Prutt på ryska visum!

Vem kunde veta att det är så galet krångligt att skaffa ryska visum?? Det är nästan lika nära som Tyskland och ändå ska vi fixa visum på ett krångligare sätt än vad det var när jag skaffade ett indiskt visum!! Suck, ja hoppas iaf att detta kommer gå någorlunda fort för vi åker ju snart! Måste Ryssland har kvar såna gamla regler från Sovjetunions-tiden och ha så pass strikta regler som detta? Galet ju! 

!!!

Work now, enjoy later!

Det är mitt motto dessa två sista månader innan jag och Anna åker till Sydamerika! =) Det är bara hem - jobbet - hem - jobbet, en killkompis kallade mig för Krösus idag för jag har blivit så fokuserad på att tjäna så mycket som möjligt haha! Dock har jag en del att njuta av innan jag åker dit, förutom att spendera massa tid med mina vänner och familj så ska ju pappa och jag till St Petersburg en weekend!

Mamma mejlade mig idag och nämnde att vi måste ha visum till St Petersburg dock, det hade jag ingen aning om så tänk vilken tur att hon märkte det för annars hade vi ju blivit nekade på flygplatsen! :O Tur även att det är ett tag kvar tills vi åker så vi hinner fixa visumen i god tid! Hur som helst, nu ska jag åka hem från jobbet och äta middag, imorgon är det en ny heldag på jobbet igen!

Så länge kan jag bjuda på 3 o-charmiga bilder från Fashing i lördags! De är tagna med
Måns mobilkamera inne på Fashing, därav dålig kvalité och kisiga ögon haha!
  

Hörs hemma igen!

Presenter från systrarna i efterskott! =)

Elvira hade köpt mig en liten backpackryggsäck inför Sydamerika (man ska ju ha en stor
och en liten, den mindre jag hade med mig till Indien var vår gamla gröna som bara hade
2 fack och var allmänt dålig), denna var perfekt och jag hade inte ens tänkt på att köpa en!


Av Amanda fick jag tre parfymer från Björn Borg som doftade jättegott! Jag har inte köpt
parfymer på jättelänge så det var verkligen på tiden, älskar färgerna och flaskorna med!



Tack systrar, jag blev jätteglad! =)

Onsdag 31 augusti 2011

Morrnmorrn! Jag väcktes av mitt alarm imorse då det är dags att gå upp och fixa iordning mig innan jag åker till jobbet! 2 minuter efter jag vaknat får jag ett sms från Anna: 

Aaah känner nån sorts frihet börjar bubbla från tårna.
kan det vara så att det är prick 2 månader tills vi åker idag :D

Yep, om två månader åker vi till Kuba och waah det ska bli så sjukt nice!! Jag har jobbat som en galning i så många månader för detta, snart får jag vara fri igen i resandet! Men innan dess ska pappa och jag till St Petersburg också, det ska bli så sjukt mysigt! Det finns så mycket att se där men vi kommer ha nästan 3 hela dagar på oss, så det går nog bra! =) 

Resa är lätt det bästa som finns! :)

ST PETERSBURG!

Jag kunde inte låta bli, jag har lyckats klämma in ännu en weekendresa innan min stora resa till Sydamerika blir av! Denna gångska jag till St Petersburg tillsammans med min älskade pappa, detta var min födelsedagspresent till honom och han blev så glad! Både pappa och jag är intresserade av historia och den staden har väldigt mycket historia och kultur, det verkar vara en fantastisk stad! 



Om en månad åker vi iväg i 3 dagar, så kul det ska bli att få åka iväg bara jag och pappa! Vi har aldrig gjort någonting bara han och jag förut, jag har fixat ett bra hotell i centrala St Petersburg med jacuzzi! ;) Det var en jättebra födelsedagskväll för pappa, vi åt kräftor och pratade gamla minnen! Av Amanda & Viran fick han en springdräkt som han hade önskat sig och av mamma fick han en härlig spabehandling på kryssningen de ska på (kryssningen fick mamma och pappa av Amanda och Elvira i julas när jag var i Indien)!

Tisdag 30 augusti 2011

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! =) Idag har jag jobbat i en butik ute i Huddinge hela dagen och kom precis hem, vilken tid det tar att åka den sträckan hem.. Speciellt när det är fel på pendeltågen, men tur i oturen så gick jag in i en gammal basketkompis och hade en härlig pratstund om Indien! =) Denna kväll ska spenderas med familjen och vi ska fira pappas 66årsdag med kräftor och presenter! Pappa ska få nåt extra nice av mig som ni kommer få reda på senare ikväll, åh jag tror han kommer bli så glad!! 

Bloggar senare ikväll igen innan jag går och lägger mig, kramkram ♥

@ Sander!



Dinner is served! Nu ska vi sätta oss på balkongen och dricka vin, ha det fint så hörs vi
imorgon kväll igen eftersom jag jobbar hela dagen! Puss ♥

En dag på stan!

När frugan är stressad till döds typ av att snart dra iväg på sin långresa, då är det tur
att hon har Tillan att styra upp henne! Idag har hon köpt 2 par skor (hennes mamma
svängde förbi och hjälpte med det plus att fixa bankgrejer), underkläder och knäskydd!
Awesome, nu börjar det likna nåt då ungen åker snart, hon och jag kommer inte ses
förrän i maj-juni igen när jag kmr hem från Sydamerika! =( I will miss her for sure! 

Vi lunchade på ett fik vid centralen och då kom Jayson och hans hund Bronco förbi en stund!



I'm inlove with that dog!!

DOUBLE CONGRATS, MY KING ♥



Idag skulle han ha blivit 53 år! Michael vann även Most Iconic VMA Performance
med uppträdandet han gjorde år 1995 (videon överst), I love you ♥

Måndag 29 augusti 2011

Godmorgon! =) Idag är jag ledig och ska som sagt spenderas med Mika, det märks dock hur van jag är vid att åka till jobbet varje dag för jag tänkte att jag behövde åka till stan en timme innan jag börjar! Det måste jag göra om jag ska till jobbet så jag ringde Mika och ville att vi skulle ses senare innan jag insåg att det inte behövdes, hehe! Vi ska glida runt idag och kolla lite grejer på ÖB och så inför hennes (och även min) långresa!! =) 

Senare ikväll ska jag hem till Sandra och få hemlagad pasta carbonara av henne, jag sover kvar där sen då vi ska upp tidigt och jobba på en annan butik tillsammans imorgon! 


Hemma!

Åh, så skönt det är att vara hemma igen i mitt rum, nyduschad och fräsch! Jag har precis startat en tvättmaskin och ska snart hoppa i säng! Imorgon är jag ledig, det ska bli så fantastiskt skönt och dagen ska spenderas med min fruga Mika som lämnar oss för Asien på torsdag i fyra månader!! Vi ska mötas redan kl 11 imorgon för att ha tid att hänga hela dagen, både hon och jag har andra planer på kvällen nämligen! 

Ugh, btw önska mig lycka till att somna ikväll för Sandra och jag sov till halv ett idag!! Sen gled vi ner på stan och käkade pizza till frukost/lunch innan vi började jobba, sjukt värt! Jag känner nu dock att jag måste vara otroligt sparsam till nästa löning, jag lägger undan typ alla pengar jag tjänar men är fortfarande inte van vid att leva såhäär snålt! Men det bästa tipset är då att sätta undan pengarna direkt där du inte når dom, då finns de inte ens och du har inget annat val än att klara dig på det "lilla" du har kvar! 

Måns är så seg på att skicka bilderna han tog med sin mobil igår på Fashing så de får läggas upp senare! Här är iaf en facebook tag-bild på mig och Sandra från kvällen vi var ute med Stephen och Brendan på Hotellet på Söder, sjukt härlig kväll var det! =)


Nu ska jag sova, vi hörs imorgon ♥

Grattis bbs!

 



Grattis mina fina Josse & Niklas på er födelsedag! =) ♥

Söndag 28 augusti 2011

Vilka underbara vänner jag har, gårkvällen startades hos Marcello, Nima och Stella där jag fick låna deras dusch innan jag fick middag och låna en tröja då min hade gått sönder (fråga inte)! Sen fixade Marcello och jag en varsin drink och softade på balkongen innan vi drog oss in till stan och mötte upp Carolina, Micke, Måns, Niklas och hans vänner! Vi gick till Mest och hade astrevligt där och fler folk droppade in under kvällens gång! Vid midnatt åkte jag, Sandra, Fredrik, Marcello, Carolina, Micke och Måns vidare till Fashing där Bonnie jobbade i dörren! 

Det bästa var att även om kön var aaslång så behövde jag inte mer än vinka till Bonnie så släppte vakten in oss 6 före alla andra! Kvällens tema var soul så vi dansade järnet i 2 timmar och hade asroligt! Runt 2-tiden var vi så trötta och hungriga så vi drog till Burger King och käkade innan vi åkte hemåt! Nu sitter jag hemma hos Sandra helt nyvaken hehe, snart ska vi ner på stan och käka frukost/lunch innan vi börjar jobbet! 

TACK alla för igår och att ni fanns där för mig, jag älskar er! Lite bilder kommer senare innan jobbet, Puss!

Hem till min Marcello!

Marcello är som min lille ängel som alltid finns där när jag behöver honom, just nu är jag lite deppig och ska då åka hem till honom, Nima och Stella på middag! =) Sen senare på kvällen ska vi ut en sväng på stan, ska möta upp Carolina och Micke för nåt glas vin på stan och sen kommer även Sandra senare! Jag måste nog låna nåt plagg av Stella för mina är så svettiga efter jobbet, haha!

Jag & Marcello i Vitanparken för nån vecka sen!
 

