Ha en underbar lördag!


Ruth och jag på alla backpackers stammis-ställe i Calcutta - Blue Sky Café!


En galen partykväll uppe på 5-stjärniga Park hotell i Indien, haha en sån kväll! Läs mer
om vår tid i Calcutta HÄR, bara att bläddra tillbaka till slutet av oktober 2010! =) 

Nu tar jag cykeln in mot stan för att möta upp min underbara Ruth, jag ska visa Stockholm för henne och vi ska prata tills vi sprängs haha! Sen vid 4-tiden åker vi till Bromma för att grilla och dricka ute på en äng med vänner till mig för att fira min fina vän Carolina som precis fyllt 23 år! =) Senare på kvällen drar vi nog sedan ut, Ruth måste ju få uppleva Stockholms uteliv!! 

Vi hörs på söndag igen, kommer inte blogga mycket denna helg då Ruth bara är här i 2 dagar så vill hinna spendera så mycket tid som möjligt tillsammans! Men ha en grym helg folks, vi hörs ♥

Lugn fredagskväll!

Hejhej! Gud vad jag inte gjort typ någonting sen jag kom hem från stan! Jag tog ett härligt bubbelbad och så har jag glott på TV haha.. Jag har precis ätit en god middag med mina föräldrar och sedan degat lite mer framför TVn med dom, jag blir med andra ord hemma ikväll då underbara Ruth som sagt kommer hit inatt! Jag ska möta henne på hostelet hon kommer bo på imorgon bitti kl 9.30 och då blir det antagligen en heldag på stan och visa Stockholm för henne, så då vill jag vara pigg!



Hoppas ni hittar på något skoj ikväll, vi hörs imorgon igen! =)

Mina resdrömmar!

  • Backpacka i Indien! DONE 
    Läs om mitt halvår i Indien HÄR

  • Australien & Nya Zealand! 

  • Plugga spanska i Spanien! 

  • Tågtripp genom Storbrittanien! 

  • Se mer av vårt underbara Europa! ON MY WAY
    Läs om de storstadsbesök jag hunnit med i Europa HÄR


  • Tillbaka hem till norra Indien + Nepal! 

  • Backpacka i Sydamerika! 


    Kina och Japan har inte lyckats locka mig än så länge och inte heller länder som Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam.. Den rutten gör nästan alla som backpackar i Asien så jag kan nog haka på de länderna när den resehysterin har lagt sig (om den någonsin gör det). Jag vill hellre passa på att upptäcka de platser som inte blivit helt turistattackerade än! Afrika har jag inte läst mycket om alls än och har därför ingen brinnande lust att åka dit heller som det känns nu! 

    Jag vill resa till så många platser redan som det är så jag väntar med Afrika tills jag uppnått åtminstone några av punkterna över, men skulle nog vara riktigt ballt att besöka Afrika! Jag mötte några backpackers när jag reste i Indien som var från Sydafrika och de var hur härliga som helst! De lovade mig att de skulle guida mig runt om jag kom och hälsade på så vem vet, dit kanske man åker någon gång! 

    Nu måste jag bege mig men håll er uppdaterade för jag kommer lägga ut inlägg om varje punkt och skriva mer detaljerat om det och även ge massa tips! Som det ser ut nu så är Plugga spanska i Spanien mitt nästa äventyr vilket i såna fall blir till hösten, kramar!
  • Guitarist Richie Sambora in Rehab!

    "Our support for Richie is absolute. He is, and will remain, a member of Bon Jovi. Although he will be absent from upcoming shows for the time being, we very much look forward to his healthy return. In the meantime, we will keep our commitment to our fans and continue our tour." Kopierat från Bonjovi.com

    Det betyder alltså att på konserten i Oslo 15 juni så kommer inte Richie Sambora vara närvarande.. Vad konstigt det kommer vara utan honom, vem ska kunna ersätta en av världens bästa gitarrister?? Men det är iofs inte det viktigaste utan bli bara frisk Richie,
    en gång för alla! 



    Fredag 29 april 2011

    Heej! Väldigt sent första inlägg men jag sov ju hos Mika inatt och det är ju dumt att sitta och blogga när man har kvalitetstid med frugan lixom! Vi såg på Ringaren i Notre Dame igår och garvade järnet åt dom där stenfigurerna, haha så jäkla sköna! Sen skulle vi gå och lägga oss och jag somnade på 1 sekund, dock både sparkade jag och rullade över på Mika halva natten (jag rör mig tydligen MYCKET i sömnen) så Mika till slut fick damp och gick in till sin säng haha! 

    Idag då, jag åkte från Mika för typ 2 timmar sen för att möta upp Anna i stan för lunch! Vi köpte med oss sallader och jordgubbar och satte oss sedan i humlegården, jätteskönt i varma solen! Nu har jag precis kommit hem och ska snart dra ut och springa sen får jag se vad jag hittar på! Tänker ta det lugnt ikväll i alla fall eftersom Ruth kommer imorgon, min fina brittiska vän som jag träffade i Calcutta i Indien! Hon landar sent ikväll och stannar här i Stockholm till måndag morgon för att hälsa på mig! 

    Sandra och jag mötte Ruth och Marie i Calcutta, de 2 möttes bara nån timme innan
    vi kom till Blue Sky café vilket blev vårt stammisställe under tiden i Calcutta! =)


    Vi fyra i Calcutta en jättehärligt shoppingdag!


    Waah, see you tomorrow love! ♥

    Hem till frugan!

    Hallu! Nu har jag slutat jobbet och hunnit slänga i mig lite middag! Nu ska jag åka till Mikas jobb och hänga där tills hon slutar och sen åker vi (i hennes bil, ÄNTLIGEN får jag uppleva henne körandes haha!) hem till henne för frugakväll! Jag har köpt med lite frukter och så som mysmat! Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi imorgon igen, pussar!

     
    Frugan och jag maj 2010 på Café Opera!

    FAKE CONVERSE


    Din Sko, 299 kronor!

    Nu sticker jag till jobbet, vi hörs vid åtta-tiden igen!

    Bilder från igår!

    Eugenia och jag började på Mest och gick sen till puben Patrick's!


    Sen åkte vi hem till tjejerna för att fira Nadia med tårta innan vi drog uut

    Picture Flow från Laroy!




    Födelsedagsbarnet ♥







    Mirre din lilla skitunge som fått mig att göra Gagaposen minst 1 gång per kväll, haha!

    Tack alla för en sjuukt kul kväll/natt och grattis shorty one more time!

    Torsdag 28 april 2011

    Heej! Jisses, vilken natt!! Eugenia och jag möttes på Söder och satte oss på Mest och drog sedan till Patricks (Götgatsbacken-runda) innan vi åkte hem till Kenza för att äta tårta med Mika, Alexandra, Dilay och Nadia! Efter nån timme åkte vi (såklart) med tjejerna in till Laroy men min och Eugenias plan var att bara stanna en liten stund! Jo tjena, Eugenia drog vid 2-tiden och jag drog hemåt vid 4-tiden! Vi hade så sjuukt roligt och dansade tills Laroy stängde! Jag kom hem vid 5 imorse för jag fick gå hem en bit som vanligt (nattbussarna går inte hela vägen till mig och jag är för snål för taxi hehe) 

    Det enda som var tråkigt var att min Mika behövde gå hem så tidigt, men i helgen måste vi och Eugenia köra söderkväll med hela gänget för det var fan ett tag sen nu! Nu är jag vaken och solen lyser ute! Jag tänkte snart gå ut och lägga mig i solen och få lite färg innan jag ska till jobbet! Yes, idag är väl min första jobbtid på över en vecka, jag har typ aldrig varit ledig såhär länge i streck känns det som haha! 

    Josef, Kenza, jag & Dilay igår på Laroy! Jag trodde verkligen aaldrig att jag skulle ha kul
    på ett ställe som Laroy (ni som känner mig vet att jag inte är Stureplans största fan) men 
    detta är fan andra onsdagen i rad jag är där och haft askul! Bara man hänger med sina
    vänner och hiphop/RnB-musik spelas så blir det lyckat!


    Fler bilder kommer snart, nu ska jag käka frukost! ♥

    South part.



    Nu sticker jag iväg och möter min fina vän Eugenia för ett glas på Söder! Antingen blir det en ganska tidig kväll eller så kör vi Laroy efteråt med födelsedagsbarnet Nadia, frugan Mika, Kenza & Dilay! Det beror på hur trötta vi blir men hur som helst så hörs vi imorgon babes ♥

    Randig sommartröja

    79,50 kronor från H&M!

    Budgetshopping is the shit för min plånbok just nu när jag sparar inför hösten, och då är H&M perfekt som har fina kläder till bra priser! Shortsen är ju också från H&M för 199 kronor! Jag tycker inte det gör något att tröjan är lite genomskinlig så länge man har en täckande BH under, det är somrigt med luftigt och genomskinligt!

    Dessa lediga dagar!

    Vilken lång och härlig dag jag har haft idag, dock har det varit lite kyligare än de senaste dagarna så jag hade på mig på tok för lite kläder! Jag åkte hemifrån redan vid 8 imorse med cykeln till stadsmissionen där Sara och jag hade lektion som varje onsdag-morgon! Denna dag var det 7 stycken som kom vilket var väldigt många, det var lite svårt att anpassa sig till allas behov och jag var så trött denna morgon att jag inte hade så mycket energi men det gick bra i alla fall! 

    Vid 10 så åkte jag vidare till gymmet och körde ett 1,5 timmars pass själv, jag fokuserade på mage och axlar och sedan körde jag lite mer kondition i slutet också! När jag var klar på gymmet så hängde jag en stund i västermalmsgallerian tills min vän Jenny kom och mötte mig, det var så roligt att se henne! Vi lunchade ihop och pratade i timmar om Indien och om Pool Chatti Ashram som jag bodde på en vecka i november och som hon bodde på nu för ca 2 veckor sen! 

