Söndag 30 september 2012

Hejhej! Idag är det min storebrors födelsedag, 37 ååår grattis! =) Igår firade vi mamma med släkten eftersom hon fyllt 50 år! Det var brorsan, mormor&morfar, moster karin med hennes Peter och barnen och sedan Jenny och hennes tre barn som kom och åt middag och pratade! Det var en jättetrevlig eftermiddag, äntligen fick jag ge dom små T-shirtsen till de yngsta kusinerna; min lille gudson Gustav och hans syster Emma! 

När släkten sen skulle hem åkte jag med dom för att bli droppad hemma hos Mika, vi tog sedan bilen över till Dilay och hängde där med Nadia och Catrin resten av kvällen! Vi pratade bara och chillade i soffan, Mika och jag  var fortfarande slitna från fredagen!! Idag har jag umgåtts med Mirre i stan hela dagen, det var läänge sen vi sågs sist så det var roligt, mycket som har förändrats! Nu är jag hemma med mina föräldrar och har precis ätit middag, ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag besöka massa coop-butiker! 
 
Bilder från mammas födelsedagsfirande igår! ♥ 
  
  
  
  
  
  
  
    
  
  

Montanitas lilla djävul som stora kusinen var på klubben Nativa, haha ;) ♥ 
  


Nu ska jag se på film och äta godis, ha en fin söndagskväll ♥ 

Lördag 29 september 2012

HerreGUD vilken kväll det vart igår, men så SJUKT kul!! Vad jag saknat alla mina fantastiska vänner, ni är helt galna!! Först var jag med Mika, Bonnie och Viran hos Mika för att föra och umgås med vin innan vi drog in till söder för att möta upp alla andra! Alla mina kära vänner var där, människor jag inte träffat på ett år så det var helt fantastiskt att se dom alla igen! Vi satt på Mest och drack till 1-2 på morgonen innan vi skulle dra vidare men då var jag för trött så Mika, Cissi och jag gick och åt innan jag åkte hem! Var hemma redan kl 3 och somnade direkt haha, det var bra i alla fall för idag ska vi ju fira mamma med släkten! Tack alla för en fantastisk kväll, ni är bäst! 

Hade ingen kamera med mig igår men här är några bilder på mig och tjejerna med mobilen! 
  
  
  

Nu kommer släkten snart, vi ska fira mamma som fyllt 50! =) Kramkram ♥ 

Juste ja, blogga!

Hej hej hej! Jag koommer ju inte in i mitt bloggande igen känns det som.. men det var i alla fall en GRYM kväll med Vishii i förrgår! Vi satt på hennes brors restaurang i Hornstull (Sloppy Seconds, grymt ställe!) och drack vin och pratade i fleera timmar, Viran kom förbi också! Igår var jag hos min älskade Jossan och åt middag, pratade i TIMMAR och så sov jag över där också! Så himla kul att träffa alla mina älsklingar igen, saknat er! Idag hämtade Kenza mig utanför Jossans lägenhet så drog vi in till stan och lunchade med Nadia och Elvira, treevlig men regnig dag! 

Bildbomb från kvällen med Vishii och Viran! 
'  
     
  
     
  
  
   
  
  

Nu måste jag duscha och fixa mig, snart ska Viran och jag möta upp Bonnie för att åka hem till Mika och föra.. Ikväll är det fetutgång med hela gänget för att fira att jag är tillbaka, nu kör vi kompisar!! 

Vishii time!

Mina första dagar här i Sverige är bara att umgås med dom bästa, ikväll ska jag till stan och träffa Vishii för att fika och prata om det senaste året! Hon har även besökt Indien (där hon är ifrån) 2 ggr och det är ju ett av mina favoritländer så det vill jag höra massor om! Viran hänger på också, vi hörs senare ♥ 

Jag har inte ens varit hemma i en vecka och redan måste jag använda vinterjacka! 
  
 
 
Dags att börja vandra, ska ju gå hela vägen till Ropsten för jag är så paank, kraam! 

WORD

  

Time to sleep!

Vad jag är dålig på att blogga igen, jag har i alla fall hängt med Kenza, Nadia, Mika och Dilay denna eftermiddag/kväll! Vi satte oss på Helmers Café som gamla tider och åt den fantastiska pastan och pratade MASSOR, jag måste ju bli uppdaterad om allt som hänt för dom också. Saknat mina bruudar, imorgon ska jag söka söka söka mer jobb och på torsdag ska jag hem till min lilla Jossan sedan på fredag är det dags för utgång med hela gänget på SÖDER! =) Så himla taggad jag är, woop! 

