Världens mest stressade Halloween

Heej alla! Nu är jag hemma igen, jag hade en jätteskön kväll hemma med mina föräldrar igår! Vi tittade på Idol (fyFAN för att Erika åkte ut och inte Eddie) och sen såg jag på Tokio Hotels uppträdanden på MTV i Athen! Vad fina dom var, gillar låtarna men Bill sjöng väldigt surt!

Idag var jag ute och sprang och mös hemma med mamma, pappa & Amanda! Vid 4 så åkte vi och hämtade Viran och sen åkte vi till alla gravarna (mormor, gammelmormor, farmor, farfar osv) som vi gör varje år! Otroligt mysigt, men jag skulle egentligen varit hemma hos Mirre kl 8 då vi skulle på en fest i Blackeberg med Otto och gaah, allt blev bara stress så jag hann inte! Så jag ska åka hem till min kompis Robert på fest istället så kommer Mirre dit senare!

Men nu till den stora I-landsfrågan.. Vad ska jag ha på mig och hur ska jag sminka mig (det skulle egentligen Mirre gjort men nu hann vi inte), jag kommer inte vara utklädd för fem öre, boring! Jaja nu måste jag skynda mig, ha en grym Halloween!

Fredag

Idag släpps Bon Jovis biljetter till London i juni, och jag har ingen att gå med :'( Dock har jag väärldens bästa sambo som kanske kan gå med mig någon annanstans..! Mer om det när jag själv vet mer.. Jag måste få se dom live någon gång, ett utav de underbara 80-talsbanden som fortfarande lever..!

Annars då, jag har precis ätit min frukost och fixat lunchlådan! Idag jobbar jag 10-17 och sen ska jag hem till Lidingö till päronen! =) Syrran och Nisse (hennes kille) ska också dit på middag så det blir hela feta familjen (alla förutom brorsan) på middag och sittandes framför Idol och myspysar, som mamma sa! ^^,

HAHA, jag tänkte precis skriva "Sovdags, vi hörs imorgon :*" I WISH! Jaja, hur som helst så ska jag börja klä på mig nu och röra mig mot jobbet! Jag sover på Lidingö ikväll så vi hörs nog inte förrän imorn kväll ifall jag inte tar med mig laptopen! Ah, ni märker nog ;* ♥

Hur ska jag göra?!

Ååh, Bon Jovi släpper biljetter imorgon (som sagt) och jag har inte råd att köpa dom!! De kostar runt 2000 kr styck om man inte vill sitta allra högst upp (det är så pass högt upp att de varnar människor med svindel att sitta där!!), vad ska jag göra? Jag har väntat på att se dom i flera år, har även försökt 2 ggr då det sket sig båda 2!

Sen är jag så förbannad på att det inte finns stå platser, de kommer ha ställt stolar där så folk sitter hela vägen fram! Vad för rock-konsert är det?? Var är Bon Jovi med pudelhåret, läderbrallorna och fransjackorna som rockade själen ur oss alla fans?! VARFÖR VAR JAG INTE UNG OCH LEVDE PÅ 80-TALET?! X'( Tidernas bästa konserter, och jag var inte ens född än!!

Okej fokusera.. jag är KÖRD! Jag har inte råd och imorgon släpps biljetterna, skjut mig!

Off to work

 
Say no more, just bring me back...


Nu sticker jag iväg, det blir lite tidigare då jag måste hämta ut mina stövlar och boots som jag lämnade in på omklackning igår! Vi hörs ikväll, vid 22-tiden as usual! =)

Bon Jovi concert 2010

Omgomgomg... Bon Jovis konsertdatum är endast 7, 8, 10, 11 & 13e juni 2010 i O2 arena i London! Min barndomsvän Erika mejlade mig nyss och vi båda är Bon Jovi-galningar! Nackdelen är att jag vet inte när The Tribute of Michael Jackson är, allt jag vet är att det också är i London någon gång i juni men jag vet inte vilket datum!

Tänk så köper jag Bon Jovi-biljett imorgon till typ 7 juni så är Tributen typ 25 juni, då får jag åka dit 2 ggr eller så stannar jag där i typ tre veckor, haha? XD oh God, hur gör jag? Jag kommer köpa konsertbiljetter till Bon Jovi och hoppas på det bästa!! Jag har velat se dom sen jag var 14 år och det skulle varit en HELT annan sak om det stod mellan en Michael Jackson och Bon Jovi KONSERT, men nu står det mellan en Bon Jovi konsert och en hyllning till Michael Jackson, han är inte ens där..

Jag kommer lappa ihop detta på något sätt, jag ska se Tributen med Lina också, såklart!! Men Bon Jovi, jag måste se dom live någon gång..! Here I come, my rock kings! ♥

Torsdag..

Hej allihopa.. Åh, det var detta jag var rädd för när jag skulle se filmen This is it igår, att sorgen skulle dyka upp igen. Efter Michaels död så grät jag konstant, varenda dag i 2 veckor. Jag kan inte beskriva känslan men när jag verkligen upptäckte den människan så tog han upp en så stor de utav mig. Hans musik, hans budskap, hans moral, han själv... Sen dog hans så pass kort tid efter jag blivit så extremt förälskad och frälst att det vart som någon slet ut mitt hjärta.

Förhoppningsvis går det över snart så jag kan gå tillbaka till att återigen bara älska hans musik och älska det han gjorde för denna värld, försöka sprida hans budskap vidare istället för att känna denna enorma sorg - tomhet. Jag sov i över 11 timmar inatt, helt utmattad blev jag. Jag ska få i mig lite frukost nu så mår jag nog bättre efter det.

Kram på er!

Dagens lilla shopping!

En ny mobil :D
 

Ett par tuffa kängor från Din Sko, 449 kronor!
  

Utöver det lämnade jag in 2 av mina klackskor på omklackning & köpte ett nytt läppglas.. Sen gick jag en snabbis på stan med Ida&Lina, Lina & jag peppade inför London 2010, det kommer bli great! Sprang in i Cissi också, vi har en tendens att göra det haha! Min underbaraunderbara vän! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! ♥

THIS IS IT - AMAZING

För er som inte sett bion än, läs INTE detta!

Jag måste börja med att säga att bion var helt fantastisk, den visar verkligen vilken skapare Michael var! Han hade koll på ALLTING! Allt från ljudet, dansen, musiken, koreografin till instrumenten, storbildsskärmarna, ALLT! Det var en jättecool entré på Rigoletto-biografen också! Det började med när jag och Anna gick in och möts av en stor kör som tagit plats på den stora trappan där de sjöng Man in the mirror och P.Y.T när vi stod där!

Tårarna började rinna redan då, det var en så himla vacker stämning för det var människor av alla åldrar, raser och kön samlade för en sak - Michael Jackson! När vi sedan gick in i biografen (vi hade plats imitten imitten, bästa platserna thanx to Anna!!) så var det lite reklam och sen kom det upp ett gäng 11-14åringar och hade en dansuppvisning med MJs alla låtar!

Det drog verkligen igång stämningen och jag fick tårar av även det! Sedan började filmen och då kom krokodiltårarna, speciellt i början när dansarna berättar om att detta var deras stora dröm och hur mycket de längtade till London i juli.. Jag var rädd för att filmen mest skulle bestå av intervjuer och inte så mycket scen-klipp, men jag hade fel då det nästan bara var scenklipp där Michael sjöng alla våra älskade hits..!

Jag kunde ändå inte låta bli att ha en liten skeptisk känsla i magen då jag tänker på Michael, jag tror inte han hade velat att detta hade släppts på film! Han ger kanske 30-40 % av det han hade kunnat ge, eftersom det är repetioner och han ville hålla sig till premiärkonserten, han sa det flera ggr att han inte kunde sjunga ut helt för att han ville spara sig.

Michael Jackson var en så fin människa, hela tiden säger han "God bless you", "I love you", "Lets do this with love, its all about love!" Alla människor som var omkring honom lös av glädje av att ens stå bredvid honom och han gav de alla uppmärksamhet och behandlade dem precis som vem som helst. Han överskattade aldrig sig själv eller satte sig på någon annan! Han pratar även mycket om hur vi människor förstör den här världen, att vi måste ta tag i det innan det är försent (lyssna på Earth song), ett stycke jag fastnade för (som han sa på filmen) var: "We HAVE to heal the world, save the world! Everybody says that THEY will do it. They who?! Its US its all about, We ARE they!"

I am so proud to say I love you, you make me wanna make a change.


It's all about love

Gotta goo..

Nu drar jag mig till stan! Idag har jag mycket saker på schemat, jag ska:

* Möta upp Ida&Lina
* Köpa en ny mobil
* Träffa Evelina (förhoppningsvis, kolla din mejl babe!!)
* Springa förbi Collage, hoppas att de har min mobil! Den
är ändå så sönder men då har jag sim-kortet i alla fall..!
* Middag på stan med Anna
* Bio - This is it!

Med andra ord är jag inte hemma förrän vid 22-tiden igen, så vi hörs då! ♥

En vecka kvaaar!



 
Valenciaaaaaaaaaaa, 25 grader varmt med 2 av mina bästa vänner!
Can't be other than amazing! Om 1 vecka står jag & Jossan på Arlanda!

Onsdag, This is it!

This is the day, idag visas den på bio här i Sverige! This is it, ikväll klockan 19 på Rigoletto ska jag och Anna dit! Jag ser verkligen fram emot att se den, att se honom vara på scenen och sjunga och dansa. Det river dock i mitt hjärta att veta hur mycket han led inombords, hur dåligt han mådde vilket antagligen kommer leda till ännu fler tårar ikväll!

Inte tänka mer på det nu, får se den ikväll i alla fall! Jag kom hem för en liten stund sen, sov hos Mirre men vaknade av mig själv redan halv åtta imorse (don't ask me why) så jag åkte hem ganska tidigt då pluttan ville sova längre! Jag köpte med mig lite frukost hem och bosatte mig framför datorn, nu tänkte jag springa ner till gymmet!

Vi hörs innan jag drar in till stan! ♥

Mot jobbet!

Hehe, eftersom det blev en sen morgon så hann jag inte mer än att få i mig lite frukost (pannkakor, yum!!) innan jag behöver dra mig! Jag sitter och pumpar lite fler Humanoid-låtar och hittills gillar jag typ alla, har lite svårt för Zoom into me dock..!

Ikväll ska jag käka middag ute & sen gå på bio med Mirrebaben! Jag är så
glad att hon har flyttat hit! Hon är en riktigt bra vän som man kan lita på! 

 
Bild från när vi var på tåget påväg in till Malmö, snart ett år sen!

Tisdag

...Efter 14 timmars sömn är jag ganska nöjd! Haha, jag är heelt groggy i skallen men jag vaknar nog till snart! Ska börja jobba halv 5 så jag måste åka om typ en och en halvtimme! Efter jobbet så ska jag träffa lil sis, hon ska sova hemma hos mig ikväll! Vi behöver verkligen lite quality time så det blir myspys!

