Hem och sova!

Nu är jag hemma igen och måste hoppa i säng nästan på en gång.. Ikväll jobbade jag med Filip, Niklas och Adde och jag säger bara God bless mina sköna arbetskamrater! Det är dom som gör jobbet roligt, trots allt! =) Jag är galet hungrig nu så jag tänkte ta ett glas yoghurt med lite nötter i innan jag hoppar i säng!

Jag läste klart Tusen strålande solar idag så nu tänkte jag börja på en ny bok på en gång! Jag har blivit helt bokgalen nu och jag som inte alls tyckte om att läsa förut! Jag tror att alla tycker om att läsa, bara man ger böckerna en chans! Jag var för otålig och lat för att läsa men när jag gav mig in i dom så blev jag fast, det är en underbar värld!

Hur som helst, yoghurt sen sängen! Btw, ni som tänker se på Grammy Awards inatt klockan 2 på Kanal 9 får gärna uppa mig om hur Bon Jovis framförande var, jag ska youtuba det direkt imorgon oxå! Vi hörs imorgon bitti ♥

Off to work

Oj vad många inlägg det blev idag, flera på rad hehe.. Hoppas att det uppskattas i alla fall, men nu hörs vi inte igen förrän vid 22-tiden ikväll och då kommer antagligen bara något kort inlägg innan jag går och lägger mig! Jag ska ju upp 5 imorgon för att jobba 7-16 så jag kommer behöva gå och lägga mig typ på en gång!

Hörs ikväll igen iaf ♥

En fortsättning på Orange hahaha!

 

Bäst hittills, lätt!!

En av världens bästa låtar

 

Jag vet att jag har lagt ut den här låten ett antal ggr men det förtjänar den, det är en av världens bästa låtar genom tiderna! Skriven av Sting (som var sångaren i bandet The Police) år 1983.

Åh, hoppas!

Jag kanske kommer iväg på Vinylkryssningen i alla fall!! Annika lät jättepå när jag berättade det för henne och nu ska vi kolla möjligheterna för att få komma iväg! Jag kollade på bilder från tidigare gånger som Vinylkryssningen gått och alla på bilderna är minst 35 och uppåt, men det såklart det är ju deras år som ungdomar och den musiken är BÄST! 

Förhoppningsvis kmr vi dansa loss till låtar som dessa!

The 60's
 

The 70's 
 

The 80's  


60-70 & 80-tal, underbart!! Om vi kommer iväg så kommer jag och Annika klä oss
såå 80-taligt så det finns inte! Inte så dyrt blev det heller, en A premium hytt plus
tre buffémåltider blev det bara 1300 kr/person! Lätt värt för en kväll med den musiken!

Bilder från igår!

Mina 2 babes påväg till Ropsten för att bli upphämtade av Hummern!
 

Weey!
  
 
När vi kommer in i hummer-limmon så kör de Lady Gaga på TV-skärmarna!
 
 
Några bilder på oss i hummern!
 
 


Snygga Jossan på Göta Källare!
 

Snyggaste kompisarna man kan ha!
  

Vi slog oss ner vid VIP-bordet som Oscars kompis hade bokat!
  
 

Några tjejer som var med samma gäng som oss! =)
 

Maassa champange!
  

Dansade loss på dansgolvet!


När vi kom tillbaka till bordet var det dags för tequila!
 
 


Jag och min kära vän, vad jag saknat dig!


Sen blev det vilt vid vårt bord hehe..
 
 


Alla hade vi Jossans pussmun på kinden!


Bästa dansgolvet var lätt det i början! bara 80-90tals musik, mest 80tal
vilket vi alla älskar så vi dansade hejvilt där ett bra tag! =) Lovely!
 


Tack för en otroligt rolig kväll allihopa!

Söndag

Heeeeeeeej! Haha, jaa det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår.. Jag åkte till telefonplan där jag mötte upp Jossan och Johanna men då skulle de dra precis! De skulle möta upp Jossans kusin Oscar och några av hans vänner på Ropsten där de skulle hämta upp Jossan och Johanna i deras hummerlimmo! Haha, så jag hakade på dom så vi åkte hummerlimmo in till Göta Källare (en klubb på söder som jag hände jättemkt på under 2008)!

I limmon var det mini-TVs som visade musikvideos och på sidorna var det fullt med champange som vi festade loss på! Väl framme på Göta källare hade de ett VIP-bord och champangen fortsatte bara rullade in! Allt var gratis så jag, Jossan och Johanna partade loss på det och dansade sedan som galningar! En riktigt rolig och billig kväll blev det hehe, dock kom jag inte hem förrän typ halv fyra och eftersom jag drack igår kan jag inte träna idag..

Johanna, Jossan och jag igår på Göta Källare
 

Mer bilder kmr snart ♥

Off to Telefonplan..

  
 
Soft klädd ikväll med en lila tunika från Gina tricot och ett par svarta legins!

Nu sticker jag iväg på spelningen på Telefonplan, frågan är hur mkt jag kmr hinna med då den började kl 20 haha.. Aja, annars blir det en barrunda med gänget iaf! Blir inte mkt drickande för mig ikväll då jag ska träna imorgon innan jobbet, saknar redan gymmet efter en dag utan det! =P

Ha en fin kväll allihopa, imorgon ska det bli mer uppdatering ♥

Saknar redan mina systrar..

Glömde säga att jag hade en underbar kväll med mina systrar igår, jag saknar er redan!! Vi får göra om en sådan kväll snart igen tycker jag, jag älskar er otroligt mycket!

  
  

Lättövertalade Tillan..

Nu har jag precis proppat i mig middag (kyckling med pasta och stekta makaroner, standardmat för min del ^^,) och pratat med Sofia i telefon! Haha det spelar ingen roll att hon bor i Spanien för tillfället, har Sofia killproblem (eller egentligen vad som helst) så ringer/smsar hon mig anytime anywhere och pratar i ett! Jag älskar att Sofia är så, vi har alltid så bra kontakt och jag blir ständigt uppdaterad med hur hon har det där borta, saknar henne hela tiden!

Hur som helst, mina andra underbara vänner vill att jag ska med på spelningen och sen ut! Jag är HELT slutkörd men kommer att följa med ändå för Astrid är här från Blekinge, Johanna har kommit hit från Hallstavik (och vi har inte setts sen augusti då hon har varit i England hela hösten) och min älskling Jossan är såklart med! :D

Ugh, ORKA hoppa in i duschen och sminka sig.. Well, om jag säger såhär så gör jag det för allmänheten! Jag luktar inte gott just nu haha, har ju jobbat och sprungit runt hela dagen! Åhh, jag har verkligen inte lust att börja fixa mig och dra ut.. Jaja antagligen taggar jag till när jag väl är på spelningen med tjejerna!

En väldigt trött Tillan..

Dagens 80-tals låt!

 

Jag kom på mig själv gå runt och sjunga på den här låten på jobbet idag, har ingen aning vart jag fick den ifrån just då men jag älskar den verkligen! =) Blir alltid så glad av den och det är ju en riktig klassiker!

Hemskt dålig uppdatering idag

Jag ber om ursäkt för det, men jag kom preciis hem från jobbet och vi får inte använda datorn på jobbet för dessa privata grejer! Hur som helst, ÄNTLIGEN är jag hemma och jag måste säga att det är helt underbart att komma hem till ett nystädat rum, vad glad jag är att jag hann fixa det igår! =) Anna hade även tvättat lite av mina kläder, handdukar och underkläder när hon var i tvättstugan idag vilket var UNDERBART snällt!

Och Linus som hade mina skor hemma hos sig åkte in till mitt jobb för att lämna dom, jag har allt snälla vänner! =) Jag kan berätta lite kort om gårdagen hemma hos syster och Nisse! Jag och Elvira blev bjudna på en sjuukt god middag, det var först ugnsbakat vitlöksbröd och sen kyckling med lök och annat gott i och ris till det med sallad! =) Sedan satte vi igång filmerna och under tiden vi såg på dom så kom jag på att jag faktiskt har träffat han som spelar Aragorn!

Det var flera år sedan, säkert typ 2004 (vilket var året efter tredje sagan om ringen-filmen släpptes på bio)! Jag skulle visa ett par tjejer var Grand hotell låg då de ville träffa Blue (ett pojkband) som skulle vara här men de kom aldrig till Sverige visade det sig sedan! Ändå var det människor utanför Grand hotell så jag frågade vad det var och mitt i allt kom då Viggo Mortensen (Aragorn) och när han kom fram till mig var jag helt stum!

Han log och frågade vad jag hette, jag svarade Matilda och så skrev han detta på min lapp: Till Matilda ♥ Viggo! Jag minns att jag, Claudia och Emma (mina två vänner som var med) var heelt uppstyrda efter det! Jag var så glad över att jag typ hållde i hans hand när jag tog tillbaka min lapp, haha! Dock tappade jag bort autografen typ 1-2 år efter, jag hade den i min plånbok så blev hela plånboken snodd! =(

Hur som helst, här har ni lite bilder från igår!
   

Även om jag åt onyttigt idag på jobbet så köpte jag även med mig dom 
här hem, det är trots allt lördag så jag måste få i mig min choklad idag!
  
 

Lördag

Ööghh, gissa om jag är trött! Dock såg vi bara första och andra Sagan om ringen-filmen då vi såg den tredje på jullovet och var alla helt slut! Sagan om de 2 tornen (den andra filmen) var min stora favorit förut och jag kunde den utantill, nu var det så länge sen jag såg den att jag hade glömt bort lite! Så underbart att inte kunde mima aalla replikerna haha..

Så jag kom i säng vid halv tre i alla fall, dock kunde jag inte somna förrän typ 4 (dunno why) men jag fick mig i alla fall 5 timmars sömn! Nu är jag uppe och ska snart åka till jobbet, idag ska jag åka på en spelning med Astrid, Jossan och annat skönt folk om jag orkar! Har ju knappt sovit något inatt och ska nu jobba i över 6 timmar men jag hoppas att jag orkar för spelningar är fett nice och ja har hört att bandet är bra! =)
Nu måste jag sticka till jobbet, hörs senare idag ♥

Sagan om ringen-race!

 

Ikväll ska jag ha en myskväll med mina systrar och Nisse, vi ska se på alla tre sagan om ringen-filmer över natten (detta gjorde vi 3 alltid när vi var yngre och nu får även Nisse haka :D)! Jag ÄLSKAR dessa filmer, de har varit mina favoritfilmer sen första gången jag såg dem! Känner mig riktigt nördig som har filmrace över natten men det är som att rymma från verkligheten bara för en natt, det är skönt ibland!

Jag har, som sagt fortfarande noll partylust så en kväll som denna passar mig perfekt! Jag ska ha med mig massa frukt och liknade till snacks då min onyttiga dag inte är förrän imorgon (dock råkade jag äta lite choklad igår, oups!) Jag hoppas dock jag får några timmars sömn innan jag ska upp igen kl halv 10 då jag börjar jobba 11 imorgon :P

Ha en grym kväll allihopa, jag bloggar nog igen från syster någon gång under kvällen ♥

Äntligen klar!

Dammet är borta och möblerna är torkade, nu är det snyggt i mitt rum! =) Dock insåg jag nyss hur mkt tid jag fortfarande har kvar, jag måste åka om en timme och har precis duschat! Så skönt att slippa stressa, kan visa några bilder på mitt nystädade rum (ser iofs likadant ut som alltid bara att dammet är borta men ändå :P)

Under bordet har jag massa tidningar, bland annat gamla aftonbladet
och expressen från när MJ precis dött, har inte kunnat slänga dom..
  

♥  
  
 
Är så nöjd med mina fyra senaste tavlor!
 

Dessa grejer var begravda av damm, skönt att ha det rent nu!  
 

Eva Cassidy

Denna kvinnas röst har spelats i min familjs högtalare i alla år, här är lite allmän info om henne: Eva Marie Cassidy föddes 2 februari 1963 i Washington, D.C., och hon dog 2 november 1996 i Bowie, Maryland! Honn var en amerikansk sångerska som sjöng jazz, blues, folkmusik, gospel och pop, och trots sin begåvning var hon under sin livstid främst känd i hemstaden Washington, D.C. Hon blev känd först i Storbritannien där en radiokanal började att spela hennes musik.

2001 nådde hennes album de brittiska topplistorna och sålde i miljonupplagor. Hon var extremt blyg och hade svårt att uppträda inför mycket folk, vilket troligen bidrog till att hennes framgång blev främst postum. Eva Cassidy blev bara 33 år gammal. Hon avled i hudcancer (malignt melanom). Hon blev alltså inte känd förrän efter sin död, så hemskt!

Här har ni några av mina favoriter med henne, underbar röst!

Somewhere over the rainbow


Fields of gold


Wade in the water


Yesterday


True Colors
 

Time after time (live, här hör ni hur GRYM hon var..)  
 

Jag älskar hennes röst, jag älskar valen hon gjorde av covers (The Beatles, Phil Collins, Sting etc), jag älskar henne! Hennes talang var en gåva från Gud! Rest in Peace ♥

Lunch sen städning!

Idag blev det ett enbart styrkepass på gymmet, jag var bara där en timme idag då jag kände mig lite stressad! Jag ska hinna städa mitt rum (dammtorka, dammsuga.. rubbet!) innan jag åker hem till syrran och Nisse med lillasyster för en myskväll! Jag ska vara där redan vid 5-halv 6 och det tar en timme för mig att åka dit!

På gymmet satsade jag på axlar och biceps, imorgon blir det vilodag för mig! =) Jag blev så glad idag då jag märkte att jag kom i ett gammalt plagg som var för litet för 2 månader sen, yeay this really pays off! Nu har jag käkat upp lunchen (omelett gjord av 3 ägg och lite riven ost och kräftstjärtar till det) så nu ska jag hugga in på mitt rum, det är SÅ dammigt.. Haha, mamma du skulle DÖTT om du såg allt damm i mitt rum! XD

Hörs senare!

Fredag

Godmorgon =) Ugh vad sent jag somnade inatt, jag var så himla rädd! Först såg jag på E.T (GUD, vad jag grät men jag är otroligt blödig..) och sen läste jag vidare på Tusen strålande solar som bara blir hemskare och hemskare! Jag mådde så dåligt av flickornas hemska öde i boken att jag kunde inte sluta läsa, i hopp om att det skulle gå bättre för dom!

Tillslut orkade jag inte läsa längre så vid halv tre la jag ifrån mig boken och kom på i huvudet en historia om hur jag skulle ha vunnit flera miljoner på lotto och det första jag skulle göra var att ta en helikopter till Kabul! Jag skulle landa på flickornas trädgård när Rashid (deras hemska man) var på jobbet och hämta upp dom, ta dom till Sverige med fixade visum och allt sånt! Aziza skulle få gå på dagis (ena flickans dotter) och flickorna (eller de är iofs vuxna vid det här laget) skulle få ett varsitt jobb och en lägenhet såklart!

När jag tänkt ut allt detta så somnade jag lite lättare, ignorerade att det bara var påhitt och låtsades som att jag fått det från boken! Det är så hemskt och man känner sig så hjälplös som bara läser boken (även om just denna händelse inte händer på riktigt så sker ju kvinnoförtryck överallt hela tiden), jag vill bara hoppa in och skjuta den hemska mannen! Och på allt det hemska så är det krig i landet så de kan inte rymma någonstans utan att bli typ skjutna! Alla kvinnor i det landet blev behandlade sådär (och fortfarande blir), mannen har rätten att göra vad han vill med sin kvinna...! Så vidrigt.