Nu ska jag sova, har skypat med Kate i tre timmar så därför blev det sent (IGEN), dumma tidsskillnader!! Hörs imorgon♥ 

Tisdag 25 september 2012

Nu får alla lööön, förutom vi coopianer och några till.. Själv kommer jag inte få lön förrän 15 november haha, HUR ska det gå till?? Jaja, jag kommer ha hela oktober fullt av att jobba ihjäl mig så jag klarar det nog, kommer inte ha något annat för mig förhoppningsvis! Idaag har jag sovit tills nu, jag måste sluta sova såhär länge det är ju löjligt!! 

Nu måste jag duscha och äta för om en timme kmr Kenza och hämtar mig, sådan tur att hon har bil för jag är alldeles för pank för att betala för buss och tunnelbana haha! Vi ska sedan in till stan och möta upp Nadia, senare kmr nog även Mika och Dilay, så kul att se tjejerna igen! 

Jag och tjejerna ute förra våren! 

Härlig kväll!

God kväll, det kommer ta mig lite tid att komma tillbaka i bloggandet då jag inte gjort det på så länge! Jag har haft en grym dag i alla fall, först lunchade jag med in kära vän Filip på universitetet och sedan åkte jag förbi en coop-butik för att be om jobb! Efter mycket prat fick jag till några butiker att kontakt mig, så nu är det bara att vänta (och ringa ännu fler!!). Jag hängde kvar på butiken ett tag och pratade med min vän Merje som jag inte träffat på länge, det var grymt trevligt! Efter det tog jag mig till Konsum Slussen (aah minnen) för att möta upp Mika, dock var jag lite tidig så jag gick in i affären och hängde med Demet, Adde, Olle och Filip tills Mika kom inspringandes och skrek TILLAAAAAN!! Haha guud så kul det var att se henne igen! :) 

Mika och jag drog upp till Söder som gamla goda tiderna och drack vin på 54, efter några timmar kom även Viran och joinade oss! Sjukt trevlig kväll, jag kom hem för två timmar sedan men suttit vid datorn sen dess och väntat på att Kate ska komma online men hon är ute nånstans så jag ska gå och lägga mig! Imorgon är jag ledig fram till eftermiddagen då jag ska hänga med lilla plutten Nadia! Sov gott ♥ 

Chels, jag och Renee! 


Min Chelsea♥ 
  

Corta dorada, världens billigaste rom haha! 


Blev taggad av Chelsea på facebook, bilder från min sista kväll i Montanita.. minnen!! 

Måndag 24 september 2012

Godmorgon! Först riktigt blogginlägget 2012 haha! =) Så SJUKT att vara hemma redan, här sitter jag och bloggar igen som jag gjorde för ett år sedan.. Så mycket har hänt och det är så SKÖNT att ha bloggen att skriva av sig på, speciellt nu när jag slipper summera resan för det hade varit omöjligt! Idag ska jag hänga med Filip i alla fall, jag är så pank å jag ska göra en matlåda och joina honom på universitetet haha! Efter det ska jag förbi mitt gamla jobb och be om att få tider, be för mig! 

Senare ikväll ska jag träffa frugan, Mika som jag inte har träffat sen sista augusti 2011(!!) så det ska bli grymt trevligt! Nu ska jag göra lite frukost men vi hörs igen om en stund, KRAM! 
 
    

TE AMO ♥

 

Sudamerica, gracias por estos maravillosos once meses ♥ 

HEMMA I SVERIGE!

Hej på er! Jag har inte kunnat berätta tidigare då jag åkte hem hit för att överraska min familj som kom hem från Grekland på Arlanda flygplats, aldrig har jag sett så många i chock förut haha! =)  Tänk att jag har lämnat Sydamerika dock, efter att ha rest genom Ecuador ,Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia och Peru och sedan bott i Eucodor i sju månader och sedan bott i Ecuador i fyra månader så sitter jag här i Sverige igen vid min gamla dator. 

Jag lämnade Montanita i onsdags natt, hela kvällen var jag i Coctail alley och sedan på Cana grill med hela gänget och dansade, drack drinkar och grät! Min bästa killkompis/bror Franklin pratade till mig fran scenen (han är sångare pa klubben Cana grill) och dedikerade en låt till mig, usch vad sorgligt det var att lämna allt och alla! I taxin somnade jag direkt och sedan hade jag 25 timmars flyg framför mig, väl framme hämtade brorsan mig och så plockade vi upp Bonnie påvägen hem! 

