I just can't stop loving you *lalalaa*

Tjahaa guys! Jag kom hem för en timme sen men jag satt med Anna på balkongen och åt jordgubbar tills nu, vi berättade om våran dag för varandra som vanligt! =) Det här är ju halvkul, man kommer hem halv nio och ska upp halv sex dagen efter..! Jaja, imorgon slutar jag kvart över fyra och är ledig på torsdag! =) Så himla skönt det ska bli!

Såhär såg jag ut idag:
 
 

M-mm gott med jordgubbar och yoghurt! =)
 

En sovande Tillan.. Såhär trött var jag igår!
 


Nu måste jag hoppa i säng... Ja visst SUGER det?! Typ alla andra är lediga och är ute och har the time of their lives på alla dessa underbara sommarkvällar, medans jag ska sova!! Jaja, har man ett jobb så har man, jag är tacksam för det i längden! *självpepping* Vi hörs imorgon (tiidigt) bitti! ♥

Läggdags!

Så, gud vad skönt att ha fått ut det där inlägget med krönikan (inlägget innan detta), ända sen jag såg artikeln idag på lunchen så har jag längtat efter att få komma hem så jag själv kunde publicera krönikan och skriva om den! Det är så kul när man får bloggidéer under dagen så bloggen inte bara består av "Hej, idag ska jag göra det här, detta har jag på mig.. pusspuss!" Hur kul är det och vem fan bryr sig, egentligen? :P Sånt skriver (i varje fall jag) mest ut för min egen skull, det är kul att kunna gå tillbaka i bloggen och kolla vad jag hade för mig för ett halvår sen, exempelvis! För er skriver jag mer om mina resor, diskuterar kring saker och kanske visar något nytt plagg jag är extra stolt över, som tips eller något..!

Jaja, nu måste jag gå och lägga mig, ska upp 9 imorgon eftersom jag jobbar 11-20 igen! Anna (min sambo) ringde mig med ett oroväckande samtal idag, hon har pratat med vår hyresvärd och för er som inte vet så bor jag och Anna i en evakueringslägenhet, det betyder att fastighetsägarna till dessa lägenheter även har andra lägenheter i stan som de ska renovera och när de renoveras så kommer de människor som bor i de lägenheterna få bo i våra lägenheter under tiden som deras lägenheter renoveras, därav namnet evakueringslägenhet!

Haha, hoppas ni förstår men i alla fall så ska några lägenheter renoveras i oktober och vi vet inte om det blir just vår fastighet som blir den fastigheten som människorna kommer evakueras till, vi ber till GUD att det blir någon annan fastighet för vi trivs så braa här! Vi får inte reda på detta förrän slutet av nästa vecka, så håll tummarna för oss nu! Jag som längtat så mycket till nästa lön för då tänkte jag köpa grejer till mitt rum och fixa fint här, det kan jag ju inte göra om vi måste flytta om typ 2½ månad juu!



Åh, jag vill bara ha ledigt nu, verkligen!! Längtar såå mycket till torsdag för då har jag en ledig dag från jobbet, då ska jag och Carolina åka tidigt till stranden och vara där hela dagen! =) åh, min första hela strand-dag 2009, wei!!

Fredrik och en trött Tillan efter 9 timmars jobb-pass, på Mosebacke tidigare ikväll!

 

Hörs imorgon! ♥

Krönika ur aftonbladet

Jag älskar att läsa krönikor, då jag själv älskar att argumentera och diskutera kring allt möjligt. Det är en person som fritt skriver exakt vad de tycker och de får till det så bra (oftast) med såna härliga och personliga argument. Idag var det en krönika i aftonbladet om Michael Jacksons död som hette Ett smart drag att dö, Jackson

Först vart jag jätteirriterad då jag avskyr när människor skämtar och driver om andras död, t ex alla dessa IDIOTISKA skämt om lilla Änglas död, även om Michael Jacksons.. Hur kan man hitta något roligt i det? De har dött, och båda i en alldeles för tidig död (SPECIELLT lilla Ängla) och på fel sätt, hur kan det vara roligt? Jaja, tillbaka till artikeln, sån nörd som jag är så var jag tvungen att riva ut den sidan och nu när jag, Eugenia, Carolina och Fredrik var på Mosebacke satt jag och läste högt för dem, tror ni någon av de lyssnade? *Suck*

Här är den i alla fall, en krönika av Fredrik Virtanen! Snälla läs den! Det är så jäkla sant det han skriver!


Från cirkusfreak till Elvis Presley på ett hjärtslag.
Döden är ett lysande karriärdrag. 
Döden gör stjärnor odödliga.


Helgens tsunami av extrainsatta Michael Jackson-dokumentärer, extrabilagor och soffsamtal bevisar en gammal tes: Det smartaste karriärdraget som finns är att drabbas av döden. Jimi Hendrix, Kurt Cobain och Jeff Buckley är tre andra, mindre artister, vars stjärnstatus och försäljning mådde prima av att dö. (Nej, jag vet. De fick inte uppleva det. Och det är tråkigt för deras familjer och för alla som redan var fans. Men det är en annan historia.)

Människor överskattas när de dör. De växer av sentimentala skäl och av de levandes artighet. Döden upphöjer utslagna "Idol"-sångare till artister, artister till stjärnor, stjärnor till ikoner och ikoner till Jesus-figurer. Det är förstås ironiskt och lustifikt att just döden gör stjärnor odödliga. Men döden gör i viss mån alla odödliga. Bara som död kan man vara odödlig, eller hur? Trots att man bevisligen inte är odödlig som död. Döden är alltså ett mentalt tillstånd, inte en fysisk akt.

Överskattningen som inträffar efter döden är både trevlig och förljugen. Hyckleriet kan vara kvävande. Men i Michael Jacksons fall är det först som död han får den uppskattning han förtjänar, och av rätt skäl. En jättevåg av kärlek och respekt har sköljt över världen i helgen och den kommer att fortsätta länge. Hans freakincidenter kommer att leva kvar men hamna alltmer i bakvattnet för vad allt egentligen handlade om: Han var en stor konstnär. Han sjöng, dansade och spelade in låtar bättre än alla andra. Under en viss tid. Därpå blev han en cirkuselefant.

Ungefär som Elvis Presley. Elvis var, jämfört med den kreativa storhetstiden på 50-talet och den publika storhetstiden på 60-talet, perifer när han dog 1977. The King uppträdde och gjorde underskattade skivor men var mer en underlig medial stjärnfigur än århundradets främsta rockartist. Därpå dog Elvis och blev, igen, den gigant han förtjänar att vara.

Michael Jackson har aldrig varit lika besjälad av Guds gåva som Elvis, enligt mig. Jag föredrar poppig soulrock framför rockig funkpop, men jag skulle aldrig fantisera om att reducera Michael Jackson till ett tokigt cirkusfreak, vilket världen ägnat sig åt de 20 senaste åren. Michael Jackson tog, precis som Elvis, svart musik - soul, rhythm 'n blues och gospel - och förde ut den till en vit masspublik.

En fantastisk insats som drunknade i hans senare privatlivshysteri. Döden rättar nu till historien, och gör honom odödlig av rätt anledningar. "Smooth criminal" och "I want you back" med Jackson 5 ekar i evigheten.


Det stämmer verkligen, att när någon dör så blir de så himla mycket större. Människan går från en känd person till ett helgon, en legend! Sen Michael Jackson dog har jag pumpat hans musik och blivit helt lyrisk kring honom, jag har verkligen uppskattat hans musik mer än någonsin de senaste dagarna! Dock har jag alltid gillat hans musik men nu uppskattar jag verkligen den mer och lyssnar på texterna och aah.. jag beundrar den mannen! Bra citat, döden gör stjärnorna odödliga!

Utgång

Äeh, orka åka hem varje kväll efter jobbet, jag drar till Mosebacke med några från jobbet.

hörs ikväll! =)

Godmorgon!

Goddagens, allt bra med er? Jag känner mig lite sjuk faktiskt, mest sliten men det går nog över! Idag jobbar jag 11-20 och sen såg jag i almanackan att jag skrivit "ut med Emma", då slog det mig att jag ska ut och puba med Emma och några andra jobbarkompisar efter jobbet ikväll.. Frågan är om jag orkar det, hmm jag får se!

Anna och jag satt på balkongen igår och pratade lite, vi kom fram till att om ca 2 veckor skulle vi ha flyttat till London.. herregud! Jag är dock ganska glad att det blev såhär, jag trivs i Farsta och London finns kvar! Jag behövde testa att flytta hemifrån i Stockholm först, och i höst ska jag, Anna & Josse börja på kickboxning, jag ska börja med mitt körkort, Tokio Hotels nya album kommer ut, jag kommer ha fyllt 20 vilket öppnar en del möjligheter... Jag kan nog ha kul här i Sverige ca 1 år till i alla fall, hehe! =)

Nu är denna tjej hemma, Johanna! Hon som har varit i Australien sen november(!!), henne SKA jag träffa i veckan, and I can't waaaait! (Bilden är från studenten 2008, Johanna och jag!)
 

Vi hörs efter jobbet ikväll, ha en fin dag i solen! Jag är så TRÖTT på att jobba bort alla dessa magiska dagar, buhu!

Bilder från kryssningen

Vi åkte alltså det gamla vanliga gänget; Mamma, jag, systrarna, mammas bästa kompis Eva och hennes tre söner! =) Vi har åkt båten sen vi var små (dock sprang vi bara runt och spelade på maskinerna då, hehe) men nu så dansar vi och festar till livebandsmusik, så himla roligt har vi haft det, som alltid!

Amanda och Elvira i baren, innan middagen!
 

Under middagen, haha gud vad vi garvade åt den här bilden, Elvlira ser 
så himla miserabel ut! :P
  

Fina Stockholm!  
 