    Det var verkligen behövligt för mig att träffa Jenny och möta hennes utstrålning, den som jag hade när jag precis kom hem från Indien men det försvinner efter ett tag när man är inne i vardagen igen! Eller så kanske det inte är för alla men nog för de flesta, tyvärr.. Vi började prata om planer till hösten redan och för mig gäller det ju Spanien eller Sydamerika (jag SKA lära mig flytande spanska en gång för alla och jag äälskar Spanien!), och vi har båda så många idéer! 

    Nu kom jag precis hem och borde börja fixa iordning mig snart och äta middag för jag ska åka in till stan om 2 timmar igen för att möta upp Eugenia! Vi ska sätta oss på nån pub på Söder och snacka skit, jättelänge sen vi hängde bara hon och jag! Sen får vi se om vi orkar hänga på tjejerna ut ikväll på Laroy för att fira Nadia, de kommer nog dra ut så sent att vi kommer vara taggade för att åka hem innan dess men hehe vi får se! 

    Jag åt en jättegod ceasarsallad idag med quinoa!


    Bloggar snart igen om lite grejer jag köpt på senaste tiden!

    Grattis babe!!

    Idag fyller plutten Nadia 21 år & jag var först med att gratta på fejjan inatt, höhö! 8D

    Onsdag 27 april 2011

    Morrnmorrn! =) Såhär tidigt har jag inte varit van vid att gå upp men jag har ju lektion på stadsmissionen varje onsdag för att lära ut svenska till invandrare! Det är tungt att släpa sig upp men jag gasar snart iväg med min cykel så då piggnar jag nog till! Idag kommer jag vara på stan typ hela dagen igen, först ska jag till stadsmissionen och sen direkt till gymmet ett par timmar innan jag möter upp Jenny som jag träffade i Indien! Hon reste tillsammans med de svenska killarna jag kände sen innan! 

    Den enda bilden jag tror att jag har på mig & Jenny i Indien, det ska hur som helst bli
    skitspännande att träffa henne för hon har precis varit på samma ashram i norra Indien
    (Rishikesh) som jag var på när jag var där! Vill höra allt vad hon tyckte om det! =)


    Vi hörs runt 5-tiden i eftermiddag igen ♥

    HAHA!



    Lillasyster dansar runt såhär och sjunger som i klippet (fast med kläder på hahaha) typ
    hela tiden, så feett kul! så med detta assköna klipp säger jag god natt, vi hörs imorn bitti!

    Heldag ute igen!

    Tjoho! Jag bloggar så dåligt dessa soliga dagar men jag är ute och gör saker konstant så då drabbas bloggen.. Hur som helst, jag åkte hem till Kenza och så satt vi och softade utanför hennes lägenhet på en gräsplätt och åt melon! Jättemysigt, men jag var bara där ett par timmar innan jag åkte vidare till stan för att möta upp min finaste Anna! Vi åt middag på Pongo (buffé för 200 kronor!!), så sjukt gott var det i alla fall och vi satt där i 1,5 timme bara för att det skulle vara värt pengarna! ;P 

    Anna och jag bodde ju tillsammans i 1,5 år i Farsta innan jag åkte till Indien så vi är ju vana vid att prata varje dag och uppdatera varandra så vi behövde lätt 1,5 timme på att uppa varandra om allt som hänt senast vi sågs! Efter vi ätit gick vi till biografen Sergel för att kolla om några filmer gick snart men det var typ 2 timmar kvar till närmsta film så det bangade vi! Vi gick i lite affärer och jag köpte med mig en tröja från H&M och sen åkte vi hemåt (åt olika håll buhu, vad jag saknar att bo med Anna!) 

    Fotade inget med Anna ikväll men här är 2 bilder på Kenza som hittade en groda hehe!

    MAXI DRESS



    Denna klänning köpte jag på H&M för två-tre år sedan men jag har älskat den ända sen
    dess! Nu sticker jag hem till Kenza och softar på gräsmattan, sen vid 5 möter jag upp min
    Anna! Vi hörs ikväll igen finisar, hoppas ni får en väldigt härlig dag ute i solen! =) Puss!

    Älskade frukostar!


    Denna dag blev det äppelskivor istället för mango!

    Idag är jag ensam hemma, jag har tagit vara på denna lediga tid nu på morgonen och
    bara softat för mig själv! Har precis varit ute och sprungit och ska äta frukost & sen 
    plocka undan lite i mitt rum! Det enda jag har planerat för tillfället är att i eftermiddag
    ska jag möta upp min Anna när hon slutat jobba vid 5 för en långpromenad på stan!
    Får sen om jag hittar på något innan dess, bloggar igen i såna fall men annars får ni
    ha en fin dag i solen allihopa ♥

    Tisdag 26 april 2011

    Godmorgon solstrålar! Vilket underbart väder det är ute, som jag skriver varje dag men det känns verkligen som våren 2010! Vi får hoppas att det håller i sig över hela sommarn också för då blir det lika underbart som senast! Bästis väckte mig för en stund sen innan hon behövde åka till jobbet så jag gick också upp, nu har jag precis bytt om till spring-
    kläder och ska ta en springrunda på 6 km innan frukost som vanligt! Det är så himla skönt tycker jag och när man kommer hem så äter man en välförtjänt frukost! 

    Heldag ute!

    Heej! Åh, vilken härlig dag jag har haft idag! Jag gav mig iväg redan vid 1-tiden idag med cykeln och mötte upp Kenza i Ropsten så åkte vi för att handla lite lunch och satte oss sen i Humlan! Nadia kom och joinade efter ett tag så spelade vi yatzy och softade i solen i flera timmar! =) Efter en stund drog de hem och jag mötte upp Sandra, Eugenia och Bonnie för ett glas vin på Mosebacke!

    Jättemysigt, där satt vi i ca 2 timmar innan Sandra och Eugenia åkte vidare och Bonnie och jag gick och käkade middag på en indisk restaurang på Söder! Jättegod mat var det så det var värt allt letande för en bra restaurang (Vishiis mammas restaurang Simply Pam's var tyvärr stängd idag) och sen åkte vi hem! Vi har köpt hem lite naturgodis och ska nu titta på en film innan vi ska sova! 

    Bilder från idag!

    Mina underbara tjejer på Mosebacke! =)

    Vår indiska middag!


    Så mysigt att ha bästis sovandes här, nu ska vi se på film men vi hörs imorgon ♥

    Picknick i Humlan!

    Åh vad härligt det var att springa så pass tidigt innan frukost! =) Efter det har jag ätit frukost och sen stått och grävt hela morgonen i trädgården med mamma och syrran, det var inte så farligt som jag trodde! Mammas fristad är vår trädgård så det känns bra att dela den med henne, tänk att allt jag hunnit göra denna morgon och igår sov jag till kl 13.00! Suck, jaja nu ska jag dra till stan coh möta upp Kenza för att ha picknick i HUmlegården, Frugan kommer nog sen när hon slutat oxå! =) 

    Lite bilder från min morgon! 


    Ha en fin dag i solen ♥

    Måndag 25 april 2011

    Jag lyckades! =) Klockan ringde klockan 9 och jag gick upp på en gång, solstrålarna som tryckte sig genom mina persiänner fick mig att bara vilja springa upp! Jag somnade typ 2 inatt för jag pratade i telefon med Mika tills dess men att sova 7 timmar är inte så lite i alla fall! Nu tänkte jag ta en springtur här på morgonen och sen äta frukost! Efter det ska jag hjälpa mamma i trädgården en timme som hon fick alla oss barn att lova! =P 

    Har mejlat med Ruth imorse, min fina vän som jag träffade i Calcutta i Indien (där är vi på
    bilden)! Hon kommer hit på fredag kväll och stannar till måndag morgon, längtar så mkt!!


    Hörs om en stund igen ♥

    Härlig kväll!

    Hejhej! Vilken otrolig dag det har varit idag, det är inte ens maj än och ändå har vi 20 grader på dagen! Vi har firat påsk idag med hela familjen (utom Erik) och mormor och morfar, de åkte hem för nån timme sen och då gick jag ut på en långpromenad för jag var så otroligt mätt efter maten! Jag har ätit så mycket att jag trodde jag skulle spricka, nu är jag hemma igen och ska titta lite på TV innan det är dags att sova! Jag tänkte försöka vända tillbaka dygnet så mamma ska väcka mig vid 9 imorgon! =) 

    Lite bilder från kvällen! 



    Hörs imorgon guys!

    Påskoutfit!



    Älskar den här söta klänningen, jag köpte den för typ 2 år sen och älskar den lika mycket fortfarande! Ringarna är från Indien =) Nu ska jag hjälpa till med maten, hörs senare!

    Mot solen!



    Fick sms av tjejerna imorse att de sitter vid kottlasjön (en plats här på Lidingö som vi hängde jättemycket på när vi var yngre) och frågade om jag ville haka, så jag tänkte precis dra dit men måste vara hemma igen vid fyra för att hjälpa till med påskmaten tills mormor och morfar kommer så jag hinner inte! Istället lägger jag mig här utanför med pappa och Amanda och solar en stund!

    Söndag 24 april 2011

    Heej! Åh suck vad jag suger, mamma kom nyss in och väckte mig och bad mig att inte sova bort hela dagen! Vaknade alltså klockan 1 idag och solen skiner som aldrig förr! Hehe, jaja nu är jag uppe och har fått sms från flera vänner som vill hänga idag ute i solen så jag ska bara slänga i mig något fort, hoppa upp på cykeln och gasa iväg!

    Men först måste jag äta frukost, hörs snart igen!

    Remember Me

    Ikväll har jag haft en jättemysig hemmakväll med påskgodis och vin! Mamma, Nisse och jag hade sån tur när vi zappade mellan TV-kanalerna och Remember Me precis hade börjat! Jag tycker verkligen om den filmen jättemycket även fast den är så sorglig, minns när jag såg den första gången på bio med Fredrik och vi var båda så positivt överraskade! Filmen är nu slut men en deckare börjar snart som vi ska se också, tänkte bara uppa bloggen så länge! 



