum i Turin! 
 


21 mars: Första dagen i Turin!

Dagen efter sken solen!=)
 

Min outfit för dagen^^, (Samma som jag hade på TRL btw)
 

Frukost!
 

Malin på tåget! =)
 

Arenan! 
 

Lunch! :D
 

Turist, javisst! 
 

Irländska haket! =)

 

Malin med en glass i solen!



23e mars: Dagsutflykt till Milano!

Nästa dag gick vi upp ganska tidigt för att hinna med ett tåg till Milano så vi fick hela dagen där! Såklart missade vi det precis, men tog då en lång morgonpromenad i Turin, gud vad vackert det var! Vi hann i varje fall med nästa tåg till Milano och var framme vid 11-12tiden har jag för mig..! Vi fick inget första bra steg in i Milano, allt börjar med att vi kommer upp till Katedralen, Duomo och på det torget så var det fullt av duvor! Då kommer det fram en man till Malin och lägger frön i hennes hand, duvorna flög omkring henne, det var bara roligt, men efter det så började han kräva pengar, vi fattade ingenting. Sen började han hota med att sno kameran om vi inte gav nåt, och det började bli läskigt. Jag slängde 2 euro på honom, tog tag i Malin och sprang in i folkmassan!

Resten av dagen bestod av att gå runt och titta i Milano, spec på alla märkesaffärer, det kryllade av dem! Sen på kvällen åkte vi hem och la oss ganska tidigt för vid 6-7 tiden på morgonen skulle vi upp för att hinna med tåget till Rom! Det fick vi inte missa, då skulle vi få betala för ett nytt!

Frukost number 2
 

Eftersom vi missade tåget så tog vi en promenad i Turin, vackert va?
 

Malin! <3
 

Mysfaktor!
 

Jag på bron!
 

Vi två!<3
 

Mot Milano!
 

Wow! O.O Katedralen Duomo!
 

Malin och duvorna!
 

Shopping i Milano!
 

Märkesaffärerna!
 

Efter ett par timmar bar det hemåt! =)
 

Packa inför Rom dagen efter! =)
 

Vi gick ut för att handla lite vatten och middag!
 


24e mars: mot Rom!

Såklart försov vi oss lite och receptionisten krånglade så vi SPRANG till spårvagnen som skulle ta oss till tågstationen! Jag har aldrig varit med om en så långsam spårvagn, nånsin!! Vi hann med tåget med 2 minuter och kunde inte andas de närmsta 5 minuterna på tåget, haha! ^^, sex timmar tog det innan vi var framme i Rom, vackra underbara Rom! Vi tog en taxi ut till vårt hotell, vilade lite och drog in till centrumet på kvällen, det började regna så vi köpte ett paraply och gick runt kring Colloseum, sen åt vi middag på en restaurang precis brevid Colloseum, skitfint! :) Sedan åkte vi hem för att orka dagen imorgon, då vi skulle hinna med alla sevärdheter på en dag! ^^,

Stressade jag på spårvagnen!
 

Men vi hann! :D
 

Malin i Room! :D
 

Vårt hotell!
 

Vi åkte sen in till arenan först för att se hur den såg ut, usch vad det regna!
 

Arenan var inte bara lite cool!
 

Colloseum!
 

Italien - Rom - Colloseum.. Pizza är ett måste!
 

Kunde inte sluta fota Colloseum, så vacker byggnad!
 

Vackra Rom!
 

Roma Termini, tågstationen! Vi var tvungna att ta tåget till hotellet!
 

Malin köpte en väska i en affär på tågstationen :'D
 

Jag vid hotellet, vi gick in och la oss ganska fort sen!
 


25e mars: Colloseum, Spanska trappan och Vatikanstaten!

Idag fixade vi oss fina för en heldag + helkväll i Rom, vår sista kväll innan vi flyger hemåt igen! Malin tuperade mitt hår och vi sminkade oss, sen var det dags att bege sig in mot Rom centrum! Vi började med att gå förbi Spanska Trappan, sen satte vi oss och åt lunch på en jättemysig uteservering! Efter lunchen så märkte vi att det var en guide som gick runt med en grupp människor lite före oss, så vi följde diskret efter dem och fick (gratis) hela rundturen av sevärdheter serverat på silverfat, haha! Det slutade upp vid Colloseum där vi la oss och solade på gräset tills det började mörkna, då tog vi bussen till Vatikanstaten! Vi började med att gå till ett mysig konditori och köpa lite bakelser, satte oss på en bänk och pratade kändisminnen, haha! :'D Efter det gick vi in till själva Vatikanstaten, det var bland det vackraste jag sett! hela den staden, jag vart som förälskad!

Både jag och Malin trallade runt där på rosa moln, vid 11-tiden började vi dra oss hemåt igen, vi fann en buss som tog oss till Roma termini! När vi kommer fram dit så står det att vårt tåg går om fem minuter, jätteskönt! Det står även att den avgår från spår 15, men vi hittade bara 14&16, så ser vi en skylt emellan spår 14 och 16, där det står "spår 5, 400 meter" och en pil rakt fram, vi tittar på varandra och börjar lubba som fan, men totalmissar den, såklart! Vi var inte ensamma om att missa den så vi tog flera stycken ett annat tåg som stannade stationen innan, där stod det en van som skjutsade oss till vår station, don't ask me why!

Väl framme på hotellet så låg vi först och lyssnade på Tokio Hotel och Malin översatte lite texter för mig, hon kan ju flytande tyska, sen pratade vi om hemska saker man varit med om och jag blev rädd! Så precis innan vi skulle sova så kröp jag ner i Malins säng, haha! ^^,

Molnen började försvinna!
 

Efter att Malin fixat mig!
 

Malin och jag! <3
 

Inne i vackra Rom!
 

Spanska trappan!
 

Jag på lunchen!
 

Malin!
 

Pizza (igen^^,)
 

De stod och spelade fin musik!
 

Jag =)
 

Lite foton från guiderundan!
 
 
 

Vi gick igenom ett område som var fullt av konst och målningar!
 

Ser ni Colloseum där framme?
 

Jag och Malin i slutet av rundan!
 

Colloseum, rundan var klar!
 

Låg och softade vid Colloseum, på gräset!
 

Konditorit vid Vatikanstaten!
 

Vi två i Vatikanstaten!
 

Vatikanstaten:
 
 
 

Vi åt middag på någon mysig restaurang på en tvärgata, såklart åt vi pasta!
 

Den där bron var magisk!
 

Malin på tågstationen, tröööööööött!
 


26e mars, hemgång!

Idag var det packa och åka hem som gällde, vi mellanlandade i Tyskland, där skiljdes vi åt!

Färdigpackad!
 

På flygplatsen i Rom!
 
 

Mot Tyskland!
 

Tyskland, Weeze!
 

Lunch!
 

Sista bilden på Malin! ;__;
 

Malins flyg gick 1 timme före mitt, hejdå älskling!
 

The end! En underbar resa med en underbar kompis!:)


Nu måste jag sova, jag har inte ens börjat packa än! xO GUD vad jag kämpat med alla resor, har fortfarande Dublin, Paris och New York kvar! Hoppas att nån läser nu! ^^ Pusspuss!

Spanien, San Sebastián 24-29/2 2008

Jag och min allra bästa och äldsta vän, Bonnie hade länge pratat om att flytta till Spanien, San Sebastián efter gymnasiet. San Sebastián var där jag var med tjejerna sommaren 2007 också, det är min fristad, min favoritstad, I looove it! Men det blev tillslut inte så att vi flyttade dit, det var för krångligt med att lära sig spanskan plus att det ligger så otroligt off på ett sätt! Men det var i varje fall anledningen till att vi åkte dit nu, för att se hur det var och Bonnie behövde ju se det för första gången! Det var en helt underbar resa och vi hade som vanligt så kul som bara Bnoni och Tulls kan ha tillsammans =) Eller ska vi säga Bérra och Jóhan? Haha, vi fick för oss att snacka göteborska och döpa om oss till de namnen  och spela lite bondeaktiga, haha! Svårt att fatta att det var kul nu i efterhand menmen!

23e februari

Hemma hos Bonnie kvällen innan!
  

24e februari

Bnoni och jag på bussen i Barcelona! :D
  

På en hotelltoa i Barcelona!
 

Bonnie somnade på bussen från Barcelona till San Sebastián!
 

Äntligen framme, efter 9 timmars buss!
  

Jag på balkongen, kvällscigg innan sängdags! ;*
 

25e februari! 

Frukosttime på vår balkong! =)
 

Älskar det här torget!
  

En härlig dagspromenad i San Sebastián!

  

Bnoni med sin kaffe!
 

 Min Bonnie!
 

Så kan jag sitta i timmar, älskar den platsen!
 

Torget by night! :*
  

Min vackra Bonnie!
 

 
Ohlalaa!
 

Så såg jag ut!=)
  

Let's parteeeeeey!
  

Jag och en av amerikanarna vi träffa! =P  
 

Dansade med killarna! ^^

 

Bnoni filmade när jag dansade med amerikanarna! ^^,


<3
 

Haha, behövde cencurera där!^^,
 

26e februari


BAKIS!
 

Bakiskäk, ÄLSKAR den mackan!
 

The day after-dose!  
   

Fixade och redo att åka till Zarautz för att äta middag! Zarautz var där
jag var med Paula och hennes familj, första gången jag var här, 2006!
 

<3!
 

Middagsdax!
 

Flum på hemvägen till San Sebastián!
 

Vit tog ett glas vin på en bar nära vårt hostel, innan vi gick för att lägga
oss, vi hade partat för hårt igår att vi pallade inte två dagar i rad idag! ^^,
 

27e februari

Dagen efter var vi och shoppade en massa men hade inte med mig
kameran då, så de första bilderna på denna dag vart på förkröket!
This is my hot Bnoni, babes!
 

Jag! =)
 

 

Middagen, M-MM!


Förkrök på balkongen som vanligt :D
 

Christian och jag! =)
 

HAHA, bara för jag var så mycket med Christian så sprang Bonnie, full som hon
var in på toaletten och hade ett samtal med kameran! ^^, Bnoni éé bäääst! Som
ni hör så pratar hon om Jóhan och Bérra, det var våra smeknamn i Spanien ^^,
  

Smurfen, Bonnie och Christian!
 
 

Christian och jag!
 

Dans på ZM (mitt och tjejernas stammisställe Spanien 07)
Ni ser mig och Christian där bak!
 

Vakten och jag! HAHA, han kände igen mig från Sommaren 07, då hade han
släppt in oss alla gratis om jag tillät honom ge mig stämpel över bröstet, haha!

 

28e februari

Time to go home! Bussen till Barcelona gick på eftermiddagen!
 

Bakis och osminkade tog vi en promenad! ^^,
 

På bussen påväg till Barcelona!
 

Såhär satt vi hela natten i Barcelona, väntandes på flygbussen nästa morgon!
 


29 februari

Mot Sverige, helt döda!
 


En helt lovely weekend, saknar det!!

24-25e januari: packa&hemgång, tillbaka på Arlanda!


Idag var de en sorgsen dag, vi skulle packa och åka hem! Dagen bestod för övrigt av att sammanfatta det sista med projektgruppen, sen tog jag en sista sväng in till Mamallapuram med Miccan! Vad vi än gjorde så hade man i åtanken att det var sista gången man gjorde det här! Sista doppet i poolen, sista lunchen, sista middagen, sista cirkelmötet.. Sorgligt!

Dags att packa, nio ikväll gick bussen! ;__;
 

Sista gången jag ser det här från vår balkong när jag vaknar! 
 

