RUBRIK

Kom hem från jobbet för en stund sen, skulle egentligen fikat med några vänner efter men jag orkade inte! Har gjort något efter jobbet typ varje dag nu så jag behövde bara åka hem kände jag..! Jag har bara suttit på balkongen med Anna och softat ett tag nu som vanligt och ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag på pedikyr (mina fötter är KAOS, fyfan vad det behövs eftersom jag aldrig tar tag i dom själv..) och sen ska jag jobba..

Blev taggad på FB, Astrid, Lukas och jag från Jossans fest i lördags! 
  

Hörs imorgon igen!

Aaaaaaaand off to work..

 


Ja, mina dagar ser typ likadana ut varje dag meen det är soft! Nu ska jag till jobbet iaf och jag slutar inte förrän 22.15 så vi hörs inte förrän sent ikväll igen, ha en grym eftermiddag/kväll!

Min fina Annika!

 

Annika och jag hade msndejts in princip varje kväll hela hösten och vintern men nu på vårne är jag aldrig hemma så vi hinner aldrig prata! Nu logga jag in och såg Annikas namn på msn och nu har vi äntligen lite quality time, vår lilla värld inom Michael Jackson är riktigt värdefull och ibland är det så skönt att bara få prata med Annika då!

Dagens låt

 

Denna låt började Bon Jovi med på en konsert den 2 mars i år då Jon fyllde 47 år! Its not old, just older!

Måndag

Herregud, imorgon är det juni!! Det är alltså samma månad imorgon som när jag åker till London & samma månad som jag ska se Bon Jovi!!! =) Helt galet men såå underbart! Igår gick jag barbent hela dagen (eller aah till jobbet, till bion och sen hem^^,) och även om det var lite kallt på hemvägen på kvällen så hade jag det iaf, sommaaaaaaaar!

Wellwell, idag så ska jag iaf till gymmet och köra benhårt.. Orka köra vassen 2010, nu skare fan bli beachen haha! Underbara Sandra jag åker till Indien sa att hon skulle köra på vassen 2010 och fan vad jag garva hehe..

Frukost var det, hörs snart igen!

Sex and the city 2

Back home! Ikväll jobbade jag stängning med Niclas och Julia och efter det så kom Julias fina syster Jasmine som även jobbade på vår Konsum innan men har nu bytt till en annan, hur som helst så skulle dom 2 gå på bio och frågade om jag ville hänka på! Jag ville jättegärna se SATC 2 så jag gjorde det, filmen var vääldigt glamourös och rolig och den är lätt värd att se för alla SATC-fans! Dock en typisk tjejfilm till er alla killar, överraskade?

Gammal bild på fina Jasmine och Julia från julfesten med jobbet, vintern 2007!


Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag köra ett hårt pass på gymmet innan jag drar till jobbet! Vi hörs då igen, kramar ♥

Mot jobbet

  

Fet slash!
 


Nu har jag suttit och kollat på Gagas liveintervju en stund, hon är galet intressan även om jag inte är det största fanet.. Jag beundrar henne verkligen, riktig konstnär! Men nu måste jag dra till jobbet, hörs ikväll!

Bilder från igår

 


Haha åhw vad fina ni é!
 

Snygga systrarna Ekman!
 

 


 
 
 
 
  
 
 
 

Tack alla för en grym kväll =)

Söndag

...Måste börja med att gratta världens bästa mami på mors dag, Annika Berglund! ♥ Synd att jag jobbar idag annars hade jag åkt över och kramat sönder dig men jag smsade imorse också och så gav Elvira frukost på sängen! =)

Igår då.. Jag och Niklas åkte till Jernet (krogen på Lidingö som Jossan hyrt) direkt efter jobbet, då var det ganska lite folk där men jag kände typ alla så vi satte oss ner och snacka skit i sofforna! Vid 9-10tiden kom allt folk så blev det fest, vi dansade och hade grymt roligt ända tills de stängde kl 1! Det var sån reunion igår, träffade så mycket folk jag inte träffat sen grundskolan/gymnasiet helt galet!

Sen skulle massa människor på efterfest hos nån på Lidingö men jag orkade inte så jag åkte till stan med några andra och då skulle de på efterfest nån annanstans och min mobil var död så jag åkte hem istället! Det var en askul kväll men jag hade lätt kunnat parta vidare men eftersom jag inte kunde nå någon (jag smsade och ringde sönder den till typ alla på vägen in till stan och så dog den när jag satt på Slussen..)

Well well nu ska jag käka frukost, hör att Anna är uppe men bilder kommer sen!

B-day party for Joss!

Woho nu blire fest all night long! Jossan har storfest då hon har fyllt 20 så jag ska dra mig dit nu med några killkompisar från jobbet, det kommer bli så mycket folk och galet mycket drag!!

Kommer köra på typ samma outfit som denna ikväll!
 

Nu partar vi!! Ha en grym lördagskväll människor! =)

Lördag

Hallu! Sorry att jag inte uppa igår men jag drog ut direkt efter jobbet, som vanligt har jag svårt att bara åka hem och ta det lugnt hehe.. Jag åkte till Fridhemsplan och mötte upp Jossan & min älskade Astrid som är hemma över helgen!!! =) De firade Jossans pappa som fyllde år idag, så vi skålade för det och så!

Efter ett tag drog Jossan, Astrid och jag in till Gamla stan för att sätta oss på en pub där och efter ett tag kom mina vänner Linus, Filip och Jonas förbi och softade lite! Vi satt där och snacka skit och drack vin tills klockan 2 innan vi drog oss hemåt!

Mina underbara vänner igår, jag älskar er!
 

Nu måste jag hoppa in i duschen!

The Beatles on Ed Sullivan show in the 60's

 

Här uppträder dom med låten This Boy, lyssna vilken tonsäkerhet dom hade redan då! Om det är någon som underskattar The Beatles så förstår ni inte musiktalang, så enkelt är det. John Lennons toner i slutet får mig att tappa hakan, han gör de helt perfekt! John Lennon är han imitten, till vänster är Paul Mccartney, till höger är George Harrison och på trummor är Ringo Starr! 

Tänk de som besökt Ed Sullivan Show, en amerikansk TV-show som sändes mellan 1948-1971 och hann få med artister som; The Jackson 5, The Beatles, Elvis Presley, The Supremes, Jerry Lewis och många fler!

Fredag

Tjuhu allihopa! Nu är jag utvilad igen, igår åkte jag ju hem hit till familjen och blev bjuden på en jättegod kycklingsallad som Viran gjort! Senare på kvällen när alla gått och lagt sig (utom Viran) så satt jag och kollade på VH1 till typ kl halv 2 (världens bästa musikkanal) som jag gör varje natt när jag är här och sen gick jag och la mig! Under kvällen hann jag smörja in mig med BUS, fläta håret och så målade Viran mina naglar =D

Idag då, jag ska snart ut och springa en mil (måste träna mig inför tjejmilen den 5 september) och sen ska jag dra mig till jobbet efter lunch och så! Jag jobbar sent ikväll så jag är inte hemma förrän 23-tiden! Men jag slänger upp ett videoklipp på ett av världens största musiklegender om en stund!

BTW, grattis bloggen 2 år idag!! =D

Mot ön!

Nu ska jag börja dra mig iväg, jag ska sova hos familjen ikväll! Viran har lovat att laga en god kycklingsallad med avocado, fetaost och massa annat gott! =) Vi ska även fira att hon klarade Matte B Nationella, woho go sister!! Men innan dess måste jag springa lite ärenden på stan, hoppas ni får en grym torsdagskväll så hörs vi imorgon igen! 

Under tiden kan ni få njuta av 3 av världens bästa låtar från 80-talet av världens bästa artist
genom tiderna; Wanna be starting something, Rock with you & Dirty Diana av bästa MJ!

 
I love you and I miss you  e v e r y  day, you are always on my mind.

Vilket gymmpass!

Jag hade sådan energi idag på gymmet, även om det var nästan två veckor sedan jag gymmade senast så hade jag kondition och orken då jag har sprungit så mycket iaf! Jag körde ben, rygg och mage och sen sprang jag en stund på springbandet efter styrketräningen!

Jag kom på mig själv på vägen från gymmet att jag gick med ett leende på läpparna.. jag vet inte om det beror på det underbara vädret, att det är sommar, att jag hade Bon Jovi - Always live i hörlurarna, att jag precis hade tränat.. Kanske var det alltihop! =)

En stor lunch bestående av chorizo-korv, halloumi, bladspenat, röd lök stekt majs,
philadelphia med örter på sidan och en omelett gjord på 2 ägg och lite riven ost i!

Bilder från igår

Inne på Café Opera, vi började dansa på en gång!
 
 
 

Såå packat där ute!
 
 

Den här jäkla palmen klia mig i huvudet hela tiden när vi stod ute, haha..
 


