Lista

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana några.

DIG
1. Hur lång är du?
1.70
2. Vad vill du bli när du bli stor? Jag vet inte än, jag är ju snart 20 men flyttar till London i sommar och hoppas jag kommer fram till något där istället!
3. Vad pluggar du? Har tagit studenten!
4. Har du långt hår? Lite längre än till axlar!
5. Vilken hårfärg har du? Blond
6. Sminkar du dig? Ja!
7. Har du haft sex senaste månaden? Privat!
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Who cares?


FAMILJEN
1. Bor dina föräldrar ihop?
Yes!
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Betyder lika mycket, ju!
3. Hur många syskon har du? 3
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Kommer inte ihåg, typ God natt?
5. Vilken mat lagade din pappa senast? MInns inte, korv tror jag?
6. Hur många ställen har du bott på? Ett, där jag bor nu!
7. Vem i din familj stör du dig mest på? när min pappa tuggar! :P
8. Vilken familjemedlem är snällast? Kan man ju inte säga!
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? När syrran fyllde 21 tror jag!
10. Hur gammal är din mamma? 46
 
KOMPISAR
1. När var du senast med nån kompis?
Onsdag - Torsdag var jag med Jozzo
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Jozzo
3. Vem har du varit kompis med längst? Jozzo och Tove
4. Vem känner dig bäst? Jag skulle chansa på Andrea eller Amanda
5. Längsta tid du varit osams med en kompis? Ett par månader
6. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans / hennes tröja om du gjorde det? Nej, om det inte var så att denne kompis var på väg att köpa den och frågade om min åsikt. Dock säger jag nått i stil med "Med tanke på att det inte är min stil så skulle den inte passa mig, men den är ju mer din stil, så den passa ju dig!". Men såklart säger jag bara det om jag tycker så också.
7. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej!

KLÄDER
1. Vad har du på dig idag?
Men ointressant :P
2. Har du bytt om idag? Ja!
3. Favorittröja? Har nog ingen!
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Jeans som sitter snyggt över rumpan 8]
5. Har du gett bort kläder nån gång? aah!
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Eh jaa!
7. Har du handlat kläder genom Internet? Ah en gång, fan vad dåligt det gick!
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Tror jag inte?
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Typ tights!
10. Vad använder du för skor? Pumps, gympaskor, stövlar..

VÅGAR DU
1. Skrika åt dina föräldrar?
Oh yes!
2. Klä dig annorlunda? Ja
3. Vara dig själv? Ja
4. Visa dig i bikini / badbyxor? Ja?
5. Fisa inför din pojk / flickvän? Njaa.. :/
6. Pierca dig? Jaa, det tror jag, beror på var dock.
7. Ge dig på utmaningar? beror ju på!
8. Ha sex på offentlig plats? Sure thing^^
9. Vara omogen? haha yööh
10. Äta småkryp? Men euw!

Är du bäst? Haha, arå!^^
Älskar du dina vänner? Obeskrivligt mycket!
Är du lat? Nej, egentligen inte!
Är du spelberoende? Verkligen inte!
Vad spelar du? Ingenting
Älskar du någon? Familj, Släkt och Vänner.


Jag utmanar alla som.. har lust!

Saturdaay

Godmorgon gott folk! =) Jag hade ställt klockan på nio, jag gick upp och stängde av den och somnade om! SUCK! Vaknade tolv istället, så nu har jag ätit frukost och tittat lite på Kalle och Chokladfabriken med Johnny Depp som går på TV1000 just nu! Kan Johnny Depp vara med i en dålig film? Han är så sjukt bra skådespelare, jag gillar honom!

Så idag då... Jag ska dra till gymmet vid 2 och idag blir det ingen styrketräning (man ska inte köra styrka två dagar irad, det kan bli farligt för musklerna) utan jag ska springa på springbandet i ca 40 minuter! Juste hörrni, idag startar min "äta-bra-diet!" Jag ska inte äta nåt godis eller annat onyttigt och kör på GI tills jag drar till London, det är exakt 30 dagar kvar idag! Jag mår jättebra att äta GI och jag tränar mycket så det här ska nog gå prima, men heja på mig i alla fall! =D

Jag har även en vit månad så jag dricker inget, dock ska vi alla ut med jobbet för att Sandra och Erika ska åka till Australien en månad, sen flyttar Sandra till England så det blir som en hejdå-utgång! Då ska jag nog ta ett glas (torrt) vin, det blir man definitivt inte full på men ger en ändå tillstånd att sitta på baren, det ser bättre ut än att bara sitta utan nånting! ^^,

Sen jobbar jag 16.30-21.20 (på jobbet finns en massa godis och annat onyttigt, jag SKA hålla mig) och efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, någonting händer väl! Slänger upp en lista lite senare idag också som jag fyllt i! Ha en bra lördag i alla fall! ♥

Jag saknar alla oss tillsammans! ♥
 
Cissi, Sofia, jag och Mikkan i Spanien sommaren 2007!


 
Jag. Jossan och Astrid från en utekväll för ett par veckor sen!

Fika!

Hej allihopa, jag hann inte direkt blogga efter jag hade varit på gymmet, jag kom hem och insåg att jag skulle dra igen efter en halvtimme och under den tiden skulle jag ginna göra en matlåda plus lunch! Jag tränade i alla fall bra på gymmet idag, jag värmde upp fem minuter sen så styretränade jag i en halvtimme för att avsluta med att springa på springbandet i en halvtimme! Ett tips för er som vill gå ner i vikt, bästa träningen är att köra styrka och sen kondition direkt efter! T ex styrketräna en halvtimme precis innan ett spinningpass!

Jag åt den perfekta lunchen efter min träning idag! en äggröra gjord på endast 2 ägg, lammkorv till det med 2 paprikaringar och några bitar fetaost och avocado, mums! Till det - ett stort glas vatten! Tänk på att dricka mycket vatten om dagen, det är bra för er hy och man åldras (utseendemässigt) långsammare!
 

Jobbade till stängning (21.20) och efter det mötte jag upp Anna och Josse vid Stureplan för att dra till nåt fik! Haha, jag älskar hur vi verkligen inte passar in i "Stureplans-bilden", men de båda bor precis vid Stureplan och många fik ligger i närheten så vi möts alltid vid Svampen! Jag kommer i min mjukisdräkt, uppsatt hår (otvättat idag) och min bok, Josse står i mjukisar oxå och bakåttoffs, Anna var i alla fall lite fixad (as usual^^) mitt bland alla tjejer i småklänningar och killar i kostym, hahah! Vi fikade i ca 1 timme innan vi alla vände hem, vi ska alla gymma tidigt imorgon!

Nu måste jag fortsätta med min bok (nörd), vi hörs imorgon! Pussar!

Friday, mates!

Idag vaknade jag av mitt mobilalarm som vanligt! Jag ställde den på 10 för att vakna i skaplig tid, jag tog mig upp hur trött jag än var då jag låg och läste Breaking Dawn inatt! Sen la jag mig framför TVn och kollade på Hallmark, de har så underbara filmer! Jag grinade som ett litet barn till en film, sen gick jag ner för att göra mig själv lite frukost! äggröra med knäckebröd och te blev det! =) Nu ska jag dra iväg till gymmet, vi hörs när jag kommer tillbaka!

Btw.. Jag måste bara visa er mitt enorma ruffs jag får efter jag har sovit! Tog
dem precis nu när jag hade stigit ur sängen, håret står åt alla håll, haha! =)

 
 

Herrå! :D

Benjamin Buttons

Nu är jag hemma, detta har varit en lång dag och inte ett enda blogginlägg, förlåt mig! Dagen började med att jag vaknade kl. 11.. Jag började klockan 11 på jobbet, jag hade snoozat för mycket! Jag får panik och slänger på mig kläder och rusar till bussen, jag kom ca 40 minuter sent! Suck.. Jaja, sen bad min chef mig att jobba till 8 istället för klockan 6! Direkt efter jobbet åkte jag och Eugenia in till stan och gick på bio, Benjamin Buttons såg vi, herregud vilken bra film! Se den!

Jag fick även Breaking Dawn av Eugenia idag, yeay! Jag har redan börjat läsa och jag älskar den redan, mwaah! Jag har precis tryckt i mig en macka och är proppmätt, ska lägga mig och läsa vidare nu! Imorgon ska jag uppdatera bloggen betydligt bättre än idag! Puss och sov gott!

En bild på mig från i höstas, ser ni grönskan ute? Åh, längtar till våren!
 

Nybakat bröd!

Jag älskar doften av nybakt bröd, mamma bakade ett nyttigt GI-bröd och det
var så smaskigt! Jag var tvungen att göra lite te och ta en macka! =) Gud så
gott det var, här får ni se bild på det, det var gudoooooooooooooooomligt!

 

Här har ni förresten min kompis Niklas som jag och Eugenia var och såg på
Rytmus, han som hade en egen liten konsert på en halvtimme! Han sjöng bara 
Robynlåtar, så jäkla bra han sjunger! Glömt vad den här låten heter men refr.  
börjar "And you never were and you never will be mine", ni har säkert hört den?
 

Vad tycker ni? Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! ♥

Breaking dawn

Hemma från jobbet nu, jag känner mig helt rastlös på buss&tunnelbans-resan till och från jobbet nu när jag läst ut Eclipse! Storasyster läser Breaking Dawn just nu och efter henne är det hennes pojkvän, såhär går det när fyra pers delar på böckerna... Men jag har sån tur att min kära jobbarkompis Eugenia lånar ut sin Breaking Dawn till mig! Förresten, är det bara jag som blir lika kär i karaktärerna Edward och Jacob efter att ha läst Eclipse? Mwaah, ni som inte läst den än kommer verkligen förstå när ni gjort det! Jaja, jag jobbar 11-18 imorgon sen blir det bio med Eugenia, vi tänkte se Benjamin Buttons, den har fått jättebra kritik!  

Nu ska jag gå och göra lite te och jaa.. glo på TV eller nåt! =) Pussar! ♥

Varför måste Edward bli så mesig i Eclipse?
 

7 roliga fakta

7 roliga fakta om sex Sex-experten Yvonne K Fulbright på tv-kanalen Fox News har listat roliga fakta om sex, uppger Expressen. Här är de sju galnaste.


1. Män vill ha full kontroll

Oftast gifter sig inte män med kvinnor de är störtförälskade i utan föredrar att ha full kontroll på sina känslor. Män är ofta rationella när de väljer partner, menar sexforskaren Shere Hite.

2. Ju närmre stängningsdags, ju sexigare

Enligt forskning upplever människor personer av det andra könet som sexigare ju närmare stängningsdags det är. Detta har, otroligt nog, ingenting att göra med alkohol.

3. Vin är upphetsande

Både kvinnor och män kan bli upphetsade av lukten av vin. Anledningen är att aromen i vin är väldigt lik feromoner, vilka tros styra påverka människans sexualitet.

4. Barndomsvänner kan inte bli förälskade

Studier visar att män och kvinnor som bott tillsammans vid ålder 3-6 år ofta mister förmågan att bli kära i varandra. Anledningen tros vara att de utvecklar ett syskonförhållande.

5. Kvinnor vill oftast skiljas

I 75 procent av fallen är det kvinnan som tar ut skilsmässa.

6. Män tänder på...

Forskning visar att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin.

7. Kvinnor tänder på...

Kvinnor tänder på doften av lakrits, gurka, lavendel och babypuder.


Hittade detta på msn.se, håller ni med listan? Haha, jag tycker den är lite överdriven men det kanske stämmer, jag kanske går igång totalt på gurklukt.. hahah! Aja, nu ska jag dra mig till jobbet, kommer hem vid nio ikväll om jag inte hittar på nåt, hörs senare ikväll i varje fall! =)

Godmorgon!

Hello guys! Jag måste springa till bussen, jag har ju så sjukt svårt att gå upp på morgonen att jag aldrig hinner slänga upp ett normalt morgoninlägg när jag ska iväg! Sorry about that, men vi hörs efter jag kommer hem, det blir dock inte förrän kl 1 typ, eftersom jag ska till gymmet också, dock bara springa på springbandet idag!

Puss!

Sent inlägg!

Hej allihopa! Det har varit en lång dag, jag låg och tittade på Elisabeth Town och glömde bort tiden så jag fick jättebråttom att hinna in till Konsum i tid för att möta Eugenia så vi skulle hinna till Niklas minikonsert!  Vi kom precis i tid, men satt inne på fel konsert, så när de började sjunga tittade vi på varandra och ba "vi är fel..!" Så vi springer ut igen, märker att vi båda har missade samtal från Niklas, springer igenom korridorerna och kommer in i mitten på Niklas första låt! Han körde bara Robyn-låtar, fan vad bra det var! Jag håller på att ladda upp en låt som jag filmade när han sjöng, ska lägga ut den så fort den är klar! Jag är så stolt över honom!

Efter det så åkte jag och Eugenia tillbaka till Konsum för att hänga lite med polarna som stängde affären för kvällen, blev dock ett kort besök då de måste jobba (förstås) så sen åkte vi hem! Så fort jag kom hem satte jag mig och började prata med mamma om allt mellan himmel och jord ungefär, sen började jag läsa lite ur Eclipse, det slutade med att jag hetsläste en timme då det vart så hiimla spännande! Nu har jag bara ca 80 sidor kvar på tredje boken, jag vill inte att böckerna ska ta slut!

Jaja, nu måste jag sova, jag ska ju upp tidigt imorgon! Vi hörs då, Puss!

Snöoväder!

Goddagens! Idag gick jag upp vid åtta, helt död! Jag som låg och läste så sent igår, får skylla mig själv! Jaja, jag var på en vanlig koll hos gynekologen imorse, jag tycker inte det är så farligt att gå dit! Det är ju deras jobb och de är mer vana än vad man tror! Efter det åkte jag till gymmet och körde styrka i en halvtimme sen sprang jag på springbandet i en halvtimme, svettet bara rann! Nu kom jag hem och gjorde en kopp te och tonfisksallad till lunch! =)

Jag tänkte sätta mig i soffan med en till kopp te (mwaah MIrre du har gjort mig ännu mer besatt av te!!) och min bok! =) Sen drar jag nog bara på en film, mys hemma idag med andra ord! Det är ju sånt tråkigt väder ute, snö, slask och kallt! Vid fem ska jag till jobbet för att möta upp Eugenia, vi ska på vår killkompis Niklas konsert på Rytmus, Niklas jobbar oxå med oss på Coop! =) Efter det ska vi på en italiensk restaurang och äta middag, vid östermalmstorg!

Kameran åker med ikväll, har lovat att filma hans konsert med min kamera åt Sandra och Fredrik som jobbar idag! På tal om Fredrik så har han äntligen fått sin lägenhet, han flyttar in på onsdag! Grattis älskling, nu blir det massa vin och filmkvällar framöver hos dig! Han är 24 år och har genom åren lärt sig vad bra inredning är, har jag märkt! ^^,

Vi hörs innan jag drar till jobbet, pussar!

