More Monti!

Det har varit de 5 basta dagarna i Montañita, utan tvekan!! Mina underbara vanner jag traffade i Cuzco kom och halsade pa oss har i Montañita, tillsammans med ett grymt gang de traffat pa vagen OCH min underbara Natti som jag reste tsm med i Chile och Argentina under nagra veckor! Vi har hangt konstant och bara njutit av strandlivet, jag har bara varit lycklig dessa dagar och det var det enda jag behovde efter allt dumt drama! Dock har de akt nu och det kanns sa himla tomt, star i ett vagskede just nu med vad som ska handa harnast..

Jello shot time!!
 

Iguanas for att forfesta med familjen!
     
   
 
    
   
 

Min Natti, vi hade inte setts sen Santiago i Chile vilket var typ 3 manader sen!
 

Coctail alley 
   
 
     
        
  

Angel and Devil party at Nativa Bambu, Kate och jag jobbade dar den kvallen!
   
         

Fran dag till kvall med alla pa stranden, helt fantastiskt!
       
 
          
 
         

Grymma fem dagar, ar sa glad att jag gjorde treket till MP sa jag kunde traffa nagra av
dessa fantastiska manniskor ♥

THOUGHTS

Det var lange sedan jag bloggade bara for jag har lust, under hela min resa har jag bloggat om varenda plats jag besokt och berattat om mina upplevelser! Nu tankte jag bara rensa huvudet lite och dela med mig av mina tankar och kanslor! Som ni vet bor jag nu i Montañita, Ecuador vilket ar en enorm utmaning! Att resa genom hela Sydamerika var helt fantastiskt men att bo nagonstans med mer eller mindre 0 kronor ar en helt annan sak!

Jag och min van Kate saljer Jelloshots pa gatan och jobbar extra pa en klubb men pengarna vi tjanar racker precis for dagen, dar vi bor nu ar aven for dyrt sa inom en manad maste vi hitta ett hus och fler manniskor att dela det med! Vi har traffat en tjej fran USA som heter Chelsea som vi umgas med varje dag, hon kommer flytta med oss ocksa. Jag alskar dock den har utmaningen, det ar nagot nytt och jag maste tanka pa varenda sak jag koper och det jag gor.. Det ar nagot med den har staden som jag fastnade for nar jag kom hit forsta gangen for 8 manader sedan, jag ar fortfarande lika fast!

Genom Montañita har jag mott helt fantastiska manniskor, sa manga som jag kommer minnas for alltid! Jag har aven min karlek har som jag traffade for 8 manader sedan, nar jag kom tillbaka hit och sag honom sa visste jag direkt att ingenting hade forandrats. Det ar dock for tidigt for ett forhallande och han har sa mycket annat att ta itu med inom familj och annat, sa nu forsoker vi bada ignorera att vi kanner nagot for den andre for att gora det lattare! Kate blir galen dock, energierna mellan mig och honom ar sa starka att man kunde klippa genom dem!

Sa, ikvall ar det dags for att salja Jello shots igen och sedan ska vi alla ut! Franklyn (var "bro" som bor pa vart hostel ocksa) ar i Guayaquil och kmr inte tillbaka forran tisdag och pa mandag aker Chelsea till Cuenca for 5 dagar, det kommer bli sa toomt! Sa lange jag har Kate ar jag okej iaf, det ar lojligt hur nara hon och jag har blivit! Sa fort vi gar runt ensamma pa gatan fragar manniskor "var ar din kompis??" Vi far forfragningar varje dag om vi ar tvillingar eller systrar, de tror oss inte nar vi sager att vi till och med kmr fran olika lander! Efter 7 manader tillsammans ser vi inte bara lika ut utan pratar och ror oss pa samma satt, hehe!

En vanlig dag i Montañita, alltid molnigt!! Jag och Chelsea tog en lang strandpromenad.
 
 
Nu har jag skrivit av mig lite, skriv garna ni har hur ni mar sa jag far hora ♥

JELLO SHOT GIRLS

  


Nu ar vi officiellt hippies haha, bara det att dom saljer mat, smycken och annat medan vi saljer shots och jobbar pa Montañitas aldsta (och basta) klubb, Caña Grill! Fran kl 15-18 och kl 20-23 delar vi ut flyers for Caña grill och pa kvallen och natten saljer vi shots och underhaller alla vi tipsat Caña grill om! Vi har bara varit har i 10 dagar men redan vet hela staden vilka vi ar haha! Detta jobbar vi med fran onsdag-lordag sa nu har min helg borjat haha =) Ikvall ar det fest och capoiera pa gatan, var van Bamba som jobbar pa Montañitas andra stora klubb har ska vara dar och spela musik ikvall sa vi ska nog dit och hanga med alla!

Det var en liten snabb update hur jag mar har i alla fall! Ciao, nos vemos x
 

WE'RE BACK, MONTAÑITA ♥

Heeeey! Jattedalig uppdatering, jag vet men det har varit sa mycket att komma tillbaka till mitt hem i Sydamerika, vaad jag har langtat efter detta! Jag kanner mig sa lycklig och trygg att det ar helt sjukt! Forst nar vi kom hit (mitt i natten forra torsdagen) sa sprang vi direkt till vart favorithostel Iguana och halsade pa alla softa manniskor som bodde dar, tog en snabb dusch och slangde oss sen ut direkt till coctail alley, vi hinner inte ga mer an 1 minut innan jag ser Carlos! Han var i chock av att se oss haha da han inte visste alls nar vi skulle anlanda! 

Hur som helst, vi hangde resten av kvallen och natten och hade sjukt roligt, vad jag saknar Holahola och Caña grill (de tva stora klubbarna i den har lilla lilla staden)! Efter 4-5 dagar flyttade vi aven fran Iguana hostel till min van Franklins hostel, han ar en kille fran Amerika men halvt fran Ecuador och bor nu har och har ett hostel! Vi far en billig hyra dar i utbyte mot att gora reklam for hans hostel och sa! Vi kommer bo har i Montañita i nagra manader nu och ar fett panka sa vi behover billiga deals! ;) Ikvall ar det en stor kvall pa Caña grill, Franklin spelar och Kate & jag har gjort reklam for Caña grill hela eftermiddagen med flyers sa vi maste vara dar ocksa for att visa folk vart de ska ga, och saklart heja pa Franklin som vanligt!  

Iguana hostel! Har kommer massa partybilder fran vara forsta dagar har!
  
 
 
 
   

Umpaluuumpa!
 

Caña grill, var kara van Franklin sjunger har varje partydag!
 
    

Galna iguanafamiljen!
 
 
Varldens sotaste Joanna, nar jag holl pa att packa for att flytta fran Iguana till Franklins
stalle sa sprang hon omkring och holl mig sallskap och snodde saker fran mig! Amiiiga!
  

Jag hade pa mig min nya klanning fran Peru, den var verkligen inte vit i slutet av kvallen dock..
 

Vi forade tsm med de andra i Franklins hostel, firade att vi flyttar in! Det var jag, Kate,
Johnny, Chelsea och Franklin!


Familjen vid Pedritos coctail stand!
  

Vi gick sedan ner till stranden och skapade vart eget party!
  

Det var en riktigt kul kvall, vi firade att vi flyttat in med Franklin! Har ar vart rum btw!
  
 

Montañita ♥
   

Saknas Abu, Nataly, Grant osvosv.. But we still love it! :)
 
Nu maste jag springa, ta haand om er alla! Jag ar sa lycklig att jag kan spricka, amor ♥