  

Jag tänkte att jag skulle passa in, BratTillan på Cafét mm det känns bra *ut med tungan*
 

Påvägen hem till Farsta så går jag ensam i soluppgången över buss-stationen med Bon
Jovis Brokenpromiseland i hörlurarna och fick en insyn just då! Hela denna långa vinter
så har jag längtat efter grönska, värme och SOMMAR och så såg Jag framför mig att
träden och buskarna var helt gröna av löven, det var helt svalt ute och med Bon Jovi
sjungandes i hörlurarna insåg att det bara är 3 veckor kvar till LONDON och BJ! Jag
började "iiihh"-låta för mig själv och hoppsade bokstavligt vidare, man bör ta vara på
stunder som dessa när man faktiskt hinner stanna upp och uppskatta livet just då!
  

Denna myskatten bor några portar från oss och är alltid lika mysgo!
  

Tack Mika för ännu en grym utekväll! Nu ska jag börja göra mig iordning för gymmet!

Torsdag

Hej på er! Jag hade en riktig mardröm inatt som bara handlade om oro, den kändes också så äkta att när jag vaknade upp så mådde jag jättedåligt och fick ligga kvar en stund och bara intala mig att det bara var en dröm och att inget har hänt! Nu är jag tillbaka iaf och såg att jag hade 3 sms och missade samtal, fick då åter igen panik och trodde jag försovit mig till jobbet! Sen kom jag på att jag är ledig idag..

Well well! Tänkte berätta lite om Café Opera igår, jag och Mika drog dit vid kvart över elva och då var det ganska mycket folk där! Sen hann vi bara gå på toa och lämna in grejerna i garderoben så var det apmkt folk ute, vi försökte ta oss upp till DJbåset som var läängst in för Mika skulle hälsa på Jayson men det var typ omöjligt! Vi höll oss där inne en stor del av kvällen och dansade loss! De spelade en hel del 80-tal igår så jag var glad! =)

Stureplan står för dom otrooligt otrevliga människorna som går in i en, armbågar en och praktiskt taget vandrar över en bara för man inte "är någon"! Jag är så anti dessa VIP-rum och dryga stiler för det skapar bara en tråkig stämning med klyftor! Söder är bättre där alla hänger med alla mer eller mindre, Mika och jag kom upp i VIP-rummet en stund igår men det var så inte värt det, vi blev knuffade omkring under tiden vi stod och pratade med människor! Jag började undra om jag var osynlig ett tag så tillslut gick vi ner igen och dansade där vi had spacing!

Men musiken är faktiskt bättre på Stureplan, eller den är bättre när Jayson spelar! Han spelar hiphop RnB, gamla hits och maassa Michael Jackson och han får alltid igång stället han spelar på! Jaja, sen vid halv tre så drog Mika och jag hemåt och då var det ljust ute! Helt galet, när jag gick från bussen så hade solen börjat gå upp och jag älskar det!! =)

Jag & min fina Mika igår!
 

Fler bilder från igår kommer senare!

Café Opera

Jag och Sandra var ganska snabba med Indienplaneringen, vi mejlade dom vi skulle och kollade upp sprutor samt visum vi måste fixa! När jag var där smsar Mika och frågar om jag är på att dra till Café Opera och jaa varför inte? Jag är ledig imorgon men kommer ändå köra nyktert ikväll då jag vill träna imorgon, men som Mika sa så har vi alltid roligt tillsammans iaf!

You and me babe!
 
 

Indien-planering!

Nu har jag slutat jobbet och ska snart börja bege mig hem till Sandra för massa planering om Indien! =) Vi har massa kul på G, fått massa tips om vad vi ska göra och tack vare min gamla skolas kontakter så har vi fått grymt mycket hjälp! Jag vill verkligen utvecklas mer som människa, utmana mig själv och få fler erfarenheter och det får man verkligen av att blanda sig in i olika kulturer och lära sig om andra människor, denna långa resa kommer bli så häftig!

Ha en grym kväll, pps!



If you enter this world knowing you are loved
and you leave this world knowing the same,
then everything that happens in between can be dealt with.


- Michael Jackson

Onsdag

Gäääääääääääääääääsp.. Sitter här och gäspar så mycket att tårarna rinner, gud vad jag längtar till imorgon då jag kan sova ut!! Jag hade t o m ställt klockan på 7 istället för 8 idag då jag tänkte ta en springrunda ínnan frukost men jag ställde bara om klockan på en gång! Jag behöver söööömn och jag får skylla mig själv hehe..

Filmen igår, Robin Hood var faktiskt bra tycker jag! Russel Crow var inte så snygg i början men ha växte genom filmen och vart till slut galet snygg, både jag och Amelie droola lite haha! En rolig sak var också när jag var på väg till bion så sprang jag in i morfar, det har nog aldrig hänt förut! Vi stannade och pratade en stund om Karins dotter (min moster/morfars ena dotter har precis fött en dotter), jag måste ta mig förbi henne snart och hälsa på!

Nu ska jag fixa frukost, 2 matlådor och duscha innan jag somnar!

Robin Hood

 

Nu ska jag in till stan och möta upp Amelie för att gå på bio, hoppas filmen är bra! =) Vi hörs imorgon igen, ha en bra tisdagskväll!

Bio!

Tja! Nu är jag hemma från stan igen, jag åkte bara in och fixade naglarna och åkte hem igen men ska snart in igen haha.. Amelie och jag ska gå på bio, det var länge sen jag gjorde det så nu har jag massvis av filmer att ta igen! Jag vill se Robin Hood eller Prince av Persia ikväll, båda verkar vara asbra så jag ska se dom någon gång iaf så vilken vi ser ikväll spelar egentligen ingen roll!

Dåliga webcambilder på naglarna, det är en ljusrosa färg och så gjorde hon dom
mycket kortare än vanligt då jag bara slår av dom annars med det jobb jag har!
 

Bon Jovis nya video - When we were beautiful



When we were beautiful vart min första favoritlåt från The Circle-albumet, riktigt fin låt & det är gaalet vad bra dom gör den live.. Den ska jag får höra om 3½ veckaaaaaaaaa!! Videon kan ni se HÄR! Lyssna på Jons röst och se bara på dom, världens bästa band!!

Tisdag

Goddagens! =) Jag kom precis innanför dörren så jag sov alltså inte hemma inatt! Jag åkte hem till Jossan igår och firade henne med hennes släkt och några vänner, jättemysigt! Vid halv tio så ska Cissi dra sig hemåt och erbjuder mig skjuts till Ropsten så jag hakar på och när vi är påväg till bilen så ringer min barndomsvän Amelie och vill ses!

Jag hade egentligen ingen lust att bara åka hem så det var perfekt, jag möter upp Amelie på Centralen så går vi runt i stan och käkar middag innan vi drar hem till henne! Amelie bor mitt på Medborgarplatsen, så jääkla centralt på Stockholms bästa ställe liksom.. Hur som helst, jag sov kvar där i deras ashöga loftsäng haha! Amelies och min familj har känt varandra hela livet, Amelies storasyster Issa är Amandas (min syster) typ bästa kompis och har alltid varit och våra föräldrar är vänner!

Jag fick äntligen också träffa på Obelix igen, deras hund som nu är jättegammal! Aow, saknat Obbe ju! =) Weellwell jag är bara hemma och vänder nu iaf, jag ska åka och fixa naglarna och måste hoppa in i duschen innan det! Efter jag fixat naglarna ska jag träffa Amelie igen så det blir nog inte så bra update idag men det tar jag igen en annan dag..

Tog aldrig några bilder hos Jossan igår men här är på snygga Amelie igår!
 

OBBE!!

 
Den här Ank-kudden har Amelie haft så länge jag kan minnas!!

Take that, SMHI!

Woho, det är ju soligt och skönt ute ju med en helt blå himmel, inget regn som vädret sa! *peppar peppar* Nu är jag bara hemma och vänder en sväng efter 10 timmars jobb, jag måste bara duscha och fixa iordning mig lite innan jag åker hem till Jossan för att fira henne! Det är bara vi närmsta som ska dit och ha mysigt, jag tar med mig kameran också! =)

Bjuder på en bild på Mika och mig från Collage i lördags!
 

Nu mååste jag duscha!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JOSSAN!



Idag fyller en av mina bästa vänner 20 år, GRATTIS Joss! I love you ♥

Måndag

God morgon! =) Detta är lite konstigt att jag har känt mig så himla varm hela natten, från att jag gick och la mig till nu när jag vakna! Min första reaktion var att gå upp och öppna fönstret nu 5 på morgonen och solen har precis gått upp! Jag har legat med mitt feta täcke och sovit under dessa dagar då de varit över 20 grader ute men nu när de sjönk till ca 10 grader så är jag för varm?

Wellwell.. Idag jobbar jag ett 10-timmarspass så det kommer inte bli så mycket uppdatering idag! Nu ska jag fixa lunchlåda och ta en dusch, hörs igen innan jag drar!

Kvällen räddad!

 

Pizzan är köpt och Anna hittade Björnbröder så nu ska vi titta på den, ha en grym kväll så hörs vi imorgon bitti kl 5.. Yepp då ska jag upp och jag ser iinte fram emot det!