Amanda och Viran <3  
  

Jag och mami!  
 

Haha, VARJE gång vi har åkt båten så noterar mamma de här döda träden 
med fåglarna på och blir helt lyrisk, det är som en tradition nu! ^^,  
 

Filip! =)
 

Vi hade kul som alltid och skrattade oss igenom hela middagen!  
  

Fredrik! =)
  

Viran i baren!  
 

Mamma med Filip och Fredrik!  
 

Jag med Eva!  
 

Fredrik och mamma typ buggar! :P  
 

Inne i karaokebaren! HAHA, Andreas och Amanda kan typ inte vara seriösa 
på en bild, fredrik var för inne i karaokehäftet för att hinna göra någon min!  
 

Amanda och Fredrik sjöng haha!
 

Lite av folket där inne!  
 

Snygg-Fredrik! ;)
 

Jag och snygg-Viran! 
 

Haha jag ser så ihoptryckt ut!
  

Dancing!  
 

Vi sjunger med när nån kille sjöng karaoke, så jäkla bra! 
 

Haha, linslusen!  
 

Vi drog ut och tog lite luft!  
 

Moi! 
 

Jag var besatt av den här jordgubbsdrinken, det var som en smoothie, jag 
har typ 20 bilder med den här drinken, haha!  
  

Viran, Fredrik och hans gudmor, mami!
 

Sistaas!
 

Partyyy!
  

Det är såna här bilder man inte minns dagen efter :P Jag och sis!  
 

Dansgolvet!  
 

The drink, såå god! 
  
 

Frukosten dagen efter, kl 8 var vi uppe, inte lite död var man!  
 

Solade på däck!
 

Lunchen!  
 

Killarna har sovit ända tills lunch haha!  
 

Sisters

 


Tack alla för en aaskul resa, detta ska vi göra om igen (såklart)! ♥

Kryssningen!



B A K I S! Fyfaa-aaaan vad kul vi hade, kryssningen ägde! Nu känner jag mig som en ihopsäckad, stinkande valross men det är det värt! Vi var uppe och festade hela natten, sjöng karaoke som fan och dansade till ett liveband och drack aasgoda drinkar, vi hade så jääkla kul!! Jag har fotat så himla mycket så jag förklarar vad vi gjort mer exakt via varje bild istället för att skriva en lång, tråkig text! Jag är så svettig och trött nu, helt otroligt!

Slänger upp bilderna om typ en halvtimme! ♥

Pumpar MJ

Jag har blivit helt galen i musiken nu, den är ju överallt också så man blir påmind om alla grymma låtar var man än går! Jaja, nu sitter jag ivf vid datorn och har inget speciellt att komma med, ska åka till jobbet om 45 minuter..! Ikväll blir det party, men vi hörs ju imorgon kväll! Då ska jag nog träffa Johanna också, en nära vän till mig från gymnasiet! Hon har varit i Australien sen november(!!) och kom hem igår...! Ska bli underbart att få träffa henne igen!!

Bättre framträdande får man leta efter, jäävlar!


Jackson Five, lille Michael 11 år! VILKEN RÖST!


Smooth Criminal! Tänk att jag skulle ha fått se dig live..!




Super bowl.. OH.. MY.. GOD!!


Sorry, ska sluta nu!


Min packning inför kryssningen ikväll, notera att jag är borta en natt! =P



Nu måste jag dra till jobbet, gaah! Ha en bra helg, hörs imorgon kväll! Jag vill ha massa kommentarer att läsa imorgon så rock on nu! =) ♥

Trött som ett as

Hellu, det blev en tidig kväll ikväll! Jag kom hem redan vid halv tolv, jag var så hiimla trött! Det var helt fullsmockat på Mosebacke (surprise, en fredagssommarkväll dagen efter löning..) så jag och Cissi vandrade ner till Slussen och mötte upp Sofia och Natta sen drog vi till något hak på Medborgarplatsen! Ett tips, vill ni ha en plats på en uteservering på sommaren i Stockholm, var ute i god tid!!

Förresten, det är verkligen Michael Jackson i heela stan! Varenda uteservering, klubb, bar, restaurang, café.. jaa you name it, ALLA spelar kungen av pop.. På baren som vi var på så hade dom t o m en projektor där de visade videos från honom samtidigt.. Once again, R.I.P king of pop - Michael Jackson!

Åh, jag måste ju packa också.. Vad ska jag ha på mig imorgon kväll på båten?! Beslutsångest, måste rota igenom min garderob nu... Sen ska jag sova, är helt slut efter jobbveckan! Imorgon jobbar jag först, sen drar jag direkt på kryssningen så jag får duscha och sminka mig på båten.. Streess! Men f*n vad kul det ska bli! =)

Bilder från kvällen:

Mysiga Humlegården, hängde här heela förra sommaren!
 

Cissi! =) Hon köpte en chipspåse men tror ni jag åt något? Nä-äe! *Stolt*
 

Vi posade lite hemma hos mig innan vi drog, här har ni världens snyggaste
Cissi, jag skulle mörda för hennes kropp! Så jäkla het, that's my friend! =)
 
 

Och så jag! Jag hade iingen fantasi ikväll ang kläder så det blev min body!
  
 

<3 Love you, pal!
 

Haha, dessa jäkla kullerstenar som hela söder envisas med att ha, det
är omöjligt att gå normalt med högklackade skor där, speciellt i nerför!
 
 

Natta på det där haket! =)
 

Sofia och Cissi! =)
 


Snart ska jag gå och lägga mig, men först - packa! Som vanligt tar jag med mig kläder för typ en vecka, men jag måste ju kunna välja vad jag känner för, det kan jag ju inte veta nu! :P Aja, vi hörs imorgon innan jag drar till jobbet, hoppas ni har haft en trevlig fredag! God natt!

Snart utgång!

Hej folks, nu är jag och Cissi hemma hos mig och vi ska börja fixa oss nu! Det blir Mosebacke ikväll med Stina, Sofia och Natta =) askul ju! Jag har dock varit lite deppig hela dagen pga MJ:s död, helt ofattbart! Jag som jobbar i mataffär ser ju alla stora annonser på tidningarna också, jag trodde aldrig den dagen skulle komma. Samtidigt väntade man sig det nästan varje dag med tanke på hans tillstånd, men aldrig att det faktiskt skulle ske..!

Vi fixar oss (såklart) till Michael Jackson-musik, fan vad jag har saknat dessa låtar! Jag hade typ glömt bort dom ett tag.. eller nej det går förstås inte men jag har varit så upptagen med typ Coldplay, Placebo och andra artister!

Nu måste vi dra oss, bilder kommer senare! Puss och ha en trevlig fredag! ♥ 

Michael Jackson... död?!

Godmorgon på er! Uppe tidigt idag, som ni ser.. Kan man dock kalla det "God" morgon när King Of Pop har dött? Jag vaknade med ett sms från Sandra där det stod "Köp inte konsertbiljetter, Michael Jackson är död!" Japp, jag och Malin planerade att åka och se Michael Jackson i London i slutet av juli, ren tur att vi inte hann köpa biljetterna.. Det känns bara så ofattbart att han är död, han kan väl inte dö?? Samtidigt var det ganska väntat med tanke på hans tillstånd. Det var faktiskt tack vare det som fick oss alla att tveka lite.. 

Idag då.. Jobbar 8-17 idag sen ska jag möta upp Cissi och leta en klänning tills kryssningen imorgon, sen ska vi käka middag i Humlegården, picknick! =) Efter det ska vi hem till mig och göra oss iordning, sen ska vi ut med Sofia och Stina till Mosebacke, som det ser ut nu! Vi hörs ikväll vid typ 8-tiden! Pussar!  

Rest in Peace, king! 1958-2009

We are the world, live at the WMA:s för ett par år sedan..


You are not alone, live in München, 1997!

Kryssning-time!

Hello, hemma från jobbet nu, har precis ätit lite turkisk yoghurt med nötter! =) Gud en sån lång dag det har varit idag, men det känns bra! Jag har hunnit träna, njutit av den underbara solen och tjänat pengar! =) Och hörrni, jag har ju glömt bort att nämna att jag ska på kryssning på lördag till söndag! Viking Line med det vanliga gänget! Jag och mina systrar och mamma, sen mammas bästa kompis Eva och hennes tre söner; Fredrik, Andreas och Filip! Vi åker alltid båten tillsammans, ca 1-2 ggr/år och är uppe typ hela natten och dansar till live-musik, spelar bort lite pengar och dricker maassa vin och öl, lovely!

För mig blir det dock bara ett par glas vin då man egentligen itne ska dricka mer än 1 glas vin per utgång under 30dagars (och då skam an inte eller gå ut ofta) men eftersom vi bara åker båten 1-2 ggr om året så låter jag mig själv dricka ett par glas vin i alla fall, man måste ju få leva också! Så länge jag inte äter något bröd, pasta, godis och sånt, jaa ni vet O-GI-saker, så känns det bra!

Jag ska gå och lägga mig om typ en timme då jag ska upp 6 imorgon, jag måste sova mycket inatt och imorgon natt om jag ska orka kryssningen! Ååh, längtar som fan till på lördag! =) Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen innan solen hinner gå ner, älskar kvällssolen! Vi hörs imorgon bitti, guys! ♥

Såhär såg jag ut idag:

 
 

En utekväll på Dovas

Home again! Det var en asnajs kväll, fett trevlig! =) Jag drog till Hötorget och mötte upp folket på Dovas, en pub på Sveavägen! Det var Stina, Cissi, Herman, Kesoo, Erik, Bella, Carro (som btw fyllde 19, grattis!), Jay och många fler! Efter en stund så tittade Filip och Aron förbi också! =) Vi sjöng karaoke (bland annat ja må hon leva till Carro), drack bärs och vin och snacka skit!