Usch, nu måste jag fixa frukost och sen dra mig till gymmet! Jag ska läsa boken lite under frukosten också i hopp om att det vänder för flickorna snart!! Har kommit långt över halva boken så det borde komma snart! :O

E.T

 

Jag har ingen datorlust alls ikväll så jag tänkte bara önska er alla en god natt innan jag stänger av för att istället sätta på en film! Jag köpte filmen E.T för ett tag sedan då jag inte sett den sen jag var liten så det ska bli mysigt! Vi hörs imorgon allihopa!

Mot jobbet!

Lekte med kameran innan en utgång för några veckor sen!
 
 
 

Det slog mig nyss att det var länge sen jag var ute och festade, snart tre veckor sen! Dock går mitt partyhumör alltid upp och ner i perioder, ibland partar jag varje helg plus onsdagar och ibland partar jag inte alls! 

Hur som helst, nu sticker jag iväg till jobbet ett par timmar, får se om jag hittar på något efteråt annars så hörs vi vid 22-tiden igen as usual! Ha en fin kväll, kramar ♥

Äntligen funkar det!

Nu funkar det att få upp bilder igen, yeay! Hur som helst, idag på gymmet så sprang jag på springbandet i 16 minuter innan jag fick ont i knät (GAH) så då powerwalkade jag jättefort i 25 minuter och sen sprang jag i 6 minuter igen (i ca 11 km/h) så jag var sammanlagt i 45 minuter på rullbandet! Jag hatar att jag får ont i benet, tror det beror på att jag måste skaffa sula för jag går inåt med den foten..

En rolig sak i alla fall var att när jag ställer mig på springbandet så slår killen på bandet bredvid till mig och ba: "Haha det här börjar bli en vana, vi sprang bredvid varandra igår också bara att vi nu bytt plats!" Jag ba: "hehe jaaa, tänka sig!" Så vi körde hårt tillsammans, han var en medelåldersman som satsade mest på powerwalking men växlade också med lite springning! När jag gick av springbandet var jag totalt blöt av svett, det är så det ska vara! ;)

Försökte fota lite hur jag ser ut i mina träningskläder men det är lite
svårt att göra det själv så jag fotade några kroppsdelar i taget hehe..!

 
 
 
 

Haha bootylicious
 

Jag när jag kommer hem efter träningen, slutkörd men glad ändå! :D
 

Dumma dumma blogg.se

Jag försöker ladda upp bilder men det går inte och sidan hänger sig HELA tiden.. Suck, jag uppdaterar igen när blogg.se slutar fucka up sig! Under tiden ska jag fixa lunch, är ashungrig!

Torsdag

Gooodmorgon! =) Idag känner jag mig på lite bättre humör i alla fall.. Jag ställde klockan på 10 (precis som igår) så jag hinner till gymmet innan jobbet idag också! Idag ska jag dock bara springa/powerwalka på rullbandet men jag vill ändå ha tid på mig och slippa stressa!

Inatt satt jag och skypade med Sofia i flera timmar och vi uppdaterade varandra om bådas liv, vad jag saknar att ha henne här min kära vän! Idag får hon även väldigt roligt besök till Valencia och jag är såå spänd för hennes skull, den killen är fan snygg! På tal om något helt annat, kan det inte sluta snöa nu?! Jag har inga vinterskor och tänkte skona mig själv den utgiften men snart funkar ju inte mina kära gympaskor längre! =(

Nu blev mina ägg färdiga, hörs sen!

Hjälp de överlevande i Haiti!!

Röda Korsets Ungdomsförbund försöker samla in 3 miljoner kronor på 30 dagar
till barn & unga som drabbats av jordbävningen i Haiti genom att få oss unga att
sms:a & skänka 20 kr. Sms:a TEENHELP till 72 900 för att skänka 20 kr till Haiti!
 

Jag smsade så fort jag såg det, gör nu samma sak! Vad är 20 kronor värda för er i längden? Kom igen nu allihopa och ställ upp med denna ynka summa!

PMS

Riktig PMS har jag haft idag, lättirriterad och kort stubin helt enkelt.. Och när jag blir på det humöret så vill jag inget annat än att smälla i mig onyttigheter! Dock höll jag mig ifrån godis och sånt (fick i mig typ 3 nötter, that's all..) men nu när jag kom hem åt jag rostmackor, yoghurt med nötter i och tog en stor kopp te till det! Hehe det var mitt "lilla" kvällsmål ;P Jaja, sådana dagar får man ha också! =)

Nu sitter jag vid datorn och väntar på att Sofia ska logga in på skype, hon har lite internetkrångel där borta i Spanien men hoppas det löser sig! Bara för det ringer hon NU, haha! :D

Till jobbet!

 
Gammal bild på mig från jobbet, måste vara från typ ett år sen när jag
skulle färga håret blondt men fick det till skrikgult! Hahha så fail! =)


Nu sticker jag iväg till jobbet, kommer hem igen vid 22-tiden för då har jag skype-date med Sofia! =) ♥ Ha det fint så hörs vi ikväll igen, kramar!

Mina nyårslockar

  

På nyår använde jag och Bonnie papiljotter på mitt hår för att få ett ballt hårsvall, vi gjorde det på mig ganska exakt ett år innan också och jag gillar det verkligen! Det är bara så jobbigt att fixa (för Bonnie för jag gör ju ingenting :P) och sen att sova med det! Men jag gillar ändå resultatet jättemycket och så slipper man slänga massa pengar på locktång! ^^,

Ett tips till er som inte har råd med locktång, papiljotter funkar fortfarande lika bra! Dagens samhälle blir bara mer och mer modernt och allt kostar bara mer, då kan man kolla tillbaka till de gamla goda dagarna när locktång och Iphone inte fanns än! Tekniken var inte ens hälften så bra men samtidigt hälften så billigt också! =)

Shayne Ward

If that's okay with you
 

No you hang up

 

No promises
 

Tre riktigt sköna låtar av Shayne Ward! Jag såg honom live i Dublin när Westlifes 10årsjubileumskonsert var på Croke Park då han var förband!

Mot gymmet!

Har inget speciellt att skriva om så vi får höras efter mitt gympass istället, nu ska jag ut i snöstormen och 4 minusgrader! Wellwell, don't worry be happy :D ♥

Onsdag

I have to get them I aint second to none ♪ ♫ Åh, på tal om den låten så när jag var hos husläkaren för en vecka sen så ringde min mobil när jag var där! Jag har Black or White som ringsignal och hon ba "Åh, bra låt!!", så skön reaktion istället för att bli sur på att mobilen ringde haha! Självklart stängde jag av den sen men jag gillade reaktionen =P

Hur som helst.. Godmorgon allihopa! Jag hade en aastrevlig kväll igår! Jag mötte upp Eugenia och Viran för att köpa biljetter till Avatar, sen åkte vi förbi mitt jobb för att lämna av ett par nycklar. Fredrik jobbar så vi stannade och snacka med honom ett par minuter och även med Filip och hans brorsa Jonas! Det slutar med att Filip och Jonas hängde på och såg Avatar så vi blev ett stort skönt gäng hehe!

Den här gången var Avatar så mycket bättre, dock saknade jag vissa saker med 3Dn som var asvacker men i det stora hela så gillade jag den bättre utan 3D! Filip retade mig hela kvällen med att jag säkert måste skaffa glasögon men NEJ det är INTE så som fallet är! :P Haha, nämen jag tror faktiskt inte det då Anna tyckte samma sak och hon har sett andra 3D-filmer som var bra lixom..

Nu har jag precis fått i mig lite frukost och ska snart dra mig ner till gymmet! Idag blir det satsning på bröst & biceps sen tänkte jag gå på rullbandet också, att gå raskt bränner mycket också! Hörs senare ♥

En skön ledig dag!

Sen jag kom hem från gymmet har jag bara softat här hemma, nyduschad i myskläder med bra musik! =) Mina lediga dagar spenderar jag ofta hemma med mig själv då jag annars alltid är ute och gör saker och mitt jobb är väldigt socialt så ibland är det skönt att bara vara ensam!

Dagens outfit haha.. Osminkad i mjukiskläder, underbart! 
    

Dessa mystofflor var lätt bästa köpet jag gjorde i Dublin! 
 

Dock blir det lite tråkigt i längden så nu sticker jag in till stan för en fika med Eugenia innan hon, jag och Viran går på Avatar! =) Ha en fin kväll, vi hörs imorgon igen!

En snabb och enkel måltid!

 

Keso, en liten burk tonfisk och en avocado! Det är enkelt att få med sig, man kan äta det typ var som helst och det är nyttigt också! Det blir min middag ikväll då jag har lite bråttom nu, hörs snart igen ♥

I ♥ 80's

Elaine Page & Barbara Dickson - I know him so well
  

Cher - If I could turn back time
 

Bryan Adams - Summer of 69
 

Belinda Carlisle - Heaven is a place on earth (den har jag älskat sen jag var liten!)  

Peter Cetera - Glory of love
 

Culture Club - Do you really want to hurt me?
 

Berlin - Take my breath away
 

Samantha Fox - Touch me
 

Avatar igen!

 

Yeaaay, jag fick med mig lil'sis så ikväll ska jag se Avatar igen UTAN 3D och hoppas på att jag kmr gilla den mer! Dock tror jag att jag fortfarande kommer störa mig på att den känns så wannabe Sagan om ringen när de ba "we must stand together and fight!!", det händer så fort lixom så helt plötsligt är han en familjemedlem! Men nu ska jag sluta klaga, hoppas jag får en bättre känsla för den ikväll! =)

Enorma apelsiner!!

  

Kände bara att jag var tvungen att visa er bilder på dom! Den lilla är en "normalstor" apelsin, fattar ni då hur enorma dom är?? Dom 2 kostade 26 kronor men jag var bara tvungen att ha dom!

Nu sticker jag ner till gymmet, vi hörs senare idag ♥

Tisdag

Idag har jag verkligen sovit ut! Jag tror jag har sovit i tolv timmar (eftersom jag bara sov i 3-4 timmar natten innan), dock vaknade jag typ 9 och sen igen vid 11 men jag somnade om snabbt och vaknade tillslut kvart över 12 :P Så skönt att äntligen få sova ut, jag minns att jag har drömt jättemycket också vilket brukar tyda på att man sovit djupt? Varenda gång jag somnade om så hoppade jag på drömmen igen och fortsatte, haha!

Det handlade om massa olika saker, bland annat om när min skola var i Indien, mina jobbarkompisar och Michael Jackson.. Jag typ dansade med Michael och sen var jag i Indien helt plötsligt! Konstig var den i alla fall men jag hade lixom en bra känsla i magen och jag vaknade upp glad så..! =) Dock inte så konstigt då jag älskar Indien, mina jobbarkompisar och MJ, hehe!

Hoppas ni har sovit gott också i alla fall! Idag är jag ledig så det enda som står på mitt schema idag är att dra ner till gymmet och springa på springbandet! Får se vad som händer ikväll, jag är sugen på bio men typ ingen vill/kan gå med mig! =( Äeh, jag raggar nog upp någon men vi hörs senare i alla fall!

Mysmåndag á la Tillan!


  

 
 
 
 

Mina favoriter

Jag älskar att man kan spara ner länkar på "mina favoriter", jag har allt från gamla artiklar till youtubeklipp från 2 år tillbaka sparade där! Jag kollade nyss igenom det jag har sparat och hittade två klipp som jag spelade sönder förut! Det är ett par killar som kör akustiska versioner av Viva la vida och Wonderwall! Jag älskar killens röst och han är duktig på gitarren, otroligt bra versioner av låtarna!

  
 

Lagar god middag

Nu ska jag överraska min söta sambo med en god middag! Jag tänkte göra en sallad med räkor och ceasar-dressing till det, yummy! Jag måste tända lite ljus, städa undan och göra det fint tills hon kmr hem! Haha, jag låter som en liten hemmafru men jag har ju själv jobbat i över 9 timmar idag men hon skulle träffa någon kompis efter jobbet! Nä, nu är det bäst att jag sätter igång..

Bild från en annan mysmiddag vi hade i somras!
 

Jag och Anna kallas för "höger och vänster", allt började med en intern Westlifegrej för typ 8-9 år sedan men nu är det även för vi beter oss som typ ett gift bästa vänner-par haha! ;) Vi hörs senare ♥

Älska skype!

Sitter och skypar med Mikkan nu som pluggar på Gotland! Det är såhär jag håller kontakten med mina hjärtan Sofia och Sandra också, älska skype! ♥

Bad Mikkan göra en snygg min för er! ;)
 

Otroligt bra lägenhetsnyheter!!

Som jag berättat för er så har jag och Anna ett kort-tidskontrakt för denna lägenhet! Vi har bara en månads garanti hela tiden så vi vet aldrig när vi måste flytta! Väldigt jobbigt, speciellt eftersom vi båda är helt kära i vår lägenhet. Men idag ringde Anna mig på min rast och gav mig en helt underbar nyhet, vi är garanterade denna lägenhet till nästa årsskift!! Ett helt år till, en sån stor klump bara försvann från min mage och lyckan bara flödar! ='D

Vi får en till sommar här i underbara Farsta, på vår mysiga balkong ♥ 
 

Bild på mitt rum precis när vi flyttat in!  
 

Dagens låt:

 
Jackson 5 - I wanna be where you are

Idag jobbar jag till kvart över fyra så vi hörs inte förrän 5-tiden i eftermiddag igen! Men jag blir nog hemma i eftermiddag/ikväll så då kommer jag skriva mer! Ha en fin dag, ni lär ju inte vakna förrän om typ 5 timmar så jag säger sov gott tills dess också hehe..

Måndag

Good morning! Idag är det första dagen på årets fjärde vecka, tiden flyger fort förbi som vanligt! Jag har precis gjort klart min lunchlåda och sitter nu med en macka och ett glas med yoghurt och nötter i framför datorn och bloggar! När jag vaknade imorse var jag HELT slut, det tog mig ca 5 minuter att kunna öppna ögonen helt..

Tänk att en gång i veckan börjar jag 7 på morgonen och de andra dagarna jobbar jag vanligtvis kvälpass eller kanske börjar 11 någon dag! Men samtidigt är det så skönt att komma hem från jobbet i vanlig tid så jag gillar att ha dessa pass också! =)

Gud vad jag babblar på, är för trött för att tänka! ^^, Jag måste klä på mig och tvätta av mig lite nu men vi hörs igen snart!

Hem och sova!

Hallu på er! Jag kom hem från jobbet för typ 20 minuter sen, tänkte bara uppdatera bloggen fort innan jag går och lägger mig! Imorgon ska jag upp redan kl 5 på morgonen då jag jobbar 7-16.15, sjukt tidigt men jag är ledig på tisdag så jag tar igen sömnen ganska lätt! =) Jag har även en vilodag från träningen imorgon så jag kan ta det lugnt hemma efter jag slutat!

Ikväll jobbade jag stängning med Niklas och Demet, Filip slutade vid 7 men stannade kvar i ca 40 minuter och gjorde mig sällskap i snabbkassan då det knappt var några kunder (vanligt en söndagkväll)! Filip, jag och Niklas började alla på påsklovet 2007 och vi är alla kvar, haha! Två grymma killkompisar är dom, det är så skönt att ha bra vänner omkring sig på sitt jobb!

