Hitting the Gym!

Pratade precis med Erica på telefon, vi planerar redan hur vi ska äta en god lunchsallad och ta ett glas vin i väntan på finaste Sandra! Woho, nu ska jag dra till gymmet som sagt ett par timmar innan och varva ner hehe men vi hörs sent ikväll igen! ♥ 


Erica och Sandra, mina finisar! =)

Torsdag 31 mars 2011

Halluuu! =) Åh sista dagen i mars idag, imorgon är det 1a april och våren börjar verkligen vara häär! Igår hängde jag en stund med Nadia i stan innan Mika kom in för att joina mig på bio, vi såg The Black Swan och jag som lovat Mika "ingen depparfilm!". Hon satt under typ halva filmen och ba "Hatar dig tillan fyfan för dig, sista gången du väljer film!!" Haha! Filmen var riiktigt bra, jag förstår verkligen varför Natalie Portman fick en Oscar för den men samtidigt var filmen sjukt obehaglig! 

Hur som helst mitt humör är på topp för allt är så bra just nu, idag ska jag ha en lång dag på gymmet och sen möter jag upp Eric för att vänta in världens bästa Sandra på centralstationen (hon mötte ju upp mig i Indien 15 dec och har rest runt sen dess) och ikväll ska vi softa i stan eller något antar jag! Imorgon är det all in med hela finaste gänget för att fira att Sandra har kommit hem, förhoppningsvis kmr Theo, Tobbe och Edgar oxå (tre av de killarna jag träffade i Indien, de landar nämligen i Stockholm imorgon från Indien) 

Sandra och jag i Gokarna, Indien precis när hon kommit för att joina =) ♥


Nu måste jag käka frukost men jag skriver igen innan jag drar till gymmet! Puss!

Black Swan

Jag sprang en mil idag, I did it!! I början var jag så sjukt opepp men jag höll i det och klarade hela vägen, känns sjukt skönt! Nu ska jag käka middag med pappa (älskar när bara han är hemma, då blir det alltid fläskfilé med pasta eller grillad kyckling med vitkål och avocado haha) och sen dra mig in mot Söder! Tydligen har historierna om händelserna i helgen spridit sig till Nadia och Dilay så de vill förhöra mig över en fika innan Mika och jag ska på bio hehe! 



Ha en trevlig kväll folks, vi höres imorgon!

Stadsmissionen - frisören - springtur - bio

Så härligt med en ledig dag, jag hinner helt plötsligt med så mycket! Jag var ju på stadsmissionen imorse och höll i en lektion, det gick inte lika bra som förra gången då jag och Lars inte har jobbat tillsammans innan men vi gjorde så gott vi kunde! Efter det åkte jag hem och vände en snabbis innan jag tog mig till centrum för att gå förbi min fina frisör Debbie, hon lovade att noppa mina ögonbryn i utbyte med att jag köper henne en mjölk haha =)

Nu är jag hemma igen och har precis ätit lite lunch, ska snart ut på en skön springtur i solen! Ikväll blir det bio med frugan och imorgon kommer äntligen storasyster Sandra hem, Erica och jag kmr tagga på centralstationen redan 2 timmar innan!! =)

Nu tar jag milen!!

Onsdag 29 mars 2011

Goomorron! Idag är det lektion nummer 2 på Stadsmissionen som gäller, tyvärr kan inte Sara delta idag men jag får hjälp av en annan medarbetare! Jag känner inte att jag vill hålla i en lektion själv redan efter bara ha hållt i en lektion så jag bad om att få hjälp av en annan istället, det gick jättebra och smidigt så verksamheten rullar på där tkr jag! =) 

Fick äkta blue moon stone från Sri Lanka av mamma =)


Nu måste jag kila så jag kommer i tid, är hemma igen runt 11-tiden för lunch så vi hörs då igen!

Sen kväll!

Jag och bussarna här går inte ihop sen jag kom hem från Indien, jag vet inte hur många bussar jag har missat nu men denna gång var det faktiskt pga en för tidig tunnelbana! Suck, det är ment to be att jag ska gå hem varje gång, men denna gång protesterade jag och väntade faktiskt på nästa buss hehe.. Jag hade ju både träningsväskan med mig och så hade jag handlat på jobbet! 

Hur som helst, en rolig grej var att jag kom på att mamma och jag har pratat 2 ggr sen dom kom hem och båda gångerna har vi pratat i sömnen! Först imorse när hon väckte mig så bara babblade jag så tillslut gav hon upp, och nu ikväll ringde jag henne och mamma svarar helt borta och säger att hon är på massage! Jag frågar vad hon pratar om då klockan var halv elva på kvällen och då svarar hon bara att hon skulle på massage men nu är hon hemma, då hör jag pappa i bakgrunden säga att mamma pratar knas och då börjar mamma skratta åt sig själv haha =) 

Mamma & jag i somras!


Nu måste jag sova, ska ju upp klockan 7 igen så vi hörs då istället! ♥

Smycken från Indien

Jag har inte visat upp alla smyckena jag köpte i Indien än, många var ju presenter som jag har gett bort men dessa är mina i alla fall.. Mest ringar såklart men även halsband och lite annat, smycken i Indien finns i tusentals och dom är så UNDERBARA! My loves!

Älskar dessa små påsar, köpte massor för att lägga små halsband och annat i!


Mina ringar förvarar jag i en träbox som jag köpte i Chennai!



2 favoriter av ringarna, denna är gjord av onyx-sten, köpt i Pondicherry!



Denna är från Mamallapuram, äkta silver & månsten!



2 stora halsband, skitsnyggt till en svart tajt klänning!

Örhängen + armband, närmre titt på bilderna under!


Dessa örhängen köpte jag i ett litet shop i Arambol i norra Goa med Sandra, Sandra & 
Tuva! Shopen var nyöppnad och ägaren (som gjorde örhängena själv) hade en egen
idé om lite speciella utseenden på smyckena! Vi shoppade loss som galningar tsm!


Dessa köpte jag i Pushkar, Rajasthan när jag gick runt en dag med Dani (en kompis från
Israel)! Israeler är kända för att pruta mycket så han fick direkt ett lägre pris än mig på
andra smycken så då blev jag stenhård och prutade tillslut ner mig till samma pris, haha!


Fina (och välanvända som ni kan se) armband från Pushkar, Rajasthan!


Dessa köpte jag ca 2 dagar innan jag åkte hem från Indien i ett litet shop i Pondicherry,
de matchade den rosa silkessjalen jag köpte men inte har jag använt dom ihop än.. 


Dessa köpte jag i Mamallapuram, de första örhängena jag köpte i Indien på denna resa!


Dessa köpte jag lite spontant i Vagator, Goa när mina andra örhängen gick sönder! De
Visade sig bli mina favoritörhängen som jag levde i där nere tills dom där hängarna som
man sätter genom örat gick av! Dock hjälpte en kille mig i Pondicherry att fixa nya såna! =)


Dessa köpte jag på stranden i Palolem, Goa! Jag satt där en hel dag med en kvinna från 
Irland och pratade om alla möjliga saker, efter ett tag kom en försäljarkvinna fram och
då köpte jag dessa plus fotkedjan!


Nu måste jag åka till stan, har precis suttit med pappa och hört om deras resa och det har låtit helt underbart! Nu kommer vi inte höras igen förrän 23-tiden ikväll då jag jobbar sent pass och ska hinna träna innan! Ha en fin dag i snön =/

BUDDHA

Present av mamma och pappa från Sri Lanka! 


Han har nu fått en plats bredvid min fina Ganesha-staty från Indien!

Tisdag 29 mars 2011

Morrnmorrn! Mamma försökte väcka mig runt nio-snåret imorse, hon skakade mig och sa mitt namn om och om igen men jag var helt borta efter för lite sömn! Jag kunde inte säga hej så jag typ mumlade (fortfarande halvsovandes) så tillslut gav hon upp och ba hejdå då! Nu när jag vaknat är ingen hemma haha, bästa välkomnandet mamma fick av mig lixom! =) Well, idag ska jag åka till gymmet och köra ett långt härligt pass innan jag jobbar ikväll!

Jag kör stängningspass på jobbet så jag slutar 22.20, det jobbiga är att jag ska upp runt 7 imorgon igen för jag ska hålla en lektion på Stadsmissionen med Sara som varje onsdag! Det är bara en timme och sen har jag inget att göra så jag klarar av det, bara jobbigt att komma hem så pass sent och veta att man ska upp ca 8 timmar efter man har satt foten innanför dörren hehe..  

Hittade en bild på mamma & Eva från Sri Lanka som Eva lagt ut på facebook, haha fyfan vad skönt det känns och nu är dom oxå hemma.. Såg ut genom fönstret och upptäckte att det snöa, welcome HOME!!


Can't say I don't know the feeling.. Bara att Indien börjar kännas så långt borta nu, som en dröm och jag vill inte att det ska vara så.. Måste iväg snart igen så jag inte tappar det!! Nu ska jag fixa frukost och packa ner träningskläderna, hörs snart igen!

Soft kväll med vänner!

Hallo! Kom hem för en stund sen och satte mig då framför TVn och åt Virans asgoda köttfärs med lite avocado till och bröd! Sjukt gott, det behövde jag efter ingen middag + att jag gick från ropsten hem! Ja, jag missade bussen IGEN men det var faktiskt tunnelbanans fel denna gång som var jättesen! Jag jobbade till kl 20 ikväll och mötte sen Mika & Filip så satte vi oss på ett hak vid Skanstull och snacka skit (bokstavligt talat, Filip är en sån mupp ibland haha)! Vi drog oss runt 12-tiden och dom kom ju hem fort såklart men mina bussar går typ 3 ggr om året!! 

Nu ska jag sova i alla fall, päronen borde komma hem om typ 2 timmar så jag får träffa dom imorgon och höra om deras resa! Sov gott ni som fortfarande är vakna ♥

Morfar 75 år!

Igår fyllde vår morfar 75 år så Amanda, Nisse, Viran och jag åkte över dit på eftermiddagen och var där på middag tillsammans med moster och hennes lilla dotter (vår kusin) Emma! I somras så var jag med Emma konstant när jag var på landet, jag hon och Peter (Emmas pappa) tog en morgonpromenad med Emma varje morgon innan frukost och sedan tog vi morgondopp! =) 

Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll igår och åt jättegod mat som alltid hemma hos dem! Amanda och Nisse körde sedan hem mig och Viran till Lidingö innan de åkte hem till sig, så himla snällt för vi båda var HELT slut! Jag hade sovit så pass lite natten innan och Elvira hade sprungit premiärmilen ett par timmar innan vi åkte dit! 

Vad jag hade saknat min fina kusin Emma, yngstingen!