Hur patetiska får man bli?

Annas och min enda höjdpunkt idag är mat, så vi har räknat ner timmarna tills vi ska gå och köpa pizza! Nu sitter vi i varsitt rum och msnar om det..

 

Seeeeeeegdag

Anna och jag har inte sträckt oss längre än till köket idag och sen in till våra rum igen! Hon ligger och ser på TV och jag datanördar mig, nu är det faktiskt regn och åska ute (såå skönt en söndag, ännu en anledning till att få dega hemma)! Vi ska bara sega hela dagen och laga en god middag ikväll och bara se på film! =)

Tänk igår när jag var ute och sprang så när jag korsade stranden så låg det folk och solade och t o m dom som badade! Nu ska det ju bli kallare igen men det vänder nog tillbaka snart igen =) Tänk att nu är det snart bara 3 veckor kvar tills Anna och jag sticker till London, WAH BON JOVI!! =D

Visst är det härligt med vårregn och åska, jag tycker det är mysigt =)
 

Ligger ni också bara hemma och segar idag eller är det någon som trotsar normen och hittar på någonting??

Bilder från igår

Sån himla fin utsikt det var uppe på berget där vi startade kvällen!
 

Haha så roligt, såg det nu att Aron kom gåendes i bakgrunden på bilden!
 
 

Halva Anna, Niklas och jag!


Killarna drog ner för att dansa till musiken som spelades längre ner på berget medans
Anna Mika jag och Niklas satt kvar! Typ en halvtimme senare kom de upp & joina oss!
 

Nån kille som satt med oss igår, Jonathan hette han & var astrevlig! Älskar brillorna ^^,


Aron var konstant taggad!


Woho me crew 8)


Min fina vän!


Sen kom mina två babes, Cissi och Jossan efter en heldag på Gröna lund! Vi skulle gått
alla tre men jag jobba hela dagen igår så jag kunde inte haka & hade inte råd heller =(


På tunnelbanan påväg till Collage!


NJÖÖÖ!!!!


Posing i perrongen hah..
 

Vi dansade loss på Collage resten av natten!



 




Träffade på Josef och Enrique, så himla sköna tjejer ;)


Vi stannade som sagt tills lamporna tändes och då var vi så jäkla slut! Mika skulle prata
lite med Jayson så Jossan Cissi & jag lägger oss i en hög på sofforna & nästan somna!  

Tack alla mina sköna pps för en ashärlig kväll! =)

Söndag

Heeeeeej guys! Jag la inte ut nåt mer inlägg igår kväll innan vi drog ut men det var en sån kväll när man inte tyckte att man passade i någonting, Anna och jag sprang runt och rotade i garderober och det låg kläder ööverallt! Tillslut fick vi på oss nåt och drog in till stan för att möta upp Mika, vi möttes på mitt jobb och hängde kvar där utanför med Aron och Jonas för att vänta in Filip och Niklas som stängde och sen drog vi tillsammans till Skinnis!

Det var ett stort berg vi satt på med utsikt över hela stan, där satt alla och drack och dansade till musiken som spelades! Riktigt härlig stämning var det och perfekt för oss som hade eget vin, vi la inte en krona på vår utgång igår! =) Vi satt iaf kvar där och softade till typ 12 innan vi drog oss vidare! Jag, jossan, Cissi, Anna och Mika drog till Collage medan Filip, Jonas, Aron och dom drog vidare ut på Söder istället!

Jag måste säga att jag tycker Collage är bra men det är mest för utegården och för att Jayson spelar så bra musik, men i övrigt så är det SÅ mycket folk och 90% av dom är sjukt otrevliga. Jag är mycket mer för Söder men vi hade roligt iaf, dansade som galningar! =) Vi stannade kvar tills lamporna tändes kl 3 och då drog vi alla hemåt, riktigt härlig kväll vart det!

Bilder från igår kmr snart, måste käka frukost men här är en så länge på mig & Anna!

Taggad på livet!!

Halluuuuu! Jag skäms lite för att sitta vid datorn i detta UNDERBARA väder, det är 25-30 plusgrader ute och solen LYSER! =) Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och bytte om direkt för att dra ut och springa, jag spurtade ca 6,5 km och vart heelt slut men nu sitter jag här med megaenergi igen!! Ikväll blir det en välförtjänt utgång med massa vänner, ALL IN peeps!!

Jag ska ut på uteserveringar och dricka massa vin och eftersom jag är ledig imorgon så kan jag hålla på hur länge som helst, jag är så taggad!! =) Mika kommer hit om nån timme för att dricka lite vin här hemma med mig och Anna innan vi drar in till Söder, senare ikväll kommer mina hjärtan Jossan och Cissi in också! Nu sitter jag här och peppar till massa reggaemusik Aron skickat till mig, det är faktiskt galet nice med reggae på sommaren!

Svettig Tillan skriker ALL IN!!

Bon Jovi live on American Idol, may 12th 2010



Superman tonight körde dom, älskar denna låt från The Circle album! Åh.. Se på mina män, i 30 år har de hållt på & de äger fortfarande scenen! Föreviga legender... YOU ROCK MY WORLD, BON JOVI!

Lördag

Gah, vad hade jag gjort utan Anna?? hon kom in och väckte mig för en halvtimme sen och ba "Tillan jag tror du måste gå upp nu", mina båda klockor står och tjuter men jag var ändå helt väck, suck! Ibland har jag såå svårt att vakna, men nu hinner jag iaf till jobbet i tid, TACK Anna!

Men lite bråttom har jag så nu ska jag fixa lunchlåda!

God natt

 

NJÖ från mig och Anna från balkongen! Vi har suttit och skrikit NJÖ för det har varit bra eko ikväll, det gjorde vår kväll! Ni anar nog inte hur mycket vi garvade när vi hörde NJÖ eka längre bort, hahaha! Btw saknar jag min älskade vän Mirre något så otroligt, och även sötnosen Marcello! Flytta hit från Skåne NU tycker jag!!

Dååålig uppdatering idag!

Heeej.. Jag har inte haft någon som helst tid att blogga idag och imorse hade jag för bråttom för att hinna lägga upp ett till inlägg! Idag har jag ivf jobbat 6.45-16 och direkt efter jobbet drog jag in till stan för att möta upp mamma, om jag ska shoppa skor så behöver jag min mami! Jag har skjutit på sko-shoppingen såå länge att nu var jag tvungen, jag haatar att köpa skor då jag har så mycket problem med mina fötter..

Jag köpte iaf 2 par tygskor från Stadium, mamma köpte ett av dom så snäll som hon är! Sen drog jag direkt till Fridays och mötte upp Anna och hennes vän Sigge (som vi hängde med i London senast vi var där, hon bodde där då! Ni ser bilder från det nedan!) och drack lite drinkar, skönt att softa ner med afterwork ibland! =) Det var några artister på Kungsträdgårdens scen också som körde massa Lady Gaga, The Killers, Beyonce osv..!

Sen åkte jag och Anna förbi mitt jobb för att handla lite middag innan vi drog hem, nu ska vi laga en riktigt mysig sambomiddag och softa på balkongen! =) Jag jobbar ju 8-16 imorgon så därför blir det hemmakväll ikväll, vi ska äta entrecote med sallad, halloumi och stekt majskolv till det! =) MUMS!!

Lite bilder från en vild afterwork med Anna och Sigge i London 2009!
 
  
 

Fredag

*GÄSP* Godmorgon.. Jag sitter här med grus i ögonen och försöker hålla mig vaken, såå trött jag är! Jag drog upp rullgardinen nyss och hade totalglömt att jag har morgonsolen så solen som är påväg upp lös RAKT på mig, jag höll på att falla baklänges! Jaja nu är jag uppe iaf och måste börja dra mig redan om 45 minuter, så nu ska jag hoppa in i duschen och vakna till innan jag fixar frukost!

Hörs snart igen!

Läggdags

Anna och jag har suttit på balkongen nu i 2 timmar sen vi kom hem, Viran drog för typ en halvtimme sedan! God bless vår balkong för jag vet inte vad vi gjort utan den, helt underbar att ha nu på sommaren! Jaja, imorgon ska jag upp klockan fem redan då jag jobbar ett tidigt pass på jobbet så nu måste jag verkligen hoppa i säng.. Lycka till för mig att somna i tid inatt då jag totalvänt på dygnet..

Dock var jag uppe redan kl åtta imorse och på lördag ska jag upp klockan sex då jag börjar åtta på jobbet så imorgon måste jag också gå och lägga mig tidigt så kanske lyckas jag vända dygnet lite iaf..! Jaja, sängen var det! Vi hörs imorgon pps!

Bjuder på en bild på världens hetaste man som levt, I love you always my prince.
 

Promenad efter jobbet!