Mitt sista tåg gick 20 i 1 så då drog jag, Filip, Aron och Cissi. Jag ska ju ändå upp och powerwalka imorgon hade jag tänkt, börjar ju 30dagars då med och där ingår det att få mycket sömn. Något som jag har varit väldigt dålig på och det sliter något så otroligt på en, så nu ska jag hoppa i säng!

Här har ni lite bilder från kvällen:

Såhär såg jag ut ikväll
   
 
 

Gänget på Dovas!
 

Herman och Cissi! Första gången jag träffade Herman sen typ.. Årsskiftet
nånstans..? Han har rest runt i Japan och Kina tror jag det var, vi gick i
samma klass i gymnasiet i alla fall och han är en asskön kille! =)
 

Stina var på G, som alltid!
 

Bella och Erik, gulliga paret!
 

Haha, var ej beredd!


Jag och Kesoo, love you friend!
 

Sen sjöng vi för Carro, hela baren fick haka på! :D
 

Jag skulle skynda mig och ställa mig upp, så skrapade jag hela klacken
på benet, gjorde skitont! :( Dock fick det mig att ta i mer i sången, haha!
 

Sen fick stackars Carro sjunga Macarena, där står hon och pekar på Stina
och skriker åt henne att joina på scenen, haha! Snacka minnen till den låten!
 

Efter det blev det en massa karaoke :P
 

Jag och Erksi!
 

Cissi och Filip!
 

Aron var iinte så sugen på att se min kamera, han och Filip är inte de största
fanen till bilder, tråkmånsar!
 

Haha men jag älskar bilder! :D  
 

Citerat från Stina: "YEAY, GO K-MAN OCH.. öh.. E-MAN!!"
 

Because I got high, because I got high, because I got hii-iigh, klassiker!
 

Herman får avsluta denna najsiga kväll!
 


Sådärja, då var bilderna uppe! Oj, nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska ju upp om 7 och en halv timme! Vi hörs imorgon guys, puss! ♥

Dumma internet!!

Åh, om jag ändå var mer teknisk.. jag har trasslat med mitt internet sen jag kom hem igår.. Tydligen fick man ett nytt "mobilnummer" med den här internetstickan som man skulle använda sig av för att ladda på sin dator med internet, jag använde mitt vanliga mobilnummer då det står "Fyll i ditt mobilnummer"..! Så nu har jag över 500 spänn på mobilen, suck!!

Jaja, nu har jag internet i en månad iaf, till slut!! Jag har precis varit och solat med Eugenia, vi har båda jobbat 8-17 idag och jag var så äckligt trött imorse att det var... olidligt! Snart ska jag ut med Lidingögänget och dra till nån bar, fett nice! =)

Detta hade jag på mig igår, älskar den klänningen:

 

 


Snart slänger jag upp ett inlägg om GI som jag ska börja med imorgon, stay tuned! ♥

Dublin baby!

Som ni vet så ska ju jag, Cissi, Sofia och Mikkan till Dublin en weekend i augusti, ÅÅH vi är det bästa gänget, det kommer bli så sjukt awesome!! Jag smsade Evan igår, en dörrvakt Amanda (min storasyster) och Anna känner i Dublin som jobbar på Lillies, en riktig VIP-klubb i Dublin! Kändisar som Colin Farrell och Westlife hänger där! Jag, Anna och Amanda var ju på  Lillies 2 nätter i rad förra året, bästa klubben! Jag sa till honom att jag kommer med tre tjejkompisar och frågade om han jobbade där de datumen vi är i Dublin, jag fick svaret: "I'll be there, just ask for me!" Hell yeaaaaaaah, Lillies here we coome! :D

Lite bilder från när vi var på Lillies i UNDERBARA Dublin förra året:

  
 
 
 
 


1 och en halv månad kvar bara, tjejer! ♥ Vi kommer äga Dublin precis som
vi ägde San Sebastián, Spanien 2007! Dock är inte Paula och Astrid med
denna gång då Paula ska resa på andra håll och Astrid är i Sydamerika!

 
Jag, Sofia och Cissi i San Sebastián!


 
Mikkan och jag på en "dagspromenad" i San Sebastián, underbara paradis!
  

*FLASHBACKS*

 
Saknar San Sebastián så det nästan gör ont, måste ha en 4e gången gillt där..!


Nu måste jag åka till jobbet, vi hörs sent ikväll innan jag ska gå och lägga mig!
Jag kommer hem typ 22 ikväll och ska upp 6 imorgon, tyck synd om mig! x(

Tisdag!

Godmorgon på er! Jag har haft den konstigaste natten, först kunde jag inte somna och låg och vred mig.. Sen vaknar jag av att Sofia går upp men är för trött för att reagera på det. sen vaknar jag lite då och då hela morgonen och somnar om igen, det brukar jag aaldrig göra! Det värsta var min dröm, så otroligt sjuk och den kändes så himla äkta! Yuck.. I drömmen någonstans så drömde jag också att Anna hade köpt frysta blåbär som jag kunde ta, så jag sprang till frysen när jag vaknade men nejnej det hade hon inte! ;P

Åh jag saknar fortfarande min kära Sandra.. Jag vinkade ju av henne vid flygbussarna som första gången när hon flyttade till England, åh vad jag hatar att inte ha henne här! Sandra är utan tvekan en vän för livet, en av världens mest underbara vänner, jag har aldrig hört någon säga något negativt eller kritiserande om henne..! Åh jag hoppas jag kommer till dig i juli, min ängel! ♥
 



Ojojoj, har ni läst senaste nytt om Tom Kaulitz och Chantelle, ni TH-fans? Haha, hur mycket orkar tyska folket bry sig egentligen.. en slags nyhetsdebatt om det typ, kolla här!
 

Den enda TH-bloggen jag läser ibland är denna, där låg det maassa paparazzi-bilder på Chantelle och Tom och sånt.. nämen usch jag vill inte låta som någon som stalkar hela storyn bakom dom för det gör jag verkligen inte, jag kollar om jag snubblar över någon information men jag sitter verkligen inte och söker efter den, hur intressant kan det bli? :P



Oj, såg ni också detta på msn nyheter imorse? Shite.. såg den just nu så nu
måste jag bara in och läsa mer om det! Seriöst.. sånt där händer bara i USA..!


Haha btw, gissa vem som ringer mig vid 22-22.30 igår (as aalways när han är ute), Filip! "Eeeey kompis vad händeer?" hahaha, som vanligt ska jag alltid gå och lägga mig då, sen ville Aron prata med mig också och tydligen spikade vi utgång på fredag(?) men jag har alltid kul med dom killarna så fuck yeah lixom! =)
 
En glad Filip från i lördags!

Haha, oj vilket långt inlägg det blev! :O Jaja, nu ska jag börja göra mina lunch&middagslådor, jobbar 12-21.20 idag! Pussar ♥

Internet!



Nu har jag internet i lägenheten, så jääkla skönt! ÄNTLIGEN, säger jag bara! :D Nu är Sofia här, vi har precis ätit middag på balkongen och nu ligger hon i min säng och läser medans jag fixar lite med internet! Hörrni, visst är det ett helt otrooligt väder ute, man blir alldeles lycklig!

Lite bilder från idag:

Såhär såg jag ut idag!
 

Mina gåstavar!
 

Sofia lagar mat! =)  
 

And dinner is served!
 
 


Nu ska jag och Sofia snart hoppa i säng, hon och Anna ska ju upp vid 6 imrogon, jag tänkte gå upp vid åtta och ta oskulden av mina gåstavar, hehe! Puss och god natt! ♥

Mot city!

Tjuhu! Faasen vad skönt det var att gymma, jag tog cykeln dit och tillbaka också! Nu känner jag mig vaken och pigg, har precis fått i mig lite lunch också! Nu ska jag ta en dusch och dra in till stan, först ska jag stanna till i Lidingö centrum och köpa gåstavar (yepp, nu blir det powerwalking också!) och försöka hinna hem till Farsta och lämna dom innan jag ska in till stan igen! Då ska jag möta upp Sandra och vinka av henne på flygbussen då hon åker tillbaka till England idag ju, usch på det! & Sen ska jag möta upp Anna så ska vi köpa  dörrmatta, kökstavla och varsitt trådlöst internet, waah! 

Sen ska vi möta upp Sofia, hon ska ju sova hos oss ikväll! =) Vart så glad när jag såg på vädret imorse att det ska bli en riktigt fin kväll ikväll i Stockholm, så hon får prova vår balkong och se vår fina kvälls-sol! Nä nu måste jag börja röra på mig, om allt går bra med internet vi köper så borde vi höras ikväll igen, håll tummarna för min nu!!

Haha, jag och Sofia på Erikas fest, förra sommaren! Spontan bild, jag gillaren!
Juste, jag kom precis på att det är ca en vecka efter jag kom hem från NYC!

 

Have a nice day, ut i solen med er!!

Måndag - ny vecka!

Gaaaah jag är så lycklig, har ni sett vädret än?? Sol och ca 20 grader heela veckan, UNDERBART! Det ändrar verkligen ens humör, totalt! Jaja, nu har jag varit uppe sen halv nio, om tio minuter ska jag cykla till gymmet, första gången på läänge pga flytten och massa annat!

Åh jag är så himla glad för en annan sak också.. Malin och jag planerar en skiitkul grej som isf sker i slutet av juli. Dock är inget spikat än så jag vill inte publicera det förrän vi vet om det blir av eller inte.. Ska nog prata med Malin ikväll så vi får se!

