Halvårs semester begins NOW!

YES! Tänk att idag var sista jobbdagen innan jag åker iväg, helt sjukt! Det är nog inte många som åker iväg ett halvår, kommer hem på våren och lyckas åka iväg lika länge igen ett halvår senare! Som jag har kämpat med att få ihop pengar och äntligen får jag njuta av det, frihet och resande återigen! =) Jag fick dock en kommentar av en gullig tjej idag som skrev att hon skulle till Indien, jag får såna flash backs direkt när jag hör att någon ska dit och känner sådan saknad! 

Eller jag ska inte kalla det saknad, det är snarare längtan till att åka tillbaka för det ska jag! Indien är fortfarande som ett andrahem sedan mitt halvår där och jag älskar landet och människorna så himla mycket, åk till Indien allihopa!! ♥ Denna gång ska jag ju istället till Sydamerika och jag hoppas att en egen kärlek kommer växa för länderna där borta också, jag älskar ju Spanien och spanskan så det är en bra start i alla fall! Hur mycket jag än vill tillbaka till Indien nunuNU så vill jag testa på något nytt, Make that change som min tatuering säger! 



Nu ska jag röja undan lite i mitt rum för att jag enkelt ska kunna dammsuga och
dammtorka imorgon innan jag ska möta upp en vän för lunch, imorgon kväll är det
dags för sista pubkvällen på Söder innan jag åker med dom bästa! Sov gott, kram ♥

BILDBOMB - HALLOWEEN PARTY 2011






















När bilderna började se ut såhär var det dags att börja röra sig hemåt, hehe! 


Tack tjejer för en AWESOME Halloweenfest! =)


Sjukt rolig kväll, tack allihopa som fan! =)

PUNK ROCKER.











Såhär såg jag ut på Halloweenfesten  i lördags,  vanligtvis är  jag svartklädd  men
denna gång hade jag även sprayat håret svart! Jag köpte nithandskar, fakepiercing
och lite såntför att piffa till imagen!  Förutom att  jag blev  helt svart överallt  efter
ett tag av håret så gillade jag verkligen min utklädnad, fett nöjd! =)

Måndag 31 oktober 2011

Morrnmorrn! Waah, nu är det bara tre dagar kvar, TRE DAGAR tills jag åker iväg till Sydamerika! Jag skypade med Louise igår kväll som jag ska möta där nere, hon ska möta mig i Quito som sagt och börjar röra sig uppåt med två danskar som hon träffat under sina veckor där! När jag kommer ska vi ta oss ut mot kusten och resa längs med stränderna ett tag, lovely! 

Idag ska jag jobba heldags&kvällspass (12-21.15), detta är mitt sista jobbpass innan resan!! Så jag ska verkligen inte klaga, dock har jag bara två dagar kvar sedan att fixa allt det sista inför Sydamerika.. Ah det löser jag, jag flyger inte förrän sent på torsdagen så jag får några timmar även då! Nu ska jag äta frukost och ta en dusch, sen bär det av mot jobbet! 

Precis när man kom in till Halloweenfesten skulle man gå en kort spökrunda och efter
det blev man fotad, så här är bilden på mig och Nadia (bild lånad från Jannies blogg)


Bilder från igår kommer senare idag, runt lunch!

Seg söndag!

Nu är jag på jobbet och har lunchrast, jag tog mig en promenad och åt lunch vid en grill och passade på att läsa min bok! På tal om jobb så är det sista dagen imorgon innan jag åker till Sydamerika, galet! Jag jobbar till kvart över nio ikväll så vi hörs inte förrän sent ikväll igen och då tänkte jag slänga upp ett par bilder från igår, resten kommer imorgon!


Hittade Amanda & Elvira på Pures vimmelbilder!

Söndag 30 oktober 2011

Vilken KVÄLL! Festen var så fett lyckad och vi hade jättekul hela kvällen, vi höll ju på ända från kl 17 (det var då jag fick bli sminkad) och jag åkte hem vid halv fyra eller nåt..! Lokalen var skitcoolt inredd med massa halloweenliknande saker och så många var coolt utklädda! Själv var jag en svarthårig rockare, det var sjukt jobbigt med att ha svart hår då färgen hamnade ÖVERALLT.. Men kul att ha testat den hårfärgen! 

Nån som känner igen mig i svart hår?


Hinner inte fixa med bilder nu innan jobbet (har över 300!!), så de kommer imorgon, ha en fin dag!

HALLOWEEN PARTY

dsc00321 (MMS)

HALLOWEEN PARTY

HAPPY HALLOWEEN!

Nu har jag slutat jobba och ska åka hem till Nadia för att färgspraya håret, hon ska nämligen färga sitt hår också med sånt här spray så vi ska hjälpas åt! Senare åker vi in till stan för att få sminket gjort innan middagen börjar, fett kul detta ska bli och det blir även en perfekt hejdåfest med detta gänget av mina vänner innan jag åker till Sydamerika! =)



Ha en grym lördagskväll nu allihopa, hör nog av mig med nåt mobilbloggs-inlägg senare bara! KRAM!

PICS Twilight event - Breaking dawn 2011.

Bilder från Hovet!







Eftersom vi glömde öronproppar använde vi våra hörlurar istället för att slippa få tinnitus! 







Såhär bra i huvudet mådde vi efteråt haha, smärta..


Tack fina vännen för billjetterna, det var klart värt att få lägga ögonen på Robert ett tag i
alla fall haha, men eventet är nog inget jag kommer göra återbesök på.. Orkar inte copy-
righta några bilder men alla har jag fotat i alla fall, feel free att ta om ni vill!

Lördag 29 oktober 2011

Goodmorgon, godmooorgon!!! Idag är jag jätteglad, vet ni varför? Inte bara för det är Halloween och det väntas en GRYM fest ikväll, utan för jag har pratat med min resekompis i Ecuador och hon kommer möta mig när jag landar så ska vi dra ut till kusten tsm! Det är en SÅN lättnad, jag ville verkligen inte flyga dit och sen börja försöka hitta bussar på min knackliga spanska för att ta mig dit hon är, Indien hade varit piece a cake men Syd-
amerika har jag ju aldrig besökt! Hur som helst är det FETT skönt att veta, yeay!! 

Nu ska jag glida till jobbet i några timmar, sedan är det racerfart att sminka och fixa håret inför kvällens kostym! Jag har aldrig tagit halloween på särskilt stort allvar (förutom när jag var liten, då sminkade Bonnies mamma oss hela tiden haha) så det ska bli kul att gå all in denna gång, jag kmr vara så svart och dyster muahaha! 

Ännu en rolig inställning på min webcam, tyckte den passade bra idag haha speciellt
när Nadia fick en plats bredvid mig i bilden.. Även hennes moster fick joina också haha!


Hörs på min lunch, då kommer bilderna från Twilight eventet igår! ♥

Twilight event. Never agaain!

Hej hej. Vilken let down kvällens event var! Nadia och jag gick till och med tidigare för vi inte pallade längre! Först av allt var scenen byggd på en hockeyrink så golvet var iskallt, antingen frös man om rumpan när man satt eller om fötterna när man stod (så mkt för vip-platser hahah fail). Sedan kom inte Robert & Ashley förrän 2 timmar efter showen började (även om Knappen och Hakim höll på i 1,5 timme och sa "snaaart kommer dom, några minuter till så kommer dom")!

För att dra ut på tiden så visade de om samma klipp från Breaking Dawn, hade några få uppträdanden av artister som fick mig att tänka på mellanstadiedisco och sen sjöng Knappen & Hakim ja må hon leva till någon i publiken! Det kändes som över halva "showen" skulle Knappen & Hakim dra ut på tiden med att bara prata på tills Robert och Ashley anlände! När de äntligen kom upp på scenen så kom såklart ett öronbedövande skrik (helt sjukt ändå att de fyller en arena för att sätta sig på en varsin stol och svara på frågor i en kvart, det är som Rob sa "Its like being in a boyband except I don't have to do anything") 

Det kändes nästan tragiskt när de kom ut och alla skrek och grät (flera svimmade tydligen också), det handlar inte om fan-grejen för hey jag var ju världens Westlifefan när jag var liten.. Men att de blir helt galna över "Edward & Alice", som att det faktiskt är dom två vampyrerna som gick ut på scenen! Det kändes som nästan alla levde i den här bubblan av att det faktiskt var Edward och Alice som kom ut på scenen! Sedan skrek alla så högt när de skulle svara på frågor att man knappt hörde vad dom sa.. Ah, jag håller mig gärna till att se filmerna och läsa böckerna i fortsättningen för detta var inget för mig! 

But was he hot? Oh yess.


Fler bilder kommer imorgon, nu ska jag lägga mig och läsa en stund och sen soova!

Dags för Twilight event!



Nu ska jag möta upp Nadia för att sedan dreggla över mannen ovan i några timmar! ;) 
Tack K för biljetterna, Nadia och jag kmr vara så fett äldst på Hovet ikväll hahahaha!

