Party party!

Nu ska jag möta upp Mika för lite förkrök innan vi drar ut och partar! Ikväll har jag lovat henne en grym Söderpartykväll så det är vad vi ska göra också! Får se vad det blir men jag tror på 54 eller Kvarnen, Mika och jag har haft så kul varje gång vi partat ihop så kvällen blir nog garanterat lyckad! Får se om vi hänger på Söder hela kvällen eller om vi beger oss vidare sen, det återstår att se hehe..

Detta kommer jag ha på mig ikväll!


Ha en grym fredag babes, vi hörs imorgon!

Mot jobbet

 

Nu sticker jag iväg, jobbar 10-19 idag så vi hörs när jag slutat ♥

Fredag

Woho, det är fredag! =) Även om jag jobbar hela helgen så är det nåt speciellt med fredagar, kanske det faktum att typ alla andra är lediga hehe.. Hur som helst så är det nice, men jag hade så svårt att gå upp imorse då jag var såå trött! Så nu sitter jag här med Jackson 5-musik för att vakna, deras up going-låtar är svåra att inte vakna till av så nu sitter jag här med frukosten och asdiggar istället haha!

Jättebra morgonmusik för er trötta människor!
 
 
 
 

 :D

Lunch och middag ute!

Tjuhu! Idag hade jag så tråkigt hemma och Niklas satt också bara hemma och eftersom vi jobbade samma tid idag (16-20) så åkte vi in tidigare för att luncha ihop i solen innan vi började! Hörde att det åskade som fasen idag men eftersom vi jobbar i underjorden haha, så märkte vi ingenting! Efter jobbet käkade Niklas och jag middag på Taco bar och satt kvar där sen ett tag och snackade skit!

Nu kom jag precis hem och ska precis ställa mig och laga mat, behöver både lunch&middags-låda imorgon då jag jobbar 10-19 (även då har Niklas samma tid, asvärt!!) så det är min asintressanta kväll!

Har inga roliga bilder att lägga ut från dagen eftersom jag lämnade kameran hemma,
hehe men hittade en bild på mig från Dublin i somras! Brun, blond och sommar, åhh!!
 

N'sync

På 90-talet och väl in på 2000-talet så ägde pojkbanden den största fan-skaran! Jag fastnade, som ni vet för Westlife och var även ett stort fan av bandet Blue! Men jag tyckte om all pojkbandsmusik (tycker fortfarande mycket om en del av låtarna, gillar inte bara rock utan även mycket pop!) och när jag youtuba lite för ett tag sen så fann jag dessa låtar! Jag hade glömt att de ens existerade men när jag satte på låtarna så kunde jag dom utantill, haha dom är ju lite fåniga asså..

 
 
 
 

Känner ni igen låtarna?

NJÖ

Tänkte berätta den lilla storyn kring Njö! Det började med att jag, Viran och Amanda (för måånga år sen) såg på De 101 dalmatinerna och en av tjuvarna sa "Du Jalle, tror du?" och när han sa det så såg det ut som hans läppar försvann och då härmade jag honom, då växte njö fram! ^^, Sen har det bara utvecklats mer och mer och nu gör vi njö hela tiden och alla våra kompisar är smittade av det, haha!

 
Mirre är den senast smittade ^^, dom flesta är redan nerdragna i det, haha!

Torsdag

Godmorgon! Idag är jag på bättre humör, har precis ätit en smoothie och äpple till frukost! =) När jag gör smoothies så gör jag inga avancerade, mina är gjorde på lättyoghurt vanilj & frysta bär (helst hallon & blåbär) så mixar jag det och så kan jag lägga i lite rostade solrosfrön för att få lite tuggmotstånd! Smoothies är en perfekt grej att göra om ni blir sötsugna och är trötta på frukt, det är galet gott och släcker sötsuget!

Idag då... Jag jobbar 16-20 och innan det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, eftersom typ alla jobbar på dagen så blir det så ensamt när jag börjar 16 haha.. Kanske drar ut och springer eller något, ska försöka leka lite med Höster också så han blir lite tamare!

Nyvaken och glad!
 
 

PMS-dag!

Jag möter upp Anna i stan och vi båda är skitirriterade, jag var fortfarande osäker på vad för text och bild jag ville trycka på tröjan så det valde jag att vänta med så vi gick runt runt i stan och bara gnällde haha.. Vi får nog båda vår mens snart för det var verkligen ett sånt humör! Nu har vi handlat mat och kom precis hem, ikväll ska vi käka ugnspannkaka och ha smoothie till efterrätt!

Såhär känner jag mig just nu..
 

Blir nog gladare efter jag ätit lite ugnspannkaka, mat brukar ha den kontrollen över mig..  

Mot stan!

 
 

Hörs ikväll!

8D

Woho, träningspasset gick bra men gah vad jag hatar mina blåsor under ena foten, jag kan inte springa med dom så det går bara att powerwalka för mig! =( Jaja, nu är jag hemma och gör en stor lunch (kött, halloumi, sallad och lite pasta) eftersom jag inte har käkat sen frulle och är ashungrig!

Det jag ska göra idag med Anna är att lämna in min nya tröja (köpte 2 sånahär på bikbok för 99 kr, så billigt!!), jag ska lämna in den för att trycka en Bon Jovi-bild plus en text på tröjan inför konserten! Måste ju visa att man är troget fan och tröjan kmr bli så mycket snyggare med Bon Jovi på!! =)

Såhär ser den ut nu!
 
 

Det är samma modell som denna tröja som jag använt flitigt! =)
 

Dagens låt

 

En riktig klassiker, The supremes var riktigt bra! Tänk att de har funnits på Motown långt innan Jackson 5, detta framträdande är från 1960 vilket är 50 år sen.. Helt galet! Och tänk att Diana Ross klarade sig ända sen dess till idag som soloartist, min favoritlåt med henne är utan tvekan If we hold on together!

Mot gymmet!

Jag oorkar inte städa idag, på min enda lediga dag denna vecka! Nä, nu drar jag till gymmet istället och kör styrka på armarna, det var länge sen! Sen ska jag powerwalka på rullbandet ett tag så vi hörs när jag kmr hem igen! Städningen får tas itu med i helgen istället, Cya!

Onsdag

Tja! =) Igår såg jag och Anna på Law Abaiding citizen, det var verkligen en sjukt bra film! Den var så oväntad hela tiden och så otroligt skickligt gjord och slutet knöt ihop filmen tycker jag! Kan inte förklara varför jag tycker det eftersom då kommer jag sabba slutet för er som inte sett den än men SE DEN!

Idag då, jag sitter här vid datorn och har precis ätit min frukost och bloggar lite (NÄHÄ??)... Jag kollade nyss runt i rummet och insåg att här behövs VERKLIGEN en grovstädning, omg vad dammigt det är! Så idag ska jag städa och träna eftersom jag är ledig från jobbet! Sen ska jag möta upp Anna när hon slutat jobbet för en rolig grej, berättar om det sen!

Ska passa på att säga grattis till Annikas dotter Hanna på 5-årsdagen! =)
 

Och till min ÄLSKADE vän Carolina på 22årsdagen!!

Law abaiding Citizen

Nu har jag tagit ett härligt bad, jag var så himla frusen att det verkligen behövdes! Nu ska jag och Anna fixa lite middag, ingen av oss är så hungriga så det får bli macka, yoghurt med allbran för mig och gröt för Anna! Vi ska mysa framför en film, Law abaiding Citizen som Cissi Jossan och jag hyrde i lördags men aldrig hann se! =P Sry tjejer men jag kmr inte hinna ha filmkväll innan lördag då den ska lämnas tillbaka =(

 

Juste, ska passa på att gratta fina Nadia på 20årsdagen! Grattis babe och parta sönder stan ikväll nu för fan =) själv ska jag såsa i soffan och jag ser såå fram emot det hehe!
Ha en fin kväll allihopa ♥

Helt slut!!

Gah, hemma igen efter 12 timmar!! Först jobbade jag ju 9-16 och sen mötte jag upp Sandra direkt efter jobbet så tog vi milen-promenaden och började planera vår Indienresa i höst!! =) Åh, det är helt sjukt att vi faktiskt ska åka..! Det tog oss ca 2 timmar så nu är mina fötter i total smärta och jag frös som en galning, så skönt att komma hem till Anna och Höster och värma sig! ;)

Bara ett par månader kvar nu!!
 
  


Nu ska jag duscha av mig lite och börja fixa middag med Anna, hörs senare igen!

Dagens låt(ar)

 
 
 



Annika och jag har suttit och skickat låtar via msn ett tag nu, dessa klassiker älskar jag!

Off to work!

Lunchlådan färdig, jag är inte duschad men det hann jag inte ändå! ^^, Nu drar jag iväg till jobbet och efter det ska jag ju gå milen med Sandra så vi hörs inte förrän ikväll igen, ha en grym dag babes!

 

Slash / Njö / Mö
   

Nu är han döpt; Höster!

Anna och jag kallar oss för vänster och höger så vår nya hamsters namn är nu Höster! Han har fått ärva Sigges gamla bur och springhjul så nu har han det stort och rymligt! =) 

 '

Som ni hör så sa jag mitt i videon "I'm going this way, no I'm going that way! IM A FUCKING HAMSTER!!" Hhaha, fick det från denna underbara serie nedan för när Höster vände håll hela tiden när han sprang i hjulet så påminde det mig om den! ^^,

 

Tisdag

Gäääääääääääääsp!! Uhh, vad trött jag är men är ändå stolt då jag vaknade av min väckarklocka efter bara 4-5 minuter! Det brukar oftast ta mig typ 30-40 minuter så jag ställer den alltid en halvtimme innan jag måste upp, så nu har jag gott om tid på mig att fixa frukost och så! IUdag ska jag jobba 9-16 och sen träffa en kompis för att gå milen! Det finns en promenadrunda i stan som är nästan en mil lång som jag brukar gå med vänner på våren/sommaren, riktigt härlig!

Nu kokar ägget, uppar igen efter frukosten!

What is a friend?

 
 
 
 
 
  
 
 

 A friend is one soul in two bodies

Nykomling i familjen!