Hörs när jag kommer hem från gymmet! Och hörrni, som det ser ut nu så ska jag och Anna köpa hem internet till vår lägenhet idag ( varsitt trådlöst) så då blir det mer regelbunden uppdatering! =D ♥ 

UPDATE! Detta har jag lagt till nu efter Michaels död, den roliga grejen Malin och jag planerade var att vi skulle åka till London och gå på en av Michael Jacksons This is it-konserter..

Bilder från gårdagen



Såhär såg jag ut igår:
 
 
 

Ögonen körde jag min vanliga, lite svart penna under ögonen och sen
"förlänga" ögonfransarna genom att använda Diors magiska mascara!


Lite accesoarer! =)
 

Mötte upp denna brud på Slussen-torget! =) Vi väntade in killarna innan vi
drog oss vidare till Mosebacke, det var fan min första gång där, är det möjligt?
 

Mosebacke  
   

Aron :P
  
Haha Jonas! *Ey what the!!*
  

Aron, Filip och Jonas klaga som fan när jag drog fram kameran, men trots det
så hinner jag inte mer än att gå på toa innan jag hittar ca 50 sånahär bilder!  
 
 

HAHA! Och NU fattar jag vad detta ska föreställa!!
 

Sen drog vi ner till Medis och mötte upp Sandra, Erika och Agneta! =)
Gaaaaaaah, Sandra :'D Och söta Eugenia!
 

Filip och Erika på Kvarnen!
 

naturliga skönheter..
 

Min Sandra och jag!  
 

Aron i blond snelugg!  
 

Erika, Agneta och Sandra!
 

♥ ♥ ♥ 
 

Min Babe!
  

Jag, alltid lika glad när jag är med mina konsumpolare!
 

Såhär går det när man ger Aron kameran och ber honom fota en:
  
 

Han väntar gärna md att ta bilden i ca 30 sekunder (minst) så man inte orkar
hålla kvar sin fotomin, det roade honom ganska mycket! :P  

Yöööh!
 
 
 

Sandra och Eugenia!
 

Fett fin bild på Sandra och Erika!
 

Eugenia och Filip och Filips typ 10e öl, as usual!
 

Eugenia, Erika, Agnes, Filip och lite av Aron! :P
 

Haha, wtf? Hon stod i baren och shakade hela kvällen, för sig själv!
  

Detta är nog den enda seriösa bild jag äger på Filip, dock var han inte beredd!
 

Denna bild får avsluta den här kvällen ♥ Min ängel och jag!
 


Nu ropar mamma så jag måste stänga av datorn, mutter.. Jaja, vi hörs imorgon! =) ♥

Hos päronen igen!

Ey yo! Allt bra med er? Med mig är det jättebra, kolla in vädret bara! Sen hade jag också en sjukt kul kväll igår! Jag, Eugenia, Filip, Aron och Jonas satt på Mosebacke (har faktiskt aldrig varit där förut *skäms*), det var så himla fin uteservering så där satt vi i kanske 2-3 timmar! Sen drog vi ner till Medis och mötte upp Sandra, Erika och Agneta! Gud, jag slängde mig verkligen i Sandras famn, vad jag har saknat henne! Vi gick sedan till Kvarnen (kom på efter ett tag att Orlando Bloom firade nyår där för typ 3 år sedan, hehe) och dansade och drack bärs och vin!

Vid 2-tiden så drar jag mig hemåt, ringer Anna när jag är i Farsta som vanligt för jag inte vill gå själv utan att prata i telefon eller något. Anna hade varit på nån fest med en av hennes kompisar så hon var också vaken! Jag kände att kl 2 var lagom för mig att åka hem för jag skulle ju upp 9 dagen efter! Filip, Aron, Erika, Agneta och Sandra var däremot uppe till 8-halv 9 dagen efter och drack massa vin hos Agneta, haha! Imorgon ska jag vinka av Sandra på T-centralen, precis som jag gjorde dagen hon flyttade.. Buhu!

Idag då.. Jag har jobbat 11-19 idag och sen åkte jag direkt hem till mina föräldrar! Vi har ätit middag och efterrätt på verandan i solen, så himla skönt! Eftersom jag är ledig imorgon från jobbet så hinner jag gymma här på Lidingö också! Jag har ju fortfarande gymkort här (det går ut i augusti) så då tänkte jag gå upp tidigt imorgon bitti och äta frukost, sen cykla iväg till gymmet! =) Imorgon har jag ganska mycket för mig.. Jag ska gymma, sen ska jag hinna hem till Farsta och lämna av lite grejer för att sedan åka till stan igen och köpa lite grejer med Anna (bland annat gåstavar, dörrmatta och internet *weeeee*) och efter det så ska vi båda möta upp min älskade Sofia som ska sova hos oss sen! =)

Btw, idag är det exakt ett år sedan som jag, Evert, Emma och Madde var på Tokio Hotels konsert på Parc des Princes i Paris..! Herregud, det känns verkligen inte som så länge sen..! Sjukt underbar konsert, verkligen mäktig!

Detta klippet säger allt om den konserten i Paris
 
 

Tänkte slänga upp lite bilder snart från igår, so stay tuned! ;)

Mot Farsta!


Det 36åriga fanet till Bill Kaulitz, har aldrig sett detta med engelsk text förut.. OMG!

 

 

Den besatta mammans barn säger: "Yeah, I think Bill is a fag."
Då säger den besatta fan-mamman: "Maybe he says that Bills is a fag because he's jelaous, because he's not as pretty."

:S Haha, det är så insaane! Eftersom jag aldrig har sett detta med engelsk text förut så kommer min reaktion lite sent men jeeez, vem pratar sådär om sitt barn..? Lilla Bill och hon är 36 år?! Sorgligt..   



Nu ska jag börja dra mig hemåt, måste äta middag och sminka mig innan jag ska ut och parta med Coop-gänget, och min älskade Sandra!! Vi hörs kanske imorgon kväll om jag åker hem hit till päronen igen efter jobbet, vi får se. Det vart ju en del inlägg idag så kolla in och kommentera dom så får vi se om vi hörs imorgon! =) Puss!

Don't you just love these moments?

Satt och kollade igenom min bilddagbok lite och noterade stunderna precis när man bokat en resa och endast har väntan och heela resan framför sig, åh underbart! (alla är printscreenade från min bilddagbok, tillantillan)


Essen, Tyskland november 2007

 

Tamil Nadu, Indien januari 2008

 

San Sebastián, Spanien februari 2008

 

Rom, Turin & Milano, Italien mars 2008

 
(Dock vart ju konserterna inställda men fan vad kul vi hade i Italien iaf!!)

Dublin, Irland maj-juni 2008
 

Paris, Frankrike juni 2008
 

New York, USA augusti 2008
 
 
 

Liverpool, England november 2008
 

Hamburg, Tyskland december 2008-januari 2009
 

London, England mars 2009
 

Sandra is in tooown!



Morrnmorrn gott folk! Känns bra att jag kan uppdatera bloggen lite nu när jag är hemma! =) Jag har typ inga bilder från igår då det vart en lugn hemmakväll, jag var inte ens sminkad eller något! Jag behövde verkligen bara få ta det lugnt, kände jag!

Så ikväll då.. då blire utgång kan man säga för Sandra är hääär! :'D Min älskade vän som flyttade till England (för hon har en brittisk pojkvän, mwaah) den 18e mars! Innan jobbade hon på Konsum så därför ska Konsum-gänget ut ikväll! Vad jag har saknat min Sandra, jag ska krama sönder och pussa henne när vi ses! =) Antagligen blir det bilder ikväll i alla fall, undrar bara vad jag ska ha på mig..

Jaja, vi hörs senare! Jag vet inte när jag åker hem till Farsta igen men när jag gör det så blir det ju bloggpaus igen, då ni vet att jag inte har interneet än.. Pussar! ♥

Midsommar hos föräldrarna!

Heej! Jag kom på att jag kan låna mamma och pappas dator för ett snabbt blogginlägg, nu när jag och Anna inte har internet! Ja ni, vilken härlig midsommar va? Herregud, här ösregnar det just nu! Idag har jag jobbat öppning till stängning så jag är ganska död som det är.. Jag tänkte därför att eftersom jag ska ut imorgon så kan jag lika gärna åka hem till föräldrarna idag och ta det lugnt! Jag är hemma nu med mamma, pappa, Viran, mormor, morfar, moster karin och hennes pojkvän Peter! 

Guys, shieet det är ett år sen idag sen jag, Madde, Evelina & Emma drog till
Paris för att se Tokio Hotel och uppleva Paris.. Tiden går fort.. nästan för fort!
 
(printscreenat från min bilddagbok, 19 juni 2008)


Nä nu måste jag ner och vara social.. Trevlig midsommar, puss! ♥

Inget internet!

Nu har annas föräldrar tagit tillbaka internet så nu blir det dålig uppdatering igen ett tag, i alla fall tills jag och Anna skaffat internet! Så ni vet iaf... buhu!

Jag kommer fota och skriva inlägg varje dag men spara i word och masspublicera alla när jag får internet, så de finns på bloggen ivf! kram på er så länge!




Btw, har ni hört THs två nya låtar? Grymt braa!

Ny väska!



Tjoho! Nu har jag precis kvällsfikat med Anna och ska snart gå och lägga mig. Så underbart när det är fint väder ute, då kan vi använda vår balkong! Den har ju varit helt värdelös i det här regnvädret, mutter.. Jaja, idag har jag varit ute och flängt hela dagen, först var jag på Karlaplan och fixade naglarna, sen gick jag i lite affärer (har testat massa klänningar och skor), men fick inte med mig så mycket hem. Vissa gånger fick jag ta tre andetag, ställa ifrån mig skorna/klänningarna och halvt dra ur mig själv från affären.

