Time to goo!

Nu är vi på G! :'D Vi packar det sista nu, tio över tolv går vår buss! =) Jag blir stressad nuu, jag får inte glömma någonting! Jag har med mig kläder för lätt en vecka, som vanligt! Vi ska dit i tre nätter, vafan Tillan! Jaja, typ allt är packat nu och Lina är ute och röker så därför har jag faktiskt lite tid över till att blogga!

Babes, vi hörs kanske om jag hittar nåt internet där, annars hörs vi på fredag! Önska oss lycka till i Hamburg med allting, så inget går snett (typ att vi inte hittar hotellet eller missar nåt flyg, haha) PUSS! ♥ ♥

Jag fick ett Gott nytt år-mejl av Gill (Bonnies mamma) som fotade mig och
Bonnie vi middagsbordet hemma hos dem i lördags, här är den fina bilden:
 
Love you best friend, miss you already! :/

Lina is in the hoouse!

Nu är Lina här och jag packar för fullt! Förlåt att jag inte skrivit tidigare men jag har haft fullt upp med mitt silverschampoo-tvättande (min hårbotten är GUL!!) och allt packande! Jag är så glad över att jag ska åka med just Lina, behövde bara säga det! =) Sån himla gullig plutt hon är! ^^

Nu måste vi sova, ska upp vid 10 imorgon!

Såhär blev mina naglar idag, förresten! =)
 

En söt Lina i mitt kök ikväll! :D
 

Vi hörs imorgon innan Lina och jag åker hemifrån! =) Pusspuss! ♥

Försenad..

Faaan, jag försov mig! Jag som har så jävla mkt att hinna med idag, måste skynda mig till Cecilia som fixar mina naglar nu, sen ska jag till jobbet så jag bloggar igen när Lina är här vid halv elva typ!

Ha en bra dag, puss!

Barnhemmet och Harry Potter!

Jag, Viran och Anna har suttit här hemma och lidit oss igenom den spanska skräckisen "barnhemmet", fyfan vad äcklig den är! Vi har ca 15 minuter kvar på filmen då vi behövde pausa för Anna skulle åka hem! Jag och Viran följde henne till bussen och huuga vad läskigt det var att gå ut! ^^, Nu ska vi se klart skräckisen för att efter det se på första Harry Potter-filmen! Jag har faktiskt inte sett den än, hör och häpna! Vi tän kte att vi behöver se något barnvänligt innan vi går och lägger oss :P

Imorgon ska jag fixa naglarna kl 12, inför Hamburg! Efter det ska jag direkt till jobbet och så jobbar jag stängning (21.20) och efter det ska jag möta Lina på centralen! Iövermorgon åker vi till Haamburg! :D Pusspuss hörs imorgon! ♥

Lite bilder från helgen!

Denna helgen bestod av att jag och Bonnie skulle färga våra hår och sätta i papiljotter i mitt hår och sen utgång på lördagen (igår) med mina jobbarkompisar och Bonnie (förstås), sen kom även Anna förbi en sväng oxå! =)

OBS! Alla bilder är helt oretuscherade, jag har inte använt photoshop eller
något annat program! Jag retuscherar iofs aldrig bilder men speciellt inte
nu då jag vill visa er alla hur otroligt bra bilderna blir med den här kameran!


Min första bild med min nya kamera!
 

Så fort jag kom hem till Bonnie så började Bonnies mamma och hennes
kille Marcel leka med kameran, då de tyckte den var så bra, haha! ^^,
 

Jag innan vi började med håret!
 

Jag med färgat hår och papiljotter ^^,
 

Dagen efter: Resultatet!
 

Lite bilder på mig med den coola frisyren:
 
 
 

Bnonii :D
 

Jag och min Bonnie!
 
 

Mmm, ugnstekt lax med ris, sallad och Bonnies special-sås! ^^ Så gott!
 
Redo att gå! ;)
 

Bonnie på tunnelbanan!
 

Cecilia, Bonnie och Fredrik på Club 54
 

Efter en stund kom Anna förbi en sväng, här har ni oss tre på toan! ^^
 
Niklas, Cecilia, Fredrik och Bonnie!
 

Sen kom Sandra och hennes brittiska kille, John! =)
 

We're doing the slash
 

Sen började vi med "Fears"-minen, som vanligt! Detta är den äkta "Fears"-
minen! Vi andra misslyckades ju ganska fett om man säger så! :P
 
John och Bonnie gav det ett tappert försök! Dock förstod de nog inte att
"Fears"-minen inte betyder att man ska försöka  visa alla sina undertänder!  
 

Jag ser mer ut som Draculas fru haha!
 

Haha, ett sista försök, mongo-John hahaha!
 

John och Bonnie avslutade kvällen och Fearsbilderna med en mongobild!
 

Sista bilden på mitt hår innan jag duschade, cool frisyr det vart eller
hur? Denna bilden är tagen hemma hos Astrid, mitt andrahem! ;)
 

Hoppas ni gillade bilderna, kommentera gärna! =) Nu måste jag börja
hjälpa till med maten, klockan fem kommer ju Anna! :D London baby!

2 days to go!

Hejhej! Det var verkligen skitkul igår! Jag och Bonnie åkte till medborgarplatsen och mötte upp Cecilia så gick vi tillsammans till klubb 54, efter ett tag kom även Niklas, Fredrik, Sandra och hennes brittiska pojkvän John! Min kära Anna kom även förbi en sväng också! Vi satt där och drack vin och snackade skit i ett par timmar, sen åkte jag hem och däckade hos Astrid! Jag orkar typ aldrig pallra mig hem längre utan stannar på hälften, vill säga hos Astrid! ^^

Ikväll kommer min kära Anna förbi på middag! Vi ska även kolla flyg till London i februari, vi ska dit då och kolla efter lägenhet och jobb inför vår flytt i början av april! =) Senare kväll blir det Harry Potter 1 med Viran! Bilder från helgen hos Bonnie kommer snart, då får ni se vad min nya grymma kamera går för! ;) Kommentera gärna bilderna! =)

Och you guys.. 2 dagar kvar tills jag far iväg med Lina till Hamburg :'D Imorgon kommer pluttan min! Pusspuss! ♥

Papiljotter!

Goddagens! Här sitter jag hemma hos Bonnie med papiljotter i hela håret! För er som inte vet vad det är så är det som spolar som var väldigt populärt att använda på typ 80-90-talet för att få lockigt hår! Jag vill inte hålla på och permanenta håret då jag vet en tjej som går på tabletter för att inte tappa håret pga alla gånger hon lockade håret locktång och sånt.

Jaja, Bonnie är i stan nu så jag får sitta här hemma själv hos henne! Her home, my home så det är lugnt! =P Fick sms av en full Astrid inatt också: "Har precis sett Twilight! OH MY GOD!!" haha, no shit babe! Jag har tagit lite bilder med min underbara nya kamera (den är helt perfekt!!) och kommer även ta lite bilder ikväll när vi går ut! Det blir jag, Bonnie, Cecilia, Fredrik och kanske även Sandra och hennes kille från England!

Det blir nog inga fler updates idag men ha en najs lördag! =) Puss!

Annandag jul - mellandagsrea!

Hejhej! Igår var jag så uttråkad så jag gick till Lidingö centrum där jag mötte Bonnie så gick vi därifrån hem till henne, ca 7 km sammanlagt, jätteskönt var det! Vi drack te och åt mackor hela kvällen! =) Idag åkte jag in med mamma till Lidingö centrum och köpte en så himla bra kamera!! De i affären sa att det var den, utan tvekan, bästa kameran! Jag och mamma är som stammisar på expert i Lidingö centrum sen mamma köpte min laptop där. Den krånglade något så otroligt, det tog månader att fixa! 

Det vi köpte idag var i varje fall kameran, ett kit till kameran som innehöll en kameraväska, minneskort och ett extra batteri och så köpte vi med en 2 års garanti som gör att jag får en sprillans ny kamera för bara 100 kronor om jag råkar tappa den eller något, den garantin kostade mig bara 500 kronor! Allt som allt blev det 4200 kronor! Jag har mycket sparpengar som jag sparat inför London som jag lånade ifrån, lånade av mig själv med andra ord! ^^, Detta kommer leda till många fler bilder på bloggen! :D

Sen mötte jag upp Bonnie så åkte vi in till stan! Jag köpte hårfärg (blonda slingor), silverschampoo och papiljotter! Haha, Bonnie ska testa världens coola frilla på mig så när vi ska ut imorgon kväll så hänger nya kameran med så ni kan få se hur det blev! =) Nu ska jag bara packa med mig lite stuffs, typ vad jag ska ha på mig imorgon kväll och så! Sen ska jag hem till Bonnie så börjar vi med hårfixandet och ikväll blir det hyrd film med godis! =) Vi hörs imorgon, PUSS!

Min nya kamera!
 

Dan efter dopparedan!

Morrnmorrn, bara jag som låg och vred mig som en gris i sängen inatt och somnade inte förrän 4? Jag mådde så sjukt illa, herregud vad jag har ätit! Inte nog med det så tog vi två nubbe under kvällen plus att jag har druckit vin, då blir jag lite dizzy! Jaja, idag tänkte jag ta en lång promenad för det behöver jag!

Ikväll kommer storebror (Erik) för att ha en liten minijulafton med oss! =) Han var hos sin mamma igår och firade julafton då han har varit med oss i ca 20 år i streck! :P Imorgon ska jag och Bonnie attackera mellandagsrean och köpa hårfärg sen ska Bonnie testa väärsta frillan på mig, lägger ut bilder på det på lördag/söndag!

Jag och Viran från igår! =)
 

Ha en bra slappdag! Puss puss!

Vilken underbar julafton!

Jag hoppas ni har haft en lika bra julafton som jag har haft, helt underbar! :D Denna julafton har inte varit om att få massa presenter (såklart) utan om att mysa med mina absoluta käraste och få ge fina presenter och njuta av underbar mat! =) Detta är vad jag gav till min familj:
* Min storasyster Amanda och Nisse (hennes pojkvän som hon flyttat ihop med) fick en stavmixer och en brödrost!
* Mamma fick en mp3, värde 499 kronor!
* Viran fick 500 spänn som finns på mammas konto, till för nästa Tokio Hotel konsert!
* Pappa fick 400 kronor på Siba för nya hörlurar
* Mormor och morfar fick presentkort på stadsteatern av mig och Amanda, värda 460 kronor!
* Brorsan får japanska knivar och en asgullig äggkokare!