 
Miss you, best friend!♥

Hit you with the real thing

Är det någon låt som får mig att vilja hoppa runt och bara sjunga med, så är det Hit you with the real thing - Westlife! Den är så töntigt bra, haha! Jag blir så glad av den och tänker på London & Dublin!! Lyssna på den! Åh, jag måste berätta om psykot till kund som kommer till oss på Konsum ibland, hon har alltid öronproppar i sig och vägrar prata med en, eller se en i ögonen! Vad man än säger så svarar hon inte, hon tittar bara ner, typ som hon inte hör en! Men vi vet att hon hör en, det ser man på henne men hon ska bara totalignorera och man blir komplett galen! Varför jag tar upp henne är för hon kom till min kassa idag, och när jag frågade om hon skulle ha kvittot och sträckte det mot henne, så stod hon packade sina varor och låtsades som ingenting! argh, man blir helt galen på henne!

Fick tips om den här videon av Ida, en fanmade video som skulle kunna vara trailern för uppföljaren av Twilightfilmen, New Moon! Sjukt bra gjord faktiskt, hoppas den kommer se ut på ett sånt här sätt!
 

Nu ska jag ta en kvällspromenad sen hoppa i säng, ska upp redan vid sju imorgon! x( Men det är bra för då vrider jag tillbaka dygnet (igen^^,) Pussar!

Måndag

Godmorgon, kära läsare! Måndag idag = ny vecka, skönt! Idag blir det träning på friskis&svettis sen ska jag till jobbet! Jag jobbar 16-21.20 idag, ganska skönt men jag börjar verkligen tröttna på att komma hem vid tio-halv elva på kvällarna bara för jag slutar så pass sent! Jaja, jag ska inte klaga då det är feta OBn på kvällar!

Haha, jag undrade nyss varför jag vaknade halv tolv när jag ställde klockan på 9, sen hittade jag min mobil på golvet med mobilbatteriet på andra sidan av rummet! Min mobil vibrerar så hårt att den oftast åker i golvet, haha! Nu ska jag ner och äta lite frukost, blir nog ägghack med en macka.. Ha en fin dag! ♥

En skön söndag!

Det var väldigt lugnt idag på jobbet, jätteskönt! Det var jag, Sandra, Eugenia och Andreas som jobbade, bara soft folk mao! =) Jag hjälpte mamma och pappa med att räkna deras 10-kronor som de sparat på i ett par år i en flaska! Nu var den full och det var 8000 spänn i den, det passar perfekt till deras Thailandresa! =)

Ikväll ska jag sova ganska tidigt då jag inte sov så bra förra natten, imorgon ska jag träna och jobba stängning igen! Inget speciellt händer atm, ska kolla lite andra bloggar nu innan jag lägger mig och tittar på film! Har inte bestämt mig för vilken än, bara! Jag har köpt tre stycken idag; Spider man 3, Elisabeth town och En officer och en gentleman!

Lite bilder från idag!

Jag, mamma och pappa räknade deras 10-kronor!
 
 

Min goda frukost/lunch!
 

Mamma bakade ett så gudomligt bröd!
 

Vi hörs imorgon, guys! ♥

Hemma i Sthlm igen!

Heej! Herrejesus vilken hemsk nattbuss det var, jag somnade vid 5 och var framme 6.20, yeay! -__- Pappa hämtade mig ivf i ropsten sen somnade jag på direkten när jag kom hem och vaknade kl 13.00! Det var skittråkigt att lämna Mirre, vi har haft det jättemysigt! Tänkte slänga upp några bilder från i helgen också:

Mirres rum, så fort vi var framme efter hon och hennes mamma hämtat mig!
 

Jag sov i Mirres syrras rum!
 

Vi drog och tränade på friskis/svettis, grymt gym de hade!
Sen hade vi en myskväll framför TVn med massvis med te! =)
 

Chili con carne, jättegott!
 

M-mm, lite efterrätt! =)
 

Eclipse följde förstås med!
 

Fredag

Dagen efter åkte vi ju in till Malmö!
 

Mirre när vi luncha!
 

Min lunch, så himla god mat!
 

På kvällen skulle vi gått ut, sen bangade vi och låg hemma, men sen vid
11-halv 12 så ångrade vi oss (igen) och drog ut i alla fall! Först tog vi en
liten barrunda i staden men slutade sen upp på en klubb som hette Tivoli!
 

Jag vart inte beredd på bilden därför ser jag lite rädd ut! ^^
 

Mirre på nån pub! =)
 

En skitkul kväll hade vi, verkligen! Jag hade jeans på mig och lånade
nån topp av Mirre, inte så uppklädd men det var på så kort varsel ju!
 
 

Puss och god natt från mig kl 5 på morgonen!


 

Lördag

Jag hade redan gjort mig hemma i Mirres syrras rum^^,  
 

Jättegod lunch!
 

Såsade i soffan heela dagen, så himla skönt vi hade det!
 

Sen fixade Cina (Mirres mamma) mitt hår med värmespolar, jag ville bara
testa och se hur det såg ut och eftersom vi skulle på en inflyttningsfest en
kort stund, eller en kort stund för mig eftersom jag skulle hem senare, så!
 

Coolt, va?
 

Tillan and Mirre!
 

Mirre in tha car!
 

Haha, titta vad hon hittade! en Tomtröja!
 

Var tvungen att prova..^^,
 

Mina fötter och Mirres hand, vår power yääää!
 

The poser! Har typ 25 sånahär bilder på henne mot den här väggen! :P
 

Så himla coola väggar killarna som bodde här hade!
 

Jag och Mirres vän Sara, så sjukt schysst tjej!
 

Haha, jag bytte om i Mirres bil påväg till busstationen så jag hade mina
slitna mjukisar och högklackat, charmigt värre!
 
 

Snygga Mirre!
 

Sara följde med och lämnade mig också! =)
 

Jag sov som sagt ca 1 timme på bussen, fyfan!
 

En skitkul weekend, detta måste vi göra om Mirre! =) Nu måste jag till jobbet
men vi hörs när jag kommer hem igen, jag är nog hemma runt halv elva! =)

Time to go!

Jag och Mirre har segat hemma heela dagen! Det har varit så himla skönt, vi har bara kollat på TV och snackat skit! det blev ingen väla då ingen av oss orkade, vi har nu dock fixat iordning oss och ska på en inflyttningsförfest hos Max och Stoffe som de hette!

Vid elva går min buss så Mirre skjutsar mig dit, sen ska de vidare och festa! Fan, det är alltid lika tråkigt att åka hem ju! Jaja, imorgon ska jag träffa Madde, Ewe och deras kompisar eller hur det nu var, har inte träffat dem sen Paris i juni (ooooomg, har det gått så lång tid?! O.O)

Önska oss en kul kväll och en säker hemresa inatt för mig! Pussar.


 

Lördag

Det blev utgång igår i alla fall, haha! Beslutsångest..? ^^ Först åkte vi runt till några barer men vi slutade upp på klubben Tivoli! Vi dansade och hade skitkul ända tills de stängde! Mirre är ju nykterist och jag har en vit månad så vi drack ingenting men hade kul utan alkohol =) Vi träffade Mirres kompisar på Tivoli, astrevliga människor som vi hängde med hela kvällen! Sara, Stoffe och Max hette dom *stolt att jag äntligen lärt mig namnen!* Jag pratade även i telefon med Ida och Madde inatt, då jag tappade bort Mirre och hennes kompisar haha!

Min räddning vart att springa ut på "verandan" och ringa runt! Först fick jag tag på Madde men hon skrek i telefonen "JAG RINGER DIG SNART!", så jag ringde vidare, så fick jag tag på Ida som bara var hemma och skulle snart gå och lägga sig (klockan var runt 2), sen vid kvart i tre ringer Madde upp mig och de var på Ambassadör! Det är så kul att vi har bytt plats för Madde, Ewe och deras kompis är från Skåne och jag från Stockholm, men nu är de i Stockholm och jag i Skåne.. hehe, men vi ska ses en snabbis imorgon för jag är hemma redan vid 06.20 och de åker inte förrän 2 på dagen!

I varje fall kom jag och Mirre hem vid tio över tre redan eftersom vi hade bilen, så sköönt! Mirre somnade på 2 sek, jag la mig däremot och läste ca 20 sidor ur Eclipse ^^, Vid fem hoppar jag till taket av rädsla för jag fick ett sms.. Det var av min vän Josse som skrev "nu köööööööööööööööööör vi!" Haha, så typiskt Josse! Fick däremot ett till sms vid ett som lät mer "Jag är död. Jag ska aldrig mer dricka igen. Fyfaaan." Skyll dig själv, smartass! Haha! Hon ringde mig även nyss och berätta att de varit på Sturecompaniet och att hon hade buggat med nån ful kille till tecno-musik.. Gaanska full med andra ord..! ^^

jaja, idag ska jag hem, tråkigt ju! Jag har haft skitkul här och Mirre och hennes mamma bor skitmysigt här, har verkligen trivts! Idag ska vi till Väla (något köpcenter) och sen ska vi kolla på nån film och kanske ta en sväng förbi Sara ikväll innan jag åker hem, min buss går ju 23.04!

Min plutta från igår!♥
 

Vi hörs senare idag, lägger upp bilder så fort jag kmr hem imorgon! Puss ♥

Hemmakväll

Hej! Idag blev det en heldag i Malmö! Det var en så otrooligt blåsig dag, vi höll på att blåsa bort! Mirre köpte en grå skinnjacka (fuskskinn) på H&M, skitsnygg var det! Sen åt vi på Jensen's Bøfhus till lunch och kollade i lite affärer! Vi tänkte ju gå ut ikväll och parta, men vi är båda SÅ trötta, så vi har hyrd film och ska såsa i soffan! =) Vi kollar på Lets Dance just nu och jag äter lax med sallad, jättegott!

Det känns på ett sätt dumt att inte gå ut ikväll, då jag bara är här tills imorgon kväll sen åker jag hem, ju! Men vi båda är så sega och känner mer för att bara vara hemma och snacka! Vi ska dock kanske förbi Mirres kompis, Sara som har nåt förkrök för vi ska ändå hämta något som Mirre behövde tills imorgon.

Vi hörs imorgon, folks! ♥

Bild från idag! =)
 

Fredag

Hellu allihopa! =) Jag och Mirre hade en riktigt skön kväll igår! Jag, Mirre och hennes mamma Cina tittade på en jättebra film och både jag och Mirre börja böla! Vid halv ett bestämde vi oss för att ta en promenad. Så vi gick ut och gick i 2 och en halv timme typ, och snackade om typ.. allt! =) Nu ska vi åka in till Malmö för att fönstershoppa lite och käka lunch!

Ikväll blir det utgång! =) ha så kul på Chris Brown ikväll, alla som ska dit! Pusspuss! ♥

Hos Mirre!

Äntligen framme efter en åtta timmars lång bussresa =) Jag och Mirre ska snart och träna! Just nu torterar hon mig med Ramstein, nån jätteläskig låt är på nu och.. uurgh! Jaja, på bussen läste jag nästan 250 sidor i Eclipse! Den var så sjukt bra, jag älskar den!

Nu ska jag vara social, vi hörs senare ikväll eller imorgon, puss! ♥

Mitt i natten ju!

Åh GUD vad seg jag är, mamma drog mig ur sängen nyss! Titta på klockan, den är någonting med 06 på morgonen x(!! Aja, jag måste ändå gå upp nu för att duscha och äta lite frukost sen måste jag åka! Jag är inte riktigt vid medvetandet nu men gaah vad jag är trött! Jag har iofs en 8 timmars bussresa framför mig så jag tar med mig kudden, ipoden och Eclipse så ska det nog gå fint! ^^

Bild på mig från när Bonnie fixade mitt hår, 27e december 2008! Vill ha mitt
hår så igen nån gång! Om det ändå inte var så himla omständigt att ordna!  
 

Vi hörs när jag är framme hos Mirre, puss!

Packing time

Hello folks! Jag håller på att packa ner lite kläder nu inför imorgon! Jag fick sms av Mirre för ett tag sedan då hon frågade om vi kunde dra till gymmet när jag kommer, woho! :D Det ska bli skitkul att få komma ner till henne, att få komma bort från Stockholm ett tag! Ja, jag reser redan väldigt mycket men jag är typ aldrig utanför Stockholms län när jag är i Sverige! 

Åh vet ni vad? Jag kan inte hålla mig, det GÅR inte att låta bli att börja läsa Eclipse förrän imorgon på bussen! Jag bara måste börja läsa den nu ikväll! Jag ska packa klart fort så jag kan börja, mwaah! Vi hörs imorgon bitti innan jag drar till centralstation! =) Puss! ♥

 

Gymmet!

Hello, nu är jag hemma igen! Det var så sjukt skönt att äntligen börja gymma igen, jag kände mig som hemma nästan på en gång! Jag kör så att jag tränar 6 ggr/veckan men aldrig samma sorts träning 2 dagar i rad. Exempelvis springer jag en dag, gymmet nästa dag, spinning nästa dag, springer nästa dag, skivstång nästa dag osv. När jag kom hem såg jag vem som var på 5an, Robert Pattinson hos Ellen Degeneres, bästa showen ever! Han var så sjukt nervös och det lyser verkligen igenom på honom, plutt! Fick ett sms av Mikkan så fort showen började "Hörrö, Twilight-killen Robert eller vad han heter är på 5an ;)"! Det var med henne jag såg Twilight på bio för första gången med och jag visade ganska tydligt att jag tyckte han var feeett het! ^^

Btw.. är det någon mer än jag som har läst till och med New moon? Alltså hela Twilight och New Moon, jag vill börja prata om böckerna men jag kan inte prata med mina systrar, Nisse eller Eugenia då dom alla läst alla fyra böcker och råkar alltid försäga sig på nåt vänster från de 2 böcker som jag har kvar att läsa!!

På tal om ingenting så stod jag i snabbkassan igår, så pickade någon på min rygg.. Jag vände mig om och där står Aron! Jag blev så jäkla glad och slängde mig över honom "AARON!!" skrek jag nästan, haha! Aron är Filips bästa kompis (Filip är min arbetskompis, även en av mina närmsta killkompisar som åkte till Asien ett halvår i november) och jag har inte träffat Arons sen vi hade en hejdåfest för Filip i början av november! Filip och Aron.. det finns inga roligare människor att festa med! Så vi bestämde att han ska med oss ut nästa gång det blir Coop-utgång (vilket händer typ.. jämt) så det ska bli skitkul! =)

Aron från avslutningsfesten! =)
 


Vi hörs ikväll efter jobbet! =) Puss puss ♥  

Tidig morgon!

Herregud, jag har nog inte varit uppe såhär tidigt på snart en månad, skönt var det i varje fall! =) Jag åt frukost med Viran och mamma i lugn och ro och har precis tagit en dusch, nu måste jag åka iväg på en grej och sen ska jag till gymmet. Jag är nog hemma igen vid halv 1-1, då blir det lunch och ett till blogginlägg innan jag åker till jobbet, jobbar ett kort pass idag, 16.30-20.00! Ikväll ville Mikkan träffas men jag får se hur det blir med det eftersom jag ska upp 7 imorgon igen..