Miccan och jag åkte in till Mamallapuram!
 

Sista lunchen!
 

Vi sammanställde!
 

Sista gången man ser det här! :'(
 

Sista cirkelmötet..
 

Vår balkong imitten, buhu!:'(
 

Sista middagen!
 

Kräftorna Miccan och Tillan! ^^,
 

Det här var nog det finaste på hela resan! Joanna tappade bort sin kamera igår,
hon glömde den i taxin! Ramanan letar igenom dom taxis hon kan ha åkt med (
Resortets taxis) sen åkte han med henne till polisstationen och anmälde och så.
Han kämpade ihjäl sig för hennes skull och gjorde allt han kunde för att finna den!
Så kom han fram till henne ikväll och ba: "I don't want you to be sad for your camera
is gone, so I bought you a present.."  Så hade han gått och köpt ett sött litet halsband
med hjärtan på till henne, som tröstpresent! Finns ingen så godhjärtad som han!! <3
 

Snart nu..
 

Johanna, jag och Joanna tog en sista sväng till stranden innan bussen kom!
 

Time to go..


Miccan grät lite! :(
 

Vi satt där tillsammans i tystnad och väntade.. Jag minns verkligen när
jag hittade mitt lilla svenska älggosedjur som jag glömt att ge till någon,
så jag sprang och gav det till Babo, ägaren av Mamalla Beach Resort! 
Det var för ett par dagar sen som jag hittade det och gav det till honom  
och precis innan vi åkte nu kom han fram till mig och sa "I gave it to my
daughter and she sleeps with it beside her all the time now! And Matilda,
I know you will come back, some time!" så höll han mig på axeln! <3<3
 

På bussen, hemgång! ;__;
 

Framme på Chennai flygplats igen! När vi stigit av bussen så säger Ola,
min lärare till mig "Du ser den där toaletten där borta? Jag tittade på den
för två veckor sen, när vi anlände hit och så tänkte att jag att fyfan för när
jag ser den igen, för då är vi påväg hem, och så känner jag nu.. Fyfan!!" :(
 

Jag och Johanna inne på flygplatsen, trötta!!
 

Efter ett par timmars väntan på Chennai flygplats så kom vi på planet,
ca 10 timmars flygresa framför oss, kul! ^^
 

Vi såg på nån tråkig film!
 

Som vanligt var Stina uppe och sprang och var igång!
 

25e januari, Frankfürt och sen hem! 

Stina och Katta där bakom, i Frankfürt!


Taxfree!
 

HAHA, Johanna ba: Eey, vannakam, får jag mat för 2 rupies??
 

Skrev loggbok innan det var dags att boarda, det började
redan känas iskallt! Lixom, från 30 grader till ca 5 grader! x(
 

Mot Sverige!
 

Framme i Stockholm, Arlanda flygplats! Vi bar stolt fortfarande våra indiska kläder!
 

Sista cirkelmötet innan det var dags för att springa ut till våra föräldrar!
Eftersom vi inte hade mobilerna med oss (förutom några) så har vi inte
berättat eller hört något från våra föräldrar under den här tiden, när jag
kom ut så står min familj där med en enorm dunjacka, haha var behövd!
 
 

The End! Hoppas ni läst och gillat det! =)

23a januari, Tempel med världens utsikt och avslutningsfest på kvällen!


Idag skulle vi åka till ett tempel i Mamallapuram som låg högst upp på ett berg! Det var 583 trappsteg upp och hade en utsikt som var helt fantastisk! Vi var så högt upp att man såg skuggorna av molnen på marken där nere!  För att man inte skulle få ont i knäna så skulle man gå sicksack upp, alltså gå snett uppåt åt ena hållet, sen vända och snett uppåt åt andra hållet! Haha, det blev typ dubbelt så långt att gå men palla få ont i knäna ^^,

Väl uppe så sprang vi runt inne i templet och såg oss omkring, jag och Stina blev grundlurade av några där inne! Vi gick fram till en person som satt och vaktade ett typ heligt rum i templet och bad oss betala lite rupies och vi gjorde det, så började dom typ sjunga och hoppa runt och lalala sen så skulle vi gå, vi ba jaha? That's it?! :P

Efter ett tag bestämde jag och Isabelle att vi skulle gå ner igen, men vägen ner som vi gått upp för var så brant, och båda vi har lite svindel så vi tog en omväg ner, det var jättefina stigar, men ibland när det blev för brant så vart det läskigt och då gick vi verkligen i snigelfart! När vi kom ner så hittade Isabelle fler sånadär söta hundvalpar, man blev KÄR i dom, helt bedårande!! Antagligen hemlösa också, så hemskt, man ville bara ta hem dom till sig och ge dom ett bra hem!

Vi kom hem till vårt Resort igen vid 11-tiden, då var det dags för att sola! Herregud vad jag pressade, och utan solkräm, SMART! Jag blev kallad för kräftan hela kvällen, aldrig varit så röd!! Senare på eftermiddagen började indierna på resortet att lyfta fram alla långborden (ni vet som vi hade det första kvällen vi åt middag där?) och fixa iordning inför den sista kvällen!

På kvällen var det fixningsdags för oss tjejer inför kvällen, sen hade vi en underbar middag med massa tal, presentutdelning till alla som hjälpt oss när vi vart här i Indien och även lite uppträdanden av bl a Katta, Stina och Mathilde! De sjöng "Brevet från kolonien" fast ändrade texten till interna grejer från vår resa, så spelade Katta gitarr, det var grymt! Sen sjöng även Katta Johnny Cash:s låt Ring of fire och Linus spelade gitarr! Vilka minnen man fått till låtarna! Efter middagen vart det disco i restaurangen (stora lusthuset som jag kallar det) med discolampor och DJ! Vi drack öl och dansa hela kvällen, det var så underbart kul!

Vid 12 så slutade DJn spela, alla vi BAD om en sista låt, så körde de "Vengaboys - Brazil" en gång till och alla blev helt vilda! Indierna stod i hörnen och såg på men vi drog in dom och de började glatt dansa och hoppa runt med oss! :'D Efter discot så sprang jag och Jossan, fulla och glada till poolen och slängde oss i (med kläderna på) och efter oss hade vi ett släp av fler folk! ^^, Sen sprang vi ner till stranden där dom tänt en enorm eld och låg vi alla i sanden med horisonten framför oss, en full måne och en gitarr! Jag kommer ihåg hur jag och Johanna, när vi bestämde oss för att sova, gick och pratade på vägen till våra rum om hur vi aldrig ville att denna kväll skulle ta slut, men såklart gjorde den det! Det var en magisk kväll i alla fall, som jag aldrig kommer glömma!

Vi utanför ingången till där man startade gå upp för trapporna, för att komma till templet!
 

Så var det dags att börja vandra!
 

Höögt upp!
 

Väl uppe så var utsikten magisk!
 
 

Jag och Stina! <3
 

Jag i templet!
 

Isabelle och jag på väg ner!
 

Hundvalparna!! <3
 

Medan vi satt och väntade på att de andra skulle komma ner så kom det
tiggare hela tiden, dessa två barnen som står bakom Kasper hade blivit
framschasade av deras mamma, som var hemlös! Det minsta barnet på
bilden försökte få pengar av Kasper genom att sträcka fram handen sådär,
men Kasper bara vände bort huvudet, då stoppade barnet ner sin hand i
sin egen rumpa, grävde fram bajs och höll fram handen i hans ansikte!
HAHAHAH, typ som: "No? Well eat my shit, you idiot!!"  HAHAHAH!
 

En annan tiggare använde sin apa till att dra till sig uppmärksamhet!
 

Vi gav apan en banan! :'*


Time to get a tan! ;)
 

Några hängde på stranden!
 

Långborden!
 

Louise, Stina och Katta övade inför kvällen!
 

Fixade oss inför kvällen! 
 

Sofia och jag under middagen! <3
 

Ola och Johan, bästislärarna! ^^,
 

Under middagen!
 

Lärarna hade en lek som vi tävlade i grupperna med, det var frågor om
lärarna och vi skulle gissa vem det var som gjort det nu frågan var!
 

Ola tackade Ramanan! <3
 

Linn, Sofia och jag! =) 


Indierna hade gjort en tårta åt Kasper som fyllde år idag! =)
 

Kasper skar upp tårtan! =)
 

Han fick även presenter och höll tacktal!
 

Även Babo fick present som tack (han som ägde Resortet)
 

Katta sjöng!
 

Applåder!
 

De var inte lite skickliga! :O
 

Time to get drunk, aight girls?;)
 

DJn hade kommit, och partyt starta;)
 

Yeay! :'D



Stina, Johanna, jag och Josefine under! ^^
 

Jag bytte om till min svarta, korta klänning, party!
 

Det var så jäkla kul!
 

Haha, alla var helt vilda! :'D
 

Vi fick igång indierna oxå! :D
 

WMCA! :'D
 

Ramanan var så glad!:'D
 

Vi sprang ner och hoppade bland vågorna haha:'D
 

Vid elden på stranden! =)
 

Dyngblöta jag och Jossan efter att ha slängt i oss i poolen! ^^
 

Sista bilden på den här underbara kvällen, ledsna för snar hemgång!:(
 

22a januari två skolbesök, sen ledig kväll!



Idga skulle vi åka ut till två skolor och hälsa på! Först åkte vi till en högskola, det fanns flygplan överallt så det var antagligen inriktat på någonting inom det. Vi fick gå runt och se oss omkring, blev eskorterade ett litet tag. De hade gjort ett bildspel med hjälp av projektor för vår skull, och det visade bilder från när vår skola var här förra året, skitkul att se! :)

Sen åt vi lunch på nån restaurang innan vi åkte vidare till nästa skola. Det var nog det varmaste välkomnandet vi fick i Indien, när vi anlände till den skolan! Barnen stod uppradade på varsin sida om oss i givakt, med ena handen på pannan, ni vet? Andra barn kom fram och sjöng, slängde konfetti över oss, hängde enoorma blomkransar runt oss och gav oss alla en varsin kokosnöt med ett sugrör i!

Efter en massa uppträdanden av söta små barn så gick Ola (vår lärare) upp på scenen och presenterade oss, sen ropade han upp ett av våra namn och vi fick, en i taget, komma upp på scenen och vinka, tillslut var alla där uppe och då började alla barnen applådera vilt och ett par barn kom upp och gav oss alla en varsin (TILL) present! Efter detta gick vi in i ett klassrum där flera barn satt och så delade vi upp oss två och två och satte oss med några barn och pratade lite. Dessa barn var i 15-16års ålder och det var så faschinerande hur olika liv vi egentligen lever! Dessa barn träffas ALDRIG efter skolan, de åker direkt hem och hjälper till med huset, direkt efter skolan är slut så ska de plugga på universitet, det finns inget annat i tankarna. Att bara resa runt och ha kul, som många av oss tänker, det finns inte i deras sinnesvärld!

När vi skulle gå så stoppade ett av barnen mig, som jag pratat med, och gav mig en present, det var ett enormt vykort som var jättefint, så otroligt godhjärtade! Efter det så gick vi ut på skolgården igen, då kommer barn framspringandes med deras block och en penna, och vi stod och skrev autografer i över en halvtimme! Haha, coolt att känna sig som kändis!

När vi kom hem igen på kvällen så fick man välja mellan att åka på en indisk drive-in bio eller bara vara ledig, jag orkade verkligen inte åka till bion, det skulle ändå vara på indiska utan text och jag var helt slut! Så jag och Miccan åkte in till Mamallapuram och gick på stan, käkade middag där och satt sen resten av kvällen på balkongen med cigg och choklad och snackade skit! =)

Påväg på bussen, mot första skolan!
 