Amanda och Nisse gav mamma och pappa den finaste presenten någonsin! De har bränt alla små filmer på oss när vi är små på DVD, något som mamma och pappa försökt komma igång med i snart 10 år! Mamma började störtgråta!! Så nu har vi suttit hela kvällen och ätit julgodis, druckit vin och tittat på filmerna! Jag inser hur lyckligt lottad jag är att få vara en del av denna underbara familj, jag älskar er alla! ♥

Juste, själv fick jag:
En ny mobil (en liten skräpmobil att ha från och med nu tills jag flyttar till London bara, för min nuvarande är totalpaj!)
Snygga stringtrosor och BH!
klippkort på friskis&svettis!
Busskort (thank GOD!)
500 spänn av mormor&morfar!
En liten handväska (perfekt till min nyårsoutfit, tack Viran!)
Brunkräm
En trådlös mus till min laptop
En röd mjukisdräkt, underbar!
Sexigt pyjamas-set, typ som hotpants och linne med spets från Twilfit!
Dust it
Fotoalbum

Tre bilder på vår underbara julgran, all mat och en bild på mig!=)
 
 
 

Avslutar denna julafton med min kära jobbarkompis Emma som
har minst julkänsla i världen, men skänkte ändå denna till mig;)
 

Nu ska jag ner och fortsätta dricka vin och se på barnfilmerna!
vi hörs imorgon och hörrni.. snart börjar mellanrean!! :D Puss!  

GOD JUL!

..Till er alla! :D Idag blir det en enorm familjedag, med även mormor och morfar och vår moster! =) Igår kom Bonnie hem och jag slängde mig på henne efter jobbet, min älskade bästa vän! <3 Nu ska jag slå in mina paket och lägga in under granen sen måste jag hjälpa till med att fixa och dona med allt julpynt!

Ha en underbar julafton!

Städdag!

Skrubbat hela badrummet och städat hela övervåningen med Viran, nu åker jag till jobbet! Ska bara svänga förbi östermalm fort och köpa pappas julklapp som jag inte hann med igår!

Let me sign - Robert Pattinson
 
<3

Fick precis ett sms av Bonnie:
"35 mil kvar, E på centralen ca kl 17! Puss!"

MIN BONNIE KOMMER HEM IDAG!:'D<33
 

Hörs sent ikväll! :*

Dan före dopparedan!

Herrejesus, det är julafton imorgon! Är det bara jag som har noll julkänsla? Det är såklart mysigt att släkten kommer och att man myser i huset med god mat och fin musik, men jag har nog inte lyssnat på en enda riktig jullåt eller pyntat någonting! Jag har jobbat för mycket så min familj har pyntat allting utan mig, vad sorgligt! Jag brukar vara med varje år! Vi har inte ens en gran än och det är dagen innan jul! Vi ska iofs köpa det idag, men vart är julkänslan man hade när man var liten, då kunde jag längta till julen 1-2 månader innan den hade kommit!

Nu ska jag ta min morgonprommis sen är det husstädning som gäller innan jobbet! 16-21.20 idag, pussar! ♥

Förresten, kolla in min nyårsoutfit under detta inlägg och kommentera!

Nyårsoutfit hittad!

Herregud, jag och Cissi har sprungit runt på stan hela dagen! Jag hade så mycket att fixa denna dag, som vanligt så förtränger man alltid stressen tills sista stund, då man vet att man måste ta itu med den! Jaja, jag hittade en nyårsklänning och ett par pumps ivf! =) Skorna ÄLSKAR jag, är dock lite tveksam med klänningen, men jag har kvar kvittot så jag ska leta vidare lite medans jag tänker, här har ni dom i varje fall!

Klänningen! (Gina Tricot 349 kronor)
 
 
 

Skorna köpte jag på en nyöppnad affär som ligger på Kungsgatan!
Min kompis Josse (det finns nog ingen så skogalen person som
henne!) tipsade mig om den här affären då hon och Sofie hade varit
i den affären i Köpenhamn, sen fick de höra att den kommit till Sverige!
Jag gick dit och alltid ä superduperbilligt och assnyggt, skor och väskor!
Dessa skor kostade mig 229 kronor och affären heter Deichmann Sko!

 
 

Vad tycker ni? =)


Förlåt för dom dåliga bildkvalitérna men jag är så trött och måste sova nu så jag fotade bara snabbt nu innan jag ska gå och lägga mig! Pusspuss, hörs imorgon!

Shoppa nyårsoutfit!

Godmorgon kära läsare! Idag skulle jag ju gått ut och gått imorse, men precis innan jag ska gå utanför dörren så hör jag ljud från TVn. Då var det min favoritfilm som gick på 4an, Hunden Buddy som man spela basket! Jag älskar den filmen och gråter floder varje gång så jag var bara tvungen att stanna hemma och se den! Jag ska nu gå till Ropsten (5 km) istället för att möta upp Cissi där! Vi ska in till stan och handla de sista julklapparna och sen hitta en nyårsklänning + nyårsskor till mig! Önska mig lycka till, hittar jag något så lägger jag ut det här sen!

Ikväll jobbar jag 16.30-20.00 sen ska jag, Viran och Cissi på bio! =) Haha, biofreak? Ja! Sen måste man ju använda biorabatterna man har, haha! Hörs sent ikväll, puss! ♥

Världens bästa bror!

Hejhej! Förlåt för jag inte skrivit nånting idag men jag hann inte skriva innan jag åkte till jobbet sen har jag jobbat hela dagen, slutade 19.00! Efter jobbet mötte jag upp brorsan så gick vi till söder och käkade middag, efter det drog vi till någon bar och satt och snackade i timmar! Jag behövde verkligen det och det finns nog ingen som förstår mig lika bra som min storebror, jag älskar dig!
 

Jag tänkte lägga mig i en okej tid ikväll för att orka upp imorgon vid halv tio, ska ut och gå med Viran i en skaplig tid då jag ska shoppa nyårsklänning och skor med Cissi innan jobbet (börjar halv fem)! Efter det ska Viran, Cissi och jag på kvällsbio! =) Älskar att gå på bio! Puss!

Nattmat!

Ikväll var jag på bio och såg "Yes man" med Jim Carrey! Herregud, hela biografen skrattade sig igenom hela filmen! Jag mötte upp Anna utanför Sergel så hade hon med sig en liten Josse haha^^, så vi tre drog till Rigoletto och köpte biljetter (det var slutsålt typ på Sergel). Se den filmen, hörrni! Det är en må-bra-film! Nu sitter jag här och hjar precis ätit yoghurt och två mackor! Jag som aldrig äter nattmat då det lägger sig på de sämsta ställena och aah, är helt enkelt sämst tid på dygnet att äta på! Dock är det den godaste tiden att äta på och jag unnade mig det idag! =)

Smsade nyss Lina som var och såg Twilight ikväll, jag var så nyfiken på hur reaktionen blev och svaret jag fick var:
Asså tillan.. OH MY FUCKING GOD! jag dör. Aldrig blivit så kär i en karaktär så mycket som edwards 8'| <3

Haha, är det NÅN som inte blir det, seriöst? Alla reagerar likadant, snacka om att de lyckades med filmens budskap från boken! Nu ska jag sova, hörs innan jag jobbar imorgon! =) Puss! ♥

Yes

Helloo! Herregud, vilken pms jag hade på jobbet idag! Till slut tog Muqtar kassanycklarna ifrån mig och satte sig i kassan istället för mig, haha! ^^ Det var så sjukt kul idag när han frågade vad jag skulle göra på nyår, jag ba "Jag ska till Hamburg!" Muqtar ba: "Vadå hamburgare?" Muqtar kan fan få mig på bra humör haha!

Ikväll ska jag gå på bio med Anna och se Yes med Jim Carrey, en av mina absoluta favoriter till skådespelare (jag som älskar komiker!) Det kommer nog vara en asbra film! =) Ha en grym lördag!

Utekväll med Cissi!

Hej, förlåt för dålig uppdatering ikväll! Jag jobbade till stängning (21.20) och åkte sen hem för att ha en lugn hemmakväll, sen hörde Cissi av sig och eftersom hon tagit körkortet så kunde hon enkelt hämta upp mig! Vi åkte in till stan och drog till After, en bar i gamla stan som är assoft! Hon tog nån alkoholfri drink (hon körde) och jag drack vin! Det var en najs after work-thing och sen drog vi till Östermalm och skulle möta upp min Anna, men det  var 23 där hon var och vakten var gnällig, suck! Aja, nu är jag hemma och jag ska upp 9 imorgon då jag ska börja på jobbet kl 11.00 imorgon! Vi hörs då i alla fall, Pusspuss och hoppas eran fredag vart lyckad! =) 

Jossan, jag och Cissi på Erikas utflyttningsfest för ett par månader sen!
 

Fredag!

Herregud.. Det känns som det var fredag i förrgår! Tiden går så himla fort, jag hinner knappt med! Jaja, imorse följde Elvira med mig på min morgonpromenad trots att det duggregnade! Snart ska jag dra mig till stan för att köpa pappas och mammas julklappar, har äntligen kommit underfund med vad jag ska köpa!

Ikväll jobbar jag 16.00-21.20 sen ska jag antingen ut med Fredrik eller vara med Viran, jag för se hur det blir! Vi hörs senare i varje fall!

Chokladsuget!

Hello! Jag behövde bara jobba till åtta idag, tre och en halv timme jobbade jag och lyckades ändå äta massa choklad! Jag som varit så duktig och inte ätit något godis eller annat sådant sen i lördags, fan! Aja, sånt händer så det är bara att köra vidare och hålla sig! Nu ska jag inte äta godis förrän på julafton!

Jag skulle ju gått ut och druckit med Sandra idag, men hon var så hiimla sjuk att hon fick gå från jobbet! =/ Plutt.. Så Viran åkte in till stan och tog en fika med mig, sen gick vi till ropsten och snacka massa skit! =) Viran har skickat mig massa låtar från Twilight-filmen som jag lyssnar på nu, så himla fina! Robert Pattinsons röst tyckte jag var helt fucked up i början men man inser nu vilken talang han har, skitduktig ju. Två låtar med Robert Pattinson är Never Think och Let me sign!