Hallu! Direkt efter jobbet idag drog jag upp till Slussen-torget och mötte upp Amanda och Anna som satt ute i solen och väntade på mig, vi satt där en stund och softade och väntade in Viran också innan vi började dra oss! Amanda tog tåget från Slussen hem till sig medan jag, Anna och Viran gick till Gullmarsplan och tog tåget hem hit till oss därifrån istället!

Nu springer Viran runt här och rotar i min garderob efter en klänning (som alltid när hon ska på fest, hehe) inför lördag! Jag skulle såå gärna vilja sitta ute på söder nu med massa vänner men jag ska upp fem imorgon bitti så det kan jag inte.. Får köra på lördag istället då jag är ledig på söndagen, då ska jag dra med Mika på Söder igen med massa polare! =)

Nu ska jag vara lite social med Viran innan hon åker hem, hörs sen!

Bara en månad kvar.. Bon Jovi live 20 juni, O2 arena i London!!




I love you my men Richie, Jon, David & Tico! Soooooooooooooooooooooooon now!! =D

Sommarfrukost

 

- Knäckebröd med philadelphia och skinka
- Smoothie gjord på endast lättyoghurt vanilj & frysta hallon
- Grönt äpple

Torsdag

Gooooood morgon! =) Jag gick upp redan klockan åtta imorse men drog direkt ut på en morgonspringrunda, man förbränner mest innan frukost så jag passar på nu när det är så fint väder och varmt! Nu måste jag ju också träna upp mig inför tjejmilen, jag vill klara den så bra som jag bara kan!

En svettig och hungrig Tillan just nu!
 
 
 

Nu måste jag hoppa in i duschen & sen frukost, uppar igen innan jag drar till jobbet ♥

Tjejmilen 2010!

Nu har jag precis anmält mig! Det var min vän som bad mig att anmäla mig till det men jag sa att jag kommer vara i Indien då (har redan funderat på att springa den innan) men nu såg jag att Tjejmilen är den 5 september och jag åker ju den 15e så då hinner jag!! =) Skitkul, jag ska iaf klara det under en timme!!

 

Någon mer som ska springa/gå tjejmilen?

Mysig hemmakväll!

Hallu! Idag kände jag att jag fick ta det lugnt efter jobbet, även om jag var astaggad på att dra ut på uteserveringar igen då jag har vandrat runt i endast en svart klänning hela dagen! Det är så varmt och skönt sommarväder ute, jag vill aldrig vara inomhus! Men jag åkte hem i alla fall och maten var färdig när jag kom hem (tack fina Anna) så satte vi oss på balkongen och snacka skit ända tills nu, så härligt!

 

 
 
 

Mot jobbet!

Nu måste jag sticka iväg till jobbet, det blir bara några timmars jobb idag vilket är skönt! Efter jobbet ska Viran med mig hem för att leta bland mina klänningar efter något att ha på sig, as always! Det får dock inte bli så sent ikväll då jag ska upp typ halv nio imorgon, måste vrida tillbaka dygnet nu känner jag..

På tal om jobbet, jag var ju ute med jobbvänner & vi har skitkul, men jag saknar mina 2
babes Eugenia & Lina som alltid var med ute också! Eugenia bor ju här i Sthlm så vi hänger
ju iaf och Carolina kmr hem från LA om typ 1 månad!!!!! =) Har alltid så kul med er 2!
 

För att inte tala om min älskade underbara vän Sandra som snart kommer hem, saknar dig!!
 

Dagens låt

 

Hate feeling this way, please not one more time in this situation.

Onsdag

Morrnmorrn! Det blev ett jättelitet inlägg igår efter jobbet men jag skulle möta upp alla kompisar och hade ganska bråttom.. Vi satte oss iaf på en uteservering på Medis i ett par timmar och softade! Sen separerades vi så jag, Filip och Aron gick vidare till Malmen och hängde lite med Arons vänner, astrevligt folk! Jag blev dock så himla trött när vi satt där, så vid typ två började vi dra oss därifrån så gick vi tre till Gullmarsplan för att ta nattbuss hem.

Filip bor nära Gullmarsplan men fick stå kvar och vänta med mig en halvtimme på min buss, hehe.. Men det var skönt för jag drack typ inte alls mycket igår så jag vart aldrig påverkad så idag mår jag bra, dock sov jag till typ halv ett då jag kom hem så sent men jaaaja! Idag börjar jag inte jobba förrän fyra så jag har tid på mig att softa vaken också, dock ger det mig lite ångest nu när det är så fint väder ute och vaarmt att jag sitter inne..!

Tog tyvärr inga bilder igår, kände inte alls för foton då men nästa gång ska jag fota! Nu måste jag käka frukost ivf, kanske kan göra det på balkongen.. Jaja ttyl!

Pubhäng!

Nu ska jag ut med några kompisar från jobbet och fira en kompis här aom fyller 20, vi hörs imorgon! =)

Off to work!

 
 
 
 

Nu sticker jag till jobbet, slutar kl 20 så vi hörs igen då!

Hur många har nån gång fasat för detta?

 

Det är en av de vanligaste frågorna sökta på Google, sök bara "kan man" så är det den första frågan som kommer upp! Haha vad skönt ändå att veta att jag inte är den enda som kan stalka/spionera på folk på facebook och vill vara privat hehe..

Tisdag

Gah, sitter här och gnuggar mig i ögonen för jag är så trött.. Jag satt kvar vid datorn lite för länge igår och sen låg jag och läste en stund så jag somnade nog inte förrän 3-tiden! Men idag har jag inte tid att sova bort dagen för jag ska hinna med en del grejer innan jag börjar jobbet! Känner att jag måste gå in och kolla min mejl också för att dubbelkolla att jag verkligen bokade Indienresan igår, det känns såå overkligt!

Dock kan jag inte tänka på annan resa förrän efter London, Anna & jag bokade
den i december så vi har väntat så länge på underbara London och BON JOVI!
 
 

Nu måste jag fixa frulle, vi hörs snart igen!

INDIEN BOKAT!

Köpte precis flygbiljetter till mig och Sandra till Indien, 15 september bär den långa resan av! Omg det känns helt sjukt, vi kan inte fatta det än men det blir aaaaaav!! =D I 6 månader gör vi INDIEN!

   

 ♥

Vilken UNDERBAR dag!

Nu är jag hemma igen! Jag mötte upp brorsan på Medistorget så vandra vi upp till Mosebacke och satte oss där! Brorsan är (precis som pappa) väldigt musikintresserad och skriver mycket eget så vi kan sitta i timmar och prata om musik då vi också har ganska lik smak! Vi gillar båda musiken från de äldre dagarna och att gå på konserter, musik är livet!

Sen påvägen hem så hittar jag Anna på tunnelbanan så vi tog sällsis hem, nu ska jag fixa lite middag och slå mig ner med henne på balkongen! Det är lite svalare nu så tröjan och byxor får åka på, jag har gått runt i min korta lila klänning & gladiatorsandaler! =) Love it!

ÄLSKAR Mosebacke! Jag lever där på somrarna, det är lätt ett ställe att rekommendera! De
brukar ha gigs där på sommaren oxå! Säger bara Away med Stureplan, Söder is the shit!

 
 
 
 

Ha en fin måndagskväll, peeps! ♥  

Mot Söders uteserveringar!

ÅH, så härligt det var att springa! Det låg människor vid stranden och solade medans jag joggade och solen lös på alla de gröna träden! Shit, jag låter sådär töntigt filosofisk nu men det är svårt att göra annat i detta underbara väder!

Nu ska jag in till stan och möta upp brorsan, vi ska slå oss ner på en uteservering och snacka skit! =) Typ alla säger att jag och Erik är exakt likadana i sättet vi pratar och skämtar även fast jag är 21 och han 35, och nu idag när vi snacka i telefon lät det typ såhär:

Erik: Tju, skulle vi hänga i stan eller?
Tillan: Ja men senare! Måste hinna tvätta först! 
Erik: Men jag MED, jag bara väntar och väntar tills högen blir ENORM..
Tillan: MHM, samma här så detta kmr ta ett tag..
Erik: Aah okej, sen vill jag hinna ut och springa en timme innan vi ska ses!
Tillan:  Ja, jag med! Man måste ju bara ut och springa i det här vädret..
Erik: Så halv fem ses i stan?
Tillan: Helt perfekt!

Inte svårt att komma överens med andra halvan ^^,

 

And off I go!

 


Nu ska jag dra ner till tvättstugan och sätta om torkskåpet innan jag drar ut och springer! Näe, palla gymmet när det är såhär vackert väder ute!! Jag tar en springrunda, gymmet får jag ta en sämre väderdag denna vecka!