Btw, jag är snart klar med New Moon! Jag har bara 20-30 sidor kvar, bredvid ligger Eclipse och väntar på mig!! Åh jag får inte läsa såhär fort, då blir allt över så fort! Jag måste lugna ner tempot lite men aaah jag älskar dessa böcker och man lär sig grymt mycket engelska på det! =)


Jaja, ha en fin dag allihopa! Puss ♥

Loondon baby

Jag har smsat med Anna idag, desperat i ovetande om hon får semester eller inte då vi ska till London i mars, be för oss!! Jag vill bara dit nu och jag vill flytta snart och inte i juni för det är så långt dit! x( Jaja, på tal om London så läste jag nyss på Perez Hiltons blogg om att Robert Pattinson har setts till på random barer i London där han lirar lite gitarr, mwah! Ni kan läsa om det och se bilder här på Perez blogg!

Jag måste verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll, senast 12! Jag ska upp 7 imorgon då jag ska på ett litet ärende vid 9 och sen ska jag gymma! Dagen efter det måste jag upp vid 7 igen då jag ska ta bussen som går 8.30 från centralen, ner till Mirre!

We'll be there soon, Anna! ♥
 


Vi hörs imorgon, pussar!

Stress

Detta blir den sämsta bloggdagen ever, men jag har varit ute och sprungit imorse och nu måste jag verkligen springa till bussen, mot jobbet! Jag kommer hem vid halv elva ikväll så innan dess blir det inget inlägg!

Ha en toppendag, puss! ♥

Måndag!

Godmorgon folket! =) Jag vaknade klockan nio av att min mobil skrekringde, I'm up! Jag hade missat samtal från jobbet och ringde upp nyss, de ville att jag skulle komma in tidigare till jobbet idag. Jag börjar egentligen 16.30 men ska komma in redan vid 11.30, klart man ställer upp! Nu måste jag bara göra en lunchlåda och slänga i mig lite frukost innan jag ska ta bussen, vi hörs ikväll igen! ♥


Jag satt och kollade igenom gamla bilder och hittade den här sparade msn-konversationen som jag och Lina hade i slutet av november! Jag minns att anledningen till att jag sparade den var för att visa hur övertrötta vi var och aah, ni märker ju genom att läsa konversationen, mehe! Det var bara så kul för (som ni ser) så är det här jag frågar henne om hon vill åka till Hamburg med mig över nyår, som tur var så var hon på! Bilden under är jag och Lina på IndoChine (klubben där vi firade nyår) i Hamburg!
 

 

I miss you, babe!

Min dag i bild!

Åh, vilken skön söndag jag har haft! Vi åkte till Amanda och Nisse eftersom Amanda (storasyster) fyllde ju 21 år idag! De hade dukat upp massa fina sushibitar som de gjort själva och gjort en fisksoppa, de bor ju trots allt i FISKsätra, haha! Vi tittade även på massa filmer från när vi var små (ca 15 år gamla) och myst hela kvällen! Nu när vi kom hem så åt vi mackor och drack te, hela familjen (eller inte Amanda och brorsan men dom bor ju inte hemma längre^^)!

Här är lite bilder från kvällen!

Jag innan vi åkte!
 
 

Min snygga lillasyster i bilen! =)
 

<3
 

Vi plockade upp älskade storebror, alltid lika seriös på bild! Ni kanske
känner igen honom, haha! ;) Nämen han jobbar på rapport på SVT! ^^
 

Så himla duktiga dom hade varit!
 

Viran och brorsan, haha han var så SJUKT bakis och hans humör-
svängningar var inte att leka med. Det är då jag är där och irriterar ^^,
 

Dags för plockmaten! :)
 

Haha, inte ens ge mig ett seriöst leende kunde han lyckas med ikväll!
Här hade hans humör svängt upp och han var flummig som en 5åring!
 

Världens bästa systrar, Amanda och Elvira!
 

Sistas!
 
 

Mina tre favorittjejer på den här jorden! Elvira, mamma och Amanda! ♥  
 

Presentöppning och sen tittade vi på gamla filmer!
 


Nu ska jag läsa vidare i New Moon! =) Hörs imorgon allihopa! Puss ♥

Grattis sis 21 år!

Min kära storasyster Amanda fyller år idag! =) Vi har alltid varit nära vänner och delat flera vänner då det bara skiljer 1 år mellan oss (hon är 88a och jag är 89a)! Vi ska hem till henne och hennes pojkvän Nisse och fira henne där! Mamma avslöjade att de bl a ska bjuda på sushi som de gjort själva, M-MM! Jag ser redan fram emot bilturen dit i vår nya, fina bil! Jag kan bara sitta med min musik och läsa min älskade bok New Moon hela vägen! =)

Lite bilder på mig och storasyster:
 
 
 
 
 

Min lillasyster (Viran) som är 92a (alltså lite yngre än mig och Amanda) men är ändå en av mina bästa vänner, kom in och väckte mig imorse så vi har bara suttit och snackat skit i en timme nu. Jag älskar mina systrar (och vår älskade halvbror, Erik! Världens bästa storebror) så himla mycket, jag vet inte vad jag skulle göra utan dem! ♥ Amanda och NIsse håller på att bränna alla våra filmer till DVD från när vi var små (alltså filmer som är mellan 20-12 år gamla)  och jag får sms lite då och då när hon är helt emotionell när hon ser så många minnen vi delar, osv! :) Jag älskar er, syskon!
 

Nu måste jag få i mig lite frukost! Ha en bra söndag, folks! :*

Myskväll hos Astrid!

Det vart ingen utgång, vi stannade kvar i Astrids lägenhet istället och softade! Det var en jätteskön kväll och det var så kul att träffa alla vännerna igen! Jag har dock varit ivrig om att få komma hem till min New Moon-bok hela kvällen (jag tror jag börjar bli galen) men jag slänger upp lite bilder från kvällen innan läsdags^^,

Jag innan jag åkte till Astrid!
 
 

People at Astrid's place!
 

Mums!
 

Min söta Isa var där som jag inte träffat på år och dagar känns det som!
Jag fick reda på ikväll att hon drar till Kina och pluggar språket ett halvår!
 

Jossan och födelsedagsbarnet, Astrid! Älskar er, pals!


min älskade Cissi!
 

Jossan och Cissi.. I will always love you two!
 
 

Lite bilder på mig och Jossan som lekte med min kamera!
 
 
 
 
Haha, close up!  Jag ser typ ut som jag är 5 år på bilden!



Wohoo, läsningstid! Eugenia tjatar ihjäl mig att jag ska läsa fort då hon redan läst alla böckerna (TVÅ ggr) och vill ha någon att diskutera dom med, I'm on my waay! Btw fick jag sms av henne nyss då hon bad mig göra henne nominerad i en tävling inom Coop Konsum. Hon ville att jag skulle rösta på henne och vinner hon så får hon och jag en gratis resa (flyg+hotell) till New York, hell yeah! Hörs imorgon! ♥

Oh my..


..GOD! Det borde vara förbjudet att vara så snygg om man inte får röra!

 
 

Nä nu måste jag åka, ska ju ut med gänget & fira Astrid, hörs! ♥

Önsketänkande..

På vägen hem från bion igårkväll så satt jag och drömde mig bort (då jag inte hade med mig New Moon) och jag såg framför mig hur jag och Cissi skulle ha en roadtrip runt i USA! Bara åka runt, leva livet och vara 100 % spontana! Cissi som nu har körkort och allt, jag tänkte mig ställen som Los Angeles, New York, Hollywood, Las Vegas, California, Orlando... Vilken dröm! Varför just Cissi? För jag vågar nog inte släppa loss lika mycket med någon som med henne, och jag tror hon är den person jag har roligast med i hela världen!

Las Vegas
 

New York
 

Hollywood
 


Jag och Cissi tillsammans under de senaste åren!

Vi två i Spanien 2007, mackor till middag under ett förkrök på stranden!
 

Efter en utekväll i Stockholm!
 

Cissi och jag förkrökade i en gränd i Gamla stan!

 

Förkrökade på balkongen i Spanien sommaren 07, pluttar med muggar!
 


Känner ni igen er?

Lördag

Morrnmorrn allihopa! Även idag är jag uppe relativt tidigt, dock ska jag ju jobba 12-19.00 idag! Ikväll kommer jag inte hem förrän jättesent då vi ska fira Astrid som fyller 19 år idag, GRATTIS BABE! :* Vi ska först mötas upp hemma hos henne för att senare åka vidare in till stan och lira biljard på nån pub, haha lycka till för min del! ^^, Jag är så sämst på det men aja det får funka!

Vi hörs senare, puss!

Lugn fredag!

Jag och Eugenia hade en asmysig kväll. Vi åt buffé på en kinarestaurang på östermalmstorg och snackade massa skit, gick sedan på bio och efter det tog vi en kvällspromenad! =) Nu måste jag gå och lägga mig, jag ska upp nio imorgon! Då jobbar jag 12-19.00 sen ska jag ut med alla vännerna och spela biljard och fira kära Astrid som fyller 19 åår! =)

Innan jag gick hemifrån!
 

Söta Eugenia på kinarestaurangen!
 

Maat!  
 
 

Vi hörs imorgon, puss! ♥

En (iskall) dag på stan!

Tjoho, gud så skönt att vara hemma igen! Jag har shoppat allt jag behövde plus köpt present till syrran och Astrid! =) Jossan kom in en sväng så vi köpte present till Astrid tillsammans, sen drog jag till Cecilia på Karlaplan som fixar mina naglar, jätteskönt att bara få vanlig förstärkning på! Nu måste jag äta något, har bara ätit frukost och en halv chokladkaka idag! Ikväll blir det (som sagt) bio med Eugenia från jobbet, älskar att få nya vänner och Eugenia är helt underbar! =)
Vi ska äta middag på en kinarestaurang innan, myspys!

Soft klädsel idag! Byter däremot om inför ikväll!
 
 

Detta köpte jag idag!

Puder, BUS, eyeliner, rouge och foundation! Allt från Åhléns city!
 

Jag köpte även ett par vantar där fingrarna syns, behöver nåt sådant mysigt
då det är så kallt nu och mina händer fryser ihjäl när jag läser mina böcker
utomhus, men jag kan inte sluta bara för jag sitter på en busshållplats ^^,
 
 
Från Indiska för 59 kronor!

Tar med mig kameran ikväll, får se hur pigg Eugenia är på att bli fotad ikväll! Ha en fin fredag, kära vänner! ♥ Btw.. vem tänker ni rösta på i Let's Dance ikväll? Jag vill heja på Blondinbella då hon verkar kämpa så hårt men hon är verkligen inte bra på att dansa, inte av det jag har sett i alla fall! Aja, det kanske har förbättrats ikväll!

Robert Pattinson - BBC's The Haunted

 

Well helloo..

Look who's up!

Finally, Elvira lyckades!! :D Åh vad härligt det känns att äntligen vara vaken tidigt igen, dock var jag lite besviken på vädret! Det är flera minusgrader vilket är för kallt att gå ut och springa i, suck! Jaja, jag är ändå inte helt frisk från min förkylning så det är nog ändå bra om jag väntar! Idag då, jag måste in till stan och shoppa lite stuffs sen klockan 15 så ska jag till Cecilia som fixar mina naglar. Idag ska jag inte ha någon tipp på mina naglar utan bara sätta förstärkning på mina egna, korta naglar! Jag vill att dom ska växa ut någon gång och inte bara brytas av!

Sen på kvällen ska jag ju ut och äta middag med Eugenia på stan, vi funderar på kinamat! Jag vet ett jättegott kina-ställe på Östermalm! =) Sen blir det bio, en myskväll med andra ord, då jag jobbar 12-19.00 imorgon och ska ut efter och fira Astrid med massa polare! =)

På köplistan idag:
Rouge
B.U.S
Läppglans
puder
mascara
eyeliner(?)
födelsedagspresent till Astrid
födelsedagspresent till Amanda

Jag kommer hem en sväng mellan naglarna och innan jag träffa Eugenia, slänger upp ett inlägg då, ha en bra (iskall) fredag! Puss & kram!

God natt! =)

Här kommer ett litet god natt-inlägg innan jag fortsätter med New Moon! Lite bilder på mig och mitt rum, tagna alldeles nyss finns längre ned också! =) Åh herregud vad början av New Moon är sorglig, så sorglig att jag började gråta! Det var iofs precis det Eugenia sa att jag skulle göra! "SMSA MIG OM DU BÖRJAR BÖLA!" ropade hon till mig när jag gick på tunnelbanan, så hela Slussen hörde! "AARÅ!" svarade jag! Jag smsade nyss och berättade, haha! Usch vad sorgligt det var, men jag blev samtidigt så arg! Åh jag kan inte säga mer, ni måste läsa den!

I love these books!
 
 
Meeen!! :*:* Jag fotade precis när han började skaka huvudet, miih! <3
 

Min älskade sovhörna!
 

Bjuder på en bild på mig, osminkad innan läggdags! =)
  


God natt! =) PUSS! ♥

New Moon

I got it!! Nisse kom förbi mitt jobb och lämnade New Moon, JAG ÄR LYCKLIG! Jag läste hela vägen hem och på min kvartsrast på jobbet försökte jag läsa under tiden jag åt, haha! Eugenia (en jobbarkompis) har varvat mig med böckerna, hon är nu på Eclipse (tredje boken) för andra gången, haha! Hon och jag kan verkligen diskutera böckerna i evigheter!! Imorgon ska vi två äta middag på stan och sen gå på bio! =)

Mwaah nu måste jag läsa vidare, jag ska även se på en film innan jag går och lägger mig, jag köpte hem några från jobbet idag! Ett jättebra tips om ni vill ha bra, billiga filmer, gå till Konsum! Vi säljer 1 för 59 kronor, 2 för 99 kronor och vi har filmer som Möt Joe Black, Forrest Gump etc!

Slänger in ett God natt-inlägg senare, men jag ska gå och lägga mig tidigare ikväll då jag lär vara uppe redan vid nio! Virans buss går tio över nio och innan dess ska hon (bokstavligt talat) hinna sätta sig på mig och skaka liv i mig tills jag är vaken, haha! Pusspuss ♥

Juste, glömde berätta att jag ska till Mirre om exakt en vecka! :D Skitroligt, vi har inte setts sen Liverpool och då var det bara ett litet quicktalk! Jag ska ner till henne i Helsingborg och mysa och parta lite! =) 22-24 januari mer exakt, det ska bli askul!

Mirre när hon var hos mig i somras!
 

Allvarliga sömnproblem!

