I'm out!

  

Nu sticker jag till stan, Mirre ringde nyss och sa att intervjun gått bra så jag ska möta upp henne och Mimi nu och hänga lite innan vi går till Berns! Hoppas showen ikväll blir grym, jag ska fota och filma lite så ni får antingen se sent ikväll eller imorgon! =) Ha en grym kväll, byebye!

En sväng ner till Farsta centrum

Jag ska inte åka in till stan förrän halv sex och jag har så himla tråkigt här hemma ensam så jag tänkte ta en sväng ner till centrumet! Jag måste ända köpa tygskor till Milano (har bara mina kängor typ haha) och även kolla in den nya H&M-kollektionen, alla säger att det är tvärslut överallt men jag måste dubbelkolla själv för det var så många fina klänningar!

Orkar inte fota mig själv nu så ni får en bild på mig från Valencia istället!
 

Dagens låt



Som jag sagt förut, jag gillar in princip ALL musik, den här låten med Marilyn Manson är jäkligt skön (jag vet att det är en cover men hans version är bäst, tkr jag)!

Onsdag

Hallu! =) Igår hade jag en jättetrevlig kväll med vännerna på stan, i sista sekunden så valde dock Fredrik att inte följa med på bion för han skulle hem till en kompis men jag, Viran och Eugenia gick i alla fall! Hahaha, dom 2 grät som små barn och jag också men inte lika mycket då jag visste vad som skulle hända hehe..

Idag är en rolig dag i alla fall för jag ska träffa min älskade vän Mirre och gå på Adam Lamberts konsert med henne och Mimi ikväll på Berns! Mirre ska intervjua honom om ett par timmar *håller tummarna för det går grymt* och sen ska jag möta upp dom runt 18.00 utanför Berns! Sen ska hon även presentera Adam Lambert upp på scen, ascoolt! =)

Nu ska jag käka frulle, hörs snart igen!

Remember me - Igen!

Nu ska jag möta upp Viran, Fredrik och Eugenia för en kväll på stan! =) Vid 21.15 ikväll ska vi sen dra på bio, vi ska se Remember me! Jag & Fredrik har ju redan sett den en gång men vi tyckte den var så bra och Eugenia och Viran har inte sett den än så vi hakar på! =) Dock måste vi nog köpa med oss extra biogodis så vi håller munnarna stängda och inte avslöjar nåt om filmen i förväg, vi är bra på sånt hehe..

Ha en fin tisdagskväll!

Jobbet!

Nu sticker jag iväg till jobbeeet, shite vad alla mina dagar ser typ likadana ut ^^,
Jaja, as usual så hörs vi när jag slutat vid kl 19 igen! Hare grymt tills dess ♥

 
Bild på Cissi och mig från Dublin i somras, sådär ska jag klippa mig igen
precis innan sommaren! Alltså mer uppklippt och en kortare snelugg! =) 
 

Dagens låt

 

Minns ni denna låten? Jag älskade den här när jag var liten, speciellt med Smurfhits (haha jag hade alla Smurfskivorna..) "Smurfaren har ingenstans att gåå nanaa" Detta är dock orginalet som ni hör ;D

Tisdag

Morrn morrn Sverige! Jag har börjat tro att jag aldrig kommer bli 100 % frisk! Idag vaknade jag upp med lite ont i ena örat och ibland är det jättebra, kan jag inte bara bli frisk så kan få dra ut och springa igen?! Gah!! Jaja, igår hade jag en jättemysig kväll med Bonnie, vi åt middag på stan och gick sen en lång kvällspromenad och catchade upp i varandras liv! Bonnie bor ju i Oslo sen 1½ år tillbaka och nu har hon flyttat ihop med sin pojkvän som hon träffat där!

Jag kom hem vid 12-tiden och satte mig vid datorn en stund, helt plötsligt hör jag något ljud från hallen och då var det min kära Anna som kom hem från Dublin =D Jag fick en jättefin ring i present som hon köpt hem till mig och så berättade hon om sin resa, åh Dublin är helt underbart! Till er som inte varit där än kan jag lätt rekommendera att åka dit!

Jag och bästis igår kväll!
 

Svenska sommarlåtar

Musik är det bästa som finns och när jag tänker på sommar så finns det många låtar
som relaterar till det.. Bl a Bryan Adams klassiker Summer of 69, men mina absoluta sommarfavoriter är faktiskt svenska låtar..! Jag är inte så mycket för svensk musik i övrigt men en del älskar jag, speciellt för det är så mycket nostalgi kring dem! Ted Gärdestad är en av de svenska artisterna som bör nämnas, även Gyllene Tider och Thomas Ledin!

Här är några exempel på de svenska sommarlåtarna!


   
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Åh, nu längtar man ännu mer till sommaren! Vilka låtar är sommar för er?

Kvällsfika

Nu ska jag fika med bästis i stan! Jag bytte pass med en kollega så jag kunde sluta lite tidigare, Bonnie är ju här så kort tid denna gång att vi måste ta vara på tiden vi har ♥

En bild på oss från sommaren 2008!
 

Hörs när jag kommer hem igen sent ikväll!

Bye!

  

Nu drar jag iväg till jobbet, vi hörs när jag slutat! ♥

:'D

Jag sitter här hemma med öppet fönster, 8 grader ute och jag hör fåglarna kvitttra! Det gör ingenting att det är molnigt idag för det känns som att våren är på G och jag känner mig in princip frisk! =) Jag har tagit ur alla mina klänningar från garderoben och börjat prova dom igen, snart är det säsong för dem igen! Förhoppningsvis kommer jag kunna ha på mig några av de i Milano om vädret tillåter det!

 

Känner ni inte vårlyckan?! :D

Dagens låt

 

Fin egenskriven låt från The Jacksons första egenskrivna & egenproducerade album, Destiny! Lyssna på den, Michael sjunger den helt otroligt, väldigt fin låt!

Måndag

Ny vecka med massa nya roliga grejer framför mig! =) Idag ska jag äntligen få träffa Bonnie, det får dock bli efter jobbet och jag jobbar ett sent pass idag =/ Hur som helst, och imorgon är Anna hemma igen och på kvällen ska jag hänga med lillsyrran och gå på bio på kvällen! På onsdag är Mirre här och då ska vi på Adam Lambert på Berns och i helgen är det påsk vilket betyder massa mys med familj och släkten! =)

Nu ska jag göra lite frulle, hörs sen!

The wiz!

Shite vad dom 2 orden finns tusen gånger i min blogg, mest på grund av att jag har skrivit att jag ska se The Wiz men varje gång har det kommit upp något som stoppat mig! Men inte ikväll för nu har jag äntligen sett den!! =) Det var en jättefin film och jag förstår inte hur den kunde få så kass kritik?

Det är faktiskt en riktigt bra musikal (sen är den från 70-talet också, det får man ha i baktanken), Michael och Diana sjunger så fantastiskt och dansar tillsammans med alla de andra i filmen och det skapar en riktig Wizard of Oz-värld! Michael var faktiskt en väldigt duktig skådespelare, vad var han inte duktig på egentligen..!

 

Jag fastnade för två citat i filmen, först för detta som den snälla häxan sa i slutet:
- Home is a place we all must find, its not just a place we eat or sleep. Home is knowing. Knowing your mind, knowing your heart, knowing your courage. If we know ourselves we're always home, anywhere!

Alltså är du säker och bekväm i dig själv så kan du känna dig hemma var som helst, det viktigaste är att du känner dig själv till 100 % för då bär du ditt hem med dig inom dig och ingen plats eller människa kan få dig att känna hemlängtan!

Det andra citatet var det näst sista som fågelskrämman (Michael Jackson) säger i filmen:
Success, fame and fortune... They're all illusions. All there is that is real is the friendship that two can share.

Så sant, kändisar och världen man bygger kring dom är bara en illusion som inte är sann! Allt är bara påhitt, rykten i tidningar och förstoringar av dem genom deras kända låtar/filmer! Däremot kärlek mellan två människor är så äkta någonting kan bli.

Min söndagskväll!

Nu har jag fixat min urgoda middag och ska sätta på The Wiz! Jag säger som jag sa till Annika nyss; Ska bli spännande att se vad som kommer stoppa mig från att se filmen denna gång! ^^, *peppar peppar*

  

Fruktsallad tänkte jag göra till efterrätt! :D
 

Hörs efter filmen ♥

Kvällens låt

 

Det var myycket klagomål kring Michael Jacksons Invincible-skiva när den släpptes om att det var ett crap-album, men jag och Annika diskuterade på kryssnigen om hur bra det faktiskt är! Okej, ska jag välja ett album som jag tycker minst om så skulle jag välja Invincible men det är fortfarande bra! Vi hade hela skivan på i bakgrunden när vi låg och snackade skit och låtarna är så behagliga, denna är en av mina absoluta favoriter från den skivan!

HOME!

Heeeej allihopa! Sämst uppdatering I know men det ska bli en del ikväll i alla fall! Jag har ju jobbat sen kl 11 imorse och kom precis hem till Farsta! Ikväll skulle jag egentligen träffat Bonnie men vi ska ta det imorgon istället och eftersom Anna fortfarande är i Dublin så blir det en ensamkväll för mig, tror dock jag behöver det!

Jag ska laga en god middag, se på The Wiz (om det så är det sista jag gör!!) och bara softa, ska hinna med att blogga en hel del också eftersom det blivit så lite utav det denna helg! Så kolla in här lite under kvällen om ni inte har nåt bättre för er haha =P

Kram, hörs snart igen!

Hem till familjen!

Det har blivit mycket hem till familjen nu men jag mår så bra hemma och eftersom Anna åkte till Dublin över helgen imorse så äre tråkigt att sitta hemma själv! De har hyrt film (Armageddon blev det! Mamma, Viran och jag kmr böla krokodiltårar) och äta en god middag! =) Jag jobbar heldag imorgon så jag vill ta det lugnt! Hoppas ni får en trevlig kväll oxå och glöm inte att inatt ställs klockan fram en timme!  

Btw, jag vill passa på att gratta min morfar på 74årsdagen idag! =) Hörs imorgon igen!

Elgiganten sen jobbet!

 
  

Nu sticker jag iväg till stan i mina mjukiskläder! Måste åka in till stan lite tidigare idag för mina hörlurar pajade igår så jag ska köpa nya innan jobbet! Hörs igen vid 19-tiden när jag slutat jobbet! ♥

Idag kommer BONNIE hem!!! ♥ ♥

Åååååååååååh vad jag har saknat min bästa vän, vi har inte setts på månader och ikväll kommer hon!! =) ♥ Hon kommer dock fram med bussen sent ikväll så vi ska mysa hemma hos henne imorgon kväll istället och GAH vad jag längtar!

 

Klappar händerna högst!



Helt sjukt att man t o m kan hitta klipp på att Michael Jackson klappar händerna på ett annorlunda sätt haha, tkr det här klippet var kul ändå för han tar i så himla mycket! Som man ser på klippet så var ju det meningen men det ser kul ut iaf!

Lördag

Gooodmorning! Jag hade en jättemysig kväll med Mika igår! Vi började med att käka middag på Taco bar och sen tog vi en timmars-lång promenad runt vid Gamla stan och gick vid vattnet och pratade om allt! Både Mika och jag är väldigt sociala personer så det blir aldrig tyst liksom hehe, skitmysigt var det! Idag åker hon till Thailand i 2 veckor med sin familj så nu ses vi inte igen förrän jag kommer hem från Milano! =(

Hur som helst.. Idag ska jag jobba 12-19 och måste börja fixa frukost nu, jag uppdaterar snart igen!

Ha en fin kväll!

Nu drar jag till stan för att möta upp vännen Mika för en kvällsfika! Ha en grym kväll allihopa vare sig ni partar lr softar som vi!

Mika och jag på Collage (var annars? :P) dagen efter TH-konserten!
 

Vi hörs imorgon igen ♥  

Adam Lambert på onsdag!!

Jag har helt glömt bort att berätta om det här hehe.. Killen som kom tvåa i American Idol 2009 kommer till Sverige på onsdag och ska ha en konsert på Berns, min vän Mirre har fått biljetter och fråga om jag ville följa med och självklart vill jag det! Har hört nån låt med honom och han är galet duktig, utöver det så är ju konserter alltid kul också! =)

Det här är väl den låten han är känd för!


Någon av er som lyssnar på honom?

Vilken härlig dag!

Nu har våren äntligen kommit till Sthlm, det var 8 grader idag i skuggan och sol! =) Så himla härligt, det här ändrar mitt humör totalt till det positiva hehe.. Nu vill jag bara bli 100 % frisk så jag kan börja dra ut på springrundor igen, har längtat så länge efter det!

