Tokio Hotel, yeaay?

Har kommit fram till en ganska tråkig sak.. Jag bryr mig knappt alls att Tokio Hotel kommer hit snart, hade detta varit för 2 år sen hade jag varit totaal-hyper! Jag har iofs inte känt något riktigt starkt för Tokio Hotel på över ett år så det är väl inte så konstigt.. Jag tycker fortfarande om låtarna men de är inte ens i närheten av låtar som står mitt hjärta närmst. Hmm.. Dock kan jag väl citera Ida i att man har många vänner att uppleva en kul konsert med och sen kan man ju en hel del låtar vilket är typ ett måste för en bra konsert!

Äehh vafan.. Ida, Lina, Viran, Johanna, Rebecka, Evelina, Madde, Mika, Nadia, Mirre, Kenza, Hillewi, Matea etcetc. Det här ska bli kul! =) Det är trots allt människorna man delat TH med eller de som bara ska dit som man känner som kmr göra konserten för mig! Sen ser jag faktiskt fram emot en del låtar TH ska sjunga i alla fall, antagligen får jag nog feta kicken så fort konserten drar igång!

Tokio Hotel live in New Jersey, 7 augusti 2008.
 
 



Btw, idag fyller min vän Filip 22 år, congrats dude! =)

Postat av: Johanna

Jag kände exakt som du får någon månad sen men eftersom jag är så uppspelt inför hela resan och träffa dig + alla andra så blir det att jag faktiskt ser framemot att se TH igen:) Suget har kommit nu de senaste veckorna..jag har ju bara varit på en konsert och jag har inte varit på någon konsert sedan jag och Daniel blev tillsammans och jag älskar ju det så bara det gör att detta ska bli så kul! Jag tror hela grejen kommer bli som ett stor härligt nöje:) Men självklart kommer nog inte den "riktiga" kicken före man faktiskt står och väntar in dem:)<3

2010-01-13 @ 12:58:49
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Louise

Åh, jag kommer ihåg den där bilden! (Den där nere)

Du var med på Elinas bdb, (http://www.kaulitzandthegs.blogg.se), och hon linkade till din bdb och sen startade du en blogg! :D Haha åh, det var längesedan....



Jag tycker iaf att det ska bli askul men jag är ju i den åldern när man är hysterisk för typ ALLT, haha! :D

2010-01-13 @ 16:13:58
URL: http://louisebhult.blogg.se/
Postat av: IDA

Jag tror vi kommer få riktigt kul bara av själva grejen att tillsammans stå och sjunga med och liksom uppleva det tillsammans. :)



Är dessutom så jäkla glad att slippa all stress som köande innebär. Fy fan.. Jag är glad att jag gjorde det några gånger men att sova ute flera nätter för en konsert har jag nog gjort min sista gång.

2010-01-14 @ 15:43:10
URL: http://iiea.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0