Yes, Anna smsade mig och ba: Du är styvmor för jag har med mig en hamster hem! Haha, det var någon på Annas jobb som fött upp för många hamstrar och skulle ge denna till en orm som mat, och då fick Anna panik och tog hem den hit istället så nu är vi matte och husse igen! ^^, 

Trevligt trevligt, den är ursöt (finns bild nedan!) Nu lagar vi mat här hemma då vi är hungriga som som galningar så två stora köttbitar ligger på stekpannan åt mig och Anna! Gissa vad vi ska ha till det? Halloumi sallad och majskolv, YUM!!

MIDDAG!!
 

Vårt nya husdjur; lille hamsterungen, så söt!
 


The Last Bounce - Tribute to The King of Pop

Annika länkade detta nyss från konserten hon var på igår med Bounce, ÅNGRAR att jag inte var där.. Fyfan vad coolt de gjorde MJ-tributen!



Nu sticker jag till jobbet, hörs ikväll vid 20-tiden!

Dagens låt



Bandet som spelade nästan varje låt i filmen A walk to remember som jag såg igår var Switchfoot och det här var den bästa låten, tkr jag!

Måndag

Godmorgon! =) Idag är det en ny vecka och det är skönt att starta den med att vakna upp hemma med nytvättade kläder! Dock somnade jag oroligt igår då jag fick för mig saker när jag skulle sova, och skrämde upp mig själv och då tänkte jag för mig själv att jag skulle drömma oroligt och det gjorde jag också!

Jag drömde att Sofia, Cissi, jag och Mikkan åkte till Schweiz och vi blev inlåsta av några män och i vårt rum satte de in typ giftiga dofter så vi skulle dö av det, men de glömde verandadörren öppen(?) så jag smet ut för att hitta vår flygplats hhahah... Näe den var bara jätteobehaglig och stressande så jag är glad att jag har vaknat nu..!

Idag ska jag jobba 14-19 men måste åka in lite tidigare då jag ska hinna skriva upp alla tider i almanackan innan jag börjar! Funderade på om jag skulle hinna ut och springa idag men jag fick stora blåsor på undersidan av ena foten så jag kan inte nu, måste skaffa plåster på jobbet. Åh på tal om ingenting så såg jag och Viran en film som heter A walk to remember igår och jag grinade som en galning, riktigt bra film med Mandy Moore!

Syns inte så bra men jag hade helt röda ögon efter att ha grinat till A walk to remember!


Efter filmen grillade pappa & mamma fixade blomkålspuré (SÅ gott), halloumi & klyftpotatis!




Grilla med familjen!

Åh, nu har jag varit ute och sprungit 8 km, galet jobbigt var det alltså men också härligt då jag älskar att springa! Åh haha det var så kul för alla dessa år jag sprungit här så stor alltid vår granne ute på sin trädgård och hejar på mig när jag kmr uppspringandes för backen och nu stod han här också! Han brukar vara ute och hålla på med sin bil eller så och när han ser mig vänder han sig om och ba "Woho, vad duktig du är, kom igen nu!!" Haha =)

När jag kom hem slängde jag mig på gräsmattan och andades i flera minuter, heelt slut var jag! Jag hoppade till när Kasper kom och gosade under mina ben hehe, så jag mös med honom lite i gräset när jag stretchade! Nu ska jag ta en lång dusch, ikväll ska jag grilla med familjen ute på vår veranda, det är så skönt väder nu ju! 

Jag imorse, sov i Virans Tokio Hotel-tröja haha..


Våra grannar har världens sötaste lilla hundvalp så när mamma och jag gosade med den så sprang Kasper upp och gosade med våra ben och ville bli lyft, haha som att vi skulle strunta i honom för hundvalpen! Så vi var tvungna att ta in honom i huset och han satt jätteledsen vid dörren hela tiden! =(


Så jag lekte lite med honom efter springrundan =)




Vi hörs imorgon igen, ha en fin söndagskväll ♥

Bratsen Cindy och Robban

Hahahahha, Cissi har en bratsida av sig och då heter hon Cindy (som jag berättat
tusen ggr hehe) och även Robert blir Bratrobban! Vi filmade del 2 igår, hahaha!!


Här är den första delen från förra festen hos Robert i höstas!

Söndag

Hej! Igår hade jag en asmysig kväll med Cissi och Jossan hos mig i Farsta, vi satt och åt glass och chips och hade tjejsnack hela kvällen! Sen tog vi bilen tillbaka till Lidingö och plockade upp min syrra på vägen hem till mig! Idag har jag en riktigt SÖNDAG, känner jag!

Jag vaknade 12.37 vilket var lite ångest och när jag går upp för att börja tvätta mina kläder jag tagit med mig så har mamma redan tvättat 2 av mina 3 högar, jag får så dåligt samvete men TACK mami...!! Idag ska jag också ge mig ut på min 8 kilometers-runda! Har inte sprungit den sen i somras men jag SKA klara den!

Cissi & Jossan igår hos mig!


Haha, mina och Annas skedar är ganska mjuka ^^,



Måste peppa till lite nu, uppar snart igen med roliga videos!

Dagens/Kvällens låt



Åååh flashbacks till min tid med basketen, när vi var på Göteborgsturneringarna..!

Myskväll med tjejerna!

Hallu! Efter jobbet så hämtade Cissi och Jossan mig så åkte vi till Filmkedjan precis vid min lägenhet och hyrde film och köpte snacks, nu är vi hemma hos mig och ska bara mysa och snacka skit! Vi är alla helt slut efter igår så det här passar oss perfekt! Sen ikväll så ska ju Cissi och Jossan köra tillbaka till Lidingö och då hakar jag på dom då Anna är hos vår vän Josse i jönköping tills imorgon kväll och jag vill inte vara ensam, hehe..

Så då skjutar Cissi hem mig till mina päron så kan jag hänga med dom imorgon då det ska bli så fint väder! =) Jag tänkte dra mig träningskläderna och springskorna också så jag kan ta en runda, plus lite tvätt då våra tvättider är helt omöjliga här as always..! '

Nu ska jag sluta vara associal och joina Cissi och Jossan, ha en grym lördag ♥

Bilder från igår!

Som sagt startade jag, Jossan och Måns hemma hos min päron! Vi hade det asnajs & pratade
massa minnen med mina päron om när vi var yngre och så, vi drog inte förrän halv tolv!


Jag och min älskling!


Moeeeii!!


Så fort vi kom fram så sprang Cissi jag och jossan in på toan as always haha



I love you! 


Jossan och måns på verandan!




Jag och Filip, vi gick i lågstadiet ihop och nu gör han lumpen! =) Så himla trevlig är han!


Sen drog vi fyra in i hans vardagsrum där vi alltid dansar och drog igång "dansgolvet"


Sen kom resten, det började med att Calle la sig på golvet.. 


Sen kom robert och slängde sig på honom (haha notera mina hello kitty-strumpor ^^,)


och sen kom Jossan och då rasade det!


HAHA sen körde vi limbo! Åh vad roligt jag hade igår, alla vi har känt varandra i så många
år att när vi gör sånahär grejer så blir det bara så mycket minnen till smådiscona haha!



Snyggingarna Rickard (mitt ex från 3an i grundskolan haha aw), Mattias och Kaj!


Söta Johan som också gick i min klass från ettan i grundskolan, snyggaste håret!


Sen drogs Slash igång, det är oundvikligt!



HAHA, så hör jag Filip ropa bakom Johan "TILLAN, FOTA DET HÄR!"


Vid halv tre såsade vi alla som var kvar ner i soffan!



Skulle försöka göra en sexig min i det blåa håret ahahhaha


Sen kramade vi Robert hejdå, tack för ännu en asskön fest!


BratCissi (aka Cindy) och BratRobert, haha älskar det!


Imorse kom Viran in till mig och ba njööö och fota mig,
Som tur var hann jag skygga mig!


Tack alla för en askul kväll, hoppas vi gör om det snart! 

Såhär såg jag ut igår!





Nylonstrumpbyxor & kofta - H&M
Hello Kittystrumpor (haha) - H&M
Klänning - Maybe, köpt i New York
Smycken - Allt från glitter till köpt i Valencia osv..


Fler bilder från igår kommer upp senare idag ♥

Lördag

Hej på er! =) Åh vad trött jag är, först vaknade jag klockan 9 men somnade om ganska fort så nu har jag sovit länge! Det var askul igår på festen, eftersom den var på Lidingö där mina föräldrar bor så mötte jag mina gamla klasskompisar från lågstadiet(!!) och vi hade det askul ihop!! Bland annat min första pojkvän haha vi var 9 år hehe..

Så skönt sen när vi skulle hem också, jag sov såklart hos mina föräldrar och hade bara 5 minuter gåväg hem! Idag tänkte Jossan, Cissi och jag köra en Collage-kväll och bara dansa hela kvällen men Cissi ringde mig så fort hon vaknade, vi båda låg döda i våra sängar och hon ba: "Du, Collage ikväll?! orkaaaa" Jag känner samma så hon & Jossan hämtar mig med Cissis bil när jag slutar jobbet ikväll så åker vi hem till mig och har filmkväll istället!

Det låter soft.. Nu ska jag äta frukost men snart kmr bilder från igår!

Stan . Evelina . Systemet . Lidingö . Party

Yepp, dagens schema! Nu sticker jag iväg till stan och möter upp Evelina för en fika, hon flyttar hem till Skåne nästa vecka så vi måste ju ses lite innan dess! Sen måste jag förbi Systembolaget för att köpa lite vin innan jag åker hem till Lidingö för att fixa mig lite hos mina föräldrar innan Måns och Jossan kommer! Vi ska föra lite hos mig innan vi drar ner på fest hos Robert där vi också möter upp Cissi! Robert bor typ 5 minuter från mina päron så det är perfa! =)

Lite bilder från Roberts senaste fest på Halloween 2009!
 
 
 
 

Nu sticker jag, ska försöka uppa ikväll hemma hos päronen en gång.. Annars hörs vi imorgon!

I made it!!

Pust.. PUST!! Nu har jag precis tagit en dusch efter springrundan, fan vad härligt och JOBBIGT det var men jag sprang hela rundan utan att stanna eller gå (såklart) och rundan är runt 5 km! Jag fann den i somras och då springer man runt nere vid Farsta-sjön, jättemysigt och man springer in i flera andra joggare och powerwalkare! Jag var HELT död när jag kom hem då jag sprang som en galning de sista 100 meter fram till min port!  Nu ska jag smörja in mig själv i lite BUS och sen göra lunch, pussar!

Jag dränker mig själv i vatten nu, svettade nog bort allt vatten i mig under springrundan..
 