Han hade VÄRLDENS längsta ben asså!
 

Jag och Sofia vid ett av planen!
 

Haha^^
 

Skolan vi var på!
 

God middag! ^^
 
 

Gaah, titta vad vi hittade vid vägkanten! :'(
 

Lunch på restaurangen!
 

Se hur barnen stod när vi kom fram till nästa skola!
 

Konfettin slängdes över oss!
 

Miccan och jag med konfetti i håret, en stor blomkrans och kokosnötsdricka=)
 

 

Uppträdanden! :)
 

Alla vi på scenen, får presenter!
 

Tjejerna som jag pratade med :)
 

Skriver autografer, kändisar! ^^,
 
 
 

Med Miccan i stan på kvällen, middagsdags!
 

Miccan hatade den där ungen!:P Han tog vår tändare och slängde iväg den!
 

På balkongen på kvällen!
 


Resten kommer ikväll efter jobbet, är hemma 9! Åh gud, måste börja packa
inför Liverpool nu också, har fan för mycket hoppas jag hinner med allt! Puss!

21 januari, Ormbyn och indiska ungdomar!


Idag åkte vi allihopa ut på ett studiebesök till en ormby. De människor som bodde i den byn kan andra byar kontakta om de hade en giftig orm i byn, så kom dessa människor dit och hjälpte dom att ta bort den. De visade även upp en orm för oss och alla tjejer från vår skola som har ormfobi sprang iväg i panik, jag klappade den haha, jag har inte ormfobi alls!

Sen gick vi förbi en åker där de tillverkade tegelstenar och fick titta lite på det, sen var det dags för lunch! Vi gick runt lite till i en annan by, de hade planerat ett uppträdande för oss, små barn skulle dansa, de var så himla söta! Jag filmade in det:

 

Efter det åkte vi hem till Resortet och väntade in ungdomarna. Det skulle komma en klass av ungdomar som var runt 20årsåldern till vårt Resort, så skulle vi få delas upp i grupper och få prata med dem och jämföra våra liv, det var otroligt häftigt! I slutet så gjorde de en dans för oss, och vi gjorde "små grodorna" för dem, haha de var värsta seriösa och vi gjorde en liten barndans ^^, Efter det var det dags för middag sen behövde de åka igen!

Vi satt och skrev loggbok på stranden efter frukost!
 

Framme i Ormbyn! Haha, ALLA dessa människor skulle presentera
sig personligen, det tog säkert 45 minuter att bara lyssna på det!
 

Vi vandrade runt där och de visade oss omkring! 
 

Ormen!
 

Tegelstenarna som de tillverkade!
 

Lunchdags! Jag blev van vid att äta med handen!
 

Vi träffade på en transa! :'D Så oväntat!
 

Framme i nästa by!
 

åååh <3<3
 

Vi flck fler blommor!
 

HAHA, vi gjorde små grodorna för barnen! ^^,
 

Ungdomarna har anlänt! =)
 

Jag, Julia och och Josephin var i samma grupp tillsammans med tre tjejer från Indien! 
 

Vi satt på stranden!
 

Vi försökte lära dom att dansa som vi gör och de försökte lära
oss att dansa som de gör, haha totalt annorlundam minst sagt!
 

Julia och jag med tjejerna :)
 

Vi =)
 

När de visade upp deras dans för oss! =)
 

HAHA! Miccan var skönast!
Miccan till sin indier: "I love meat! you know those falusausages?"
Indiern "Oh lord you eat a lot of animals!! :O"
HAHAHA
 

Efter indierna åkt så var jag och Jossan inte trötta så vi sprang och ¨
flummade runt vid poolen istället, och lekte vid en palm! ^^,
 
 
 

20 januari, ledig förmiddag sen till en kyrka!


Idag tog jag med kameran redan till frukost så ni får se de underbara morgonarna i Indien! Vi gick ner och åt en god frukost, med lite sovmorgon idag så var man direkt på bättre humör! Efter det satt jag, Emma och Sofia och sammanfattade vår information vi fått (man behövde göra det lite då och då för att den skulle gå att förstå när vi kommer hem igen) 

Efter ett par timmar var det dags att åka och möta upp tandläkaren, George, igen, det var han som hade hand om den kyrkan vi nu skulle till! När vi åkte till kyrkan så blev Emma jätteillamående, och låg kvar i bilen ett tag medan jag, Sofia och Birgitta (vår handledare) gick in i kyrkan. Vi kom mitt under gudstjänsten och gled lite diskret in. Efter gudstjänsten fick vi gå fram till microfonen och presentera oss och be dem som ville att gärna komma fram och prata med oss, och besvara lite frågor. Vi fick människor flockandes omkring oss som jättegärna ville prata om sin tro och vara en del av vårat arbete!

Sedan tog George oss till en liten skola som George hade startat, även där fanns det en liten kyrka! Den var väldigt liten och ganska skruttig, men barnen i byarna i närheten fick i varje fall lite utbildning!

På kvällen intervjuade vi Fader Thomas (Jag vet att det är förvirrande men det fanns tre Fader Thomas, 2 stycken i Madurai, en av dom ägde Hospicet och en annan jobbade bara på en kyrka där och den här Fader Thomas, han är anledningen till att vi ens fick vara i Indien, han är vår skolas kontakt) och ställde många frågor och fick bra svar! Han kunde svara på saker som många andra som vi intervjuade inte kunde, just för han var insatt i ämnet och hade kunskap kring det! Alla vi pratade med var kristna, men visste inget om förföljelser efter de kristna, för det sker mer i norra Indien.

På kvällen satt vi typ 10 pers på Joannas och deras balkong och rökte, snackade skit och drack lite ^^, Jag och Sofia gick dock och la oss ganska tidigt, man var helt slut av allt pluggande, alla studiebesök och speciellt av alla nya intryck, jag tror aldrig jag kommer ta in så många intryck igen på så kort tid! Så man var helt slut, vi slockande i våra sängar direkt!

Mot frukosten! =)
 

Sofia under frukosten!
 

Birgitta och Katta väntar på sina pannkakor eller omelett:)
Varje morgon fick man gå dit och säga om man ville ha
antingen en pannkaka eller omelett, så stekte dom den
på en gång, framför en, asså det var UNDERBART! <3
Det fanns även vattenmelon, ananas etc! + rostbröd!
 

Här steker de pannkakor och omelett åt oss!
 


Jag under frukosten!
 

<3
 

Efter frukosten gick jag som vanligt runt lite på Resortet och bara log,
denna gång tog jag med mig kameran så ni kan få se det jag älskar!
 
 
 

 
 

Nu hade vi åkt hem till George, här är vi i hans hall!
 

Emma och Sofia i bilen påväg till kyrkan!
 

Alltid så färgglatt, det lyser mer glädje!
 

Gudstjänsten!
 

Birgitta, jag och Sofia på scenen, Birgitta introducerar oss!
 

Sofia med några medlemmar från kyrkan!
 

Birgitta och Sofia i en liten pratstund med några från kyrkan!
 

Vi blev även bjudna på lunch där!
 

Vi utanför kyrkan! ^^
 

Här anlände vi till skolan som George har startat, en kristen såklart! 
 

Jämför detta med våra klassrum här i Sverige!
 

På vägen hem svängde vi förbi Mamallapuram och jag sprang in i en utav
mina favoritstånd! Jag älskar Buddha och speciellt när dom är gjorda av
sten sådär, den här affären var bäst, jag älskar den!
 

På kvällen satt jag och Sofia och skrev loggbok på vår balkong! =)
 

Intervju med Fader Thomas under middagen!
 

Hos Stina o co på kvällen!
 
 

När jag och Sofia går för att vi ska sova så möter vi Stina i korridoren,
hon har med sig massa öl! "Kom igen nu för fan, nu partar vi!!" Haha
Stina är alltid lika på allting, ingen bangare och hon är feett skön! <3
 

19 januari, föreläsning om olika religioner med en tandläkare!


Vi åkte till en tandläkare som även var väldigt insatt i alla olika religioner (själv var han kristen) och skulle hålla en föreläsning för vår grupp (Emma, Sofia och jag) och den andra gruppen (Stina, Katta och Louise) och vår handledare Birgitta. Det dumma var att han började berätta ytligt om alla religioner som fanns, allt det där kunde vi redan, vi läste faktiskt religion a&b i skolan! Han märkte hur uttråkade vi blev och avrundade det ganska snabbt i slutet!

Efter genomgången så insisterade han att få bjuda oss på lunch tillsammans med hans familj (fru och två barn). Detta var en ganska rik familj så det var annorlunda att träffa dom, jämfört med dem som vi hittills träffat. De bjöd oss på värsta fina  restaurangen med sjuukt god mat, jag dregglar fortfarande när jag tänker på den där maten! ^^,

Vi kom hem på kvällen igen, då var det middag, kvällsdopp i poolen och spela poker hos Katta, Stina och Louise med massa annat folk! =)

Så bär det av igen mot nästa föreläsning!
 

Jag trodde seriöst jag skulle somna!
 

Lunchen! =)
 

Så otroligt gott! :*
 

Hans två söta barn! :)
 

Home again! :)
 

Pokerkväll hos tjejerna! =)
 

18 januari, åka till en skola!


Idag hade vi bara halvdagsutflykt! Vi åkte till en grundskola och intervjuade lite människor där. Det var heelt sjukt! När vi kom fram så stod eleverna i stora fyrkanter och marscherade fram till den stora scenen där rektorn stod! De verkligen marscherade och några elever hade t o m trummor som de marscherade i takt till! Vi fick gå upp på scenen och där stod vi med fler än 1000 elever omkring oss, på raka led nedanför scenen! Vilka diciplinerade ungar, tänk er egen skola i Sverige!

Efter det så presenterade rektorn oss och vi vinkade lite nervöst, sen fick vi gå ner! Sen gick vi runt lite i alla olika klassrum, haha det var så kul för varje gång vi gick in i ett klassrum eller gick ut så skrek hela klassen "heelooooo" eller "byeeeeeeeeeeeeeee"! De var så fokuserade på oss och så otroligt söta! Alla flickor hade flätor uppsatta på exakt samma sätt och alla var klädda likadant, samma med killarna bara att de hade alla kort hår och inga flätor, såklart.

Sen träffade jag, Emma och Sofia på en präst som vi intervjuade lite och fick mer information till vårt projektarbete! =) Efter vi fikat och pratat med honom så gick vi ut på skolgården igen, och vi blev bokstavligt talat attackerade av eleverna! De vart helt vilda och alla skrek "what's your name?", de ville bli fotade, skaka hand med oss och många höll till och med fram händerna för att få pengar eller presenter! Vi fick dra oss ur folkmassan av små barn och kom tillslut loss!

Efter skolbesöket så åkte vi tillbaka till Resortet och chillade på stranden! =) Sofia vart sjukare och behövde åka till sjukhuset! :( Jag och Johanna låg och solade på stranden resten av dagen!

Lite barn på skolgården, ser ni hur alla kläder är likadana?
 

Helt sjukt var det när de marscherade som militärer gör!
Vi fick gå upp på scenen och stå där ända tills de marscherat fram,
sjungit en kristen sång och bett till Gud (det var en kristen skola).
Det sjuka med det var att de gick endast 18 % Kristna där, 12 %
muslimer och så var det typ 65-70 % hinduer, ändå bad ALLA till
Kristi Gud! :O Det var mäktigt att se i alla
fall, vilken diciplin på barnen!
 