    Hoppas ni har en underbar lördag, kramar!

    GLAD PÅSK!



    Nu är vår fantastiska middag färdig, dags att dricka lite vin och äta på verandan med min bästa familj!

    Grilla med familjen!

    Hehe, så påskigt av oss men så blir det och imorgon blir det påskmiddag nummer 2 med riktig påskmat då morföräldrarna kommer över! Jag skulle egentligen åkt hem till Jenny som har kommit hem från Indien nu och ska ha en myskväll hos sig men jag hade totalt dubbelbokat med familjepåskmiddag! På tal om det så kom jag på idag när mamma, Nisse och jag åt lunch att jag glömde att köpa påskpresenter till päronen! Mamma sa då att hon inte köpt påskgodis till oss eller så vi var kvitt haha!

    Men 10 minuter senare när jag gått upp på mitt rum så ropar mamma "Tillan! Blev du ledsen? Jag kan köpa påskgodis och lägga i era ägg om du vill!" Haha jag ba "Nej men gud haha det spelar ju ingen roll!" Min gullemamma!! Jag tänkte inte ens på att vi skulle få påskägg längre hehe! Hur som helst, jag är ganska trött från gårdagen så det blir ingen all in i alla fall! 

    Update! Sprang ner och skulle hämta kläder och gissa vad som låg på mammas säng, hon är
    världens finaste! Vi kommer säkert få presenter och påskägg när vi är 45 år också haha ♥


    Nu ska jag ta cykeln till Lidingö centrum sen börja med middagen! Hörs senare ♥

    Bilder från igår!

    @ Fridays! 


    Röj på packade Berns!



    Haha keffa bilden!


    Påväg upp mot scenen för att dansa! 


    Puss och Godnatt, dags för oss att röra oss hemåt!


    Tack tjejer för en skön kväll, nu måste jag ut till solen igen!

    Lördag 23 april 2011

    Goodmorgon! Hoppas allt är bra med er, det är så himla fint väder ute så jag antar det! Jag kom precis hem från Kenza och ska snart gå ut i solen men tänkte bara blogga lite först! Vilken kväll det vart igår, först var jag och Kenza hemma hos henne och drack champange med jordgubbar och pratade om massa gamla Tokio Hotel-minnen! Vi drog in till stan efter några timmar och mötte upp Lamin och Nadia på Fridays vid Kungsan! Vi satt där i nån timme och softade innan vi drog till Berns och dansade loss till stängning! 

    Jag vart så himla trött när vi dansade på scenen att jag började gäspa medans Nadia och Kenza rappade järnet till hiphopmusiken haha! Sen när vi skulle gå ner så drar de igång Prince - Kiss och massa andra gamla godingar, TYPISKT! Men det var skitkul i alla fall, hiphop-musik är bland det bästa att dansa till ute tkr jag! Hur som helst, vi drog sedan ner till tunnelbanan och brottades med en godisautomat tills vi fick ut vår choklad som hade fastnat och sen åkte vi hem och sov! Jag slaggade hos Kenza för min sista buss hade gått! 

    Igår på Berns! 


    Fler bilder kommer senare idag, puss!

    Its Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiday



    Dags för party, kör på byxdressen ikväll fast barbent istället! =) Hörs imorgon ♥

    Utgång i alla fall!

    Tja! Hoppas ni har haft en fin dag, jag har haft det underbart i varma solen! Jag mötte ju upp Nadia i stan och som jag förutspådde så vart det ingen promenad utan vi satte oss i gräset på Skeppsholmen istället och snacka skit! Sen gick vi in till Kungsan för att luncha där så mötte vi även upp Kenza och hennes syster! Nu kom jag precis hem och ska snart dra igen, tjejerna lyckades övertala mig på utgång ikväll i alla fall så jag ska hem till Kenza om typ en timme för att föra lite och sen ska vi in till nån uteservering och softa innan vi sticker vidare till Berns! 

    Här satt Nadia och jag och softa idag, underbara vår!!



    Det är ju så fint väder ute att det skulle suga att sitta hemma i alla fall, nu måste jag börja fixa mig men vi hörs igen innan jag drar ♥

    Promenad runt djurgården!



    Kör på byxdress, transparent skjorta, osminkad och smutsigt hår denna dag hehe! 

    Puh, färdigstädad efter 2 timmar!! Nu sticker jag till stan och möter upp Nadia för en långpromenad på Djurgården, ha en fin dag och glad påsk!

    Fredag 22 april 2011

    Hallu! Jag har drömt så många konstiga drömmar inatt, det konstiga är när jag kommer ihåg känslan av hur normalt allt kändes i drömmen! Så är det ioförsig alltid men denna gång kändes det extra mycket, och drömmarna var sjukt konstiga! Jaja, igår hade vi ju en helt underbar väderdag i alla fall och på kvällen spenderade jag på Mosebacke med min fina Niklas som flyger tillbaka till London idag där han bor numera! Cissi och några killkompisar till honom skulle vara med oxå! 

    Jag var bara så himla trött igår när vi var ute, drack bara 1 glas vin och höll på att somna! Jag hade planerat att möta upp Nadia för att dra ut och dansa men jag fick ringa och avboka det och sen åkte jag hem! Nu har jag fått sova ut i alla fall och känner mig lite piggare, dock försvinner det fort när jag kommer på vad som står på schemat idag; städa övervåningen!

    Första uteserveringen på Mosebacke 2011, very remarkable! 



    Saknar dig redan Niklas, vi ses i sommar igen ♥

    Underbar torsdag!

    Vilken UNDERBART varm och solig dag det har varit idag, Mirre och jag har legat och stekt i två timmar innan vi behövde åka in till stan! Jag följde med Mirre in och lämnade av henne för hon skulle åka tillbaka till Skåne och sen gick jag från centralen till Ropsten och tog sedan bussen hem därifrån! Nu har jag precis käkat lite lunch och tittar på New Moon på TV1000! Ikväll blir det stan med kompisarna för Niklas åker tillbaka till London imorgon =(

    Här låg Mirre och jag och solade tills vi åkte in till stan!


    Snyggingen vid busshållplatsen!


    Jag hade bara min blommiga lilla klänning och min transparenta skjorta i värmen!


    När jag kom hem höll mamma och pappa på för fullt i trädgården som vanligt! =)

    Bilder från Kenzas 20årsfest!

    Påvägen in från mig!


    Mirres sjungande påse!


    Framme på Laroy, gissa om jag kände mig som en alkholist när jag satt mellan Mirre som
    är & en tjej nykterist som var gravid när de frågade vem som ville ha välkomstdrink! :P


    Hittade sen min bordsplats!



    Jättegod förrätt, tur att Kenzas förrätts-favorit är samma som min! Toast med skagen!


    Kyckling till varmrätt, jättegott! 



    JAG FANN MIN FRU!


    Fina tjejerna höll tal och höll även i lekarna, de älskar som vanligt min kamera!


    Tårtbiten jag och Mirre först tappade på bordet, SÅKLART såg Mika det på en gång och
    vrålar SÅKLART TILLAN!! och garvar järnet.. Känner hon mig eller vad haha..


    Sen förflyttade vi oss till andra rummet & festade när Laroy öppnades för allmänheten!


    Asså dessa 2 tjejer tillsammans... :P

    Grattis babe, så himla fin du var igår!



    Gissa om jag, Kenza, Mirre, Mika, Nadia och Dilay började vrålsjunga när Tokio Hotels
    Ready Set Go kom! Såklart kommer nån Tokio Hotel-låt om det är Kenzas fest! ;)



    Jag och Pelle haha! =)


    Avslutar kvällens bilder med en sjukt fin bild på Dilay, så snygg du var igår babe!


    Tack Kenza för vi fick komma och tack alla andra för en grymt rolig kväll! Nu ligger Mirre och jag parkerade på min veranda i päronens sjuukt sköna solstolar och här ska vi ligga resten av dagen i solen, älskar att vara leedig!

    Torsdag 21 april 2011

    Morrnmorrn! Jävlar, vilket röj det var igår.. Vi hade så sjukt kul och dansade halva natten! =) Mirre och jag kom dit vid nio och möttes av några andra människor som också väntade utanför, sen släpptes vi in och satte oss vid våra bord! Det var flera tal under kvällen, är jättestolt över Nadia, Mika och Dilay som var så nervösa men höll ändå flera tal för sin bästa vän! Även Kenzas pojkvän höll ett så himla fint tal för henne, vilken tjej hade inte velat få ett tal som det! 

    Maten var jättegod och sen var det lite frågelekar om Kenza, Mirre och jag sög så mycket haha! Vid halv ett gick vi ut och festade på "vanliga" Laroy och borden togs bort, vi dansade som galningar och hade så sjukt roligt! Mirre och jag drog dock vid två för hon fick lite ont i huvudet och så ville vi kunna hänga idag utan att vara helt utslagna! Vi tog bussen som gick precis utanför Laroy hela vägen till Lidingö Centrum och så gick vi därifrån, sjukt nice! =) 

    Idag ska Mirre och jag gå ut och lägga oss i solen såklart, så himla fint väder! Här kmr 3
    bilder från igår än så länge!


    Fler bilder kommer snart, kramis!

    Fira Kenza 20 år!


    Hey ho lets goooooo, nu drar vi mot Kenzas 20 årsfest på Laroy! Hörs imorgon ♥

    Hemma med Firre!

    Hallu! Åh, vilken lång men skön dag jag har haft idag! Lektionen på stadsmissionen gick jättebra med fina Sara och intresserade "elever", direkt efter det åkte jag till jobbet! Jag hade bara varuplock på schemat idag och så jobbade min Sandra så vi plockade tillsammans och kunde prata samtidigt, jag jobbar på lika bra om inte bättre om jag har roligt under tiden! 