Springrunda!

 
 


Eftersom vädret är så upp&ner just nu så väljer jag en springrunda medan det är 10 grader och sol ute! Dock är det oroliga moln omkring så det håller nog inte i sig så länge! Jag har inte sprungit på över en månad nu så vi får se hur det här går, ska försöka mig på 4-5 km iaf!

Fredag

Good morning =) Åh, vet ni? Detta är min första lediga dag sen Milano! Mirre och jag kom hem 2 på tisdagsnatten/onsdagsmorgonen och jag började jobba på onsdagen sen dess har jag jobbat varenda dag fram tills idag! Jag fick en förfrågan om att jobba idag också men jag sa faktiskt nej då jag jobbar imorgon också, jag vill bara få en dag att vara helt ledig på någon gång!

Så, idag har jag sovit ut! Jag vaknade klockan 10 men somnade om till halv 12 då jag inte kände mig helt utvilad än! Idag ska jag träna tänkte jag, antingen om jag drar till gymmet eller om jag drar ut och spring en runda då det är fint väder och tio grader ute!! =) Jag har även blivit speedad om Indien och söker lite flyg, och åker vi i september så kostar flyget bara 2800 kronor O.O Det är INGENTING för att flyga till Indien!!

Gah, okej måste käka frulle..!

Indieeeeen! =D

Nu är jag hemma igen, jag sitter framför Jackson-dokumentären med morötter och dipp och är helt speedad! Sandra från backpacking.se var hur skön som helst och vi bestämde praktiskt taget att vi drar till Indien ihop i höst, GAH!! :D Jag är så glad, äntligen ska jag få komma iväg for real!! Vi blir nog borta ett halvår ïaf så det kmr bli en grym upplevelse! =) Vi ska såklart träffas och planera mer men det kändes verkligen så rätt!!

Jag i Indien 2008
  

Mot stan!

Hahaha, Linus tvingade mig följa med honom och köpa springbyxor så han hämtade mig i sin taxi så åkte vi och Anna till Farsta centrum! Han skulle ha tajta springtajts och han håller fram ett par och frågar vad jag tkr! Mitt svar bara gled ur mig "Nej man kmr se alla konturer på din balle i dom där" så står det en kvinna bakom och ba :O!! Hehe.. Nu sticker jag iväg till stan i alla fall, ska ta en pubrunda med en tjej jag snackat med på backpacking.se angående åka till Indien ihop i höst!! =)

 
 

Hörs ikväll, jag hinner hem till sista avsnittet av Jackson A Family Dynasti såklart!

Så typiskt Linus!!

Telefonen ringer när jag ligger i badet, jag springer ut och svarar och det är Linus "Jag är vid Globen nu i bilen påväg till dig, haru käk?? Kmr om 15 minuter!" Haha så mkt för det badet! Jaja kul med spontant sällskap!

Hemma igen!

Tjahaa! Nu är jag hemma från jobbet igen, vad skönt det är att få sluta klockan 16 istället för att börja då hela tiden! Jag är dock ganska trött nu efter att ha jobbat och plockat varor i nio timmar så jag ska ta det lite lugnt nu och käka lite middag innan jag ger mig iväg igen! Men först måste jag sätta igång med att leta flyg till syrran som ska hem från England, det är ju totalkaos i hela Europa så önska mig lycka till..

Min jobbarkompis Niklas kom hem från Thailand imorse, det tog honom fyra dygn och kostade honom 10.000 kronor!! Han fick flyga från Thailand till Athen och sen tog han ett till flyg till Barcelona och därifrån hyrde han en bil tillsammans med fem andra som han aldrig träffat förut och bilade upp till Sthlm! Galet alltså, det är verkligen kaos just nu..

Känner ni också nån som är fast i Europa pga flygkaosen?

Mot jobbet!

Nu har jag precis gjort njö-väckningen på Anna och ätit frukost! Njöväckningen är att du går in i rummet och pratar på njö, typ: Annaaaaa, dags att vakna nuu klockan är seeex! Ja, och så pratar man på njö såklart.. Helt logiskt och roligt i mina öron!

Idag gäller det förresten, Amandas audition på X-factor! Håll tummarna för henne nu!!


Vi hörs efter jobbet, är hemma runt fem igen♥

Dagens låt

 

Princes klassikerlåt, den blir aldrig gammal! Jag har aldrig varit ett megafan till just Prince men som den 80-talsfantast jag är så är Prince en av dom som skapat den underbara musken, det skulle vara grymt ballt att se honom och höra hans grymma hits live!

Torsdag

Åh, pigg man är! -.- Jag satte mig vid datorn och såg seriöst bara suddigt, tills jag såg att en tjej som heter Malin hade kommenterat mitt inlägg med en Princelåt där hon skrev att självaste Prince kommer till Roskilde i sommar!! Jag var tvungen att googla på det och det stämmer mycket riktigt, fan vilken ångest jag fick nu! Roskilde är ju 1-4 juli i Danmark och jag har ingen semester då!!

Fyfan vad stort detta är!!
 

Detta måste sökas mer på, nu måste jag käka frulle!   

EFTERLYSES FRÅN TRL!!

Jag letar efter någon som kan ha spelat in programmet när jag var på TRL i New York sommaren 2008 med Tokio Hotel, jag var så dum och spelade inte in det och nu finns det ingenstans på internet!! Om någon har det så kommentera detta inlägg, jag betalar ert porto och kopian på er DVD/VHS.. Snälla!! Skulle vara så kul att ha kvar att spara!

 

Hem och sova...

Åh, jag som precis kommit igång med träningen! Nu kom jag precis hem från jobbet och jag ska bara laga lite middag innan jag går och lägger mig! Imorgon ska jag upp klockan 5 då jag jobbar 7-16, jaja jag är ledig på fredag så då kan jag träna igen för jag har nämligen lite grejer att göra efter jobbet imorgon också!

Nu ska jag göra lite kött, halloumi och avocado! Har suktat efter det hela dagen.. Sen måste jag göra en lunchlåda inför imorgon också, uppar efter middagen!

Off to work

Lunchlådan är färdig, Tillan är duschad.. Då äre dags att dra sig, jag jobbar 14-20 idag och får se vad som händer efter jobbet! Jag uppar ivf när jag slutat, pussss!

Det var ett tag sen jag la ut bild på ängeln så här kmr 2..
 


Woho, she's there!

Fick precis sms från syster (ni vet, som jag berättade så blev ju hennes flyg inställt såklart så hon har bilat genom Danmark, Tysland och Frankrike och tog sedan båt för att komma till X-factor på audition) och HON ÄR FRAMME!! She's in London baby! Nu ska hon bara ta sig ut till Cardiff där hennes audition är, ååh lycka till nu sis!!

 

Onsdag

AAAAJJJ Vilken träningsvärk jag har, i HELA kroppen! Shite, det där träningspasset igår tog verkligen på mig.. Woho! =D Igårkväll hade jag det astrevligt btw, Mika och jag satte oss på Snaps (en pub på Söder) där jag sprang in i min barndomskompis Fredrik också! Mika och jag satt sen där och drack vin och pratade resten av kvällen, Nadia kom förbi lite senare också efter jobbet och joina! =)

MEN VAFAN DET SNÖAR?! :O Vår värld kan inte må bra asså då det kan hinna regna, vara mulet, snöa och vara varmt & soligt på samma dag!! Åh jag orkar inte det här länge kan vi inte bara få en fin vår nu?? Det är fan snart maj och det snöar, inte okej!!!

Detta vill jag ha!!

Stan-häng ikväll!

Hahaha, jag funderade på om jag skulle skriva fika på stan som rubrik men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på så det blev stan-häng! ^^, Jag ska möta upp Mika om en kvart i alla fall, jag vill höra allt om hennes Thailandresa och hon om min & Mirres Milanoweekend så vi har en hel del catching up to do!

Mika och jag utanför Globen mitt i natten, oktober 2009!
 

Hörs imorgon pps!

Min nya kavaj!

399 kronor från Kappahl, snygg va?
 

Nu sticker jag till jobbet, hörs efteråt! Så länge kan ni som inte kikat in på detta inlägg än göra det, det handlar om min familj och allas musiktalanger! Jag satt nyss & läste igenom hela med ett stort leende på läpparna, jag älskar min familj ♥

PUST!!

Oh my GOD, det är helt stört vad konditionen försvinner fort! Haha, jag värmde upp på springbandet i ca 5 minuter innan jag körde styrka! Alltså en benövning när du startar med benen i 90 grader och pressar uppåt, hahaa jag kom inte ens upp först så jag fick ta bort jättemkt vikter! När jag gick ut från gymmet hade jag totala spagettiben, men FAN vad skönt det känns ändå! Det kmr nog ta mig en vecka eller två att få tillbaka min kondition men jag kämpar på!

Det här med våren; kvittrande fåglar, sol, värme och grönska ger mig bara sån peppning till träning att det är helt galet! Jag VILL träna, jag vill ut och röra mig hela tiden och jag älskar den känslan! Oj, vad poetiskt detta lät nu då men jag skyller på vårkänslorna.. Nu ska jag käka lunch, kött med sallad ofc =) Uppar igen innan jag går, ska då visa er en grej jag shoppade med mig på vägen hem från gymmet! Nej, det är inte lätt att behöva gå igenom ett stort köpcentrum varje gång man ska till gymmet =P

HAHA jag sökte på "HELT SLUT" på google så kom Mumin upp, jaha då är jag Mumin idag då!  
 

I'm back on track!

Nu har jag precis gjort en omelettfrukost med skinka till, igår hade jag med min matlåda till jobbet igen och idag ska jag till gymmet för första gången på över en månad!!!!!! Jag var ju sjuk i flera veckor och sen var jag i Milano och så har jag jobbat som en galning, men nu är det verkligen dags! Jag tänkte köra lite mage, rygg och ben + springa på bandet! Haha jag kommer vara totaldöd efteråt men jag måste få tillbaka min kondition, det går nog ganska fort!

Lite bilder från i somras!

 
  
  

Nu kör jag, hörs igen efter gymmet!!

Tisdag

Åh, inatt har jag sovit nästan 10 timmar och det var verkligen behövligt! Jag vaknade nyss av ett sms från min storasyster Amanda, hon berätta att hon nu är påväg till London i en minibuss och beräknar att vara framme om ca 24 timmar! Amanda skulle flygit till London igår för att gå på audition för X-factor och sjunga, hon fick ett ja från dom via mejl att och så går inte flygen! Så nu har hon hittat nån kille som ska åka dit med sin minibuss och det fanns plats för Amanda också, hoppas allt går bra nu!!