Vi hörs imorgon igen allihopa, ha det så bra ♥

Good old days.

 

Så vidrigt sjukt bra de var live här, det är dom fortfarande men detta var ju i deras esse! Speciellt Jons röst var heelt otrolig, han sätter varenda ton!

Lördag 27 augusti 2011

Gääääääsp!! GUD, vad jag har sovit för lite denna natt! Vi bor ändå i ett område där det ofta är knäpptyst på nätterna men denna kväll/natt var det några skitungar som hade fest och spelade så högt att hela området DÅNADE! Jag somnade inte förrän kanske kl 3 imorse! Jag mötte mamma precis på nedervåningen som också gått upp och hon började prata om "de äldre" som hade fest igår! Jag ba "de äldre"?? Hon ba "Ja, de spela ju låtar som Thomas Ledin och så?" 

"Aaah jo och 'vill du ligga med mig då' ugh!" Jag var så nära på att dra på mig en jacka och marschera över dit och sparka upp dörren och sedan öst en full hink med vatten över stereon! Hehe, sorry men jag var så förbannad och nu är jag så sjuukt trött =( 

Bilder sägen mer än tusen ord, va?


Nu drar jag iväg till jobbet, vi hörs på min lunch ♥

Dålig uppis idag också!

Det blir såhär när jag jobbar mycket, det finns inte mycket att skriva om! Nu är jag hemma igen i alla fall och ska softa lite framför TVn innan jag går och lägger mig, imorgon jobbar jag 9-18 ju så då vill jag vara pigg! Tjejerna sitter ute på Söder och softar men (såklart) bangade jag, slutar jag halv elva och ska upp 7 dagen efter så är det iingen bra idé för mig att dra till en pub efter jobbet (been there, done that years ago..)! 

Nu är man mer mogen och tänker på konsekvenserna i tid hehe :P Vi hörs imorgon igen!

9,8 f*cking km!!

Woho, jag sprang typ en mil idag!! Jag skulle först sprungit 6,5 km men kände efter ett tag att jag orkade mera, så jag pushade mig längre och längre! De sista tre kilometrarna var jag så trött och ville stanna hela tiden, men jag kämpade på och tog mig runt!! Åh, jag är så stolt nu och ska fixa mig en härlig lunch innan jag åker till jobbet! =) Ikväll jobbar jag till stängning och sen åker jag hem för att sova för att orka mig upp imorgon då jag ska jobba 9-18 igen! 

Imorgon kväll blir det i alla fall utgång för att fira mig som fyllt år + Niklas & Josse som fyller år imorgon! Dock jobbar jag dagpass på söndagen igen så det blir ingen stenhård utgång, men det ska bli kul i alla fall! =) 

Min webcam bråkar men hittade en bild som jag tog 2 v efter jag kom hem från Indien!

Hörs ikväll ♥ =)

Fredag 26 augusti 2011

Tja! Jag har inte haft nån lust att blogga även fast jag varit upp sen halv elva! Jag börjar inte jobba förrän halv sex idag men måste hinna in till stan innan och fixa rätt storlek på klockan som mamma gav mig! Jag måste alltså åka in till stan runt fyra-tiden, innan det ska jag hinna ut på en springrunda! Jag önskar att jag släpade mig till gymmet oftare också, men det är så låångt dit! Så mycket lättare det var när jag bodde i Farsta och
hade fem minuters gåväg till gymmet! 

Jaja, ut och springa är bättre än ingenting!



My beloved room ♥



Min lilla Indienhörna ♥

Haha, jag kommer nog ha mest separationsångest från mitt fina rum när jag åker till
Sydamerika! ;) Speciellt eftersom jag kmr behöva packa ner mina grejer i lådor då
min storasyster ska flytta in här då, dock har jag ju själv valt att bo på detta sätt om
jag ska kunna resa såhär & jag älskar ju att resa! Men jag längtar faktiskt till när jag
skaffar egen lägenhet & få inreda precis som jag vill ha det & att det ska stå kvar så!

Det går bra nu!

Tjoho! Nu har jag slutat jobbet och är mycket nöjd, har lyckats få många extrapass i september och även i oktober! Jag kommer FYLLA mina dagar med jobbtider innan jag och Anna drar till Sydamerika, snart är det daags!! På tal om Anna så ska jag möta upp henne en stund på stan nu innan jag ska hem! Imorgon jobbar jag kvällspass så jag behöver inte gå upp tidigt, så skönt!

längtar efter att få resa igen så himla mkt!
 

RIP Frank Dileo



Michael Jackson’s longtime friend and manager Frank Dileo had been dealing with serious health issues for the past several months. It is with great sadness that we share with you the news that Frank lost his long struggle this morning and passed away yesterday, at the age of 63. Rest in peace, Frank.

Torsdag 25 augusti 2011

Morrnmorrn! Jag sitter jättestressad här hemma för jag försöker boka ett flyg, och det är inte till nåt land ni skulle gissa på.. Det kommer bli galet kul i alla fall men måste bara få dom bokade!! Jag ska åka till jobbet om ca 15 minuter och jobba i 7 timmar, ett kort pass idag! Imorgon är jag ledig som det ser ut nu men om någon ringer in mig så ställer jag upp direkt!

Men nu har jag bokat och fixat allting klart i alla fall! =) Berättar för er senare vad det var om, nu måste jag äta frukost innan jag åker till jobbet! 

På tal om massa resor, här är en glad jag i skogen i norra Indien!


Woho, 22 år idag!

Heej, förlåt för så dålig uppdatering men jag har jobbat sen 11 imorse och kom hem för en timme sen! Mamma och pappa hade dukat upp middag till mig med ljus och vackra blommor från trädgården, bredvid stod 2 paket! Gullisar! Jag hade ju redan fått paket dagen innan men ändå hade de köpt lite till, ahw jag är så tacksam att ha så fina föräldrar som fixar och köper hem god mat även fast jag kommer hem så sent som nio
på kvällen från jobbet! 

Jag minns hur mycket jag ÄLSKADE att fylla år när jag var yngre, som alla andra barn (dagen efter julafton var nästa high light min födelsedag och så gick det runt, haha) Men det är alltid mysigt att umgås med päronen en kväll och få god mat så födelsedagar är alltid en bra anledning till att umgås! =) Nu måste jag ner till familjen men TACK vänner och familj för alla sms, samtal, sånger och facebook-gratulationer ♥ 



Jag hade ju redan fått presenter av päronen men såklart kunde mamma inte låta bli att
ställa fram två till paket, i ena var det strumpor som jag tjatat om att jag behöver!


I det andra var det en fin silvrig klocka, jag som inte använt armbandsklocka på flera år
blev jätteglad! Det är jättebra att ha i Sydamerika också istället för att dra upp mobilen
varje gång man ska kolla klockan som jag gjorde i Indien! =P


Tack tack tack päronen och alla mina vänner, älskar er otroligt mycket!

Ranakpur Jain temple

En otroligt upplevelse i Indien var att besöka Ranakpur Jain temple i Udaipur som ligger i Rajasthan! Jag har redan bloggat om det här när jag var i Indien men eftersom jag bara bloggade runt 1 gång i veckan så blev det väldigt mycket att skriva om och väldigt många bilder att lägga upp! Resultatet av det blev ju att de större upplevelserna inte fick så stor plats som de förtjänat så nu har jag kopierat de stycken ur texten från den veckan då vi besökt templet, här kan ni läsa vad jag skrev: 

Jain är en religion som växt ur hinduismen, religionen är över 8000 år gammal och påminner lite om Buddhismen! Till skillnad från hinduismen så tror de inte på kastsystem och de har inga gudar, istället har de 24 profeter (gurus) och de är väldigt fokuserade på meditation! Jag fann en guide där inne så fort jag kom in och gick runt med honom under hela vistelsen, han berättade om religionen och sa även att jag är välkommen att bo där ett par dagar och lära mig meditation om jag vill! Jag funderar faktiskt på det då det lät otroligt intressant och jag fick inte så mycket kunskap som jag hade velat om meditation från Ashramet! Dock blir det jobbigt att åka upp till norra Indien igen efter att ha varit i södra, men jag får se om jag har tid kvar! 

Vid 5 stängde templet för besökare och då var det dags för oss att gå, precis innan jag gick ut tog guiden tag i mig och frågade vad jag hette och hur gammal jag var! Efter jag berättat det stod han tyst ett par sekunder och sen tittade mig rakt i ögonen och sa "du borde verkligen komma tillbaka hit, jag känner bra energier!" Hade någon sagt det till mig för 3 månader sen hade jag bara flinat och gått ut, men nu kändes det verkligen bra och jag är verkligen intresserad av att lära mig mer!



Väldigt bra tips att besöka om ni åker dit någon gång, otroligt som ni kan se ovan!

Födelsedagsshopping med mamma - Inför Sydamerika!

Jättebra och bekväma sandaler från Ecco, de funkar att gå med i vatten och sand utan
att de börjar stinka eller förstöras. Det är vad varenda backpacker behöver, haha!


Springbyxor från Intersport! 


En perfekt magväska från Åhléns!




Och till slut, den munskölj och tandtråd som min tandläkare tipsade mig om vilket iofs
inte har nåt med Sydamerika att göra men jag vill gärna fortsätta slippa få hål! =P


TACK bästa mamma & pappa för alla dessa välbehövda grejerna, helt perfekt!