VårvårVÅÅR (bilder från förra våren)
 
 

Även vetskapen att om exakt 2 veckor är jag och Mirre i Milano där det
är ännu varmare får mig att bli ännu gladare!! =) Ååååååååååh längtar!

Jackson & Jovi

Skön youtubekille, dock en ganska konstig snabbspolning av Living on a prayer!


Som han skrev under beskrivningen av videon som han la ut:
"Two of the greatest music legends of all time pair up for this video. Enjoy"

Dagens låt

 

Denna låt är lika gammal som mig, från år 1989... Go Tina Turner, en klassikerlåt! =)

Fredag

Godmorgon allihopa! =) Idag mår jag mycket bättre efter 10 timmars sömn! Haha, tror ni jag lyckades se The Wiz igår förresten? Nej såklart funkade inte DVDn, det är typ ment to be att jag inte ska se den! :S Jaja, jag såg i alla fall The Jackson family-dokumentären och detta avsnitt var bäst hittills!

De vandrade runt i O2 arena (där Michaels this is it-konserter skulle varit och där Bon Jovis kommande konserter i juni kmr vara) och de besökte även showen Thriller Live och Jackie Jackson började gråta för den var så bra, TOLD YOU SO!! Älskade showen, jag och Annika smsade som galningar under tiden de var på showen, minnen!

Efter showen så zappade jag över till VH1 (bästa musikkanalen LÄTT) och då hade de "So 80's" som tema med ALLA bra videos!! De körde Bruce Springsteen - born in the USA, Michael Jackson - Beat it, FleetwoodMac - Little lies, Cindy Lauper - Girls just wanna have fun, Tina Turner - Simply the best etcetc. Jag kunde inte stänga av så jag satt där för mig själv (resten av familjen sov) och diggade i soffan, älskade 80-tal..

Huur som helst, snart ska jag ner till tvättstugan i Farsta så jag måste fixa
kläderna lite, uppar snart igen! Så länge kan ni få se en snygg bild på mig
och Cissi från Dublin sommaren 2009!


Älskar Cissis kommentar till bilden: "vilket bra intryck vi ger Tillan;D ♥" Svenskar i Dublin.. ^^

The wiz

Nu har jag slutat jobbet och ska precis bege mig hem till föräldrarna! Det går en dokumentär (The Jackson family) på TV ikväll kl 22.40 som jag inte vill missa och så tänkte jag passa på att se The Wiz ikväll också! Jag ska ta det väldigt lugnt med andra ord, vill bli frisk!!

Känns som jag har lagt ut den här bilden och sagt att jag ska se den
här filmen många ggr hehe.. men detta är tredje gången gillt! ^^,

 

Hörs imorgon igen ♥

I'll Be The Freak You Can Taunt



Dirty Diana.. lätt på topp 10 av världens bästa låtar! Nu sticker jag till jobbet
för att möta upp Demet och käka lunch innan vi börjar, hörs igen när jag slutat ♥

Human Nature av John Meyer



Jag älskar den här versionen, den satt perfekt på en memorial service och den här låten är helt underbar.. Minns att när jag såg den här i somras Live så tänkte jag bara "meh varför sjunger han inte? Varför står han bara och spelar han som också kan sjunga!" men nu inser jag hur rätt det var att inte göra det, jättefint framträdande!

2 veckor kvar!!



Så skönt det ska bli.. Milano ♥

Bilder från igår

Alla som skulle dit hade en namnbricka med en streck-kod på så man kom in!  

Konsum Slussen! =)
 

Föreläsningen!
 

Under pasuserna/bensträckarna fick vi snacks..
 

Och gjorde hänga gubbe!
  

När jag skulle springa på toa så sprang jag förbi min ingång för Tokio
Hotel konserten för 2 veckor sen, A7 ffs =) Eftersom Coop-festen var
inne på Annexet som sitter ihop med Globen så var hela minglet där!
 

HAHA! Niklas läser japanska på högskolan och skrev en mening till
Filip under middagen.. "Ska vi dricka för mycket öl?" Hahah ;P
 

Fördrink serverades!  
 
 

Sen var det dags för middagen, aasgott var det verkligen!
   


Niklas har under dessa tre år vi jobbat ihop försökt lära mig "fierce-minen"
men jag suger på den , Niklas är asgrym as always på att visa den!
 

And I suck!
 

Sen fick Weine tag i kameran en stund..
 
 
 

När Coop-festen slutade kl. 23 så drog några av oss till Högbergs på Söder!
 

Demet och jag! =)


Avslutar kvällen med en outfit-bild på mig muahah..


Tack alla för en grym kväll =)

Torsdag

Goooooooodmorgon allihopa! Idag mår jag väl som jag förtjänar.. Jag tog det iofs ganska lugnt igår, drack bara ett par glas vin och satsade istället all in på den otrooligt goda maten!! =) Jag tar det från början, hela grejen började redan vid klockan tre men vi satte oss på en pub inne i Globen center (orkade inte gå in till minglet) så drog vi in lagom till föreläsningen började! Den höll på i ca 2,5 timme (med bensträckare) och sen vid sjutiden var det dags för fördrink och som vanligt var jag, Filip, Niklas och Adde först upp ^^,

Efter det var det middag och guud så gott det var! Jag och Niklas tog t o m 2 omgångar och båda portionerna var stora, hehe! Efter det öppnades barerna upp och livemusiken satte igång! Ett tag tyckte jag det vart lite töntigt när de försökte köra som en rock-konsert på en Coopfest men när han på scenen skrek "NÅGRA SOM GILLAR SOUNDET FRÅN 80-TALET?" Kunde jag inte låta bli att vråla, haha Filip och dom andra vid mitt bord bara himla med ögonen åt mig..! ^^

De körde lite AC/DC och annan skön musik och eftersom vi var inne på Annexet (som är en arena) så stod scenen bra där framme! Asmånga dansade och rockade galet, till slut fick Demet upp mig och Niklas också för att dansa..! Hur som helst, vid 23-tiden så slutade allting så då drog vi vidare till Högbergs på söder och softade vidare med några av Addes polare! En tjej i det gänget var asskön (Emelie, jobbade på nån Coop nära) som gillade samma musikstil som mig! =)

Jag drog ändå hem redan vid halv ett då sista tunnelbanan gick då, annars hade jag behövt krångla mig hem med nattbuss (okej dom är faktiskt smidiga men tar typ dubbelt så lång tid hem bara) så det blev inte så sent för min del! Det var en asrolig kväll i alla fall memn idag har jag (även om jag tog det ganska lugnt) ondare i öronen så jag börjar fundera på om det är öroninflammation jag har.. Det är därför jag är vaken såhär sjukt tidigt, jag vaknade faktiskt av smärtan! Men nu har jag tagit värktablett så det är lugnt..

Vi har ingen frukost hemma så nu ska jag steka pannkakor, jag slänger upp bilderna från igår efter det ♥

BLACK BLACK BLACK (and silver)

    
  

Nu sticker jag till jobbet och möter upp hela jobbgänget för att tillsammans dra till Annexet! Först är det lite fika innan den långa föreläsningen och efter det är det mat, dricka och liveband! Detta slutar kl 23 och då ska vi alla ut och puba på söder, hälften av mitt konsumgäng gick på det här igår (det var uppdelat på 2 dagar här i Sthlm) så de som gick igår ska möta oss utanför kl 23 och följa med efter, woho! =) Eller inte alla men alla ungdomar typ, hehe!

Ha en grym dag, hörs nog inte förrän imorgon igen ♥

En bra träningsblogg!

Min lillasyster Elvira har skapat en egen träning&livsstilsblogg! =) I julklapp fick hon tio ggr med en personlig tränare så hon är väldigt seriös med sin träning men ändå på ett sunt sätt, läs den för tips och pepping! =)

 

Den hittar ni HÄR!

Dagens låt

 

Måste börja öva in låt-texterna, han är faktiskt duktig!

Onsdag

Morrnmorrn! Jag mår faktiskt lite sämre idag än igår men det beror nog på att igår morse när jag vaknade så hade jag bara suttit hemma och vilat hela dagen innan och igår var jag ute och flängde hela dagen och jobbade till sent på kvällen.. Jag måste verkligen ta det lugnt och inte göra någonting för att bli av med den här värken i öronen, rinnande näsan och ont i gomen (dont know:S)..

Jaja, jag måste iofs dra om typ 2 timmar till jobbet för att möta upp alla innan vi drar oss vidare till Globenområdet för att gå på den stora "Coop-festen" eller vad man ska kalla det för..! Jag har sett fram emot denna så hiimla länge att jag tänker inte låta min jobbiga förkylning förstöra det, jag skaa med!!

Hörs snart igen!

Home sweet home!

Hej allihopa! Nu kom jag till slut hem efter en lång dag, först var jag hos Cecilia och direkt efter det åkte jag till jobbet! Jag jobbade till kl 22.15 istället för 20 idag (jag och Demet bytte tid) då Demet ska jobba åt mig imorgon, så snäll som hon är!

Som ni vet så har jag mått dåligt i flera dagar nu och imorgon så ska vi Coop Konsum-affärer på "På rätt kurs" som är som en stor Coopfest på Annexet (ni vet, den mindre arenan bredvid Globen) med en lång genomgång först innan maten och drickan serveras och sen brukar det bli lite liveband och så!

Jättekul är det och detta har inte varit på 1½ år så jag vill verkligen inte vara sjuk imorgon (jag skulle ha jobbat 6.45-14.30 och det börjar på Annexet kl. 15.00) så Demet ställer upp och jobbar de fyra första timmarna av mitt pass och sen kommer en annan kollega till mig in och jobbar de 3 sista timmarna, tack åter igen ni är så himla snälla som ställer upp!

Jättedålig bild men dagens nagellack blev i alla fall en vårljus lila för omväxling..
 

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite innan jag släcker lampan, hoppas jag mår myycket bättre imorgon! Sov gott allihopa ♥

Ha en fin dag!

Nu sticker jag iväg till Cecilia för att fixa naglarna och sen åker jag direkt till jobbet! Idag har jag 14.30-20 passet och efter det ska jag bara hem och vila!

  

Hörs ikväll igen :*

Tisdag

Godmorgon på er! Jag har haft en ganska jobbig natt för inatt började mina öron göra ont, jag gick och la mig klockan 12 men somnade inte förrän vid 4-tiden pga smärtan! =( Idag är det dock mycket bättre men får se hur jag känner under dagen..

Måste få i mig lite frukost, hörs snart!

Hahahahaha!



"Jaaaag jökar rätt mycket" xD

Skönt att ha Anna!

Jag orkade aldrig åka till Lidingö, det tar en timme att åka dit och en timme hem bara för att hämta filmer som jag lika gärna kan hämta en annan dag! Anna har kommit hem nu i alla fall så jag slipper vara ensam, hon ska bara en sväng ner till gymmet (Ångest jag har inte tränat hårt på snart 3 veckor pga jag är sjuk, HATAR det här)..

Jag vill bara bli 100% frisk nu, orkar inte vara sjuk längre!! Klarar inte av att bara sitta här hemma, blir galen snart!

Bokat och klart.. MILANO ♥

Jag och min kära vän Mirre sticker till Milano en weekend i april, 9-13 april för att vara mer exakt! Vi har letat weekends ett tag nu men vi har behövt en riktigt billig weekend för att ha råd, först var vi inne på Rom och dit vill jag mer än något men det var för dyrt och Milano har jag faktiskt bara varit i ett par timmar (jag var i Turin och tog en dagsutflykt över till Milano) så det ska bli jättehärligt! =) Det är ca 15-20 grader där just nu i alla fall så vi får nog ta del av lite uteserveringar och sådär i alla fall! =)

Tokio Hotel har även konsert i Milano då (12 april) men biljetterna kostar 500 spänn och då spenderar jag hellre pengarna på annat faktiskt, men om de säljer ut biljetterna för 100 spänn som de gjorde i Sthlm och Göteborg så kan det vara värt det.. ^^,

  

Mot Lidingö

Nu ska jag slänga på mig en fet halsduk och ta mig hem till mina föräldrar!
Mitt paket från CDON.com har kommit, jag har beställt hem:

* The Wiz (bl a Michael Jackson och Diana Ross i rollerna, från 1979)
*
Michael Jacksons This is it

  

Uppdaterar igen innan jag drar iväg, sen hörs vi igen ikväll ♥

Mina älskade vänner!!

