Härlig kväll!

Hejhej! Så skönt att komma hem hit till min familj, jag har tvättat typ alla mina kläder nu och så var jag ute på en springrunda! Det är så vacker natur här ute, speciellt vid vattnet där jag brukar springa! Jag körde en runda på ca 6 km idag och nu är pappa hemma så vi ska äta hans specialité - kött och pasta! ;) Elvira är påväg hem också och mamma har yoga till halv nio, ikväll ska jag bara slappa!

2 fina bilder jag tog på vår tomt precis innan jag drog ut och sprang!
 
 

Ha en fin kväll, hörs imorgon!

Mot ön!

Tju! Nu har jag packat alla tvättgrejer & handlat pappas present så då är det dags att dra mig hem till familjen! Denna helg kommer bli galet partyrolig så dessa veckodagar ska jag bara ta det lugnt, på fredag är det en stor lumparfest i en lokal och på lördagen är det personalfest! =) Längtar som fan, det kommer bli askul! Well, jag sover som sagt kvar hos päronen ikväll men jag tar med mig datorn dit så vi hörs ikväll igen!

Hitta en bild på mig från min Wien-resa för ett år sen med Lina, Michael Jackson tribute!

Tisdag

Godmorgon! Precis när jag slutat kom Anna förbi mitt jobb och hade tråkigt så hon hakade på mig och Mika till Vapiano för middag, efter det drog Anna hem och jag & Mika gick till Ojojoj (det var helt dött på Akkurat så vi bangade det) där vi väntade in Sandra och Olle! Vi satt kvar där till de stängde klockan ett och skrattade sönder oss åt massa internskämt från jobbet, nya killen Olle är så jäkla skön!!

Tog tyvärr inga bilder igår men det kan jag göra ikväll då jag ska hem till Lidingö och fira pappa i efterskott! Jag ska även sova kvar där så då passar jag på att tvätta lite oxå som alltid, hehe.. Nu måste jag ner till Farsta centrum och byta lite plagg, hörs senare! 

Jossan och jag i helgen, så kul att fota när man blåser med munnen sådär!

Ut på stan!

Nu har jag slutat jobbet, ska möta upp Mika i stan för att käka middag i väntan på att sandra och Olle slutar jobbet! Då ska vi fyra sätta oss på Akkurat, en jättemysig pub här på söder =) Det var Sandras och mitt typ stammis-afterwork-ställe förrförra sommaren! Sandra sover hos mig sen ikväll, hatar att åka hem ensam så hon typ bor hos mig och Anna lite då och då.. Ha det bra så hörs vi imorgon!

Winter's here..

 
  
 


Annars ser ni inte mig i byxor haha, älskar att vara barbent men de 12 graderna där ute tillåter mig inte riktigt att ha det om jag vill fortsätta va frisk! Pratade med Mirre i telefon på sista bilden och hon hälsar till y'all btw! Nu sticker jag till jobbet iaf, hörs ikväll igen!

GRATTIS

 

Idag fyller min pappa 65 år, grattis och jag älskar dig!!

Måndag

Godmorgon! Jag har varit vaken sen typ 10 men har pratat i telefon och kollat på serier innan det.. Har försökt skriva någonting nu i typ 5-10 minuter men har inget kul att skriva! Jag ska jobba 16-20 idag och tänkte åka in till jobbet tidigare för att luncha med Sandra, efter jobbet vet jag inte vad som händer.. Jag vill typ ha filmkväll, ska försöka hitta någon som vill joina mig!

Några av Bonnies bilder från Södra bar i helgen
  
 
 

Nu ska jag äta frukost, hörs sen!

Söndag

Hej på er! Förlåt för sämst uppdatering idag men jag kom hem nyss, var på dop igår och sen en grym kräftskiva! Sov kvar där sen och åkte direkt till jobbet idag, jobbade till stänging så kom precis hem! Ugghhh, idag mår jag sådäär... Kräftskivan var helt galet rolig men det vart ganska för mycket av det goda! Vi var över 40 pers på en killkompis landställe låångt ut i vischan!

Först var jag på dop med min familj och släkt för vår minikusin Emma skulle döpas! Det var ett fint dop och sen åkte vi till Sickla för typ fika och annat. Därifrån fick Carolina, Amanda och jag sedan skjuts av min och Amandas släktingvän hela vägen ut till kräftskivan, vid halv åtta var vi där! Anna åkte dit innan oss så henne mötte vi där, precis när vi kom fram var det dags att slå sig ner vid borden! Det blev grymt mycket snapsvisor och kräftätande i timmar och sen började folk nattbada och basta, det var sjukt roligt!

En mindre rolig sak för mig var att jag la ifrån mig min jacka i skogen och sen när jag satte på den fick jag ont på flera ställen.. Sen märkte jag att det var getingar i jackan, jag vrålade som en galning och hade då fått flera bett! Jag satt sen på bryggan och pratade i telefon med Mika och gick sen in och la mig, killarna vid båten ville typ ha efterfest där men jag var för trött.. Amanda och jag sov i ett typ skjul med hål i väggarna så det var ca 10 grader där inatt!

Bilder från dopet igår innan kameran dog, har alltså inga bilder från kräftskivan! =(

 
 
 
 
 
 
  

Planen var att gå till min och Sandras gamla favvopub med henne efter jobbet men jag orkade inte, så slut jag är! Nu ska jag äta mat och se på O.C, vad jag längtat efter det haha!

Congrats my king



52 år skulle Michael Jackson ha blivit idag, RIP my love. </3

Finaste Sambo!

När jag, Bonnie och Mika kom hem inatt/imorse så stod det ett paket på mitt bord från Anna! Hon hade köpt DKNYs apple-parfym, jag som tjatat om att min är slut och vill ha en ny! Ahw hon är så gullig, jag blev fett glad!

 

Nu måste jag åka till dopet, direkt efter det åker Amanda, Anna, Carolina och jag till vår gamla vän Nicklas kräftskiva där vi även kmr sova kvar.. Så vi hörs inte förrän imorgon igen, men ha det bäst tills dess och parta lugnt ikväll! =) ♥

Emma och jag i somras!
 

Bilder från igår!

Jag och några jobbarkompisar!
   
 

Niklas och Robin!
 
  
 

Min fina fru kom förbi efter att ha varit i Skåne för att ta körkortet i typ 2 veckor!!
 

Vid 12-slaget sjöng vi såklart för Niklas!
 

Aron kom stapplandes in runt 12-tiden, räätt dragen haha
 

 Sen drog vi in och dansade som fan sista 20 minutrarna!
 
  
  
 
 
 
Bonnie träffade på en skön fransman utanför Södra bar!
 

HAHAHAHA! Fyfan vad jag garvade!! En kille kom från Donken med sin meny, så tappade 
han hamburgaren fast då låg den i den där hållaren! Så han böjde sig ner för att ta upp 
den men så fort den slog i marken så liksom hoppade hamburgaren ut, han vart fett 
irriterad och gick vidare! Hahaha jag typ grät så mycket jag skrattade, sjuukt kul!  
 

Finally på väg hem!
 

Tack för igår alla, hade skitkul! Nu måste jag börja fixa mig inför dopet!

Lördag

Goddaagens! Vi hade en sjukt kul kväll på Södra bar igår! Demet, Nathalie och jag stängde på jobbet och drog sen direkt upp till Södra där vi mötte Bonnie, Mika och Robin! Under kvällen kom min fru Mika, Niklas och alla hans vänner, Bonnies gamla klasskompisar, en väldigt full Aron osv.. Vi vart sjukt många och det var jättetrevligt! Vi satt ute hela kvällen på terrassen tills dom stängde och sen drog vi in och dansade sista tiden!

Efter Södra bar drog vi ner mot medis för att dra till Kvarnen men sen var klockan typ halv 3 och de stänger 3 så vi drog och käkade istället! Efter att ha ätit och jagat Mika runt halva medborgarplatsen så började vi röra oss hemåt haha.. SÅ förvirrande med 2 Mikor men Bonnies syster Mika och Bonnie sov iaf här inatt och ligger nu sovandes bakom mig! Själv var jag tvungen att gå upp för jag ska på dop faktiskt, för min minikusin Emma! =)

På Södra bar igår
 

Fler bilder kommer efter jag ätit frukost!

Gotta go

 
 


Nu sticker jag till jobbet, eftersom jag jobbar till så sent så drar jag direkt ut när jag slutat! Men vi hörs imorgon igen, kramar!