 

Vi gick sedan runt och hälsade på i massa klassrum,
de tittade på oss med ENORMA ögon och alla log
och när jag sa "Goodbye" så skrek alla "BYYYYYE!!!!"
och de ville skaka hand, och när jag tittade lite längre
på en av barnen så blev hon hur stolt som helst och
berättade för sina vänner! Haha, så himla gulliga!
 

Emma under fikat med prästen! =)
 

Kaoset efter fikat, barnen blev helt till sig! Btw, kolla in Sofia, hon ser ut
som en jätte bland alla barnen! ^^, Vi var så otrooligt långa i Indien!
 
 

Detta var lite äldre barn, de hade annorlunda skoluniformer! Men ser ni hur
det ser ut i ett klassrum i Indien? Helt uppdelat killar och tjejer!
 

Kolla in utsikten från ett fönster på skolan!
 

Tillbaka till Resortet, LEDIGT! Vi sprang ner till vår strand så fort vi kom hem!
 

Do I love it? Yes indeed!
 

Lovisa och Joanna!
 

Jag och Johanna! haha!
 

Jag har typ en miljon såna här bilder ^^, ÄLSKAR stranden!
 

17e januari, träffa Shamalla Baby!


Idag skulle min grupp och Stina, Louise och Katta-gruppen åka till Shamalla Baby (min grupp och Katta och dom har båda Birgitta som handledare och Katta, Stina och Louise gör ett projekt om Självhjälpsgrupper, så därför åkte vi dit! Det var egentligen inte alls nån hjälp till vårt projekt..) Sofia var sjuk idag och stannade hemma, åkte även in till sjukhuset! :O

Vi åkte först till det ställe där Shamalla Baby har sin självhjälpsgrupp, tog en kopp te och kakor och pratade lite. Sen åkte vi ut för att träffa kvinnorna i hennes självhjälpsgrupp och få ställa lite frågor till dem. Man såg direkt vilken skillnad det var på dessa kvinnor, jämfört med de andra kvinnor vi sett här i Indien. Vilken utstrålning, de satt där och log, skrattade öppet (utan att skymma munnen eller försöka sluta skratta) och de pratade i munnen på varandra coh var mycket mer självsäkra. Det var så himla häftigt att se, kvinnor som står på sig i ett samhälle som Indien!

Efter det så åkte vi hem till Shamalla Baby (liite skillnad jämfört med de andra vi varit hemma hos, hon bodde fett fint!) och blev bjudna på lunch! En konstig grej i Indien är att den som bjuder på mat ska inte äta tillsammans med sina gäster, de ska se på att alla blir mätta och belåtna sen äter dom själva. Så Shamalla Baby satt bara med oss när vi åt och åt själv sedan istället! Det var jobbigt att bli så iakttagen, då var man verkligen tvungen att äta med händerna, och bara höger hand, man kunde inte småfuska! Men det gick bra och maten var god, men STAARK!

Sen åkte vi ut till en annan by som Shamalla Baby visade för oss, de blev heelt exalterade när vi kom och alla sprang fram och de hängde stora blomkransar runt våra halsar, gav oss en röd blomma och satte prickar i pannan på oss, sen började de sjunga sånger för oss också!

Sen gick vi fram till det lilla templet de hade i byn, så började en gudstjänst, vi stod på sidan av och tittade på. Helt plötsligt blir en kvinna helt galen! Hennes pupiller i ögonen försvann och hon flängde runt och gjorde konstiga läten! Jag frågade Shamalla vad som hände, Shamalla svarade "Gud har kommit in i henne!"

Efter det åkte vi tillbaka hem till Shamalla Baby igen och pratade lite till, sen var det dags för hemfärd i vanen! Solnedgången var magisk, har bild på det längre ner! 

I vanen påväg till Shamalla Baby!
 

Katta och Louise hos Shamalla på fika!
 

Kvinnorna från självhjälpsgruppen! Ser ni hur dom ler, deras utstrålning? Wow!
 

Louise, jag, Stina och flera barn! :)
 


Alltid lika varma välkomnanden, vart vi än kom!:) Nu var vi påväg in till
Shamalla Babys hus för att få i oss lite lunch! =)
 

Emma tar emot en blomma! =)
 

Lunchen! =)
 

Framme i den andra byn, ett lika varmt välkomnande här! =)
De satte blomkransar runt våra halsar, gav oss en röd blomma
och satte prickar i pannan på oss! Sen sjöng dem för oss oxå!
 

Birgitta, vår handledare!
 

Under gudstjänsten, där är kvinnan som "fick Gud i sig" och tappade helt kontroll!
 

Vi gick runt lite i byn och jag tyckte den här tanten var så söt!
 

Alla ville bli fotade!
 

En tant som satt på marken!
 

En hydda!
 

Så såg det ut inuti en utav hyddorna!
 

Emma vinkade hejdå, för nu var det dags för oss att åka tillbaka till Shamalla
Baby lite kort, innan vi vände hem igen! Vi var alla helt slut efter denna långa dag!
 

Hos Shamalla Baby!
 
 

Såhär såg det ut inuti hennes villa, lite finare än hyddorna va? och tänk
att det här huset låg kanske 5-10 minuter ifrån den lilla byn med bil!
 

Katta och jag! :)
 

Dags för hemgång! ÄLSKAR solnedgången!
 

Louise och Stina i vanen, helt slut! 
 

Haha, Emma och jag var så sjukt snygga
 

Måndag

Heej folket!

Hoppas ni läser om min Indienresa, den tar mig år och dagar att lägga ut! =P Jag har till och med gett Indien en egen mapp på bloggen för det blev så många inlägg! 

Herregud, imorgon åker jag till Ida, jag måste börja packa nu! Imorgon ska jag till stan, fixa naglarna och handla det sista jag behöver inför resan bara. En notering, nu var det ett år sen jag och Viran åkte till Essen, det är heelt stört! Shite vad tiden gått fort! Nu ska jag ut och springa 6 km! Vi hörs efter det, resten om Indien kommer idag! Puss!  

Idag åker Filip! :( Den här låten har jag fått från honom, så feett skön låt!
Wine pon di edge - Busy signal
 

Fan vad jag kommer sakna dig, Filip! Men en bra nyhet är att min älskade
Astrid kommer hem på fredag :'D Henne jag typ bor hos eftersom hon bor i
Lidingö centrum själv med en kompis, så jag drar dit lite var dag, men nu
har hon varit i New York sen september så jag har inte kunnat deet! :( ;___;

16e januari, hem igen till Mamalla Beach Resort, ledig dag idag!



Jag vaknade upp på tåget vid 6-tiden, visste att snart är vi framme, snart är vi hemma  Mamallapuram igen! I nästa sekund kom jag på att jag har en indier sovandes på britsen under min och min lärare sa åt mig innan vi somna att jag MÅSTE vara tyst! Så jag tar mig så tyst jag kan ner för min brits och börjar packa ihop mina grejer, då vaknar Sofia och vi börjar prata lite tyst! När jag vecklar ut min sjal för att sedan vika ihop den så hoppar en kackerlacka ut! :| jag skriker och slår till sjalen och kackerlackan ramlade ner på indiern, in i hans sovsäck!! Som tur var så vaknade han inte, men det gjorde min lärare, han tittar på mig med mördarögon och väser "vad hände?!" Jag ba "eheh, ingenting:'D" PINSAMT!

Jaja, väl framme på tågstationen så står våra vans där och det bär av mot Mamalla Beach Resort och vår lediga daag! Denna dagen bestod av sola och bada, shopping i Mamallapuram, internetcafé och såklart lite sammanfattning med projektgruppen om all den fakta som vi fått ihop när vi var i Madurai!

På kvällen kom Shamalla Baby på besök till oss, det är en kvinna som själv har skapat en självhjälpsgrupp (det är något som kvinnor kan starta i Indien tillsammans för att samla ihop pengar och ha som en egen liten bank som de kan spara och låna pengar ifrån, det gör kvinnor mer självständiga, då de inte behöver fråga sin man så fort det är något). Shamalla Baby berättade om sin hemska historia som misshandlad fru, våldtagen etc. Men hon är en otroligt klok kvinna med ett gott hjärta och allt är bra med henne nu. Eller självklart sitter sånt där kvar men hon använder det nu genom att åka runt och föreläsa om det, ta upp det i sin självhjälpsgrupp för att varna andra och samtidigt få prata ut om det själv!

Solen lös in i tåget!
 

Påvägen hem i vanen så fotade jag lite för det var så himla vackert! Här är två av dom:

 

Home sweet home! Vad jag saknat min balkong, varje kväll tog jag en cigg
innan läggdags, helt stjärnklar himmel och så hörde man vågorna vid stranden
som låg 50 meter från vår balkong, jag älskar Mamalla Beach Resort! <3 :*
 

Slapp på stranden! =)
 

Jag drog upp till poolen och guppade! Nästan varje kväll innan sängdags
så tog jag ett kvällssim i poolen, hela stjärnhimmelen och en enorm måne
över mig, helt tyst och palmerna omkring mig, det var så otroligt magiskt!
Förresten så är det jag som ligger i gummidäcket och guppar! ^^, :P
 
 

Härlig bild på Lovisa och Sofia på stranden! =)
 

Sen drog vi in till Mamallapuram! Jag och Sofia i en richa! =)
 

Miccan och Marcus i ett av våra stammis-stånd =)
 

Lunch! 8)
 

Flum i richan påvägen hem!
 
 

På kvällen under mötet med Shamalla Baby!
 

Emma på väg till middagen! =) Vackert, va?
 

middagsbuffén, som vanligt! :)
 

Sofia och Stina <3
 

Skål för en soft vilodag!!
 


Nu måste jag sova, hoppas ni läser detta, har suttit med det i timmar
för att skriva om det, har redan lagt ut allt det här på bilddagboken en
gång men vill ju ha det på bloggen oxå!:) Pusspuss, sov gott allihop!

15 januari, andra dagen i Madurai, nattåg hem inatt!



Idag åkte vi till en annan kristen by och alla grupper sökte sig till de indier som kunde hjälpa en med just sitt projekt. Vi satte oss i ett tempel med en annan kristen präst och fick en massa bra information. Vi delade på prästen med Kattas, Stinas och Louise som skrev om självhjälpsgrupper, de hade liten frågor till prästen också! Vi tog även en liten promenad i byn, kollade oss omkring och alla vi stötte på ville bli fotade. De var helt faschinerade av kameran, så visade vi bilderna efteråt (digitalkamera), så himla söta!:)

HAHA, juste jag måste ju bara berätta, ni som känner mig bra vet om att jag är MÄSTARE på att stuka foten, tror ni inte att jag gjorde det i byn då jag och Emma går och pratar med Fader Thomas (prästen)? Helt plötsligt ba föll jag ihop, stukade foten i en grop i marken! Emma börjar (såklart) skratta:P, men alla indier var framme på 2 sek och försökte hjälpa mig upp! Jag tappade även min kamera i fallet, den flög flera meter, då sprang en liten pojke och hämta den och gav den till mig, så snälla! Inte alls som i Sverige där folk oftast skiter i dom som ramlar eller snabbt frågar (nonchalant) hur gick de..! Fader Thomas blev helt till sig och hämtade en kvinna som skulle försöka heala min fot! så snällt, men jag sa nej, jag stuka bara till den lixom :'P

De firade ju Pongal när vi var där i Indien, en högtid i Indien! "Happy Pongal" hörde man hela tiden! Det är en stor tradition i Indien och den klassiska maten för Pongal smakade typ som mandelmassa i risform, inte gott! De ville få oss att smaka när vi satt i bussen påväg till nästa by, jag tvekade lite och ville egentligen inte. Då körde dom praktiskt taget in skeden rakt i munnen på mig! :P Emma började äta som godis, hon tyckte det var asgott men usch, jag gillade det inte!