Jag kan inte vända tillbaka dygnet, jag blir galen på det här! Jag gick och la mig klokan 2, vet ni när jag somnade? Lite efter 6 imorse!! Jag ligger bara och tittar upp i taket! Sen hade jag ställt klockan på 9.00 men jag vaknade ändå klockan 13.00, ingen aning om hur klockan slutade ringa! Någon som har något tips för jag börjar bli desperat! Jag vill börja kunna kunna somna vid 12 och gå upp vid 9-10 igen! x(

Idag då, jag har ÄNTLIGEN fått min lön så jag är inte pank längre! Imorgon ska jag shoppa massa smink och sånt som jag behöver. Jag måste även köpa present till Astrid och syrran för de fyller båda år i helgen! Jag skulle egentligen gjort detta idag men jag hinner inte nu för jag börjar jobba 16.00 och måste äta och duscha innan dess! Fan mig att jag måste sova bort dagarna, nu hinner jag inte träna idag heller!! I varje fall så kommer Nisse (syrrans pojkvän) förbi mitt jobb idag med New Moon också, LYCKA! Andra boken efter Twilight för er som inte vet..!

Nu ska jag äta frukost (SUCK, klockan är fem över halv tvåå)! Pussar! ♥

Australia

Det var jättemysigt med bio i Lidingö centrum, min älskade Cissi hakade på också och Astrid hade med sig Lisa! =) Vi köpte lite godis och chips och satte oss i biosalongen där det bara var vi och 4 stycken till, hur mysigt som helst! GUD, vad jag bölade, det var en så otroligt fin film, se den!! Jag saknade Indien något så otroligt när jag såg filmen!  Kulturmässigt och miljömässigt, helt plötsligt tappade jag lusten för alla storsstäder som jag åker till hipp som happ, nu vill jag till Thailand, Kambodja, Indien (igen), länder i Afrika, Australien etc. 

Storstadskärleken sitter väl alltid fast inne hos mig men jag vill åka och volontära, göra någonting! Både jag och Anna (hon jag flyttar till London med) har pratat om att åka runt i Thailand, Australien eller något land i 1-2 månader innan vi flyttar. Om jag säger såhär, att se denna film fick mig att åka tredubbelt!! och Hugh Jackman är ju en av de snyggaste män jag någonsin sett, oh my god! Sen fick jag skjuts hem av Cissi vilket var skönt, annars hade jag fått gå hem haha!

Nä nu ska jag sova, har precis druckit upp mitt te som jag längtade efter att få dricka under hela filmen! Jag måste vända tillbaka dygnet, ones and for all! Pussen!

Nicole Kidman & Hugh Jackman
 
Jag älskar Nicole Kidman, bäst skådespelare!

Hugh Jackman *droool*  
 
 

Sjukt dålig dag!

..för jag vaknade klolckan 15.03!! x( Jag förstår inte vad det är för fel på mig, jag har sovit 12 timmar! Jag har dock sovit ca 3-4 timmar/natt då jag har försökt ställa tillbaka dygnet as you know! Mamma har ringt hem för att väcka mig typ 10 gånger, och våran ringsignal är hög, men jag har inte vaknat till något! Jag ringde Sandra så fort jag vaknade, hon hade dragit in till stan själv haha så jag åkte in och mötte henne (därav inget blogginlägg förrän nu). Hon hade hittat pumps redan, de var jättefina och sen vandrade vi runt i Stockholms stad ett tag.

Ikväll ska jag gå på bio med Astrid, vi ska se Australia! Vi ska gå på den lilla biografen Grand i Lidingö centrum, haha! Ja¨g håller även på att bli galen då Nisse (syrrans pojkvän) har New Moon, han har dock läst ut den men nu måste jag vänta tills på söndag då de kommer hit! x( Ni som läst böckerna vet att Twilight slutar så spännande (eller snarare börja till New Moon som finns längst bak i Twilight-boken) att jag blir gaalen snart! Jaja, ska ner och vara social med brorsan som är här! Vi hörs efter bion ikväll eller imorgon! ♥

 

I'm depressed!

Japp, that was it! Nu har jag läst klart Twilight, fyfan vad jag hatar det! Jag vill ha mermermer, mer av Edward och mer av hela historien..! Jag måste springa in till Virans rum och hämta New Moon innan syrrans pojkvän lägger beslag på den! Det är nämligen krig här hemma mellan böckerna, big time! Jag hittade ett nytt favoritstycke nu när jag läste ut boken, btw! Det är när Bella ligger på sjukhuset i slutet och har hon precis fått i sig sömnmedel, men ville inte somna då hon var rädd att Edward skulle försvinna från henne! LÄS stycket!

"Stay." Bella said. The word was slurred.
"I will," he promised. His voice was beautiful, like a lullaby.
"Like I said, as long as it makes you happy, as long as it's the best for you."
"That's not the same thing," I mumbled.
He laughed."Don't worry about that now, Bella. You can argue with me when you wake up."
I think I smiled "Okay."
I could feel his lips at my ear.
"I love you" he whispered.
"Me, too" I answered.
"I know," he laughed quietly.
I turned my head slightly... searching. He knew what I was after. His lips touched mine gently.
"Thanks" I sighed.
"Anytime" he said. 

 



I övrigt idag då, jag och Sandra jobbade ju på Hammarbyhöjdens konsum! Det var en jättefin affär och guud vad trevliga kunderna var där, det var jätteroligt att testa att jobba där också! Jag erbjöd mig att jobba där fler gånger om det skulle behövas! Det var bara så roligt att alla vi som jobbade kväll kunde typ ingenting om affären då ingen av oss jobbade där fast, alla som gjorde det var på möten och annat. Jag blev till och med rättad av en kund när jag letade efter triss-lott åt honom i kassan! "Eh, jag tror de finns i den lådan!" då pekade han. "Du kan affären bättre än mig, ju." muttrade jag på skämt. Vi hittade typ ingenting men vi kämpade på och det gick fint! =)

Imorgon ska jag försöka ta mig ut och springa igen, måste hålla uppe det här nu! På eftermiddagen ska jag ut på ett mission med Sandra, hitta pumps till henne! Det är ett riktigt projekt må jag säga, då Sandra inte har gått i högklackat på typ 5 år! ^^ Vi hörs imorgon, pussar! ♥

The Ellen DeGeneres Show

Jag älskar hennes show och jag älskar henne! Hon är den bästa hosten av alla som har egna shower, enligt mig! Hon är så jäkla skön och jag kan titta på program efter program utan att vara uttråkad, hon har ju även en egen komedi-show som heter Ellen, älskar den också! Jaja, jag var ju ute och sprang imorse, första gången på länge! Gud vad jobbigt det var, men ändå så skönt att ha kommit igång igen! Nu ska jag bara hålla upp det & variera med friskis&svettis! =)

You go, woman! Jag älskar att hon kämpar för homosexuellas rätt på
denna jord, äntligen kommer dessa kändisars kändisskap till lite nytta!
 

Vilken är eran favorit-talkshow? Opera, Ellen, Jimmy Kimmel...? Finns miljontals!

Nu måste jag börja fixa mig och klä på mig, jag ska åka om en halvtimme till Hammarby sjöstad, ni vet! Vi hörs sent ikväll, kramar!

Hammarby sjöstad

Japp, dit ska jag åka för att jobba idag, 16.30-21.15! Jag och Sandra som jobbar på Konsum på Slussen ska dit tillsammans och jobba på Hammarby sjöstads konsum då de behövde extra personal! Jag kan ju hoppa in och jobba på vilken konsum som helst, då det är samma system! Det är bara typ waaaaaaay far away så vi måste ta nån tvärbana och hålla på, en massa krångel! Sandra ringde imorse med ångest att vi sagt ja, mer specifikt uttryckte hon sig "Jag behöver bara byta  transportmedel 1000 gånger men du kommer behöva byta 13000 gånger!!" haha, jaja det är pengar! ^^,

Vilken morgon, btw!! Jag håller ju på att vända på dygnet men kunde inte somna inatt, läste Twilight (har typ bara 80 sidor kvar buhuu) och somnade typ halv fyra, jag var så pigg! Mamma försökte i varje fall väckte mig halv åtta som jag sa åt henne att göra, hon var uppe hos mig säkert 15 ggr och tände lampan och allt möjligt, jag vaknade men somnade om så fort hon gick ut fårn rummet. Sen var det pappas tur och han höll på i en halvtimme ungefär, sen gick han och jag somnade om! Sen höll Viran på, utan resultat där också! Tillslut ringer Viran min mobil när hon gått hemifrån, samtidigt som mamma ringer i hemtelefonen och jag slänger mig upp och muttrar "vaken" till svar i telefonerna. "BRA!" hör jag de båda säga! Haha, vilka kämpar de är va?

Nu ska jag ut och springa, första gången på väldigt länge då jag inte fått springa på 6 veckor! Önska mig lycka till, jag ska ta det lugnt nu i början ivf! Slänger upp ett till inlägg innan jag beger mig till jobbet. Pusspuss! ♥

There's nothing left here anymore

Hemma igen från jobbet! Idag hade vi några så otrooligt jobbiga kunder! En kund skrek "PERSONAAAAL" när jag stod med ryggen mot honom i snabbkassan! Man kan faktiskt be om hjälp på ett snällt sätt, jag blir så irriterad! Nu känner jag verkligen hur trött jag är på mitt jobb, hur mycket jag än älskar mina kompisar på jobbet, jag måste bort nu! There is something left here, mina vänner och min familj. Mitt hem, helt enkelt. Men allt detta finns kvar när jag kmr tillbaka, just nu känner jag mig bara så less på mitt vardagliga liv här i Sverige.Jagbörjar verkligen känna mig redo att flytta iväg ett tag, ett år skulle sitta fint! London.. Here we come!!

Jag satt som vanligt och läste Twilight på min kvartsrast idag, struntade i att äta middag utan slängde i mig ett par bullar som fanns i lunchrummet för att få hinna läsa så mycket som möjligt. Det är den besatta kärleken som Bella & Edward känner för varandra som blir så otroligt detaljerat beskriven och utdragen i boken som jag bara dör för! Det har varit flera gånger då jag lagt ifrån mig boken ett par sekunder för att få andas, jag förstår att Bella svimmar/freakar ut de första två gångerna de kysser varandra!

Exempel på ett stycke ur boken fick mig behöva "catch my breath" ett par sekunder:

"I love you" he said. "It's a poor excuse for what I'm doing, but it is still true". It was the first time he said he loved me - in so many words. He might not realize it, but i certainly did. "Now, please try to behave yourself" he continued, and he bent to softly brush his lips against mine.

Jag älskar att vara såhär inne i böcker, man kan drömma sig bort var man än är! Stephenie Meyer är en otroligt bra författare, snart ska jag börja på den andra boken, New Moon som (enligt Viran) ska vara en av de bästa då man får lära känna de andra karaktärerna mer också! En sak är säker, boken äger filmen (såklaart), även om filmen också är väldigt bra!


 
Walk on over here to a bit of shade, I'll wrap you in my arms if only you say
Let me sign


Måste bara skriva av mig, läs om ni vill!

Usch, jag skäms nästan när jag tittar igenom min blogg, vad är det jag skriver om hela tiden? Resor, fester, Twilight-boken jag läser just nu, vad jag och mina kompisar hittar på.. Jag har tappat min allmänbildning totalt sen jag tog  studenten! Mina resor och att jobba så mycket som möjligt har hållt mitt fokus så pass mycket att jag inte tänkt ens hälften så mycket som jag borde på vad som händer i världen just nu! Jag kände mig så pantad när det slog mig att jag bad mamma prenumerera på SvD/DN 7 dagar i veckan istället för bara helgerna, plus att jag måste börja se minst ett nyhetsavsnitt per dag! Detta är egentligen självklart för en 19åring som lever i det här samhället att jag skäms för att det tog så lång tid för mig att komma igång, fy på mig! Aja, nu ska jag börja skärpa mig i varje fall! Bättre sent än aldrig!

Hörs imorgon, PUSS! :*

Jobbet kallar!

Nu måste jag rusa, så jag hinner med bussen till jobbet! Åh, jag älskar att åka buss ännu mer än vad jag tidigare gjort (älskar att bara sitta på bussen med ipoden) för nu kan jag läsa Twilight där oxå! Jag läser den boken överallt, som sagt och jag har bara ca 150 sidor kvar, buhu!

Vi hörs ikväll, folks!

 

Måndag

Goddagens goddagens! Rastlös som jag alltid är så drog jag (som vanligt) hem till Astrid i Lidingö centrum vid halv tolv för att käka chips och snacka skit, jag läste även ca 100 sidor frn Twilight-boken hos Astrid! Jag måste ibland lägga ifrån mig boken för Edward är lixom, för het! Jag är helt galen i boken och karaktären Edward Cullen, som typ varenda tjej är just nu! Men egentligen, vad finns det att inte gilla? Supernatural powers, obeskrivligt snygg, stark, beskyddande, helt perfekt..!

Jaja, nog pratat om honom *dreggel*, idag jobbar jag 16.30-21.20 sen får jag se vad som händer! Förresten, jag var msn.se som startsida och då kommer alltid det senaste kändis-skvallret upp, nu var det om Golden Globe-awards som var igår, tydligen och att alla celebreties var där! Jag vill också gå på en sån gala nån gång, ha en underbart vacker klänning och bara glida runt där och mingla, känner inte ni också så? Åh, jag kan bara drömma om hur perfekt min klänning skulle vara, för att inte tala om mig i den! Ni kan checka in hur alla celebreties såg ut på Golden Globe awards här!

Jaja, nu ska jag fortsätta läsa Twilight, jag läser helt seriöst ö v e r a l l t, jag till och med går och läser! Jag sitter på bussen, i Astrids soffa under tiden hon tittar på TV, på väg till bussen, på jobbet i omklädningsrummet så fort jag får en kvarts-rast osv.. I love it! "At the time all I could think was.. Not her!" Jag har läst om den meningen 25 gånger! Haha, hörs sen! :*

På tal om ingenting så hittade jag min familjs och min världens sötaste katt
i min sängg! Keso, Kasper, Nuppen, bäbis, kespöör (haha), jaa kärt barn/(katt)
har många namn! =) Jag älskar när han ligger och gömmer sig med tassarna!
 
 
 
 

årsresumé november-december 2008


November 2008


Jag och Ida åkte till Liverpool och gick på MTV Europe Music Awards!

Juste, dessa två tjejer, Anna och Sabina fick köpa min syrras två biljetter
till EMA som hon vann för hon kunde inte åka, så vi åkte dit tillsammans! 
 

Första kvällen var jag & Ida ute & partade efter vi förfestat lite med Neverstore
i hotellbaren, samma som Tokio Hotel satt på bland annat, aaskul kväll!
 
 
 
 

MTV Europe Music awards, sen festade vi loss på Victoria Street hela natten,
vi slutade upp på kändishotellet för att fixa en taxi hem och träffade på 30
seconds to mars och lite annat folk i lobbyn, sjukt rolig kväll/natt denna med!
 
 
 
 

Hemgång!
 
 

Jag var med på MTV i Sverige! De avsnitt på TRL som jag och Rebecka var
på (inkl det avsnitt jag medverkade i & ställde fråga till Tokio Hotel) visades!
 

Lina och jag bestämde oss för att åka och fira nyår i Hamburg!
 

Jag jobbade mycket hela den här hösten!
 