Ha en fin kväll bbs ♥

Fredag 28 oktober 2011

Godmorgon! Länge sen jag var uppe såhär tidigt, ändå känner jag mig inte så trött! Idag ska jag jobba ett ganska kort dagpass och kmr vara klar redan vid 16-tiden! Efter det ska jag direkt till Gullmars och möta upp Nadia för kvällens Twilightevent, Nadia och jag fick bilder av en kompis som inte ville gå! =) Jag tänker förbereda mig med öronproppar inför alla galna twilightfans och sen ikväll bara stå och dreggla över RP haha! 

Svart byxdress ikväll, woop!



Uppar igen senare idag, kram!

Dålig uppdatering!

Haft en lång dag på stan med allt från fika med Carolina till att hälsa på min underbara mormor på sjukhuset och ätit en jättegod grekisk middag med mamma på stan! Ändå känner jag mig helt nere, det är så mycket fram och tillbaka med den här Sydamerika-
resan att jag blir galen, varför kan det inte bara gå som man har tänkt sig?! Jag orkar ivf inte ta det längre så jag har valt nu att bara blunda för det som ett litet barn och njuta av sista veckan här hemma innan jag åker till Sydamerika! Nu måste jag sova för jag ska upp kl 7 imorgon(!!) och jobba, hörs imorgon bitti ♥

Torsdag 27 oktober 2011

Heeej! Jag har sovit BIG TIME för länge idag, men eftersom jag ställt klockan nästan varje dag i veckor nu så behövde jag få sova UT! Nu måste jag dock gasa in till stan för att hinna träffa Carolina i tid, efter det ska jag träffa mamma som sagt och äta middag på stan! Jag mobilbloggar nån gång under dagen, ha det fint! 


Fix inför Halloween!

Hej på er! Vilken lång dag jag har haft på stan, är helt sluut nu! Nadia, Marcello, Bonnie, Viran och jag lunchade först och sen gick vi in på Buttricks (HELT galet är det där inne nu innan halloween, det var en kö utanför!!) där vi köpte grejer till våra dräkter! Sen gick vi vidare till andra affärer och köpte fler grejer vi behövde, jag köpte bland annat ett par coola handskar till min Punkrockarutklädnad! 

Ikväll får jag se vad jag ska göra, har precis tagit en dusch och hoppat i nattlinnet så det ser just nu ut som jag bara blir hemma! Skulle nog behöva det då jag ska till stan imorgon igen och prata med ett flygbolag som är dumma i huvudet! Sen ska jag träffa en nära vän för lunch och sen middag på stan med mamma! Nu vill jag bara se på film och ta det lugnt.. Vi hörs senare ♥

@ Helmers med Bonnie, Elvira, Nadia och Ma...

dsc00319 (MMS)

@ Helmers med Bonnie, Elvira, Nadia och Marcello! ÄLSKAR den här pastan!

Onsdag 26 oktober 2011

Godmorgon allihopa! Hoppas allt är bra med er, med oss är det prima! Sandra, Erica, Marcello och jag sov hos Sandra inatt och var ute till tre imorse och dansade! Först var vi på Mosebacke och tittade på Peters spelning och sen gick vi vidare till Soap bar! Amanda och Elvira åkte hem efter spelningen men Sandra, Erica, Marcello och jag drog vidare i alla fall och hade jättekul, träffade härligt folk precis som förra gången jag var där! Glömde kameran igår tyvärr men vi blev taggade på glas av Marcello haha! 



Nu ska jag och Marcello luncha med Nadia och kolla in saker infor Halloweenfesten, ha en fin dag!

På spelningen på Mosebacke med Sandra, Eri...

dsc00318 (MMS)

På spelningen på Mosebacke med Sandra, Erica, Amanda, Emelie och Marcello! Efter spelningen drar vi nog vidare till nån pub, vi är alla lediga imorgon! Nu börjar dom!! :)

W ikväll på Mosebacke!

Ikväll ska jag på en spelning på Mosebacke med mina vänner, det är Sandras vän Peters band W som lirar kl 21.30! Inträdet är 100 kronor för alla som vill komma, jag är sjukt taggad för inte bara spelningen utan även att dra till Mosebacke som var alldeles för länge sen!

 

Ses vi där eller? =)

Tisdag 25 oktober 2011

Godmorgon på er! :) Inatt läste jag ut min bok, jag släckte inte lampa förrän halv fyra imorse! Det är dock ingen fara för pappa sa nämligen att vi har Snömannen här hemma, den andra boken som också handlar om Harry Hole! =) Idag då, jag ska jobba 13-21.15 och ska sedan på en kompis spelning på Mosebacke, ser verkligen fram emot det då jag har hört att dom är jättebra! Oj, nu måste jag äta frukost och duscha för snart ska jag åka, hörs på min lunch ♥

Bild från igårkväll med ännu en cool funktion på webcamen, måste utforska den mer! ;)

Nattmys!

God kväll! ;) Jag kom hem vid halv elva ikväll från jobbet och kände mig hungrig på något annat än mackor, så jag ställde mig i köket och fixade pasta pesto med ost och röd lök! Sen placerade jag mig i vardagsrummet bredvid pappa med min bok (såklart, har pratat sönder både Nadia och Amanda nu i olika omgångar om den, snart åker den ut genom fönstret haha)! Senare kom Amanda ner och satte sig vid mig och pratade i nån timme, kommer sakna min familj jättemycket när jag åker såklart! 

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare, alla utom jag har gått och lagt sig nu (när till och med Elvira går och lägger sig före mig.. då är det illa haha!) Vi hörs imorgon igen allihopa, sov så gott ♥ 

Hittade nya funktioner på min webcam för en stund sen, jag är fett road av mig själv! 





Well, I'M just gorgeous!

Face down in my book.

Hejhej! Nu har jag lunch här på jobbet, köpte mig en god sallad och choklad innan jag gick in i lunchrummet och läste hela rasten! Jag börjar om fem minuter igen men tänkte bara uppdatera lite fort! Jag ska ta det lugnt idag och ikväll då denna veckan är full-
späckad med massa kul grejer! Allt från en spelning på Söder, Twilight event på fredag, Halloweenfest och umgås med vänner och familj innan jag åker (nästa torsdag it iis!!!)

Uppar igen när jag slutat jobbet, här är en bild från i fredags!
 

Måndag 24 oktober 2011

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, jag är sjukt trött! Även om jag åkte hem direkt efter jobbet igår (Elvira åkte hela vägen in till mitt jobb för att sedan åka tillsammans med mig hem, så uttråkad var hon haha) och satte mig vid datorn någon timme! Så vid halv tolv la jag mig i min säng och läste vidare på min bok, jag la inte ifrån mig den örrän typ halv tre imorse!! Den är ju som sagt väldigt läskig så återigen sov jag sedan med tänd sänglampa, haha jag är en sån mes ibland! 

Hur som helst, idag ska jag i alla fall jobba ett heldags&kvällspass (12-21.15) så det blir dagens underhållning för mig! Det gör inte så mycket då vädret är astrist och just nu jobbar jag gärna väldigt mycket alla pengar jag tjänar i oktober månad är dom jag ska ha kul i för i Sydamerika, wooop! Nu ska jag käa frukost och sedan bege mig, men vi hörs på jobbet igen ♥ 



Hittade lite töntbilder från i fredags på mig, Viran och Måns på en toalett haha, ursäkten
får va att det var regn och askallt när vi vänta på dom andra så vi gick in & roade oss! ;)

HARRY HOLE

Jag har kommit fram till att jag har fått en crush på en karaktär i boken jag läser och har skrivit om tidigare, Pansarhjärta heter den av Jo Nesbø! Det är en riktig skräckbok som handlar om en grovt vidrig seriemördare, polisen som är expert på seriemördare heter Harry Hole! Boken är otroligt vidrig men ändå ryser jag till lite varje gång jag läser Harry Holes namn! ;)

  
Det finns många böcker han skrivit som handlar om Harry Hole, jag lär väl gå igenom allihopa! Nu har jag slutat jobbet i alla fall och ska möta upp syrran för kvällspromenad! Ha en fin söndagskväll allihopa!

Bilder från igår!

Fotade inget när vi hängde på Mest så här är bara bilder från East!


Mötte några skitgulliga tjejer som hängde vid samma bord som oss!


Under tiden jag pratade med tjejerna vid vårt bord så flög min kamera runt en del.. :P


Hela glada gänget!


Väl hemma hos Sandra kom efterlängtade Sickan och mös lite, love! 


Tack babes, fan vad kul jag hade igen! Fett bra helg, nu ska jag jobba! =)

Off to work!

Vilken skön dag jag har haft, bara tagit det lugnt hemma och lagat lite mat! Nu ska jag åka till jobbet, igår kom jag fram till att det är mitt sista jobbpass på denna Konsum-butik innan jag åker! Sheisse vad tiden går fort, just nu njuter jag bara av livet med mina vänner och har kul! Bästa tiden i ens liv är tiden innan en era "avslutas", t ex innan jag åkte till Indien och samma sak nu! Jag är så redo att dra och backpacka igen nu, det sticker i fingrarna!! =)



Bilder från igår på East kommer upp om nån timme, KRAM!