Nu är det bara en dag kvar, imorgon kl 19 ska jag se This is it på bio! Jag har fått många mejl och liknande ang att den här bion endast kommer att förfina Michael Jacksons sista tid i livet, när hans liv var en levande pina i slutet. Jag kommer att ha det i åtanke och jag hatar alla människor som pressade honom tills han dog för de visste att de fick ut så pass mycket pengar ur honom.

Ett exempel är här: http://www.this-is-not-it.com/ 

36 timmar utan sömn..

Nu är jag hemma från jobbet igen, vet dock inte om jag är död eller levande..! Gulliga Carolina gav mig en skjuts hem efter jobbet, jag är helt väck! Pratar med Mika på msn nu och hon är lika död som mig, även om hon sovit 5 timmar idag redan!

Måste bara säga att jag är ganska sen med att lyssna igenom hela Tokio Hotels nya album, Humanoid (engelska versionen dock) och låtarna är grymt bra! Nu är jag ännu mer taggad på konserten! =) Grymma platser och Johanna kommer fan hit, första gången vi ses!! Hon ska bo hos mig ett par dagar också så vi får lite mer quality time också! =)

Jag, Mika och Mirre utanför Globen office!
 

Nu måste jag sova innan jag svimmar på datorn.. Vi hörs imorgon om jag vaknar igen..!

A wild night at the Globe!

Allt börjar med att jag kommer till tågstationen i Farsta och inser att tåget inte går (hade kollat fel på SL) och jag har ju tappat bort min mobil, så jag springer fram till en busschaufför och lånar hans mobil för att få tag på Mirre!

Jag hittar sen en buss som går till Gullmarsplan, den tog seriöst över en halvtimme men tillslut var jag framme! Jag springer till Globen Office och när jag börjar närma mig hör jag "TILLAAAN VI ÄR FÖÖÖRST!" Först då pustade jag ut! Har vi pallrat oss ut kl 1 på natten hela vägen till Gullmars, då ska man fan vara först!

Pics från natten:

Nadia och Mirre!
 

Mikaa!
 

Så här satt vi och snackade skit, döpte duvor, träffade killar, hundar och rävar!
 

Mika och jag, uppe och rör på rövarna så kalla vi var!
 

HAHA, Mika hade med sig inomhustofflor i regnet! x'D
 

Plutt-Mirre!
 

Mika och jag tog en prommis till Globen-hotellet! Detta hotell gick vi till
för att låna toan säkert 50 ggr, en klassiker när man köar vid Globen!  
 
 

När vi kom tillbaka så var det Nadias och Mirres tur att gå, och ett par
minuter efter de dragit så säger Mika: "Men gud, är inte det där en räv?"
och det var det, en vild räv gick runt omkring oss (så HIMLA tam), den
närmade sig oss och sniffade på våra kläder, käkade upp en mosad korv
som låg nära där vi satt! Jag blev skitskraj och hoppade upp på Donkens
uteservering medans Mika stod skrikandes framför räven och filmade!
 

Mirre och jag tog en liten prommis, haha hon var så söt i Ottos XXXL-
jacka! Vi hade lite sällskap av Lennart och gänget (våra polare, duvorna)
 

Nadia och Mirre underhöll oss med morgongympa när vi drog igång min
ipodhögtalare, jag och Mika hejade på men orkade inte lyfta oss haha xD
 

Vi köade inte bara för ett biljettsläpp utan även för Mcdonalds, här var 
det tio minuter kvar och Mirre står upptryckt mot dörren och blåser på 
glaset och skriver i ångan "feed me!" hahaha!  
 

Mika var ett större fan av Mcdonalds granne, JAMJAM!
 

Babsen precis innan dörrarna öppnades, fyfan vad nervös jag var för
att jag skulle säga fel eller nåt! Haha det gjorde jag också, jag kommer
fram och säger "H-h-eej, jag ska ha biljetter till TH den 5 september!"
 


Tack tjejer för en sjukt kul natt! Det var kallt och blött men tillsammans med er tog man sig igenom det med ett stort leende i alla fall! =) Och viktigast av allt, vi fick vad vi var ute efter!

I got the tickets!

För er som läser Mirres blogg så vet ni att jag, hon, Nadia och Mika har suttit utanför Globen office sen kl 1 inatt! Vi bestämde oss för att få de bästa sittplatserna till Tokio Hotels konsert här i Sthlm i mars och vi kunde lika gärna göra en kul grej av det hela så vi har suttit där tills de öppnade kl 9! Jag köpte till mig, Johanna, Ida och Lina på första raden, sektionen närmast scenen på vänstra sidan (JA, Ida det är Toms sida) och Mirre, Nadia & Mika köpte på sektionen mittemot oss, dom är 7 stycken som ska gå tillsammans sammanlagt! =)

Mirre, jag och Mika inatt!


I got them, tjejer ni ska slicka min röv ett bra tag framöver!!

 

Så ni vet så är sektion A6 mycket högre upp, det visar inte kartan lika bra så A7 är egentligen närmre då raderna når längre fram till scenen! Så att ha rad 1 på A7 är det bästa man kan ha i Globen på vänster sida! Vi satt där och softa och hade askul i 8 timmar & nu behöver vi inte köa någonting mer, nu har vi de bästa platserna!

Mer bilder kommer sen, fyfan vad död jag är nu!

Tokio Hotel flashbacks..

Imorgon släpps Tokio Hotel-biljetterna till Globen & Scandinavium! Tänk, Tokio Hotels första konsert här i Sverige... Det tog ju inte lite lång tid! Synd att jag har tröttnat så pass mycket på dem, jag gillar fortfarande musiken men inte alls så mycket som för ett år sen! Självklart ska jag gå på konserten i alla fall, några av mina allra närmsta internetvänner har jag fått genom Tokio Hotel så jag ska dra med det gänget och rocka fett genom deras låtar! =)

Nu när det kommer ett biljettsläpp med dom igen så fick jag en hel del flashbacks! Inte bara till Essen, Paris & New York utan även till våren 2008, då jag bokade typ 7 konserter med dom (vilket jag ångrade sen, jag bara bokade & bokade för jag hade råd och var speedad) men sen vart dom ju inställda!

Jag hade bokat till Stockholm, Oslo, Turin, Rom, Schweiz, Paris och Dortmund! För mig var det alltså tur att de ställdes in för jag hade inte velat gå på så många, 6 av dom var dessutom inom loppet på 2 veckor! Paris blev av i alla fall och det var en riktigt mäktig konsert, coolt att man var där!

Jag har alltså sett Tokio Hotel live tre gånger; Essen 4/11-07, Paris 21/06-08 & New Jersey 4/8-08. Lite bildspam från de tre resorna:

Essen, åkte dit med lillasyster!
 
 
 

Paris, med skåningarna!
 
 
 

New York med Rebecka!
 
 
 
 
 
 


Tre otroligt roliga resor, har många minnen från dem och träffat många människor genom dem! Nu ska jag hoppa i säng! Vi hörs imorgon vid nio, antar jag! ;)

Jobb sen myskväll!

Nu drar jag till jobbet, det blir sent ikväll så direkt efter jobbet så ska jag hem och lämna lite grejer och sen direkt hem till Mirre! Vi ska köra på en myskväll framför TVn, det behövs efter denna galna helg! Jag är fortfarande helt slut, även om jag bara var hemma igår! Och hörrni, imorgon släpps konsertbiljetterna till Tokio Hotel-konserten! =) Ticnet.se lär bli en väldigt populär hemsida kl 9 imorgon bitti, hehe!

Vi hörs senare ikväll, efter jobbet!


Three days left.. ♥ love..
 

Ställa tillbaka klockan

Godmorgon gott folk! =) Igår hade jag en riktig slapparkväll, det var väldigt behövligt! Jag såg på filmen Ghost (såg den inte senast då jag sa att jag skulle det) och jag grät jättemycket, vad fin den var! Och underbara, vackra Patrick Swayze... Min prins, Rest in peace!

Sen vart jag jätterädd för att vara ensam hemma (får såna nojjor ibland) så jag ligger i min säng helt stilla och lyssnar till varenda ljud, då hör jag att någon sätter nyckeln i dörren! Först blir jag jätterädd men sen inser jag att det är Anna och flyyger upp ur sängen och kramar om henne, haha hon fatta ingenting!

Anna och jag har tvätt-tid idag, så vi ställde klockan på 11 (har tid 11-15) men kom på att man ställer tillbaka klockan idag, SUCK! Jaja, vi kör ett O.C-avsnitt såhär på morgonen istället hehe..! Hörs sen!

Bilder från igår

Först var vi hemma hos Astrid och snacka skit, asroligt!
 

Jag och min älskade vän, Astrid!
 

Jag och Jossan, bäst!
 

Vi var laddade med vin!
 

Dock sög vi på att öppna flaskan, så korken åkte ner istället! ^^,
 

Söta Robert! =) Länge sen sist!  
 

Galna Natta, hon är så underbar!
 
 

Sen började jag, Natta och Jossan spåra lite till 80talsmusik haha!   


På tunnelbanan så skreksjöng jag och Jossan hela Dirty Diana, snyggt..!
 

Väl på Collage blev det massa dans!
 

Min älskade Cissi kom sen också! =)
 

Love you!
 
 

Mirre smsade och sa att hon kommit till Collage så jag joinade henne,
Kenza och gänget vid deras bord! Vilket röj det var, asroligt!
 

Inte lite drinkar var det!
 

Skåål!
 

Mirre och Kenza!
 

Haha? ;O
 

HAHA, vafan tittar jag och Mika på? Asskön tjej, btw! Hade askul med henne!
 
 

Mirre och jag på dansgolvet


Mirre med en av killarna som satt vid bordet!
 

Mirre & hennes syrra =)
 

Några killar, tror det var Mirres syrras vänner?
 

Jag och Kenza! Fyfan här mådde jag inte bra asså, alldeles yr!



Tack alla för en sjukt rolig kväll, även om den slutade ganska kaosartat för min del! Nu ska jag ta ett låångt bad och kolla på film, det behöver jag! Vi hörs imorgon, puss!

På jobbet

Heej allihopa! Sjukt vilken spårad kväll det blev igår! Först var jag hemma hos Astrid med de närmsta, vi drack öl och vin och snacka skit! Sen drog vi in till Collage där vi mötte upp Cissi så drog vi in och dansade och hade jättekul! Vid tolv kom Mirre dit så jag hängde med dom och drack drinkar, skittrevligt folk! =)

Sen vid typ 2 så började jag må skitdåligt helt plötsligt så då åkte jag hem, vet inte vad som hände! Jag vet inte heller vart min mobil är och när jag ringer den så är den avstängd, SUCK!! Hoppas att den ligger hemma någonstans..

Jag sitter på jobbet nu (har lunch) och mår allt utom bra, fyfan! Nästa helg blir lugn för mig, en sak som är säker! Bilder kommer ikväll!

Blått & uppsatt hår



Nu ska jag ha en sjukt kul kväll med mina vänner! =) Hoppas ni får en grym fredagskväll/natt också, puss på er & vi hörs imorgon! ♥

Long day!

