Grilla med familjen!

Åh, nu har jag varit ute och sprungit 8 km, galet jobbigt var det alltså men också härligt då jag älskar att springa! Åh haha det var så kul för alla dessa år jag sprungit här så stor alltid vår granne ute på sin trädgård och hejar på mig när jag kmr uppspringandes för backen och nu stod han här också! Han brukar vara ute och hålla på med sin bil eller så och när han ser mig vänder han sig om och ba "Woho, vad duktig du är, kom igen nu!!" Haha =)

När jag kom hem slängde jag mig på gräsmattan och andades i flera minuter, heelt slut var jag! Jag hoppade till när Kasper kom och gosade under mina ben hehe, så jag mös med honom lite i gräset när jag stretchade! Nu ska jag ta en lång dusch, ikväll ska jag grilla med familjen ute på vår veranda, det är så skönt väder nu ju! 

Jag imorse, sov i Virans Tokio Hotel-tröja haha..


Våra grannar har världens sötaste lilla hundvalp så när mamma och jag gosade med den så sprang Kasper upp och gosade med våra ben och ville bli lyft, haha som att vi skulle strunta i honom för hundvalpen! Så vi var tvungna att ta in honom i huset och han satt jätteledsen vid dörren hela tiden! =(


Så jag lekte lite med honom efter springrundan =)




Vi hörs imorgon igen, ha en fin söndagskväll ♥

Postat av: Mandy

NUSS, hälsa alla. här blir det väl köttbullar. hade jag vetat hade jag kommit!

2010-04-25 @ 16:21:48
Postat av: IDA

Åh vad mysigt att grilla! Gud, jag vill också! :D

2010-04-25 @ 19:23:16
URL: http://iiea.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0