    Direkt efter jobbet mötte jag upp Mirre och åkte hem hit, nu håller vi på att fixa oss inför kvällen! Vi ska vara där kl 21 så vi har 1,5 timme på oss innan vi behöver åka, fan vad kul det ska bli!! =) Vi hörs igen innan vi drar iväg, kram! 

    Hehe, orkade inte ta en bild tillsammans så här ser ni oss båda iaf =P Tagen nyss..

    Onsdag 20 april 2011

    Namaste! Jag åkte aldrig in till Pub Anchor igår i alla fall, jag klädde på mig och var redo att gå ut genom dörren men så kände jag bara NEJ, jag orkar inte!! Så jag drog iväg ett bangar-sms till Sandra och la mig framför TVn hehe! Dock låg jag ändå och tittade på serier och annat till klockan 1 inatt så inte har jag fått så mycket sömn jag behövde i alla fall, skyll mig själv! Hur som helst, idag har jag en lång dag framför mig så jag sitter nu här med en stor god frukost och äter! 

    Jag ska först nu till Stadsmissionen kl 9 och hålla i en lektion som vanligt varje onsdag, direkt efter det ska jag till jobbet och jobba 11-18! Efter jobbet så möter jag upp Mirre som kommer till Stockholm idag för Kenzas 20årsfest, då åker vi hem till mig tillsammans och fixar oss lite och slänger i oss lite middag! Klockan 9 ska vi vara på Kenzas fest och temat är coctail, önska mig lycka till för detta kommer bli första gången jag bär högklackat sen innan jag åkte till Indien.. 

    Fyra snapshots nyss!


    Well, ha en jättebra dag så hörs vi ikväll när Mirre och jag kmr hem!

    PUB ANCHOR

    Hehe, har skrivit till Sandra flera ggr ikväll att jag inte vet om jag orkar följa med på spelningen.. Det enda hon svarar är typ "jaha ta en red bull då! nänä kom nu!" hmpf så nu bär det av för mig, hoppas jag pallar den långa dagen imorgon men det gör jag nog! =) Är hemma ikväll igen med halv ett-bussen senast! 

    Mirre och jag på Pub Anchor för typ 1,5 år sen, hon kommer hit imorgon btw! =)

    En dag i sol!

    Hallå! Jag måste bara tillge massvis med kärlek till Mikas balkong, den är helt perfekt att ligga och sola på och det var så varmt & skönt! Vi låg där ända tills hon behövde dra till jobbet och då drog jag till gymmet, i protest att inte åka till friskis vid mitt jobb så åkte jag till Farsta istället haha! Liten omväg kanske men det var minnen att vara på det gymmet igen, där gymmade jag ju jättemycket för ett år sen när jag bodde där! 

    Nu kom jag precis hem men ska såklart hamna i ett tjaffs med päronen så nu sitter jag här uppe på mitt rum och tjurar! Jag avskyr verkligen känslan av att känna mig som när jag var tonåring och bråkade med mina föräldrar, det spelar nog ingen roll hur gammal jag blir för känslan är nog alltid densamma.. Det händer så himla sällan nu förtiden men nä det väl gör det så blir jag så arg!! 

    Mutter, aja ska snart dra in till stan och möta upp Sander och Eric för att deras kompis har en spelning på Pub Anchor, sweet! =)

    Tisdag 19 april 2011

    Morrnmorrn! Mika och jag sov i hennes mammas säng inatt för hon inte var hemma och när Mika kom in i rummet så ligger jag där på ena änden med sänglampan tänd och läste en tidning. Haha, vi såg verkligen ut som ett gift par för sen tog Mika upp kontrollen och satte på TVn lite lågt så jag kunde läsa fortfarande haha! Hur som helst, vi har precis käkat frukost och ska snart parkera oss på hennes balkong för soolen lyser! =) Det är lite kallt än men snart skiter jag i det och lägger mig där i alla fall, måste få solljus på mig!! 

    Mikas balkong, dags att soola!


    Måste passa på att också gratta en av mina bästa vänner på hennes födelsedag idag, GRATTIS MIN FINA VÄNSTRA HALVA ANNA! ♥ Mika börjar jobbet kl halv tre så då drar jag
    till gymmet eftersom jag sket i det igår =P Ha en fin dag i solen!

    @ Mika's!

    Mika ringde för nån timme sen och ville att vi skulle sola på hennes balkong imorgon, men jag visste att jag inte skulle orka åka till henne då! Så därför åkte jag hit ikväll istället och vi skriker typ sönder hela höghuset för vi är fett normala!

    Nu ska jag vara social med Mika innan hon gör pålägg av mig, hörs!

    Världens tråkigaste dag haha

    Sandra och jag uppnådde nog världens tråkigaste dag fast vi hade fett kul med att vara bittra tillsammans om det! Först jobbar vi båda 8-17, vi gick ut och la oss i solen under vår lunchrast tillsammans men det var nästan bara retsamt att ligga där så kort stund och sen gå in och jobba igen! Efter jobbet åkte vi direkt till ungdomsmottagningen för gamlingar (haha!) och skulle skaffa P-piller till Sandra, vi satt i väntekö i 3 timmar och missade all sol även då.. Efter det var det dags att åka hem hehe, sjukt värd dag! 

    Men jag älskar dig ändå Sander för du är bäst, tur att vi gråter av skratt tillsammans åt
    vår bitterhet! Det firar vi med två härliga bilder på oss två från Indien =) Åh, älska resor! 

    Måndag 18 april 2011

    Godmorgon! Vad jag har svårt att somna igår, av någon konstig anledning kliade mina hälar jättemycket så jag kliade i säkert 2 timmar! Jag kom inte hem alls sent eftersom Fredrik och jag gick på halv sju-bion! Vi hängde runt i stan i nån timme innan bion började och sprang in i Nadia och Dilay som fikade med Mika, Kenza, Alexandra och hennes kille så vi satte oss med dom en stund! Filmen var runt 2 timmar lång och den var bra, dock tycker jag inte att Reese Witherspoon är en så bra skådespelare så det förstörde lite!

    Idag ska jag jobba och är mest till för att hjälpa till att plocka varor denna dag så det är skönt, vet inte riktigt när jag slutar än utan stannar så länge jag behövs! Efter jobbet idag tänkte jag dra till gymmet eftersom jag inte varit där på så länge, men det är ju så otroligt fint väder att bara tanken av att gå till gymmet är sjukt opeppande! Men idag ska jag göra det i alla fall och sen ska jag hänga med Sander! =) 

    Fredrik och Mika igår i Kungsan!


    Det var en helt fantastisk måne när jag var påväg hem igår, jag var tvungen att försöka
    fota den för den var så stor! Jag insåg under tiden jag stod där med kameran att senast
    jag försökte fota vår fina måne var jag i Indien.. Åh, jag saknar det underbara landet!


    WATER FOR ELEPHANTS



    Fredrik och jag ska gå på bio ikväll och se Robert Pattinsons nya film, vi har typ sett alla filmer med honom tillsammans för han är gaalet het! Mika kanske hänger på oxå (mördare för Arnie!!) och ikväll softar vi nog ett tag efter bion på stan! Jag börja dock tidigt imorgon så det blir en tidig kväll ändå, ha det fint!

    Lite bilder från vår trädgård!

    Mamma och pappa jobbar på för fullt ute i trädgården hela helgerna, mamma är helt galen i växter och blommor så att fixa trädgården blir ett projekt för dem varje vår, nu har de precis börjat och det blir alltid så himla fint! 


    Ikväll blir det 14 grader och sol, det är fan sommar hörrni!! =)

    Sommarkläder!

    Byxdress från H&M, 149 kronor!



    Klänning från H&M, 149 kronor!


    Transparent oversize skjorta från MQ, 249 kronor! (halva priset)

    Söndag 17 april 2011

    Mmmm VÅR!! Att jag blir så töntigt glad varje vår är väl en norm antar jag! Idag sov jag verkligen ut i alla fall, även om jag var hemma hela kvällen så somnade jag ändå inte förrän typ 3 för jag satt uppe vid datorn och sen pratade med en vän som var på Sensation och hade lite problem! Hur som helst, idag är det en minst lika fin dag som de andra och en lång springrunda står på mitt schema i alla fall och sen bio ikväll! 

    Nu ska jag gå ut och sätta mig på gräsmattan och smälta min otroligt goda frukost innan jag drar ut och springer! Hörs senare, idag kommer kläderna jag shoppade med Mika iförrgår upp!

    Mina resdrömmar!

  • Backpacka i Indien! DONE 
    Läs om mitt halvår i Indien HÄR

  • Australien & Nya Zealand! 

  • Plugga spanska i Spanien! 

  • Tågtripp genom Storbrittanien! 

  • Se mer av vårt underbara Europa! ON MY WAY
    Läs om de storstadsbesök jag hunnit med i Europa HÄR


  • Tillbaka hem till norra Indien + Nepal! 

  • Backpacka i Sydamerika! 


    Kina och Japan har inte lyckats locka mig än så länge och inte heller länder som Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam.. Den rutten gör nästan alla som backpackar i Asien så jag kan nog haka på de länderna när den resehysterin har lagt sig (om den någonsin gör det). Jag vill hellre passa på att upptäcka de platser som inte blivit helt turistattackerade än! Afrika har jag inte läst mycket om alls än och har därför ingen brinnande lust att åka dit heller som det känns nu!

    Jag vill resa till så många platser redan som det är så jag väntar med Afrika tills jag uppnått åtminstone några av punkterna över, men skulle nog vara riktigt ballt att besöka Afrika! Jag mötte några backpackers när jag reste i Indien som var från Sydafrika och de var hur härliga som helst! De lovade mig att de skulle guida mig runt om jag kom och hälsade på så vem vet, dit kanske man åker någon gång! 

    Nu måste jag bege mig men håll er uppdaterade för jag kommer lägga ut inlägg om varje punkt och skriva mer detaljerat om det och även ge massa tips! Som det ser ut nu så är Plugga spanska i Spanien mitt nästa äventyr vilket i såna fall blir till hösten, kramar!
  • Grillkväll med familjen!