Onsdag 24 augusti 2011

Godmorgon! Mamma väckte mig kl tjugo i åtta imorse och viska i mitt öra jättefort "jamåhonlevajamåhonlevajamåhonlevautihundradeårjavisstskahonlevajavisstska
honlevajavisstskahonlevautihundrade åååår GRATTIS ÄLSKLING VI SES IKVÄLL!"Ja,
idag fyller jag faktiskt 22 år och har knappt tänkt på det förrän dagarna började närma
sig och inkorgen svämmar över med facebookmeddelanden, jag kommer inte ihåg hur
det var innan facebook och man "endast" fick sina grattis på sin mobil eller från 3 internetvänner på Lunarstorm! ;) Haha närå men facebook är ju bäst på detta sätt, jag var bäst på att glömma födelsedagar tidigare men nu är det omöjligt så länge man är vänner där!

Jag på min födelsedag 2010!


Nu ska jag dra ut och springa, fick sms av Nadia imorse som tipsade mig om att ta med en tårta att äta under tiden så jag inte tynar bort i mina äldre dagar :P

To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.


- Oscar Wilde

Tisdag 23 augusti 2011

Tjaa! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Igår när jag skulle gått och lagt mig så drog jag in till stan istället och mötte upp Sandra och Erica! De ringde och ville att jag skulle haka på till nån pub, då sa jag nej men tio minuter senare så bytte jag om fort och sprang till busshållplatsen! Vi hängde en stund på Biljardpalatset vid Fridhemsplan och sen drog vi vidare till Pub Anchor, dock var jag så himla trött (gick ju upp fem igår morse och jobbade nio timmar) så jag gick hem till Sandra tidigare än Sandra och Erica och la mig! 

Sandra bor ju typ mitt i stan så det är enkelt att åka hem själv, dock vaknar man sju på morgonen när alla barnen kommer till sitt dagis (deras dagis är alltså på Sandras höghus utegård!!) Sandra drog till jobbet runt 10 imorse och då gick Erica och jag till en fik och käkade frukost/lunch, sen hängde vi resten av dagen i stan i solen och fikade! Riktigt skön dag var det men när det var dags för henne att börja jobba vid 16-tiden så åkte jag till min tandläkstid! 

Gissa hur lycklig jag var när jag kom dit och fick reda på att jag inte hade ett enda hål, YEAY! Efter det åkte jag tillbaka in till stan och mötte mamma för lite småshopping inför Sydamerika, jag fyller ju år imorgon så mammas present var att köpa lite nödvändiga grejer inför resan som skor, magväska och lite sånt! Vi fann riktigt bra grejer för bra priser, är så himla nöjd och visar er sen! =) Jag och mamma kom hem för nån timme sen och då åt vi middag typ direkt! 

Vi körde på min födelsedagsmiddag ikväll istället då jag jobbar kväll imorgon, men då ska vi ha
myskväll istället med jordgubbar och lite annat! =) Ikväll blev det vår allas favoriträtt - Sushi!


Nu ska jag faktiskt på en kvällsspringrunda, jag måste ju inviga mina nya springshorts vi köpte idag också! =D

Vapiano

Hej! Anna och jag möttes upp i stan och tog en lång promenad då ingen av oss var hungriga än, sen satte vi oss på en bänk under mitt paraply i regnet och pratade! Tillslut pallrade vi oss till Vapiano och åt middag innan vi tog en till promenad i Gamla stan, det är ungefär såhär det ser ut varenda gång Anna och jag är i stan! :P Vi har inte råd att spendera massa pengar på typ shopping så det slutar oftast med att vi bara vandrar runt!

På Vapiano!


Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon ska jag träna!!

Träffa Anna!

Vad skönt det är att sluta såhär tidigt med ett gott samvete, nu har jag gjort mitt nio timmars jobb för idag och har nu hela eftermiddagen och kvällen ledig! =) Jag har varit på ett sånt gott humör på senaste tiden, inte ens för lite sömn och mycket jobb har kunnat dra ner det! Jag har känt såhär ända sen Anna och jag bokade flygbiljetter till Kuba, so I think I'm quite ready for another adventure..!

Anna och jag i Lissabonför några veckor sen!


Nu sticker jag till stan och möter upp bruttan ovan för middag & planering inför Sydamerika, yeay! =)

3 veckor & 10 veckor kvar idag!

 

Tattoo time & långresa i Sydamerika!! (bild från Kuba där vi startar)

Måndag 22 augusti 2011

Godmorgon! Det var inte alls jobbigt att gå upp denna morgon faktiskt, jag gick iofs och la mig redan vid 22-tiden och somnade ganska fort! =) Skönt, då kan jag köra detta 9-timmarspass och sen möta upp min Anna för att planera Sydamerika efter jobbet! Vi måste diskutera lite hur vi vill åka i början och så, de två första veckorna i Kuba blir mer semester men självklart vill vi ändå resa runt lite och se mer än en strand!

Nu hade jag tänkt gå ner för att käka frulle, men jag är verkligen inte hungrig, det är jag sällan såhär tidigt på morgonen då känns som att man precis åt middag typ haha! Vilken tur att jag får frukost på jobbet när man börjar såhär tidigt =) 

Hörs när jag har lunch igen!

Time to sleep!

Jaa, det var ju en lång och trevlig söndagskväll hehe.. Jag slutade jobbet kl 19 och började då gå mot centralen, när jag kommer fram dit märker jag att plånboken är kvarglömd på jobbet! Efter många suckar så vänder jag om för att hämta den, Bonnie var i telefonen och muttrade med mig haha! Väl i ropsten hämtade jag cykeln och åkte hem med henne i telefonen hela vägen! 

När jag kom hem så stod en jätteglad pappa i köket och lagade en så himla god middag, stackars mamma gick runt och ojade sig av all träningsvärk efter en yogahelg, Elvira var lite trött men mådde annars bra, Amanda smsade att hon var påväg hem från Nisse men att trafiken gick segt! Det känns så galet att vi alla bor hemma igen, även om det är väldigt tillfälligt!

Det är faktiskt ganska mysigt ibland måste jag erkänna, pappa hade fixat fläskkotlett med potatis & brunsås och blomkål till middag! Vi spenderade en stor del av middagen till att prata om båten/fartyget Mars som kan ha blivit funnen efter 500 år på 75 meters djup!

En enorm båt på 80 meter som blev bombad och sjönk, tänk hur mycket historia som ligger där på havets botten! Hoppas verkligen att det är den, så intressant att få höra om allt de hittar! =) Kul att ha en så pass historieintresserad pappa som jag har, allt från musiken till historiska fynd kan han allt om! 

Hittade en bild på mig och pappa som är från Virans födelsedag 2009, jag minns att jag hade världens påsar under ögonen för jag var så trött (därav pekar jag på påsarna som inte syns så bra på bilden), jag hade jobbat astidigt denna dag innan födelsedagsfirandet!


Nu måste jag hoppa i säng, ska ju upp klockan fem, så sjuukt tidigt!! -.-

Ingen tjejkväll för mig!

Nu har jag slutat jobbet och skulle egentligen åkt hem till Sofia för tjejkväll, saknat mina brudar! Jag kan dock inte då jag ska upp kl 5 imorgon för att jobba, det tar ett tag för mig att åka till jobbet så då får jag gå upp sådär hemskt tidigt! Jag behöver då min sömn och åker jag till Sofia så kommer jag inte komma i säng innan kl 12..

Tråk tråk men jag behöver pengarna! Jag har fått en helt ny energi på jobbet sen jag bokade flygbiljetterna till Kuba med Anna, nu är det äkta och pengarna jag sliter så hårt för nu får jag leva livet på i Sydamerika under vinterhalvåret! =)

När vi var på Jossans land för nån månad sen, Astrid kom dagen efter denna bild!
 
Love you♥

Drömmer mig tillbaka lite..

Under mina 5,5 månader i Indien så spenderade jag ca 3,5 veckor i Goa! Det var som
en turistig semester och inte nån favoritdel av min resa, dock hade vi såklart några high
lights! En av dom var i Vagator när Sandra, Sandra, jag och Tuva bestämde oss för att
ta en promenad till nån plats (minns inte var vi skulle) men fastnade på vägen!

Vi fann en underbar affär där de sålde stenar och kristaller, vi hamnade på deras golv
med en varsin chai och stenar överallt! Vi alla köpte hur mycket som helst och gick
därifrån jättenöjda, det var då vi gick in i den grekiska restaurangen! Vi satte oss där
och såg menyn på de billiga drinkarna, där gick det igång och fyra drinkar och en utsökt
middag senare var vi färdiga! Vi var så nöjda med restaurangen att vi kom tillbaka dit på
nyår tillsammans med våra vänner för middag innan nyårspartyt! =)

Här är några bilder med min kamera från denna härliga dag i Goa, december 2010!
 
 
 
 
 
 
  
 

Söndag 21 augusti 2011

Morning buds! Hoppas allt är bra med er, jag är rätt trött men har ändå lyckats dra upp mig själv i tid! Igår kväll började jag titta på deckaren Kommisarie Banks och just detta avsnitt var så vidrigt hemskt (självklart var jag ändå tvungen att sitta uppe och se klart på hela, fett rädd), så när jag väl skulle gå och lägga mig var jag helt skakis! Jag släcker lampan men som vanligt tog det mig inte mer än nån minut att tända den igen och så somnade jag, dock vaknade jag imorse med släckt sänglampa så jag kanske släckte den i sömnen eller nåt! =P 

Jag är så lättskrämd när det kommer till skräck/deckarfilmer att jag borde bara inte titta på dom, men det är oftast i såna fall som man har svårt att låta bli! Jaja, nu ska jag ner och äta lite frukost och sen pallra mig till jobbet som vanligt, idag blir det 10 timmars jobbpass med massa OB! =) Hörs på lunchen ♥

Orkar inte ta nån bild denna morgon men hitta en bild jag tog med camen förra helgen!