Heeeey! Nu är jag äntligen hemma igen, vilken lång dag det blev! Jag jobbade till klockan tre och sen mötte Mirre upp mig på jobbet och sen dess har vi varit på massa ärenden på stan! Nu är jag helt slut, dock ingen tid för det då jag måste hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig! Både jag och Anna ska ut ikväll på olika håll (hon den jäveln har fått en dejt!!) så nu fixar vi en god kycklingmiddag och sen bär det av! Jag ska hem till Astrid, min älskade vän som kommer upp från Blekinge över helgen!

Sen drar vi nog till Collage, jag och Jossan är fett taggade i alla fall! =) Jag har köpt nåt vin som Mirre tipsade om men nu säger Anna att det är apäckligt så jag får hoppas på det bästa, hmm fan dig Mirre annars haha! Nu ropar duschen på mig, har lite bråttom! Vi hörs innan jag sticker igen! ♥

Fredag

Godmorgon, jag är heeelt död! Jag somnade vid 2-halv 3 och blev väckt av min ängel Anna klockan halv 7! Min första kommentar var: "Fan vad min mobil suger, jag ställde den ju på 20 över 6 men inte har den ringt!!" Anna ba: "Eh, jo.. 2 ggr och tillslut palla den väl inte längre!" Haha oups, jag sover visst lite föör djupt!

Hur som helst, nu har jag precis fixat min lunchlåda så nu ska jag bara slänga på mig lite mjukiskläder och pallra mig till jobbet! Efter jobbet ska jag möta upp Mirre, vi ska hämta ut biljetterna till den där Twilight+New Moon-bion! =) Så vi hörs nog inte förrän ikväll igen, då är jag hemma och vänder innan jag ska hem till Astrid som kommer upp över helgen YEAY!!

Ha en fin dag allihopa! ♥

Home!

Nu sitter jag här hemma vid datorn igen med lite yoghurt och en macka till middag! Min chef ringde idag och bad mig jobba 8-15 imorgon så jag ska upp redan halv 7 imorgon! Hoppas ni har haft en fin dag, min har inte varit så händelserik! Jag och Anna sitter här och letar flyg över nyår, det är så mycket roligare att åka bort och fira nyår! Dock är alla flygen pissdyra (såklart) så det ser inte ut som det kommer bli av! 

Jag vill antingen till London eller Berlin.. Det lutar åt Berlin eftersom jag både varit i London innan och så ska jag dit i juni, men pundet är så hiimla lågt nu (typ lägre än euron) så det är nästan gratis där, plus att i London finns det britter.. ^^, 

Nu måste jag början göra mig iordning för sängen, vi hörs imorgon bitti! ♥

Bråttoom!!

Nu måste jag kila till jobbet, det blev lite tajt om tid när jag stack till gymmet! En god nyhet är i alla fall att jag har fått tillbaka mitt gymkort, jag hade tappat det på gymmet så hon i receptionen hade det! =)

Vi hörs ikväll!!

Torsdag

Suck, jag blir så trött på mig själv! Nu har jag försökt ställa klockan 2 dagar i rad men båda gångerna så sover jag bort det och vaknar istället 12.20! Jaja, som tur är så börjar jag inte jobba förrän 16.30 idag så jag har tid på mig! Jag tänkte kila ner till gymmet igen innan jag börjar jobbet också, det är underbart att ha ett gym liggandes såhär nära! Dock har jag varit så otroligt klantig och tappat bort mitt gymkort, suck! x( Så jag måste betala 100 kr för ett nytt, så onödligt!

Meen, till lite roligare grejer..! Jag läste på en blogg härom dagen att Starbucks kommer till Sverige!! Ett av världens bästa fik och jag ser alltid fram emot att gå dit när jag åker till Dublin, London och massa andra länder! ÄNTLIGEN kommer det hit, lycka!

 

Bloggdesignen färdig! =)

TACK, Sofia! Jag blev jättenöjd, så skönt med lite förändring i bloggen! Nu ska jag lägga mig och titta på "Ghosts", en jättekänd film med min 80-talscrush Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna!

 

Gillade ni den nya designen? =)

Ny header på G

Sofia håller på att fixa min nya bloggdesign just nu, hon är jätteduktig och har bland annat gjort den som jag har nu! Jag har dock haft den i ett år nu och det börjar bli lite tråkigt, håller ni inte med? Hur som helst, Anna är hemma nu så vi har precis kört in 2 bakade potatisar i ugnen, kyckling blir det till! =)

Idag har jag bara varit hemma (förutom när jag gymmade), jag håller på och kämpar för fullt här med min 20års-present till Sofia! Den ska vara klar om 2 veckor då vi åker till Valencia så jag börjar känna lite press.. Jag vill visa den för er men kan inte då hon också tittar in i min blogg då och då, det får bli efter jag gett den till henne!

Hörs snart igen! ♥

Twilight + New Moon


Den 19e november kl 21.30 så ska jag gå på en asrolig bio, först visar de Twilight och direkt efter visar de New Moon! Sjukt kul grej och jag övertalade Mirre att följa med mig på det hehe. Det kostar 200 kronor och det kommer sammanlagt ta 4,5 timmar! =)


 


På tal om roliga datum så är det;

* 1 vecka kvar till This is it-bion
* 12 dagar kvar till Thriller live
* 2 veckor kvar till Valencia
* 20 dagar kvar till Bon Jovis nya album släpps


:D

Tokio Hotel kommer till Sverige i mars!


Den 4e mars uppträder de här i Stockholm i Globen arena och den 5e mars i Göteborg, då i Scandinavium arena! Biljetterna släpps redan på måndag, själv ska jag köra på sittplats i Stockholm! En grej till alla er stora fans som kommer köa, ni har en riktig tur att de uppträder i Globen för där finns det bara en ingång för ståplatserna så sitter ni långt fram i kön så har ni stor chans att komma långt fram! På Hovet har de typ 6 olika ingångar så det blir lättare kaos där när de öppnar dörrarna!

Hur många av er ska köpa biljett?


 

Läs själva om båda eventen HÄR!

Onsdag

Godmorgon allihopa! Jag som hade ställt klockan på halv tio (trodde jag i alla fall) sov istället till tjugo över tolv! Jaja, jag har inte sovit ut på hur länge som helst och Evelina som jag skulle träffat i stan idag har åkt hem till Skåne, så då har jag ingen tid att passa! Jag ska träffa mamma när hon slutat jobbet, hon ska hjälpa mig köpa vinterskor så jag hittar några med bra kvalité! 

Hur som helst så ska jag springa ner till gymmet nu, vi hörs senare idag!

Michael Jackson - Guilty or innocent?



Detta är ett klipp, uppdelat i fem olika delar (ni hittar part 2,3,4 & 5 i högerspalten om ni dubbelklickar på videoklippet ovan, då ni kommer in på youtube.com) som handlar om Michael Jacksons rättegång 2003. Detta är utifrån en av hans försvarare som kände att han ville visa världen den egentliga sanningen! Även om fallet las ner och Michael Jackson förblev oskyldig pga brist av bevis, så förblev han från och med den dagen dömd som våldtäktsman i människans ögon, tack vare media. Hemskt men sant... Jag ber er alla med en så trångsynt syn på honom att se dessa klipp och sluta vara blinda för fakta, sanningen!

Majoriteten av människor jag pratar med om Michael Jackson kallar honom för våldtäktsman, pojkälskare osv och jag blir lika förbannad varenda gång! Vad ger er den rätten att döma någon efter en förstasida på aftonbladet, efter vad ni hört på senaste kändisnyheterna när ni inte ens läst på faktan? Faktan är att han inte vart dömd och att denna pojke har (falskt) anmält fler än Michael Jackson till våldtäkt, misshandel osv.. Plus att ingen av er har lyssnat på vad Michael själv har haft att säga om saken, vad hans försvarare hade att säga om saken, bara vad barnet hade att säga.

Jag önskar att jag själv varit äldre när det hände (år 2003 var jag endast 14 och besatt av Westlife..) och att jag hade varit där och stöttat honom, allt jag minns var att folk pratade om att Michael Jackson blivit åtalad för våldtäkt. Jag reagerade inte så mycket eftersom man var så van vid allt skvaller, jag fortsatte bara lyssna på hans musik när jag kände för det och funderade inte mer på om han var skyldig eller inte då jag inte brydde mig mer om honom än att hans musik var grym. Nu blir jag bara så frustrerad när jag insett vilken otroligt onaturlig och sällsynt människa han var och vilket slöseri på en så pass vacker människa som Michael Jackson genom att falskt anklaga honom för så pass hemska saker. Han som nog gjort mest för barn runt om i världen! Jag tror inte att han har våldtagit barn, aldrig någonsin! 

Se dessa videoklipp, jag lovar att ni trångsynta människor kommer att få en vidare och sann bild av denna underbara människa.

Lång tid från datorn!

Gokväll, läsare! Jag har inte varit hemma sen innan jobbet igår, därav dålig uppdatering! Jag var hemma hos Mirre igår efter jobbet, vi gjorde mat och kollade på TV, vid halv ett på natten fick vi för oss att åka in till Gullmarsplan för att handla lite grejer på 7-11 :P Sen tog vi en två timmar lång nattpromenad (vi båda älskar nattpromenader) och snackade om allt mellan himmel och jord! =)

Vi sov till typ 12 idag sen var jag tvungen att dra mig in till stan, jobbade till stängning idag så nu är jag ÄNTLIGEN hemma! Just nu sitter jag och tittar på väldigt intressanta youtube-klipp, jag ska länka dom här på bloggen om en stund och snälla ta er tid och se dom!

Stay tuned!

Jobbet kallar!

Nu sticker jag till jobbet! Mirre ska möta mig när jag slutat så ska vi hem till henne och laga middag så jag kommer inte hem förrän sent ikväll! Vi hörs antingen då eller imorgon!=) Gah måste springa nu, puss!

 
jag och Mirre i Malmö för typ ett år sen!

Måndag!

Tjahaaa! Vad jag har blivit dålig på att uppdatera redan på morgonen.. Jag har faktiskt varit uppe sen kvart i 7 imorse, jag hade ett doktorbesök vid 08.20! Sedan har jag varit på gymmet och käkat lunch, nu är jag nyduschad och ska snart ner till centrumet för att handla!

Nu är det bara 9 dagar kvar tills premiären av This is it kommer på bio, längtar som en galning! Dock är det så synd att den nya låten inte var ny, hade verkligen sett fram emot en till Michael Jackson-hit. Det är så typiskt skivbolag att suga ur pengar från allt in till det sista, hur respektlöst och fel det än är..!

Du har inte bara en plats i mitt hjärta utan även i mitt rum! =)
 
 

Vad skulle jag göra utan mina musik-ikoner som Bon Jovi och Michael Jackson?
De lyfter upp mig när jag mår som sämst bara genom deras musik, magi!

 

The biggest icons of the 80's, I miss it! Like both of you sing - Keep the faith ♥

Myskväll en höst-söndag!