    Hallå! Vilken lång dag det varit idag på jobbet, att sitta och se ut på den underbart varma vårdagen när man jobbar 11-19 var inte det bästa någon gjort idag! =P Dock cyklade jag till och från jobbet + att jag tog en promenad  på min lunchrast så jag har fått lite sol iaf! =) När jag kom hem slängde pappa på köttet och majskolvarna på grillen, första grillningen 2011 för familjen Berglund! 

    Nu efter middagen borde jag egentligen sminka och fixa mig fort för att sedan dra ut med tjejerna men jag ORKAR inte, jag känner verkligen för en hemmakväll ikväll! Mamma, Amanda, Pappa, Nisse och jag sitter hemma istället med grillat till middag och sen lite chips, naturgodis och rosévin! 

    Mumsig middag!


    Mamma och Pappa ♥

    Nisse och Mandaa!


    Ha en fin lördagskväll vad ni än hittar på! ♥

    Bilder från igår!

    Detta hade jag tänkt ha på mig först men sen shoppade jag lite för mycket med Mika
    och hade helt plötsligt en helt ny outfit! =P 


    Mika och jag fotade inget när vi var på stan så nu kommer bilderna från pappas spelning!


    Finaste tavlan i lokalen!


    Min Sandra kom dit! 


    Syrran, Nisse, Aron, Lelle och Anna var oxå där! =) (Även mamma och alla andra fruarna)


    Bytte outfit till några av kläderna jag shoppade med Mika under dagen, visar mer sen!



    Efter en stund drog Sandra och jag vidare till Ojojoj för att möta upp Niklas och gänget!
    Anna, Amanda, Nisse och Aron kom även lite senare oxå! Här är mina fina Sofia & Jossan!  


    Jossan med sin Angel!


    Jag och Niklas fina kompis Love, vi ses verkligen bara när Niklas är med! Så tråkigt för
    han är så himla skön kille! Så fort jag såg Love skrek jag ut MEN HEEEEEJ!! Haha :D




    Tack alla människor för en jättehärlig fredag ♥ Nu ska jag cykla till jobbet, hörs ikväll igen! Jag kommer hem vid 8 och då ska vi grilla här hemma hos familjen Berglund! =)

    Lördag 16 april 2011

    Morrnmorrn! Hoppas allt är bra med er, med mig är det finfint! Jag hade en lång fredag igår, först var jag och Mika på stan och sprang i affärer för att hitta klänning till henne men det började med att jag shoppade loss istället! Till slut fick vi med en klänning åt Mika och då var det dags för oss att skiljas åt! Då mötte jag upp Sandra och åkte till Sundbyberg för pappas spelning med hans band! De var så himla bra och Totte sjöng för oss igen, jag älskar dom alla så mycket! Även Amanda, Lelle, Anna, Nisse, Aron, Mamma (och de andra i bandets fruar), Maggie och Lelle var där oxå! =) Även en man som är typ New Strangers största fan genom tiderna, sen utöver oss så var cafét utfyllet med folk!

    Vid 9-tiden drog Sandra och jag till stan med pendeln direkt till Södra station där vi mötte upp min Sofia och gick sen till Ojojoj! Där mötte vi upp resten och hade en trevlig kväll, vi satt bara och softade och pratade! Det blev ingen sen utekväll igår, drog hem redan vid 12 eftersom jag fick en jobbtid idag! Jag ska jobba 11-19 så jag har ändå fått sova i 7 timmar och jag drack knappt någonting igår heller, dock shoppade jag tre plagg istället som jag ska lägga upp senare! 

    New Strangers igår på Café Estrad!


    Fler bilder från gårdagen kommer snart, nu ska jag käka frukost!

    Lång och härlig fredag framför mig!



    Nu sticker jag in till soliga stan och träffar frugan Mika! Vi ska kolla på lite kläder och äta lunch i solen! Efter det möter jag Sander för att åka till min pappas spelning som han har med sitt band i Sundbyberg! =) Efter det vänder vi tillbaka till Medis för att möta upp gänget på Ojojoj och fira att Niklas är här! Varför jag skriver allt nu är för att jag inte kommer hinna hem emellan nåt mer nu, så ni får ha en underbar fredag allihopa!! KRAM

    Fredag 15 april 2011

    Heej! Hur BRA dag är inte det här?? Idag får jag lön, det är sol och varmt ute, jag är ledig från jobbet, ikväll ska hela gänget ut och fira att Niklas är här, jag ska på pappas spelning innan & jag hade en underbar morgonspringrunda innan frukost på 6,5 km! BRA dag! =) 

    Min frukost idag, smoothie och macka! 


    VÅR

    Åh tänk vad ens humör kan vända från en dag till en annan? Idag har jag haft en helt underbar dag i den jättevarma vårsolen! Jag tog cykeln till Ropsten för att möta upp Niklas i stan vid 2-tiden, vi tog oss sedan till Slussentorget där vi mötte upp Bonnie och efter en stund kom även Mika in! Vi satte oss på Medis med dricka och softade i solen! Tråkigt dock att vi bara hann sitta i en timme innan jag skulle till jobbet, Niklas hängde med mig för han ville träffa Sandra! 

    Jag jobbade till stängning så jag kom precis hem, cyklade järnet från Ropsten hem nu för jag är lite mörkrädd hehe.. Nu sitter jag här vid datorn och dricker lite kvällsro-te och ska snart gå och lägga mig! Men jag kan inte gå och lägga mig innan kl 12 för då får jag LÖÖN!! Så sjukt efterlängtat, jag tänker föra över pengar för hyra och allt sånt på en gång så jag har det gjort och sen kan jag sova gott! =) 

    Några bilder från idag i solen!



    Vad jag har saknat dig BÄSTA Niklas!

    Vår och sommar i Stockholm, finns det något bättre?

    Soliga vårdag!




    Har städat rummet till Tottes musik och haft en allmänt härlig dag, pappa har varit hemma också så vi pratade lite om hans spelning igår och den gick bra! =) Nu sticker jag in till stan och möter upp Niklaaas, sen jobbar jag till 22.20 så vi hörs sent ikväll igen! Ha en UNDERBAR dag i solen allihopa!

    RENT RUM

    Torsdag 14 april 2011

    Namaste!! Åh idag är jag jätteglad! =) Det kan bero på allt från att solen lyser ute och fåglarna kvittrar sådär våraktigt, att jag ska träffa min bästa killkompis Niklas idag för första gången sen september (och min fina Bonnie ska med oxå), att bästa Michael Jacksons Human Nature fyller mitt rum eller något annat men jag är i alla fall sjukt glad idag! Jag hade en depp-dag igår och jag klarade mig igenom den (och vände) tack vare min vänner som pratade mig ur det! Bonnie och Sandra, tack så himla mycket för att ni står ut med mig när jag blir sådär haha.. 

    Nu sitter jag här vid datorn och äter macka, yoghurt och dricker te! Idag ska jag inte börja jobba förrän vid 4 och innan dess ska jag som sagt fika med Niklas och Bonnie! Nu har jag ca 4 timmar innan jag ska in till stan så det börjar nog bli dags för mig att städa mitt rum.. Jag har verkligen lärt mig att leva i skit utan att bry mig efter ett halvår i smutsiga Guest Houses, så jag måste få tillbaka mitt rena rum känner jag! 

    Såhär ser det ut nu.. Damm, damm, DAMM! 



    Nä fyfan vad äckligt det ser ut, nu måste jag ta tag i det här!

    Soft lill-lördagskväll

    Gokväll! Tänkte bara skriva lite fort innan jag ska gå och lägga mig, jag jobbade till 20 och träffade sen en kille och hade en soft kväll på Söder, tog sista bussen hem sen (bussarna går typ aldrig hit till dit mina föräldrar bor, så..) och har precis käkat en nattmacka! Ja, väldigt intressant faktiskt men nu måste jag sova! Inte för jag ska upp tidigt imorgon för jag har soovmorgon, men vi hörs runt 11-12 imorgon! Kramar ♥ 


    Mot jobbet!

    Jag tog nyss en kort springrunda och åt en god fruktsalladslunch, snart ska jag åka till jobbet! Jag har känt mig lite nere och förvirrad de senaste dagarna till och från så jag har inte så mycket inspiration till att skriva! Jag känner alltid inspiration om reser dock så jag ska försöka få ihop något sådant snart, det är svårt bara när jag känner mig såhär just nu! Hur som helst, jag jobbar till kl 20 och ska sen ut på stan en sväng men vi hörs sent ikväll eller imorgon som vanligt! 

    Min god lunch som bestod av äpple, banan, mango, valnötter och lite grekisk yoghurt!


    Min myskatt har sovit i mitt rum hela dagen ♥

    Onsdag 13 april 2011

    Oj haha jag glömde blogga nu på morgonen! Jag hade en jättekonstig natt där jag knappt sov någonting så jag sov fram till kl 12 idag! Nu sitter jag och pratar med min finaste vän Niklas som är hemma en vecka och hälsar på från London, yeay!! Vi har ju inte setts sen mitten på september 2010! Vi ska ses på fredag hela gänget och dra ut på Söder och fira att Niklas är här, förhoppningsvis hinner vi ses innan det men får se! =) 

    Nu ska jag ut och springa, hörs senare!

    Planer planer planer!

    Hejhej! Jag kom hem för en halvtimme sen men satte mig direkt och åt middag, så skönt att bo hemma när man kommer hem såhär på kvällen så står maten färdig på bordet! Jag har jobbat 11-20 idag och hela dagen har jag tänkt på vad jag vill göra i höst, jag har så mycket planer att jag vet inte var jag ska börja! Jag tror min första prio är att flytta till Spanien och plugga spanska, jag vill gärna bli reseledare i framtiden och har då mycket användning av flera språk och spanska kan jag ju lite redan! 

    I'm quite ready for another adventure..