What Do You Got?



Lyssna på Bon Jovis nya singel här!

Fredag

Tjutju! Först vaknar jag av att min klocka ringde 6 imorse för att väcka Carolina, sen vaknade jag nyss av att jobbet ringer och vill att jag jobbar idag! Jag har inget planerat att göra idag ändå och behöver pengarna så nu jobbar jag stängningspasset ikväll! Wellwell annars då, efter jobbet ikväll ska jag ut med massa vänner för Niklas fyller 20 imorgon =)

Hörs senare, ska kolla på film nu för jag är fortfarande inte helt vaken!

Härlig heldag/kväll på stan!

Hejhej! Nuu är jag hemma igen, har varit ute och flängt sen halv två idag.. Först mötte jag upp Sandra i stan så gick vi lite i affärer innan vi käkade lunch på stan! Efter det åkte vi ut till hennes lägenhet som hon ska flytta ut från snart och rensade hennes förråd och resten av sakerna som är kvar! Över hälften slängde vi och det andra placerade vi i banankartonger, det tog ca 1-2 timmar!

Efter det åkte jag direkt till Slussen för att möta upp Nadia, Dilay och Dilays pojkvän Christian för en fika eftersom Dilay åker tillbaka till Halmstad imorgon och sen kommer vi inte hinna ses innan jag åker till Indien! Så vi satt där från halv sex till lite efter åtta då Filip och Carolina hetsringde mig för att vi skulle mötas och dra på bio! Så Nadia, Dilay, Christian och jag gick upp till Slussen där mötte jag jobbarpolarna så drog jag till biografen med dom och Nadia, Dilay och Christian åkte hem!

Jag ville så gärna se Inception, har försökt se den hela sommaren nu och ikväll skulle jag och Carolina se den! Men såklart vill Filip hänka som redan sett Inception så då såg vi White Materials som var bra men ganska jobbig att se, inte så mycket handling utan mer en situationsfilm som Filip så fint kallade den haha! Efter bion så promenerade vi till Gullmarsplan där Filip tog bussen och jag & Carolina tog tunnelbanan hem hit! Hon börjar sju imorgon bitti på jobbet så hon ligger här bredvid mig i sängen och halvsover redan hehe.. Jag är lediiiiig =)

Idag har jag varit hurtig med kameran så här kommer massa bilder från idag!

Sandra och jag lunchade på Kungshallarna och såklart åt vi indiskt, bra förberedelse ;)
 

När vi packade ihop hennes grejer i lägenheten så hittade vi julsakerna..
 

och en tomte haha!  
 

Fikade med Dilay, Nadia & Christian vid Slussen ett par timmar!
 

Sötnosar!
 

Nadia vägrade som alltid vara med på bild, men jag kämpade!
 
 


Till slut hjälpte Dilay..  
 
 

Sen tog Dilay kameran..  
 

Dilay och Christian mös så fint att Nadia och jag fick bli det andra paret (sorry Mika min fru 
att jag cheata på dig men imorgon när du kommer hem blir allt som förut igen, jag lovar)
 
 
 

Påvägen till Slussen, söta paret!  
 

Efter bion på SevenEleven, mina kära konsumpolare som älskar kameran haha..
 

Nu har Carolina redan somnat i min säng med mitt täcke, gotta wake her!! Hörs imorgon, sov gott!

Birthday gift

Fina Astrid och Jossan köpte detta till mig i födelsedagspresent, haha! Sen ska jag få ett halsband som Jossan köpte i Spanien när hon var där! Jag har så svårt med att ta emot presenter, tycker inte nån behöver köpa åt mig utan behöver bara er omkring mig så räcker det! Men ni är så fina tjejer, älskar er!

 

Nu ska jag till stan och luncha med Sandra sen ska vi fixa med hennes lägenhet innan hon flyttar ut! Ha en fin dag, hörs nog ikväll igen!

Torsdag

Tjuu! Jag hade en aastrevlig kväll igår med bästa tjejerna! Först var vi på Dovas och drog sedan vidare till Debaser Slussen där vi även mötte upp Jossan som varit i Spanien i 2 veckor! Vad jag saknat henne min fina tjej, vi satt och pratade typ hela kvällen! Vid halv två tog hon och jag en taxi till Lidingö, hon sov hos sin kille och jag sov hemma hos mina föräldrar! 

Nu tycker jag vi alla ber en gemensam bön för att Mika ska klara sin uppkörning idag så jag får hem henne ikväll, för det här med bara telefon funkar inte i längden! HAHA, okej det där lät jättekärleksfullt men jag är så med alla mina bra vänner nu eftersom jag snart åker ett halvår till Indieen!

Nu blev jag alldeles sentimental här och fick tårar haha, don't get me wrong jag ser fram emot att åka dit så himla mycket men mina vänner och min familj betyder allt för mig och att lämna dom såhär länge är lite för mycket för mig ibland.. Vill inte ens veta hur det kommer gå på flygplatsen när jag ska vinka av familjen plus Bonnie, oh god..

Glömde kameran igår igen men haha ska bli bättre på det..

Brååttom!!

Nu måste jag springa, ska till stan och träffa Astrid, Jossan, Natta m fl. Riktig reunion med tjejerna, askul men nu har jag så bråttom! Hade planerat tiden med duschning och allt men så ringde först Mirre och sen Mika och så rann tiden haha, men vi hörs imorgon!

Mysdag hemma!

Hellu! När jag åkte hem från Lidingö stannade jag en stund i stan och fikade med Fredrik och hans på G-kille vid Fridhemsplan! Anna ringde och hade åkt hem tidigare från jobbet för hon hade magont så då åkte jag hem, nu ska vi ha sambomys (haha på kompisnivå, många misstolkar mig ofta där) med god lunch och O.C!

Mums med lunch! =)


Nu ska vi se på O.C, hörs senare!

Onsdag

Godmorgon =) Ställde klockan på tio i morse för att jag inte skulle sova bort dagen, även fast jag är ledig idag! Jag har kommit fram till att jag är ledig ända fram till söndag, så skönt! Då är det dags för mig att börja fixa med Indiengrejerna, t ex Visumet! Jag fick en reseförsäkring av mamma och pappa igår inför Indien också, så glad jag blev!!

Lite bilder från igår!

Haha kolla Amanda i bakgrunden


Av Bonnie fick jag ett halsband med en amulett på, i den var det 2 bilder på oss två så
jag aldrig ska sluta tänka på henne i Indien! Jag kmr typ aldrig ta av mig den!




Såhär hittar ni oss tre systrar in princip varje gång vi alla tre är hemma..


reeeeeeeeetards




Tack för igår finaste familjen + min Bonnie! ♥

Firad hemma hos familjen!

Vill bara börja med att säga tack till alla som ringt, smsat, mejlat osv och grattat mig idag! =) När jag kom till jobbet stod det både på anslagstavlan och på kassaschemat, jag var dock ganska snabb med att sudda ut det haha! När det kommer till sånt kan jag bli ganska blyg vilket inte många tror hehe.. Anywaaays, nu har jag slutat jobbet och ska möta upp Bonnie! Vi ska åka hem till min familj tillsammans för att äta födelsedagsmiddag och umgås, min kamera är ju där hemma så det blir bilder ikväll som jag lägger ut imorgon!

Ha en trevlig tisdagskväll, ttyl!

Dagens låt(ar)

 
 

Nu ska jag och Carolina åka, hon ska hem och jag till jobbet! Vi hörs ikväll igen ♥

Tisdag

...och idag fyller jag 21 år! Jag har haft så mycket på senaste tiden att jag inte ens har tänkt på det, blev påmind konstant av vänner och familj nu dagarna innan men det har ändå inte känts så! Jaja, nu kan jag gå ut och parta i USA.. Inte för att jag ska dit på ett tag eftersom jag åker till Indien om 3 veckooooooooor =) Åh, vad jag längtar och idag fick jag en SÅN god nyhet från vår kontakt i Indien som fixat med barnhemmet vi ska jobba på, lagom till min födelsedag yeay!

Jag på min 20årsdag!
 

Nu vaknade Carolina här bakom mig och började sjunga haha, hörs efter frukost ♥

Hemma med Carolina

Såklart.. =) Carolina slutade kl 20 på jobbet men hängde kvar tills jag slutade så tog vi bilen hem hit för att ha O.C-kväll, vi är båda så sega och har bränt såå mycket pengar på att ha kul den här månaden att vi måste tagga ner! Men vi hörs imorgon igen i alla fall, kramar!