SÅ! Äntligen är allting färdigt! alla våra kläder är tvättade, lägenheten är städad, frysen är urfrostad, golvlampan och byrån är på plats, våra varma mackor ligger i ugnen och jag är nyduschad och har precis satt på mig rena mjukiskläder! Nu ska vi mysa ner oss i soffan och se på O.C med tända ljus!

Jag älskar min golvlampa, den lyser upp tavlorna på min musik-kung!
 

Varma mackor till middag och ramlösa granatäpple till det! Fruktsallad
med choklad sprödd över till efterrätt =) Jag älskar våra söndagskvällar!

 


Ha en trevlig söndagskväll, allihopa! ♥

Bilder från igår

Vi startade på ett riktigt najs hak på söder, Götgatsbacken! De körde
musik som U2, Bon Jovi, Bryan Adams och andra gamla godingar, grymt! 
Puben utstrålade lite mer brittisk känsla, vilket vi alla fyra älskar! =)
 

Nej vi kommer aldrig sluta göra slash! Det är vi fyra och Bnoni för fan!
 

Josse äger fett!
 

Jag och min babe!
 

sisses!
 

Sen drog vi oss vidare på en inflyttningsfest på Söder, grymt roligt var
det! Det var Annas kusin Emelies inflyttningsfest, tillsammans med hennes
sambo! Medelåldern låg på 25 och uppåt och folket var asskönt, nästan alla
i alla fall.. Träffade ett riktigt as som inte såg mig som annat än objekt..
 

Det fanns vinboxar överallt att ta ifrån och vi hittade jordens största glas
som vi fyllde, så vi hade vin resten av kvällen, hehe! Praktiskt, dock tungt!!
 
 
 
 

Sen drog Amanda och Josse men jag och Anna stannade kvar! Vi hängde
med massa roligt folk och det bästa var att lägenheten bredvid den vi var
i hade också inflyttningsfest så vi pendlade mellan dessa två, grymt kul!
HAHA, den här bilden var nog bäst! Jag och Anna är inne i Emelies rum
för att hämta någonting, så kommer det in en tjej och jag haffar henne
och ber henne ta kort på oss! Ni skulle se hennes min när vi inte satt och
posa eller log, utan körde på slashen! Vi fick en väldigt sne blick hehe :P
 


Jag och Anna stannade till typ 3, sen fick vi en enorm hungerkänsla och drog till Sibylla och köpte hamburgare =P Tack alla tre för en askul kväll, idag är jag helt SLUT!

Söndag

Heej allihopa! Förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare, jag har haft fullt upp med tvätt och annat! Idag hade jag ohc Anna tvätt-tid 11-15 och pappa var även förbi för att montera ihop min byrå! Så nu har jag kläder överallt, försöker få lite ordning på dom för att sedan få ner dom i byrån! Jag och Anna håller även på att frosta av frysen, vår snälla granne lät oss lägga in våra frysvaror i hans frys under tiden! =)

Nu håller vi på att laga en sen lunch sen ska vi ner och handla lite mysmat inför ikväll! Jag ska ta en sväng förbi solariet också, 2 ½ vecka kvar tills jag och Jossan drar till la España! =) Och förresten, min mobil är typ sönder! Eller det går inte att ladda den men Anna har ett likadant batteri så vi laddar mitt i hennes mobil just nu, därför har jag varit onåbar hela dagen för alla som försökt nå mig!


Äntligen har jag köpt en ram, nu måste jag bara ha spik! =)
 

Min nya byrå!
 

Golvlampan som ska stå i hörnet vid soffan, under MJ-tavlorna!  
 

Klädkaoset!
 

Vår första avfrostning i Farsta =)



Gårdagen var aaskul förresten, bilder kommer senare! =) Nu: Lunch/Middag!

Utgång!

 
  

Nu sticker jag iväg till stan! Ikväll kör jag en favorit i repris, min randiga tunika-tröja från Weekday, massa stora smycken och högklackade stövlar på fötterna! Vi hamnar nog på någon soft bar först, sen kanske det bär av till Collage! Hur som helst blir det en utekväll, hoppas ni får en kul lördag! =) Puss! ♥

Kort besök!


Nu är vi hemma igen, det vart ett kort besök på IKEA men ändå lyckades jag bränna ca 1700 kronor.. ^^, Det blev en golvlampa, en taklampa, en byrå, köksredskap, tavelram och lite annat! Jag är jättenöjd, Anna köpte lite smågrejer också och nästa gång vi åker dit så blir det massa kul julsaker =)

Ikväll så kommer vår kära vän Josse hem över helgen från Jönköping så hon, jag, Anna och Amanda ska ut! Vi funderar på Irish pub (haha surprise!) Men vi får se vad det blir.. Nu ska jag få i mig lite lunch!

Äntligen får jag upp den här bilden på väggen! =)
 

Gotta go!

Nu drar jag och sambo min mot tunnelbanan, vi möter min familj på IKEA!


Slash til the end of time

Lördag - IKEA!


Morrnmorrn! =) Lördag och ännu en grå dag, dock stör det mig inte så mycket för jag ska till Ikea idag med mamma, pappa, Amanda och Anna! Jag behöver verkligen en byrå nu och så ska jag passa på att köpa en taklampa och golvlampa! Jag och Anna behöver även lite fler köksredskap och så..!

Igår då, jag sprang från jobbet hem till Evelina för att hinna se Idol och jag haann! Jag måste säga att några av dom var faktiskt duktiga, men jag håller med Laila till 100 % när hon sa att Michaels låtar är så himla svåra att sjunga men om man nu gör det så har man två val; tävla med orginalet (vilket är näst intill omöjligt) eller vända låten till sin egen!

Jag gillade Erika när hon sjöng Beat it och Erik när han sjöng Thriller! De tog låtarna bra och tog verkligen i som man ska göra! Rabi gjorde You are not alone bra men jag tycker han wailade sönder en stor del av låten, det var för mycket pojkband av låten, men han var dukig.. Sen älskar jag lilla Tove, hon är ju så söt och rösten är grym men låten Will you be there är föör svår att ta. Calle är en av mina favoriter, dock tror jag att Dirty Diana hade suttit så mycket bättre på honom än Bad!

Jaja, det var lite Idolsnack.. Nu ska jag fixa frukost och väcka Anna! Hörs innan vi drar! ♥

I'm off now!

Nu ska jag dra mig till stan, ska fixa naglarna igen. Efter det jobbar jag 16.30-20 och sen blir det racing hem till Evelina (hon och Johan bor ju typ 5 minuter från mitt jobb) så jag hinner se Idol, hoppas nu dom gör braa ifrån sig!

Suck, jag hade hoppats på att någon av dom skulle köra Dirty Diana, tror att Calle hade kunnat sätta den bra! Här är det bästa Dirty Diana-liveframträdandet av Michael Jackson, 1988! Jag ÄLSKAR den här låten, helt felfri!
 


Vi hörs nog inte förrän sent ikväll eller imorgon, ha en grym fredag!

Fredag

Gomorrn guys! Såhär går det när jag för en gångs skull försöker ta en sovmorgon, Linus ringer mig KONSTANT i en kvart tills jag svarar! "Men Tillan, du sover väl inte fortfarande :P" Suck, nej inte längre!! Jaja, nu är jag uppe i alla fall och har gjort iordning lite frukost!

Ska parkera framför TVn en stund nu, vi hörs igen innan jag drar! ♥

Myskväll @ my place!

Gokväll på er! Jag hade en jättemysig kväll med Rebecka på stan, vi åt middag på Vapiano (en italiensk restaurang som finns på Stureplan och Gamla stan, prova den!) och tog sedan en lång kvällspromenad i stan! =) Vid 8 så drog jag mig hemåt för att möta upp Mirre i Farsta centrum, osminkade i mjukiskläder drog vi ner till Konsum för att handla massa frukt och gick sedan hem till mig där Anna stod och bakade!

Hennes lillebror har fyllt 18 (älskade Andreas har blivit stor!!) så hon bakade lite tårtor inför imrogon då han ska bli firad med familjen, hon hade även gjort muffins och såklart kunde jag ohc Mirre inte hålla oss! Vi som varit så duktiga och köpt fruktsallad, suck! Jaja, vi snackade massa skit och kollade på film så det blev en myspysfilm! =)

Nu har jag precis lämnat av henne vid buss-stationen och bör hoppa i säng! Vi hörs imorgon, gott folk!

Träffa Rebecka

Min älskade vän Rebecka ska jag träffa i stan för en eftermiddagsfika! =) Ni minns henne nog som den tjejen jag åkte till New York och var på TRL med, sommaren 2008! Det var länge sen vi senast hängde (förutom när vi sågs snabbt när TH var i Stockholm), säkert 3 månader sen, så det ska bli härligt att få träffa min sötnos igen!

Jag och Rebecka i NYC, grymt rolig resa!


Sen ikväll ska jag möta upp Mirre här i Farsta, vi ska ha myskväll med film och fruktsallad här hemma! =) Vi hörs senare ikväll! ♥

Städad lägenhet!


Här hemma kämpas det för fullt, först var jag på gymmet och körde endast springbandet idag då man inte ska gymma 2 dagar i rad. Jag sprang 40 minuter med hastigheten 10.5 km/h, det blev 7 km jag sprang så jag är nöjd (var helt genomblöt efter hehe). Nu har jag även städat hela lägenheten, usch vad dammig den var!

Anna kommer bli glad när hon kommer hem och ser att hela lägenheten är fina fisken, men det förtjänar världens bästa sambo! =) ♥

 
Jaa, vårt kök ser ut som min gammel-mormors typ, but hey I like it!

 
 

Tema på Idol imorgon: Michael Jackson

Imorgon klockan åtta så börjar Idol, jag har inte varit så duktig på att följa det men självklart kommer jag titta imorgon då temat är självaste kungens musik - Michael Jackson. Såhär kommer listan se ut imorgon kväll: 

1. Calle Kristiansson – Bad

2. Camilla Håkansson - Human Nature

3. Reza Ningtyas Lindh - The Way You Make Me Feel

4. Mariette Hansson - I Want You Back


5. Eddie Razaz - They Don't Care About Us

6. Tove Styrke Östman - Will You Be There

7. Nicklas Hocker - Black or White

8. Rabih Jaber - You Are Not Alone

9. Erika Selin - Beat It

10. Erik Grönwall - Thriller


Jag älskar varenda låt så förstör dom inte nu, gör ert bästa och håll upp låtarnas standard. Ni jämförs med världens bästa musiker och artist genom tiderna så det är ingen lätt match!

Rättgången avklarad

Godmorgon på er. Det var en rättegång jag var på imorse, nej jag har inte gjort något men jag var vittne! Jag tänker inte berätta något om vad det handlade om men jag behövde inte vittna till slut i alla fall.. När jag gick in i rättssalen så sa de att de hade fått all information de behövde, skönt!

 Jag tror dock det berodde på att åklagaren jag hade såg hur rädd jag såg ut (det är inte roligt att bli korsförhörd av försvararen som såklart pressar en) att hon ansåg att det inte var nödvändigt att använda mig också. Skönt att ha det över i alla fall, har haft lite rädsla inför det ett tag nu!