Vad glad jag blir! Först ringer Sofia från Valencia (vi kan ju inte prata ofta pga de dyra priserna att ringa), hon ville ha lite hjälp med vad man ska äta när man rensar kroppen haha! Sen ringer Bonnie från Oslo ca 5 sekunder efter jag lagt på med Sofia, ååh på lördag kommer Bonnie äntligen hem igen i ett par dagar!! =)

 
 

Måndag

*12 timmars sängliggande senare* Åh, jag HATAR att må såhär!! Jag är verkligen aldrig sjuk, ca 1 gång om året och då brukar det bara vara ett par dagar! Nu har jag varit sjuk i veckor och jag blir fan aldrig helt frisk, jag har inte tid att ligga hemma och kurera mig!! Aja, jag mår iofs mycket bättre idag jämfört med igår och mitt öga är typ normalt igen! =)

Btw, har precis bokat en spontan weekendresa i april med  en kompis
(sjukt vad billigt det var), berättar sen men här har ni en ledtråd iaf ♥

 

Mår inte bra..

Urk, nu är jag hemma igen från jobbet och känner mig inte så bra! Har lock för öronen, är täppt och så känns det som jag har blåsor i hela gomen =( Utöver det ser det ut som jag har fått ögoninflammation i det högra ögat som är helt rött, suck! Ska gå och lägga mig nu och sova länge imorgon, mår förhoppningsvis bättre när jag vaknar! 

Sov gott ♥

Dagens låt

 

Har haft den här på hjärnan hela dagen, en av de bästa hitsen från 70-talet utan tvekan! Hela Off the wall-skivan är så jäkla bra, jag vill bara dansa när jag lyssnar på den =D

Borta bra hemma bäst

Mamma borde bli en professionell inredare, se hur fint allt är! Och såklart
ligger Kasper (vår älskade kissekatt) på sin plats i vardagsrummet =)




Mamma hade köpt en Stevie Wonder-skiva som vi lyssna på, älskar honom!


Mamma fixade ett bad åt mig med badsalt och skum ♥


Kolla in infektionen i mina ögon, alldeles rött! 


Jag passade på att läsa denna bok i badet, fick låna den av Annika!


Efter badet gick jag ner och pratade med syrran som fixade med maten!


Vi åt en asgod kycklingpaj!


Sen blev det Titanic med massa tårar!


Mitt gamla rum är nu ett gästrum, minns ni hur det såg ut innan?


God natt! 

Söndag

Hej allihopa! Hoppas ni hade en grymt kul lördag, själv tog jag det jättelugnt hemma hos min familj! Jag tog ett långt bad, åt en jättegod middag och kollade på Titanic! Pappa gick upp och kollade på sporten då men jag, Amanda, Viran och mamma låg och asbölade oss genom filmen..! Titanic är lätt en av världens finaste filmer, såklart eftersom den innehåller 2 av världens bästa skådespelare! Kate Winslet och Leonardo Dicaprio är helt outstanding!

På tal om något helt annat så slog det mig nyss att idag är det exakt 2 år sedan som jag var i Turin (Italien) och skulle ha sett Tokio Hotel men det var ju inställt..! Hur som helst, snart kommer mys-bilder från igår! =)

Myskväll hemma hos föräldrarna!

Hehe, när jag vaknade upp imorse med illröda ögon, måste fått någon infektion så nu har Erica hjälpt mig med dropp i ögonen här på jobbet och uusch vad obehagligt det var! Nu åker jag hem till mina föräldrar för myskväll i alla fall, jag har mycket sömn och krafter att ta igen och det gör jag som bäst hemma hos dem! Jag har saknat min familj jättemkt så det ska bli mysigt, jag hör av mig igen imorgon så tills dess får ni ha en grym lördag ♥

Btw, dagens låt är lätt denna! Anna och jag drog igång massa gamla pojkbandslåtar
igår ju och denna kmr jag ihåg att jag älskade som yngre! ^^, Nsync var ändå bra!

Försov mig!

Heeej allihopa! Jag är ledsen att jag inte bloggade imorse men jag totalförsov mig så jag behövde springa direkt till tåget för att hinna i tid till jobbet! Jag ställde klockan på 08.20 och kl 09.30 kommer Anna in och väcker mig, då har min alarmklocka tjutit i 1 timme och 10 minuter... Hur djupt sov inte jag?!

Anna och jag hade en jättemysig kväll igår i alla fall, vi drog igång en 90-talslista på spotify för vi har ju minnen till alla dom där låtarna! Alla dessa pojkband alltså.. Nsync, Five, Boyzone, Westlife, BSB etc.. alla kom ju på 90-talet och vi var tönt-fansen haha! Anyways, jag bloggar efter jobbet igen kl 16 (har lunchrast nu) ♥

Jag saknar dig redan!

Sandra kom förbi jobbet idag och bamsekramade oss hejdå eftersom hon flyger hem till England imorgon bitti igen! Jag höll på att börja gråta, hatar att hon inte bor kvar här längre.. Jag älskar dig min älskade vän, vi finns i alla fall alltid kvar här för dig ♥

Sandra och jag på Kvarnen med konsum-gänget i somras!

 

Nu ska jag hoppa i säng, hörs imorgon bitti allihopa!

Sötaste sambo!

Hehe, stackars sambo blev ledsen när jag smsade på min rast och sa att jag inte skulle komma hem förrän 23-tiden då jag  behövde jobba till stängning så hon föreslog att jag skulle få jättehög feber bara sådär ^^, Smset jag fick av henne var detta:

Känner du dig inte ganska väldigt dålig nu? Försökte skicka över lite feber via ett virus-sms men de kanske åkte vilse för grannen hostar och snörvlar här nedan. Typiskt lixom, JA VILL HA FREDAGSMYS OM DET SÅ BLIR DET SISTA JAG GÖÖÖÖR!

Haha, skönaste vännen! Nu är jag hemma iaf och vi har lite naturgodis och pizzakit för ikväll och film, imorgon jobbar jag 10-16 så det får inte bli försent ikväll iaf! Ha en fin kväll, hörs igen innan jag hoppar i säng ♥

Jag är för snäll!

Buhu ingen myskväll ikväll inte, jag måste stanna på jobbet till stängning vilket är till kl 22! Jaja, jag behöver verkligen pengar nu om jag ska lyckas komma iväg i april..

Hörs vid 23-tiden ♥

Såhär ser jag ut idag!

   

Nu sticker jag iväg till stan för att luncha med mamma! Efter det jobbar jag 14-19 och sen kommer jag hem igen, Anna och jag ska ha myskväll för hon varit borta i över en vecka! Hörs ikväll igen ♥

Dagens låt

 

Det här är en låt av världens grymmaste gitarrist, Bon Jovi-gitarristen Richie Sambora! Richie och Jon Bon Jovi skriver in princip alla låtar tillsammans och även Richie har en grymt fin röst, dock inte ens i närheten av Jons! Men den här låten minns jag att Erika skickade till mg när vi var typ 15-16 år och jag älskade den på en gång, så mycket minnen till denna smöriga men ändå fina låt!

Fredag

Godmorgon bloggvärlden! Jag ställde klockan på halv 10 imorse men eftersom jag sovit typ 3-4 timmar/natt i ett par dagar nu så pallade jag inte gå upp! Sen ringer någon tjej från "gratis foto" och väcker mig igen! Jag somnar om och tog mig till slut upp nu hehe.. Jag ska hinna luncha med mamma innan jag börjar jobba idag så jag kan inte sova bort hela dagen även om jag är trött fortfarande! Jag och Anna ska ha en hemmakväll ikväll (saknat min sambo asmkt!) så då kan jag vila ikväll!

Nu måste jag ha frulle!

Nostalgi

 

Som ni vet så skulle jag egentligen åkt och sett Bon Jovi live med min vän Erika och hennes pappa sommaren 2006 men hade inte råd till slut (jag var helt förstörd) men jag minns när Erika och hennes pappa kom tillbaka från resan.. Jag åkte hem till dom typ på en gång och fick se bilder och höra om konserten och Erika började i extas direkt berätta om denna bild!

Det var ett fan som mitt under en låt tagit sig upp på scenen och sprang allt vad hon orkade rakt mot Jon och kysser honom rakt på munnen, skön som han är så kysser han bara tillbaka! Sen kommer en vakt och tar ner henne, haha så sjukt att Erika hann få bild på det oxå! Jon är väl också ganska känd för att kyssa sina fans på munnen och jag hade verkligen inte bangat det, Gosh..!

 

Rawr..

Orka flytta sändningstiden??

Familjen Jackson skulle ju sändas varje torsdag på TV4 kl 21, men nu har de flyttat tiden så den kommer sändas 22.40 ikväll och eftersom det är Anna som har TV i sitt rum så kan jag inte se den då hon sover! =( Annika sitter inne på msn i alla fall och ska uppdatera mig om vad som händer i serien i alla fall, nästa vecka ska jag inte missa! Sen måste jag se det positiva i det hela, nu kommer jag inte missa serien även om jag jobbar stängning på torsdagar (22.15 slutar man då)



Btw så handlar denna serie om att Jackson 5 ska göra en comeback CD och kanske även en turné (alltså utan frontmannen som gjorde hela Jackson 5) och jag läste på en hemsida att Janet Jackson isf ska följa med och att de ska använda delar av scenen som var till för Michael Jacksons This is it-turné! Orka gå för långt, den turnén blev inställd för Michael Jackson dog så låt allt det bara vara!!

Jobbig dag..

Hej på er! Jag är fortfarande lite krasslig och har haft en ganska jobbigt dag, därav dålig bloggning! Sandra och jag gick upp imorse och fixade oss lite och sen kom Anna hem, hon fick en stor bamsekram av mig och jag fick lite presenter från NYC och sen drog jag och Sandra till stan! Hon hade ett ärende på banken och sen hängde vi på jobbet med våra vänner! Mitt jobbgäng på Konsum är som min familj, vi är som en stor familj som vet typ allt om varandra och vi bryr oss om varandra, jag älskar dom alla!

En av mina vänner har det dock väldigt jobbigt just nu och det har tärt på mig också, vi har dealat med mycket av det idag och så.. Nu är jag hemma igen i alla fall och har precis ätit middag, jag ska försöka gå och lägga mig ganska snart då jag inte har somnat innan kl 4 på flera dagar så jag måste vända tillbaka dygnet! Inatt sover Sandra hos Erica från jobbet men som tur är så är Anna hemma igen så jag slipper vara själv, räddhare som jag är!

Torsdag

Godmorgon allihopa! Jag körde på en helt alkoholfri kväll igår då jag fortfarande känner mig krasslig, det är typ som jag får tillbaka det där jag hade senast jag var sjuk för bara en månad sen! x( Hur som helst, vi satt ett stort gäng på en pub på Odenplan och snackade skit och drack i ett par timmar! Det var Konsumgänget plus våra bisatser som jag kallar det hehe, det är dom som inte jobbar på Coop med oss men ändå typ alltid är med oss när vi är ute! Filips brorsa, Fredriks bästa vän och Ericas syster! Det var typvärldens bästa musik också för först körde Bon Jovi och sen Michael Jackson och sen drog de på en blandskiva med bara Michael-låtar, jag satt och log och sjöng med!

Vid 12 stängde stället så då drog några hem medan jag, Sandra, Filip, hans bror, Niklas och hans vän, Julia och Jasmine drog vidare till Dovas som har öppet till tre! Jag som knappt sovit någonting förra natten och jobbat i 10 timmar plus satt och endast drack vatten och cola började bli ganska död vid den tiden haha! Men man har så kul med dessa människor att tiden rinner iväg i alla fall! Så vid halv tre så tar vi en taxi till Gullmarsplan och käkar lite kebab/hamburgare innan Sandra och jag tar nattbussen hem!

Lite bilder från Vasa, Fredrik försöker lära Jonas bögposen!
 

Fredrik: "Vafan, han ser ju mer bög ut än mig!!"
 

Gänget som var kvar (här hade ca 6 pers hunnit dra)
 

Vidare till Dovas!
 

Älskar er mina fina vänner, Sandra & Niklas ♥
 

De ständiga kampen att få Filips hand bort från ansiktet när en kamera kmr! :P
 

Som ni ser var jag fotograf igår och hamnade inte själv på bild, ganska skönt ibland dock! Nu kommer jag dra in till stan och sen jobbar jag 16-20 så vi hörs inte förrän ikväll igen! Anna ringde nyss och hade precs landat i Stockholm, igårkväll hade hon suttit utan jacka på en uteservering i New York lixom! Jaja jag får catcha upp med henne mer ikväll, hörs då!

Såhär ser jag ut ikväll!

     

Nu sticker jag till stan och möter upp världens bästa jobbarkompisar! Sandra och jag kommer hem hit igen någon gång inatt, kanske slänger upp något nattinlägg då men annars hörs vi imorgon och då kommer sambo Anna hem från New York också!! =) Ha en grym kväll babes!

Hemma och vänder!