På tal om något helt annat så har jag börjat läsa Tusen strålande solar av Khaled Hosseini (även känd för sin andra bok, flyga drake) och den är så himla bra! Första 20 sidorna var lite sega men nu gråter jag varenda gång jag läser boken för den är så hemsk och han skriver på ett så bra sätt att jag verkligen blir tagen av den! När mamma gav mig boken sa hon att detta är en av de första böckerna som fått henne att gråta!

Läs den om ni inte har någon annan att läsa just nu, otroligt bra! Nu måste jag sova så jag är pigg imorgon och orkar göra min lunchlåda hehe! Kramar på er ♥

Årsresumé November-december

Jag började månaden med att dra ut och parta en söndag, hehe!
Jag och Mirre drog på nåt event på Café Opera och där mötte jag 
även min barndomsvän Fredrik =) En riktigt trevlig kväll var det!
 
 

Jag var även på magiska, underbara Thriller live!
 
 

Några av mina videos från kvällen:
 
 
 


Jag åkte till Valencia med Jossan för att hälsa på vår älskade vän, Sofia!
Vi partade varje dag och njöt av Valencia-livet, här är en bildspam:
 
  
  
  
 
 

        
 
 
  
 

  
 
 
 
 
  

Hade en kul utgång med tjejerna! =)
  
 
 
 
 

Hade flera myskvällar med vännerna (varje bild är en enskild kväll)!
  
 
 


Såg New Moon för första gången!
 

Rest in Peace, Sigge! 2009-11-27 </3
 
 

Mirre & jag testade på rockbarer!
 
 
 

December

Jag hade en jättetrevlig kväll med älskade Vishii!
  
 

Hade många roliga partykvällar med vänner! =)
 
 
 
 
 
 

*

 
 
 
 
 

*

 
 
 
 
 

*

 
 
 
 
 
 
 


*

 
 
 
 

*

 
 
 
 
 
 
 
 


Mirre flyttade från Sthlm, skittråkigt!
 

Jag blev lycklig:

 

Mysiga sambokvällar!
  


Julen med min familj var otroligt mysig!
  
 

 
  
  
  
 
 

Nyårsfest hos syster var det sista för mig på år 2009! =)
   
 
 
 
  

Ett riktigt underbart år måste jag säga! Det har varit mycket lärorikt och jag tar med mig så mycket jag bara kan från det, nu ser jag fram emot ett ännu underbarare och mer händelserikt år 2010! Kul ni som följt mig såhär långt, hoppas ni hänger med även in på detta år!

Grym dag på gymmet!

Detta älskar jag, när jag får ta min tid på gymmet! Idag var jag där i nästan 2 timmar då jag körde rygg, mage och ben! Jag avslutade passet med att springa i 20 minuter på springbandet! När jag tränar, då tränar jag hårt och det syns på mig då svett bara rinner och jag gör fula miner när jag tar i, haha! Men jag älskar känslan av att ha tränat och när det tar i musklerna, det mår jag bra av!

Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag sticker till jobbet! Jag slänger upp sista delen av årsresumén (som jag sa att jag skulle) innan jag drar iväg, kramar!

Jag VILL!!

 

Inte många i min ålder som skulle älska att åka denna kryssningen, men det skulle verkligen jag göra! Bara 60,70 & 80-talsmusik i ett helt dygn..!! 12-13 mars är det, synd att det är 21årsgräns (jag som fyller 21 om 6 månader xS)... Jag måste lista ut ett sätt att få åka med, fan vad kul det skulle vara!

I miss my paradice

  
 
 
   

Om en månad är det 2 år sedan jag senast var där, dags att åka tillbaka.. ♥

Söndag

Godmorgon! =) Jag ställde klockan på 10 idag för att jag vill hinna med ett långt träningspass innan jag börjar jobba idag, dock vaknade jag av mig själv (min första tanke var; neej nu har jag sovit till typ 2 på dagen)... Jag noterar att någonting ljust lyser på mig och inser att det är en solstråle som pressat sig in på sidan av min rullgardin!

Jag drar upp rullgardinen och möts av SOLEN! Visst är det fortfarande lite moln på himmelen men att solen ens har fått kika fram känns som ganska länge sen! Härligt ju, då måste man upp tidigt för att uppleva lite av det! Nu har jag precis fixat lite frukost (2 ägg och yoghurt med nötter till det), och om typ en timme ska jag dra ner till gymmet!

Jag kom på igår att sista delen av år 2009:s årsresumé inte är utlagd än så den kommer ikväll, glömde helt bort den hehe! Hörs lite senare ♥  

Kjesäter

Mitt konfirmationsläger (sommaren 2004) gjorde så himla mycket för mig! Jag växte som människa, jag både gav och fick så mycket kärlek och jag kan säga att Kjesäter är en av de bästa tiderna i mitt liv såhär långt! Nisse (som idag är min systers pojkvän) var ledare på både min systers och mitt läger och han sjöng alltid Hallelulija på sina läger och jag grät floder varenda gång.

Här spelade jag in när han sjöng på konfirmationslägret efter mitt, sommaren 2005 i
Vingåkers kyrka precis innan konfirmanderna fick konfirmeras! Ni hör hur mkt jag bölar:
 

Bildspam från mitt läger
  
 
 
 
 

Så mycket kärlek, ändlöst mycket kärlek ♥

Det blir hemmakväll..!

Jag, Jossan och Cissi skulle egentligen dragit ut och dansat på Collage eller nåt ikväll men ingen av oss pallade! Jossan ska ligga hemma då hon känner sig sjuk och jag&cissi är skitsega så Cissi ska komma hem till mig! Vi ska hyra film med Anna och hennes kompis och bara ta det lugnt!

Usch, måste erkänna att jag fuskade med att äta lite choklad idag även fast min onyttiga dag var igår..! När jag har mens är det näst intill omöjligt för mig att undvika choklad, något jag måste jobba på hehe!

Världens bästa Linus!

När Linus precis skjutsat mig till min port så insåg jag att jag glömde mina skor på gymmet, jag som har så bråttom att ta mig till jobbet nu också! Men Linus var så snäll att han erbjöd sig att åka och hämta dom medan jag springer upp och fixar mig (duschar och käkar), så himla snäll vän jag har! =) Tack älskling!

Nu måste jag dra mig till jobbet för 2,5 timmes jobb... hörs ikväll igen ♥

Suck..

Måste rycka in på jobbet, någon som blivit sjuk tydligen så det behöver någon som kmr in och jobbar 16.30-19.00! Känns ju otroligt värt att åka in för att jobba 2,5 timme men det är trots allt 100% OB idag så jag kmr tjäna 237 kr/timmen!

Jaja, det är bara att ställa upp för skulle jag bli sjuk på jobbet så skulle jag vilja att någon ställde upp för mig! Jag behöver ändå inte åka in förrän om 2,5 timme så jag hinner till gymmet innan, viktigast! :P

Nu kör vi!

Nu sticker jag till gymmet med Linus, jag drack bara knappt 2 glas vin igår så jag kan träna idag! Jag ska köra biceps och axlar idag och jag vill även hinna springa vilket jag har försökt hinna med de senaste 3-4 ggrna! Jaja, får hoppas att Linus orkar vänta på mig!

Limpan och jag på en klubb på jullovet!
 

Hörs när jag kmr hem igen!

Lördag

Godmorgon gott folk! Oj, vad länge jag sov idag.. Kanske inte är så konstigt iofs då det blev ganska sent igår! Vi startade hos Astrid med pizza, snacks och tårta i ett par timmar innan vi begav oss in till stan till After, så vi kom in till baren vid 11 kanske! Det var jag, Astrid, Cissi, Tom och Nils som åkte in! Tom var en brittisk kille (jag dog för hans röst såklart) och var Astrids systers pojkvän och Nils var en svensk vän till honom!

Vi hade skittrevligt och snackade skit där i flera timmar! Efter ett tag joinade Jossan, Filip och Sebbe oss också! Vi satt där ända till halv tre då Jossan, Astrid jag och Cissi var heelt dödströtta så vi drog oss hemåt igen, jag var ändå inte hemma förrän typ kvart över tre då tågen inte går direkt var femte minut på den tiden på dygnet!

Lite bilder från kvällen på After i svartvit:
 
 
  
 

Underbara, vackra Astrid! Så glad jag var över att få se dig igen!!  
 

Vi tre av gänget som är kvar i Sthlm och inte pluggar/jobbar på annat 
håll! Fan vad kul vi tre kan ha tillsammans, så glad att jag har er här!
 
 

Jag älskar er som fan ♥

Mot Astrid

Ikväll ska jag hem till Astrids pappas flickvän för att fira Astrid som fyllde 20 i söndags (17 januari)! Hon har kommit hem från Blekinge över helgen för detta och vi är alla så glada för det! Cissi ska dit också och senare ikväll möter vi upp Jossan, får se om vi hänger kvar hemma eller om vi drar ut sen!

Jag slår nog ett mass-sms "Vad händer ikväll, folks?" till alla vänner jag vet är ute och partar och ser om det är något kul vi kan dra på senare ikväll =) Ha en grym fredag allihopa, ses kanske ute ikväll!

  

 

Längtar så efter er!

 
 
 
 
 
 

♥ ♥ Kom hem till mig nu!!

Dagens låt!



Bon Jovi - Brokenpromiseland (The circle-album)

Onyttig fredag istället för lördag

Jag bestämde mig för att ha min onyttiga dag idag istället för imorgon då jag ska till Astrid ikväll där det kmr vara massa snacks och annat, och imorgon har jag inget planerat förutom en utgång på kvällen! Så idag köpte jag lite godis och choklad, har ätit en del nu och känner mig helt proppmätt! Godis är så mycket godare i tankarna än i verkligheten, synd nog! =P

 

Fredag

Waaaaah vad jag hatar att vara datorlös såhär länge, så himla tråkigt att inte hinna blogga! Jaja, nu är jag hemma efter en lång och krånglig hemgång! Jag var ju hemma hos föräldrarna och tvättade igår och idag, sen vid halv tre idag fick jag skjuts in till L. centrum av pappa för att besöka husläkaren angående att jag måste skaffa sulor!

Sedan åkte jag in till stan för att möta Anna på hennes jobb och få mina nycklar som jag glömde hemma igår, sen åkte jag hem till Farsta där jag först skulle byta mina springbyxor då dragkedjan krånglade och sen handla lite på Konsum innan jag tillslut kom hem! Tänk då att under hela denna vägen släpade jag på min enorma rullväska full med mina nytvättade kläder och det är inte direkt lätt att använda en rullväska i snö!

Jaja, slut på klagandet för nu är jag hemma i alla fall! På tal om klagande så har jag varit otroligt gnällig och deppigde 2 senaste dagarna och jag har gråtit hela tiden för typ ingenting.. Idag fick jag min mens, haha älskar man inte att vara kvinna? Humörsvängningarna jag får av mensen är helt störd, tror fan att det är något fel på mig en gång varje månad! ^^,

En kul grej är att jag fick hem tre till GRYMMA Bon Jovi-skivor idag som jag beställt!
 

Kläderna som fortfarande ligger kvar i väskan!

 

Hörs snart igen, måste packa upp kläderna nu!

Dålig uppdatering idag..

Hej på er, nu har jag slutat jobbet nu och ska åka hem till päronen! Som vanligt måste jag tvätta hemma då Farstas tvätt-tider alltid är fullsatta.. Vi hörs imorgon eftermiddag igen då jag är hemma i Farsta!

Ännu en bra dag på gymmet!

Nu har jag kommit hem från gymmet, idag körde jag som sagt bröst och triceps! Jag hann inte med att springa då Linus hade bråttom tillbaka till jobbet, nu är vi dock hemma hos mig och käkar lunch! Jag måste åka till jobbet om en halvtimme så jag är lite stressad också, gah!

Jag skypade med Sandra idag också, så himla underbart att få prata med henne igen!! Hon bor ju i England men kmr hem och hälsar på imitten av mars, längtar!! Nu måste jag fixa mig klart innan jag drar till jobbet, vi hörs ikväll ♥

Torsdag

Hjälp vad tiden går fort, det är redan torsdag igen! När jag skulle gå och lägga mig igår så valde jag att se på Liar liar istället (haha älskar den filmen), så jag somnade inte förrän runt halv tre då jag läste lite efteråt också! Jag har nu börjat läsa "Tusen strålande solar", jag har inte kommit så långt än för att ha en uppfattning men mamma sa att det är jättebra! 

Idag då, jag ska träna med Linus först! Jag ska satsa på bröst och triceps idag och sen springa lite på springbandet också, imorgon blir det bara springning däremot! Förresten, glöm inte kl 14-15 att skänka eran timlön till Haiti! Har ni inget jobb eller liknande så skänk 5,10 eller 20 kronor! Varje summa över 0 kronor är någonting, kom igen nu! 

Hörs lite senare!  

Jag idag:

  

Brat-Tillan (bara för dig Mirre haha)
   

Den sista är min favorit, jag fick verkligen till det där! ^^ Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Finna ens inre lugn.

Jag har haft en helt underbar kväll med en helt underbar människa! Jag mötte upp Sara på hennes jobb på Söder så gick vi till ett mysigt fik på Götgatsbacken och bara pratade i flera timmar! Sara är så.. Luugn! Hon är helt underbar och får mig alltid att bara vara! Hon håller på mycket med yoga, meditation och hon åker spontant till Indien och bara är där. Hon lever verkligen hela tiden och är verkligen i varje stund, om ni förstår?

Jag till exempel har väldigt lätt att vara åskådare till mitt egna liv då jag fotar nästan allting, publicerar det på bloggen och skriver och berättar om det! Till slut glömmer jag bort att vara i stunden själv utan jag fotar stunderna jag upplever och funderar på hur jag ska formulera den för er att jag nästan är lika mycket åskådare till mitt eget liv som ni är!

Nu vill jag åka till Indien mer än någonsin och jag vill faktiskt åka själv, Sara har pushat mig så mycket idag och vi ska mer kontakt i framtiden! Jag ska komma på ett av hennes yogapass och så ska hon prata med en vän som jobbat i Indien om fler tips till mig! Jag hoppas att jag också kan få finna ett lugn i mig själv när jag åker dit och lär mig att uppskatta det viktiga i livet, sådant man inte kan få för pengar.

Det här är någonting jag känner att jag måste göra och det är nu jag har min chans! En sak är säker att när jag åker ner dit så ska jag inte ha med mig mobilen hela tiden och hålla på med den och jag kommer INTE blogga. När jag är där så ska jag leva där och vara DÄR i alla stunder och uppleva så mycket som möjligt. Jag vill känna känslan av att det är lika värt att uppleva något även om jag inte får det på bild eller skriver ut det på internet!

Underbara vackra Indien.
 
 

Off to the city

Nu ska jag åka till Söder för att möta upp Sara, Sofias storasyster för ett glas vin lr 2! =) Hon har rest runt mycket i Indien och älskar landet så jag ska prata men henne om min (förhoppningsvis) framtida resa dit och om tips, ska bli jättetrevligt för Sara är en underbar tjej!

Blev taggad på facebook, den här kvällen var så jäkla kul! Saknar killarna
och Stina som fan, vi hade sjukt roligt tillsammans! Denna kväll bestod av
biljard, öl, vin och kortspel på Biljardpalatset och Dovas på Fridhemsplan!
 
 

Ha en fin kväll, guys ♥  

HAHAHAHA jag dör!!!

