Vit månad

Hej bloggen. Länge sen sist, jag har jobbat så mycket och ända sen min familj åkte till Thailand så har jag haft någon kompis här hemma varje kväll, inge kul att vara själv. Bara så ni vet så valde jag att stanna hemma från Thailand-resan, jag behöver jobba och reser så mycket av mig själv i alla fall. Jag har haft det jättemysigt här hemma med massa olika vänner. Vi har haft grillkvällar, myskvällar med film, käkat nattmat osv. Igår hade jag och några från jobbet en middag här hemma innan vi drog ut!

Jag hade typ inte ätit någonting alls igår så jag slutade upp på toaletten vid halv ett på natten, så misslyckat! Men jag åkte hem, gjorde rostmackor och kolla på Friends, sov till halv två idag! Detta fick mig att inse att jag ska ha en vit månad! Passar bra nu när jag ska börja med min diet - äta bra helt enkelt!

Nu måste jag pallra mig till jobbet! När jag slutar så kommer Lina (jobbarkompis, som jag var ute med igår) och hämtar mig på jobbet, så åker vi hem till mig! Vi ska bara dega hela kvällen och snacka skit, så skönt!

Hörs senare, Puss!