Jag var och åt på stan med Viran!
 
 



December 2008

Denna månaden började riktigt lugnt, jag var sjukskriven och låg bara hemma och kollade på TV, vart även gaalen i Twilight-filmen som såg med Mikkan!
 

Även Tokio Hotel-dvdn beställde vi hem, den var inte så bra tkr jag!
 

Jag fixade, med hjälp av Dagmar så jag och Lina blev uppskrivna på
IndoChine, en klubb i Hamburg där vi bestämde oss för att fira nyår!
 
 

  

Såg Yes man med Jim Carrey, I love him!
 

Hittade min nyårsoutfit!
 
 

Jag blev besatt av kärleken i Twilight (boken gör mig gaalen)
 

Julafton 2008 in our house!
 
 
 
 

Bonnie kom hem från Oslo en vecka över julen och vi umgicks varje dag! 
Jag praktiskt taget flyttade hem till henne under 5 dagar! ^^ Under tiden 
hann vi ha mysiga filmkvällar, färga våra hår och fixa mitt hår lockigt med 
hjälp av papiljotter (såå 90-tal, eller hur?)  och gå ut med mina Coop-polare! =) 
  
 
 
 
 
 
 

Jag och Lina åkte till Hamburg för att fira nyår, fy fa-aan vad kul vi hade!!
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
 

Resten av bilderna är från 1a & 2a januari men vill ni läsa om resan så
finns den (som vanligt) i kategorin "resor" till vänster! =) År 2008 har varit
otrooligt lärorikt och jag har hunnit med så mycket att jag knappt kan förstå
det själv! Antagligen ett av de mest betydelsefulla år i mitt liv med tanke på 
studenten, resorna (Indien, Spanien, Italien, Irland, Frankrike, New York, 
England och Hamburg), Mitt sista halvår i skolan, har aldrig stressat så mkt 
men heller aldrig lärt mig så mycket (mycket fick jag ifrån min resa i Indien)! 
Kommentera gärna vad ni tyckt om min årsresumé, har det varit kul att läsa?
La jag upp det på ett bra sätt?
Tack att ni har läst i varje fall, det gör mig jätteglad! 


Gamla bilder!

Jag håller på med årsresumén för november-december 2008 nu men kommer tyvärr inte hinna klart med den innan jobbet, slänger upp den ikväll istället! Men här har ni lite andra bilder att roa er med, haha! Jag tittade igenom bilder alltifrån 2004 -2008 och tänkte slänga upp en del här! (Tyvärr kommer de inte ligga i ordning men jag skriver när dom är tagna!)

Familjen + lite släkt på Virans konfirmation sommaren 2007!
 

Jag och Claudia hösten 2007!
 

 Jag och Jossan på Mikkans 18årsfest hösten 2007
 

Katta och jag på café Tindra ochn pluggade religion A, precis när vi börjat
trean i gymnasiet! Vi pluggade ofta tillsammans, det gick asbra då! :)
 

Cissi och jag efter nån utgång!
 

Nån posebild på mig för typ 1 & ½ år sedan! ^^
 

På Sofias 18årsmys år 2007!
 

Jag och Sofia på Café Opera oktober 2007, gud vad stolta vi var att vi kom
in då vi båda varit 18 i kanske 2 månader, eller hon i kanske bara en vecka!
 

Jag påväg till Café opera
 

Cambilder på mig och Paula, 2 år gamla minst!
 

Jossan hos mig och såg på film år 2007!
 

Jag och morfar 2006, 2 dagar innan julafton!
 

Jag och Cissi på klubb 54!
 

Innan jag och Cissi gick ut! Såg ut såhär!
 

Nån cambild på mig!
 

Jag och Anna innan Turkiet sommaren 2007!
 

Mkt gamla bilder nu! Detta är jag & tjejerna på skolavslutningen i åttan, 2004! 
 

Jag och Emma i åttan! 
 

Jag och Claudia i åttan, år 2004! (Jossan och Astrid i bakgrunden<3)
 

Spexfoto i nian 2004! Killar blev tjejer och tjejer blev killar, min idé haha!
 

Hope you enjoyed! =) Hörs ikväll! ♥

Indien... ett år sedan!

För ett år sedan var jag nu i Indien, ETT ÅR SEDAN! Hur kan det gått så lång tid?! 
Igår för 1 år sedan flög vi dit, för första gången för mig utanför Europa! Detta var
den häftigaste resan jag någonsin har (och antagligen någonsin kmr) ha gjort!

Indien

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läs om resan i kategorin Indien med skolan, 10-25/1 2008 till vänster i bloggen! De mest upplevelserika och lärorika 2 veckor jag någonsin haft!

Trött som ett svin!

Waah, detta är andra dagen mamma väcker mig tidigt, jag har sovit 8 timmar på två nätter! 8'( Men det är bra för jag mååste vända på dygnet, jag börjar ju känna mig trött redan vid 1 på natten nu, framsteeg! Jag har även blivit besatt av Twilight-boken btw! Jag har med mig den ööverallt, på bussen, jobbet osv! Hela min lunchrast satt jag och läste den, I caan't stop! Man blir besatt av boken, haha!

Jag var ju ute igår, det blev faktiskt kul! :D Anna drog hem innan vi gick in på stället då de började ta inträde (min kompis Måns från högstadiet bjöd mig då jag är råpank just nu hah), vi var på Chaplins! Min första gång där och jaa det var ju speciellt.. :P Men vi var ett så stort kompisgäng att det var lugnt! Det var så himla roligt då det var människor från min högskole- och gymnasietid! Flera sjöng karaoke (därbland en 50-60årig gubbe som var där helt själv, det var nåt fel på honom och usch stackarn..) och dansade, en rolig kväll, tack allihopa! =)

Jag fotade inte så mycket under kvällen och jag fotade definitivt inte
alla som var med under kvällen men aja här kommer några stycken:

Min och Annas goda kycklingsallad med quinoa! =)
 

Haha, orkade inte vara seriös!
 

Robert och Jossan körde karaoke!
 

Axel och Astrid! =)
 

Jag och Robert!
 

Gubben som sjöng karaoke, snacka om att döda stämning! Han sjöng låtar
som "Rönnerdahl han skuttar med ett skratt ur sin säng", "oh holy niight"!
 

Thanx guys för en kul kväll! =) Nu ska jag ner och käka frukost, hörs senare! ♥

Utgång

Anna är här och vi har precis gjort en kycklingsallad till middag, skitgod faktiskt! Både hon och jag är lite halvtaggade på att gå ut ikväll men nu när man är fixad så är det bara att dra ut och ge det en chans! Jag tror att jag festade nog för ett år i Hamburg med Lina! ^^

Jag har med mig kameran ikväll så jag lägger upp lite bilder imorgon från kvällen, hoppas den blir kul! Vad ska ni göra? Måste springa nu, men vi hörs imorgon! ♥

Uppe med tuppen!

Look who's up?! Jag har inte varit uppe såhär tidigt sen.. jaa jag minns nog inte ens när! Och gissa när jag somnade..? klockan 4 imorse!! Jag sitter här som en zombie, jag är totalt medvetslös i skallen! Mamma väckte mig nu (enligt vår deal) för att jag en gång för alla ska vrida tillbaka dygnet, detta funkar inte att jag inte kan somna förrän 4-5 på morgonen! Jag hetsläser Twilight nu också, ååh man blri verkligen helt kär! Det är helt svart och mörkt ute men jag SKA ut på min morgonpromenad, inga ursäkter! Som belöning kan jag läsa Twilight på bussen påväg till jobbet sen! ;)

Jag jobbar till 17.00 sen ska jag ju hem hit med Anna innan vi går ut ikväll! Jag bloggar innan utgång ivf! Pusspuss ♥

Lugn kväll!

Hej hopp! Jag kom precis hem från jobbet, jobbade 16-21.20 och imorgon jobbar jag 10-17.00 så jag ska gå och lägga mig snart! Jag har blivit helt galen i Twilight-boken, tog till och med med den till jobbet för att läsa på dit-och hemvägen! Man blir helt kär i Edwardkaraktären och jag vill bara hoppa in i boken och vara Bella! Imorgon ska jag ut med några kompisar men innan dess ska jag och Anna dricka vin hos mig! =) Jag ska ta med kameran då så jag kan lägga ut lite bilder från det, aja vi hörs imorgon innan jag drar till jobbet! Pusspuss!

Ps: Vem hejar ni på i Lets dance? Jag vet bara att Laila och Blondinbella är med men Blondinbella var inte bra på att dansa måste jag säga! (Såg repriser på internet) Vad tycker ni?

And she's gone too!

Fanfanfaan, jag försov mig idag! Jag skulle ringt ett viktigt samtal mellan 9-10 men jag vaknar 12.30 x( Jag KAN inte vakna på morgonen! Hur fan ska jag kunna ta mig upp 8 imorgon för att hinna till jobbet då jag börjar kl 10.00?! Jag blir så trött på mig själv ibland, jaja jag läser igenom Twilight för fullt här, ååh vad romantisk den är!!

På tal om ingenting.. Herregud, känns som mina vänner drar iväg på sina äventyr en efter en, jag tittar bara på! Jag är den som sitter inne på resedagboken.se och läser om alla deras fantastiska resor, I want to go too!! Bonnie flyttade till Oslo i höstas, Johanna&Lovisa åkte till Australien i höstas (stannar ett halvår minst), Filip åkte till Asien i november (ett halvår) och idag åkte Sofia till Guate Mala där hon ska jobba på ett barnhem i 3½ månad och lära sig flytande spanska! Jag är så jäkla stolt över henne, att hon vågar! Make a difference, my friend!

Alla säger "yeay idag är det fredag", jag säger "jahapp, fredag.." då jag jobbar idag, lördag och söndag! ^^ Jaja det är pengar, speciellt på lördag och söndag då det är 100% OB, vs 207 kr/h! Ikväll tjänar jag över 700 kronor på 5 timmars jobbpass, soft det också!

Nu måste jag duscha innan jag drar till jobbet, ha en toppenfredag! ♥

Hittade den här bilden på Filip på hans resedagbok när
han är i Asien, jag tror han är i Laos nu! I miss you friend!
 

Bakom ett leende finns alltid en tår

Hela min säng är fylld av foton från Indien, jag försöker placera dom rätt i albumen och shit vilken tid det tar! Jag har fått en enorm finne på kinden också, på tal om ingenting. Detta är den största finnen jag någonsin haft, jag får nästan aldrig finnar men den här var enoorm. Jag vaknade av att jag hade ont i kinden för jag sov med den sidan där finnen sitter ner i kudden, usch!

Och hörrni.. Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet! Vet ni vad jag fått av mamma och pappa? En väckarklocka med en stor lampa på, så när alarmet går så sätts lampan på och den lyser lika starkt som dagsljuset! Så om detta inte fungerar vet jag inte vad som kommer. Jag tänkte även gå och lägga mig ganska snart, jag ska fortsätta läsa Twilight! Jag hatar att jag bara ser karaktärerna i filmen när jag läser boken, jag hade verkligen hoppas på att få bygga upp egna bilder av personerna! Jaja, det kommer kanske längre in i boken!

 
Bakom ett leende finns alltid en tår..

What would you be without the people who loves you?

Har ni någonsin satt er ner och tänkt igenom hur otroligt lyckligt lottade ni är, ni som har en kär familj som älskar er, vänner som finns där för en och ställer upp no matter what! Jag sitter ibland och tänker på det men kommer aldrig fram till hur jag skulle kunna visa det för dem, det finns inte ord! Oftast är de vänner som man inte behöver ringa så ofta eller inte ens träffa så ofta, sen hörs man av helt plötsligt och allt är som vanligt! Jag behöver inte höra från mina nära vänner på månader, sen kan de ringa och behöva mig, eller allmänt bara vilja prata och då finns jag där, som de för mig!

Men det finns nog ingen på denna jord som ställer upp för mig så mycket och älskar mig så mycket som min mamma! Så fort jag mår dåligt eller behöver någonting så är hon där och fixar och donar, hon gör verkligen ALLT för att jag ska må bra. Jag känner mig som en så dålig dotter för jag har så svårt att visa hur tacksam jag är, även om jag tror att hon vet det!

Jag älskar er, min familj & vänner! Utan er skulle jag inte vara där jag är idag!



Känner ni igen er?

Ready, set, go!

Morrnmorrn! Jag måste vara jordens svåraste människa att väcka. Min väckarklocka har ring ca 4 ggr, Elvira har varit inne och skakat om mig, Amanda har gjort samma sak men jag gick inte upp förrän mamma ringde hem och tvingade mig att gå upp! Min familj håller nämligen på att hjälpa mig vända tillbaka dygnet, går inte så bra som ni märker..! ^^


Idag ska jag till doktorn och kolla om jag behöver operera bort mina polyper (igen) och nästa vecka får jag (äntligen) börja träna igen!! Då är det dags att bli fitforfight for real! =) Sen ska det bli så skönt att få börja träna igen, jag mår så bra när jag får träna!

NUu ska jag äta frukost, hörs senare! ♥

årsresumé september-oktober 2008

September 2008

Jag var på jobbfest med Konsum (stora lyftet)! Det är en enorm lokal de har hyrt med arbetare från konsumaffärer från hela länet och först har dom föreläsning, sen är det mat och dricka. Vin, öl, cider och champagne och allt var gratis, gissa om jag blev full! Detta var första gången jag fic minnesluckor, jag stupade på ropsten och aah det var illa haha! Jag sov över hemma hos Astrid, en bra vän som tar hand om mig sådär ibland! ;)
(Jag tog inga bilder därifrån så jag printscreenar bara texten jag la ut på bdb dagen efter festen)
 

Hittade bilder från TRL där man ser mig och Rebecka! 

Detta är från första dagen vi var där, jag är till höger i rosa klänningen:
 

TRL andra dagen, jag i blåa bodyn till vänster och Rebecka till höger om mig!
 


Denna månad började jag träna och äta bra igen, jag började även med mina
fotoalbum för alla resor, konfirmationslägret, Westlifetiden och skoltiden! =)
 

Jag var på Spoon med lite konsumfolks oxå! =)
 
 
Haha, den kända "fears"-minen som Niklas kommit på!^^,
 

Jag var barnvakt åt Thea, Hanna och Benjamin! Thea började jag vara
barnvakt åt redan när jag var 14 år, direkt efter jag praoade på hennes
dagis! Thea var då knappt 2 år, sen kom Hanna ganska kort tid efter,
så Hanna har jag känt sen hon föddes, så jag var barnvakt åt Thea och
Hanna en gång i veckan och hämtade dem från dagis i ca 1-2 år, sen fick
de lilla Benjamin och mamma Eva blev såklart mammaledig så då slutade
jag vara barnvakt, sen hörde de av sig och bad mig vara barnvakt en kväll då
de skulle ut med några vänner, så som jag saknat mina underbara barn, och
Benjamin var bara helt bedårande, han kramade mig & ville bli buren hela tiden!
 
