Tisdag

Goddagens! =) Jag kom precis innanför dörren så jag sov alltså inte hemma inatt! Jag åkte hem till Jossan igår och firade henne med hennes släkt och några vänner, jättemysigt! Vid halv tio så ska Cissi dra sig hemåt och erbjuder mig skjuts till Ropsten så jag hakar på och när vi är påväg till bilen så ringer min barndomsvän Amelie och vill ses!

Jag hade egentligen ingen lust att bara åka hem så det var perfekt, jag möter upp Amelie på Centralen så går vi runt i stan och käkar middag innan vi drar hem till henne! Amelie bor mitt på Medborgarplatsen, så jääkla centralt på Stockholms bästa ställe liksom.. Hur som helst, jag sov kvar där i deras ashöga loftsäng haha! Amelies och min familj har känt varandra hela livet, Amelies storasyster Issa är Amandas (min syster) typ bästa kompis och har alltid varit och våra föräldrar är vänner!

Jag fick äntligen också träffa på Obelix igen, deras hund som nu är jättegammal! Aow, saknat Obbe ju! =) Weellwell jag är bara hemma och vänder nu iaf, jag ska åka och fixa naglarna och måste hoppa in i duschen innan det! Efter jag fixat naglarna ska jag träffa Amelie igen så det blir nog inte så bra update idag men det tar jag igen en annan dag..

Tog aldrig några bilder hos Jossan igår men här är på snygga Amelie igår!
 

OBBE!!

 
Den här Ank-kudden har Amelie haft så länge jag kan minnas!!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0