Gah så mkt info och jag har knappt vaknat än XD Måste äta frukost, uppar snart!

Soft på balkongen!

Nu har alla gäster gått hem, Anna och jag har precis diskat färdigt och ska nu sätta oss på balkongen med lite snacks och prata lite innan vi går och lägger oss! Även om det är kallt ute så är deet en så fin kväll att det måste tas vara på! =) Vi har ätit god mat, tårta och minglat en hel del nu så det ska bli skönt att få sätta sig ute med lite musik och softa!

Dålig bild men det är helt stjärnklart och en stor måne precis framför vår balkong, rakt över våra huvuden är karlavagnen! Jag har alltid älskat stjärnhimmelen, jag kan sitta och bara titta upp hur länge som helst! En av mina stora drömmar är att åka till Nya Zeeland med min bästa vän Bonnie och bara lägga oss ute på gräset på nåt berg och se på stjärnorna hela natten, det har vi drömt om sen vi såg sagan om ringen för första gången för ca 9 år sen!
 

Ha en fin kväll allihopa så hörs vi imorgon igen!

Födelsedagsfika!

Gokväll på er! Nu är Annas föräldrar, lillebror och lite andra gäster här så vi ska fika lite med en chokladtårta som Anna gjort, wah make me fat skriker den bara!! =) Måste vara lite social men uppar igen när gästerna har gått, kramkram!

Dagens låt

 

Riktigt bra liveklipp på Prince från 1983 då han kör låten When you were mine, riktigt bra kvalité! Det var en krönikör i aftonbladet som tipsade om det så jag sparade det på mobilen och sökte upp det idag! Han har en riktigt speciell och skön röst, diggar Prince!

And you ask yourself if this man was a genious?



Nu måste jag dra, har inget roligt att skriva om förutom att det är blå himmel och sol ute!! =) Även om jag ska direkt in till jobbet så gör vädret mig så mycket gladare bara av att se på det! Vi hörs ikväll igen när vi ska fira Anna, pussar!

Måndag

Good morning! Idag är det inte vilken måndag som helst utan det är världens bästa sambo Annas födelsedag, GRATTIS världens bästa sambo på 23årsdagen! =) Jag jobbar 12-19 idag och sen ska jag direkt hem för en födelsedagsmiddag för sötnosen med hennes familj, HAHA det låter som vi är typ gifta men nejnej vi är bara family! ^^,

En bild på Anna från i somras när vi grilla i Farsta, hon skulle hämta en kvist till elden..
 

Uppar igen snart, måste käka frulle!

The Mask

Hallu guys! Nu är jag hemma igen från jobbet och sitter här med en kopp kvällste! Efter jobbet idag så storhandlade jag (det ekar i vår kyl & frys) så nu har jag bunkrat upp med lite käk och jag köpte även en film, The Mask! Jag äälskar den filmen och har inte sett den på flera år så ikväll äre dags!

 

Vi hörs imorgon igen pps!

Little Aliens in Milan

  
 
 
  

Alla bilder är Linas! Nu sticker jag till jobbet, hörs ikväll!

Härlig promenad i solen!

Nu kom jag och Anna precis hem från en mysig dag i solen! Det är så skönt att vi bara behöver korsa en bro så är vi ute på landet, sen kan man gå tillbaka lika lätt och ha ett stort centrum och en kvart till stan! Skulle så gärna velat ha med kameran då det är så fint ute, vi ska ta med den nästa gång! Nu ska vi laga mat i alla fall för jag är så hungrig så jag spricker, uppar igen innan jag drar till jobbet!

Jag, Malin och Måns igår på Fenix!

 

Söndag

Yiiickes vilken najs kväll det blev igår!! =) Så spontan och härligt skön med väldigt härligt folk.. Först mötte jag upp Malin som jag inte träffat sen årsskiftet och sen kom Nadia in och joinade oss och tillslut även Måns! Måns är en bra vän till mig från högstadiet och vi hade inte setts sen i somras typ men jag fick Måns-abstinens idag så jag ringde in han, hehe! Det blev ett så udda gäng då ingen av dom kände varandra alls, alla kände bara mig men de är alla tre så jäkla sköna människor så det gick asbra! =)

Vi startade på Snaps uteservering på Medborgarplatsen, vi satt där i ett par timmar tills det började ÖSregna för även om vi satt under tak så vart det kallare.. Så drog vi upp Götgatsbacken och letade lite bra ställen, det var fullt på typ varje ställe men tillslut drog vi in på Fenix där vi startade med Tequila! Vi hade jättekul där inne och dansade som galningar på det där minidansgolvet!

Kvällen avslutades på Göta Källare där vi fortsatte dansa och ha kul,  min kära sambo Anna kom förbi dit också! Asskönt för då tog vi sällskap hem sen också! Vid halv tre var vi såå hungriga så det blev nattkäk på donken innan vi drog oss till tuben!

Lite bilder från igår!

Mitt vanliga platta hår och svarta kläder, nån som är överraskad..
  

Malin, jag och Nadia på Snaps!
  
 

Black and white from Fenix!  
 
 
 
 
 
 
 

Back to colour, jag och Nadia i taxin påväg till nästa ställe haha snygg man är!
 

Göta källare!
 
 
 
 
 


 

Tack alla för en grym kväll, vi blev ett ultimat partygäng! Nu ska jag väcka Anna och äta lite frukost, kanske ta en promenad också.. Vädret ser ganska okej ut idag =) Hörs senare!

Såhär ser jag ut ikväll

 
 


Nu sticker jag till Söder och möter upp Malin, jag fick med mig Nadia också så hon kmr in lite senare! Ingen Collage ikväll inte, nu blir det söder för full rulle! Vi hörs imorgon, ha en grym lördagskväll!

C-c-c-cuz I'm kinda buzy

Nu är jag mätt och belåten! Anna och jag var nere på Hemköp och handlade hem lite mat och lagade middagen direkt när vi kom hem då vi båda knappt ätit någonting idag! Middagen svaldes på ca 4 minuter (haha, helt seriöst) men eftersom det inte var nån pastarätt eller sånt så känner man sig ändå inte sådär tungt mätt vilket är skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja sminka mig, ikväll ska jag ut på Söder med Malin som är här i Sverige och hälsar på från Oslo över helgen! Hon flyttade till Oslo för 1,5 år sedan med min bästa vän Bonnie, som ni vet! Antagligen hänger några av mina jobbarkompisar på och sådär, det blir nog en awesome kväll! =)

Såååååååååååååå gott!
 

Lördag eftermiddag!

Godmiddag hehe! Nu har jag kommit hem från jobbet och Anna har precis tvättat alla våra kläder, SÅÅ skönt att det är gjort! Tack världens bästa sambo, jag tar tvätten nästa gång! Nu ska jag iaf sortera lite kläder och städa iordning rummet, jag har inte varit hemma här sen igårmorse innan Mirre åkte så både min säng och soffan är obäddad och stökig!

Jag hittade en liten lapp på min säng från Mirre, bajs saknar dig som fan!
 

Nu måste jag komma igång med städningen, uppar lite senare igen!

L Y C K A

 

We GOT'em! 64 dagar kvar nu.. ♥

Dagens låt

Så många tårar jag har spillt av denna man, men har även fått så många leenden!
Det finns inte ord för hur mkt plats han har inom mig och hur mkt han påverkat mig!
 

Jag jobbar 10-16 idag så vi hörs när jag slutat jobbet, runt 17-tiden igen ♥

Hemma hos päronen!

Denna kväll spenderar jag hemma hos min familj, jag ska ta det så hiimla lugnt ikväll och det är något jag inte gjort på över en vecka! Mirre och jag var väldigt hurtiga i Milano och sov väldigt lite och nu jobbar jag hela tiden (börjar tidigt imorgon) så därför softar jag!

Viran är hemma ikväll och Amanda har kommit över så det blir syster och föräldrarkväll, riktigt mysigt! =) Dock sitter jag här och saknar ihjäl mig efter min lilla Mirre, vill sitta på en härlig uteservering med henne i Milano nu och snacka skit..!

Min fina Mirre vår första dag i Milano, 20 grader och strålande sol..!
 

Vi hörs imorgon, nu ska jag skrika lite till för mina Bon Jovi-biljetter har kommit, AAH!

I love you, friend!

 

Nu drar jag till jobbet, Mirres buss går inte förrän senare så hon softar kvar här i lägenheten ett tag till! Nu ska jag krama sönder henne innan jag måste springa, hörs efter jobbet!

Fredag

Godmorgon! =) Jag vaknade nyss av Dogs Unleashed som ringsignal och hoppade in i duschen, nu ska jag bara blåsa håret innan Mirre och jag ska fixa en stor frukost! Idag åker hon hem och jag är jätteledsen för det, vill att hon ska bo här som hon gjorde i höstast! Förhoppningsvis flyttar hon hit igen denna höst!

Uppar igen innan jag drar!

Läggdags!

Hallu! Har precis sett klart Jackson-dokumentären, shite vad dom är konstiga alltså.. Jag och Mirre tog iaf en kvällspromenad och sitter här nu och garvar åt allt möjligt, jag har så jäkla kul med denna lilla firre och vill inte att hon ska åkaaaa!

Nu ska vi borsta tänderna och snacka lite skit innan vi somnar, imorgon åker hon hem (for real) och jag ska jobba heela dagen och sen åka hem till familjen på ön! =) Vi hörs imorgon igen guys!

Jag och min pruttunge inne på arenan i Milano i måndags!

 

Ida filmade när vi hoppar runt och sjunger under konserten! Ni ser Lina först,
sen mig och Mirre och sist Rebecka Essie och Ida! Fan vad kul vi hade ändå =)

 

Home sweet home!

Åh gud vilken kaosdag det var på jobbet, såå mycket kunder! Nu har jag precis kommit hem i alla fall, handlade med mig mat hem och ska laga middag nu! Anna och jag har inte setts sen över en vecka så vi ska hänga ikväll och catcha up lite =) 

Nu ska jag gå och möta Mirre på Farsta-stationen, hon har varit ute med Mimi och Sofia & jag orkade verkligen inte haka på men vi ska ta en prommis nu..! Nattbussen ikväll var full så hon kan inte åka hem förrän imorgon, yeay hihi!