Nu är jag hemma efter ett 10 timmars långt jobbpass! Som jag alltid säger, det är tack vare alla underbara arbetskamrater som jag pallar dessa långa pass med ett leende på läpparna! På tal om arbetskamrater, snart ska jag ut igen för att möta upp typ hela Konsum-gänget för en härlig barrunda denna lill-lördag! =) Varje gång Sandra kommer hit och hälsar på från England så måste vi alla samlas ihop och köra en barrunda på Söder minst en gång!

Så jag måste få i mig lite käk och fixa iordning mig innan jag sticker iväg, bloggar igen innan jag drar!

Leker med webcamen

*Tidsinställt* Nu när jag (ääntligen) fattat hur man får igång min webcam på datorn (förutom när jag drar på den på msn) så har jag lekt med den lite och insett att den har massa roliga inställningar! Man kan t ex ställa in att jag ska ha en frisyr och då hittar den mitt huvud så hur jag än rör mig så sitter frisyren på huvudet, samma sak om jag trycker på mustasch så hamnar det precis under näsan haha!

Här har ni några "roliga" exempel:

 
    
 
 
 

Haha värd mask den sista var, tar över hela facet iaf lixom!

Jobbet kallaaar!

 

Vi hörs igen vid åtta-tiden ikväll! Idag jobbar jag som sagt ett 10-timmarspass
så jag kan lixom inte blogga under den tiden as you know! =( Ha en fin dag iaf ♥

Hahaha! "No!"

 

Fick den av min vän Mirre, jag tkr egentligen bara sista rutan är kul för Tom blir fett sur ^^

Onsdag

Gääääääääääsp!! Åh vad jobbigt att jag har vänt lite på dygnet, Sandra och jag somnade inte förrän runt 4 imorse! Dock har vi så himla mycket att prata om då hon bara är här i knappt en vecka att sömn inte blir lika viktigt hehe.. Hon ligger här bredvid mig på bäddsoffan och sover så skönt medan jag måste till jobbet, buhu! Nä, jag ska inte klaga för jag behöver dessa extrapass! =)

Nu ska jag käka frulle, hörs snart igen!

Vilken film!

Hallå på er! =) Nu är jag hemma igen från bion, den här filmen var såå mycket bättre än vad jag förväntade mig! Jag ska inte avslöja någonting för det kommer bara förstöra allt men en helt klart sevärd film, och damn vad Robert Pattinson är het.. Han är den typiska, ovårdade sexiga britten som jag bara smälter för totalt, och på det är han en grym musiker!

Både jag och Fredrik var jätteglada när vi gick ut från bion för att vi verkligen sett en bra film, i början trodde vi båda att vi satt oss på en typisk amerikansk romans-film men den är som sagt bättre än så! Innan bion åt vi middag på Kungshallarna och efter bion så gick vi från Centralen till Slussen (en ca 20-25 minuters promenad genom Gamla Stan, jag älskar att gå där på kvällen)!

Nu sitter jag här och datanördar mig i väntan på att Sandra ska komma, hon har varit ute på pub-runda med ett kompisgäng ochär påväg hit nu! Jag måste hålla mig uppe tills hon kommer för somnar jag så vaknar jag inte förrän imorgon, fråga vem som helst som känner mig hehe..

Såhär ser jag ut ikväll!

     

Nu sticker jag och möter upp Fredrik för bio, efter bion ska jag leta upp Sandra som kommer sitta på nån pub på Söder med hennes vänner då hon ska sova hos mig! Ha en fin kväll ♥

Bio ikväll!

Åh vad härligt, jag kom precis upp från ett härligt bad och innan dess har jag bara degat framför TVn! Denna gång SKA jag bli helt frisk, orkar inte vara halvkrasslig hela tiden!! Jaja, snart ska jag åka in till stan och möter upp Fredrik när han slutar jobbet, vi ska gå på bio och se Remember me med Robert Pattinson! Vi tkr båda han är ashet och har hört bra om filmen så jag har bra med förväntningar nu =)

 

Våren är på G!!

Det är många morgonar som termometern har stått på plus-strecket!! :D
 

Titta vad fint solen lyser!!
 
 

Jag och Anna slipper även skotta vår balkong för nu smälter det bort, yay!
 

Känner mig lite hängig idag så jag ska inte gå ut och anstränga mig, boring!
 

Så jag har sysselsatt mig med att koka dinkel (liknande bulgur & quinoa,
jättegott och nyttigt) och blev precis klar med det, perfekt till lunch!
 

Blir mycket uppdatering idag eftersom jag håller mig hemma idag då jag
ska på bio ikväll sen också för jag hade så dålig uppdatering igår! =)

Hotell bokat!

Nu har jag och Anna både flyg, hotell och konserbiljett betalat inför London 17-22 juni, WOHO :D Vi ska bo i ett lägenhetshotell så man kan göra frukost och liknande själv och det ligger centralt också så man slipper onödiga taxiresor! Vi flyger även med Norweigan för jag orkar inte med Ryanair längre, de flyget jag endast med om det blir en riktig spontanresa eftersom det är så sjukt billigt!

Vårt lilla vardagsrum och sen vårt sovrum! Längtar!!
 
 

London and Bon Jovi.. here we come!!

Jermaine has booked Wembley for a Michael Jackson tribute concert

Michael is to be celebrated at a memorial concert marking the one year anniverary of his death. The original tribute show was meant to be held in Vienna but was cancelled in confusing circumstances. Brother Jermaine has booked Wembley Arena on June 8
though performers on the bill have yet to be announced.

Jermaine tells Australian outlet Undercover.com: "The best way and most suitable way is to assemble the world's largest tribute in history that is only fitting to a man who moved the hearts and souls of an unimaginable amount." The show is said to be called Tribute By Jermaine, and will be filmed for a future DVD release. He has yet to reveal who will perform at the London show.


















Jag vet inte alls vad jag tycker om det här längre... Det är konstigt också att de först ska ha en Tribute för över 80.000 pers och nu har Jermaine bokat en arena som får plats med 12.500 personer..? Jag ska inte ljuga och säga att jag inte vill vara där men shite vad irriterande att jag ska till London 17-22 juni och detta är den 8 juni, dock är Ryanair-

flygen till London in princip gratis just nu så man skulle bara kunna ta en sväng över bara för att få vara där! Samtidigt så står det att Jermaine (åter igen) kommit ut med ett konsertdatum men inte nämnt några artister som ställer upp, det känns så oplanerat som förra gången! Jag väntar och ser..

Tisdag

Godmorgon på er! Jag hoppas ni har sovit gott för det har inte jag.. Jag låg och vred mig ända till klockan fyra imorse och sen vart jag rädd också för någonting så jag somnade med tänd sänglampa ^^, Nu när jag vakna så känner jag mig tung i huvudet och snorig i näsan.. KAN JAG FÅ BLI FRISK SÅ JAG KAN BÖRJA TRÄNA IGEN?! Det här gör mig galen, jag känner mig som en fet säckpotatis!!

Sen sög det att jag somnade så sent för då vaknade jag lixom 12.15 idag och hade jag vaknat i tid så hade jag kunnat luncha med mamma! Sen tänkte jag i alla fall trösta mig själv med att jag betalade för mitt och Annas hotell i London idag men nu funkade det inte, det står bara "cancelled booking"..! Blir gaalen!!


Tur att Sandra kmr ikväll igen! Nu ska jag dränka mig i te, hörs snart igen..

Goodnight sweetheart, well its time to go ♪ ♫

  
 


Efter måånga månaders kämpande med att hitta min webcam så flög den upp helt plötsligt så jag passade på att ta lite sexiga kvällsbilder.. ;) Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas av att inte vakna av att jag ligger och hostar halsen ur mig som jag gjorde imorse, stackars Sandra väcktes av det oxå..! =(

Hörs imorgon!

HOME!

Nu är jag hemma igen! Jag skulle egentligen bara jobbat 16-20 men sen frågade min kollega om jag kunde stänga istället för honom då han skulle få gäster ikväll och eftersom jag inte hade några planer så var det ju lugnt! Så jag jobbade istället till 22.15 och kom precis hem!

Jag fixar iordning lite kvällsmat just nu (man äter så konstiga tider när man jobbar dessa pass), det blir tonfisk och makaroner! Haha det låter säkert askonstigt i era öron men det var min favoriträtt som liten och nu saknar jag min mamma så mycket att jag var tvungen att äta det! Hade lite mamma-längtan idag och även om vi bor nära varandra så är det ändå svårt att hinna ses ofta! Saknar min pappa också så jag ska åka hem i helgen och krama på dom!

Nu är pastan klar, hörs snart igen!

Jobbar längre

Jag måste jobba till stängning (t o m kl 22.15) så det blir grymt dålig uppdatering idag, vi hörs ikväll vid 23-tiden igen ♥

Måndag

Haha, hoppsan det vart inte riktigt som jag tänkte mig igår! Jag åkte in till Söder och mötte upp Sandra, Erica och Agnes på en pub på Götgatsbacken som heter Mest, där satt vi i ett par timmar och drack vin och snackade skit innan vi drog oss till Donken för att käka lite middag innan vi drog vidare till nästa pub! Vi satte oss på Hotellbaren som ligger vid Medborgarplatsen, så jäkla soft ställe med skön bakgrundsmusik!

Efter 2 timmar så kom Niklas och Filip och joinade oss, de jobbade stängningspasset idag på Konsum och eftersom vår affär ligger så nära alla pubar på Söder (det ääger) så är det så nära att bara komma förbi! Så vi fem satt där och skrattade sönder våra magar ända till klockan halv ett då vi kände att det var dags för nattmat på Gullmarsplan ^^,

Jag älskar mina Konsumvänner, de får mig att må så bra och vi skrattar så jäkla mycket ihop! Jag borde förväntat mig att jag och Sandra inte skulle kommit hem i tid igår, alla vi kan sitta med vin och snacka skit i 100 år om tiden räcker till =) Här har ni ett par bilder från igår:

Rödvin på Mest =)
 

Sandra och Erica på Hotellbaren!
  

Sandra och jag, saknat dig vännen!!
 
 

Hahaha, Erica skulle demonstrera hur man ser ut som en kines och
samtidigt gör peace-tecknet och såhär blev det, Filip ville inte synas ^^
 

Eftersom Sandra är här just nu så kommer jag vara lite off bloggen, men hon åker till hennes kompis i Uppsala idag tills imorgon så det är bara lite idag som jag inte kommer vara så närvarande..! =)

Såhär ser jag ut idag

 

Vi hörs ikväll igen, då ska Sandra och jag ha myskväll! =) ♥

In till stan!

Nu har jag tvättat färdigt, duschat av mig och ska snart bege mig in till Söder! Sandra och Erica sitter på en pub där och dricker vin och bad mig joina, och why not för jag har ändå bara varit hemma hela dagen och tråkat!

 

Congrats to meee!!

 
Woho, idag är det min namnsdag! =) Matilda och Maud är det idag och jag hade
helt glömt bort det, men mamma och Amanda smsade nyss och grattade mig ♥ 

Det sticker i fingrarna på mig..

  
I want to I want to I WANT TO...! Minns när jag tog dessa bilder, aohw!

Söndag!

Ugh.. Jag gick och la mig redan klockan halv ett men eftersom det kittlar så mycket i halsen på mig så låg jag och hostade till tre på morgonen! x( Hatar denna hosta, jag ska dricka massa te och ta det lugnt i ett par dagar nu för att bli av med den!

Hur som helst, idag är det min dag i tvättstugan så jag var precis nere och slängde in tvätten i maskinerna! Så skönt att tvätta dagen efter man varit borta, min tvätthög var galet stor också..! När jag tvättat klart ska jag fixa iordning lite mer här hemma för
ikväll kommer Sandra hit!! :'D Min älskade vän som jag lärde känna genom mitt jobb
på Konsum men i mars 2009 (exakt ett år sedan) flyttade hon till sin kille i England!

Nu är hon hemma och hälsar på i en vecka och ska bo här hos mig i ett par dagar då jag bor själv! Sandra kommer hem och hälsar på typ var tredje/fjärde månad ungefär och det är lika kul varje gång! Hela konsumgänget samlas ihop och går ut tillsammans och umgås med bästa Sandra! =)

Sandra och Fredrik på en uteservering på Söder i september 2009, senast Sandra
var här och hälsade på! Omg det har gått ett halvår sen vi sågs senast! =O

 

Bilder från kryssningen!

Annika hade med sig ännu fler grejer till mig som hon fått från jobbet =D
 

Middagsbuffén!
 


Annikas outfit, haha "Tillan, nu ska jag posa för din blogg!!"
 

Lite förfest i hytten!
 

Jag drack vin i en grön plastmugg, man måste ju ha klass!
 

HAHA åh vad vi garva åt den här bilden, jag är dubbelt så stor som Annika
ser det ut som! Kolla in skillnaden på våran huvuden, ögon och allting! ^^
 

Såhär såg jag först ut ikväll..
 