Några bilder på mig från idag:
 
 
 

Vi hörs imorgon innan/efter min morgonpromenad! =) Pusspuss! ♥  

Solen lyser!

Ååh, jag blev så glad när jag vaknade imorse och upptäckte att solen lös! =) Jag tog min vanliga morgon-powerwalk-promenad på 45 minuter innan frukosten vilket är dubbelt så härligt när det är soligt! Idag då, jag ska nog in till stan och ta en fika med brorsan, jag måste även komma på vad jag ska köpa till mamma och pappa i julklapp för dem är de enda jag inte köpt något till än! x(

Juste, jag var ju på Twilight igår för tredje gången (nu börjar det räcka asså ^^,) med Viran! Haha nu är hon helt nerkärad i filmen också, men hela storyn är ju så fin! Haha, jag älskar när kysscenen är, det blir helt knäpptyst i biosalongen och alla bara sitter spända och tänker *kyss henne, kyss henne* haha!

Ikväll ska jag jobba 16.30-21.20 sen ska jag ut och dricka vin med Sandra! =) Vi hörs senare, puss!

Heta Robert Pattinson!

Galna fans!!

Jag måste bara publicera detta innan jag drar, läs och titta på videoklippen!

Herregud... Den första är en video filmad av måånga fans i Mexico till Robert Pattinson som väntat på honom vid en van, den är helt insane..! Videon under är Tokio Hotel med ungefär samma fans-mani, är det bara jag som ser likheten i besatta fans? Vad hände med att faktiskt bry sig om musiken/filmerna som kändisarna gör och att inte bara bli helt totalt besatt av själva personen?

Galna Robert Pattinson-fans
 
Ser ni hon som har satt sig bilen och kör in hela armen?! Tjejerna är som
apor som klättrar på bilen och på varandra och bara vrålar som idioter!
Han
är en vanlig kille
och faan är det inte charmigt att vråla någon i ansiktet!
Jag har själv mycket erfarenhet av fans-världen, jag var ju ett galet Westlife-
fan men ALDRIG att jag skulle skrika någon i ansiktet sådär, jag blev istället
tyst och bara tittade! Enda gångerna jag skrikit är (såklart) på konserter!

Galna Tokio Hotel-fans
 


Vad anser ni kring det här? Kommentera!
Vad jag anser? Ett ord.. INSANE!

Twilight.. igen.. igen! :P

Heej, förlåt för så dålig uppdatering! Jag kom precis hem från att ha gått på stan hela dagen! Igår kväll gick jag hem till Astrid och vi satt och snacka skit i hela kvällen sen sov jag kvar där också! Sen gick jag hem idag och slängde i mig frukost, duschade och drog till stan för att träffa Fredrik, min älskade bögkompis som lovat att följa med mig när jag julhandla! ^^, Det är jag, Fredrik och Cecilia som är som "en trio" på jobbet (Konsum), nu har dock Cecilia slutat för hon fick ett jobb på Bodyshop! Vi mötte henne idag när vi var på stan och det vart som världens reunion, det ska vara vi tre!

Jaja, efter allt julshoppande så lunchade jag och Fredrik på ett italienskt ställe på östermalm innan har åkte till jobbet! Då mötte jag upp syrran för att julhandla vidare! Nu kom jag äntligen hem och ska snart gå ner för att laga middag! Sen ska jag och Viran gå på bio ikväll, gissa vad vi ska se? Jo, haha Twilight! Jag har fan sett den 2 gånger redan men jag lovade faktiskt att se den med Elvira men sen fick jag chansen att se den med Mikkan och sen ville Rebecka se den så nu får det bli en tredje gång! ^^ Jag kommer så tröttna på den tillslut, men jag älskar romantiska filmer och den här var romantisk i världsklass! Plus jag har köpte ett sånt där rabattkort så jag har bara behövt betala halva priset för de gångerna jag gått, så att se den tre ggr är som att betala för 1½ biljett! ^^,

Livmoderhalscancersprutan + 10 timmars jobbpass!

Hej bloggen! Idag kom jag hem vid åtta och var helt slut! Kl. 07.00 ringde min klocka imorse, jag åkte in till Lidingö centrum för att ta Livmoderhalscancersprutan, sen åkte jag direkt till jobbet och har jobbat 9.00-19.00! Herregud vad slut man blir efter en sån dag! Jag vart så hungrig också de sista timmarna på jobbet så nu när jag kom hem så slängde jag mig på spisen och gjorde bulgur med korv och sallad! Var tvungen att slänga i mig 2 knäckemackor med philadelphia också, staarving! 

Förresten, jag hörde om att bloggerskan Blondinbella har fått ett eget program på TV400s å jag var tvungen att kolla in det på TV4 webbtv.. Jag har en sak att säga om showen.. P A T E T I S K!! "Hej jag är blondinbella, jag HATAR att diska och städa.. asså man kan ju shoppa och blogga istället och ha kul! Jag älskar galafester och bara mingla med kändisar, wow att lilla JAG får göra sånt! Nu ska ni få se mina sminktips!!" Vad har hänt med den här världen och med vår TV?! Blondinbella och Linda Rosing får egna program?!!

Linda Rosing ska hitta sin framtida man, för i helvete kvinnan har en liten son!! Ska hon då ragga killar på TV?! I reklamen satt hon i en frisörstol och pratade om hur killen ska vara "Han ska vara snygg, rolig, omtänksaam.." Vad är hon, 15?! Snälla blondiner, sluta lev upp till blondinryktet nån gång.. PLEASE! Ni får mig att skämmas för min hårfärg..! Vad tycker ni om det här? Själv blir jag galen, vad är det som händer med vår värld?! Människor svälter världen över medan vi sitter och tittar på blonda idioter som springer runt och visar sminktips, låt inte sånt skit ta upp TV-tid!! Lägg det istället på program som informerar om omvärlden och framför allt hjälper till att förbättra den!

Lång dag!

Hej läsare! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, jag har varit på stan hela dagen med Claudia och shoppat julklappar (det gick faktiskt bra!) sen lunchade vi i Gallerian! Jag åt en god kycklingsallad, sen var det dags för mig att dra mig till jobbet, jag jobbade istället för Jessica idag, 16.30-21,20! Åh förresten, för er som bor i Stockholm, har ni gått runt bland alla stånden på plattan och utanför kulturhuset på T-centralen? De är jättemysiga och har allt från donuts till spansk mat till kläder! De var jättemysiga, gå förbi där någon gång! Har tyvärr inga bilder från idag..

Jag har fått så många fler jobbtider nu, btw! Jag kommer jobba, förutom onsdag, varje dag fram tills julafton! :'D Pengaar! Sen är det julmys, förhoppningsvis träffa Bonnie om hon kommer hem från Oslo (hon måste kanske jobba ;__;) och sen till Hamburg med Lina över nyår! =) Åh, det ska bli en grym jul! :D Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp 7 imorgon för att åka till doktorn och ta min första livmoderhalscancer-spruta, ta den ni oxå!! Sen ska jag jobba 10-19.00 och sen kanske ut med min Sandra från jobbet! =)

Hörs imorgon sen kväll antagligen! :/ Pussar!

Solen lyser!

Det här var då en bra morgon, jag vaknar upp och ser att solen lyser! Det har ju varit molnigt/regnigt varje dag så länge jag kan minnas! Jag somnade ganska sent igår dock, lite pga att jag pratade med min Malin i telefon! Vi snackade i 2½ timme och vi skrattade oss igenom en stor del av samtalet, haha min Malin är hemma igen! =)

Nu ska jag ut på min morgon-powerwalk (haha, känner mig gammal)! ^^ Hörs senare! ♥

Julhandla

Åh, jag är SÅ stolt över mig själv! Idag åt jag inget godis eller något onyttigt alls, jag tog en powerwalk imorse på ca 4 km och har ätit regelbundna tider! =) Skönt att ha hamnat i shape igen, nu ska jag bara fortsätta lika bra som idag, mår så mycket bättre när jag lever såhär!

Dock har jag lite ångest för all julhandling! Jag har inte ens börjat än och julafton är om 1½ vecka! :S Eller okej, jag har Virans julklapp och den till brorsan är typ färdig, ska bara köpa en liten extra grej också.. Så nu är det mormor, morfar, Karin (moster), mamma, pappa och Amanda (storasyster). Måste komma igång snart så jag inte börjar bränna pengarna på annat, som resor!^^, Ska ut med Fredrik och julhandla imorgon, han kan nog hjälpa mig med julklappar till pappa och brorsan! Har ni börjat julhandla än??

Nu ska jag ringa min älskade, bästa Malin! =) Vi hörs imorgon!

Konserter

Ibland känner jag att det inte finns något bättre! Jag älskar konserter och då menar jag inte bara när man står front row och vrålar artisten rakt i ansiktet (det är oxå askul iofs ^^,) men jag har varit på nästan alla "positioner" på konserter! Jag har stått längst bak, längst fram, suttit på bästa och sämsta platserna.. Men man har alltid kul! Tokio Hotel och Westlife har gett mig de bästa konsertupplevelserna so far! Bon Jovi blir antagligen nästa!

Westlife - medley in Dublin, Croke Park 2008 (I was there!)
 

 

Tokio Hotel - Ich brech aus in Paris 2008 (I was there!)
 


Bon Jovi - Living on a prayer 1987! MAN, I wish I was born then! ^^, :P
 

Vilken konsert är eran största konsertupplevelse?
Min är nog Westlife live at croke park, har aldrig sett en så grym show i hela mitt liv! Dock var jag inte så stort fan längre, förutom till musiken. När jag var yngre och gick på deras konserter så var det lixom det bästa som fanns, förutom att träffa dom! Så jag har svårt att välja.. Tokio Hotels Parc Des Princes var jäkligt cool också!

Nu ska mamma och Viran in i mitt rum för att ta ner julpyntet, vinden finns i mitt rum! ^^ Sen åker jag till jobbet men vi hörs senare ikväll! =) Puss!

Söndag

Godmorgon på er!