Eugenia kom in på jobbet idag och hälsade på, haha är det någon som tar studentskivsteman
seriöst så är det hon! Hon har gjort dessa öron och snabel själv och så har hon på sig sin
mammas blåa morgonrock, gissa om folk stirrade i butiken asså! :D HAHA I LOVE HER!


Hörs senare ♥

Förtjänar att läggas ut igen!

In your shadow live in Milano
 

Nu sticker jag till och fixar naglarna och sen vidare till jobbet! Mirre och jag kmr hem hit igen vid 9-tiden och då ska jag krama sönder min fina Anna =) Hörs då ♥

Torsdag

Heeeeeeej guys! =) Jag vaknade imorse av att Mirre skakade på mig och ville ha frukostsällskap så nu har vi ätit en god (OCH NYTTIG) frukost innan vi ger oss iväg! Hon ska på ett jobbmöte och jag ska iväg och fixa naglarna och sen ska jag jobba! Ikväll åker Mirre hem vilket är så jääkla tråkigt, vill att hon ska vara kvar!

Igår förresten, jag fick tillbaka min mobil!! =) Mirre mötte upp mig efter jobbet så drog vi iväg till Virans jobb och satt där med henne i typ 30 minuter och åt lite, sen drog vi till ICA för att handla lite frukost inför idag och fyfan vad vi började garva! Mirre bokstavligt talat låg på golvet inne på ICA, vår torra humor asså..

Sen satte vi oss i alla fall på Medusa och snackade skit tills det var dags att gå till centralen, jag gav snälla busschauffören 2 trisslotter som tack för hjälpen! =) Efter det åkte vi hem till mig och somnade typ på en gång, såå trötta!

 

Sicken tur!

Haha omg, jag och Mirre var påväg in till stan idag för att möta upp Kenza för en fika då jag får en känsla av att jag måste förbi jobbet.. Så vi åker förbi så jag kan kolla mitt jobbschema och upptäckte då också att jag skulle jobba idag 16-20! Så klantigt av mig att jag hade missat det, första gången det har hänt på 3 år dock! Det var bara för mig att jobba, jag åkte med Mirre och lämnade av henne där hon skulle möta Kenza innan jag åkte tillbaka till jobbet!

Vilken tur att vi gick in och kollade på jobbet i alla fall, annars hade jag ju missat jobbtiden! Nu har jag slutat i alla fall och ska möta upp Mirre! Vi ska först förbi Virans jobb och sen ska vi gå på bio, vi är ju trots allt bio-buddies hehe! Vi måste fördröja tiden lite då vi ska möta busschauffören med min mobil runt 12 inatt, då han inte passerar Stockholm innan dess!

Vi hörs imorgon igen ppl ♥

Mot stan!

Haha, jag satt vid datorn och funderade på hur Mirre skulle få tag på mig när hon slutat jobbet och precis då addar Cici (Mirres bästa vän) mig på msn! Hon ba: "Kolla ut genom fönstret, Mirre står där nere och väntar!" Haha jag glömde ge henne portkoden, oups! :P Nu har vi iaf käkat och ska dra oss in till stan för lunch och växla tillbaka lite pengar! Vi ska även ta en sväng förbi Virans jobb på Karlaplan =)

 
 

Ses på stan i Stockholm, buhu inte Milano!

Mina videos från konserten!

Introt, jag filmar från att lamporna släcks t o m första versen av Noise, riktigt coolt!


Monsoon, jag och Mirre hade backat bakåt för att kunna hoppa runt och så!
 

In your Shadow

 

Hemma i Sverige!

Godmorgon allihopa! Idag vaknade jag upp i min egen säng och det var faktiskt jäkligt skönt att få sova i den men i övrigt längtar jag bara tillbaka till Italien! Jag och Mirre hade en underbar weekend där och funderar på att starta vår egen turnébuss, inte för vi har några talanger men för det skulle ständigt vara skratt i den bussen haha!

Och vet ni vad jag gjorde igår? Jag glömde min mobil på flygbussen igårkväll!! Mirre och jag kom hem till mig runt halv 3 och då märkte jag det, vi låg och tänkte när jag senast hade den och jag kunde bara minnas flygbussen och imorse mejlar mamma mig och säger att nån busschaufför från Skavsta ringt dom och hittat min mobil så jag ska möta han ikväll, LYCKA! Men så mina vänner vet så har jag ingen mobil förrän ikväll!

Gårdagen då.. Mirre och jag vandrade runt i Italien hela dagen, åt lunch på ett kinsesiskt ställe med SÄMST service och kollade i affärer! Vi tog även vår sista glass där precis innan vi skulle åka till flygbussarna! Mirre och jag hade köpt 2 olika bussbiljetter så hon fick åka med en buss och jag med en annan haha men de åkte typ samtidigt och skulle ju åt samma håll så det gjorde inget! Ida, Lina, Rebecka och Essie var också där i Mirres buss och på flygplatsen drog vi alla och checkade in!

Resan hem gick faktiskt ganska smidigt, inga förseningar och så på flyg eller någon buss..! Vi somnade typ direkt när vi kommit hem och lite innan 8 imorse väcktes jag  av Mirre som ba TILLAN JAG HAR FÖRSOVIT MIG, VAD ÄR NUMRET TILL TAXI?! Jag bara mumlade fram något nummer och tror jag fick rätt, jag var heelt död imorse men jag kollade nu på hennes blogg att hon hann dit i tid iaf! 

Här är lite bilder från gårdagen:

Vi startade dagen på den stora marknaden med de fina ringarna, typ 5 min från vårt hotell!
 

På Kinarestaurangen, vi käkade buffé så vi åt oss veerkligen mätta!
 

Videoblogg från restaurangen, i slutet får jag sms från mamma haha!
 

HAHAHA Mirre älskar mina bratminer men hon lyckas aldrig själv och så
skulle jag bara fota henne i en rörelse igår och kolla vilken brat hon blev!!
 

Som sagt gick vi runt typ hela dagen, så mysig stad!
 
 
 

Sen drog vi tillbaka till vårt hotell för att hämta väskorna (vår gata)
 

Den enda snälla som jobbade på vårt hotell, han gillade vi!
 

Gagas monster på centralstationen
 
 

Lite fina bilder från flygbussen, åh vill tillbaka!
 
 

På flyget!
 
 

Japp, det var den resan! Kul att ni följt oss på den! Nu ska jag käka frukost, hörs sen ♥

Bye bye Milano! =(

Riktigt härlig stämning, lyssna hur alla sjunger med!
 


Will miss this =(

  
 
 
 

Jaja, nu måste vi checka ut.. Vi hörs inte igen förrän jag och Mirre är hemma i min lägenhet typ 3 på morgonen så tack för ni hängt med oss på denna resa! Hörs hemma i Sverige ♥

Tisdag i Milano

Hellu på er! Idag är det vår sista dag här i Milano, vi har haft en riktigt härlig resa och skrattat magarna ur oss! Så tråkigt att åka hem redan men det ska bli skönt att lämna detta hotell hahaha! Fyfan.. Jaja, jag kan iaf säga att Milano är verkligen en stad att rekommendera för en mysiga weekend på våren! =) Vår höjdpunkt på resan var LÄTT i fredags, den soliga dagen i parkerna och uteservering.. åhh!!

Nu ska jag berätta lite om gårdagen tänkte jag.. Mirre och jag åkte in till arenan vid 3-tiden och praktiskt taget så fort vi gått ur bussen så kom det fram killar och ville sälja biljetter! Vi prutade ner dom från 800 kr för två till 500 för två biljetter, 250 kronor var kände vi var värt att lägga ner! När vi hade köpt dom så satte vi oss på en restaurang i närheten för att äta lite och sen gick vi runt vid arenan (det var såå mycket folk)!

De hade byggt upp en miniscen vid kön där fans fick gå upp och sjunga TH-låtar i chans om att vinna backstage tror vi, det var helt galet vad alla var excited! Mirre och jag stod där imitten som två fån bland alla skrikande tjejer! Hur som helst, vid 7-tiden var det insläpp och jag & Mirre var typ sist in i arenan! Vi satt och väntade på en restaurang tills kön skulle försvinna så vi bara kunde vandra in hehe!

När vi kom in blev vi riktigt glada över att se hur mycket folk det var, de fyllde nästan alla sittplatser och på golvet var det så mkt mer folk än i Sverige! Efter ett tag kom Ida, Lina, Rebecka och Essie in till arenan också så vi stod med dom under konserten! När de släckte ner och började konserten så blev alla heelt galna och under de första tre låtarna så hoppade jag runt som en galning och skreksjöng med i låtarna, riktigt roligt var det!

Efter konserten så var jag och Mirre ute typ först, haha "sist in först ut"! Vi sprang och köpte vatten på en gång och sen hade de hyrbussar som slussade oss tillbaka till stan, riktigt skönt! Väl i stan mötte vi upp Ida, Lina, Rebecka och Essie för nattkäk på donken, man var inte lite hungrig då asså!

We got'em!
 

Miniscenen vid arenan där fans stod och "sjöng" TH-låtar!
 
 

Stolt svenne!
 
 

I kön påväg in, vi stod längst bak i kön typ hehe!
 

Glad Mirre inne på arenan!
 

Ni ser den där filmkameran i taket? så fort den flög runt i taket så SKREK alla då de
filmade in DVDn, den filmade åt vårt håll flera ggr och då höll vi upp Sverigeflaggan!
 
 

Glad Tillan!
 
 

And so it began! (mina bilder)
 
 
 
 
 
 

Mirre och jag backade bak sen och hoppade runt som galningar till Monsoon!
  
 

Jag fick så ont i ryggen så jag satte mig, Mirre stod kvar med flaggan som ni ser hehe!
  

  
  

Tack alla för en grym kväll, nu måste jag duscha men jag uppar igen innan vi drar!

This is for you, Viran ♥

 

 

NJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ for life!!

Grym konsert!!

Tjuhuuuu! Som ni ser så var vi på konserten, vi hittade biljetter för 250 kronor styck! Konserten var riktigt bra (fyfaan vad alla vrålade och det var typ fullt i arenan), vi hoppade och skrek tillsammans med mina vänner Ida, Lina, Rebecka och Essie som kom hit idag för konserten! Berättar mer om allt imorgon innan vi checkar ut!