Söndag 23 oktober 2011

Hejhejhej! Det blev en sen första uppdatering idag, jag sov hos Sandra inatt och kom precis hem! Gårkvällen var så jäkla kul, vi hängde på Mest i några timmar innan vi skulle vidare och möta upp några av Ericas vänner så då hamnade vi på East! Det var sjukt trevligt, hade aldrig varit där tidigare nämligen! Erica och hennes drog även vidare efter det men då gick jag och Sandra hem, jag var ju fortfarande sliten från dagen innan och hon skulle jobba idag vid 11! 

Jag ska också jobba idag men inte förrän kl 16 så innan dess ska jag ta en lång dusch(!!) och äta lunch, det är ett sånt himla fint höstväder ute! Pappa håller på för fullt med vår veranda som ska byggas runt hela huset och mamma sitter ute på trappen och pillar på sina blommor, mysiga söndag! 



Bilder från igår kommer senare as usual, KRAM!

På söder med vänner! Saknade söder för myc...

dsc00317 (MMS)

På söder med vänner! Saknade söder för mycket efter gårdagen att jag var tvungen att haka på ett tag haha, ha en grym lördagskväll!

Bilder från igår!





 
  


  

Det var några av dom skapliga bilderna från natten, sjukt kul kväll var det! Nu har jag kvartsrast på mitt jobb och senare ikväll har jag sedan planerat att möta upp med några vänner på Söder, gah får se om jag orkar! Hörs när jag slutat i alla fall, kramkram!

Lördag 22 oktober 2011

Tjo! Hoppas allt är bra med er, jag sitter hemma hos Kenza med Nadia och äter mat! Vilken rolig natt det var igår, vi var ute och dansade hela natten! Jag, Elvira och Måns möttes upp först och förade lite innan vi mötte upp Nadia och Kenza och gick till Berns, vi hängde på uteserveringen och dansade nån timme innan vi gick vidare till Laroy för att dansa vidare! Efter det gick vi även vidare till Hell's Kitchen och dansade ett tag till innan vi åkte hem!

Kenza och Nadia la sig på direkten medan jag satte på datorn och upptäckte att Mika var online, så jag skypade med henne till halv sju imorse haha! Nu ska jag och Nadia gå och handla nånting gott, fler bilder kommer sen!

Nu kör vi!!

dsc00316 (MMS)

Nu kör vi!!

Chilldag!

Tjoho, vad skönt det är med en ledig dag när det är fint väder! =) Idag mår jag MYCKET bättre än igår kväll men vill ändå ta det lugnt innan jobbet, ikväll ska jag ut och dansa med tjejerna! Nu är jag hemma hos Kenza och chillar medans hon dammsuger hehe, jag börjar ju inte jobba förrän om några timmar så vi ska typ käka lunch och kolla på TV bara! Vi har precis varit ute på en promenad med Mani så vi fått i oss lite sol i alla fall!

Hon hämtade även ut lite paket och i ett av dom fick hon fjäderörhängen, eftersom hon fick
flera så gav hon mig ett också! Jag har aldrig använt såna örhängen förut nu är det dags! ;)


Hörs igen på min rast på jobbet ikväll, KRAM!

I'D DIE FOR YOU acoustic



Så äckligt bra stämmor Richie lägger, älskar den här versionen! Nu sticker jag hem till Kenza och softar tills jag ska till jobbet, hörs senare ♥

Fredag 21 oktober 2011

Vilken helveteskväll jag hade igår!! Har inte mått så illa sen jag fick bli inlagd på sjukhus i Indien, vad hände?! Jag hade en jättetrevlig eftermiddag och kväll först hos mormor och morfar, men precis innan jag skulle åka hem kände jag mig väldigt illamående! Mormor föreslog att jag skulle sova kvar men jag kände att det var bättre att jag tog mig hem eftersom jag jobbar idag! Dock bor dom på andra sidan stan så det tog mig säkert 1,5 timme att komma hem, och mitt illamående blev bara värre och värre. 

När jag satt på tunnelbanan mellan Gärdet och Ropsten så kände jag spyan, jag lyckades hålla den inne men jag satt bokstavligt talat med handen över munnen med sånt där varmt spott i hela munnen! Det var så vidrigt att jag visste inte var jag skulle ta vägen, men så fort jag kom ut ur tunnelbanan kändes det liite bättre så jag slapp spy! Jag kom hem till slut i alla fall och gick direkt och la mig på soffan, där låg jag i ca 4 timmar tills jag tog mig upp till sängen! 

Idag mår jag bättre dock, ska vila idag tills jag börjar jobba i alla fall! 

Är nu och vaccinerar mig, många hundralapp...

dsc00312 (MMS)

Är nu och vaccinerar mig, många hundralappar fattigare men nu är jag skyddad i alla fall! 2 veckor kvar idag tills vi åker och jag är så himla taggad, sitter här och tittar på kartan med ett stort leende :) Nu ska jag åka hem till mormor och morfar i alla fall, hörs senare!

Torsdag 20 oktober 2011

Heej! Vad jag har snoozat och sovit för länge denna morgon, såhär länge har jag inte sovit på väldigt länge! Jag kom ändå hem med sista bussen igår kväll men låg iofs och läste i 2 timmar! Boken jag läser nu (Pansarhjärta) är så bra att jag inte kan lägga ifrån mig den, dock hade jag en paus efter St Petersburg när jag knappt läste så det är därför den inte är utläst än (plus att den har över 600 sidor)! 

Innan det var jag ju i stan och fikade med Nadia, vi båda pratar väldigt högt (vi har båda blivit hyschade på stan i våra liv hehe) och nu berättade Nadia om en AWESOME thing vi ska på nästa fredag! Jag blev nästan lite fånig och började studsa i stolen på fiket, ska berätta senare! Idag ska jag i alla fall till stan och vaccinera mig plus svänga förbi banken och fixa korten inför Sydamerika, sen ska jag hem till mormor och morfar! =) Har inte träffat dom på över en månad och snart åker jag ju till Sydamerika så vill hinna umgås med dom innan!

På tal om något annat så ringde mamma mig igår och frågade när jag skulle komma hem för hon hade köpt en present till mig, jag frågade varför och hon ba "för jag kände för det!" Så gullig, så när jag kom hem låg det ett litet paket på hallbordet.. Jag fick ett spanskt lexikon inför resan, helt perfekt då jag sökt efter det men då var det slut! TACK mami, nu är jag mer än redo för denna resa! =) 

Lexikonet jag fick av mamma, det låg och väntade på hallbordet när jag kom hem ♥



♥ Dags för en lunchfrukost och sen åker jag till stan, men kan försöka mobilblogga under dagen (jag som lärt mig 3 år efter alla andra haha) Ha en fin dag!

Hej på er! Nu är jag i stan och fikar med ...

dsc00310 (MMS)

Hej på er! Nu är jag i stan och fikar med Nadia, har aldrig sett henne så glad som när jag gick med på den här fikan haha! Louise och jag ska höras imorgon istället, två veckor kvar tills vi joinar henne! :) Hörs imorgon, kram!

BORN TO BE MY BABY, Acoustic 1989



Is it something Bon Jovi does with perfection, it is acoustic versions.

Onsdag 19 oktober 2011

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, med mig är det fint förutom lite stress inför resan!
Tjejen jag pratade med igår ska försöka  boka samma flyg  som mig  men  priserna stiger
och har  sig, nu är de dock  nere på  mitt  pris  igen! Det skulle verkligen vara nice  om vi
kunde åka tillsammans, vill hellre det än att åka dit ensam!

Idag då, jag ska jobba från 12-21.15 så det blir väl min enda sysselsättning! Ikväll har jag
nämligen bokat  skypdedejt  med tjejen i Sydamerika  som jag  och  den  andra tjejen ska
möta där! Imorgon har  jag sedan  flera ärenden att  fixa  innan jag  åker hem  till mormor
och morfar, så imorgon vill jag vara pigg! 



Nu ska jag käka färdigt min frukost och sen börja klä på mig, vi hörs på min lunch igen!

Urkväder!

Vilket hemskt väder det har varit idag!! Jag har suttit hemma hos Kenza typ hela dagen
och spelat TV-spel medan det smattrade på fönstrena av regnet, vid fem-tiden åkte vi
dock in till stan då hon, Humlan och en till tjej skulle fixa deras kostymer inför deras
Halloweenfest! Jag satt med nån timme och tittade på innan jag tog mig hem! Det var
inte lätt att komma hem heller kan jag säga, när jag kom ut från studion höll jag helt
bokstavligt talat på att blåsa baklänges!