Mot stan!

 

Hinner inte ta nån bild men jag har på mig samma som bilden ovan idag! Hörs sent ikväll igen, ha en fin dag!

Måndag

Gooodmorgon! Vilken hemmakväll jag hade igår, jag åkte faktiskt aldrig in till stan och gjorde nåt! Dock satt jag i telefon en stor del av kvällen men sen kom Anna hem och gjorde mig sällskap också! Idag ställde jag klockan på halv tio men snoozade till tio i elva, jag är i alla fall uppe tidigare än igår när jag gick upp halv två! x( Idag är planen att hänga med Sandra, ska möta henne i stan om ca 2 timmar så ska vi typ luncha innan vi ska fixa lite grejer åt henne!

Jag börjar jobbet klockan 17 så jag hänger med henne så länge jag hinner! Nu måste jag duscha...

Hör och häpna

Att gå ifrån en fullspäckad dag till ingenting är fett tråkigt! Idag skulle jag städat Sandras lägenhet, gått på date och sen träffat Vishii! Daten ställde jag in för jag skulle hjälpa Sandra eftersom hon slutade jobbet fyra och vi skulle inte hinna städa färdigt innan jag skulle träffa honom, sen ställde Sandra in städningen för det löste sig på andra håll! Och nu smsade Vishii som behövde jobba över ikväll och Anna åkte hem till Nicklas.. Så nu ska jag göra något jag inte gjort på ett tag, jag ska ut och springa!!  

Hurtiga jag förra sommaren!
 

Wish me luck..

Dagens låt

 

Söndag

Hej på er, haha jag måste vrida tillbaka dygneeeeet! Jag hade faktiskt askul igår i alla fall, även om jag var så trött! Det var Carolina och hennes vänner som hon bodde i USA med och så var det Filip och Aron! Vi startade på Dovas vilket var ganska segt eftersom det var raggardag igår så hela Sveavägen var FULLT av raggarbilar! Hela gatorna var fulla av gamla raggare som tittade på och när jag kom in på Dovas var det typ överfullt!

Det var så trångt att tillslut gick jag ut och tog promenader fram och tillbaka på Sveavägen och pratade med Mika i telefon! Jag träffade även på några släktingvänner som ÄLSKAR bilar, inte överraskad att se dom där men det var kul att ses! Vid halv tolv så drog vi vidare till Södra bar där Filip och Aron redan var och hängde där tills dom stängde! Under kvällen kom Bonnie och hennes vän Amanda och så var massor av Filip och Arons vänner där!

En av deras vänner berättade att han ska åka till Indien i december och stanna i minst 3 månader, så himla kul så jag sa åt han att vi kan mötas upp! =) Efter Södra bar drog typ alla vidare men jag var för trött så jag åkte hem, fick skjuts av killen som hjälpte mig efter rånet förra fredagen! Mötte upp honom utanför Södra bar så jag kunde tacka igenigen och så hehe, riktigt fin kille!

När jag kom hem så slängde jag av mig skorna och slängde mig över Anna i hennes säng och så låg vi i en timme och bara pratade, jag har saknat min andra halva så mycket!! Sen vid fyra så kom Carolina hem också (hon har ju bott hos oss ett tag nu när Anna varit borta så inatt fick hon sova i min säng istället) så gjorde vi lite pasta och mackor hehe..

Imorse vaknar jag av att Carolina går upp för att dra till jobbet men sen somnade jag om på en gång! Sen har jag vaknat av att telefonen har ringt flera ggr men jag har bara klickat den i halvsömnen så nu har jag flera missade samtal och RING MIG-sms att gå igenom! =P Hörs senare!

Ut och skaffa mig ett liv

Efter att ha bölat till sista avsnittet av O.C insåg jag hur patetisk jag är och ska därför in till stan nu! Carolina ringde och tjatade på mig att följa med henne, Filip, Niklas och några andra till Söder för en lugn kväll så jag hakar på! Anna kommer ändå hem inatt så vi ses ju imorgon i alla fall! Mirre ringde nyss och hon ba ööh har du gråtit? haha!

Hoppas ni får en rolig lördagskväll! Lat som jag är har jag fortfarande inte hämtat kameran men jag får ta det imorgon!

Sambo kommer hem!!

Jag fick precis sms från min älskade Anna som har varit i Egypten en vecka och hon kommer hem inatt!! =) Hon ville att jag skulle vara hemma då så vi kunde ses, Anna och jag är vana vid att se varandra varje dag ju! Jag har märkt hur beroende jag är av att ha någon hos mig så Carolina har fått bli min tillfälliga sambo dessa dagar, Filip frågade om vi var gifta idag haha..

Annars idag då.. Filip och Carolina åkte för en stund sen för de skulle jobba, själv har jag bara idag och imorgon kvar på min semester så jag slappaaaaaar! Skulle åkt till Vishiis restaurang och ätit middag men jag är så trött och måste städa innan Anna kommer hem, jag slappar framför O.C istället! Borde ta en promenad senare också, rör ju fan inte på mig längre!

Tyvärr inga bilder från igår men jag ska hämta min kamera idag så förhoppningsvis blir det bilder ikväll istället! =) Men kan visa lite bilder från tidigare utekvällar denna sommar som jag inte lagt upp än!  
 
 
 
 
 

Lördag

Gooooooodmorgon! Igår började jag med att åka till Ojojoj och möta upp Sandra och Erica! Efter nån timme kom även Niklas, Carolina, Filip och Jonas så satt vi kvar där till typ 11 innan jag och Carolina var tvungna att dra vidare! Vi skulle ju till det nya stället Lobby och listan gällde till 12, men när vi kom dit var det seriöst 10-15 meters kö så vi sket i det och gick ner till nån pub på Kungsgatan istället!

Vi satt där i typ 40 minuter och pratade innan dom stängde sin uteservering så då drog vi därifrån också! När vi sen kom på att vi stod på den andra listan som gällde hela kvällen på Lobby så drog vi tillbaka och gick in dit vid ett-tiden! Det var inte ett så jättebra ställe faktiskt, de spelade mycket typ schlager och medelåldern på stället var väl typ 18-19! Men vi hängde kvar till typ halv tre och träffade även flera vänner där!

När vi drog därifrån var jag fett trött men Carolina var taggad så då ringde vi Filip som var på nån hemmafest i Rinkeby så han sa att vi skulle komma dit! Så vi tar tunnelbanan dit (feett långt) men sen när vi kommer ut dit så kommer en full Filip gåendes mot oss och ba NU ÅKER VI TILL STAN! Jag trodde jag skulle slå ihjäl han haha på riktigt! Då var typ festen över såklart men i gengäld så fick han betala taxi hem till mig från T-centralen mohaha!

När vi kom hit så gjorde jag och Carolina vår asgoda sallad som även Filip gillade såklaaart och så åt vi makaroner med ost, YUUM! Vi gick och la oss typ halv sex imorse (Carolina och Filip fick ligga i samma säng i Annas rum haha) och nu ligger vi alla i en hög och pratar mat, så nu ska vi ner till Farsta centrum och käkaa! Hörs senare!

Partyparty!

Sofia och jag har haft en mysig kväll här hemma, vi åt middag på balkongen och pratade om allt och inget! Så härligt för Sofia är en av de människor som vet in princip allt om mig och jag om henne! Nu har Sofia precis åkt och jag fixar iordning mig, jag ÄLSKAR Stockholm på somrarna btw.. tänkte bara säga det 53052395823 gång! Nu drar jag in till Söder och möter upp gänget innan jag drar vidare till Lobby! =)

 

Ha en grym kväll!!

Kvällens planer!

Hej på er! Jag har verkligen inte gjort någonting idag, sov ju så länge att jag blev asseg av det! Så min fina lillasyster ska hämta ut min kamera och möta mig i stan senare ikväll för att ge mig den! =) Nu är finaste Sofia påväg hit för att äta middag med mig, sen drar vi in till stan ikväll och då ska jag möta upp Sandra, Erica och Jasaman! =)  

Jag tänkte att jag hänger med dom och softar tills Carolina slutat jobbet för då drar vi till Lobby! =) Det är kvällens planer i alla fall, uppar igen innan jag drar till stan!

 
Bild från i våras, så långt hår jag hade!