Sen bytte jag till min prickiga tröja då jag inte hade nån lust med spets!
 

Peppa till Michael Jackson!!
  

Vidare upp till stora baren för att parta vidare!
  

Lillie och Sussie.. suck!
 

Vi drog till Joe's Place istället, en pub längre bort på däck och vi möts
av en tjej som spelade gitarr och sjöng Bon Jovis Living on a prayer!
Jag hoppar fram och sjunger och dansar framför henne, i slutet samlar
jag mig lite mer och kunde då filma lite hehe så här har ni:
 

 
 

Jag hoppade upp och dansade lite hela tiden, älskar dessa klassiker!!
 
 

När Mercedes Benz kom så sjöng jag för fulla halsar och hoppade runt!
Annika filmade lite och vår homie fick vara med lite på slutet också haha!


Annika och homie:n haha!
 

Jag med världens snällaste tant/kvinna, vi pratade musik länge och hon
blev så glad över att vi gillade samma sort hehe, hon var helt underbar!
 

Jag i baren precis efter hon kört Bed of roses, lycklig!
 

De som satt bredvid oss, de sjöng också glatt med i alla låtar haha =D
 

Toalettbesök hahaha, konstiga bilder hittar man alltid i kameran dagen efter!
  


Sen drog vi tillbaka till det stora dansgolvet när baren stängde!
 

Vi dansade på scenen hela kvällen, det var bara vi som var där uppe och
ibland kom 2-3 andra upp och vände haha.. Vi hade galet kul i alla fall =)
  
 

Wanna be starting something kom och vi blev galna =)
 
Fler in-action bilder hehe!
  

Annika på scenen och dansar Mackarena, tog bilden precis innan jag också
sprang upp haha!
 

En vända ner till hytten vid 2-tiden haha!
 

Grymt kul jag hade med dig!
 

and back again!
 

Jag hade pratat med DJn lite under hela kvällen och han visste hur mycket
jag ville ha Michael Jackson så när han drog igång Thriller så flög jag och
Annika upp på scenen och totaldansade, DJn (som också står på scenen)
hoppade och log mot mig och Annika haha! Varken jag eller Annika minns
så mycket av när vi dansade till Thriller, vi försvann lixom in i låten!
 

Strawberry Daiquiri till mig och en vatten till Annika vid kl halv 3!


Nu började vi bli trötta vid halv fem haha, men vi kämpade oss mot
Cafeterian för att få i oss vår räkmacka, det är ett måste på kryssning!
 

And we made it!
 
 

Dagen efter... (Eftersom jag hade på mig den prickiga tröjan igår så
fick jag ha spetströjan på mig idag på bakisdagen haha, jobbigt ^^,)
  
 

TACK Annika för en grymt rolig och spårad natt, jag har haft sjukt roligt! Hade dock inte skadat med mer Vinyl-musik på kryssningen för det var det inte så mycket som vi hade velat, men vi hade asroligt och fick Michael Jackson! =)

AAAAAAWWW!

Mamma och pappa är ju på en stor New Strangers-fest ikväll (New Strangers är som sagt pappas gamla country-coverband som han spelade med på 60-70talet) och de kör alla gamla hitsen ikväll och massa mer och jag skulle ju egentligen varit där men är så död att jag inte pallar röra mig! Men Totte (sångaren i New Strangers, pappas gamla vän) har gjort en GRYM cover på en av mina absolita favoritlåtar på denna jord, Can't help falling inlove with you!

Så nu ringde mammma och ba: "ÄR DU HEMMA?? Vänta ska du få höra!!" Så satte hon telefonen vid Totte så spelade och sjöng han hela den låten för mig nu i telefonen! Jag blir helt gråtfärdig, den låten är HELT undrbar och Totte är en SÅDAN talang med den rösten och hur grym han är med gitarren..! Åh jag vill vara där med alla!!

New strangers (Pappa längst till vänster, Totte i mitten)
 
Ni kan läsa mer om pappas band HÄR!

HOME!

ÄNTLIGEN!! Det värsta som finns med dessa båtar är när man ska av, det tar 100 år och man står tryckt ihop med andra svettiga människor! Hur som helst så har vi haft en grym kryssning, Annika och jag partade loss till fem imorse! =) Vi började med middagsbuffén (som btw suuger, det är som att äta skolmat och vinet smakar kiss typ) och sen drog vi ner till hytten och förkrökade lite och sminkade oss!

När vi var färdiga så drog vi upp till dansgolvet och då hade Lillie & Sussie (svenska 80-talskändisar) kört igång sin show och vi orkade inte med dom så vi drog in till nån soft irländsk pub istället! När vi kommer in så sitter en tjej på en liten scen med en gitarr och jag hör hur hon spelar och sjunger Bon Jovis Living on a prayer! Jag hoppar fram framför henne och sjunger med hela låten sen filmade jag en bit också!

Hon körde även Bed of roses och fortsatte sedan på gamla hits som Mercedes Benz och Country roads! Jag stormtrivdes där och sjöng med till alla hitsen! Alla de äldre som satt där tittade på mig och vissa gick fram och frågade hur gammal jag var, och vad coolt det var att jag gillade de äldre hitsen hehe.. Vi hade askul där men vid 12 så stängde de så då gick vi in till den stora scenen igen och då körde Svenne och Lotta, sen blev det discomusik och då spelades allt från ABBA till Michael Jackson!

De körde Thriller, Wanna be starting something och hela kvällen avslutades med Man in the mirror! DJn och jag blev värsta bundisar då jag tjatade om MJ hela tiden haha och så fort han satte på en MJ-låt så flög jag och Annika upp på stora scenen och dansade järnet, vi blev kallade för scentjejerna av folk vi mötte i hissar och så hahaha! Jag hoppade själv upp på scenen och dansade och då kommer han som pratar på Vinyls radiokanal fram och håller micken mot min mun så jag ska sjunga med i låten haha!

Senare på kvällen så dras Annika upp på scenen när låten Mackarena kom så där stod vi plus två till och körde den där dansen inför alla haha, vi dansade konstant! Såklart avslutades kvällen med räckmacka klockan halv fem på morgonen innan vi gick in och somnade till Michael Jackson i ipodhögtalarna! =) Vi hade så jäkla roligt och träffade på en hel del flummigt folk hahaha, kryssningsmänniskor är inte att leka med asså ^^,

Idag har vi endast legat i hytten hela dagen och lyssnat och pratat om MJ! Tiden bara flög iväg men det var skönt med en riktig såsardag..! Egentligen skulle jag åka direkt efter kryssningen till mamma och pappa på Mariatorget där dom är med hela New Strangers (pappas gamla countryband) och massa fler och spelar gamla klassiker och partar i en lokal, jag skulle ÄLSKA det men jag är så trött att jag inte orkar, så synd! =(

Nu kom jag precis hem i alla fall och ska snart slänga upp alla bilder från igår men först måste jag ta en dusch, jag luktar verkligen skit haha.. Hörs snart igen ♥

Lets jump back a couple of years.. 60's 70's 80's ♥

För ett dygn ska jag få leva på den gamla goda tiden med världens bästa musik, detta ska jag ta vara på! Nu drar jag och möter upp Annika innan vi går på kryssningen, Vi hörs imorgon kväll igen vid 19-tiden då båten kommer tillbaka kl 18.00! Ha en grym fredags-kväll allihoa och festa järnet nu, det ska definitivt vi göra! =D  

 

So tonight
Gotta leave that 9 to 5 upon the shelf
and just enjoy myself
Groove, gonna let the madness in the music get to me
life aint so bad at all if you live it off the wall

Peppar med vinylmusik, världens bästa musik!

i  

 

 

 







 

 

 

 

 

Mamma, Eva, Fredrik, Andreas, Filip, Viran och Amanda, Jag måste ändå
säga att jag kommer sakna er ikväll på dansgolvet! ;) Mitt kryssningsgäng!

EUUUUUWWW!!

Jag rensade nyss avloppet till vårt handfat (vattnet rann inte ner från handfatet längre så jag var tvungen!!) och när jag öppnar den där grejen så ploppar en enorm svart boll ut, JAG TRODDE JAG SKULLE SPY! Jag flög baklänges och skrek, fyfan vad äckligt!! Nu har jag rensat det i alla fall och är stoltare än nånsin, om inte det här är vuxenpoäng så vad är??

Look at THAT thing!!
 

Vad ska jag ha på mig ikväll?!

Alltid samma visa, jag ska bort ETT dygn men ändå står jag här med 15 klänningar.. SUCK! Okej, dessa 3 outfits har jag tänkt mig att välja mellan (ingen ny tyvärr, vill shoppaaa):

 

*

 

*

 

Black black black såklart! Sista klänningen hade jag ingen helbild på tyvärr..

Fredag!

Tjohooo! Nu känner jag mig som mina bästis Bonnie som blir lycklig varje fredag haha men idag är jag faktiskt också asglad för jag ska åka på VinylKryssningen!! Jag är lite nervös faktiskt men mest excited! Från och med ikväll kommer jag, i ett dygn, få hoppa tillbaka till 60-70-80talet och det ser jag verkligen fram emot =)

 

Nu måste jag få i mig frukost och börja packa, hörs snart igen!

Hail to the king

A world tribute, fans all over the world.. We love you MJ..
 

Sov gott, vi hörs imorgon allihopa!

Familjen Jackson-dokumentär del 1/6 kl 21.00 ikväll på TV4

Herregud, den här familjen lägger aldrig ner.. Alltid måste de vara i spotlightet och synas, de behöver inte mer publicitet utan vad de behöver är privatliv och mer normala liv! Michael Jackson tackade nej till att vara med i den här realityshowen så därför är de bara de resterande i Jackson 5 som deltar i den här dokumentären! Här är förklaringen av den:

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Familjen Jackson har befunnit sig rampljuset i decennier och efter 40 år i branschen har bröderna Jackie, Jermaine, Tito och Marlon sålt mer än 250 miljoner album världen över. Den här serien följer bröderna i arbetet och förberedelserna inför deras jubileumskonsert. Man tittar också på deras egna karriärer och hur sorgen efter brodern Michaels tragiska bortgång påverkat dem.

Seriestart. Bröderna Jackson meddelar omvärrlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael dör.



Hur konstigt jag än tycker att det är att de väljer att bli förföljda av ännu fler
kameror osv så måste jag se på det, jag kmr sitta klistrad!

Systerkväll!

Jag hade en jättemysig fika med Jossan idag, vi satt på ett mysigt ställe med endast tända ljus och åt jättegoda mackor och pratade! Det är skönt att träffa sina allra bästa vänner lite då och då (eftersom vi båda jobbar så mycket och bor andra sidan stan ifrån varandra är det inte så lätt att ses varje dag), de gör min vardag! =)

Goda mackorna!
 

Fina Jossan
 

Systrarna lagar mat i köket, snart kmr Linus också! =)

 

Ha en fin kväll, kära ni!

Såhär ser jag ut idag/ikväll!

 
 


Nu ska jag möta upp min älskade vän Jossan för en eftermiddagsfika och lite catching up! Efter det ska jag möta upp mina systrar som ska sova här ikväll (Evelina hade annat för sig) så det blir en riktig systerkväll, plus att farbror Limpan kmr förbi oxå ;)

Hörs ikväll igen ♥

Flängt runt!

Nu kom jag precis hem men ska dra in till stan igen redna om 40 minuter och har endast ätit 3 plättar idag så jag är gaanska hungrig! Så nu måste jag få i mig något fort innan ja blåser håret, slänger på mig kläderna och springer ner till tåget! Men jag uppdaterar igen innan jag drar!

Dagens låt

 

Haha, den här kom på spotify igår när vi åt och shite vilka flashbacks jag fick! Jag pumpade sönder låtar som den här, On the Edge, Final Day osv i slutet av år 2007 och början av 2008.. Den här låten är så mycket minnen!

Torsdag

Hej på er allihopa! Det blev ingen mer uppdatering igår men vi hade det astrevligt här i alla fall! Det blev jag, Evelina och hennes 2 jobbarkompisar Olivia och Rebecka! Vi åt tacos till middag och sen drack vi vin och hade tjejsnack ända till klockan 3 på morgonen då vi alla slocknade på en gång! Eller Rebecka tog en taxi hem men vi andra somnade fort som satan hehe..

Idag har jag en del att fixa, jag ska till Cecilia för att fixa en nagel som blivit muppig och sen måste jag hem och städa och så innan jag ska träffa Jossan för en fika! Ikväll ska sedan Evelina komma hem till mig och sova tror jag, men vi får se hur det blir med det!

Nuu ska vi äta frukost här, uppar er snart igen ♥

Tjejkväll med tacos och vin!