Tigerräkor med pasta

Det blir antingen det eller fläskkotlett, grillad kyckling eller entrecote med pasta när man är ensam hemma med pappa! =) Jag har suttit i köket en stund och pratat med brorsan om våra resor i höst, han ska också iväg i 6 månader! Det är så skönt att vara hemma med bara pappa och brorsan, det händer inte så ofta nu förtiden! Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför nån film, ha en fin lördagskväll ♥

Lugn lördag!

Vad snabbt den här dagen har gått! Det känns verkligen inte som att jag har jobbat i åtta timmar idag, jätteskönt! Nu ska jag åka hem och äta middag med pappa och brorsan som är på besök, sen softa framför någon film innan jag går och lägger mig! Imorgon jobbar jag 9-19 så jag måste gå upp redan kl 7 för att hinna duscha, äta frukost och så innan jag åker!

Nu när Anna och jag har köpt flygbiljett så känns det så mycket lättare att jobba, nu har jag målet och om 10 veckor och 3 dagar så är vi där!! =) Det kommer antagligen bli mycket tjat om Sydamerika från min sida denna höst hehe, inte som tiden innan jag åkte till Indien och var livrädd för att lämna mitt Sverigehem! Då typ ignorerade jag det faktum att jag skulle flyga dit om några veckor för jag var så nervös! Jaja, vi hörs lite senare ikväll igen, kramkram ♥

Bilder från igår!



Tack för igår mina bästa vänner, jag var inte alls pepp i början men drog igång senare och hade askul då! Tänk att Jossan, Cissi, Måns och jag har känt varandra sen vi var 14 och är fortfarande lika tajta även om vi lever helt olika liv! =)

Lördag 20 augusti 2011

Godmorgon! Vi hade en rolig kväll igår ute, först drog vi till Patricks en sväng och sen gick vi ner till Kvarnen! Vilket oväder det var igår dock, från att vi kom till stan tills att vi åkte hem inatt så ÖSregnade det! Nu när Anna och jag vaknade så märkte vi att det fortfarande är skitväder, jag ska ändå jobba så för mig gör det inte så mycket! Btw, när vi kom hem inatt så bestämde vi oss för att äntligen boka vårt flyg till Kuba så det gjorde vi!! (se inlägget innan detta)

Det känns så sjukt, nu ska vi verkligen åka och kan börja räkna ner dagarna tills dagen vi drar! Snart har det gått ett år sen Sandra och jag åkte till Indien och bara 1,5 månad efter det så åker jag igen! Haha, jag kan bara inte låta bli för att resa runt är så himla underbart! Man är fri och kan göra i princip vad man vill, det enda ansvaret man har är över sin egen hälsa och sin backpackryggsäck! =) Nåja, nu måste jag ner och äta frukost innan jag ska åka till jobbet! 

De tre musketörerna igår ;)


Fler bilder kmr senare idag =) ♥

BOKAT!!



KUBA, HERE WE FUCKING COME!!=)

De tre musketörerna



Vi tre 2009-2010, fan vad kul vi hade ute! Nu ska vi tre ut igen för första gången på aslänge, även Måns, Anna och några andra ska med också! =) Bilden är från vintern 2009-2010 på oss tre på Collage! 

Ha en grym fredagskväll! =) ♥

Flätor i håret!


Hälsosamt sätt för håret att få det vågigt! =) Funkar ju om man har tid innan man ska ut!

Hola América del Sur!!

Se upp för höger och vänster! Jag fick sms av Anna idag "Ska vi boka biljetter eller??" HON FICK SEMESTER I HÖST!! =) Det har varit mycket fram och tillbaka om hon ska få semester för att följa med mig till Sydamerika den första månaden, men nu är det löst!!
I början på november ger vi oss av, fan vad jag längtar!!

 

Afrikas horn

Hungerkatastrof i Östafrika

Miljontals barn under fem år riskerar att svälta. Vi är på plats och att räddar liv och behandlar undernärda barn. Vi ser också till att utsatta familjer har tillgång till rent vatten, sjukvård och skola. 

Barnen drabbas, som alltid,
värst i katastrofer. Vi gör allt vi kan för att ge alla barn den hjälp de behöver. Men mer resurser behövs för att vi ska kunna hjälpa alla.
Din gåva behövs nu. 

Några exempel på vad dina pengar kan användas till:

306 kr
räcker till 1 350 påsar näringspulver, som ger ett undernärt barn alla de livsviktiga vitaminer och mineraler som behövs för att överleva och växa!

540 kr
räcker till 150 påsar Plumpy Nut, en näringsrik jordnötskräm som kan rädda livet på ett undernärt barn. Krämen är särskilt framtagen för att hjälpa undernärda barn att snabbt gå upp i vikt. 

1 160 kr
räcker till 2 000 påsar vätskeersättning, som kan snabbt och effektivt bota uttorkning som följd av svår diarré.



Ovan är kopierat från Uncief:s hemsida, Unicef är organisationen jag alltid donerar till! Det är bara att dra upp mobilen lite då och då och slå ett sms, vips så har man donerat 50 kr eller mer! Det är inte alls mycket pengar för oss men gör stor skillnad för människorna där borta! Sveriges befolkning har tillsammans donerat väldigt mycket pengar till Afrika och det får mig att bli väldigt stolt över att vara svensk! :)

Jag läste om en kvinna i tidningen idag som var från Somalia, hon hade varit tvungen att lämna sin man för att vandra med sin dotter i 18 dagar till lägret, de hade inte råd att ge sig av båda två! När hon kom fram var det fullt så hon har nu bott med sin dotter under ett träd i 6 månader utanför lägret, i väntan på att få plats!

 Smsa LIV till 72900 så donerar du 50 kronor!

  

I see kids on the street with not enough to eat, who
am I to be blind pretending to not see their needs?  

I've been a victim of a selfish kind of love
It's time that I realize that there are some with no
home, not a nickel to loan! Could it be really me,
pretending that they're not alone?

Vi måste starta med oss själva, om alla gör någonting så kommer vi kunna förändra!

Fredag 19 augusti 2011

Morrnmorrn! Vilket helt nytt liv jag får av att jobba dagpass för jag brukar vanligtvis gå upp runt 11 och sen softa tills det är dags att åka till jobbet runt 16! Det är faktiskt ganska skönt att starta dagen med jobbet så jag har det gjort i eftermiddag! Sen blir dagarna mycket längre också, det är så dumt att sova bort så många timmar på dagen!

Jag minns ett vinterlov när jag var yngre och var helt inne i internet, då vaknade jag kl 17 en dag för jag gick och la mig runt 6-7 på morgonon.. helt sjukt! Vilket liv är det, speciellt på vintern då det var kolsvart vid den tiden.. Jag sov alltså bort de få soltimmar vi fick på den dagen! Ah, skönt att man är äldre nu och prioriterar bättre! Nu ska jag ta cykeln och röra mig mot jobbet men vi hörs som vanligt vid lunchen!

Min start på dagen!


Ha en fin dag!

Mysig eftermiddag på stan!

Jossan och jag satt på ett fik vid Fridhemsplan och pratade i nån timme om hennes tre veckor på Las Palmas + fem dagar i Barcelona, och jag berättade om vad jag haft för mig här hemma! Sen tog vi en sväng på stan och kollade lite i affärer och planerade även en utgång imorgon, Cissi ska med också! Vintern 2009-2010 var vi tre ute jätteofta och dansade järnet, de andra tjejerna var utomlands eller pluggade i andra städer så det var bara vi tre kvar! 

Vi hängde mycket på Collage då och även ställen på Söder, det ska vi kul att dra ut imorn! Dock ska nog många fler än bara vi tre ut + att vi inte har råd att dra ut och klubba så det blir väl bara häng på nån pub på Söder! =) Ah, det blir nice i alla fall! Btw, när jag åkte hem från stan idag så öppnade sig himmelen totalt, regnet bara öste ner så jag vart en blöt råtta på min cykel!

Min fina Joss idag på fiket, så avis jag är på hennes bränna!!

Fika med Jossanpossan!

Haha, tänk att vi kallade dig för det förut Jossan! =) Vi har inte setts på över en månad så vi har mycket att prata om, dock fikar vi nog bara i ett par timmar då jag måste lägga mig i tid ikväll också! Tack vare att jag gjorde det igår så är jag väldigt utvilad idag och har jobbat så hårt på dagens jobbpass och det har varit riktigt kul! Det är roligt att jobba dagpass då det händer mycket mer, speciellt om jag får ett ansvarsområde att ta hand om!  

Jossan & jag på Kvarnens toaletter haha, ca 2 veckor efter jag kom hem från Indien!
 

Vi hörs ikväll, puss!

Something to believe in.

 

Från albumet These days år 1995, a masterpiece.

Most Iconic VMA Performance 2011


Ahh de båda leder såklart överlägset, ingen av de andra är ens i närheten! =)

Michael Jacksons performance 1995


Bon Jovis performance 1989

(Enligt människor som var där år 1989 så var alla helt stunned av BJs performance, det hade inte varit mycket akustiskt än på den tiden, detta typ startade den "trenden"!)

Music Kings, ahh mina män! Vill ni rösta så gör det HÄR!

Torsdag 18 augusti 2011

Jag är UTVILAD!! Vad skönt det kändes att vakna upp nu när klockan ringde och inte vara aptrött! Jag låg i min säng med laptopen på magen och såg på O.C till 21-tiden igår, sedan borstade jag tänderna och la mig i sängen för att sova! Jag måste somnade runt 22.30 för jag låg och läste ganska länge men då har jag ändå sovit i 8 timmar, jag var så himla trött! 

När jag mår sådär så tar jag ofta fram O.C-boxarna även om jag sett alla avsnitten, de är så lätta att titta på och är så förutsägbara men ändå underhållande! Typisk amerikansk såpa med andra ord hehe, det är ändå skönt att de finns! Nu tänkte jag käka lite frukost och sen ta cykeln till jobbet, jag ska jobba samma pass idag som igår! 