MIN KAMERA!

Min nya kamera har kommit, tjuhu så nu måste jag åka till ön och hämta den! Då kan jag ta med kameran ikväll till Lobby, dock kommer jag vara sjuukt försiktig ikväll så jag får med mig en hel kamera till Indien! =) Ni som letar en ny kamera så tipsar jag verkligen denna Lumix-kamera, kvalitén på bilderna blir grym!


 

Vi hörs ikväll igen!

Fredag

Öh... Jag vaknade tio över ett idag, inte okej!! Men jag somnade typ vid 2 för efter Carolina gått och lagt sig så ringde min vän Sofia som har varit bortrest i fem dagar så vi snackade i typ en timme! Jaja, då är jag väl utvilad inför ikväll i alla fall för då ska jag, Carolina och Viran testa det nya stället Lobby! Några vänner ska dit som vi möter där också, tror det blir en grym kväll!

Sofia och jag bestämde inatt över telefon att vi skulle ses på stan idag ganska tidigt, jo tjena..  

O.C med Carolina

Hej på er! Det enda jag har gjort idag är att åka in till stan och hämta min mobil med mitt vanliga nr från mamma och sen lämna av Lina vid stationen! Sen dess har jag bara legat hemma och kollat på O.C, Carolina som bor hos mig just nu kom över vid 7-tiden och joinade! Vi skulle egentligen gått på bio ikväll med Viran men ingen av oss orkade.. så vi tog bilen till Farsta centrum och köpte massa mat och ska se på O.C resten av kvällen =)

Jag älskar såna här kvällar, speciellt dagen efter man har gått ut och är helt slut i kroppen! Vanligtvis orkar jag typ 5 dagar i streck men nu är vi jättetrötta så då behövs kvällar som dessa! Vi hörs imorgon, ha en fin torsdagskväll!

Slappdag

Jag har suttit vid datorn och kollat på O.C sen 10 imorse, Lina och Carolina sover fortfarande så jag vill inte väcka dom! Jag är sjukt seg idag så detta är faktiskt skönt, ska snart dock åka in till stan och möta mamma för att få min mobil med mitt vanliga nr igen och sen köpa en ny kamera! Jag har fått pengar tillbaka från min försäkring så jag kan köpa en ny, passar bra till Indien för inte åker jag dit utan kamera!

På tal om Indien, jag åker faktiskt dit om 3½ vecka och jag har verkligen inte fattat det än! Jag flyttar ut från lägenheten om 3 veckor och ska åka bort i 6 månader, fan vad jag ser fram emot det! Att göra något nytt och spännande, få utmana mig själv på ett sånt här häftigt sätt! Hoppas ni följer min blogg lika mycket när jag är där =)

Jossan & Jag i Indien 2008
 

Nä, nu måste jag fan börja göra nytta.. eller ett avsnitt till av O.C bara!!

Torsdag

Heej! Gaalet vad mycket folk det var på Café Opera igår, vi kom ändå dit väldigt tidigt men redan då var det värsta kön utanför! Det första som händer när vi blir insläppta var att en tjej hoppade över stängslet för att försöka ta sig in och vakten skrek och slängde ut henne! När vi kom in var det typ 10 meters kö till garderoben och helfullt inne på tjejtoan!

Nu på sommaren brukar de inte ha den stora salen öppen eftersom de har det stora tältet där ute men nu hade de öppnat upp den, så då ryms det ju säkert dubbelt så mycket folk! Jag vart bara så paff då det har varit in princip tomt om man kommit vid den tiden vi kom vid igår men vi hade skitkul i alla fall och stannade tills dom stängde! Vi dansade som galningar till bland annat Dirty Diana (så glad jag blev när han spelade den!) och träffade på massa vänner!

Nu ska jag väcka Lina och Carolina, jag vill ha frukost! Har tyvärr inga bilder från igår eftersom jag fortfarande inte har någon kamera, men jag ska faktiskt köpa en idag!! =) Hörs sen!

Café Opera ikväll!

Falskt alarm med mobilen, jag kommer inte få tillbaka mitt gamla nummer förrän imorgon för att mobilen ska ladda i 15 timmar! Menmen, jag hämtade i alla fall Lina på stationen så åkte vi hem hit tillsammans med Carolina som plockade upp oss med bilen i Skärmabrink! Nu dricker vi lite vin och snackar skit, snart drar vi in till Cafét och dansar till skön musik! Café Opera är grymt på onsdagar! =)

 
 
 

Ha en fin onsdagskväll, vi hörs imorgon igen!

Spontant besök ikväll!

Min gamla vän från Västerås kommer hem till mig på besök ikväll och stannar tills på fredag! =) Fett kul, nu har jag någon att dra med till Café Opera ikväll också för jag älskar onsdagarna där! Carolina kanske följer med också annars ligger hon nog hemma hos mig och kollar på TV, älskar att ha mina vänner boendes hos mig haha!

Lina och jag i Hamburg nyår 08-09!


Nu måste jag åka till ön och hämta mitt simkort så folk kan få tag på mig igen, vi hörs ikväll igen!

Onsdag

Godmorgon! Jag och Carolina hade en så mysig kväll igår, vi köpte hem mat och lagade middag vilket blev en stor sallad med kött och bröd till det! Sen la vi oss och kollade på O.C och hade en riktig tjejkväll! Vi låg sen och pratade till typ halv två innan vi gick och la oss, jag kunde dock inte somna så jag läste lite ur Eclipse (den enda boken jag hade hemma haha) och somnade tillslut!

Idag när jag vaknade hade Carolina såklart redan åkt, hon började 7 imorse på jobbet stackarn! :S Så idag ska jag åka till Lidingö och hämta mitt simkort så jag får tillbaka mitt gamla vanliga nummer! =) Förhoppningsvis har min nya mobil kommit också, nu får ni börja sms&telefonterra mig för jag saknar det!

Hörs innan jag drar igen!

Njut-dag!

Åhh, vad jag behöver en sån här dag! Jag har gjort absolut ingenting förutom att jag rensade våra glasflaskor och konserver ochså var jag nere och handlade! Jag gjorde mig själv en stor sallad med kött till för lunch och nu sitter jag och har OC-race med lite mackor till det! Vädret är mulet och jag känner mig lite krasslig så idag blir det bara att titta på filmer och äta!

Carolina kommer hit när hon slutat jobbet också, hon är lite krasslig hon med så detta blir perfekt för oss! Egentligen skulle vi ut några från jobbet ikväll på en pub som vi alltid hängde på för 2 somrar sen men ingen orkade, skönt!! =P

Nu ska jag playa O.C igen, pausade mitt i serien för en liten uppdatering hehe men det blir nog inget mer av det ikväll! Vi hörs imorn igen, ta hand om er!

MAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!

På riktigt, jag gick upp typ 11 imorse och har fortfarande inte ätit någonting! Jag är en riktig frukostmänniska men har fan ingen mat hemma och har inte orkat gå och handla! Men nu kör jag tummen ur röven och pallrar mig ner, jag måste fan fylla alla skafferier för det här funkar inte! Jag säger som min bästa vän, I LOOOOVE FOOOOD I LOOVE TO EAAAT! Så sjunger hon med en underbar stämma oxå..

Bnoni é faktiskt bäst!
 

Juste, MAT!

Tisdag

Godmorgon, inatt har jag iaf sovit i 10 timmar!! Det blev ingen mer uppdatering igår men jag och Bonnie spelade iaf TV-spel i typ 2 timmar innan hon, jag och Mika åkte till en pizzeria och käkade middag och sen åkte till stan för att puba lite! Sandra joinade oss efter hon slutat jobbet och sen kom även Elvira! Jag var jätteseg hela kvällen så vi drog hem redan vid 12!

Bonnie var fortfarande partysugen vid det laget men följde med mig hem ändå, Anna är ju i Egypten just nu så då har jag ständigt någon som sover här haha.. Nu har Bonnie åkt hem i alla fall och jag hade tänkt gå ut och springa men jag känner mig krasslig! Borde bara sitta hemma ikväll men jag får se hur jag gör, allt beror på om Carolina är redo att joina mig, hehe!

Sitter här som vanligt på morgonen och spelar Bon Jovi, detta är en av mina favoritlåtar med dom från Keep the faith-skivan!
 