Hur som helst så är jag hemma nu, tänkte bara uppdatera er om läget! Nu ska jag springa ner till gymmet och köra en halvtimme på springbandet, vi hörs senare! =)

Sola

Sådär, nu har jag jobbat klart! =) Jag ska träffa Evelina nu så ska vi sola solarium, usch känner nästan lite ångest för det, då jag som sagt är ganska emot det egentligen. Men men, jag gör det ju så pass sällan ändå! Sedan sover jag på Lidingö då jag ska iväg på en väldigt viktig (men ganska läskig) grej imorgon..

Jag berättar om det imorgon eftermiddag om jag får tillåtelse.. Vi hörs då i varje fall! ♥

Angående min rökning

Nu är jag tillbaka från gymmet, ÅH så härligt det var att få köra hårt igen! Det slog mig idag att det har gått 2 veckor sen jag och Anna slutade röka, fan vad stolt jag är över oss! Dock när vi var ute och festade på olika håll förra helgen så tog vi ett par bloss var (så himla lätt att falla dit när man druckit, suck) men det var inte mycket och det är enda gången.

Nu tänker jag knappt på cigaretter längre, jag behöver dem inte i min vardag! Tänk hur mycket pengar jag sparar, håller mig ifrån cancer, jag slipper få äckligt gula tänder och min kondition har blivit så mycket bättre! =) Jag är riktigt stolt över oss två, detta klarar vi! Om jag råkar ta några bloss någon gång när jag är ute så fine, så länge jag håller det på den låga nivån. Jag har inget sug efter cigaretter alls längre, faktiskt! 

Nu ska jag in till stan och hänga med Evelina-pluttan! Sen jobbar jag 16.30-20.00 och efter det ska jag ohc Evelina sola! Jag är egentligen ganska emot solarium men jag tänkte sola ett par ggr nu innan jag och Jossan åker till Valencia då det kommer vara ca 20-25 grader där! Jag vill inte springa runt likblek i mina klänningar där nere :P 

Hörs ikväll! ♥  

Onsdag, dagen innan löning!


Heeej, idag försov jag mig inte! =) Jag vaknade dock av 2 klockor som skrek åt mig att gå upp, jag hade antagligen sovit med dom på i en kvart haha.. Nu sitter jag framför datorn och äter frukost, eftersom det är dagen innan löning så finns det knappt någon mat här hemma, men jag har skrapat fram det till en frukost! =) Det blev 2 kokta ägg och till det en skål med yoghurt men äppelbitar och nötter i!

Haha jag smsar fram och tillbaka med stackars Evelina nu, hon är vilse ute i Skärholmen! Inte lätt att flytta till en ny stad, kan inte ens tänka mig hur lost jag skulle vara i Skåne! På tal om Evelina, när jag var hemma hos henne igår så fick jag se lite videos hon filmade in med hennes videokamera från när vi var i Paris förra sommaren, haha dom är ju så klockrena! Hon ska skicka dom till mig sen så då kan jag visa er 1 eller 2 =)

Nu ska jag mot gymmet, hörs senare!

Michael Jackson vs Sony



GO MICHAEL JACKSON!

Om tre veckor drar vi - Valencia!!

Hej hej! Nu är jag hemma igen, kom på en rolig sak på vägen hem på tunnelbanan! Att om exakt tre veckor så drar Jossan och jag till Valencia och hälsar på Sofia, waaaaaaah vad kul det ska BLI!! :D Det kittlar i fingrarna på mig så mycket jag bara vill ut och resa igen, det finns nog inget roligare! =) 

Hur som helst, idag åkte jag hem till Evelina på Söder då jag hade tre timmar tills jag började jobbet! Hon mötte mig på sin utegård, hoppade fram mot mig och sa "vet du vad?? Jag HAR FÅTT JOBB!" och där stod vi och hoppade och skrek tillsammans, fan vad stolt jag är över dig Evelina! =) Så jäkla grym, jag har vänner som bor i Sthlm som inte fått jobb på 1-2 år och du skaffar ett jobb på en månad! Det är strongt, that's my girl! :D

Sen åkte jag till jobbet, Mirre kom förbi en stund och hängde lite då hennes kompis tåg var försenat! Jag är så glad att jag har 2 av mina Skånekompisar här i Stockholm med mig, de betyder båda mycket för mig och jag älskar att umgås med dom! Nu när Evelina har jobb och det verkar som det går bra för Mirre också så kommer de nog stanna ett tag också, yeay! =)

Nu ska jag kolla lite youtubeklipp, Annika bombar mig här haha!

Look of today

 
 


Nu blir jag borta hela dagen, slutar jobbet 21.20 så vi hörs vid 22-23tiden igen! Ha en grym dag! ♥

This is NOT it?

Tydligen är Michael Jacksons nya singel This is it en fake?! Det är ursprungligen en låt som han skrev tillsammans med Paul Anka som då hette "I've never heard" för över 20 år sedan. Nu har tydligen SONY släppt den som en ny singel för att tjäna ännu mer pengar på hans död, eller så trodde de helt enkelt att den var ny... Jag har ingen aning med det är totalkaos nu! 

En lång artikel om allt detta från New York Times, läs den HÄR!

Paul Anka går till attack, läs om det HÄR!

Fansen blir galna, läs om det HÄR!

SNÖ?!

Godmorgon på er! Jag vaknade nyss så SUCK, jag försov mig igen.. Fattar inte hur jag LYCKAS?! Dock somnade jag inte förrän typ 4 imorse, jag låg bara och vred mig och kunde aldrig somna! Hur som helst, jag fick nyss ett MMS av min vän Josse som är i Jönköping med en bild på SNÖ där hon skriver "WTF! Det snöar här!" Är det ett skämt? SUCK det är inte ens november än! x(

Jag blir så trött på kylan, iofs kan jag gilla att gå runt på kvällarna på stan med lite julstämning i luften! Dock hänger jag inte alls med vädret här, jag går fortfarande runt i mina tygskor och tunna höstjacka..! Kan också ha att göra med att jag inte köpt någon bra vinterjacka eller ett par bra vinterskor på ett jäkla tag, kanske dags att börja med det snart.. :P

Nu ska jag fixa frukost, vi hörs snart igen! ♥

Världens bästa sambo!


Så fort jag kom hem från jobbet hittade jag det här på mitt skrivbord:  

När Anna var påväg hem från jobbet idag så gick hon förbi 2 tjejer som pratade om Michael Jackson-tröjor som de måste köpa! Anna stannade till och började följa efter tjejerna (haha!) för att se vart de skulle köpa dom! Hon följde dom ända från T-centralen till PK-huset där hon såg att de svängde in på Gina Tricot, där såg hon en röd T-shirt som det stod BEAT IT på och köpte hem den till mig =) Så himla gullig tanke, hon är världens bästa sambo! ♥
 


Visst var den snygg? Jag älskar den! =)

Hoome!

Heej guys! Sorry för ett så sent inlägg men jag kom inte hem förrän tio och då var jag tvungen att fixa middag för jag hade inte käkat sen typ 3 på dagen! Jag och Sambo hade lite quality time också då vi går om varandra hela tiden när hon jobbar dag och jag kväll hela tiden!

Hur som helst, jag och Mirre hade en jättemysig dag på stan i alla fall, sen jobbade jag ju till 21.20 och nu sitter jag klistrad här framför datorn med Annika på msn! Hon har så mycket ny information att jag inte vet var jag ska ta vägen, försöker hänga med på allting men det är så mycket!

Åh, btw måste visa en present jag fick av sambo idag bara för hon ville visa hur mycket hon tycker om mig! Hon är bara bäst, älskar min andra halva och det har gjort sen första gången vi träffades för 7 år sedan! =) ♥

Måndag


Hej på er! Jag ställde klockan på halv nio så jag skulle hinna gymma imorse, när jag vaknade hade jag världens huvudvärk vilket antagligen beror på att jag endast sovit 5-6 timmar per natt den senaste veckan! Så jag ställde av den och somnade om, nu försov jag mig istället.. Så jag måste skynda mig nu då jag ska möta upp Mirre i stan klockan 13... Waah stress!

Sen jobbar jag till stängning så vi hörs inte förrän 22-tiden ikväll, men under tiden kan ni kolla in bilder från i lördags som jag la upp på bloggen igår! Om ni scrollar ännu ett inlägg till ner så kan ni få lyssna på en snutt av Michael Jacksons nya låt This is it!

Btw, när jag loggade in på msn nyss så hette Annika såhär:
 

Annika är en person jag träffade på Michael Jackson-forumet, jag är aldrig där inne men en av de tre ggr jag varit där så fann hon mig! =) En otroligt trevlig tjej och vi pratar läänge på kvällarna om hur missförstådd han var och hur synd det var om honom. Nu hade hon hittat lite nytt info och var helt hyper, haha och jag som knappt hann prata med henne i mer än 5 minuter! MSN-dejt ikväll, som fan!


Hörs ikväll! ♥

Bilder från igår



Vi var laddade inför VM-kvalmatchen Sverige - Danmark!
 

Cutie!
 


 

Mirre la ögonskugga på mig, så duktig hon är!
 

Detta tog henne kanske 5-10 minuter!
 

Jag hade på mig min svartvit-randiga tunika från Monkey, mina stövlar
till det + massvis med stora smycken! Det är ett måste, stora smycken!
Lite fjortisvarning på bilden måste jag medge men what the fuck! =)
 

Mirres vän Anna hängde på också, och hon hade med sig sin vän Lotta!
 

Mirre & Tillan
 

Tog inte med mig kameran på Collage men där träffade jag ivf 2 gamla
killkompisar från gymnasietiden, skitkul! =) Sen när jag och Mirre var
på jakt efter Rockbaren så sprang vi in i Herman som gick i min klass
från 1an till 3an i gymnasiet, vi hade inte setts på aplänge så det var kul!
 

Dock fastnade Mirre med hans inte så charmiga vän, haha hennes blickar
mot mig skrek typ "Tillan, vi DRAR!" haha nämen han är säkert schysst!
 


Jätterolig kväll var det, tack alla tre! ♥

Allt för min syster

Nu är jag hemma igen och det svider fortfarande i mina ögon! Jag och Mirre valde att gå på bio istället så vi gick och käkade middag och sen såg vi "Allt för min syster" med Cameron Diaz. Vi grät oss igenom hela filmen, hela biografen gjorde det! Filmen var så rörande och vacker, samtidigt så hemsk.. Den handlar om en familj där en av döttrarna har cancer och hur det påverkar resten av familjen.

Jag rekommenderar verkligen filmen men är ni för känsliga så ska ni nog passa er, man är helt förstörd efteråt! Mirre har läst boken och säger att den också var helt otrolig, ska kanske ge mig på den! Hur som helst, nu ska jag slänga upp bilder från i lördags och sen hoppa i säng, jag är sjukt trött och jag ska hinna gymma imorgon innan Mirre och jag ska ut på stan!

Btw, lyssna på 47 sekunder av Michael Jacksons nya låt This is it HÄR!