Efter ett tag var det dags för lunch, mm såå efterlängtad *not*, men ändå åt vi och försökte se så tacksamma ut som vi bara kunde, jag har ju berättat innan hur fin gest det var av dom egentligen! Det som var så synd var att fler och fler av oss började bli sjuka, speciellt Sofia. Hon mådde jätteilla och var helt yr, Johanna var sjuk även hon. Så alla var trötta och slitna, men det var nu som den största upplevelsen skulle komma!

Vi åkte sedan till ett Hospice! Det enda Hospiset som finns i hela Indien (och det var kristet, vilket hinduland, va?)! Människor som får bo där är människor som levt större delen av sitt liv på gatan, blivit utslängda hemifrån och har absolut ingen! Ingen vill ens röra vid dem, se på dem eller prata med dem. De har även en dödlig sjukdom och kmr då dö inom högst 1-2 år. Det var hemskt att se, men samtidigt så himla vackert! De som startat detta, Mrs atkins (Martha) och Fader Thomas åkte runt och plockade upp människor på gatorna, en hittade dom bland soporna som kämpade med att få maten före kossorna. Hospicet var så otroligt vackert, stort vitt hus med blommor överallt och en fantastisk utsikt (bilder längre ner).

Det vackraste var nog sjuksköterskorna, alla hade ett handikapp men jobbade på heltid på hospicet, torkade bajs och kiss ur sängarna och tog hand om människorna där, helt enkelt. En av deras uppgifter var att bara gå runt och röra vid alla, patienterna ska någon gång i sitt liv få känna sig behövda, älskade! Visa att det faktiskt finns människor på den här jorden som bryr sig om dom! Vi fick sedan gå in i ett rum där det låg människor som kommer dö inom ett par dagar. Där låg det en kvinna som bara kunnat ligga ner, pga sin sjukdom! Alla ben i hennes kropp var så sköra att skulle man bära henne eller sätta henne upp så skulle hennes ben i kroppen sönder! Ändå låg hon där och LOG! Hon var så tacksam att hon nu har en säng, mat, människor som bryr sig om henne, ett hem!

En av de saker som jag lärde mig när jag var i Indien, som jag kom fram till var en av de största skillnaderna mellan svenskar och indier (egentligen skillnaden mellan I-landsbefolkningen och U-landsbefolkningen) att svenskar blir inte nöjda med det vi får, vi vill bara ha mer, vi vet att vi alltid kan få mer, få det bättre. Till skillnad från dessa människor som blir lyckliga för det de får, de är tacksamma för det som de redan har  och värdesätter det. Borde det inte vara tvärtom egentligen? Vi som redan har så mycket ska vara tacksamma, men dessa fattiga människor är så otroligt orättvist behandlade och har knappt mat, men de är lyckliga och tacksamma för den lilla mat de har! Rättvist? Knappast..

Efter hospicet åkte vi till Ghandi-muséet, eftersom en grupp skrev om Ghandi i deras projekt. Det var nog den tråkigaste föreläsningen jag någonsin varit med om! Till och med lärarna typ somnade! Efter det så satte vi oss i bussen för att åka mot nattåget, hem till Mamalla Beach Resort!! <3 Gud, vad vi längtade! På vägen dit så stannar bussen vid ett 3-stjärnigt hotell, där skulle vi få en riktig middag innan vi åkte hem! Det var buffé med pommes frites, kebab, pasta, goda såser och mwaaaaaaaaaah jag åt som en riktig häst! Efter middagen satte vi alla stolar runt i en ring och hade vårat sista cirkelmöte i Madurai, vi pratade om vad vi sett under dagen och tankarna som vi haft. Jag kommer ihåg hur jag berättade om när jag stukade foten och ramlade, och hur reaktionerna från indierna var så fina, de hjälpte mig upp och alla gjorde det, som en självklarhet. I Sverige hade nån kanske sagt "oj, gick det bra?" men det hade inte varit så mycket mer med det. Så blir det väl när Sverige är ett individualiserat samhälle och INdien ett kollektiviserat, vad är trevligast egentligen? Fast då blir ju motfrågan, vad ger mest framgång?

Alla andra pratade om Hospicet, hur tacksamma alla som var där var, och så började vi tänka på hur deras liv sett ut innan de blev hittade av fader thomas och martha! Då insåg jag, jag insåg allting, och jag kände mig så vidrig. Jag började gråta, jag grät så mycket att jag knappt kunde andas. Här hade vi suttit och klagat på att vi fått för mycket ris på bananblad i två dagar till mat, när vi kom till Hospicet så sa fader Thomas att idag fick patienterna sin favoritmat, jag kollade ner och såg den maten vi ätit på bananblad i två dagar. Hur fan kunde vi vara så otacksamma, så vidriga I-lands-otacksamma snorungar, så kändes det! 

Efter den känslofulla middagen så åkte vi mot tågstationen och tog vi nattåget upp till Mamallapuram igen!

Här är vi i den första byn för denna dag, vi sitter i ett tempel och
intervjuar bland annat fader thomas (inte samma fader thomas som äger hospicet)

 

Vi tog en runda i byn och jag blev kär! :* Han ser ut som en prins!
 

Ghandi-gruppen med några indier!
 

Emma, Fader Thomas, jag och massa barn! =)
 

Pongalmaten!
 

Den gjorde mig och Emma lite fucked up! ^^ haha närå!
 

Efter lunchen, Marcus med hans "familj" haha ;D
Btw, hon till lila bredvid honom var lika gammal
som oss, född 1989, förstår ni var små indier är??
 

Vi satt utanför matstället och väntade på bussen för att åka till Hospicet,
alla var sjuka, trötta eller slitna, det var ingen rolig hörna av folk just då!

 

Porten till Hospicet öppnades!
 

Det där gjorde en av kvinnorna på bara ett par minuter med pulver i olika färger!
 

Vackert, va?
 

När vi kom in dit fick vi alla en varsin ros, prick i pannan och en kokosnötjuice! 
Miccan och jag var otroligt fräscha!
 
 

Ramanan, vår guide! Babo heter han som äger Mamalla Beach Resort,
vårt hem. Ramanan är bror till Babo och han var som vår guide! Nu när
vi åkte till Madurai så följde (såklart) Ramanan med oss, sen idag när
vi åkte hem så stannade han kvar på ett hotell och väntade in andra
gruppen (Kharma) och var med dom i Madurai till fredagen och gjorde 
samma utflykter och gick på samma föreläsningar som han reda varit 
på med oss! Sen åkte han hem tillsammans med dom istället! Under
den här tiden så missade han att fira Pongal & sin egen FÖDELSEDAG
pga att han var med oss, gissa om man skämdes! men han hade samtidigt
valt det själv, men han är verkligen en av de snällaste jag nånsin träffat!

 

De såg verkligen upp till oss och hela tiden höll vi fram händerna som
dom gör och bockade huvudet och sa: "Vannakam" som betyder Hej
på Tamil. De blev nästan tårögda av glädje och gjorde samma sak tillbaka.
Jag gick fram och la min hand på dem ibland, log och tittade dem i ögonen!
Det gjorde deras dag! Speciellt att vi kommer dit och hälsa på deras språk!

 

Jag viskade till Stina så gick vi tillsammans fram till dessa tanter
och gav våra rosor som vi fått i början till dem, och de blev så glada!

"Nandri, nandri" sa dem, det betyder "Tack" på Tamil!
 

Här är sjuksköterskorna på Hospiset som jag berätta om!
Alla hade ett handikapp, som sagt! En hade puckelrygg, 
en annan var halt etc. men de var alltid så glada och de
torka undan bajs och städade efter patienterna, vilka stora
hjärtan de har, eller hur?

 

Läs det här, hahahaha!
Vi var ute och promenerade på bakgården, då ser vi en gammal man
som ligger på marken,rullatorn står bredvid honom och han rör sig inte! :O
Fader (som startat hospiset tillsammans med 91-åriga Martha) fick lite panik
och försökte få liv i han, jag trodde seriöst jag för första gången sett en död
människa på riktigt!! Men då satte han sig upp helt plötsligt, med värsta
stonefacet, sen lägger han på ett litet smile.. HAHA! Då hade han bara
låtsats vara död! Asså vilken SKÖN man asså! Snacka om att skämta om
det enda man kunde skämta om där, bäst humor! jag digga han :'D
Sen lunkade han vidare, det där gjorde väl hans dag! ^^,

 

Här har ni några av människorna som satt och åt!
 

Jag och Joanna på Hospicets tak! Utsikten var underbar och vi båda 
diskuterade hur fridfullt det vore att ha sin sista stund här! Visst skulle 
det vara fräschare på ett svenskt, vanligt sjukhus men det skulle inte 
ens vara i närheten så mycket, kärlek, glädje och fridfullhet som här!
  
 

Martha och Fader Thomas! <3 Finns det människor med större hjärtan?
 

Precis innan vi skulle gå så fick vi alla en varsin stor sjal, jättevackra!
 

Ghandimuséet
 

På det tyska hotellet
 

MATEN! <3
 

Stina på nattåget, hemåt!!
 

14 januari, första dagen i Madurai!



Vid 6-7 på morgonen var vi framme, jag sov kanske 1 timme högst! Tåget skakade och lät så mycket, sen låg jag och var konstant orolig, allt var så okänt och alla låg och sov så man kunde inte prata med nån heller. I alla fall, vi gick av tåget och kände en otrooligt stank! Då ser vi att när tåget passerat så ligger det människobajs på hela rälsen, de dumpar bajset på tågstationen och dalitkvinnor (en dalit är de som är lägst rankade i kastsystemet, minst värda) som fick skopa iväg bajset med en spade, det var som vi stod uppe på stationen och såg ner på dem när de schasade bort bajs, kändes hemskt.

Sen tog Ramanan (vår guide) oss till en hyrd buss så åkte vi till ett universitet där vi bodde under dessa två dagar. Alla ni som känner mig vet att jag har en extrem rädsla för just spindlar! Tror ni inte att det KRYLLADE av spindlar där inne? Man var trött, sliten och möts av det! Det konstiga var att dom var inte alls feta, det var såna där långbens-spindlar med runda kroppar ni vet? eeeuuuwsch, jag ryser!! Jag bodde i samma rum som Katta och Stina, mina kära vänner som hjälpte mig genom att döda alla spindlar i vårat rum (det var ca 15 stycken som Stina döda)! Det värsta var fan toaletten, där inne var det säkert 15-20 spindlar också men taket var för högt för att nå, det hängde till och med en spindel i sin tråd ca 1,5 meter över toaletten och satt där i luften, jag avled typ! 

Det var dags för frukost efter ett tag, och jag kände verkligen att jag behövde gå på toa men vägrade! Tillslut kör Katta in mig på toan, står bredvid mig och håller min hand medan jag sitter på toan och skakar typ! Haha, jaa Indien gör konstiga saker med en! ;) Vi vart lite sena till uppmötningen i hallen innan vi alla skulle åka och äta, men det vare värt!! Vi var alla jättehungriga och längtade verkligen efter mat, väl framme där vi ska äta så är det ett litet hus och där inne var det som en lång bänk som gick runt som ett U, det var borden och under det fanns det en till bänk att sitta på. Vi fick alla ett varsitt bananblad (de har man som tallrik) och till det bjöd de på risbullar (typ kletigt ris som sitter ihop som en bulle), friterat ris och vanligt ris, till det var det olika såser som de förvarade på burk som smakade typ ärtsoppa! Till det ett nambröd som fortfarande var deg! Jag kände mig som en bortskämd skitunge som satt där och kände mig illamående av att ens se på maten, men jag var så hungrig och maten var verkligen motbjudande!

