Mål framöver!

Såhär kan jag lägga upp mina mål när jag vill komma igång med rutiner och uppnå mina mål! Det blir så mycket enklare om du skriver ner så du kan se på dem mer konkret och inte behöver hålla reda på allt i huvet!  

* Äta var fjärde timme, vare sig jag är hungrig eller inte!
* Träna tre dagar i rad, pausa en och fortsätta så!
* Variera min träning med springning, gym, cykling, hopprep, gym..!
* Pasta och bröd är bara till helgen, och då är det inte vitt bröd och vit pasta!
* Inte dricka ofta, och när jag väl dricker ska det vara torrt vin!
* Inte röka förutom på fester (med vissa undantag)


Exempel på hur en dag ser ut med dessa rutiner, detta exempel är min dag idag:
Jag vaknade vid 10, drog ut och sprang kvart i elva till halv tolv, kom hem och åt en skål med yoghurt, nötter, apelsin och bär! Lunch blir bulgur med köttbiffar klockan halv fyra, sen vid tio i fyra åker jag till jobbet och jobbar 16.30-20.00, middag hemma klockan 21.00! (Tar en frukt däremellan då det blir mer än fyra timmar mellan lunch och middag!

Måndag

Hej, länge sen s ist igen! Idag vaknar jag upp i ett städat rum (tack Gud för att jag städade igår, hatar när det är så ostädat!!) På senaste tiden så har jag som vanligt bott på jobbet typ. Jag har jobbat hela helgen och jag jobbar typ hela denna vecka oxå, jaja pengar! Jag träffade även Erika i helgen, det var så sjukt kul! Har inte träffat henne på typ ett halvår, det var min bästa kompis i högstadiet, typ! Vi tog en sväng förbi en gammal fritidsgård som vi hängde på under den tiden, det var en rock-kväll så några av våra gamla killkompisar var där också, en riktig reunion!

Nu ska jag ut och ta en springrunda, när jag kommer hem så ska ni få se hur jag gör när jag vill börja få rutiner på mitt liv igen! Jag menar äta regelbundet, träningen osv. =)

Jag och Erika typ 2006, hon fick mig att börja gilla Bon Jovi! =)

Sent inlägg

Sorry, jag kom hem från jobbet och gjorde iordning min middag sen tittade jag på dokumentären Monstret Josef Fritzl, såg ni det också? Så vidrigt att det inte finns.. När jag först hörde om att en tjej blivit inlåst i 24 år.. fatta 24 år!! Det är längre än av jag har levt! Hela min livstid plus 4 år har hon suttit inlåst i en källare och blivit våldtagen.. Helt ofattbart! 

Sen tittade jag på O.C och fastnade tills nu! Så det är därför jag inte slängt upp ett inlägg förrän nu.. Jaja, jag ska upp ganska tidigt imorgon för jag vill hinna till gymmet innan alla människor kommer. Jag älskar att gymma i lugn och ro på morgonen med allla pensionärer, hah! =) Sen ska jag jobba 16-21.20 och efter det ska jag på fest hos Jossan! =) Ska bli nice, måste bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig.. hmm jag har mina idéer.. Jaja får se imorgon!

Bill sjunger, här hade han så fin röst.. vad hände med den?
 


Sov så gott! ♥

Torsdag!

Jag vet att jag tjatar om det men GUD vad härligt det är när solen lyser! Jag vaknade vid 10 och tog en springrunda på 40 minuter, jätteskönt! Det var jättemysigt att vara barnvakt igår, de var så söta! Och nu är jag 400 kronor rikare oxå, yeay! Jag slog nyss upp tånageln btw, och fy F***N vad ont det gjorde! Det började blöda och allting och jag vrålade så högt att min katt fick spatt! ^^ Tänkte bara dela med mig av den informationen till er.. ^^,

Nu fixar jag iordning mig för att dra mig till stan, ska träffa storasyster innan jobbet! =) Jag ska hitta något plåster till min dumma tånagel också, aaajjjj!

Jag vill ha sommaar! Här är jag i Dublin i början av förra sommaren!


Vi hörs ikväll, jag ska på fest imorgon så ikväll efter jobbet ska jag bara hem! =) Puss!

Barnvakt!

