Glömde kamerasladden..

..så inga bilder ikväll tyvärr men ni får se allt imorgon, ni har säker massa eget för er ändå så =) GOTT NYTT ÅR på er alla i alla fall, nu partar vi så hörs vi imorgon! ♥ ♥

Jag på nyår 2008 i Hamburg

 

Torsdag - Nyårsafton

Godmorgon gott folk, på årets sista dag..! År 2009s sista dag någonsin är det idag och det känns helt sjukt! Jag har varit vaken ända sen 11.15 men datorn står i Mikas rum så jag vågade inte väcka henne förrän nu, klockan är fan 2!! Tänk att nu firar deras föräldrar plus min älskade Cicci nyår, i Australien är ju klockan 00.00 nu!

Nu måste jag be Bonnie börja fixa mitt hår, vi ska åka om 1½ timme och jag har fortfarande papiljotter i skallen! :P Ni får se resultatet ikväll, ska låna syrrans dator så jag kan visa!

Jag låg och mös med denna pussgurka när jag vaknade idag, han kom upp och
slickade mig i näsborrarna hahaha! Så himla söt missekisse, man blir helt kär!
 

Hörs senare ♥

Bnoni is in tha house!

Hej på er! Blogg.se funkade inte när jag skulle dra till jobbet så jag hann inte uppdatera mer! Nu är jag och Bonnie hemma här i Farsta i alla fall, vi ska hämta de sista grejerna inför nyår innan vi drar hem till henne! Jag sover där ikväll då hon ska fixa mitt hår som hon gjorde för ganska exakt ett år sedan (bilder nedan), sen imorgon eftermiddag drar vi till Amanda för nyårsfesten! =)

  

Ha det jättebra guys, vi hörs imorgon ♥

Årseresumé på G

Håller på med årsresumén för fullt här hemma, tänkte visa er en ASKUL
serie på Bonnies lillasyster Mika så länge HAHAHA! Så jäkla rätt!!  

 
 
 


SÅ min humor X''D

Gymmet HERE I COME!

Nu har det gått snart 2 veckor sedan jag tränade (först pga att jag var sjuk och sen har jag inte hunnit med jobb och annat i vägen) så nu ska jag ta tag i det igen och köra hårt! Vi hörs om 1½ timme igen eller så, woho nu jäklar!

Bild på mig innan jag skulle ut och springa i somras!
 

2009

Hur har året nollnio varit för dig? - Ett bra år =)
Bättre än förra året?  - Man utvecklas ju hela tiden så livet blir bara bättre, enligt mig!
Någonting du aldrig kmr glömma nollnio? - Något jag tror ingen kmr glömma: RIP MJ.
Har du flyttat under år nollnio? - Jaaa, Farsta!
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Jaa!
Isåfall vilken? - Bl.a For all time, Keep the faith etc.
Har du druckit alkohol? - Ja
Har du kysst en främling? - Ja

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Usch, jobbig..
Har du varit kär? -  Tror det..
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har  någon i din släkt avlidit? - Ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej
varit i slagsmål? - Nej


PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja
Isåfall vad? Många saker :P
Har du skämt ut dig? - Ja
Har du ljugit för en vän? - Ja
Har du varit ute en hel natt? - Ja
Har du blivit tagen av polisen? -Nej 
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? – Ja
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? – Ja


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Går inte i skolan längre
har någon varit elak mot dig i skolan? - Går inte i skolan längre
Hatar du ngn på din skola? - Går inte i skolan längre
Har du gjort ngt framsteg? - Går inte i skolan längre
Haft alla rätt på ett prov? - Går inte i skolan längre

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - Ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - Nej
Har du många killkompisar? - Ja

Onsdag - näst sista dagen på 2009

Helt galet, i övermorgon är det 2010.. Hur FAN kan det gå så fort, blir inte ni också stressade av det? Känns som någon där uppe satt på snabbspolning för typ 3 år sedan och nu går tiden i racerfart..! Jag satt här och började fundera över 2009, över vad jag har gjort och sådär. Jag vet inte om jag ska göra en års-resumé igen då det var ett sånt hiimla jobb men det är kul att ha när man är klar!

Jaja, ska tänka på saken.. Nu ska jag få i mig lite frukost, slänger upp en 2009-lista om en stund! ♥

Silvernaglar

Heeej! Jag fick inte tag på någon dator under dagen som ni nog märkte, men jag har haft en lång och nice dag i alla fall! Den startade med att jag åkte till Cecilia för att fixa naglarna (skitcoola blev dem, kolla bilder längre ner) och mötte sedan upp Sofia! Vi tog en promenad i Lidingö centrum, åkte en sväng förbi mina päron för att hälsa på och sen tog vi oss in till stan för att kolla i lite affärer innan jag behövde dra mig till jobbet!

Jag skulle egentligen jobbat till 20 idag men Julia kände sig dålig så jag stängde åt henne idag! Jag blev så lycklig när min favorit-kund kom in på jobbet, jag ropade HEEJ över hela butiken! Det är världens sötaste tant, hon är över 80 år och är urtrevlig! Hon brukar sitta och berätta om sitt liv för mig och om hennes underbara man Gösta som nu är död. Jag hade inte träffat henne på månader så jag började bli orolig, men idag kom hon in!! =)

Hur som helst, efter jobbet mötte jag upp Bonnie (Mikkan kunde inte så vi ska ses efter nyår!) så begav vi oss till en pub på Söder och snacka skit! =) Det är så skönt med detta jul"lov" för alla mina kära vänner är hemma så man får tid att umgås! Jättemysig kväll var det, nu är jag hemma och är aptrött så nu ska jag sova!

När jag väntade på Sofia i L. centrum så passade jag på att köpa lite coola
armband och en asball ring till nyår, passade perfekt till naglarna oxå! =D

  
  
 
 

Snyggt, va? Vi hörs imorgon i alla fall, KRAM! ♥

Äntligen!

Igår kom bilderna med rätt storlek på mig och mina vänner hemskickat till mig + att jag fått upp BJ & MJ på väggen, nu äre inte många tavlor kvar för att få mitt rum komplett! =)

 
 

Nu drar jag mig till Cecilia, det blir en lång dag på stan efter det! När jag är färdig hos Cecilia ska jag träffa Sofia på stan och sen jobbar jag på kvällen, sen efter det ska jag antagligen träffa min älskade vän Mikkan! Så jag vet inte när vi hörs igen men jag försöker få in bloggande någonstans där emellan om jag får tag på en dator.. Jag har fortfarande inte fattat mobilbloggandet så detta får duga, hehe. Ha en fin dag ♥ ♥

Tisdag

Godmorgon allihopa! Igår berättade jag ingenting om min dag så jag tänkte dra det snabbt nu.. Jag och Anna åkte in till stan men gick knappt in i någon affär pga denna förbannade mellandagsrean, folk är som djur! Vi mötte istället upp Sofia och Jossan för en fika och sen lunchade vi hehe ^^, Jag och Anna åkte sedan hem för att köpa lite vin och annat inför nyår och sen mötte vi upp Annika! 

Vi hade en jättemysig Michael Jackson-kväll igår, först gjorde vi alla tre tacos och pratade i timmar innan vi insåg att jag och Annika var tvungna att börja titta på filmerna vi skulle hinna med! Anna bosatte sig i mitt rum med sin Desperate housewifes-box medan jag och Annika drog igång MJ. Det är så skönt att se på dokumentärer och annat om honom med någon som bryr sig lika mycket, inte dömer och känner sig lika påverkad av honom.

Idag då.. Jag är uppe tidigt som ni ser, jag ska iväg till Cecilia och fixa naglarna redan kl 10 på morgonen! Jag brukar vanligtvis få en tid vid 1-2 på dagen men nu innan nyår har hon det nog lite körigt! Jag brukar besöka henne 1 gång i månaden men denna månad blir det 2 ggr då jag vill fixa dom lite coola till nyår, jag tänkte köra på en silver/metall-färg så jag hoppas det blir coolt!

Måste visa er en present jag fick av Annika igår! Hon plockade ihop
ett litet kit med grejer till mig från hennes jobb, så himla gulligt:
 
2 läppglans
Body glitter
Kajalpenna
Rött läppstift
Rött nagellack
Brunkräms-stift


Nu ska jag få i mig frukost, hörs igen innan jag drar!

Its all about LOVE


I love you.

MJ-kväll!




...med Annika som nu är här och vi har köpt hem massa god mat och glass! =)
Hela denna kväll ska tillägnas till Kungen - Michael Jackson!

Mot stan

Linus den lille bangaren följer inte med till stan men jag och Anna ska fan dra oss från Farsta nu! Det är lätt att bli bekväm med Farsta centrum men nu SKA vi iväg!

Vi i London för snart ett år sedan, wah om 6 månader är vi tillbaka!!
 

Ha en bra dag, ses på stan! ♥

Måndag

Godmorgon bloggvärlden! Suck, jag som skulle upp klockan 11 idag.. Anna gav ett lamt försök att väcka mig men det gick ju halvbra hehe, I don't blame her.. Jag är hemsk att få upp på morgonen, näst intill omöjlig! I alla fall, idag ska jag, Anna och Linus gå på stan, jag har bestämt mig för att jag mellandagsrean en andra chans.. Usch. jag fasar för det redan men det är SÅ billigt i affärerna nu att jag känner mig nästan tvungen..

Frukost kallar, hörs snart igen! ♥

Söndagsmys med min Anna!

Jag köpte med mig Bravheart hem så nu ska jag fixa lite kvällsmat innan Anna kommer hem så vi kan börja se på den lagom tills hon kmr! =) Ikväll blir massa filmtårar med andra ord, och en mysig kväll med världens bästa sambo!

 
Så coolt, Jossan berättade att hennes pappa satt bredvid
Mel Gibson på förhandsvisningen av denna filmen på bio!

Vi hörs imorgon ♥

Familjen Berglund

Jag har inte skrivit så mycket om det som betyder mest för mig i hela världen, min familj! Jag har dock nämnt att vi är en musikfamilj där nästan alla av oss sjunger/spelar instrument etc. och alla lyssnar otroligt mycket på musik! Jag tänkte berätta lite om varje familjemedlem och vad de har gjort musikaliskt!


Curt Berglund - Pappa

Min pappa föddes år 1945 här i Stockholm, innan han träffade mamma så var han gift med en annan kvinna och det var så min halvbror (även kallad min andra halva) kom till. Pappa var med i ett band på 60-talet där han sjöng och spelade gitarr, ett cover countryband vid namn New Strangers, de var ganska kända i Sverige på den tiden och visades en del på TV och sålde skivor (gramofonskivor på den tiden hehe)! Pappa skrev även en låt till Vikingarna som (synd nog) hamnade på skivan innan de blev kända, låten hette I don't mind.

Min pappa är väldigt musikalisk av sig och spelar på sin gitarr varje dag, han har spelat gitarr i över 50 år så han är väldigt duktig på det. Det är från pappa jag har fått min kärlek till Country ifrån, jag har lyssnat en hel del på deras skivor och även på Tottes egna skivor. Totte är en av pappas bästa vänner som också sjöng och spelade gitarr i New Strangers, också otroligt talangfull.

Här har ni några låtar från New Strangers-tiden:


I don't mind (pappas egenskrivna låt)
 

Walk a mile in my shoes


Mercedes benz



 
New Strangers (pappa längst till vänster, vääldigt gammalt foto) 

Annika Berglund - mamma

Min mamma är född 1962 (året jag skulle DÖ för att ha varit född på, samma år som Jon Bon Jovi plus hon blev 18 år 1980 = Hela 80-talet framför sig!!) här i Stockholm och är idag 47 år. Även mamma älskar musik, hennes stora favoriter är Dolly Parton, Eva Cassidy, Alison Krauss, Chicago och (såklart) Rod Stewart! Mamma sjunger inte eller spelar instrument men hon är den som har peppat oss alla till att sjunga, att spela instrument osv. Varje kväll under vår uppväxt så slutade oftast middagarna med att pappa hämtade gitarren så satt vi alla och sjöng.