 


 
Oktober 2008

Jag köpte en jacka som var helgjord i lack, många hade en negativ
attityd till den men jag tycker den var ball och det står jag för haha!
 
 
 

Mina älskade tjejer, Cissi och Rebecka fyllde 19 år! :*
 

Även Sofia fyllde 19 år <3
 
Bilden är från Spanien 2007, Sofia till vänster och så jag)

Jag och mamma gjorde om mitt rum, målade väggar och så!
 

Fick en ny laptop efter att min första totalfuckade sig!
 

Jag vann möjligheten att köpa 2 biljetter till MTV Europe Music Awards i Liverpool! 

 

Jag tänkte skita i att åka först men sen.. nääe vafan why not! :D Jag hade ju
två biljetter att köpa så jag tog med Ida som jag lovat! Så jäkla kul vi hade!
 

Köpte mig en EMA-outfit! 
 

Vi på jobbet hade planerat världens överraskningsfest för
Filip eftersom han skulle åka till Thailand ett halvår, vi hade
bjudit dit alla hans närmsta vänner och det var så himla lyckat!
 

Jag vart helt lyrisk över Liverpoolresan! Jag älskar England och britter,
jag älskar konserter/awards, det var många av mina absoluta favorit-
artister
som medverkade på galan och mest av allt.. jag älskar att resa!
 


Hemmakväll!

Nu är årsresumén till och med augusti ute på bloggen, kolla igenom dom om ni får lust! =) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är fortfarande lite sjuk! Jag har blivit helt besatt av två youtubelåtar nu (jag kallar dom youtubelåtar för jag inte har dom nedladdade så jag söker upp dom på youtube och repeatar dom två hela tiden)

Robert Pattinson sings the blues (orgasmvarning!) 


Tokio Hotel - monsoon acapella (Kunde Bill sjunga så bra live skulle det vara
så jäävla nice! Jag seriöst tänder på Bills röst här! Så jävla snyggt den låter här!
 

Hörs lite senare, puss! ♥

årsresumé juli-augusti 2008

Juli 2008

Månaden inleddes med en egengjord pizza (köpt pizzakit)
och myskväll på min veranda med Mikkan! En härlig kväll!
 
 
 

Jag stressade sönder mig inför ifall vi skulle få åka till New York eller inte,
jag visste inte om jag kunde få ledigt, det löste sig till sluut, det var på håret!
 

Jag hängde en hel del med Vishii denna månad, vi var bland annat hemma 
hos min kära vän Sandra från jobbet och åt nån god gryta, haha! =) 
 
 

Viran fyllde 16, släkten kom förbi och på kvällen åkte jag hem till Anna 
 
 

Hos Anna 
 

Jag var ute på krogen med Mia! 
 

Grillfest med jobbarkompisar i Jessicas lägenhet! 
 
 

Åkte till Surahammar, hem till Ida och Lina! :'D 
 
 
 
 
 

Längtade som en idiot till New York! 
Varenda inlägg på bdb skrev jag "åtta dagar kvar tills NY,
sju dagar kvar tills NY, sex dagar kvar tills NY" osvosv.. :P 
 

Rebecka kom hem till mig en vecka innan vi åkte och vi 
gick samma promenad (hemifrån mig till Lidingö centrum) 
som vi gjorde första gången när vi ringde till Rebeckas 
vänner i New York och frågade om vi fick bo där, denna 
gång gick vi och planerade New York-resan istället, iih! 
  

Jag vann biljetter till TRL, ett program på MTV där Tokio Hotel skulle medverka! 
 
Jag kommer ihåg hur jag stod på jobbet vid datorn och kollade min mejl, 
men trodde aldrig att jag skulle vunnit, så hade jag fått två mejl från TRL! 
Jag hade vunnit biljetter till båda showerna på måndagen, och fick ta med 
mig en kompis till båda, jag fattade aldrig att jag vann förrän jag scrollade 
längst ner i mejlet där det stod "*You have 2 tickets to the show unless
you have been notified otherwise
" och då skrek jag! Sandra som stod
bredvid mig på jobbet tittade på mig som "vafan skriker du åt kvinna?!" 



augusti 2008 

 Jag fick ännu ett till mejl från TRL om att de
ville att vi skulle komma på måndagen också!
 

Jag och Rebecka begav oss till New York!!
 
här bodde vi, vi fick en hel nedervåning för oss själva hos dem! =)
 

TRL


Printscreenad bild på mig när jag ställer en fråga till bandet! 
 

Åt lunch efter TRL
 

Träffa på Sean Paul (helt oförberett) 
 

Rebecka på vägen hem! 
 

<3
 

Katie vår kära vän som vi träffade där och Rebecka! <3


De gulliga föräldrarna vi bodde hos!  
  

I kön till spelningen!
  

Katie, Jamie och jag!
 

Front row, precis framför Tom!
 

Några av våra bilder från spelningen:
 
 
 
 

Tagen från Starland Ballrooms hemsida, ni ser oss imitten med sverige-
flaggan! Det är jag med vita bodyn till vänster, sen rebecka sen katie!
 

Några av våra videos: 
   

Black:


Durch den monsun:
 

Rescue me:
 

Några tjejer vi lärde känna under vår dag i NJ!
 

Dagen efter åkte vi in till New York för lite shopping, vi svängde även förbi
Tokio Hotels hotel vid halv tolv för deras chaufför sa att han skulle hämta
dem då, så vi passade på att gå förbi då och säga hejdå och sådär! =)
 
 
 

Vi i New York!
 

Shopping dagen efter! =)
 

Hemgång! :(
 
 

Hade en av de roligaste utekvällarna jag nånsin haft i
Stockholm, på Göta Källare på söder med några vänner!
Innan dess var vi på Erikas utflyttningsfest i ett par timmar!
 
 
 


Ida, Lina och deras vänner kom hit för the voice och jag och Bonnie mötte
upp dem för att dricka på friday's, sen stannade Ida kvar och jag, Bonnie &
Ida gick till Göta Källare (andra gången för mig haha) och hade askul då med!

Jag och Viran innan!
 
 
 

 

Ida sov över hos mig!

 

Vart helt galen i Bill ett par veckor! 
 

Jag fyllde 19! Syster och jag på bilden!
 

Lekte med kameran!
 
 
 

Denna månad var kortfattat NYC, vänner, shopping, krogen, TH & träna! 
 

En helt underbar sommar med massa resor!

Hos Sandra!

Åh vad det var gott med kladdkaka! =) Dock vaknde vi båda vid 1-halv 2 idag vilket sög ganska hårt, Sandra ska åka till jobbet snart men jag chillar nog kvar i hennes lägenhet ett tag då jag inte börjar förrän halv fem! Jag ska försöka fortsätta lite på årsresumén, har ju bilder på bildagboken som jag kan ta ifrån!

Men hörrni.. ni är inte alls bra på att kommentera, jag ser att många läser så kan ni inte bara slänga in lite kommentarer då och då för dom gör mig så glad! =) Vi hörs sen! :*

Bild på mig från Hamburg som jag saknar OTROLIGT! Och min Lina.. <3
 

Kladdkaka!

Nu ska jag hem till Sandra och baka kladdkaka! =) Jag lägger ut årsresumén för juli-augusti imorgon kväll, ha en skön tisdag folks! <3 Jag skriver inte så långt nu då jag har ganska bråttom till bussen! Hörs imorgon! :*

Some pics!

Jag leker lite med min nya kamera, köpte den precis innan jag och Lina drog till Hamburg!
Den har så många olika inställningar och har rangordnats som nummer 1 på de bästa
digitalkamerorna på flera olika tester, I like! =D Jag är inte så teknisk av mig, dock! ^^

Mammas kompis Eva lämnade en säck full med kläder som vi fick kolla igenom och se
om det fanns något vi ville ha. Jag tog bland annat den här röda munkjackan, jätteskön
munkjacka att bara ha hemma och dra på sig, eller när jag ska till jobbet bara! Soft =)  

 
 
 
 
 
 

Nu ska jag gå ner och hjälpa päronen med middagen, det blir kyckling med
bulgur och massa sallad, avocado lök och yuuuuuuummy! höres senare! ♥

13dag jul

Hellu! Jag vaknade upp idag och mådde faktiskt bättre, har ju åkt på en rejäl förkylning.. När jag vaknade imorse så trodde jag att jag hörde mamma och pappa säga "Jaa, och så är klockan 2 och Matilda sover.." Jag kände bara neeeeeeeeeeej inte sovit bort hela dagen igen, men den var bara 10 i 11 så jag måste hört fel ;P

Nu ska jag visa mamma Hamburg-bilderna, ska se om jag kanske slänger upp årsresumén för juli-augusti 2008 idag, annars kommer det imorgon! Åh, dom två månaderna var två riktigt bra månader på detta året, speciellt augusti då jag och Rebecka var i New York.. ♥ Jaja, ni får höra mer om det när jag lägger ut inlägget (eller så finns det ju alltid möjligheten att läsa om mina resor i kategorin "resor" till vänster)

Hörs senare! :* 

 

årsresumé maj-juni 2008

Maj 2008

Nu började studenten närma sig och mina sista gymnasiebetyg någonsin skulle bli satta, ja man var ganska stressad! Jag, Sofia och Emma la ner hela våra själar på vårat Indienprojekt och jag pluggade arslet av mig för mitt Matte C nationella (I MADE IT!!)

En person som jag hade saknat konstant under hela våren, men som jag saknade otroligt mycket under denna månad då det bara var 3 veckor kvar tills hon kom hem, var min bästa vän Bonnie! Hon praktiserade hela våren uppe i Falun på en restaurang! (Denna text är printscreenad från min bilddagbok som jag skrev i början av maj 2008)
 

Jag jobbade ca varannan dag och fick in 8000-9000 i månaden!
 

Jag tränade även som en galning och åt nyttigt och bra!  
 

Tokio Hotel började köra igång igen efter Bills sjukdom!
 

Jag blev kär i filmen Dirty Dancing
 

..Speciellt i Patrick Swayze!


Mikkan och Marie hade sin studentskiva med temat "du har kommit fel"
 
 
 
 
 
 

Jag var ute med bästa jobbarkompisarna!
 
 
 

Hermans och Linus studentskiva med temat kriminellt!
 
 
 
*STINA PÅ BORDET! STINA PÅ BORDET!*
 
 

Min älskade Bonnie kom hem! :*
 

shoppade sommarklänningar (jag äger ca 18 klänningar :P)
 

köpte mina nya älsklingar!
 

Min syster vann första pris på rix fms tävling, en resa till Dublin med flyg,
hotell betalat + tre biljetter till Westlifes 10årsjubileums-konsert på Croke
Park (den arenan tog in 85.000 pers och det var slutsålt)! Jag, syrran och
Anna (som jag flyttar till London med) åkte dit och hade the time of our lives!
 

Jossan fyllde 18 (hon är 90a)
 

Klippte mig och gjorde blonda slingor!
 

Mot Dublin!
 

vårt hotell!
 

Vi fixade oss för utgång!  
 
 
 

Vi partade hela natten på klubben Lillies, hade så sjukt kul!  
 


 
Juni 2008

1a juni var konserten, Westlifes 10årsjubileumskonsert, så jäkla ball!
Här är lite bilder på både oss, Dublin och på Westlife från 1 juni 2008:
 

Amanda hade vunnit de bästa konsertbiljetterna, i Golden Cirkle A, ni ser
den som är som en halvcirkel precis vid scenen? (Bilden är printscreenad)
 
 
 

Shane Wards var förband! Så grym!
 
 
And so it began..
 ¨

Såhär startade konserten, se denna! Jag ryser varje gång (det är från dvdn):
 

Några av mina videos:
 

Medleyt:
 

 
 

Så drog vi till Lillies efter konserten och partade en hel natt till! =)
 
 

Jag tog studenten!
 
 
 
 


Myskvällar på vår varje varje kväll med kära vänner & maassa jordgubbar! <3
(Nästan varje bild är från olika kvällar i juni, som jag sa så satt vi här jäämt!)
 
 
 
 
 
 
 
 

I övrigt levde jag i Humlegården denna sommar, älskar den parken!
 

Jag åkte till Paris med Skåningarna, såg Tokio Hotel på Parc des princes!
 
 
 
 
 
 
 

Rebecka åt middag hos mig och under denna kväll kom vi underfund med
att dra till New York i augusti en vecka, bland annat att se Tokio Hotel på
sin spelning i New Jersey! Rebecka har nämligen vänner där i New York
så vi ringde dom och frågade när vi tog en nattpromenad, vi var så nervösa! 
Rebecka fick tag på dem och vi fick bo där, så sprang vi hem och köpte
konsertbiljetterna, två veckor efter det betalade vi flyget, så himla underbart!
 

Rebecka pratar med familjen hon känner i NY!
 

Perfekt avslut på juni månad! =)


London baby!

Pjuh, den där årsresumén för mars-april tog ett tag att göra asså! Jag jobbade ju till åtta idag sen följde jag med Carolina och Jessica och fikade, vid halv tio kom Sandra också, jättemys! Så jag kom inte hem förrän halv tolv, och gissa vad jag och Anna oxå hunnit göra? Vi har bokat vår London-resa! :'D 2 mars - 9 mars åker vi, det blev 450 kronor var inklusive skatter och varsin väska, såå billigt! =)

Nu måste jag sova, har ont i magen (dunno why)! Pusspuss ♥

London Baby!
 

årsresumé mars-april 2008

Mars 2008

Mars var en riktig stressmånad för mig! Vi hade så otroligt mycket i skolan (mest om Indienprojektet, fyfan!!), jag planerade inför Italien-resan och var totalstressad över alla Tokio Hotel-konserter framför mig. Utöver det så tränade jag som en galning och jobbade ca 4 ggr/veckan för att ha råd med allt! Jag gjorde typ inget denna månad förutom träning, jobb och plugg! Inte förrän påsklovet i varje fall, då åkte jag ju till Italien!

 

Jag trodde jag hade alla dessa konserter framför mig,
egentligen hade jag bara en och det var Open Air i Paris!
 

Var ute med Emma på Irish pub! Haha full på toan!^^,
 

Fick reda på att Tokio hotel-konserterna i Italien var inställda!
 
 

Åkte till Italien med Malin i alla fall och vi hade sjukt kul, speciellt i Rom,
jag älskar verkligen Rom och vill tillbaka dit, lätt! Vi besökte Turin, Milano
och Rom under de fem dagarna vi var där, vi tågade runt! En jättekul resa!
 
 
 

Milano
 

Mot Rom!
 

I Rom!
 
 
 

Spanska trappan i Rom!
 
 

Vatikanstaten i Rom, underbaar!
 
 

Efter ca 2 dagar efter jag och Malin kommit hem så anlände Skåningarna
till Stockholm stad för att hälsa på oss! =) Det var Madde, Ever och Smulan
som kom upp, Maddes pappa har ju en lägenhet i centrala Stockholm som
de bodde i så vi hängde där! Ida, Lina, Viran, jag, Madde, Smulan och Evert!
 
 
 

Min bästa vän Bonnie kom förbi också, då måste man ju göra slash-minen!
 