Fika på stan

Nu har jag jobbat klart, äntligen! Vad stolt jag blir över mig själv som jobbat fredag, lördag och söndag! Det blir bra pengar det, sen jobbar jag måndag, tisdag, onsdag och fredag nästa vecka! Juste, bilderna från igår slänger jag upp senare ikväll för nu ska jag ta en fika på stan med Mirre! Bli inte förvånade om jag snart börjar prata med skånsk dialekt, så mycket som jag hänger med Evelina och Mirre!

Btw så är jag så himla taggad inför inatt då MJs nya låt "This is it" blir tillgänglig på hans officiella hemsida:

Mic NEW YORK, NY - At the stroke of 12 a.m. (midnight) EST on October 12th, a never-before released song from Michael Jackson - a single entitled "This Is It" - will be unveiled to the world on www.MichaelJackson.com.

Vi hörs senare ikväll! ♥

Söööööööööndag


Åh, orka! VARFÖR tog jag Emmas jobbpass idag?! Jag är så himla trött och orkar verkligen inte jobba egentligen... Men jag behöver verkligen pengarna och idag är det jättebra betalning så det är bara att sträcka på ryggen och pallra mig till jobbet! Jag borde verkligen äta frukost nu men jag är verkligen inte hungrig, jag åt så mycket inatt då jag inte åt någon middag igårkväll, smart Tillan!

Wellwell, gotta go! Bjuder på 2 ASsnygga bilder på mig och syrran från i fredags, vi satt hemma hos henne och drack vin osminkade i mjukisar! Feett skön fredag, I like!
 
 

Hörs ikväll! ♥

S O V A

And I'm home..! Jag måste bara börja detta inlägg med att säga att Sverige var inte bra på fotbollsmatchen ikväll! Vi förlorade fan med 1-0...!! Dock var Larssons mål inte något fel, domaren måste varit dansk! Hur som helst, vi har haft en askul kväll i övrigt och vi dansade järnet på Collage med en av Mirres vänner + hennes kompisar! =) Jag träffade även en massa gamla killkompisar från gymnasiet ikväll, askul! =)

Sen valde jag och Mirre att dra till Rockbaren som vi tänkt gå till från början, men vi hittade den aldrig så vi letade upp hennes nattbuss istället. När vi hittat den så tog jag tunnelbanan hem till Farsta och här hittade jag en ensam Anna så vi började laga mat och pratade massor! Mirre ringde för en stund sen och ville ha sällskap påvägen hem i telefonen och nu är hon hemma så då kan jag sova lugnt!

 
Bild på mig och gullet från ikväll, grymt mysig lägenhet det var!


Nu ska jag sova innan jag somnar på datorn! Vi hörs imorgon, då kommer bilder från kvällen också! ♥

Tonight we're gonna party


...but first, HEJA SVERIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Nu sticker jag till Mirre (waaaaah, fan vad jag längtat efter dig babe!!), vi hörs inatt eller imorgon! Ha en grym kväll vad ni än hittar på, kanske möts vi på Collage?

Fixar iordning mig!

Nu är jag hemma, dock inte så länge för jag ska bara duscha och slänga på mig nån partyoutfit sen ska jag dra igen! Jag och Mirre bestämde oss för att se matchen hemma hos henne istället, sen ska vi dansa & parta loss på Collage! =) Vi kom underfund med en asbra grej idag, att Mirre bor jättenära mig! Jag behöver bara ta en buss härifrån Farsta centrum i 20 minuter så är jag hos henne! Så kul att ha en vän som bor nära mig, alla andra bor ju i stan, på Lidingö eller någon annanstans i Sverige, hehe.

Nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs igen innan jag drar!

Lördag

Godorgon =) Herregud vad jag och Amanda drack vin igår, vi gillar båda vitt vin med sprite och det hade hon hemma hehe! Men jag är ändå uppe såhär tidigt för jag ska åka och jobba, 10-17 är tiden som gäller idag! Sen ikväll ska jag ut med Mirre, idag flyttar hon hit!! =) Åh det ska bli så ku att ÄNTLIGEN få träffas igen, senast var när jag var nere hos henne i januari!! Nåja, ikväll ska vi först se på matchen (Sverige-Danmark kvalar i fotbolls-VM) på någon bar i stan och sen ska vi ut och parta!

HAHA, Amanda satte på "Doktor mugg" på TV, detta avsnitt heter fallet med den håriga röven! Hahahaha och istället för senaste nyheterna så heter det Nödnytt med Rumplund! Åh, jag kan bli så barnslig är det kommer till sånt här! =P

Jag och Mirre i Skåne i januari 2009!
 


Nu ska jag äta frukost! Vi hörs efter jobbet ikväll, puss! ♥

Hos syster och Nisse!


Hej på er! Jag, syster och Nisse sitter och trängs här i soffan framför Idol! Synd att jag missade alla uppträdanden då jag jobbade men jag kan ju få se vem som åker ut nu i alla fall! Jag hejar på Kalle, Tove och Erik, älskar verkligen Calle! Fick nyss höra att han gick vidare, YES! Fan vad jag skrek, han är så grym! Nu är det bara Tove och Erik kvar, cmon now!

Vilka hejar ni på i Idol?

____________________________________________________________

EDIT!
Nästa veckas tema i Idol är Michael Jackson, fyfan vad grymt!! Dock så jobbar jag till åtta så då måste jag byta bort min tid om jag ska se det! Det känns som att många av idolerna inte kommer klara av The king of pops music, men vi får se nästa vecka! =) Åh, jag är redan taggad för det.. Grymt!!

King in a corner



Nu drar jag iväg, vi hörs ikväll! Jag bloggar när jag är hos syrran! ♥

Fredag!

Skönt att vakna upp till en solig dag, här sitter jag vid datorn med en macka och lite yoghurt med nötter och en banan i! =) Vad står på dagens schema då.. Jag ska till gymmet om typ en timme sen ska jag till Cecilia och fixa till nageln jag bröt igår (det gör fortfarande pissont i fingret så jag ser inte fram emot det..) och sen ska jag till jobbet, 16.30-21.20 idag!

Ikväll ska jag hem till storasyster och Nisse på myskväll =) Länge sen jag var där så jag tänkte att jag kan spendera en kväll där, jobbar ju 10-17 imorgon och sen ska jag ut på lördagen så då tar jag det hellre lugnt ikväll! Vi ska se på massa gamla videos från när vi var små, Amanda har dom alla på datorn då hon brände alla banden till CD-skivor åt mamma i julklapp förra året! 

Btw, den där filmen igår "Man in the mirror" med Alexander Flex va INTE bra! Han var så olik MJ, kunde inte dansa bra och var typ 1.90 lång. Det var så fel att jag stängde av filmen efter en kvart, ingen hit alls! Jaja, vi hörs efter gymmet!

Man in the mirror


Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på denna dokumentär-film på laptopen, får se hur bra den är nu då.. Enligt Lina var den inte den bästa då det är en skådespelare som inte liknar Michael Jackson någonstans, men jag ger den en chans!

PUSS på er, vi hörs imorgon!

Why do you fear him, he's just a magic boy

Nu är jag hemma igen, Eriks (brors) lägenhet var ju jättefin! =) Han har verkligen kommit igång med den, så kul att se! Erik har även kommit igång med sitt låtskrivande på sidan av, fick lyssna på ett par stycken och dom är jävligt bra! Hur som helst, han skjutsade hem mig sen så nu har jag och Anna precis varit och handlat lite torsdagsmys! Jag fick ett sms av henne idag som löd: "Hej plutt. när kommer du hem idag då? Ja vill ha torsdagsmys om de så blir de sista jag gör :P" Torsdagsmys it is, my dear! ;*

Nu ska vi parkera framför TVn med chickensticks, pasta och halloumi (såklart). Ha en myspysig torsdag vi hörs senare ikväll! ♥

Fika med brorsan på stan!

 
En bild på brorsan från i somras!




Vi hörs ikväll! ♥

Shopping + some old stuffs!

En skön, slapp tröja från Weekday, 150 kronor! =)
 

Vantar och mössa från H&M!
 

Stor, slapp tunika från Monkey, 200 kronor!
 

Igår när jag jobbade så kollade jag igenom våra DVDer (vi säljer ju
dvd & CD-skivor billigt på Konsum!) och hittade denna, en dokumentär
om Michael Jackson, gjord 2007! Aldrig hört talas om den förut men
jag köpte den såklart, det är Flex Alexander som spelar MJ i filmen!

 


Och sen hittade jag dessa grejer hemma hos päronen som är mina:
 

Och såhär ser jag ut idag när jag är ute i det fina vädret!
 
 


Förlåt!

Heej och förlåt för att jag inte uppdaterade igår, jag åkte hem till Lidingö direkt efter jobbet och där har jag ingen dator! Mina föräldrar och min lillasyster har lösenord på sina datorer för att jag inte ska occupera dem, suck!! Jaja, det var skönt att få komma hem till päronen en kväll i alla fall, och varenda gång jag åker därifrån så har jag kassar med grejer jag hittar som är mina! Denna gång hittade jag tonvis med halsdukar, vantar osv som jag släpat med mig hem! 

Hur som helst, nu är jag hemma i Farsta igen efter en lång hemfärd! Först när jag gick hemifrån så gled jag på det våta gräset och bröt en nagel så det började blöda! Så då missade jag den första bussen då jag behövde springa hem igen och hämta plåster! Sen gick jag ner till busshållplatsen efter en kvart i väntan på nästa buss med alla mina kassar, då inser jag att jag glömt mina nytvättade lakan (anledningen till att jag åkte hem till Lidingö i första taget), så jag SPRANG hem igen och hämtade de och hann med bussen (blöt av svett och stress!)

Suck, så typiskt mig.. Jaja, nu ska jag ut och springa en runda sen ska jag träffa brorsan =) Han har börjat fixa iordning i sin lägenhet på Gärdet (efter typ 6 år haha) så jag ska dit och se på den och sen lyssna på några fler av hans låtar! Jag slänger upp ett inlägg efter detta med lite bilder på det jag shoppade igår när jag var på stan med Evelina! =) Puss!

Konstiga drömmar..

Godmorgon! Vad skumt, detta var den första natten på länge som jag drömde en sån där intensiv dröm som man minns när man vaknar upp. Jag undrar vad drömmar beror på, varför vissa drömmar är så pass starka och vissa minns vi inte ens! Morgonfilosofi, ganska härligt faktiskt då man precis fått en natts sömn och är redo för en ny dag! =)

Nu ska jag in till stan och träffa sötnosen Evelina, vi ska kolla på vinterkläder idag istället! Efter det ska jag jobba och sen tror jag att jag sover på Lidingö, men jag får se! Vi hörs ikväll i varje fall, ha en bra dag! ♥

Liten bild på Evelina & mig från våren 2008!

God natt!

Ikväll tänker jag inte fastna framför Youtube till halv ett inatt som vanligt utan jag ska hoppa i säng tidigt, så blir dagen längre imorgon! Åh, det är så många roliga saker som händer de närmsta två månaderna; Mirre flyttar hit på lördag, This is it-biopremiären är om 3 veckor, Thriller live på Cirkus är om 3½ vecka och om lite mindre än en månad så åker Jossan och jag till Valencia! 