Efter några tuggor till frukost åkte vi på en föreläsning, såå tråkig! Men vi diskuterade lite i slutet vilket var kul, men under själva föreläsningen så var det fyra-fem indier som pratade och deras engelska är inte den bästa, så man behövde vara helt fokuserad hela tiden för att ens förstå vad dom sa! Efter det var det lunch igen, alla vi bad till Gud om bättre lunch, men nej det var exakt samma som till frukost! Man kunde ju inte vara otrevlig heller för den här maten var för indier fin mat, man var lyckad om man fick den här maten serverad för sig.

Vi led igenom lunchen med ett fejkat smile på läpparna, då begav vi oss vidare och nu började vi (äntligen) inrikta oss på våra egna projekt och försöka få fakta till det! Vi åkte bl a till en liten fabrik, gissa vad dom tillverkade om inte risbullar!! x( I varje fall så pratade vi runt med civilbefolkningen och ställde lite frågor till de som kunde engelska om alla våra tolkar redan var upptagna. Jag, Emma och Sofia fick erbjudandet att vi skulle svänga förbi en kristen kyrka och få ställa lite frågor till prästerna osv. så det gjorde vi förstås!

Sen åkte vi tillslut till en liten by, en dalitby för att gå runt och se oss omkring, den var kristen så det fanns ett litet kristet tempel med jesus i! När vi stigit av bussen så kommer det fram en tant till mig, hon drar i mig och försöker verkligen få fram någonting, så jag följer med henne, med hela klassen bakom mig, och hon för fram mig till hennes man som sitter i en stol med brutet ben! Hon försöker visa med händerna hur hon vill att jag ska göra, jag fattade ingenting! Tillslut kommer Emma fram och ba "Hon vill att du healar hennes mans ben, kom igen nu!" så håller både jag och Emma våra händer över hans ben, för dom fram och tillbaka och hon såg verkligen ut som hon fått allt hopp tillbaka! Efter det skulle vi vandra vidare, då kommer en annan kvinna fram til mig, drar i mig desperat och försöker få mig att följa med, jag tar tag i Emma och vi båda följer med henne in, vi försvinner in i byn tills vi kommit fram till hennes lilla hydda.

När vi går in så ligger det ett litet barn på en säng, han skakar och ser ut att ha hög feber! Jag och Emma såg på varandra, vad fan skulle vi göra? Vi börjar hålla händerna över honom, tänkte att det kan i varje fall ge dem hopp! Sen kom jag på att vi måste ge honom vatten, så jag springer ut och hämtar en vattenflaska och ger sen den till dem. Kvinnan tittar oförstående på mig, öppnar korken och börjar skvätta vatten på sin son! Hon trodde antagligen att det var nån magisk dryck, jag försökte visa att jag bara vill att han dricker det, men hon förstod inte, då kommer Ramanan och säger åt mig att vi måste gå, NU!

Jag fattade inte vad som hänt, när jag kommer ut till vägen igen så ser jag alla trycka sig in i bussen, då blir jag haffad av fler kvinnor (IGEN) som tar mig till templet, puttar upp mig och försöker få mig att göra någonting med templet(?!), eftersom jag hjälpte så många där så blev jag typ den helige och ALLA ville ha hjälp av mig, speciellt eftersom vi är vita (vita=Jesus är vit), Ramanan drar ner mig därifrån och tar mig till bussen och stänger dörrarna, jag fattade senare att det hade börjat kaosa, de som inte fått hjälp blev arga och tyckte det blev orättvist. Barn och vuxna klängde på bussarna, log förvisso men försökte få oss att stanna, det var ganska obehagligt!

Väl hemma igen var det dags för middag, gissa vad? blöh, jag var så illamående. Efter maten så valde jag och Miccan att gå tillbaka istället för att åka buss, skönt med lite frisk luft, när vi kom fram till universitetet så gick vi högst upp i höghuset och gick ut och satte oss på hustaket, det var stjärnklart och man hörde ljud från alla olika håll från alla möjliga olika djur, det var skithäftigt! Sen var det sängdags men först cirkelmöte, efter en sånhär dag hade vi ett låångt cirkelmöte, kan man säga!

När vi vaknade upp på tåget var vi snart framme!
 

Bajset på rälsen!
 

Framme vid universitetet vi bodde i var vi heelt slut!
 

Väl uppe i rummet började Stina med projekt spindel-förintelsen!
 

HAHA, spindeln rörde på sig och jag fick fotot av henne mitt i luften!
 

Frukostdags, buhu!
 

Frukost,lunch,middag! Yeaay
 

Föreläsningen
 

Det gick ett tåg preci utanför föreläsnings-salen, och varje gång det åkte
förbi så var han tvungen att pausa för det lät så himla högt, stackars lärare.
 

Vi hade fett tråkigt där efter ett tag, och under vår lilla rast så springer
Joanna fram till mig och flinar, pekar på tavlan: "MY ASS"! HAHAHA!
 

Lunch!
 

Föreläsning nr 2, efter lunch!


Det fanns kristna dalitkvinnor där som vi tre passade på att haffa så fort vi fångat våran tolk!

 

Kolla in kvinnans öra!8|
 

Innan vi åkte hem svängde vi förbi ett sista stopp, där dom
bland annat tillverkade dom där hemska risbullarna!
 

Som vanligt var Stina, Louise och Katta populärast hos barnen!
 

Vi intervjuade en kristen präst!
 

Påvägen hem stannade vi ju vid en kyrka! Som tack för de tog sig tid så gav Emma
dem "absolute svenska hits", haha! Det är roligast att ge svenska saker!
 

Deras lilla tempel/kyrka!
 

Ser ni hur färgglad kyrkogård de har? Indien består av färger, se bara på oss,
i såg ut som en regnbåge i alla våra savalkamis i olika färger, innan vi åkte till
Indien så bad vår lärare oss att titta på oss själva, vad för färger vi hade på oss,
90 % hade grått, svart, vitt! I Indien har allting färger, allting sticker ut, häftigt!!
 

Den sista byn vi besökte innan hemfärd mot universitetet i Madurai igen,
här är det bild på när vi försöker ta oss därifrån, när det började kaosa!
 

Miccan på universitets-taket efter middagen! Cigg behövdes efter en sånhär dag!
 

Nu måste jag till jobbet, mer kommer ikväll! Snälla kommentera så jag vet att ni läser! =)

13 januari, cykeltur och nattåg!


Vi hade delat upp oss i två grupper när vi var i Indien, Dharma och Kharma hette vi. Idag skulle Dharma (min grupp) åka till Madurai, man tog nattåget (det fruktade nattåget!!) till Madurai, som tog hela natten. Madurai låg längst ner i södra Indien och dit skulle vi i två nätter och få fler coola upplevelser! Det var ikväll vi skulle åka, eftersom vi skulle åka över natten, så under dagen hade lärarna fixat så vi skulle hyra cyklar och cykla ut till en liten by och se hur de bodde! Vi hade med oss massa presenter till dem att ge.

Shite, jag var så sjuukt rädd för att cykla! Tänk er, en skruttig, indisk cykel och jag som redan är mästare på att ramla med cykeln, hah! Jag stod i typ panikångest och ba "jag vill inte, jag vill inte!!" Tillslut fick dom upp mig, men det var inte direkt en lättnad när jag insåg att i Indien fanns det inga trottoarer, utan man cyklade bara vid sidan av vägen, och miljoner bilar bara svischade förbi i 200 km/h och tutade hejvilt! Jag och Jossan bokstavligt cyklade och skrek samtidigt! Det kändes som ett självmordsuppdrag, helt allvarligt! Men vi klarade det

Väl framme i byn så kommer det ett 20-tal små barn framspringandes med de största, mörka ögonen och alla håller fram händerna. I Indien har föräldrarna lärt ut till sina barn att de ska tigga, i alla fall i de fattiga familjerna, så barnen står antingen och bara håller fram händerna, eller håller handen på munnen, sen sträcker fram handen och gör den rörelsen fram och tillbaka, typ som "jag är hungrig, ge mig mat!". Sen fick vi vandra runt lite i byn (jag har lagt ut bilder längre ner och berättar då mer ingående om vad vi gjorde i byn i förhållande till bilderna!)

Sedan cyklade vi vidare till nån liten sjö för att se på någonting, jag fattade faktiskt aldrig vad det var! ^^, På tillbakavägen så sprang barnen mellan våra cyklar, försökte hoppa upp på våra pakethållare och jag flippade! Tillslut stannade jag cykeln för jag var för rädd för att ramla! Sencyklade vi tillbaka igen, på tillbakavägen så föll Jossans pedal av, bra cyklar va?

Väl hemma så började vi i Dharma packa lite inför nattåget på kvällen! Då insåg jag och Emma att vi hade en ödla i vårat rum, flyger upp och skriker, jag springer ner och hämtar indier i receptionen som kom upp och desperat försöker fånga ödlan medan jag och Emma står och är helt galna (ödlorna i Indien springer i sängarna, NEJ jag sover inte med dom!!) Tillslut fick dom ut den, efter kanske 40 minuter. usch vad jag kände mig fjollig men jag är så rädd för kryp, insekter och små djur sådär lixom..

Nu var det dags, det var kolsvart ute och vi begav oss ut till våra vans och började åka mot tågstationen! Jag var så otroligt trött, rädd för nattåget och satte mig därför längst bak, lyssnade på min ipod och grät lite för mig själv. Det var för mycket nya intryck på en gång, det blev för mycket för mig helt enkelt. Men väl framme på tågstationen så mådde jag redan bättre, det var bara att bita ihop!

Jag kände att jag verkligen behövde gå på toa, så vi börjar leta toalett, det roliga är att jag går knappt på toaletter på tågstationer i Sverige för dom är så äckliga, men jag gör det i Indien! I varje fall hittade vi en, det kostade 2 rupies (det är inte ens 50 öre) och när jag kommer in så är det bara ett hål i golvet, 5 blåa stora ödlor och ett flertal spindlar! Jag vrålar, medan Katta håller i mig och skriker "KOM IGEN TILLAN, YOU CAN DO IT!!" Johanna bara skrattar och fotar mig, den jäveln!:P Katta står verkligen och ha pepp-talk med mig medan jag hukar mig ner, kör ner hela huvet i min sjal och begraver tårarna, fyfan vad hemskt det var! Killen som satt utanför och tog betalt för toan tittade på oss som vi var aliens!

Tåget var lite försenat men kom tillslut, vid 10-tiden om jag inte minns fel. Var det något vi hade hört skräckhistorier om så var det nattåget! Kackerlackor överallt, man sov på små britsar, det stank osv. Visst allt det där var sant men det var inte såå farligt i alla fall. Britsarna som man sov på var jättesmå och stenhårda, det fanns tre sängar på vardera sida av väggen ovanpå varandra, jag sov imitten med Emma mittemot mig och Sofia snett över mig. Jag kommer ihåg hur jag låg där och kramade om mitt kex-paket, lyssnade på ipoden och låg och oroligt tittade ut genom fönstret som bestod av ett galler utan glas! Vi överlevde natten och visste att om bara ett par timmar var vi framme i Madurai, det klarar vi!

På väg att åka in till Mamallapuram för att hämta cyklarna!
 

Jossan och jag i våra nya savalkamis!
 

cyklarna ;__;
 

Min cykel, usch! :P
 

Vår första drickpaus, andnöd!!
 

Framme i byn, alla söta barnen som tar emot våra gamla barnleksaker!:)
 

Vackraste ögonen jag sett! Var tvungen att fota!
 