Jag ställde klockan idag för att gå ut och ta en morgonpromenad innan frukost, faktiskt! =) Jag får ju inte springa och träna nu på sex veckor som jag brukade göra, så nu får jag gå ut och gå istället på morgonen, tills jag får börja springa igen! Idag jobbar jag 16-21.20, sen ska jag hem för att ringa Malin! :'D Nu är hon hemma, hon kom hem från London igår! Jag kommer fortfarande ihåg vårat senaste mobilsamtal så väl, natten innan hon åkte den 9e september! Jag och Malin har alltid hållt kontakten på nåt sätt, via telefon och nu när hon varit i London har det blivit via sms istället! Hon bor ju nere vid Halmstad och jag i Stockholm så det är svårt att försöka träffas då vi båda haft jobb och ganska lite tid..!

Jaja, nu måste jag gå ut om jag ska komma iväg innan frukost, snacka otaggad jag är men vafan det är man alltid i början av någonting! Hörs sen, puss! ♥

Jag och Malin i Vatikanstaten, Rom! :*
 

Tråkig lördagskväll

Hej hej! Idag har jag jobbat 8.45-16.00, sen skulle jag ha träffat Vishii men jag fick inte tag på henne(?) Jättekonstigt, ska försöka ringa henne senare ikväll och kolla läget..! Nu är jag och Viran ensamma hemma, hon är helt sluut efter hennes amerikanska fotbolls-match idag (som Gångsätra vann, btw^^,). Gångsätra skola på Lidingö är där jag gick gymnasiet, där går Viran nu och spelar i deras amerikanska fotbollslag! =) Det var genom den skolan jag fick åka till Indien och Viran ska få åka till Sydafrika, välj den skolan! =)

Hoppas någonting kul händer ikväll, jag skulle inte kunna ha mer tråkigt atm! ^^ Vi hörs!

Idol-final ikväll!

Heey! Sen uppdatering idag, förlåt! Jag totalförsov mig imorse och fick fixa mig på 10 minuter så jag hann inte blogga då!  Jag jobbade 8-17.00 sen träffade jag ju Anna! Vi tog en fika och pratade om London, vi är båda så exalterade inför Londonflytten! På tal om London så kommer min älskade Malin hem från London imorgon! Hon åkte dit i september och har varit där och bott och jobbat där sen dess! Hon bor dock i Halmstad så jag kommer inte kunna träffa henne men vi kan snacka i telefon igen! :'D Jag har inte träffat Malin sen hon och jag var i Italien (läs om resan i kategorin resor)

Ikväll blir det Idol-final sen en kvällspromenad med Mikkan! Jag hejar faktiskt på Alice, Kevin är grymt duktig och jag älskar hans röst, men på nåt sätt gillar jag Alice! Alla odds står emot henne men ändå kämpar hon för fullt och är bara 17 år.. You go girl!

Vem hejar ni på?

Sleeping time

Nu ska jag hoppa in i duschen, få mitt hår flätat och sen gå och lägga mig och läsa! Jag ska trots allt upp om 8½ timme, fyfan! x( För två nätter somnade jag klockan 6, imorgon ska jag upp då istället! Aja, jag måste jobba! Imorgon slutar jag klockan 17.00 och efter det ska jag möta upp Anna i stan för att diskutera London-flytten! =) Vi ska börja planera på allvar  nu, bestämma mer exakt när vi säger upp oss på våra jobb här i Sverige osv.

Har jag berättat att jag antagligen kommer få tjänstledigt från min Konsum, om jag flyttar till London? =) Det betyder att jag inte blir uppsagd utan får vara borta från jobbet i ett år/halvår (beror på vad man kommer överens med chefen om) och när jag kommer tillbaka så har jag kvar mitt jobb på Konsum! Det är ju jättebra att ha sen när jag ska börja plugga och så efter London! Dock vet jag ju inte vad som händer i London, jag kanske stormtrivs och stannar där.. Jaa, vem vet? Därför är tjänstledighet så bra för jag kan bara ringa och skjuta fram det eller bara säga upp mig helt om det skulle vara så! =)

Ååååååh, förresten jag är överlycklig! Min älskade, bästa, underbaraste vän Bonnie kommer hem över julen! 23-30 december, vi har inte setts sen hon och Malin flyttade till Oslo för att jobba, i början av oktober var det! Jag är så glad att jag ska få se henne igen, bara 12 dagar kvar! Jag kommer stå och hoppa på centralstationen och möta henne med timmars lång kram!

Me and Bnoni, best friends for life! ♥
 

 

 

 
...Bilder från när jag och Bonnie var i Spanien februari 2008

Eftersom jag ska träffa Anna efter jobbet blir det nog en ganska sen uppdatering imorgon, om jag inte bloggar fort innan jag börjar jobba imorgon bitti! God natt!

"Må bra"-serier

Har ni också någon serie/film som ni alltid tittar på när ni mår dåligt, som alltid får er att bli glada? För mig är det Friends! Jag älskar serien och jag kan sitta och titta på en hel säsong utan problem! Jag har suttit och tittat igenom en och en halv säsong nu senaste dygnet, jag mår så bra utav det! =) Skulle inte ni också vilja bo som de i Friends gör? Haha, allas önskedröm egentligen, men åh det verkar så härligt! Alla ens bästa vänner omkring sig!

Jag pratade även i telefon med Mirre inatt, hon har ju åkt till Washington DC som AuPair! Nu förstår jag äntligen på vilket sätt hon inte mår bra på och varför hon vill byta familj, hon förklarar det säkert även i sin blogg men det är lätt att missförstå och istället tro att hon "inte gett det en chans än" men jag förstår henne nu, stackars plutta! Jag hoppas verkligen att du får en ny värdfamilj, en som behandlar dig som en familjemedlem!

 

Nu är det dags för middag, magen kurrar! Vi hörs innan sovdags (vilket blir ganska tidigt ikväll då jag ska upp senast halv sju imorgon, buhu!) Pusspuss! =)

Torsdag

Idag är min sista lediga, sjukskrivna dag! Ganska skönt på ett sätt, men samtidigt känns det ganska jobbigt! Jag har kommit in i ett lugn som jag inte känt på flera år. Jag orkar knappt göra någonting för det är så jobbigt att börja fixa mig, duscha osv. Vet ni en annan sak? Jag gick ut igår för att ta en cigg, får ju röka nu igen, men när jag började röka så tyckte jag inte om det! O.o Nu ska jag sluta röka! :'D

Imorgon jobbar jag 08.00-17.00, jag kommer vara helt slut efteråt! ^^ Jag har knappt ansträngt mig för 5 öre på en vecka, men Sandra sa i varje fall till min chef att jag mest måste sitta i kassan, jag ska inte anstränga mig för mycket med att springa runt, lyfta, fronta osv.


Vi hörs senare! ♥
Tack Johanna, det är sånthär som gör ens dag :*

Inomhusdag!

För er som inte hört det än så är det nån kabelbrand som skett i stan så tunnelbanorna går inte! Mamma är fast i stan med vår taco-middag och kämpar för fullt med att ta sig hem (det är en låång bit att gå hem till oss från stan)! Det regnar även utomhus så både jag och Viran sitter här inne och myser med filtar! Idag har jag sovit till 2, hjälpt Elvira med sin matte, tagit en dusch, fått två flätor i håret gjorda av Viran, datanördat mig och degat framför TVn. What a day, huh?

Finns inte så mycket att blogga om en sån här dag så vi hörs imorgon om jag inte kommer på nåt kul att blogga om senare ikväll. Pussar!

SUCK

14.00 vaknade jag idag! x( Men vet ni vad? Jag somnade inte förrän 6 imorse, jag kunde inte! Jag låg bara och tittade i taket, så vid halv fem gav jag upp och satte mig vid datorn, då var Mirre online så vi höll varandra sällskap tills halv sex, då kände jag att jag var TVUNGEN att somna, så det gjorde jag! Vet ni vad det värsta var? Mammasväckarklocka störde mig så mycket, hon skulle ju upp klockan sex så den höll på att ringa! x( Haha, ofta man somnar så sent!

Jaja, idag blir en slappdag ivf, ska hjälpa Elvira med sin matte och så! Ikväll får jag se vad som händer, hur ser er dag ut? =)

¨
Han till höger är ju.. helt okej asså! =) ^^

Twilight (igen) med Rebecka!

Hellooo! Nu är jag hemma igen, det var sjukt kul att träffa Rebecka igen, länge sen sist! :) Twilight var bra (igen, haha) och nu sitter jag här och pratar på msn med Vishii (sjuukt vad länge sen, ju <3), Mirre (Finns här när som helst då du behöver prata) och Lina! :D Lina och jag pratar om Hamburg heela tiden, ååh det ska bli så sjukt roligt (hoppas jag:D)! Man ska aldrig förvänta sig för mycket av en resa, då blir den aldrig lika bra!

Lite bilder på mig från ikväll (första gången jag sminka mig sen en vecka tillbaka^^,) Jag tycker mitt hår är sjukt coolt då jag gått runt i 2 flätor dagarna i ända så nu när jag tog ut det så var håret helt lockigt och fint =) Kolla in:

 
 
 
Sjukt dålig kvalité på mina bilder, sån är min kamera (tack vare mig som
tappat den i golvet ca 13952190382368920960428396982460824 ggr..)

Don't we all just hate Tyra Banks? *avundsjuka :P*



Pusspuss, god natt! ♥

Nyårsfirande på IndoChine - Hamburg!

Nu har jag fixat biljetter till stället där jag och Lina ska fira Nyår i Hamburg! :D Restaurangen/klubben heter IndoChine och för 25 euro/person får vi biljetter till att vara där på nyår + en välkomstdrink! =) Det är faktiskt samma ställe som Bill och Tom firade sin 18årsdag, om ni kommer ihåg bilderna från rummet av is och så? Haha, det känns så töntigt på ett sätt att vi ska dit, som att vi går dit "bara för dom varit där!" men jag och Lina satt och sökte på uteställen i Hamburg länge, sen var det nån tjej som tipsade oss om det här stället på Linas Myspace och vi kollade upp det och det verkar ju vara en aasball klubb! So what att dom firade sin 18årsdag där för snart 1½ år sedan, lixom! Jaja, det blev det stället i alla fall, det ska bli skitkul!

Haha, och vet ni? Ni som känner Lina kommer börja garva nu.. De har en Dresscode på IndoChine denna kväll som är: My favourite dress / Pure elegance! HAHA! :'D Men jag är ööverlycklig, jag dör för klänningar och elegans, det är ju underbart! 