Min ekonomi säger stopp just nu faktiskt.. Dock fick jag med mig lite grejer till lägenheten (2 bordsunderlägg, ett ljus till badrummet och ett myggljus som vi har på balkongen för att slippa myggen, hehe! Sen köpte jag även en jäättefin väska som jag redan tittat på när Malin var här förra veckan men hade inte råd då! Sen köpte jag nya hörlurar också, det var väl behövligt!

Sen åkte jag hem och åt lunch/middag med Anna innan vi drog förbi Ikea. Det blev dock en jättesnabbis där då de stängde vid 8.. Vi köpte bara en "påshängare" till hallen, skruvar och 2 stekpannor, påvägen hem var bussen ÖVERFULL och det var skrikande barn överallt.. Så himla skönt att komma hem efter en sån bussresa!

Här är lite bilder från dagen:

Detta hade jag på mig idag (suddig bild..)
 

Annas hamster, Sigge brukar springa runt i den bollen när vi inte orkar
hålla reda på vart han är, så han slipper sitta i buren hela tiden! Dock är
han blind (för han är gammal) så han brukar springa in i väggen ganska
ofta, speciellt i detta lilla hörn hamnar han alltid, så hör man bara dunk..
dunk.. dunk... haha, han är så gullig! Såklart lyfter vi ifrån honom då..!

 

Jag ville inte bli fotad, hehe! Detta är efter jag varit på stan, precis innan vi åkte
till Ikea. Tog en sväng hem för att få i mig lite lunch/middag en snabbis!

 

Min fina, nya väska!
 
 

Stekpannorna vi köpte på Ikea!
 

Och "påshängaren", vette fan vad en sån heter! xD

 

Ljusen & underläggen som jag köpte idag + 2 koppar te eftersom vi skulle
ut på balkongen och fika! =)
 

Myspys!
 

Jag! =)
 

Mina nyfixade naglar!
 

Och solnedgången på vår sida av balkongen, kommer aldrig sluta nämna det^^,

 


Förresten, ni som kommenterar anomymt för att skriva nån onödig/taskig kommentar, lägg av med det! Har ni något problem med mig eller bara vill klaga allmänt (om nu det ses som så nödvändigt) så skriv ut era namn/er blogg eller er e-mail, visa att ni vågar stå för era kommentarer! Man tappar ju nästan lusten..

Suck.. nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon bitti as usual! ♥

I SEE THE SUN!

Ååååh, det finns en himmel i alla fall! Jag vaknade precis och sitter här och äter min frukost! Suck, jag som planerat att gå upp klockan nio och hinna med en powerwalk, jag sov som en stock tills halv tolv istället! Jaja, jag behövde nog det. Nu ska jag in till stan och fixa naglarna, sen ska jag och Anna till Ikea och köpa lite stuffs till vår hall! =) Ska fota och visa er sen!

Nu måste jag duscha av min snabbt och springa till tåget! Pussar, ha en bra och SOLIG dag!

Slumdog Millionare

Hej allihopa, nu är jag hemma från bion! Den var verkligen jättebra, levde verkligen upp till mina förväntningar! Åh, gud vilka flashbacks jag fick från när jag var i Indien, januari 2008! När de åkte i richas (deras små taxibilar, som en blandning mellan moped och bil) och hela miljön, människorna.. Indien är verkligen ett land att besöka..! Efter bion så gick vi till T-centralen från Medborgarplatsen och snacka skit, Stockholm på kvällen är så himla vackert!

Såhär såg jag ut ikväll:

Blackblackblack..

 
 
 

Nu måste jag sova, men vi hörs imorgon! ♥

Left overs!

Hellu! Sorry att jag inte uppdaterade bloggen imorse men jag försov mig.. Anna väckte mig klockan 6 men jag praktiskt taget vände mig i sängen och somnade om.. 20 i 7 kommer hon in igen och skriker "ÄR DU PÅ G ELLER?" Då flyyger jag upp och slänger mig in i duschen! Så mycket för den lugna morgonen.. Haha, jaja det var en trevlig jobbdag idag i alla fall, en ny tjej har börjat! Dock heter hon Matilda (precis som jag), vilket är så hiimla förvirrande! Jag har aldrig gått i samma klass, basketlag eller jobbat på samma arbetsplats med någon som har samma namn som mig förut!

Nu står det "Tillan" på mitt schema istället för Matilda, för den nya tjejen har typ inget smeknamn så då tar hon över det! Tur att jag är van vid att alla säger Tillan så det gör inte mig något! Jag kom precis hem från jobbet, gick förbi skoaffären Belle påvägen hem (rekommenderar den skoaffären starkt för er som gillar billiga pumps och väskor!) och tittade till mina älskade pumps som jag funderar på att köpa! Bruna är dom dock, vill ha dom i svart men det fanns inte i min storlek..

Jaja, nu har jag precis ätit lite left overs från igår, hur vuxet är inte det? Ekonomiskt om inte annat! Nu ska jag föra över pengar till Anna för hyran också, Vuxenlivet.. m-mm I'm feeling it! Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag in till stan! Jag ska gå på bio med Cissi och se Slumdog Millionare! Haha, jag vet vi är så efter men bättre sent än aldrig! Alla säger att den är så bra så nu är det upp till bevis!

The left overs!
 

Idag hade jag på mig min söta lila klänning från New York!
 

Osminkade jag efter en dag på jobbet!
 

Blir kanske nåt glas vin på söder efter bion, i hörs ivf sent ikväll eller imorgon! =) Pussiluss!

Lekt kock!

Gokväll på er! Oj, jag måste verkligen gå och lägga mig snart, jag ska ju upp 6 imorgon bitti! Jag har precis suttit och kollat massa flyg och hotell i Rom och Venedig med Anna, vi är astaggade och vill dra i början av oktober eller något.. Får se hur det blir! =)

Cissi var ju här också, hon gick för typ en timme sen! Hon är en vän för livet, min underbara Cissi! Imorgon ska vi på bio sen ut och dricka vin, tänkte vi! Ikväll lagade vi en jättegod GI-middag, nötfärsbollar med ädelost/fetaost i med valnötssallad med päron i också, skiitgott!

 
 
Vill ni ha receptet så fråga bara i kommentarsfältet så kan jag fixa det!

Åh, förresten! Jag har fått lite kontakt med Astrid och Jossan i Sydamerika! För er som inte vet så är det mina två nära tjejkompisar som ska vara i Sydamerika och resa runt i 2,5 månad! De har varit där sen i torsdags och har fortfarande inte fått deras bagage, så de sitter fortfarande i samma kläder som de åkte i, stackarna! Men de har dock 35 graders värme och ganska najs i alla fall! I vilket fall som helst så saknar er redan, tjejer! ♥

Nu måste jag sova, vi hörs imorgon! *Ber om lite sol till nästa vecka*

Och det regnar..

Seriöst, snart bli det väl översvämning? Åh, jag är så TRÖTT på det här regnet! Det är 9 grader och ösregn ute imitten av juni!! Jaja, hej på er i alla fall, jag kom nyss hem från jobbet! Sofia var för trött för att komma förbi och Anna är hos sina föräldrar så nu är jag ensam hemma, ganska skönt! Jag har haft en riktig mammahelg hemma, det behövde jag verkligen! Tack världens bästa mamma! ♥

Vid 7 så kommer Cissi hit så hon får se lägenheten, så äter hon antagligen middag här då också! =) Det blir dock inte så sent för mig ikväll, ska upp 6 imorgon! Herrejesus vad jag jobbar mycket den här sommaren, in princip hela! Jaa, det är så det får bli när man flyttat hemifrån! Förlåt för jag nämner det igen men DÖ regn DÖÖ!! Nu ska jag söka resor till Rom!!

Här är lite bilder från fredags!

Hittade en bild på Malin från i tisdags kväll, hon hade nästan somnat i min säng! ♥
 


...Och nu bilder från i fredags! ;)


Satt och åt frukost vid datorn, as usual! =)
 

Sen drog jag ut på en powerwalk vid vattnet! =)
 

Lite bilder från bowlinghallen:


Såklart hittar man killarna i biljardrummet!
 

Linslusen Erik! ;)
 
 

Miguel var där oxå! :D Sjukt länge sen, han är så himla snäll!
 

Haha, ibland vill inte ens jag vara med på bild.. Men Miggan vil! :D
 

Snyggingar!
 

Cissi och K-man! =)
 

Cissi och jag! ♥
 

Sen drog vi upp till bowlinghallen där vi möter Paula och Måns! =) Måns vart
kändis eftersom både jag och Cissi fick en bild med han *AH MA GAD*
 
 

Party-Paula!
 

Woho!
 

Jockes ögon, har alltid varit faschinerad av att han har olika färg!
 

En akward Dejan med.. nån linslus? :P 
 

Paula och Jocke får avsluta den här kvällen, jag hade trevligt! =)
 


Hitta precis en paketresa till Rom! Flyg + 4stjärnigt hotell i 6 dagar - 3800 per person! Billiigt! Jag måste ringa Anna!!  Hörs senare!

Söndag

Godmorgon på er! Mamma väckte mig för en halvtimme sen (jag har ju ingen väckarklocka här hemma längre då den är i Farsta) så gick jag ner för att fixa frukost. Fy***n vad det regnar, helt galet! Tar det aldrig slut? Pappa pratade något om den kallaste juni sen 1950-talet, suuuck! x(

Idag jobbar jag 8.45-16 och sen ska jag möta upp Sofia så ska vi hem till mig och laga middag! =) Vi hörs ikväll, slänger upp lite bilder från i fredags då också! Pussar, ha en bra (och förhoppningsvis en relativt torr) dag! ♥

Hemma på Lidingö!