Jag tyckte dock det var jobbigt när jag var yngre då Amanda och Elvira sjöng så himla bra, nu tycker jag bara det är roligt att sjunga! =) Mamma är världens bästa, hon ställer ALLTID upp för oss och hon kan både mitt, Amandas och Elviras liv som en öppen bok då hon alltid är där och lyssnar och bryr sig. Det finns ingen på den här jorden som vet så mycket om mig som min mamma vet och jag älskar henne mest av allt!

 


Erik Berglund - storebror

Min kära storebror, även kallad min andra halva då vi är så himla lika! Båda pratar konstant, skämtar & syns hela tiden! Erik är född 1975 och är idag alltså 34 år, men i mina ögon är han fortfarande 20 år! ^^, När Erik var runt 20 så hade han också ett band, ett pudelrockband som hette Skainsmate. De hade en del spelningar och gjorde några skivor men lyckades aldrig släppa några, jag måste i alla fall varit deras största fan då jag kan typ alla deras låtar! Jag tycker deras musik är grym och lyssnar på den fortfarande, i bandet spelade brorsan gitarr, sjöng och han skrev även låtarna!

Erik har spelat gitarr ända sen han var liten så han är också väldigt duktig på det och kan spela det mesta. Han hyr en studio i Stockholm där han fortfarande hänger idag då han älskar att skapa och skriva musik. Han har en hel del egen musik på G just nu som är GRYM, får dock inte visa det än då han planerar att använda låtarna. Han jobbar även som journalist på SVT, ni har nog sett honom ett par gånger på TV i rapport!

Skainsmate - Landslide


Skainsmate - Millenium


Skainsmate - Mainstream


Skainsmate - Total policeman
 

Skainsmate - LJW

 

Millenium, Total policeman och Mainstream är mina 3 absoluta favoriter!

Erik på julafton 2009
 


Amanda Berglund - storasyster

Min storasyster är endast 1½ år äldre än mig, hon är född 1988 här i Stockholm! Amanda och jag har varit vänner ända sen vi var små då vi är så nära varandra i åldrarna, vi var bland annat besatta av Westlife tillsammans haha! Amanda har sjungit så länge jag kan minnas och har en stark passion för det (som resten i familjen), hon har spelat in en del med brorsan i studio och gick även musikgymnasiun här i Sthlm. Hon var även i London förra sommaren och spelade in en låt tillsammans med Ben Adams som var frontfiguren i 90-talets stora pojkband A1! Amanda skrev texten med hjälp av Ben och den var riktad ett skivbolag som behandlat henne som skit, här har ni låten de spelade in:

Amanda - Piece of me
 


Matilda Berglund - jag

Jag är född här i Stockholm i augusti 1989! Jag är väl den i familjen som låter och syns mest, väldigt översocial (ärvt det från brorsan) och älskar att alltid ha något att göra! Jag har en enorm passion för musik, jag andas musik! Om ni frågar mig så sjunger jag inte så bra men jag kan ta toner och jag sjunger väldigt mycket när jag är själv och med min familj, jag har även musik i öronen konstant 24 timmar om dygnet. Jag vet inte om jag tror på någon Gud men musikGudar har jag - Michael Jackson & Bon Jovi!

 


Elvira Berglund - lillasyster

Elvira Berglund är den yngsta i vår familj, född 8 juli 1992 här i Stockholm! Min älskade lillasyster, även en riktigt nära vän till mig! Det finns nog ingen som har sett mig så ful, barnslig och spårad som hon och vi har så jäkla kul tillsammans! Elvira är nog den i familjen som har den coolaste sångrösten, lite countrysound på den och hon sjunger lite upgoing-låtar bäst! Hennes 2 typiska låtar som hon alltid sjungit är Little Omie Wice & Deep River Blues med en gammal countryartist vid namn Doc Watson!

Tyvärr har jag knappt något alls inspelat med Elvira förutom på typ gamla VHS och liknande men här är ett litet klipp från julaftonsnatten när hon sjunger lite! Pappa spelar gitarren såklart och vi sjunger hela familjen till tre på morgonen, här orkade ingen sjunga längre förutom Elvira som ligger på golvet och sjunger Alison Krauss! Dock i slutet blir hon också för trött och skämtar bort det med att hitta på en egen text; "I'm gonna work out like a mother... fucking piig" haha..
 

 

Mellandagsrea.. ORKA!

Jag följde precis Jossan till tunnelbanan coh tog sedan en sväng själv i Farsta centrum! Jag fick med mig tre tavelramar hem (jag shoppar fan fler tavelramar än kläder haha) och sen handlade jag lite mat bara. Jag kollade in i klädaffärerna men bara synen fick mig att vända om, det är kaos av all mellandagsrea att jag pallar inte gå in! Jag vill inte ens veta hur det ser ut i stan, typ H&M på Drottninggatan fyfaan..

Jaja, nu håller jag iaf på att göra lite lunch och snart måste jag bege mig till jobbet..!
Det ska faktiskt bli skönt att jobba idag, annars hade jag bara legat hemma och degat + att det är 100 % OB idag! Sen vill jag bara att tiden ska fort tills imorgon kväll
för då ska jag och Annika ha vår EFTERLÄNGTADE MJ-kväll, all night long! =) Vad vi har längtat!

 
 

Hörs igen snart, innan jag drar till jobbet! ♥

Bilder från igår

Martin och Limpan :P
 

Min Sofia och jag
 

Guysen på Theodora, vi fick dela upp oss på 2 bord!
 

Jimmyy
 

Sofia, Sam och Astrid och glada Victor där bak ^^,
 

We're fierce!
 
 

Töntarna Martin och Limpan gillar att lipas!
 

 

Slash queen!
 
 

Sen kom Felix out of nowhere och hängde på oss till Dembow ^^,
 
 

Dancing!
 
 
 

Baaaaaaaaaaaaabes!
 

Mitt hjärta och jag!
  

Söndag

Jeeeesh, vad jag är död! Jag och Jossan ligger i min säng med en fet flaska vatten och hennes musik i bakgrunden, hahaha vi känner oss fett snygga! Vi hade en skitkul kväll igår, vi startade på en bar på Fridhemsplan som heter Theodora där vi drack öl/vin och snackade skit! =) Vi vart ett stort gäng; det var jag, Sofia, Jossan, Astrid, Sam, Robert, Jimmy, Victor, Linus, Martin, Felix etc.

Det bästa var att vi var majoriteten killar och vi drog till Dembow vilket är ett riktigt hiphop-RNBställe där man shakar ass! Men shiet vad kul vi hade, vi tjejer shakade järnet och killarna dansade på haha! Grym kväll verkligen, detta måste vi göra om!

Det är något med oss och tunnelbanebilder..
 

Nu ska jag och Jossan få i oss frukost men snart kommer resten av bilderna från igår! ♥

Nu sticker jag iväg

Efter 2 sköna hemmakvällar i rad så äre dags för mig att dra ut och parta också! Ikväll blir det med Jossan, Astrid och Sofia och sen kmr mina kära Linus&Martin förbi också! Detta kmr bli fett, vi startar på en soft bar på Fridhemsplan innan vi beger oss vidare och dansar!

Hinner inte fota mig själv atm men hittade en kul uppblåst bild istället!
 

Ha en grym lördag, folks! ♥

Fixar och trixar

Minns ni att jag lovade er en lång review på "Familjen Berglund", hela min familjs musikhistoria och och så.. Jag håller på med den nu och är klar ganska snart faktiskt! =) Därav dålig uppdatering idag, sen har jag inte haft så mycket att skriva! Ikväll ska jag ut i alla fall, jag ska på barrunda med ett stort härligt gäng =) Bonnie, Linus, Sofia, Jossan och Astrid, sen kaanske Jonas Kesoo Dejan och Måns hänger på också men man ska aldrig räkna med dom latmaskarna!

Skön bild på Sofia, Jossan och mig från Valencia!
 

Lördag

Ugh... Jag måste ta mig till gymmet snart innan det är försent! Hehe, närå men shiet vad jag har ätit dessa dagar och bara degat framför TVn. Sjukt skönt har det varit och MJs 30th anniversary var grym igår (såklart) men kort, vill ha mer! =( Sen såg vi på Sagan om konungens återkomst så jag kom inte i säng förrän 2!

Idag då, nummer ett på schemat är att få hem alla mina grejer till Farsta! Vår bil har pajat så jag måste åka kommunalt, får se hur det går! :P Annars idag då, ska försöka träffa Kesoo och killarna vilket jag inte gjort på månader och jag saknar dom som fan! 

Nu måste jag få i mig lite frukost och sen packa ihop allt, vi hörs senare idag! ♥

Årets rödaste dag, indeed!

Jag har inte tagit så mycket som ett steg utanför dörren idag, jag som skulle åka hem till Farsta och mysa med min Anna men så långt orkade jag inte sträcka mig! Jag har legat hemma hela dagen med mamma, pappa, Amanda, Viran och Nisse och bara käkat och kollat filmer! Det är så underbart med årets rödaste dag, det går så himla många filmer att man knappt kan bestämma kanal!

Vi har sett Ensam Hemma, Ratatoille, Michael Jackson live in Bucharest (får aldrig nog), Simpsons och mycket mer! Jag har även lyssnat om och om igen på mina Bon Jovi-skivor, LOVE! Virans kommentar igår; ”Asså så fort Tillan så mycket som nämner Michael Jackson eller Bon Jovi suckar alla av trötthet på allt prat!” My baad.. Nu är det bara 10 minuter kvar till MJ 30th anniversery celebration på SVT2 snart ska jag springa ner och få en bra plats i soffan, hehe..

Tre bilder till från julafton
 
 
 

Påminnelse

 
Michael Jackson 30th anniversary celebration kl. 21.05 på SVT2 (INGEN REKLAAM)

Festa på gårdagens matrester

Bara vi som ska göra det? Jag förstår varför mitt jobb är stängt idag,
vem åker och handlar mat dagen efter julafton? Mwah, så jäkla gott!!
 

Någon mer än vi som festar på gårdagens mat? ^^

Dan efter dopparedan

Jag är fan fortfarande mätt haha..! Vilken nice julafton det var igår och vid 22-tiden så tog jag, brorsan, Nisse, Amanda och Viran bilen över till Bonnie och Mika! Vi öste på med brorsans nya låtar (han är låtskrivare, gitarrist och sjunger) och fan vad bra dom var, sjukt! Sen hängde vi med Bonnie & Mika i typ en halvtimme och pussade dom God Jul innan vi gasade tillbaka till Berglunds hood hehe! När vi kom tillbaka så skulle mormor, morfar och Karin dra sig och brorsan drog han också då han började jobba halv sju imorse!

Vid 12-tiden igår så började vi (som alltid) sjunga. Pappa drog fram gitarren och började lira och vi låg i soffan i en hög och sjöng låtar som Tom Dooley, Little omie wice, Proud Mary, Country roads, Deep river blues, massa Westlifelåtar (hela vår familj är influerad efter Amandas och mina besatta tre år 2001-2004) och massa fler! Vi sjunger nästan bara äldre musik som ni ser, det har vi alltid gjort!

Vid halv tre började vi alla dra oss i säng och jag la mig och läste till klockan tre innan jag totaldäckade! Nu har jag sovit ut och ska snart ner för att käka frukost, jag hör att jag är den som sovit längst så jag borde skynda mig ner innan all mat blir uppäten ^^,

 
 

En liten video från typ halv tre imorse, ingen orkade sjunga mer förutom
Viran och hon låg vaggandes på golvet och sjöng men tillslut orkade inte
hon heller hahaha! Hon sjunger en Alison Krauss-låt tror jag? Hehehe..

 

Hörs senare idag ♥

Bilder från dagen/kvällen

Vilken mysig julafton jag har haft, hoppas ni känner detsamma! Jag har firat den med världens bästa familj, mormor&morfar, moster och syrrans pojkvän och har fått massa fina klappar! =) Jag har bland annat fått 4 Bon Jovi-skivor (samlar alla deras skivor och de har ca 15 stycken), This is it-skivan, en brödrost, partyväska, body shop-grejer, busskort (thank GOD), 1500 kr osv...