  

Två bilder på klubben:
 
 


Vi hörs senare, ska på bio med Rebecka ikväll ju, Twilight (agaain) ^^, Puss ♥

Sen morgon!

Faan, jag som ställde min klocka på 9.00 imorse, jag gick upp och gick på toaletten, men sen ställde jag om klockan till 10, då jag var så trött! Haha, nej jag ställde om klockan till 18.00, så jag vaknade 12.30, faan! :P Jag hatar att sova bort dagarna, så himla onödigt!

Jaja, idag då.. Jag ska gå på bio med min älskade Rebecka ikväll! ♥ Vi ska se Twilight (igen, för min del haha)! Rebecka och jag har inte träffats på över en månad och det är inte okej, tkr jag! Innan dess så ska jag.. jaa haha kolla på TV, slappa :P Inte mycket mer jag får/kan göra! Jag kommer ha fyrkantiga ögon lagom tills jag börjar jobba igen (fredag).

Rebecka och jag i New York City! ♥


Vi hörs sen! Pussar

God natt!

Ser ni? Jag säger God natt tidigare och tidigare för varje kväll som går, och jag går upp tidigare oxå! *stolt* Dock ska jag inte sova än, jag tänkte hämta lite lussebullar och gosa mig framför TVn ett tag, sen ger jag mig på boken igen, kommer nog läsa ut den ikväll! Haha, spännande kväll jag har framför mig va? Ni måste sitta helt stela av spänning där hemma i era datorstolar! ^^ Juste! Kommentera inlägget under detta om vilken klänning som är er favorit, behöver hjälp med att välja min nyårsklänning! Gör ni det så är ni jättesnälla!

Hitta en bild på mig för exakt ett år sedan, jag var på ett fik med Madde och Viran när Madde var här och hälsade på från Skåne! Snygg, rufsig lugg jag fått till där, va? ^^
 


talk to you guys tomorrow, Sleep tight! ♥

Måndagskväll!

Nu har jag sett på hela Tokio Hotel - Caught on Camera, båda skivorna! Om man köpte Deluxe så fick man 2 skivor (jag tror nästan alla köpte den). Jag tycker DVDn var bra, men inte så jäättebra! Jag hade sett så många klipp och bilder från DVDn på internet redan innan att ingenting vart som en överraskning att se på DVDn! Dock så var skivan med alla Tokio Hotel TV-avsnitten aasrolig! Killarna fanns i ett litet hörn på TV-skärmen och diskuterade avsnitten samtidigt som man fick se dem och de sa så otroligt roliga saker! Exempelvis Bil (de sa det ju på tyska men jag skriver på engelska, som det stod på textremsan): "Oh my god I was so fat!" "I looked awful, it's the camera's fault, I have fish eyes!!" Inte lite utséendefixerad pojke! ;)

Ikväll kommer brorsan över på middag, vid halv åtta så kommer Viran hem och då ska jag se Tokio Hotel-dvdn igen med henne! Jag lovade att vi skulle se den tillsammans men jag hade så tråkigt idag efter Josse åkte hem att jag tittade på den, så nu får jag se den 2 ggr idag! ^^,

Åh, btw kan ni hjälpa mig? Jag sitter inne på Asos.com litegrann och letar efter nyårsklänningar! Vad tycker ni om dom? (Klicka på dem för förstoring):
   
    

Bilderna längst ner till vänster och längst ner i mitten är samma klänning men i olika vinklar! 
Alla klänningarna ligger mellan 250-350 kronor (förutom den längst ner till höger som ligger på ca 550 kr), så himla billiga! Jag vet bara inte om jag vågar köpa utan att prova innan, frakten ligger ju på en del också! Hmm, hjälp tack?!


Vi hörs innan läggdags. Puss!

Tokio Hotel - Caught on Camera

Titta vad som just trillade ner i min brevlåda, Tokio Hotel - Caught on camera-dvdn! :D Tjuhu, nu har jag något att göra här hemma de sista dagarna! Nu ropar Josse och vill ha hjälp med sin matte, tänkte bara nämna att den kommit!

Några fler som fått hem DVDn än?

Måndag!

Uuuh, vilken jobbig natt detta har varit! Jag läste nästan 50 sidor ur boken jag läser just nu, dock! Jag kan inte sluta läsa, det är så spännande hela tiden! Sen vaknade jag flera gånger under natten för jag hade så ont, jaja nu är jag vaken! Jag ställde klockan på 09.15, gick ner och la mig i soffan med två filtar och kollade på TV och gjorde frukost, så låg jag tills nu, så skönt! =)

Josse ringde mig för ca en halvtimme sen, hon kommer hit ett tag och gör mig sällskap, jag ska även hjälpa henne plugga till hennes Matte B-nationella! Hon läser det på komvux nu och jag lyckades få VG i kursen, frågan är bara hur mycket jag kommer ihåg, hehe :P Ikväll ser det ut som det blir bio med Mikkan (igen) och vi funderar på att se Twilight (igen), haha!

Josse och jag i somras! =)
 

Hörs sen, babes! ♥

Bill - Den mest irriterande tysken?

Go'kväll läsare! Denna kväll bestod av att jag och mamma gick ner till Tempo och handlade lite grejer till middagen + chips och dipp, sen gick vi hem för att laga klart och äta middag - Kyckling med Curry blev det! =) Sen har vi bara legat i soffan och myst med chips, dipp och lussebullar framför programmet Wallander! Det är faktiskt ett bra program, de lyckas verkligen med vissa avsnitt!

*Självpåminnelse* imorgon måste jag komma ihåg att ringa Malins mamma, Dagmar! Hon ska hjälpa mig och Lina med att boka bord på en restaurang i Tyskland - Hamburg till nyår, hon kan flytande tyska så därför kan hon hjälpa oss! Åh, shit vad jag kommer att glömma det, men det är viktigt att det blir gjort fort innan det blir fullbokat!

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig (ännu tidigare än senast:D) och fortsätta läsa boken "Bakom stängda dörrar" som jag berättade om igårkväll. Herregud vad hemsk (men bra!) den är! Tänkte bara visa den här lilla notisen innan jag går och lägger mig! Jag hittade den när jag sökte efter lite Göteborgsposts-artiklar på Google, jag letade efter en artikel jag var med i för flera år sedan, typ 2004 (bara en Westlifegrej men det skulle vara kul att läsa den igen)! Bill Kaulitz, den mest irriterande tysken?

 

Det kanske bara var jag som var jätte-efter med den här lilla notisen men aja, om nån mer missat den så kan ni ju se den nu i alla fall!  Sov gott, allihopa! =)

Söndagsmys!

Jag har verkligen haft en jättemysig söndag! Jag har sett på ett flertal grymt bra filmer, ni vet såna där amerikanska filmer som man gråter ögonen ur sig till? En av dem hette The Guardian och hade bland annat Kevin Costner och Ashton Kutcher som skådespelare, se den! Fyfan vad bra den var, snyft! Jag älskar verkligen filmkanalerna dessa dagar; TV1000, TV1000 plus one, TV1000 Family, TV1000 Action, TV1000 Nordic, TV1000 Classic, TV4Film, Hallmark etc! I övrigt så blev lussebullarna som mamma och Viran bakade helt gudomliga! Jag tror jag ätit typ 5 stycken nu, och dom var inte små! :P Jäpp, this girl can eat!

Åh förresten, jag har smsat hela dagen med Ultan! Ultan är en irländsk kille som jag och tjejerna träffade när vi var i San Sebastián (Spanien) sommaren 2007, och jag&Ultan har hållt kontakten sen dess! Vi är bara vänner men ååh vad jag tycker om honom, världens bästa killkompis! Han har verkligen gett mig många skratt sen första gången vi träffades, halv fyra på morgonen i San Sebastián då han och Eoin (uttalas Owen) tog en nattpromenad, precis som jag och Sofia, så möttes vi och de stannar oss och frågar "excuse me, do you got the time?" Såklart hade de klockor på mobilen och visste tiden, men vi kunde inte vart gladare att de stannat oss den natten (med den sämsta inledningsrepliken^^,)! Jag kommer verkligen ihåg hur vi satt på stranden och bara pratade och skrattade tills 7 på morgonen! Jag och Sofia var så trötta på alla killar vi bara träffade en kväll för kul, vi behövde äkta killar att bara prata meed! Helt enkelt en underbar natt! :) Miss it! ♥

The Guardian! Till er som inte sett den, se den!
 


Nu måste jag ta en dusch, har legat och soffdegat hela dagen! Puuss!

Uppe med tuppen!

Godmorgon Sverigee! :D

Mamma väckte mig klockan 10 idag, jag var heelt död och det tog henne ca 5-10 minuter att få en normal kontakt med mig, men nu är jag vaken! =) Idag ska jag, mamma och Viran baka! =D Yeaay, något att göra! Imorgon slutar Mikkan jobbat kl 14 så då ska vi ses :) Om jag inte klarar av att dra ut och träffas än så har hon lovat att komma hem till mig och göra mig sällskap! :* En underbar vän! =)

Förresten, igår kände jag att jag verkligen ville titta lite mer på Westlife live at Croke Park-dvdn, men när jag öppnar fodralet så ligger inte skivan i! Amanda glömde alltså att lägga i skivan när hon lånade ut DVDn till mig x( haha så TYPISKT! :p Jag som hade tänkt ta lite bilder på TVn från när jag, Anna och Amanda syns, jag vill ha med det i albumet jag kommer göra där bland annat Dublin-resan kommer vara med!

Jaja, shit happens! ^^, här får ni lite bilder på min storasyster, Amanda Berglund,
född 18 januari 1988, till vänster på bilderna! Haha, för mycket beskrivning? ^^,

 
 
 
 

Nu ropar mamma att det är frukost, vi hörs lite senare! Pusspuss! ♥

Britney Spears-dokumentär

Go'kväll! =) Tänkte bara uppdatera med ett sista inlägg för denna lördag! Idag har bestått av slapp hemma (såklart, får inte annat göra) och en miljon sms från vänner, jag har försökt att få hit folk hem till mig men det har inte gått då alla ska ut och säger att jag kan hänga på! Neeej, det kan jag inte! x( inte än på ett par dagar.. Jaja, jag ska inte klaga!

Hörni, är det bara jag som ska se dokumentären om Britney Spears liv ikväll?
Dokumentären börjar kl. 22.35TV4, den verkar vara sjukt bra så missa inte! 