Tacogratäng, min favoriträtt av mormor så självklart gjorde hon den! Och till efterrätt så
gjorde de blåbärspaj som är Amandas favorit, de är så fina!!


Mormor och morfar hade sparat min julklapp som jag fick nu istället, så himla snällt! =)


Jättetrevlig kväll ♥

Måndag 2 mars 2011

Hejhej! =) Åh gud vad jag behövde dessa 10 timmars sömn! Viran och jag låg och tittade på Luftslottet som sprängdes igår kväll så jag kom i säng runt 12-slaget men somnade ganska fort! Idag hade jag tänkte åka och träna innan jobbet men jag har fortfarande en fruktansvärd träningsvärk (har typ svårt att ställa mig upp pga träningsvärken i magen) + att jag måste hinna städa innan jag åker till jobbet!

Jag jobbar 16-20 idag och sen ikväll ska Viran och jag ha filmkväll med den andra Harry Potter-filmen! Inatt kommer päronen hem från Sri Lanka så vi måste ha fixat huset rent tills dess och jag orkar inte ställa mig och städa när jag kommer hem från jobbet ikväll!

Min bebbekusin & jag igår hos mormor och morfar, fler bilder därifrån kmr senare idag!


Nu ska jag äta frukost och ringa frugan, vi har en del att prata om efter helgen haha :D

Bilder från igår!

Vi började på Beefeater


Mika skulle gå och beställa, när hon kommer tillbaka har hon all dricka på en bricka och
lutar sig mot oss och ba "Jaha så vad hade beställts mitt herrskap?" hahah



Bonnies vän Joel kom förbi en stund!


På tunnelbanan mot klubben!


Fett drag där inne, hade en sjukt kul natt!






I slutet på kvällen/natten kom de mer ocharmiga bilderna fram hehe


Kesoo & Erik, så oväntat att springa in i dom där!




Bonnie klockan halv 8 imorse: "Matilda, vi tar bussen till centrum från Ropsten, sen KÄKAR
vi.. Seen tar vi taxi hem från centrum!" haha I love you friend!


TACK alla för en grym kväll/natt och speciellt TACK till mina fina vänner Aron och Jonas + de andra i deras crew som hanterade branden på ett sånt bra sätt så ingen blev skadad!

Söndag 27 mars 2011

Tjoho! Vilken jäkla kväll det blev igår, hade så sjukt kul!! Bonnie, Mika och jag satte oss på Beefeater på Söder vid halv tio och drack lite vin med Bonnies killkompis! Vid 12-slaget så tog vi tuben till Gullmars och därifrån en taxi till klubben där mina polare jobbade som vakter! När vi kommer dit var det typ 20 meters kö fullt med folk så jag ringde en av mina kompisar i dörren så lyfte dom upp oss på sidan, ibland är det skönt att känna en vakt haha!

När vi kom in var det värsta draget med skön hiphopmusik, vi träffade på gamla högstadievänner där och dansade som galningar med massa vänner typ hela natten! Filip och några av hans polare var där och så träffade vi massa nya människor oxå, sjukt lyckad kväll tills brandlarmet gick vid 4-5 på morgonen så alla fick utrymma lokalen! Filip, Bonnie, Mika och jag + massa andra människor stod utanför och frös (jag hann i alla fall hämta min jacka) i 2 timmar för att vänta tills allt var över så de andra kunde hämta sina jackor! Vi  ville inte heller gå förrän jag visste att våra killkompisar i dörren var okej!

Tillslut kunde vi ta oss hem och vi kom hem genom dörren tidigt imorse, helt slut! Men det var en så sjuukt rolig kväll, roligaste på länge!! Fler bilder kommer snart, nu måste jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite för jag, systrarna och Nisse ska hem till våra morföräldrar på middag för morfar fyller 75! =) Skönt att jag inte mår dåligt, drack inte alls mycket igår utan dansade bara som en himla galning!!



♥ 

UPDATE: Hinner inte lägga upp bilder nu, får göra det ikväll istället när jag kmr hem från morföräldrarna igen!

Ut ut UT!

Det blir utgång i alla fall, det är trots allt lördag och en klubb som denna vill vi inte missa! =) Får vi bara hoppas på att vi kommer in nu, annars hittar vi nog på nåt skoj på Söder i alla fall, hur som helt så löser vi det! Bonnie, Mika & Tillan har lyckats med en kul kväll förut när vi var spontana så we can do it again!

Bästis och jag på St Patricks day!


Nu sticker vi till Söder och möter upp Mikapika, ha en fet lördag! :D

RUBRIK

Halluu! Nu är jag hemma efter en kort sväng på stan, vi köpte det vi skulle och fick även se en uppvisning av en gatudansare som körde en imitering av Michael Jacksons Billie Jean! =) Efter vi shoppat klart på stan så träffade Viran en kompis och Amanda, Nisse och jag åkte hem med bilen! När vi kom hem väntade Bonnie på oss, hon håller på att tvätta lakan som hon använt under tiden hon bott här!

En Michael Jackson-imiterare vid centralen, grym på Moonwalk!



De gav ut rosor till alla tjejer på stan för något nytt program på 3an =)


I bilen påväg hem från stan med Amanda och Nisse!

Korgen till morfar med allt möjligt gott i! =)



Sååå, ikväll.. Ut eller inte?! Den här klubben lär vara GRYM med 100tals människor och skön hiphopmusik! Gah, får se vad Bonnie och Mika känner..

Mot stan!



Ska som sagt möta upp systrarna och Nisse för att handla present till morfar, hörs i eftermiddag igen ♥

Lördag 26 mars 2011

Halluuu! Första gången sen i måndags när jag inte behövde ställa klockan, vad jag behövde sova ut! Det blev inte en så sen kväll igår men ganska konstig, träffade på så många oväntade människor och det var vänner som var ledsna för grejer och då blev jag också ledsen! Men vi hade skittrevligt innan i alla fall, det var gamla vanliga gänget Jonas Aron Filip och jag sen finaste Carolina var äntligen med (hon pluggar så mycket att hon typ aldrig har tid lr ork att haka på ut).

Sen var såklart Lisa och Anders med från Rådhuset, vi satt kvar tills dom stängde och sen åkte jag hem! Såklart tajmade jag inte bussen så jag gick i minusgrader från Lidingö centrum, jag orkar inte dom här förnedrans bussarna som aldrig går på nätterna!! Hur som helst, idag ska jag och systrarna dra till stan och inhandla presenter till vår fina morfar som fyller 75 år imorgon! Sen ikväll har vi planerat en myskväll här hemma men igår sa Aron och Jonas att jag borde komma till klubben de jobbar på för det är hiphopkväll där då, wah får se, ska ju ut till Patricia imorgon och 3 dagar i rad är lite väl..!

Det var inte direkt en kväll för foton men jag har 2 för er i alla fall!


@ Carmen


Ha en fin dag, värsta soligt ute ju! =)

Söderkvääll



..är dom bästa! Ikväll kör jag på tunikan jag köpte i lilla Pushkar i Rajasthan, Indien tack vare Sarit som hjälpte mig välja vad jag skulle ha! Ha en fin kväll och hänger ni i Stockholm Söder ikväll så ses vi nog, hörs imorgon!

Grymt pass på gymmet!

Tjoho! Idag har jag haft en riktigt bra dag (förutom att jag försov mig vilket typ aldrig händer längre, och kom 5 minuter försent), jag jobbade som sagt till kl 15 och gick sedan direkt till Kungsholmens friskis&svettis! Det tog inte ens 10 minuter att gå från jobbet och gymmet var så snyggt och fräscht! Hade en grymt pass där då jag körde rygg, ben och mage + kondition och så tog jag 20 min i solariumet efteråt! Jag vill inte sola solarium så mycket men jag gör det typ 1 gång i veckan nu för att hålla i brännan från Indien!

Jag kom hem för en liten stund sedan och har precis slängt i mig lite middag! Nu ska jag börja sminka mig och komma på vad jag ska ha på mig ikväääll, det blir pubande på Söder (nähä??) med bl a min finaste Carolina, några från jobbet, min fruga Mika osv. Det blir nog en riktigt soft kväll och jag är ledig hela helgen som det ser ut som nu, yeay!! =) 

En kille stoppade mig på gatan påvägen hem idag från gymmet, han stod och gav ut lappar på Ropsten! Jag tog emot den utan att tänka (brukar säga nej) men när jag får lappen i handen så står det att en ny äkta indisk restaurang har öppnat på Lidingö med Aloo Gobi, Paneer Butter Masala, Samosa och massa andra UTSÖKTA indiska rätter! Nog för jag har Vishiis Simply Pam's restaurang men man kan klaga för att det finns fler!! :D


Nu måste jag börja sminka mig, ska åka om en timme! Slänger upp ett inlägg innan jag drar så vi hörs snart igen, pusss

Fredag 25 mars 2011

* Jobba 8-15
* Träna efter jobbet
* Hemma igen runt 19-tiden! 

Jag på jobbet för ca 2 veckor sen

Harry Potter

Min vardag är så tråkig att blogga om för tillfället då jag jobbar dagpass vilket gör att jag inte kan blogga förrän på kvällen igen och då är jag så himla trött så jag ligger hemma! I varje fall, idag påvägen hem från jobbet så mötte jag Viran på tunnelbanan så åkte vi tillsammans till Ropsten, därifrån gick jag hem 5 km för jag kände för att röra mig lite och så var det en sån fin eftermiddag! Nu är jag hemma och vi ska snart laga middag och börja se på Harry Potter, jag är nog en av de få som inte sett Harry Potter-filmerna!

Eller jag har sett typ en bit av varje film när de gått på TV och så men nu ska vi ha några filmkvällar här framöver då vi ska få in alla 7 filmer på 7 olika kvällar! Jag älskar verkligen tiderna på kvällen när jag kan bära ner täcket till soffan och bädda ner mig där med min kudde, min mysiga goskatt och lite mat och se på en film! Jag somnar ofta i soffan då efter filmen är slut och det är så sjukt skönt, jag börjar 8 imorgon igen så det passar bra för mig!

Saknar mitt lilla mixade resegäng i Indien, vi 5 reste ihop en månad i Södra Indien och gjorde ju allt från trekk, sov i ett tempel, fann tomma paradisstränder och mkt mer tillsammans!

Phillipe från Frankrike, Moran från Israel, jag från Sverige, Ben från Israel & Grady från USA! 

Nu ska jag gå ner till Viran och börja laga middag, ha en fin torsdagskväll!