Sen var bussen typ en halvtimme försenad så jag satt bara och väntade på en buss-
hållplats, nu är jag hemma i alla fall och har precis tagit en dusch! Ska snart lägga
mig framför en film men först ringa och prata med en tjej som kanske joinar mig till
Sydamerika, kulkul! =) Det känns mycket tryggare att åka dit tillsammans med någon
trots allt, Sydamerika är ju mycket farligare än Asien.. Speciellt som tjej!

Sovsetet jag köpte idag på REAn på H&M, perfekt att dra med till Sydamerika! =)


Ha en fin kväll!

Crash Bandicoot ftw!!



Har inte spelat detta sen jag var liten men nu jäklar, Kenza har typ alla möjliga TV-spel så good old memories here I come!! Jag minns när jag och systrarna var små och spelade detta och Rayman typ varje dag, även medn Bonnie och hennes syster! =)

Tisdag 18 oktober 2011

Heeej! Vilken spontankväll det vart igår, jag skulle egentligen bara tagit en te men det slutade med att Bonnie, Malin och jag gick till Soap bar och dansade! Det var en sjukt kul natt och vi träffade massa härliga turister från Frankrike och Spanien! Vi sov sedan hemma hos Bonnies kompis, jag vaknade upp vid 10 imorse deras soffa!

Nu sitter jag hemma hos Kenza och äter hamburgare från Max som jag köpte med mig, det är så sugigt väder så vi ska bara chilla hos henne! Vi hörs senare, puss!

Möta upp vänner!

Närmre bestämt Bonnie, Malin, Nadia och Marcello ska jag möta upp nu på Söder! Antagligen blir det nåt glas vin och en massa prat i flera timmar om allas helg, då vi inte har hängt sen förra veckan! Dags att uppa varandra denna måndagskväll, älskar att inte ha ett ninetofive-jobb från måndag till fredag! Så tråkigt att bara leva för helgen, i framtiden vill jag nog jobba med ett mycket mer flexibelt jobb än så! Hur jag nu kom in på det, men haha ha en trevlig kväll i alla fall ♥

Guess where I might be going in three weeks...








Det ser ut som att jag och Louise ska till Galapagosöarna som också tillhör Ecuador.. Mwah! =) ♥

Måndag 17 oktober 2011

Godmorgon på er! =) Jag är så sjukt trött för jag KUNDE INTE somna inatt, först satt jag vid datorn till ganska sent iofs och skypade med bästa Cissi som är i New York och dansar! Sen gick jag och la mig med min bok och läste i en timme och försökte sedan somna men det gick inte, hatar dom nätterna! Somnade kanske runt 4 imorse och var helt KÖRD när klockan ringde kl 9! Nu sitter jag här framför datorn, helt nyduschad och vill fortfarande bara lägga mig igen! 

Jag piggnar nog till på vägen till jobbet.. Har läst bra nyheter från Louise i Ecuador i alla fall, hon mejlade mig igår kväll om hennes toppenhelg och att hon ska klättra upp för en vulkan idag, wah!! När jag läser om hennes äventyr redan nu vill jag bara vara där och joina, nu är jag sjukt positiv inför att dra ut och resa igen! Jag behöver bara gå tillbaka och läsa om hur kärleksfullt jag skrev om backpacking när jag var i Indien, ibland behöver jag en reminder! 



Nu sticker jag till jobbet i alla fall, hörs på min lunch!

God natt



Vilken SÖNDAG det har varit, alla har känts sega och de som inte har jobbat (som jag)
har bara varit hemma och antingen slappat eller typ städat! Jag försökte desperat hitta
någon att hänga med efter jobbet men det var ingen som ville/orkade.. Fast nu när jag
är hemma känns det skönt att jag inte hittade på någonting efter jobbet! Nu tänkte jag
lägga mig i sängen och läsa min bok! Sov gott allihopa så hörs vi nästa vecka ;) Kram!

Helmers, vad annars?

Jag och min fina Sofia har suttit några timmar på Helmers och fikat, stammiscafét! Vi är så vana vid att prata väldigt ofta men nu på senaste tiden har vi inte gjort det, så vi hade mycket att ta igen! Vi lever helt olika liv just nu (jag jobbar som en galning inför min nästa resa och hon pluggar i Uppsala) så det är svårt att få ihop det, men det är så med vänner man haft så pass länge.. Det håller i alla fall!

Nu är jag på jobbet i alla fall och ska köra kvällspasset till stängning, sen ikväll vet jag inte om jag ska möta upp nån polare eller bara åka hem! Jag börjar inte jobba förrän kl 12 imorgon så det är skönt, jag fick ju min skönhetssömn inatt också så jag är inte direkt trött! Jaja, nu ska jag gå och byta om, vi hörs senare ikväll!

 
Jag för ett år sedan i Chennai, Indien.

Träffa Sofia!

Sofia och jag på café opera för typ 4 år sedan haha ♥

Hörs igen innan jag börjar jobba, kram!!

Söndag 16 oktober 2011

Godmorgon! Det blev ingen utgång igår i alla fall, jag och Kim tog oss till Söder efter jobbet och mötte upp lite vänner men jag vände hemåt ganska fort! Det slog mig då hur seeg jag var och inatt har jag sovit typ 11 timmar i min sköna säng, på fullaste allvar så pussade jag på min säng när jag gick upp från den imorse för jag var så nöjd med nattens sömn! :P Idag ska jag träffa min vän Sofia för att fika och hon fyller faktiskt år idag, GRATTIS BABE! ♥ 

Det var nog ganska bra att jag åkte hem igår i alla fall... Jag hade ju på mig samma kläder OCH smink som dagen innan (eftersom jag sov hos Marcello), förutom T-shirten som är Marcellos men den sov jag däremot i den natten haha!


Hehe, sliten tjej var det igår! Nu ska jag äta frukost och ta en lång dusch, hörs sen!

Äeeh fuck it!



En round 2 ikväll då, har inte känt mig såhär peppad som jag gjort denna helg på att gå ut på jag vet inte hur länge.. Det är bara att passa på då, bilden är från igår inne på Kvarnens toaletter med Julias Iphone haha! Ha det fint, bbs ♥

Bilder från igår!







Seriösa syrran haha!


Tack alla för igår, fett kul! Nu ska jag jobba stängningspasset men vi hörs sent ikväll igen!

Lördag 15 oktober 2011

Gooodmorgon! Jag har varit vaken i några timmar men legat på Marcellos golv och smsat fram och tillbaka med Nadia och Filip medan Marcello sovit som en sten! Nu är vi båda vakna i alla fall och dricker te och kaffe som vanligt, snart ska jag in till stan och luncha med Julia och Filip då jag lovade Filip igår att bjuda honom! =P Vi hade det fett kul på Kvarnen igår i alla fall och stannade till stängning!

På Slussen påvägen hem sen mötte jag och Marcello upp Nadia som hade varit ute på annat håll, jag hör henne vråla över halva slussen TILLAAAAAAAAAAAAAAAAN! Hahaha, så det var inte svårt att hitta henne! När vi kom hem till Marcello åt vi ceasarsallad, haha jag åt i bäcksvart mörker så jag vill inte ens veta hur mina kläder ser ut idag kladdmaja som jag är..

Fina Julia och jag igår kväll!


Fler bilder kommer senare, nu ska jag möta upp Filip och Julia för lunch!

Söderutgång!

Det var alldeles för länge sen vi drog ihop ett gäng och stack till en pub som vi ska göra ikväll, fett nice ska det bli! Ha en trevlig kväll allihopa, själv blir det aall in ftw!! Fan vad människor som Sandra, Mika, Bonnie, Viran, Cissi m fl dock kmr vara saknade! Inte många som är hemma just nu, och snart drar ett till gäng utav oss! All kärlek till Söder, nu kör vi pps!


All in black still! (bild från 2010)

Lunch!

Hallu, Merje och jag har precis käkat lunch och läst i lite tidningar, vi jobbar stängnings-
passet ihop ikväll! Senare ikväll efter jobbet blir det utgång med mina gamla jobbar-
kompisar som jag saknat galet mycket, vi hinner inte ses så ofta nu för tiden då typ alla
pluggar/jobbar mycket osv. Får se om det bara blir pubande ikväll eller om det även blir
klubbande efter, känner även för att dansa ikväll!

Uppar igen när jag slutat, nu ska jag ta en nypa frisk luft!

Mot work!



Hörs igen på min lunch, KRAM!

Fredag 14 oktober 2011

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!!! Fasen vad skönt det är att inte vara pank längre, har ju känt mig som 14 hela veckan! Jag satt seriöst igår på fikan med Nadia och Marcello och ba "nu är det 1 timme och 55 minuter kvar tills 12-slaget, då får jag lööön!"  Det är så skönt, nu kan jag börja ta tag i fler av sakerna inför Sydamerika och även betala tillbaka småpengar jag lånat från några av mina vänner! 

Idag då, jag börjar jobba om några timmar och ska köra ett helkvällspass! Senare ikväll ska jag ut med massa jobbarkompisar då det är löööningsdag, imorgon börjar jag inte jobba förrän kl 16 så det är skönt! Jag vill ta vara på tiden med vännerna nu innan jag åker iväg, denna resa kanske blir ett halvår som senast och då vill jag ha hunnit hänga mycket med mina nära! 