Igår slog det mig hur sugen jag var på fil och flingor, så jag köpte hem rågfras och yoghurt vilket blir min frukost denna morgon! =) Yum!

Bloggar igen när jag får min frukostrast på jobbet ♥

Helt SLUT!

Äntligen hemma! Jag är så himla trött att jag snart stupar, jag fick flytta fram fikan med Jossan tills imorgon efter jobbet för jag måste vila! Så direkt efter jobbet köpte med mig en godispåse och tog cykeln från ropsten hem, nu ska jag ligga i sängen med laptopen på magen och se på O.C! Jag ska lägga mig tidigt ikväll och läsa min bok och får då inte falla för grupptrycket när mamma börjar titta på bra deckare på TV, då kommer jag aldrig i säng!

Just nu;


Jag behöver en sån här kväll! Ha det bra allihopa så hörs vi! =)

A trip through South America

En gammal barndomsvän till mig har rest genom Sydamerika hela sommaren med en vän till henne, jag har följt den till och från och det ser helt fantastiskt ut! De åkte hem igår efter att ha besökt länder som Brasilien, Peru, Ecuador, Bolivia m fl! Felicia kommer upp till Stockholm i slutet på september (hon bor numera i södra Sverige) och då ska vi ses över en fika för att prata om Sydamerika, jag vill ha alla tips jag kan få! =)

Några av deras bilder!
 
  
    


Åhh, snart är det min tur!!! Besök deras reseblogg HÄR!

Mot jobbet!



Haha, jag är så trött att mitt ansikte är svullet! Nu har jag ätit frukost i alla fall och ska nu börja ta mig till jobbet, jag är fortfarande sjukt trött så jag hoppas på att cylelturen väcker mig bättre än maten! Vi hörs när jag har lunch, kram!

Onsdag 17 augusti 2011

Godmorgon! Det är galet vad trött jag är nu, jag hade kunnat sova i åtta timmar till känns det som! Men nej, nu är det snart dags att ta cykeln mot jobbet! Idag ska jag jobba 8-17 och sen träffa min vän Jossan, vi har inte setts sen juli då hon har varit i Las Palmas och Barcelona! Dock blir det inte så sent för jag måste gå och lägga mig i tid ikväll då jag jobbar samma pass som idag imorgon också! 

Nu måste jag käka lite frukost så jag vaknar till!

Deckare!

Jag har legat i soffan med mamma och pappa och tittat på flera deckare, druckit te och bara slappat hela kvällen! Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, jag måste ändå hoppa i säng snart då jag ska upp kl 6 imorgon! Det ska bli skönt att sova i min egna säng för första gången på flera dagar! Jag har pysslat i mitt rum hela efter-
middagen och fixat med bilder, jag behövde denna eftermiddag och kväll med bara mamma & pappa! =) 

Idag spenderade jag min dag på stan med Sandra, vi satte oss på en Kinarestaurang på Sveavägen och åt buffé! Vi satt där och pratade och njöt av maten tills Sandra behövde gå till jobbet! Nu kommer jag att jobba varenda dag i en vecka, detta var min enda lediga dag så det var skönt att ha vilat! Denna vecka ska jag (förutom att jobba) träffa min fina Jossan och hänga mer med min fina vän Niklas, har jag bestämt!

Min fina Niklas och jag igår!


God natt på er, vi hörs tidigt imorgon igen!

Fler tavlor till rummet!

Jag älskar att organisera mitt rum, även om jag bara kommer bo här hemma i några månader till så är det väldigt viktigt för mig att ha rummet personligt! Tavlor gör mycket i ens rum, så idag köpte jag några fler tavlor på Clas Ohlsson! Jag gillar verkligen att vandra runt på stan själv med musik i öronen, då handlar jag som bäst! Nu håller jag på att skicka in dessa bilder nedan för framkallning!



Här tänkte jag sätta de nya tavlorna!

KEY RING



Köpt på Bonjovi.com

Tisdag 16 augusti 2011

Morrnmorrn! =) Nu sitter jag hemma hos Sandra och chillar, Erica gick för en liten stund sen! Vi hade en astrevlig kväll igår tillsammans med Niklas och Filip! Vi hängde först på Mest och drog sedan vidare till Kellys och hängde där tills dom stängde! Efter det åkte jag, Erica och Sandra till ett kebabställe innan vi drog hem till Sandra för att sova! 

Lite bilder från igår!


Nu ska Sandra och jag dra ut på stan till en Kinabuffe och äta frukost! Ha en fin dag ♥

Jag som skulle haft färg på mig ikväll!



Inte konstigt att jag trott att det är fredag idag hela dagen, jag ska ju ut ikväll! Dags att fira löningsdagen för oss Coopare! =) Nu sticker jag till stan och möter upp mina bästa vänner genom jobbet på Söder, wooup! Ha det fint så hörs vi imorgon ♥

Ingen ny tunika!

Det var inte min dag på stan idag, jag hittade ingenting som jag kände att jag ville ha! Dock hade jag jobbat dagspass de senaste dagarna vilket lett till att jag har sovit hos kompisar i stan så jag har inte haft mycket ombyte dessa dagar! Det är inte lätt att hitta snygga kläder när det enda jag kunde tänka på var en lång dusch, haha! Det är gjort nu i alla fall och jag passade på att raka mig också, klumpig som jag är så rakade jag upp värsta såret så jag blöder som en galning på foten nu! 

Ni anar inte hur tjockt det där plåstret är men ändå blöder det igenom! =(


Nu måste jag sminka mig och rota i garderoberna efter nåt att ha på mig ikväll, sen är det dags för mig att åka mot Söder! =)

Nya örhängen!



Som de flesta vet så gillar jag verkligen stora ringar till örhängen, mer än något annat! Så nu har jag ett svart par från Lissabon och detta silvriga par från smyckesaffären som frugan jobbar på!

Eftermiddagsrast!

Jag glömmer ofta bort dessa eftermiddagsraster men idag utnyttjade jag den i alla fall! =) Jag slutar jobbet om 2 timmar och ska då möta upp Josse för en runda på stan, vill hitta nån snygg tunika! Jag handlar ju typ aldrig längre då jag sparar i princip alla mina pengar men idag är det löning och jag tänkte unna mig nånting! Okej, jag unnade mig faktiskt Lissabon + en Bon Jovi Golden circle ticket så det är inte jättesynd om mig, hehe!

Anna och jag blev taggade på facebook av Ruth från Lissabon!
 

Hörs ikväll igen när jag kommer hem från stan!

Måndag 15 augusti 2011

Tjoho! Hoppas allt är bra med er, men mig är det finfint! Jag gick upp 6 imorse för att dra till jobbet och det gick ovanligt lätt att vakna! Igår träffade jag Mika och Nadia i stan så käkade vi middag ihop och drog sedan till café 60s!

Vi hängde från typ kl 18 till 22 och bara softade på stan, frugan hade även köpt med sig ett par örhängen åt mig från butiken hon jobbar på, ska visa dom senare! =) Sen gick jag till Odenplan och mötte upp min Sander som precis slutat jobbet så gick vi hem till henne sen och sov!
 
Asheta pics från igår!
 

Hörs igen i eftermiddag, kramar ♥

Bilder från igår!



En underbart mysig kväll i Vitabergsparken med min Marcello, det får vi göra om snart ♥

Hänga med frugan & shawty!

Tju! Nu har jag slutat jobbet och har resten av kvällen ledig! =) Den ska spenderas med Mika och Nadia på stan, vi ska käka middag och catcha upp för det var så länge sen sist vi hängde! Sen möter jag upp Sandra när hon slutat jobbet vid halv elva ikväll, så sover jag hos henne! Tänk att jag får sova en timme extra imorgon om jag sover hos henne, sjukt värt!

Nadia vill ju typ aldrig vara med på bild men här är jag och Mika iaf!

 
Ikväll lägger jag ut lite bilder från min och Marcellos kväll i Vitabergsparken, alltså när jag kommer hem till Sandra och kan sno hennes dator! Ha det fint så hörs vi då ♥

My beautiful incredible India.

 
 
  
 
  
 
  
 
 
 
 

Saknar mitt andra hem! ♥ Saknar även att resa så sjukt mycket, i höst är det dags igen!!

Söndag 14 augusti 2011

Hejhej! Dålig uppdatering igår men jag kom bara hem och vände efter jobbet, jag åkte in till stan och mötte upp Marcello! Vi gick runt och pratade i nån timme innan vi drog upp till Vitabergsparken och placerade oss på en gräsplätt på hans filt med en nice utsikt! =) Marcello hade dragit med sig en flaska vin också så vi köpte muggar på 711 och satt där och smuttade!

Vi chillade kvar ända tills halv ett på natten och pratade om allt mellan himmel och jord, det var sjukt mysigt! Sen åkte vi hem till honom och jag somnade så fort han släckt lampan, jag var så himla trött!! Nu är jag på jobbet igen och börjar om typ 20 minuter, efter jobbet idag ska jag hänga med Mika och sen sover jag hos Sandra då jag börjar jättetidigt på jobbet imorgon! Sandra bor så nära jobbet att jag slipper gå upp mitt i natten som  jag typ behöver när jag sover hemma!

Marcello fotade nån muppig bild med sin Iphone igår haha!
  

Bilder kommer antingen ikväll från Sandra eller imorgon eftermiddag! Bloggar igen när jag har lunch ♥

Jag var bara tvungen..







Hittade denna fett snygga tröja på tradera och var tvungen att köpa den, tröjan kostade
bara runt 100-lappen och hänger just nu prydligt på min dörr! =)

Prince live at Way out west!

