Fredag!

Skönt att vakna upp till en solig dag, här sitter jag vid datorn med en macka och lite yoghurt med nötter och en banan i! =) Vad står på dagens schema då.. Jag ska till gymmet om typ en timme sen ska jag till Cecilia och fixa till nageln jag bröt igår (det gör fortfarande pissont i fingret så jag ser inte fram emot det..) och sen ska jag till jobbet, 16.30-21.20 idag!

Ikväll ska jag hem till storasyster och Nisse på myskväll =) Länge sen jag var där så jag tänkte att jag kan spendera en kväll där, jobbar ju 10-17 imorgon och sen ska jag ut på lördagen så då tar jag det hellre lugnt ikväll! Vi ska se på massa gamla videos från när vi var små, Amanda har dom alla på datorn då hon brände alla banden till CD-skivor åt mamma i julklapp förra året! 

Btw, den där filmen igår "Man in the mirror" med Alexander Flex va INTE bra! Han var så olik MJ, kunde inte dansa bra och var typ 1.90 lång. Det var så fel att jag stängde av filmen efter en kvart, ingen hit alls! Jaja, vi hörs efter gymmet!

Postat av: IDA

VA? Skojar du? :D Haha jag tycker han var skitsöt och att han gjorde rollen bra. :) Kanske inte lika bra som Wylie Draper men ändå.

2009-10-09 @ 18:10:18
URL: http://iiea.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0