Hemma igen, vad skönt det var att hänga på gymmet! Jag sprang först på springbandet i 10 minuter som uppvärmning, sen styrketränade jag med fokus på armar, rygg och ben! Sedan sprang jag 25 minuter till på springbandet! Ett tips till er som vill bränna fett effektivt, kör först styrka och sen kondition. T ex det jag gjorde idag eller om ni kör ett styrketräningspass och sen spinning! =)

Ikväll ska jag vara barnvakt, saknar mina älskade barn som jag tog hand om när jag var yngre. Thea, Hanna och Benjamin! Först tog jag bara hand om Thea, sen kom Hanna och då tog jag hand om båda två (efter mamma Eva varit mammaledig med Hanna) och sen ett år tillbaka så har lilla Benjamin kommit också, honom har jag bara passat en gång och han är heelt adorable!

Jag hade med mig kameran senast jag tog hand om dem (en kväll
i höstast om jag inte minns fel!) så här är bilder på de små änglarna!

 
 

Vi hörs imorgon, puss!

Onsdag

Godmorgon! =) Solen lyser, alltid en bra start på dagen! Jag har precis ätit frukost och ska snart dra mig till gymmet, tränade inte igår så nu jäklar! Jag längtar såå mycket till våren, när det börjar bli 10-15 plusgrader och alla knopparna kommer fram på träden, buskarna och blommorna! Jag vill börja använda mina klänningar igen!!

Pinsam photoshoot för Kate Moss.. ^^
 

Vi hörs när jag kommer tillbaka från gymmet! ♥

Hääj

Ehheee, länge sen igen..! Sorrry... Vad har jag haft för mig sen senast då? Jag var ute med Lina i lördags (en tjejkompis från jobbet), vi var på söder på en klubb som heter 54, sen sov jag hos henne! Vi hade askul, söndagen blev en 100 % bakisdag innan hon skjutsade hem mig! På kvällen träffade jag en gammal killkompis, Dany (fan vad jag saknat dig!) och vi tog en 3 timmars promenad och bara pratade om allt!

Sen igår så tränade jag, jobbade och fikade med Dany! Sen på vägen hem åkte jag hem till Astrid istället och softa där! Idag har jag segat hos Astrid, gjort pannkakor, jobbat och tagit en fika med Mikkan och Astrid! =) Så mycket intressantare kan det nästan inte bli, va? Än att lyssna på vad jag har haft för mig, menar jag..^^, haha skoja!

Jag och Lina i lördags på 54!
 
 

Vi hörs imorgon, jag ska fan börja skriva oftare nu! Puss och god natt!

Städdag!

Puh, det behövdes! Jag har haft så stökigt de senaste dagarna, sunkigt för att vara ärlig! Idag, torsdag är jag ledig, så sköönt! Hittills har jag sprungit intervaller innan frukost, tvättat och städat rummet! Nu ska jag förbi jobbet och skriva upp mina jobbtider, hämta Twilightfilmen från Fredrik och sen får jag se! Jag skulle egentligen gått en promenad med brorsan på Djurgården men han är sjuk så det ställdes in, typiskt..

Jaja, något hittar jag väl på! Jag ska ta med mig en lunchlåda till jobbet också så äter jag där, jag har slösat såå mycket pengar på att äta ute sen jag fick min senaste lön! Vad händer ikväll då? Jag är sugen på bio, ska se om jag får med mig någon, själv vill man inte gå! :P Eller kanske en liten filmkväll med Twilight? Återkommer om det senare i alla fall!

EMD - Baby Goodbye 
Är det bara jag som har fått den här totalt på hjärnan? Den är ganska skön faktiskt, vääldigt lättskriven och average men ändå skön att lyssna på..! Eller vad tycker ni?
 

Hörs ikväll! (Solen lyser, YAY!) ♥

Min dag i bild!

Jag hade den mest fantastiska morgonen! Solen lös och det var så varmt i solen, jag tog en morgonspringrunda på 8 km, och kom sen hem och åt frukost ute på tomten, det var så härligt! Sen åkte jag och vinka av Sandra på centralstationen, nu är hon i England! Hon flyttade ju dit idag, till sin pojkvän John! Som tur är så kommer vi bara bo ca 2 timmar från varandra när jag flyttar till London! Yeay! :D Hon jobbade också på vår Konsum, gud så tomt det kmr bli! Sen har jag jobbat stängning, och nu ska jag se på O.C, yeay! ^^,

Öppnar dörren och ser detta, sol!!
 