Torsdag 24 mars 2011

Godmorgon! Har ni tänkt på hur humöret svänger när solen sticker fram än om det är grått och molnigt ute? Jag kan förstås bara prata för mig själv men det förändras helt, jag får mycket mer energi och orkar med dagen bättre! Eftersom mitt fönster är riktat mot morgonsolen så fylls mitt rum med ett gul-organge ljus på morgonen så är jag för seg för att ta mig upp så drar jag bara upp persiännen så är det löst! =)

Jag fastnade på min väns facebook nu på morgonen, han har varit i Nya Zealand och har underbara bilder! Jag träffade honom på Ashramet i Rishikesh när jag var i Indien och vi träffades lite efter då och då sen har vi bara hörts över internet! En sån himla skön kille är han, en bra vän! =)

2 bilder från hans resa, jag vill oxå dit!!


Blir det nästa resa kanske? Nya Zealand och Australien.. hmm tål att tänkas på! Nu sticker jag till jobbet men vi hörs vid 17-tiden igen, kramar!

Telefon-nörd

Gookväll! Från att jag tog ett steg ut från mötet kl 19 har jag pratat med Mika och vi pratade till kl 20.50 (dock har det brutits typ 3 gånger pga tunnelbana och annat haha) och under vårt samtal hade jag fått sms från Mirre "caaall me", så 1 minut efter jag la på med Mika så ringde hon! Med Mika handlade samtalet 90 % om Bruno Mars-spelningen hon var på i Köpenhamn iförrgår, Bruno Mars dedikerade fan en sång till henne haha så jäkla coolt!

Mirre och jag pratade mest Bon Jovi, jag vill så gärna att dom ska haka på till konserten men biljetterna är slut! =( Saknar henne så himla mycket, vi har ju inte setts sen typ augusti 2010 och vi som hängde så mycket det året.. Men hon kommer upp ganska snart tror jag, annars får jag omprioritera lite och ta mig råd att komma ner dit och se hennes nya lägenhet och umgås!

Så i alla fall, mötet gick bra ikväll! Det är en sån mysig stämning på Stadsmissionen då man får fika under mötena och det är fint inrett! Vi pratade om lektionerna; hur vi ska göra dom bättre och vi gav tips till varandra om hur vi lär kursdeltagarna svenska på bästa och mest effektfulla sätt! Vi har ju bara 8 veckor på sig och många av kursdeltagarna är hemlösa och har mycket annat att behöva tänka på så de har inte alltid krafterna eller diciplinen till att försöka plugga glosor och annat på fritiden! Vi kämpar på i alla fall så får vi hoppas på att det ger dem så mycket det bara går!

Nu ska jag gå och lägga mig snart, men vi hörs imorgon bitti kl 6! Ja, jag jobbar heldag igen och jag är så fett glad (även om jag hatar tidiga morgonar) för fortsätter jag jobba i det här tempot så kommer jag kunna dra iväg på nya äventyr till hösten/vintern! :D

Mot Söder för möte!

När jag var påväg hem idag så var det molnigt men när jag drar ut och springer 6 km så sticker solen fram igen! Nu har jag precis duschat och slängt i mig lite mellanmål, ska åka tillbaka till stan nu för kvällsmöte på Stadsmissionen! Det känns bra för jag och Sara har en del frågor och synpunkter att ta upp med kursledaren för måndagar och torsdagar (Sara är kursledare för våra onsdagar) så vi kan prata ihop oss lite och lär ut i ungefär samma tempo!



Lunch idag, min älskade sallad med ostomelett och keso!


Hörs ikväll igen vid 20-tiden, skriv gärna till mig om ni är intresserade att börja hjälpa till hos stadsmissionen också! Det är inte mycket tid som krävs och det är en väldigt god gärning :)

Lunchledigt!

Hej på er! Jag hann hem emellan i alla fall, mötet på stadsmissionen börjar inte förrän halv sex ikväll så jag åkte hem istället för att äta lunch på stan så tar jag en springrunda här istället för gymmet! Lektionen idag gick så himla bra, Sara och jag gav varandra en fet hand five efteråt och vi kände oss båda så nöjda! Jag kom dit vid halv nio imorse så Sara och jag skulle kunna förbereda oss, vi fick namnlappar och nyckel till salarna vi behövde ha tillgång till plus lite papper och annat redskap inför lektionen!

Jag vart så positivt överraskad av de fem personer som kom till vår lektion idag, de hade anteckningsblock med sig (som de fått av stadsmissionen) och antecknade det vi sa och skrev på tavlan! Ett av våra mål är att få de att prata med varandra, starta konversationer mellan dem och det gick jättebra! Vissa var jätteduktiga och de försökte hjälpa de som inte kunde lika mycket och alla försökte verkligen, vi satt alla och skrattade och hade roligt under hela timmen! =) Det här känns jättebra, så länge jag känner att jag hjälper till så är det så himla värt det! Detta kommer vi hålla på med t o m den 11 maj!

Efter lektionen så samlade Sara och jag ihop papprena, skrev ner vilka som var närvarande och gav det till den ansvariga! Sen gick vi och satte oss på ett fik i närheten och tog en kopp te och pratade om lektionen! Jag och Sara går jättebra ihop och det är sjukt att hon jobbat inom Konsum i 10 år (hon slutade dock för ett tag sedan) och jag i 4 år, vi pratade även om våra framtidsplaner och hon är så bra på att peppa mig! Jag sa åt henne att hon borde utbilda sig till studievägledare haha! =) 

Påväg hem från fikat med Sara efter lektionen!


Vi har fått så mycket papper och böcker nu som vi ska använda oss av, jag måste skaffa
mig en väska och en mapp att förvara allting i.. :P


Vi fick även 2 biobiljetter var som tack för att vi gör det här =)


"If you want to make the world a better place, take a look at your self and make a change"

Onsdag 23 mars 2011

Godmorgon! =) Idag är det en riktigt spännande dag, jag och Sara ska hålla vår första lektion på Stadsmissionen för att lära ut svenska! Vi möttes ju i förrgår på ett fik och diskuterade hur vi skulle gå tillväga och la upp en skiss på det, idag ska vi improvisera lite utefter det och efter hur duktiga "eleverna" är! Detta hålls 1 timme på förmiddagen, efter det ska Sara och jag planera mer noggrant inför de nästa lektionerna (vi kommer ha 1 timme i veckan varje onsdag i 2 månader som det ser ut nu) över lunch och efter det ska jag till gymmet en sväng!

Vid 17-tiden ska jag tillbaka till Stadsmissionen igen för möte angående lektionerna, det passar perfekt att mötet är satt samma dag som min och Saras första lektion! Alla frågor och synpunkter vi kommer att ha kan vi då ta upp på mötet senare samma dag! Det blir en lång men lärorik dag, inte bara för de vi ska lära ut till utan även för mig och Sara! För er som inte har hängt med så är detta inget betalt jobb utan detta gör vi som känner att vi vill hjälpa till frivilligt! 



Jag bloggar igen när jag kommer hem vid 20-tiden på kvällen, önska mig lycka till!

Sorry mom..

T R Ö T T

Herrejesus jag är så himla trött! Jag kom i tid till jobbet imorse trots att jag lyckades släppa ur all luft ur cykeldäcken när jag skulle pumpa dom, när syftet var att fylla däcken såklart.. Så jag fick slänga in den i garget igen och springa ner till bussen som jag precis hann med! Jag jobbade på i 8,5 timmar (även fast mina ögon har släpats i marken), jag har varit helt slut! Jag som tänkte ta en springrunda nu innan middagen men det får helt enkelt ställas in, jag orkar inte röra mig! Ska på min höjd ta en kort promenad efter jag ställt ner soptunnan då det är en sån härlig kväll! Jag måste verkligen komma i säng i tid ikväll, Viran och jag ska se på Avatar och sen blir det sängen!

Sovande Tillan för nån vecka sen!

Tisdag 22 mars 2011

Gah gick inte upp i tid imorse, har precis slängt i mig frukost och måste nu springa ut till cykeln för att pumpa lite mer luft i den innan jag åker! Jag kommer komma direkt hem efter jobbet idag eftersom jag ska upp samma tid dagen efter och behöver lägga mig i tid ikväll! Viran och jag kör på att ha en systerkväll, får se vad vi hittar på! Men ha en fin dag i solen allihopa!  



Idéerna sprudlar!

Åh, en sån härlig fika det var med Sara! =) Jag upptäckte när vi möttes i Gamla stan att hon var en av de tre tjejerna som var med mig på mötet på Stadsmissionen när jag var där förra veckan! SaJagra och jag ska hålla i en grupp på 2-3 personer iövermorgon och vi har som sagt båda volontärarbetat på skolor i U-länder (dock med barn) en varsin gång förut! Både Sara och jag är resgalna och eftersom hon är några år äldre än mig så har hon rest & pluggat utomlands mer än mig med gav mig massa bra idéer!

Vi satt och pratade om annat minst halva fikan och resterande tiden planerade vi vår första lektion på onsdag, det ska bli så spännande! Jag har nu massa planer på att flytta till Spanien till nästa vår för att baka ihop att plugga både spanska och till att bli reseledare på samma gång och sedan jobba som det ett år eller två! Till hösten funderar jag på att sticka någonstans i 1-2 månader innan Spanien och kanske samarbeta med någon resebyrå eller en tidning genom bloggen eller liknande för att få det att gå runt.. Gah, måste börja kolla runt mer om det här snart för det här känner jag att jag brinner för!

Att resa har jag haft som passion i flera år, här är jag i Vatikanstaten i Rom, Italien våren 2008 med en tjej jag träffade över internet! Om jag vill iväg någonstans så löser jag det, jobbar som en galning och finner någon på nätet att åka med om jag inte vill åka ensam :) Det finns alltid sätt att lösa det, så länge man har viljestyrkan!


Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och se på Sagan om de två tornen, haha jag vill aldrig sluta titta på dom när jag väl börjar! Världens bästa filmer enligt mig och det har jag tyckt sen första gången jag såg Sagan om ringen år 2001! Till middag blir det stekt laxfilé med sallad och ostmacka och till efterrätt blir det mango och mörk choklad med mandelsmak, yum! =) Hörs tidigt imorgon bitti, jag börjar jobba redan klockan 8 ♥

Mot Gamla stan!



Nu ska jag möta upp Sara för att planera inför onsdag, ikväll kör jag på mysig filmkväll i soffan igen! =) Kör helt osminkad eftersom jag bara ska in till stan en liten snabbis, orkar inte fixa mig haha! Jobbar heldag imorgon i alla fall så jag bara längtar tills jag kan bädda ner mig i soffan ikväll och se på mer film haha! Vi hörs ikväll ♥

Måndag 21 mars 2011

Godmorgoon! Sitter här vid datorn och lyssnar på Walt Disney soundtracks efter en skön morgonspringrunda innan frukost! Haha, jag låter som en poet när jag skriver såhär men jag älskar glada morgonar, då är det givet att resten av dagen ska bli bra! =) Idag ska jag fixa i mina garderober och planera lite inför onsdag då jag ska börja volontärarbeta på stadsmissionen!