Fredrik goes Xtina



Fredrik hade tråkigt så han gjorde en bild med Xtina-posen, tkr den vart ganska cool! =D

Måndag

Hallu allihopa! =) Gah, jag vaknar kvart över 11 idag och jag har tvättid från 11 så jag slängde mig bara ut genom dörren för att springa ner till tvättstugan! Nu är jag på G igen, hehe! Det är 20 grader i skuggan & himlen är helt blå och jag är ledig idag.. LYCKA! =)

Idag då, nu ska jag tvätta fram till kl 15 och efter det vill jag träna, antingen gymmet eller dra ut och springa! Vädret skriker ju åt mig att jag ska vara ute och springa men jag har inte gymmat på aslänge och springer gör jag ju nästan varje dag iaf.. Hmm jaja, efter det ska jag nog hänga med big bro så då får väl vi göra något utomhus om vädret håller i sig så länge!

  
  

Sommar sommar sommaaar!

Finally home, jag bokstavligt talat hoppsade hem! Det här vädret gör en verkligen lycklig, det har gått så fort och nu är det grönt på träden och på buskarna men det bästa är nog att det är LJUST! =D Idag då, jag och Anna var och storhandlade med hennes föräldrar först, nu har vi hela kylen, frysen och skafferiet fullt! Efter det åkte jag direkt till jobbet och jobbade till stängning!

När jag kommer ut så sitter Marcello på en bänk och vänta på mig, han åker ju hem imorgon så vi skulle säga hejdå! =( Jag träffade honom för första gången förra fredagen när jag skulle hälsa på Mirre och Mimi i kön, Marcello är ju en bra vän till Mirre! Sen har vi hängt jätteintensivt denna vecka (även med hans bror, syster och systerns pojkvän) och fan vad jag kmr sakna honom, dom alla! Så himla härliga människor som jag har haft galet kul med den här veckan!

Nu måste jag verkligen åka ner till Helsingborg snart så jag kan hänga med min kära vän Mirre och nu även med Marcello, så fina människor! =) Och det var därför min uppdatering efter jobbet är så sen idag, eftersom jag hängde med Marcello en stund och så fort jag kom hem så satte jag och Anna oss på vår balkong och njöt av kvällsvädret, åter igen LYCKA!

Klockan är över elva och det är fortfarande lite ljust i horisonten!
 


Mitt mysiga rum, kommer gråta som en galning när vi flyttar!
 

Sov gott, bloggvärlden!

Dagens låt

 

Älskar Slippery When Wet-albumet, Bon Jovi roxxxx!

Söndag

Good morning! Åh en sån härlig kväll jag hade igår! Helt sjukt när vi kom fram till att Nadia bor porten bredvid Marcellos systers haha, men så vi möttes utanför efter att vi hunnit gå in och fixa till oss lite fort och sen åkte vi in till stan! Vi satte oss på en uteservering vid Snaps och snacka skit, det var såå mycket folk ute pga det underbara vädret!

Stella, Marcello och Angelo drog hem ganska tidigt då de var jättetrötta men jag och Nadia körde vidare! Vi gick och gick runt mellan massa pubar och kollade läget, till slut satte vi oss på Donken och snacka skit i en timme! Vi började gå hemåt och tänkte gå till Gullmarsplan men då ringer en jättegammal vän till mig och ber oss komma förbi puben dom var på så vi vände om och hälsade på där också!

Vi drog hem sen så jag var hemma vid typ halv tre och då låg Anna i sin säng och kollade på TV så jag la mig bredvid henne som alltid och pratade, bland annat om hur mycket jag kommer grina när vi måste flytta härifrån.. Usch! Jaja, idag ska vi åka och storhandla med Annas pappa (vi behöver ju bil) men jag uppar efter det! Nu måste jag äta frukost, Anna har gjort scones! =) ♥

Jättemysig kväll!

Nu är vi hemma igen hos Stella (Marcellos syster) nu efter en jättemysig kväll nere vid Nacka strand! Vi har grillat gott kött och myst vid solnedgången! Min vän Nadia kom förbi en stund också då hon bor här i Nacka också, vi två kanske ska ut sen och möta upp Aron och några för att sätta oss nånstans, nu sitter Marcello och jag här och dricker te, det blev lite kallt i slutet iaf!

Asdumt men jag glömde mitt minneskort så när jag skulle börja fota blev jag asbesviken! =( jaja nu ska jag vara social men vi hörs imorgon igen, puss!

Ut och grilla ikväll!!

Det ska jag göra i alla fall, jag kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen och möts av glada Anna och Amanda som står och lagar mat! De ska sätta sig på Café operas uteservering ikväll då det är någon spelning, själv ska jag åka till Marcello och dom för att grilla! =) Jag har precis tagit en dusch och tagit på mig min långa vackra oranga klänning och gladiatorsandaler till det, helt underbart väder ute åh jag blir så lycklig!

 
 


Ha en UNDERBAR lördag i detta sommarväder, min termometer säger 20 grader och klockan är snart 6 på kvällen!!

Grattis moster!!

Fick den glada nyheten nyss att min moster Karin har äntligen fött sitt barn, en liten flicka! Hahah stackars morfar som alltid velat ha en son, först fick han mamma, Jenny och Karin.. Sen fick mamma mig, Viran och Amanda.. Sen fick Jenny sina tre flickor; Josefine Fanny och Moa och nu fick Karin också en flicka.. hahah!

Jag har fått en fjärde kusin idag iaf, woho! :D

Lördag

Godmorgon! =) Herregud vilket fint väder det är idag, har hört att det ska bli ca 21 grader och såklart så jobbar jag! Men jag slutar redan klockan 16 så det är lugnt.. Igår då, jag mötte först upp Marcello, Mimi och några till så satte vi oss på en uteservering! Sen efter en stund kom Filip, Aron, Jonas, Jossan & Måns in för att joina! Marcello och dom skulle följa sin vän till tåget och sen åkte dom hem då en av dom inte var 18 än!

Vi andra drog vidare och mötte upp min vän Linus och tillslut hamnade vi på Fabriken som ligger vid Stadshagen, musiken där är Dumpstep.. Typ elektronmusik, inte aalls min grej så jag och Måns stannade bara en stund innan vi drog för att nattkäka innan vi åkte hem till mig och sov! Jag fotade typ inte nåt igår, har en bild på mig och Måns från fabriken iaf!

 

Nu måste jag till jobbet, hörs när jag slutat ♥

Ojojoj!

Nu ska jag möta upp Mimi, Marcello och några fler vänner för att dra till en asskön pub på Medis som heter Ojojoj! =) Jättedålig uppdatering idag av mig men jag har inte känt för det.. Vi hörs imorgon igen, ha en grym fredag!

Madison square garden has seen miracles.

 
Michael Jackson live at Madison square Garde 1988

 
Bon Jovi live at Madison square garden 2008, 20 år senare.

Fredag

Tjuhu! Idag blev en sen uppdatering men jag kom precis innanför dörren, jag sov kvar hos Marcellos syster igår! Vi hade det jättemysigt med te och massa prat sen såg vi också på The Hangover, galet vad jag skrattade! Vi satt sedan uppe och pratade till halv fyra på morgonen, det började bli ljust när vi gick och la oss! Marcello, hans bror Angelo och jag delade på en bäddsoffa! =) Imorse åt vi en god frukost innan Marcello följde mig till bussen, ikväll ska vi sätta oss på en uteservering!

Jag tänkte dra till gymmet idag men är heelt slut i huvudet, jag sprang också både i förrgår och igår så jag kan faktiskt vila idag.. Hoppas ni har haft en fin dag såhär långt också, många av er som går i skolan är nog lediga idag också era lyckostar!

Tog tyvärr inga bilder igår men jag ska fota ikväll! =) Hörs senare.

Myskväll hos Marcello!

Nu ska jag och Sandra dra oss in till stan, hon ska hem till sig och jag till Marcello för myskväll! Min vän Jossan är ute och partar ikväll men jag är SÅ himla trött! Jaja, Mimi kanske ska med ikväll också så det blir nice! =) Saknar bara Mirre, skulle vara underbart om hon var med ikväll oxå!

Mirre och jag hos Marcello senast, då fick vi våfflor! =)
 

Hörs morgon igen, puss på er!

Pannkaksdags!

Nu är Sandra här, vi har planerat Indien hela kvällen och i helgen ska vi boka flygbiljetten.. AAH vi ska verkligen till Indien!! =D Efter en stund tröttnade vi på datorn och skulle göra pannkakor, men upptäckte att jag saknar ingridienser och på mitt kort finns det 8 kronor (får lön imorgon) så jag hittade lite pantflaskor under diskhon så vi kunde skrapa ihop pengarna haha!

 

YUM!

Mysig dag

Omg, kom nyss på att Cissi nu är påväg till Sofia i Valencia! Hon ska hälsa på henne och vara där över helgen, åh önskar jag kunde joina dom! Snart kommer Sofia hem btw, om typ 3 veckor och gah vad jag längtar! På tal om något annat, visst är det så fint väder idag??

Mamma och pappa jobbar med trädgården medan jag har suttit på vår veranda i bara en rosa klänning och borstat vår håriga katt, haha han är mer som en hund måste jag säga.. Nu ska jag snart dra ut och springa, måste bara lyssna klart på Michael Jackson som de just nu spelar på Vinyl! Cuz you're the one for me, the way you make me feel!