Nu har jag slutat jobbet och ska bege mig hem till Evelina nu för tjejkväll! Hon har dragit över 2 av hennes vänner och gjort tacos och köpt lite vin så det blir myspys! =) Sorry som sagt för en sjukt dålig uppdatering idag men så blir det när jag jobbar långpassen för jag kan liksom inte blogga på arbetstid och mobilbloggning känns bara onödigt, hur kul blir inlägg då?

 

Jag sover kvar hos Evelina men ska försöka blogga från henne senare ikväll igen! ♥

Mot jobbet!

Nu hörs vi inte förrän ikväll igen då jag jobbar i 8 timmar i streck nu! Men jag har ju uppdaterat så bra de senaste dagarna att ni säkert har lite överseende med deet..

Dagens osminkade Tillan, as always ^^
 

Kolla den blå himmelen, ååh så härligt!!
 

Ha en fin dag ♥

Onsdag

Godmorgon! Även idag är det 4 plusgrader och strålande sol, detta gör verkligen mitt humör! =) Idag blir det dock inte någon lång härlig promenad utan jag måste bara fixa en matlåda och sen dra ner till tåget! Jag skulle egentligen jobba 16-20 idag men behöver börja redan klockan 12, det är bara bra för mig för 16-20 är ett så kort och onödigt pass tycker jag!

Igår då, efter jobbet så mötte jag upp Nadia så drog vi och fikade på ett mysigt fik på Kungsgatan! Vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord (bokstavligt talat haha) och sen när de stängde så gick vi till Slussen (det är typ en halvtimmes promenad, men jag älskar kvällspromenader!) och sen tog jag tåget hem till min lägenhet! Jag saknar dig redan, Anna! Det känns så himla tomt, som att något saknas här hemma.. Min andra halva buhu! Åh, haha hur larvig är inte jag? Hon åkte lixom igår och jag gnäller redan ^^,

Wellwell, nu måste jag fixa matlådan men vi hörs igen innan jag drar ♥

Fika med Nadia!

Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp Nadia för kvällsfika, ingen ville gå på bio med mig ikväll som jag först hade tänkt och så hade Nadia redan sett Alice i underlandet som jag ville se! Aja got to goooo now, kram på er ♥

Nadia och jag i fredags!
 

Oooooooooff to work!

Jag pratade med Anna i telefon tidigare idag, precis innan hennes flyg till New York skulle lyfta! Efter att ha åkt fel (kommunalt) till Arlanda och betalat en dyr taxi-räkning var hon framme i alla fall haha! =P Kommer sakna min andra halva så mycket, men hon får det säkert aawesome där borta!
 

Nu har jag fått några timmars sol så jag orkar jobba ett par timmar också, vi hörs när jag slutat jobbet! =)

Vilken härlig dag!

Åhh, jag ångrar att jag inte tog med mig kameran ut för det är så vackert! Jag tog en sväng nere vid sjön och där åkte folk skridskor och tog promenader! =) Äeh, det är ändå bara jobbigt att släpa på kameran och det bästa är om ni alla går ut själva och upplever vädret, känns som man blir alldeles grå av att bara sitta inne hela tiden!

Nu måste jag duscha innan jag drar iväg till jobbet!

Promenad i solen!

Jag har ingen lust att gå in på ett instängt gym idag, jag vill ut i solen!
Så nu ska jag ta ipoden och gå på en skön promenad! =)

Fotade lite från mitt fönster alldeles nyss!
  
 

Hörs senare idag ♥

Usch och fy för mig!!

Jag skäms så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen.. Det var internationella kvinnodagen igår och jag glömde det! Det var en manlig kund som påminde mig om det igår kväll när jag jobbade! Han gick fram och undrade hur min dag hade varit och om jag fått någon ros, jag förstod inte vad han menade men då sa han att det faktiskt är internationella kvinnodagen!! Min kollega Demet tittade bara på mig och sa "men visste du inte det??" Asså varje år så hyllar jag den dagen, för oss kvinnor men i år totalglömde jag det.. Så pinsamt!

Tänk de kvinnor som planerat den internationella kvinnodagen 2010 i månader, var ute och demonstrerade för våra rättigheter och jag kunde inte ens ge dagen en tanke! Förlåt förlåt förlåt jag skäms jättemycket och jag är så tacksam till er kvinnor som tar er tiden och kraften till att göra samhället bättre för oss!

 

Tisdag

Gooooooodmorgon allihopa! =) Det är så härligt att dra upp rullgardinen och mötas av sol, en blå himmel och plusgrader!! =) Idag sa jag hejdå till min andra halva Anna då hon åker till New York i nio dagar för att hälsa på sin syster! Åh jag är så himla avundsjuk, jag saknar New York som fan och vill också dit!! Hon har pratat om morgon-springrundor i central park och liknande, ååhh vill också!

Hur som helst så ska jag inte klaga då det faktiskt är fint väder här, jag ska åka kryssning på fredag och på söndag kommer Sandra hit!! =) Jag har bara lite problem med att bo själv, jag blir lätt sällskapssjuk men jag ska ge det en kväll i alla fall! Imorgon ska jag sova hos Evelina och på torsdag sover Evelina här! =P Hennes pojkvän är också bortrest så vi är båda ensamma buhu!

Nu ska jag käka lite frulle, ttyl!

Kryssnings-outfit?


 

Som ni vet så ska jag på Vinylkryssning på fredag (endast 60,70 & 80-talsmusik, det kmr bara vara jag och Annika med alla 40åringar hehe) och tänkte ha på mig den här klänningen men är ändå lite kluven då man kanske svullnar upp lite efter middags-buffén och den är ju så tajt.. Hjälp mig, vad tycker ni..?

Mot jobbet

Nu måste jag börja dra mig till jobbet, känns lite ironiskt att åka till jobbet när Anna slutar hehe.. Jaja, jag jobbar sent ikväll då vi har börjat ha öppet till kl 22 istället för 21 på måndag-fredag såå vi hörs igen vid 23-tiden ikväll!

Kan slänga upp några av bilderna som Johanna taggat mig på, på Facebook från dagarna hon var här:

Hälsade på några vänner i kön, här försöker vi hitta dom!
 

Lunch på Donken!


Cici, jag och Viran precis innan vi drog in på PrePartyt i Globen!


Precis kommit in i Globen!


Jag och Viran precis innan TH-konserten började, galet taggade!
 

Jag och Mika på Collage, in action!
 


Jag och mina söta skåningar!
 

Bon Jovi-konsert på rullbandet!

Nu kom jag precis tillbaka från gymmet, jag är fortfarande liite snuvig men jag orkar inte bara sitta hemma längre då jag ändå inte hinner åka in och träffa folk innan jobbet! Så jag powerwalkade och sprang lite intervaller på springbandet i 60 minuter med Bon Jovis livekonsert i hörlurarna, jag rös så mycket att jag frös även om jag svettades som en galning haha!


3 månader kvar, WAH!!

Älskade, spontana weekendresor..

Något jag absolut älskar är spontana weekendresor, Europas storstäder är helt underbara att besöka (+ New York)! Jag sitter här hemma nu och kollar igenom bilder från mina tidigare weekendresor och jag bara drömmer mig tillbaka, I love it!! Barcelona, San Sebastián (x 2), Paris, Rom, Turin, Milano, Wien, Dublin (x 2), London, Glasgow, Hamburg, Liverpool, New York, Alanya...

Tre månader kvar tills jag återbesöker London en weekend plus ser the band of my life, my Gods Bon Jovi!! Jag vill jättegärna köra en kort weekend bara över helgen nu i vår också.. Paris och Rom är 2 av de städer jag har besökt som jag måste tillbaka till, jag var där för kort och de 2 städerna är helt amazing! Hittar jag något billigt och bra så drar jag med nån god vän! Har ju bara våren på mig för i höst vill jag sticka till Indien i flera månader! 

En bild på mig från varje storstad jag varit i (total o-ordning):

Barcelona
 

San Sebastián
 

Paris


Rom


Turin


Milano (Framför den kända katedralen, man skulle typ nudda det där för nånting)
 

Wien
 

Dublin (Från den senaste gången jag var där)
 

London
 

Glasgow


Hamburg
 

Liverpool (MTV awards, har dock ingen rolig bild därifrån så jag tog
en bild från en galet rolig utekväll kvällen innan awardet hehe)
 

New York
 

Alanya  
 

Åh, nu vill jag bara draa lite spontant nånstans!!

Måndag

Redan en ny vecka, shite vad förra veckan gick fort! Det känns inte som att Johanna, Madde och alla har varit här och att vi såg Tokio Hotel i torsdags för allt gick så snabbt! Nu har jag i alla fall precis ätit frukost och ska börja skicka över bilder från resan till Johanna, this will take a while..! Jag funderar på om jag ska ner till gymmet idag och köra lite lugnt, jag är bara jättelite snuvig men mår bra i övrigt och har fan inte tränat på en vecka nu! x(

aah, jag uppar er snart igen!

Smidiga Tillan på hemgång..!

 

När jag och Johanna äntligen kom fram till tågstationen i Farsta efter partyt på Collage i fredagsnatt/lördags morse så skulle jag få på mig den andra stöveln där klacken gått av på men det gick inte så bra för det var så sjukt kallt! Ja, ni ser ju hur smidigt det gick och när Johanna drar upp hela min fot så faller jag bakåt istället! Jag bjuder på det här =P

En vecka kvar!!

Då kommer min älskade vän Sandra hem från England och hälsar på en vecka, och vet ni vad? Hon ska bo hos mig!! Anna kommer att vara i New York då så det är perfekt för sällskapssjuka mig, Sandra och jag har också så mycket att catcha upp varandra med!

 
Längtar såå efter dig min kära kära vän!

Off to wooooooork

Uugghh det har varit så skönt att ha ett par dagars semester men nu är det dags att gå tillbaka till jobbet, men klaga ska jag inte göra då jag redan på fredag drar på Vinyl-kryssningen med Annika! =D

 

Hörs ikväll ♥

GO YOUTUBE!

 

Fyfan vad coolt! Randome youtube-människor har suttit hemma och spelat in en varsin
del så har någon klippt ihop detta, se det!! Jag ryser som en galning här hemma!

Back to reality!

Nu är min semaster slut och om ett par timmar ska jag sticka till jobbet.. Jag tog semester 3-6 mars då Johanna bodde här och eftersom hon åkte igår så tog även min semester slut då.. Jag har haft ett par riktigt roliga dagar och är riktigt nöjd med allt, Tokio Hotel-konserten var asgrym men bäst var nog att träffa alla härliga vänner jag har fått genom bandet! Ni är guld värda =)

En snygg bild på mig och Johanna från i onsdags!
 

Hur har ni haft det dessa dagar? Nöjda med konserten?

Söndag

Godmorgon! Efter 11,5 timmars sömn känner jag mig fortfarande helt slut! Igår kväll var jag så trött att jag kunde knappt hålla ögonen öppna hela filmen igenom! Jag gick och la mig redan 20 över 12 och somnade direkt.. Jag har sovit så pass lite de senaste dagarna att denna sömn behövde jag verkligen! Det värsta är dock att jag fortfarande är snuvig och hostar lite, när ska jag kunna gå tillbaka till gymmet? Anna är redan där och jag är avis.. =(

Jaja, nu ska jag trösta mig själv med att äta lite av mitt och Annas bröd som vi bakade förra helgen till frukost, såå ttyl ♥

Fin bild från konserten

Orkar inte sätta någon copyright på bilden..
 

Vi hörs imorgon ♥

Hemmakväll!!

Vi har bestämt oss, vi kör hemmakväll och ser på Pirates of the caribbean!! Vi är båda helt slut i kroppen (och jag har en söndrig skinka) så det här passar oss bra, då kan vi träna imorgon också!

 

Ha en grym lördag allihopa! Jag hör av mig igen senare ikväll ♥

Collage eller hemmakväll?

Jag och Anna dividerar lite om vi ska ut eller vara hemma! Vi är båda aströtta men Anna känner sig som en kärring eftersom hon har varit hemma så många helger i rad och jag vill ju parta med mina skåningar sista kvällen de är här! Eller Evelina är kvar sen iaf men hon ska med ikväll och var inte med igår! Hmm, jaja vi får se.. Anna kommer hem från sina föräldrar vid halv 8 så då ska vi bestämma oss

ÅH varför kan man inte ladda upp bilder på bloggen för?? CP-blogg.se...

Dagens låt

 

Jag älskar den här låten med Tokio Hotel, Bill sjöng den riktigt bra på konserten i torsdags också! Jag hade svårt för den i början men nu har jag verkligen vänt och lyssnar på den på repeat!

Seg daaag!