Dessa två mini coca cola-burkar från centralen föll offer för Marcellos, Nadias och min
taggning på facebook denna gång! Tänk att vi aldrig fått en bild på oss tre, men dock
är vi taggade på alla olika möjliga grejer när vi hänger (skärp, bord, godispåse..)


Dags för frulle, puss!

Fika!

Ska möta upp babsen nu när jag slutat jobbet, eftersom jag börjar så pass sent på dagarna så blir det mycket kvällshäng! Vi ska bara dra till nåt fik och snacka hela kvällen, antar att det kommer bli en uteservering och jag kmr frysa häcken av mig! Försök dock inte argumentera med Nadia och Marcello om att sitta inne.. det är ett dött lopp! Senaste gången jag gjorde det tittade jag till slut på dom och ba "jag kmr inte vinna detta, lr hur?" Båda bara skaka på huvudet, haha! Ha en trevlig torsdagskväll ♥


MY GOD! Hittade nyss HELA Bon Jovi-konserten i Lissabon på youtube, ofta den jag var på spelades in! Måste titta på denna ikväll eller imorgon, det var en riktigt grym konsert!

Hos Nadia!

Tjo! Nadia och jag lunchade i stan innan vi drog hem till henne, nu spelar vi massa Lil Wayne (det enda som är tillåtet i Nadias närhet typ, haha) och målar naglarna! Jag ska snart åka till jobbet och Nadia ska på träning, tänkte bara uppa fort innan jag ska jobba men vi hörs i alla fall ikväll igen runt 20-tiden!

Låten just nu!

Träffa Nadia i stan istället!


Låg och pratade i telefon med Marcello inatt i panik, han fick lugna ner mig inför resan
och påminna mig om hur mycket jag egentligen älskar backpacking..! Ibland behöver
man någon att banka vett i en, nu skulle jag egentligen åkt hem till honom men han
behövde rycka in på jobbet så jag möter upp Nadia istället, sån tur att hon slutar sitt
jobb om typ en halvtimme.. Vi hörs senare idag igen, PUSS!

Torsdag 13 oktober 2011

Heej! Just nu känner jag mig som två personer samtidigt, ena delen av mig studsar upp och ner i längtan efter att få resa i Sydamerika och äntligen få leva backpackerlivet igen! Den andra delen av mig skiter på sig och vill knappt sätta foten utanför vårat hus när jag tänker på resan... Den enda delen av mig är den personen jag blev i Indien och även när jag kom hem, den andra delen av mig är den jag var innan jag åkte till Indien och den jag var i början av Indienresan! 

Yes, välkommen till mitt huvud, ett stort spindelnät av tankar hehe.. Jag fick ett mejl från tjejen jag ska hänga med i Ecuador, hon flög nämligen dit redan i förrgår och landade då igår morse! I mejlet lät hon väldigt nervös och hade en stor klump i magen då hon landat där ensam och inte kan flytande spanska.. Om 3 veckor idag är det min tur, jag har dock fördelen att hon redan kommer vara där att möta mig! Okej, jag behövde bara skriva av mig lite, jag älskar resandet men början är alltid jobbig.. Innan man lär känna staden och människor i den, längtar bara tills den jobbiga delen är avklarad! 

Känslan jag hade här var att jag kunde klara vad som helst, resa var som helst utan problem!
Detta var i mitten av min resa i Indien, 5 månader och 2 veckor var jag ute och reste!

Jag, Sarit och Sandra i Jaisalmer!

Underkläder.





Tja! Herregud vad jag har köpt trosor idag, haha! Det var extrapris på Lindex så vi fick till slut med oss nio stycken!! Jag valde även ut tre snygga BHar inne på Pub, bra kvalité och satt riktigt bra! Nu är det dags för middag, kramkram!

Träffa mamma!



Vilken skön dag jag har haft idag, har varit hemma med systrarna och tagit det lugnt bara! Jag hann även med en springrunda för att få lite frisk luft, nu ska jag in till stan och köpa lite fler nödvändigheter inför Sydamerika med min mami! Vi hörs ikväll igen, kram!

Is there anybody else who feels like me? COMPLICATED.





Miss you guys live!

Onsdag 12 oktober 2011

Sverige VAANN igår, vilket drag det var på puben vi satt på!! Nadia och Bonnie kunde inte bry sig mindre om matchen men jag hoppade runt och skrek, detta var ju en avgörande match för om Sverige skulle få gå vidare till EM lr inte och många trodde att Holland skulle vinna! Vi vann tillslut med 3-2 och spelade faktiskt bra, såg inte hela matchen men de verkade kämpa på riktigt bra! 

Bonnie och jag drack vin till kvällen i ära medan Nadia drack vatten med sugrör hahaha! Jag kom i alla fall hem vid 1 inatt och gjorde då lite rostmackor innan jag la mig med min bok i sängen! Idag vaknade jag upp runt 10 helt utvilad, så himla skönt! Jag är faktiskt ledig idag (min enda lediga dag denna vecka) och borde då göra något vettigt, som att TRÄNA! Shit, vad jag har varit dålig på att gå till gymmet vilket jag inte har varit förut! :S 

Aja, några bilder från igår!




Dags för frukost!

Fotbollskväll!

Yess, snart är det dags för Sverige - Holland i EM-kval!! Jag missade matchen Sverige spelade mot Finland i fredags men såg sedan i tidningarna att vi vann, dock berättade pappa att de hade spelat uselt i alla fall så vi får hoppas att de spelar bättre ikväll! Jag slutade jobbet för en stund sen och ska nu möta upp min Bonnie för att se matchen på götgatsbacken på nån pub, heja Sverige!!

 

Haha mamma då..

För en stund sen får jag ett sms från comviq "Du ringer nu med kompis 75", 2 sek senare får sms från mamma "jag fyllde på din mobil nyss, har du fått in pengarna?" Hon måste sett vad jag skrev på facebook eller nåt om att jag inte hade pengar på mobilen, nu känner jag mig som en 14-åring som får mobilen påfylld av mamma haha! =) Måste glida till jobbet nu i alla fall, hörs när jag slutat! 


Bild från i söndags, i ösregnet haha! Tur att det är så fint väder idag =)

Stort barn!

Jag har betett mig som ett barn denna månad och spenderat pengar på fika, lunch och annat som gjort att jag nu står med 28 kronor på kontot! Jag får inte lön förrän på fredag och har även 0 kronor på min mobil, jag får helt skylla mig själv! Jag är vanligtvis duktig på att hålla i pengar och på att spara, men denna månad (efter allt med Sydamerikaresan som ändrades och sånt svek) har jag bara inte orkat bry mig! Så nu står jag här som ett litet barn med typ inga pengar, haha känner mig som 14 all over again! 

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig innan jobbet i alla fall, skulle åkt in till stan och träffat Marcello men vi har pratat i telefon istället för ingen orkade åka typ haha! Det är så himla fint väder så jag tar kanske cykeln till jobbet istället för att ta bussen.. vi hörs om en stund igen i alla fall! 




A shower is needed. Nu har mitt sår på kinden blivit en skorpa haha!

Tisdag 11 oktober 2011

Tjo! Jag hade ingen dator efter jag slutade jobbet och kunde inte uppdatera, men jag mötte upp min Sandra i alla fall och fikade, Nadia kom förbi en stund också! Sen gick Sandra och jag hem till henne för att sova, jag orkade inte åka hem hela vägen när hon bor så pass centralt! Idag skulle vi dock gått upp redan vid nio men jag har sovit så lite på senaste tiden så jag sov till halv elva istället, haha! Nu måste jag åka hem och byta om & duscha innan jag åker till jobbet, får se om jag hinner med en runda på stan innan!

Sov hos Sandra inatt, hade ju saknat både henne och lille Sickan! =)


Vi hörs lite senare igen, ha det fint!

Bilder från Modelljaktens final!




Nadia var en stöttande bästis!


Time for Mcdonaald's!

På vägen hem helt plaskblöt, det var ett riktigt urkväder igår kväll!

Fan vad stolt jag är över dig Kenza, du var helt otrolig på scen och övervann din scen-
skräck! =) I övrigt var även showen bra och det var flera modeller som var riktigt fina,
jag blev även väldigt imponerad av inredningen inför eventet (de hade dock valt en
bra lokal, för Berns i sig är ju så himla fint)! Nu har jag lunchrast på jobbet i alla fall
och ska senare ikväll hänga med Sandra! Vi hörs igen när jag slutat jobbet, kram!