Utöver det har vi haft så mysigt tillsammans, ätit gott och sett på jultraditionerna på TV! Här har ni några bilder från kvällen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ska jag och brorsan åka över till Bonnie och Mika och önska dom en god jul =) Vi hörs imorgon igen allihopa och åter igen, hoppas er jul har varit minst lika mysig som min! Kramar ♥

GOD JUL

Goddag allihopa och en GOD jul på er =) Idag väcktes jag av Elvira som slängde sig på mig och skrek god jul i örat på mig ^^, Vi hämtade sedan Nisse & Amanda och gick ner till våra julstrumpor, öppnade ett varsitt paket och åt godiset som låg i strumpan också :D Jag fick en DVD med Michael Jackson, en ny dokumentär som inte är baserat på alla vidriga rykten! Sen var vi ute på en lång morgonpromenad som alltid, hela familjen (förutom bror som kmr vid 5-tiden) =)

Jag tog massa fina foton (nedan) när vi var ute och gick, min familj har damp på mig för jag fotar så mycket men de kommer tacka mig om 10-20 år! ;) Dock måste jag dra mig ner och vara social nu, vi ska äta gröt med en mandel i.. :P  

  
 
 
 
 
 

Nu kommer det vara en dålig uppdatering resten av dagen men vi hörs nog ikväll igen, ska försöka smita iväg för ett litet till inlägg i alla fall! Men nu vill jag bara vara med min familj, så GOD JUL igen på er alla!

Mys med familjen!

Hej allihopa! Nu är jag hemma från jobbet och hela familjen är samlad här hemma (förutom storebror) + syrrans pojkvän Nisse! =) Vi sitter och tittar på julfilmer tillsammans (först Onkle Scrooge och nu Nötknäpparen), och äter choklad! Jag älskar julen och detta mys, så nu ska jag återgå!

Jag fick lite julpresenter från jobbet; En kokbok, Aladdinask och en blombukett!
 

Onkle Scrooge =)
  
 
 
 

Hörs imorgon, på julaftons morgon! =) ♥

Dagen innan julafton på stan..

...och jag var inte ens i stan! Farsta centrum var helt galet, måste alla vara ute i sista sekunden? Nåja, nu är jag 100 % färdig med alla julklappar och jag fck även med mig en söt röd klänning med puffärmar hem som jag ska ha på mig på julafton imorgon =) Orkar inte fota den nu så ni får se det då istället!

Nu är allt färdiginslaget och fixat, det enda som återstår nu är att få i mig själv lite lunch och packa ner laptopen and I'm good to go! Ska bege mig mot jobbet snart och sen åka direkt hem till familjen! Om jag har tur så är Adde en väldigt snäll pojke idag och stänger åt mig så kan jag sluta kl 20 istället för 21.20, det bir så himla sent då!

Jag och mina systrar har en liten tradition varje år dagen innan jul, vi sover alla tre i samma rum (stor utbäddad soffa i år) och ser på julfilmer och myser tillsammans! På julaftons morgon springer vi alla tre ner till våra julstrumpor där en varsin julklapp, en godispåse och en mandarin (haha) väntar! Efter det äter vi en stor julfrukost tillsammans hela familjen =)

 

Åh, det ska bli så mysigt! Vi hörs ikväll igen ♥

Bilder från igår


 

HAHA, så snyggt med öronen framme =)  
 


HAHA, vem får flest ragg ikväll tror ni? ^^  
 
 

Fan, jag hann inte in ;P  
 

Eeeeeeeey!
 

"Snälla lillebror, ge mig vodkaflaskan!" (Kom ihåg att Linus är 26 :P)  
 

Snyggingarna påvägen hem!
 
 

Dan före dopparedan

Shiet hörrni, imorgon är det faktiskt julafton! Min 20e julafton på denna jord, stoltast är jag nog över min första då den var på 80-talet hehe..! Närå, men tänk att det faktiskt är julafton imorgon.. Åååh vad mysigt egentligen, jag ska packa med mig alla julklappar och min laptop och bege mig till jobbet om ett par tmmar för att sedan åka direkt till Lidingö!

Jag tar med mig laptopen då jag kommer vara hemma hos föräldrarna från 23-25 december och vill ju kunna uppdatera under julen =) Massa bilder och annat kul, det är sådant jag vill minnas och samtidigt är det ju kul att visa för alla er också! Btw, jag såg på termometern nyss och idag är det bara -3 grader...?! Igår var det fan -15 grader, snön får inte börja smälta och bli slaskig tills imorgoon!

Nu kurrar min mage, slänger snart upp bilderna från igår! ♥

FÄRDIG!

Woho, I made it! =) Dock hann jag inte med badrummet men en snabbstädning i köket, dammsugning i hallen och städning i mitt rum blev gjort! Det är så skönt i ens rum när det är städat tycker jag, nu har jag precis kommit ur duschen och ska hoppa på sminket snart och blåsa håret innan jag sticker ut! Jag ska till söder på nån soft bar med Linus, Josse och några av deras vänner! Såklart kommer jag vara fett yngst som vanligt men men, "lilla Tillan" är van, mutter..

Saknar mina blåa naglar jag hade i Wien, ska fixa såna snart igen..!
 

Ha en fin kväll, babes! ♥

Städa lägenheten!

Hej på er allihopa! Nu är jag äntligen hemma och tänkte sätta igång med städningen men kom på att jag kanske ska blogga lite först! Idag jobbade jag 7 timmar på Rådhuset och efter städningen ska jag kanske ut på en barrunda med Josse, Linus och några andra! Men jag får se om jag hinner/orkar, det skulle vara trevligt!

Nä nu måste jag börja med städningen hörrni , jag känner mig själv och börjar jag inte nu så kommer det aldrig ske! Jag ska bara dra igång min musik på högsta volym så kör jag, vi hörs om en timme eller så! ♥

 

Right now: Simply red - If you don't know me by know ♪ ♫

Michael Jackson & Donny Osmond, february 1974


Här var Michael endast 15 år tillsammans med ett år äldre Donny Osmond!
The Osmonds var ett känt band som (precis om The Jackson family) skapade
ett band inom familjen, de var riktigt stora under 70-talet!

Nu sticker jag till jobbet, vi hörs igen vid 7 ikväll! Ha en grym dag! ♥

Tisdag

Danföredanföredopparedaan! =) Jag sitter här med en skål med flingor (tro mig, läser ni Twilightböckerna så blir man sugen på det efter alla Bellas "bowls of cereals") med Simply Red sjungandes i bakgrunden! Det är en jättefin morgon, solen tittar faktiskt fram på den vita snön! Suck, vad jag blir poetisk när fin musik rullar på morgonen såhär!

Idag jobbar jag 10.45-18 och sen ska jag hem och städa lägenheten, jag hinner inte det imorgon och imorgon kväll åker jag direkt hem till päronen! Jag vill inte komma hem till en smutsig & ostädad lägenhet efter julen! Nu måste jag göra mig iordning, slänger upp ett till inlägg innan jag drar!

 
Freedom. Justice. Happiness. Joy. Peace. Love. - You are finally free.  

Dumma lingonvecka..

Nu är jag hemma, senare än planerat då jag ställde upp på att stänga istället för att sluta kl 20! Nu håller jag på att få massa låtar av Viran, älskar att fylla ipoden med ännu mer musik..! Jag får även massa soundtracks som jag älskar, från filmer som Titanic och Braveheart!

Ugh, har så ont i magen eller jag är mer öm i den pga denna dumma lingonvecka. Så fort jag tagit emot alla låtar så ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare på min bok, det får mina tankar på annat istället!

HAHA Annikas brorsa hade en hel del spare time och byggde ett pepparkaks-
rockband ^^, så jäkla klockrent, snyggt vart det också! Way to go! =)

 

Hörs imorgon, pussar! ♥

Bilder från igår

  

Hittade Josse i soffan, tuggandes på sin fot!  
 

4 adventsmys!
 
 
 
 
 

Mannen i huset!
 

Hörs när jag kmr hem från jobbet igen, vid nio-tiden! ♥

Måndag

Oj, det är redan den 21 december idag.. Snart är det julafton och jag ser fram emot det så mycket! Speciellt när termometern visar -15 grader ute och allt utomhus är vitt, jag har nog inte haft såhär mkt julkänsla på flera år och jag tackar snön! Jag har jättemysigt hemma hos syrran igår med Josse och Nisse, vi åt gott och snackade om allt vi missat i lille Josses Jönköpingsliv!

När Josse dragit (jag sov kvar hos syrran & Nisse inatt) så drog vi igång Friends och åt popcorn, de gick sedan och la sig vid halv ett men jag satt kvar till halv fyra =P Det går inte att stänga av Friends, fysiskt omöjligt! Men tillslut var jag tvungen att gå och lägga mig pga min hemska mensvärk, det värker så jag dör här.. Fyfan!

 
Bilden tagen från Nisses & syrrans fönster, vackert va?

Brittany Murphy.. död.

Hon dog av hjärtstillestånd imorse (söndag morgon), enligt en tidning blev hon hittad medvetslös i duschen av sin mamma. Hon blev endast 32 år, fy fan vad hemskt. År 2009 har Michael Jackson, Patrick Swayze (mina 2 80-talsfavoriter.. sorg) och nu Brittany Murphy dött, vilket år! Självklart har det dött många andra människor också men 3 världskändisar under ett år och alla 3 i en alldeles för tidig ålder..

 
R.I.P Murphy.

It doesn't matter if your black or white

Do you know what it feels like to constantly be cast aside?
To always be denied

To never have a place
To be judged by the colour of your face

To never be counted as "the same"
Don't they have any shame?

Where is the fairness ?
Where is the awarness?

Can't they just stop discriminating?
Can't they just stop hating?

So that one day you will see fair play
And by tomorrow justice will be on its way


- Alia Wingstedt (Elviras kompis skrev denna dikt på ett julkort åt henne, så vacker!)

Hemma igen!

"Så himla skönt att shoppa i Farsta centrum, så lite folk där", in my face! Det var sjukt mycket folk och jag höll på att bli galen på att alla gick in i varandra! Jag fick i alla fall med mig ramar hem till mina nya bilder och så köpte jag även 2 klädesplagg men jag ska lämna tillbaka dom så därför visar jag ingen bild! Fick även med mig ett par legins hem, behövligt!

Nu ska jag få i mig lite mat innan jag drar till Fiskis på middag hos syrran med Josse, länge sen vi sågs nu så det ska bli kalas! Antar att vi har lite 4e adventsmys =)

Så himla synd att jag beställde fel storlek på bilderna (de var för små)
men jag beställde om dom nyss så de kommer väl om 1 vecka eller så!

 


 
  

Hörs igen innan jag drar ♥

The Offspring

Minns ni det bandet? Åh vad jag älskade dom när jag var 10-11 år,
jag lyssnade på dem konstant! Dessa var mina 2 favoriter:

Pretty fly for a white guy


The kids aren't alright



Minns ni dom?

Söndag

Godmorgon folket! =) Jag har varit vaken sen tio imorse men hade familjefrukost här hemma (sov ju hos päronen inatt) så jag väntade med bloggandet! Det var en underbar dag igår efter jobbet, när jag såg Bonnie fick jag nästan tårar i ögonen! Vi hade en jättemysig kväll igår och tog sedan sällskap hem till henne, kramades hejdå och så sprang jag över till Sofia där Astrid, Jossan & Paula var också!