Bonnie och jag lagade massa(!!) mat och pratade hela kvällen, så mycket som hänt under den här tiden.. Jag pratar fortfarande med Kate varenda dag och det kommer jag nog göra framöver haha, vi ses ju i Colombia i vinter i alla fall! =) Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon igen för jag ska försöka få igång bloggandet igen! 

  
 
Mamma ♥ 

CONGRATS JUANK IN BAÑOS

Min kamera blev stulen pa festen men har ar nagra av Juanks bilder! 
 
  
  
     
  
       

NAR KATE LAMNADE MONTAÑITA

Galen dag. Den 31 augusti akte Kate till Colombia, det var dags for henne att aka vidare och borja tjana mer pengar. Hur kan jag ens forklara hur det var att splittras med en person jag kant anda sen den tredje veckan jag anlande till Sydamerika, som jag aven har spenderat dag ut och in med i 7 manader! Vi hade vara svarigheter undet tiden tillsammans ocksa, vi ar mer eller mindre varandras motsatser pa manga nivaer men fortfarande har vi tagit oss genom allt det har tillsammans och alskar varandra sa starkt!
 
Nar jag foljde henne till busstationen brot aven Kate ihop, som nastan aldrig grater och mer eller mindre sprang pa bussen da det vart for jobbigt! Jag stod utanfor bussen och hulkade da en man som saljer empanadas pa gatan har i Montañita vandrade forbi och sag Kate pa bussen och mig utanfor, han stod bara och pekade pa bussen och sen pa mig med oppen mun. "She is on and you are not?! :O" sa han, alla i Montañita ser mig och Kate som en person, helan och halvan. Nar bussen borjade rulla tog han sin arm runt mig och ledde mig tillbaka in till staden och jag var helt forstord, jag tror aldrig jag pratat med honom innan forutom nar vi halsar pa varandra men jag ar glad att han var dar i den stunden iaf. 



Vi ska ha en fet reunion i Cartagena, Colombia over nyar iaf tillsammans med familjen fran Montañita sa da ses vi igen i alla fall! :) ♥ 

Crazy night with Iguana pps!

Iguana peeps, dags att fira Anusha 20 aar!
  
               
  
 
  

Ibland joinar kameran en av alla crazy utekvallar har haha, denna kvall var grym! =) 

FODELSEDAG I MONTI =)

Hej hej HEJ! Battre sent an aldrig, va? Har kommer en bildbomb fran min fodelsedag har i Montañita, mycket har hant sen dess men jag har tappat blogglusten har pa senaste tiden.. Kate akte till Colombia i forrgar och det var bland det jobbigaste nagonsin, jag kande mig sa himla tom och vi bada grat som galningar pa busstationen!

Ska forsoka blogga om det snart, nu ska jag beratta om min fodelsedag har iaf! Hela dagen var jag och Kate pa stranden och laste och pratade, hon lagade mat till mig och skamde bort mig haha! Pa kvallen gick vi till Sakura for middag med ganget! Franklyn, Chelsea, Kate, jag, David, Carlos Luis och nagra till var da, jag fick lite presenter och sa kopte de tartbitar till mig med ljus i, haha! =) Vi hangde dar i flera timmar och drack, senare pa kvallen drog Kate och jag till Caña grill for att mota vara vanner dar och dansa med Franklyn i DJ-baset! Han hade microfonen sa han skrek ut att det var min fodelsedag hela tiden haha, Kate och jag hoppade runt dar inne med honom till laten Macarena, hahaha!

Senare pa kvallen drog vi till Nativa Bambu och dansade dar resten av natten, det var grymt kul och tack mina underbara vanner for att ni fixade en grym kvall for mig! =)

Forsta dagen pa flera veckor som Montañita fick sol, pa min fodelsedaag!!
 

Fodelsedagsfirande pa Sakura innan vi gick ut!
 
 

Joannaaaa, alskar den har lilla ungen!! ♥ 
    

yeaaay citrontarta!
   

Hahaha, Carlos sa till mig att jag skulle ata med munnen fran toppen av tartan, for det ar 
vad man gor i Ecuador! Kate som tog bilder hela kvallen tankte precis som jag "ah, fett
intressant, ska forsoka fa en bild pa det!" Bara Chelsea fatta vad han forsokte gora och
precis nar hon skulle stoppa mig var det forsent, han smackade tartan rakt i anisktet!
 

Haha, sa jag smacka tillbaka den i hans ansikte!
 
   
       

Vi fyra! :) ♥
       

Caña grill, Franklyn behovde jobba sa vi foljde med och hangde i DJ-baset!
           

Nativa Bambu!
         
 
 

Thanx guys for a GREAT birthday, I love you all!