 
 
 
 

Jag tror verkligen min Sverigeflagga som jag och Mirre hade med oss kommer att synas på DVDn, vi kämpade som fan med det haha med hjälp av Ida och Linas små lampor också! Skulle vara roligt då den flaggan var med på Parc des princes, TRL och konserten i New Jersey =)

Såhär ser jag ut idag!

 
 

Nu sticker vi iväg till arenan där TH har konsert ikväll i Milano! Idag blir det ingen mer uppdatering förrän efter konserten (om vi nu går på den hehe), så ni får ha en grym dag och så kan ni kika in här sent ikväll igen om ni känner för det! =) ♥

Måndag i Milano

Godmorgon på er! Vi kom precis hem från ett café runt hörnet från vårt hotell där vi käkade frukost idag, äntligen en bra frukost! Nu står Mirre i duschen så jag tänkte passa på att blogga medans. Idag ska vi till arenan där Tokio Hotel har sin konsert ikväll, vi ska åka förbi och se om några säljer billiga biljetter då vi inte vill lägga 500 spänn på konserten..

Får vi inga billiga biljetter hittar vi nog på nåt annat, vi har ju faktiskt redan sett den (Mirre t o m 4 ggr), dock eftersom de spelar in DVDn ikväll så är det nog roligt att vara där så vi ska försöka! Nu är Mirre klar så jag måste hoppa in i duschen nu, vi försov oss lite imorse ^^,

Medan så kan ni kolla på ännu en "såhär roar vi oss en kväll i Milano"-video haha!
 

Mirre is Michael Jackson

 

Såhär roar vi oss ikväll ^^,

Filmkväll

Nu är vi hemma igen efter en mysig middag i Milano! Vi lyckades hitta en mysig restaurang och åt pasta & pizza (såklart, Italien lixom) och sen tog vi en skön promenad i staden, gud vad vi har gått här! Sen hittade vi (äntligen) ett stort supermarket så nu har vi köpt hem lite snacks och ska hyra film på nätet, imorgon blir det kanske konsert och i alla fall en heldag/kväll ute så det är nog bra om vi tar det lugnt ikväll!



Puss på er så hörs vi imorgon ;) ♥

Dag 3 i Milano

Tjuhu! Denna dag har, som sagt varit väldigt lugn.. Vi drog ut för att käka frukost och sen vandrade vi runt på ett roligt loppis (så många billiga ringar dom hade vill köpa!!) Vi drog sedan hem till hotellet för stt hämta pengar men sen fastnade vi kvar här hehe! Vi har legat och softat på rummet i ett par timmar nu, jag har masserat Mirre lite och så har vi lyssnat på musik konstant! 

Ikväll ska vi typ hyra lite filmer via nätet och ta det lugnt, imorgon blir en lång dag med att fixa konsertbiljetter och så.. Vi vill inte lägga mer än 20 euro var/biljett då vi redan sett konserten men eftersom det inte är slutsålt än så är det nog inga problem.. =)  

Såhär såg jag ut idag, osminkad & lite mer påklädd pga det kallare vädret!
 
 

Mirrefirren
 
 

Loppisen vid centralstationen!
 

Nu ska vi ut på en promenad innan vi äter middag! =) Var är era kommentarer förresten? Mina läsare har typ dubblats men kommentarerna halverats? =( Kom igen nu! Hörs senare ikväll, puss ♥

Såhär såg jag ut igår!

  
  

Kavaj - Köpt i Dublin
Skor - Nellys.com
Nylonstrumpor & klänning från H&M

Smycken:
Armband från MQ
Ring från Dublin
Halsband present

Söndag i molniga Milano

Hej på er, idag valde vi att sova ut eftersom vi visste att vädret skulle bli sämre idag! Det är kanske bara 15-16 grader i luften och molnigt på himmelen. Det gör dock inte så mycket då vi har fått två kanondagar i alla fall och idag kan man ta det lite lugnt med gott samvete, då det ändå är lite ruggigt ute!

Gårdagen då, jag och Mirre var verkligen sämst på att hitta till bra ställen så vi virrade runt en bra stund innan vi tillslut hittade tillbaka till den där mysiga baren vi satt på första dag! Vi satt där i ett par timmar och drack lite och snacka skit, sen började det helt plötsligt totalblåsa (haha har asroliga bilder på det) så eftersom vi satt utomhus började vi dra oss!

Vi tänkte först gå ner till bargatan men eftersom det var typ storm så bangade vi det (här var klockan typ 1), istället gick vi till ett hotell vid stora gatan och checkade baren där! Det var ganska mycket drag men mycket kostymnissar och sådär så vi drog oss tillslut hemåt istället, vi borde ha börjar kvällen tidigare på rätt ställe men haha jaja det var trevligt iaf!

Bilder från igår!

   
 
 

På väg från baren, så det blåste!!
 

HAHA, "Vi blåser boooort!"
 

Hotellet räddade oss från vinden (inte vårat utan ett annat vi kollade in hotellbaren på)
 

 
 

Mirre utanför vårt hotell, det är här vi satt första kvällen och snacka skit i flera timmar =)
 

Nu ska vi ner till nåt café och äta frukost, jag klarar inte den här hotellfrukosten då dom
typ bara ha croissanter och nutella! Att starta dagen med det ger bara illamående! Hörs ♥

Lets do Milano!

Eller "Lets fuck Milano!" som Mirre tyckte min rubrik lät som ^^, Weeell, nu drar vi ut på en barrunda i Milano, ingen av oss känner för att klubba och dansa så det blir awesome! Mirre har sminkat mig ikväll med cool ögonskugga plus aslånga lösögonfransar, visar bättre bilder imorgon!

 
 
 

Ha en grym lördag allihopa, pussssssss!

Liten videoblogg från Duomo

 

Så synd att det blir så ljust men jaja!

Dag 2 i Milano

Hej på er, nu är vi tillbaka på hotellet igen för att vila lite! Vi är båda helt slut av den stekheta solen (ska dock inte klaga, det måste vara iaf 25 grader i solen) efter en heldag utomhus! Idag åkte vi till Duomo som sagt och det var min andra gång där! Det var riktigt fint att gå omkring där, vi gick runt i affärer och åt lunch på en uteservering (såklart). Dock valde vi en uteservering med inte så god mat och dyra priser - dålig kombination :P

Vi köpte även glass vid Duomo där vi också gjorde en videoblogg, kan lägga upp den senare! Sen satte vi oss ner på en annan uteservering och tog en varsin cola och snacka skit i ett par timmar innan vi drog oss hem igen, vi är båda så sjukt trötta så vi måste vila oss lite inför ikväll då vi tänkte dra ut! Vi struntade att dra förbi arenan idag då det är en bit att åka, vi ska ju ändå dit på måndag för att se om någon säljer billiga konsertbiljetter!

Lite bilder från dagen:

 
 

Duomo (nej Bonnie vi orkade inte gå in i kyrkan haha :P Kanske borde det..) 
 

Vi var framme och nuddade benet på dörren som för två år sedan!
 

Shoppingcentret vid Duomo, typ bara märkesaffärer!
  

Så härligt med alla löv på träden och blommor, alldeles grönt och doftar sommar!
  
 

Lunchade i stekande sol, pastarätt blev det idag!
 

Så sjuukt varmt det var!
 

Glass i solen vid Duomo!
 
 

En riktigt duktig konstnär på gatan, ser ni Michael och Bill?


Min absoluta favorit, så grymt gjord.
 

Riktigt härlig dag men nu ska vi vila lite, hörs senare!

Lördag i Milano

Good morning folks! Hoppas ni har sovit gott, jag har sovit bra men vaknade imorse av att jag frös så galet mycket! Vi har bara haft lakan som täcke men hittade nu en stor filt (säkert as-ofräsch men om man har den på lakanen vi hade som täcke så funkar det..) och ska be dom höja värmen också! Även om det är så varmt här på dagen så minskar det till 13-14 grader på nätterna!

Hur som helst, nu har vi precis käkat hotellfrukosten och ska bege oss ut på en långdag i stan! Vi ska förbi Duomo och gå runt där (minns att det var ett fint område senast jag var där för lite mer än 2 år sedan) och sen ska vi gå ner till en enorm bargata (receptionisten tipsa oss) och kolla om det är nåt för ikväll! Vi ska även gå förbi arenan som Tokio Hotel ska lira på då en tjej jag & Rebecka träffade när vi var i New York är en av dom som håller i kösystemet här i Milano (hon var i New York för att plugga ett par månader men är alltså från Italien).

Såhär ser vi ut idag!
 

Vi hörs i eftermiddag igen! =)

HIPP HIPP HURRA!

 

Grattis världens finaste Bonnie på 21årsdagen, love you ♥ ♥

Urmysig kväll

Vi har haft en asmysig kväll, vi tog en lång kvällspromenad (gick vilse haha) och köpte lite mysmat och såg oss omkring på den enorma shoppinggatan! När vi tillslut hittade hem till hotellet så tänkte vi typ bara softa framför en film på datorn men vi gick ut och satte oss utanför hotellet istället och satt där och snackade om ALLT i nästan 3 timmar, riktigt skönt att vara med en så fin vän som Mirre här!

Vi mötte även en svensk kille som bor här på hotellet också som vi satt och snackade med också, väldigt trevlig! Nu har vi precis kommit upp till hotellrummet igen och sitter här och kvällsbloggar lite fort med Michael i bakgrunden, snart ska vi hoppa i säng då vi har en lång dag framför oss imorgon! Det ska bli 22 grader och sol imorgon så vi ska inte sova bort dagen.

Två härliga bilder från idag!



Vi hörs imorgon igen, kram på er ♥

Dag 1 i Milano

Heeeeeeej! Nu har vi äntligen fått igång internet, vi kom precis hem från en heldag i underbart mysiga Milano! Det har varit 20 grader och strålande sol hela dagen, Mirre har gått runt i sina jeansshorts och jag i min korta lila klänning! Vi har vandrat runt i flera timmar i olika parker, suttit på smysiga uteserveringar & pratat hela dan - SEMESTER!

Här är lite bilder från dagen!

Mirre på flyget, stackarn fick ingen sömn denna natt =( 
 

När vi kommit fram till hotellet fixade vi oss lite innan vi drog ut för att se staden!
 
 

Några bilder från stan!
 