Först njöt Kasper när jag borstade honom!



Sen ville han bara busa...



Såhär har jag gått runt idag!




Nu ska jag ut och springa, ha en fin dag så hörs vi senare i eftermiddag!

Torsdag

Åh så härligt att få sova uuut! =) Igår hade jag en jättemysig kväll hos min familj, pappa och jag satt och pratade HELA kvällen om musik (som vi brukar göra)! Eftersom pappa är född 1945 så har han varit med under tiden då Elvis Presley, The Beatles etcetc slog igenom och var kända och han har hur många historier som helst! Vi diskuterar även dagens musik och mycket Michael Jackson, det är härligt att ha en så musikintresserad pappa och speciellt en som jag kan prata om min passion till den äldre musiken med!

Sen såg vi på en dokumentär i färg om andra världskriget, pappa är väldigt kunnig inom historia så det är roligt att se på dokumentärer och diskutera olika krig i historien med honom! Man lär sig mycket kan jag säga och det är jätteintressant! Jag har alltid tyckt att historia och samhälle är jätteintressant men kunde tröttna lättare när jag var yngre men idag kan jag sitta med pappa i timmar!

Nåja, idag tänkte jag gå ut och springa och softa lite här hemma på dagen innan jag ska träffa Sandra för att planera Indien mer! =) Hörs senare!

Lionel Richie & Michael Jackson in the beginning of the 80's



The greatest education in the world is watching the masters at work.

- Michael Jackson

Byebye!

 


Nu sticker vi till stan efter en god lunch här i lägenheten! Ikväll sover jag hos mina föräldrar för att umgås lite och så, men vi hörs imorgon igen! Ut i solen med er allihopa, det är ett helt underbart väder!

Oh my sugar.. You've got me workin' day & night

*diggar till musiken* Jag är helt hyper nu, jag kom precis hem från en härlig springrunda i det här underbart härliga vädret! VÅREN är här och sommaren är här om bara nån månad, vilket betyder UTESERVERINGAR, BAD, SOMMARKVÄLLAR, LONDON, BON JOVI och att SÅ MÅNGA AV MINA ÄLSKADE VÄNNER KOMMER HEM!!

LYCKA LYCKA LYCKA, ÄLSKA SOMMAREN!!!!!!!!! Okej nu måste jag hoppa in i duschen för Erika kommer hit om en halvtimme eller jag ska snarare hämta henne på stationen om en halvtimme, bråttoom! Haha seriös inlägg detta blev men såhär känner jag mig just nu, helt underbart!! =D

Såhär ser jag ut just nu hehe.. Svettig och lycklig!
 

Gagas Monsters!

 
Go girls (and boy), fan vad glad jag är för er alla 4 att hon tog in er! (Bild från MSN Idag)

Onsdag

Tjo! Haha jag har legat i min säng som en död fisk sen 9 imorse medan Mirre har sprungit runt här och packat ihop sina grejer, säkert 10 ggr bad hon mig äta frukost med henne men jag var för långt borta för att kunna resa mig upp! Nu har hon åkt hem iaf och jag orkade pallra mig ur sängen för att följa henne ner till min port, aww kommer sakna Firren! Alltid lika tråkigt när hon åker hem, men nu måste jag pallra mig ner dit för det var fan 1,5 år sen sist!

Idag då, jag tänkte dra till gymmet men det hinner jag inte så det blir kanske en springrunda igen! Kl 13 så kommer en gammal vän till mig som jag hängde galet mycket med i högstadiet hit! Det var hon som visade Bon Jovi för mig, hon har älskat bandet hela sitt liv och jag fastnade när jag var 14 tack vare henne! Världens bästa band utan tvekan. Erika bor nu hos sin pojkvän i Holland men är hemma nu en vecka och hälsar på! =)

Lite gamla pics på mig och Erika (ser att vi måste ta lite nya bilder idag haha)!
 
 
Dessa bilder är från våren 2004 så här var vi 14 år, skulle fylla 15 haha..

Erika och jag 2006 när Bon Jovis Have a nice day-album släpptes!
 
Detta var hösten 2006 så vi hade precis fyllt 17 år!  

Melanie Fiona

Nu ska jag möta upp Mirre och dra upp till Mosebacke för att gå på en spelning med tjejen nedan! Mirre säger att hon är grym så det ska bli kul! Vi hörs imorgon igen, pusss!

http://miirre.se/images/2010/melanie-fiona_240309_pix_01_87138278.jpg 

2 av mina videos från GAGA live

En bit av Just Dance


Gaga peppar upp publiken, precis innan jag började filma var det GALET!
 

Nu sticker jag iväg, vi hörs inte förrän vid 8-tiden ikväll igen så ha en fin dag!

Tisdag

God morgon! Igår efter jobbet så åkte jag hem till Mirres vän Marcellos syster och lekte lite med deras assöta hund och bakade chokladbollar! Elelr hehe jag bakade inte men såg på ^^, det var jättetrevligt och vi fick asgoda våfflor med glass och hallon på! Marcellos syster är jätteduktig på mat fick jag höra, måste våldgästa nån gång & smaka haha! =)

Mirre och jag kom inte hem hit förrän typ halv tolv och sen började vi prata så vi somnade nog inte förrän typ 3 imorse så idag är jag aströött! Idag då... Jag ska åka in till stan snart för att fixa lite grejer innan jobbet innan jag jobbar 13-20! Ikväll ska jag med Mirre på nån spelning, jag kände inte igen artisten men hon säger att hon är jättebra så det ska bli kul! =)

Nu måste jag käka frukost, hörs sen!

Nånting ni inte visste om Mirre..

 

..är att hon är Carolas största fan!

Bilder från igår

Tunnelbanestationen!
 
 
Det var helt tomt i vårt tåg så vi passade på att fota massor då!
  
 
 

Framme på Patricia!
 

Mirre köpte en alkoholfri drink, den kostade ÅTTA kronor! Allt annat var också asbilligt
denna kväll då shots, vin, drink, öl - ja allt kostade 29 kronor!! Och drinkarna var goda!
 

Gaga-pooose!
 
  

På dansgolvet, Mirre och jag var uppe på scenen såklart haha..
 

När Mirre & Fredrik drog ut för att ta lite luft och köpa mat på donken så hängde
jag med dessa 2 killar under tiden, Joseph & Enrique! Riktigt härliga och snygga! ;)
  
 
 

Fredrik och Mirre kom nära varann på en kväll hahaha!
 

 

Fredrik och Mirre får avsluta kvällen med en Christina Aguilera-pose!
 

Nu sticker jag till jobbet, uppar igen vid 8-tiden ♥

Måndag

Gah vad sur jag blir att inlägget aldrig kom upp igår, dumma blogg.se! Jaja, vi hade asroligt på Patricia igår i alla fall, vi dansade loss ända till 3 på morgonen! Det var min första gång på Patricia men definitivt inte min sista, riktigt bra ställe men det är ju omöjligt att ragga! Såg nog inte en enda straight kille där, eller jo några men haha!

Nu måste jag äta frukost men bilder från igår kommer snart!

*Detta inlägg skulle publicerats igår men nu hitta jag det i utkast, SUCK*

Nu ska vi till Gayklubben på båten Patricia och parta loss, Mirre hoppar runt överlycklig här då hon precis träffat Lady Gaga och har finaste bilderna tillsammans! Jag är så glad för hennes skull, även för Marcello, Mimi och Niki! De träffade henne helt själva och kramades och Lady Gaga sa att hon älskar dom flera gånger, fan vad dom förtjänade detta!

 

Sorry I can not hear you I'm kinda busy

Pepp pepp pepp! Jag borde egentligen vara helt död eftersom jag bara sov i typ 5 timmar inatt, jobbat i 8 timmar och nu när jag kom hem drog jag direkt ut på en 40 minuters springrunda! Jag har knappt ätit någonting idag heller men jag är fortfarande aspepp!! Jag sitter och lyssnar på Lady Gaga och ska snart hoppa in i duschen, sen måste jag äta middag och börja fixa mig!

Om typ 2 timmar kommer Mirre och Fredrik hit så vi kan fixa oss tillsammans, ikväll ska vi på Gayklubb! Både Mirre och Fredrik är stora Christina Aguilera så jag antar att de kommer gå ganska bra ihop ^^, ¨Det kommer bli ganska lugnt ikväll då jag är ganska pank plus att snart tar nog min energi slut haha..

Hörs efter att jag duschat och käkat!

Dagens låt

 

Michael Jacksons demo av P.Y.T (Pretty young thing) från 1982, jag älskar den här demon! Den är nästan bättre än orginal-låten, hans röst är så ren och perfekt! Här hör ni världens vackraste röst.

Mina bilder från Lady Gaga live igår!

 
  

GAGA live!
  
  
  
 
 
 
  

Nu måste jag börja göra iordning mig innan jag sticker till jobbet, hörs vid fyratiden igen ♥

Lady fucking Gaga!