 
 
  

Älskar dessa killar, ända sen jag träffade dom på Idol 2004 haha! Även tjejen
är SÅ klockren! Jag fattar dock inte, jag som alltid gillat Hey baberiba så mkt.. 
HUR har jag kunnat missa detta?! Det här är humör på högsta nivå!! X'D

Bon Jovi at the Grammy awards 2010


Bon Jovi ska uppträda med en låt och man får rösta om vilken de ska köra, jag började genast kolla igenom alla mina favvolåtar med dom tills jag upptäckte att man endast får välja mellan dessa 6 stycken:

* Living on a prayer
* Have a nice day
* Bed of roses
* Always
* Its my life
* Wanted dead or alive


Jättesvårt att välja då alla låtar är GRYMMA! Jag äälskar Living on a prayer live men den kör dom så ofta så jag valde faktiskt Always för det är en så otroligt vacker låt, åååh shite idag är det exakt 5 månader kvar tills jag ser dom!! 20 juni 2010, O2 arena in London!

Btw så är även biljetterna till 20 juni nu slutsålda, BJ har sålt slut på alla 10 konserter de ska ha i London i juni! Bra jobbat BJ-fans, nu är vi en halv miljon som ska se dom i juni =)

Printscreenade dock bara konserten jag ska på, waah!

Rocka fett på gymmet!

Det gjorde jag verkligen idag, mina nya träningskläder förändrade mig helt när jag var där! Jag har även min vän Linus att tacka som hjälper mig med tekniken osv, t ex idag när satsade jag på mage, rygg och ben så hade han förklarat innan vilka muskler som är bra att kombinera på samma pass, t ex armar och axlar!

Jag har ju gymmet i snart 3 år men då har jag kört mycket basövningar och sprungit mest, nu ska jag köra igång hårt med att även gymma men kommer fortfarande att springa också för det älskar jag! Nu håller jag på att fixa med min stora lunch, är så hungrig!!

Jag i några av mina nya, älskade träningskläder (dock har jag en gammal
munkjacka över), dålig bild men jag orkade inte fixa någon bra.. :P


Hörs lite senare igen!

Nu skänker vi till Haiti!

Jag hittade en artikel i Aftonbladet igår om att vi alla ska skänka under en timme torsdagen den 21 januari (alltså imorgon) mellan kl. 14-15 för Haiti! Du kan skänka allt mellan 50 öre och hur mycket som helst, det finns miljontals olika organisationer man kan skänka till just nu som stödjer Haiti och jag har redan skänkt till Läkare utan gränser en gång och nu gör jag det igen (och igen och igen):

Förklaring om vart doneringen går:

* Din gåva går först och främst till Haiti, i andra hand till Läkare utan gränsers akutfond!
* Akutfonden, som finns till för att stötta krisinsatser över hela världen, hjälper Läkare utan gränser att agera snabbt, att arbeta där behovet av hjälp är som störst, och att stanna kvar så länge hjälpen behövs!

Såhär kan du stödja Läkare utan gränsers akutfond:

Internet: www.lakareutangranser.se/timme
Plusgiro: 900603-2
Bankgiro: 900-6032

Jag blir så glad över att se & höra om hur många som faktiskt hjälper de i Haiti! Jag läste om 2 killar som åkte över med all medicin de kunde bära, bara för att hjälpa dom! Jag läste även att Brad Pitt & Angelina Jolie skänkt 1 miljon dollar (de kan man alltid lita på i dessa fall, otroligt generösa) och flera andra kändisar som delar med sig av deras mängd med pengar!

Vi som inte är sådär rika kan såklart inte donera dom summorna men det gör oss inte mindre generösa, det är tanken som räknas och att vi gör vad vi kan för att hjälpa de som behöver! Jag har även sett att flera stora bloggar påverkar deras enorma läsarantal att donera pengar och ställa upp, jag blir så glad av det! Det är sådant som gör att kända människor förtjänar att vara kända, de gör rätt val i fall som dessa och har då makten att påverka flera!

Together we are one, only together there exists love.

Onsdag

Goodmorgon! Gud så skönt det var att få sova ut, hade sovit typ 6-7 timmar totalt på 2 dygn! Jag har inte van vid att gå upp kl 5 som jag gjorde både måndag och tisdag, menmen! Igår blev det inte Avatar, det blev Sherlock Holmes istället! När vi stod  i kön så såg vi att dom gick typ samtidigt och ingen av oss hade sett SH men båda hade sett Avatar, så då bestämde vi oss för det istället! Jag vill fortfarande se om Avatar men kanske om ett längre tag så jag inte minns så mycket om filmen som jag gör nu!

Nu sitter jag och käkar lite frukost och ska snart dra mig ner till gymmet, längtar dit i mina nya träningskläder.. Fan vad hårt jag ska köra idag! =) Tråkigt nog får jag gymma själv då Linus jobbar till typ 2-3 och jag orkar inte sitta hemma hela dagen och vänta! Jag är faktiskt ledig idag (SÅÅ SKÖNT) så då vill jag utnyttja dagen till fullo!

Hörs igen innan jag drar ner till gymmet!

Nu sticker jag på bio med Fredrik!

Under tiden kan ni få se lite på dagens lilla shopping:

Träningskläder, linnena var dyra men BRA kvalité!
 
TACK mamma för din sponsring, verkligen!!

Sen köpte jag 2 tröjor, behöver lite fler att byta av med!
 
 

Mamma och Viran plockade även åt sig lite böcker åt mig hemifrån då jag
bett om en bra bok ända sen jag läste ut MJs självbiografi! Fick med mig 4:
 

Ha en fin kväll så hörs vi när jag kommer hem eller imorgon!

Ändrade planer!

Evelina hade inte råd så jag efter min och mammas tur på stan (har köpt massa fina träningskläder plus 2 snygga tröjor, ska visa senare) så åkte jag hem! Nu ska jag bara få i mig lite middag fort innan jag vänder om till stan igen, jag ska se Avatar igen, UTAN 3D denna gång! Känner att jag måste ge filmen en extra chans utan att få ont i huvudet av att se på den, hehe.. Hoppas jag får bättre intryck av den denna gång!  

Hörs senare guys!!

Bio&middag på stan!

Nu har jag jobbat klart, finally! =) Snart ska jag möta upp mamma på stan för att gå på jakt efter ett par springbyxor (mina är helt sönderanvända) och även lite tunikor vilket jag har en enorm brist på! Efter det ska jag möta upp Evelina och hennes kille för middag på stan och bio! =) Evelina och jag har inte setts sen mitten av december så det har gått typ en månad, ska bli kul att ses igen och catcha up!

Jag och Evelina på en pub på Söder i Sthlm i höstas!
 

Jag kommer inte hem förrän ganska sent ikväll, så vi hörs då igen! ♥

Årsresumén på G

Jag är snart klar med sista delen av årsresumén för 2009, den borde komma upp imorgon! =) Jag hinner inte fixa klart det nu då jag måste springa iväg till tåget!

Ni måste se detta btw, MJ dansar med en liten kille som hade en egen show
på 80-talet! Han ser ut att vara tre år men han är bara väldigt seg i växten
så han är faktiskt 12 år, så söt!! En känd show han var med i hette Webster!

 

Ha en fin dag, hörs när jag slutat jobbet ♥

Tisdag

Godmorgon folket! Det här är konstigt, jag vaknar lättare och lättare vid den här tiden på morgonen! Det dåliga är att jag alltid somnar runt 12 så mer än 5 timmars sömn får jag inte. Dock är jag ledig imorgon och sen jobbar jag bara kvällar resten av veckan, så då har jag tid att vila upp mig!

Nu har jag fått i mig en bamsefrukost (ett ägg, yoghurt med frysta bär och en macka med philadelphia, skinka och paprika på) och matlådan gjorde jag klar igår kväll så nu är jag typ klar! Dock borde jag ta en dusch då jag ska iväg efter jobbet idag, kmr nog vara helt död pga min brist av sömn men skitsamma! =)

Slänger upp ett till inlägg innan jag drar, hörs snart! & btw, läs inlägget innan detta om kaoset i Haiti och tänk till en extra gång innan ni bestämmer er för att inte hjälpa till!

Kaoset i Haiti

Ni har nog alla hört/läst om det som händer just nu i Haiti, det är så vidrigt att man knappt kan förstå det! Hela Haiti ligger i ruiner efter jordskalvet för ett par dagar sedan, 100-tusentals människor ligger begravda och det finns knappt någon mat eller vatten. Många har börjat döda för mat och hela stan är i kaos, människor som satt i fängelse har nu tagit sig ur och det finns ingen som styr landet.. Det är knappt ett land längre, så otroligt hemskt.

Jag läste tidningen hemma hos päronen i helgen och började gråta, imorse på jobbet öppnade jag tidningen och jag började gråta igen, jag känner mig så maktlös! Vad kan man göra, jag kan inte bara sitta här och låtsas som ingenting när människor dör som flugor där borta, speciellt av någonting som de inte ens kan rå för! Vi måste hjälpa dom på något sätt, för tänk om det skulle hända oss, då skulle vi vilja ha hjälp av andra!

Barn som är föräldralösa, blir våldtagna på gatan och det finns knappt någon medicin för alla sjukdomar som skapas pga alla döda liken, för lite vatten och ingen mat! Antingen gör ni ingenting, eller så gör ni någonting. Jag smsade till 72990 för att skänka 50 kr och mer ska det bli, 50 kronor känns kanske inte som en stor skillnade men tänk om vi alla smsar in den summan! Kanske mer än en gång också, tillsammans gör vi skillnad! vi måste hjälpa dom på något sätt då vi alla är människor på denna jord och vi måste stå tillsammans och hjälpa varandra i dessa lägen!!

If you want to make the world a better place,
take a look at yourself and make a change.

Make it a better place for you and for me and the entire
human race! There are people dying, if you care enough
for the living; make a better place for you and for me.

Heal the world .

Hemma från jobbet!

Öögh, gissa om jag är trött.. Jag sov i typ 3,5 timmar inatt och har jobbat i över 9 timmar idag! Jaja, ingen tid för att vara trött för nu ska jag till gymmet! Eller Linus hämtar mig runt 6 så drar vi dit, nu ska vi gymma järnet! Jag blir så mycket mer peppad till att styrketräna när jag har någon som Linus med mig som också är målinriktad och även kunnig inom styrketräningen!

Dagens låt: Streetwalker
 
ÄLSKAR den här låten från Bad-albumet, skönaste soundet och beatet i låten! När jag har den här i lurarna på stan vill jag bara hoppsa runt, den ger mig en sån kick!

Grattis syster 22 år!

Jag älskar dig alltid, storasyster! ♥
 

Nu drar jag till jobbet, hörs igen runt 5-tiden!

Måndag

Godmorgon! Detta har inte hänt många ggr, jag vaknade på klockans första ringning kl 05.00! Jag har redan gjort min lunchlåda, mitt mellanmål och nu sitter jag och äter en god frukost med Jackson 5:s Got to be there i bakgrunden! Jag måste inte börja dra mig till jobbet förrän om en timme så jag har gott om tid, skönt!

Jag läste ut Moonwalker (MJs självbiografi) igår kväll så jag somnade inte förrän typ 1, men det bryr jag mig inte så mkt om då jag känner mig pigg nu! Dock är jag ledsen över att jag läst ut boken så fort, den var så fin och det var så härligt att få läsa om hans karriär ur hans perspektiv och inte tidningarnas eller så. Läs boken, ni som älskar Michael Jackson!

 

Läggdags för min del!

Glömde lägga ut den bästa videon från Thriller live, hela framträdandet av Heal the world!
 

Nu måste jag gå och lägga mig, ska ju trots allt upp om 6,5 timme :P Kramar!!

Jättetrevlig kväll!

Jag har haft en jättetrevlig kväll hemma hos mina föräldrar! =) Päronen, båda systrarna, Nisse och mormor&morfar var där! Kvällen bestod av att vi åt en jättegod middag och pratade massor! Det är så skönt att bara komma ut dit ibland och koppla av lite, det är trots allt mitt andrahem! Sen fick jag skjuts hem av mormor och morfar, världsbäst =)

Lite bilder från kvällen (dock ingen på mig, var ingen fotodag för mig)

Viran sydde mina träningsbyxor som det blivit hål i, thaanx!!
 
 
 

Amanda fick öppna paket =)
 

Av mig fick hon en handduk och detta söta minibadkaret men spagrejer i!
 
 

Jag fick också paket hehe, mamma hade köpt fina handdukar till mig
som passar jättebra i mitt och Annas badrum, tack så jättemkt! =)
 

Mina videos från Thriller live!

Minns ni att jag var på en otrolig show som hette Thriller live på Cirkus här i Stockholm i början av november? Jag löste ju aldrig problemet med att få upp mina videos men tog tag i det idag så här har ni dom, helt underbara!

Thriller


Billie Jean


Man in the mirror


They don't care about us


Its all about L O V E ♥

Kommer i form!

Åh, vad bra det gick idag på gymmet! Eller jag sprang bara på springbandet men det gick så himla bra, synd nog blev jag avbruten efter jag sprungit lite mer än 6 km för att det var kö.. Så himla tråkigt då jag kände att jag lätt hade kunnat springa 2-3 km till! Det berodde på att jag stretchade jättelänge innan jag tränade idag, shite vilken skillnad det blev!

Nu ska jag hoppa in i duschen och slänga på mig kläder innan jag drar till Lidingö för att fira syster! =) Det gblir inte sent ikväll då jag, som sagt, börjar tidigt imorgon bitti på jobbet! Jag kmr uppdatera när jag kmr hem igen ikväll (om jag inte sover kvar där bort, men det tror jag inte)! Jag slänger upp ett till inlägg innan jag drar! ♥

Smart Tillan..

Haha, vi somnade typ vid halv fyra imorse och jag vaknade nyss.. Smart att vända på dygnet när jag ska upp 5 imorgon och på tisdag (jobbar tidiga dagpass på jobbet då)! Jaja.. Idag ska jag i alla fall gymm (fyFAN vad mätta vi blev igår, alla vi tre typ dog :P) och sen ska jag hem till ön för att fira storasyster, hon fyller 22 år imorgon! =)

Igår åt vi så mycket att vi typ rullade in till våra rum och Cissi till tunnelbanstationen! ^^, Jag skypade även med Mirre ett antal ggr under kvällen, jag vill så himla gärna åka ner och hälsa på då Carolina också är där och jag saknar dom båda redan asmkt! Men jag har nog inte ekonomin till det även om jag så gärna vill... =(

Jag vill även skriva ut ett ENORMT grattis till min kära, älskade vän Astrid som fyller 20 år idag!! Hatar att hon bor i Blekinge just nu så jag inte kan krama sönder henne.. Älskar dig i alla fall älskling! ♥

Nu måste jag få i mig lite frulle, hehe! Hörs senare.

MYSlördag

Nu ska vi svulla som fan!!
  


...


Hahahha, or not! Det är lördag och vi får äta, då gör vi det ordentligt! ;D
 

Tur att Cissi kmr förbi igen, vi lär behöva ha hjälp med allt detta käk :P Vi överdriver nu då det är vår första riktiga lördag efter vi började med att endast äta onyttigt på lördagar! Ha en underbar kväll allihopa vad ni än har för er! ♥

Äntligen slutat!

Åh, är inte det en av de skönaste känslorna någonsin när man slutar ^^, Hehe, det där lät ju positivt mot jobbet men jag är såå trött idag! Skönt att det blir myskväll för min del, jag och Anna ska äta massa gott (LÖRDAG!!) och se på filmer! =) Egentligen skulle vi ses här på mitt jobb när jag slutat men sen fick jag ett härligt sms av henne:

Hejsan. Kom aldrig in till stan. Har städat och nu fixar jag morotskaka, vi får ses i farsta. Puss!