Jag ångrar så starkt att jag inte var där!! Nu när jag sitter och läser recensionerna om hans konsert i tidningen och ser alla 5-stjärniga bedömningar så skär det i hjärtat! En av världens bästa 80-talsartister som fortfarande håller sin standard, fy i helvete vad bra han är!! Han körde hits som Kiss & Purple rain och även covers från James Brown och Michael Jackon!

 

Jag RYSER från topp till tå! Vilken kung, de äldre musikerna vet verkligen vad riktig musik är! (Inte min video, hittade den på youtube)

Lördag 13 augusti 2011

Godmorgon! Nu sitter jag på jobbet och har min frukostrast! Jag och Josse lyckades gå och lägga oss sent även om vi bara satt inne och kollade på film, jag somnade runt 1 och vaknade sedan vid halv fyra och hade en jätteorolig känsla! Jag minns bara att jag var jätterädd och Josse gjorde konstiga ljud ifrån sig när hon sov vilket gjorde saken ännu värre, haha!

Sen somnade jag om i alla fall och vaknade upp när klockan ringde, då tog jag en promenad från Josse till jobbet! Hon bor i stan men det tog ändå 30 mintuer att gå, jag behövde nog det för att vakna till! Jag jobbar till klockan 18 idag och får sen se om jag ska hem eller träffa Cissi! Hon har varit sjuk i veckan men om hon mår bättre så ska vi hänga, typ ta en promenad eller nåt!

Hörs under lunchen igen, pusspuss ♥

Myskväll a la Josse & Tillan

 

 
Efter en mils promenad och mathandling så är vi nu hemma hos Josse och ska laga middag! Efter det ska vi se på film och mysa, perfekt fredagskväll för oss! =) Min helg blir riktigt lugn då jag jobbar lördag och söndag, dock på måndag är det löning och blir utgång så det bara skriker om det! Ha en fin fredagskväll allihopa ♥

Mot Josse!



Nu har jag packat ihop lite grejer och ska dra mig till Josse nu och dumpa grejerna i hennes lägenhet! Sen ska vi ut och gå milen, puh hoppas det inte börjar regna! Vi hörs nog ikväll igen lite kort, pusspuss!

Mysig dag på stan!

Tjoho! Jag och Sofia har haft en mysig dag på stan, vi satte oss på ett fik och pratade i flera timmar! Vi brukar ringas minst 1 gång i veckan men nu hade vi inte pratat på så länge att vi behövde några timmar att uppa varandra! Sen skulle hon till gymmet och jag var tvungen att åka hem innan jag ska träffa Josse då jag ska sova hos henne ikväll! Vi ska ta milen-promenaden och sen ha myskväll hos henne, typ se på film eller nåt! 

Min fina Sofia på fiket idag!

ROBIN HOOD

Jag satte mig framför TVn för att äta frukost, då var Walt Disney-versionen av Robin Hood på TV! Jag började titta lite för gamla tiders skull men insåg efter ett tag (som jag alltid gör när jag tittar på gamla Disneyfilmer) att jag sett denna så många ggr som liten men förstod aldrig innebörden av filmerna! T ex i Robin Hood där de rika stjäl från de fattiga för att ge till kungen och ansåg att det var skatter som alla behövde betala! 

Jag minns hur jag satt där och förstod aldrig varför "kungen" tog allas pengar, jag trodde han var nån Joakim von Anka-liknande typ som bara ville ha massa pengar! Iofs var det ju så, men jag förstod inte varför de kallade det för skatt! När de sa skatt så tänkte jag bara på en stor guldskatt med massa juveler i som sjörövarna letade efter, haha! Jag är i alla fall ett stort fan av de gamla Disneyfilmerna, jag kan fortfarande titta på dom och njuta! 



Nu sticker jag till stan, ha en fin dag ♥

Fredag 12 augusti 2011

Godmorgon! Vad tråkigt att vädret börjar bli sämre och sämre nu, det känns i luften att hösten kommer snart! Dock längtar jag lite till det faktiskt då jag inte hann uppleva hösten förra året, sen åker jag ändå i november så jag behöver inte stå ut med kylan så himla länge iaf! Så idag då.. jag är faktiskt ledig idag och ska hänga med min fina Sofia, vi har inte umgåtts eller pratat på säkert en månad! 

Jag har jobbat så mycket och då inte haft tid eller lust till att göra så mycket så det har inte blivit av, men nu har vi tagit tag i det i alla fall! Efter jag hängt med Sofia ska jag möta upp Josse för att ta milen-promenaden som vi gör lite då och då! Henne har jag inte heller träffat på jättelänge så det blir två flugor i en smäll, saknat dom båda! Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt då jag jobbar dagpass imorgon! 

På tal om resor så hittade jag en bild på Ruth, mig och Anna från Lissabon!


Hörs om en stund igen! ♥

Bilder från igår!

Vi startade igår på Ojojoj!



Jag och fina Eric!


Vad jag tycker om er, snyggingar!


Födelsedagsbarnet Eugenia på Kvarnen!


Tack alla för en asskön kväll och grattis Eugenia åter igen, min fina vän ♥

LOST HIGHWAY

 

 

Har hamnat i en liten Lost Highway-era, lyssnar på låtarna från det albumet jättemycket just nu! Speciellt efter att Bon Jovi körde flera av låtarna live i Lissabon från den skivan, när jag väl hör en låt live så blir den i 9 fall av 10 dubbelt så bra! De två låtarna ovan är repeaten just nu!

Torsdag 11 augusti 2011

Goddagens! Vilken rolig kväll det blev igår! Jag drog in till stan och mötte upp Måns och då ringde Olle och sa att Sandra, Erica, Filip och många fler satt på Ojojoj! Så Måns, Anna och jag joinade Olle dit och vi hängde där ända tills uteserveringen stängde! Efter det drog vi till Kvarnen som vanligt och stannade där till stängning, sjukt rolig kväll vart det!

Jag och Anna tog taxi hem till henne och kom i säng runt halv fyra imorse, när jag vaknade idag så hade jobbet ringt och undrat om jag kunde jobba idag! Så nu ska jag snart börja, tänkte bara uppa fort innan det! Bilder från igår kommer ikväll, kramkram!

Fira Eugenia!


Nu är det dags för mig att dra till Söder, ikväll firar vi Eugenia som fyller år imorgon! Ska möta Måns på vägen så tar vi sällskap in till medis där vi möter Anna, som det ser ut nu så drar vi till Kvarnen! Ha en nice lillördag, pusspuss ♥

YOU ARE NOT ALONE



Denna underbara singel släpptes denna dag år 1995, alltså för 16 år sedan idag!

Onsdag 10 augusti 2011

Haha, väldigt sen första uppdatering, klockan är fan över sju!! Jag sov dock hos Anna igår ju och har varit där hela dagen idag, vi gjorde pannkakor och köpte godis och sedan degade framför TVn! Vädret tillät oss göra det idag och jag njöt till fullo av min lediga dag, plus att jag hann läsa ut min bok som var så spännande!! Nu är jag hemma igen i alla fall och ska ta en dusch, byta om och kleta på lite smink för ikväll ska vi ut! 

Eugenia fyller nämligen år imorgon så vi drar ut ikväll och firar det, känner jag behöver dra ut och socialisera mig lite för det gjorde inte Anna och jag idag hehe.. Vi har bestämt att är vi singlar när vi är 40 så gifter vi oss och flyttar ihop i Farsta igen, då skulle det se ut typ såhär haha!



Pannkisar till frukost/lunch! =)


Vi hörs om en stund igen, kramkram!

Lite bilder från igår innan jobbet!

Sötaste tjejen efter besöket på tatueringsstudion! 


Snaps! 

 

Hörs imorgon igen ♥

Mina två favoritkatter i min säng!



Sylvia och Kasper hehe ♥ =)  Nu ska jag åka till jobbet, efter det ska jag hem till Anna och ha box-race så sover jag även kvar där! Nu när Anna har en större lägenhet så lär jag väl bo där också, Farsta flash backs! =) Hehe, vi hörs på min rast ikväll!

BLACK



När jag precis missat tunnelbanan och måste vänta en halvtimme, då shoppar jag som bäst haha! Fick med mig tröjan ovan från H&M för 199 kronor! Kjolen nedan köpte jag
två av från Indiska, 99,50 kronor styck! 

Tisdag 9 augusti 2011

Vilken kväll det vart igår! Jag var så himla deppig på jobbet av olika skäl, jag trodde inget kunde dra upp mitt humör! Men när jag slutat jobbet så tar jag bussen in till Slussen och möter upp Sandra & hennes två brittiska killkompisar som hon lärde känna i Indien (typ dagen efter hon och jag började resa åt olika håll), som var helt underbara! Killarna blev ett par i Indien och träffades samtidigt som Sandra träffade sin James! 

Vi satte oss på Scandic Malmen och drack drinkar + vin till halv tre på morgonen och jag skrattade så mycket! De räddade min kväll totalt och idag vaknade jag upp på jättebra humör hemma hos Sandra, med katten Sickan i sängen! Nu är jag hemma i alla fall, var tvungen att ladda min mobil då batteriet tog slut igår! Det är bara jag och Kasper hemma och han sover gott i min säng! =) 

Lite bilder från igår!



Sickan!! =) 


Tack min bästa Sandra + Brendan och Stephen för att ni lyckades vända mitt humör och räddade min kväll, det här får vi göra om snart!! =) Så tråkigt att killarna åker hem imorgon redan, får försöka ses imorgon på dagen eller nåt! Nu måste jag äta frukost känner jag, hörs lite senare!

Bokat tid för tatuering!!