När jag kom hem från min joggingrunda! =)
  

Härlig frukost, va?  
 

Jag innan jag åkte till stan!
 

Lunch med Sandra på centralstation!
 

Sista bilden på Sandra innan jag satte henne på flygbussen, miss you already!
 

Fick skjuts till Ropsten av Lina efter jobbet! =)
 

Nu blir det mer och mer O.C! Min jobbarkompis Fredrik håller på att ladda ner Twilight till mig
också, yeay! :D Vi hörs imorgon folks, då ska jag träffa brorsan! sov så gott! ♥

SOLEN lyser!

Åh vilken underbar morgon! Jag vaknar av att solen lyser in mellan persiännerna, jag blir så glad av detta! Jag ska ut och springa nu, hoppa runt i solljuset, haha! Nämen det får bli 6,5-varvet tror jag! Mer idag då.. Jag ska träffa Sandra och vinka av henne vid Centralstationen, hon flyttar ju till England idag.. buhu! Men vi ses där när jag kommer till London i juli! :D

Jag är glad idag, en kul dag antagligen! :D Jag jobbar stängning ikväll, men bland annat kära Carolina! =) Och guuuuuuuuud vad jag längtar till sommaren!

Jag i Dublin förra sommaren!
 

Sämst bloggerska!

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men sen den där datorpausen jag tog för ett par veckor sen så har jag tappat typ allt intresse för datorn! Jaja, vad är mitt liv nu? Jobbet, OC-boxen och polare typ! Var ute på några pubar igårkväll med Astrid, alltid lika underbart, och om 2 veckor kommer min älskade Filip hem igen! :D En asskön jobbarkompis som åkte bort ett halvår, backpacking i Asien! Sen ska jag vinka av Sandra imorgon som flyttar till England, fan jag kommer typ börja gråta! Jag älskar den tjejen, få som får mig att må så bra som hon får! Aja, jag flyttar dit i sommar så då ses vi! :D

Jag gick även in på min bästa vän Bonnies blogg och uppdaterade mig lite om hennes liv i Oslo, då fann jag detta inlägg. Jag började gråta på en gång men insåg samtidigt att jag har världens bästa vän, nej inte vän.. Själsfrände, syster! Vet inte vad jag ska kalla det men hon har varit min bästa vän sen vi var 2 år och jag kommer alltid älska henne, min Bonnie! ♥

Nu blir det mer OC för min del, haha! Så går det när man har boxarna ^^, Pussar!

Torsdag

Hej! Igår hade vi problem med internetuppkopplingen så jag kunde inte blogga då! Idag så har jag varit hos doktorn på morgonen (gud, känns som jag är där hela tiden!) sen var jag på gymmet, som vanligt! I övrigt har jag bara kollat på O.C hela dagen, haha man blir besatt när man har boxar!

Snart ska jag fixa lite middag till mig själv sen ska jag åka till Kista och möta Sandra! Vi ska (äntligen) ha vår lilla ost med kex och vin-kväll hos henne så vi ska handla lite inför det! =) Gud, vad jag har saknat min Sandra, det ska bli så kul att träffa henne igen!

Ha en trevlig torsdag!

Snöoväder..?!

Vaknade upp imorse och hade fått ett sms av Anna som jag var i London med: "Skönt att vakna upp till det härliga svenska vår-vädret!" Saknar jag London? JA! Det är vår i London nu, ca 10 plus och det var sol nästan hela förra veckan när vi var där, så vaknar man upp i Sverige, snöoväder! Jaja, jag sov ut inatt i alla fall vilket jag behövde! Hela resvägen igår läste jag, konstant! Jag läser ju om Twilightböckerna och igår läste jag 200 sidor ur Eclipse, hah!

Bnoni ringde mig idag också, hon bor ju i Oslo nu och jag berättade för henne om min och Annas bestämda flytt, nu i juli! :D Jag har även catchat upp lite med Astrid, saknat alla mina vänner här! Funderar på att svänga förbi jobbet ikväll och hälsa på dom med! Jag måste hem till Astrid en sväng ikväll också och hämta OC-boxen, säsong 2! Åh, vad jag har längtat efter den! Min älskade Sandra är hemma från Australien nu också, vi ska ha kex&ost med vin-kväll hos henne på torsdag, hon har jag saknat mest av alla!