I eftermiddag klockan 17 så ska jag träffa en tjej som heter Sara, hon och jag ska tillsammans hålla i en timme på stadsmissionen på onsdag och försöka börja lära 6 stycken människor svenska! Det känns jätteskönt att få träffa henne idag så vi båda kommer dit lite förberedda, både hon och jag har jobbat på en skola i ett U-land (hon i Sri Lanka och jag i Indien) för att lära ut engelska så vi har ungefär samma bas!

Igår när vi såg på Sagan om ringen 3, vad jag grinade som vanligt!

"Men Kasper, lägg dig neer"

"Nej, gå inte!!"  

"Jaaa, han satte sig" :D   

Imorse när jag gick upp så satt Kasper som en säck potatis mitt i soffan och när han såg
mig så gav han mig blicken "the couch is miine!" haha


Tog en springrunda idag innan frukost!



Nu måste jag äta frukost, hörs senare!

Lång promenad i solen!

Hejhej! Åh en sån härlig dag det har varit, lagom varmt och klarblå himmel! Jag tog en promenad till centrum som sagt och hyrde Sagan om ringen tre extended version! Vi såg ju inte klart den förra gången plus att det var inte extended och den versionen har vi inte sett på flera år, så ikväll ska Viran göra sin kända köttfärssås och så ska vi bädda ner oss i sofforna på nedervåningen =) Riktigt skönt med en ledig dag!

Jag började nyss med att försöka röja i mina garderober (nej, jag kom aldrig till skott med det förra gången) och jag har knappt hunnit börja så är maten snart klar och jag måste då börja göra salladen! Eftersom Elvira går i skolan imorgon så måste vi börja titta på filmen ganska snart för den är så pass lång.. Well, får ta tag i garderoben imorgon men då måste jag gå upp tidigt för jag har mycket att hinna med imorgon!

Klädkaoset i mitt rum


Viran fixar sin underbart goda köttfärssås!


Tredje gången gillt!!


Ha en mysig söndagskväll allihopa ♥

Söndag 20 mars 2011

Godmorgon/Goddag! Hoppas allt är bra med er, jag mår toppen med vår härliga sol som sticker fram! Igår hade jag och Cissi en.. jaa Cissi&Tillankväll i ett nötskal haha, vi kunde inte bestämma oss för vart vi skulle och hamnade tillslut på Södermalm ett ställe som ligger typ bakom medistorget! Jag har varit där en gång tidigare med Coop-gänget för typ 2 år sedan och då mindes jag det som ett soft ställe, men nu var det typ helt tomt! Dock kom det fler människor sen men de öste på med schlagermusik och människorna där var iinte roliga..

Så vid 12-tiden bestämmer vi oss för att dra till en klubb där mina killkompisar står vakter, men när vi ringde dom fick vi inget svar så då drog vi inte dit för vi visste inte vart det låg! Det som var så skönt var att Cissi hade bilen (så hon drack såklart inget) så efter ett tag liftade hon mig hem och sen åkte hon hem till sig! När jag kom innanför dörren så kände jag verkligen hur TRÖTT jag var! Jag la mig i soffan och somnade på en gång och sov till kl 12 idag, detta är min första lediga dag sen förra söndagen! Jag har legat i soffan hela dagen med min kissekatt och gråtit till långfilmer på TV1000 ända tills Elvira kom hem för typ en halvtimme sen! Sån skön dag, detta behövde jag!! Att inte göra någonting utan baara slappa!

Igår på Södermalm ett ställe, aldrig igen haha! 



Vi satt i ett hörn för att gömma oss för några killar vi inte orkade prata med, Cissi och
jag måste verkligen jobba på att säga ifrån om vi inte vill prata med vissa killar haha..

Hehe jaa, Cissi och jag är speciella tillsammans.. Nu ska jag ta en promenad till centrum för att hyra film tills ikväll, hörs sen ♥

Lets dance



Nu sticker Cissi och jag till medis med bilen för att möta upp killarna en stund innan vi drar och dansar! =) Ha en kul lördagskväll, det ska vi ha!

Hey ho lets gooho!

Hallu! Nu är jag hemma från jobbet efter ett nio timmar långt pass, jag gasade hem med cykeln från Ropsten för att hinna duscha och fixa mig för Cissi är snart här! När jag kommer hem möts jag av en glad lillasyster som tvättat, diskat och städat lite av huset =) Så skönt att ha lite av det gjort, tack Viran! Nu spelar jag hög musik och funtar på vad jag ska ha på mig ikväll.. Måste börja laga middag snart oxå, jag ska bjuda Cissi på lax med sallad och fetaost!

Vi måste dra in till stan ganska snart då vi ska möta upp Aron innan så jag kan få mina pengar, får se om Filip och dom hänger på oss till Södra bar sen.. Hur som helst, vi hörs igen innan vi sticker till stan ♥

Lördag 19 mars 2011

Så.. TRÖTT! Har snoozat i 40 minuter och tillslut tvingat mig själv upp, nu har jag bara 20 minuter på mig att steka kött och äta frukost innna jag måste ta cykeln till jobbet! Skönt att solen lyser så man blir upp-piggad i alla fall, jag blir dock inte lite avundsjuk när jag går in på facebook och ser att mamma, pappa, eva och raffe (dom är i Sri Lanka) lagt ut en video från idag när de hoppar i vågorna i ett blått vatten!

Även min Anna har smsat mig från Thailand där hon är i 2 veckor i den vita sanden, tänk att för 1 månad sen var detta jag som satt på paradisstränder och njöt! Eller red kameler ute i öknen, besökte ashrams uppe i bergen.. mwaah snart åker jag igen, resa är något av det BÄSTA som finns! =) 

Trött litet Tillerilltroll..


Jag kommer hem runt 19-tiden ikväll, ha en fin lördag i solen ♥

This girl needs to sleep

Nu är jag hemma igen! Jobbade 16-22.20 idag och ska jobba 9-18 imorgon så jag ska upp klockan 7 imorgon, det är bara att softa en liten stund och sen gå och lägga sig igen! Lillasyster är påväg hem så vi ska hänga lite innan jag måste sova, det känns dock skönt att ta det lugnt ikväll då gårdagen blev min fredagsutgång istället! =) Imorgon vill jag verkligen ut och dansa igen men tjejerna verkar banga så jag får ringa Aron, Filip & company och få dom att dra ut med mig istället!

me & lil sis


CELEBRATING ST PATRICK'S DAY

Bonnie på Patricks i våra heta hattar!

Patricks var packat med folk! :D

Skååååååååååål!

Aron min kära Aron!


På vägen till Södra bar haha


Fina Natta och hennes vän på Södrabar!


Sen kom sis :D


Ett skepp kommer lastat med en Aron!


Grymt rolig kväll, tack pps! ♥

Fredag 18 mars 2011

Halluu.. Åh gud jag är så himla trött, jag har träningsvärk i hela kroppen  och är lite bakis på det! Jäpp, igår vart min fredag med underbara St Patricks day, det firade vi på sommaren 2010s stammisstället Patricks på Götgatsbacken! Vi hängde på Patricks nästan hela tiden då och lärde känna de som jobbar där och fick gratis shots när vi kom och lite snacks! Nu när Bonnie och jag kom dit fick vi en bamsekram var av en i baren som också gav oss en varsin st patricks-hatt, så sjukt coola! 

Efter tag kom min bruuder Aron och joina oss och även Filip & Bonnies syster Mika och hennes kompis! Vi hängde på Patricks ett bra tag men sen såg jag Natta och hennes kompis när jag och Filip stod utanför Patricks och snackade! Natta hade jag inte träffat sen i somras typ så det var skitkul, hon och hennes kompis skulle till Södra bar där det var Dance Hall och gratis inträde! Jag drog med mig resten inom 10 minuter, Filip fick jag muta med att bjuda på en öl men resten var gladeligen på haha! 

Vi var kvar på Södra bar (fan vad jag saknat att vara där, skönt återseende!) och dansade till 1-tiden, Amanda kom och joinade oss där också! Sen drog Bonnie hem till oss med en taxi för hon skulle upp och jobba runt 10-11 på morgonen så hon ville vara pigg till det! Aron, jag och Amanda drog vidare till Dovas city men jag gick praktiskt taget in och ut igen.. Jag var så himla trött, Aron och Amanda ville inte släppa mig då jag skulle åka hem själv men jag tjatade mig ur det för jag var så sjukt trött! Jag delade taxi med en kille till Ropsten och tog mig sen hem!

Jag kom inte hem så sent, runt 2.30 inatt och då gjorde jag lite mackor och gick sen och la mig! Grymt rolig kväll var det igår i alla fall men jag hade velat ha lite fler irländare, snart sticker jag fan dit igen för jag saknar den dialekten och stämningen där så sjukt mycket!! 

ST PATRICKS DAY!!


Nu ska jag göra frukost, fler roliga bilder kommer snart! =)

Svart byxdress med volanger


249 kronor, H&M

Torsdag 17 mars 2011 - St Patricks day!

Godmorgoon! Jag har försökt starta det här inlägget 3-4 ggr men har hela tiden blivit avbruten (av mig själv) för att äta frukost, frugan ringde osv. Mika är så rolig när hon ringer från dagiset hon jobbar på, man pratar bara allmänt men mitt i allt skriker hon typ "ADAM, MARKUS SÅDÄR FÅR NI INTE GÖRA!!!" Hahaha.. Hur som helst, igår kväll satt jag på Ojojoj med Dilay och Nadia i flera timmar och snackade om allt möjligt och det var en jättesoft kväll! Dilay gick tidigare men Nadia och jag satt till typ 12!

Efter det gick vi till Slussen och mötte upp Bonnie för hon hade precis slutat jobbet! Nadia åkte åt sitt håll och Bonnie & jag åkte hem, hon bor ju som sagt hos oss nu! När vi kommer till Ropsten så står vår buss där men eftersom jag hade cykeln i ropsten så går vi hem istället med cykeln, vi kom hem typ halv 2 inatt! Då satte vi oss i köket och åt lite av brödet Bonnie tagit med sig från jobbet, så gott surdegsbröd!! Idag är det St Patricks day (Irlands nationaldag) så det ska definitivt firas, Bonnie och jag drar nog till Irish pub efter våra jobb ikväll! =)

Igår på Ojojoj, Dilay frös om fötterna så hon satt som en mupp haha..

Bästis och jag fixar mackor inatt, så gott!


Nu måste jag ut till garaget och pumpa cykeln, haha Bonnie måste med och hjälpa.. Slänger upp ett inlägg snart med min nya byxdress jag köpte förra helgen, älskar den! Sen drar jag till gymmet (har ÄNTLIGEN fått mitt kort) och åker sen direkt till jobbet och jobbar till kl 20 ♥

Lugn Söderkväll!



Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp den här lilla muppen över för kvällsfika på Söder, 9 av 10 av bilderna med Nadia ser ut såhär haha.. Bilden är från en galen kväll ute förra våren! Det är ju faktiskt lill-lördag idag och jag jobbar kväll imorgon så jag hade funderat på en liten utgång kanske.. Haha Nadia kommer slå mig om jag så mycket som föreslår det så jag skippar nog det, Dilay följer med också så vi sätter oss bara på Ojojoj!

Ha en trevlig onsdagskväll! =)

Mot jobbet!

(Webcambild från förra veckan, hinner inte ta nån ny nu)

Ha en fin dag, hörs när jag slutat!

Onsdag 16 mars 2011

Godmorgon! =) Idag fick jag lite mer sovmorgon än vad jag brukar få när jag jobbar heldag, idag jobbar jag 11-20 istället! Jag tänkte dock ha gått upp lite tidigare för att hinna springa men jag somnade runt 2 inatt så jag var för trött, jag sprang faktiskt 6,5 km innan frukost igår så det får duga! Nu ska jag ner och fixa mig en stor frukost och även fixa min lunchlåda, vi hörs igen innan jag åker ♥

Min lunch på jobbet i fredags tror jag, består av torkad skinka, blandsallad, avocado, lök,
keso & mozzarella! Enkelt att slänga ihop om man glömt matlåda och det är såå gott!


Hörs igen innan jag drar till jobbet, puss!

Hemmakväll med systrarna!

Nu kom jag precis hem från jobbet, mötte upp Viran i centrum på vägen hem för att handla lite mat! Nu är Viran, Bonnie, Mika och jag hemma här och ska bara softa, vi är alla sega efter att ha gått och lagt sig sent igår! Nu ska jag fixa min garderob, kläderna är ett kaos där inne och i byrålådorna men jag har inte orkat ta tag i det sen jag kom hem från Indien! Måste fixa klart det fort för sen blir det middag och Sagan om konungens återkomst eftersom alla gick och la sig innan vi hann se den igår, inte för att vi inte har sett den 100000 ggr redan men dom är så bra!!

Jag byter alltid om till myskläder så fort jag kommer hem på kvällen, de bästa kläderna!


Ha en trevlig måndagskväll!

Duelin'banjo

För er som är musik (speciellt instrument)-intresserade, lyssna på detta! Detta var allas favorit när New Strangers körde igång med denna på båten i lördags! Det är ingen som sjunger under hela låten utan det blir som en battle mellan instrumenten, först mellan gitarren och banjon och sen mellan gitarren och mandolinen! Pappa brukar egentligen stå för gitarren under låten men det var fel på hans sladd så hans gitarr gav inte ut bra ljud så då fick Totte köra den istället tillsammans med Bobby på mandolinen och Peter på Banjon så körde pappa och Kjell bakgrundsmusik typ!


New Strangers my friends, så sjukt duktiga fortfarande efter 39 år! Nu måste jag åka till jobbet, vi hörs vid 9-tiden ikväll igen ♥

15 mars 2011

Heeeeeeeeeej! Åh vilket fint väder det är ute, jag drog upp rullgardinen och blev alldeles glad! =) Dock suger det lite att jag sov till 12 och måste ta bussen klockan 15 för att åka till jobbet, men jag la mig ju inte förrän klockan fyra pga Sagan om ringen-racet! Vi såg hela 1an och 2an (jag somnade dock lite under 2an) och sen gick jag och la mig, Bonnie och Amanda gick och la sig i mitten av 2an och Mika och Daniel gick kort efter det! Viran var nog den enda som såg alla 3, jag var helt slut!

Nä orka datorn, nu ska jag äta lite frukost sen ut på en långpromenad eller springrunda.. Måste utnyttja den här underbara dagen!! =)

Jobb, stadsmissionen, filmkväll!

Hej mina fina! Nu är jag hemma igen efter 12 timmar haha, jobbade ju 8-15.30 och åkte direkt därifrån till mötet på Stadsmissionen (se dagens första inlägg om vad mötet handlade om) och det gick jättebra! Det känns verkligen seriöst, vi var 4 tjejer på detta möte och vi fick med oss massa papper plus 2 böcker med tips på hur vi kan lära ut svenska på bästa sätt! Dessa människor vi ska lära kan ingen svenska och de flesta kan ingen engelska heller så vi måste använda oss av bilder, symboler och gester för att förklara svenska ord! Det kommer bli trixigt men så värt det, hoppas jag kan påverka fler av er att joina!

När jag kom hem satt Amanda, Viran, Bonnie, Mika och Daniel i soffan och garvade åt Family Guy! Vi ska ha Sagan om ringen race här hemma ikväll/inatt, jag är så himla trött så vi får se hur länge jag håller mig vaken haha! Bonnie kommer typ bo här dom här 2 veckorna päronen är i Sri Lanka, jättemysigt! Nu sitter alla där nere och väntar på mig så jag måste kila ner!



Btw, en av mina absolut bästa killkompisar Niklas åkte till London typ samtidigt som jag åkte till Indien och han är där för att plugga musik (han sjunger som en ängel)! Vi ringdes en del när vi båda var borta och jag ville egentligen åka mellan London innan jag åkte hem men orkade till slut inte med all packning då han ändå skulle hem hit och hälsa på snart efter! Han kommer alltså hem om en månad från nu i en vecka och jag längtar så mycket så jag spricker snart, senast vi sågs var typ 9 september ju!!


Niklas och jag senaste gången vi sågs, innan vi åkte iväg på våra äventyr!


Ha en trevlig måndagskväll så hörs vi imorgon, pussar!

Can't help falling in love with you

Totte Bergström från New Strangers sjunger mest  i bandet och spelar gitarr, han är den i bandet som är proffsigast och har hållt på att spela regelbundet på eget håll sedan början av 70-talet! Även efter New Strangers las åt sidan så fortsatte han och vi har ett av hans soloalbum där han har gjort grymma covers! En dag för flera år sedan satte jag på skivan för jag ville lyssna och så kom Can't help falling in love with you (orginalet är Elvis Presley), och jag föll pladask för Tottes version av den låten! Jag repeatade den 1000 gånger om och har älskat den sen dess! Så varje gång vi ses så spelar han en liten trudelutt av den för mig och en gång när jag inte var med när vi alla träffades så ringde mamma mig och satte sedan luren vid Totte så sjöng och spelade han hela låten för mig! 

Så igår, på andra spelningen New Strangers hade klockan 23 så säger Totte när de endast har 2 låtar kvar att spela: "Så har jag en överraskning här för våra 3 tjejer framför oss, vi ska spela den här låten för er våra största fans för det är er favorit!" Amanda, jag och Elvira jublade och jag förstod direkt vilken låt det skulle vara! Viran, Amanda, Erik, Nisse och alla andra undrade vad Totte menade med att detta var vår favoritlåt hehe så då fick jag berätta om min kärlek till hans version av den låten!

Jag filmade iförrgår när han sjöng den för oss, synd att jag sjunger så högt bredvid 
kameran
haha men han sa åt oss innan låten att nu får ni fan sjunga med oxå! ;)




Älskar Tottes röst, helt otroligt duktig! Han har en spelning här i Stockholm i maj igen med hans andra band så då ska vi gå och lyssna på honom, längtar redan!

Måndag 14 mars

Hejhej! =) Jag är så stolt över mig själv, innan jag åkte till Indien så var det tider då jag inte kom upp på morgonen.. Det var helt omöjligt för mig och jag sov även fast alla mina klockor stod och ringde! Nu kommer jag upp av mig själv på första ringningen och har inte försovit mig en enda gång, asskönt! Hur som helst, idag jobbat jag till 15.30 och sen ska jag åka direkt till Söder för att gå på möte hos Stadsmissionen angående att jobba där 2 ggr i veckan som volontär och lära invandrare som hamnat på gatan för de inte kan vårt språk och då inte kan få jobb svenska!

Mötet slutar klockan 18 och då åker jag hem för att ha filmkväll med syrrorna, Bonnie, Mika och Daniel så vi hörs igen runt 19-tiden ikväll! Dock lägger jag ut en video från i lördags när New Strangers uppträder om nån kvart ♥

Bilder från kryssningen!

På båten! Nisse, Amanda, brorsan och jag delade hytt!


Såhär såg jag ut på kryssningen, jeans och en tröja jag köpte på H&M igår innan vi åkte! Jag köpte ju även den svarta byxdressen med volanger som jag berättade om men det kändes inte riktigt läge för att vara så finklädd igår, Countrystyle är mer avslappnat! 


När vi kom upp till Vinbaren så stod Totte och pappa på scenen för att rigga innan spelningen! De gick ju på ett par timmar innan oss eftersom de skulle spela!

Nisse, Anna-Karin (Peters fru) och Amanda i vinbaren!

Pappa satte sig ner med oss ett par minuter innan spelningen, fierce-min!  



Nisse, Amanda, brorsan och jag skålade med champagne innan deras spelning!



Så började spelning nummer 1! Peter på banjon och pappa på gitarr i bilden, pappa & 
Peter har känt varandra sen dom var nio år och är idag båda 65 år.. så häftigt!






Direkt efter spelningen fick pappa ringa mamma som ringt och ringt flera ggr under
spelningen så hon fick höra pappa sjunga & spela, så de hade ett kärlekssamtal efter :)


Middaaaaaaag!




Repade inför gig nr 2, New Strangers my ladies and gentlemen!


Front row ;)



Världens bästa pappa!



Ett band som spelade efter New Strangers som jag tyckte var riktigt bra, han utan
skor och hängselbyxor går verkligen in hela vägen för country ;)

I pauserna mellan banden hade vi inte så mycket att göra så då åkte kameran upp :P

reeeeeetaaards   


Vid scenen


Pappa och brorsan är så lika!

Läggdags..

"Frukost" på lunchbuffén dagen efter kl 12.30 med Nisse & Amanda! Yep, satte bara på
mig samma kläder som igår då vi bara skulle gå upp, äta, se New Strangers & sen gå av!




Jag och syrrorna gick ut på däck, det var kallt och grått med isblock som flöt runt i
vattnet.. ååh vad jag längtar till våren och sommaren, då är Sverige bäst bäst bäst!







Peter rockar sin banjo, riktigt duktig är han vilket är väntat efter att ha spelat i 40 år!


Mamma ringde igen så fick hon höra 2 låtar, varav en som pappa sjöng alla verser i!   




Bobby, han rockar sin mandolin!



Dags att gå av båten!



New Strangers
Fr v: Curt Berglund, Totte Bergström, Peter Lundblad, Bobby Ahl & Kjelle Wanselius

Ni finner deras Myspace HÄR

Tack New Strangers för en sjukt härlig kryssning med er musik, även andra band som var riktigt duktiga! Country är så sjukt bra och banden spelade massa gamla klassiker! =) Nu ska jag göra lite te och sen gå och lägga mig, jobbar dagpass imorgon! Puss sov gott!