Wah, det är gjort!! Kenza och jag gick till samma ställe som hon tatuerat sig på en gång tidigare, hon började peppa mig på att vi skulle fösöka få tid redan nu i veckan! Först freaka jag ur men sen insåg jag att det inte spelar nån roll om vi gör det nu eller om några veckor! Dock hade de inga tider förrän om typ 5 veckor då vi båda kunde, så vi får vänta i alla fall!

Kenza har ju gjort så många tatueringar innan så hon är van, jag är ju asnervös och hoppar upp och ner! Som tur är så kommer hon hålla koll så tatueringen blir bra och att de sätter den på rätt ställe, svårt att se själv när de gör i nacken lixom! Nu är jag på jobbet i alla fall och har rast, ikväll ska jag sen joina Sandra och hennes 2 brittiska vänner som hon träffade i Indien för de sitter på nån pub nånstans på söder!

Vi två idag!
 
 

Vi hörs imorgon igen!

Mot stan!

Nu sticker jag in till stan och möter upp Kenza, dags att boka tid för tatuering!! Jag vill även kolla efter en laptop som jag hittade i en tidning, en asbra Samsung för ett rimligt pris! Dock hittar jag inte den datorn för det priset som det stod i tidningen nånstans så jag får väl försöka hitta nån liknande istället! 

Vi på Mikas hejdåfest inför Asien (fan, det är snart hon åker nu!) för ett par veckor sen!


Ha en bra dag, vi hörs nog innan jag börjar jobba!

Bon Jovi tattoo!

Nu när jag snart ska boka tatueringstid så vill jag passa på att visa Mirres pojkvän Kalles GRYMT snygga tatuering! Han är ett lika stort Bon Jovi-fan som jag så när Mirre började dejta honom förra året blev jag överlycklig, det är inte lätt att träffa andra stora Bon Jovi-fans här i Sverige! Han gjorde denna tatueringen förra veckan så den är sprillans ny!

Oroa dig inte mamma jag ska inte göra en sån här tatuering, men jag kan inte sluta
titta på den för den är så grymt jäkla snygg!! Kalle, du måste vara så sjukt nöjd!

Måndag 8 augusti 2011

Tjo! Jag har precis vaknat och är redan nervös! Idag är en stor dag för mig, jag ska boka tid för min tatuering!! Jag är galet nervös, undrar hur ont det gör och om den blir ful om jag skakar för mycket?? Hehe, okej har typ aldrig sett nån av mina vänner få en ful tatuering och ingen av dom har en ovanligt hög smärtgräns så det borde gå bra.. Dock kanske tatueringen blir av tidigare än väntat, som det ser ut nu så kanske det blir redan denna vecka!! 

Om de har tid så kör vi på det, det ska ändå regna och vara dåligt väder plus att jag ska ha den i nacken så då kan jag täcka den från sol med håret och kläder! Jag är även ledig från jobbet några dagar senare i veckan så då passar det perfekt, hoppas dom har tid! 

Nu drar jag ut på en springrunda!


Its finally time soon!!

Olyckshändelse i tunnelbanan!

Det stod det när jag kom ner till t-centralen, så tunnelbanan var avstängd mellan Gamla stan och Karlaplan.. Ersättningsbussarna hittade jag inte och efter 10 timmars jobb så var jag alldeles för trött så jag ringde hem för att kolla om mamma och pappa visste nån buss som gick till ropsten istället! Då sa pappa att han kunde hämta mig i stan och sen hämtade vi även cykeln som jag parkerat vid ropsten, TACK! 

Jag undrar dock vad som hänt i tunnelbanan, antagligen att någon hoppat/ramlat ner på spåret.. =/ Sen när vi kom hem i alla fall så åt vi tacos till middag och nu ska vi se på film, mamma har köpt hem en skål med godis! Det blir med andra ord ingen utgång ikväll, vi kör den imorgon istället då vädret är så tråkigt och det passade bättre för Sandras vänner då också!

När jag kom hem så fick jag sitta ihoptryckt i hörnet vid min dator då vinden var nere,
mamma och pappa har röjt undan massa grejer som stått i deras arbetsrum & skräpat!


Tacksam för att jag har en så snäll pappa som hämtade mig i stan!


Ha en mysig söndagskväll, det ska jag ha i alla fall ♥

ITS MY LIFE - Live from Lisbon!



Jag filmade en bit av låtens slut, det är detta jag älskar med hits-låtarna live.. Att alla sjunger med så starkt! Vad jag kommer sakna er mina män! Ni behöver dock få en paus så jag hoppas att vi ses igen om några år, jag kommer stå där lika redo och trogen som vanligt, love you x

Söndag 7 augusti 2011

Godmorgon! Denna morgon snoozade jag länge, tur att jag ställde klockan tidigare än vad jag behövde gå upp! Idag jobbar jag ett 10-timmarspass, sjukt långt men älska att det är på en söndag för då blir det typ lika stor lön som en halv vanlig arbetsvecka! Nu har jag precis ätit frukost och ska ta cykeln mot jobbet, vi hörs på min lunch men annars blir det ganska tyst på bloggen idag på dagen! 

Hehehe, tänk att för exakt 3 år sen idag stod jag i Sayreville i New Jersey (den lille
staden där Bon Jovi är från) och röjde på en liten livespelning med Tokio Hotel!


Gud så länge sen det känns.. Mycket har hänt sen dess! Ah well ha en bra dag allihopa, hörde att det ska regna så det blir nog en riktigt slapp och mysig söndag för er som är lediga! =)

Hemmakväll after all!

Det blev en hemmakväll för mig i alla fall! Ett tag tänkte jag dra ut med några vänner, men jag är för trött! Jag sov inte så många timmar inatt och ska upp imorgon och jobba 10 timmar! När jag jobbar ett sånt här tempo så orkar jag inte gå ut ens hälften så mycket som jag gjorde förut! Okej, nu har jag varit ledig en vecka men ändå.. 

Jag har i alla fall hittat en laptop som jag vill köpa, nu ska jag bara hitta en affär att köpa den på för det känns inte bra att köpa på internet shops! Utöver det har jag fixat med massa bilder jag tagit på mosters barn och bara tagit det lugnt hemma, imorgon kväll ska vi ut ett gäng i alla fall så det ska bli nice! Känner att jag behöver komma ut lite, speciellt om jag är ledig dagen efter! 

Var tvungen att ta en bild på kvällens middag: Mamma & pappa lagade en indiskt inspirerande
rätt med många kryddor, kyckling och bönsallad! Det var sjukt gott! 


Vi hörs imorgon bitti igen, sov gott allihopa!

Bilder från landet!

Morgonpromenad innan frukost med Peter och lilla busungen Emma!




Underbara lilla unge, se hur liten han är i en säng som är normalstor för en vuxen! Plutt!


Efter lunch packade mormor, Karin, jag & bebisarna våra badkläder & gick till stranden!



Jag och min lille gudson ♥





På kvällen satt mormor, morfar och jag som vanligt och tittade på däckare, så mysigt!


Tack släkten för ännu ett par härliga och avslappnande dagar på landet (även om jag konstant bar runt på lilla bebisen, annars skrek han så fort man la ner honom haha!)
Det är alltid lika mysigt att vara där! =)

WANTED DEAD OR ALIVE - live from Lisbon!



Bon Jovi har verkligen talangen att få med publiken till 100 % Den här videon filmade jag från konserten förra helgen vilket är anledningen till att den inte är så bra filmad hela tiden, jag ville njuta av låten samtidigt men ljudet är bra i alla fall!

Lördag 6 augusti 2011

I'm back! Sitter just nu på jobbet och har min kvartsrast, Det var så hiimla skönt att dra ut till landet i förrgår! Jag har bara slappat med mina morföräldrar, moster och hennes kille + deras barn Emma och min gudson! =)=) Vi har badat, ätit gott och jag har läst nästan 200 sidor i min deckarbok! Nu är jag redo för rond 2, alltså att jobba arslet av mig iter igen innan jag drar iväg!

Det enda tråkiga är att jag i år (åter igen) missar Pride, skulle ju dragit in i torsdags men åkte till landet istället och så jobbar jag nu hela helgen! Det är nog inte meant to be att jag ska delta i paraden! Jag har delade åsikter om paraden i alla fall, jag älskar att vi hyllar homosexualitet som något accepterat i samhället! Samtidigt blir det nästan som en cirkus kring det vilket inte heller känns jättebra.. Ah, well!

Detta har varit mina senaste dagars repeat låt!
 

Bilder från dagarna på landet kommer ikväll när jag är hemma, under dagen dyker det dock upp en video från Bon Jovi-konserten i Lisbon! Ha en fin lördag!

PAUS!



Usch, inte haft någon bra dag alls så jag sticker till landet och kurerar mig, vi hörs igen om några dagar ♥

Bon Jovis Set list i Lisbon 31/7-11

RAISE YOUR HANDS SLIPPERY WHEN WET
BAD NAME SLIPPERY WHEN WET
BORN TO BE MY BABY NEW JERSEY
WE WEREN’T BORN TO FOLLOW THE CIRCLE
LOST HIGHWAY LOST HIGHWAY
IT’S MY LIFE CRUSH
GET READY
IN THESE ARMS KEEP THE FAITH
WE GOT IT GOING ON LOST HIGHWAY
CAPTAIN CRASH CRUSH
BAD MEDICINE W/ PRETTY WOMAN & GLORIA NEW JERSEY
IT'S HARD LETTING YOU GO
WHEN WE WERE BEAUTIFUL THE CIRCLE
I’LL BE THERE FOR YOU NEW JERSEY
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME HAVE A NICE DAY
SLEEP WHEN I'M DEAD KEEP THE FAITH
HAVE A NICE DAY HAVE A NICE DAY
KEEP THE FAITH KEEP THE FAITH

Encore

THESE DAYS THESE DAYS
WANTED CROSSROADS
I BELIEVE KEEP THE FAITH
THIS AIN'T A LOVE SONG
PRAYER SLIPPERY WHEN WET
ALWAYS CROSSROADS
I LOVE THIS TOWN LOST HIGHWAY
TWIST AND SHOUT

Torsdag 4 augusti 2011

Godmorgon! Jag vaknade kl 9 imorse och tog då en morgonpromenad för att rensa huvudet lite, nu har jag precis kommit tillbaka och ska snart fixa frukost! Idag är jag ledig så jag ska nog in till stan och kolla lite på Pride, första gången för mig faktiskt; År 2007 var jag nog i Spanien, år 2008 var jag i New York, år 2009 & 2010 så jobbade jag! Dock förra året så var jag iaf ute på en klubb på kvällen för Pride, bild nedan på det! 