Hade skitsnack med tjejerna hemma hos henne i flera timmar! Vi kan få varandra att skratta så grannarna snart vill klaga, men så är det alltid hehe! Nu ska jag snart röra mig hemåt till Farsta igen, jag måste få upp bilderna på väggen som jag fick hem idag yeayy!! Sen ska jag även träffa min älskade Josse som kom hem från Jönköping idag =D

Vi hörs när jag kommer hem till Farsta igen, kan även slänga upp lite bilder på de nya tavlorna då om jag lyckas hitta ramar! ^^, ♥

Slutat för dagen

Vad skönt, äntligen är mitt 9timmars-pass färdigt! Jag är fortfarande itne trött även om jag sovit så lite inatt, konstigt egentligen men jag klagar inte! ^^, Fick ett sms av Eugenia tidigare idag, hon skulle precis sätta sig på planet mot Costa Rica där hon ska vara i en månad framåt.. Kmr sakna dig kompis! ='/

Nu ska jag möta upp Bonnie, det var över 2 månader sen vi senast sågs så vi har mycket cashing up to do! Efter det ska jag hem till Sofia med Astrid och Jossan på mys&filmkväll! =) Tur att Bonnie & Sofia bor grannar så vi kan ta sällskap hela vägen efter fikan också!

Jag sover hemma hos föräldrarna sen eftersom de bor mycket närmre Sofia än vad jag gör (Farsta lixom :P) plus att Anna är i Oslo tills imorgon och jag gillar inte att sova själv! =( Uppdaterar sent ikväll om mamma inte bytt lösenordet på datorn, annars hörs vi imorgon vilket är det mest troliga..! ;P

Lördag!

Godmorgon! Gud vad jag inte kunde somna igår, senaste gången jag kollade på klockan var den halv 4..! Jag satt dock uppe vid datorn för länge (fixade med bilder as usual..) och sen när jag väl gick och la mig var jag überpigg, hur mycket jag än läste! Sen gick Anna och Madde upp klockan 2 inatt (de skulle åka till Norge) så då låg jag vaken tills de åkte..

Jaja, ca 2 timmars sömn och jag känner mig ändå ganska pigg just nu! Det släpper väl när som helst men lika bra att njuta av det så länge det håller i sig! ^^, På tal om bilderna jag höll på med innan jag gick och la mig inatt, jag ska få upp ytterligare fyra bilder på väggen hehe.. Denna gång är det bilder på mig med mina systrar och med Anna & Josse, fyra väldigt viktiga personer för mig:

 
 
 
 

Visar bilder på hela mitt rum när jag fått upp alla nya bilder, kmr ta ett tag att
få hem alla! Jaja nu drar jag mig, vi hörs när jag slutat jobbet vid halv fem-tiden! ♥

Lugn fredag för Tillan

Hehe, låter så fett efterblivet att snacka om sig själv i tredje person.. ^^, Jag ska i alla fall vara hemma ikväll och bara ta det lugnt, kom precis hem från jobbet och mötte upp Anna på vägen! Vi ska snart äta lite middag (pasta med pesto och ost, muums) och sen ska jag ta min lilla gottispåse och börja läsa Breaking Dawn!

Börjar ju 07.30 på jobbet imorgon så därför tar jag det lugnt ikväll, imorgon ska jag ju träffa min älskade Bonnie efter jobbet också och vi har såå mycket att prata om! Måste ladda batterierna, nu ropar Anna att pastan är klar så vi hörs imorgon igen!

 

Ha det grymt kul/mysigt ikväll vad ni än har för er! =) Kramar ♥

Fredag

Hej på er, förlåt för det sena inlägget men jag sov inte hemma inatt! Igår var en jättemysig kväll i alla fall, direkt efter jobbet gick jag ner till puben After som ligger i mysiga gamla stan där Jossan och Astrid satt och väntade på mig! Vi satt där och snackade skit i flera timmar innan vi behövde dra oss då Jossan började tidigt dagen efter!

Jag följde med hem till Astrid (hon bor i en lägenhet i Lidingö centrum med hennes vän Alexandra och nu när Astrid pluggar i Blekinge så bor Alexandras pojkvän där också) där Alexandra och Martin satt framför TVn med massa gosaker, vi joinade in och drog (såklart) igång Friends! Skitmysig natt och jag är så lycklig att Astrid är här!

Nu är jag hemma hos föräldrarna, pappa och jag kom precis hem igen då vi tog bilen över till brorsan för att checka in hans nya TV-bord! Riktigt snyggt var det, hans lägenhet blir bara snyggare och snyggare! Nu ska jag snart dra mig iväg igen, jobbar 15-20 idag och sen ska jag direkt hem bara! Måste lägga mig tidigt ikväll då jag börjar jobba 07.30 imorgon bitti..

Vi hörs ikväll när jag kommer hem från jobbet igen, kramar! ♥

Date med Astrid!

Nu har jag jobbat klart och ska iväg för att träffa Astrid och Jossan! =) Astrid kom ju hem från Blekinge igår kväll och stannar i tre veckor (YEAAY), så nu ska jag iväg för att hänga med dom två underbara prickarna! Dock är jag lite ledsen då jag sa hejdå till min älskade Cissi idag, shieet vad jag kommer sakna henne! Hon kommer vara i Australien i tre veckor (AVIS!!) med sin familj!

Nu måste jag dra mig, vi hörs kanske senare ikväll igen annars imorgon! ♥

Off in the snoow

Fyfan man lär ju drunkna där ute...! Min killkompis Fredrik från jobbet skrev nyss till mig på msn: "oj shit.. nacka värmdö har dom stängt av alla busslinjer! vi kommer inte ha några kunder =P" Haha, både jag och Fredrik jobbar ikväll och alla Nackabussar är avstängda, shieet det kommer vara tomt på vår konsum ikväll! :P

Nu ska jag träffa min älskade Cissi innan jobbet, vi hörs ikväll igen! =) ♥

She says she loves you, and you know that can't be baaad ♪ ♫

Jag har börjat med mina fotoalbum igen! Nu när jag printat ut så många bilder att få upp på väggen (snart ser jag nog inte vilken färg jag har på väggen hehe) så blev jag sugen på att fortsätta med det igen, jag ska ha album på alla mina resor, konfaläger, högstadiet, gymnasiet, Westlifetiden, Tokio Hoteltiden och massa mer.. haha jag kmr aldrig bli klar, det blir dock ett livslångt projekt och det är galet roligt! =)

Jag har redan 6 album; Turkiet 07, Italien 08, Spanien 06+07+08, New York 08 & Indien 08! 
 

Perfekt tidsfördröj när man har extratid hemma =) Jag ska inte träffa Cissi
förrän 1 så jag har gott om tid, skön bakgrundsmusik och massa minnen!

Torsdag

Godmorgon! Idag är det exakt en vecka kvar till julafton och det är världens snöstorm utanför mitt fönster! Jag blir faktiskt glad, nu har jag mer julkänsla i mig än vad haft på flera år, tänk vad vädret ändå påverkar! Jaja, det är även storm ute och 7 minus vilket får mig att vilja sitta kvar i vår underbara lilla lya.. Men det kan jag icke då jag ska till stan och träffa Cissi snart, min ÄLSKADE Cissi åker till Australien imorgon och blir borta i 3 månader.. Hur ska jag klara mig utan min Cissi?!

Nu ska jag käka mina 2 ägg till frukost (älskar ägg..) så hörs vi snart igen,
under tiden kan jag dela med mig av synen
utanför mitt fönster! Sjukt!!
 

Kompis-lista (hittade nån random)

En vän jag alltid kan lita på till 100 %
- Sofia

En vän jag kan prata om allt med
- Astrid

En vän jag som alltid kan få mig att skratta
- Linus

En vän jag vet alltid kommer finnas där
- Bonnie

En vän jag älskar att resa med 
- Lina

En vän för livet
- Anna

En vän jag alltid kan vara helt mig själv med
- Cissi

En vän jag nyligen blivit närmre med
- Mirre

En vän som jag alltid har kul med
- Mikkan

En vän jag saknar
- Sandra

En vän jag blir som vildast med
- Jossan

Jag älskar er alla och många fler men det fanns inte tillräckligt många punkter för alla vännerna och man får ju bara sätta en person per punkt! Jaja, nu ska jag sova men vi hörs imorgon! ♥ 

You are not alone Demo original


Entitled "If we can all start over"

Snöstorm :O

Hemma nu, tillslut! Fyfan vilken snöstorm det var ute, Anna stapplade precis in helt dyngblöt efter en promenad HAHA! Sitter och pratar i telefon med Johanna nu, en kompis jag träffade genom bilddagboken för typ två år sen och i mars ska vi träffas för första gången! Vi ska gå på Tokio Hotels konsert tillsammans och så ska hon bo här i 3 dagar också, ska bli skitkul! =)

 

Hörs igen när jag lagt på ♥

Onsdag

Godmorgon! Som vanligt så kunde jag inte somna så jag vred mig till typ halv 2-2tiden, vad är det för fel på mig?! Hur som helst, nu har jag fått i mig lite frukost (har ingen aptit just nu) och ska snart dra mig in till stan! Jag mår bättre idag i alla fall och har fått sova i ca 9 timmar.

Shiet vad jag inte har någonting att skriva om idag alls.. Jag drar mig till stan nu i alla fall så får ni ha en jättefin dag! Jag stänger idag så vi hörs vid 10-tiden ikväll, kram!

Lite krasslig

Usch, jag mår inte så bra alltså.. Jag fick åka hem en timme tidigare från jobbet och när jag kom hem så stod det köttbullar med pasta på bordet, fixat av världens bästa sambo! =) Snart ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen med lite gott och kolla på film, jag behöver verkligen vila från min stressiga vardag..!

Här får ni en bild på mina nya naglar jag var och fixade idag, bilden ger (som vanligt) inte rättvisa men det är iaf en fin röd med glitter i.. Väldigt julig hehe..!
 

Hörs imorgon, förhoppningsvis mår jag bättre då! ♥

Onsdag

Heej på er! Jag hade en jättetrevlig kväll hemma hos Sofia igår, Stina kom över också så satt vi alla tre och uppdaterade varandra! Så länge sen vi sågs och såå mycket att prata om! =) Älskar även Sofias familj, världens mysigaste att träffa igen! Sen fick jag skjuts hem av Stina till mina päron där jag sov inatt!

Jag väntade uppe till 00.00 då jag fick min lön och slängde mig in på bonjovi.com/tour och bokade 2 biljetter till en av deras The circle-konserter 20e juni 2010 i London! =D Jag är så himla lycklig just nu, en vecka i London igen med min älskade Anna och jag ska få se BON JOVI!!!! Jag har älskar Bon Jovi i över 5 år och har alltid velat gå på en konsert med dem, finally it happens!

Waaah, okej back to now.. Idag ska jag fixa naglarna hos Cecilia kl 13 och sen julshoppa lite (hittade fler bra grejer när jag var i Farsta centrum igår) innan jag börjar jobbet! Idag jobbar jag bara 16.30-20, så hiimla skönt och efter det ska jag kanske vidare till pub Anchor med Stina! Dock får jag se om jag orkar för jag är lite krasslig i halsen =S

Wellwell, vi hörs sent ikväll i alla fall! KRAM på er! ♥

JAG SKA SE BON JOVI!!

WAAAAAAAAAAAAAAAAH ÄNTLIGEN SKA JAG SE BON JOVI LIVE, vad jag har längtat!! Nu är biljetterna köpta, den 20e juni 2010 i London med min älskade Anna!!!! Det kommer vara i O2 arena vilket är samma arena som Michael Jackson skulle haft sina This is it-konserter i... Lite creepy :O

Jag längtar som en dåre, sen ska jag gå på Michael Jacksons tribute i London samma månad men jag kan inte vänta på att biljetterna ska släppas längre då det ALDRIG händer och tänk om Bon Jovi-biljetterna skulle hinna ta slut? Nej, i värsta fall får jag åka till London 2 ggr samma månad.. Allt för BJ & MJ! =) 

Jag har gjort en svart fyrkant runt den sektion vi kommer sitta i, den kostade skjortan men det är det värt! Synd bara att det inte finns ståplatser så det blev "floor seating" istället!



HAPPINESS!! :D

Mot Sofia!

Anna och jag är så mätta nu att vi rullar runt i lägenheten haha! Jag ska snart åka hem till Sofia för hon kom hem från Valencia igår så vi ska mysa med hennes mamma framför en film! =) Tänkte ju ha en helkväll med Anna men Sofia är inte hemma så länge och har inte så mycket tid att ses så vi måste ta vara på den tiden som finns!