Vad våra små leksaker kan göra nytta och bringa lycka till andra människor!
 

Han var ju världens sötaste pojke! Han hade fått en present från en av oss,
men så kom ett annat barn och slet det ifrån honom, då började han gråta,
så jag och Johanna gick fram till honom och gav en penna istället! plutt!!!!
 

Jag och Sofia tog en liten runda in i byn, ser ni hon som har korgen på huvudet?
Det var så häftigt att se, på riktigt, att de lever såhär, att inte se det på TV, bara!
 

Här bodde en familj!
 

Pluttan fick också present!:')
 

Ungefär såhär såg alla hyddors insida ut 
  

Titta vad vi hittade inne i en av hyddorna, en tv och de såg
på Ice age 2, snacka om att vi blev totalt förvånade!! 8O
 

Innan vi åkte till Indien såg vi en dokumentär om hur Indier gärna VISAR
deras rikedom vilket gör att de fattiga oxå lyser med deras fattigdom, det
är såna ENORMA klyftor i Indien, vissa är stormrika medan vissa andra
knappt har mat för dagen!! Som det här exempleet, dessa två hus stod
mittemot varandra! :O Jag var bara tvungen att ta en bild på vardera hus
och klippa ihop dom såhär, det är ju helt sjukt hur dessa två hus är grannar!
 

Harry! :'D Han var en så otroligt uppfostrad pojke, kunde nästan flytande engelska
och gick i skolan! Han var efter mig hela dagen, min nya pojkvän kalla alla honom!
 

Sen ville de visa en dans som de gör för Gudarna i byns tempel,
de drog in Marcus i dansen också, de försökte med mig men
jag tvärvägrade, där gick min gräns!^^,
 

Sedan cyklade vi hit till nåt otroligt gammalt trä som stod vid vattnet! Tjejerna
där nere VÄGRADE gå upp pga ormar, jag och Jossan räknade till tre och
bokstavlig talat sprang upp hela vägen till trädet, blundandes samtidigt!
 

Jossan och jag! <3
 

På vägen hem cyklade vi förbi en till liten by där de tillverkade tegelstenar
och fina krukor! Dessa tre barn var också så otroligt söta!! Ni ser det lilla
bebis-barnet i famnen på en av tjejerna? Jag tycker "hon" var såå söt, sen
särade hon på benen så såg jag en snopp! HAHA, det var så otroligt snopet!
 

Hemma igen vart det ingen lugn stund där heller pga ödlan i rummet! ^^
 

Haha, stackarna fick jaga den där ödlan!
 

Kan ju passa på och visa vårt stökiga rum samtidigt! ^^,
 

Framme på tågstationen, jag på toan som jag berättade om! ;__;
 

Vi på tågstationen! (Jag imitten med svart linne och bruna byxor plus sjalen!)

 

Skabbiga vi på tåget! ^^,
 

I nästa inlägg får ni läsa om våra två dagar i Madurai, aldrig varit med om så mycket upplevelser som där!

12 januari, mot storstaden Chennai!


Idag åkte vi in till Chennai, den stora staden i Tamil Nadu. I ett halvår hade våra lärare förberett oss på Chennai. Staden är galen, bilar tutar överallt, det KRYLLAR av människor och ja, allmän kaos! Därför hade vi fått lära oss ett nummer innan vi åkte, exempelvis Emma var ett, jag var två, Kasper var tre osv, så ropade alla sitt nummer i ordning, så de hörde att alla var med! Och vi fick typ öva på att SKRIKA vårt nummer i Sverige, för att det ens skulle höras i Chennai ^^,

Vi gick upp som vanligt vid 8-9tiden och eftersom jag och Jossan inte orkade skriva loggboken igår kväll så gick vi ner och satte oss på stranden och skrev, då kommer Mathilde, Johanna och Marcus springandes: "SISTEN I ÄR SÄMST!"
Jag vart så avundsjuk, ville också bada!! :P Se bara på bilderna längre ner, jag var verkligen i ett paradis. Ni skulle sätt vågorna där, på tal om ingenting! De var enorma och man var asrädd för att typ bli dränkt så man sprang ut och in hela tiden!

Väl inne i Chennai så fick vi en timme på oss att bara gå runt och shoppa lite, se oss omkring. Vi gick in i smyckesaffärer, köpte massa små accessoarer som bara är kul att ha från Chennai. Vi gick även in i en tyaffär, de hade så otroligt vackra tyger att man bara var tvungen att köpa! Det var även här i Chennai som vi hittade ett internetcafé (jag fick typ tårar av lycka ^^) och slängde mig in på google och sökte efter bilddagboken och uppdaterade den, såhär hade jag skrivit:

HEEEJ ALLIHOPA!! JAG AR I INDIEN NU, HITTADE ETT INTERNETCAFE.
JAG HAR DET UNDERBART OCH DET 'R 30 GRADER VARMT, VI HAR
POOL,. BADAR I HAVET OCH SHOPPAR FOR SAAAA BILLIGT VARJE DAG!!!

SAKNAR ER SJUUUHUUKT MKTMKTMKT!! <3<3<3 PUSS!


Efter ett par timmar i Chennai så vände vi hemåt, de som ville fick åka förbi ett hindu-tempel på hemvägen! Självklart ville jag det, vi är Indien, då tar man alla chanser man får att se nya saker! När vi kommer dit så fick man inte ha kamera (jag smygfota^^,), man behövde ta av sig skorna och så vandrade vi runt där inne, skänkte lite pengar och mötte många, väldigt religiösa människor. I Indien så är religionen en viktig del hos människan! Att säga att man inte är troende, som vi svenskar finns inte på samma sätt i Indien, i såna fall låtsas man ha en tro.

Jag och Jossan på stranden, skrev loggboken efter frukosten!
 

Marcus, Mathilde och Johanna springer mot havet! =)
 

Vi i vanen, mot Chennai! :D
 

Väl framme så gick dom igenom reglerna igen, innan de släppte oss en timme!
 

Paula, Johanna, jag och Jossan! =)
 

Jossan och jag gick in i ett smyckesstånd =)
 

Jossan vart rädd! =P
 

Stina och jag i tygaffären =)
 

Efter en del shoppande så gick vi tillbaka till mötesplatsen där vi satt och väntade
på folk i typ en halvtimme, alltid är några sena! Så var det sedan dags för lunch!


Jag älskade dessa små stånd längs vägkanterna!
 

Lärarna räknade in oss vid hindu-templet!
 

Hindutemplet! Jag blev faktiskt lite besviken på det, med alla ljusslangar och
annat krimskrams, Tempel ska inte vara prydda med sånt modernt skräp!)
 

Efter det så åkte vi hem, åt middag och gick och la oss, inga speciella bilder på det! =)

10-11e Januari, mot Indien!

Nu kommer äntligen inläggen om min underbara, häftiga upplevelse i Indien med skolan!

I min skola som jag gick gymnasiet i (Gångsätra gymnasium, Lidingö) så gör vi, såsom alla skolor, ett årsprojekt om vadsomhelst, men vi som gick samsam-linjen fick möjligheten (om man valde till att läsa kursen internationell praktik, hade bra närvaro och inte hade några ign) att göra ett projektarbete om Indien, så fick vi även åka till Indien i två veckor på fältarbete, möta människor att intervjua osv. Man kunde välja allt mellan kastsystem, hur skolorna där fungerar, kvinnornas rätt i samhället etc. Vi valde att skriva om den kristna minoriteten i Indien och om dess förföljelser. Det sker alltså mycket förföljelser efter de kristna i Indien eftersom Hinduismen är majoritetsreligionen (ca 85 % av Indiens befolkning är hinduer) och även Indiens kultur är präglad av hinduismen. 

Jag var i samma grupp som en av mina bästa kompisar Sofia och en tjej som heter Emma. Ni som läst min bdb länge följde ju mig på den här resan och har redan hört hela storyn, sett alla bilder men det finns säkert nya läsare på min blogg som kanske vill höra, den är värd att läsa!  

10 januari, mot Indien!

Den 10e januari, 04.00 på morgonen möttes vi alla på Arlanda flygplats, mamma och jag åkte och hämtade Johanna först så åkte vi tillsammans dit. Vi var så otroligt nervösa! Det var min första gång utanför Europa + att jag aldrig hade varit utomlands så länge utan mina föräldrar, speciellt inte i ett sådant annorlunda land som Indien. Vad resan gick ut på var att vi skulle smälta in i deras kultur. Därför lämnade vi mobilerna hemma, vi åt med händerna (bara höger hand, vänster hand torkar man sig i rumpan med, haha), vi hade på oss savalkamis som det heter, det är en viss dräkt som täcker inprincip hela kroppen (i 30 graders värme!!). I Indien är det hemskt fult av tjejer att visa knän och axlar och att ha utsläppt hår. Skulle vi ha det så skulle det vara brist på respekt mot deras kultur.

Vi flög först till Frankfürt, mellanlandade där i två-tre timmar innan vi flög vidare till Chennai, Indien. Vi var i Tamil Nadu, ligger i södra Indien, vilket är den kristna och mer fredliga delen av Indien. När vi var framme så var vi alla så sjuukt nervösa, men exalterade! När vi kommer ut från flygplatsen så står det 100-tals indier och tittar på oss, pratar och jublar för vi ser så otroligt annorlunda ut! Där utanför mötte vi upp Ramanan, en guide som hjälpt vår skola när vi kommit dit alla 6 år. Han tog oss till en skruttig buss som han skulle köra oss till vårt resort med, Mamalla Beach Resort som det heter.

Väl på bussen så satt jag hela resan med musik i öronen, vidöppna ögon och bara tittade ut genom fönstret. överallt sov det människor på gatuhörnen, barn som vuxna. Hundar sprang hej vilt överallt (det kryllar av vilda hundar i Indien, eller vilda är dom inte men hundar utan ägare, hemlösa) och det var skräp överallt! Det var så otroligt häftigt, en helt annan värld! Det vandrade (såklart) kossor överallt på gatorna (kor är ju heliga i Indien, de går fritt och de är i kastsystemet mer värda än människor!)

Väl framme vid Mamalla Beach Resort så var klockan runt 2 på natten, då kommer det fram flera indier, spelandes på roliga instrument och sjunger, som en välkomstgest! De går samtidigt runt och hänger ett halsband runt våra halsar och sätter nåt klet i pannan på oss (såg ut som senap och ketchup!), det hade någon speciell symbol! Efter det så gick vi ner till matsalen som såg ut som ett enormt lusthus och hade kvällsfika, pratade igenom hur de närmsta dagarna skulle se ut och så delade de ut rumsnycklar! Jag, Sofia, Emma och Linn sov i samma rum. Vi var såklart jättetrötta så vi gick upp till rummet, fixade oss för sängdags och somnade bums!

11 januari, Första dagen i Indien!
Vi vaknade upp vid 9-tiden, förstod först inte att vi faktiskt var på andra sidan jorden, i Indien! För att få vila upp oss fick vi första dagen ledig, att bara få finna sin själ i Indien! Så första dagen spenderades på den underbara stranden! Innan det gick vi ner för att äta frukost i det stora lusthuset som var restaurangen. Där fick vi vattenmelon, rostmackor, ägg etc. De stod även och stekte pannkakor och omelett, man fick gå och säga till vad man ville ha så gjorde dom det framför en, restaurangen ligger precis vid stranden och ååh, det var så magiskt! Jag tänkte passa på att förklara vad ett resort är, resort betyder ju att allt ingår, man skulle alltså kunna hänga på Resortet hela resan om man så ville. Resortet var helt underbart, det fanns pool, strand, en enorm matsal, jättefina lägenheter vi bodde i och jaa, ni kommer se på bilderna jag tagit!