At Bnoni's

Tjubre! Efter en heldag i Kista centrum med Sandra så följde jag med henne till jobbet för att hämta Fredriks mobil som jag får låna tills min nya kommer (TACK, fina Fredrik). När jag får min nya telefon kommer jag även ha mitt gamla nummer igen, så nu har jag ett tillfälligt! Jag hängde kvar på jobbet nån halvtimme som alltid och sen åkte jag hem till Bonnie och har hängt här med henne, Mika och mamma Gill!

Bonnie och jag sitter nu och spelar TV-spelet Rayman som vi inte spelat sen vi var små, då var vi besatta av det! Vi sitter här som två små barn, helt inne i spelet och skriker åt varandra! Ikväll ska vi sätta oss på nån pub och softa lite, känner att jag vill komma ut på mitt kära Söder lite, det var trots allt en vecka sen sist!

 

Nu ska jag joina Bonnie igen, hörs senare!

Måndag

Goddagens! Sandra väckte mig nyss och drog upp rullgardinen, shit vad trött jag är!! Men vi ska fixa en del grejer på stan idag innan hon börjar jobbet kl 14 så då måste man gå upp vid den här tiden! Jag ska också förbi jobbet en sväng idag och hämta Fredriks mobil som jag får låna tills jag får min egna på onsdag/torsdag, LÄNGTAR!!

Jag har ett par personer att ringa och orkar inte låna vänners mobiler längre så det skulle vara nice att ha en egen att ladda på pengar till! Nu måste jag fixa mig innan Sandra och jag åker, det finns typ ingen mat här hemma så vi måste köpa frukost på vägen haha..

Hittade en bild från rock-kvällen på Café Opera förra veckan!
 

Ha en fin dag så hörs vi!

Hemma igen med min Sandra

Hej på er, hoppas allt är bra! Sandra och jag kom hem hit för typ en timme sen och har pratat skit sen dess, vi skulle setts halv 11 men Sandra kom inte fram förrän typ 10 i 11 för det var fel på tunnelbanan och jag har ju ingen mobil så jag blev ju sjukt orolig! Till slut ringde jag Bonnie och ville sova hos henne och precis då kom Sandra så vi åkte hem till mig då!

Så skönt att ha Sandra här, vi ska sätta oss på balkongen nu och fortsätta att snacka skit! Imorgon ska vi fixa lite grejer i hennes lägenhet och sen ska jag nog träffa Bonnie! Kommr bli dåligt med bilder nu några dagar framöver pga min kamera blev snodd men vi hörs imorgon bitti igen, sov så gott!

Söndag

Hey alla! Tack mina fina vänner som ringt hem hit och kollat läget med mig, jag blir galen över att inte ha en mobil! Idag mår jag bättre, satt uppe och pratade i telefon med Mika till 3 imorse men sov till typ kl 13 idag så det blev ändå 10 timmars sömn! Jag vaknar av att pappa kommer in med telefonen för Carolina ringde så jag har pratat i telefon konstant idag, mamma blir galen här hehe..

Men ikväll ska jag ta en fika med finaste Bonnie och sen ska jag möta upp Sandra som ska sova hos mig ikväll! Jag har tagit det lugnt här nu sen i fredagsmorse och det var verkligen behövligt, nu ska jag följa med mamma och Viran ut i skogen och plocka svamp haha.. Höjden av avslappning eller?

Vi hörs ikväll igen vid 11-tiden när jag är hemma med Sandra, kramar!

2 bilder från igår

Sköna Dilay, min gamla klasskompis Hellan och jag!

Kenza och jag vid trappan! 

Snodde bilderna från Kenzas bloggish

Lördag

Hej på er.. Jag hade en grym kväll på Collage igår med mina vänner, vi dansade och sjöng med till låtarna på utegården! Dock kom några av mina vänner inte in pga dresscode och annat, hatar stureplan för det där! Påvägen hem från stan inatt blev jag rånad på min mobil och min kamera, jag sitter fortfarande här hos mina föräldrar i chock.. Jag kommer få ett nytt simkort med samma mobilnr på onsdag, så tills dess är jag onåbar på mobilen..

Hörs senare ikväll kanske, såklart inga bilder från igår eftersom den blev snodd!

Party one last time at Collage!

 
 
 
  


Bilder från några av mina många grymma kvällar på Collage, detta är sista innan de byter ägare så nu kör vi all in ffs! Carolina och jag ska dra in till Sogni först och hälsa på vår vän som DJar där innan vi drar till Collage och möter upp några andra vänner, ha en grym fredagskväll!

Fler bilder från i tisdags, taggad på FB

 
  
 

Fredag

Hellu! Jag hade en mysig kväll igår med syskonen! Amanda, Erik, jag och Viran grillade kött och gjorde en stor sallad till det och satt på verandan i flera timmar och snackade skit! Jag pendlade ut och in mellan tvättrummet såklart, så skönt att bara ha rena kläder nu!! Brorsan drog vid halv nio och lillasyster skulle in till stan sen, så Amanda och jag var kvar och kollade på film!

Ringde Mika sen vid 10 för jag kände mig ledsen för en grej och vi snackade i över 2 timmar, jag är så glad att jag funnit en vän som henne! Idag då, kom precis hem till Farsta för att hämta mitt gula kort för alla sprutor jag ska ta idag inför Indien!! Sen ska jag möta upp Fredrik och Carolina för en runda på stan för vi fick faktiskt lön idag! Ikväll blir det Collage all in, sista kvällen ju innan de byter ägare!

Lite bilder från igår!
  
  
 

Hörs när jag kommit hem från stan igen!

Ignorance is your new best friend

 

Sömn är ju bra..

Jag kom hem igen vid halv elva efter att ha lämnat av Mirre vid Arlanda express, så sorgligt att hon åkt för nu ses vi inte förrän nästa vår!! Men vi har telefonkontakt hela tiden i alla fall! Sen jag kom hem har jag bara suttit här som en zombie men inte kunnat somna om, ikväll ska jag lägga mig tidigt!

Jag ska hänga med mina systrar och min bror i villan på Lidingö för päronen är inte hemma ikväll! Det var aaslänge sen det var vi fyra så det ska bli mysigt, ska passa på att tvätta också som alltid haha! Jag kommer inte kunna bidra med en krona när vi handlar maten heller för jag har -17 på mitt kort haha, får lön inatt waaah!!

Aaasgammal bild på oss fyra, säkert 5-6 år sedan!
 

Hörs igen innan jag drar mig!

Torsdag

Hellu! Herregud så trött jag var igår, det var helt sjukt! När vi satt på Ojojoj höll jag typ på att somna, mina vänner turades om med att skrika TILLAN, VAKEN! Jag hade jättetrevligt ändå med bästa jobbarkompisarna, vi vart ett stort gäng igår! Erica, Sandra, Johan, Niklas, Fredrik, Eugenia (haha när hon kom förbi började vi alla sjunga för henne för hon fyllde år igår!), Julia, Filip, Aron och deras vänner! Vi satt på Ojojoj till typ 1 innan vi gick vidare till Kellys en stund sen drog jag hem!

Jag hade sån tur med nattbussen som kom bara en minut efter jag kom till stationen! Mindre tur hade jag när jag somnade på nattbussen, andra gången jag åkt ända till Farsta strand nu!! Jag vaknar av att busschauffören gått bak för att be mig och en annan kille att gå av, jag såg att jag hade missat samtal från Filip så jag ringer upp och totalklagar över hur arg jag var på mig själv hehe..

Fotade bara Julia, Erica, mig, Niklas och Fredrik..
 
 
 

Nu ska jag åka in till centralen och lämna av Mirre =( Nu åker hon hem och vi ses inte förrän i mars/april igen när jag kommer hem från Indien, helt sjukt!!

Ojojoj

Nu sticker jag iväg till Söder och möter upp jobbgänget för att softa på Ojojoj! Ikväll ska typ hela gänget med eftersom Sandra kommit hem från England och såklart ska även Aron med, han är in the Konsum crew nu haha.. Kanske följer även Cecilia med som jobbade på vårt jobb förut, helt underbar tjej! Jag hälsade på henne på hennes jobb i Gallerian idag när jag var på stan med Mika och Mirre!

Gaammal bild på mig och Cecilia!
 

Mirre ska vara med Anna ikväll & gå på bio för hon är så trött, imorn åker hon hem!!
=( Men jag uppar imorgon innan vi åker till centralen ♥  

Tiiiiiiiiiiiiired!