åååhh, lovely för vår lägenhet har varit riktigt dammig och så men nu har hon städat..! Love her! :D Så nu ska jag bara handla lite innan jag drar mig hemåt för att möta upp henne så vi kan hyra film, sen ska vi gå hem och byta om till mjukiskläderna! =)

Hörs igen när jag kmr hem ♥

Lördag

Godmorgon =) Nu är jag uppe och precis fått i mig lite frukost! Idag är min och Annas "ätar"-dag (vi får endast äta onyttigt på lördagar) så när ja slutar på jobbet idag kl 17 så ska Anna möta upp mig så ska vi handla massa snacks, det förtjänar vi! =)

Åh btw, äntligen är Mirre framme i USA och faaan vad underbart det låter! Hoppas Carolina klara sig fram ordentligt också (min jobbvän som ska plugga i LA)! Mirre bor preciis utanför Michael Jacksons walk of fame (Mirre minns du när du sa det till mig att du skulle bo vid hans stjärna när du bodde här i Sthlm, jag typ dog) och verkligen mitt i smeten, waah babe jag vill komma och hälsa på men det kostar ju aapa! =(  

Är så glad för mina tjejer att de tagit sig iväg, åh vill också!! Nu ska jag till jobbet i alla fall hehe, ha en fin dag så hörs vi senare idag ♥

Kompiskväll

Vad jag har saknat min kära Cissi, så härligt att en så nära vän har kommit hem när så många andra åkt iväg! Nu ska jag möta henne i Farsta centrum för att handla lite middag och sånt, ha en fin kväll allihopa ♥

Cissi och jag på Collage när hon fyllde 20!
 
 

Min dag!

Nu är jag tillbaka hemma igen! Det är heelt galet i stan på dagen, folk är som djur (tar inte mellandagsrean slut snart??) Idag har jag i alla fall hunnit fixa naglarna (förkortade dom lite denna gång, de blev alldeles för långa ett tag), köpa present till syster som fyller 22 på måndag och så har jag storhandlat mat! =) Jag handlade på mitt jobb så jag var kvar där ett tag och snackade med killarna som jobbade!

Ikväll skulle jag egentligen ut och fika men Cissi ville så gärna var här hos mig då hon tycker det är så mysigt, haha sötis! Så ikväll ska vi laga middag här, dricka te och praata! Jag vill höra allt om hennes tre veckor i Australien, fyfan vad avis jag lär bli! =D

Såhär blev naglarnas resultat!
 
 
 

Halva priset på frukt har vi denna vecka på jobbet, jag passade på!!
 

Köpte ett par örhängen som bara skrek TILLAN! ;)  
 
 

Osminkade jag idag ^^,
 

Hörs senare, måste städa undan lite innan Cissi kmr ♥

Ses på stan!

 
Idag tänkte jag fixa naglar med en nästan hudformad färg (lite mer rosa bara) som jag vanligtvis gör, enkelt men snyggt tkr jag! Jag blir borta hela dagen så vi hörs runt 17-18 tiden igen! Kramar!

Fredag

Godmorgon allihopa! =) Vad mycket som händer denna fredag för mig.. Lina åker till Californien, en annan vän åker också bort, Julia på bageriet bredvid vår Konsumbutik slutar idag (värsta sköna tjejen) och jag fick min lön idag! Dock en alldeles för liten, trodde jag skulle få in mycket mer.. =(

Jaja... Idag är jag ledig men har ändå en del att hinna med! Jag ska ta en sväng förbi gymmet för att springa på springbandet snart och sen ska jag fixa naglarna hos Cecilia! Efter det ska jag till Konsum och skaffa medlemskort (HAHA, nästan 3 år senare :P) & sen handla massa frukt & andra grymma grejer som vi har extrapris på denna vecka! =D

Hörs snart igen!

Some of the real big ones

James Brown - Vilken känsla och inlevelse han hade, helt otrolig var han!
 

Elvis Presley - Denna låt har jag gillat sen jag var liten, riktigt skönt sound!


Musiker som dessa existerar inte längre, den enda jag kan komma på som
klassas med dom (och i många fall slår dom) dog den 25 juni 2009 </3

Things will get better if you just hold my hand.

Hej på er! Jag har precis ätit middag med Anna så det blev en lite senare uppdatering! Jag fick skjuts hem av brorsan idag från jobbet så jag slapp åka kommunalt, fett skönt men han fick ju en extra tavla med bilder i av mig så! ;) Det var så himla sorgligt på jobbet idag, när jag kom dit gick jag upp till lunchrummet där Niklas, Niklas, Fredrik, Eugenia och Carolina satt!

Först attackerade jag Eugenia med massa kramar då hon varit i Costa Rica i en månad, sen pussade jag på Carolina, höll på att börja gråta när hon gick ur affären sen.. Vi kommer inte ses förrän i juli, det känns som 100 år tills dess och nu när inte heller Eugenia är kvar så blir allt mycket tråkigare! =( Har ju kvar dom andra såklart men vi 3 vart så himla nära! Detta ger mig i alla fall mer kraft till att komma iväg själv nu när alla andra gör det!

Underbara Indien..
 

Sorglig dag på jobbet =(

För idag är den sista dagen som Carolina jobbar, imorgon flyttar hon till Californien i ett halvår för att plugga.. Hon kommer dock tillbaka i juli och jobbar till september och sen flyttar hon till London för att plugga vidare! Fyfan vad kul det låtar, vill också dra tummen ur röven och hitta på nåt sånt! Jag måste börja ta tag i Indien och kurser jag vill plugga, man måste börja i god tid!

Niklas kommer in en sväng till jobbet också bara för att krama sönder Carolina, det suger att hon ska åka.. Speciellt nu när även Eugenia har slutat, fast hon bor ju ändå kvar här i Stockholm så vi kan ses ändå! Här får ni se lite bilder på mig och Carolina: 

 
 
 
 


Fan vad jag kmr sakna dig älskling, som in i helvete! =( ♥

Väldigt sen julklapp

Jag  beställde bilder från Photobox till brorsan i julklapp med snygga ramar då han ska fylla en hel vägg med tavlor i sin lägenhet, men bilderna jag beställde kom aldrig fram så jag beställde om dom! Inget dåligt om Photobox då jag beställt av dom i 2 år och detta är första gången det hände (under julruschen också) och jag fick tillbaka pengar för det! 

  

Den till höger gav jag till mamma i julklapp men Erik blev så kär i den att jag beställde en till så han fick en också ^^, så nu kmr han ha 2 tavlor på sina tre vackra systrar, och en på sig själv för det saknades på väggen! =)

Den dåliga sidan av lönen..

...är när man måste börja betala av sina räkningar och liknande! Jag har fört över alla kostnader nu (de kmr dock att dras kl 12 inatt då jag får in lönen) och märkte att det fan är halva min lön! :o It really sucks.. Dock är betalningarna någonting jag valt själv, t ex: Hyra, Lägga undan för Indien, Flyg till London, Naglar...

Jag skulle ju inte direkt vilja hoppa över att ha en lägenhet, min resa till London, resan till Indien eller att bita sönder mina nagelband så då blir det värt det! =) Nu sticker jag ner till gymmet, hörs senare ♥


 
The way you make me feel, you knock me off of my feet!

Torsdag

...endast EN DAG KVAR TILL LÖNING!! =D Alla vet nog känslan när man väntar in lönen, jag har typ 20 spänn kvar men snart kan jag börja leva normalt igen! Hur som helst, igår läste jag ut Twilight-serien för 3e gången hehe.. Jag har skyndat med att bli klar med dom så jag kan börja läsa Michael Jackson moonwalker (hans självbiografi från 1988) så det började jag med och läste till halv 2!

Jag får tårar lite då och då men det är samtidigt så härligt att få följa honom från början av hans karriär ända till BAD-turnén! Alla MJ-lovers borde verkligen läsa den om ni inte har det redan, otroligt fin! Dock tycker jag att han upprerar sig flera ggr i boken, men det kan jag stå ut med! ^^, Jag har inte ens läst en tredjedel av den än så jag har mer läsande att se fram emot! =)

Hittade några bilder från Nyår som Malin tagit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh love.



Med dessa bilder säger jag god natt ♥

Home from work!

Guud så skönt att vara hemma, jag hade ingen bra dag på jobbet idag! Eller jag gjorde ju såklart allt jag skulle men mitt humör hade jordens kortaste stubin och typ allt gick fel! Suck, såna dagar ska finnas också iofs men man kan ju inte direkt älska dom! Det berodde nog också på att jag knappt ätit något idag sen frukost och fick inte min rast förrän halv åtta på kvällen, jag höll på att äta upp hela lunchlådan (inte bara maten i, hehe).

Fotade lite fina bilder idag innan jobbet =) Man kan säga mycket om vintern men
när grenarna blir sådär vita + att marken är lika vit, det är så himla vackert!
 


 

Tokio Hotel, yeaay?

Har kommit fram till en ganska tråkig sak.. Jag bryr mig knappt alls att Tokio Hotel kommer hit snart, hade detta varit för 2 år sen hade jag varit totaal-hyper! Jag har iofs inte känt något riktigt starkt för Tokio Hotel på över ett år så det är väl inte så konstigt.. Jag tycker fortfarande om låtarna men de är inte ens i närheten av låtar som står mitt hjärta närmst. Hmm.. Dock kan jag väl citera Ida i att man har många vänner att uppleva en kul konsert med och sen kan man ju en hel del låtar vilket är typ ett måste för en bra konsert!

Äehh vafan.. Ida, Lina, Viran, Johanna, Rebecka, Evelina, Madde, Mika, Nadia, Mirre, Kenza, Hillewi, Matea etcetc. Det här ska bli kul! =) Det är trots allt människorna man delat TH med eller de som bara ska dit som man känner som kmr göra konserten för mig! Sen ser jag faktiskt fram emot en del låtar TH ska sjunga i alla fall, antagligen får jag nog feta kicken så fort konserten drar igång!

Tokio Hotel live in New Jersey, 7 augusti 2008.
 
 



Btw, idag fyller min vän Filip 22 år, congrats dude! =)

Onsdag

Godmorgon bloggvärlden! Inatt fick jag sova många timmar vilket var behövligt... Idag ska jag iväg på ett möte kl 13 och sen vidare till jobbet där jag jobbar stängnings-passet! Med andra ord blir det ingen bra uppdatering idag =( Tråkigt då jag älskar att blogga, man blir lätt fast i det men jag får hålla mig tills ikväll..!

Nu måste jag fixa min lunchlåda och käka frukost, bloggar igen innan jag drar ♥

Michaels message



Denna tjej skrev exakt som det är, kopierade hennes text:

Michaels meddelande... Hans meddelande är en stor del av min tro. Jag vill sprida hans meddelande och ibland lyckas jag, ibland inte. Men det absolut viktiga är att vi försöker! Vi måste försöka. Ibland är det svårt att förstå hur man kan älska en människa så mycket som vi gör när man aldrig har träffat honom i verkligheten när han fanns här på jorden, men det är egentligen inte alls svårt. För den sanna, starka kärleken som Michael Jackson har kan man inte låta bli att släppa in, om man verkligen öppnar sitt hjärta för honom och låter honom och hans kärlek komma in förvandlas man.

Många människor kan inte förstå den kärlek många av oss har för honom, men när man väl har låtit honom komma in i hjärtat förblir han där. Hans kärlek är något underbart. Och den går ut till världen i hopp om att göra en förändring både på planeten och i oss, i människan. Mig har Michael lyckats förvandla, och många av er. Michaels kärlek och syn på olika saker är sannolik magisk, det kan man inte neka. Låt oss sprida hans meddelande, hans love-message. Det kommer vara svårt ibland, men det viktiga är att vi försöker. It's all for love. L.O.V.E.

Avatar-recension

Ikväll såg jag Avatar med 3D, min första film någonsin som jag sett med 3D faktiskt..!
3D-effekterna var coola i filmen men jag fick ont i huvudet av det, fokuset låg hela tiden bara på ena stället så personerna bakom eller framför var ur fokus. Det gjorde det mycket svårare att hänga med i filmen, speciellt texten då den satt mycket längre fram!

Utöver det så tycker jag att filmen var bra och otroooligt vackert gjord. Dock kändes storyn ganska simpel? Det var inte historian eller människorna som fängslade mig mest utan naturen, Avatarernas underbara land! Det var väl det som kanske var meningen också med tanke på hur otroligt mycket pengar de har lagt på att göra filmen!

Jag tycker det kändes ganska sjukt hur jag hejade på Avatarerna, att människorna skulle dö. Människorna är ju trots allt "min art", dock gjorde dom fel och anföll Avatarerna som inte bett om något av det eller gjort något fel! Hur som helst, filmen var sevärd men mest pga hur otroligt vacker den är gjord. Kort sagt, filmen är sevärd men om jag ska se den igen så gör jag det utan 3D!

Årsresumé September-oktober

September

Jag minns att värmen höll i sig ganska bra in på september så
jag gick fortfarande runt i kjol och min tunna jacka, osminkad! =)
 
 

Jag jobbade mycket som vanligt och hade O.C-kvällar med Anna haha! =)
 
 

Det var en riktig återträff-kväll i början av september! Jag och Anna var ute och drack lite vin och sen mötte vi upp mina Skåne-babes Madde och Evelina på Svampen! Vi hade inte träffats på ett och ett halv år så det var askul att ses igen! =) Sen mötte vi upp Vishii på Kungsgatan och henne hade jag inte heller träffat på månader, sjukt rolig kväll!
  
  

Hade fortfarande hopp om att MJs tribute i Wien skulle bli av..!
 

Jag började hänga en del på Collage, Stureplans enda sköna klubb!
 

Tokio Hotel kom till Sverige men gjorde inget förutom privata intervjuer
och nu mer bryr jag mig inte mer om de än deras musik så det var boring!

-inga bilder från dagen-


Sandra hälsade på från England :D Vi var ute på söder med jobbet as always!
  

Evelina följde med också!
 

Jag följde även med Sandra och Erica på kräftskiva ute i Orminge! =D
 
 
 
 
 

Patrick Swayze dog av cancer den 14 september 2009. Han var en av 
mina tre stora crushes från underbara 80-talet.. 2 av de 3 är nu döda.

Rest in Peace, Patrick! ♥

Jag köpte biljetter till Thriller live, 550 kr/biljetten och det var värt varenda spänn!
 

Jag såg Män som hatar kvinnor & flickan som lekte med elden, grymma filmer!
Här sitter jag på restaurangen efter bion Flickan som lekte med elden var slut!
 

Jag fixade asballa blåa naglar inför Wien-resan! Lina och jag mös hemma
hos mig och Anna i lägenheten kvällen innan vi åkte på en GRYM weekend!
 
 
 

Bildspam från Wien-resan!
 
  
  
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När jag kom hem var Bonnie här på besök från Oslo, jag fick finfina presenter
av sötungen! =) Ena som försenad födelsedagspresent och en förskottsjulklapp!
 

Jossan & jag bokade vår Valenciaresa till Sofia! =) (dock är bilden från 2008)
 


Oktober

Jag började gymma på friskis&svettis här i Farsta!
 

Firade Cissi 20 år med Jossan ute på Collage! Dock startade jag och Jossan
på Chaplins för fett billigt vin och lite Karaoke HAHA, det gick ju sådär! 
    