    Jag kommer inom kort lägga ut mina reseplaner här på bloggen och även tips om hur ni
    kan få ihop just eran drömresa, kom ihåg att allt är möjligt så länge ni tror på det! Lyssna
    inte på andra som säger att ni inte kan ta er iväg för det är helt och hållet upp till DIG!

    Tisdag 12 april 2011

    Godmoorgon! Jag vaknade till vid 6-tiden för att Bonnie skulle upp men somnade om ganska fort och snoozade själv till halv tio hehe! Nu sitter jag här framför datorn i mjukiskläder och äter macka med te, ska snart ta cykeln och dra mig till jobbet! Idag kommer jag att jobba 11-20 och eftersom jag ska till stadsmissionen imorgon bitti så drar jag direkt hem efter jobbet ikväll, så vi hörs då!



    Orka köpa nya mjukisar, om dom blir för stora så kan man sätta en snodd! :P Tack Viran!


    Hemma med Bnoni!

    Hallu! Jag träffade inte han jag skulle träffat då han blev sjuk så efter jobbet så tog jag en långpromenad från Rådhuset till Slussen och hälsade på mina gamla arbetskamrater, jag hängde där nån halvtimme innan jag gick till Östermalmstorg och tog tuben hem därifrån! På Ropsten mötte jag upp Bonnie som sover här ikväll då hon ska jobba tidigt imorgon bitti, hon bor ju så långt ut på Värmdö att hon inte kan pendla därifrån när hon börjar tidigt! 

    Nu ska vi sova, mysigt att sova i samma säng som bästis som vi gjort till och från sen vi var 2 år! =) Under tiden kan ni få garva åt det här cpiga klippet som syrran länka åt mig på facebook, haha fett roligt!


    Hörs imorgon!

    Ibland vill jag inte..

    Och då måste jag lyssna på mig själv! När jag var i Indien så kände jag ibland inte för saker, ibland pushade jag mig själv och växte av det men andra gånger ville jag bara inte och då måste jag älska mig själv tillräckligt mycket för att lyssna på att jag faktiskt inte vill! Idag kände jag inte alls för att åka till ett instängt gym, istället tog jag en skön promenad och eftersom vi bott i samma hus sen vi föddes så har jag så många minnen härifrån! Jag gick runt på platser där jag och min bästa vän lekte när vi var små, det är galet! Jag gick även in i min gamla fritidsledare, hon jobbar där fortfarande! 

    Well nuu måste jag dra till jobbet, varesig jag vill eller inte haha! Jodå, det är ett kort pass och faktiskt ganska skönt att komma iväg och jobba! Efter det ska jag träffa en person men vi hörs sent ikväll lr imorgon!

    Måndag 11 april 2011

    Hallu! Shit vad jag hade en seg dag och kväll igår, jag ställde in allt jag skulle göra (förutom jobbet såklart) och var bara hemma hela kvällen med Viran! Vi såg på Harry Potter 2 och tog en kvällspromenad, jag somnade t o m till under filmen för jag var så trött! Idag däremot har jag fått sova ut så jag är piggare, jag ska snart åka in till stan och möta upp Mika så jag kan få min Ipod och sen ska jag till gymmet! 

    Jag gymmar precis vid jobbet så när jag är klar där så ska jag direkt gå och jobba till kl 20 ikväll! Efter det får jag se om jag ska hitta på något eller bara åka hem! Kommer i varje fall inte bli någon bloggdag men hoppas ni har det bra så hörs vi ikväll! 

    Hehe snygg bild på mig och Bonnie från i lördags!


    Öl i vinglas is the shit?

    Bilder från igår!

    Påväg in till stan!

    Viran fixade fin ögonskugga på mig! 


    Inne på Sjätte tunnan, Bonnies bror Kim och jag!


    ♥ 


    En kanna med 3 liter öl för 400 kronor!


    Jag drack öl!! Vet inte vad det blir mest flashbacks till.. Indien eller mina fjortistider när
    jag och polarna drack 3,5or på hemmafester när vi var 14-15 år..


    Min Fredrik!






    När jag skulle klättra över bordet för att sitta på andra sidan (istället för att be alla ställa
    sig upp och ge plats) så tog jag handen i taket, samma misstag varenda gång!


    Tolvslaget, dags att sjunga på riktigt för bästa Bonnie!




    Finaste Sandra med hennes James som hon träffade under vår Indienresa!


    Klockan är tre, dags att gå! Måns och jag skulle försöka på oss en "gangstabild" med
    våra luvor, kan jag vara mer missledande? Påå riktigt..


    På tuben påväg hemåt!


    Tack alla för en jätterolig kväll, puss!

    Söndag 10 april 2011

    Godmorgon! Idag är det min bästa vän Bonnies 22-årsdag, congraats love! =) Vi firade ju henne igår på Sjätte Tunnan igår och det blev ett riktigt drag, stället har typ tema Medeltiden så folk går alltid klädda i medeltidskläder och så kan man beställa mjöd haha! Det kändes som en scen från Sagan om Ringen att vara där nere och halva puben skreksjöng Ronja Rövardotter-sånger och vi hängde snabbt på! 

    Mika och jag vaknade nyss och sitter här hos henne och pratade om gårdagen och snart måste jag dra mig, jobbar 12-17 idag bara så det är ett kort pass! Vi kom hem vid halv fem imorse så jag har inte fått så mycket sömn men det var det värt! Från klockan 2 så gick vi bara runt med Måns, Amanda och några andra och bara pratade och köpte mackor hehe! 

    Måste dra mig till jobbet nu men här är fyra bilder från igår, fler kommer ikväll!



    Hörs efter jobbet!

    Parteey!

    Kör på min guldiga jacka från London, köpte den i somras!

    Det var inte säkert att Mika skulle med ikväll men nyss ringde hon och ba FEEST!! Det kommer bli en awesome kväll tror jag, nu sticker Viran och jag in till Söder! =) Ha en underbar lördagskväll/natt så hörs vi imorgon ♥

    What to weaar..

    Hemma igen! Pjuh, jobbat 9 timmar och cyklade racerfart hem för att nu snabbt duscha och sminka mig innan Viran och jag drar in till stan igen! Ikväll ska vi fira min bästa kompis som fyller 22 år imorgon (vi skriker väl grattis vid 12-slaget) på Söder såklart =) Nu har jag bara lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig och så.. funderar på min vita vanliga t-shirt och mina jeans, det är ju ändå en pub-kväll så då är det soft att ha på sig avslappnade kläder.. 

    Bästis och jag sommaren 2009!


    Aja får se hur jag gör, hörs igen innan vi drar!

    Lördag 9 april 2011

    Morrnmorrn! Hoppas allt är bra med er, jag hade kunnat sova lite längre men jag klagar inte. Jag var ju inte så smart och låg uppe ensam och tittade på Seven innan jag skulle gå och lägga mig så jag var ju helt uppskrämd! Men jag ville inte sluta titta eftersom jag inte hade sett den än efter flera försök, bland annat på flyget påväg hem från Indien, men jag tyckte den var för obehaglig att titta på då! 



    Hur som helst, snart ska jag ta cykeln och dra till jobbet för ett 9-18 pass så vi hörs efter det! =)

    Fredagskväll!

    Heey! Nu är jag äntligen hemma efter en lång arbetsdag, dock har det känts som det gått ganska fort då jag jobbat på en annan butik! Det gick bra men jag var en av de få som kunde snabbkassan så jag fick börja med att lära upp några andra som extrajobbade på butiken idag oxå, det var roligt i alla fall! Det kändes bara ganska segt att jobba på Söder, sluta klockan åtta och sedan gå igenom medborgarplatsen där jag ser alla glada människor vara ute och flänga en fredagskväll medans jag åker hem!

    Aron svek mig, han som lovade att vara inne på FB-chatten och vara mobbad med mig denna fredagskväll.. men näe! Tur att Mika ville vara med istället, nu sitter jag med en skrikande Mika & en skrikande Nadia i telefonen för det är en yttepytteliten spindel i Mikas rum! Ja, vi alla tre känner oss rätt deppiga av att sitta hemma och tråka en fredagskväll! 

    Nu ska jag lägga mig framför TVn, jag jobbar ju heldag imorgon också så snart måste jag sova! Hoppas ni har en jätterolig fredagskväll vad ni än hittar/hittat på ♥

    Snart våår!

    Om det var någonting jag längtade att komma hem till när jag var i Indien så var det svensk vår och SOMMAR! Hur mycket jag än älskar att resa så hade jag aldrig missat den svenska sommaren för det är bland det bästa som finns, speciellt i världens bästa stad - Stockholm! Jag har haft så många underbara kvällar här och det kommer meera! 

    Bildspam från bästa sommaren 2010!


    Haha klockren bild på Bonnie i vintras när jag var i varma Indien!


    Nu åker jag till jobbet men vi hörs ikväll vid kl 21 igen ♥

    Fredag 8 april 2011

    Hallu! Egentligen behöver jag inte gå upp förrän 9 idag eftersom jag börjar jobba 11 men jag vill hinna in till stan innan och lämna tillbaka en tröja och fixa lite, så jag måste åka hemifrån tidigare då! Idag jobbar jag på en annan butik än den jag brukar så jag ska till Söder istället, det är kul med lite miljöomväxling och passet är 11-20! Vad jag
    kommer vara sugen på att möta upp gänget direkt efter jobbet och ha en rolig fredagskväll, men nej det ska jag inte!

    För det första så jobbar jag morgonpass dagen efter, för det andra ska jag ut på lördag och jag vill inte dricka 2 dagar i rad och för det tredje så har jag inte råd! Så för att vara säker på att jag inte smiter ut i alla fall efter jag slutat jobbet så tar jag cykeln in till ropsten, osminkad i mjukiskläder! Så ikväll kan jag ha en soft filmkväll istället, jag ska ju upp kl 7 imorgon bitti igen så..! 