På riktigt, jag är så trött att jag vet inte var jag ska ta vägen! Jag måste vila en stund nu så jag orkar kvällen, tur att den blir lugn i alla fall! Intervjun idag med bandet Locnville gick jättebra för Mirre, jag fotade typ 30 bilder på 10 minuter hehe.. Jag höll på att somna när vi skulle gå in för jag var så trött men det gick bra i alla fall, efter det mötte vi i alla fall upp Mika och tog en runda på stan! Jag & Mika är galet panka just nu men Mirre köpte 2 fina jackor!

Lite bilder från Sony Music idag..
  
 

Next up, powernap!!

Bilder från igår!

Tunnelbansbilder är alltid bra
  

Patricks!
  
 
 
 

GRATTIS MIKA!!
 
 
 
 
 
 
 
  

Hittade några skottar..  
  
 
 

Kvarnen!  
 
 

Nu måste vi dra in till stan, Mirre ska intervjua något band och jag ska med och fota men vi hörs i eftermiddag igen! Ha en fin dag!

Onsdag

Morrnmorrn! Vilken kväll det vart igår, riktigt kul hade vi! Jacob och dom på Patricks hade fixat jättefint för Mika med en stor paraplydrink och annat, vi sjöng jättehögt för henne och hon var jätteglad! Vi vart ett gäng på ca 15 pers på den lilla puben som satt kvar ända tills dom stängde och sen svängde vi ner till Kvarnen som stänger 3! Sandra, Mika och jag delade på min säng så vi vaknade upp som tre packade sillar imorse!

Bilder från igår kmr sen, såhär blev mina naglar jag fixa igår iaf!
 
 

Mika igår, grattiiiiiiis!
 

Fira Mika!

Jag och Mirre har varit på stan hela dagen, så var vi förbi mitt jobb igen för att hämta upp Sandra och gissa om jag är mobbad där nu! Andra dagen på min semester och jag är på jobbet iigen haha! well, nu är Mirre, Viran, Sandra och jag är hemma och fixar oss inför kvällen, vi ska dra ett stort gäng till Patricks och fira Bonnies lillasyster som fyller 18 år idag! =) Vi är alla astaggade och min Mika, Filip, Aron, Niklas och Mirre ska med också!

Ha en fin tisdagskväll, nu gör vi Söder againagainagain!

Tisdag

Tja! Mirre väckte mig halv tio för jag inte skulle sova bort hela dagen, jag var så trött att jag låg i typ 10 sekunder och försökte fatta att det inte var min syster som väckte mig! Nu är jag uppe i alla fall och tänkte gå in och väcka Anna också, så vi alla tre kan äta frukost tillsammans!

Idag då denna molniga dag när jag verkligen borde dra ut och springa men sov för länge.. Jag ska snart iväg för att fixa naglarna och sen ta en runda till på stan med Mirre, ikväll ska Viran komma hit så ska vi fixa oss tillsammans och Mirre ska sminka oss lite innan vi ska ut! Bonnies lillasyster Mika fyller ju 18 idag så vi ska fira henne ute, aaall innnnn!!  

Grattis sötnos!
 

En heldag på stan!

Tjuhu! Gud, Mirre och jag är helt slut här hemma och Anna stapplade precis in genom dörren också helt slut! Mirre och jag har varit ute på Rusta och sen svängde vi in till stan där jag först fixade vaccineringstid inför Indien och sen gick vi i affärer lite och avslutade med middag på Vapiano (såklart, alltid med Mirre)! Vi drog även förbi mitt jobb en sväng (haha första dagen på semestern) för jag behövde byta bort en tid då världens bästa minikusin Emma ska döpas! =) 

Mirre och jag drog och hyrde film på hemvägen så nu ska vi softa lite på balkongen med Anna innan vi ska kolla film, så skönt! Mina vänner är ni inte stolta över mig som har min andra hemmakväll i rad?? Tacka Mirre haha, men imorgon och onsdag är det faktiskt all in och faan vad kul vi ska ha!! =)

Spambilder från busshållplatsen vid Rusta idag, vi hade tråkigt haha..
    
 
  
 
 
 
 
 

Hörs imorgon!

We're off!

 

Nu sticker vi till stan, vi ska träffa Bonnie en sväng oxå! Ha en bra dag så hörs vi ikväll!

Måndag

Godmorgon pps! Haha, Mirre och jag ställde klockan på 10 imorse men tjeena att vi kom upp då.. Hur som helst, nu är vi vakna och ska dra oss mot stan snart för vi har en del grejer att fixa idag! Jag måste fixa sprutor och annat inför Indien och Mirre har en del affärer hon vill till!

Mirre är väldigt mycket för att man ska sitta ner tillsammans och äta frukost, jag är mer personen som bär in frukosten framför datorn och äter samtidigt som jag gör annat.. Men nu tänkte jag göra det på Mirres sätt så jag måste ut till köket nu och joina men jag skriver igen innan vi drar till stan!

Btw.. detta är första dagen på min 2 veckors långa SEMESTEEER!! =)

Myskväll med min Mirre!

Kom precis hem från jobbet och då står Mirre och lagar mat åt oss med Michael Jackson i bakgrunden, ikväll blir det kött med potatisgratäng!! Jag är så hungrig, har knappt ätit på hela dagen! Nu ska vi äta och sen kolla på film och mysa, älskar att ha min Mirre här!

Min sötnos i köket!
 

Ha en fin söndagskväll!

Söndag

Godmorgon hehe.. Jag måste nog ställa tillbaka dygnet, eller nääe detta är ju min sista jobbdag innan jag går på 2 veckors semesteeeeeeeeeeer! =) Så skönt det ska bli, då får jag tid att fixa det sista inför Indien också! Igår då, jag mötte upp Bonnie i stan så satte vi oss på Eken vid Slussen precis innan hela himmelen öppnade sig! Jag har aaldrig sett så många blixtrar på en och samma kväll!!

Första 10 blixtrarna trodde vi det var någon lampa det var fel på för det regnade inte ens då, sen såg jag en enorm blixtslinga jättetydligt som sträckte sig över halva himmelen!! Sen kom ösregnet och ännu fler blixtrar, det var faktiskt ganska mysigt! Efter ett tag kommer Niklas och hans vän Love inspringandes, de hade tagit en taxi och slängt sig in på Eken och ba TAAAAK! hahaha!

Sen efter en stund kom Sandra och Erica, vad jag har saknat min Sandra!! I slutet på december ska hon komma ner till Indien och joina oss, jag längtar så mycket! Senare kom även Sandras fina vän Agneta och hennes polare så vi vart ett ganska stort gäng! Mirre och hennes vänner kom förbi vid 12-tiden som tre dränkta katter och sa hej men sen drog de ner till Medusa! Mirre kommer tillbaka vid 2-tiden så åkte vi hem tillsammans och gjorde mackor!

Idag sov jag till typ ett och åt sen frukost i köket med Anna och Mirre, snart ska vi åka in till mitt jobb och handla lite mat innan jag börjar jobbet! Ikväll ska vi baaara ta det lugnt och kolla på film så man orkar nästa vecka! Måndag är det tjejmiddag med dom närmsta tjejkompisarna, tisdag ska vi fira Bonnies lillasyster som fyller 18 så det blir utgång och på onsdag blir det utgång med jobbet för Sandra är tillbaka och då ska hela bästa gänget med! =)

Lite bilder från igår!

Bästaste Sandra och fina Agneta!
 

Erica, 27 år, 6 barn och man ser nöjd ut. hahahaha 
 

Niklas sköna kompis Love!
 

 

Världens bästa Niklas och jag!  
 

Fierceminen är en klassiker, och jag ser alltid lika dum ut haha!  
 


Tack för en mysig kväll, Sandra är fan hemmaaaaaaa!!!! =) På onsdag kör vi igen!

Back to South

Goddaagens! Har precis pratat i typ en kvart med Erica på telefon om hur otroligt gott det skulle vara med en pizza, men ingen av oss har orkat köpa en idag, haha.. Jag sitter istället här och knaprar på nåt chipsliknande snacks som Mirre köpte med sig hit, ganska goda faktiskt!

Ringde nyss Bonnie också för att bestämma tid och plats för ikväll men när jag ringer så väcker jag henne! Jag hör på hennes röst hur hon är påväg att banga ur ikväll så jag höjer bara rösten och ba BONNIE, du SKA med ikväll! Hon ba jaaja jag kommer! Så ska vi käka pizza till middag innan vi möter upp dom andra, haha! Är ju tvungen nu efter mitt och Ericas pepptalk om det!