GOODIE BAG



På Modelljaktens final på Berns igår fick alla en varsin goodie bag, i denna var det bland annat presentkort, läppglans och ja lite annat som ni ser på bilden! Iphonefodralet har jag ingen användning för så det får du Marcello haha =)

Måndag 10 oktober 2011

Morrnmorrn! Jag hade kunnat sova hela dagen idag om jag inte skulle jobba, jag kom hem innan 12 igår så det blev inte sent men sov ju bara 4-5 timmar natten innan! Hur som helst, Modelljakten igår på Berns var riktigt bra och Kenza gjorde ett sånt sjukt bra jobb! Vi var alla på spänn för hennes skull innan då vi visste hur nervös hon var, men det syntes inte och hon pratade så lugnt och tydligt! 

Efter showen skulle efterfesten dra igång som faktiskt var rätt lame, över hälften gick på en gång och resten satt på stolar runt om i salen och pratade bara! Vi gjorde samma sak och väntade på att Kenza skulle bli klar innan vi drog till Mcdonalds för middag! ;) Det var skönt att kvällen blev lugn för jag hade inte orkat en festkväll efter att ha jobbat från åtta på morgonen samma dag! Idag börjar jag kl 12 så ska nu ta en dusch och äta en långsam frukost!

Igår hade jag på mig en hög kjol & min nya tröja från Indiska, till det strumpbyxor och mina
kängor, bekvämt och helsvart! ;)


Bilder från igår kommer senare idag, kram!

Mot Berns!

Nu är jag och Nadia äntligen klara för att gå, vi har haft gott om tid på oss då vi inte behövde vara på Berns så tidigt som vi trodde! Vi drar och möter upp Dilay, Humlan och Aleks nu i alla fall för en kväll på Berns, Kenza ska vara konferencier tillsammans med en annan så nu ska vi heja på! ;)

Vi hörs imorgon igen, ha en fin söndag!

Lunchrast!

Tja! Jag måste erkänna att det är skönare att jobba dagpass ibland, man slutar ju mkt
tidigare och har  sedan resten  av  eftermiddagen  plus kvällen ledig!  Denna kväll ska
spenderas på Berns då finalen för Modelljakten ska hållas där, direkt efter jobbet idag
åker jag hem till Nadia så vi kan fixa oss tillsammans! Hon ska bland annat stryka mitt
hår (hon och Mika är galna, först började Mika med det och bad mig en kväll att stryka
hennes hår!! Dock blev det väldigt fint så ska testa det ikväll för en gångs skull).

för två-tre år sedan kunde jag inte ens tänka mig själv ha helt platt
hår, då höll jag på med tupering och papiljotter istället haha! =)
 


Vi hörs igen när jag är hemma hos Nadia, hoppas ni har en sjukt härlig dag i solen! Kram!

Söndag 9 oktober 2011

Godmorgon! Jag är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen, har inte gått upp såhär tidigt på väldigt länge! Jag kom även på nu att jag inte har gått upp i den här kylan på väldigt länge heller, det är OLIDLIGT att dra upp sig själv på morgonen när man är så trött PLUS fryser som en galning! Nu är jag uppe i alla fall och ska snart börja klä på mig och äta frukost, har lust att dra på mig alla vinterkläder jag kan hitta här hemma haha! 

Förlorade en brottnings/kittlingsmatch mot mamma i soffan igår kväll, sen fick hon dåligt
samvete för hon råkat riva mig så hon plåstrade om mig så fint, haha!


Vi hörs igen på min lunchrast idag, kram!

Time to get some rest

Hej på er, nu har jag precis slutat jobbet efter ett heldagspass och ska nu åka direkt hem! Eftersom jag började kl 13 så hann jag ju få sova ut men är fortfarande jättetrött då vi festade loss hela natten igår, och imorgon börjar jag jobba redan 8.30 så jag måste gå upp tidigt! Gårdagen var i alla fall SJUKT rolig och imorgon blir det kanske en nummer 2 efter Modelljaktens final på Berns, jag och tjejerna + Aleks ska dit och peppa på Kenza som ska typ hosta finalen!

Mer om det imorgon men ha en fin lördagskväll bbs ♥

Vi igår på Laroy, bild från stureplan.se. Trodde aldrig jag skulle säga detta om Laroy men det är faktiskt jäkligt kul ( iaf i rummet med hiphop Rnb)! Så länge man är där med ett gäng vänner och är ute efter att dansa, önskar bara att de skulle ta bort den där jäkla rökmaskinen haha!

Bilder från igår!

Födelsedagsbarnet & Humlan!





Laroy!



 

Tack allihopa för en sjukt kul kväll, och grattis igen Dilay

Lördag 8 oktober 2011

Godmorgon på er! Jag vaknade precis här hos Marcello som ligger och sover bakom mig, kvällen igår var jättelyckad! Direkt efter jobbet åkte jag hem till Dilays kompis lägenhet där det var en födelsedagsfest för Dilay, vi hängde där och firade henne några timmar innan vi sen åkte in till Laroy där vi även mötte upp Marcello! Vi var nästan 10 pers som åkte dit och vi hängde där tills dom stängde, sjukt kul kväll!

Födelsedagsbarnet igår!


Nu måste jag fixa iordning mig innan jag åker till jobbet, fler bilder kmr senare!

Födelsedagsfest sen utgång!



Ikväll kör jag på min svarta byxdress ovan, enkel men funkar alltid! Ha en kul fredagskväll allihopa, jag ska nu åka till Dilay för att fira hennes födelsedag innan vi alla ska ut! Hörs imorgon igen, KRAM!

Jobb sen utgång!


Nu har jag precis skypat med finaste Mika och måste snart bege mig in till stan, ska först förbi systemet en sväng innan jag går till jobbet! Ikväll har jag ett femtimmars-pass innan jag ska på födelsedagsfest! Vi hörs igen när jag slutat jobbet, kram!

Voy a Ecuador durante 27 días






En av städerna vid kusten som jag vill besöka, Puerto Lopez! Valsäsongen är dock juni-september men jag hoppas så mycket på att få se valar i alla fall, det har varit en dröm sen jag var liten!

Fredag 7 oktober 2011

Godmorgon! Jag ställde klockan på halv tio imorse men har snoozat i över en timme =P Jag börjar inte jobba förrän fem idag så det är ingen fara, tänkte bara att jag inte ville missa hela dagen! Idag ska jag inte hitta på något speciellt utan bara ta det lugnt och fixa iordning mig inför kvällen, jag jobbar nämligen till 22.20 ikväll och ska direkt ut efter det så jag måste vara färdigfixad redan när jag kommer till jobbet! 

På tal om något helt annat så la en gammal arbetskollega ut den här bilden på facebook,
The evolution of stupidity..? :P


Hörs snart igen, ska bara äta frukost!

THE IMMORTAL WORD TOUR by Cirque du Soleil



KOM TILL EUROPA I VÅR, Annika och jag bara måste få se den här showen live! Hade det inte varit för att jag är i Sydamerika i december hade vi dragit till Las Vegas, lätt! Så fint att dom gör denna tribute för honom, MJ älskade ju Cirque de Soleil ♥

Filmkväll hemma, all alone!

Gokväll! Ikväll ska jag inte åka någonstans utan tänker ligga här i min säng med mina äpplen och se på film, där med basta! Mötte precis Nadia i centrum för att ge henne några indiska oljor och så satt vi där en stund och snackade i busshållplatsen, det är min enda ansträngning för ikväll! Ikväll har jag annars tagit ett långt bad och ätit middag med familjen, nu blir det Disney på youtube ♥ 


Marcello, Nadia och jag pratade om Bernard och Bianca idag så nu vill jag se den!!

Jag just nu; i en gammal favorit!



Jag använde sönder (bokstavligt talat) den här tröjar år 2009, jag hade nästan alltid på mig den och ett par högklackade skor när jag gick ut! Nu är det fullt med hål i den och används mer som en myströja, I still love it! 

Några bilder från 2009


Dagen Mirre flyttade upp till Sthlm, vad roligt vi hade det tiden du bodde här babe!

@ Pub Anchor efter Adam Lambert-spelningen som Mirre jobbade på!


Valencia 2009 


Galen utekväll på Dembow haha, kommer aldrig glömma den! 

Dålig update idag!

Hejhejhej, vilken dålig uppdatering det blivit idag.. Jag har varit ute på stan hela dagen i skitvädret med Nadia och Marcello, Nadia köpte skor och jacka och sen har vi bara suttit och fikat! Elvira kom in efter en stund och joinade också, sen senare skulle jag ha mött upp mamma för att köpa lite grejer men jag var för trött! Marcello och jag somnade kl 5 imorse och jag gick upp redan vid 10 så jag kände bara för att åka hem! 

Nu tänkte jag ta ett bad innan jag ska hjälpa pappa med middagen, senare ikväll kanske jag ska träffa M & N igen eller så chillar jag bara hemma.. Jag känner för en mysig filmkväll! Hörs senare ♥ 


Torsdag 6 oktober 2011

Heej! Vilken kväll det var igår, jag drog direkt från jobbet och mötte upp Nadia för att gå till Ojojoj och möta upp Bonnie och Malin! Vi satt där tills dom stängde uteserveringen och gick sen vidare till Mest, precis när vi kommer in så kommer min Sandra framspringandes till mig! Hon, Erica och Filip satt där och körde en after work så vi alla drog ihop ett långbord och hängde där i några timmar!