    Måste fixa lite tvätt nu men skriver igen innan jag drar!

    Love for T-shirts!

    Gokväll vänner! Det var så härligt att ha en eftermiddag och kväll med min fina Anna, vi som umgicks dygnet runt i 1,5 år när vi bodde tillsammans i Farsta! Vi pratade non stop om allt som hänt och händer i våra liv och så gick vi i affärer! När vi väl tar oss till Ropsten för att åka till lägenhetsvisningen så var Lidingöbanan inställd så vi skulle missa visningen, då vände vi tillbaka in till stan igen och åt middag på underbara Vapiano! Efter det gick vi till centralen och åkte sen hem åt varsitt håll (buhu, vill ju åka till Farsta!)

    Anna och jag kan inte låta bli att shoppa när vi är så stan tsm, jag köpte en gul tröja också men den ska jag lämna tillbaka för den var inte lika fin hemma! Jag köpte den på Zara så den var inte direkt billig heller, däremot denna T-shirt är enkel och väldigt billig så den köpte jag på en gång! Jag har en likadan fast grå och de kostar bara 70 kr! Innan jag åkte till Indien bar jag aldrig jeans eller t-shirts, nu har jag det hela tiden och vill knappt dra på mig en klänning eller shorts.. Hehe, ja det är ju kul att man förändras!



    Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller försöka i alla fall då jag ska upp och jobba
    imorgon! Börjar 11 men vill hinna in till Lidingö centrum innan och fixa lite grejer på
    min bank! Hörs imorgon bitti i varje fall =)

    Stan!

    Det blev inte den filmen för jag förstår mig fortfarande inte på DVDn här på övervåningen! Men jag tittade på program på TV istället och pratade i tele med bästis en stund! Nu måste jag fixa iordning mig lite fort innan jag springer ner till bussen, ska möta upp Anna i stan och hänga ett par timmar innan vi drar till lägenhetsvisningen här på ön! 


    Drog på mig mina gamla jeanslegins som jag inte använt på säkert 1 år och min gamla
    favorittröja från bikbok. Det var faktiskt Anna som köpte en sån så köpte jag en likadan!

    Filmdag!

    Jag har blivit helt kär i att bädda ner mig i soffan och se på film som jag redan sagt tusen ggr hehe, men på kvällarna har jag oftast grejer inplanerade så då får jag ta filmdagar istället! Jag har precis varit ute och sprungit 6,5 km i typ stormen med Bon Jovis livealbum i Ipoden, jag blir så taggad och springer samtidigt som jag skriker (som att jag är på konserten) typ hela vägen! Det är tur att halva rundan är i skogen så folk inte ser mig och tror jag har en störning hehe.. 

    Nu ska jag ta en dusch och dra på mig nattlinnet igen, hela huset knakar för det blåser så mycket så en innedag passar bra! Jag har forfarande inte ätit nånting idag och jag är inte hungrig heller (vem är denna person och vad har hänt med tillan?!) men jag ska fixa lite mat nu i alla fall, måste ju käka nånting ju! Hur som helst, ikväll ska jag träffa min fina Anna och följa med henne på lägenhetsvisning här på Lidingö faktiskt! =) Då kan hon och jag leka brats här tillsammans, mehe! ;) 

    Mamma och jag hyrde 4 filmer i helgen varav en har vi inte sett än och det är denna,
    den är dock på tyska men det är ju textat.. Får se om den är bra!


    Nu ska jag ha min egentid, älskar att vara ledig och ta en springrunda och sen, med ett gott samvete, softa i soffan! Ha en fin dag så hörs vi om några timmar igen!

    Torsdag 7 april 2011

    Goodmorgon! Hoppas allt är bra med er, med mig är det fint för jag har fått sova ut och är helt ledig idag! Ändå höll jag mig från att gå ut igår, jag mötte bara upp Mirrefirre och så handlade vi mat och gick sedan hem till hennes hotell och snackade! Efter nån timme kom Nadia och Mika och joinade oss oxå och vi pratade och skrattade så magarna gjorde ont! 

    Mika, Nadia och jag drog vid kvart i tolv då tjejerna skulle ut och dansa och jag skulle hem, Mirre la sig och sov då eftersom hon skulle jobba dagen efter! När jag kom till tunnelbanan i Östermalm så går tåget om 28 minuter haha, men jag väntade med min ipod så det gick ganska fort! På tuben mötte jag upp Viran som planerat så åkte vi hem tillsammans! Idag ska jag träffa min finaste Anna, men först nu ska jag ut och springa innan frukost! 

    Lite bilder från igår, Mirres hotellrum! 


    Min middag =P 


    Försöka få bild på Mika och Nadia kan ibland vara svårare än att få bild på Filip!!


    Till skillnad från den här bruttan :D


    Sen började Mika spamma mig istället!


    Saknar min lilla Firre redan, förhoppningsvis kommer hon upp nästnästa vecka igen =)

    "Hemmakväll"

    Tju! Nu har jag slutat jobbet och ska börja dra mig in till centralen igen och möta upp Mirre! Jobbade bara ett kort pass idag så innan jobbet hann jag ju hämta henne på centralstationen! Då kom jag på att det var där vi sågs senast, typ augusti 2010 innan jag åkte till Indien! Anyways, vi hade tänkt dra till Pub Anchor ikväll men vi är för trötta för det så snart ska vi mötas upp för att handla middag och sen softa på hennes hotellrum! Nadia och Mika ska ut en sväng ikväll men kommer nog förbi oss en stund innan och hänger!

    Mirre & jag i Italien!



    Hörs imorgon bbs! :*

    Hämta upp Mirrfirr!




    Nu är det dags för mig att dra mot stan, ska först hämta upp Mirre på tågstationen och sen lämna av henne vid hennes hotell så hon hittar rätt! Efter det jobbar jag 16-20 och sen ska jag ut och sätta mig nånstans med tjejerna! Men vi hörs igen när jag slutat jobba, pussiluss!

    Mina konstiga måltider!

    När jag lagar lunch till mig själv så brukar jag inte göra typ makaroner och korv eller sånt, jag tar lite av allt vi har hemma och mixar till en jättegod tallrik! Det är nog inte så många som skulle tycka om detta eller kanske, detta är på tallriken i alla fall: 

    Tonfisk
    skivad gurka
    Avocado
    Pesto
    Macka med smör, ost och gurka
    röd lök
    2 stekta ägg



    Smaklig måltid till mig själv, yum!!

    Onsdag 6 april 2011

    Morrnmorrn! Jag har försovit mig lite så jag måste skynda mig nu för att komma i tid! När jag kom hem från Indien så vaknade jag på första ringsignalen av mitt alarm och flög upp ur sängen, nu är jag tillbaka i de gamla vanorna där jag ligger och snoozar i en halvtimme och har jättesvårt för att dra mig upp! Jag kommer inte försent men jag får knappt nån egentid för frukost eller annat på morgonen när jag gör såhär, suck! 

    Kan visa mina nya jeansshorts från H&M så länge, 199 kronor gick dom på!


    Nu måste jag kila till Stadsmissionen, är hemma igen om några timmar så vi hörs då!

    Tisdagkväll

    Nu har jag precis gått från att vara ledig från jobbet i typ en vecka till att jobba konstant i över en vecka i rad! =P Well, jag är glad så länge jag får tider så jag kan tjäna pengar! Idag jobbade jag till kl 18 och mötte som sagt sedan upp Mika, Nadia och Dilay i stan! Vi hängde bara en liten stund och planerade lite för imorgonkväll då Mirre kommer hit, sen tog jag cykeln hem från Ropsten i regnet! 

    Imorgon är det stadsmissionen på morgonen, träna på dagen och sen hämta upp Mirre på stationen! Efter det jobbar jag till kl 20 och sen ut med Mirre, Mika och Nadia! Med andra ord behöver jag sova ikväll så jag ska gå och lägga mig snart men först softa lite framför TVn, efter att knappt ha sett på TV på ett halvår har det blivit en av mina bästa vänner sen jag kom hem från Indien! 



    Hörs imorgon bitti, runt 7tiden!

    Slutat jobbet!

    Tjo! Fick lite tid över att snabb-blogga så jag tänkte bara skriva att jag precis slutat och drar runt en sväng på stan ikväll innan jag kommer hem! Ska lämna tillbaka en tröja och fika med frugan, Nadia och Dilay! Skriver igen när jag kommer hem ikväll, kramar!

    Tisdag 5 april 2011

    Wohoo jag hittade pumpen!! Jag drog ju ur luften ur cykelhjulet för några veckor sen och har inte kunnat cykla sen dess pga punka! Nu hittade jag den fungerande pumpen och har precis fyllt bakhjulet med luft, yeay nu bäre av till jobbet på cykeln! =) Jag har faktiskt lite bråttom så jag måste dra mig nu men vi hörs ikväll igen, jobbar 11-18 idag så det blir inget bloggande för mig förrän ikväll! 

    Kan langa lite bilder från Milano-resan jag var på i april för ett år sedan med min fina Mirre, som btw kommer hit imorgon!! =) 


    Sjukt nice resa, längtar efter min Mirre! Nu måste jag cykla, hörs ikvääll!

    SPIDER MAN

    Hallu, tog en skön kvällspromenad med först Mika och sen Filip i telefonen och det kändes som en riktigt vårig kväll.. ååh snart börjar uteserveringarna for real oxå!! Nu har jag lagt mig i soffan igen och hittade Spider man 1 på en av Viasats filmkanaler, haha det gjorde mig kväll! Jag tycker inte att Spider man-uppföljarna har varit så bra men 1an tycker jag faktiskt om! Imorgon jobbar jag 11-18 så vi hörs imorgon bitti när jag har vaknat! 

    Not any of my best ones..

    Heej! Se vilken underbart fin dag det är ute men ändå är jag helt nere! Jag har bara känt mig hängig, sjuukt sötsugen (men jag har hållt mig, Mika!!) och bara velat dega i soffan! Ändå släpade jag mig till Kungsholmen för att gymma men t o m under tiden jag gjorde det så var jag bara helt nere, jag tog mig igenom en timme i alla fall och åkte sen hem!