Sofia & jag i Valencia ♥
 

Ha en fin kväll, vi hörs imorgon igen! Då ska jag hinna med massa saker innan jobbet men hinner nog blogga fort!

Myskväll med sambo!

Nu har det varit ett par dagar sedan jag och Anna hade en myskväll här hemma, så jag ska laga middag till henne (hahaha, vad romantiskt detta lät XD)! Anna sa till Amanda igår att bjuder tillan på middag så får man i 9 fall av 10 kyckling, annars kaan du få kött! Så nu ska hon få så hon tiger för kvällens middag består av räkor med ägg & sallad, avocado och lök och till det ugnsbakat bröd som vi doppar i aioli!

Tillan&Börnie, höger&vänster, Anna&Matilda.. Kär vänskap har många namn ;*
 

Ha en fin kväll, allihopa! =) ♥

Färdig med tvättandet!

Fyra timmar senare, fyfan vad skönt! =) Jag har även tvättat alla våra handdukar och mina sovlakan så nu är allt färdigt! Nu ska jag få i mig lite lunch innan jag drar mig ner till Farsta centrum för lite julklapps-shopping! Imorn får jag lönen så då har jag råd igen ^^,

Hittade en bild på mig & Kenza från i lördags på hennes blogg, eeey yoooooooo!
Men haha ni skulle se när jag och Nadia körde "fulaste minen"-tävlingen i lördags, and
I'm telling you.. I can get pre-eetty ugly, ya know..! Men Nadia körde hårt hon oxå haha!
 

Vi hörs ikväll, då ska jag bjuda sambon min på middag här hemma! =) ♥

An evening with Bon Jovi 1992

Living on a prayer
 

Bed of roses
 

Keep the faith


I love you, Bon Jovi! Jon was so hot there btw...

Måndag

 
 

När jag drog upp rullgardinen så blev jag helt bländad och ba woooaah! Det snöar faktist och snön ligger kvar, lagom till julen ju! Hoppas bara det håller i sig fram till jul och sen försvinner totalt och blir 25 plus, aight? ^^,

Okej, nej det hade varit feeett läskigt om det faktiskt hände, tänk på den globala uppvärmningen vad keffad den måste varit då.. Hehe sorry, lite trött nu på morgonen bara men men.. Nu har jag precis satt igång 3 tvättmaskiner i tvättstugan och ska fixa frukost nu, vi hörs snart igen! ♥

Skönt jobbpass

Nu är jag hemma! =) Har iofs varit hemma i typ en timme men jag har pratat med Anna så jag uppdaterar nu istället! Idag jobbade jag 16.30-21.20 och det gick så himla fort, det var verkligen ett skönt jobbpass! =) Jag är så stolt över mig själv för denna vecka har jag jobbat varje dag, alltså måndag till söndag och imorgon är jag LEDIG! Sen jobbar jag iofs varje dag fram till nästa söndag men ändå! ^^,

Jag behöver verkligen pengar nu och min lön jag får på tisdag blev jättedålig, 11.000 får jag in (är van att få in 13-14.000) plus att jag har massa julklappar att köpa! Utöver det så ska konsertbiljett (1500 kr), hyra och annat betalas också, waah..! Januarilönen kommer bli fet i alla fall så jag får stå ut fram tills dess!

Nu tänkte jag dra på en film om jag orkar, ska snart hoppa i säng då jag inte sovit så mycket denna helg.. För mycket party men det är ju alltid roligt! =) Nästa helg kommer Bonnie hem bara över den helgen och faan vad jag längtar, det var fan länge sen vi sågs nu! Sen kom ju Sofia hem från Valencia imorse och nästa vecka kommer Mikkan och Astrid hem också! =D nicenice!

Vi höres imorgon, people! Sleep tight ♥

3e advent - Lucia!

Amanda, Anna och jag kom på att det var lucia vid "frukostbordet", jag orkade inte anstränga mig för att göra maten 3e advent:ig så min frukost blev pasta med kyckling och stekt majs :P Hehe, klockan var ju så mycket att det kändes ovärt att göra frukost ^^,

 

Nu drar jag till jobbet, hörs vid 10-tiden ikväll! ♥

Bilder från igår

Vi tog en sväng förbi Sogni innan Collage!
 
 

Jossans vän Linnea var fan bra på slash :D
 

jag och min babe!
 

Mötte även upp några andra babes på Collage också, Haha stackars
Nadia var så himla trött då hon inte sovit någonting alls inatt! =(


Kenza & Mika suger på slash (sorry dudes) men Nadia äger fett!!
  

Cissi & Jossaaaaan


Jossan med sina killkompisar (de som vi var med på Skrapan förra helgen)
 

Oscar med Jossans 2 vänner!
 

Kenza gillar att käka Collages dekorationer!
 

Babes!
 

Eeeey!
 

Cissi, jag och Oscar fyllekäka på Donken ^^,
 

Thanx guys, skitkul utekväll! =) ♥

Söndag

Tjoho! =) Idag har jag fått sova i alla fall, trodde dock att jag skulle sova till typ tre men jag är vaken redan nu! Fett nice, väckte nyss syrran och Anna också hehe de är inte så glada på mig nu! Amanda som sa att hon ville gå upp 7 på morgonen för att se Luciatåget på TV, errrr or not! Så typiskt min syrra och sen ligger hon här och knoppar vid halv ett iaf! :P

Igår då, vi möttes upp vid Svampen för att dra förbi Sogni för ett glas vin innan vi drog vidare till Collage! Det var en sån fet kö när vi kom till Collage att jag fick använda mig av mina konsertskills och pressa mig framåt ^^, vi hann precis in innan inträdet började, typ med en minut :P Sen fick Jossan och resten betala dock, så jäkla snålt av dom, 180 spänn för en minut försent lixom! :S 

När vi väl kom in så står jag och Cissi i toakön och möts bara av 1 miljon dryga människor och sen gick jag iväg med Oscar och då tappade vi bort alla de andra! Så kvällen typ sög ganska fett då så jag och Oscar satte oss där ute på Collage och muttrade lite, dock senare så mötte jag & Oscar upp Mika, Kenza, Lamin och Nadia och då vart jag på bättre humör med lite trevliga människor omkring mig! Jag hängde med dom resten av kvällen och senare kom Cissi, Jossan och gänget till oss också!

Vid typ halv tre så drog vi jag, Oscar, Cissi och Jossans två vänner för vi tänkte dra vidare till typ Sturecompaniet men vi var så jääkla trötta så vi bangade det och drog till donken istället! ^^, Vi satt och fyllekäka en stund innan vi valde att dra oss hemåt! Och från klockan fyra till typ fem så ringde Adde mig KONSTANT (jobbarkompis), som tur var så hade jag somnat men jag har fett många missade santal, Adde för i helvete jag SOV! :P

Kenza och jag på Collage igår


Laddar upp resten av bilderna sen, måste käka frukost.. Hörs sen!

Lets party!

 
 

Ikväll ska jag dansa runt i en svart spetsklänning (lånad av Anna) och min svarta rosett på huvudet! Jossan, Cissi, Oscar och några till sitter hemma hos Jossan och förar, nackdelen med att bo i Farsta! =P Dock sitter jag själv och rockar fett till min partymusik (80tal såklart) i min nördiga ensamhet! Ikväll blir vi typ 10 pers som partar ihop! Vi startar på Collage och sen får vi se vad som händer, imorgon ska jag sova ända tills jag börjar jobba klockan halv fem! =) Ha en grym lördag, puss!

9,5 timmars jobb senare..

FyFAAN vilken jobbig dag det har varit, dock är jag 1700 kronor rikare endast efter detta jobbpass så det är värt ändå! =) Nu är jag bara hemma för att ladda om batterierna, ikväll ska jag ut med Jossan, Cissi och några andra till Collage! Vi skulle egentligen kört en favorit i repris på Skrapans underbara bar Himmelen därtill som förra helgen men det blev inte av!

Och hörrni, shiet vad det har snöat idag! :O Hatar sånt här pissväder med slask och regn som det är nu dock, ge mig sommar! =( Aja, vi hörs igen innan jag drar! ♥

Bilder från igår (det var fan typ 6 timmar sen dom togs bara -__-)

På väg in! =)
 
 
 
 

HAHAH, kolla Eugenia x'D Alltid ska hon göra miner!
 
 

Titta, han har ju en snopp!
 

Dessa två asså :P
 
 

 

HAHAH, Fredriiiik åh jag blir så trött på att han alltid ska göra sådär bara
för han vägrar bli seriös på bild..!
 

Till slut fick jag damp ^^,  
 

Eugenia och jag lekte med kameran!
 
 

Fick smaka på Fredriks typ 3e drink ^^,
  

Bögfredrik ba: "Okej, vem av oss två kan köra bögposen bäst då?!"
Jag anser att straightfredrik vann och Carolina höll med mig hehe! ^^,
 


Tack guys för en trevlig utekväll! Nu måste jag till jobbet, jobbar 9.30-19.00 idag -__-

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÖTT -__-

...men jag är uppe, har varit orolig för att jag skulle försova mig denn morgon hela veckan but I did it! :D Jag är dock så trött att jag vet inte var jag ska ta vägen, när klockan ringde imorse var min tanke "vad är det som stör mig? Slutaaa jag har ju så lite tid att sova". Jag har fått sova i 4 timmar och ändå drog jag hem tidigt igår, eller okej senare än beräknat men alla andra drog vidare och jag stack hem! Sitter här och mumsar på två ägg nu och tänker PENGAR PENGAR!

Igår då, eftersom vi kom hem från jobbet så himla sent så vart vi även försenade in till stan men vi kom in vid halv tolv! Vi mötte upp min barndomskompis Fredrik och hans vänner på Malmen där vi satt och drack lite och snackade skit! =) Fredrik och jag började sjunga alla låtar vi kunde komma på (mkt BJ & MJ ofc), och bögfredrik var domare haha! Vi fick säga bögfredrik så vi kunde skilja på dom men han är nog världens stoltaste bög så det gjorde honom bara glad ;)

Btw, GRATTIS Erik som vann Idol igår.. Välförtjänt för han är grym! Bilder från igår kommer snart! ♥

PreParty

Nu är Emma, Lina, Eugenia och Fredrik här hemma hos mig och vi dricker vin och sminkar oss! =) Det tog oss 1,5 timme att komma hem för att någon blivit puttad/hoppat framför tåget, riktigt hemskt men då blev det såklart stopp i tunnelbanan! Vi fick åka till Liljeholmen och ta 165an och fyfan vilken omväg det blev!

NU ska jag vara social med folket men vi hörs inatt eller imorgon, det blir inte så sent för mig då jag börjar jobbet 9.30 imorgon! Ha en grym fredag, pussar!

DET SNÖAR!!

O_O Okej, now I gotta go men shieet det snöar verkligen!!

Mot jobbeeeet

Caught in a bad romaance ♪ ♫ Mirre spelade den låten jättemkt när hon var här att nu har jag fastnat för den, fett bra låt! Hur som helst, nu sticker jag till systemet och sen vidare till jobbet! Ikväll blir det förkrök här hemma med människorna nedan innan vi drar ut och partar på söder! =)

 

Hörs ikväll! (btw, GO ERIK IKVÄLL!)

Nya bilder ska upp på väggen

Igår satt jag och beställde lite bilder på nätet då jag vill ha nya på väggen,
jag ska bl a sätta upp dessa tre över min byrå till vänster om fönstret:


Michael Jackson & Bon Jovi Of course!

Sedan ska jag även byta ut bilderna ur ramarna nedan då jag haft dom i ett år nu och har börjat tröttna! Sen är jag ju inget stort fan av Tokio Hotel längre förutom att musiken är bra (sen är de också så små på bilderna jag har satt upp). Sedan är det bild på mig med Malin & med Rebecka och vi umgås, tyvärr, knappt längre så då känns dom också dags att bli utbytta!