 
Bild från London förra veckan, vååååååååår!  

Nu ska jag till gymmet, har inte tränat på över en vecka ju! Hörs sen! ♥

Home from my London home!


Heej allihopa, vilken enormt lång paus det blev.. Jag kände bara att jag behövde lite spacing vilket inkluderar mindre datortid också. Jag kommer inte uppdatera lika ofta som innan nu på ett tag men jag ska försöka med ett inlägg om dagen i alla fall..!

Så.. min resa till London då, jag kom hem idag och det var helt lovely! Vår resa bestod av miljontals promenader runt om i London (Big Ben, London eye, Oxford, Picadilly etc.), massa pubande (älskar Londons pub-liv!), festande fönstershopping! Jag hatar att London är så dyrt för man vill ha typ allting som finns där! Men men, det var inte direkt min sista gång i London, jag flyttar dit med Anna i juli, nu är det bestämt!

Vi träffade Annas vän Sigge över lunch en dag och hon bor i London med sin pojkvän och har gjort det sen snart ett år tillbaka! Dock ska de åka hem till Sverige från och med mitten av juli till slutet av augusti, och behövde då hyra ut sin lägenhet under den perioden. En lägenhet på 50 kvadratmeter, en kvart med tunnelbanan från centrum (Picadilly cirkus). Det är en perfekt start för oss! Då har vi ca 6 veckor på oss att söka jobb och egen lägenhet (vilket är tusen gånger enklare om man är i landet än att söka hemifrån över internet). Nu gäller det bara att spara pengar och kämpa tills det glöder!

Några av mina bilder från resan!

Detta är det första vi möts av när vi landar i London, 15 plusgrader och sol!
Bilden blev lite suddig för jag fotade rakt mot solen, men härligt va? Vår!!
 

Anna i vårt hotellrum!


Vi tog med oss onödigt många skor men.. Girls will be girls!
 

London, Picadilly cirkus! <3
 

Anna och jag på en promenad första dagen!
 

Anna vid London Eye!
 

London Eye från bron
 

Big Ben på kvällen!
 
 

Jag och Anna <3
 

Påväg ut för att äta middag!
 

Haha, Anna ser äcklad ut!
 

Dagen efter vart det fönstershopping, River Island är ju underbart!
 

Kolla in skorna... kostade dock ca 1500 kronor..!  
 

En annan utekväll!
 

Anna på en pub!
 

En dagspromenad vid Buckingham Palace!
 

På eftermiddagen mötte vi upp Sigge och käka lunch, sen satte vi oss på
en pub och drack Strong Bowl (en torrare version av cider), och det var lite
roligt att sitta på en pub och känna sig på pickalurven vid 6 på kvällen!
 
 

Efter pubandet skulle Sigge hem och laga middag till sin bror som kom
från Sverige för att hälsa på, så vi vandrade in på Tesco (alla tre aslulliga)
och jag försöker lära Sigge och Anna snabbkassan (samma system som
den som vi har på Konsum) Här är Anna och jag på tunnelbansperrongen!
 

Lite påfyllning innan utgång (idag var det fredag så då drog vi ut och klubba!
 
 

Nästa kväll vart det utgång igen!
 

Snygg-Anna i min klänning som hon lånade, det var exakt den här outfiten
jag hade på TRL om ni minns? Jag älskar den här klänningen, så härlig!
 

Och jag (samma outfit som jag hade på nyår)
 
 

Och varje natt slutade vi upp vid vår älskade Shell-mack med 2-tandskillen!
Haha, nattkäk varje gång! Wraps, rulltårta, choklad.. Inga äckliga grejer inte!
 

Så hela söndagskv'ällen bestod av sängliggande framför TVn med lite snacks!
She's the man och Elizabeth town gick på TV så vi passade på att se på det!
 


Där fick ni en del bilder att se på från denna Londonresa! Nu måste jag sova, ska upp nio imorgon och jag har bara sovit 3 timmar inatt eftersom jag har rest hela dagen! Puss! ♥