Sen jag kom hem från jobbet har jag typ bara vilat och pratat med Anna om vad vi båda gjorde igår, så nu är jag faktiskt ganska pepp på att dra ut och möta upp resten! Kvällens planer är att möta upp Niklas, Bonnie, Erica och underbaraste SANDRA som ÄNTLIGEN flyttat hem igen!! =) Vi ska sätta oss på Söder någonstans och snacka hela kvällen, ser fram emot en Söderkväll igen, har varit lite mycket Stureplan (lr snarare bara Cafét) på senaste tiden!

Jag tycker om Café Opera (i alla fall där inne, tältet där ute ser jag ingen poäng att stå i förutom om man ska röka) men det stämningen på Söder är oslagbar, där trivs jag som bäst! Mirre kmr och joinar oss sen efter hon varit på Sonisphere, så avis jag är på henne som får se band som Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper osv live! Well, nu sticker jag men ha en grym lördagskväll! 

Me'n my babes yesterday  
 

Bilder från igår!

När vi kom till Kungsan behövde vi visa leg för att ens gå in i området, haha?
 

Lite bilder på oss från Kungsan!
 
 

 

Bullet roxxx
 
  

Fina Cissi på Sogni!
 

Bilder från Cafét!
 
 
  
 
  
 
 

Grym kväll, thanx guys! Men nästa gång kanske vi ska chilla lite mer Cissi haha!

Lördag

Heeey! Gah, sån galen kväll det vart igår men fan vad kul vi hade! Cissi och jag drog in till Kungsan och mötte upp Mirre, Cici och hennes vän precis efter Mirres intervju! Vi lyssnade lite på bandet Bullet som spelade (fan vad grymma dom var, så 80tals-rockinfluerade) sen gick jag och Cissi till Sogni och satt där i typ en timme innan vi drog till Cafét!

Det var ju rocktema där inne så det var sjukt blandat med folk där igår, skitkul! Cissi och jag satte oss vid ett bord hos några amerikanare där vi satt typ resten av kvällen och pratade och drack drinkar! Vid 12-tiden kom Mirre och hennes vänner in och joinade oss, shit vad vi dansade igår! Det vart kanske lite för mycket av det goda tillslut men Cissi och jag tog taxi hem till henne vid 3-tiden!

Mirre drog redan vid halv två så hon fick mina ta mina hemnycklar, Cissi och jag ville aldrig sluta dansa haha! Hur som helst, bilder från igår kommer i eftermiddag så vi hörs då igen!

Café Opera

Tjatja! Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp Cissi i stan för att åka till Kungsträdgården där Crashdiet och Bullet spelar ikväll! Mirre ska ju intervjua dom så vi ska möta upp dom efter det och hänga lite innan vi alla drar till café Opera tillsammans där banden också ska efterfesta! Lyssnar ingenting på något av banden men genom att de kommer så blir det rockkväll på Cafét!!

ha det bäst så hörs vi imorgon!

Fredag

Gah vilken stressdag!! Igår hade jag en jobbig kväll och var väldigt ledsen så jag ringde över Bonnie så hon kom hem till mig mitt i natten med chips och choklad haha, vad gör man utan ens bästa vän? Sofia ringde också och var med mig i telefonen innan Bonnie kom, tack för ni finns!! Hur som helst, Bonnie och jag somnade typ klockan 5 imorse så jag vaknar av att Mirre ringer mig och säger att hon är framme i Sthlm om en timme!

Jag spurtar ner och packar ihop mina nytvättade kläder och drar till bussen, när jag kommit till Lidingö centrum inser jag att jag glömt mobilen hemma! Jag får vända om igen och när jag kommer till min busshållplats så slänger jag in resväskan i en buske med alla kläder i och rusar upp för att hämta mobilen och hinna ner igen innan bussen hinner vända tillbaka och haha jag hann! Jag kom in när Mirre och hennes vänner satt och käkade och sen åkte vi hem!

Nu kom vi precis hem till Farsta och jag måste dra igen om 40 minuter till jobbet och har bara precis duschat! Ikväll händer massa roliga saker men jag berättar mer om det efter jobbet, nu mååste jag springa!

Can you believe it?

Jag åkte faktiskt hem efter jobbet, även fast jag var vääldigt nära på att dra ut! Är nu hemma hos föräldrarna som är borta ikväll så jag är ensam hemma i villan! Jag har dragit på tvättmaskinen nu, släppte in Kasper och gav han mat och snart kommer Bonnie hit också! Ändå sticker det i fingrarna på mig, Filip och hans vänner är på Mosebacke på en spelning och jag jag tänkte dra förbi men sen var det såå mycket folk där för att Timbaktu hade spelning och där kom jag med min resväska full med smutstvätt..

Så jag åkte faktiskt hem och ska snart sätta mig på vår mysiga veranda och softa med lite musik.. Hör ni hur skönt det låter, varför vill jag då lik förbannat ändå dra ut?? Haha, jag kaan inte bara sitta hemma själv ta det lugnt.. Det är helt omöjligt på sommaren, speciellt när det är fint väder! Okej om man var ett gäng som satt här och softade det skulle vara skitsoft! God, jag är omöjlig..

Ett ställe jag verkligen kan slappna av på är landet!
 
 
 
 

Träningsväärk

Gah, efter att jag sprang igår har jag sån träningsvärk eftersom det hade gått typ 2 veckor sen jag senast sprang! Plus att Nadia och jag dansade sönder oss på Café Opera igår att jag nog fick ont av det också.. Hur som helst, nu håller jag på att packa ihop alla smutskläder för jag ska sova på Lidingö ikväll! Tänkte tvätta och så, plus att där ute tar jag det verkligen lugnt! Sen är jag också nära till många av mina tjejkompisar där ute så kanske kan jag dra över några kväll, får se!

Men nu ska jag åka till jobbet i alla fall, vi hörs ikväll igen!

Torsdag

Goooodmorgon! =) Nadia och jag hade en asrolig kväll igår, vi möttes upp vid nio och satte oss på Coffe i stan för att ta en fika på uteserveringen! Vi satt där lite mer än en timme innan vi vandrade ner till Café Opera, det var typ tomt då så vi gick bara in och gick in till tjejtoan! När vi kom ut var det nästan fullt med folk på Cafét hehe, vi träffade många trevliga killar och turister under kvällen! Galet var folk var pratglada på Cafét igår, kändes nästan som jag var på Söder haha!

Min kära vän Sofia kom in vid 12-tiden och dansade med oss, Nadia hade så ont i kroppen när vi åkte hem för vi dansat så mycket! Dock tar hon priset för hon dansade verkligen KONSTANT i typ 2 timmar för hon kan typ varenda låt som DJn spelar! Hur som helst, jag sätter mig på min nattbuss hem och Nadia tar sin och även om jag är fullkomligt nykter och detta är första gången jag inte ens är i närheten av att somna på nattbusen så lyckas jag ändå (för första gången) missa min busstation och åka ut till Farsta strand!

Jag blir så fett sur och när jag går av bussen märker jag att det är typ 12 grader ute och jag har bara kjol och en oversize tröja, och såklart dog min ipod precis innan bussen stannade! Klockan var kanske halv fyra men jag ringer runt till några som kan vara ute men ingen svarade förutom Nadia som också var påväg hem ju haha, hoppas jag inte väckte någon av er andra!

Inga bilder från igår faktiskt, kände inte för att fota.. Nu ska jag äta frukost och sen måste jag börja göra mig iordning för att åka och jobba! Idag kom min ÄLSKADE Sandra hem btw men åkte ner till Göteborg imorse till på lördag sen kommer hon HEM till Sthlm!! =) Och imorgon kommer världens bästa Mirre hit, längtar som fan!

Jag & mina babes jag längtar så fett efter, Mirre & jag i Milano och Sandra & jag i London!
 
 

Fika sen Cafét

Solen lyser ute och himmelen är blå, galet nice! Nu sticker jag till stan och möter upp Nadia, vi ska fika en stund på Östermalm innan vi drar vidare till Café Opera för en nykter danskväll! Vi både kände som fan för att dansa och det är faktiskt lillördag idag hehe, men vi hörs imorgon igen ha det bäst!