Dock bilden på mig, Ida & Lina får sitta kvar då vi fortfarande har bra kontakt
och den bilden är så söt på oss ;P men de andra 5 bilderna ska bli dessa:






Bild 1. Jossan & jag i Valencia =)
Bild 2. Astrid och jag på en pub i somras!
Bild 3. Vishii och jag en kväll i stan!
Bild 4. Mirre & jag hemma hos henne i Sthlm!
Bild 5. Min älskade Sandra & jag när hon hälsade på från England i somras!

Varför jag inte har bilder på Mikkan, Cissi & Sofia är för jag redan har denna bild på väggen:


Nu drar jag till gymmet, hörs senare idag! ♥

Fredag

Godmorgon gott folk! =) Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra! Och se ut genom fönstret, jag ser faktiskt solen!! Det gör nästan min dag, vädret har ju en ganska stor påverkan på i alla fall mitt humör! Hur som helst, idag ska jag hinna till gymmet (gah det var typ 3-4 dagar sen sist, och jag som skulle gymma in princip varannan dag! Lycka till med jobbschemat jag har denna månad..)

Senare idag ska jag även handtvätta lite grejer eftersom jag sköt på min tvätt-tid till måndag istället för igår! Jag måste även städa lägenheten lite innan jag drar till jobbet, jag ska ju ut ikväll med Carolina, Fredrik och Eugenia från jobbet! =) Vi ska föra hos mig innan så det får inte se ut som ett bombnedslag då! ^^,

Vi hörs igen innan jag drar mig ner till gymmet, måste smälta frukosten en timme innan jag drar ner! ♥

Hemma!

Hellluuuu på er! Idag fick jag lite fler saker gjorda, först noppade jag ögonbrynen (fan vad det rann tårar, jag är så himla öm) och nu är de jättefina, sen gick jag på stan och handlade lite julklappar! Jag har även handlat lite grejer till mig själv; rakbland, hårspray, hårspännen, örhängen och lite annat..!

Jag jobbade sedan 13-21.00 idag och är nu äntligen hemma! Jag trivs på Rådhusets konsum men jag saknar ändå Slussen så fort jag jobbar där, borta bra men hemma bäst! ;) Jag har lärt känna flera jättegulliga människor på Rådhuset, fick skjuts en bit hem ikväll av en tjejs pappa =)

Nu är jag hemma och fixar med en julklapp, ska försöka stänga av datorn till 12 dock..! Sov gott alla iaf, hörs imorgon! =)

Saknar dig som fan...
 

Friendship

Inom en vecka är vi alla 6 samlade igen, bästa vänner-gänget! =) Alla kmr hem för jullov; Mikkan från Gotland, Astrid från Blekinge & Sofia från Valencia! För ett par dagar sen så skickade Jossan meddelande till oss alla om att vi måste samlas ihop en kväll; 

 
 Såklart svarade alla utom Cissi som typ aldrig är inne på datorn :P


Bildspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:

Småttingarna
 
 
 
 



Spanien 2007 (alla utom Jossan var med för hon var hos sin pojkvän)
 
 
 
 


Indien 2008 (jag, Jossan och Sofia med skolan!)
 
 

Dublin 09 (Jossan och Astrid reste runt i Sydamerika så det var vi andra 4)
 
 
 

Jossan & jag hälsade nyligen på Sofia i Valencia! =)
 
 


 
 
 
  
 
 



♥ Tillan Astrid Sofia Cissi Jossan Mikkan ♥  
 

Evig vänskap, jag älskar er alla och kommer alltid att göra det!

Torsdag

Morrnmorrn! Jag har bråttom för jag måste dra om typ en halvtimme och jag gick precis upp!! Dock ska jag bara förbi min frisör en stund för att noppa ögonbrynen, haha det låter aslöjligt I know men hon gör dom så himla bra och själv suger jag på det! Det var alldeles för länge sen nu, dom ser helt hemska ut! Där kommer min oytliga  jagorkarintebrymig-sida fram!

Hur som heelst, måste få i mig lite frukost nu men snart ska jag slänga upp ett fint inlägg om några av mina bästa vänner! ♥ Sen kommer det inte vara några fler inlägg förrän vid typ halv tio igen för jag jobbar 13-21.00 idag och kommer inte hem mellan Debbie-besöket och jobbet!

Alltid, Tillan!

Hej på er, nu är jag äntligen hemma igen! Jag hann inte mer än komma till jobbet så frågade de om jag kunde stänga istället för att sluta 21 (alltså sluta 22.20 istället) och jag säger i 9 fall av 10 ja när de frågar! För det första så behöver jag pengarna, för det andra så ska man ställa upp för sitt jobb för det får man alltid tillbaka i slutändan! Sen för det tredje för att Louise som skulle stängt hade en sjuk son hemma så såklart behövde hon få åka till honom! Dock är det så typiskt mig att typ ALLTID säga ja, även om jag håller på att dö av trötthet eller ska upp typ 6 dagen efter, är en liten sucker på jobbet! ^^,

Som jag tidigare nämnt så jobbar jag extra på en annan Konsum också för att få ihop mer pengar, och jag har börjat prata jättemycket med en tjej som heter Bettan på denna konsum och hon är så jäkla skön! Vi tog en promenad till tunnelbanan efter vi stängt som förra gången och snacka skit! =) Tråkigt att hon ska flytta till Norge om en vecka, men hon är ju jätteglad för det så kul för henne iaf!

Jag skulle egentligen tvätta 7-11 imorgon bitti men jag orkar inte det nu, ska upp om 7 timmar då lixom så jag tvättar på måndag istället! Jobbar 13-21 imorgon och innan det ska jag till Lidingö för att hälsa på min frisör så jag måste ändå upp i skaplig tid imorgon!

Nu ska jag sova, höörs imorgon! ♥

The way You make me feel..



Nu drar jag, vi hörs vid 22-tiden ikväll! ♥

Onsdag

Godmorgon! Jag vaknade av väckarklockan (som alltid) vid niotiden, jag ställer ju klockan nästan varje morgon så jag inte ska sova bort dagen! Dock går jag aldrig och lägger mig tidigare för det så jag sover för lite istället, ikväll ska jag fanemig läggas tidigt (direkt efter jag kommer hem från jobbet ikväll) eftersom jag har tvätt-tid imorgon bitti och sen jobbar jag 13-21.00!

Jag grips alltid av panik om jag vaknar och ser att jag har missade samtal från en Konsum-butik! Jag får för mig att jag har försovit mig och måste verkligen tänka så jag inte missuppfattat en tid! Jag hade ett missat samtal imorse men de ville bara att jag skulle förlänga mitt jobbpass imorgon och det kunde jag! Nu har jag precis ätit frukost och ska snart iväg på ett möte, sedan börjar jag jobba 16.15 så jag har lite håltid på dagen idag!

Hörs senare igen!

Tråkigt..

Nu är jag hemma! =) Jag måste hoppa i säng nu för jag vill bara fortsätta på Eclipse (dock är det 3e gången jag läser den men senaste gången var typ februari så jag minns inte allt, hehe) men jag tänkte bara slänga upp ett par bilder från kvällen! Mirre och jag testade oss på The Anchor, en assoft krog i stan med rockmusik! Först körde de massa Johnny Cash-musik, vilket både jag och Mirre diggar som fan! Efter 2 timmar körde de igång karaoken och fan vad bra låtar alla sjöng, bland annat:

Bon Jovi - You give love a bad name
AC/DC - High way to hell
AC/DC - Back in Black
GunsNRoses - Sweet child o'mine


Mirre och jag satt med vår kortlek, pepparkaksdeg (hon vart så sugen och bad mig köpa med mig det från jobbet, så vi satt och käka pepparkaksdeg på krogen:P) och dricka och jublade för fullt! ^^,

 
 
  
 
Hahaha "Tits in the face", vilken lirare som har det tryckt på sin tröja!


 

Mirre flyttar hem imorgon igen och det kommer nog dröja ett tag tills vi ses igen..! Vi har umgåtts flera ggr i veckan i 2 månaders tid så det kommer kännas fett tomt! Jag behöver min bio-buddy ju =( Kommer sakna dig så grymt och jag älskar dig! ♥

Jobb & The Anchor

Nu ska jag dra mig in till stan, jag har bara varit hemma hela dagen och lyssnat på MJ och fan vad skönt det har varit! Hur som helst, idag jobbar jag till 21.20 och sen ska jag till en rock-krog i stan med Mirre för att spela kort och dricka vin! Hon åker ju hem imorgon så detta blir vår sista utekväll tillsammans på ett bra tag.. =(

Bild på mig & Mirre från den dagen hon flyttade hit till Sthlm, vad fort tiden har gått!
Vi skulle ut på Collage och fira att hon äntligen kommit hit, känns inte alls länge sen!


Vi hörs sent ikväll eller imorgon! ♥

Michael Jackson live in Yokohama Bad tour 1987

Wanna be startin something


Things I do for you


Off the wall


Human nature & Heartbreak hotel 


She's out of my life


Jackson 5 medley


Rock with you


You are my lovely one


Working day and night


Beat it


Billy Jean


Shake your body


Thriller


I just can't stop loving you


Bad


Jag hade kallat detta för världens bästa konsert om 1. det hade varit del 2 av Bad-turnén för då tog Michael även med Man in the mirror, Dirty Diana, The way you make me feel och Another part of me (fyra av mina favoritlåtar), dock tog han då bort You are my lovely one, Shake your body och Off the wall..! Nr 2. är om publiken inte hade varit så jäkla lam! Men Michael var som bäst under bad-turnén och jag kan aldrig få nog av den, kungkungKUNG!

Tisdag

Godmorgon bloggvärlden! Jag har precis fått i mig lite frukost och kan faktiskt ta det väldigt lugnt denna morgon! Det är ganska komiskt dock haha, igår smsade min frisör (hon har i 40års-åldern) och frågade om vi kunde ta en fika någon dag, bara hon och jag! Jag tycker så himla mycket om henne och har haft henne som frisör sen jag var liten så jag svarade bara "absolut, säg bara tid och plats! =)" Så bestämde vi det, sen fick jag sms nu imorse när hon skrev:

Hej Matilda! Jag är den klantigaste som finns... Jag skickade fel igår.. Det var Danis kusin jag skulle träffa ....!!!!!! Du måste trott jag va knäpp som helt plötsligt ville fika med dig, dessutom bara vi!!!!!!!!! förlåt förlåt förlåt!! :D stor kram i alla fall!!


Hahahhaa, jag bara skrattade! Jag tyckte dock det var lite konstigt att hon helt plötsligt bara ville fika! =P Så TYPISKT mig också att ba: visst, why not? och inte ens fråga om det faktiskt var menat för mig..! Hahah, jaja nu har jag inget spec att göra idag förutom att dra till gymmet och sen till jobbet! =)

Hörs senare igen ♥

Pepparkakshuset färdigt!

Det tog oss ett bra tag att "limma" ihop huset och det smälta sockret stelnade
så himla fort, och fan vad ont det gjorde att få det på fingret ='( Buhu!
 

Började med dekorationen!
 

Pausade med middag =P  
  

Visst blev det fint??


En jätteliten efterrätt ^^,
 

Anna och jag tog en kort kvällspromenad och nu ska jag gå och lägga mig, måste börja somna tidigare på kvällarna! Hörs imorgon babes!

2 "gamla" godingar av Bon Jovi

Jag fick en riktig flash back idag, jag fick en inbjudan till fest hela natten på Götgatan (så jäkla fett, jag är på!!) och då kallades eventet för "Last man standing". När jag läste namnet och sa det för mig själv så kopplade jag tillslut varför jag kände igen låten, det är ju en asbra låt av Bon Jovi som jag totalt hade glömt bort! Jag lyssnade sönder den låten sommaren 2006, här har ni den! 

Bon Jovi - Last man standing


Hittade även denna låt som jag också lyssnade sönder den sommaren, åh dessa låtar! 

Bon Jovi - I want to be loved


Båda låtarna är från Bon Jovis album Have a nice day från 2006!

Bygger pepparkakshus

 

Nu blir det lite mer julstämning i Farsta-stugan när Anna & Tillan börjar fixa pepparkakshus! =) Slänger upp en bild på resultatet sen, wish us luck!