    
 
 

Dagarna började bara bli kallare =(
 

Hade en myskväll hemma hos syster med en massa vin :P HAHA!
 

Underbara Mirre flyttade hit, jag åkte hem till henne typ 2 timmar efter att
hon kommit fram till Sthlm! Vi fixade iordning oss tillsammans och drog ut!
 

     

Köpte lite fler grejer till lägenheten!
 
 

Hade en asrolig utgång med Anna, Josse och syrran! =)
  
   
 
 

Tog det ganska lugnt denna månad, tränade mycket då jag precis skaffat mig gymkortet!
Dock en utgång på Collage med tjejerna vart totalspårad för min del, fyfan! x(
     
   
Jag säger bara TACK Mirre för du är en sån fin vän! Fyfan vilken kväll..

Hade en otroligt rolig kö-natt för att få bra sittplatser till TH-konserten!
 
 
 
 
 
 
  

Jag såg This is it på bio på premiärdagen.. Wow!
 

Jag köpte mig en ny mobil efter att ha sumpat den på den hemska utgången!
 

Jag var på en grymt rolig Halloweenfest hos Robert med Jossan & Cissi!
   
 
 
 

Avatar ikväll!

Idag gymmade jag själv då Linus fortfarande jobbade när jag ville dra dit! Jag mådde lite illa när jag kom dit men jag körde på ändå, idag satsade jag på mage och rygg först och sen körde jag kondition i 20 minuter! Det var jättejobbigt att en aassnygg kille gymmade in princip bredvid mig hela tiden, man är ju inte direkt snygg och doftar rosor på gymmet..

Hehe, nu har jag i alla fall tagit en låång, skön dusch och ska fixa lunch! Skönt att ha lite tid på mig då jag inte ska åka förrän om typ en timme, jag ska möta upp Anna i stan halv fem! Vi ska käka middag i stan och sen gå på Avatar 3D! Vi köpte biljetterna redan i fredags då de är typ omöjliga att få tag på, ska bli roligt att äntligen få se denna omtalade film!

 

Jag slänger upp sept-okt årsresumén innan jag drar, hörs ikväll igen! ♥

This song makes my heart sing



Let sadness see what happy does, Let happy be where sadness was ♥

Now I'm gonna hit the gym!

Jag blev precis färdig med årsresumén av sep-okt, slänger upp den senare idag! Så kul att sitta och läsa igenom vad jag gjorde varje dag, man glömmer typ allt! Haha, från och med typ mitten av oktober, då Mirre flyttade hit så hängde vi nästan varje dag! Samma sak med Evelina, fan vad länge sen det var vi sågs nu förresten..! =(

Nu sticker jag som sagt till gymmet, slänger upp årsresumén senare idag! ♥

Tisdag

Och idag är jag LEDIG! :D Jag vaknade av mig själv 10.15, skönt då jag trodde att jag skulle sova bort hela dagen.. Jaja, igår var i varje fall jättetrevligt! =) Jag, Niklas O, Niklas I och Carolina satt på Tiffany's (en soft pub) på Söder och drack vin/öl & kaffe! :P Vi blir som fyra skvallerkärringar med varandra och pratar om allt som pågår på jobbet, haha!

Tyvärr fotade jag inget inne i baren men lite på mig och Carolina när vi
hängde på Gullmarsplan och väntade på tåg/buss!
 
 
 

Nu ska jag få i mig lite frukost sen ska jag fixa klart sep-okt årsresumén! ♥

Middag för en!

Ibland är det väldigt skönt att ha en kväll bara för en själv, tycker jag! En sån kväll hade jag idag, jag satt i köket med tända ljus med MJs Off the wall-album i bakgrunden och gjorde min goda fruktsallad! Jag åt ett ägg till också så jag står mig resten av kvällen! 

 
 


Nu måste jag dra mig till stan, ska ju ut med Carolina och några andra
från jobbet! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon igen, pusspusspuss! ♥

Young Michael Jackson





Solen, vad är det?

Hehe, det känns lite så dessa dagar.. Man går till jobbet och det är kolsvart, samma sak när man åker hem! Men vi såg ut genom fönstret och solen lös ju hela dagen, typiskt när jag jobbar! Jaja, nu är jag hemma i alla fall och tänkte ju dra ner till gymmet men jag orkar inte idag! Jag ska ändå dit imorgon så det får räcka, jag har varit uppe sen 5 imorse och jag ska ut ikväll!

Måste tipsa er som har en Coop Konsum nära er (jobbreklam haha, nejdå) att handla frukt denna vecka, vi har halva priset på typ all frukt plus en del grönsaker! Jag som är fruktgalen (kvällens middag blir en enorm fruktsallad!) har köpt på mig massor av äpplen och när jag fått lönen på fredag så ska jag bunkra upp rejält! =)

Måndag

Tänk att jag är faktiskt inte så trött.. Eller det är jag nog men det känns verkligen inte så! när jag vaknade imorse så gick jag bara direkt upp och ställde av klockorna och nu har jag precis gjort färdigt min lunchlåda! =) Som vanligt när jag är klar med den så fixar jag mig lite frukost (idag blev det ett ägg och till det lite yoghurt med nötter i) och sätter mig ner för att blogga!

Idag då.. Jag jobbar till 16.15 och sen ska jag hem för att hämta träningskläderna och dra sedan vidare till gymmet! På kvällen ska jag ut på Söder med jobbet för att fira av Carolina som flyttar till Californien på fredag för att plugga! Så jävla coolt asså, man blir lite avis att hon fått tummen ur röven och kommit iväg haha! Är skitglad för hennes skull men kmr sakna henne också som fan!

Caolina och jag på en 25årsfest i Orminge med jobb-gänget i juni 2009!  
 

Hörs efter jobbet ♥

Myskväll hemma!

Det enda jag och Anna kunde enas om till middag var KÖTT! Så kött blev det, med sallad och fetaost till det! =) Nu ska jag joina henne i köket för maten är snart klar och min mage skriker av hunger!

 

Hörs imorgon bitti, typ runt 5-tiden.. -__-

Indienresan med skolan - 2 år sedan idag!

Jag har suttit och tänkt hela dagen på dagens datum.. Jag visste att det var något speciellt med detta datum och när jag satt i kassan idag kom jag på det; för exakt 2 år sen idag åkte jag till Indien, 10 januari 2008! Att det redan har gått 2 år är helt ofattbart.. En oslagbar upplevelse, helt hemsk och helt underbar.

Bildspam från resan! (Alla bilder har jag själv tagit)

At sis's house!

Helluuu! Efter jag slutat jobbet ringde jag Anna för att se var hon höll hus och då var hon påväg hem till min syster! Josse skulle dit också och hon kom hem från USA idag (hon var där över jullovet) så då åkte jag också dit så nu sitte jag här hos syster! =) Varken Anna eller Josse har kommit än men vi ska hänga här till typ halv åtta så det är chill!

Nu ska jag vara social med syster och Nils, hörs ikväll när jag kmr hem!

Damn!

 

Tänk att du var där, Annika!! Michael Jackson live in Sweden, Stockholm 1992!

Urk.. -__-

Jag är inte direkt lite trött just nu, jag kämpar bokstavligt talat med att hålla ögonen öppna..! Just nu känner jag mig som den minst passande personen för att gå upp tidigt på morgonen men jag minns att jag faktiskt tycker om att gå upp tidigare och ha dagen framför mig, men då ska man göra det oftare så det blir en rutin! Nu har jag typ vänt på dygnet så jag inte kan somna när jag ska upp 7 dagen efter.. Sen är jag en nattmänniska, vem älskar inte nätterna?

Vad jag babblar på, antagligen för att se till att jag inte somnar över tangentbordet.. Nu ska jag fixa min lunchlåda och lite frukost, vi hörs igen innan jag drar till tåget! ♥

Årsresuméer kan vara jobbiga..

Puh, nu har jag suttit med årsersumén i 1,5 timme och hann bara klart med september månad! Slänger upp den tillsammans med oktober så fort jag är helt färdig! Nu måste jag slänga på mig något mysigt att ha på mig innan Limpan kmr med bilen, vi ska åka och handla lite innan 2 and a halv men-kvällen! =D Det blir dock inte så sent då jag börjar jobba redan 8.45 imorgon bitti!

ÄLSKAR denna serie, jag kan strecktitta på det en hel dag utan problem!
 

Ha en fin lördagskväll, vänner! ♥

Graderna gör mig snurrig..

Nu kom jag precis hem från gymmet, jag sprang på springbandet med hastigheten 11 km/h i 30 minuter! Jag var helt död efteråt men fan vad nice det är ändå! =) Jag har verkligen kommit igång bra nu då jag tränar ca 3-4 ggr/veckan + att jag och Anna startat med att bara äta onyttigt på lördagar! Vi startade i onsdags och vi har båda hållt det skitbra! =)

Men idag är det lördag så då blir det filmkväll (2 and a half man-race 8D) hemma hos Linus, vi ska göra egna hamburgare och köpa choklad! =) Det känns så mycket bättre att äta lite onyttigt när man bara gör det ibland och gjort sig förtjänt det, håller ni med?

Haha, förklaring till min rubrik.. Jag kom på mig själv idag när jag tittade på termometern vid mitt fönster och såg att det var -8 grader ute, då tänkte jag för mig själv "wow, fett varmt! Kan nog skippa jackan när jag drar till gymmet!" Shiet, åtta minus och skippa jackan... Någonstans har man en skruv lös då!

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen dra på mig mjukiskläderna, ska pyssla lite med årsresumén av september-oktober innan Linus kmr och hämtar mig!

Lördag

Hallåååå allihopa! =) Jag kom precis hem från världens bästa frisör (älskade Debbie!) och sitter nu vid min dator och diggar fett till Bon Jovi! Jag fick håret slingat blondt igen och så klippte hon även lite i luggen, det blev jättefint! =) Jag fick även med mig ett par lakan hem som mamma köpt till mig, fick ett sms för ett par dagar sen "jag har köpt lakan till dig också, lägger dom på hallbordet! Puss!" Så typiskt min söta mamma! :P Jättefina var dom, tack mami!!

Igår då.. Jag och Anna möttes upp på mitt jobb när jag slutat så gick vi ut för att börja gå till nåt matställe, PULVER som vi är.. Det var så kallt att jag inte kunde tänka, så ringer Linus och frågar vart vi ska ses men mitt i meningen skriker han "JAG KAN INTE TÄNKA, JAG ÄR ETT ISBLOCK!" Det är FÖR kallt ute nu, det går snart inte att vistas utomhus mer än 5 minuter i streck.. Så säger alla "Jodå, klä på dig bara!" Okej, fine ge mig mössa för näsa, öron, ögon och kinder också så ska jag försöka igen! SUCK!

Hehe jaja, vi drog in till nån restaurang och käkade middag innan vi drog på bio! Det blev Did you hear about the Morgans som hade premiär igår och den var faktiskt asrolig, filmen fick dålig kritik i tidningarna men då brukar dom vara bra haha! =P En väldigt enkel film men ändå rolig, Hugh Grant är ju helt underbar och hans brittiska accent är verkligen pricken över i:et!

Sen drog vi tre till Skybar och softade lite innan jag drog mig hemåt, jag hade trots allt klipptid 9.30 imorse! Nu ska jag göra iordning lite lunch och senare sticker jag ner till gymmet en sväng, dock blir det endast en springtur på bandet idag! =)

Ingen utväxt kvar, yeay!
 
 

Fick nya lakan av mami! =)
 

Vi hörs lite senare, ut med er en stund i alla fall då solen lyser! =D ♥

Movie night!

Nu ska jag möta upp Anna och Linus för bio, vet inte riktigt vad vi ska se då Anna redan sett Sherlock Holmes och Avatar är ju typ slutsåld överallt.. Helt sjukt att så många bios blir slutsålda dag efter dag! Vi kanske möter upp Astrid för en öl efter bion men jag måste hem ganska tidigt, jag har en klipptid imorgon 9.30! Woho då blir det nya fina blonda slingor oxå!

Måste bara visa en bild på Annikas två små sötnötar när de imiterar MJ!
 

Vi hörs imorgon igen ♥

Stolta Linus!

Limpan kom och hämtade mig som vanligt för att åka till gymmet, det ovanliga var att jag hör ett högt brummande genom fönstret..! Jag tittar ut och ser en STOLT Linus i sin sportbil, haha! Den har varit på verkstan ett bra tag och nu fick han äntligen hem den! Såna bilar ska ju egentligen inte köras på vintern men tror ni han kunde hålla sig..?

Vissa människors relationer till bilar är fan helt störd.. :P Hur som helst, nu måste jag skynda mig till jobbet men vi hörs ikväll igen! ♥

Avatar eller Sherlock Holmes?

Jag ska på bio ikväll och kan inte bestämma mig mellan dessa 2 filmer.. Avatar kommer man ju att se någon gång, bara det att alla biljetter typ är slutsålda så man kmr få crap-platser om man inte går på 23.30-bion! Orka vara klara på bion typ halv tre, istället kan man ju se Sherlock Holmes då Anna sa att den var så jääääkla bra!

 vs.  

Båda är ju sevärda..!

Fredag

Godmorgon! Jag hade så svårt att komma upp "imorse", vilket var för typ 15 minuter sen! :P Jag hade både min väckarklocka och min mobil som skrek sönder hela lägenheten, ändå vägrade jag dra upp mig på 5 minuter och öronen värkte av det hemska ljudet! Hehe, jaja nu är jag uppe i alla fall och tänkte skriva kort om gårdagen!

Jag mötte upp Mika på mitt jobb när jag slutat vid åtta-tiden så drog vi till Vapiano för att käka middag och snacka skit! Egentligen skulle vi bara suttit där till typ halv tio då jag hade tänkt åka hem till päronen och hämta lite stuffs jag glömt och Mika hade träning, men det sket vi i och satt kvar till halv tolv istället! Efter det drog vi oss vidare till After och drack lite vin, tyvärr har After en av världens jobbigaste bartenders så det blev ett kort besök där men vi hade astrevligt i alla fall! =)

Jättetrevlig kväll Mika, det får vi göra igen! Nu ska jag käka klart min frulle innan jag drar ner till gymmet! Tänkte ringa Linus idag så jag för en gångs skull kan ringa först haha, kramar ♥

Klar med jobbpasset!

Skönt att ha jobbat klar! Nu ska jag möta upp denna sköna tjej för en 
mysig middag och massa skitsnack på Vapiano (aow, saknar dig Mirre!)
 
Vi på Collage i höstas!

Hörs senare ikväll eller imorgon ♥

Årsresumé Juli-augusti

Juli

Jag fortsatte att sörja Michael Jackson, något som aldrig kmr få ett slut!
  
 

Jag var hurtiga Tillan hela sommaren också med egna matlådor, GI och mycket träning!
 
 
 

Jag minns även hur bitter jag var över att jag jobbade KONSTANT hela
sommaren, jag fick nog 3-4 stranddagar TOTALT på hela denna sommar..!
 
Ändå lyckades jag totalbränna mig helröd en dag!

Hade mysiga kvällar med vännerna!
  
 
 
 
 
 

Firade Viran 17 år! =)
 

Jag pysslade för fullt med lägenheten!
 
 

Var ute och partade en del också! 
 
 
 

   
 
 
 
 

 


Hade även massa mysiga balkongkvällar med sambon min!
 

Jag var så arg på mig själv att jag inte tog någon semester så jag var tvungen att jobba hela sommaren! Sen var det ju en av våra molnigaste sommrar någonsin också så det gjorde mig bitter haha!

