Back to South

Goddaagens! Har precis pratat i typ en kvart med Erica på telefon om hur otroligt gott det skulle vara med en pizza, men ingen av oss har orkat köpa en idag, haha.. Jag sitter istället här och knaprar på nåt chipsliknande snacks som Mirre köpte med sig hit, ganska goda faktiskt!

Ringde nyss Bonnie också för att bestämma tid och plats för ikväll men när jag ringer så väcker jag henne! Jag hör på hennes röst hur hon är påväg att banga ur ikväll så jag höjer bara rösten och ba BONNIE, du SKA med ikväll! Hon ba jaaja jag kommer! Så ska vi käka pizza till middag innan vi möter upp dom andra, haha! Är ju tvungen nu efter mitt och Ericas pepptalk om det!

Sen jag kom hem från jobbet har jag typ bara vilat och pratat med Anna om vad vi båda gjorde igår, så nu är jag faktiskt ganska pepp på att dra ut och möta upp resten! Kvällens planer är att möta upp Niklas, Bonnie, Erica och underbaraste SANDRA som ÄNTLIGEN flyttat hem igen!! =) Vi ska sätta oss på Söder någonstans och snacka hela kvällen, ser fram emot en Söderkväll igen, har varit lite mycket Stureplan (lr snarare bara Cafét) på senaste tiden!

Jag tycker om Café Opera (i alla fall där inne, tältet där ute ser jag ingen poäng att stå i förutom om man ska röka) men det stämningen på Söder är oslagbar, där trivs jag som bäst! Mirre kmr och joinar oss sen efter hon varit på Sonisphere, så avis jag är på henne som får se band som Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper osv live! Well, nu sticker jag men ha en grym lördagskväll! 

Me'n my babes yesterday  
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0