Tillbaka från kryssningen!

Waaah jag är helt slut men det har varit så roligt! New Strangers (pappas countryband) var så duktiga och vi jublade på! De hade 2 spelningar igår kväll (den första klockan 19 och den andra klockan 23) och så hade de en spelning idag klockan 14, första spelningen var bra men det var fel på sladdar och annat och de behövde värmas upp lite! Andra spelningen var mycket bättre och den tredje idag var lätt bäst! Jag älskar musiken de spelar (30-40 år gammal countrymusik), vi har ju växt upp med pappa som spelat med New Strangers! New Strangers började 1972 och de har alla fem hållt ihop sen dess vilket är i 39 år(!!), de är ett av Sveriges äldsta Bluegrassband som fortfarande hänger kvar! 

Vi gick dock och la oss redan vid 1 då det är ganska dreggigt folk på dessa båtar och inte så jätteroliga partyn (det var kul för ett par år sen plus förra året med Annika på Vinylkryssningen), men syftet var ju att se New Strangers! =) De har 2 till spelningar i mitten av april här i Stockholm så då ska vi alla komma igen såklart, vi är deras största fans haha! =) Totte Bergström som är den som sjunger mest och spelar gitarr (samma som pappa men Totte sjunger mer och pratar mellan låtarna) är en otroligt duktig musiker och har spelat med fler olika band och uppträtt på olika ställen, han ÄLSKAR verkligen musik och sin gitarr och kommer aldrig sluta spela och sjunga!

New Strangers igår kväll, pappa till vänster i blå skjortan! Vi är så stolta!!


Jag är helt slut nu så bilderna och videos kommer senare, nu ska jag äta lite och säga hejdå till päronen som åker till Sri Lanka i 2 veckor med några vänner ikväll.. LYX! Hörs senare ♥

Country Cruise here we come!

Hey ho lets goo! Fan vad taggad jag är!! :D Jag gick till centrum för att sola solarium men fastnade på H&M (fick med mig en skitsnygg svart byxdress med volanger på, funderar på att ha den ikväll) och nu har jag det stressigt! Jag ska möta upp syster och Nisse snart och sen går båååten =) Pappas och bandets första spelning är klockan halv åtta ikväll, de har sammanlagt 4 stycken under det här dygnet.. Ska filma och fota som en galning!!

Syster på facebook, hur coolt att New Strangers ligger på Spotify =)
New Strangers för måånga år sen! Pappa är snyggingen till vänster!

Hörs imorgon kväll pps, ha en grym lördag och söndag ♥ 

Bilder från igår!

Såhär såg jag ut igår!



Josse och Viran på pendeltåget, påväg hem till Anna :P






Sisters!

Mina finaste Ego och Börnie!



åååååååååhhh åka Pendeltååååååååååååååg


Beef Eater



Skotten som spelade, kolla in oss haha drooool! Det bästa var när jag stod och pratade
med honom i barene efteråt så kommer Filip fram och drar i mig för han vill röka, jag
sa till honom efteråt "vaför behövde du dra mig därifrån assface!!" Han ba titta på mig
och ba "öh sorry för att jag drog dig ut från farfar!" Haha han var manlig!!!!!!!




2 tyskar som joina oss ett tag..


Viran och jag påväg vidare!


Nu ska jag ta mig en dagspromenad till centrum, på vägen dit ska jag ringa min finaste Mirre! Haha vi har planerat det här samtalet länge så vi ska kunna ringas under en tid då vi båda har tid att prata, saknar henne så mycket!

Lördag 12 mars 2011

Morrn morrn! Sitter här och taggar mig själv till New Strangers-musik, New Strangers är ju pappas countryband och de var kända i Sverige för ca 30-40 år sen! Ikväll har de fått en spelning på en countrykryssning så då drar jag, syrrorna, brorsan, Nisse, New Strangers och familjemedlemmar till resterande i bandet på kryssningen och har en grym countrynatt! =) Ska bli så sjukt roligt, jag älskar deras musik!!

Hur som helst, igår hade vi en soft kväll hos Anna! Vi handlade mat och vin och drog sedan hem till henne, först satt vi bara och pratade och började ta fula foton as always.. Sen lagade vi mat, drack vin och fixade oss lite innan vi drog in till Söder! Vi hamnade på Beef Eater igen vilket är samma pub där vi var första utgången sen jag kom hem från Indien, bartendern kom fram till mig när jag skulle beställa i baren och ba "Hade ni kul senast? Du fyllde år eller nåt va?" Det var typ 3 veckor sen vi var där haha, iofs inte så konstigt att folk inte glömmer alla oss så högljudda som vi är haha..

I alla fall, då när vi var där för 3 veckor sen så spelade ju en irländsk kille gitarr och sjöng men igår var det en skotsk kille istället som spelade! Han körde allt från Ring of fire till Country roads och Im yours.. Det roliga var ju att Anna, Josse, Amanda, Viran och jag är ju gaaalna i den brittiska, irländska(!!) och skotska dialekten så vi satt och jublade efter varje låt och typ dregglade under varje låt haha! Vi hängde på Beef Eater nästan till de stängde och efter ett tag kom Filip, Jonas och Aron också med några polare!

Då drog Amanda och Josse hem, Anna hade dragit ännu tidigare då hon åker till Thailand idag så Viran och jag drog vidare med Filip och några av hans kompisar! Vi kom till nåt hak vid Skanstull typ och hängde där till typ 2 då dom också stängde, efter det åkte Filip hem och Viran och jag åkte till Slussen och mötte upp min fru Mika för prat och lite nattkäk! Efter det tog Viran och jag tåget till Ropsten, buss till centrum och fick sen gå hem, nattbussarna hem till oss S U G E R!!

Bild på oss alla igår, påminner lite om korvbilden från min första utgång i Sthlm 2011!


Slaaaaaaaaaash


Fler bilder kommer som vanligt upp lite senare, nu måste jag äta frukost och peppa med pappa om ikväll, pappa som börjar bli lite nervös nu! Åh det kommer bli så grymt!! ♥

Med tjejerna hos Anna!

Halluu! Idag har jag jobbat till 16 och mötte sen upp tjejerna plus mina systrar för att dra hem till Anna, vi har precis ätit middag och dricker nu vin och snackar roliga minnen! Vi ska snart dra in till stan för att sätta oss på nån Söderpub, har inte bestämt mig än om jag ska dra vidare efter med Mika och dom eller på Söder med några andra eller om jag ska hem.. Får se hur jag gör, vill inte köra helt All In då det är kryssningsdags imorgon!!

Gaaah funkar inte att lägga ut bilder, blir gaaaalen!!

Aja, det kommer imorgon istället! Ha en härlig fredag så hörs vi imorgon igen, baaaaaaaaaaaj!

Fredag 11 mars 2011

Yeaaaay det är fredag!! =) Jag vaknade upp lätt imorse och tog en lång dusch, igår tog jag en långpromenad på kvällen och lyssnade på musik vilket gjorde att jag somnade fort efteråt! Jag hade även pratstund på kvällen först med mamma och sen med Viran, mina fina! Nu har mamma och jag precis ätit frukost och ska snart ta bussen till våra jobb! Efter jobbet idag möter jag upp Anna, Amanda, Josse och Viran för att handla vin och middag och se åker vi hem till Anna! =) Vi ska dock ut runt 9-tiden ikväll för att puba på Söder en stund, vi hörs från Anna ikväll ♥

WG-kväll!!

Imorgon ska jag ääntligen få träffa min finaste Josse!! Vi har inte setts sen innan jag åkte till Indien då hon bor och pluggar i Jönköping, men imorgon kommer hon upp så då ska Amanda, Anna, Josse, Viran och jag dricka vin och äta middag hos Anna sen dra ut och sätta oss nånstans.. Längtar efter henne så himla mycket! 

På Facebook idag ♥
Josse och jag i Glasgow våren 2004, haha små Westlifetöntar vi var!

Hemma!

ÅH, vad skönt det är att vara hemma igen! Jobbat 8 timmar idag (träffade äntligen underbara Jasmine som är min jobbarkompis men har varit sjuk under tiden jag jobbat hittills) och handlade sedan lite frukt, mat och bär och gick sedan till T-centralen för att åka hem i snö/slaskstormen! När jag kom hem så fixade jag en macka och lite yoghurt med bär och bytte sedan om till mina favoritbyxor från Indien! Nu ska jag bara mysa hemma tills jag ska gå och lägga mig ikväll, på sin höjd kan jag ta en kvällspromenad om det slutar regna!!

Jag i mina favoritbyxor i Pondicherry, Indien!


Jag är så trött och slut så att bara sitta inne en hel kväll behöver jag verkligen! Så på ett sätt tackar jag för skitvädret idag ♥

Torsdag 10 mars 2011

Morrnmorrn! Hoppas allt är fint med er, jag sitter och facebookchattar med Phillipp som är min vän från Frankrike som jag reste med i Indien! Han, Grady och Ava vilket är en tjej vi träffade i södra Kerala reser ihop nu och de är uppe i Dharamshala vilket ligger precis under Himalaya!! De gör någon kurs om Dalai Lama och det är tydligen helt sjukt vackert men bara 15 grader varmt! Jag är så himla avundsjuk, dharamshala ligger över Rishikesh vilket är den plats i Indien där jag fann mitt lugn!

Wah, snart ska jag tillbaka så det är bara att bita ihop! =) Nu måste jag ta mig till jobbet, vi hörs i eftermiddag/ikväll igen ♥

Onsdag 9 mars 2011, jobb och sova!!

Heeej! Herregud jag har sådana påsar under ögonen och känner mig helt slut!! Igår jobbade jag till kl fem och åkte sen direkt och mötte upp Anna för att gå på lägenhetsvisning i Farsta, vi tyckte inte riktigt om planlösningen och så var det korttidsboende igen och det orkar vi inte med en gång till! Sen handlade vi i Farsta centrum (det kändes så konstigt, som när vi bodde där innan!) och åkte sen hem till Anna och lagade middag!

Vi satt uppe och pratade och tittade på youtubeklipp så länge att vi inte somnade förrän tolv, dock hade vi sovmorgon eftersom vi skulle på lägenhetsvisning på morgonen så vi gick upp klockan åtta! Jag var dock heelt slut när jag vaknade oxå då jag jobbat dagpass 4 ggr redan och har inte vant mig vid att somna tidigt så jag har sovit för lite på senaste tiden! Jag tog mig upp tillslut i alla fall så tog vi oss till Farsta igen för lägenhetsvisning nummer 2, den tyckte vi inte riktigt om läget på och så var den lite för dyr! 