 

Puss och kram, hörs imorgon! ♥

Lista

Allmänt...
Är du kär i någon: Nej, tråkigt nog. =/
Önskar du att du bodde någon annanstans: London, and I'm on my way!
Tänker du på självmord: Nej!
Dricker du: Ja!
Använder du droger: Nej, aldrig!
Vilket shampoo använder du: Olika!
Vad är du rädd för: Massa saker!
Gillar du att tvätta: Nej, men det måste ju göras!
Gillar du Berg-och-Dalbana: ah fan!

Senaste...
Film du hyrde: Schrooms tror jag den hette!
Film du köpte: Minns inte.
Låten du lyssnade på: Over you - Daughtry
Låten du hade på hjärnan: Minns inte!
Personen du ringde: Sofia!
Tv-program du tittade på: Simpsons!
Person du tänkte på: Senaste vet jag inte:P
Personen du fick SMS av: Anna!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår!
Saken du köpt: beställde hem vanliga foton från digitalkameran igår! =)

För eller emot...

Långdistansförhållande: Det är väl upp till var och en?
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållande: För

Favorit...

Mat: Sushi!!
Låt just nu: Har inte bara en!
Sak att göra: Träffa vänner, resa, uppleva, ha kul!=)
Sport: Tränar själv! Är ute och joggar, cyklar och så!
Dryck: Vatten faktiskt!
Kläder: Klänningar! <33
Film: Oj, många! Men nu gillar jag
verkligen Twilight (ensam om det va?^^)
Bil: Åh, couldn't care less!

Har du...

Gråtit över en pojke: Ja!
Gråtit över en flicka: Ja!
Ljugit för någon: Ja!
Varit i slagsmål: Hmm, ja det har jag nog,
minns inte men det har jag säkert nån gång varit!
Blivit arresterad: ojoj nära flera ggr:P

Antal...

Gånger du varit kär: Vet inte.. Kanske bara 1..
Gånger ditt hjärta brustit: Inte många gånger,
jag har däremot brustit andras hjärtan.. :'/
Personer från grundskolan du har kontakt med: Ganska många!:)
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ett antal! ^^

Lördag

Inatt somnade jag inte förrän fyra, jag har svårt att sova nu sen operationen då jag inte kan sova precis hur jag vill nu de första dagarna, sjukt irriterande! :P Mamma väckte mig halv ett så jag inte skulle sova bort hela dagen. Ikväll är jag ensam hemma ett par timmar och vet inte vad jag ska göra, försöker få hit någon kompis så jag slipper sitta här helt själv! :P 

Btw, Lina smsade mig igår med en jättebra idé om vart i Hamburg som vi kan fyra nyår på! :D Det finns jättemånga bra klubbar men den här var aasgrym! Jag ska kolla upp om vi får bord (det är först restaurang och blir bar/klubb senare på kvällen) och får vi det så lägger jag ut namnet och bilder på stället här i bloggen! =)

Om Idol igår, Robin åkte ut! Jag tycker faktiskt det var bra, därför han blev bra i slutet men Alice och Kevin har varit bra så mycket längre och de är båda två bättre artister! Men jag hejar på Kevin, han är verkligen en artist och tjejerna kommer dö för honom, kanske inte lika mycket som tjejerna dör för Idol-Johan men haha det var fan galet!

Tyckte ni att det var rätt att Robin åkte ut? 

Filmkväll

Nu är syrran här med alla filmer + vår DVD! Hon ska sova över här ikväll (hon har flyttat till Fisksätra med sin pojkvän, Nisse) så ikväll blir det bara en massa film! =) Jag vill ha choklad också, kanske kan skicka ner syrran till Tempo! ^^, Ååh, syrran tog även med sig "Westlife live at Croke Park"-DVDn, så jag får lite att göra! =D Så snällt av henne!

Jag såg btw lite klipp idag från Tokio Hotel - Caught on Camera, Tom och Bill är inte lite smala asså, haha newsflash! Viran läste nånstans att Essen kommer vara med på DVDn, fan vad kul isf! :D Det var ju många svenskar som var där (inkl jag och Viran) , 4/11-07!

Ha en mysig fredag, dela gärna med er om vad som händer för er i helgen! Jag som inte får göra ett skit kan då läsa allt kul ni ska hitta på och avundas över det istället! ;) Pusspuss.

Fredag

Jag börjar bli RIKTIGT uttråkad och det har bara gått ett dygn sen operationen men jag kommer vara sjukskriven t o m fredag om en vecka x( jag har ingenting att göra!! Jaja, ikväll kommer syrran och hennes kille Nisse hit med filmerna Nisse bränt åt mig + vår DVD som de lånat! Det blir även fredagsmat ikväll, kött med klyftpotatis, yummi! =)

Jag vet att många undrar vad jag gjort för operation, och tro mig jag har varit såå nära på att berätta flera ggr men jag känner att det är en personlig sak och det är inget jag vill publicera på internet, hoppas ni har förståelse för det. Allt jag kan säga är att det inte är någon skönhetsoperation, så ni vet! Bara mina nära vänner och familj berättar jag om det för, jag tycker det räcker.

Jaja, nu får jag väl fortsätta titta på filmer, typ det enda jag gör tillfället :P Längtar till nästa vecka, då kommer jag kunna gå ut och gå promenader på morgonen (doktorn sa att det bara är de första 3-4 dagarna som jag verkligen måste vila), "Tokio Hotel - Caught on camera"-DVDN borde vara här då och jag lär må allmänt bättre, fysiskt! =) Men vi hörs senare, kommentera på nu så jag får nåt att göra, är ni snälla!:*

Efter jag fixat mitt Indien-fotoalbum ska jag nog börja med "Nyår 2005-2008"
-albumet! Här kan ni få se en bild på mig från varje nyår, haha lagom heta! :P


Nyår 2004-2005, Jossan och jag (jag var 15 okej!!:P)
 

Nyår 2005-2006
, hemma hos Jossan! HAHA, jag kmr verkligen ihåg
Sofia fotade mig här, jag skulle göra någon min, sen börja jag asgarva 
istället, haha men på nåt sätt blev den härlig, typ äkta asgarv lixom! ^^,  

 

Nyår 2006-2007, hemma hos Robert
(Från vänster: Sofia, Marie, jag, Jossan och Armin under oss!)
 

Nyår 2007-2008, hemma hos Bonnie!
Ida och Lina firade nyår med mig och mina kompisar det här året oxå! =)

Bild 1: jag och min Bonnie! <33

 

Bild 2: Ida, jag, Lina och Viran vid 12-slaget! <3
 


Nyår 2008-2009, Hamburg med Lina! :'D<33

Hemma och hel!

Hej kompisaar!

Äntligen hemma, operationen var klar redan vid 10-tiden imorse, mamma och pappa hämtade upp mig halv fem! Jag har sovit till och från, spelat spel på ipoden och mobilen, lyssnat på ipoden och tittat på TV. Det värsta med TVn var att det fanns bara två kanaler.. SVT2 och 24! Jag har alltså tittat på rapport 50 ggr om och en debatt med Reinfeldt då till exempel miljöpartiet var där och konfronterade honom. Det var intressant ett tag men c'mon.. inte över 7 timmar! 

Men jaja, jag lever nu i alla fall och jag blir så omhändertagen här hemma! Jag får inte lyfta någonting, är sjukskriven en vecka och imorgon så kommer Nisse och syrran hit med massa filmer de bränt ner åt mig! =) Nu blir det film och mys i en vecka i streck för mig! =) Mamma har även köpt en jäättefin svart advents-stjärna som hon hängt i mitt fönster!

Vi hörs imorgon igen, måste vila lite till! Puss puss.

Operation

Hej allihopa! =) Shite, vilken segdag jag och Mikkan hade! Vi pallrade oss till Sabis och köpte grädde, sylt, pannkakor och nutella (chokladsmör) och gick sen hem till Mikkan och gjorde en pannkakstårta av det! Ooh fyfan vad man mådde illa av det där.. Jag citerar Mikkan "för mycket av det goda!" men haha i början var det gott ivf! **,

Sen gick vi båda till jobbet, Mikkan till Sabis och jag åkte till mitt Coop konsum vid Slussen, såklart! =) Jag skulle bara jobbat till åtta idag men Muqtar bad och böna om att jag skulle stänga istället för han, haha han gav mig t o m 200 spänn för det! ^^, Så för dom 200 så beställde jag Tokio Hotel - Caught on Camera Deluxe nyss! :D Kostade 258 kronorGinza.se

Juste hörrni, imorgon klockan 07.30 är min operation! Det är ingen jättestor operation och inget speciellt heller egentligen men jag tycker ändå sånt är privat och vill inte berätta vad jag ska operera, kanske ändrar jag mig och berättar lite senare, jag får se. Varför jag skriver ut att jag ska opereras men inte förklarar vad jag ska operera är för att jag kommer vara borta från bloggen i minst ett dygn och vill då förklara varför jag kmr vara lite frånvarande! Men håll tummarna för mig ändå, jag är lite ju nervös då jag kommer sövas ner! Det är bara andra gången i mitt liv ! Har bara gjort det när jag var liten en gång när jag opererade bort polyperna!

Aja, måste ju sova nu, ska ju upp 06.00 imorgon! Önska mig lycka till! ♥

Onsdag

Haha, nu vaknade jag och Mikkan! Vi är bäst i världen på att sova! =) Jag hade ställt klockan på tio, ofta det fungerade, nänä vi fortsatte sova! Haha, nu ska vi äta frukost men jag tänkte bara uppdatera bloggen lite innan, jobbar 16.30-20.00 idag och sen ska jag direkt hem och vila!

Fick sms av Mirre igår också, hon har kommit fram och allt är lugnt! Såg att hon uppdaterat bloggen oxå iofs, men jag hade ingen aning om att det är i Stamford hon bor nu! Det var ju där jag och Rebecka bodde när vi var i New York, Klondive Ave i Stamford! Guud, vad avis jag är på henne! Jag saknar New York City och Stamford så himla mycket!

Nu ropar Mikkan att det är frukosttime, jag vill ha pannkakor! :D Pussen!

