Lördag 12 mars 2011

Morrn morrn! Sitter här och taggar mig själv till New Strangers-musik, New Strangers är ju pappas countryband och de var kända i Sverige för ca 30-40 år sen! Ikväll har de fått en spelning på en countrykryssning så då drar jag, syrrorna, brorsan, Nisse, New Strangers och familjemedlemmar till resterande i bandet på kryssningen och har en grym countrynatt! =) Ska bli så sjukt roligt, jag älskar deras musik!!

Hur som helst, igår hade vi en soft kväll hos Anna! Vi handlade mat och vin och drog sedan hem till henne, först satt vi bara och pratade och började ta fula foton as always.. Sen lagade vi mat, drack vin och fixade oss lite innan vi drog in till Söder! Vi hamnade på Beef Eater igen vilket är samma pub där vi var första utgången sen jag kom hem från Indien, bartendern kom fram till mig när jag skulle beställa i baren och ba "Hade ni kul senast? Du fyllde år eller nåt va?" Det var typ 3 veckor sen vi var där haha, iofs inte så konstigt att folk inte glömmer alla oss så högljudda som vi är haha..

I alla fall, då när vi var där för 3 veckor sen så spelade ju en irländsk kille gitarr och sjöng men igår var det en skotsk kille istället som spelade! Han körde allt från Ring of fire till Country roads och Im yours.. Det roliga var ju att Anna, Josse, Amanda, Viran och jag är ju gaaalna i den brittiska, irländska(!!) och skotska dialekten så vi satt och jublade efter varje låt och typ dregglade under varje låt haha! Vi hängde på Beef Eater nästan till de stängde och efter ett tag kom Filip, Jonas och Aron också med några polare!

Då drog Amanda och Josse hem, Anna hade dragit ännu tidigare då hon åker till Thailand idag så Viran och jag drog vidare med Filip och några av hans kompisar! Vi kom till nåt hak vid Skanstull typ och hängde där till typ 2 då dom också stängde, efter det åkte Filip hem och Viran och jag åkte till Slussen och mötte upp min fru Mika för prat och lite nattkäk! Efter det tog Viran och jag tåget till Ropsten, buss till centrum och fick sen gå hem, nattbussarna hem till oss S U G E R!!

Bild på oss alla igår, påminner lite om korvbilden från min första utgång i Sthlm 2011!


Slaaaaaaaaaash


Fler bilder kommer som vanligt upp lite senare, nu måste jag äta frukost och peppa med pappa om ikväll, pappa som börjar bli lite nervös nu! Åh det kommer bli så grymt!! ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0