Småstjärnorna år 2000

En liten kille ska föreställa Michael Jackson, jag ska fan leta upp honom..!
Han borde vara i min ålder nu ^^, Haha nämen visst är han fett grym?
 

Mot jobbet, hörs ikväll igen! ♥

Mot gymmet!

Nu drar jag ner till gymmet! Orkar inte ta någon bild på skabb-mig just nu
men jag hitta en bild från när jag var påväg ut på en springrunda i somras:


Åh, tänk när man bara kunde gå ut och springa sådär och inte frös.. Dock går jag fortfarande ner till gymmet i endast mjukiskläder för jag inte orkar släpa på en jacka, även om det är typ minusgrader ute ^^, *vägrar inse att det är vinter* Fast nu är det fan inte ens vinter, det är flera plusgrader ute! Det var dock minusgrader i typ 2 dagar för ett par dagar sen!  

Nu ska jag sluta skriva massa blaj, vi hörs efter gymmet!

Måndag

Shiet, redan en ny vecka! Hehe, hoppas allt är bra med er! Själv vaknade jag nyss, jag som hade ställt klockan på tio! Ibland får jag inte upp mig själv ur sängen, spelar ingen roll hur jag bär mig åt! men jag tänkte i alla fall dra ner till gymmet snart innan jobbet! Idag jobbar jag bara ett kort kvällspass men jag jobbar varje dag denna vecka, alltså måndag-söndag..!

Nu blire frukost för min del, hörs senare igen!

Fly away



Nu säger jag God natt med en UNDERBAR låt av Michael Jackson från bad-albumet ♥

Myskväll med naturgodis

Vilket ösregn det blev här i Sthlm denna eftermiddag! Jag mötte upp mamma för en lunch/middag på Vapiano i Gamla stan, vi satt och pratade i timmar om allt mellan himmel och jord och det var skönt att göra! :) När jag åkte hem så stod Anna med maten färdig (pastarätt med en sås till) och så köpte hon lite naturgodis så nu ska vi se på en film! =)

Det blev visst inte en så julig 2a advent men vafan, jag känner ingen som helst julkänsla i år..! Tror att det beror på hur omöjligt fort tiden går, det var nyss sommar ju? Så mycket som händer och tiden bara flyger förbi, det känns som jag inte hinner stanna upp och tänka efter innan det är något nytt som händer! Några exempel är att jag flyttade, Michael Jacksons död, resor etc. 

När jag ser tillbaka på året så minns jag bara ett antal stora händelser som skapat starka känslor inom mig, kanske är därför det känns som att tiden går så fort.. Jag fokuserar kanske för mycket på stora händelser och glömmer bort att leva i nuet och ta varje dag som den kommer..? Någon som förstår mig?

Nu kom Anna ut ur duschen så vi ska se på film nu innan hon ska sova. Vi hörs igen innan jag går och lägger mig!

Mot Gamla stan!

Nu har Anna åkt på adventskonsert med sin familj och snart ska även jag bege mig mot stan för att möta upp mamma, vi ska ta en mysig fika i gamla stan! Jag kommer hem igen vid 7-8-tiden och då ska jag och Anna ha adventsmys! Vi hann ju inte med det på 1a advent så därför måste vi verkligen ha det denna gång! 

Julmarknad en kväll med familjen i gamla stan förrförra året!
   

Hörs när jag kommer hem ikväll igen! ♥

En stor favorit från 80-talet

Igår på Skrapan så hör jag introt till Toto - Africa och jag kände rysningar genom hela kroppen! Toto var ett grymt band från 80-talet och denna låt är en av mina favoriter av dem!

Toto - Africa
 

En annan välkänd låt med Toto är Hold the line!


Det är så underbart för Sofia, Cissi, Jossan, Mikkan och Astrid älskar också 80-talsmusik och tycker att det är den bästa partymusiken när man är ute (även Anna som jag bor med tycker det) så jag har inget problem att få sällskap om det är 80-talstema någonstans..!

Bilder från igår

Vi drog upp dit för att hälsa på Jossans vän som jobbade i baren, när vi möter honom så bjöd han oss först på en varsin drink! =) Vi stod på sidan av för att vänta på att få ett bord, han kunde fixa ett inom en halvtimme så vi väntade!
 
 

Sen kom älskade Cissi och fick också en söt drink! Dock en alkoholfri
för hon körde bil hem efter, duktiga Cissi! ^^,
 
 

Jossan och hennes vän Zico som var världens snällaste! =)
 

Utsikten, bilden gör det inte rättvist men där är i alla fall Globen! =)
 

Efter en stund fick vi ett eget bord!
 
 
 

Sen kom Jossans kusin Oscar förbi också!



 
  

Oscar och Cissi! =)
 

Haha "spela brat nu Oscar!"
 

Snygga Oscar! =)
  

Mysstämpel med jordens bästa musik i bakgrunden.!
 
 

Grym kväll, tack igen och nästa lördag kör vi igen! =)

2a advent

Hej allihopa! Fyfan, vilken natt det var men sjukt kul hade jag! Lätt en av mina bästa utekvällar i Stockholm! =) Hur som helst, Anna och jag har myst lite med frukost och gjort annat så därav den sena uppdateringen! Vi har även sovit ganska länge idag hehe, men nu måste jag börja fixa iordning mig! Jag ska möta upp mamma på en eftermiddagsfika i gamla stan =)

Anna har köpt denna fina adventsljusstake, den passar verkligen in! =)
 

Bilder från igår kommer snart, so stay tuned!

Skrapan

Home! Shiet vilken kul kväll vi har haft!! Jag mötte upp Jossan på Skanstull så gick vi till Skrapan (ligger vid Medborgarplatsen), högst upp i den byggnaden så ligger det en bar som heter Himmelen därtill och det  ligger på högsta våningen, 26 våningar upp! Hela barens väggar är bara glas och man har utsikt över heela Stockholm då det är ca 100 meter upp, UNDERBAR utsikt!

Vi drog dit för att Jossans killkompis jobbar i baren, han fixade bord åt oss även om hela baren var smockfull och vi fick gratisdrinkar och annat nice! Sen kom Cissi och Oscar också och vi satt där hela kvällen med UNDERBAR bakgrundsmusik och snackade skit! =) De spelade Michael Jackson typ varannan låt (allt från Baby be mine, P.Y.T till Jackson 5 till Billy Jean, underbart) och varvade med härlig 80-talsmusik och även lite äldre musik! Det var så MIN musik och det finns typ ingen annanstans!! 

Vid 3 stängde de och jag var så trött att jag höll på att somna i stolen, annars hade vi följt med Jossans vän på efterfest på Solidaritet men det var nog för oss! Så vi drog hemåt och väl i Farsta så mötte Anna mig vid stationen, min älskling! Hon är så rädd att något ska hända mig när jag går hem ensam, min andra halva! 

Bilder kommer imorgon, jag faller ihop snart av sömnbrist! TACK till Jossans kompis som verkligen gjorde vår kväll på Skrapan, tack mina älskade Cissi & Jossan, jag älskar er så det gör ont och ni är bäst i världen, även tack till Oscar som är världens härligaste kille! =)

Jag och min älskade Jossan på Skrapan! =)
 
 


Sov gott, vänner! Ni sover nog alla redan men för er natt/morgonugglor som fortfarande är uppe! ;)

I'm out!

Nu drar jag till stan och möter upp Jossan och Cissi, mina två små änglar! Ååh, vi bara längtar mer och mer till jullovet för då kommer Astrid, Mikkan & Sofia hem.. Då är vi alla 6 samlade! =) ♥

Har lite bråttom så det blir 2 upprepade bilder på mig och mina tjejer
från en galen partynatt på Collage tidigare i höstas!
 
 

Ha en grym lördag, vänner! ♥

Bilder från igår

Mirre & Kenza på Collage!
 

Kenza & jag!
 

Yum!
 

Sötnosarna!
 

Skåål!
 
 

Så himla vackra ögon Mika har! =)
 

"Först sa det poff och sen ba fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis" HAHAHA!
 

Tillan & Mirre @ Medusa again!
 
 
 
 

Mot Donkeeen =D
 

Tack igen tjejer för en skitkul kväll! =) Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällens utgång åh jag är helt slut! Ikväll blir det med Cissi och Jossan, förhoppningsvis så kmr Vishii in lite senare också! =)

Gårdagen

Så, nu är jag hemma och tänkte berätta lite om gårdagen! Jag mötte upp tjejerna så drog vi tillsammans till Collage där vi startade kvällen med massa drinkar, champange och MASSA foton hehe! Vi hade skittrevligt (dock är det alldeles för hög musik i vip-rummet, där vi satt! Man var tvungen att vråla i varandras öron för att kunna ha en konversation!) och dansade för fullt sen, haha vi var typ dom enda som verkligen släppte loss!

Vid 1-tiden så drog vi därifrån och då drog Mika, Kenza och Nadia till Ambassadeur och jag & Mirre drog vidare på eget håll! Vi bestämde oss för att prata engelska resten av kvällen (vi båda älskar att prata engelska) så vi gjorde det, lurade även en hel del människor att vi var från NYC ^^,! Hur som helst, vi tog en sväng förbi Kungsgatan för att hälsa på min barndomsvän Fredrik som var på Golden Hits (jag och Mirre sprang in i honom när vi var på Café Opera senast!)

På vägen dit så går jag rätt in i Vishii, haha! Vi hade smsat hela kvällen om att försöka mötas upp (hon fyllde ju år igår), så vi båda ba AAAAH HEEEJ! haha så tog de sällskap med oss upp till Golden Hits innan de också skulle vidare! Jag och Mirre hängde med Fredrik och hans vän en stund innan vi drog till Medusa! Det var grym musik där igår, de körde GunsNRoses, Marilyn Manson, Green Day, Michael Jackson(!!!!!) och mkt mer!

Vid 3-tiden vart vi aströtta så jag ringde då min kääära vän Linus som hämtade oss! vi åkte då till Älvsjös Mcdonalds och nattkäkade innan vi fick skjuts hem, tack vännen! =) Jag och Mirre däckade i varsin säng så fort vi kom hem, eller jag gjorde det iaf! ^^, Det var en grym utekväll och jag kmr sakna Mirre som fa-aaan när hon flyttar hem! =(

Bilder kommer snart! ♥

Lördag

Hej på er! Jag är på jobbet nu, sov hos Mirre inatt så jag har inte hunnit hem men jag uppdaterar när jag kommer hem igen, typ vid 8-tiden! Gårdagen var askul btw! Tack Mirre, Kenza, Mika och Nadia för en askul kväll!

Mirre och jag på Collage!

Utgåång!

Kollade snabbt på Idol nyss och måste bara säga, GO ERIK! Nu har jag bestämt mig och han är fan bäst! Har alltid gillat honom, såg t o m hans första audition och ba WOW! Fyfan vilken röst, älskar den!! Sen fick jag lite nostalgi när jag såg Westlife uppträda också hehe, det försvinner nog aldrig! =)

Ikväll blir jag helsvart och partar på Collage, det var ett tag sen jag var där! Ska möta upp Mirre och resten av tjejerna och sen dra dit! Ha en grym fredag vad ni än hittar på så hörs vi imorgon! =)

Jag på Medusa förra helgen!
 

Köttbullar och makaroner

Det blev min lunch idag, hehe! Länge sen jag åt det och det var typ min favoriträtt när jag var liten, efter klyftpotatis med kött eller pannkakor..! Hur som helst, jag körde ett bra pass på gymmet idag, både styrka och kondition denna gång! =) Innan jag gick dit så satte jag på Michael Jacksons livekonsert från Bukarrest för jag inte hade något att göra. Jag kan ärligt talat inte se den utan att jag får gåshud över hela kroppen och tårarna bara rinner ner för mina kinder.

Jag skulle göra vad som helst för att få ha upplevt honom live, helst under Bad-turnén (SLÄPP EN DVD FRÅN DEN TURNÉN!!!!!!!!) men även Dangerous & History tour är ju magiska..! Åh, nuu måste jag dra mig till jobbet! Hörs när jag kmr hem igen!