 


 
april 2008

Paula fyllde 19 och hade en fest hemma hos sig!
 
 
 
 

Vi drog till en bowlinghall för att parta vidare, sjunga karaoke och spela bowling!
 
 
 

Jag och Anna var på Backstreet Boys konsert på Hovet, jag känner en vakt
som fixade biljetter åt oss så vi tänkte att vi kunde ta en sväng förbi haha!
 

Några av mina videos från konserten:

Show me the meaning of being lonely
 

As long as you love me
 

Backstreet's back
 

Efter konserten drog jag på Nattus och någras studentskiva, 80-talstema!
 
 

Planerade att åka till Oslo på Bon Jovis konsert med Claudia, men såklart
blev vi totalblåsta av den personen vi skulle köpa konsertbiljetterna av! X'(
 

Vi solade mkt i skolan denna tiden, gick och köpte
jordgubbar i fruktståndet i Larsberg, härliga tider!
 
 

Vi hade även mösspåtagning, inför studenten! Fan vad kul det var!
 
 
 
 
 

Efter mösspåtagningen åkte vi in till Gröna lund och gick
ut och klubbade efter det! Det var en askul mösspåtagning!
 
 
 
 

Fixade oss på Sheraton hotell innan utgång! =)
 


Även denna månad pluggade och jobbade jag nästan ihjäl mig!


Working time!

Jag hatar att jobba när jag inte känner mig helt frisk, nu är jag lite hängig och snorig men har inte orkat sjukanmäla mig, jag behöver pengarna oxå.. Jag jobbar ändå bara 16.30-20.00 idag så det får funka, ikväll kommer nog andra delen av min årsresumé! =) Pusspuss!

Me in my working outfit ^^, (Bilden är över ett år)
 

årsresumé Januari - februari 2008

Januari 2008

I början av januari så hade vi ju fortfarande jullov så jag var bland annat ute med Emma från jobbet och drack lite vin!
 

Jobbade mycket (som vanligt)
 

Övernattning på gården (Bonnie och jag hängde på en
fritidsgård jättemkt när vi var ca15 år med våra bästa
killkompisar och vi körde en favorit i repris att sova över
där, haha kändes gaaaaaaaaaahanska barnsligt, men!^^,
  
  

Vi pluggade som galningar med vårt Indienprojekt! (Sofia, Emma och jag)
 

Jag, Madde, Emma och Ewe bokade vår resa till Paris, 19-24/6-08!
 
(printscreenad från min bilddagbok, det står 18-23 juni där men vi ändrade sen!)


Jag åkte till Indien (Tamil Nadu) med skolan i två veckor, 10-25/1! I trean gör
alla skolor ett årsprojekt, vi fick göra om Indien, och jag, Emma och Sofia skrev
om den kristna minoriteten i Indien! Detta var den häftigaste resan jag någonsin
gjort och alla bör ha sett det jag såg för att förstå sig på vad som händer i världen!
 
 
(Jag i mitten med bruna byxor, svart linne och sjal)

 
 

Resten av januari saknade jag bara Indien och försökte vända tillbaka dygnsrytm!
 


 Februari 2008

Jobbade som en galning!
 

Hängde massoor på bdb!
 

Ute och festade, fikade osv nästan varje helg! 
 
 
fikade med älskade Josse!=)
 

Madde kom upp till Stockholm och hälsade på! <3

 
Mysiga tjejkvällar!
 
 
 
 

Ida och Lina kom hit! :*
 

Jag blev beroende av att boka ofantligt många Tokio Hotel-konsertbiljetter!
 
Turin, Rom, Sverige, Oslo och Paris. Jag hade även biljetter till Schweiz
och Dortmund men sålde dem då jag valde t ex Oslo och Italien istället.
Helt sjukt, fem konserter på mindre än 2 veckor! Tur att det blev inställt!


Fixade naglarna
 

Åkte till San Sebastián (Spanien) med min bästa vän Bonnie 24-29/2!
 
 
 
 
 
 


Fortfarande sjuk!

Jag är täppt i hela huvudet typ, usch jag hatar när man ska var sjuk, jag som typ aldrig blir sjuk! Jag får iofs skylla mig själv efter den vilda festresan till Hamburg! :P Men det var det så värt! Jag har inte ätit frukost än eller någonting, är inte hungrig. Ska nog ner nu och slänga i mig te i varje fall, min hals mår inte så jättebra!

Juste, min årsresumé för januari + februari is done! :D Kommer direkt efter detta inlägg, Puss! ♥

Sovdags!

Nu ligger hela Hamburg-resan ute på bloggen, börja kommentera nu folks! Jag ser att många läser men ni är så dåliga på att kommentera!! Jaja, jag har gått och blivit sjuk (Lina har smittat mig med sitt halsont), jag har dränkt mig i te och massa apelsiner, och nu ska jag gå och lägga mig och läsa Twilight, på engelska såklart! Hoppas den är så bra som alla säger att den är!

Några bilder på mig från nyår i Hamburg (Linas bilder)
 
 
 
 
 

 


Imorgon ska jag börja skriva en årsresumé av år 2008, checka in det! Sov gott! ♥

Hamburg 02/01 2009

Lina försökte desperat väcka mig från halv tio, kvart i elva fick hon upp mig! Vi skulle checka ut 11.00 så jag fick liite stress, jag var helt D.Ö.D denna dag! Vi hade båda ont överallt och var så jäkla bakis efter tre riktiga partynätter. vi drog runt i Hamburg hela dagen och sen åkte hem med flyget på kvällen, en riktig fitthemresa var det, men allt var värt denna Hamburgweekendresan!

Stresspackning!!
 

Hejdå rummet! buhu :(
 
 

Vår tunnelbanestation!
 

Burger King! ^^ xP
 

På nån hotelltoalett!
 

Sista bilden, efter en lång promenad runt i iskalla Hamburg var det dags
att bege sig till hotellet för att hämta våra väskor vi fick lämna i receptionen
för att sent ta en taxi till centralstationen! Därifrån gick vår flygbuss! Buhu..
 


Slut på denna resa också, fan vad lyckad den var! San Sebastián,
Turin-Milano-Rom, Dublin, Liverpool och Hamburg och Paris.. alla
dessa weekendresor har bara varit mellan 2-5 nätter men har varit
så otroligt roliga! San Sebastián (07+08), Hamburg, Dublin & Liver-
pool var bästa festresorna någonsin, no doubt! Berlin skulle vara nice
att ha som next up, efter London då! ;)♥ London om typ 2 månader! <3

Tack Bonnie, Malin, skåningarna, Amanda&Anna, Ida och Lina för att ni har
förgyllt min tid på dessa underbara weekendresorna, har älskat dem! ♥

Hamburg 01/01 2009


Jag vaknade (som alltid) vid 10-halv 11 och var så sjuuuuuukt bakis och mätt (vi fyllekäkade ju hur mkt som helst)! Vi kom på att vi behövde vatten (vattenflaska som man fick gå och köpa) men hela Hamburg var ju tvärstängt! Vi drog ut på upptäckningsfärd och hittade tillslut en liten kiosk där vi shoppade loss! ^^ Vi låg sen hemma i vår lägenhet hela dagen och tittade på fight club på Linas minidvd (LOVE) och åt massa snacks! Sen dog batteriet på den så vi började titta på tysk cirkus på TV, haha det var faktiskt ganska kul! :'D

Vi zappade även över till Viva-kanalen, då gick de igenom de 25 bästa videosarna genom tiderna. Gissa vilken som var nr 1 om inte Tokio Hotel - Durch den monsun, haha! Jaja, ikväll bestämde vi oss i varje fall att inte dra ut så tidigt då tyskar inte börjar festa förrän 12-2 på natten! Så vi tog en powernap mellan typ 17-19.00 och sen började vi fixa iordning oss, sprang ner och köpte vin i receptionen (de hade fan allt!!) och började förfesta! Vi drog hemifrån oss vid kanske halv 12.

Vi åkte först in till en krog på Reeperbahn som låg mittemot den vi hade varit på första kvällen. Vi gick in där och kände att detta stället söög (förutom musiken, Tyskland äger på att ha bra musik på klubbarna!) så vi bestämde oss för att bara beställa ett varsitt glas och sen gå vidare. Jag beställde vin och Lina beställde öl, då fick vi reda på att vinet kostade 7 euro! På de andra ställena kostade det typ 4 euro, så onödigt! Men precis när jag skulle betala så råkar han välta ut mitt vinglas över Linas jacka! Lina langade värsta arga blicken på honom och han ba: "I'm sooo sorryyy sooorryy!!" och så fick vi ölen och vinet gratis + 2 shots, haha go Lina!

Sen gick vi vidare, då gick vi in till samma klubb som vi var på första kvällen (när jag slog till den där killen, som tur var så var han inte där :P). Detta var den lätt bästa festkvällen, fan vad KUL vi hade! Vi ägde hela klubben och dansade som galningar i tre timmar minst! När vi kom in så fastnade båda två på en och samma kille, DJn! Båda ville ha honom och började flörta lite med honom, haha! Vi drog ut för att ta en rökpaus efter en halvtimmes konstant dansande och mötte då ett par astrevliga killar, en pratade så bra engelska att jag trodde han var från typ Amerika eller nåt, fast han var tysk! Jan hette han och han började hänga med mig och Lina (men bara som vän) och var verkligen världens bästa! Sen när vi gick till baren för att köpa nåt att dricka så stod det en annan kille till vänster om Lina och hon ba "kolla han tll vänster om mig^^", så tittade jag över och ba "oh my good så het!" Han blev dock så jävla äcklig och ful efter bara ett litet tag, Lina insåg det dock lite före mig, fyfan vad äcklig han var! Jaja, Jan, jag och Lina gick tillbaka till dansgolvet och han vi hade sett i baren (slisket) var hack i häl.

Han började bli assliskig och verkligen "spanjorig" när vi dansade, Lina såg verkligen äcklad ut, haha så började jag dansa med honom och av nån jävla anledning började vi hångla och det var inte så trevligt om jag säger så. Jag drog med Lina och Jan ut för att ta luft igen och berättade om slisket, så nästa gång vi gick in så gick Jan fram till honom och bad honom låta mig vara och fråga mig inte hur men på nåt vänster började jag snacka om att jag och Lina var ett par. Han ba "you're lying" men vi körde på den lögnen tills han gick! Då fick jag ögonen på DJn igen, jag såg hur han stod uppe i baren och log lite snett med munnen när jag dansade, så jäkla snygg!

Han var hiphopare, påminde om Tom från Tokio Hotel fast utan dreads typ, han hade bara mössa istället! Jag går fram till honom och frågar om han har en cigg att bjuda på, han kunde inte ett ord engelska typ! Så killen i baren (som kände igen oss hela tiden och visste varje gång vad vi skulle beställa när vi kom fram till baren^^) fick översätta det han sa till mig till engelska och vad jag sa till honom till tyska, haha! Han var i varje fall 21 år, hette Kevin och jobbade som DJ (nähää:P) och jaa, var sjukt jäkla het! Han hängde jag med resten av den festnatten ^^, HAHA, så jäkla kul när jag och Kevin stod mot väggen och hånglade så säger Jan till Lina "you want to do that too?" Lina ba "eeh.." Jan ba "nooo no of course we wont, forget I said it!!" så jävla sööt, Jan kom till mig sen och ba "If Lina would live here, I would marry her, she is so cool and a such a perfect girl!"

Precis innan vi skulle dra (vid typ 4) så kom slisket fram igen när han såg mig och Kevin tillsammans och ba: YOU LIED ABOUT YOU AND LINA ARE TOGETHER! sen tittade han på Jan och ba "it's your fault!!" Han kunde inte bara ta en diss haha! Jaja, sen fick jag säga hejdå till min heta DJ (buhu) och så drog jag och Lina hem och totaldäckade, fyfaan vad fulla vi var, jag kom fram till att jag drack 4-5 glas vin, 3 shots och 5 bacardis! :S Men vi blev bjudna så jag tappade räkningen, haha! Jag brukar alltid hålla koll på att inte dricka för mycket men när folk börjar bjuda så är det så lätt att bara ta vara på det! :P I alla fall en SJUKT rolig kväll, som alla andra på den här resan också var, förutom att stackars Lina mådde så PISS på slutet av den här kvällen, fan inte konstigt! Konstigt att jag inte gjorde det, jaja underbar kväll förutom det i varje fall, fan vad vi ägde klubben! =)

Jag dagen efter, som ni ser tvättade jag inte bort sminket eller nånting!
 

Så jäkla het man var!
 

Vi drog till en kiosk och köpte vatten, här är vår väg mot tunnelbanan!
 

Välkommen till Tyskland dagen efter nyår!
 


Haha hot!
 

Lina vid vår dörr!
 

Minidvdn med vårt snacks!
 
 

Lina tittade på cirkus på TVn! :P
 

Vår middag, vitlöksbröd med pizza! ^^,
 

Fina Lina, nu började vi förkröka!
 

Jag!
 

Lite bilder på oss under förkröket i vår lägenhet (de resterande bilderna
som kommer nu i detta inlägg är bilder som är tagna med Linas kamera):  
 
 
 

Lina och jag på vår tunnelbanestation, Burgstrasse! Fulla och glada! :D
 
 

Sista bilden för kvällen, jag och Lina var här på en rockbar och lånade
toaletten, precis innan vi gick till stället där Kevin (DJn) jobbade! =)
 

Sjuk!

Hej allihopa! Jag och Astrid satt uppe och snacka skit till kl fem imorse, vaknade 12 idag -__- Då hade jag fått sms från jobbet som bad mig komma in och jobba 14-19.00 så jag gjorde det (över 200 spänn/timmen på helger ju!)
Min kära vän Cissi har precis varit här också, hon åker till Gambia imorgon bitti så vi satt och snackade lite skit och drack tyskt te (köpte med mig från Hamburg)! Jag vaknade upp hos Astrid idag och var hängig och krasslig i halsen så te satt perfekt idag! Jag kommer sakna mina älskade tjejer, Cissi som åker imorgon (iofs bara en vecka) men på fredag så åker min älskade Sofia till Guate Mala i tre och en halv månad och ska jobba på ett barnhem, så jävla cool hon är!

Ska lägga ut sista inlägget om Hamburg senare + ett inlägg med bilder jag fått från Linas kamera från Hamburgresan! =) Pusspuss och kommentera på!

Jag, Cissi och Sofia för ca 2 år sen, vad små vi var där, älskar er alltid! ♥
 

Nattmys hos Astrid!

Pjuh nu har jag även lagt ut "31a december i Hamburg", kolla gärna in det inlägget och även "30e december i Hamburg" som ligger under och kommentera =) Nu ska jag hem till Astrid och äta barbeque-potatis med nån dipp och praaata! Hon har såå mkt att berätta och jag med (minst sagt) om Hamburg! Yeay, men vi hörs imorgon, då kommer även sista delen av Hamburgresan! Pussar!