Resortet blev vår fristad i Indien, överallt annars behövde vi ha våra savalkamis på oss (kläderna som täcker allt utom armar och ansiktet i princip), uppsatt hår och tänka på alla regler indier har som vi var tvungna att följa. Exempelvis inte visa fotsulor, bara äta med höger hand etc. På Resortet kunde vi ha på oss vad vi ville, göra vad vi ville! Det var lixom vårat hem! Jag måste bara nämna att vi hade en tupp och massa höns på vårt resort! Den där j*vla tuppen asså, den gol som jag vet inte vad! Vi tror att nåt fastnat i tuppens hals för den lät helt sjukt, tillslut stängde indierna in den pga det otroliga oljudet! Jaja, väl på stranden så tog jag, Sofia, Linn och Emma en morgonpromenad längs med stranden, det var magiskt vackert! Längs med stranden så satt det en kvinna som sålde vackra filtar, sjalar osv som hon gjort själv!

Efter ett par timmar på stranden så åkte vi in till Mamallapuram (den lilla staden med massa affärer osv) för att växla pengar (man kunde inte väsla till rupies i Sverige utan bara till dollar eller euro, så fick man växla till rupies i Indien) och ta en liten rundtur där för att lära oss lite kort om kulturen och se lite sevärdheter! Överallt på gatorna var det hemlösa hundar, små flickor och pojkar som sålde halsband och annat (antagligen åt företag som schasat ut dom på gatorna, 8-10åringar!) och de lät en inte vara. De drog i en och tjatade tills man fick lov att slå bort dom, det var hemskt! Små barn som egentligen ska vara ute och leka, sprang istället runt på gatorna, inpräntade med "sälj"-tankarna i huvudet och såg vita människor (vita människor=rika) och flög på oss som flugor på ljuset!

Vi gjorde lite shopping i staden, i alla små stånd, de har de vackraste sjalarna och ALLTING är så otroligt billigt. en middag med dricka kostar kanske 12 kronor, fina sjalar kostade typ 30 kronor som här skulle kostat typ 250 kronor, minst! Vi köpte även såna här prickar man har på pannan, indiska byxor och andra accesoarer för att se så "indiska" ut som möjligt! Efter det så åkte vi ut för att se på gamla berg där dom ristat in olika tecken som var flera 1000 år gamla. Sen satte vi oss på ett annat berg där det var massa små barn som åkte rutschkana ner för, den var så pass hal! På det här berget stod det en enoorm rund sten på, som står snett och ser ut att rulla ner när som helst. Men den är totalt omöjlig att rubba, det sas att den hade något att göra med gudarna Vishnu eller Shiva. Vi satte oss alla under den medan Kasper och Christoffer stod bakom och puttade på, utan resultat! ^^ haha, var ju tvungna att prova!

Sen tog vi en rundtur runt bergen, såg massa apor och andra roliga djur och en fantastisk solnedgång! Vi mötte även flera indier som ville ta foton med oss (en höll sin hand på min rumpa under tiden, haha), det är ett så otroligt vackert land! Efter ett par timmar så valde vi att åka hem igen. Vi hade några stycken vans (stora bilar) som vi åkte runt i, men några av oss kände för att testa att åka i en richa istället! En richa är som en liten moped-taxi (se bilderna längre ner) och dom är så otroligt roliga! De är så mobbade bara, eftersom i Indien så tutar bilar heela tiden! De tutar inte bara för att säga till att någon gjort fel i trafiken, som i Sverige. I Indien så tutar man typ för att visa att man finns, visa att man har en tuta. Det är ett otroligt oljud, men det är Indien!

På kvällen så hade vi våran första middag på Mamalla Beach Resort, så då hade de ställt ut långborden framför restaurangen på gräset mellan palmerna. De hade lite tal och vi åt en riktigt indisk middag: ris med nån sås (STARK), kött till det och såklart nambröd! Efter middagen hade vi cirkelmöte, som vi hade varje kväll innan läggdags då vi passade på att prata om dagen, vad vi sett och känslor kring det. Vi skrev även loggbok i Indien, det var som en av läxorna, att skriva om dagen, reflektera kring den och jämföra det vi sett idag med Sveriges kultur. Efter det så var det läggdags igen, nästa dag åkte vi in till Chennai, den stora staden! (Där kan man snacka kaos i en storstad!!)

04.00 på Arlanda flygplats!
 

Jag och Johanna på flyget mot Frankfürt!
 

Vandrade runt i Frankfürt
 

Framme i Chennai! :'D
 

Skabbiga jag, Katta och Louise^^
 

Jossan påväg ut från flygplatsen, ser ni alla indier som tittar? ^^
 

Mathilde, Lovisa och Johanna på bussen påväg mot Mamalla Beach Resort!
 

Äntligen framme, vi fick ju ett varmt välkomnande!
 

Halsbanden
 

Katta och Stina med "ketchup och senap" i pannan! x)
 

Kvällsfikat
 

Vårat rum!
 


Första dagen i Indien:

Trappan ner från våra rum!
 

En pigg Sofia mot ett morgondopp!
 

Jag påväg mot stranden!
 

Tuppjäveln!
 

Vägen mot stranden
 

Underbara Indien! (Visst ser min bild tecknad ut?)
 

Matsalen, även kallad lusthuset!


Liiinn! :'D
 

Kvinnan som sålde sjalar, filtar osv på stranden! =)
 

Jag vid vår pool!
 

Påväg in till Mamallapuram, kor på vägarna!
 

Små barn som stod och sålde halsband vid vägkanten, usch! :(
 

Hundarna! :/
 

Vi shoppade lite!
 

Linn och Emma! =)
 

Bergsväggarna! (Vi tog en liten kultur-runda)
 

Visst ser den här bilden tecknad ut? Jag har bara fotat lixom, ingen spec inställning!
 

Den stora stenen och barnen som åker rutschkana ner! =)
 

Paula, Jossan och jag på berget!
 

Klassen!  
 

Vi sprang runt själva lite, se vad vackert!
 

Vackra Indien!
 

Richa! (Taxis i Indien! Det kostade ca 10 kronor och vi åkte typ i en kvart, ja vi tog taxin jämt!)

Tillbaka vid resortet var det dags för middag!
 

Min mat=)
 

Sofia kämpade med att äta med händerna!


Jag var bara tvungen att fota rakt upp, älskar palmer! =)
 

De hade klätt matsalen så fint! =)
 

12 januari kommer imorgon! =) Hoppas ni läser annars förstår ni inte bilderna lika bra!
God natt!

Gråtperiod

Har ni också gråtperioder ibland? Min är verkligen nu, jag är inte alls glad av mig, och börjar gråta av minsta lilla sak, jag låg och asböla till filmer hela natten för 2 dagar sen, nu sitter jag och lyssnar på lite youtube-klipp och tårarna bara rinner! Många av mina närmsta vänner åker nu, det börjar bli kallt, för kallt för att springa, jag vill inte vänta till februari och bara sitta här.. Vilka I-landsproblem..  Nämen jag är verkligen instabil just nu, om nån så mycket som petar på mig börjar jag gråta. Jag HATAR att Bonnie är i Oslo för jag inte kan träffa henne, jag HATAR att Filip åker bort ett halvår till Asien...! Nej jag är såklart så jävla glad för deras skull men vafan lämna mig inte! :'( 

 Dagens gråtlåtar:


Cover på Tears in Heaven av Eric Clapton
 

Cover på Iris av gogo dolls
 

Cover på Wonderwall av Oasis
 


Jag behöver min Bonnie, jag behöver henne hem!

Alla helgona!

Det är denna helg som man längtade till som liten.. "nu ska jag få godis" tänkte man, men ju äldre jag blivit desto mer inser jag vilken sorglig helg det här är, men ändå fin! I eftermiddag ska jag åka till alla gravarna som vanligt med familjen, lämna ljus och bara tänka! Det är otroligt vackert när man går igenom skogskyrkogården, det är helt kolsvart med endast miljontals tända ljus! Efter det får jag se vad som händer, vad ska ni göra?


Världens bästa gitarrist?!
En kille som spelar Living on a prayer med Bon Jovi! Ni måste lyssna, det är GRYMT!

Resedagboken!

Sitter strongt och läser igenom Johannas och Lovisas resedagbok, dom är ju i Australien. Jag är SÅ avundsjuk på dom, de verkar ha så jääkla kul, bara spontant lallar runt och gör vad som än faller dom in! Shite vad jag oxå vill åka bort! Jag och Anna satt och pratade om det igår, om vi ska dra på en lång resa i januari istället, i typ tre månader, komma hem och jobba lite till och sen flytta till London... men samtidigt så pallar jag inte komma tillbaka hit efter den långa resan, börja spara pengar igen och seen flytta! Jag vill flytta nununu!! Nu när flera av mina bästa Coop-polare slutat också så är inte jobbet samma sak längre heller :(

Tål att tänkas på! Nu ska jag köra mitt styrketräningspass! Puss!

Fredag natt!

Vilken sämst bloggare jag är atm! Idag jobbade jag från 11 till 21.20, jag är HELT slut! 10 timmar och 20 minuter, fyfan! I övrigt så kom Anna och hennes familj och hälsade på mig på jobbet idag! Det är hon och Sabina som ska åka med mig och Ida till Liverpool på onsdag! :) Trevligt, trevligt! Efter jobbet så mötte jag upp Anna så gick vi till Söderkällaren för att vänta på Filip och hans kompisar, en sista festkväll med Filip innan han åker till Asien på måndag i ett halvår, buhu!

När vi sitter på Söderkällaren så kommer det fram en kille och ba "hej!" och tittar bara på oss, vi ba heej? Han tittade på oss och ba: ni är feett fina! Sen bad han mig följa med ut på en cigg, så jag gjorde det. Väl ute så står han skitnära mig, jag märker hur jag stå diagonalt, lixom lutade bakåt för att han inte skulle nuda mina läppar när han pratade! Och helt plötsligt så säger han ba "asså jag har tändare, jag har cigg, anledningen att jag bad dig följa med mig ut hit var för att jag tycker du är snygg, och jag ska flytta till Canada imorgon, jag vill att du följer med mig!"

Det sjuka var att han var verkligen allvarlig, han var typ konstnär eller nåt. Jag ba "eh, tyvärr jag har ett jobb och liv i Sverige:P men jättegulligt att du vågar fråga." Han går bara närmre och närmre mig och jag backar och backar, tillslut är vi vid dörren, jag ba: amen ha det bra! Han ba: nääe du skämtar?? dissar du mig såhär? haha, jag ville bara att Filip och hans kompisar skulle komma så jag kunde typ säga att Filip var min pojvkvän eller nåt, bara komma ur situationen. Tillslut ringer ivf Filip och kom och hämtade oss så gick vi till Underbara Bar!

Jag och Anna var dom mest associala människorna nånsin!! Vi var båda så trötta, satt där med vårt vin med bena i kors och pratade, haha tanter! Filip och hans kompisar fett fulla och glada och flängde runt där, drog i oss och bad oss dansa också men det bara gick inte, det var fysiskt omöjligt ikväll, faktiskt! Vid halv två så kände jag och Anna att det verkligen räckte, och ville dra hem! Det var jobbigt att säga hejdå till Filip, jag kommer sakna honom så sjukt mycket! :(

Nu är jag hemma i alla fall, och jag sitter typ sovandes just nu! Imorgon är jag ledig, första dagen på typ en vecka *sjukt skönt!* Vi hörs imorgon! Pusspuss!