 
Aint no sunshine when you're gone, its not warm when you're away..

Michael Jackson 30th Anniversary Concert


En enorm konsert med Michael Jackson i Los Angeles från 2001 kommer att visas
på TV2 på juldagen klockan 21.05, missa inte det! Jag kommer sitta bänkad även
om jag sett den förut! Jag har ju aldrig sett den på TV utan bara på youtube!

Fredag

Ska börja inlägget med att gratta en vän, Vishii som fyller 19 år idag! GRATTIS babe!! ♥ =) Sorry för att det inte blev något inlägg igår men jag kom hem typ halv 2 och då var jag så trött att jag gick direkt och la mig! Igår efter jobbet så ringer jag Linus och bad han vara med mig, så han och Martin hämtade mig i Högdalen centrum och så hyrde vi film! Hahaha, Linus är så söt för han äter bara onyttigt på helgerna så vi åkte och köpte fruktsallad istället för massa chips och sånt!

Hur ofta ser man en 25årig kille köpa fruktsallad istället för en chipspåse? Det bästa är att han knappt gillar frukt men han vill desperat bara ha något framför TVn ^^, Hur som helst, vi hängde hemma hos Linus hela kvällen och sen när de skulle skjutsa hem mig så började vi åka runt lite (vi hamna fan ute i Skogås?!) och är det något jag hatar så är det när folk leker i trafiken! Jag blir som en liten tant som klagar på allt, Linus vände sig tillslut om och ba "Men Greta lugna ner dig!" Men det är faktiskt på så sätt olyckor händer i trafiken, när man blir för bekväm med sitt körande och litar på sig själv för mycket!

Hehe, till sluut kom jag hem i alla fall och kramade storpojkarna god natt innan jag sprang in till min lägenhet, hel och oskadad! ^^, När jag kom hem så la jag mig och läste 2 kapitel  ur New Moon innan jag somnade, och nu när jag vaknade så mådde jag helt bra i hela kroppen! Jag kom nyss på att jag drömde om Michael Jackson och så fort jag var vid honom så mådde jag helt underbart.. Försöker desperat minnas drömmen men de försvinner bara mer och mer istället..! =(

Nu ska jag sluta tråka ut er, drar till gymmet nu! Hörs senare ♥

Jobbet kallar!

Åh, jag är SÅ trött på att bara jobba dessa kvällspass... Korta och irriterande, jag vill ha längre pass och gärna på dagen istället! Jaja, det är OB på kvällarna så jag får peppa mig själv med det.. Nu drar jag i alla fall, vi hörs antingen vid halv nio eller sent ikväll om jag hittar på något efter jobbet!

Hörs, puuss!

Sikta mot stjärnorna

Kommer ni ihåg det? En show på 90-talet där vuxna människor fick spela en artist och uppträda, jag kommer ihåg så starkt när en tjej upträdde med Kylie Minogues Loco Motion! Det var då jag började älska den låten och mamma köpte hennes skiva till mig! Jag kommer även ihåg att de som var före/efter henne såg ut som bananerna i pyjamas och skulle föreställa gruppen Wham! De körde deras hitlåt Wake me up before you go go! Shiet vad länge seen!!

Hittade dock ingen av de klipp som jag mindes men hittade lite annat! Här har ni när Staffan Olsson (mer känd som Bosson) när han vann år 1994! Han föreställde Michael Jackson och uppträdde med låten Black or white, se klippet HÄR! Haha det är löjligt dåligt egentligen men vafan ^^,

Tom Nordahl vann år 2000 när han föreställde Jon Bon Jovi, här sjunger han Bed of roses! Jag måste säga att han var duktig, inte i närheten till orginalet såklart, men ändå! Se det klippet HÄR!

"Så ta din chans och sikta mot stjärnorna..!"

Vad skulle jag göra utan Google?

Jag ÄLSKAR google, det kan hjälpa en vad det än gäller! Typ som nu, jag vet inte hur man kokar potatis HAHA...! Eller jag fattar ju att man lägger dem i en kastrull med vatten och sätter på plattan, men ska man sänka värmen och låta de koka längre eller är det mer som när man kokar ägg..? :P Nu hittade jag mitt svar på google, ca 15 minuter efter det börjat koka..!

I love you!!

 

Hehe, jag lever för mycket på pasta och bulgur är jag fortfarande trött på så idag blir det potatis med lax och sås! =) Min mage kurrar sönder sig efter träningspasset, jag gick på rullbandet jätteraskt i 35 minuter och sen sprang jag som en galning de sista fem minutrarna med 11 km/h!

Bra sagt, Cameron!

Jag läste nyss en intervju med Cameron Diaz där hon pratar om självförtroende och att älska sig själv och sin kropp! Jag fastnade för det sista stycket i intervjun, då sa hon något riktigt bra:

– Du kan kontrollera vad du stoppar i dig. Jag menar, titta på din bil – den drivs av bensin, så du fyller den inte med Jell-O. Våra kroppar är också maskiner, vi har bara inte fått lära oss det. Vi behöver lära barn tidigt att träna och ta hand om sina kroppar, fysiskt, mentalt och andligt, säger hon.

Hon är en riktig kvinna!
 

Vi måste alltså lära oss att äta sunt och träna för vår hälsas skull, vårt välmående! Inte bara för att vara snygga och smala, vi tränar och nästan svälter oss istället och för fel anledningar, det är därför det inte håller i längden! Läs hela intervjun HÄR!

Torsdag

I don't belieeve it, no! The girl is mine, the girl is mine mine mine mine... ♪ ♫ Lugn musik på morgonen, Michael och Paul är då perfekt! Det måste vara en av världens bästa duetter... Say Say Say & The Girl Is Mine är några av mina absoluta favoritlåtar!

Hur som helst, godmorgon på er alla! Jag har varit vaken sen halv tio men har ätit en lugn frukost och räknat ut min lön innan bloggandet! Decemberlönen kommer inte bli så jättestor för min del, men däremot januarilönen kmr bli ganska stor! =)

Dagens frukost!
 

Snart ska jag sticka ner till gymmet, idag ska jag gå i rask takt på rullbandet i ca 40 minuter! Vi hörs sen när jag kommer tillbaka igen =)

Proppmätt

Shiet vad jag tryckte i mig middagen fort, jag som inte ens hade bråttom till något! Suck, jag måste verkligen lära mig att äta långsamt. Hur som helst, jag fick sluta åtta idag istället för tjugo över nio  därför Fredrik och Carolina skulle sola efter jobbet och då ville de sluta samtidigt! Jag brukade hänga på dom och sola förut men sen i våras har jag blivit anti, enda gångerna jag gör det är typ innan jag ska utomlands eller något. Det är ju inte så kul att gå runt med en liten klänning och vara helt vit, men annars avstår jag..

På tal om något helt annat, visst har det börjat bli riktigt kallt nu?? Det kom med decembermånaden, och molnen har typ försvunnit! Nu är det stjärnklart och igår var det fullmåne! Jag tycker det är så vackert med nätterna, jag älskar natten när bara stjärnorna och månen lyser från den svarta himmelen! Det är nog därför jag älskar nattpromenader, trots allt..!

Snart ska jag hoppa i säng, jag sov så lite inatt så jag behöver mer sömn inatt! Men vi hörs imorgon igen, sov gott! =)

The King has spoken


Wicest man, just wish everybody saw that.

Nu måste jag dra till jobbet efter en grym timme på gymmet, vi hörs ikväll! ♥

Morgonshopping

 

Oj, glömde visa denna fina sak! Påvägen hem från Mirre så tog jag en sväng i Farsta centrum för att handla lite mat och så tog jag även en sväng in på Gina tricot och hittade denna snygga klänning! Detaljerade axlar med paljetter på och så var den svart - älskar den!

80-taaaaaal ♥ ♪ ♫

Kenny Loggins - Footloose
 

The Contours - Do you love me (soundtrack till Dirty Dancing, underbara film!!)
 

Eric Carmen - Hungry eyes
 

Kylie Minogue - The Loco Motion (Jag äälskade Kylie när jag var liten och denna
låt var min absoluta favorit, jag uppträdde med den på en musiktävling vi hade på
min skola när jag var typ 10 år)


Kylie Minogue - I should be so lucky (En till låt jag älskade med Kylie när jag var liten, jag spelade sönder hela denna skiva som släpptes 1988! Skivan hette Kylie och på den fanns både denna låt och Loco Motion! Detta uppträdande är från 2005!)


I can go on forever.. Jag sitter här och ryser så mycket att jag fryser pga alla dessa låtar, det är något med dom som får mig att få den här känslan..! Som att jag egentligen skulle varit ung på 80-talet och faktiskt har upplevt dessa låtar när de var nya och färska, underbara sound!

Onsdag

Jag satt och skrev om rubriken 2-3 ggr, kunde inte komma på om det är tisdag eller onsdag idag först..! Detta bevisar bara att tiden går för fort! Det är redan den 2a december, så många grejer händer denna månad:

* Sofia kommer hem i typ en månad!!
* Astrid kommer hem i typ 3 veckor!!
* Mikkan kommer hem i typ 3 veckor!!
* Bonnie kommer hem en helg!!
* Mirre flyttar hem (men kmr förhoppningsvis tillbaka!)
* MJs tribute-biljetter släpps!
*Julafton & Nyårsafton
...På detta så jobbar jag alla dagar hela månaden utom 5!


Hur som helst, igår så jobbade jag till 20 och mötte sedan upp Mirre för en biokväll (jag har blivit beroende, thanx to her!), sån tur att jag har köpt biokort så jag går för halva priset! Vi såg som sagt Luftslottet som sprängdes och den var riktigt bra! Om ni gillade dom två tidigare filmerna så kommer ni verkligen tycka om den här också!

Efter filmen så åkte vi hem till henne och kollade på TV och så berättade hon lite om sina tatueringar (typ läkningstid, priser osv), bra att veta innan jag gör min! Det är dock ett tag kvar men jag vill vara förberedd, sen gick vi och la oss men Mirre låg och smsade mig om hur otrött hon var och så började vi barnsla oss över sms, haha latast i världen att smsa när vi låg typ 2 dörrar från varandra..!

Om en timme ska jag dra till gymmet, bloggar igen innan jag drar! ♥

Bio!

Nu har jag slutat jobbet och ska möta upp Mirre för bio! =) Vi ska se den tredje av Stieg Larsson “Luftslottet som sprängdes”, jag gillade dom 2 första så jag hoppas denna är lika bra! Hörs när jag kmr hem eller imorgon! ♥

Bilder från igår


Vi gick runt jättelänge och letade efter skor till Vishii, tillslut hittade vi ett
par platta, svarta stövlar på skopunkten! Skitfina var dom, väldigt Vishii!
 

T-centralen, mysigt runt julen!
 

Vishii på gallerian! Haha, hon var så hungrig att hon köpte en morotskaka 
medans hon väntade på sin lasagne ^^, Själv åt jag en räkmacka =)  
 
 

Vishii och jag på Kungsan!
 
 

Toalettbesök på Grand hotell as usual :P
 
 

Haha när vi fotas så vill vi båda stå på samma sida så nu blev det såhär ist ^^,
 

Vin på Sogni =)
 

Vishii efter bion, hon var heelt hyper efter att ha sett New Moon haha :D
 

Tack för en jättemysig kväll, Vishii! ♥ Nu måste jag dra in till stan, jobbar sedan till 20 ikväll så vi hörs inte förrän vid 21-tiden igen! Ha en fin dag!

Tisdag

Gooodmorgon! Jag och Vishii hade en skitkul kväll igår på stan! =) Vi shoppade stövlar åt henne, gick runt bland alla julstånd, käkade middag på gallerian, drack lite vin på Sogni och till sluut såg New Moon! Vishii är btw heelt kär i filmen (och Edward) haha, hon var den enda som lät i biosalongen när han kom på skärmen att jag fick hyscha henne, haha! Nu har jag fått henne att vilja läsa böckerna ivf så idag ska hon låna Twilight av mig =)

Nu ska jag äta frukost, bilder från igår kmr snart! ♥