Fan vad jag saknar att bo med dig, babe! Vid den här tiden börjar partyt dra
igång på Reeperbahn + att det är lördag.. Kevin jobbar säkert ikväll som DJ!
Faan, hatar att vara hemma igen!! :'@ Bara Lina inser hur mkt jag vill vara i
Hamburg just nu, hur mycket VI vill vara där just nu! Ååh this suuuuuuucks!
 
(Linas bild)

Hamburg 31/12 2008

Nyårsdagen, jag vaknade (som alltid när jag druckit) redan vid 10-halv 11 även om vi somnade vid typ 5! ^^ Vi var båda så otroligt bakfulla och degade i sängen i minst en timma innan vi pallrade oss upp för att gå och köpa frukost! Jag och Lina blev värsta paret på vårt supermarket, vi tittade noga på priser för att vara ekonomiska och planerade vad vi skulle laga till middag osv, haha! <3 Eftersom vi hade eget kök med spis, ugn osv så lagade vi maten hemma istället för att gå ut och äta hela tiden, asmysigt! =) Jaja, vi köpte ivf 3 färdiga pizzor till bakiskäk, vitlöksbröd (LOVE), fläskotlett med pasta till middag ikväll och en massa vin! Vinet kostade bara 1 euro/flaska! ^^

När vi kom hem så ställde vi in allt i kylen och så för att sedan ta en sväng i stan, vi ville se lite av Hamburg oxå. Såklart var ju allt stängt (nyår) så vi gick mest runt och tittade och så lunchade vi även i stan! Vi kom hem vid alv sex-tiden (vi virrade runt i stan i en timme då vi hade gått total-vilse haha! XD) När vi väl kom hem började vi sminka oss och så inför kvällen, vi sminkade oss i lugn och ro med Virans Ipod-högtalare på och med en massa glas vin! Vid 8-9-tiden tänkte jag starta med middagen, då slog det mig att vi la in fläskotletterna i vår frys, inte i kylen! HAHA, så jäkla dumma! Som tur var hade vi pizza så vi delade på en!

Klockan 11 hade vi beställt en taxi för vi skulle vara på IndoChine klockan 11.30! När vi kom ner så stod det ingen taxi där, vi kände hur stressen ökade och började småjogga (i mina hööga pumps och Linas högklackade skor) till motorvägen och det första vi såg var en taxi som stod i en bilkö! Jag såg att han tittade på mig och jag stod och bad till honom på andra sidan gatan, "pleeeeeeeeaaaaaaase" skrek jag, och tillslut nickade han och vi sprang över vägen och slängde oss in i taxin! Han var så hiimla gullig, han skulle egentligen åka direkt hem till sin familj men skjutsade oss först!

När vi äntligen var framme så möts vi av en asfin byggnad, högst upp på den står det "ICE BAR", haha det var där Bill och Tom från Tokio Hotel firade sin 18-årsdag på IndoChine! Dumma som vi var gick vi aldrig upp dit, vi hade fullt upp med det heta (?) bandet som spelade! ^^ IndoChine var så jäkla fint, verkligen lyxigt! Det bästa var när jag och Lina gick ner för trappen så man kom in till IndoChines bar, alla tittade verkligen på oss då mitt stora blonda hår lös upp, Linas aascoola frisyr + att vi var snyggast på stället! ;) Alla vände sig om och tittade på oss när vi gick igenom hela crowden, så hörde vi hur bandet spelade massa Green day och annan grym musik, redan då visste vi vilken grym kväll det skulle bli!

Rätt som det var började bandet skrika "OKAY.. Zehn, neun, acht.." De började alltså räkna ner från 10, snart var det 2009! Haha det kom så plötsligt men vi båda började skrika med och helt plötsligt var det GOTT NYTT ÅÅR!! Vi började skrika och hoppa, helt plötsligt skrek Lina "FYVERKERIERNA!!" vi sprang ut på rökplatsen och såg på alla fyverkerier, så jäkla fint! Vi började snacka med tre stycken andra där ute, två män och en kvinna! Lina och jag var LÄTT yngst på stället btw, haha! Men de 3 sprang fram till oss och skrek HAPPY NEW YEAR och kramade oss, haha!

Sen drog vi in och började dansa, jag och Lina hängde hela tiden längst framme vid scenen, precis under bandet som spelade massa Green Day och annan jättebra rockmusik! Vi flörtade med dom som fan och dansade i flera timmar! Vid fyra-tiden kände vi oss båda ganska slut, då stod jag på scenen och dansade (don't ask me why haha!) och då kom en av männen vi träffade vid 12-slaget fram och började prata med mig, helt plötsligt sa han: "I'm married.." Jag ba eeh, okay? typ som jag hade stött på han, haha ofta! Sen pekade han ner på hans kompis och sa "but my friend here is single and would like to talk to you, but he is my best friend so be nice!!" Haha vafan var det? Det roliga var ju att dom måste varit närmre 30 båda två, herregud..

Jaja, så jag och han satte oss i en soffa och snackade lite, sen kom även Lina och satte sig bredvid mig! De började beställa in vin till mig och jag som redan var full och ville hem och däcka! Efter ett tag kände jag att vi borde dra oss hemåt, så jag skulle pussa honom hejdå bara, såklart kysser han mig! Haha det bästa var att jag hörde Lina bakom min rygg säga "men TACK Tillan!!" eftersom jag vände ryggen mot henne och började hångla med honom så hon blev själv, men då kom den där mannen igen som "fixade ihop" mig och den där killen och började hålla Lina lite sällskap. De hade beställt in Whisky och grejer till oss! :S Lina ba: "but I don't like Whisky!" haha, så jävla rätt! :P

Efter ett tag så kom vi därifrån och gick ut för att försöka hitta en taxi, då kom en limousin istället och plockade upp ett helt gäng, värsta lyx! En gammal man och en kvinna hade sin bil utanför IndoChine och frågade om vi ville ha skjuts in till stan där vi kunde hitta en taxi, så vi fick åka med dem! När vi kom in till stan så släppte de av oss och precis då kom en tysk tjej springandes och sa att vi kunde få åka med henne i taxin som hon hade fångat, så vi hoppade in där. Väl i taxin höll vi båda på att däcka totalt, och eftersom vi båda hade glömt att ta med oss adressen till vårt hotell så fick han släppa av oss vid vår tunnelbanestation så vi fick gå ca 400 meter i våra pumps halv sex på morgonen!

HAHA, det var så kul när vi var påväg hem, då mötte vi nån 18årig liten kille som tittade så fult på mig för jag gick barfota med skorna i handen! Han kom och frågade varför jag gick så.. Jag tittade upp på honom och sa: "walk for a whole night in these shoes and you will understand me!" Precis då tar han ur en sko ur hans ficka(?!) och ba: I have a shoe in my pocket! Haha WHAT :'D Sen frågade han hur gamla vi var, vi sa att vi var 19 och han ba: I thought you were 16 (Lina) and you 17 (jag)! Ofta vi ser ut som 16 och 17, haha jaja när vi väl kom hem så slängde jag in en pizza i ugnen åt oss, vi var så himla hungriga! ^^ Vi 6-tiden totaldäckade vi i våra sängar, mätta och belåtna! En aaaskul kväll var detta oxå!

Jag nyvaken i världens skönaste sängar! =)
 

Min älskling som också precis hade vaknat! ;*
 

Världens sötaste sötnos :D
 
Haha naw! Jag hittade detta på min hand när jag vaknade och kom på
att vi satt och skrev på varandras händer igår med killarna! Här hade
Lina skrivit "Jag älskar dig/ Lina ♥" på min hand! Älskar dig oxå hun! :*
 

Tror ni inte att vi ÄLSKADE dessa enorma speglar som satt lite överallt i
hotellet, detta var precis utanför vårat rum, helt underbart när man fixa sig!
 
Vi var tvungna! ^^ Här var vi påväg för att köpa frukost!
 

Såhär såg jag ut denna dag när vi vandrade runt i Hamburg! =)
 

När vi kom hem från stan insåg jag att jag borde städa iordning i min
väska lite innan jag började fixa mig, haha jag blir alltid såhär på resor!
 

Färdigsminkad! 
 

Här får ni se mig before and after Lina fixade mitt hår! =) 
 

Vi två!♥


Lite bilder på mig och Lina när vi dansade till en låt, bilderna är printscreenade
från en liten video som Lina filmade på oss under tiden vi dansade järnet!
 
 
 
 

Såhär såg vi ut:
 

Lina på IndoChine!
 

IndoChine
 

Lina hade coolaste håret på hela stället! Det bästa var när hon passerade
några tjejer inne vid baren så hörde hon dom säga "ooh, Tokio hotel!" De
syftade på att hennes hår såg ut som Bill Kaulitz från Tokio Hotel, haha!
 

När vi drog ut för att se på alla fyverkerier så såg vi "ICE BAR" på fönstrena!  

Bandet som spelade, skitbra!
 

Haha, på nåt vänster hamnade vi alltid under den här jävla växten!
 

Det fanns även ett "tält" som vi kallade det för, det var där alla som ätit middag
varit innan det blev mer fest, jag och Lina satte oss där inne ett tag och vilade
fötterna, såklart tog jag av mig skorna haha! Vi som dansade som galningar!
 

Happy New Year, babe!
 
 

Haha vi lekte med alla små nyårssaker som vi hittade!
 

So hot!
 

Lina seriefotade mig när jag dansade under växten (?!) hahah 
 
 
 

Haha, den där killen var efter oss hela tiden, som när Lina skulle ner från
scenen så sträckte han fram handen och skulle hjälpa henne ner, haha!
 

The pose for the night!
 

Nu var vi trötta, detta var innan jag började prata med 30åringen! :P
 

Sista bilden för kvällen, vette fan var vi var :P
 


Detta var nog mitt bästa nyår, tack Lina! Jag älskar dig, hun! ♥

Hamburg 30/12 2008

Okej, nu ska jag berätta om vår Hamburgresa dag för dag!

Den 30e december åkte jag och Lina till Hamburg för att fira nyår där! Vår resa dit var hur smidig som helst, vi landade på flygplatsen Hamburg Lübeck, måste vara världens minsta flygplats! Jaja, sen tog vi en flygbuss in till Hamburg centralstation, därifrån tog vi en taxi till vårt hotell! Vi valde att bo på ett slags lägenhetshotell, så vi hade eget kök med brödrost, ugn och allting! =) Det var ett aasbra hotell som inte var så dyrt heller! Vi packade av oss allting, fixade iordning oss lite och drog ut till Reeperbahn (den kända attraktionsgatan i Hamburg med allt från vip-klubbar till en maassa porr och sexklubbar)!

Vi käkade middag på ett pastaställe sen började vi leta efter en bar att parta lite på! Klockan var nu kanske 10 på kvällen och det var helt dött på själva krogarna, efter ett tag sprang vi in i några killar som frågade vart vi var ifrån, vi svarade Sverige och de blev helt galna, haha som vanligt när man säger Sverige! ^^ Jaja, de sa ivf att i Hamburg går inte folk ut och festar förrän 1-2 på natten, det är ju som i Spanien isf!! Jaja, vi följde med dom till en karaokebar där dom sjöng för fulla muggar, jag och Lina drack och skrattade åt dom istället, faan heller att jag sjunger! :p

Efter ett tag sa vi att vi ville dansa, då var klockan kanske 12, då gick vi till ett asbra dansställe på Reeperbahn som bara spelade hiphop&RnB! Vi dansade hur mkt som helst och hela kvällen var asgrym, okej förutom när jag lackade sönder på en kille och slog till honom, Lina fick dra mig därifrån men haha HAN förtjänade det! Vi hade bestämt oss för att komma hem tidigt denna kväll då vi ville vara uppvilade inför Nyår dagen efter, men haha nejnej vi kom hem vid 3-4-tiden i alla fall, haha! Sjukt rolig kväll, dock!

Lina på tunnelbanan!
 

Jag och Lina på flygbussen påväg mot Skavsta flygplats!
 

Snygga Lina på Skavsta!
 

Vi drack lite på Skavsta innan påstigningen! ^^
 

Byebye Sweden, helloo Hamburg!
 

Lina och jag på flyget :D
 

Framme i Hamburg! =)
 

Här har ni vårt lägenhetshotell!
 
 
 

Jag på vår tunnelbanestation, Burgstrasse!
 
 

Reeperbahn!
 

Det var den här gatan vi hängde på och festade både den 30e
december och den 1a januari, på nyår var vi ju på IndoChine,
men annars bara här där den stora gitarren lös, haha! Det var
så otroligt kul, vi måste bara tillbaka dit igen! aow min Kevin!
 

Lina på matstället!
 

Enorma hotell överallt!
 

Vi tvingade två av killarna som tog oss till karaokebaren att
sjunga Nsync - byebyebye, haha de kunde inte ett enda ord
i låten, dock kunde jag och Lina hela så vi sjöng med från våra
platser vi satt på i baren, aldrig att jag går upp och sjunger! :p
 


Liite fulla här haha!
 

Här var killarna! Den i mitten var så obeskrivligt FULL! :P haha!
 

HAHA, jag sa att om de kysser varandra så får Tobias kyssa mig,
han till vänster! Jag var så full så fråga mig inte ens varför jag
sa så! :P Jag trodde självklart inte de skulle göra det, så ba kysste
de varandra, greeat och han sög på att kyssas! x)
 


Tog tyvärr inga fler bilder på det andra stället men kvällen var grym
och Lina och jag ägde (som vanligt) hela klubben ;) Det var han Tobias
som jag slog sen btw, ujujuj.. Men han förtjänade det verkligen! äckel..

Jaja, nu åker jag till jobbet och jag jobbar till 21.20 så vi får se om jag
lägger ut om nyår i Hamburg ikväll eller så får det bli imorgon, Puss!

Hemma!

Okej.. det där var den jobbigaste hemresan jag någonsin gjort! Vi höll på att missa flygbussen, flyget vart över en timme försenat och jag fick stå ute i flera minusgrader och vänta på flygbussen från Skavsta till Stockholm central i en och en halv timme..! Det gjorde inte direkt saken bättre att jag och Lina kom hem fem imorse efter att ha festat sönder Reeperbahn hela natten, och behövde sedan checka ut kl. 11.00! Jag är ganska död nu, ja!

Jag saknar Lina som fan, jag saknar Hamburg och den här resan var så jävla grym!! Nu ska jag sova, drömma om Hamburg och om Kevin! ;) Pusspuss! (bilder och text om resan kommer imorgon)

I Hamburg

Hej allihopa!! Förlat att jag inte har bloggat nanting men vi har inte hittat internetcafe förrän nu! Sa irriterande att de bara har Ä och Ö men inte A med en prick över, haha! Jag och Lina ska ju hem idag, faaaaaaaaaaan oxa! Vi har sa jäkla kul har och aah... en av de bästa partyresorna lätt!! Jag träffade världens hetaste DJ igar/inatt, vi kom hem fem imorse x( Vi har festat varje kväll och nyar pa IndoChine var saa ballt! Berättar mer och lägger ut bilder när jag kommer hem ikväll!

Pusspuss! ♥