Heej allihopa. Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag åkte hem till mina föräldrar och sov eftersom jag redan var på Lidingö den kvällen! Jag var på Bowlinghallen i Baggeby med massa gamla vänner och spelade biljard och hade det astrevligt! =) Jag träffade bland annat Sara, en tjej från högstadiet som ska flytta till Farsta centrum om två veckor, perfekt va? Vi ska börja träna på friskis&svettis tillsammans, haha det sa vi i alla fall igår efter att Sara fått i sig några glas öl! ^^,

Jag träffade så himla många andra från Högstadiet + att killarna var där (Kesoo, Måns, Dejan, Erks osv) och Cissi, Paula och Bella! =) Skittrevlig kväll, dock hade jag lite ont i huvudet så vid ett-tiden kände jag att det räckte. Jag tog sällskap med Paula, Måns och Cissi till Lidingö centrum och därifrån gick jag hem! Sammanlagt gick jag nog 5 km hem, det är så skönt att vara ute och gå på kvällen!

När jag kom hem så vaknade mamma och frågade om jag ville dricka lite te och prata lite i soffan (klockan var typ 2 på morgonen), så det gjorde vi och det var verkligen jättemysigt, vi satt och pratade tills solen började gå upp! Idag så har jag och mamma varit i Lidingö centrum och shoppat lite och sen åkte vi över med lite grejer till min lägenhet i Farsta som jag inte hade fått med mig än! Jag är fortfarande kvar på Lidingö, sover kvar här tills imorgon!

Snart kommer Eva och Raffe hit på middag! Eva är mammas bästa kompis sen hon var 10 år och Raffe är hennes kille, vi ska planera vårt traditionella Silja Line-åk också! Mamma, Eva, jag, Viran, Amanda, Fredrik, Filip och Andreas! Med andra ord - mammorna och barnen! ^^,

Vi ska grilla kött ikväll, mums!! Nu ska jag springa ner och vara lite social! Imorgon jobbar jag till fyra sen kommer Sofia och möter mig så ska vi hem till mig tillsammans så hon får se min lägenhet! Så vi hörs imorgon kväll, då lägger jag även ut lite bilder från gårdagen! Pussss! ♥

Träffa mami!



Pjuh, nu är jag klar med powerwalken! Jag ska hem imrogon så då tänkte jag ta en springrunda på Lidingö istället! =) Måste göra lunch nu och sen fixa min middagslåda, jag kommer inte hem igen förrän sent ikväll! Nu ska jag in till stan och träffa mami, sen jobbar jag 16.30-21.20 och efter det ska jag hitta på nåt med Cissi + några från mitt jobb! =)

Ha en kul fredag, har med mig kameran! Puss! ♥

Jag såg solen igår!!

Goddagens! Sorry för att det inte kom något blogginlägg igår men internet vart cp så det vägrade publiceras! Igår var inte en så speciell dag i alla fall, jag jobbar ju som ett cp nu att mina impulsiva grejer inte riktigt får plats, t ex att bara dra utomlands helt randome eller något,.. Jaja, har man lfyttat hemifrån och har räkningar att betala så kan man inte leva så heller..! Igår då, jag jobbade ju till åtta och sen var jag och solade med Fredrik, det behövde jag! :P  

Nu har jag precis ätit frukost och så fort jag smält den (tar väl typ en timme sägs det?) så tänkte jag dra ut och springa en runda! Sen ska jag göra sit-ups och armhävningar när jag kommer hem, har fan tappat typ alla mina muskler sen jag flytta då jag inte har något gym! Dock har Farsta centrum fyra(!!) gym, bland annat friskis&svettis så jag ska försöka konvertera mitt Friskis&Svettis kort som jag har på Lidingö till ett Farsta-friskis&svettis istället!

Vi hörs lite senare ivf! =) Kramis! ♥

XD

Haha, en msnkonversation från alldeles nyss, jag och Fredrik från jobbet:

 

Jag och Fredrik från i lördags!
 


Nä nu måste jag verkligen dra!! Smell ya later!

Lite mer sömn!

Godmorgon =) Åh så skönt, inatt sov jag i alla fall åtta timmar! Jag sitter här i vår lägenhet och äter en äggomelett med kräftstjärtar och paprika till frukost! =) Feett gott, och snart måste jag börja göra mina matlådor eftersom jag jobbar 12-20 idag. Då behöver jag både lunch, mellanmål och middag med mig! Wellwell, annars då.. Jag har lite pengaångest då mamma nyss påminde mig om att jag ska ta sista livmoderhalscancersprutan på onsdag, 650 spänn var för henne och mig (vi delar). Sen har mina hörlurar gått sönder (350 kr), hyran (ca 5000 då jag betalar hela hyran denna månad för Anna tog hela förra).. Min nästa lön kommer inte finnas till länge x(

Yuck, orkar inte tänka mer på det nu, kom dock på att Jossan och Astrid har åkt nu.. Idag flög dom till Sydamerika i 2,5 månad! VAR FÖR FAN RÄDDA OM ER NU, TJEJER!! Händer det er något vet jag inte vad jag gör...

 
Mina tjejer, Jossan och Astrid!


Får se om jag hittar på något efter jobbet eller om jag åker hem direkt.. Vi hörs ikväll i alla fall, ha en grym dag!

Låång dag!

Hej! Fy i helvete vad jag är TRÖTT! När jag satt i kassan idag var jag seiröst en zombie, jag kämpade för att hålla ögonen öppna, då är det inte det roligaste att jobba 12-21.20 kan jag säga.. men jaja det är pengar! På tal om pengar så fick jag min skatteåterbäring idag, yeay!! :D 1700 spänn, det behövde jag!

Innan jag började jobbet så träffade jag Malin så satte vi oss på Akkurat (ett hak vid Slussen som jag och mina jobbarkompisar brukar hänga på hela somrarna) och tog en te och en kaffe! Sen var det dags att säga hejdå :( Saknar henne redan! Sen drog jag ivf in till jobbet och idag (såklart) var det ovanligt många sura kunder som hade klagomål om allt och inget! Sen klockan halv tio går min tunnelbana hem från Slussen efter en enoormt lång dag, när jag är framme i Farsta så går det hål på min matkasse så typ allt åker ut på marken.. INTE min dag idag!

Jag ska gå och lägga mig vid elva redan ikväll, vill ha 9-10 timmars sömn denna natt, det är jag fan värd!! Vi hörs imorgon, babes!

PISSväder

Försov mig typ lite..
Hinner inte mer än fixa mina lunchlådor..
Kommer inte hem förrän klockan 10 ikväll då jag jobbar 12-21.20...
Idag åker Astrid och Jossan till Sydamerika så Astrid ser jag inte på ca ett halvår...

Jäpp.. vädret styr mitt humör pretty much!

Underbar dag med Malin!

Heej allihopa! Sorry för den långa bloggpausen under dagen men jag har spenderat den 100 % med Malin och vi ville ta vara på all tid tillsammans! Vi har gått runt på stan hela dagen, suttit i Berzelii park (vid Berns) i solen och så gick vi lite i affärer! När Malin såg att vi har French Connection i Gallerian vart hon alldeles till sig att den finns här i Stockholm, för hon jobbade på den affären när hon bodde i London i tre månader i höstas!

Vi var där inne och testade lite kläder, ÅH vad jag älskar deras klänningar, lätt en ny favorit-affär! Jag har faktiskt inte besökt den affären så många ggr pga de höga priser de har men nu förstår jag nästan varför.. Jag hittade 2 klänningar jag bara DOG för, en av dem hade de inte i min storlek men det hade de i den andra, dock kostade den 1300 så det blev inget! :( Dock lånade jag pengar av Malin för att köpa lite armband på gina tricot och sen hittade jag en jättefin väska som jag ska köpa på måndag! =) Kom på idag hur sjukt länge sen det var jag gick i affärer, saknat det!

Aja, sen åkte vi hem till mig så Malin fick se min lägenhet och så åt vi middag här! Jag visade även mitt fotoalbum som jag gjort av vår Italienresa, minnen! Sen åkte vi in till stan igen så följde jag henne tillbaka till deras hotell så hon hittade! De har verkligen ett fint läge på hotellet, det ligger nära Grand Hotell, man går bara förbi det och sen över en bro, det ligger mittemot vattnet från Gondolen, om ni vet vart det ligger? Jaja, jättefint är det där i alla fall!

Jag ska till doktorn imorgon kl 9-10 och sen ska jag träffa Malin igen så hinner vi umgås lite mellan 10-12 (börjar jobba då, klockan 12!) så vi slapp säga hejdå ikväll i alla fall! =) Här är lite bilder från dagen!

Såhär såg jag ut idag!
 
 
 

Min Malin!
 

Jag och Malin <3
 

..och jag!
 

Köpte de fina armbanden också!
 

Mot stan!



Nu har jag precis ätit lunch, en jättegod tonfisksallad med keso! =) Måste bara berätta om en grej som hände när jag powerwalka imorse! Det var precis i slutet av min runda, jag var alltså väldigt svettig och ofräsch, så ser jag en stor folkmassa framför mig. Då var det en skola som tog studenten och där stod massa tjejer i vackra klänningar och hade en av sina mest betydelsefulla tisdagsmorgonar i deras liv! Haha, kändes bara så kul att gå igenom den där folkmassan på min lilla powerwalk.. Haha,  fan vad det kändes roligare i stunden än vad det var att berätta om det nu..!

Haha aja, nu drar jag till stan och träffar Malin, vi hörs nog inte förrän ikväll igen! Pussar! ♥

Tisdag!