 
  
 
  
   
 


Det har varit en helt UNDERBAR första dag i Milano och det bästa är att vi har 4 dagar kvar! Nu ska vi softa lite på hotellet innan vi ska ut och äta middag, det blir en lugn kväll för oss då vi knappt sovit inatt men imorgon kör vi! Hörs senare ♥

IN MILANO!

Heej allihopa, nu ar vi antligen framme men som ni ser sa funkar inte deras internet pa vara datorer (ska forsoka losa det idag) sa nu kan vi bara uppdatera via deras datorer har pa hotellet! Hur som helst, resan hit gick bra och har ar det 20 grader och sol!! =) Vi far checka in pa hotellet klockan ett sa da ska vi ta en dusch byta om innan vi gar ut och satter oss pa nan uteservering och snackar skit, ah vad det ar harligt med semester!!

Bilder och normal text kommer sa fort vi lost internetproblemet, stay tuned!

MILANO, here we come!!



Nu drar jag och Mirre till Milano, jag tar med mig laptopen för första gången så ni kan följa vår weekend i Italien! =) Hoppas ni kommer gilla det, vi hörs när vi kommer fram till hotellet ♥

Mirre is in the hooood!

Heej på er! Nu är jag och Mirre äntligen hemma, det har varit kaaos med trafiken idag så jag har flängt runt med olika bussar fram och tillbaka hela dagen! Jag missade min tid hos Cecilia för att fixa naglarna så jag fick hänga kvar i stan till halv sju, under den tiden stuffa jag runt lite i Fältöversten där jag sprang på mamma och Viran och sen satte jag mig i parken och läste min bok! Jag gick även en promenad runt i parken där jag träffade på en gammal skolvän, Erik! =)

Efter det så gick jag från Karlaplan till T-centralen och satte mig där och väntade på Mirre sista halvtimmen! Nu håller vi på att laga middag här hemma och packar det sista, imorgon drar vi!! =) Vi ska upp redan klockan 4 imorgon bitti så vi ska snart gå och lägga oss, bloggar innan vi åker imorgon ♥

Mot stan!

Nu ska jag till Cecilia för att fixa naglarna och sen vidare till frisören!
Vi hörs ikväll igen när jag hämtat Mirre, woho imorgon åker vi!

 

Packa packa packa

Jag var ute på en jätteskön promenad i solen och hämtade sen upp all tvätt, nu är jag färdig och ska bara packa ner allt inför Milano! Dock är det lättare sagt än gjort då jag och Mirre delar på en väska så man får inte plats med mycket, OMG jag har inte ens tänkt på skorna jag ska få i än :S Oh god..

Aja, sen kl 13 ska jag skypa med finaste Sandra innan jag åker till Cecilia och fixar min nagel (den gick av nyss, perfekt tajming) och sen ska jag förbi min frisör också! Wah nä nu får jag sätta igång, jag kommer ALDRIG få med mig de skor jag vill få med mig till Milano haha shite hur har jag tänkt..!

Wah, O-organiserat!!
 

=(
 

=D
 

Dagens låt



Syrran skickade den här låten nyss, fan vad skön shake-låt!

Torsdag

En härlig solig morgon, denna torsdag är en bra dag känner jag! =) Jag kunde (som vanligt) inte somna igår även om jag gick och la mig klockan 12.. Jag somnade klockan 4 imorse och 06.30 ringde klockan för min tvätt-tid! Jaja, eftersom jag och Mirre ska upp kl 4 imorgon bitti var det nog bra att jag gick upp tidigt idag så jag kan somna lättare ikväll!

Det var länge sen jag var uppe såhär tidigt, jag har saknat det! Jag åt frukost halv åtta imorse och läste min bok mellan tvättmaskinerna, så himla skönt! Nu ska jag ner och dra på torkskåpet ännu en gång och sen gå en skön morgonpromenad, Kram!!

Soft pubrunda!

Nu ska jag ut med några vänner från jobbet för att fira att Niklas kom in på sin skola i London i höst!! =) Får inte bli så sent för min del bara, för imorgon har jag fullt upp hela dagen tills Mirre kommer på kvällen! Dagen imorgon börjar med tvätt-tid klockan 7, yeay!

Dålig bild men såhär ser jag ut ikväll! Kavajen köpte jag i Dublin =)
 

Hörs imorgon ♥

Cya!

Nu sticker jag in till stan, först ska jag förbi mammas jobb för att hämta 2 klänningar som ska med till Milano och lämna Virans Ipodladdare! Efter det ska jag till Åhléns för att köpa mascara, jag köper Diors som kostar 325 kronor vilket är pissigt dyrt men det är den bästa mascaran och de håller länge!

Hörs när jag slutat jobbet!

Vilket minne man har..

Jag smsade Mirre nyss och när jag fick leveransrapporten stod det (såklart) 7 april, och jag kände verkligen igen det datumet som något "viktigt".. Då slog det mig att det var min första Westlifekonsert för exakt 8 år sedan idag.. Den 7 april 2002 i Stockholm, Globen Front row! Haha, jag var bara 12 år och jag var totalt gaalen hela konserten minns jag, när den var slut var det som jag vaknade ur en dröm..

Helt sjukt hur besatt jag var alltså, blir typ generad bara av att tänka tillbaka på det! Hehe men vi var ju så små och fan vad kul vi hade.. 2001-2004, tre galna år.. Medan ni andra var ute och drack och hånglade för första gången reste jag efter Westlife hahaha!

Har inga bilder från så länge sen men här är i alla fall från när vi köar
utanför Scandinavium våren 2004 i Göteborg, hela goa gänget ^^,

Vi var så stolta över att vara först och vara dem som höll i kösystemet..
  

Hittade dock 2 videos från Danmark från 2002-konserten:

Why do I love you
 

Bop bop baby  
 

Hahah aaahhw vilka minnen!!

Dagens låt

 

Åhh jag blir så glad och "skuttig" av den här låten!! ABC, Easy as one two three,
Or simple as do re mi, ABC, one two three, baby you and me girl ♪ ♫ lalalalalaa

Onsdag

Gooooooooooooood morgon! :D Guuud, vad jag är trött men jag får inte sova bort hela dagen idag! Jag måste hinna packa, sola, åka till stan och möta mamma för att hämta lite grejer och köpa en ny mascara innan jag börjar jobba kl 16! Ikväll ska jag ut och puba med gänget för att fira att Niklas kom in på sin musikskola i London i höst! =)

Jag sitter här och gäspar som en galning haha men ingen tid att förlora! Imorgon kommer MirreFirre hit och iövermorgon drar vi till Milano, wuhuu!!

Sena kvällar..

Heej! Jag jobbade över 2 timmar idag så det är därför jag är hemma så sent, nu ska jag se på andra halvan av The Jacksons, An american dream!

Hörs imorgon igen ♥

Aaaaaaand off to work!

Åh jag är så kluven hur jag ska göra med packning, tvättning och allt sånt! Hatar att ha tvättstuga, det är alltid uppbokat så spontantvättning är bara att glömma! Jag har fått en tid på torsdag kl 7 på morgonen och jag ska ju ut kvällen innan, ååh aja jag får bara pallra mig upp för jag hinner inte åka hem till päronen nu innan Milano!

Jag i Milano (nuddar porten till Duomo) för 2 år sen, snart tillbaka!!
 

Nu ska jag sluta babbla, vi hörs ikväll efter jobbet!

Sånt härligt väder!

Nu kom jag precis hem efter en lång promenad i solen, jag sprang lite emellanåt också då jag inte kunde hålla mig hehe.. Jag kände mig så fri nu när jag kunde gå ut i det fina vädret och springa av mig, har känt mig som en säck potatis i flera veckor nu! Ut mer er alla i det här jättefina vädret, om jag inte skulle jobba idag så skulle jag varit ute ännu längre!

Btw, jag såg ju första halvan av The Jacksons, An american dream igår och den var faktiskt riktigt bra. Även om de inte framställt deras barndom lika hemsk som den var så har de ändå inte uteslutit allt, jag grät flera ggr och ville bara hoppa in i filmrutan!

Oj, jag har fortfarande inte ätit någonting idag än.. Är fortfarande mätt efter nachosen och nötterna igår kväll även om jag inte åt upp alla.. blöhhh! Ska koka lite ägg nu, vi hörs sen!

PS: LYCKORUS, nu är det bara 75 dagar kvar till Bon Jovikonserten!!!

Tisdag

Yeay, sol och 10 grader ute!! =) Jag ska faktiskt börja denna dag med en powerwalk då jag känner mig frisk nu!! Uppar när jag kommer tillbaka ♥

The Jacksons, An American Dream

Sorry Annika, jag kan inte hålla mig längre! Boken jag läser nu har sträckt sig ända till första våldtäckts-anklagelserna och det är så vidrigt att läsa om att jag inte orkar läsa mer om det just nu! Därför ska jag nu sätta på The Jacksons, An American Dream vilket är en film från 1991 där skådespelare spelar alla i familjen och man får följa dom från Gary Indiana tills Michael går solo!

Jag har bara sett slutet en gång när den gick på TV och det var länge sen så nu ska jag se början till slut! Dock hinner jag nog inte se hela ikväll eftersom den gick som en serie på TV förut så den är typ 5 timmar lång ^^,

Laddat upp med nachos med guacamole och nötter! =)


Hörs imorgon :* =)

Mitt påskägg

Istället för godis i våra påskägg så fick jag och mina systrar roliga saker av mamma och pappa:

Duschtvål, 2 badbomber och ett läppglans - Alla har bara bra mineraler och vitaminer
i sig istället för massa dåliga medel och sånt hehe..

 
  

Jag är inget Hello Kitty-fan i övrigt men jag gillar det på strumpor =)
 
 

Och lite toffsar, aalltid bra att ha!
 

Thanx pears :D :*

Ut i det grå

Tänkte bara påminna er som gått ut gymnasiet att det är bara 10 dagar kvar till sista ansökningsdagen (15e april) för att aqnsöka om kurser/program ni vill plugga för hösten 2010! Jag ansökte till några kurser igår kväll, även om jag antagligen sticker  till Indien så är det faktiskt bra att alltid ha en back up! In på www.studera.nu och ansök med er, haha som pappa skämtade förut när jag sa att jag inte ville plugga än: "Men gå in på Studera.sen då!" Huuuuuuuuuumor!

 


Jaja, nu sticker jag till jobbet men vi hörs igen vid 22-tiden!