Till slut var det bara jag, Sandra och Erica kvar men sen när dom skulle vidare så drog jag och mötte upp Marcello, han hade varit hemma hos en vän på Söder så vi åkte hem till honom då och sov! Imorse när jag vaknade typ stensov han så då smet jag upp och mötte Nadia för jag inte kunde somna om, nu sitter jag hemma hos henne och käkar frukost! Detta är min enda lediga dag denna vecka så jag ska ta vara på den! =)

Nu ska vi möta Marcello och dra in till stan, senare idag ska jag nog hänga med syrran också! Hörs senare idag, puss!

Skön dag på stan!

Hej hej! Dåålig uppdatering idag men har flängt runt och inte haft tid för dator! Har precis slutat jobba nu i alla fall, innan jobbet har jag hängt på stan med Eugenia och Marcello! Jag köpte grejerna jag behövde först och sen satte vi oss på stammiscafét för lunch! Skönt att börja jobba såhär sent så man inte missar hela dagen när solen är ute, nu ikväll är det ju mörkt men ska i alla fall möta upp Nadia, Marcello, Bonnie och Malin för kvällsfika!

Btw, jag har lugnat ner mig nu sen igår och fokuserar på meningen som jag nästan skulle vilja tatuera in (lugna dig mamma, jag ska nog inte).. Let it go. Sluta älta och tänka på alla what ifs, bara SLÄPP taget! Det lärde jag mig bl a på ashramet i norra Indien, I miss that.

Jag i Rishikesh ♥

Morgonprat med mamma!

Det vart ingen springrunda, istället har ja suttit i soffan hela morgonen och pratat med mami! Har precis duschat och fixat mig, ska in till stan nu och hänga med Eugenia i några timmar, har lite grejer att köpa plus att hon skulle hämta ut sin mobil! Vi hörs innan jag börjar jobbet igen, KRAM! 


Onsdag 5 oktober 2011

Morrnmorrn! Hoppas allt är bra med er, med mig är det fint! Jag har lyckats vända dygnet lite vilket gör mig på mycket bättre humör på dagarna, sen St Petersburg har jag kunnat gå och lägga mig på kvällen och läsa min bok och sen somna! Innan låg jag ju och vred mig i 3-4 timmar flera nätter, fett ovärt! Hur som helst, idag börjar jag inte jobba förrän l 16 så innan det hade jag tänkt hinna med en runda på stan! 

Kanske tar en springrunda innan det, det är skönt att starta dagen med det! Ah lets do that, vi hörs om en stund igen!

Done with work!

Dags att möta upp Nadia i stan för lite häng, känner inte för att åka direkt hem idag efter att ha jobbat nästan hela dagen! Känner mig även som gubben nedan just nu av privata skäl så behöver få tankarna på annat.. Vi får se vad vi hittar på men vi hörs imorgon igen i alla fall, puss ♥

BURNED CAR



I söndags morse är detta det första jag och pappa möts av när vi kommer ut från hotellet
i St Petersburg, en HELT  sönderbränd bil! Det var  så konstigt för den stod ca  20 m  från
vårt hotell, precis utanför restaurangen där vi hade ätit middag kvällen innan och då hade vi märkt om en bil hade  brunnit upp  precis utanför!  Alltså måste bilen ha  brunnit  under
natten, att vi inte märkte eller hörde något?

Lång & skön morgon!



Denna morgon har jag hunnit ta en springrunda i skogen (det är så vackra höstfärger nu, har saknat dom då jag missade dem förra året när jag var i Indien), tvätta och ätit en bra frukost! Nu ska jag glida till jobbet men vi hörs på min lunch, ha en underbar dag ute i solen i höstvädret!

Tisdag 4 oktober 2011

Morrnmorrn! Idag är det dags för att börja jobba igen, det känns sjukt skönt! Jag har varit ledig i över en vecka nu så det är dags att komma in i vardagen igen! Igår då, jag åkte in till Söder och mötte upp Marcello och Nadia för att sen glida ner till Ojojoj och ta ett glas vin! Marcellos vän Lars hängde på också och det var jättetrevligt, när de stängde där gick vi vidare till Mest och satt där i nån timme innan vi drog hem! 

Jag kom hem runt 1 inatt och la mig då i min säng och läste en stund innan jag släckte och somnade på en gång! Jag börjar inte jobba förrän kl 13 idag men tänkte tvätta och ta en springrunda nu innan jobbet, jag jobbar ju sedan till 21.15 på kvällen så jag vill utnyttja dagen på något sätt innan! 

Idag känns som en bra dag, här är en glad bild på mig från i somras när jag och Mirre
hängde vid vattnet i Gamla stan dagarna innan vi skulle se Bon Jovi live i Oslo! 

Vin med Marsmallow!



Haha sådär såg jag ut när jag tog upp webcamen på datorn för en stund sen,
så den fick bli kvällens bild! Nu ska jag in till söder och möta Marcello som jag
inte träffat på över en vecka(!!) så det är verkligen på tiden! Ha en fin kväll
allihopa så hörs vi imorgon as usual ♥

Hemma!

Tjabba! Nu är jag och pappa äntligen hemma hos familjen igen, St Petersburgs flygplats är utan tvekan den mest stökiga och o-organiserade flygplats jag hittills besökt i Europa! Det tog oss en timme att checka in då det var världens "kö" och folk trängdes från alla håll, till slut fick jag ta till med konsertskilsen och tryckte mig förbi alla och drog pappa med mig! Sen vi satte oss på SAS-planet gick allt som smort dock så ilskan la sig ganska fort! 

Jag har precis slängt i mig middag och ska hoppa in i duschen, ikväll ska jag träffa Marcello och dricka vin! Mamma bara tittade på mig när jag kom hem och undrade vad det är för fel på mig, jag hinner knappt hem mer än en timme innan jag ska dra in till stan haha! Men ah, vi har ju bara varit borta tre dagar och det är inte direkt så att jag känner en jetlag av de 2 timmars tidsskillnad! 

Hur som helst, vi hörs igen innan jag drar! 

Byebye St Petersburg, hello Stockholm!



Vi hörs runt 6-7 ikväll när vi är tillbaka i Sverige igen! =) ♥

3 oktober 2011 i St Petersburg

Godmorgon allihopa! :) Jag sitter i sängen nu och äter frukost och pappa ligger i sängen
bredvid och tittar på rysk TV, fast på ljudlös  denna gång! =P Idag  ska vi  åka hem, det
känns skönt då 3 dagar räcker  när man  turistar på ett så  intensivt sätt! Den här resan
har ändå var jättemysig, förutom  allt fint vi hunnit se  i St  Petersburg  så  har även jag
och pappa hunnit prata väldigt mycket med varandra vilket känns jättekul! 



Utcheckningen är kl 12 och här ösregnar det så vi drar nog bara ut och sätter oss på nåt
ställe & äter lunch tills vi ska ta buss till  flygplatsen,  vi vägrar  ta taxi  igen efter  vi tog
det  från  flygplatsen   hit..  Det  kostar  400 spänn  när en  buss  kostar   12-13  kronor!
Uppar igen innan vi lämnar hotellet ♥

FINE THAI CUISINE




Äntligen gick vi hit och åt! Jag har älskat den här restaurangen ända sen vi såg den för
första gången, vi passerar  nämligen den na restaurang  varje gång vi går till the main
street! Inredningen är så himla mysig och elegant, även om den inte känns thailändsk!
Till och  med  badrummen var fina och fräscha,  dock var vi nästan ensamma  på  hela
restaurangen  med  fem  servitriser..  Ännu  mer lyx! ;)  Vi satt kvar  där ikväll  i  flera
timmar  med vårt  vin och åt efterätt, till middag tog vi nudlar med  kyckling/tigerräkor
vilket var riktigt gott! 

Nu är vi tillbaka på hotellet och lyssnar på Doc Watson och dricker lite vin, pappa ligger i
sängen bredvid mig och sjunger med i låtarna! Han spelar och sjunger till dom här låtarna
hemma också,  han är riktigt duktig! :) Jättebra  avslutskväll på den här weekenden, det
har varit riktigt mysigt  att vara utomlands med pappa  några dagar! Hoppas ni har njutit
av att följa vår resa också, vi hörs imorgon igen innan vi lämnar hotellet! PUSS ♥

WINTER PALACE; The Inside.



Vinterpalatset är ett 300 år gammalt palats där Kejsarinnan levde i St Petersburg, idag är det öppet för allmänheten som ett museum. Salarna var enorma och oändliga, det är helt ofattbart att människor faktiskt bodde där.. Taken i många salar var säkert 30 meter höga vilket gjorde att varje steg man tog ekade! Inte speciellt hemtrevligt kanske, men det var väldigt fint och rikt vilket antagligen var poängen! Det var otroligt vackert i alla fall och värt ett besök, kostar 100 kronor per person!