Jag tog mig då till jobbet och jobbade från halv elva till klockan åtta, nu kom jag hem för några timmar sen men har pratat med mamma och sen med Bonnie på telefon! Jag ska upp 6 imorgon igen för att jobba en heldag och samma på fredag så jag måste verkligen gå och lägga mig snart, men jag har så många funderingar och så nu att jag har svårt att slappna av! Jag behöver ett nytt kapitel i mitt liv, automatiskt har jag kommit hem och börjat på samma jobb som innan, gör samma grejer som innan med vännerna, bor hemma igen men letar återigen lägenhet med Anna i Farsta!

Jag trodde att jag skulle känna sådan härlig nostalgi till att vara tillbaka i Farsta när jag och Anna var där igår och idag, Farsta som verkligen var mitt hem innan jag åkte! Vad jag grät när jag skulle flytta ut därifrån, det var så himla jobbigt! Men det kände jag inte när jag var där igår och idag, jag kände det mer som ett avslutat kapitel och att flytta tillbaka till Farsta skulle bli som ett steg tillbaka! Min tid med Anna i Farsta var då och den var helt underbar, men den är färdig för mig! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag behöver NYTT! Efter att ha varit borta i Indien i ett halvår och konstant utmanat mig själv och lärt mig så mycket nya saker så kan jag inte komma tillbaka till samma som innan, det blir som jag backar tillbaka de steg jag utvecklats!

Hos Anna igår!


En slut Tillan med påsar under ögonen imorse!


Nu ska jag försöka sluta fundera på detta för stunden och gå och lägga mig, men nytt kapitel öppnas från och med nu i mitt liv! Kramar ♥

Tisdag 8 mars 2011

Helloo! Det börjar bli en vana nu att gå upp med mamma runt 6 och äta frukost och fixa sig för att sedan åka till jobbet! Det är ju galet hur snabbt man kan komma in i vardagssysslorna igen efter ett halvår utan det! Well, idag jobbar jag 8-17 och sen ska jag möta upp Anna så ska vi åka på lägenhetsvisning i Farsta!! =) Önska oss lycka till, sen sover jag hos Anna på kvällen så ska vi laga mat och så ihop! Imorgon har vi nämligen ännu en lägenhetsvisning i Farsta på morgonen och sen jobbar jag ända till kvällen!


Med andra ord blir det inte mycket bloggande för mig de närmsta dagarna men ha det grymt, vi hörs nog ikväll i alla fall! Puss

Nya frisyren



Jobbat sen 8 imorse, sen direkt till frisören och kom nu hem! Pjuh, men jag är jättenöjd med nya frisyren i alla fall såklart eftersom bästa Debbie har fixat den! =) Nu ska jag äta middag med Viran och pappa, jobbar dag imorgon oxå så det blir lugnt ikväll!

Måndag 7 mars 2011

Shaluum! Ugh, vad trött jag är men jag har märkt hur lätt jag har för att komma upp sen jag kom tillbaka igen! Min mobil ringer och jag är uppe, innan var det ju flera morgonar som mamma behövde komma in och väcka mig för jag inte vaknade av väckarklockan! Men aah *peppar peppar ta i trä* att det håller i sig!! Jaja, idag jobbar jag från 8 till 16 och sen ska jag faktiskt klippa mig! =) Orkar inte ha såhär långt hår så jag ska klippa typ axellångt och klippa upp det lite och fixa sneluggen!

Slänger upp en till bild på mig och frugan Mika från i lördags!


Har precis fixat min lunchlåda och ska nu klä på mig och åka, ha en bra dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem från frisören! Puss!

Vänner från världen!



Nu blev jag glad, Moran loggade in på Skype så vi har pratat nu en halvtimme! Moran är en av dom israeler jag reste runt med i Indien, vi reste ju tillsammans från 11 januari tills att vi åkte hem! =) Och ca 5 minuter innan Moran ringde mig på skype så skriver Grady till mig, och han är uppe i Himalaya med Philipp som han sprungit in i på gatan!! Vad är oddsen att dom ska springa in i varandra i enorma Indien?? Vi splittrades ju från Philipp i Verkala vilket var typ 7 eller 8 februari! Jaja det var så kul att prata med dom och vi saknar verkligen varandra!! 

Nu måste jag sova, ska ju upp 6 imorgon som sagt, kram och gonatt ♥

Saknar resandet.

Jag köpte flera skivor i Indien när Sandra och jag var i Varanasi, jag lyssnar på låtarna från skivorna hela tiden här hemma! Idag fick jag ännu en otrolig hemlängtan till Indien och fick t o m lite tårar, det bandet jag har bundit med Indien nu är så sjukt starkt och jag tycker det känns så jobbigt att det kommer ta lång tid för mig att komma tillbaka.. Sandra och jag pratar nu på internet och vi båda saknar Indien så otroligt mycket, det landet är fullt av kärlek!! Just nu vill jag verkligen bara ut och resa igen, leva i min ryggsäck och se världen.. 

Jag & Sandra i underbara Pushkar en tidig morgon, vackra soluppgången!


Mina ryggsäckar är allt jag behöver egentligen, och vad jag saknar mina killar =(

Bilder från igår!

Laroy!

Glada tjejer!!



Frugan ♥

Nadia och hennes man!

Fotade inget på Lobby så detta får duga, nu ska jag åka hem och hämta lite presenter från Indien och sen möta upp min fina finaste Mikkan i Lidingö centrum! Vi har inte träffats sen i somras och hon är en nära vän till mig så nu ska vi ääntligen ses! Hon bor och pluggar på Gotland så vi har inte kunnat ses förrän nu! Ha en fin dag ♥

Söndag 6 mars 2011

Good morning! Idag är jag skapligt trött efter ganska få timmars sömn! Vaknade av att Mika putta mig och ba FETTO TA INTE HELA SÄNGPLATSEN!! Då ligger hon ute vid kanten och jag i mitten av sängen hehe :P Vi hade i alla fall en jättekul kväll/natt/morgon på Laroy och Lobby, vi dansade i tre timmar på Laroy till hiphop RnB och drog sedan vidare och dansade på Lobby tills dom stängde!

På Lobby träffade jag även på Jacob vilket var sjukt otippat, han är en av mina svenska killkompisar som jag träffade i Indien! Vi går in i varandra och han stannar mig och ba Matilda?? Jag bara tittar på honom och förstod inte vem det var, han hade rakat bort skägget så jag kände inte igen honom! Vi satt och pratade i typ en halvtimme och jag fick då reda på att han, Filip, Aron, Jonas, Theo, Tobbe etcetc. planerat att vi alla som varit i Indien, dom som inte varit där och dom som varit på G men inte kommit iväg ska dra tillbaka till Indien i höst/vinter och bara resa runt igen och ha det grymt!

Det skulle vara så gryymt kul, jag hoppas det blir av och att jag har råd! Vill ju börja resa till andra ställen och så oxå men skulle kanske kunna haka en månad i alla fall.. aah hehe har för mycket planer i mitt huvud på en och samma gång! Mika och jag kom i alla fall sen tillbaka hem till henne vid halv 6 imorse! Dock var utgången precis som jag ville ha den, jag var knappt påverkad under hela tiden utan bara dansa som fan & det var askul! =)

Babsen och jag på Laroy igår!


Fler bilder kommer snart, nu måste jag och Mika äta frukost!

BLACK BLACK BLACK


Dålig uppdatering idag men jag har varit ute och sprungit 8 km och annars bara tagit det lugnt hemma, nu ska jag dock hem till frugan Mika på middag med lite vin innan vi drar in till stan och klubbar! Vi ska gå ut tillsammans med Nadia, Kenza och Dilay på Laroy, jag som inte är Stureplans största fan och har hört massa dåligt om Laroy tänker gå dit utan några förväntningar och bara dansa järnet och ha kul med frugan & Co för då kan det inte gå fel! =) Ska bli kul att köra all in med dom igen, har vi inte gjort sen innan jag åkte till Indien ju!!

Ha en kul lördagskväll allihopa så hörs vi imorgon!

Lördag 5 mars 2011

Heejhej! Hoppas allt är bra med er, jag mår jättebra för solen lyser ju ute!! I Indien hade vi solit mest hela tiden men här blir det verkligen en positiv överraskning om solen tittar fram! Well, jag hade en sån härlig kväll hos Sofia igår, vi åt glass och hade tjejsnack om allt som hänt under det här halvåret och timmarna bara rann! Vi har haft såna här kvällar sen vi var 15 och vi kommer nog ha det tills vi är 85 haha!

När jag åkte till Sofia så gick jag från Lidingö centrum för att få röra lite på mig, och när jag åkte tillbaka så gick jag från Lidingö centrum hem till mig då ingen buss tajmade! Så jag kom hem vid kvar över ett och somnade då ganska fort med min kisse Kasper i sängen! Dock vaknar jag vid 3-4 på morgonen av att min mobil ringer och ringer, min reaktion är att det är väckarklockan så jag försöker snooza bort den och konstant klickar av! Dock en gång hade jag råkat trycka på grön lur men la den ändå på nattduksbordet (jag var ju halvt sovandes så jag förstod inte vad som hände)!

Då hör jag "MATILDA?? MATILDA! TILLAAAAN!!!!" Jag rycker till av rädsla och svarar i telefonen och då var det Elvira som var utelåst och kom inte in! Jag gick ner och öppnade dörren, släpade mig upp för trappen igen och somnade om på en gång! Så det resulterade i att jag sov till kvart över tolv idag, bra Tillan! :P Jaja, jag behövde ändå sova ut i alla fall då jag sovit kanske 10-11 timmar på 2 nätter då jag jobbat tidiga dagar!

Tog inga bilder igår men här är mina babes Sofia & Cissi när vi var ute förra helgen!


Nu ska jag fixa frukost, hörs senare!

Lugn fredagskväll, hör och häpna!

Hallu! Kom hem från jobbet vid sex-tiden men fastnade i soffan i vardagsrummet för att prata med mamma om dagen! Det känns bra att jobba mycket igen men ganska segt att jobba med samma grejer som innan, men det är pengar! Alla bangar utgång ikväll oxå vilket suger för jag vill så himla gärna dansa, men istället har jag ätit middag hemma med päronen och nu ska jag åka hem till Sofia för att ha en mysig hemmakväll med mina bästa Cissi och Sofia! Min älskade Sofia slog i huvudet för några dagar sedan och åkte på en hjärnskakning så därför blir det en riktigt lugn kväll! 