När jag kommer hem från Valencia så släpper Bon Jovi en ny skiva och 2 veckor efter det så är New Moon-premiären (vad fort tiden har gått). Tänk att oktober och november-månaderna kan vara någonting att se fram emot! Vanligtvis har jag alltid ångest inför dessa månader då allt bara blir mörkare, kallare och slaskigt!


Nostalgi..!
 
Haha, hittade den här bilden idag och det är verkligen en klassikerbild när det kommer till min Westlifetid! Vi var ju ett gäng som hette WestlifeGangsters (notera at jag var 12-14 under den här tiden!) och Sheyda från vårt gäng (WestlifeGangsters) blev upptagen på scenen och på bilden ser ni hur hon ler och pekar in i Annas (hon jag nu bor med) kamera och Nicky ler in i kameran.

Till vänster ser ni en kille som pratar i telefon, det är Bryan som pratar med min syster Amanda då hon ringde till Sheyda för att få höra lite av konserten, snacka tajming? Skön bild i alla fall! =) Haha vilka minnen, vi var så galna.. 
Jag kommer ihåg hur jag står och bankar på Amandas låsta dörr när hon pratade med Bryan och sen med Nicky, hahaha..


Sov gott! ♥

Slarv-Tillan i tvättstugan!


Hej på er igen! Jag har sprungit mellan tvättstugan och lägenheten nu ett par timmar så det är skönt att vara klar! Snacka om att jag gjorde många tabbar idag när jag tvättade! Först så hade jag ju bokat fel tid, sen la jag in tvättmedel för svarta kläder med de färgade och kulörtvättmedlet med de svarta kläderna..! Det sista jag gör är att smälla igen dörren till tvättstugan och glömma nycklarna där inne! Så jag fick springa till en granne och fråga efter deras nyckel haha, så pinsamt! Tydligen var jag verklgien inte den första som gjort det misstaget, hehe!

Nåja, snart kommer sambo hem så då ska jag möta henne vid stationen, vi ska handla lite middag och mysa framför TVn! =) Ha en mysig tisdagskväll! Vi hörs innan jag hoppar i säng! ♥

Det var väl ett jävla tjat om denna Anna Anka..

Jag har verkligen försökt att inte haka på trenden att skriva någonting om denna kvinna, bra eller dåligt eftersom det ger henne ännu mer (oförtjänd) publicitet och det är så larvigt så jag får kvälvningar.. Men jag MÅSTE bara få ut mina aggression mot denna hemska person, jag finner knappt ord! Det finns många måånga människor som är som Anna Anka, men det jag blir förbannad på är när de får publicitet och uppmärksamhet, så pass mycket att de kan påverka andra med deras pantade åsikter.

Allt började med att jag såg ett stort plakat av "Svenska Hollywoodfruar", min första reaktion blev ett asgarv, hur patetiskt kan TV bli?! Sen när hon kom hit så blev hon helt plötsligt nästa "it-kändis"? Hon kom hit med sina (idiotiska) åsikter och "vågar säga vad hon tycker" (alltså då att hon har en snyggare kropp än en 16åring, svenskar är överviktiga, kvinnan ska alltid tjäna mannen, att tjockisar är dumma och själviska osv) och efter allt detta så anser hon att hon borde bli en kvinnlig förebild...

ÅH vad jag blir TRÖTT på det här samhället som snappar upp såna här idioter till människor! Det är lika idiotiskt som de människor som tror att en feminist är en rödhårig brud med massa hår under armarna som hatar män. ÅH, öppna ögonen!! Ge inte den här blonda tanten massa publicitet, hon verkar ju leva på tidigt 1900-tal när hon säger att kvinnan ska tjäna mannen! Min man ska fan få vara pappa-ledig, diska och städa lika mycket som jag ska göra! Fast iofs, hon har väl en veckopeng från sin man som ligger på samma summa som min årslön & då får man väl ge tillbaka lite, eller?

När jag pratar om 80-talets musik så vill jag bara flyyga tillbaka i tiden, men när det kommer till kvinnans rättighet och plats i samhället så har den bara blivit starkare genom 1900-talets gång och inte fan vill jag backa tillbaka till den tiden. Det är bland det värsta jag vet, när en människa uttrycker det som ett faktum att kvinnan ska serva mannen och få honom att njuta. Den här tanten har inte gjort ett skit förutom att suga av sin man varje morgon och levt på hans pengar, låter mer som horigt än något annat i mina öron! Det värsta är nog alla som säger "ni är ju bara avundsjuka på henne!" Exakt VAD finns det att vara avundsjuk hos denna kvinna?

Hon har inte uppnått någonting själv, hon har gift sig rik och vem kan inte göra det? Ska jag nämna människor jag avundas är det människor som har en talang, som har åstadkommit något i den här världen och förändrat! När ska världen vända om och sluta handla om endast pengar och utseende? Jag tror jag går och söver ner mig snart, jag ska uppfinna en väckarklocka som ringer dagen denna hysteri har försvunnit. Jag lär väl vakna upp när dinosaurierna har återvänt..

 

The Jackson serie!

Det vart ingen stan idag då Evelina inte hann in innan kl tre! Men det var lugnt för mig då jag kommit på ett litet bloggprojekt som jag startade med idag! =) Jag ska göra ett inlägg om "Familjen Berglund", jag har ju berättat lite om min familj men ni vet inte så mycket om vår musikaliska sida osv, så jag kommer att publicera ett långt inlägg där jag berättar kort om varje familjemedlem och publicera låtar osv.

Ska bli roligt att se vad ni tycker om det! =) Dock kommer detta ta lite tid för nu måste jag åka hem till Lidingö och rota bland pappas gamla grammofonskivor och TV-klipp osv. Jag har även pratat i telefon med brorsan i en timme idag för att få tag på alla hans gamla låtar, hehe! Men kul är det, musiken är grym faktiskt! =) 

Nog om det, nu ska jag fortsätta tvätta! Ni kan underhålla er med det här gull-klippet medans:




Haha, kolla in Michaels min! X'D

SUCK

Klant-Tillan... Jag hade satt tvätt-tiden på 15-18, inte på 11-15 x( blöh... Jaja, då sticker jag in till stan nu istället och kollar på kläder som jag egentligen skulle gjort efter klockan 15! Måste bara få i mig lite lunch först, här kurrar magen i 180! Jag måste städa köket också, fan vad jag hatar att göra det.. :P Wellwell, lets get to it!

Året var 1979, MJ (endast 21 år) sjunger Push me away!  
  

Michael Jackson - One day in your life år 1975, endast 17 år!
 
Han sjunger som en ängel..


Hörs igen innan jag drar mig mot stan! ♥

Tisdag

Vilken häärlig morgon! =) Haha, närå men jag har faktiskt varit uppe ända sen 08.20! Jag slängde i mig lite frukost och lät den smälta i magen en stund innan jag drog mig ner till gymmet! ÄLSKAR att ha gymkort, jag har hängt där varje dag sen jag skaffade det, inte bra med för mycket träning så imorgon ska jag ta en paus! Jag tränar alltid själv med min musik, då tränar jag som bäst!

Idag körde jag armar, axlar, rygg och mage hårt i en timme och avslutade sedan med 20 minuter på springbandet, känns bra! =) Varför jag gick upp så tidigt för att gymma är för att jag ska ner till tvättstugan nu, har tid 11-15! Och efter det ska jag till stan med Evelina och kolla efter vinterjacka + vinterskor, very needed!

Nu ska jag ner och slänga in kläderna i tvättmaskinerna! Hörs snart igen! ♥

Pizza hut

Home again! =) Jag och Evelina har haft en jättemysig kväll, vi gick och åt kyckling & revbensspjäll på Pizza hut-restaurangen vid Medborgarplatsen! Vi ville båda ha KÖTT, hehe så det blev det! Jag är så himla glad att Evelina har flyttat upp hit, ännu en skön kompis nära! =) Snart har jag ju en till av mina kära Skånevänner här, sen saknas bara Malin, Johanna & Madde..! Och alla är internetvänner, ganska sjukt va? Jag träffade dom alla genom nätet, tackar verkligen bilddagboken för det haha!

Det är så faschinerande egentligen hur internet har öppnat upp den här världen! På 2 sek kan man prata med vem som helst över hela världen via en hemsida, msn, Skype osv! Har ni fått några vänner genom internet? Berätta!

 
Några av de som jag träffat genom nätet, collaget gjorde jag innan jag
åkte till Indien i januari 2008, därav det dåligt gjorda collaget.. men men!

Ut och äta på restaurang!

Hej allihopa! Nu har jag slutat jobbet, fick sms av Evelina där hon frågade om jag har lust att käka ute ikväll, och även om min plånbok säger ifrån så ska vi göra det, så mysigt ju! =) Vi ska sätta oss på en fin restaurang på Medborgarplatsen, haha och jag som har på mig gråa mjukiströjor och en large-tröja, kommer passa in finemang! =P Men Evelina har varit hemma i Skåne nu lite över en vecka så vi har lite catching up to do! På tal om Skåne-vänner så flyttar Mirre upp hit på löördag! Ska bli så himla kul, har saknat våra kvällspromenader massor!

Vi hörs igen så fort jag kommer hem! Puss på er!

Världen förtjänade inte hans existens



Vi hörs ikväll efter jobbet, PUSS på er!!

7 km senare!


I'm back from the gym! Det gick verkligen jättebra, jag sprang 7 km på springbandet, det tog lite mer än 40 minuter med speed inställd på 10-11 km/h! Jag har sån himlans mensvärk idag så när jag gick av springbandet kände jag hur det började knipa i magen på riktigt, aoch! Jag måste förbi apoteket och köpa ipreen innan jag börjar jobba annars kommer jag aldrig klara av att sitta i kassan!

På tal om jobbet, min kära vän Fredrik från jobbet åker till USA till sin pojkvän imorgon och är borta i en månad! Detta är hans första resa på 5 år och hans första resa ensam, dock är han 24 år så det ska nog gå bra men jag är ändå så orolig för honom! Men han kommer få det så fett roligt, de ska till Las Vegas, Los Angeles osv..! Så sjukt roligt för honom och Howie är en jättegullig kille! =)

Kommer sakna dig på jobbet denna månad, älskling! Blir tomt utan
dig i vår lilla fyrio ^^, Från v: Eugenia, Fredrik, jag och Carolina!
 


Aaaaaj min mage, fyfan vad jag hatar att vara kvinna ibland! Vi hörs igen innan jag drar till jobbet! ♥

HAHAHAHAHA, finska ord!

Här kommer min barnsliga sida fram när jag sitter hemma ensam framför youtube... Jag satt och skrattade så jag grät för mig själv i ett par minuter innan jag lyckades få iväg smset till Elvira..!



Jag skrattade så jag grät.. MJ står på scenen i Finland & skriker ut "I LOVE YOU"
och så är det textat på finska under.. RAKASTAN TEITÄ! HAHAHA, jag smsa
lillsyrran på en gång (vi båda älskar att hitta finska ord, vi skrattar tills vi dör)
och hon ringer upp mig och GRÅTER av skratt! Så FETT kul det låter!!