Twilight

Jag och Mikkan tittade på Twilight istället, jag såg att man kunde se den också och alla har ju pratat så mycket om den så vi kände oss tvungna att se den! Och om jag säger såhär... Vi satt ca 10 tjejer högst upp i biosalongen och stönade för han är så snygg! Men i början så sa jag och Mikkan till varandra "Gud vad överskattad han är!" men sen när han började rädda henne och hela karaktären växte fram, då DOG vi för honom. Nu sitter jag här hemma hos Mikkan och söker på honom på google, youtube etc. som en liten tönt! x) Jag läste på nätet att han är 86a (alltså 22 år) och är född i London! London here I come! ;)

Känner mig lite efter här med min Twilight-analys då alla redan sett sönder filmen och kan alla repliker utantill, haha! Nämen ärligt hörni.. Vad är det som gör den här Edward Cullen till den most wanted guy 2008? Hans utseende är såklart en miljon pluspoäng, men jag tror inte att det är hans utseende som tagit honom hit. Ta som exempel att han varit med i Harry Potter, två gånger, och han har inte varit känd som snyggingen därifrån.

Det var rollen, karaktären. som  han spelar i Twilight som får alla tjejer att falla som stenar! Vad älskar inte en tjej mer än en överbeskyddande kille som räddar en från all fara, är starkast och snabbast och man är hans allt! Finns det något bättre, något mer romantiskt? Många kan se det som en typisk klyscha men jag faller som stenen för sådant och kan nu inte vänta till nästa Twilight-film!

Nu måste jag gå och lägga mig innan Mikkan somnar utan mig,
men här får ni en heet bild på Edward och Bella från  Twilight!

 

God natt, hörs imorgon! ♥

Rubrik

Tjo! Idag har jag varit hos Cecilia som fixar mina naglar, jag var tvungen att ta bort allting pga operationen, man ska ju inte ha något nagellack eller någonting när man opereras, så är det alltid. Sen har jag köpt 2 fotoalbum för Indien-albumen och även tur&retur flygbuss för 249 kronor, så har jag det färdigt tills när jag och Lina åker till Hamburg, fyra veckor kvar idag! =)

Ikväll då, jag ska skicka iväg Indienbilderna så jag har nåt att göra nästa vecka när jag bara kommer ligga hemma. Det brukar ta 3-4 dagar för bilderna att komma, plus att det är helg nu också så det borde tajma ganska bra. Sen kommer jag även kunna underhålla mig med Tokio Hotel - caught on camera! Ska bli kul att se Tokio Hotels konsert i Paris, Parc des princes live! Jag var ju där så det ska bli kul att refresha minnet lite! Sen blir det bio med Mikkan, Madagaskar 2! Haha, så vår humor!

Bjuder på lite bilder på mig, Josse, Anna och syrran från i helgen:

Först var vi på Gröna Lunds julmarknad!
 

Vi fikade i ett par timmar sen tog jag och Ego (internt smeknamn på Josse:P)
en promenad innan vi gick till bussen och mötte Anna och sis, kolla tomten x'D

 

De hade gjort det fint ivf!=)
 

Sen åkte vi hem till sis för att se på Westlife-dvdn live at Croke Park! Efter
9405698392 samtal till Nisse (syrrans pojkvän) om hur fan videon funka
så fick vi igång den ^^, tekniska tjejer, det är ju tur att vi är såna! ^^, 
  

Westlife live at Croke Park, 1/6 2008! We were there :D
Eller inte Josse men vi andra tre! =)
 

Sen blev det pepparkaksbak! =D
 

Otroligt fräscha jag! =)
 

Josse (a.k.a EGO, en gammal Westlifegrej och nu säger vi alltid Ego :P) 
blev en otroligt mogen 21-åring med pepparkakorna, as you can see!
 
 


Ha en bra tisdag! =) Puss!

New York, 10-12/8 2008

10 augusti

Idag var det dags att åka hem.. Vi försov oss och var då tvungna att stress-packa ner det sista och sen springa ut till bilen, vi skulle ju få skjuts till Stamford station av Andys föräldrar. Väl framme kramade vi dem hejdå och gick till tåget, det var så sorgligt, sista gången vi skulle åka det här tåget (trodde vi, ja). Jaja, väl framme i New York city så gick vi till flygbussarna och tog oss till flygplatsen, där köpte vi lite godis och satt och kollade på videos från spelningen på min laptop!

Vi satt där timme efter timme, efter ett tag märkte vi att vårt flyg skulle ha lyft nu och vi hade fortfarande inte boardat! De var ett flertal förseningar och inställda flyg pga oväder, de sa att de ställde bara in inrikesflyg och vi skulle ju flyga från New York till Philadelphia och sen därifrån till Stockholm, vi går fram till disken och frågar hur vi ska göra! Hon sa bara att vi inte hade en chans att hinna med Stockholm-flyget i Philadelphia, så hon bokade om oss på ett annat flyg. Det nya flyget gick från Newark airport (vi var nu på La Guardia flygplats!!) imorgon klockan 17.20! Vi blev helt paffa, vart fan skulle vi ta vägen inatt och vi hade knappt några pengar kvar, hur fan skulle vi ta oss till Newark? Det enda som var bra med det flyget var att det var ett direktflyg!

Vi tjaffsade i säkert en halvtimme med folket som jobbade där, vi visste inte vart vi skulle ta vägen! Till slut kom vi fram till att det fanns ingen som kunde göra något åt saken, vi var fast! Vi gick ner för att hämta ut våra väskor som vi checkat in, det tog ca 2½ timme då det fanns minst 500 andra som också skulle ha sina väskor, det var ett hav av dem! Efter ett tag kände jag bara hur glad jag vart, vi fick ett till dygn i New York, jag brydde mig inte om det blev jobbigt! Vi satt där på golvet med min laptop och spelade lite musik från spelningen i New Jersey och hoppade runt där lite, dom andra titta lite fult men vi var glada! =)

Rebecka ringde Andys föräldrar (de som skjutsa hit oss) och berättade vad som hänt och frågade om vi kunde sova hos dem sista natten! De sa att det får vi självklart, de bad oss sitta kvar på flygplatsen så kom de ut och hämtade oss där, så himla snällt! Vi satte oss i ett hörn på golvet och kollade på Bruce Allmighty på min laptop, jag hade med mig lite filmer som tur var! De kom efter ungefär en timme och så åkte vi hem till dem!

De hade gjort en middag till oss och bäddat gästrummet med två sängar, så snälla! =) Vi åt middag, sen fick vi enorma cupcakes till efterrätt (oh sweet mama that was good!), sen satte vi oss ute på terassen så jag kunde ta en kvällscigg. Det var så mysigt då det fanns eldflugor överallt och stjärnhimmeln var helt klar! Sen på kvällen kollade vi på The Notebook och sen somnade vi ganska fort, imorgon var det ju dags att åka hem på riktigt!


11 augusti
Idag vaknade vi upp vid nio-tiden och åt lite frukost, packade ihop våra grejer igen och fick skjuts av Andys syrra till Stamford station, this time for real! Vi åkte till Grand Central, tog en flygbuss till Newark airport och satte oss där för att äta lunch! Vi satt där och pratade om hur sjuukt lyckad den här resan hade varit, ingen av oss ångrade någonting! =)

Vi boardade planet och efter bara nån timme så somnade alla, även Rebecka! Jag satt uppe och kunde inte somna, så jag underhöll mig med att kolla på filmer (man fick en varsin TV på stolsryggen framför sig med egna hörlurar osv, så man kunde titta på film/serier, spela spec etc). Efter ett tag frågade jag en av dem som jobbade på flyget om man kunde koppla in batteriet till min laptop nånstans så jag kunde vara inne på datornoch börja redigera bilder, det kunde man! Det fanns ett uttag under min stol, vad överlycklig jag blev! Jag underhöll mig med att sätta copyright på våra bilder som vi sen skulle publicera till er, next thing you know we were in Sweden!

12 augusti
När vi kom fram kändes allt så konstigt, hatar när man kommer hem igen så hör man all svenska, jag ÄLSKAR andra språk och att man känner att man är ute och reser! Aja, vi hämtade våra väskor och gick ut till den stora hallen på Arlanda där Rebeckas mamma och hennes bror väntade på oss! =) De skjutsade mig till Mörby centrum där pappa hämtade mig, sen åkte vi hem! Klockan 9 på morgonen kom vi hem, jag hade inte sovit på 30 timmar men var bestämd på att inte gå och lägga mig förrän ikväll. Var ju tvungen att vrida tillbaka dygnet, konstigt nog var jag inte ens trött!


10 augusti:

Rebecka i bilen på väg till Stamford station, time to go home! (Trodde vi) 
 

De var så snälla som körde oss, The Olsens!
 

På Stamford station
 

Foto från flygbussen! Vi hade verkligen ingen aning om vilken kväll som
väntade oss på flygplatsen, vårt flyg skulle lyfta vid 14-tiden från New York!

 

Efter ett par timmar på flygplatsen! Här har vi precis fått reda på att vi kmr 
missa vårat flyg och sitter nu och väntar på att få tillbaka våra väskor igen! 
 

Sen tog jag fram laptopen och vi började snacka lite, och då insåg vi....
Vi har ju bara fått en till natt i New York, vi behöver inte åka hem än! :'D
Då blev vi helt plötsligt jätteglada och började pumpa musik och hoppa runt!
 

Jag och Rebecka <3
 

Rebecka på vår plats =D Jag sprang runt bland väskhögen och tittade
ifall våra väskor låg där någonstans, men icke! Men vi höjde musiken
och tappade inte humöret för det, haha vi vart på så sjukt bra humör! :'D

 

Så sjuukt mkt väskor, snacka om överflöd x'D 
 

Efter Rebecka fått tag på The Olsens så satt vi i ett hörn på flygplatsen
och tittade på Bruce Allmighty medans vi väntade på att de skulle komma
och hämta oss, det var så sjukt snällt att de åkte hela vägen till flygplatsen!
 

Här fick vi sova!=)
 

Såhär bodde dem! =) Faktiskt jättefint!
 

Rebecka hittade lite gamla bilder på Andy, haha! 
 

Time for dinner! =)
 

Efterrätt  Cupcakes, SÅ goda! O.o
 

Sen gick vi ut och satte oss så jag kunde ta min kvällscigg!