Hmmm, idag är inte en av mina mest aktiva dagar.. Jag har i alla fall hunnit lämna in mina stövlar och fått klacken lagad, köpt lite snacks och softat framför datorn! Hur roligt det än har varit att ha Johanna här så är det skönt att få vara helt ensam nu, Anna är inte heller hemma så jag bara sitter och njuter av tystnaden! Snart kommer jag tröttna på det och vilja att Johanna kmr tillbaka men vi ses i sommar eller något!

Ikväll har jag tre val.. Följa med Anna på en inflyttningsfest, hänga med Viran eller haka på Madde, Evelina och gänget till Collage ikväll igen men jag vet inte om min rumpa pallar det haha! Dock skulle det vara riktigt kul att dra ut och dansa ikväll igen plus att Madde och dom åker hem imorgon och vi ses ju inte så ofta..!

Jaja, får se hur jag gör.. Bjuder på en snygg Tom-bild!
 

Gårdagen!

Igår startade jag och Johanna med att föra lite i Maddes lägenhet på Östermalm innan vi trallade ner till Collage! Jag och Johanna var så sega på att göra oss iordning att vi hann bara vara hemma hos Madde i knappt en timme innan vi skulle gå och möta Mika och Nadia utanför Collage! När vi kom in så dansade och drack vi lite och sen kom även mina bästa vänner förbi, Jossan och Cissi!

Mikas och Nadias kompis Jason skulle DJa på nedervåningen på Collage men det är typ VIP-avdelningen så det är svårt att komma in, så när Mika, Nadia, Johanna och jag stod där uppe i baren så bad jag dom vänta kvar så sprang jag ner till nedervåningen och märker att det står en vakt i dörren. Jag smörar lite för honom om att min bästa kompis var Dj (hittade på värsta storyn) och tillslut släppte han in mig, så sprang jag fram till Jason och sa att han behövde hjälpa mig få in Nadia, Mika och Johanna!

Så jag sa till vakten att jag bara skulle gå ut och hämta en kompis, det sa han var okej så då sprang jag och hämtade dom andra och när jag kom tillbaka så tittade vakten på mig och ba "Tre pers?!" men då kom Jason och hjälpte oss in, och jag har faktiskt aldrig haft såhär kul på Collage! Det var så mycket roligare där nere och så sprang jag in i Vishii och hennes vän där! Efter en timme smsar Madde och säger att hon och hennes vänner försökte komma in där nere där vi var men vakten stod i vägen så då sprang jag dit och släppte in dom också!

Så där nere var vi och dansade ända tills lamporna tändes och Collage stängde, Jason spelade jättemycket Michael Jackson och annan bra musik så det var en riktig höjdarkväll! Efteråt så gick vi till Donken för att fyllekäka lite och jag minns verkligen hur jag råträngde mig! Det var såå mycket folk och jag ville bara ha käk så jag gled igenom hela kön och kom längst fram, har lite dåligt samvete för det nu! =P

Det bästa var väl ändå när vi var påväg ner till tunnelbanan! Nadia går framför mig och Johanna & Mika bakom mig, så fastnar min klack i rulltrappan så jag ramlar och landar med rumpan rakt på rulltrappskanten! Ena min skinka får liksom kanten rakt på så det började blöda också och min klack bara FLÖG av! Fyfan vad vi alla garvade och jag kände ingenting då men nu gör det ont och jag har märken på rumpan efter rulltrappan HAHA!

Vid 5 på morgonen kom jag och Johanna äntligen hem i alla fall och jag somnade i sängen på direkten! Det var en riktig höjdarkväll i alla fall och det är tack vare sällskapet! =) Här kommer bilder från gårdagen:

Hos Madde och drack lite innan vi stack till Collage!
 

Johanna i baren på Collage!  
   

När jag och tjejerna står ute för några rökte så hör jag någon ropa "TILLAN",
då kommer Cissi och Jossan springandes! De sa tidigare på kvällen att de
kanske skulle komma förbi Collage, blev så glad när jag såg dom vackra babsen!  
 

 

  

Jag och Mika precis när vi kommit till nedervåningen!
 

Haha, beautiful slashpeople!
  

Jag har alltid så jäkla kul tillsammans med er!
  

Jason körde massa Michael Jackson, så grymt!
 

Sen ägde vi dansgolvet tillsammans med skåne-tjejerna!
 
 
 
 
 


Världens sötaste Nadia!! 
  
 

HAHA det var någon som pruttade inne på Collage! Först kände jag inget
men när jag lutade mig över till där Mika stod så STANK det verkligen hehe..
 

Fyllekäk på donken!
 
 

Tack alla tjejer för lätt en av de roligaste Collagekvällarna jag har haft! =)
Då är det fan värt att ha en halv rulltrappsrumpa måste jag säga.. 8)

Lördag

Nu är det 6e mars och idag åker Johanna hem! =( Vi hade iaf så jäkla kul igår på Collage med Mika & Nadia! Vår kära Madde var där också och sen sprang jag in i Vishii och hennes kompisar! =) Sen kom mina bästa kompisar Cissi och Jossan dit och vi dansade som galningar! Jag ska berätta allt om kvällen och slänga upp massa bilder lite senare idag, nu måste jag följa med Johanna till tågstationen..

Bjuder på en bild från igår så länge på Nadia, mig och Johanna!


Hörs senare idag ♥

Parteeeey!

Nu sticker vi hem till Madde och förar lite innan vi möter upp Mika och Nadia utanför Collage för en riktig partykväll! =) Ha en jättebra fredag allihopa!

  

Nu kör vi!! =)

Efter en lång dag på stan..!

Nu är vi hemma igen efter en lång shoppingdag på stan med MaddePadde! Vi har fikat, kollat i alla möjliga affärer och pratat massa skit hela dagen/eftermiddagen! Nu är jag och Johanna hemma och maten står på bordet! Snälla Anna, hennes bror, hans pojkvän och Annas vän Madde har lagat tacos till oss också vilket är asskönt då vi har lite kort om tid!

Nu ska vi slänga i oss maten fort innan vi börjar fixa och sminka oss innan vi drar till Madde igen! Hon har en lägenhet mitt på Östermalm vilket är typ 2 minuter från Collage så vi ska förkröka där innan med hennes vänner! Ikväll blir det dans och party med andra ord, ska bli riktigt roligt! =)

Startade dagen med frukost på Coffee by George!
  
 

Jag orkade inte prova så mycket kläder så jag satte mig ner på Gina
Tricot medan Madde och Johanna kom ut och visade kläderna de prova!
Jag mötte även flera gamla vänner som jag inte träffat på flera år, kul! =)
 

Avslutade med en fika på Waynes där vi satt i flera timmar!
 

Uppdaterar igen innan vi drar ut och partar! ♥

Fredag

Godmorgon allihopa! Bara jag som vaknade med huvudvärk och öm i halsen?? Hehe, huvudvärken kan ha att göra med dom 2 vinglasen jag drack efter konserten också..! Jag kom på idag att det senaste jag åt igår var en morotskaka klockan halv 5 på eftermiddagen, sen åt jag inget mer och häller istället i mig 2 glas vin haha smart!

Idag ska jag och Johanna ut på stan och ha shoppingdag, jag är iofs ganska pank men det är kul att kolla runt! Vi ska möta upp Madde-pluttan & lillsyrran också för fika och skitsnack! Vi ska bara slänga i oss en macka nu och lyxa till det med en rejäl frukost på stan istället!

Jag filmade bara 2 videos igår, jag ville se konserten med egna ögon
istället för att se det genom kameran! Här har ni dom två i alla fall!


World behind my wall
 

Pain of love
 

Ha en fin dag allihopa, vi hörs i eftermiddag igen ♥

GRYM konsert!!!

FY FAN VILKEN GRYM KONSERT!! Jag är helt glad av mig för allt var så bra! Vi hade dom grymmaste sittplatserna, låtarna ägde och jag var med massa goa vänner på en grym konsert! Det var så många minnen att höra de gamla engelska låtarna, jag såg direkt ner på Rebecka som stod längst fram imitten och tänkte på New York!

Okej, nu ska jag backa dagen lite.. Jag och Johanna åkte in till stan igen på 
eftermiddagen och då gick jag till Globen för att möta upp Mirre och kramas lite (inte setts sen december ju) men både hon och Kenza hade så många småtjejer omkring sig att jag inte orkade stå kvar så jag och Johanna gick in på ett fik istället! Vi mötte upp dom senare på Donken istället och uppdaterade lite och så.  

Vid halv sex så gick jag, Cici (vän till Mirre), Viran och Johanna till kön för att hämta våra vänners jackor som hade ståplatser och sen gick vi in i arenan för att besöka PrePartyt! Vi satte oss ner och softade med gammal musik och lite vin, asmysigt! Sen ringer Nadia och säger att hon är på G in med Mika så jag går ut och möter dom, ett par minuter senare kommer Mirre och Kenza hoppsandes in och berättar allt om intervjun som hade gått så grymt bra, riktigt glad är jag för deras skull!

Vi satt allihopa inne på baren och snackade om deras intervju, konserten vi snart skulle gå på och taggade upp varandra, sen drog vi in på vår sektion och Mirre och dom drog till sin! När jag, Viran och Johanna kom in märker vi att vi har sittplatserna allra närmast scenen! Jag visste att jag köpt sittplatser på rad 1 men inte att vi var allra närmst scenen, jag trodde vi skulle sitta längre ifrån (det hade jag gnällt jättemkt om för Mirre så hon ringde över när vi stod på våra platser och undrade hur fan jag kunde stå närmst scenen haha)

Sen kom även Ida och Lina in och så fann vi Evelina och Madde ett par rader över oss också, allt var grymt och sen drog konserten igång! Den var så sjukt bra, jag har sett Tokio Hotel ett antal ggr tidigare men ingen show har varit såhär bra..! Även om Tokio Hotel inte är i närheten så nära mitt hjärta som Bon Jovi och Michael Jackson så är jag ett fan och diggar deras musik som fan!! =) Och Tom är så jäkla snygg, daamn..! 

Efter konserten så drog jag, Ida, Lina, Johanna och Madde till en pub på söder för att varva ner lite och snacka skit vilket var asmysigt! Vid 1-tiden drog jag och Johanna hem till mig och Madde hem till sig med Ida&Lina! Jag ringde Rebecka efter konserten och då satt hon i bilen påväg till Göteborg för ännu en TH-konsert, underbara tjej! ;)  

Bilder från dagen & kvällen kommer här:

s på en bar för PrePartyt och drack lite och snacka skit innan konserten!
 

Cici, världens gulligaste tjej!
 

Vi fyra!
 

Jag fick mitt efterlängtade vin!
 

Syskonkärlek ;)


Sen kom resten av gänget, fick dock ingen bild på söte Mirre! Här är iaf
Mika, Kenza och Nadia på PrePartyt, fett taggade vi var innan konserten!
 

Så jäkla bra platser vi hade, exakt samma som jag hade på Westlifekonserten
för typ 6 år sedan, så nära scenen man kan komma med sittplatser!! =)
 

Welcome to Sweden, Tokio Hotel! =)
 

Sen kom Ida och Lina in oxå! =)
 

Mina älskade skåningar Evelina och Madde satt bara ett par rader upp!
(jag har gjort en röd fyrkant omkring dom på paint för att markera hehe)
 

Vi var taggade!!
 

Vi var så nära scenen och mittöver oss satt Mirre, Nadia, Mika, Kenza
och Cici! Vi var så glada att vi köpt så pass bra sittplatser, grymt!!
 

Andreas Carlsson från Idol-juryn kom in med sin son och alla skulle
ha bild med honom och ropade efter honom haha, han såg nöjd ut! ;)
 

Några av mina bästa bilder från konserten!
      
 
 
(Bilderna blir såå mycket sämre här på bloggen, suck)

En glad Madde efter konserten!
 

Sen drog vi till söder för att sitta och varva ner med ett par glas vin! =)
 

Johanna och Lina ♥
 

Ida, Madde och jag!
 

jag och min Madde ♥
  

I väntan på tunnelbanan, dags att åka hem!
 


GRYM dag/kväll, tack alla underbara vänner och TACK Tokio Hotel för en grym show!! ♥
Nu måste jag sova för jag är så sjuukt trött, Johanna ligger redan och småsnarkar i sängen ;) Hörs imorgon!

Tokio Hotel Humanoid tour live i Stockholm ikväll!!

Essen, 4/11 2007 * Paris, 21/6 2008 * New Jersey, 7/8 2008


Stockholm 2010
 

Nu drar jag och Johanna in till stan för att möta upp tjejerna och catcha up lite vid Globen innan vi går in, ikväll kommer detta frågetecken kunna vara utfyllt med bilder från ännu en Tokio Hotel-konsert! =) Det ska fan bli sjukt kul att se dom live igen, håller ni inte med mig ni som också ska dit ikväll?