Augusti

Hela sommaren bestod av Stockholms underbara uteserveringar för min del, även augusti månad invigde jag det med tillsammans med ett par jobbarkompis + Anna & min barndomsvän Amelie =)
 
  

Jag och Anna mös i vår lägenhet på balkongen, hade även en del strand-
dagar men jag hade aldrig med mig kameran ner dit!
 
 

Klippte mig och gjorde blonda slingor!
 

Sen på kvällen gick jag och Anna ut med Filip och hans 2 kompisar på
Debaser Medis! Jag gillar inte riktigt musiken där men det är en grym klubb!
 
 
 

Jag och Linus anordnade även en jättemysig grillkväll i Farsta på en klippa
som han och jag hittade efter en lång kvällspromenad några dagar tidigare!
 
 
 
  
 
 
 

Anna och jag hade många pannkaksfrukostar denna sommar ^^,
 

Den 13 augusti bar det av till älskade DUBLIN med tre utav mina absolut
bästa vänner; Sofia, Cissi & Mikkan! Här kommer ett bildspam från resan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara ett par dagar efter jag kom hem från Dublin så hälsade Ida & Lina på! =)
 

Vi drog ut på en barrunda med ett par vänner till mig, Anna fixade min ögonskugga!
  
   
  
 
   
  

Jag fyllde 20 år den 24 augusti! =) Tack Annas syster för den fina frukosten!
 

  
 
 
 
  
 
 
 
  

Lina och jag köpte en resa till Wien och biljetter till MJs tribute som senare blev inställt!  
 

Pappa och jag blev firade hemma (jag fyller den 24 & pappa den 30 augusti)
 
 
 
 

Senare på kvällen åkte jag hem till Sofia för att pussa henne hejdå innan
hon flyttade till Valencia, sen åkte jag och Cissi in till After (en bar i gamla
stan) där vi mötte upp Astrid och Tove och snacka lite skit! =)
 
 

Inget gym idag!

Crap, jag satt för länge vid datorn! Jaja jag kmr ju att gymma både imorgon och på lördag plus att jag var där i förrgår! Ska försöka träna i alla fall 3-4 ggr/veckan nu framöver! Lite bloggtorka från min sida idag, vad ska man egentligen skriva om ifall man bara suttit hemma vid datorn och haft en no-life dag? Nä, så ska jag inte säga för alla dagar är lika mycket värda och det har varit skönt att få ägna en dag till att bara softa!

Nu måste jag fixa lite lunch och hoppa in i duschen innan jag kilar iväg till jobbet! Ska försöka hinna ladda ner några Lily Allen-låtar också, Pelle gav mig några tips så jag ska se vad jag tkr! =) Efter jobbet ikväll ska jag träffa en vän som det ser ut nu, men jag hör av mig när jag slutat i vilket fall som helst! Slänger ävne upp årsresumén juli-augusti innan jag sticker iväg!

Ha en grym dag ♥

Torsdag

Jag väcktes av mamma som ringde mig, jag som ställde klockan på 10 idag! Haha, jo tjena.. Idag ska jag i alla fall gymma och sen hinna ner till Tre-butiken med ett par frågor angående mitt nya bredband! Japp, jag kommer ha ett tre-bredband istället för detta sugiga comviq-internet! Eller det är väl bra men jag måste ladda på internet var 10e dag så det blir 750 kr i månaden, ganska ovärt!!

Nu ska jag käka lite frukost, vi hörs snart igen! ♥

Bon Jovi - welcome to wherever you are

En underbar låt från Have a nice day-skivan, läs texten för den är så himla vacker och SANN! Den handlar om att vi alla är lika mycket värda, vem du än är och var du än är. Vi är alla människor med ett hjärta i oss som får oss att leva, det är den enda sanningen!



Maybe we're all different but we're still the same 
We all got the blood of Eden running through our veins 
I know sometimes it's hard for you to see 
You're caught between just who you are and who you want to be 

If you feel alone and lost and need a friend 
Remember every new beginning is some beginning's end 

Welcome to wherever you are 
This is your life; you made it this far 
Welcome, you got to believe 
That right here, right now 
You're exactly where you're supposed to be 
Welcome to wherever you are 

When everybody's in and you're left out 
And you feel you're drowning in the shadow of a doubt 
Everyone's a miracle in their own way 
Just listen to yourself, not what other people say 

When it's seems you're lost, alone and feeling down 
Remember everybody's different; just take a look around 

Welcome to wherever you are 
This is your life; you made it this far 
Welcome, you got to believe 
Right here, right now 
You're exactly where you're supposed to be 

Be who you want to be 
Be who you are 
Everyone's a hero 
Everyone's a star 

When you want to give up and your heart's about to break 
Remember that you're perfect; God makes no mistakes 

Welcome to wherever you are 
This is your life; you made it this far 
Welcome, you got to believe 
Right here, right now 
You're exactly where you're supposed to be 
And I say welcome… 
I say welcome… 
Welcome… 

Blev en hemmakväll!

Det brukar oftast bli så, när jag har så mycket för mig att få in under en dag så slutar det upp med att jag inte gör något alls istället! Eller jo, jag var faktiskt på en jättemysig middag hos mina morföräldrar och innan det var jag hemma med mamma och pappa! Ibland är det skönt med dessa dagar, jag blir så utvilad och som ni ser så har jag lyssnat konstant på musik (det gör jag alltid, hur jag än mår)!

Jag längtar så mycket till Bon Jovis konsert i juni nu så jag spricker, har suttit och kollat på youtube konstant hela natten! Försöker att kolla mer på Bon Jovi än Michael då jag blir så ledsen när jag inser att jag aldrig kommer få se honom, aldrig! Men Bon Jovi ska jag snart få se och det ska jag vara lycklig för!

Slänger snart upp en till UNDERBAR låt av BJ, texten är helt otrolig ♥

Nostalgi av musik

Vet ni vilken känsla jag menar när ni sätter på en låt, hör på introt och inser att det är en gammal favoritlåt som man totalt glömt bort? Det hände mig igår, hela år 2005-2006 lyssnade jag sönder Bon Jovis album Have a nice day och igår satt jag på youtube och sökte runt på låtar och råkade klicka på dessa 3 låtar. 

Först när Nothing går igång säger jag MEN GUD högt för mig själv, vilken nostalgi.. Jag ÄLSKAR denna låt, helt underbar! Sen hittar jag These open arms, jag har så starka minnen till en kille jag var helt förälskad i när jag hör den här låten. Till sist hittade jag The story of my life som jag också älskade så mycket, vad lycklig jag är att jag funnit dem igen! Det är svårt att hålla koll på alla deras låtar då de har ca 10 skivor (15 st totalt men några av de är samlingsskivor av gamla låtar), utöver det så finns det hur många låtar som helst som inte hamnat på skiva!


Go BJ, always.

 
 
 

Älskar Have a nice day-skivan, den kom ut hösten 2005! Jag minns så väl 
när den släpptes i butik här i Sverige, min första upplevelse som BJ-fan att
en ny skiva med dom släpptes! Jag & Erika sprang runt i affärerna & njöt
av BJ-bilderna, här är en bild på oss från den dagen:

 

Helt sjukt att jag fortfarande inte har köpt den skivan, jag tyckte då att skivor var så onödigt för man hade ju sin mp3 och internet. Denna inställning vände totalt i somras då jag insåg hur symboliskt det är att ha sina idolers skivor, en symbol för hur mycket man stöttar och tackar dom för all underbar musik de skapat!

Hemma!

Heej alla! Sorry för en dålig uppdatering även idag, men jag följde med mamma och Viran på middag hos mormor och morfar så nu är jag hemma igen! Mormor lagar alltid världens godaste mat så det är svårt att motstå, jättemysigt var det! =) Jag skulle ju träffa Jossan och dom idag för att åka pulka men det gick inte så bra då jag vaknade kl 13.00 idag ^^,

Jag har sovit ganska lite på senaste tiden så jag behövde få sova ut... Vi kanske ska ses nu ikväll men jag är inte så jättesugen på att åka pulka, det är ju så jäkla kallt ute! Jag är mer på en filmkväll men jag får se, Linus kanske kan kolla på nån film med mig efteråt annars! =)

Ska ringa runt lite nu, vi hörs snart ♥

Born to be my baby live in Philly 2003



Sheisse, vadå avis på den där tjejen i slutet! Vilken kyss!

Smög in på päronens dator!

Madonnas hyllningstal för Michael Jackson VMA 2009.
 

Tårarna bara rinner ner för mina kinder. Detta var ett otroligt vackert tal av
Madonna och varenda ord hon säger är sanning! Länge leve kungen, MJ! ♥

Bon Jovi - Never say goodbye


Remember when we lost the keys and you lost more than that in my backseat, baby! ♪ ♫

Ha det jättebra så hörs vi igen imorgon eftermiddag! ♥

Hemma från gymmet!

Gud så skönt det känns efteråt, idag sprang jag på springbandet i 30 minuter och vart helt slut! Måste dra upp konditionen igen, känner jag.. Hur som helst, idag ska jag som sagt jobba och sen ska jag hem till päronen! Jag ska äta middag hemma med familjen och sen sova där, saknar dom! Jag ska passa på att ta med min tvätt också då man typ aldrig kan få en tvätt-tid här i Farsta!

Imorgon ska jag ha en heldag med mina 2 hjärtan, Jossan och Astrid! Vi ska åka pulka på dagen och dra på bio på kvällen! Kanske hänkar även älskade Johanna, Mikkan och Limpan! =) Vi ska antagligen sen Avatar (det verkar vara en must-see film) men vi hörs mer om det imorgon!

Nu ska jag fixa mig lite lunch innan jag ska till jobbet, hörs igen innan jag drar! ♥

Why do you wanna trip on me?

Annika skrev till mig idag och frågade om jag verkligen lyssnat på texten till denna åt och förstått innebörden, det hade jag inte så jag lyssnade ordentligt och insåg hur bra den är! Läs första stycket av låten, den handlar om att ta bort fokuset från honom och lägga det på världsproblemen istället!



They Say I'm Different
They Don't Understand
But There's A Bigger Problem
That's Much More In Demand
You Got World Hunger
Not Enough To Eat
So There's Really No Time
To Be Trippin' On Me


You Got School Teachers
Who Don't Wanna Teach
You Got Grown People
Who Can't Write Or Read
You Got Strange Diseases
Ah But There's No Cure
You Got Many Doctors
That Aren't So Sure
So Tell Me

Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Stop Trippin'

We've Got More Problems
Than We'll Ever Need
You Got Gang Violence
And Bloodshed On The Street
You Got Homeless People
With No Food To Eat
With No Clothes On Their Back
And No Shoes For Their Feet

We've Got Drug Addiction
In The Minds Of The Weak
We've Got So Much Corruption
Police Brutality
We've Got Streetwalkers
Walkin' Into Darkness
Tell Me
What Are We Doin'

To Try To Stop This

Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Ooh Stop Trippin'
Yeah Stop Trippin'
Everybody Just Stop Trippin'

Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Stop Trippin'

Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Why You Wanna Trip On Me
Ooh Stop Trippin'
Yeah Stop Trippin'
Everybody Just Stop Trippin'

Stop Trippin'
Stop Trippin'
Stop Trippin'
Stop Trippin'

Tisdag

En ny fin dag och jag har sovi ut, härligt! Idag äter jag en riktig bamsefrukost; yoghurt med äppelbitar i och lite solrosfrön, en knäckebrödmacka och 2 ägg! Haha, fit for fight idag eller.. Jag tänkte kila ner till gymmet efter frukosten för att ta en springtur på bandet och sen ikväll jobbar jag 16.30-20 (har jag nämnt hur mkt jag hatar dessa korta jobbpassen?) 

Btw så kmr Johanna till Sthlm ikväll (min kära vän från gymnasiet) så
imorgon ska vi hänga som fan, åh vad jag saknat henne!! Bilden är från
ett besök på Gröna Lund i typ 2an i gymnasiet!


Nu ska jag fortsätta med årsresumén, vi hörs strax igen ♥ 

Lugn kväll

Jag har varit ute och flängt ända sen igår på dagen,  sovit endast 3 timmar inatt och sedan jobbat i över 9 timmar idag.. Jag är ganska trött så jag och Anna har bara tagit det lugnt ikväll! Vi gjorde en jättenyttig middag som bestod av fruktsallad, knäckebrödmacka och 2 ägg, sen attackerade vi vårt pepparkakshus så då var ju den nyttiga middagen sabbad..!

Suck, jaja jag måste faktiskt bli bättre med maten nu! Jag har ätit så mycket skitmat hela december och nu början av januari att jag snart börjar undra hur min stackars mage mår..! Nu ska jag göra klart årsresumé juli-augusti innan jag stänger av datorn, puss på er! ♥

Bara jag som längtar till våren.. Sommaren! Jag säger bara sola, bada,
uteserveringar, BON JOVI, London!! Ååååh, ge mig det nununuuu!
 

Jag lever!!

Heej hörrni! Jag lyckades inte få tag på någon dator förutom på jobbet och där kan jag inte logga in på bloggen lixom, så jag har inte kunnat uppdatera förrän nu! Jag tänkte berätta lite kort om mitt senaste dygn i alla fall.. Jag åkte hem till Sofia direkt efter jobbet igår för att kramas hejdå! Där väntade Jossan, Astrid, Stina och Paula också så vi satt och snackade skit i typ en timme innan det var dags för Sofia att börja packa (hon flyttade hem till Valencia idag igen).

Då sprang jag över till Bonnie (de bor grannar) för att krama henne hejdå då hon åker hem till Oslo idag, buhu vad jag kmr sakna er! =( Där mötte jag även Viran (hon är jättebra vän med Bonnies lillasyster Mika) så vi tog sällskap hem, mamma hämtade oss i Lidingö centrum! Så fort vi kom hem var det bara för mig att hoppa i säng då jag tog Niklas tid idag så jag jobbade 7-16.15!

Jag gick upp kl 5 imorse (helt DÖD) och åt en mysig frukost med bara tända ljus med min mamma! =) När jag väl skulle gå till bussen så var det fortfarande kolsvart ute men snön på marken och i träden glittrade och himmelen var helt svart med stjärnor överallt och en vit måne, helt magiskt! När jag väl gick på bussen log busschauffören lite och sa "hehe, morrnmorrn"! Jag var den enda på den bussen just nu, kl 06.15 hehe! Direkt efter jobbet idag så mötte jag upp mamma för en snabb runda på stan!

Jag fick med mig ett armband hem och ett par legins också, alltid bra att ha =) Sen har mina sista bilder kommit hem också, skitsnyggt blev det på väggen (se bilder längre ner)! Nu ska jag få i mig lite middag, hörs snart igen ♥
 
 

Dålig bild men jag hann inte få till den bättre :P
 

Back to reality..

Även om jag bara varit ledig i 3 dagar i streck så känns det fett jobbigt att åka till jobbet idag :P Limpan ringde mig imorse med väärldens gnälligaste röst "JAG VILL INTE JOBBAAAAAAAAA", sen åkte han och köpte trisslotter för att desperat försöka vinna några miljoner! Haha, desperata försök i såna lägen äger.. ^^, Han vann 25x2, det är fan 100 bugg! :D Waay to go!