The feeling.


Det här är ett kort klipp som jag filmade på Bon Jovi-konserten i Lissabon i söndags, den ger verkligen en känsla av hur grym stämingen var! Det börjar med att publiken sjunger slutet på You give love a bad name och sen drar de direkt igång Born to be my baby!

Hemma igen!

Jahapp, det var det för denna resa! Det sticker i fingrarna på mig redan att sticka iväg igen, längtar såå till Sydamerika! Hur som helst, mamma hämtade mig på ropsten så snäll som hon är och sen vi kom hem har jag suttit i vardagsrummet med datorn och pratat med henne och pappa! När sis kom så försökte jag desperat få henne och mamma att bli intresserade av mina videos från Bon Jovis konsert men det enda mamma sa var hur het hon tycker att Jon är..! 

Sliten brud..


Nu ska jag ta ett långt bad och bli en människa igen, vi hörs senare ♥

Ciao Lissabon!



Tack för fem härliga dagar i denna fina stad, nu åker Anna & jag hem till Sverige igen ♥

Sista middagen i Lissabon!


Vi har haft härliga dagar här i Lissabon, jag behövde verkligen få komma bort ett tag & resa igen! Jag har saknat dessa weekendresor, får prioritera fler efter Sydamerika-resan för europerisk kultur är också otroligt intressan! Vi satt på en sån mysig restaurang uppe på en trappa med en fantastisk utsikt och en gatuspelare precis bredvid oss!

Anna och jag delade på lite vin efter maten och njöt tillsammans med Ruth av sista kvällen i Lissabon! Ruth och jag har bestämt att vi ska ta en weekend till Prag nästa sommar och catcha upp igen efter Sydamerika och hennes påhitt! =) Nu måste vi sova, ska upp tidigt imorgon ♥

Ocenario

Hejhej! Vilken lång dag vi har haft, vi har varit ute och flängt sen nio imorse och kom precis tillbaka till hotellet! Vi var först på akvariumet (eller Ocenario som det heter) vilket var ballt, sen gick vi vidare för lunch på en indisk restaurang! Sen dess har vi mest vandrat runt i stan, gått på ett vattenmuseum och suttit på en bänk i solen! Jag blir så himla trött av solen att jag skulle kunna ta en siesta nu!

Vi ska i alla fall vila här på vårt hostel några timmar nu innan vi går ut för sista middagen här i Lissabon! Vi funderar på att försöka oss på nån slags trerätters då vi alla har ganska mycket pengar kvar, då kan vi skämma bort oss sista kvällen! Flyget hem går ganska tidigt imorgon bitti så det blir ingen sen kväll ikväll!

Glad Anna i kön till Ocenariot med alla havsdjur!


Vi åt sedan lunch på en indisk restaurang, älska maten!!


Körde på min blommiga klänning och svarta skjorta över idag!

Tisdag 2 augusti 2011

Godmorgon! Igår var jag i en sån ekstas efter konserten att jag inte tänkte på att det redan är augusti förrän senare på dagen! Igår hade vi i alla fall en mysig kväll här i vackra Lissabon! Vi åt buffémiddag på en liten restaurang (vi alla vart så mätta att vi typ rullade ut därifrån), sedan tog vi en promenad vid vattnet och bara njöt av staden! Vi gick dock hem rätt tidigt då vi var så trötta!

Ruth och Anna väckte mig för typ 10 minuter sen, jag var inne i en så stark dröm att jag var helt förvirrad när jag vaknade ur den så abrupt! Anledningen till att de väckte mig är för att vi ska till Akvarium-muséet idag, vi skulle gått dit igår men på grund av den enorma kön så sköt vi upp det! Det här är vår sista dag i vackra Lissabon, Annas och mitt plan går imorgon bitti så vi får utnyttja den sista tiden! =) 

Tre bilder från igårkväll!






Ha en fin dag!

Irish restaurant.

Efter ett par timmars vila är vi fit for fight igen och ska bege oss mot en irländsk restaurang som vi gick förbi i förrgår! Efter det får vi se om vi går vidare till nån pub eller bara går hem och lägger oss, vi ska ju trots allt upp tidigt imorgon för att besöka akvariumet! Dagen efter åker vi hem, så tråkigt att dessa weekendresor går så otroligt fort! Vi hörs imorgon igen i alla fall, pussen!



Orkar inte duscha eller nånting så drog på lite mascara och dränkte håret i torrschampoo! SÅ, färdigt! Har även på mig mina nya örhängen som jag diggar asmkt, kostade bara 4 euro, får se hur länge dom håller..

Regnig dag!

Idag har det regnat och varit grått väder, det gör dock inget för vi är alla helt slut efter gårdagen! Vi tog oss i alla fall ut och satte oss först på ett fik för frukost, sen efter en stund åkte vi till ett stort akvarium-museum! Vi såg verkligen fram emot det men kön var så otrooligt lång att vi bestämde oss för att komma tillbaka imorgon direkt när de öppnar!

Så istället tog vi en sväng i ett shoppingcenter innan vi åkte tillbaka till hotellet igen där vi är nu för att vila! Vi köpte även med oss en varsin bakelse (Portugal är känt för deras bakelser och konditorier i varje hörn)! Det är så himla skönt med semester för jag slipper känna några som helst måsten, det är bara att glida runt och göra vad jag känner för! Jag känner också hur härligt det är att vara ute på resande fot, ett ständigt äventyr!

Lite bilder från dagen!



Anna stötte på en gammal vän utanför akvariumet! 


Köpte ett par nya örhängen, svarta stora ringar!



Konditoriet, Ruth är helt galen i bakelser så vi sticker in dit lite hela tiden haha!




Hörs senare innan vi går ut för middag, kramkram!

BON JOVI live at Bela Vista Park!



Lapparna som fans höll upp där det stod I BELIEVE, i slutet körde dom den låten för oss!
När de körde I believe i slutet så åkte alla lappar upp i luften igen!


Efter 3 timmars konstant rockande! Lycklig, svettig och fylld av adrenalin!


Thank you, thank you Bon Jovi, for fucking rocking my world!! I love you, always!

Måndag 1 augusti 2011

Pjuh.. Godmorgon allihopa! Vilken kväll det var igår!! Det var fullsmockat inne på denna enorma park och efter två förband så startade Bon Jovi runt 21.10, då var det nästan helt mörkt ute! Energin de hade var enorm och man kunde se att de gav allt de hade kvar eftersom det var den sista konserten på turnén! Publiken var helt galen ochskreksjöng med till varje låt, helt underbart! Jon sjöng även Its hard letting you go men då släcktes det ner och folk var tystare och verkligen LYSSNADE istället!

I slutet körde de ÅTTA stycken encores, eftersom publiken skrek tillbaka dom hela tiden och Jon inte ville sluta! =) Det bästa var när de kört Living on a prayer och tackat oss, då var de påväg av scenen men vänder om pga våra skrik och kör Always! Den enda låten jag verkligen ÖNSKAT att de skulle köra och så fick jag den!! Efter det körde de även I love this town, I believe OCH twist and shout och då började halva arenan dansa runt! Konserten slutade inte förrän 00.15 inatt, de körde alltså i över tre timmar!!

Jag hoppade och sjöng med som vanligt konstant, så efter konserten var vi alla HELT lambrutna! Dock var det sjukt värt det, en helt underbar konsert av mitt favoritband och jag ber att de nån gång ska komma tillbaka till Sverige också! Det var många flaggor inne i arenan igår, allt från England till Argentina men ingen från Sverige! Jag glömde ju min flagga hemma men aja, om det här var min sista konsert med dem så är jag supernöjd! Dock hoppas jag innerligt att det inte var det, jag kan faktiskt inte se framför mig att Bon Jovi lägger av!

Bilder från gårdagen, innan konserten!


We're in!!



Anna var superlycklig för hon lyckats köpa en konsertbiljett, snacka om tur vi hade att
vi hittade 2 tjejer som råkade ha en extra Golden Circle att sälja!!


Hängivna fans Bon Jovi har i Lissabon, de delade ut lappar om 3 olika "actions" som
skulle göras under konserten för att visa vår kärlek för Bon Jovi!


Tydligen är det portugisiska fanclubs-låten I Believe med Bon Jovi så därför skulle alla
hålla upp pappret och visa att vi ville höra den låten.. gissa om vi fick det i slutet! ;)     


Det är så roligt att Lissabons flygplats ligger typ mitt i stan så flygplan flög preciis över
oss under dagen plus en tid in på konserten! Varje gång ett kom så jublade alla, haha!



FULLpackat med folk var det, 75.000 pers!


Bilder från konserten kommer snart, puss!

BON JOVI, YOU ROCK MY WORLD ALL OVER AGAIN!



I fucking love you, you just keep getting better & better and you sing right into my heart!