Ses vid Globen allihopa, kom gärna fram och snacka om ni känner igen mig =) ♥

Hemma och vänder!

Jag och Johanna åkte in till Globen för att hälsa på Matea och Matilda som satt och köade till konserten ikväll, fyfan vad kallt det såg ut för dom men de är faktiskt långt fram! Sen mötte vi upp syrran som hade med sig matlådor till Matea & Matilda och så åt vi lunch på Donken! Ida, Lina, Madde och Evelina möter vi upp innan konserten istället då det blev så knappt om tid nu!

Matilda & Matea, still going strong!
 

Jag och Johanna utanför Globen!
 

En del av kön, daamn vad jag tkr synd om dom för det här vädret!  
 

Hörs igen innan vi drar tillbaka till Globen!

Reunion

Nu sticker vi in till stan och möter upp alla för lunch på stan och så, uppdaterar igen vid 3-4 tiden då vi kommer hem för att fixa oss inför konserten (jag bor ändå så nära Globen)!

Gammal bild på mig och några av dom vi träffar idag, bilden är från mars 2008!
 

Torsdag

Godmorgon allihopa denna molniga morgon! =) Idag gäller det, idag är det Tokio Hotel-konsert! Madde landar med flyget vid 11, Ida&Lina kmr med tåget vid 12 osv.. Så nu gäller det bara för mig och Johanna att fixa iordning oss och dra in till stan för att möta upp alla! Vi ska bara få i oss lite frukost och duscha av oss...

Den här flaggan ska hänga ner från stängslet där vi står då vi
har sittplatser på rad 1, så ni lär se oss inne i arenan hehe!

 
 
 

Uppdaterar igen innan vi sticker iväg ♥

Myskväll med TH-dvd!

Nu är vi hemma igen efter en heldag på stan med lite shopping och middag på restaurang, nu har vi hoppat i mjukiskläder och kämpar med att skriva på Johannas enorma Sverigeflagga som vi ska ha med oss imorgon på konserten! Anna hjälper oss också så nu känner vi oss lite fan-aktiga igen som Westlifetiden haha! Sen ska vi dra på Zimmer 483-DVDn också för den har Johanna aldrig sett, då blir vi nog ännu mer taggade inför konserten!

Lite bilder från dagen!

   
   

Hemma med flaggan!
 

Anna hjälper oss att skriva på den, gammal erfarenhet! ;)
 

Myskväll med TH-dvdn ska vi ta direkt efter vi fyllt i bokstäverna på flaggan!


Vi hörs imorgon på konsertdagen!! ♥ =)

Jag och Johanna just nu!

Nu är Johanna här & vi har precis lagat mat och ätit lunch! Snart ska vi ut på stan och kolla lite i affärer, ikväll blir det kanske bio eller filmkväll här hemma då vi tänkte softa inför imorgon! :) Längtar som en galning nu, vi taggar till Tokio Hotel hela tiden så vi kan alla låtar inför konserten!! =)

Johanna har med sig sin enorma Sverigeflagga för att ha med sig på konserten,
hon hade den på konserten med Tokio Hotel i Amsterdam 2007 så hon ville ha
den nu också! Så om ni inte ser mig innan så lär ni lätt hitta oss inne i arenan..!
 

 

Vi hörs kväll igen ♥

Världens sämsta matte =(

Igår fyllde vår älskade katt Kasper 11 år och jag grattade honom inte, min älskade nuppe!! GRATTIS i efterskott i alla fall och jag älskar dig ♥

 

Såhär ser jag ut idag!

  
 
- Min älskade tunika/oversize tröja från Monkey
- Legins från H&M
- Skor från Nelly.com
- Smycken från massa olika ställen ^^,


Nu sticker jag till stan för att möta upp Johanna, spännande det ska bli!! =)
Vi har nog en dag på stan idag så vi hörs igen i eftermiddag eller ikväll! ♥

Oh crap..

Jag hade precis bytt om för att gå ner till gymmet, även om det kmr bli stressigt så vill jag bara hinna träna lite innan dessa dagar! Men nu när jag skulle gå så började jag hosta som en galning och kom på mig själv att det fortfarande kittlar i halsen och att jag hostar mycket, då är det inte bra att ställa sig på ett springband och springa skiten ur sig..

Åh, orkaaa men jag vägrar bli sjuk under dessa dagar så jag får stå över.. Helt onödigt att jag ställde klockan på 8 nu, då hade jag kunnat sova till kl 10 typ!! x( Jaja, nu är jag uppe i alla fall och kan göra lite mer nytta här hemma istället.. =)

Onsdag

Morrn morrn! =) Idag ska bli en rolig dag, för snart kommer Johanna upp med tåget och vi ska träffas för första gången! Vi har bara pratat i telefon och över internet sen början av 2008 så det är verkligen dags att ses! Jag ska även möta upp Anna i stan för att ge henne passet som hon glömde hemma! Hur som helst, innan dess ska jag hinna ner till gymmet för att springa lite på rullbandet, känner att jag måste träna lite innan dessa dagar hehe!

Och jag blev så LYCKLIG när jag såg att min vän Carolina från jobbet (som flyttade till Los Angeles i början av januari) äntligen har skaffat Facebook! Jag har inte hört något av henne sen hon åkte då hon inte har nån internetgrej men nu är det löst, jag flög ur stolen när jag såg atthon addat mig!!

Älskar och saknar dig min underbara vän!
 

Läggdags!

Nu ska jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull! Tänkte försöka gå upp i skaplig tid imorgon för att hinna till gymmet innan jag ska möta upp Johanna i stan! Så nu ska jag bädda ner mig i sängen med min nya bok som jag fick låna av mamma, jag känner mig helt naken utan en bok så jag bad om en ny nu på en gång! =)

En bild på mig från sommaren 2008, under min "tupera-håret"-period hehe!
 

Hörs imorgon, sov gott!

Nostalgi-låtar

Typisk 90-talsmusik för mig, jag älskade detta två låtar med bandet S.O.A.P och hade alltid med den "absolute music"-skivan som innehöll dessa låtar i min freestyle! 8) När jag satte på låtarna så kunde jag båda två utantill, lite nördvarning alltså..

 

Såhär ser jag ut idag

Missade tåget så jag hinner slänga upp några bilder på hur jag ser ut idag innan jag drar iväg igen! Jag kör på legins, en ny tunika och massa smycken som vanligt..!

 
 
  

Färdigstädad!

Nu sticker jag iväg, först ska jag hem till Lidingö för att hämta mina skor som kommit från Nelly och sen ska jag hem till Evelina på middag! =) Jag ska få se alla hennes bilder och videos från gårdagens Tokio Hotel-konsert också, spännande! Hon kommer fram med bussen till Stockholm vid 6 så jag ska väl dit nån gång vid 7, antar jag!

Dessa skor är det jag har beställt!
 

Vi hörs ikväll igen, kramar ♥

Paus!

Nu har jag städat mitt rum, köket och hallen så det är bara badrummet kvar! Jag tog en kort paus nu för att få i mig lite lunch innan jag städar färdigt! Jag tänkte även dra ner till gymmet efter jag städat klart men jag får se om jag hinner, sen är det så jobbigt med as-svettiga kläder som ska ligga i min smutskorg i mitt rum precis efter jag städat och gjort så fint.. Så kan jag iofs inte tänka i alla fall då det måste bli smutsigt någon gång men jaja, jag får se hur jag gör!

Hittade en gammal bild på Ida, Lina, mig och Cissi från vintern 2007!
Det var första gången Ida & Lina hälsade på hemma hos mig, bara ett
par veckor efter Essen-resan.. Vad små vi såg ut, speciellt för vi var på
Club Toxic HAHA!

 

Uppdaterar igen när jag städat klart badrummet ♥

Storstädning

Av hela lägenheten, och i bakgrunden rullar Tokio Hotels nya tyska låtar, jag kna ju bara dom engelska och de verkar köra så pass många tyska att jag måste få in dom i skallen hehe! De är faktiskt ganska bra, nu börjar jag verkligen bli taggad på konsert igen! =)

Den här låten är jättefin på tyska!
 

Där visste jag inte att det skulle dröja ca 2 år innan jag såg Tokio Hotel live igen!
 
 
7 augusti 2008, New Jersey

Dagens låt

 

Jag har typ aldrig lyssnat på tyska versionen av Humanoid, den är faktiskt jäkligt bra! En av de få låtarna som är väldigt bra på tyska också från det nya albumet, annars gillar jag de engelska mest faktiskt!

Tisdag

Heeej på er! Det blev ingen uppdatering igår då jag och Viran kom hem så himla sent och jag har tvätt-tid idag 7-11, har precis varit nere och slängt in tvätten i maskinerna! Igår var i alla fall en vääldigt kall kväll kan jag säga, direkt efter jobbet åkte jag till Globen för att möta upp Matea, Matilda, Viran & Cissi!

Dock hade någon hoppat framför tåget eller något så Elvira och Cissi satt fast och fick ta en ersättningsbuss som tog typ en timme extra, sen satt även Matea och Matilda fast på pendeltåget så de kom försent till "uppropet" för Tokio Hotel-kön så de tappade sina nummer! Under denna tiden så sitter jag själv (och mår asilla, hade ätit muffins hehe) i Globen center och stirrar i väggen.. =P

Tillslut kom alla i alla fall och då slog vi oss ner på Mcdonalds för att Cissi skulle käka sen drog jag, Viran och Cissi på världens tråkigaste bio..! Vi såg filmen Nine och den var så seg att jag typ somnade, en snubbe gick t o m ut mitt  filmen och vi som var kvar vart typ fett oseriösa för den var så seg hehe..

Sen åkte Cissi hem till sig och Viran & jag hem till mig, jag somnade typ på en gång för jag sovit så lite på senaste tiden.. Ikväll måste jag verkligen somna i tid för att inte vara trött imorgon! Påvägen hem får jag först sms av Mirre som sa att konserten var gryyym och direkt efter det ringer Madde & Evelina och är helt i ekstas och skriker att konserten var grym och att de hamnade längst fram! =D

Nu ser jag faktiskt fram emot konserten när alla säger att den är såå himla bra, ska bli kul att se! =) Nu måste jag käka lite frukost, ttyl ♥

Sen uppdatering!

Heej allihopa! Förlåt för en så sen uppdatering men en kollega på jobbet var sjuk idag så jag fick jobba över till kl 19 istället! Nu har jag slutat i alla fall och ska försöka möta upp syster Elvira och Cissi så fort som möjligt, det är kaos med tunnelbanorna nu så det går ersättningsbussar typ överallt!

Vi ska försöka ta oss till Globen sen också en sväng för att träffa Matea och Matilda (tjejer jag och Elvira lärde känna i Essen 2007 när vi såg Tokio Hotel för första gången) Cissi får följa med och hälsa på dom också hehe, sen får vi se om det blir bio eller något annat ikväll! Elvira följer med mig hem och sover sen i Farsta, uppdaterar sent ikväll igen! ♥

Tokio Hotels setlist

01. - Noise
02. - Human Connect To Human
03. - Break Away
04. - Pain Of Love
05. - World Behind My Wall
06. - Hey You
07. - Alien (engelska)
08. - Ready, Set, Go!
09. - Humanoid - Akustisk (tyska)
10. - Phantomrider - Akustisk
11. - Dogs Unleashed
12. - Love & Death
13. - In Your Shadow (I Can Shine)
14. - Automatic
15. - Screamin'
16. - Darkside Of The Sun
17. - Zoom Into Me
18. - Monsoon
19. - Forever Now

Suger att de kör så få gamla låtar + att de inte valt de bästa av de gamla låtarna... Jag hade mycket hellre hört Scream än Ready set go till exempel! Jaja, det blir nog bra! =) Nu sticker jag till jobbet i alla fall, hörs i eftermiddag igen!

What the..?

Dessa tjejer är sju år!! När jag var sju år peta jag i näsan, åt grus och lekte med mina barbies.. Dessa tjejer dansar och ser ut som Pussy Cat Dolls, även om de är extremt duktiga så ska de inte dansa såhär vid en sån ung ålder! Se bara hur grymma dom är, de har antagligen stenhård träning varje dag!

 

Vad tycker ni om detta?

Måndag

Ny vecka och ny månad på samma dag, det måste betyda något bra! =) Dock när jag drog upp rullgardinen så snöade det lite men det är fortfarande 0-gradigt ute så det slutar nog snart! Jag är så hiimla trött btw, somnade inte i tid igår i alla fall men jag måste upp i alla fall då jag jobbar idag!

Jag ser typ ingenting för jag är så trött, hörs igen när jag ätit frukost!