Galen natt på Collage i våras, 2a bilden hann jag inte riktigt färdigt med min slash =(
 
 

Puss på era stjärtar, nu ska vi ut och skaka våra för full rulleeeeeeeeee!

Springtur

Nu har jag städat mitt rum och pallar inte gymmet, så jag sticker ut och springer istället! Haha jag kommer väl aldrig se gymmet igen men gah mina ej-existerande-muskler kommer få en chock!!

 
 

Onsdag

12 timmars sömn senare och jag är vaaken! Igår satt jag hemma med Anna hela kvällen, vi gjorde ostmackor med nyponsoppa till det och kollade på någon typisk amerikansk film på TV där man visste slutet på filmen på en gång.. Faktiskt väldigt skönt, jag måste ta det lugnt mer nu under sommaren! Idag ska jag städa(!!) och så tänkte jag dra mig ner till gymmet, har inte varit där på säkert 2 månader!

Det värsta är att typ inga av grejerna är mina haha..
 

Ajja, det är bara att sätta igång..

-.-

Fy satan vad trött jag är, jobbat nu i 6 timmar och kom precis hem! Ikväll ska jag baara ta det lugnt, inte ut och puba eller något sånt.. Jag är så slut i kroppen och på torsdag kommer Mirre hit och ska bo här i en vecka och mitt rum ser ut som ett bombnedslag med mina, Bonnies, Virans och Carolinas grejer överallt! Sen på lördag kommer älskade Sandra äntligen hem så då blir det feta jobbutgången såklart så jag behöver vila!

Ingen bloggdag idag med andra ord, men vi hörs nog imorgon igen!

Tisdag

Godmorgon! Efter jag slutade igår så hängde jag med jobbgänget på Söder och när jag kom hem var jag för trött för att dra på datorn! Nu måste jag fixa frukost och ta mig en dusch innan jag åker till jobbet men vi hörs ikväll igen när jag slutat, ha en fin dag!

Michael Jackson släpper ny skiva

Michael Jacksons död behöver inte betyda slutet för hans musik. En ny skiva är redan på väg. Plattan med tio hittills osläppta låtar kommer att släppas i november, skriver Rolling Stone. Enligt tidningen ska Michael Jackson ha lämnat efter sig stora mängder av låtar som aldrig släppts. Mycket av musiken ska vara inspelad under hans storhetstid på 80-talet.

Över 100 låtar

Den avlidne stjärnans manager Frank DiLeo säger att det rör sig om över 100 fullständiga och osläppta låtar – däribland samarbeten med artister som Akon och Will.I.Am. – Det finns låtar som vi var tvungna att stryka från Bad-skivan som är helt otroliga, säger managern.

En tidigare chef på skivbolaget Sony Music berättar för Rolling Stone att Michael Jackson alltid spelade in 20, 30 låtar till alla sina skivor.
– Varenda en av dem hade kunnat bli en lika stor hit som de som faktiskt kom ut, säger han.



Jag är så excited!!! Jag kommer så lätt leta upp ett internetcafé i Indien och lyssna på alla låtar, tänk helt otroliga låtar som ströks från Bad-skivan.. Bad-skivan som är världens bästa skiva enligt mig! Artikeln hittar ni HÄR

Måndag

Herregud det är fan redan augusti, t o m 2a augusti idag! Jag åker om 6 veckor till Indien vilket jag verkligen inte har fattat än, men shit vad coolt det ska bli!! Bra grejer med augusti är att jag har 2 veckors semester, Mirre kommer hit, Sandra kommer hem, jag fyller 21 och det blir ännu mer partande i sommarens sista månad!! =)

Igår då, jag mötte upp min fina vän Mikkan vid Svampen så gick vi och satte oss på Sogni på Kungsgatan! Vi hade inte träffats på ett tag så det tog oss ca 2 timmar att uppdatera varandra med allt som händer i våra liv! Det började regna en stund så vi gick in och satte oss, vi satt där i kanske 40 minuter till innan vi skulle gå och äta någonting då ingen av oss hade ätit middag!

När vi kommer ut är himmelen typ blå, så himla typiskt Sverige! Vi åt en varsin wrap med bulgur i på nåt thaiställe, det stod att det skulle vara tomat i och servitören sa att det typ var 2 skivor så jag satt spänt och väntade på dom små monstren för varje tugga jag tog men så var det inga i haha! Sen gick vi ner till Humlan och satt där ytterligare en timme, Mikkan skulle upp och jobba idag ganska tidigt men jag höll kvar henne till tolv och hon är inte så svårövertalad när det kommer till att sitta på en uteservering med ett glas vin och snacka skit!

Lite bilder på mig och Mikkan från igår!
  

Det började regna så vi flyttade in istället  
 

Efter att ha käkat på Kungsgatan så gick vi till Humlan och satt där nån timme till!
 

Nästa utgång vet vi var det blir haha
 
 
 

Jättemysig kväll men glad över att det inte blev så sent, behövde en tidig kväll! Skönt att avsluta den med en långpromenad, Mikkan tog tunnelbanan hem från Östermalm och jag gick till Medborgarplatsen med musik i öronen och tog tunnelbanan därifrån! Att gå på kvällen är bland det bästa som finns och speciellt i underbara Stockholm!

miks

Nu drar jag in till stan och möter upp Mikkan, min älskade vän som jag inte hinner träffa så ofta då hon bor och pluggar på Gotland men är hemma över sommaren! =) Vi ska dra till Sogni och softa ikväll, jättemysigt! Sen om jag orkar så möter jag upp Carolina och hennes vänner lite senare, hur som helst så hörs vi imorgon!

Mikkan och jag på Cissis överraskningsfest när hon fyllde 18!
 

Underbara lediga dag!

Så skönt, har bara varit hemma och softat hela dagen! Bonnie och Viran drog för en stund sen och Anna smsade nyss och sa att hon är påväg hem från stan så snart får jag sällskap igen! Ikväll var planen att jag skulle dra till Patricia på Prides avslutningsgrej, det kmr nog bli fetaste draget men jag ORKAR INTE! Har varit ute 2 dagar i streck nu och jobbar typ 6 dagar nästa vecka, kommer vara förstöörd imorgon isf!

Så nej inget party ikväll för min del, buhu. Ska istället träffa en underbar vän som jag inte träffat på ett tag, oj nu kom Anna hem men vi hörs igen innan jag drar till stan!

Bilder från igår

Bilder från Sogni!
  
 
 

Bilder från Zipper!
 
  
 
 
 
  
 

Roade på Norrmalmstorg
 
 


Sega på Kvarnen heh..
 

Nu ska jag joina Viran och Bonnie i köket igen och vara seg, det är söndag trots allt och min första lediga dag på ett tag!

Söndag

Shit, vad jag har sovit idag och så har det varit jättefint väder! Men jag var så trött att jag föll ner i sängen när vi kom hem! Igår i alla fall mötte jag upp Cissi Bonnie & Viran så satte vi oss på Sogni i typ 1,5 timme och snacka skit, det var skönt för det var jättelite folk där och så är ju Sogni jättebilligt!

Vid elva-tiden drog vi till Zipper och när vi kom in var det inte alls mycket folk men eftersom de hade öppet till 5 så kom det ju folk under kvällen! Vi dansade och hade kul där inne men efter typ en timme var det så mycket folk där inne att man bokstavligt talat inte kunde röra sig! Mina bögkompisar Fredrik och Niklas var påväg dit när vi drog därifrån, Bonnie och jag tittade på varandra och ba MAT!

När vi kom ut hittade vi Fredrik och hans kompis i kön påväg in, det var typ över 100 personer i kön och det var redan smockfullt där inne! Niklas hann inte komma dit innan vi drog men det var så mycket folk där inne att vi inte orkade vänta! Vi pussade Fredrik hejdå och drog sen ner till Norrmalmstorg där vi mötte upp Cissi och Viran igen som stannade ett tag längre!

Efter det gick vi till tunnelbanan och åkte till Söder för ingen av oss hade lust att betala inträde på nåt ställe på Stureplan, när vi kommer till Medis går vi in i Emanuel! Han som jobbar som vakt på en pub vi har hängt mycket på, så vi går tillsammans med honom till Kvarnen och sitter där nån timme och snackar innan vi drar hemåt!

Igår på Zipper
 

Nu måste jag gå med Bonnie till pizzerian, hon har suttit och skrikit MATILDA, PIZZAAAAA från köket i typ tio minuter nu! Lägger upp fler bilder sen som vanligt!