 

Jag rotade upp min vita stora tröja för jag råkade få en fläck på min gråa
tröja när vi åt middag! x) men Andys mamma tvättade den åt mig för jag
skulle ha den när vi åkte hem imorgon, så sjukt sköna kläder att resa i!
 

Vi var inte lite trötta efter en sån här lång dag!
  

Sen kom Andy ut ett tag och vi satt och snacka lite. Sen gick vi in och
kollade på The Notebook, såå romantisk! Hade dock redan sett den :P
Efter filmen gick vi och sov, eller aah jag i alla fall! ^^ Imorgon var det
time to go home, for real this time! Buhu, vi ville verkligen inte från NYC..
 



11 augusti


Jag på tåget, sen jag på flygbussen!
  

Undrar vem Rebecka tänkte på.. ;) <33
 

Buhu, hejdå New York!:'(
 

Flygplatsen, Newark denna gång!
 

Lunch-time! Jag fick min efterlängtade sushi och Rebecka åt kyckling!  
 
 

Upp med laptopen igen, som vanligt. Vi kollade på någon film och igen
på våra bilder från New York och konsertklipp.. Sen var det dags att boarda
planet, vi tog inga bilder på planet dock, tror våra batterier dog eller nåt!
 

The end! En av mina absoluta favoritresor jag gjort hittills!
Puh, äntligen färdig! Hoppas ni gillar att läsa om resan! =)

Fel på bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering men jag kom hem vid 1 igår natt och då funkade det inte att logga in på bloggen! :S Idag funkade det att logga in men när man trycker på "publicera" så syntes inte inlägget i bloggen! Vet inte vad som var felet men det funkade i varje fall inte! Jaja, idag körde jag styrketräning sen drog jag ut och sprang 5 km i regnet, det var fan skönt! Jag har även hunnit skriva klart om resten av New York-resan, sista inlägget ligger alltså nu ute i bloggen! =) Haha, precis när jag är klar med att ha publicerat alla mina resor på bloggen så bokar jag en ny! ^^, Jag har nu bokat resan till Hamburg nu! Jag åker dit den 30e dec och stannar till 2a januari, jag och Lina ska fira  nyår där! :'D Vi bokade flyget igår och har bokat hotell sen ett tag tillbaka! :D

Ni som varit i Hamburg förut och testat klubblivet, hör av er till mig om tips är ni jättesnälla!

 

Jag ska lägga ut om New York nu, sen blir det frukost! Puss och kram ♥

1a december

Godmorgon! =) Jag la ut "New York 8-9 augusti" inatt, tänkte försöka bli färdig med det snart, bara ett inlägg kvar sen finns alla mina resor på bloggen =) Idag händer ingenting speciellt, jag ska bara jobba 16.30-20.00 sen vet jag inte vad som händer på kvällen, antagligen ingenting!

Jag har lite tråkigt idag och som vanligt sitter jag då och kollar billiga resor, och lyssna på den här! Tur&retur 6 mars-18 mars till New York inkl allt - 2667 kronor! Jag och Rebecka payade fan 7000 kronor var, OMG! Jaja, Jag ska försöka lägga ut sista delen av New York-resan idag också, hoppas jag hinner! Pusspuss, ha en bra dag!

New York, 8-9/8 2008


8 augusti



Idag vaknade vi av klockan vid 10, vi hade bestämt oss för att inte spilla någon tid i New York, hur sega vi än var så det var bara att pallra sig upp! Vi åkte in till New York city och käkade frukost på Mcdonalds (blööh) och tog sedan en sväng förbi Tokio Hotels hotell innan shoppingdagen skulle börja. Klockan var 11.20 och deras chaufför sa ju igår att han skulle hämta dem 11.30 dagen efter, så vi tänkte passa på att säga hejdå till Tokio Hotel och tacka för en grym show i New Jersey! När vi kom dit så stod det redan två andra där (fan), en tjej från Italien och en från Tyskland, de var båda här för att plugga engelska och hade tajmat deras resor så de var i New York när Tokio Hotel hade sin spelning, precis som vi gjorde!

Efter ca fem minuter kom Tobi (Tokio Hotels livvakt) ut och den tyska tjejen började snacka tyska med honom. Efteråt berättade hon att hon bad om att få ta kort med killarna och han hade först sagt nej, men sen vände han sig om och log och blinkade med ögat och sa "men gör det fort så ser jag det kanske inte!" Precis då så kom det fyra amerikanska fans, och de var verkligen FANS! De hade typ Tokio Hotel skrivet i pannan, nämen ni förstår. De stod på ett led bredvid oss och jag kände bara hur hela fan-faktorn växte på mig, det var inte såhär jag ville ha det! I New York är det inte alls ovanligt att det inte är några fans utanför hotellen, det händer lite då och då, och jag hade verkligen hoppats på att det inte skulle vara några där idag! Jag och Rebecka ville bara tacka för en grym show, inte bara ha massa bilder och autografer, couldn't care less about it!

Jaja, de kom ut sen i alla fall och Bill stod och tittade på mig med blicken "skulle jag signa nåt åt dig eller?" Jag hade ju ingenting framme att signa, jag stod bara där ungefär! Så jag rotade upp konsertbiljetten som låg i väskan, det var det enda papper-liknande jag hade! Sen hade han ingen penna heller så vi fick vänta tills Tom var klar! Usch, jag tycker sånt här är så himla pinsamt, jag är lika gammal som dem och där står jag och väntat på att få lite kludder på ett papper av dem. Det är ju deras musik jag älskar, det var ju det jag ville berömma dem för, tacka dem för! I Amerika kan man göra sånt men i Europa är det omöjligt med ett band som dem. Därför ville jag verkligen ta chansen att bara göra det, annars skulle jag inte gått dit alls!

Det värsta var att när Bill stod framför mig och Tom till höger om mig så stod båda och signade åt några av tjejerna, jag hade inget att göra men jag typ kollade på när de signade. Helt plötsligt kom jag på mig själv hur jag står med mitt ena finger invirat i en av Toms guldsnören som var på hans tjocktröja! Han märkte inte som tur var men jag hade ju snurrat ut det litegrann och stod och pillade på hans tröja, totalt omedvetet!

Jaja, vi sa hejdå i alla fall och sen drog vi runt i New York ett tag med Lalli och tysken, jag och Rebecka köpte en varsin väska och så lunchade vi. Vi gick även in på en asstor Hard rock Café mitt i New York, så cool! Efter en timme kände jag och Rebecka hur totalt SLUT vi var, vi orkade ingenting och bestämde oss tillslut bara för att gå och köpa lite choklad och chips och åka hem och dega! Så vi gjorde det, hela kvällen bestod av att ligga och snacka, äta onyttigt och röka (för min del). Det behövde vi garanterat!

Frukost på Mcdonalds!
 

Några av mina och Rebeckas bilder utanför hotellet:
 
 
 
 
 
 

Rebecka med Lalli och tysken, vi tog en liten rundtur i NYC med dom!
 

Nån demonstration eller vad det va..
 

Rebecka och jag! <3 Vi var så trötta att vi vände hem efter en kort stund!
 

Kvällen bestod av snack om allt mellan himmel och jord! <3
 

Vi kollade även igenom våra videos, sjukt bra blev dom!=) (Youtube suger!)
 


9 augusti

Idag vart det en heldag med shopping! Familjen vi bodde hos åkte på semester denna morgon, så denna sista dag och natt fick vi spendera själva i huset, vårt enda ansvar var att ta hand om deras hund Lucy! Asså, hon skällde värre än alla hundar jag mött tillsammans!! Men det gick bra, efter 25.000 "SHUT UP, LUCY!" ^^,

Vi hade fått en vägbeskrivning till busstationen för att kunna ta oss in till Stamford Mall! Vi spenderade 6 timmar i det köpcentret, jag shoppade upp ALLA mina pengar jag hade kvar och kom ut med 4-5 kassar! Det var helt underbart, shoppingen är LOVELY! De har ALLT i New York, lätt att jag ska dit igen nästa sommar för megamegashopping, måste ha mer pengar då också!

På kvällen satt vi hemma, åt left over pizza och massa godis! Rebecka satt vid datorn och jag testade alla mina kläder jag hade köpt, jag blir så glad när jag verkligen lyckats med en shoppingdag, och det gjorde jag denna gång! Vi packade även det sista och la oss relativt tidigt, då vi skulle bli hämtade av familjen som vi åt middag hos 3e kvällen, ni vet föräldrarna till sonen Andy som vi gick på bio med? Jaja, de skulle i varje fall hämta oss imorgon bitti och skjutsa oss till Stamford station!

Rebecka fixar iordning frukost!
 

Här bodde vi under vår New York-resa! =)
 

Vi var tvungna att ta en promenad med Lucy innan vi drog till shopping-mallet!
 

De hade gjort en liten fin beskrivningslapp åt oss, för buss-stationen! =)
 

Jag och Rebecka, på bussen mot Stamford mall! :)
 

Framme i Stamford mall! =)
 

Det fanns såna där statyer i hela Stamford, de var asläskiga. Det kändes
lite som "House of wax", varje kväll när Ann-Marie hämtade oss på stationen
och vi åkte igenom Stamford, jag tyckte dom var lika läskiga varenda gång!
 

Shopping-time! :'D
 

Efter ett par timmar i det underbara shoppingentrumet ovan så avslutade vi
dagen med Target store! Jag älskar den affären, den hade ALLT! Om jag
säger såhär.. Jag köpte hårspray, fotoalbum, tröja, plånbok, godis etc. på
Target store, det finns allt i den här affären, allt från skor till godis till ljus,
här har jag fastnat i ljushyllan, jag älskar tända ljus, rökelser osv, underbart!
 

Våra shoppingpåsar!
 

Vi hade missat sista bussen så Andys föräldrar fick hämta oss och skjutsa
hem oss till där vi bodde! Här sitter vi och väntar på skjutsen, helt slut! XP
 

Hemma igen! Vi värmde pizzan! =)
 

Städtime! x(
 

Mystime resten av kvällen!
 
 

Detta var den sista bilden som togs den här kvällen, imorgon skulle
vi flyga hem. Ingen av oss ville det, för vi båda älskar New York och
vi trivdes alldelles utmärkt där och hade kunnat stanna där i minst en
vecka till! Sorgsna (men samtidigt SÅ nöjda med resan) så packade
vi klart allt och gick sen och la oss.. Imorgon var det dags att åka hem!