Sorry, ska sluta klaga hehe.. Nu drar jag mig till jobbet så fort jag fixat min matlåda, ikväll jobbar jag stängning och sen ska jag hem till Sofia på avslutningsmiddag då hon flyttar tillbaka till Valencia imorgon :'( Sen sover jag hos päronen.. Men vi hörs senare ikväll antagligen, puss! ♥

HAHAHA

Tyvärr kmr jag inte hinna klart med årsersumén för juli-augusti
innan jag drar men jag kan ge er ett gott skratt i alla fall hahaha!

 


The Annoying Orange (hahah okej Viran det var faktiskt kul :P)
 

Söndag

Hej på er alla! Jag hade en trevlig kväll igår, Linus hämtade mig här utanför så åkte vi och Johan över till syrran för en filmkväll! Vi kollade bland annat på Låt den rätte komma in, jag har bara läst boken (den är skriven av Amandas svärfar) och den är grymt läskig! John har en viss grej för skräck (jag skulle aldrig våga åka hem till dom haha :P)

Vid halv 2-tiden åkte vi hemåt igen, så skönt att jag och Linus bor så nära för då får man alltid skjuts hem! ^^, I det här iskalla vädret så lockar inte direkt 30 minuters väntetid på en bushållplats, det går fan knappt att vistas utomhus i denna kyla! Hur som helst, nu ska jag få i mig lite frukost och sen försöka fortsätta på årsresumén!

Hörs snart igen ♥

Årsresumé Maj-juni

Maj

Maj månad startades med en mysig kväll på vår veranda på Lidingö!
Jag och Amanda drog över massa folk och snackade skit en solig vårkväll!
 
 
 
 

Jag var även på världens grymmaste personalfest med konsumgänget såklart!
Vi körde ballbreaker vilket är typ femkamp i olika sporter, man kör i lag! Det var 
bowling, biljard, fågelskjutning, golf och fotboll! Efter det åt vi trerättersmiddag! =)
 
 

Snyggaste striken, kasta klotet mellan benen hahah! 
 
 
 
 
 

Systers pojkvän fyllde 23 så vi firade honom på en fin äng med fotboll, kubb och matsäck!
 
  
 
 

Jag hade även sjukt roliga utekvällar denna månad! 
     

 
 
 
 
 
 

Jag och Anna fick bekräftat att vi fick flytta in i lägenheten i Farsta =D
 
 
 

Jag åkte även över till Ida&Lina i Surahammar för att överraska Ida på hennes 21årsdag!
 
 
 
 

Juni

Denna månad började med att jag och Anna flyttade in i vår underbara lägenhet! =)
 
 
 
 
 

Cissis studentmiddag!
 


Hade en grym kväll på en lokalfest med mina Konsum-babes!  
 
 
 
 
 
 

Många underbara utekvällar med vännerna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sandra hälsade på från England! ♥
 
 
  
 


Vår första månad i nya lägenheten i Farsta var hur grym som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag trodde jag skulle få gå på en av Michael Jacksons konserter i O2 arena i slutet av juli,
sen kom chockbeskedet att han gått bort. Det gör fortfarande ont i mig och jag tror att
det såret inom mig aldrig kmr läka helt. När MJ dog så fick han en del av världen med sig.
Rest in peace, Michael Jackson. World's musical king. 29 augusti 1958 - 25 juni 2009 ♥
 
It's all about love ♥ 

Jag var på en galet grym kryssning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filmkväll.. igen!

Jag är så lame men jag bryr mig inte! ORKA sminka sig, ta på sig högklackat och gå ut och dansa.. RYSER av tanken, näe ikväll blir det ännu en myskväll! Linus kmr och hämtar mig snart så ska vi handla lite käk inför ikväll, hans kompis Johan kmr kanske över och även syrran min!

Slänger upp årsresumén av maj-juni 2009 innan jag drar så finns det något nytt att läsa om på min blogg under tiden jag är borta! Ha en grym lördag, allihopa! ♥

Mot gymmet

Limpans bil står tutandes nedanför mitt fönster nu så jag måste kila, mot gymmet!!

 
Jag & Limpan på nyår 2009 =)

Årsresumé Mars-april

Mars

Denna månad startade med en underbar vecka i underbara London! =)
 
 
 
 
 
 

När jag kom hem från London så tappade jag totalt lusten för att blogga igen!
Denna text är kopierad från min blogg en dag i mars; 

"Sämst bloggerska!

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men sen den där datorpausen jag tog för ett par veckor sen så har jag tappat typ allt intresse för datorn! Jaja, vad är mitt liv nu? Jobbet, OC-boxen och polare typ! Var ute på några pubar igårkväll med Astrid, alltid lika underbart, och om 2 veckor kommer min älskade Filip hem igen! :D En asskön jobbarkompis som åkte bort ett halvår, backpacking i Asien! Sen ska jag vinka av Sandra imorgon som flyttar till England, fan jag kommer typ börja gråta! Jag älskar den tjejen, få som får mig att må så bra som hon får! Aja, jag flyttar dit i sommar så då ses vi! :D"

Mars månad umgicks jag extra mycket med mina nära! Jag var hemma hos Astrid typ hela tiden umgicks mycket med Sandra innan hon flyttade till England och så levde jag som vanligt på jobbet med polarna där!
 
 


Jag fortsatte vara hurtig med min nyttiga mat och springning!
  


April

Jag bloggade endast en gång under hela april månad, som jag sa tidigare så jobbade jag mycket med mig själv under denna våren vilket gjorde att bloggen inte fick så stor plats! Sen kände jag inte för att dela med mig av mitt liv under den perioden, ingen speciell anledning!

Jag hade ivf en del för mig under våren, bl a en mysig grillkväll hemma hos mig på Lidingö! Hela min familj var i Thailand så jag var ensam hemma (jag jobbade så pass mycket då och hade inte ens lust att resa bort, då trodde jag ju att jag skulle flytta till London ett par månader senare) så brorsan, syrrans pojkvän och 2 tjejkompisar kom över för grillning! 
 
 
 

Erika och jag var ute och partade med något gammalt rockband, askul hade vi!
 


Jag åkte även över till Oslo en helg för att överraska Bonnie på sin 20årsdag!
 
 

Jag och tjejerna drog och festa järnet på Cissis studentskiva!
 
 
 

mös på softa söder-pubar med vännerna!
 
 
 


Eugenias studentskiva var också kul!
 

Årsresumé Januari-februari

Januari 2009

Jag startade detta år med att bli sjuk, jag som nästan aldrig blir det men efter 3 hårda partynätter i Hamburg så var det ganska väntat! Jag kramade även hejdå till 2 av mina bästa vänner som skulle ut och resa; Sofia & Cissi!  

Jag och Anna bokade vår London-resa!
 

Firade Astrid 19 år, 17 januari :*
 
 
 
 

Firade även storasyster 21 år, 18 januari :*
 
 

Läste Twilightserien för första gången!
 

Åkte ner till Mirre en weekend!
 
 

Haha, älskar sånt här när man tror att man fotar fast man filmar! ^^,  


Jag och Eugenia hejade på vår söta Niklas på hans musik-konsert!
 

Jag gymmade & jobbade hela tiden!
 
 

Jag körde på GI och vit månad hela januari! När jag var ute och festade så drack jag alltså ingenting pga att jag ville ha så bra resultat som möjligt av träningen! 

__________________________________________________________________________

Februari 2009

Även denna månad började jag med att vara sjuk, hade en riktig otur med det i början av 2009! Jag tog även en liten paus från bloggen under februari-mars, bloggade knappt någonting då jag helt enkelt tappade lusten!
 

Jag tog det väldigt lugnt denna månad jämfört med vad jag vanligtvis gör,
förutom att jag jobbade konstant! Utöver det så läste jag typ hela tiden!
Texten är printscreenad från en dag i februari från bloggen: 
 

Vi firade av Sandra och Erica som skulle åka till Australien (jobbarkompisar)
 
 
 

Mös väldigt mycket hemma med familjen!
 
 
 

Mös även hemma hos vännerna!
 
 
 
 

Mitt hjärta Bonnie kom hem från Oslo för att hälsa på ♥
 

Jag började strecktitta på O.C igen ^^,
 

Slutet av månaden började min datorpaus; 
 

Jag jobbade väldigt mycket med mig själv i början av 2009 vilket var väldigt jobbigt men som resulterat i att jag idag mår så himla mycket bättre! Det var värt den jobbiga tiden jag fick gå igenom då, men då orkade jag inte blogga så flitigt!

Lördag

Morrnmorrn! Hoppas allt är bra med er, med mig är det jättefint! Jag hade sån tur som fick skjuts hem igår så jag slapp sova borta! Vi hade ju filmkväll hos Bonnie med Kesoo, Jay och Dejan och sen kom Limpan förbi en sväng och han bor ganska nära mig så när vi skulle hem sen så liftade han hem mig! Lite jobbigt att vi bor på andra sidan stan av Lidingö men det var det värt för en mysig filmkväll!

Men usch vad jag rädd jag blev.. Först såg vi Inglorious Basterds och den är ju inte läskig men efter det såg vi en jättefålig film som ändå skrämde mig så jag var jätterädd efter Linus släppt av mig! Jag sprang upp till vår lägenhet och märker när jag kmr in att vår fina kökskruka åkt i golvet! Det var jord över golvet och så, sen undrade jag hur Anna inte kunnat vakna!

Jag tittar in i hennes rum och hon ligger i sin säng, men jag var inte säker på om hon sov eller om hon kanske var död (paranoida jag i farten) så jag väcker henne! En irriterad Anna svarar "JAAA!!" så då var det lugnt hehe ;P Suck, ibland kan jag få för mig såna konstiga grejer..

Jaja, nu ska jag käka klart min frulle och sen kmr januari-februari + mars-april av min årsresumé av år 2009 som nu är slut..!

Kvällens planer

Snart ska jag och Bonnie röra oss mot henne för filmkväll med våra killkompisar! Skitlänge sen vi träffade dom då de pluggar i olika delar av Sverige och är endast hemma nu över jullovet, så vi ska ha en lite reunion framför en film ikväll typ! Vi har känt varandra i typ 5-6 år nu och har alltid fett kul tillsammans =)

Några av killarna hos mig i somras!
 
 

Ha en fin kväll, läsare! Vi hörs imorgon igen ♥

Dagens låt

Jag har lyssnat på denna låt minst en gång om dagen i över ett halvår, jag kommer
aldrig att tröttna! Världens finaste låt, förstår inte hur den inte kunde komma med på
Thriller-albumet! Den fick dock en plats på Thriller 25 years vilket är bra det med!


Sun comes up on this new morning
Shifting shadows, the songbird sings
And if these words could keep you happy
I'd do anything
And if you feel alone, I'll be your shoulder
With a tender touch, you know so well
Somebody once said, it's the soul that matters
Baby, who can really tell,
When two hearts belong so well

And maybe the walls will tumble
And the sun may refuse to shine
But when I say, I love you
Baby, you've gotta know
That's for all time
Baby, you've gotta know
That's for all time

Moon shines down on this good evening
One warm kiss in the cold night air
For this good love undeceiving
I'll go anywhere
Just as long as you are there

And maybe the walls will tumble
And sun may refuse to shine
Oh no..
When I say, I love you
Baby, you've gotta know
That's for all time
Baby, you gotta know
That's for all time
(Oh, let our love meet quite days)
(Let souls embrace)
(So silently)
(Oh...don't let have me charade)
All these words got young lovers say...

Maybe the walls will crumble
And the sun may refuse to shine
But when I say, I need you
Baby, you've gotta know
That's for all time
Baby, you gotta know
That's for all time
Say that you'll never go
That's for all time
Baby, you've gotta know
That's for all time
Baby, you've gotta know
That's for all time
Baby, you've gotta know
That's for all time
Don't ever don't lie
That's for all time
We can make loving
That's for all time
Say that you'll never go
That's for all time
Baby, you will never go
That's for all time 





































































MAAT!!

Nä, nu ska jag och Bonnie röra oss ner till Burger King för massa käk!!
"Jag vill ha friteeeeraaat!"// Bonnie

 

EDIT! CP-Burger King var stängt så vi köpte maassa mat på Hemköp så nu trycker vi i oss till vi spricker! ^^,

Nyårsafton 2009

Så, mitt nyår startade som ni vet hos Bonnie, vi fixade håret och kläderna hemma hos henne innan vi drog oss till Slussen för att möta upp Anna och Malin! När vi kom fram till Amanda & Nisse så började jag, Anna och Bonnie fixa sminket medan Malin hjälpte Amanda och Nisse med maten! Vi åt egengjord sushi till nyårsmiddag och Malin har ju jobbat i en sushirestaurang så hon var till stor hjälp!

När vi andra 3 var färdiga så hjälpte vi också till i köket och då vart vi klara på nolltid! Efter en stund så kom resten av folket så då minglade vi lite, drack gott och åt massa sushibitar! =) Jag hade en jättetrevlig kväll (förutom att jag började må dåligt vid 11-tiden men det gick över till tolvslaget), dock var jag ju dum i huvet som sprang ut på tolvslaget barbent! Det var skapligt kallt så när vi kom hem var mina ben röda som tomater, fyfan! Då började jag käka massa korv med bröd hehe, maat!

Sen vid typ 2-tiden började jag och Bonnie dra oss hemåt, vi var helt slut! Malin stannade däremot kvar så Bonnie och jag drog ner till busshållplatsen för att ta bussen till Slussen, när vi väl kom fram såg vi att Ropsten-tåget inte gick längre men Farsta-tåget gick om 1 minut så vi sprang och tog det tåget och sov hos mig istället!

Bilder från kvällen:

Before and after hair (dock fortfarande osminkad på "after"-bilden)
 
 

Mikoooooooooooooooooooooj!
 
 
Bnoni på busshållplatsen!
 

My pimp hands!
 

Bonnies pimp glasses!
 

HAHA det blev mörkt i tåget då de behövde laga något, så Bonnie drog
på sig brillorna och satte på blinkningen i dom och alla i tåget börja garva!
 

Så fort vi kom fram hoppade Malin in i köket för att hjälpa syster och
Nisse då de gjorde sushi och Malin har jobbat i en sushirestaurang!
  

Bonnie gjorde den coolaste ögonskuggan på mig =)
 
 
 

My hot girl!
 

När jag, Anna och Bonnie var klara började vi också hjälpa till i köket!
 
 

And done!
 

Min andra halva och jag!
 

Snyggaste tjejerna!
 

Snyggaste syster!
 
 

  
 

No comments..
 

Sen kom det mer folk!
 

Lite mer picturespam från köket!
 
 
 

Amandas och Nisses goda vårrullar som ser ut som genomskinliga bajskorvar ^^,
 

Jag och min käre vän Limpan!
 
 

Tillan in-action!
 
 
 

"Gud, det ser ut som ni hånglar" ööh :P
 

 

 

 

 

HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 

Sen dog mina batterier men fotade mig precis innan jag slocknade hemma i sängen!
 

Tack syster och Nisse för en grym nyårsfest, vi hade alla skitkul! =) ♥

1 januari 2010

Godmorgon gott folk, hoppas eran nyår var helt fantastisk! =) Jag är ganska sliten även om jag och Bonnie drog hem tidigt igår! Det vart en skittrevlig fest hos syrran med flera nära&kära omkring en, dock vart jag så himla trött och sliten att jag ville hem och sova redan kl 2 hehe ^^, Har jag hållt igång så länge så orkar jag till slut inte längre!

Bonnie ligger och stensover i min säng just nu och min mage kurrar så jag borde se till att komma upp och ta något att äta! Bilder och text om min nyår kommer om en stund så stay tuned! :*

Såhär såg jag ut igår!