Nu är jag hemma igen! Vi satt verkligen högst upp i Globen på vänster sida, vi var långt ifrån men då fick man ett riktigt helhetsintryck av showen och alla där uppe var ganska lugna (missförstå mig inte, jag brukar rocka loss på konserter) men det var ganska skönt för jag att verkligen hela konserten och bara iakttog henne och tog in varenda steg och ton hon tog!

Jag finner inga ord för denna människa förutom konstnär! Hon är helt otrolig med den rösten, dansen, scenen, showen och musiken! Jag satt och rös under hela konserten
med ett stort leende på läpparna och tårar rann! Jag såg verkligen hur hon ger 110 % konstant på scenen och hon känner musiken när hon sjunger, hon tänker inte vilket är nyckeln till framgång i den branschen!

Det var också galet hur hon fick igång publiken, jag rös från topp till tå då vi satt högst upp i hörnet och såg hela Globen hoppa och sjunga med när Gaga vrålar "SCREAM MY MONSTERS, YOU CAN DO WHATEVER YOU WANT! WE LEFT THE FREAKS OUTSIDE THIS BUILDING AND LOCKED THE DOOR! SCREAM AND JUUMP!"

Hon påminner mig om Michael Jackson i sitt skapande i att hon verkligen ger allt och hon skapar en helt egen stil! Även hur hon la upp låtlistan för turnén, vilken ordning vilken låt kom på.. Allt var så genomtänkt och perfekt! På tal om Michael så innan konserten började så spelade de bara Michael Jackson-låtar i Globen, åhh det finns inget bättre. Bara det gav mig denna konserten en GRYM start.

När hon sjöng Speechless så rann mina tårar av den där rösten och hon sjöng den med en sån känsla, både jag och Anna vart helt stunned och kunde bara tänka på alla idioter som säger att Gaga inte kan sjunga.. In your faces bitches, Lady Gaga är ett musikgeni! All my respect to her.

Länge sen jag såg ett fullsatt Globen, det var obeskrivligt mäktigt! (Mina bilder)
 
 

Mer bilder kommer imorgon, nu måste jag sova. Vi hörs klockan halv sju imorgon!

GAGA tonight!!

Nu sticker Anna och jag in till Globen för att möta upp Sandra och Amanda så vi kan hämta ut biljetterna! Sen ska vi möta upp Mirre och Mimi också så jag kan få tillbaka min kamera som Mirre lånade igår på Gaga! Hennes bilder från konserten igår blev asbra sa hon, så himla roligt!

Ha en fin kväll allihopa, vi hörs efter konserten igen! Anna, Sandra och Amanda ska ut efter men jag kommer åka hem då jag fortfarande är trött efter gårdagen plus att jag jobbar imorgon! Imorgon kväll så ska jag också ut på en jätterolig grej med min kompis Fredrik och Mirre! Berättar mer om det imorgon, nu måste jag dra!

Haha, fick nåt i ögat precis när bilden togs..


Andra gången gillt!
 

My pure angel

 

I rememeber one time we were getting ready to go to South America and everything was packed up and in the car ready to go and I hid and I was crying because I really did not want to go, I wanted to play. I did not want to go.

- Michael Jackson

Hemma!

Efter ca 5 timmar så orkade jag släpa mig ur Mikas lägenhet och hem till min, vi har legat i Mikas säng framför youtube och kollat på Michael Jackson typ hela dagen! Åh, på tal om honom så körde Jayson såå många bra MJ-låtar igår! När jag hörde introt till Dirty Diana så FLIPPA jag (haha fråga Mika), det var så sjukt roligt! =)

Nu måste jag duscha i alla fall, man är aldrig fräsch dagen efter haha.. Sen ska jag käka lunch och fixa iordning mig igen för att gå på Lady Gagas konsert ikväll, Mirre och Mimi sa att showen var GRYM så det här ska bli askul! Jag ska gå med Anna, Amanda och Sandra så ikväll ska vi dansa skiten ur oss! =)

Hörs senare, måste sätta igång nu!

Lördag

Uhh, idag mår man som man förtjänar! Vilket drag det var på Collage igår, helt galet! Mika och jag drog dit redan vid halv elva och då var det jättemycket folk därinne, Lady Gaga kom inte förrän 1 på natten typ! Vi hängde i vip-rummet och dansade till Jaysons grymma musik, sen när Lady Gaga kom så satte hon sig i det lilla vip-rummet i vip-rummet och drog ett skynke för(?)!  

Jayson kom fram till oss och visade en bild på han och Gaga så vi drog över dit för att se henne men det var såå mycket folk och alla trängdes för att få en skymt av henne så vi sket i det och drog tillbaka för att dansa istället! Btw så ska jag se henne ikväll på Globen, Anna ringde igår och frågade om jag ville gå då hon hittade biljetter för 300 kronor styck! =)

Här är lite bilder från igår iaf, vi tog typ inga alls men ett par blev det!
 
 
 

Sliten halv fyra på morgonen på Donken!
 

Vi stannade tills dom tände lamporna på Collage och sen drog vi till Donken, nu sitter vi här hemma hos Mika med mjukisar och precis käkat frukost! Vi hade asroligt igår, med Mika blir kvällen alltid lyckad! Nu ska jag snart dra mig in till stan för att möta upp Mirre så jag får min kamera inför konserten ikväll! =) Hörs senare idag!

Lets P-p-p-parteeey!

 
 

Nu sticker jag hem till Mika för att fixa klart oss innan vi drar till Collage, vi är båda taggade till tusen!! Vi ses nog där många av oss annars får ni ha en grym kväll på
annat håll! =) PUSS!

Back home!

Nu är jag hemma igen, fyfan vad det blåser ute! :O Jag hängde på dom när de skulle luncha i gallerian, det var Mirre Mimi, Marcello och en tjej jag inte minns namnet på :P Vi satt och snacka skit och jag lånade Mirre min kamera som hon ska använda idag (därav inga bilder från dagen men vi ska mötas på Collage ikväll så jag kan få fota lite under partyt) Jag känner mig helt handikappad utan min kamera, haha helt stört!

Nu ska jag softa lite och käka lunch innan jag ska börja fixa mig! Jag ska vara hemma hos Mika runt halv åtta-tiden så jag måste dra härifrån vid 7 redan! Hörs senare!

PEPP till denna grymma låten ikväll!!
 

Mot Globen!

 

Nu tar jag en sväng in till stan för att hälsa på dessa söta tjejer, fan vad jag saknat er!

Fredag

Yay, äntligen! Har längtat efter denna dagen hela veckan =) Idag händer massa roliga saker, den startas med att åka in och hälsa på Mirre och Mimi i kön i till Lady Gaga! Sen måste jag hem och fixa mig lite för senare ikväll ska jag föra med Mika innan vi sticker till Collage och partar med Lady Gaga på hennes efterfest!! Galet roligt, ser verkligen fram emot kvällen! 

Nu måste jag käka frukost, uppar snart!

Indien-planering!

Wow, vilken dag asså! Idag har jag hunnit med massa grejer, först åkte jag till polishuset och fixade mitt pass och kön var bara typ 10 minuter! =) Sen strosade jag ner på gatorna i stan och köpte lunch och gick i affärer med min ipod innan jag skulle fixa naglarna kl 12! Efter det åkte jag in till stan igen och fick göra någon undersökning för en ICA-butik och fick en trisslott för det! =)

Sen åkte jag till jobbet och hängde med Demet i en timme innan vi började, en riktigt lång och soft dag har jag haft mao! =) Sen har det kommit in massa vänner på jobbet idag och hälsat på, bl a flumfiorna Mika och Nadia och sen även Aron och Filip och deras polare! Mirre och Mimi skulle komma förbi en sväng också men hann inte, jaja vi ses ju imorgon iaf! =) Nu ska jag hem till Sandra för att planera vår Indienresa i höst, askul!

Imorgon kväll ska jag och Mika på ett asroligt event, ni kanske kan gissa vad? ;) Woho, hörs mer om det imorgon ♥

Fixa nytt pass!

Mitt pass går ut om typ 2 månader och eftersom jag ska till London snart så måste jag skaffa mig ett nytt, de öppnar kl 9 på Polishuset så jag tänkte dra dit nu när jag ändå är vaken och bara sitter här! På dagen är det sån himla kö för att fixa pass har jag hört så jag hoppas att det är lite lugnare nu! Får se när vi hörs igen för sen ska jag fixa naglarna och sen jobbar jag 16-20..

Snart åker vi, LONDON BABY!! Bara 5 veckor kvar typ, wah!
 

Ha en grym dag iaf så hörs vi nån gång under dagen kanske, annars ikväll!

Torsdag

Nu är jag uppe med tuppen iaf.. Buhu, jäkla Eugenia! Vi var ute efter jobbet igår på en mysig uteservering med några killkompisar, vi kom hem till mig typ halv två inatt och Eugenia skulle upp klockan 7 imorse för att åka till skolan! Hon är smidig som ett kylskåp helt seriöst, mina vänner vet hur svåårt det är att väcka mig men hon lyckades haha..

