New York, 8-9/8 2008


8 augusti



Idag vaknade vi av klockan vid 10, vi hade bestämt oss för att inte spilla någon tid i New York, hur sega vi än var så det var bara att pallra sig upp! Vi åkte in till New York city och käkade frukost på Mcdonalds (blööh) och tog sedan en sväng förbi Tokio Hotels hotell innan shoppingdagen skulle börja. Klockan var 11.20 och deras chaufför sa ju igår att han skulle hämta dem 11.30 dagen efter, så vi tänkte passa på att säga hejdå till Tokio Hotel och tacka för en grym show i New Jersey! När vi kom dit så stod det redan två andra där (fan), en tjej från Italien och en från Tyskland, de var båda här för att plugga engelska och hade tajmat deras resor så de var i New York när Tokio Hotel hade sin spelning, precis som vi gjorde!

Efter ca fem minuter kom Tobi (Tokio Hotels livvakt) ut och den tyska tjejen började snacka tyska med honom. Efteråt berättade hon att hon bad om att få ta kort med killarna och han hade först sagt nej, men sen vände han sig om och log och blinkade med ögat och sa "men gör det fort så ser jag det kanske inte!" Precis då så kom det fyra amerikanska fans, och de var verkligen FANS! De hade typ Tokio Hotel skrivet i pannan, nämen ni förstår. De stod på ett led bredvid oss och jag kände bara hur hela fan-faktorn växte på mig, det var inte såhär jag ville ha det! I New York är det inte alls ovanligt att det inte är några fans utanför hotellen, det händer lite då och då, och jag hade verkligen hoppats på att det inte skulle vara några där idag! Jag och Rebecka ville bara tacka för en grym show, inte bara ha massa bilder och autografer, couldn't care less about it!

Jaja, de kom ut sen i alla fall och Bill stod och tittade på mig med blicken "skulle jag signa nåt åt dig eller?" Jag hade ju ingenting framme att signa, jag stod bara där ungefär! Så jag rotade upp konsertbiljetten som låg i väskan, det var det enda papper-liknande jag hade! Sen hade han ingen penna heller så vi fick vänta tills Tom var klar! Usch, jag tycker sånt här är så himla pinsamt, jag är lika gammal som dem och där står jag och väntat på att få lite kludder på ett papper av dem. Det är ju deras musik jag älskar, det var ju det jag ville berömma dem för, tacka dem för! I Amerika kan man göra sånt men i Europa är det omöjligt med ett band som dem. Därför ville jag verkligen ta chansen att bara göra det, annars skulle jag inte gått dit alls!

Det värsta var att när Bill stod framför mig och Tom till höger om mig så stod båda och signade åt några av tjejerna, jag hade inget att göra men jag typ kollade på när de signade. Helt plötsligt kom jag på mig själv hur jag står med mitt ena finger invirat i en av Toms guldsnören som var på hans tjocktröja! Han märkte inte som tur var men jag hade ju snurrat ut det litegrann och stod och pillade på hans tröja, totalt omedvetet!

Jaja, vi sa hejdå i alla fall och sen drog vi runt i New York ett tag med Lalli och tysken, jag och Rebecka köpte en varsin väska och så lunchade vi. Vi gick även in på en asstor Hard rock Café mitt i New York, så cool! Efter en timme kände jag och Rebecka hur totalt SLUT vi var, vi orkade ingenting och bestämde oss tillslut bara för att gå och köpa lite choklad och chips och åka hem och dega! Så vi gjorde det, hela kvällen bestod av att ligga och snacka, äta onyttigt och röka (för min del). Det behövde vi garanterat!

Frukost på Mcdonalds!
 

Några av mina och Rebeckas bilder utanför hotellet:
 
 
 
 
 
 

Rebecka med Lalli och tysken, vi tog en liten rundtur i NYC med dom!
 

Nån demonstration eller vad det va..
 

Rebecka och jag! <3 Vi var så trötta att vi vände hem efter en kort stund!
 

Kvällen bestod av snack om allt mellan himmel och jord! <3
 

Vi kollade även igenom våra videos, sjukt bra blev dom!=) (Youtube suger!)
 


9 augusti

Idag vart det en heldag med shopping! Familjen vi bodde hos åkte på semester denna morgon, så denna sista dag och natt fick vi spendera själva i huset, vårt enda ansvar var att ta hand om deras hund Lucy! Asså, hon skällde värre än alla hundar jag mött tillsammans!! Men det gick bra, efter 25.000 "SHUT UP, LUCY!" ^^,

Vi hade fått en vägbeskrivning till busstationen för att kunna ta oss in till Stamford Mall! Vi spenderade 6 timmar i det köpcentret, jag shoppade upp ALLA mina pengar jag hade kvar och kom ut med 4-5 kassar! Det var helt underbart, shoppingen är LOVELY! De har ALLT i New York, lätt att jag ska dit igen nästa sommar för megamegashopping, måste ha mer pengar då också!

På kvällen satt vi hemma, åt left over pizza och massa godis! Rebecka satt vid datorn och jag testade alla mina kläder jag hade köpt, jag blir så glad när jag verkligen lyckats med en shoppingdag, och det gjorde jag denna gång! Vi packade även det sista och la oss relativt tidigt, då vi skulle bli hämtade av familjen som vi åt middag hos 3e kvällen, ni vet föräldrarna till sonen Andy som vi gick på bio med? Jaja, de skulle i varje fall hämta oss imorgon bitti och skjutsa oss till Stamford station!

Rebecka fixar iordning frukost!
 

Här bodde vi under vår New York-resa! =)
 

Vi var tvungna att ta en promenad med Lucy innan vi drog till shopping-mallet!
 

De hade gjort en liten fin beskrivningslapp åt oss, för buss-stationen! =)
 

Jag och Rebecka, på bussen mot Stamford mall! :)
 

Framme i Stamford mall! =)
 

Det fanns såna där statyer i hela Stamford, de var asläskiga. Det kändes
lite som "House of wax", varje kväll när Ann-Marie hämtade oss på stationen
och vi åkte igenom Stamford, jag tyckte dom var lika läskiga varenda gång!
 

Shopping-time! :'D
 

Efter ett par timmar i det underbara shoppingentrumet ovan så avslutade vi
dagen med Target store! Jag älskar den affären, den hade ALLT! Om jag
säger såhär.. Jag köpte hårspray, fotoalbum, tröja, plånbok, godis etc. på
Target store, det finns allt i den här affären, allt från skor till godis till ljus,
här har jag fastnat i ljushyllan, jag älskar tända ljus, rökelser osv, underbart!
 

Våra shoppingpåsar!
 

Vi hade missat sista bussen så Andys föräldrar fick hämta oss och skjutsa
hem oss till där vi bodde! Här sitter vi och väntar på skjutsen, helt slut! XP
 

Hemma igen! Vi värmde pizzan! =)
 

Städtime! x(
 

Mystime resten av kvällen!
 
 

Detta var den sista bilden som togs den här kvällen, imorgon skulle
vi flyga hem. Ingen av oss ville det, för vi båda älskar New York och
vi trivdes alldelles utmärkt där och hade kunnat stanna där i minst en
vecka till! Sorgsna (men samtidigt SÅ nöjda med resan) så packade
vi klart allt och gick sen och la oss.. Imorgon var det dags att åka hem!
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0