The wiz!

Shite vad dom 2 orden finns tusen gånger i min blogg, mest på grund av att jag har skrivit att jag ska se The Wiz men varje gång har det kommit upp något som stoppat mig! Men inte ikväll för nu har jag äntligen sett den!! =) Det var en jättefin film och jag förstår inte hur den kunde få så kass kritik?

Det är faktiskt en riktigt bra musikal (sen är den från 70-talet också, det får man ha i baktanken), Michael och Diana sjunger så fantastiskt och dansar tillsammans med alla de andra i filmen och det skapar en riktig Wizard of Oz-värld! Michael var faktiskt en väldigt duktig skådespelare, vad var han inte duktig på egentligen..!

 

Jag fastnade för två citat i filmen, först för detta som den snälla häxan sa i slutet:
- Home is a place we all must find, its not just a place we eat or sleep. Home is knowing. Knowing your mind, knowing your heart, knowing your courage. If we know ourselves we're always home, anywhere!

Alltså är du säker och bekväm i dig själv så kan du känna dig hemma var som helst, det viktigaste är att du känner dig själv till 100 % för då bär du ditt hem med dig inom dig och ingen plats eller människa kan få dig att känna hemlängtan!

Det andra citatet var det näst sista som fågelskrämman (Michael Jackson) säger i filmen:
Success, fame and fortune... They're all illusions. All there is that is real is the friendship that two can share.

Så sant, kändisar och världen man bygger kring dom är bara en illusion som inte är sann! Allt är bara påhitt, rykten i tidningar och förstoringar av dem genom deras kända låtar/filmer! Däremot kärlek mellan två människor är så äkta någonting kan bli.


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0