Så nu sitter jag här och kan inte somna om, men det är väl bra så jag inte sover bort denna soliga morgon! Jag ska åka och fixa naglarna idag och det hade jag lätt glömt bort annars så det var som sagt bra att jag gick upp! Det var jättetrevligt igår i alla fall, vi satt på Ojojoj som ligger på Medis på Söder! Det var som en inglasad uteservering med filtar och kuddar och så hade de öppet till tre! Men vi stannade som sagt inte så länge men najs var det iaf =)

Tog tyvärr inga bilder igår, men det jublar väl Filip över.. ^^

Onsdag

Förlåt, shite vad dåligt jag uppdaterat, men igår åkte jag direkt efter jobbet hem till min familj och var med dom hela kvällen! Jag sov sedan kvar där och idag har jag varit ute och sprungit och umgåtts med Viran innan jag åkte till jobbet igen! Nu har jag slutat och ska ut och sätta mig nånstans på Söder med Filip, Fredrik, Aron och Eugenia! Vi hörs sent ikväll eller imorgon igen, pussar!

Mot jobbeeet!

Har inte haft så mycket att blogga om idag då jag bara suttit hemma och softat, har haft så tråkigt att jag sminkat mig och sådär även om jag bara ska till jobbet! Jag vet det gör många alltid men jag tappade orken för det för typ ett år sen ;P

 
 


Vi hörs efter jobbet!

ÄLSKA Johan Glans!

 
 

Sveriges bästa komiker utan tvekan, jag skrattar så jag grinar!!

Tisdag

Goddagens! Sorry för ett så sent första inlägg men jag har powerwalkat i lite över en timme nu på morgonen! =) Jag tänkte egentligen gå ut och springa men blåsorna under foten kändes för mycket, jag som t o m har på sånt där skavsårsplåster.. Jaja det var skönt att få komma ut i alla fall, nu sitter jag här vid datorn och käkar lite smoothie och en knäckemacka till frukost! =)

Nu ska jag vara social med Mirre på skype, later ♥

Home!

Tju! Nu kom jag precis hem efter att ha släpat två matkassar som vägde apa hela vägen hem! Ska snart hoppa i säng då jag försöker vända tillbaka dygnet, dock blir jag så himla rastlös innan jag går och lägger mig eftersom jag inte har någon bok att läsa just nu.. Måste sno någon från päronen om jag åker förbi där imorgon..

Nu ska jag sluta babbla, måste säga iaf hur mycket jag saknar min underbara vän!
Hon kommer hit snart och på fredag ses vi igen, längtar så efter dig, fina Mirre! ♥

 
 
 
Bilder från Milano ♥

Off to work!

Äntligen är jag färdig! Alla kläderna (inkl sänglakan) är tvättade, disken är diskad, golvet är dammsuget och hela mitt rum är dammtorkat och rent! Pjuh, nu sticker jag iväg till jobbet för att jobba 17-22.15! Hahah vilken dag, men dessa dagar är man tacksam för efter! ;)

 
 
 

Tar det aldrig slut?

Dammsuga, dammtorka, tvätta, hänga tvätt, vika tvätt, ta ner sommarkläder, får ej plats med alla kläder, bädda sängen, dammsuga resten av lägenheten ännu en gång... GAH, det är iaf så jäkla skönt att ha det rent sen och nu är det inte mycket kvar! Jag ska bara vika tvätten och bädda sängen, sen måste jag käka lunch!

Lyssnar på detta grymma album under tiden jag viker tvätten!
 

Mot tvättstugan!

ÅH så skönt! Jag fick sån lust att dra ut och springa innan frukost så jag slängde bara i mig ett äpple och hällde i mig lite vatten för att få lite energi så drog jag ut i solen och sprang i 40 minuter! Tog en runda på lite mer än 5 km och det gick asenkelt att springa, min kondition är tillbaka!! =) Snart ska jag försöka springa milen istället, åh våren och sommaren ger en så himla mycket energi!!

 

Denna gång är det min tur att tvätta både mina och Annas kläder, tjuhu! ^^
 

Nu måste jag ner och tvätta, tur att syrran tog en sväng förbi Farsta (hon ska låna min kamera) så får jag lite bärhjälp, 2 feta IKEA-kassar full med tvätt..!

Måndag

Tja! Det blev ingen mer uppdatering igår men efter jobbet jobbet så kände vi inte för att dra hem så Filip och jag satte oss på en uteservering på Medis och snacka skit ett par timmar! Man känner verkligen att våren är här nu och snart är det SOMMAR, nu kan man sitta på uteserveringarna sent på kvällarna! Sen gick vi till Gullmars där jag tog tuben hem, jätteskön kväll!

Idag har jag tvätt-tid 11-15 och så ska jag storstäda mitt rum, resten av lägenheten är skinande ren!! Vi både dammsög, skurade och putsade hela lägenheten och typ allt är rensat så nu doftar det t o m här haha! =) Jag tog några bilder nyss för att visa er:

  
 
 

Lunchpaus i solen!

Sheisse, vi har tömt hela garderoben på skräp och lyft ner alla väskor till källaren så det är fint och rent nu! Badrummet, vår stora garderob och hallen är färdig och köket snart med! Dock hinner jag inte mitt rum idag då jag måste åka till jobbet om en timme, men imorgon har jag tvätt-tid 11-15 och sen börjar jag inte jobbet förrän kl 17 så då hinner jag med mitt rum!

  


Hoppas ni har en härlig dag i solen allihopa! Hörs ikväll ♥

Vi kämpar på!

  

Kommer efterbilder när vi är klara på hela lägenheten, hörs!

Söndag

Godmorgon! Jag ställde klockan på 9 imorse för att hinna springa nu på morgonen, dock hade jag sån himla mensvärk att jag snoozade ända till klockan 10! Då gick jag in till Anna för att se om hon var vaken, det var hon men också fortfarande astrött som jag! Vi bestämde ju att vi skulle börja städa klockan 11 så vi gick båda och la oss igen och vaknade nu hehe..

Så nu ska vi göra frukost och käka lite lugnt innan vi hugger in på lägenheten, nu ska vi dammsuga(!!) dammtorka, putsa, diska.. GROVSTÄDA exakt hela lägenheten! Jag måste åka till jobbet 20 över 3 så innan dess ska det vara färdigt, önska oss lycka till..!

Titta, det har kommit knoppar på träden och solen lyser ute!! =)
  
 

VÅR ♥

det är skönt att ha min Anna..

Gokväll på er alla! Vad händer ikväll? Här är det 100 % SLAPPA som gäller, vi är fortfarande helt slut efter gårdagen så Anna mötte mig på tunnelbans-stationen så gick vi och hyrde film! Jag har även köpt med mig frukt hem så det och smoothie blir det till filmen, Anna har även köpt en dammsugare idag eftersom vår förra gått sönder så imorgon ska vi ju städa woho!

Vi tog bara första bästa film för vi är så trötta, nån som sett denna??


Ha en grym lördagskväll allihopa, puss på er!

Bilder från igår

Niklas och jag hängde lite efte jobbet, käkade middag och snacka skit!
 
 

Sen mötte jag upp finMika!
 

Kvällen spenderades på Kvarnen!
 
 

Vi träffade några tjejer som vi pratade med en stund, blev galen i tjejens snygga bröst!!
 

Sen sprang vi över till Malmen för att möta upp en killkompis till mig!
 
 

Flum på toan haha..
  
 

Sen kom Anna, syrran, Linus och Lelle!
 
 

 

slaaaaaaaaaaash!
 

Hemgång, fem pers i en taxi går alltid att smocka in haha..
 

Tack alla för en grymt rolig kväll!! Nu måste jag till jobbet, vi hörs ikväll vid 22-tiden igen!

Maaaaaaaaaaaaaat

Tju! Shite vilken rolig kväll vi hade igår! Mika och jag drog till Kvarnen som sagt där vi träffade massa sköna människor, drack vin och dansade! Vi stannade kvar till de stängde och då drog jag, Linus, Anna, Amanda och Mika och käkade vid nån kiosk på medistorget innan vi alla tog taxi hem hit!


Nu har syrran och Linus åkt hem, Mika och jag tänkte dra ner till Farsta centrum snart och käka lite och sen måste jag åka till jobbet.. Anna ska in till stan och köpa en dammsugare så imorgon ska vi STORstäda, det BEHÖVS!! Bilder från igår kommer senare idag, ha en fin dag allihopa!

Jag och min Mika igår!
 

Lördag

Gooood morning.. Gah vad vi har huvudvärk! Linus, Anna, Amanda, Mika och jag ligger i en hög här och är helt döda! Vi hade askul igår på Kvarnen allihopa och det får man tillbaka för idag haha.. Nämen det här ska vi göra om, berättar mer om kvällen senare!

Såhär såg jag ut igår iaf!
 

Update! Shite det är 1a maj idag, snart är det sommar fan!! :O :D :D