Godmorgon allihopa! =) Inatt fick jag sova i ca 8 timmar i alla fall, det känns mycket bättre! Nu sitter jag här och äter frukost (ostomoelett med kräftstjärtar och gul paprika) och lyssnar på Placebo! Ett jätteskönt band från England, jag rekommenderar låtarna "The bitter end", "Special needs", "Where is my mind" och "This picture"! =)

Vad är det för väder där ni bor förresten? Här är det grått och regnar, men jag ska inte låta vädret förstöra mitt humör för klockan 13 idag ska jag träffa Malin!! Aaaah det känns så konstigt! Vi har hållt kontakt i ett och ett halvt år över internet och telefon och nu ska vi sees igen! Längtar som fan! =) Ska även bli kul att träffa Dagmar, hennes mamma, så himla gullig!

Nu ska jag ut på min power walk, I'm siiiiinging in the raaain!

Läggdags!

Japp, you heard it right! Viran gick för en stund sen så nu ska jag gå och lägga mig, jag sov bara tre timmar inatt pga heemsk mensvärk och så behövde jag ju gå upp 6 imorse. Jag är ledig imorgon så jag behöver itne gå upp så tidigt i alla fall! Jag ska ändå ställa klockan på åtta, tänkte ta en power walk eller lugn springrunda innan frukost bara!
 
Imorgon kommer ju Malin hit också! :D Malin som jag inte träffat på snart 1 och ett halvt år! Vi var ju i Italien tillsammans i mars 2008 (kolla kategorin resor) och det ska bli så hiimla kul att ses igen! Hon bor i Halmstad men det har ändå inte blivit av att vi har åkt till varandra då hon har varit i London i tre månader, jag har rest runt som en galning på mitt håll plus att vi båda har jobbat och gått i skolan (innan vi tog studenten). Jaja, så jag ska träffa henne i stan vid 1 i alla fall! =)

Malin och jag i Turin i Italien, mars 2008!
 

Jag och Malin påväg till Milano i Italien, mars 2008!


Jag och Malin vid Colloseum i Rom i Italien, mars 2008!



Visst hann vi med en hel del med tanke på våra fem dagar i Italien?! Vi hörs imorgon bitti! ♥

Goodbye my dear friend!



Hello folks! Jag kom precis hem från stan, efter jobbet idag så kom Astrid förbi mitt jobb så vi kunde ses lite innan hon åker! Hon åker till Sydamerika med vår vän Jossan i 2½ månad och sen flyger hon direkt till Blekinge där hon ska gå teaterskola ett år! Med andra ord så ses vi inte förrän hennes första lov, typ i höst!! Detta är då en av mina allra bästa vänner, och hon lämnar mig den jäveln... närå, hon kommer få det GRYMT säkert och jag är asglad för hennes skull.. men MIN ASTRID..! :((

Sista bilden på min älskling, tog den idag!
 
Vi kramades på centralen jättelänge och det sista vi sa till varandra var
"jag älskar dig!", FAN vad jag kommer sakna dig kompis. Helt otrooligt..!


Nu måste jag kila ner till Farsta centrum och möta upp lillsyrran, hon ska hem hit och se på lägenheten! Tur att någon kommer för Anna är på bio, så jag får lite sällskap! =P Hörs senare ivf! ♥

Måndag - uppe innan tuppen!

Good morning guys! Åh, gud jag som varit så duktig på sista tiden med att lägga mig i bra tid... Igår la jag mig inte förrän halv ett och somnade inte förrän typ 2-halv 3 pga av min nedra mensvärk! Urk, men Anna väckte mig nyss så jag är i alla fall vaken och kommer inte försova mig! Förutom onsdag så var detta min enda tidiga dag denna vecka, annars jobbar jag kväll eller 12-21.20 osv...

Inatt vill jag sova i alla fall 8-9 timmar! Jaja, nog om det! Jag har precis kommit ut ur duschen och ska blåsa håret nu innan jag käkar lite frulle! Idag jobbar jag till 17 och sen ska jag träffa Astrid på en fika. Astrid, min underbaraste vän som åker på torsdag till Sydamerika i tre månader och reser runt med Jossan! Fyfan vad jag kommer sakna er två!! Jag ska säga hejdå till henne idag, usch vad jobbigt!

Sen ikväll kommer lil'sis hit och softar med mig så hon får se lägenheten och så! =) Nu måste jag fortsätta med mina morgonrutiner så jag hinner, hörs inte förrän ikväll vid sju! Puss och ha en bra dag! ♥

Läggdags

Gud en sån mysig kväll vi har haft! Jag älskar vårt ute-set, det är så himla fint! Det är verkligen lovely att flytta hemifrån! Vi har suttit där ute och ätit middag, pratat om inflyttningsfesterna (en för familjen och en för vännerna)  och njutit av solnedgången! Åh, jag stormtrivs verkligen här! =)

Vår goda mat!
 

En sliten och osminkad Tillan =)
 

Solnedgången  
 


Nu är det läggdags, måste upp till jobbet imorgon! Hörs innan jag drar imorgonbitti! Puss ♥

Ikea rocks!!

Puh, hemma!! Jag är helt slut efter den här dagen...! Vi kom precis hem från Ikea och vi fick med oss 2 fulla Ikea-kassar + uteset med 2 stolar och ett bord till vår balkong! =) Vi är asnöjda, vi har fått med oss grytlappar, rivjärn, soptunnor, kökshanddukar, diskställ, grytunderlägg, visp, matlådor, askkopp och maassa mer! Hur många vuxenpoäng vann inte vi idag, typ lätt över 100 i alla fall! ;P

Nu är vi helt SLUT i kroppen och måste bara dega ner oss i soffan med lite mat! Hoppas ni har haft en skön söndag också, jag har i alla fall haft en väldigt aktiv dag med mycket saker fixade!

Här har ni vårt fina uteset! =)
 
 

Och så har vi kvällssolen på vår sida också, vilken tur va?
 

Man kunde faktiskt haft värre utsikt!
 

Nu ska vi äta middag på balkongen, vi hörs senare! ♥

Bilder från igår

Först var jag på studentmottagning hos Cissi med tjejerna, sen var jag på 25årsfest med jobbarkompisarna i Orminge!

Hemma hos Cissi =)
 

Studentbarnet! :D
 

Erika och jag hos Cissi, haha kan jag sluta göra den där minen? haha!
 

ORMINGE: 

Eugenia, Carolina, Aron och Erika på rökpaus!
 

Fredrik, Filip och Eugenia xP
  

Lokalen, innan det var så mycket folk!
 

Vi fyra, alltid! Eugenia, Fredrik, jag och Carolina! =) Fredrik bestämde sig
för att vara hetro för en kväll, haha som det nånsin kommer hända, babe! ;)
 

Sötnosar!
 

Oh yes!
 

Ferreee!
 

Jag och Eugenia!
 

Vi softade i nåt soffrum!
 

Fotogalningar!
 
 
 
 

Aron hade tråkigt:P
 
 

Filiip! :D
 

Sötnos!
 

At toilet!
 

Eugenia med den enda tjejen med färg; 25års-födelsedagsbarnet!
 

Bilder från dansgolvet
 
 
 

HAHA, Eugenia och Lina typ ramlade över hela golvet, jag hann precis
dra mig ur för att komma med i fallet x)
 
 

Häng i baren!
 

Jag och min babe på rökpaus!
 
 

Erika och Fredrik!
 

Sen var det dags för hemgång, Eugenia har somnat/däckat i Fredriks knä:P
 

Mot Ikea!

Hello! Jag har precis kommit hem från en lång, rask promenad nere vid vattnet, det var väl behövligt! Jag hade ett litet utbrott tidigare idag (se inlägget innan detta), så jag behövde gå av mig lite ilska..! Det var jättefint nere vid vattnet här i Farsta, ska gå där fler gånger! =) Nu har jag och Anna precis ätit lunch (Ceasarsallad, mums!) och ska snart åka till Ikea! Vi måste köpa saker som kökshanddukar, visp, tavelhängare osv..

Gotta run, slänger upp bilderna från gårdagen nu innan jag drar oxå! Puss! ♥

Ner med Kissie!



Bland det VÄRSTA jag vet är när tjejer/killar uppmuntrar saker som size zero och bantning! Jag gick in imorse och kollade hennes blogg för typ andra gången i mitt liv, och hittar det här inlägget! Det är så otroligt vidrigt, idiotiska blondin som tror att hon äger världen, är Sveriges Paris Hilton och sitter på sin blogg och uppmuntrar tjejer att svälta sig till size zero och skita i miljön.

Varför i helvete har tjejer som henne så många läsare, tjejer som henne som har makten att påverka borde sprida ett bättre budskap, det hon gör är bara att få fler unga att svälta sig och skita i miljön. Det värsta av allt är ju att de flesta som kommenterat inlägget har skrivit "vart har du hittat pillrena?", "Jag är såå tjock jag vill också!", "Du har min drömvikt.." Jag gick sedan in och kollade dessa tjejers bloggar, och de är verkligen inte tjocka! :S Jäkla förvrängda dagens samhälle!

Och för att gå över till miljön.. Vill ni också att era barn ska växa upp i en värld med förstörd miljö, antagligen kommer dö innan de är 50 pga alla avgaser och annat skit för att alldeles för få i vår generation bryr sig? Jag mår illa av sånt här.. ILLA! Jag säger bara det, NER MED KISSIE!

Och NER med size zero, GO size hero! Vem vill se ut som ett vandrande skelett? Tjejer ska ha kurvor, jag älskar mina kurvor och jag är stolt över mig själv, stå på er också och lyssna inte på ytliga blondiner som henne, don't let it get to you! 

  

Go girl! Du är så jäkla snygg!
 

Soligt ute med 18 grader i skuggan!