Jag strejkar!

Jag har inte sträckt mig längre än till datorn för att uppdatera bloggen, annars har jag bara legat i sängen och läst boken som jag lånar av Annika! Det här pissvädret ute får mig att strejka, iaf tills klockan tre då jag måste börja åka till jobbet hehe ^^,

Nämen allvarligt, igår var det nästan 15 grader och sol och nu är det snö på marken igen och ca 3 grader ute?!?! Det är fan deprimerande.

Måndag

Godmorgon! Shite vad det är röda dagar hela tiden runt påsken, det är så roligt för Anna är så glad att hon får vara ledig och jag är så glad över att jag jobbar för jag får dubbelt betalt på röda dagar ^^, Hur som helst, idag är det bara TRE dagar kvar tills Mirre kmr hit och FYRA dagar kvar tills vi åker till Milano! Där är det iaf 16-17 grader just nu, här är det 3 grader!!

Igår satt jag och Anna på balkongen och mös med Ipodhögtalaren, fika och te i flera
timmar, vilket var vår första gång detta år! Vi tänkte att nu är våren verkligen här!
 

Och idag vaknar man upp till DET HÄR?! x'(
 

TAR DET ALDRIG SLUT?!

Bonnie och Malin är för söta!!

Min bästa vän Bonnie och hennes kompis Malin kom hem från Milano idag och skickade en bild till mig över mejl nyss på Bonnie (bilden nedan) där de välkomna mig till Milano nästa vecka haha! de hitta det här skyltfönstret i helgen nånstans i Milano och fotade, dom är för söta!

 

Kvällsmat!

Halluuu, nu är jag hemma från jobbet! Eller jag kom egentligen hem för typ en timme sen men så fort jag klev in genom dörren så drog jag bara ut Anna på en kvällspromenad, hade ingen lust att bara gå in och sätta mig! Det är så härligt och svalt ute att jag inte vill sitta inne! Nu kom vi hem iaf och ska göra lite kvällsmat då ingen av oss typ har ätit nånting på hela dagen! ^^,

Uppar snart igen!

GOOSEBUMPS



Bara lyssna.

Dagens låt



LOVE denna klassiker!!

Söndag

Hej allihopa! =) Hoppas ni har haft en jättetrevlig påskafton med massa godis och liknande! Jag hade en jättetrevlig kväll igår med familjen och släkten som innehöll massa musik, sång och påskägg! Jag är hemma hos päronen nu men ska snart dra mig till jobbet, ikväll jobbar jag 16-21.15 och sen ska jag direkt hem till Farsta igen! Jag slänger upp Dagens låt och sen hörs vi inte igen förrän ikväll, puss! ♥

Mot jobbet!

  

Nu kommer jag inte uppdatera igen förrän imorgon då jag sover kvar hos min familj, men jag hoppas ni får en trevlig påsk med era nära och kära! Kram så hörs vi imorgon ♥

Lördag

GLAD PÅSK på er allihopa! =) Solstrålarna lös igenom på sidorna av min rullgardin så när jag drog upp den såg jag att det även är 11 plusgrader ute, härligt!! Idag ska jag jobba 12-19 och direkt efter det åker jag hem till familjen där lite av släkten kommer vara också för att ha påskmiddag! =)

Nu måste jag käka frukost, har lite bråttom.. Uppar igen innan jag drar!

Filmkväll!

Åh, vilken underbar dag det har varit idag! Anna och jag var precis och handlade lite inför kvällen och överallt hör man fåglarnas kvitter & framför sig en vacker solnedgång! Det här vädret gör mig lycklig, våren är ju här! Ikväll kommer min vän Cissi hit för filmkväll och mys, vi såg att Pirates of the caribbean 2 går på TV ikväll så vi ska se den!

Nu ska jag och Anna käka middag, pasta med räkor och någon pastasås! Efterrätt ikväll blir fruktsallad, naturgodis och kanske lite kladdkaka hehe! Hoppas er kväll blir grym vare sig ni drar ut och festar eller softar hemma som oss tre! Ha en fin kväll, fina läsare ♥

 
 
Har saknat vår balkong, underbart att kunna vistas där ute igen!

Härlig promenad!

Vilken härlig dag det är ute, jag och Anna skuttade runt vid sjön här i Farsta och hittade flera träd vid stranden som var fällda av bävrar! Måste fota det någon gång för det såg så jäkla coolt ut, ett träd var de dock inte helt färdiga med men jag och Anna försökte putta ner det haha! Nu tänkte jag lägga mig & läsa lite, skönt att jag mår bättre idag *peppar peppar* men inte ta något för givet, jag ska ändå vila så jag blir helt bra någon gång! 

Kan bjuda på en bild på mig & mina fina tjejer i onsdags, Mimis bild! 
 

Scones!

 

Annas och min frukost mitt på dagen med Bon Jovis Keep the faith i bakgrunden, jag gillare! Btw, ser ni hur söt Anna är som har köpt en påskblomma, ett ljus och fixat duk! Hon fixar alltid lite med lägenheten under högtider haha! Nu ska vi ut på en promenad i det härliga vädret innan vi ska tvätta, ha en fin dag guys! =)

H . O . T



1987-1989.. Bad tour was everything but bad, rawr!!

Fredag

Heeej på er! Herregud, det är redan april.. Blev någon av er lurade igår? Jag fick bara småluringar men inget stort..  Hur som helst, idag är jag ledig så jag sov ut och mår lite bättre idag förutom mensvärken! Jag ska ta det lugnt idag och försöka vila inför Milano eftersom jag jobbar hela helgen också..

Nu ska jag springa in och väcka Anna för att göra frukost! Haha jag lovar att hon inte ens är hemma, att hon gick upp för flera timmar sen eller nåt! ^^, Aja, jag uppar snart igen ♥

Oj, glömde :P

Haha, har helt glömt bort att uppdatera mer idag! Jag har dock jobbat 17-22.15 så jag kom bara hem för en stund sedan från jobbet! Anna och jag har diskuterat hur mensen styr ens humör, det är så himla frustrerande men samtidigt skönt när man har något att skylla sitt psykopathumör på! ^^,

Åh btw, Mirre smsa ikväll och berätta att Tokio Hotel ska spela in Humanoid tour-DVDn på Milano-konserten! Coolt, det blir min andra DVD-konsert jag går på, hoppas bara jag inte kommer synas lika mycket på denna som på Westlife 2004 ^^,

Bara en vecka kvar nu till Milano, yeaay!! Det ska bli roligt att gå på konsert också men det är inte det jag ser mest fram emot, utan det är att vara i ett lite varmare land på semester och softa med en god vän! Ååh, nu är det snart!! =)

Bilder från igår!

Scenen!


Filmade när Mirre presenterade Adam Lambert på scenen, så duktig hon var!
 
(Btw, hör ni dom tjejerna bakom oss som ba "ohmygodohmygod" innan Adam
kommer upp och sen när han är på scen så totalVRÅLAR dom, Mimi och jag
typ flög iväg! Vi flyttade oss till sidan på en gång, mina öron typ dog av det!)

Adam Lambert på scen med gitarristen och trummisen på var sida!


Mirre och Mimi under spelningen!
 

Orkade inte filma hela låten men här är en bit av Whataya want from me:


Efter spelningen!


Fotade inget mer förrän vi kom till Pub Anchor, här är lite bilder därifrån! 
 
 


LP ville få en bild på oss alla tsm med 2 killar som satt vid vårt bord ^^
 

Mirre & jag flummade lite under tiden vi var utanför Pub Anchor för att ta lite 
luft, vi spelade in en grym videoblogg under tiden som ni kan få se här! ;)
 
HAHA Black room är lite finare och lite bättre än White room haha! Stället hette
alltså inte Black room det var bara vi som flummade, mitt i allt börjar jag prata
om rapar lixom! Så ni vet så var vi inte alls påverkade när vi spelade in detta
utan vi är ganska flummiga av naturen så att säga hehe, hope you like it!

Torsdag

Gooooood morning folks! Nu är jag vaken och ska snart fixa iordning lite frukost, tänkte först bara berätta lite mer om gårdagen! Jag mötte upp Mirre och Mimi på Fridays vid halv sex för att bege oss vidare till Berns för spelningen! Mimi och jag gick in före då Mirre skulle förbereda sig själv innan hon skulle upp på scenen och presentera Adam!

Mimi och jag stod nästan längst fram på sidan och var skitnervösa för Mirres skull, vi stod beredda med kamerorna för att filma/fota hennes presentation! Hon gjorde ett jättebra jobb på scenen och självklart kom Adam Lambert upp efter henne och körde igång, herreguud vilken röst den mannen hade! Jag kunde inte många låtar (mer exakt kunde jag 1) men jag jublade ändå åt de höga tonerna han satte gång på gång, helt otrolig!

Det var så roligt när han hade spelat ca 4 låtar så var han påväg ut och jag stod precis på sidan av scenen så han passerar mig när han går ut, jag tittar på han och säger att han var jättebra! Då säger han bara "they gotta scream if they want more, you gotta scream!" Jag fattade ingenting och han fortsätter gå ut, efter en stund fattar jag att han vill att vi ska skrika tillbaka han hahaha så jag och tjejerna börjar jubla och skrika "EN GÅNG TILL" så haka resten på, tillslut kom han in igen! Hahah när han satte sig på scenen sa han "Oh I really didn't expect that" jätteironiskt, haha så skön kille!

Sen hade vi en jätterolig kväll på Pub Anchor med en av killarna från bandet, väldigt trevlig! Kvällen blev sen och jag kom inte hem förrän halv fyra men det var det värt! =) Tack tjejer för en asrolig kväll! Nu ska jag käka frulle, bilder och lite videos kommer om en stund!

GRYM kväll!

Nu är jag hemma från en GRYM kväll/natt ute! Adam Lambert var skitbra på scen, han sjöng som en gud!! Senare på kvällen drog vi ut och pubade med trummisen i bandet ett par timmar, han ville till ett rockigt ställe så vi tog homom till Pub Anchor ofc! Sen vi åkte tillbaka till efterfesten på Berns hotell (dock hängde vi mest uppe på deras hotellrum med några från bandet), askul kväll åter igen!

Mimi, LP (trummisen), Mirre och jag på Pub Anchor!


Nu ska jag gå och lägga mig, bilder och mer text kmr imorgon ♥