Australia

Det var jättemysigt med bio i Lidingö centrum, min älskade Cissi hakade på också och Astrid hade med sig Lisa! =) Vi köpte lite godis och chips och satte oss i biosalongen där det bara var vi och 4 stycken till, hur mysigt som helst! GUD, vad jag bölade, det var en så otroligt fin film, se den!! Jag saknade Indien något så otroligt när jag såg filmen!  Kulturmässigt och miljömässigt, helt plötsligt tappade jag lusten för alla storsstäder som jag åker till hipp som happ, nu vill jag till Thailand, Kambodja, Indien (igen), länder i Afrika, Australien etc. 

Storstadskärleken sitter väl alltid fast inne hos mig men jag vill åka och volontära, göra någonting! Både jag och Anna (hon jag flyttar till London med) har pratat om att åka runt i Thailand, Australien eller något land i 1-2 månader innan vi flyttar. Om jag säger såhär, att se denna film fick mig att åka tredubbelt!! och Hugh Jackman är ju en av de snyggaste män jag någonsin sett, oh my god! Sen fick jag skjuts hem av Cissi vilket var skönt, annars hade jag fått gå hem haha!

Nä nu ska jag sova, har precis druckit upp mitt te som jag längtade efter att få dricka under hela filmen! Jag måste vända tillbaka dygnet, ones and for all! Pussen!

Nicole Kidman & Hugh Jackman
 
Jag älskar Nicole Kidman, bäst skådespelare!

Hugh Jackman *droool*  
 
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0