Imorgon har frugan Mika lovat mig en najs dansutgång så jag får hålla mig tills dess, som det ser ut nu så blir det inget jobb i helgen så då kan jag ta det lugnt och även träna imorgon =) Nu ska jag bege mig, tänkte gå från centrum hem till Sofia vilket är runt 3 km då jag satt i kassan så mycket idag att jag knappt rört på mig! Vi hörs imorgon igen babes, hoppas ni får en grym fredagskväll/natt ♥ 

Fredag 4 mars 2011

Godmorgon =) Wahh, vad trött jag var denna morgon! Jag fick verkligen slita mig upp och väckte mig själv sedan med en stor frukost, jag har även stått och fixat sallad till dagens matlåda efter 5,5 timmars sömn.. Well, jag orkar inte duscha eller sminka mig idag och det behöver jag inte heller så det är skönt, ikväll efter jobbet ska jag nog ut med några vänner som det ser ut nu så då kan jag fixa mig!

Übertrött & frusen Tillan i pappas stora tröja



Well ha en bra dag, jag är hemma runt kl 18 ikväll ♥

Jobb sen kväll med Cissi på Simply Pam's!

God kvääll! Det var riktigt nice att jobba idag faktiskt för att få göra något behövligt, idag var jag ansvarig för frukt och grönt och jag jobbade ihjäl mig innan lunch nästan så min chef fick säga åt mig att gå på lunch haha! Det känns så skönt att tjäna pengar så jag kan börja spara inför nästa äventyr, jag har fått massa jobbtider nu och jag säger såklart ja till alla och jag är så glad!! =)

Efter jobbet mötte jag upp Anna i stan för att få min klänning så följde hon med mig för att hämta ut min nya Ipod (fick en sån där liten skrutt som man sätter fast i kläderna, öh?) sen gick jag även och bytte lite kläder på H&M och hon köpte en snygg vit väst! Vi längtar så tills vi ska flytta ihop igen, saknar ju min sambo! Efter det mötte vi upp Cissi vid centralen och då åkte Anna hem och Cissi säger då att hon vill ha indiskt till middag! Jag tittar bara på henne och säger SIMPLY PAM'S, bästa indiska restaurangen i Sverige!

Vi åker dit och jag möts av en glad Vishii som springer emot mig och säger att hon haft en dålig dag men nu är hon glad, haha! Vishiis mamma Pam möter oss båda med en stor kram och börjar laga oss den gudomligt goda maten, jag tackar aldrig nej till indisk mat! Cissi och jag satt där och pratade med Vishii och åt gott resten av kvällen, Cissi fick även presenter från mig från Indien som hon blev jätteglad över! Vi drog oss vid halv 9-tiden då vi båda ska upp tidigt imorgon! 

Såhär såg jag ut idag!

Jag idag på jobbet i XXL-kläderna haha!

Min fina Cissi på Simply Pam's!


Nu ska jag sova, ska ju upp klockan 6 imorgon igen! =) Puss och god natt!

Stenar & kristaller

Ända sen jag kom hem från Indien har jag pratat om energier från stenar och kristaller, många tror inte på detta men jag gör verkligen det och de hjälper mig! Många har då bett mig förklara stenar och kristaller men jag har svårt att formulera mig men jag hittade en sida på internet som förklarade de bra, så läs detta:

Som vi alla vet så har allt energi och vibrationer och så även stenar och kristaller. Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. Då vi använder oss av dessa så kan vi alltså balansera, rena och heala allt. Vi påverkas inte bara av stenen eller kristallernas energier utan även färgen i stenen.

Om vi går länge med en inre obalans så sätter den sig ganska hårt i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp dvs auran. Om man inte får den balanserad då heller så sitter den kvar och påverkar även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämmning och alla andra organ.

I samma sekund en sten placeras på kroppen eller i fickan på byxorna så börjar den jobba med dina obalanser.
När du ska köpa en sten eller kristall gå inte efter någon lista som säger vilken sten du ska ha för att få hjälp med ett visst tillstånd. Följ din intuition och välj den sten som du tycker känns mest rätt, den som drar dina ögon till sig. Troligtvis är det denna kristallens energier du behöver mest. Storleken har ingen betydelse! En liten sten kan innehålla mycket energier och en stor sten mindre.

En del personer tycker att vissa stenars energier är för starka och väljer en mindre sten som är mindre energirik. Se upp för falska stenar, vissa säljare färgar stenar för att få dem att bli vackrare eller se ut som en annan sten. Otrumlade stenar är lika energirika som de tumlade. Vissa tycker att de tumlade är vackrare medan andra föredrar dem i sin naturliga form. Igen, låt din intuition bestämma. Man kan mycket väl köpa stenar till andra. När du väljer stenen, tänk på personen i fråga och följ din intuition.

Jag fick en sådan stark känsla när jag och mina vänner steg in i en liten sten & kristallbutik ute på ett fält i Goa, när jag såg dessa Rose Quarts-stenar (rosa och vita är färgerna) så fick jag en speciell känsla inom mig och insåg att dessa måste jag ha och jag betalade runt 1000 kronor för dessa stenar! Det sjuka var att jag inte visste då att man känner av själv vilka energier man behöver och dessa stenar eller kristaller dras man då till, jag gick bara efter min instinkt utan att tänka mycket på det! De små lila stenarna är Ametist.












I butiken i Indien i slutet av december 2010, när vi handlade alla stenar och kristaller!


Jag & mina vänner Marc, Gem, Sandra, Philippe, Ben plus många fler som jag reste mycket med i Indien hade stenar runt halsen och även vissa i håret, stenarna och kristallerna ska man ha nära kroppen!






Försök vara mer öppensinnade för energier som dessa, de kan hjälpa er om ni bara tror på dem! Det är något jag aldrig hade trott på själv och än mindre försökt sprida vidare men Indien och andra vänner hjälpte mig förstå krafterna & energierna som ligger hos kristaller och stenar, ni kan läsa mer om allt detta överallt på internet! Denna text tog jag från en hemsida jag tyckte var bra och beskrev energierna på ett bra sätt, den hittar ni HÄR!

Torsdag 3 mars 2011



Ugh, inte varit uppe såhär tidigt sen i Indien då Philippe och Ben slet upp mig vid 6-halv 7 för att resa vidare varje gång så vi inte skulle missa något av dagen! Dock sov vi alltid siestas på 2-3 timmar då vi var så trötta så det gav oss inte så mycket i alla fall, men lyssna någon på Tillan?? Hur som helst :P Snart ska jag åka till jobbet för första gången på ett halvår, det känns ganska lugnt dock då jag gjort det här i 3,5 år så det sitter snart i ryggmärgen på mig..

Efter jobbet ska jag käka middag med Cissi på stan så det blir ingen uppdatering förrän ikväll, men jag slänger iväg ett inlägg om stenar och kristaller innan jag drar till jobbet, för er som tvivlat på energier från stenar bör läsa detta! =) Ha en fin dag ♥

God natt!



Har haft på mig mina älsklingsbyxor från Indien ikväll!

Inte för jag kommer somna innan klockan 12 eftersom jag inte gått upp innan kl 10 på ett bra tag, men jag måste ju försöka då jag ska upp kl 6 imorgon bitti! Hörs då ♥

Back to reality!

Jag har ju fått jobb på Konsum igen, min första tid skulle vara på fredag 8-17 men nu ringde min chef och bad mig jobba 8-17 även imorgon! =) Jag kommer tacka ja till typ varje tid jag får nu, jag måste få in pengar om Anna och jag ska flytta ihop igen plus om jag vill spara massa pengar till höstens/nästa vårs händelser!! Ååh jag har så många olika idéer på vad jag vill göra och ställen jag vill flytta till och annat, hela världen bara väntar på mig att komma och upptäcka!!

På trekk i djungeln i södra Indien!


Med andra ord blir det en hemmakväll för mig ikväll, ska ju upp lite efter 6 imorgon bitti..

8 KM!!

STOLT jag äär, jag skulle gå ut och gå en promenad i solen men så fort jag kommit ut så börjar jag springa istället! Jag springer då 8 kilometersrundan och var knappt trött när jag kom hem igen, nog för jag har mycket mindre vikt att bära på nu jämfört med innan men ändå!! =)

Redo för en promenad


Nu sitter jag jättenöjd och äter banan, äpple, yoghurt och valnötter och lyssnar på indisk
musik om Guden Shiva.. Hinduismen är en så otroligt vacker religion, så mycket kärlek!


Pallar dock inte gymmet idag också, så det får jag ta imorgon!

Till stan med Viran



Ugh jag måste ut och göra något, är totaldeppig och har inte gått längre än till parkeringen idag! Imorgon måste jag verkligen ha en mer hålligång-daf, typ dra till gymmet och fixa lite grejer i stan senare och sådär för det här funkar inte!

Miss traveling!!

Helt plötsligt känns allt så tråkigt och meningslöst, nu har jag varit hemma i två veckor och pussat på mina nära och kära som jag älskar så mycket..! Nu är jag redo att dra och resa igen och upptäcka nya platser, jag önskar jag kunde ta ett flyg imorgon tillbaka till norra Indien och uppleva mer där eller kanske dra till Sydamerika i 4 månader.. Komma tillbaka lagom till Svensk sommar eller något.. Ahh hari ooom! 


Tisdag 1 mars 2011

Morrnmorrn! Jag hade en jättemysig kväll med bästis igår, först gick vi i affärer lite och jag köpte med mig 3 t-shirtar och ett långt svart underlinne! Sen satte vi oss för ett glas vin på en gång då Bonnie var lite nere och ville då ha ett glas hehe! Vi satt och pratade om allting som hänt på senaste tiden plus när jag varit borta vilket var mycket att prata om!

Vi gick vidare till Hotellet efter att ha suttit på Ojojoj ett par timmar och satt där en stund till, sen gick vi in på toan för att jag skulle testa mina t-shirtar och sen går vi ut för middag! När jag sitter på tunnelbanan inser jag att jag har glömt min påse med tröjorna på Hotellet, måttligt irriterade vänder vi tillbaka och jag hittar min påse intryckt under en toalett(?) och när jag tittar i den så är den finaste tröjan borta!! Vem fan gör så att de typ testar kläderna i en påse och snor de dom tycker är snyggt och slänger resten åt sidan, så otroligt fräckt!

Jag vart jättesur så Bonnie och jag tröstade mig med att gå på bio och se The Tourist istället på Söderbion, den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde då alla i min närhet har sagt att de tycker den är jättedålig! Men men efter det åkte vi hem och somnade i min säng typ på en gång, mätta och belåtna! Idag gick jag upp vid 12 och fått sms från Sambo Anna att vi har nu 3 lägenhetsvisningar i Farsta som det ser ut som, WAAH vi vill verkligen flytta dit igen så håll tummarna för oss!! 

Först satt vi på Ojojoj, vårt gamla stammishak innan det blev så propert..

Sen gick vi till hotellet någon timme för vi frös så mycket på Ojojojs uteservering!   

Nu ska jag gå ut och gå eller någonting, måste träna!! Hörs sen!