CAFÉ SINGER

God eftermiddag! ;) Nu är vi tillbaka på hotellet igen efter en lång dag på stan (kl är nu lite över fem här), vi började med en långpromenad innan vi svängde in mot Vinterpalatset! Det är så himla kyligt här (ca 12 grader) vilket vi inte riktigt är klädda för, så att ha en inomhusdag passade oss bra! Vi stod i kö i ca 20 minuter innan vi kom in och kunde köpa biljetter, det var tur att vi gick dit vid 11-tiden för några timmar senare var kön tre gånger så lång! 

Palatset var helt fantastiskt på insidan, vilka pengar de la ner på den tiden för att få allting att se så glassigt ut som möjligt! Medan folket svalt utanför portarna la de rika pengar på juveler och annat och en ny duk till deras slott! Dock är ju dagens samhälle ganska likt om man tittar på kontrasterna mellan I&U-länderna! Hur som helst, vi vandrade runt där inne i flera timmar och tittade på tavlor och möbler som var allt från 600-talet fram till 1800-talet! 

Efter det drog vi förbi Subway för lunch innan vi gick och satte oss på vårt favoritfik här i St Petersburg, Café Singer! Det är fiket vi var på igår också som såg ut som ett vardagsrum, där satt vi alltså även idag i några timmar och pratade! Nu har pappa och jag verkligen chansen att lära känna varandra bättre då vi inte har pratat så mycket tidigare, inte om saker som vi pratar om nu i alla fall! Nu är vi på rummet och vilar en stund innan vi ska gå ut för sista middagen här, perfekt avslut på en mysig weekend! 

Lite bilder från Cafét idag!






Bilder från Vinterpalatsets insida slänger jag upp om en stund, puss ♥

2 oktober 2011 i St Petersburg

Goodmorgon! =) Har hört att det är typ sommarvärme hemma i Sverige, här har det varit runt 10-12 grader och enorma moln! Det har iofs inte gjort så mycket då vi inte har rest hit för vädret, men jag måste säga att nu när jag ser en blå himmel och solen blir jag väldigt glad!! Klockan är snart 10 här och jag ska bege mig mot frukosten, efter det får vi se vad vi ska hitta på idag! Antingen går vi in i Vinterpalatset eller så går på något annat museum! 

Jag & pappa på restaurangen igår!



Ha en fin dag, vi hörs i eftermiddag!

RISTORANTE SARDINA





Varmt rekommenderar den här italienska restaurangen om nån av er ska åka till
St Petersburg, riktigt god mat och bra priser! Nu ska vi sova, god natt ♥

WINTER PALACE nr 4


Det fantastiska och ENORMA vinterpalatset.. Tyvärr gick vi inte in då kön var så himla lång,
vi kanske går dit imorgon lr dagen efter det och tar en tur där inne då! Nu är klockan halv
8 här & vi ska ut & äta middag, vi hörs senare ikväll eller imorgon igen så ha en fin kväll ♥

Vackra St Petersburg!

Heej! Nu är vi tillbaka på hotellet efter en lång och härlig dag här i St Petersburg, vilken vacker stad det är! Eftersom St Petersburg anlades för endast 350 år sedan är staden väldigt antik, många gamla och ENORMA byggnader från Peter den Stores tid och arkitekturen är helt fantastisk! Vi startade i alla fall dagen med att vandra runt på "the main street" där vi skulle ta vår tour bus lite senare, gatan heter Nevskiy Prospect! Trottoarerna är väldigt breda och på sidorna står de fantstiska byggnaderna längs med gatan, allt från katedraler till köpcenter! 

Vi gick fram och tillbaka en stund tills det var dags att hoppa på vår tour "bus", det var snarare en liten van! Först var det bara pappa och jag plus en chaufför och vår guide, men sedan hoppade det även på ett tyskt gammalt par bara ett par minuter innan avgång! Vi åkte runt i 1,5 timme och fick se flera katedraler och kyrkor, vi passerade även det kände Vinterpalatset som byggdes på 1700-talet Peter den Store! Eller detta är det 4e vinterpalatset då det har funnits 4 och det första var för Peter den Store, det 4e var för Kejsarinnan Anna av Ryssland som flyttade in där när St Petersburg återigen blev huvudstad i Ryssland! 

Efter 1,5 timme på touren hoppade vi av på det sista stoppet för att gå in i en av kyrkorna som var så otroligt vacker, Church of the Savior on Blood! Kyrkan är väldigt igenkänd av dess utseende, med äkta mosaikgolv på insidan och var inspirerat av "nationalistisk romantik". Vi gick runt där inne en stund och pappa köpte även en souvenir, efter det vandrade vi tillbaka till storgatan för att äta lunch! När vi hade gjort det kom vi ut igen och kände hur kallt det var (säkert bara 10-12 grader) så vi gick in i en fantastisk byggnad som jag hade imponerats av tidigare och vandrade runt i deras bibliotek, där fann vi även ett vackert café som gav känslan av ett gammaldags vardagsrum som vi satte oss i några timmar! 

Efter det hade vi krafterna att vandra vidare och då gick vi tillbaka till Vinterpalatset för att se närmare på det (under vår lilla tour bus-rutt så åkte vi bara förbi det lite snabbt), denna byggnad är helt ENORM! Vi vandrade runt hela på 20-25 minuter, hela den platsen påminde mig mycket om Vatikanstaten i Rom då det är en stor plan yta emellan dessa enorma byggnader som mer eller mindre omringar denna plana mark. 

Bildbomb från idag! =)




Likt Indien har även Ryssland alla elledningar över marken, hängandes mellan byggnaderna!

Jag och pappa! 


Denna underbara byggnad som jag blev så fast vid gick vi senare tillbaka för att fika! Högst
upp på byggnaden sitter det en enorm örn, tänkte på min bästis Bonnie & hennes mami då!

Pappa vid vår enorma tour bus ;)


Let the tour begin!

Hade inte dom här äggen kostat ca 800 kronor styck hade jag lätt köpt! De är så himla
vackra och flera av dom har små speldosor i sig, precis som i filmen Anastacia! Andra ägg
hade små prydnadssaker i eller bilder på hela familjen Romanov!


Church of the Savior on Blood 



Jag och dörrhandtag *.* Pappa undrade var jag hade försvunnit när jag stod kvar för att
fota och dra i den stora dörren, tänk er en enorm och tung port med detta handtaget! 
Kändes som jag hoppade tillbaka några hundra år och skulle öppna porten till mitt slott ;)



Vi satte oss och fikade i "vardagsrummet" i den vackra byggnaden jag nämnde tidigare!


Som ni ser så har St Petersburg väldigt många broar (500 st sa vår guide idag) då det
rinner flera kanaler genom staden!


Lägger upp bilder från Vinterpalatset senare annars blir detta inlägg en mil långt! Nu sitter jag och min kära pappa på hotellet och dricker vin, äter mörk choklad och lyssnar på klassisk musik! Senare ikväll ska vi vandra ner till en av restaurangerna här i närheten, vi funderar på pasta.. KRAM!

BREAKFAST



Dagens frukost som faktiskt var helt okej! Jag sitter i sängen nu och skrattar med pappa som blir galen på de ryska dubbrösterna på TV! "Men vafan sa dom nu?! Man hinner bara höra första och andra ordet på engelska innan de överröstar med en rysk röst! Allt jag hör är 'and then we zniiieglkfdafelhskfns', dom kan ju hitta på vad dom vill och totalt vinkla vad den engelsktalande mannen säger!!" Haha, det är så galet irriterande att typ alla europeiska ej-engelsktalande länder (förutom Skandinavien) dubbar ALLT som vi bara gör på typ barnfilmer! Jaja, nu ska vi ut på stan och ta en sightseeingbuss men ni får ha en fin dag så hörs vi senare!

1 oktober 2011 i St Petersburg!

Wow, tänk att det redan är oktober.. Om lite mer än en månad åker jag iväg på nästa långresa, wah!! Hur som helst, Pappa väckte mig för en stund sen och ba "Tillan, klockan är nio nu!" Hemma är klockan sju på morgonen och jag KUNDE INTE somna igår, idag fåår jag inte somna på eftermiddagen igen! Idag ska pappa och jag ta en sightseeingbuss här i St Petersburg för att se lite mer av staden, jag har sett så mycket bilder och läst så mycket om staden att nu är det dags att hinna se allting!

Igår på kvällen var jag och pappa så trötta att vi inte orkade ta oss till en restaurang, pappa ville ha hamburgare så vi köpte med oss det hem och pratade i flera timmar! Senare på kvällen drog jag igång Friends på min laptop (love you the youtube) hehe, jätteskön kväll! Nu har jag precis kommit ur duschen och ska bara slänga på mig lite kläder och sen joina pappa på hotellfrukosten, hörs igen innan vi drar! 

Denna bok läser jag just nu, pappa läste nämligen ut den på flygplatsen i Sverige och tänkte
slänga den! Boken är så sjukt läskig med många mord inblandat, se om jag klarar av den!