    Idag skulle jag egentligen träffat Mikkan som är här över helgen från Visby men jag klarar typ inte av att göra någonting, deppigaste och hängigaste dagen på länge! Ändå är det typ 12 grader och strålande sol ute, det höjer mig nog lite undermedvetet! Well, man måste låta sig själv ha såna här dagar oxå och så jobbar jag imorgon så det är nog bra för mig att bara softa idag! 


    Nu tänker jag hoppa ur jeansen och i mina myskläder, lägga mig i soffan och se på film! Jag struntar i om det är en jättefin solig dag för det är exakt vad jag känner för att göra! Hoppas ni är ute och njuter i alla fall, hörs ikväll ♥

    Tagga tagga taggaa!!



    Lite mer än 2 månader kvar, Bon Jovi LIVE!!

    Måndag 4 april 2011

    Hejhej! Det känns som dagarna bara rinner iväg, idag är det redan 4 april! Det är snart 2 månader sen jag kom hem från Indien och även om Indien känns ganska långt bort nu så är det overkligt att det gått så lång tid.. Jaja, igår satt jag på Högbergs på Götgatsbacken med Sander och Eric i flera timmar och bara pratade, jätteskönt slut på en söndagkväll och jag hann faktiskt med min buss hem sedan så jag slapp gå! 

    Idag ska jag åka till gymmet och köra ben, mage, rygg + kondition, vanligtvis hänger jag på gymmet i 2 timmar när jag kör detta pass! Efter det kanske jag ska träffa Mikkan som är här från Visby om hon hinner, annars får jag hitta på något annat! Jag är så himla trött just nu att jag vet inte hur jag ska dra mig in till gymmet ens men det är bara att äta en stor frukost så borde jag få mer energi..

    Hörs senare!

    Kvällsfika!


    Snyggingarna i fredags!

    Nu drar jag in till Söder för att hänga med Eric & Sander, jag som knappt gått utanför dörren förutom en springtur sen igår morse måste ut och göra nåånting! Hörs imorgon igen =)

    Söndagsmiddag: Tacos!



    Det är faktiskt inte så dåligt att bo hemma, mysiga helger med päronen så fort man inte
    känner för att gå ut och då ha lite filmkvällar och goda middagar! Jag ska inte klaga på
    världens bästa familj! =) Det är oxå mysigt att stå och laga maten tillsammans, jag som
    inte är jättebra på matlagning lär mig mycket under tiden! Dock äter jag mycket mer! :P

    EAT PRAY LOVE



    Denna film såg jag och Sandra på bio i Chennai några veckor efter vi startat vår Indienresa, vi hade ingen aning om hur perfekt den filmen var för oss att se just då men vi kom ur bion och sprudlade av glädje! Det handlar om en kvinna som vill finna sig själv och gör ett års resa för att komma iväg från allt och resan innehåller tre länder; Italien, Indien och Bali! Nu ska jag se den för andra gången fast här hemma i soffan med mamma istället för på en biograf i Indien med Sandra, i början på en av våra livs resor! 

    Tagged on FB



    Indien 2010-2011, här med killarna & Jenny i Verkala i februari 2011!

    Söndag 3 april 2011

    Godmorgon! =) Shit jag har sovit i nästan 12 timmar inatt, Mika ringde och väckte mig klockan 12 så det var nog bra! Jag hade en jättemysig kväll igår hemma med mamma, vi lagade som sagt en sjukt god middag till oss och pappa och såg sedan en jättebra film! Det var verkligen en perfekt film för oss att se den kvällen, först satte vi ju på Passion of the Christ men den stängde vi av ganska fort.. Den är säkert jättebra men ingen film vi kände att vi var sugna på då! 

    Jag är också väldigt stolt över att jag höll mig hemma igår för hur trött jag än var så var ju typ hela gänget ute igen! Killarna ringde under kvällen, Sandra och Eric ringde och även en kille jag träffade för några veckor sen och kollade vad som hände igår kväll.. Hur nära var jag inte att bara dra på mig nån klänning och springa till bussen, haha! Näråjag var verkligen för trött och ville ha en kväll med mamma, vi går fan ut så pass ofta i alla fall och fredagen tog verkligen musten ur mig! 

    Haha skön bild från i fredags på Södra bar när vi försökte få in alla 4 i bilden!


    Så fort jag smält min frukost ska jag ut och springa en runda och sen får jag se vad jag hittar på idag! Hörs senare!

    Mysig hemmakväll!



    Hej på er! Hoppas ni har haft en fin dag, jag har verkligen bara tagit det lugnt hela dagen medans mamma och pappa har storstädat huset! Nu på eftermiddagen åkte mamma och jag och storhandlade, hyrde fyra filmer och åkte sedan hem för att laga en fantastisk middag!

    Receptet är det ni ser ovan och det tog oss över en timme att fixa det men det är så väärt, sjukt gott! Senare ikväll ska vi ta fram lite nötter och mörk choklad och börja se på filmer, jag sov ca 2 timmar inatt så jag ska inte dra ut ikväll (hur mkt jag än vill måste jag erkänna, hela killgänget är ute igen och kör hårt och jag vill ju med, hade det varit sommaren 2010 hade jag varit med alla ggr!) 

    Vårt resultat!

    Nu ska mamma och jag bädda ner oss i soffan och se Mother and daughter! Ha en trevlig lördagskväll ♥

    Lördag 2 april 2011, Bilder från igår/inatt!

    Jag är så himla trött så jag orkar inte skriva mycket så bilderna får tala för sig själva med små bildtexter till hehe.. Jag tror många från igår kommer dra in fort på min blogg idag och se vad för hemska bilder som lagts upp haha, om inte igår var en All in-kväll så vad är.. Vi hade alla sjukt roligt i alla fall och eftersom killarna kom hem från Indien igår så hakade dom på oxå! 

    På tuben påväg in till Söder, efter att ha gått runt till 3-4 olika pubar hitta vi tillslut ett med plats!

    Mina fina!

    Hela goa gänget! 

    @ Södra bar! Eugenia, Viran, Mika & jag dansade sönder oss i en timme! Sjukt bra musik!


    Ledsna Mika fick ont i ryggen så hon fick sitta under en av sina favvolåtar hehe =(




    Mika och Viran hittade heliumballonger utanför Södra bar, missbrukaaa!

    Mika och jag skulle vidare till samma klubb där Aron Filip och dom var, Filip säger att det
    ligger under bron så dit går jag och Mika! Inte var det där inte, däremot så klättrade vi
    under och över stängsel och blev helt leriga för vi trodde vi tog en genväg som inte fanns! 
    Sen fick vi reda på att de var på Imperiet, bredvid Skrapan nära Medistorget.. PÅ RIKTIGT! 


    Efterfest hos Elias, asså Tobbe Teo och Edgar måste vara maskiner! De landade igår
    eftermiddag från Indien och hann vara hemma en timme innan de drog ut med oss och
    körde hela natten all in, förstår inte var de får sin energi ifrån!! 


    Nu ska jag typ lägga mig i badet, se på en film eller något annat energikravlöst (är det ens ett ord? aja nu är det det säger jag!) Ha en trevlig lördag guys, höres!

    Is there anybody out there looking for a party?!


    Denna byxdressen drar tillbaka många roliga och dåliga minnen från bästa sommaren 2010!

    Sorry för ett dåligt bloggande idag men förutom en lång promenad till centrum så har jag inte gjort typ nånting, jag har sprungit runt i huset fram och tillbaka och undrat vad jag ska ha på mig! Pratade med Mika och Dilay på telefon nyss och förutom att de blåste mig med aprilapril-skämt så tipsa dom mig att dra på mig den gamla goda byxdressen, så nu kör vi som sommaren 2010 is back! =) Nu är jag färdigfixad och Viran och jag ska dra in till Söder nu för att möta upp hela gänget! =) Ha en awesome fredagsnatt pps ♥

    Fredag 1 april 2011

    Godmorgon! Vad skönt det är att ha några dagar ledigt, jag bara sover ut och tränar så mycket jag vill! Även om det är en grå dag idag så är det fredag och 1a april så snart kommer våren! Ikväll ska det blir en awesome kväll också för Sandra är ju hemma så alla ska ut tillsammans, älskar dessa kvällar när alla mina favoriter är samlade på en pub en hel kväll! =) 

    Igår på väg hem, SNÖ?!


    Hehe, nu ska jag äta frukost men vi hörs senare idaaag! Hoppas ni lyckas lura någon nu för jag suger verkligen på det..

    Sander är hemma ♥

    Pass på nu kom hon! Sander är hemma, helt underbart! =) Jag gymmade ett tag idag och körde slut på mig helt vilket var skitnice! Sen åkte jag in till stan en sväng och kollade lite i affärer (fick med mig ett par jeansshorts, kan visa senare) då jag var lite tidigt, sen mötte jag upp Erica för lunch/middag! En timme senare var det dags att gå till centralstationen för att vänta in Sandra, där mötte vi Johan vilket är en nära vän till Sandra och även pojkvän till Tuva som var med oss i tre veckor i Goa! 

    Sandra kommer nu bo inneboende hos Tuva vilket är skitnice, de har ett asbra läge mitt i city! Så vi satte oss alla på Skybar och efter en stund kom även Filip och joinade! Vi satt inte allt försent eftersom vi ska köra en fet All In kväll imorgon (Aron, Mika och jag har taggat hela veckan haha) så jag kom hem redan halv tolv! 

    Sander ♥


    På Skybar, Eric ville nog inte vara med på bilden tror jag! 


    Stockhooolm i mitt hjärta!! 


    Efter en stund kom Tuva som var med oss i tre veckor i Goa! =) 


    Tillan & Eric ♥


    Nu ska jag sova, är så himla trött men vi hörs imorgon babes!