Hej kompisar! Fyfan, vilken sämst väckning jag fick imorse! Josse (min ohcn Annas kompis) sov över här och hon BANKAR på min dörr tills den åker upp och ba "TILLAAAAAAAAAAAAAAN VAKNAA!!" buhu X( Men förutom det så är det ju en grym morgon, himlen är helt blå ju! Det var ju typ senast förra helgen det var såhär fint väder med 18-19 grader i skuggan också! :D

Åh, jag haatar att vakna upp sådär.. Det ger mig ett dåligt humör! Hur mitt humör blir är jätteberoende på hur jag har vaknat på morgonen, men jag ska försöka skärpa till mig och försöka förlänga min stubin lite, hehe! Jag ska äta frukost nu men bilderna från igår kommer som sagt senare, puss! ♥



Glömde säga för er som är 18 och uppåt.. RÖSTA IDAG! EU-valet!!

Kul kväll!

Hello! Åh det har varit en jätterolig kväll, massa åkandes fram och tillbaka dock.. Jag jobbade ju 11-19 (paain, vi var verkligen i brist på personal idag..) och sen fixade jag mig lite på jobbet och åkte sen hem till Cissi på Lidingö på studentmottagning med tjejerna, det var jättetrevligt! Sen åkte jag vidare till Orminge för att gå på Erikas kompis 25årsfest! Där mötte jag upp Erika, Filip, Aron, Eugenia, Carolina och Fredrik!

Vi hade askul och dansade och sådär, kändes dock lite som ett småbarnsdisco med alla ballonger och hela lokalkänslan, haha! Sen vid ett-tiden så kände jag att det var dags att röra sig hemåt! Så vi tog nattbussen in till Slussen och sen tog jag Farsta-tåget hem! Anna mötte mig på stationen för jag är mörkrädd, så gulligt! Nu är jag hemma och det är såå skönt! Är fett trött efter en ganska intensiv jobbvecka plus all flytt så jag ska gå och lägga mig snart, imorgon ska jag och Anna till Ikea! :D

Såhär såg jag ut ikväll, tema svart-vitt på 25årsfesten, så jag valde helsvart!
 
 

Tänkte först ha uppsatt men sen vart det utsläppt as usual!
 



Hörs imorgon! Lägger ut resten av bilderna imorgon kväll! Pussar ♥

Streeess

Jag vet inte vad som är med mig, jag går upp typ en och en halv timme innan jag måste åka, fixar mina lunchlådor, äter en lugn frukost och tar en skön dusch! Ändå slutar det upp med stress, måste gå om 3 minuter och höll på att glömma bloggen, sry!

Jobbar 11-19 idag, sen ska jag till min kära vän Cissi som har studentmottagning med sina vänner, sen ska jag på en fest i Orminge med temat svart-vitt, me LIKE! Jag ska vara helsvart, det blir typ den outfiten jag hade i Surahammar förra helgen, fast lite mer svarta grejer ;) Lägger ut bilder från ikväll imorgon!

Oops, gotta run now! Puss, ha en bra lördag! ♥

Studenten 2008..

Oh . my . GOD... Kan det ha gått ett år sen jag tog studenten? Jag satt i kassan idag på Konsum (jobbade 12-21.20, blööh) och insåg att för exakt ett år sedan, 5 juni 2008 så tog jag studenten.. Hur fan kan tiden ha gått så fort?! Jag ser alla flaken och alla 90:or som pratar om sin student, det var inte länge sen jag gjorde det..! Herregud vad tiden flyyger iväg! Men jag har haft en grym tid sen studenten! Rest massor, hängt med vänner, jobbat som en galning och levt livet! =)
Paris, New York, Liverpool, Hamburg & London.. Nice nice!

Lite bilder från min student!

Jag innan jag åkte till skolan!
 

Champagnefrukosten!  
 

Jag och Paula i skolan!  
 

Precis innan utspringet!
 

WE'RE FREE!  
 

Woho, jag och skylten!
 

Yeaay!
 

Cissi och jag åtta på morgonen, påväg hem! Gaanska slitna!
 


Jag och Anna har lite besök ikväll av Sandra, en gammal vän till oss som vi tänkte underhålla litegrann, jag är bara så excalterad över internet, waah! :'D Men vi hörs imorgon innan jag drar till jobbet, sov gott! ♥

Btw, kolla inlägget innan, bilder på lägenheten! =)

INTERNET!!

Heej allihopa! ÄNTLIGEN har vi internet! Eller egentligen inte men vi har fått låna Annas föräldrars trådlösa internet så länge, jaja vi är i alla fall jättenöjda med vår fina lägenhet! =) (Bilder finns längre ner) Jag har känt mig såå rastlös utan internet,  men samtidigt har det varit bra då jag går och lägger mig tidigare på kvällarna! Mitt jobbschema just nu är inte att leka med, det är typ 5 heldagar i veckan; typ 12-21.20, 11-19, 8-17, 7-16 etc etc. Jag är inte van vid att börja tidigt så mycket så nu är jag helt slut på kvällarna! Däremot så kommer julilönen bli FET! :D Jag vill jobba såhär mycket, vilket jag kommer göra hela sommaren!

Så, vad har jag haft för mig senaste veckan? Jaa, jag har flyttat (fan vad jobbigt det är asså!!) och försökt fixa iordning här hemma så det ser någorlunda hemtrevligt ut nu i början när vi inte har så mycket möbler (än). Vi var och storhandlade tidigare i veckan för 800 spänn, Vuxenpoäng så det bara skriker om det! Och igår invigde Eugenia min säng som den första som sov över =)

Iförrgår träffade jag min älskade Rebecka (som jag var i New York med och såg Tokio Hotel förra sommaren) och tog en långpromenad på stan! Vi kom fram till att vi inte hade setts på typ hela 2009.. Snacka om att båda har upptagna liv haha! Men det ska vi ändra på, så vi får tid för varandra!

En till rolig sak är att Malin kommer hit på tisdag-onsdag! Malin är hon jag var i Italien med i mars 2008, vi har hållit telefonkontakt sen dess och även skrivit med varandra över internet, dock har vi inte setts sen vi var i Italien, helt sjuukt! Det ska bli så jäkla kul att få träffa henne igen, längtar jättemycket!
Lite bilder på lägenheten:

Welcome in! ;)
 

Annas rum innan hon lyfte in möbler!
 

Vårt kök! =)
 
 
 

Mitt rum :)
 
 
(Är dock fortfarande långt från klar med det)

Vår balkong
 


Vår "Walk-in closet"
 

Och till sist vårt lilla badrum! =)
 

Nä nu ska jag ta och sova, jag ska ju jobba 11-19 imorgon! Efter jobbet ska jag på Cissis studentmottagning och efter det ska jag dra till Orminge med ett par jobbarkompisar på en fest, svart-vitt tema - me liike! Sov så gott :*

Flyttar idag!

Godmorgon på er! Sorry för att bilderna inte kom upp mitt internet funkade inte när jag kom hem igår kväll... Åååh jag är så excalterad just nu, jag ska börja packa ner alla mina grejer nu för klockan 1 kommer morfar och brorsan, så hjälper de mig köra bort grejerna till Farsta.. Idag flyttar vi, Anna!!

Jag och Anna pratade i telefon i typ 2 timmar igår om allt vi måste köpa och sånt där..! Det ska bli så roligt, weey! Nackdelen med detta är att jag inte kommer ha något internet den första veckan, så förvänta er inget annat än sjukt dålig uppdatering de kommande dagarna..! Wellwell, nu kommer bilderna från mitt dygn i Surahammar, hehe!

Framme i Sura! =)
 

Ronny, Sabina, Jag och Linorna!  
 

Tillan&Lina! <33  
 

Bagge och Ida! :*
 

Sen började vi spåra ur lite...
 

Linorna, haha!  
 
 

Pusskalaas! :D
 
 

Detta hade jag på mig den kvällen (haha, en av outfitsen i alla fall :P)
När jag kom så hade jag min lila klänning, men bytte om till den svarta,
sen när vi skulle på efterfest så bytte jag om till min röda då den var lite
mer safe att sitta i utan att visa rumpan! ^^,
 

Dancing!
 

Påväg i nån rörelse iaf!:p  
 

Bagge och jag!
 

Posing i trädgården!
 

Många såna här bilder på mig och Ida!
 

PUSS!
 

Ida och Bagge i trädgården! :)
 

I bilen på väg till Västerås klubbar!
 

Snygg-Lina!
 

The sisters! <3 De satt alla fyra och trängdes i baksätet...
 

...medans  jag satt i framsätet!
 

Jag tpg tydligen ganska många bilder på mig när jag håller Idas hand,
eller då hon håller om mig bakifrån! Hon satt i Lina B:s knä precis bakom
mig, JA vi har saknat varandra mycket! ;*

 

Även Linas hand höll jag i en stor bit av resan! Vi vart lite känsliga i bilen
då vi pumpade Celine Dion (det var typ den enda skivan som fanns i bilen:P)
och vad vi har saknat varandra, lixom!
 

Vi drog till Konrad! Här är Ida, Lina jag och nån helt random kille som haka på:P
 

Inne på Konrad!
 

Ida&Lina på bordet! xD
 

Lina could shake it!
 
 

Fyllekäk!
 
Sen drog vi ju till Mange på efterfest och så, men det har jag inte bilder från!

Dagen efter så sov vi till halv tolv, åt underbar frukost ute och fikade, sen fick
Ida en rolig idé om att sminka mig! :D Här har ni for and after-bild!
 
 

Och (såklart) håret!
 

Coola ögonskuggan, huh?
 
 

Denna söta klänning hade jag på mig!
 

Tog lite flumbilder med Lina utanför deras hus innan jag skulle hemåt!
 
 


Vet inte om jag får lägga ut bilderna jag tog i Linas lägenhet än, hon kanske vill visa själv hur den ser ut! Nu måste jag börja packaaa! Vi hörs om något tag, PUSS! ♥♥♥