Tisdag 23 augusti 2011

Tjaa! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Igår när jag skulle gått och lagt mig så drog jag in till stan istället och mötte upp Sandra och Erica! De ringde och ville att jag skulle haka på till nån pub, då sa jag nej men tio minuter senare så bytte jag om fort och sprang till busshållplatsen! Vi hängde en stund på Biljardpalatset vid Fridhemsplan och sen drog vi vidare till Pub Anchor, dock var jag så himla trött (gick ju upp fem igår morse och jobbade nio timmar) så jag gick hem till Sandra tidigare än Sandra och Erica och la mig! 

Sandra bor ju typ mitt i stan så det är enkelt att åka hem själv, dock vaknar man sju på morgonen när alla barnen kommer till sitt dagis (deras dagis är alltså på Sandras höghus utegård!!) Sandra drog till jobbet runt 10 imorse och då gick Erica och jag till en fik och käkade frukost/lunch, sen hängde vi resten av dagen i stan i solen och fikade! Riktigt skön dag var det men när det var dags för henne att börja jobba vid 16-tiden så åkte jag till min tandläkstid! 

Gissa hur lycklig jag var när jag kom dit och fick reda på att jag inte hade ett enda hål, YEAY! Efter det åkte jag tillbaka in till stan och mötte mamma för lite småshopping inför Sydamerika, jag fyller ju år imorgon så mammas present var att köpa lite nödvändiga grejer inför resan som skor, magväska och lite sånt! Vi fann riktigt bra grejer för bra priser, är så himla nöjd och visar er sen! =) Jag och mamma kom hem för nån timme sen och då åt vi middag typ direkt! 

Vi körde på min födelsedagsmiddag ikväll istället då jag jobbar kväll imorgon, men då ska vi ha
myskväll istället med jordgubbar och lite annat! =) Ikväll blev det vår allas favoriträtt - Sushi!


Nu ska jag faktiskt på en kvällsspringrunda, jag måste ju inviga mina nya springshorts vi köpte idag också! =D


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0