 
HAHAHA, när denna text kom så MJ "thank you to everybody who made this
emipre a posibility", HAHA!! Förlåt alla finnar men det låter bara så KUL!


 
Här har ni hela klippet, det är ett väldigt fint Youtube-klipp i övrigt, hehe!

Måndag


Haha vet ni? Jag satt i typ fem minuter och funderade på vilken dag det var idag när jag skulle skriva rubriken, jag funderade mellan onsdag och torsdag!! Mitt tidsbegrepp har jag tappat helt i alla fall, hehe! Det beror väl på mitt oregelbundna arbets-schema...! Nåja, dagen idag blir i alla fall att gymma och ikväll ska jag jobba! =)

Åh hörrni, ni MÅSTE se den här! BÄSTA bröllopsentrén jag
någonsin har sett, jag log mig igenom hela klippet! =D
 


Hörs igen innan jag drar till gymmet! ♥

Bilder från igår

Såhär såg jag ut igår! =) Alla mina kläder är smutsiga och jag har inte
tvätt-tid förrän tisdag så jag handtvättade de plagg som är enklast! Därav
återanvändning av min vanliga svarta klänning, hehe! Den rutiga, korta
jackan köpte jag i New York förra året & halsbandet fick jag av Bonnie! =)
 

Jozz på Chaplin's!
 

Hjärtat och jag!
 

Några turkiska tjejer var där och körde karaoke, skitkul haha! =) Många
är emot Chaplin's men jag tycker det är assoft stämning att börja på!
 
Posing på toan!  
 
 
 

Sen drog vi ut och mötte Cissi!
 

På Collage!
 
 

Utöver våra presenter fick Cissi 2 drinkar av oss! =)
 

Det var helt tomt i början men vi röjde ändå!
 
 

Sen gick vi ut och satte oss vid ett bord och drack & snacka lite innan allt folk kom, vi filmade bland annat in när Jossan skulle freaka över att vi ska till Valencia och hälsa på Sofia! Vi är båda GALNA i Spanien (Jossan kan flytande spanska och jag skulle flyttat dit för ca 1 år sen men det blev aldrig av)!
 

Sen kom Eugenia och här grattade hon Cissi!
 

Vi var ute på uteplatsen när Thriller kom, så vi började dansa där ute!
 
 

Tillbaka inne på dansgolvet! Här är Eugenia och nån..?
 
 

Haha nån kille ville vara med på bild! "Här har ni klubbens snyggaste
tjej" så pekade han på mig! Haha, bra raggningsreplik, hörrö! ;)
 
  

Vi mötte upp Silvia precis innan vi skulle gå, hon jobbar på Collage!
 


Tack allihopa för en grym kväll och GRATTIS igen min älskade Cissi! Nu ska jag hoppa i säng, vi hörs imorgon! ♥

Nu är jag hemma!


Hellu, nu är jag hemma igen! Så, igår var vi alltså ute och firade Cissi som fyllde 20 år! =) Jag och Jossan möttes upp innan för att dricka lite så vi hamnade på Chaplins hehe! Vi satt där och drack vin och faktiskt sjöng karaoke HAHA! Jossan den jäveln tvingade mig, men jag fick bestämma låt så det blev The girl is mine med Paul McCartney och Michael Jackson! HAHA, vi fick inte ens några applåder efteråt, den gick inte riktigt hem hos publiken! SUCK, dagens befolkning har ju glömt klassikerna!

Hur som helst, sen mötte vi upp Cissi och drog oss till Collage! Vi kom dit ganska tidigt så det var nästan tomt, det var ganska skönt för då hann vi hänga i baren och dricka lite i lugn och ro innan alla köerna började! Vi festade, dansade och hade askul hela kvällen! =) Min kära vän Eugenia kom sen också vilket var askul, sen träffade jag några andra kompisar där också, lyckad kväll helt enkelt! =)

Sen åkte jag hem till Lidingö och sov då jag inte våga åka hem till Farsta ensam för Anna var ju hos vår vän på inflyttningsfest i Jönköping! Idag sov jag ut rejält och hade en riktig mysdag med mina älskade föräldrar! Jag låg också framför TVn och såg ett IDOL-maraton, alla kvalfinaler och så gick på rad så nu är jag ikapp er som följer IDOL! Jag har inte sett ett enda avsnitt annars iår förutom några av dom första och gissa hur överlycklig jag blev när jag märkte att Erik fortfarande är kvar, I LOVE him!! Sen är Tove, den lilla 16åriga tjejen så jäkla grym också!

Jaja, sen drog jag mig till jobbet och har varit där tills nu! =) Snart slänger jag upp bilderna från igår so stay tuned! ;*

I'm alive!

Heej på er! Gårdagen var så jäkla rolig, den kan inte bli misslyckad med en trio som jag, Jossan och Cissi! =) Vi parta loss på Collage och hade asroligt! Jag sov på Lidingö inatt så det var därför jag inte har bloggat än, jag kommer hem vid 10 ikväll så då slänger jag upp alla bilder från igår plus några roliga filmklipp!

Hörs om ett par timmar! ♥

Let's party, guys!

Bråttom hinner inte slänga upp bild, men jag tar med mig kameran ikväll! Ha en grym lördag! ♥

En skön stund på gymmet

Hej på er! Jag testade gymmet här i Farsta för första gången och jag gillade det verkligen, GUD så skönt det kändes att komma igång träningen igen! =) När jag kom hem så snackade jag med Sofia på Skype (ÄLSKA Skype, vi kan snacka hur mycket vi vill - GRATIS!) och sen gjorde jag iordning lite lunch! Jag pratade även med Jossan om hur vi ska göra ikväll och vi bestämde att hon och jag möts i stan vid halv nio-tiden och så kommer Cissi in sen efter dansträningen!

Så nu har jag ett par timmar att bränna här hemma, Anna har åkt till Josse i Jönköping med Linus och syrran! Hon har inflyttningsfest ikväll, så synd att det krockade med när Cissi fyller 20! Hur som helst, det är så tråkigt att vara hemma själv för då sitter jag bara och tänker och överanalyserar saker som jag inte annars hinner göra i vardagen! Hm.. Jaja, känner mig väldigt ensam på internet idag då säkert alla andra har ett liv en regnig lördag som denna! ^^,

Nu ska jag sluta pladdra, vi hörs senare ikväll innan jag drar mot stan! ♥

Lördag!

Måste börja detta inlägg med en STOR gratulation till en av mina absolut bästa vänner, Cissi som fyller 20 år idag! ÄLSKAR DIG BABE! 
  

Så ikväll ska vi ut och fira det! =) Cissi är ingen partyplanerare men hon smsa mig och kollade om jag var på att bara dra ut och parta järnet, och självklart är jag det! =) Jossan ska med oxå, nu saknas bara Sofia, Astrid och Mikkan..! Dock kanske Mikkan är kvar i Sthlm tills imorgon och då kan hon kanske hänga med, waah hoppas! :D Och det är bara en månad kvar tills jag och Jossan åker till Valencia och hälsar på Sofia! =)

Nu ska jag inviga ett av friskis&svettis-gymmen i Sthlm (har ju alltid gymmat på Lidingö innan), känner verkligen att jag måste dra igång med det igen nu! En sak till innan jag drar mig bara.. Jag tittade nyss på Idol-repris där en kille sjöng "Man in the mirror" med Michael Jackson.. Han var duktig på att sjunga men det är heelt fel person för den låten, ge dig inte på DEN låten av alla som finns! Han gjorde om den till en pojkbandsballad automatiskt, ge er inte på MJs låtar om ni inte kan ta dom! Hela meddelandet MJ försöker sprida genom låtens text bara försvann, det blir nog så så fort någon annan sjunger låten...

Nu ska jag dra, hörs sen!

Mot stan

 
Ska fika med världens sötaste lillasyster nu! Ha en kul fredagskväll, bloggläsare! Hörs senare ikväll när jag kommer hem eller imorgon! ♥

Home!

Hejsan! Nu är jag hemma igen från jobbet, fortfarande inte rökt någonting sen i onsdags! =) Måste bara säga att jag blir stolt, nu slutar vi Anna! Det påverkar dock mitt humör litegrann måste jag säga, min stubin är lite kortare än vanligt hehe men det hade jag förväntat mig! Man får bara hålla sig i skinnet den första veckan, sen går det lättare!

Ikväll då, jag ska fika med lillasyster i stan! Eftersom jag ska ut imorgon så tar jag det lugnt ikväll! Eftersom jag har varit uppe sen 6 imorse så är jag inte direkt på partyhumör, tänkte dra ut och springa en stund nu! Vad ska alla ni hitta på ikväll, btw?

Fredag

Godmorgon! Jag skulle egentligen jobbat 16.30-20 idag men Adde skulle ut igår så han frågade om vi kunde byta tid så nu jobbar jag 8-17 istället! Ganska skönt tycker jag, då är jag klar tidigare ju! Förlåt för dålig uppdatering igårkväll förresten, jag och Anna tog en lång kvällspromenad sen var det dags för att hoppa i sängen..! Men visst var mina nya stövlar snygga? Jag vart jättenöjd med dom i alla fall! =) Bild finns på inlägget innan detta!

Saknar dig redan bästis! =(

 


Nu måste jag byta om men jag kmr hem från jobbet halv sex, så vi hörs då! ♥

Lite grejer jag köpt idag!


Ny mascara, mitt vanliga läppglans och lite toffsar!
 

Högklackade stövlar från DinSko, 599 kr!
  
 

Årskort för gym på friskis&svettis :D FINALLY!
 

Lång dag!

Hej på er, nu är jag hemma igen!! Vart lite senare än vad jag trodde men jag mötte upp Bonnie för en kvällsfika eftersom hon åker tillbaka till Oslo ikväll! Kommer sakna henne så mycket, men det var skönt att få säga ett långt hejdå i alla fall! Detta inlägget började jag skriva för en halvtimme sen men efter en mening så ringde det på Skype, det var Sofia såklart så vi snackade tills nu! =) Hon hade varit på stranden hela dagen med 30 grader och sol...!! En månad kvar, sen åker jag och Jossan dit!! =) 

Varken jag eller Anna har rökt idag heller, stolta som fan! Det här håller vi, jag tvekar inte en sekund på det! Nu ska vi äta middag, buffalo wings med ris bulgur och lite halloumi! Vi hörs efter middagen! ♥

1 oktober

Redan oktober, tiden går så foooooooooort! Snart ska jag åka på ett långt möte som kommer att ta hela dagen, men det är det värt! Förutom det så ska jag hinna boka en tvättid och köpa gymkort idag, ÄNTLIGEN!  Jag har inte haft råd med gymkort så jag har endast kunna springa, jag saknar att hänga på gymmet jättemycket!

Nu väntar 1,5 timmes lång resa, aaawesome! Vi hörs vid 5-6 tiden igen, ha en grym dag! ♥

GOD NATT

 
Saknar redan att vara ute och resa, en månad kvar till Valencia ♥